Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/108 oldal   Bejegyzések száma: 1074 
A világ emberiségének maradékai és az elmeosztály
  2018-08-14 02:03:25, kedd
 
  A Földön jelenleg 5 % férfi él és 19 % nő, akiket életben hagytak a magyarországi Rákóczi téri nemi gyalázói, értelmiség legyőzői, szív elleni támadói, mert nem vették őket észre.

A világegyetem teljes egészét többszáz éven keresztül Várkonyi állandó mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni atlantiszi korhoz érve világapokalipszisükkel megtámadták, gyalázattal, kiárulással, kommunikációs csonkítással ölték meg őket, akár az árja zenészeket elsőként.

A női hang a szívből jön, tökéletes érzelmekkel, benső emberiségi törvényekkel rendelkeznek, testük szentély, melyet megáldoztak a Hunnia börtönnel kezdetben gyalázattal, melyből létbeléptek a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek. Minél több a gyalázat és erőszak, annál több tisztátalan lelket születtetnek meg nemi csapásként és fertelmesként állandó jogaikat hangoztatva, mivel a római egyház elfelejtette közölni, hogy honnan erednek.

A női hang csodálatos zene a férfi fülnek, a szív tisztasága szólal meg, melynek a világ nem tud ellenállni, szexuálisan reagál az égi jelenségre.

A férfiak hangja potenciális eredettel bír, ez megnyilvánul pubertás korban jelentkező férfiasság kialakulásával, hogy a hangjukat nem a szív adja, hanem a nemi szervükkel együtt fejlődik. Mivel ez így lépett életbe valamikor a romániai férfi teremtés kezdetén, a férfit a libidója irányítja. Ez megnyilvánul a hangokban, minél erőteljesebb egy hang, annál erőszakosabb a tulajdonosa.

A nők nem nemi beállítágúak, nem foglalkoznak nemiséggel, egyenlőnek tekintik a férfiakat és a többi lényét a világnak. Mivel én soha nem láttam férfit, s ezt tudták azok, amik nevetgélve, csókolózva jártak utánam a miskolci Rákóczi téri cigánytelepről, közös ünneppé vált magyarország néven a meggyalázásom, mely minden kurva férjhez adásában, tisztulásában, alacsonyabb rendű népek gyalázattal történő emelésével nyilvánult meg, népünnepélyeként a fertelmesei a miskolci Rákóczi térnek, ezer éves azkéta ünnepi cirkusz megrendezésével Csernobil óta.

A média végig közvetítette a lakásomban engem mészárló és gyalázó, kínzó csapásait az elmebetegeinek, ami az ország mulatságára szolgált.

A média már nagymamámat megtámadta megtermékenyítéssel angyalként, nagyapával, mint árja némettel együtt Győzike cigánytelepével, amivel a médiájukban dicsekedtek, orrpolipppal a Pszichografológiai elmebetegei sorsaként, melynek betegségeit rajtam egyesével hajtották végre pán-európai Unió létrehozásával együtt egyetlen nagy közös áldozásban a cigányság és keleti népek helyett. Nagymamát nyugdíj nélkül küldték nyugdíjba a média szereplője sorsaként, vagyis ez már azóta tartott, amióta a vasnép visszajött Miskolcra.

Apa csúfolása nem ért végett halála óta, amióta a kisvonatot felszedték a sátoraljaújhelyi apokalipszis központjában, focistaként és természetjáró szakosztályvezetőként lett berendezve Felcsúton a Rákóczi térrel Mészáros névvel az 1986-os gyalázatommal együtt a torünnepe Miskolcnak ég seregének és medvének üzenve.

Már nem tettek volna bennem kárt, volt a Porcelánszíves mondata Hogya Mária sátán népe főszereplőjének kommunista egyik időben, sérülés érte volna a főszereplőit a kommunistáknak, ahogyan kezdtek Lendvai Ildikóval, hogy az állandó világapokalipszis végrehajtóját szégyen érte az apjától. Pár fő gyilkosa volt az öcsémnek, aki nem ismerte a nemiséget egykori afrikai Istenként, első kivégzése Zorán miatt történt, majd folytatták Lendvai sorsával, Kecskésekkel, Kupaiak sorsával, Farkasokkal Mülleri népekként megállás nélkül, az összes alkoholistája, utcanépe helyetti áldozását a romániai apokalipszisnek, Vona Gáborral kezdődő perverzek ricsei központtal induló Pszichografolóügiai elmebetegei helyetti meghurcolását, engem kurvázó borsodivánkai Müller Péter elmeosztálya általi gyalázását, kivégzését a családnak Kovács Ildikó pszichiáterré tételének kezdetével.

