Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/112 oldal   Bejegyzések száma: 1113 
Németország Klubja Trianoni II-es elmeosztály apokalipszise
  2019-01-09 16:53:46, szerda
 
  Németország trianoni zsidói kezdték el az árja német családom meghurcolását, cigányozva minket anyám és az anyám anyja által II-es elmeosztályával a világapokalipszis állandó bibliai zsidóinak, mint sátán népének 83 éve már. Ez volt látható Győzike kakasfrizurás szlovákokkal történő győzelmi torünnepében, amikor koldultatásuk közben saját sorsukként gyaláztak engem éjjel-nappal, kínozva melleimnél fogva Király Linda sorsaként.

Németország a Rákóczi téri hétszeres hosszabbításában a médiájának bemutatta 1997. óta az összes áldozását show műsorokban, végtelen tehetségkutatók rendezésével haladva végig Földanya áldozásában lírai karámjával az utcanépnek, mint bibliai lovasaival az ózdi 666 központjuknak az összes könyvön, szerepen, minket élelem, ruha, fűtetlen házban hagyva, macskáik között a nemi perverzeknek, amikor is a macskák fontosabbak voltak, mint mi, ők kaptak enni, nekünk csak forrásvíz járt, amit a Thököly utca közepéből hordtunk.

A II-es elmeosztálya Borsodnak kiszedte az emberek fogait születésemkor azzal, hogy a kurvákat nemesítve férjhez adja, tisztítsa, ezzel kezdtek az összes karmikus beteggel együtt, hogy a sánták bénítók voltak, ezért megtámadtak engem már a bölcsődében, valamennyi bibliai csapásuk sorsaként azzal, hogy őket nem szeretheti és tisztelheti senki.

Németország hagyta, hogy a cigányokat egyetlen nagy közös áldozással emeljék, nemesítsék emberré az áldozásunkkal, mivel saját a Talmud összes cigány népe Indiából, melyek elfoglalják az országokat többezer éve már. Dalai Láma megtámadta a családot születésem után a másik világban. Azóta vonulnak, emberi létformát követelve maguknak az elméletben Rossmanné könyve alapján depressziósok, ami azt jelenti, hogy nincsen értelme a létezésüknek.

Németország magasabbrendűbbnek gondolja magát, mint trianoni állandó világapokalipszis végrehajtói sátán népeként, Talmud állataival és zsidóival a náciknak, démonokkal, amiknek áldoznak vérrel szerte a világban, mert a démonok a vérből jönnek világra, akár a tisztátalan lelkei a vasnépnek gyalázatból, így lépnek emberi formában a világba.

Kék érzelemnélküli szemmel hozták létre a német népet a Pszichografológiai NagyPán népeként, mint árja nemi csapásait a náciknak. Ezeknek volt köszönhető a II-es világháború, mivel valamennyi szőkéjük utcanép és nemi csapás.A család szívét megtámadták a hidegkék szemükhöz érve őket emelve, kitermelve az egész világon, hogy nincsenek törvényeik, érzéseik.

Németország Piroska és farkas közvetítésére figyeltem fel, mivel nálam volt a gumibábu Piroskájuk szőke hajjal, csodálkoztam rajta, mivel velem játszották el, hogy én találkoztam a farkasokkal 1995-ben Pannijaként Szepes Máriának a Száműzött Nap daljátékomat eljátszva, mely alapján gyalázatot hajtott végre a német RTL KLub médiája a turulmadárral, mint egykori békesség madárral, mely után kitették a jelét Budapesten és kihozták öcsém áldozásával továbbra is Malek Andrea amerikai elmeosztály szellemvilág teremtőjével Vona Gábort kiválasztottként jobboldalinak a Talmud nácijai mellé ismételni Varjú névvel a hatágú csillagosok által összegyűjtött világkönyvtárat a lányommal eltartatva Nagy Anna halál vaskommunista sorsaként ismételve az összes kommunista időt és vallási ébredés korait egyházak nyitásával, a halálreformátus II-es elmeosztályának épület felvásásárlásával, bibliai prédikációikkal annak ellenére, hogy fenyő angyalszárnyakkal áldoztak meg születésemkor az egykori általuk felszámolt feketemágiájukkal becsinált történelmi egyházak képviselőit felszámolták.

Németországról már többször írtam, hogy ki kell vezetni az árja áldozókat Izraelbe, oda, ahová valók a trianoni sátán zsidói együtt a Talmud zsidóival és a narancs Rákóczi téri zsidókkal, de nincsen értelme, hiszen hozzák folyamatosan a saját muzulmán csapásaikat, mint nemi csapásait a Pszichografológiájuknak felvett történelmi Mohamed népének magukat kikiáltó iszlám állammal.

Nagyon hosszú a Pszichografológiájuk a véráldozóknak, Egyiptom összes történelme benne van a sivatagi jelecskéket felvevőkkel együtt, az amerikai szektákkal együtt, franciákkal, spanyol pusztítókkal, kínai pusztító nap és holdjeles jelével, amik helyett engem áldoztak meg őket nemesítve emberré felfoghatatlan módon, hogy jaj Nektek pusztítók, el lesztek pusztítva, tisztította őket a tik sem vagytok magyarok Mónika népe, amik mai napig emberré válnak, mint Andy Vajna, mint 83 éves értelmiség legyőzést végrehajtók Müller Péter Sziámi, csapásokat csendre intő döglegyével az élen a feketemágusoknak a fenevad ózdi feketemágus energiájával, amelyek világapokalipszist hajtottak végre az első embergyilkosság óta Liptaiékkal, Kupaiékkal, mint Ázsia előtti emberek lakta népek megölőivel, saját tettük és történelmük végrehajtásával rajtunk.

Németország Németh neveken berendezett csapásai, mint emberiség ellenes állandó vérfürdősök nem tudom, milyen okból gondolták magukat magasabbrendűbbnek az általuk megáldozott utolsó embereknél?

Mikor köpdösték az öcsémet cigányozva a kazincbarcikai pusztítójával István Kovácsnak, engem férjhez üldözve kastélyba költözött Kukó cigányok helyett Vénuszként Illés-Pisti miatt a középkorba egy alkoholista szereplőjükhöz, hogy összetörjék minden részemet továbbra is nyomorban tartva a Pszichografológiai csapások, mint a spanyol pusztító miatt a bal fülemet, az utcanép támadott, hogy elválassza az apokaliptikus csapásokat egymástól, jöttek a férjek, mint Pszichografológiai véráldozók elvenni őket. Így szaporodtak Németországnak közszönhetően hétszeres narancs Rákóczi téri hosszabbításukkal, amit már többször leírtam, hosszabbítottak, állandóan kitermelve a celebeket, politikusokat, ismételve a rajtunk végrehajtott tetteiket, támadva az esetlegesen jelentkező betegségeik miatt.

Mikor Müllerék megszüntettek örökre 2004-es megyei kórház trianoni apokalipszis elmeosztályán, bevetve ínyevő baktériumot ismételten 1995-ben ellenem, amit a médiájuk bemutatott, bekiabálták, hogy mit tettek, patológiákkal telepakolva minden részemet Sziámi népével, ez teljesen normális volt koldultatásommal együtt Borsod megyének, hogy ismételte folyamatosan az általa végrehajtott tetteit.

Eszmélésem óta bizonyítom, hogy ember voltam, nem tudtam arról, hogy Földanya-Vénusz hangját vették el és végeztek, gyaláztak megállás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiai elmebetegségei vas
  2019-01-03 16:33:28, csütörtök
 
  Immár lassan 150 éves a miskolci Bertalan utcai Szepes Mária könyvében kiadott Pszichografológia, már lassan 80 éve hatágú csillagos Varjú zsidói nélkül, amit jelent a vasnépe Miskolcnak, mint állandó véráldozók, rémtettek, mészáros munkák végrehajtói az 1956-os szívkivájókkal együtt, mint szabadságharcosokkal, a kék buszos útvonalával az egész városnak. Nem véletlen, hogy a német nemi szövetség, ide tartozva Német néven átcserélte a buszokat is.

Születésemkor támadtak meg engem egyszerre a két utcai világapokalipszis kíséretei, mint az űrpusztítója Bodor néven az utcának, együtt a sztriptíz táncoltató sorozatfilmek főszereplőjével, Kolcza Mária néven futó romániai ufónak, együtt a bárány főszereplő Derláné Éva Talmudjával, együtt a brazil és az összes vaskommunista utcanépe a Bertalan utcájának a kukoricásra épített utcanépeivel a nemi felszabadító hadseregnek, együtt a sátoraljaújhelyi Hunnia börtön elmeosztályának Révész utcájával, Berdnárik, jelenleg médiában isméltő beduin indián népével, felesége boszorkányaival, melyekkel megtámadták a szüleimet azzal, hogy az utcanépük beengedi a férjeket addig, míg a fizetésüket el nem veszik tőlük. Ugyanígy kezdték 1986-os legyőzésemkor feketemágijával a Főnix Rákóczi térnek azt, hogy én mindig kihasználtam a férjemet, emelve és nemesítve emberré a halálreformátusait az elmeosztálynak, II-es elmeosztály összes állandó világapokaliptikus tagjával együtt.

Mikor ideköltöztem Vénusz születésnapján, március 7-én, mint általában az azkéta ünnepi cirkuszuk óta, közölték, hogy a szarkahegyi náci barakkosok már átcserélték a tetőiket,nekem illett volna értenem, hogy véráldozásból él az egész ország, úgy, ahogyan van, meg hogy értelmiség legyőzést hajtottak végre az összes beázottal együtt.

Ezt követően tormulatás rendezésével együtt Káli Sándor szocialista iskola állandó csapásával az élen újítottak a panel denevéres sátánista népei a városnak, meg az árnyékok, saját könyveiket ismételve rajtam, tisztultak a városrészek.

Panelprogrammal újította fel a Bertalan utca a bérházát, előzőleg Simon Ilona hat éves víztartozását a három lépcsőházának együtt az eltulajdonított pénzzel, lányommal a három lépcsőház állandó véráldozói, gyalázói kifizettették. Én tízezer forintot kaptam mindössze, ezért maradt meg ez a lakás, mert a lányom dolgozott különböző olcsó munkahelyeken, a pénzt nekem adta. Már fel is merült régen benne a kérdés, hogy én azért szültem, hogy engem eltartson. A férje, mint visszatért világapokalipszis végrehajtója hallgat arról, hogy szerepét és tetteit, tompalátását, elmebetegségét rajtam végrehajtották, tömény hisztijével együtt, ami a lányomat terheli egyedül.

Godnokság alá helyezésemkor a 14. alatti földszintes lakos bemutatta a selyemréti ügyvéd alkoholistájával közösen akkor újított -fehér konyhabútorát, hogy őket illette a Kék és fehér általam megírt dal Krisztusos főszerepe állandó gyalázatukban. Újítottak a lakosok, elköltöztek, hatalmas házakat építettek maguknak, nekem semmiben nem nyújtva segítséget, a város cégei, melyek mentek végig Kisokosok kiadásával Vas megyén és a sátoraljaújhelyi Lantos szövetkezet névtárán kisiparok, fogászatok nyitásával, ingyen jótékonykodtak a Rákóczi téri aggként 83 éves gyalázatot végrehajtóival a narancsoknak.

1998-ban közölték velem talán a 4-es számú családi házra, hogy ott kezdődött a narancs Rákóczi téri földanya áldozásuk kék ruhás hölgyként, kék csillagával Nyika Turbinának, Heródes pálmajelével, gitárosokkal, írókkal, költőkkel, illusztrátorokkal, mint utcanépével a miskolci névtárnak.
Nem érthettem, mi kezdődött ott, az ember nem tudja felfogni az értelmetlen dolgokat, így azt sem tudhattam, milyen szerepekbe nem szabad magam beleélni. A legegyszerűbb teremtés voltam a világon, az őszinteség és bizalom két fegyverem az igazság harmadikkal, az ilyen ember nem ismeri a szerepeket, képmutatást, beleélést, meg hasonlókat.