A kivégzőim mint pszichiáterek 1995. óta soha nem kérdeztek tőlem semmit, nem tudtam elmondani, mik történtek velem, mert belém rekedtek a szavak, egész életemben nem beszéltem magamról, azt mondtam mindig,hogy köszönöm, jól vagyok. De tudták a pszichiáterei a skizopreneknek, mivel maguk voltak a csapások az elmeosztályaikkal együtt. amik saját sorsaikat, tetteiket, nemi csapásaik miatti gyalázatot, csonkítást és a világkönyvtárat hajtották végre, ha elmondanám a tapasztalataimat, skizopreniának könyvelnék el saját elméik tetteit. 1995-ben jungista Máriaként áldoztak meg közösen, együtt a színészei sorsaként az ide tartozóknak homlokráncolással kezdettel, egri csillagok egykori támadói között. 1997-ben egyszerűen bevitt a mentő befulladással szenes légy sorsaként, Somlyai pszichiátere az elmebetegeknek beadott egy injekciót és többé nem tudtam magamról. Míg feküdtem önkívületben állapotban, Mohamed Istene járt be füröszteni,később Nagy Anna és a halottak helyetti eltartóm koldultatásával az egészségügyüknek, telepakolta a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népe a nyakamat és a fogaimat, minden részemet gennyes patológiákkal, amit a pszichiáterei az országnak tudtak, mert egyből küldtek kísérettel, mint veszélyes skizoprenné nyilvánítottat már átszúrni a nyakamba kapott csapást injekciós tűvel, tudták, hogy mit tettek velem. Ekkor lelassult a gondokozásom is a megyei kórház szerint, olyan csapásokat kaptam, ekkor egy évre rokkantosítottak. Magyarország elmebetegei mártírok lettek, hatalmas pénzeket szednek fel járadékokként a háborús elesett kivégzők után, meg özvegyieket a legyőzőttek után. Angyali kíséreteik pokol angyalai néven indultak a patkányokkal születésemkor, mint beat zene elkezdői ismétlésben. A skizopren szereplők kíséretei a védelmüket, emelőiket, kitermelőiket jelentik, hatalmas tömeg, ez látható volt a temetői ünnep alatt is.

Úgy kell tekinteni a maradék 19 % hölgyre, hogy övék a világ az 5 % férfival, akik nem nemi csapások, hanem nagybetűs emberei a világnak, hiszen egyedül nekik van joguk háborítatlanul élni, nem az ellenük emberi formában létrehozott csapásoknak. Ők jelentik jelenleg a világ törvényeit.

A világ többi része csőcselék, tömeg összetétellel bír, melyeknek állandó bibliai apokalipszis beavató részük van, melyet könyörtelenül végrehajtanak, ha a szerepükhöz érnek. Valamennyien nemi csapások, férfiak és nők kivétel nélkül, a gyilkosság, a vérengzés, a háborúk, szenvedés, torünnep megerendezése jelenti számukra a szexuális örömérzetet.

A magyar rendőrség az elmeosztály részét jelentve saját sorsát, tetteit, szerepeit hajtotta végre, akár a sátoraljaújhelyi 1986-os legyőzésem kezdetével, akár a miskolci, amelyik végig ment a Pszichografológiai könyvtáron, majd kitette a Hitel táblát, hívva telefonon a tompalátó áldozómat, mint lányom férjét, hogy én vagyok az elmebetege a városnak, akár a Teve utcai 2001 körül létesített sivatagi rendőrsége a Rákóczi téri kormánynak. Ez a rendőrség soha nem vizsgálta volna ki a bibliai apokalipszis részleteit, mikor mit tettek, nem érdekelte őket a torünnepe a magyar politikának, melyekben bemutatták a másik világ áldozóit, gyalázóimat és gyilkosaimat, ez nekik teljesen természetes volt, nem folytak bele a pszichiátria tetteibe, öcsém ügye is így kivizsgálatlanul maradt.

A nemi csapások az egész világra kiterjednek, minden férfiak által nők ellen elkövetett sérelem indítéka ez, mivel emberiség ellen voltak valamikor létrehozva. Izral és Júda megsemmisült már régen, Jákób idejében létezett első Luciferes égő Jeruzsálem után. Utána Magyarországon rendezték be a református bibliáját a Sátánnak. A zsidókat babzsizsikkel, mint élősködőkkel hajtották végre nekem eladva a rossz babot, így emelték a nemi csapásokat, mivel Japán jelenti az eredeti népét a sivatagnak. Ők a nincsenek, a nincsenek, mint patológiák élősködnek és folyamatosan apokalipszist hajtanak végre embereken. Ez már nem is nevezhető törvénytaposásnak, hogy egy állat és egy patológia meggyalázta és megölte az embereket.

A kiválasztott politikai névtára Vénusz áldozással dőzsöl és vérben frecseg a magyar felvett nevűeknek, akár Zimányi Lindája Staller Ilona népének, s ezt a szexuális médiája a Rákóczi térnek közvetíti születésem óta, mint élősködő népei a világnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai emberiség ellenesek elítélése
  2018-08-09 06:54:03, csütörtök
 
  A politikai állandó játékosok, mint a Hunnia börtön római egyháza, amelyik feketemágiájával a vasnépnek legyőzte az előző egyházakat, ahogyan megrajzolták illusztrációkon, többezer éve környezet és élővilág ellenes csapásaikkal, melyeket országokban helyeztek el, a miskolci Rákóczi térrel, vasnépként többszáz éve a világ uraival, földönkívülikkel, mint rózsakeresztes, szabadkömvűves rendekkel, farizeusaival és mindenféle csapásával a bibliai apokalipszisnek folyamatosan újra kezdi a világ történelmi korszakok végrehajtását egészen 1956-ig, az utolsó dunai József Attila vers lejátszásáig saját maguk által alakítva az áldozatot és a gyilkost.

1956-tól rajtunk hajtják végre a világ történelmét az első ember gyilkosság kezdetével, valamennyi vaskommunista Rákóczi téri főszerepében a szereplőiknek, támadva folyamatosan minket azért, mert az apokalipszis tagjai nem tudnak gondolkozni, akár a pusztítók, a sátánjuk, a nemi csapások, fajtalankodók, nemi kivégzők és tüzelő szukáik.

Miután az elmeosztályukra szállítottak Szenes Andrea horkolása miatt, Madonna és Medveczky Ilona, valamennyi szülöttjük végtelen hosszabbításában határozatlan Halak szülöttként, tort ülnek haldoklásom és kínzásom, gyalázásom közben. Ki lettem iktatva, hogyha rájönnék, vagy bármit írnék arról, mi történt velem, a magukat normális gondolkozásúnak tartó láthatatlan világ csapásaival mészárlók elmebetegnek nyilvánítsanak engem, hogy ismét összeálljanak végtelen játékára a politikai szerepeknek, melyekkel kezdtek 1936 körül, száz éve, 130 éve, többszáz éve megállás nélkül.

Állandóan elölről kezdik az ébredő vallási játszótereket G. Maczó Ágnes helyetti főszerepében az áldozatoknak, ami most én voltam, valamennyi Ágnese a Pszichografológiájukból születésem óta, valamennyi elmélet áldozata, a távol-keleti pusztítóik tisztítása és cigányság, keleti nép felemelése, emberré válása céljából a nagy közös áldozásuknak.

Első villamossal indítanak, hogy újra éled az állomás, melyet úgy zárnak le általában, hogy újságpapírokat fúj a szél, gondolkozás megszüntetése után senki sem marad életben. Van, ahol kőkorral kezdik elölről a világtörténelmet, ezért vannak a Kővári nevek is berendezve Magyarország néven a világapokalipszis tagjainak.

Most nálam szakadt darabokra a két bibliájuk Trianon néven, amiből létrehoztak egy Duna tévés Hunnia Magyarországot az orosz gyilkosokkal, melyeket kiválasztott a tűzistene a római egyháznak.

Sophia Lorenre figyeltem fel, hogy a zöldasszonya a világ sakkkártyának bizonytalan, várakozik, feszült,bár még ezeket a mészárosokat senki sem bűntette eddig meg, azt tettek, amit akartak, minden világégés után elölről kezdve a beszületést tisztátalan lelkekkel, teremtést elmebetegek létrehozásával, állandó apokalipszis végrehajtása céljából az egész világegyetemben.

Elégették a Varjú népét, nekik nincsen holocaustjuk, csak a barakkos legyeknek nácikként és fasisztákként, amik ide tartoznak, fényevésemmel tisztították és emelték őket.

Minden apokalipszis végén, ami Trianon is volt feltételezés szerint bibliai olvastatásával valakinek, hogy sárga lapokká hullott a bibliája a Sátánjuknak, felszámolták azokat a helyszíneket, melyeket elvettek az országtól, a vasváros tisztátalan lelkei születtek meg a helyükre, mint a szlovák területen, melyek sorsát 1997-ben kezdték el ismételni azzal, hogy a mellük deformált.

Magyarország, mint állandó világapokalipszis és világkönyvtár végrehajtói ellen kérek eljárást kezdeményezni, megszüntetni őket örökre, már úgyis szabadságharcosok lettek a világkönyvtár főszereplői, kivívták a szabadságukat azzal, hogy ők nem fognak szerepeket végrehajtani, holott ezt teszik folyamatosan rengeteg hazugságuk mellett a történelmi politikának. A világkönyvtárban megírt könyvek mindegyike saját történelmüket jelenti, mely fertelmes és iszonyatos, akár a Vénuszuk Hellaszban, amit a Görög Költők Antológiájában is kiadtak beavató könyvként a lírai karámjukkal, saját atlantiszi elméletet hajtottak végre számomra érthetetlenül atlantiszi aranyhalak kezdetével Gina Lolobrigida sorsának és főszerepének.

A valódi világtörténelmet hajtották végre rajtam a Hunnia börtönnel, melyek anyagait elégették 1996-ban, a két utcai világapokalipszist jelentő álmaival együtt az elmeosztálynak, valamennyien skizoprenek, a lakásban mészároltak engem a másik világban lévő népeikkel. De az ózdiak ismerték a Földanyás, Katalinos történelmet is, Atlantisz létrehozásával együtt, ezért nem értem, hogy azóta folyamatosan miért mentek neki az embereknek Vénusz miatt, állandó történelmi korszakok végrehajtása közben földrengéssel, árvízekkel. Ezek feketemágusok, feketekereszten hét rózsások, kék ruhás hölggyel, aki Ízisz, Vénusz, Mária egyszemélyben.

A bezúzott könyvekből vallásokat, elméleteket játszanak a skizoprenek fekete angyali kíséretével a minket eljáróknak, angyalos klubbokat létesítettek kezdetben. Írásaimat Feketebárány cigány együttesük kezdetével ismételték, Cristine Busta által megírott ezer éves azkéta ünnepi cirkusz 1986-os idejével együtt, gyalázatával Csepregi Éva ondótól szépülőként létrehozott nemi kivégzőjüknek. Busta kiabálja, hogy mit neki a versek, azt kell tenni, amit tesznek Csepregi Éva népeként, holott a versek is mind a narancs lírai karámjuk főszerepe helyetti áldozást jelentettek. Vénuszuk dalai is mutatják, hogy mindenkinek üzent a narancs Rákóczi tere Miskolcnak, s hogy tudták, hogy ki vagyok, bárki jöhet megmenteni. A berendezők ismerték a német árja történelmet is, ezt mutatja a kék villámlás arany violinkulcsos nyakkendője a Kodály ének osztálynak, vagyis a halálnépük akkor már létezett. Tudták, hogy mi németek vagyunk, a kollektív nemi csapások helyetti gyalázásom és fejtámadaim közben.