Politikaként kezdték el Orbánékkal a Bertalan utcai 150 éves Pszichografológiát 1995-ben ismétlésben már, Balla neveivel a régi halottaknak, amerikai színésznővel, lebénult testvérével, amelyik betegsége miatt gyerekkoromban megtámadtak engem, mint valamennyiük helyett, amik betegek lettek a világ áldozása közben. Katalin helyett genyó voltam Putyin felszabadító nemi gyalázó utcanépe helyett, amiket bevetettek 150 éve folyamatosan az emberiség ellen. Ezt jelenti az emberiség ellenes bűn, a Bertalan utcai Pszichografológiai összes jelecskéjével és véráldozó diktátorával, állataival együtt a nemeseknek, valamennyi művészével a világnak, perverzeikkel együtt, amelyek miatt születésemkor megtámadtak, kurvák sorsával kezdve fogtalanítva a jóembereket azzal, hogy a kurvák fogait elviszik a pusztító csemeték. Nem tudok rájuk nézni a születésem óta tartó gyalázatuk és csonkításuk, a családom és jóemberek megölése miatt.

Csak ők lehettek bármik, értelmiségek, politikusok, művészek, a Halak szülöttek, a kettős keresztnevűek, a Gáborok, a Ferencek, a Mariannák, a Gabriellák, az Ildikók, az Erikák, a helységnevűek, az állatnevűek, az Ágnesek, mint Pszichografológiai főszereplők, mesterség nevűek, összes kommunista korával a vaskommunizmusának a Vörös Oroszlánnak, Bencsikekkel, Gulyásokkal, Nikellékkel, Árvayékkal, mint sakk-kártyás nyíregyházi központtal, békegalambos kommunista időt rendezve külső szemlélőknek, akár, mint az összes többi vaskommunista képviselője a csonkító-bénítóknak.

Végtelen a Pszichografológiája az okkultista elmebetegnek, mint állandó véráldozóknak, én képtelen vagyok felmérni, milyen néven, melyik milyen könyvvel volt berendezve, mit hajtottak végre születésem óta.

Ide tartozott az összes kéjgyilkosa a világnak, nemesi és utcanépeikkel együtt, perverze, utcanépekkel együtt, sátánistákkal, egerekkel, denevérekkel, összes cigányával a világnak a Talmud által létrehozva, valamennyi láthatóban és láthatatlan megjelenő kísérettel rendelkezőjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak Varga vasfüggönyös névtárával a Rákóczi térnek, ahogyan ismételtek a sátoraljaújhelyi celeb kitermelésével. Ide tartoznak a kurvái a világnak vasnépként, állandó Hunnia börtön nemi szövetségében kőkorral és aranyásással kezdődő történelmekkel, idegbetegeikkel, lelki betegekkel, töröttekkel, amiért engem összetörtek, nemi torzultakkal, mint leszbikkel, buzikkal, valamennyi emberiség ellenes nemi csapásával a narancsoknak, mert ezt jelenti Orbán Viktor háromágú genyó Istenük homlokjelével felállt vaspolitikája a Pszichografológiának, ide tartozó népek névtárával együtt az összes egyiptomi, görög és valamennyi ország történelmi korainak főszereplőivel együtt.


Két hete vettem észre, hogy mivel évek óta nem fűtök, nem működnek a raditárorok, be akartam kapcsolni, mert fáztam és csak a víz csengett bennük. Szóltam a lakásszövetkezet 83 éves árja német család áldozó névtár képviseletének, az felelte, hogy küld szerelőt, de ha benn van a hiba, nekem kell kifizetnem. Hiába mondtam, hogy légteleníteni kell, azelőtt az egész lépcsőháza a gyilkosaimnak itt légtelenített nálam. Ezt követően felhívtam a Mihőt, hogy jöjjenek ki légteleníteni, azt felelték, hogy a közös képviselő dolga, van saját szerelője, csakhogy az velem akarta kifizettetni a légtelenítés költségét. Ilyenek, már pedig befejezték, úgy néz ki, a könyveiket saját szerepükről, a táblára kitett szerepeiket, még Kapor, a szarba ültetett létbeléptetett Talmudos sorsát is végrehajtották ide jövetelem után. Hányingert érzek, mikor rájuk gondolok, meg arra, hogy nekik vannak emberi jogaik szerte a világban az egész várossal együtt, sőt saját rendőrségük, polgárőrségük, meg az elmére juttatásomkor kiszaladt fél városnyi könyvtulajdonosra, amik azóta élnek gazdagon a világ minden részén.

Az összes reformátusa a világnak ide tartozik a Pszichografológiájába az állandó apoklaipszisnek, velük kezdtek születésemkor, saját történelmi korszaikkal, őrült Johannájuk helyetti megáldozásommal összes Annájuk mellett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország szilveszteri tüzijátéka
  2019-01-01 15:02:44, kedd
 
  Világ-Magyarország sátán címereivel kirakva városait, falvait világ-könyvtára alapján a lyukas szívű halálreformátusának Göncz Árpád utolsó főszereplőjével a könyveket összerakó Varjú népének 1989. óta felemelt narancs vasfüggönyöseivel a miskolci Rákóczi térnek tüzijátékokkal, István a királyával megírt saját történelmének lírai karámjával a narancsoknak, valamennyi pártjával a világnak, amik polikája hozzájuk tartozik, mint világtörténelmi korszakokhoz, felemelt perverz csapásaival a világnak és börtön népével ujjongó temetői torünnepet ül kivégzésem és meggyalázásom miatt, sátánjuk legyőzése utáni idő óta.

Állandó volt az utcanépének a vasnépnek Kex együttesük zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásuk, csakhogy Lehoczky Zsuzsa lett volna az áldozatuk. Mivel a Talmud állatai és romániai reformátusai a denevér köpenyeseknek engem áldozott születésem óta bárányként Évájuk szerepében, a sátánjuk állandó farkas és bárány áldozásában szintén ismétlésben az elmúlt többszáz évüknek közösen, bal szemem megtámadásával a tompalátó szereplőjük helyett az első görög isten megáldozásakor még, az elmeosztályai a főszereplőknek feltételezés szerint a megcsonkítottakat, meggyalázatokkat elmeosztályukra szállították állandóan.

Így kezdődik az én újévem is, mivel aki számítana nekem, mint a két gyerekem, a nagyobbikkal együtt, akit a vaskommunisták túszként hoztak magukkal megszületni azzal, hogy társam legyen a kommunista korok végrehajtása közben az én áldozásommal a szereplőik helyett, nem tudnak semmit, pedig én már nem tudok ránézni egyik szomszédomra sem, sem nevére a net világának, amelyek folyamatosan Benkő Lajos utolsó finn-ugor angyal sorsát ismételték rajtam hatvan éven keresztül Bródy János Katika néven áldozó sorozata alapján.

Kacag a fél ország az idetartozó állatneveket képviselő Sas József torünnepén, nem értettem, miért nem mondja ki a nevemet, hát a kommunista szereplőket képviseli az összes humoristájával a II-es elméjének Miskolcnak, akikhez Koós János, Gálvölgyi János, Bajor Imre és valamennyi narancs elmebetege tartozott az engem megáldozóknak, ezért csak néha utalnak arra kerekesszékben és hasonló titkos eszközök, viccek bemutatásával, hogy ők áldoznak, Staller Ilona, Kurucz Linák és mindenféle nemi kivégzője sorsaként a népüknek. Ez teljesen normális dolog Magyarország néven Magyarországot utolsóként velem, mint német árja nép tajgával felszámolóknál.

A fele ország a bal-jobb oldali játékából a végtelen időhúzó elmeosztály politikusainál annyit tud felfogni a humoros műsorából Sas Józsefnek, hogy szexuális párzó szerve van a nemi csapásnak, ami őket jelentette, hatvan éve kitermelten jólétbe. Pedig Sas József, akár mint Gálvölgyi János és a többi média tag mindent tud a hamis történelmével a narancs Rákóczi térnek, valamennyi áldozóm nevével, szerepével, világ-könyvtárának szereplőinek neveivel a bemutatott torünnep résztvevőinek műsorai szerint, csak végtelenül meggazdagodtak, mióta 1997-ben a saját elmeosztályukra vittek engem kivégezni a sátánistáikkal, amióta elkezdték ismételni folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek összes könyvét politikai szereplők és celebek szünetnélküli kitermelésével.

Sas József ugyanonnan ered, mint Sólyom László, akit megtettek emberjogi bizottság vezetőjévé kivizsgálásomkor kérésekor, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak. Hogyan is vizsgálná ki az ügyemet egy éppen világapokalipszist végrehajtó apokaliiptikus tag? Innen ered az összes amerikai elnök éppen esetleges főszerepe végrehajtásakor 130 éve.

Nem számít tehetségnek az, hogy valaki mindent tud és ebből kabaré, vagy humoros műsor címen jól megél, hanem cinkos hallgatásnak és gyilkosságnak minősül. Ugyanez vonatkozott Hofi Gézára, amelyik mulattatta az ország 83 éve áldozó népét, amelyik kisebb része meg akart szabadulni örökkké a szerepétől, mármint nem akart ártatlanokat áldozni saját sorsaként és tetteként maga helyett, ez a kisebb része az apokalipszpisnek. A többiek már a Dunánál vers mártírjainak, mint szereplőknek a mártírként történő kikiáltásával, magukat árva ellátással ellátva honvéd és különféle világ-könyvtár történelmi korszakait végrehajtó szüleik helyett, mártírként beállítva magukat, mint a Varjú hatágú csillagos nép mészárosai Füst Milán nevét végrehajtva, felfoghatatlan vérfürdő rendezése közben a skizopren '56-os világ-könyvtár tulajdonosaival együtt, amik magukat szabadságharcosnak nyilvánították.

Felfoghatatlan, akár mint a politikája az ébredő játszótér vallásainak a Talmud Tőkés Lászlójával és G. Maczó Ágnesével az összes Ágnese mellett a Pszichografológiájuknak, magyar ruhás nőnek beöltözve nyugodtan, titokban engem gyalázva és kínozva éjjel-nappal a perverz cigiről leszokó vallások emelésésével a II-es elmeosztályával az RTL Klubnak, amelyik hosszabbít 1971 óta hétszeresen a Rákóczi terével. Együtt mind, a ricsei elmeosztály Vonája, mint jobbikus turulmadár felvett jelével a békesség madarának Romániának a náci legyeivel a barakkosoknak 83 éves tetteiket ismételve az elmeosztályukkal, mint a baloldali vas és többi szocialista iskola ellenes Káli Sándorral, dr. Szmisszel és Godzsák Ildikóval, Bajzáthttal állandóan berendezett iskola ellenes csapásai az országnak egyedül ellenem irányulva születésem óta liberális jelmezben.

Felfoghatatlan, mint II. János Katikaként történő Hunnia elmeosztály összes magyar filmekben feldolgozott áldozása a vatikánjuknak, Ferencével a Ferencvárosnak a miskolci Rákóczi térről, valamennyi 130 éves vallásával a Bertalan utcai áldozóknak. Nem volt ellenségük, az én főszereplésemmel Rózsáik berendezése mellett engem támadtak meg a saját ellenségeik, mint az amerikai sátánista egyház ellensége az adventistáknak, melyeket most is tisztítanak emberré nemesítve Kolcza Mária szappantisztító sorozat főszereplőjük helyett Isaora brazil kezdetével a világ összes sátán népének.

Felfoghatatlan a 83 éve áldozó ország nemi csapásainak jóléte a medve törvényei miatt, aki állandó apokalipszis tagjaként Soós névnél történő nemi gyalázáskor válaszolt a sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek közös támadásakor hóval és jéggel. Piros és kék földönkívüliek nyakkendőjét magukra véve éltek gondtalanul, táborozva, csillebérci kisvonattal, külföldi tanulmányútjaival főleg az orosz vasnépnek, a Bertalan utcai könyvei alapján Putyin népének. a külföldre távozott vasnépekkel történő kapcsolatfelvétellel együtt a szabadeurópa és különféle rádiók révén a sátánistákkal, utcanépeivel a lírai karámnak, patkányaival Romániának, hogy micsoda mozgalommá vált Allen utolsó hippi meghozatalával véráldozásommal megtisztult és emberré vált Rákóczi tér beöltöztetése öltönybe, kimosása, megtisztítása emberré vérrel. Ez a mindenkori politikája Magyarországnak, élén az összes véráládozó Ferencével, valamennyi kettős keresztnevűjével, mint Balázs Fecójával, Klárijával, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel harcoló és író véráldozójával Miskolcnak.

Megöregedtek a véráldozó penitenciásan tisztuló szentháromság tagjai, 83 éve mészárolnak, csonkítanak, gyaláznak, emberré emelkednek egész Kelettel, amikkel politizálást folytatnak és valamennyi cigány országával a világnak termékenységi népeivel együtt a kínzó áldozóm Új-Kígyóssy népének. Minden utcanép és nemi csapás miskolci elmeosztályt jelenti az egész világegyetemben.

Hát ennyit a Sasfészekkel sátoraljaújhelyi berendezésével Fábiánéknak kezdődő összes világvallást képviselő sas jeléről és névtáráról az állatnevűeknek a Pszichografológia véráldozó tagjai közül Farkasaival Müller Péternek, állandó halálvilágot építő új lakosaival az országok átcserélőinek.

Nincs értelme a további jellemábrázolásnak bármelyik művészeti irányzatban, mert ez 130 éve meghaladja az ésszerűséget fertelmeivel, bizonyításával együtt szörnytetteiknek, melyeket az elmeosztályok saját hatáskörül alá tettek, bíróságok nem ítélhetik el a könyvek szereplőit, mint pusztítókat, kígyó isteneket, kétszarvú hamis prófétát, fenevadat, amelyik beavatta a cigányságot feketemágiába, gyűrűk urát, cerberust, valamennyi sárkányával a másik világnak, földönkívülijeivel a Rákóczi térnek, amik kinn várakoznak az űrben, felfoghatatlan ítéletet jelent, amelyet a világnak kell lerendeznie azzal a szétválasztással, amit adtak lehetőségként születésemkor, hogy ki fog ártani és ki nem, hiszen előre tudták, hogy ki támadná meg a semmiről sem tudó embereket.

Boldog Új Évet Kívánok a senkit nem áldozóknak, teljen úgy minden percük, ahogyan tetteik szerint megérdemlik a világ tagjai külön-külön szívük és lelkiismeretük szerint!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szeretete a gazoknak megvehető
  2018-12-18 13:18:48, kedd
 
  Gyerekkoromban voltak amolyan igazi, kisembereknek való karácsonyok, amikor jók voltunk nagyon, meggyónva apró vétkeinket a templomban, vártuk Jézuska szeretet-ajándékait, amit egy igazán jógyermek megérdemel. Hittem benne, hogy ajándék Jézustól csak a tiszta szívű embereknek jár, ahogyan ezt a mesékben be is vezették az emberek között. Jézus az egyetlen ember volt többszáz éve a bibliai apokaliptikus csapások között, akinek a nevében térítenek szerte a világon különféle vallási tagjaival az apokalipszisnek, azzal, hogy Jézus a gyilkosságot megbocsátja nemi gyalázásokkal együtt. Ilyenről szó sincsen, soha nem volt, a római egyház tanai szerint is vannak bocsánatos és nembocsánatos bűnök.

Tehát Jézus szerint egyedül a tiszta szívű embereknek jár emberi életforma a Földön, emberi ételekkel,tiszta és egészséges italokkal, gyümölcsökkel, mert nekik jár minden, ami a tökéletes természetben megterem.

Mivel az ország Íme az ember felkiáltásával a csőcselékének és téri utcanépének tor halotti ünnep rendezésével ismételve valamennyi szerepét és tettét a láthatalan világbeli csapásaikkal, kínzással, gyalázással világfeszületessé tett engem, betegségek ismerőjévé és torzzá, csúffá bárányaként a Talmudnak Évájuk állandó Tarot 13-es halálkártya főszereplője helyett, mutatja Várkonyi állandó mondatát, hogy embereket nem lehet teremteni, hogy felszámolták közösen az emberiséget abban a tudatban, hogy ők, mint bibliai csapások, mint teremtmények emberek, mert a karmikus gyilkosok és tisztátalan lelkek emberi formában születnek meg állatokkal, démonokkal, elektromos sátánistákkal, maffiákkal együtt. Mivel gyilkosok valamennyien, mint állandó emberiség ellenes csapások, nagy közös áldozásukban engem áldoznak véráldozással hatvan éve, azt hiszem, semmilyen ajándékot nem érdemelnek, sem ennivalót, sem tiszta forrásvizet, sem gyümölcsöket, amikkel jutalmazzák magukat hatalmas anyagi gazdagság tékozlásával, mivel minket fényevésen tartottak, hogy nekünk semmi jár helyettük, megtámadva a nemi szervünket minden kurvájuk tetteként. Ez olyan, mint a régi rabszolga történet arról, hogy a rabszolga kapta meg a rossz gyerek büntetését. Csakhogy ezek Istennőt áldoztak közösen, Vénusz voltam, tökéletes benső törvényekkel és külsővel, mindennel, ami ezzel együtt járt.
Az elmeosztályuk és Müllerék Mónika showban bemutatott sátánista népe folyamatosan hajtotta végre Zalatnayék sorsát kezdve azzal, hogy felpofozták, Hollóházán egyszerűen felpofozott engem sorsaként egy alkoholista. A többiek kilengéseit ugyanígy megtorozták, még a világkönyvtárnyi főszerepük végrehajtása közben.

Engem nem az ajándék érdekelt kiskoromban, hiszen elbújtam a diófa asztal alá, hogy ne adjanak semmit, ha nem szeretnek, hanem a szeretet, mely a szívben lakozik. Én ugyanúgy voltam megáldozva Magyarország néven utolsó német árja emberként, mint Jézus a bibliai csapások között, egyetlenként. Afrikai Isten öcsém többmilliló éve szenvedett fogságában Romániának, nem érdemelte meg a további fényevést, feketebárány szerepét, meg a karmikus összes történelme végrehajtását a római egyháznak Malek Andrea állandó kíséretétől, sem a feketemágus Müller sátániástáinak támadását a saját házában, amit nem értett egyikünk sem, hogy repkedtek a tárgyak a levegőben. Még az utcán is kifosztották, elvéve a kevés pénzét, szétsokkolva a fejét Vona Gábor népének emelésével. Két szenvedő szívembert áldoztak közösen Borsoddal, tudván arról, hogy kik vagyunk.

Nagy Anna bibliai vasreformátus kommunizmusának végén, 1995-ös leszállításakor a G. Maczó Ágnes helyett velem elkezdett vallási apokalipszis állandó végrehajtóit rám, mint közös célpontjára trianoni sátán bibliájának olvastatása közben áthozott Rákóczi téri romániai elmeosztályával főleg a reformátusoknak, a lányom tartott el, a város tízezer forintot adott nekem az egészségügyével, mint nagy közös áldozatuknak .A lányommal tartattak el, akinek a férje megtagadta a segítséget, mert leírtam, hogy a világkönyvtáros apja egyik áldozómat jelenti az anyjával együtt, mint Jeruzsálem fekete ruhás képviselőjével. Azt mondták Tűzkő Judit szőke nemi kivégző pszichiáterükkel, hogy én skizopren vagyok és a borsodivánkai elmeszanatóriumba akart zárni a médiájával, ami szintén hozzájuk tartozik. A gyerekeim ezért nem hisznek nekem, hiába magyarázom, hogy ez mind megtörtént és én is materialista vagyok, de szembe néztem valamennyi skizopren szereplő kíséretével, mint Pataky Attila elektromos szemű szellemvilágával.

Pár évig odajártam a Szabó családhoz viliakor, a lányom megvette a nevemben az ajándékokat a gyerekeinek. Még így embert nem aláztak meg soha a méltóságában, de ő jót akart ezzel. A férje, mint tompalátásom az állandó világapokalipszisből, akinek a II-es elmeosztálya tett tönkre engem ismételve a hisztijét és minden rossz természetét, emberré nemesítve az összes Szabójával a világnak, a bal szemem megtámadásával az első görög Isten támadása óta külön bánásmódban részesül, mint zöld szemem képviselője. Mindig duruzsolta a lányomnak, hogy minek járok oda, mikor lesznek már egyedül. Megtesz mindent, amit a lányom kér tőle, ezért egy szavam nem lehet rá, de tönkre tette a lányomat, meg az én családomat, véráldozásukkal.

Mikor a cigije miatt egymás után feketemágiával áldoztak a vallások és a Pszichografológiai tagok leszokásával és tisztításával a narancsok ismétlésében, itatva velem napi tíz kávét is, amikor azelőtt egyet sem tudtam meginni szívdobogás nélkül, állandó napi szelepkiégéséseivel a lányom férje, Szelep szerepében a kávéfőzőknek az elmebetegek betegségein haladva végig, koldultam a lányomtól cigire, amiért dühös volt, kiabált rám állandóan és lenézett engem. Megromlott a kapcsolatunk, különösen azután, hogy a II-es elmeosztályra szállítottak 1997-es kezdetével a leinjekciózásomnak Ízisz főszerepében a NagyPán Pszichografológiának, férjével
együtt, saját népének kíséretével Kiss Kálmán budhista kommunista Medveczky Ilona és az összes halak főszereplőjük sorsát végrehajtva Halakként áldozva ismétlésben Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdetével, amivel kezdtek születésemkor visszament időben Molnárok Rózsájával, valamennyi Rózsájukkal. Telepakolták az elfekvőben, ahová befektettek egy injekciójuk után kiiktatva engem az élők közül minden részemet a tik sem vagytok magyarok Mónika show Oláh ibolya népével gennyes csapásokkal, sátánisták kígyóival. Marofka Eszter, mint cigányok pszichiátere ezt követően zaklatni kezdett leveleivel, majd mikor egyszer elmentem hozzá a gondozóba, közölte velem, hogy majd kivizsgálja, mi van a fogaim alatt betokozódva, vagyis mindent ők hajtottak végre, mindenről tudtak, engem kivéve.

2004-ben, amikor a brazil vaskommunista kivégzőik itt dobáltak az ágyban Liptai bemutatója szerint a romániai démonnak a Talmudból, jártam leszedni a plakátokat az utcákon borzalommal és undorral, hogy engem ünnepelnek az egész országban tor temetői ünnepként, felvonulva a médiában, elmondva a saját tetteiket, szerepeiket, cibálva a hajamat, Földanya áldozásukban szívemet nyomogatva kiabálták a szomszédnak, hogy genyó, ismételve az 1976-ban kezdett genyóként való szólításomat és megáldozásomat az utca helyett, mivel nemi gyalázóként vannak itt berendezve Putyin orosz vaskommunistái. Segítségre lett volna szükségem. Elindultam az utcán, kértem a szomszédtól kölcsön egy cigit, majd a szomszédok jelentése alapján a család bevitetett a bibliai apokalipszis RTL Klubbal képviselt II-es elmeosztályára végleges kivégzésre hangelvétellel, megcsonkításommal együtt a Győri kapu utcanéppel, amelyre utalt Tűzkő Juditja a nemi csapásoknak, hogy a fehér frissen festett falon is sárnyomok voltak felettem, engem megszidva miatta,amit nem érthettem, hogy ők áldoztak éppen az Imre nevekkel berendezett Hunnia börtön feleségcserés és különféle könyveinek végrehajtásával, nekem kakukkolva az egyik könyve szerint a lírai karámnak. Különféle utcanép vonult fel itt a lakásban hosszú éveken keresztül széttaposva, deformálva minden részemet, összemocskolva mindent, ahogyan tették a házunkban születésem óta, mert így váltak emberré, tik sem vagytok magyarok cigánytelepével Müller Péternek.

A két gyerekem azzal indokolja a bevitelemet az elmeosztályára a világkönyvtárnak, hogy koldultam az utcán. Soha többé nem jöttem magamhoz, nem tudtam gondolkozni egyáltalán, sem beszélni, sem írni, sem mozogni, még azelőtt sem, hogy Müller tönkre tette a lábaimat.

De már azzal kezdtek születésemkor, hogy a Pszichografológiai távol-keleti pusztítók miatt támadtak meg engem űrpusztítója bevetésével a szomszédnak azzal, hogy náluk elviszi a fogakat a pók szülött, amit 1995-ben ismételtek öngyilkossággal hipnózisban, pókot téve a méhembe, beledöfve a katétert a húgyhólyagomba, hogy kipukasszák saját tetteik végrehajtásaként. Így jártam több, mint húsz éven keresztül a szomszéd Rákóczi téri népe sorsaként, miközben temetői ünnepséget rendeztek, gazdagultak, szaporodtak, mert megjött a felmentő sereg nácik képében 1989-től folyamatosan végtelen véráldozásuk és tisztulásuk végett.

A lányom idegrendszerét megviselte mindaz, ami velem történt, de nem akarja megtudni és felfogni a valóságot, hogy mindez igaz, a kisebbikkel együtt, azt hiszik, hogy elmebetegségem miatt hiszem azt, hogy nekem sokan ártottak, mert azt mondták a vaskommunista pszichiátereik a világkönyvtárosoknak.