Ha engem eltüntetnek örökre, tovább játszanak politikai játékokat, demokrata és különféle szerepeiben a vasmészárosoknak. Ezek megszokták, hogy gyilkolnak, aztán ismét összeállnak, magasabb politikai hivatásokban, értelmiségként, lírai karám tagjaként. Ezek szív nélküli pszichopatákként induló vérivók.

A lírai karám tagjai, mint az ózdi feketemágusok narancs színben, mint egykori Földanya áldozók a festőkkel és a zenészekkel együtt azzal a mondattal, hogy figyeljem meg a részleteket, meg, hogy egyszer rájövök mindenre, végtelen hosszabbítást rendeznek, akár Presser Gábor, az Omega együttes, Miskolc teljes egészével, úgy hogy az én arcomban mosakodtak, nemesedtek emberi formává.

Emberiség ellen végrehajtott vérengzésért az országot el kell ítélni, egyesével mindenkit eredete, tette és szerepe felsorolásával, hogy ártatlan ne kerüljön közéjük, mert nem vagyok személyválogató, mindenkinek a bűnéért kell felelnie.

Átcserélték a többszáz év alatt az egész világegyetemet állandó csapásaikra. Magyarország az 1995-es elmeosztályra szállítása miatti népünnepélyt rendezi mulatásokkal, fertelmeseik miatti gyalázással, miután megtisztították születésem óta az összes perverzét és nemi csapását a világegyetemnek, mint idetartozót a miskolci Rákóczi térnek vasnépként. Magyarország felvett nevű világapokalipszise hallgat hatvan éve a nagy közös áldozásáról.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancs kisvasút és Mészáros, a gázszerelő vérgazdagsága
  2018-08-03 16:32:18, péntek
 
  Születésemkor kezdte el Mészáros néven a medve egykori szocialista korát kirándulással a hegyközi térségben, kisvonattal hétvégente, kék és vártúrákkal apa vezetésével, az én főszereplésemmel Kata néven politika részeként - az összes többi vaskorával együtt a romániai Vörös Oroszlán reformátusainak Johanna néven Magyarország, berendezve a balatoni helyszíneket is, vízszennyező baktériumokkal emberi formában kezdetben. A sátoraljaújhelyi kisvasútat apa angyalként történő kivégzése és kifosztása napján felszedték.

1986-ban az angol és romániai kommunista kor idejében egszerre győztek le Csernobilkor a világ urai, a sátánjukkal együtt Kex együttes Zöld-sárga dala alapján Lehoczky Zsuzsanna sorsaként, Hozták az ózdi H. Tibor gázszerelő kisiparost csíkos vázájával Lázárnak, mint jeruzsálemi Rákóczi tér fekete ruhás haláljának, nemi gyalázat megrendezése végett üzenve a medvének, aki hóval és jéggel válaszolt. Már ekkor Mary Zsuzsa Időjelek antológiájában a véráldozó miskolci hosszabbításnak Új Bekezdés néven kiadottak szerint az egész szám, fejem, két karom, minden részem feketemágiával volt tele, mint a Rákóczi téri cigányság eleven csapásaival. Angyalként győztek le az állandó világapokalipszis főszereplője helyett, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre rendetlenségével együtt.

Mészáros Kata helyett engem 2001-ben gondnokság alá helyeztek kínzásom és gyalázásom közben, szerepük és betegségeik, nemi kivégzők perverz szerepe, külső torzulásaik végrehajtása közben. Nagy Feróval rendezték be a Kata kocsmás medve szocializmus végrehajtóit, utcanépeként a narancs Rákóczi térnek, végtelen média felvonultjaival az idetartozó kurváknak.

Mészáros nemrég költözött alám, folytatva a nemi gyalázásom miatti torünnepét Orbán Viktor indiai depresszióban nem szenvedő, nem kerékbetört cigánytelepének, vőjével, mint világkönyvtár egyik szereplőjével, Lévaival, mint 83 éves forgószél megrendezőjével olaszliszkai központban, Mészáros gázszerelő hatalmas gazdagságra emelésével, ünnepelve a medve szocialista kor utáni gyalázásukat kisvonattal, gázszerelővel, hatalmas népünnepeként Magyarországnak.

A narancs ózdi központtal bíró ötszáz forintosok olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Hatvan éve folyamatosan minden áldozásukkor fel kellett volna kiáltanom, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, olyat üzen a miskolci Rákóczi tér az ég seregének, akiket meg kellett volna tagadnom azzal, hogy nincsenek, hiszen már régen nekimentek az ég csillagainak, angyaloknak, szenteknek a romániai Rákóczi térrel, kurváival Jeruzsálemnek, még eddig senki sem válaszolt.

Jöjjenek megmenteni, összerakni, kiszedni a patológiáit a szomszéd Rákóczi téri tort ülő cigányainak minden részemből, olyat fertelmet műveltek, amit gazdagulásukkal, tékozlással ünnepelnek szerte a világon médiáikkal együtt.

Mészáros felvásárol mindent a gyalázatomból folyamatosan gazdagulva, mint a többi nemese és fertelmese a világnak. Minden médiát felvásárol, amelyik leplezné a gyalázatukat. Ég seregének, medvének üzennek narancs kormányával az ózdiaknak Cseh Károly írása alapján, többé nem mossa le a hó, olyat követtek el előre berendezve a magyarországi szereplőket. Ez Magyarország a kormányára helyezett kisvasútjával a medve szocialista kor miatti népünnepély véráldozó gazdagulóival üzenete a világegyetemnek fertelmes tettével.

Anyámat a németek hozták létre számomra érthetetlenül, áldozatként. Először a Benkők apja támadásakor istállóba tették az állatok közé, piszkos patak vízben fürösztötték, libát legeltettek vele, míg anyja el nem pörölte. Az anyja mákgubóból készült teát itatott vele, agyi erei összezűkültek, infantilis gyerek szinten rekedt meg, személyisége teljesen eltorzult, tömény hisztiként éli az életét, mely megkereserítette az egész életünket, szeretetre képtelenül. A Rákóczi tere Miskolcnak Esztergályos Cecilia és a gyári munkások, fonónők szőkéinek, Gábor Zsazsa kezdettel hajtották végre gyalázását megállás nélkül, mely folytatódott születésem után Kovács Erzsi, Törőcsik Mari elmebetegsége miatt, mivel az egyik féltékeny volt, a másik nem tudott pénzt beosztani. Mindezt a Kilián telepe hajtotta végre a Hunnia börtönnek Miskolcon. A Rákóczi tér végig kísérte agg korában is gyalázata színhelyeire, mint Gyöngyösre, Balaton környékére, Bicskére, ezért akarta odáig építeni a kisvasútját a medve szocialista kor miatti gyalázatuk torünnepeként a narancs Rákóczi tér.
Esztergályos Cecilia sorsát anyámon több, mint nyolcvan évig végrehajtó utcanép Kossuth díjat adott neki és a többi gyalázatból tisztuló szőkéjének a miskolci Rákóczi térnek. Kossuth újhelyi berendezésként volt berendezve. Kossuth Dezső komolyan akart udvarolni nekem, feleségül venni, ekkor hirtelen, fiatalon meghalt mindenkivel együtt, aki magához akart venni, vagy tisztelt, szeretett engem. A cigányság a róka kommunista főszerepét rajtam végrehajtva megölte születésem óta az embereket. Az Új-Kígyósi Isten termékenységi törzseinek sorsát és a cigányságét anyámon és rajtam végrehajtották megállás nélkül, melyről könyveket is adtak ki, mint a Kósa-Szederkényi könyvét a Fejezetek a szexualitás történetéből címmel, emberré nemesítve őket szigeteken és a dzsungelekben, Thaifölddel együtt, mely a magyar nevűek kedvenc kirándulóhelye. Magyarország néven a magyarok és németek megölését, felszámolását, meggyalázását, megcsonkítását, kínzását ünneplő ország soha nem beszéli ki az igazságot, mert elmebetegséget meghaladó vérivók.

Horthy szintén sátoraljaújhelyi berendezéssel világapokalipszis része volt a világtörténelemben, főszereplője szülész nógyógyászként sorsát hajtotta végre. Magyarország teljes létszáma egykori tetteit, szerepét Müllerékkel végrehajtották rajtam a jelenlegi világkönyvtárával együtt egykori támadómnak, a lyukas szívű Szabó Istvánnak, egyetemen tanuló sötétkapus dögjeivel, mint megváltottakkal együtt. A tik sem vagytok magyarok Mónika Showban bemutatott lakásomban engem gyilkoló cigánysága Müllernek az egészségügyével a megyei kórháznak utcákra rendezte be a várost, úgy mentek végig együtt a könyveiken, sorsukon, tetteiken, elmebetegségeiken.

Csernobili legyőzésemig és utána a vaskommunista korokat végrehajtó politikusnak tett mészárosok meggazdagulva hagyták el az országot, afrikai nemi törzsekhez és különféle helyszíneire mentek a fajtalankodó szövetségeseikhez, közben a sorozatok alapján, melyeknek főszereplője voltam bevezették a világon mindenütt a születésem óta véráldozással emelt perverzeinek és áldozóimnak, mint a cigányságnak, zsidóknak, mindenféle patológiának a rasszizmus fogalmát, tüntettek jogaik érdekében. A new yorki központ teljes egésze az iker házát jelenti Miskolc Rákóczi terének, eljött a nyolcvanas években az idejük a többi színészével együtt a Rákóczi térnek, valamennyi nemesével és értelmiséggé tanítottjával az állandó világapokalipszisnek. Tina Turner az egyedüli túlélőjévé vált a születésemkor kezdett világzenei fesztiválnak Bródy János engem áldozó sorozata kezdete óta.
Valamennyi sorozat a sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszis részeként a miskolci Rákóczi teret jelenti szerte a világon, véráldozással nemesedő népekkel. A Révész utcai világapokalipszist folyamatosan ismételték, emelve, férjhez adva, taníttatva szaporodó tagjaikat, mint a Berdnárik beduin indiánokat, teli arannyal mászkál legyőzésem óta az egész megye elköltözöttjeivel együtt.