1967. óta nem volt karácsonyom, fényevésen, ruha, meleg nélkül éltem, mert minden vasnép helyett megáldoztak, akinek nem volt cipője, kabátja, ennivalója, mindenkit megházasítottak, jólétbe tettek, így szaporodnak hosszabbításaival a világapokalipszisnek politika részeként.

Én jószívű voltam, adtam mindenkinek ennivalót, azzal, hogy ahol négynek jut, ott másnak is. Kivételt képeztek mindig a ruhák, melyekhez ragaszkodtam, míg össze nem lyuggatta őket a náci legyek népe az ikerházában az űrpusztítónak összes csipke fehérneműmmel együtt. Mindent nehezen vettem meg fillérezgetéssel, ezért nem szívesen váltam meg a soha a ruháimtól, mindennek megvan a hozzáillő darabja, kiegészítője. Ezen nevetett a lányom a férjével, hogy én harmónikus vagyok, szint színnel pároztatok..

Magamra hagytak érzelmileg teljesen, a kisebbik lányom gyűlölt engem Szombathelyen, mert nem volt pénzem támogatni anyagilag, nem tudtam fizetni a tanulmányaikat sem. Mindkettőt kocsmába tette 16 óráztatni a Rákóczi tér, miközben ők születésük óta diplomáztak.

Megpróbáltam évekkel ezelőtt, ahogyan tért vissza a gondokozásom visszacsalogatni őket magamhoz, ehhez minden fortélyt bevetettem, mint a sütemény sütést, amit nem néztek semmibe, pedig nekem minden fillér számít, nehéz megvennem minden élelmiszert. Ruhákat is vásároltam, amiket nem értékeltek. Teljesen érzelem nélküli báb lettem, ahogyan a lányom férje a média torünnepekor kiabálta a lábaim megsebesítése után, hogy ha ő báb, akkor én is az vagyok, s hogy forgószél ellen semmit sem tehetek. A kisebbik lányom nagylelkűen megbocsájtott nekem, ami fáj, hiszen nem voltam bűnös, azért, hogy védtem őket a feketemágiától, nem szólva arról 1992-es észlelésem óta, mi történik a lakásban, szolgáltam őket szeretet és tisztelet nélkül a szomszéd Ágnesek sorsaként iszonyatos állapotban, gondoskodva róluk.

Tehát a karácsony a tiszta szívű emberek ünnepe lett volna, pénzzel és ajándékkal csak megvenni lehet a tékozló Föld őrjöngését, amelyet ragaszkodásnak és szeretetnek hisznek.

Nekem az ajándék hosszú évek óta jelenti azt, amire nincsen pénzem, ahogyan sokan mások is ebben a cipőben járnak, mint szegényei az emberiségnek. Ezeket tanultam meg értékelni.

1990-es legyilkolásomkor vasfeszületére téve Dávid Mónika szörnyeteg koporsója pszichiáter főszereplőjük helyett a Rákóczi terüknek kaptam először ajándékot Gergely Sándor szikszói festőtől, egy moher sálat. Nem tudtam elfogadni, nem tudtam,hogyan kell, mert én még addig senkitől sem kaptam semmit. Nagyon zavarba jöttem. Még nagymamához sem mentem át, amikor évekig forrásvizet ittam, mert szégyelltem magamat. A Bestia, amelyik népe az adventi egyházhoz tartozik, mint spritiszta volt békepápa hipnózisba tett, velem volt a fényevés alatt, öcsémmel együtt tartott életben minket.


Az Írisz fenyőjével berendezett szeretetfa csak az emberek szívét jelenti a Földön, csak a tiszta szívűeké a Talmud Jézusos ajándéka, íme az ember felkiáltásával a népeknek, amikor néha megszületnek a békesség képviselői. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Természetbölcselet orosz honban, mint emberség
  2018-12-12 06:07:29, szerda
 
  "Kétségtelen, hogy 1917-ben a bolsevikok elorozták a parasztság forradalmát. A proletariátus történelmi szerepének - csakúgy, mint a technikai fejlődésnek - mértéktelen túlértékelése azonban Nyugat-Európából és Amerikából származik. Oroszországba alig 100 év érkezett a kapitalizmusnak ez a kiadása. A cári önkényuralom próbálta átmenteni magát ezzel a katonai és gazdasági összeomláson - könnyen, gyorsan és olcsón. Akárcsak a Rettenetes Ivánt utánzó Sztálin, vagy most Putyin elnök, akinek a dolgozószobájában Nagy Péter képe függ az íróasztala felett.
Ebben most a leginkább keletire formált nyugati ideológia, a pravoszláv kereszténység is segít. A szovjet korszak külső-belső emigrációba szorult orosz gondolkodói - legyenek Wagner kozmizmusának, Nietzsche civilizáció elméletének, vagy a Marx-Engels-féle történelmi materializmusnak a követői - mind vallásfilozófikusok is. És mi más volt az állami ideológia, mint pompás külsőségek és képmutatás mellett űzött bizánci vallás? Az ellene fordulók - Szaharov professzortól Zaliginig, Leonyid Leonovtól, Az orosz erdő írójától Szolzsenicinig- pedig soha nem az élenjáró nyugati tapasztalatokra hivatkoznak, hanem - mint az igazság, hasznosság és szépség legfőbb mintájára - az orosz természetre. És nem a bukolikus idillre, hanem az orosz gondolkodás és az alkotói lét egészét átható szemléletre.

Etikai minimum ez, amelyet a társadalom az elitjével szemben támaszt. És egyben - esztétikai minimum. Könyvtárnyi irodalma van például a Művész Színház Három nővér előadásának, amely több, mint fél évszázadon át műsoron volt - vélhetően, mert a műben ugyancsak az orosz lélek panteista volta jelenik meg. 1940-ben, amikor mindenki a háború kitörésére készült, a rendező így instruálta az emberibb jövőről monologizáló Versenyin ezredest: "Magát megmentik az álmai". A frontra induló nézők elegáns, jól nevelt katonatiszteket akartak látni, akik érdekesen és hitelesen tudnak beszélni nekik a kötelezően előírt szebb jövőről, amiért most mindjárt hősi halált halnak a nővérek kertjének gyönyörű nimfái alatt.

Ezt akarják tulajdonképpen most is. A vadkapitalizmus eszeveszett tombolása közepette is értelmiségi hősökre várnak az emberek. Egy szociológiai felmérés nemrég arra kérdezett rá, milyennek képzeli el a mai fiatal korosztály az ország igazi elitjének egy tagját. Íme, néhány válasz: mindig nyitott, kezdeményező, jól nevelt, tapintatos, érzékeny, nem káromkodik, nem erőszakos, erkölcsös, fejlett etikai érzékkel rendelkezik, becsületes, jóindulatú, jóakaratú, nem lop, nem csal, nem ordenáré, belül teljesen szabad, önálló és független, mély lelki életet él, de nem unalmas, nem sopánkodik, értékükön tud becsülni másokat, de önmagát is, elkötekezett a magas kultúra és az erkölcsi elvek, továbbá az egyén társadalmi felelőssége iránt. Nem önző, nem egoista, a társadalmi érdeket fölébe helyezi a sajátjának.

Bizony, egészen más tulajdonságokat kért számon a maga fejedelmén a posztmodern hatalom-technológia titkos példaképe, Machiavelli. És egészen más vonásokat tulajdonítanak a választási kampánymenedzserek meg a médiamogulok is a mai politikai elit tagjainak. Ezek a vonások tulajdonképp a szellemi elitre, az értelmiségre illenek. Vajon egyszerű nosztalgia, hogy sokan ilyennek látják az elitet? És éppen a fiatalok?"

Peterdi Nagy László: Bársonyos színházi forradalom, részlet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az emberség okkultizmus?
  2018-12-07 01:22:47, péntek
 
  Nem tudok ma éjszaka aludni. Hiába vettem be a szokásos frontint, tele vagyok gondokkal, melyek megoldása várakozó, immár két éve lesz februárban, hogy csodára várok, csodák pedig materialista ésszel nincsenek. Nem bírom tovább cipelni ezt a szétpüfölt, meggyalázott és megcsonkított testet.

Gyerekkoromban mondta valaki, hogy egy nőt megerőszakoltak. Nem tudtam, mit jelent, csak annyit értettem, hogy a nemi szervéhez értek. Ép ésszel ezt nem lehet felfogni, akit megerőszakolnak, az megbolondul véleményem szerint. Ezért tett engem a média hipnózisba, amikor a Kex együttes Zöld-sárga számához értek, s azóta hétszeresen hosszabbítanak a narancs Rákóczi térrel 1971-es kezdetükkel, a Nyomorultak együttes fényevése óta, ami 1967-es Izrael barakkosainak emelését jelentette.

Ez a hozzá nem érés földöntúli törvénye, ami a testre vonatkozik, ezt áthágni ítélet mellett sem lehet senkinek, sem a Hunnia börtönnek, sem a cigányainak a világegyetemnek, melyek országokat foglaltak el többezer éve. Halált jelentenek, ezért nem félnek a Haláltól, a nácik hozták őket létre örök életűként azzal, hogy az emberek szíve túl gyenge, szervezetükkel együtt, egy kis hidegtől is megfázhatnak, ellenálló csapásokra volt szükségük.

A szív ellenes merényletek mindig megvoltak, de büntetni kellett volna a becsületsértőket ugyanúgy, mint a csúfolókat, alázókat. Az ember méltósággal született meg, ezt hágta át a borsodi narancs Rákóczi tér, amikor meggyalázta, megcsonkította és kiráulta a nőket, férfiak becsületét meggyalázták. NIncs rá szó, nem lehet felfogni, azzal együtt, hogy születésem óta rajtunk ismételték saját sorsukat, karmájukat, szerepeiket, könyveiket, ebből nemesedtek emberré.

Ma voltam egy magánlakásban a körmeimmel, melyeket tönkre tett a megyei kórház, amikor elfekvőjébe zárt többször, annak ellenére, hogy nem voltam ártalmas, nem tudtam, hogy az utcákon mennek végig, a sötétkapus dögök tetteit végrehajtva rajtam,könyveikkel együtt 1997. óta folyamatosan. Körömgombának diagnosztizálták a vastaggá besárult körmeimet, melyek ellen bármit szedhettem, drága kencékkel kentem, semmi sem használt. Fokozatosan tette tönkre a cigánytelepe Borsodnak testem minden részét.
Kénytelen vagyok fizetni érte havonta, de nincsen szakember. A hölgy, akihez járok, közölte pár hónappal ezelőtt, amikor a szerelem témára került sor, hogy ma a szerelem nem divat, hanem a szopása a férfiak nemiszervének, szokj rá erre, felszólító módban. Kerestem másik szakembert, mert nem tudtam oda menni, mert méltóságomban alázott meg az áldozásommal emelt kiválasztott, nem találtam mást. Visszakullogtam, mert szükség van a kezére.

Ma arról volt szó, hogy a városban Omega gyülekezet üzemel az Erzsébet fürdő legfelső emeletén, s a tagok Isten hívőként mindent megkapnak, mint evangéliumot olvasó,. imádkozó biblia kutatók.
Párszor megpróbáltam utalni arra, hogy a tiszta szív jelenti az emberségi törvényt, de olyan választ kaptam, hogy a szív isteni eredettel bír, én ellenkezek vele. Mint annak harcosa, hogy valamikor is a szívek vizsgálata bekövetkezzen a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett, jól tudom, hogy aki másokat megaláz, az nem rendelkezik jószívvel, mégha jó is néha másokkal, annak tartja magát.
A szívvel rendelkező ember soha nem aláz meg másokat méltóságában, mert tudja magáról, mit is jelent az emberi tartás, mi esne neki rosszul.

Például velem egyszer jótékonykodott egy valllásos hívő asszony, két éve küldött kétszer pénzt, amiért nagyon hálás voltam, mert ki tudtam fizetni a számlákat. Még ő köszönte meg, hogy segíthetett, már ebből tudtam, hogy hasonló hozzám, úgy ad, hogy éreztesse, neki volt rá szüksége. Én is ilyen voltam fiatalabb koromban. Az embert nem lehet megalázni jótékonykodással.

A Süveges Imre által vezetett Omega gyülekezet tagjait szerencse éri, miután csatlakoznak a közösséghez, azt tanítva a tagoknak, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. A hölgy ekkor ecsetelte, hogy mennyire szerencsés a gyerekével együtt, boldogan élnek, mindezt az Istennek köszönhetik, meg természetesen a tiszta szívüknek. Aztán rátért arra, hogy de nálunk nincsen minden rendben, sem velem, sem a gyerekekkel. Megpróbáltam utalni arra, hogy minél tisztább valaki, annál nagyobb a sötétség, ami körülveszi, hogy így született egykor a Talmud Jézusa a zsidók közé, egyetlen emberként, meg hogy kevés volt mindig a nagybetűs ember. Nem értette. Próbáltam utalni arra, hogy én születésem óta vagyok szerencsétlen, engem politikai gondok értek vasfüggöny emeléssel és mindenféle emberek ellen iránuló merénylettel, hogy most az emberek voltak az áldozatok. Nem értette. Aztán köpött egyet a földre, hogy ezt jelenti az ember. Megkérdeztem tőle, hogy Neked az ember leköpnivaló, az az ember, akit a szívedben hordozol, akire szívesen emlékezel, mint tanárra, vagy bárki másra tiszteletre méltó egyénként? Köpnivaló az ember, akinek a szívében emberiességi törvények vannak? Aki az embert leköpi, mint nagyságot, aki ellen az egész világapokalipszis első pillanattól létrejött, mint semmiről sem tudó tiszta lények ellen az első isteni teremtés kezdetével, az az egész világegyetemet köpi szembe azzal a dicsekvéssel, hogy ő az Istenétől az utcanépnek mindent megkap.

Erre megkérdezte tőlem, hogy mi az emberség, amiről beszélek, okkultizmus?


Félek a laboreredménytől. Állandóan rettegnem kell valamliért. Ónos eső miatt három napja citerázó szívvel és lábakkal mentem az utcára, a széttaposott lábaimmal. Nem értheti a diabéteszes orvos, hogy kétszer éltem át a nyomorultak szerepét a legyeknek, együtt a Sátán bibliai olvastatásával a trianonnak, amikor végére értek a könyvüknek, majd a lányommal tartott el az egészségügy Nagy Anna sorsaként felfoghatatlanul, mert szegény halálként lett megszülettetve, s a vaskommunista sorozatuk születésem óta tartott. Mivel mindent lebontó csapást kaptam a számba, nem tudok enni, nincsenek fogaim, így falni kényszerülök csontozat nélkül iszonyatos módon. A gyomorba az étel egybe kerül majdnem, amelyik felmondta a szolgálatot, különféle emésztési betegségekkel jelentkezett. Nem kell ezen csodálkozni, a fog erőt jelent, mindegyike egy-egy testrészt szimbolizál. Mikor először Máték sorsaként kiszedték a két lapátfogamat, nem tudtam enni, mert rágatlan maradt az étel, kihánytam mindent és hasmenésem volt. Ezt jelenti a foghiány. Cukros lettem, mert állandóan korog a gyomrom a nyomorultak ismétlése óta. Nem eszek édességet, azelőtt sem ettem, nem tellett rá, nem ismerem a csokoládékat, cukrokat. Amire telik, akciósan megveszem, így látom el magamat állandóan cipekedve tört vállas fájdalommal és széttaposott testtel. Májam tönkrement a rengeteg méreganyagtól, amit belém adtak. A szereplők betegségei jelentik a többi anyagcsere melletti problémát, mint a mavasvérnyomás,magas húgysavérték. Három éve kezdték volna el a tört testrészűek helyetti összetörésemet, ha lett volna rá idejük.

Megkérdeztem ma a hölgytől, hogy igazságosnak találja-e, amikor egy primitív nép tagja meggyaláz egy embert, erre azt felelte, hogy Isten mindent megenged azért,mert ennek így kell lennie, majd visszakapja mindenki, amit tett. Hogyan kapja vissza?-kérdeztem, amikor ünnepelnek együtt a gazdagságukban a gonoszok, tökéletes szépséggel és egészséggel? Még soha nem kapták vissza. De mindenki azt kapja, amit megérdemel, én folyamatosan ezzel néztem szembe 2007. óta, amióta először leírtam, hogy mi történt velem. Azt kaptam születésem óta Magyarország szerint, amit megérdemeltem az egész világ bűneinek elhordásával. íme az ember felkiáltásával a poliikának.

Mondtam neki, hogy én haragszom a tűzIstenre, amiért mindezt megengedte. Nem értette, miért nevezem így.

Felszámolták a borsodi névtárral az emberiséget az egész világon. Ezt ünneplik az én temetésemmel és gyalázásommal éjjel-nappal kínzásommal együtt 1997. óta.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az antiszemita zsidó néven szereplő apokalipszis tagjai
  2018-11-18 03:38:07, vasárnap
 
  Először kezdjünk egy kis "zsidó" történelemmel, kik mondják magukat annak, kik vezették be születésem óta történő ismételt véráldozásuk leplezése miatt a rasszizmus szót. Sátán népe az összes zsidója a világnak, mely benne van a bibliájukban, a Talmud egyetlen feszületre tett Jézusának történetével együtt, abban az időben, amikor ördögök és démonok, tisztátalan lelkek (melyek gyalázatból jönnek létre és folyamatosan megszületnek vasnépként, ezért beszélnek magukról, mint lelkekkel rendelkezőkről annak ellenére, hogy a Jehova egykori Napisten lelkei kutyákban jönnek napvilágra, megmaradottjai a másik világ focizó népét jelentik állandó világapokalipszis részeként). Így is van írva, hogy a zsidók akkor ördögfiak voltak. Már előtte az örmény területen sátán népével végrehajtott Noé bárkaként megmaradt özönvízével a két utcai születésem óta engem megtámadó világapokalipszisüknek megölték őket. Ekkor hozta létre a sátán Heródes világ gazdagait, pálma jeles zsidó népet állandó világapokalipszis végrehajtása céljából, amik a narancs Rákóczi térrel bizonyítékaim szerint születésem óta áldoztak meg engem, sőt részt vettek a libás történelme szerint egykori Ázsia előtti emberek lakta népek lemészárlásában is. A Bizottság együttes beállítása szerint az Ízisz néven szereplő főpapja az ortodox állandó kislányáldozóknak résztvett pusztítók zsidóival az áldozásomban. Ez fontos, mert állandó semmiről sem tudó, nem szerepjátékos törvénnyel rendelkező főleg kislányokat gyaláztak meg, akár a sátánjuk, Illés együttes sorozatainak bizonyságával, melyet elpörölésével minden kor istenétől és királyától hajtottak végre rajtam. A barakkos zsidók holocaustos pénzt vesznek fel, annak ellenére, hogy a Pszichografológia hatágú csillagos jelét az állandó világkönyvtár összehordóinak, mint Varjú népének felvették, mint teremtményei a miskolci vasvárosnak nácikként, amik népe a kommunistákkal hajtott végre véráldozást az embereken, megtorolva azt is, hogy a barakkokban a pók fasiszta népe meggyalázta a legyeket. Az eredeti zsidó nép vicces könyvek bizonyítéka szerint is a sárgákat jelenti. A többi elméletben világkönyvtár állandó végrehajtóit jelenti, akár a Vörös oroszlán könyvben felsorolt farizeus, gnosznikus zsidó népek. A vasnépe a narancsoknak fasiszta és különféle jeleivel a Pszichografológiai Szepes Mária könyvnek, ami vérrel van megjelölve Miskolcot jelenti névtárával a politikusoknak 130 éves visszajövetelük óta, ők ölték meg a Varjú népét. A Talmud állatrendjének zsidói megáldoztak engem, mint az egerek, denevérek, nyulak, Liptai démonjai a nőstényeikkel együtt saját szerepük és sorsuk végrehajtásával.
A sors elméletben azt jelenti, amit az ember egyetlen szép élete alatt emberi körülmények között szorgalmával elér, mivel szerény, többre nem vágyik. Ezek az ártatlanokat meggyalázók, megáldozók skizopren könyvtulajdosaival a magyar felvett nevűeknek, mint azok a zsidók, amiket rima Jeruzsálemént nevezve Ábrahám népeként hoztak ki egykor tisztítva őket Egyiptomból, emberiség sorsát megpecsételve, szándékosan nyomorba döntve őket a világ nemeseivel, melyek a Pszichografológia állandó végrehajtói Habsurg vasfüggönyöseivel együtt, a tiszta szívű, törvénnyel rendelkező ártatlanokon saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket megtorolva végrehajtva, felfoghatatlan fényevéssel összekötött véráldozást hajtottak végre az összes zsidójával a világnak, köztük az eredeti sárga zsidó néppel, amelyik együtt koncertezik a vas Rákóczi térrel.

A nácik bolt és közlekedés fóbiájukat, fényevésünkkel, amit végrehajtottak sorsukként rajtunk hajtották végre, így emelkedtek, sőt a Talmud nácijai Bárány főszerepét is Évájuk állandó világapokalipszis Tarot 13-as Halál kártyájával. Bárányként jött köszönteni születésem után a cigánytelepe a megrajzolt feketemágusi rajzok alapján az Észak-Magyarországban verseim mellett megjelent illusztrációk bizonyítékai szerint, amelyet a látói a Pszichografológiai más arcában magukat mosó penitenciás emberré válók gyalázattal és áldozással, saját sorsuk és szerepük végrehajtásával ismertek, ők jelentették meg őket.

Radnóti Miklós antiszemitaként vett részt Szepes Mária II-es elmeosztályával Borsodban a NagyPán Pszichografológiájának előkészületében Weöres távol-keleti pusztítóinak elméleteinek megírásával Mária mennybemenetele, Medvetánc, Innin pokoljárása, Istálló Vénusz Ízisz-Jézusként és különféle elméletekkel történő megáldozása kitervelésében patológiaként előre készülve az apokalipszisre, azzal a tervvel, hogy a keleti népeket és a cigányságot egyetlen nagy közös áldozással kell emberré nemesíteni, amik emberré válnak az én gyalázásommal, fényevésemmel, embertelen körülményeimmel, rendetlenségével az elmeosztályoknak nyomorban történő mindenem összezúzásával, értelmiségként történő legyőzésével a világ jóembereinek lakásaikban összezúzva őket, Yosé indiai cigányai mellett a világapokalipszis névtárának felvevőinek narancs torünnepeként a vasvárosnak politika részeként, a mártír utcanépe mellett a vasvárosnak, amiket a fasiszta ölt meg, mikor rájött, hogy ezekkel mészároltatták az ártatlanokat. Már mindenki mártír, akinek szerepe volt, az elhunyt apokalipszist végrehajtó szülők után is árvaságit és közgyógyót vesznek fel az én nyomorba döntésemmel.

Tudomásom szerint egyedül Göncz Árpádot hagyták életben, akit a vakolat rám ömlesztésével az űrpusztító ikerházában emeltek köztársasággi elnökké, már mint valdensét az értelmiség legyőzőknek, amit mutatott a média, hogy beáztatták őket. 1995-ben értek el ismét a Varjús hatágú csillagos vasak által megölt nép világkönyvtárának ismétléséhez Varjú nevek berendezésével, főszereplők kiiktatásával. Közben Feketevonat kezdetével az elmeosztály Rákóczi téri cigányai, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, ember gyalázókként temetői torünnepet kezdtek a politikusokkal és a celebekkel, bemutatva és állandóan ismételve a könyvek skizopren szereplői helyetti áldozásban, mit tettek az emberekkel, a magyar emberekkel együtt, mint az egri csillag központ támadását is, török háborúként, mely szerint magyar ment magyar ellen.

Bizonyítékokat tüntettek el annak a hatágú jeles zsidó népnek a megölésével, akik mindig a világkönyvtáráról gondoskodtak a református sátán népének azza a célból, hogy létrehozzák majd a világ feletti uralmukat megváltoztatott történelmekkel.A varjú mindig azt hitte, hogy jön a világ vége, így választotta ki egyszer az egyik Napisten, amit 1995-től ismételtek rajtam Müllerék, hogy találkoztam a rókával, a farkassal és a varjúval, meg a turulmadárral. A világkönyvtár a gönczi bibliájuk része volt állandóan a lyukas szívű könyvtulajdonos és sötétkapus dögjei állandó mészárlásával. Így hagyták életben a világkönyvtár mellé Göncz Árpádot.