1989-es narancs miskolci Rákóczi tér világban és az ország kihalatásán végrehajtott vérfürdője után szétlopkodta az országot, új ezer éves Szendrei Klaudiás István történelemmel, Germain mint Rákóczi fia hazugságokkal egyesült a világapokalipszis, egy hatalmas nagy világ-Magyarország létrehozása céljából a világkönyvtárban szereplő országokkal és népcsoportokkal, nemesnek magukat beíró tériekkel. A rajtam végrehajtott történelmi korszakokból kiváltak egyesek,mint Gyurcsány Ferenc angol kommunizmussal, míg Chauceskut kivégezték, a bibliai olvastatásom és a szereplők tisztítása idején áthozott romániai elmeosztállyal és alkoholistáival a bibliai állandó apokalipszisnek elkezdte tevékenységét a Duna tévé 1995-ben még, mely a világ ellenes élővilág csapásokkal rendelkezik, melyek romboló munkáit viháncolva mutatták be a médiájukban, miközben eljárták a lakásomat, kívánság-műsorokat rendeztek a Hunnia börtön elmeosztályának Romániában. A folyamatosan végrehajtott elméletek képviselői apokaliptikus tagokként működni kezdtek, hirdetve a vastrágya izmusait, vallásait, tanait, sámánizmusukat, végtelen elméleteivel a Pszichografológiának. Elzavarták a régebbi boltosokat, feketemágus vasnép vette át az üzleteket, torünnep keretében nyitottak új nagy multi üzleteket, munkahelyeket a régiek megszüntetése után. Mivel az áldozásommal, gyalázásommal, csonkításommal, kínzásommal tort ülve valamennyien Magyarországot temették, ezért kértem feljelentéssel együtt a Nato-ban a magyar nagy közös áldozás kivizsgálását, eljárást Magyarország ellen, mely a mai napig nem történt meg. Gyalázóimat Kossuth, Széchenyi és különféle díjakkal tüntették ki, életműdíjasokká, hatalmas művészekké válva megöregedtek hatvan év alatt a Rákóczi téri zenészek és lírai karám tagjai. Amerikai tettüket ismételve, atlantiszi földrengést rendeztek a feketemágus fogorvosok a számban, ez az új-atlantiszi elmélet az aranyhídjával Zoltán Erika japán gésa-macskának felfoghatatlan volt már a többi végrehajtott gyalázatával együtt Miskolcnak. Feketemágusok az ózdi lírai karám tagjai, ezek kezdték el az álomvilágot hipnózisban, szövetségben a rózsakeresztes renddel, földönkívülijeivel a romániai népeknek, ördögeivel Miskolcnak, pokol angyalaival, patkányokkal, amikkel kezdtek Metro építést kiskoromban, szétosztva keresve Petőfit a verseket az utcalányoknak, amikből mára megöregedett értelmiség lett. Minden ünnepségük hazugság, mivel eltemették a népeket szerte a világon, s még ezt követően indították el a nácik által kiválasztott szőkéket összepisilni Európát lepedővel történő letakarása után.

1990-ben kezdtek ismételt Vörös Oroszlános Johanna reformátusok vaskommunista feszületeivel az áldozásommal, ekkor került Gyurcsány Ferencként elmeosztályáról kitermelésre, majd jöttek a bolt és közlekedés fóbiás áldozásomból a hatágú csillagos Varjú népének elégetői, a barakkos nácik és fasiszták izraeli központban történő hazugságaival, további emelésével vasváros részeként, Jeruzsálem központjának, hogy soha senki ne tudja meg, amit Luther tudott, hogy Magyarországra van szabva a bibliájuk, Sátán trianoni népe jelenti rima Jeruzsálemet, aminek engem kikiáltottak 1995-ben, levonszva rólam a háztetőt is, adatva velem Jeruzsálem szeretőinek a cserép ajándékokat. Majd megjelentek ellenzékként a 83 éves nácik és fasiszta gyilkosok is a narancs Rákóczi terük ellen, mivel valamennyien ide tartoznak a Kohut család támadóival, a munkáspártiakkal együtt, Heródes gazdag zsidó népével, amelyik immár többezer éve vesz részt az emberek világ minden részén történő lemészárlásában, megcsonkításában, Bródy Jánosékkal és szaturnuszi kommunizmus végrehajtóival együtt, aminek egyik libás történelmével kezdtek csonkításával öcsémnek születésemkor. Véráldozók valamennyien a magyar nevűek szerte a világon, abból váltak emberi formájúvá.

Tehát Magyarország győzelmi tort ünnepel a legyőzésemmel, gyalázatommal, üzenve mindenkinek születésem óta, hogy jöjjenek engem megmenteni. A világot temették velem el, a magyar nyelvvel együtt. Tehát szó szerint igaz, amit az új lírai karám tagjai megírtak a magyarok gyilkosairól, hogy Magyarország temetőföld, posztumusz humusz, büntetése soha el nem évülő priusz.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztátalan lelkei Magyarországnak
  2018-07-23 14:41:37, hétfő
 
  Egykor régen a Talmud létrejöttekor már a Hunnia börtön által démon Istenekkel, feszületre tették Heródes örökéletű zsidó népei a Jézusukat, Róma környékén, ahol olajfák voltak, ott dőzsöltek az ördögfiak, meg a sír népei.
Már ekkor a tisztátalan lelkek léteztek, melyek úgy jöttek létre, hogy a Hunnia börtön meggyalázott másokat, s a gyalázatból jön létre a tisztátalan lélek, mint ahogyan ezt pár ezoterikus könyv kiderítette, hogy mennyire veszélyes gyalázat helyére ülni is.
A tisztátalan lelkek és sír népei megszállták a gonoszok testét Heródes népénél, ami nem volt nehéz,mivel valamennyien gonoszok voltak. Feltétele annak, hogy egy láthatatlan világbeli csapás legyőzzön valakit, hogy megérdemelje.

Pilátus és Annás már akkor kezdte működését, római egyházaként a rózsakeresztes rendnek és Annás világapokalipszisével az állandó világkönyvtárnak Hunnia börtön és Sátán vezetésével. A zsidók ölték meg a Talmud Jézusát, megkínozva őt, mert minden gonosz a világon, ahogyan Luther egykor megírta, a jeruzsálemi teremtés Magyarországra szabásából eredt, minden a Hunnia börtöntől való, mint a tisztátalan lelkei a vasnépnek, melyek azóta születnek meg minden gyalázatból szerte a világban ember formában, egyre tökéletesebbnek némberekként és nemi csapásokként.

Ezeket a gyalázatból folyamatosan másik világban teremtődő tisztátalan lelkeket véráldozással nemesíti a római egyház hét fátyol karmikus népeként, áldozásommal születésem óta már.
A Jehova lélekkel rendelkező népeiből kutyák lettek, ezzel kezdték a világapokalipszist születésemkor focizásukkal együtt, míg a tisztátan lelkek, melyek megszülettek a Hunnia börtön által folyamatosan áldoznak Vénuszként többezer éve Lázár jeruzsálemi népével.

Mivel a Trianon Sátán népét jelenti, ez volt a nagy-Magyarország utcanépekkel, címereivel az elmeosztály nemeseinek, mulatós vasnépével a miskolci Rákóczi térnek, falvaival a régebbi világapokaliptikus tagoknak.

A nemi gyalázást általánossá tették szex szavával a franciáknak, mint állandóan velük gyalázó nemi csapásoknak, folyamatosan termelődnek a tisztátalan lelkek,benépesítve a másik világot.

Magyarország teljes egésze így tisztátalan lelkeket jelent, míg a románok halálnépét a bibliai apokalipszis végének. Ezt jelenti a karma, halálfátylakkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kölcsey Ferenc és Vörösmarthy Mihály, Új Himnusz
  2018-07-22 21:26:14, vasárnap
 
  Mi a különbség köztük vajon? Az, hogy Kölcsey az igazat írta meg, ellentétben Vörösmarthyval, aki lírai állandó apokalipszis képviselőjeként a bibliájuknak Radnótihoz hasonlóan, aki antiszemitaként készült fel a Pszichografológiájával a távol-keleti pusztítóknak azt hangúlyozza Magyarország temetői ünnepsége közepette áldozásommal, hogy itt születtek, itt halnak meg, mint halál hét fátyol állandó karmikus kivitelezői a bibliás csapásoknak, ezért a magyar nevűek magyarok, elég hozzá a születés egykori magyarok lakta ország területén.

Kölcsey legalább az igazat írta, a valóságát jelen Magyarországnak, amelyik nagy közös egyetlen áldozásával megváltotta magát utazgatva, nyaralgatva, dőzsölve, szaporodva, hogy már akkor is támadták az ártatlanokat azért, hogy nekik állandó szerepeik vannak, ők a mártírok, a világkönyvtár képviselőiként, akik ma már mártírságért rengeteg pénzt vesznek fel, mivel a néprajzi múzeumokban csak a csapások nevei szerepelnek, akár a Hunnia börtön vallásainak képviseletei között, időnként legyőzték egymást, fogsággal és különféle nemi csapásoknak kijáró kínzásoknak vetve alá a másik főszereplőt. Ettől szabadultak meg a szabadságharcosok születésem óta, mint világkönyvtár skizoprenjei örökre, kijelentve egyetlen nagy közös áldozásommal, hogy ők szerepet többé nem fognak játszani, mert megbűnhődte a magyarokat és világot lemészárló magyar nevű lakosság a múltat és a jövőt, amiben minden benne van. Ezzel is kezdtek születésemkor megtámadva minket Kupai Janika dadogós, libalábú tettei miatt, mert egykor az Ázsia előtti világban élő embereket kommunikációsan megcsonkította Bajnai Heródes gazdag zsidó népével együtt, narancsokkal kolacióban jelenleg Földanya áldozója a Bertalan utcájának Miskolcnak, az összes zsidójával a Rotschildokkal együtt a tékozolva gazdagulóknak. Halálhörgés, siralom, ezt jelenti jelen Magyarország, temetőföldjeként az embereknek, szenteknek, csillagoknak. Büntetése soha el nem évülő priusz volt a lírai karám szerint sokkal régebben. A megbűnhődte már a jövőt azt jelentette már, hogy többé nem hajlandó szenvedni állandó bibliai Sátán trianoni népének szerepében, másik jelentése pedig az, hogy a tisztátalan lelkek többé nem ártanak senkinek, ami nem igaz, még gondolatban sem, hiszen folyamatos a világapokalipszise a magyar felvett nevűeknek vallási káoszával Romániának.

Magyarország nagyon erős jelenleg, amelyik a magyarságot lemészárolta, magyar a magyart gyilkolva hatalmas földöntúli hatalom erejével, amelyik az összes özönvizet, földrengést, tüzet a világban végrehajtotta vas Rákóczi tereként a Hunnia börtönnek.


Még hiányzik a Himnuszukból a mártírrá szentelődötteknek a hazugság atyja fiaiként a hazugság, mint állandó történelem végrehajtói és kivitelezői főszerevezőikkel együtt, melyet a világ minden országának történelme jelent.


Üzennek az ózdiakkal, mint lírai karámjával a költőknek, zenészeknek, festőknek az ég seregének születésem óta, hogy olyat kottáznak az égre a gyalázatommal, csonkításommal, áldozásommal, amit többbé nem felejt el a világ.

Nincs Magyarország, a Himnuszuk a gyilkosoknak egy nagy közös szimfónia, mulatós zene torünneppel, amit rendeznek a temetésemmel születésem óta. Magyarország a nemi hangokat jelenti, a perverzió remegő hangjaival, fahangokkal, szőrös hangjaival Mohamed népe támadóinak és gyalázóinak, genyóival az utcanépeknek, mint nemi csapásoknak, Magyarország ebben leli az örömét, támadva az embereket azért, hogy kurválkodnak a kurvák és néha elesnek, ha esetleg valamelyik a saját szerepét tölti be.