Mivel levonszották az ég csillagait, én voltam az utolsó, akit lezárt Varga vasfüggönyös határok között vártak a Rákóczi téri orvosokkal, azzal a szándékkal, hogy minden szerep végrehajtása mellett végeznek velem, amit folyamatosan végre is hajtottak, szétpüfölve minden részemet. A régi világ meggyalázásával és megcsonkításával, emberek megölésével épült az új pöcegödör, amik tagjai vérből szépülnek, nemesednek emberekké.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az utolsó szó jogán
  2018-11-15 18:08:52, csütörtök
 
  Rájöttek a jövőt szerepjátékosaikkal terápiaként űző pszichológusok és pszichiáterek, akik csak saját játékosaikkal foglalkoznak, hogy a sérelmeket ki lehet írni magukból, biztatván is a megmentett elmebetegeiket, hogy írjanak, zenéljenek, fessenek, vagy akár gyurmázzanak szobrokat. Ez a tendencia rendszerváltás néven kezdődött, miután másodszor kezdték el aszkéta ünnepi cirkusz néven az ezeréves életcirkuszukat Busta verse alapján az én bibliai református szereplők helyetti gyalázásommal, megáldozásommal ismétlésben minden Annás és valamennyi apokalipszisében Magyarország néven a világapokalipszisnek.

Mivel Csernobilkor kivégeztek, üzenve a medvének, hogy olyat kottáztak az égre, melyet többé nem mos le a hó, a világ urával, amelyik neve a Sátán Kex együttesük száma alapján kezdett kislányáldozásom után 28 évvel, együtt a rózsakeresztes angol rend pároztató szörnyetegével, valamennyi Isteni színjáték küszöb őrével, az egészségügy, mely lezárva a határokat lemészárlásunkra alakult meg, bátran nyithatott a jövője felé a világ elmebetegeinek, mint állandó apokalipszis végrehajtóival, a lírai karámtagokkal együtt.

Hiába kértem kivizsgálást a budapesti orvosi kamarától 1995-ben, amik megmenthettek volna engem még, majd a borsodi orvosi kamarától már a tik sem vagytok magyarok szívemben történő bibliai olvastatása közben együtt a Rákóczi téri cigánytelepével a kurváknak, amiről tudtak az orvosok azzal együtt Kovács Gabriella idegfőorvosnő szavai szerint, hogy feketemágia kísér engem, neki elmondása szerint már neve is volt az utcanépnél. Így nevezték ki feketemágusként idegosztály vezetőnek.
Hiába küldtem el a feljelentésemet a szerepek lefénymásolásával, darabokra hullott trianoni bibliákkal az Ombuchmannak húsz éve, mai napig nem vizsgálta ki a világkönyvtár összes szerepének rajtam történő végrehajtását.Csak az Urbán Tibor által rajzolt illusztrációkon ismertem fel a testem betegségeit, akkor jöttem rá, hogy ezek fektemágikus rontások, meg annyit tudtam, hogy a kórházban tönkre mentem egyetlen éjszakák alatt, meg mindenki megfenyegetett valamiért elmondva nekem a saját mondataikat szerepeikről, amit nem érthettem.

Hiába írtam az egészségügyi minisztériumnak levelet 2001-ben, hatalmas cipeléses kínzásom közepette a termékenységi népek új-kígyós istene által, gyalázatával a cigánytelepnek, a Győri kapui utcanépével Balázsnénak, a sátánistáival Müller Péternek, annyit értem el, hogy kérték a gondnokság alá helyezésemet annak ellenére, hogy semmiről sem tudtam. Katalin nevű bírónője a miskolci elmeosztálynak folytatta Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója főszereplője általi gondnokság alá helyezésemet, közölte velem a tárgyaláson, hogy nincs hová adni az ügyemet, mert a kazincbarcikai bíróság vezetője Varjú. Nem tudhattam, hogy ő tisztában volt azzal, hogy a hatágú csillagos általuk megölt világkönyvtárát hajtják végre ismétlésben Göncz Árpádéknak.
Négy éve kezdtem felfogni, mi történt velem, az utolsó szó jogán, lemondva mindenről, haldokolva kértem segítséget, tudván azt, hogy lehetetlen, senki semmit sem tud tenni az érdekemben. Sátán nézett ki a bal szememből, együtt Müller csapásával, Darnyi Tamás régi csapása mellett. Paranoid skizoprennek könyveltek el, mint gyilkosaim, mentek végig a könyvein a skizopreneknek megállás nélkül. Tudták, ha én tudnám, annak könyvelnének el, megelőzték azt, hogy egyszer is kiderüljön, milyen hatalmak gyilkolnak engem. A folyamatosan történő kivégzése az orvosoknak az ő skizopren kíséretüket jelenti, a lemészárolt nem lehet elmebeteg, mert megbénították minden részét, ilyen indokkal kellett volna rokkanttá nyilvánítani, hogy nem tudom magamat ellátni, nem tudok gondolkozni, beszélni, járni, enni, vagyis emberi funkciók nélkül vegetálok. De én nem lehettem rokkant, velem játszott az elmeosztálya a világapokalipszisnek, Nagy Anna szerepében egész életnyi éhezés után semmi nélkül hagytak, a gyámügyével a városnak eltartatva a nagyobbik lányommal.

Hiába írtam a NATO magyarországi követének, hogy az ország megáldozott engem világkönyvtárának egyetlen főszereplőjeként, a narancs miskolci áldozó kormányhoz javasolt panaszra. Pedig minden ország nagykövete előtt nyilvánvaló, hogy itt egyetlen nagy közös áldozás történik torünnepével a Hunnia börtönnek, amelyik felettese a szentháromságával az Illés-Metro-Omegának, mint állandó világapokalipszis végrehajtóinak a tűzIstene a világnak.

Müller Péter Sziámi 2004-ben a II-es elmeosztályán a bibliai szereplőknek kivégzett engem eszméletrenre a Rákóczi terével Miskolcnak, amelyik torünnepét láthatták 1997. óta a politikában Orbánék kezdetével és a médiában.
Müller elvette a hangomat véglegesen feketemágiájával, megcsonkította a számat, minden részemet telepakolta sátánistáival mozgó eleven csapásokkal, majd ezt is kevesellve háromszög alakú sebbel átszúrva egy éjszaka a két bokámat tönkre tette a lábaimat. Ennek ellenére Magyarország sztárja, amelyik kinyilatkozta magáról börtön nélkül a 83 éve tartó cigánytelepével a tik sem vagytok magyarok Mónika Show műsorában bemutatott sátánistákkal értelmiség legyőzést végrehajtva az egész világon a nácikkal, valdensekkel, mint Göncz Árpáddal, akit felemeltek köztársasági elnökké, a józsefvárosiakkal, hevesiekkel, utcanépekkel, melyeket sztárrá tettek. Egyetlen embernek sem lehet visszaadni a lemészárlása miatti családi sérelmet, emberek megölését azért,mert jók voltak és becsületesek.
Müller szerint vannak rosszak és jók, mint ahogyan a magyar politikában is ez a tendencia, hogy a karmikus gyilkosokat iskolázták be, tették sztárrá, politikussá tetteik végrehajtásával a semmiről sem tudó embereken, hogy a rosszak nem tehetnek arról, hogy gyilkolnak megállás nélkül, a jókat, a semmiről sem tudókat, ezért kitermelésre, segítségre és gazdagságra, pazarlásra szorulnak.
Müllerék rossznak gondolják magukat, amik a jók ellen titkon, lakásaikban támadtak, ezt nem gyilkosságnak könyvelik el, hanem természetesnek veszik a magyar politikával együtt.

A jó és a rossz természetet jelent, örökölt genetika alapján a legtöbb lénynél. Kivételek a karmikus szülöttek, amik előző életeikben, vagy születésük előtt, akár a betegségként születettek, megtámadták az ártatlanokat. Önmagában nem bűn a rosszaság, vannak vásottak, akiket fegyelemmel és példamutatással kellett volna nevelni. Az emberek tudják, mit szabad és mit nem, nincs szükségük őket megváltoztatni kívánó okításra. Tudják, mert a szívükben van az emberiességi törvény. Őket mészárolták le többszáz éve a vasnépei a miskolci névtárnak, világkönyvtár szereplőkkel együtt.

Mikor egy embert megbántanak, félreáll, nem veszi fel az őt gátlástalanul túlharsogó, nagyszájú kesztyűjét, mert a becsületes emberek ellen támadóknak egyetlen vágyuk az, hogy kihozzák az emberekből a legrosszabbat, amit nálam sikeresen elértek ezelőtt négy évvel. Egész életemben hallgattam, mert a szenvedés és kiáltás néma, megszáradt könny mutatja az óriási fájdalmat, amit az ártatlan szenvedő tiszta szív hordoz magában. Fontos az, hogy ártatlan, tiszta szívű szenvedő, mert a bűnösök sérelme jogosan visszakapott tettei alapján, betegségeivel együtt.
Az ember nem lehet beteg, mert nem követett el olyat, hogy bármi is egészsége ellen forduljon.

Négy évvel ezelőtt írtam le felismerve a névtárát a celebeknek és politikusoknak az első nevet, hatalmas félelem és rettegés közepette, mert én soha senkinek nem ártottam, magam voltam a szeretet .Ezt megelőzte 56 év folyamatos szenvedés, kínzás, kivégzés az ország politikája részéről, gyalázásával a média kurváinak, szerepeik végrehajtásával együtt. Mivel feladtam, kínoztak. gyaláztak éjjel-nappal, csak jeleket kívántam hagyni, hogy mindenki megtudja, mi történt az emberekkel, velem.
De jól tudom, hogy vannak jogaik a tulajdonosoknak, illetve csak nekik vannak, valamint lehetetlenség egy világkönyvtárra való utcanépet bíróság elé állítani, ha lenne itt törvény. Írtam külföldre feljelentéseket a magyar felvett nevűek ellen. Orbánék hangsúlyozzák annak ellenére, hogy Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát a Bertalan utcai mészárosokkal ismételték rajtam anyám és az ő anyja sorsával együtt, hogy ők magyarok, magyarnak vallva magukat, még amellett, hogy Zalatnay Sarolta egyik kor kommunista főszereplője utolsó magyarként került védett helyzetbe felfogadva ellenem a cseremisz pusztítót, meg ismételték Lévai Anikó cigánytelepével az olaszliszkai központú forgószél hadműveletüket is áldozásommal.

A bíróságnak vissza kellene néznie az összes média bemutatóját valamennyi történelem, bibliák ismétlésével együtt, ahogyan emelték a celebeket és politikusokat, ahogyan bemutatták mindazt, amit a lakásban velem tettek, születésem óta folyamatosan ismételve a történteket, elmondták saját mondataikat arról, amit tettek velem.

Ahhoz, hogy az ember leírja valamelyik áldozójának, gyilkosának a nevét, fel kell adnia minden reményt, egy más állapot felülírja a méltóságos hallgatást, tűrést. Ez a más állapot a haldoklás, éhezés és gyalázás felfoghatatlan tetteinek végeredménye.

Két éve lesz februárban, hogy skizopren lettem, mikor megjöttek Attiláék Sátoraljaújhelyből, azt játszva, hogy nekem jöttek segíteni. Mindezt csak a testi érzékeimmel éreztem. Nem voltam magamnál, míg kiszedték belőlem a Sátánt, meg a feketemágus kígyókat, csapásokat, patológiákat. melyekkel telepakolták a testemet Müllerék 1997-ben, minden egyes fogamba csapásokat téve, a strumájára a kígyónak, amiről a körzeti orvos azt mondta már régen, hogy magának nem strumája van, drága, nem szabad orvoshoz menni vele. De a baktériumai Sziáminak leállítják a szervezetem működését, egyfolytában meg akarnak műteni. Aztán jöttek a világkönyvtár apokalipszisének folyamatosan történő írásával, de az én nevem alatt. Mai napig nem álltak ki mellettem nyíltan, láthatóan semmi sem történt, gyerekeimnek nem jöttek mindent elmesélni, hogy becsületet adjak leírt és megcsúfolt nevünknek. Az egészségügy földönkívülieknek küldözgette jelentéseit mindenkiről születésem óta, az egyetemen kerültek beavatásra mindenféle tudományába az ózdiaknak. Ezért kiáltották ki skizoprennek azt, akinek Ufós élményei vannak, amit sehol a világon nem büntetnek.
Mert ők valósak, így kerültem be az egri egykori csillag központ támadóival berendezett pszichiátriájára az aranysassal együtt Túri Ferenc stábjának, a szomszéd címére kiállított kartonommal, akinek római egyházas Ufó kísérete volt kiskorában. Az Újszövetségbe kerültek a római egyházas állandó evangéliumi beavatottak kíséretei, mint állandó világapokalipszpis végrehajtói, együtt az ószövetségi kékekkel és pirosokkal. Ezt szerepek szerint aláhúzatták velem kékkel és pirossal a darabokra hullott bibliájukban, melyhez nekem, mint egyetlen kívülállónak semmi közöm nem volt.Feszületre tettek valamennyi kereszten égi rózsás vallás Jézusa helyett, ebből emelték állandó média bemutató szerint egész Keletet, meg a pulyaszeplősítő, fajtalankodó vallásait a Bertalan utcának Rózsa nevek berendezésével, Demjén Rózsi betétekkel járó, szürke szőnyegbombás emberiség ellenes kiválasztott Ferenc nevűje mellett a véráldozóknak.

Talán csoda történik, abban reménykedem Tolcsvay egyik utolsó magyar, neve alapján kiválasztott állandó lírai karám tag barátjává fogadott Müller Péter Sziámi csúfolása szerint, magamhoz tértem, ami neki mindegy, hiszen élet és halál ura többszáz éve eredeti formájában döglégyként.

Csodák pedig nincsenek, hiszen erről szól a játék egyetlen nagy közös áldozásában a világapokalipszisnek, együtt a kíséretével a földönkívülieknek, amik Kátyis áldozásommal kitermelték a falvakat, tanyákat, informatikai robbanással jelentkezve a vörös holdjánál a bibliai végnek 1995-ben. Számomra nincsen segítség valóban égen és földön, a tűzistene a Hunnia börtönnek apám népével együtt játszik. Csak ennyit szerettem volna mondani, az általam felsorolt főszereplők névtára miatt, hogy együtt tettek bűnössé engem, s a vádló a szívem, mint emberiségi törvénnyel rendelkező, másnak sohasem vétő egyetlen ember Magyarországon.

Az emberiség ellenes bűnök többszáz és többezer év múltán sem évülnek el, ez vonatkozik a miskolci névtárra, mint narancs vasnép Rákóczi terére együtt a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, szentháromságukkal,az ózdi állandó lírai karám tagjaikkal.
Maguk kezdték el a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel a romániai cigányságnak Kupai Janika,dadogós libalábú egykori Ázsia előtti emberek bénításával és kommunikációs csonkításával rajtunk a világ történelmét saját tetteik végrehajtásával, hogy ők deformáltnak, betegnek és nyomoréknak születnek meg. Velük jótékonykodnak is.
Mesélhetném életem minden pillanatát azzal együtt, mikor, melyik percben melyik bénító, kommunikációs csapás, kurva helyett áldoztak meg, de ezt, mivel az egész világot érinti a sorsom, rábízom a bírákra.

Ellopták a földöntúli hatalmat, áthágták előre kitervelten bibliai soraik szerint, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényt, feketemágiájukkal az emberség törvényét, megcsonkították fogait a jóembereknek születésemkor azért, mert a kurváknál születnek meg a pusztító csemeték, melyek elviszik a Rákóczi téri állandó mészáros szereplők fogait. Atlantiszi feketemágiájukba Szepes Mária II-es elmeosztály elmebetege, mint beavatója az ország teljességének leplező kiadott könyvei mellett, együtt Hamvas Béla ördögével a régmúlt tudományainak beavatásával, Fenevad atlantiszi feketemágus energiájával, mellyel felruházta a Csillagok háborúja ózdi sztárja Müller Péter Sziámit a Mónika Show cigánytelepével, olyan elméletek létrehozása mellett, mint Új-Atlantisz tűzenergiájával az ördögöknek, főszerepemmel Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak, médiában bohóckodó feszületes sorsának végrehajtásával az egész világot a Hunnia börtön állandó bibliai túlélőivel végrehajtotta. Álfeszültséget míveltek akkor, amikor az Antológia Humana közös népek beavató könyvéhez értek, mivel az Istene a cseremisz pusztító. Ez volt a nagyfeszültségem, ami rázott egész nap 1992. óta, csakhogy én nem voltam beavatott egyetlen tudományba sem, nem tudtam, hogy a fél ország végigment az ezoterikus és mágikus könyveken, melyek végén általában jelentkezik a könyvek démon, vagy Hunnia börtön istene. Ez a feketemágia jelenti jelenleg az ország értelmiségi tudományát a boszorkánytudományok mellett.

Emberség ellenes bűn a hipnózis, amiben engem tartottak születésem óta a média főszereplői helyetti áldozásomban, bolt és közlekedés fóbiájával a Pszichografológiájának a véráldozóknak.
Emberiség ellenes bűn az ember gyalázás, olyat akartak tenni, üzenve mindenkinek, hogy jöjjenek segíteni előre kitervelten szándékosan, hogy többé ne lehessen a sérelmeket semmivel lerendezni, ugyanez az emberi test csonkítása is. Nincs mentsége a lírai karámjának a világnak, melyek ezt előzetesen megírták, könyörtelenül végrehajtották annak ellenére, hogy páran tiltakoztak, hogy ezt a XX. században nem lehet kivitelezni Ízisz néven. Emberség ellenes bűn a szándékos nyomorba döntés, a rettegtetés, mindig minden elvétele, kifosztás, minden összezúzása, írásaim állandó letörlése, ár szabásával együtt.

Mivel élet és halál urai valamennyien, nyugodtan vannak, soha nem volt okuk szorongásra, vagy félelemre, hiszen ők a világ vezető irányítói összességében.

Tisztulnak születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal az összes elmebetegével a miskolci II-es elmeosztályuknak, mint állandó világapokalipszis végrehajtóival, valamennyi pusztítóval, akik helyett kivégeztek, nemesítve őket emberré, mint az értelmiség legyőzők helyett összepakolták a Bertalan utcai beázást számomra egyedül, míg lemészároltak sorolva a neveiket a suttogójával a médiájuknak, ahogyan bemutatták temetői ünnepségként. Megtisztult egész Ázsia a kínai elektromos néppel együtt, Oroszország szaturnuszi népe együtt vasaival Putyinnak, valamennyi kommunista és hívő országával a szappantisztító sorozatok országainak kancsal Isaora kezdetükkel. Már tisztitják éve óta a Vekerdy névvel lírai karám és apokalipszis névtárát felvevő folyamatosan tódult indiai cigánytelepét a Dalai Lámának Yosé képviseletében narancs miskolci politika részeként torünnepeként a politikának, együtt a bibliai olvastatókkal, csonkítóinkkal, bénítóinkkal, betegségek adóival, a Mónika Show népével, emberré válnak valamennyien, mint Majka, Andy hozzájuk tartozó temetői ünnepséget rendező véráldozással, ami külön van a pulyaszeplősítő Zorán penitenciás áldozásától.

A székesfehérvári központ véráldozóinak világfeszületeseként, valamennyi Jézus vallásai helyetti feszületesként kereszten rózsa szimbólumával cserép bizonyítékaimnak, egykori égő Jeruzsálem Luciferi idejéből eredeztetve őket Varga Rózsa vasfüggönyös Vénusz áldozásával feszületemmel a vasfüggönyösök helyett állandó kivégzéseikkel Varga nevekhez érve, valamennyi véráldozójával a szerepjátékosoknak, melyek saját tetteiket, szerepeiket, torzulásaikat, kurvaságaikat, betegségeiket, öregségi foltjaikat, deformációikat, méhembe tett pókjával az Ágneseknek születésem kezdete óta engem áldozó Pszichografológiai Bertalan utcai csapásoknak visszaadni emberség és emberiség ellenes bűnként a fertelmet nem lehet, rettenet és iszonyat a vér, amiből tisztulnak és nemesednek emberré indiai cigányteleppel, Rákóczi téri cigányaival az Ágnes asszonyoknak.

Hogy mit jelent a politika egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak trianoni feketemágusként ózdi 666 központjuk mellett a romániai halálreformátusokkal, Sátán népeként, világ címerei alapján az egykori nagy-Magyarországnak, amit rajtam végrehajtottak fatimei jóslataként Máriás áldozásommal az elmeosztályoknak, valamennyi népével a felvonuló Sátán szappantisztuló sorozatainak a népének, Vénusz áldozással szépülve a sorozatszínészeikkel, média tagjaival Zöld Medeiaként áldozva engem Margittay Ágnes helyett gyalázatával a népének, mint valamennyi, amit hosszabbításként hétszeresen a miskolci Rákóczi tér berendezett 1971-es kezdetével Friderikusz Sándornak minden műsorban bemutatott lírai karám csapással, mint főszereplővel, Madonna vörös rózsás sapkájának, zöld-sárga kabátjában a Kex együttesnek, Lehoczky Zsuzsanna helyetti sátáni támadással, utcaseprők kesztyűjével, termékenységi népek szörméjével a kabátomon folytatták a kurvák helyetti áldozást férjhez adásukkal, tisztításukkal. Szegény Staller Ilona nemi csapásként született meg az új-kígyósy istentől, ezért támadtak meg engem és valamennyi nemi csapása helyett Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Oláh Ibolya utcanépének és felsolhatatlan nőstény, nemi kivégző helyett, mert szegények a szőkéivel együtt a náciknak nem tehetnek arról, hogy nem tudnak gondolkozni és csapásként hozták őket a másik világból megtámadni a tisztességes lényeket. Már úgy kezdték, hogy az Erikák és az Ildikók úgy kapták a neveiket az apokalipszis tagjaitól - akár a pandorás Dórák végtelen apokalipszisként -, hogy karmikus kurvák voltak előző életeikben. A fertelmet nem lehet felelősségre vonni, sem a döglegyét a 83 éves világmészárosnak cigánytelepével együtt.

Márai Sándor: Olyan világ jön...

Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van...

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!...

Mert most ők jönnek...
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
  2018-11-02 06:12:22, péntek
 
  Tavaly február óta folyamatosan eljátszották, hogy elvisznek engem innen a kékek és a csillagrend tagjai, melyről kiderült, hogy három is van belőlük. Mivel semmi sem történik, ügyem kivizsgálatlan maradt, Magyarország ellen hiába tettem többször feljelentést, azt tesz az ország, mint elmeosztály világapokalipszise szereplőivel, amit akar, mint állandó világkönyvtár végrehajtója. Mártírpénzt szednek szüleik után, mint állandó főszereplők után.

Magyarország eredete jelenleg:

Egyiptom ide van berendezve állandó szereplőivel a patológiáknak, melyből kiszedték Íziszt, Ízisz-Jézus-Istálló-Vénuszként Pszichografológiai Ágnesek főszerepei helyetti nagy közös áldozásában Magyarországnak Kelet és a cigányság emberré nemesítéséhez véráldozással. Itt van egész Ázsia Pszichografológiai rokonságként.

A sámánok Pszichografológia részét képezik. Lázár -Ábrahám népe rima Jeruzsálemként jelenlegi Magyarországot jelenti, melyeket tisztított Románia egykor Egyiptomból való kihozatalukkor. Rima Jeruzsálem helyett születésem óta áldoztak, egykori Lucifer népeként. 1995-ben értek ismét ide, hogy én vagyok egyedül Rima Jeruzsálem, akit megégetnek tűzzel a szeretői, akiknek adja a cserép ajándékait. Ebből a történelemből engem lökdösve az Ikerházában az űrpusztítónak, hogy a pénzeket felvevő legyeket a fasiszta pók meggyalázta a barakkokban, akár a perverz vallások papjait a börtönökben a Hunnia börtön buzijai, felállt az egész sivatag, ismételve a Lucifer idejéből való történelmet ismétlésében az 1967-es Nyomorultak fényevésen minket tartó kezdetüknek, nevesített, magukat többdíjasnak tett személyekkel szentként ünneplik a vallásait a Pszichografológiának.

A Hunnia börtön bibliai Simon névvel kezdett állandóan megszületű mészárosai az orosz népet jelentik kommunista korokkal, mint a Hunnia börtön vatikáni nemi csapásait a focicsapatjaival együtt a Jehova kutyás állandó kezdetüknek. Minden nép hozzájuk tartozik a világon, névleg Magyarországon vannak berendezve a kozákok, tatárok, cseremiszek, valamennyi atamán népével a halálnépnek a Biblia végéből.

A vasnép állandó vasfüggönyösként zárja le az országokat, itt véglegesen rendezkedtek be miskolci névtár alapján, saját nemesi történelmet írva maguknak, kurvákkal és utcanépekkel, az összes perverzével és fajtalankodójával a világnak, köztük az arabokkal, törökökkel, németekkel, brazilokkal, Amerikával, mely földrengésben pusztult el atlantiszi kort végrehajtva, melyből kiemelkedett nekik a francia régi nemi csapások internacionális Vénusza.

Tas és a többi honfoglalójuk a BI Aranyketrec minden szerepet állandóan végrehajtó református bolondjait jelenti, mint Torgyán Józsefet, ők mentek vissza kivégzéseim alatt G. Maczó Ágnesével az állandó ébredő játszótér vallási ébredésének történelmének végrehajtóival politizálni együtt az összes reformátusával Romániának.

Kakasfrizurával ültek tort a miskolci II-es elmeosztályl csapásai az RTL Klubbal, míg a többi médiájukkal ismételték közösen elmeosztályra vitelem óta a világtörténelmet, meg mindazt, amit rajtam végrehajtottak, felvonulva 2004-ig az utcai névtáron a kurvákkal és stricikkel, ami az értelmiséget és művészeket jelenti, ugyanis 83 éve az ózdi fenevadnak köszönhetően Müllerék és a cigányok fel lettek ruházva feketemágikus hatalommal az utcanéppel és menhelyiekkel, amik az egész világon megölték az értelmiséget, jóembereket és megcsonkították őket születésem óta azért, mert a kurvák a vasnépnél megszülik a pusztítók utódjait, ilyenkor elviszi a sötétbőrű gyerek a fogaikat. Erről szólt az életem a Szabó család világkönyvtára mellett Annáival a romániai apokalipszisnek. Miskolc eltüntette az épületeiről a Passuth és különféle könyvek alapján berendezett jeleket. 1995. óta ünnepel a Rákóczi tere a cigányságnak, gyalázva éjjel-nappal engem, minden részemben eleven csapásaival a sátánistáinak a miskolci utcanépnek Müller Péterékkel, míg Gálvölgyi János a II-es elmeosztályról ismételte a meséimet, a török nagykövetség az ózdi feketemágusok verseit, Fábry Ady apokalipszist pondrókkal, a Fókusz láthatatlan világbeli lakásban lévő csapásaival, Liptai első embergyilkos démon ágyban dobálásával a brazil mókus rendi maffiájukkal, felfoghatatlan csapásaival a láthatatlan világnak, amit egyedül velem, emberként bizonyíttatnak, hallgat az utcanépe a politikusoknak és a médiájuknak.

Jelenleg is közgyógy nélkül élek, azután, hogy haldokoltam emberi funkciókra képtelenül 18 éves kínzásuk és gyalázásuk közben a nemi csapásaik és perverzeik emelése közben, mindezt az összes hatósága az országnak végig nézte. Az ország újítja lakásait, gazdagulnak a vérivók, az utolsó emberáldozókkal együtt. Már berendezték az egyiptomi kor kezdetével emelkedő Las Vegas és különféle kaszinóit a maffiáknak.Attilában reménykedtem tavaly február óta, de nem tett semmit a család érdekében. Engem a két gyerekem véleménye érdekel, meg azoké, akik jók voltak és nem tudtak az áldozásról, a gyilkosoké és cinkosoké, némán áldozóké nem, legyenek nyilvánosan a legnagyobb ájtatoskodói a véráldozóknak.

Magyarország, mivel semmi sem történt, tovább ünnepel felvett nevű emberiség ellenes csapásaival, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nácik bolt és közlekedés fóbiája jelenleg
  2018-10-25 16:12:05, csütörtök
 
  A sátoraljaújhelyi és a miskolci utcai berendezések szerint, melyekhez hozzátették Budapestet névtár és utcák szerint, Győrt, Heves megyét ismétlés végett,világapokalipszist jelentenek és hajtottak végre közösen az embereken, maguk, mint NagyPán Pszichografológiai állandó vas véráldozói és Hunnia börtön II-es elmeosztálya helyett lezárva Varga nevekkel állandóan a határokat az ártatlanok előtt.

Mivel a miskolciakkal a Varjú hatágú jeles zsidó népet megölték, boltfóbiásnak kellett volna lenniük. Ezt rajtam a Talmud nácijai, amik központja Németországban van bárány szerepét végrehajtva Évájuknak Vénusz áldozással, valamint a cigány nácijai Hevesnek, Józsefvárosnak, Miskolcnak szőke hajú Rákóczi téri nemi csapások miatti nemi gyalázással a Hunnia börtön II-es elmeosztálya által hajtották végre az alábbiak szerint:

Születésem óta rettegésben éltem, mivel nálunk voltak a pusztítók, a Hunnia börtön cigánytelepe, Ménesi lírai karámjával, amik maszkos ruhákba öltöztettek, a tik sem vagytok magyarok Mónika Show mai napig tisztuló tagjaival anyámat összezúzva naponkénti cirkuszokkal és dührohamokkal rettegésben, állandó félelemben tartottak. Ez a rettegés soha nem múlott el, a legkisebb dologtól, ami engem ér, összeomlik az idegrendszerem. Hiszen félek az apokalipszis leplezése miatt, mivel egyedül vagyok, nincs segítségem, aki átvállalná tőlem a szerepek névtárának feltárását, népbíróságra adná az apokalipszis tagjait, amik saját sorsukat, tetteiket, szerepeiket rajtunk végrehajtották.

Nem tudtam az utcán közlekedni a média hipnózisa miatt gyerekkorom óta, amit álomvilágjának neveztek el Vénusznak kezdetben minden kurvájuk helyetti szerepükkel. Ez a közlekedési fóbia már régi lenne elméletben a politikusoknál, Hunnia börtönnél, lírai karám állandó apokalipszist íróinál, berendezőinél és végrehajtóinál, ha nem embereken hajtották volna végre a tetteiket az első embergyilkosság óta.
A közlekedési fóbia hipnózisos vezetéssel olyan, hogy az ember bizonytalan mindenben, nem tudja, merre jár, nagyon oda kellett mindig figyelni, hogy el ne tévedjen. Végig nevethették az elmúlt 60 évet saját karmikus tetteik következményének végrehajtásával rajtam.

A boltfóbia szintén gyerekkoromban jelentkezett, állandó bakizással. 1986-os sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek jelentkezésekor együtt kivégzésemmel angyalként gésák, Mary Zsuzsa sorsaként - ezeknek ilyen angyalaik vannak - már gondolkozásra képtelenül elpattant egy húr gondolkozásommal egyáltalán nem tudtam botba menni, sem az utcákon közlekedni. Elölről kezdték a bárány Talmudos áldozását, az összes náci emelését az egész világon.

Vezetni kellett a nagyobbik lányomnak, nem tudtam vásárolni, csak piacokon főleg, olyan helyeken, ahol nem volt bezártság. Csak a rettegő, állandóan kalimpáló szívem vergődésében léteztem, így cipeltek gyalázatra adva engem kurvák sorsaként 130 évet kezdve elölről. Felerősödtek a régi sorsaim következményei, amikor Illés-Pisti bezárt engem több helyre éhen és szomjan hónapokra játékból, mint a svájci kanton barlangjába. Nem tudtam, hogy Lázár többezer éve a miskolciakkal állandóan feszületre tett engem Krisztusként, meg kerékbetört Alexandriai Katalinként, úgy, hogy csak egy tompalátó zöld szem maradt belőlem és az egykori nagy szoborfejem.

Mivel ez a bolt és közlekedés fóbia kék földönkívüliekkel és feketemágiájával történt a Rákóczi térnek, ebből nem lehet diagnózist írni. Megtörtént olyan a miskolci Kilián telepen, hogy be akartam menni a boltba, feketemágiával megtámadták a kezeimet, mikor meg akartam fogni a kilincset és majdnem összerogytam, nem tudtam kinyitni az ajtót. Ilyen boltfóbia nincsen. Ha beerőltettem magam, hogy ellenkezzek a támadással, a testemet nyomorgatták, nem tudtam beszélni, elakadt a hangom, nem tudtam kikérni ijedt tágra nyílt pillantás mellett egy kiló kenyeret sem.

Az sem volt mindegy, melyik oldalon van a bolt bejárata, mindennek emlékeztetnie kellett a régi támadásokra, meg amik értek a torünnepük közben, míg jártam kétségbeesve hiába feljelentések után Ombusmannak, minisztériumnak, orvosi kamarának, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a kórházukban. Csúfoltak és nevettek engem a szőke nemi csapásai a gyógyszertáraiknak, mint az észak-kiliániban, játszottak, mint a városi rendőrségen, meg a MOL benzinkútnál leltár táblát éjszaka kitéve, hogy nem fogadnak cigi ügyében a Pszichografológiájuknak, mivel ez náluk elmebetegséget jelent Szepes Mária szerint, ahogyan Orbánjuk a vasnépnek ismételte.

1991. óta nem telik húsra, a gyerekeimnek megfőztem valahogyan, amin ma is csodálkozom, de én nem ettem, gyümölcsöt, zöldséget sem. Hentesnél gyerekkoromban jártam utoljára, amikor elfelejtettem a szafaládé nevét, amit még soha nem hallottam és faszaládét kértem helyette. Ellenszenvesek voltak mindig a hentesek, akár az utcanépből és parasztokból verbuvált boltosaik.
Kezdetben még szerepjátékosok voltak, mint Fábián, Koleszár, meg pár név, amit a miskolciak politikusaikkal ismételtek.

Próbáltam pár hónapja henteshez menni bevásárolni, de mindig önkínzó kudarccal zárult minden próbálkozásom. Ma rájöttem, hogy bennem van a hiba. Elmentem a vasgyári piaci egyik henteshez, aki szimpatikus volt. Kikértem az előre összeírt dolgokat. Már örültem, hogy most semmi arra utaló jel nem jelentkezett, hogy én boltfóbiás voltam születésem óta. Ekkor megkérdeztem, szoktak-e halat árulni, mert viliára halászlevet gondoltam főzni. Ekkor valami történt, mert közben odanyújtotta a készüléket, hogy okézzam le, elmondta háromszor a mondatot, hol lehet halat venni, de én semmit sem hallottam belőle. Nem láttam a szemeimre. Borzalmas volt, megsemmisült állapotban, remegve minden részemben hagytam el a hentespultot. A villamoson figyeltek az utasok, ahogyan kétségbeesetten keresem, hová tettem a kártyámat. Ilyen érzésem akkor volt, amikor a város fesztiválvárosként naponta Müllerékkel széttaposta minden részemet temetési ünnepség rendezésével, tisztításával az ide tartozó népeknek, mint tatároknak, melyek Vénusz vérből tisztultak, akár Magyarország felszámoló népei magyar felvett névtárával Romániának. Mikor ilyeneket írok le, rettegek és félek, hogyan támadnak ki a véráldozóim és szerepjátékosok. Martin kertváros, Pereces kertváros lett belőlük elhagyva a várost a világkönyvtáruk legalább hétszer történő végrehajtása közben véráldozással.

Hazaértem remegve, s ekkor az ismerős érzés remegtetett, hogy anyám nem fog már bántani. Tehát nálam a szívremegés jelenti hang nélkül is az összeomlásomat állandóan a félelem miatt, melyeket átéltem. Másik a szégyenérzet, ami születésem óta kísér az állandó megszégyenítésükkel Zorán és a többiek sorsaként, meg a külsőm, hogy már nem tudok az utcára kimenni, nem tudok beszélni.

Ettől a hatalmas félelemtől és rettegéstől csak akkor tudnék kicsit megpihenni, ha valaki átvenné tőlem és feldolgozná a velem történteket. Mivel az emberjogi bizottságokat és nagyhatalmakat az országban a Rákóczi tér képviseli, nincs hová és merre menni panaszra, az emberjogi bizottságok a szerepjátékosokat,. véráldozó és gyalázó cigányságot és állandó kislányáldozó zsidókat képviseli, magyar néven futó világapokalipszis tagjainak és nemi csapásainak jogaival együtt.

Ha megtehetném, visszaadnám a politikusainak a világnak és a Talmud reformátusainak, hogy hatalmas erővel felülről én is megtámadnám őket, hogy ne tudják, hol járnak az utcákon, ők, amik kíséretével járnak az űrhajós népeiknek, hatalmas energiájával a tűzisteneiknek. Visszaadnám a cigány náciknak, mindegyiknek, amelyik saját tettét végrehajtotta fényevésünkkel együtt a Varjú zsidó nép világkönyvtárával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/112 oldal   Bejegyzések száma: 1113 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6876 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 66
  • e Hét: 2489
  • e Hónap: 5449
  • e Év: 5449
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.