Magyarország hangja a nemi csapásaival himnusza Oláh Ibolyának, amelyik legyőzött engem, meggyalázva a nemi szervemet, kiszedve a fogamat, mert a hüvelyében élveznek Magyarország néven a narancsok. Erről szólt és a főszerepeikről az árjaként megáldozott egyetlen életem, hogy nincs Magyarország, itt csak a gyilkosai élnek, nemi gyalázásuk himnusz hangjaival, mint baszógépekkel, amiért engem megtámadtak 1986-ban együtt az összes Hunnia börtön skizopren börtön bűnözőinek sorsaként. Magyarországnak nem lehet soha nemzettudata, mivel valamennyien ország ellenes csapásokként együtt áldoztak meg utolsó magyarként kakas frizurásokkal. Nem tudtam, miért idétlenkednek, harsogva a torünnepesek a médiájukban, hogy ők magyarok, vagy magyarokkal történt baj külföldön, amikor valamennyien engem áldoznak. Nem tudtam, hogy én vagyok az utolsó emberi áldozata Magyarország néven a nemzeti gyászünnep megrendezőinek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországi elmebetegségek, skizoprenia
  2018-07-22 08:25:17, vasárnap
 
  58 éven keresztül emelték tettük, sorsuk, deformációik végrehajtásával embereken a bibliai miskolci felszámolt II-es elmeosztály állandó világszereplőit Jakab, Simon kezdettel. Valamennyien karmikus gyilkosok, kezdve a legelső embergyilkossággal, amivel kezdték a bibliai apokalipszist rajtam és az egész világon, a gyilkosok szerető családba juttatásával, beiskolázásával sánták kezdetével a karmikus rokkantaknak.
Az elmebetegség része a sértegetés, mint szívtámadása az elmebetegeknek, előbb szavakkal tettek engem tönkre, ezt nevezték el összetört szívnek, majd jött együtteseik beállításai szerint az összes skizopren főszerepem, porcelánszív folytatásával, melyet állandóan ismétel a vasváros Sárközy Anita sorsaként, hogy minden Istentől elpörölik.

Hunnia börtön skizoprenjeivel mentek tovább a világkönyvtárukkal Göncz Árpád Varjú nevével. Így adtak jeleket, amikor az összes Jánosa helyett a világnak megáldoztak engem, mint Hunnia börtön elméjének teljes egésze helyett. A Beatles miskolci beat-jével kezdték a tökéletes zene elleni apokalipszist, John Lennon helyett külön emelve őt hajtották végre előző életét, tetteit a sárga tengeralattjárójának, ugyanígy emelték Johannesburgot a világ összes Jánosával, anyám öccse, Erdei János főmörnékké tevésével, ismételve rajtam az anyja gyalázatát az orosz felszabadító nemi gyalázóival a genyó utcanépének Putyin népeként. Azért tombol most is véráldozói a Hunnia börtönnek a médiában, mert megáldoztak a Grease főszereplőit emelve John Travolta és az egér Oliwia Newton Joe helyett is, valamennyi állata helyett a Talmudnak. Világapokalipszis része a két utcába téve Darnyi Tamás, mint bal szemem támadója és Egerszegi Krisztina egér, mint úszómester házaspár.Ugyanígy követtek el merényletet a Lengyelországban megszületett II. János Hunnia börtön skizopren padlásos filmjének képviselője emelésekor, hogy Vénuszt áldoznak az elmeosztályukkal, de ez volt Kennedynél, Onassisnál, mint görög mágnásánál a Hunnia börtönnek az összes többivel együtt. Belmondo is idetartozik az összes homlokráncoló médikus taggal, dülledt szemhéjúakkal, összes szőkéjével a náciknak.

A világ összes Pálja, Imréje, Ference Földanya áldozással lett kitermelve, akár a jelenlegi Ferenc pápája a miskolci Rákóczi térnek, mert Balázs Feróval kezdték a nagy közös gyalázását a térieknek Balázs Klári kitermelése mellett. Életmű díjasok a nemi véráldozói Miskolcnak. A többi Palik néven berendezett Pálját a világnak folyamatosan emelik fel híresembernek a Hunnia börtöntől.

Magyarország és a Hunnia börtön közösen győzték le a Magas-hegyi Isten egyházát, feketemágiával, falhoz szegezve, a templom kárpitjához a püspököket, de csoda, hogy megengedte a Hunnia börtön gyilkosaival neki és a spiritiszta béka-pápának, hogy ott legyenek. Ezt kezdték az összes Jézusa sorsával rajtam születésem után angyalszárnyakkal, Feketevonat feketemágusaival a Rákóczi terével Miskolcnak Fenyő nevek berendezése mellett.

Skizoprenek emelésével együtt kezdték a karmikus elmebetegeket, Presser Gábor számai alapján álomvilágba téve engem, mint hipnózisába a lírai karámnak.

Ugyanekkor ott voltak születésemkor már a két utcába rendezett világapokalipszis sklizoprenjeinek kíséretei, mint a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe, a feketevonat, a romániai hatalmas szellemvilága a lengyel történelemnek, melyeket ábrázoltak az Észak-Magyarországban, hogy hatalmasabbak azoknál az egyházaknál, melyeket a Hunnia börtön és miskolci vasváros feketemágiával legyőzött.
A skizoprenia az, amikor elmebeteg világapokalipszis állandó végrehajtóinak emeléséhez, szerepének, tettének, sorsának végrehajtásához a láthatatlan világban, emberek testében, minden részében bénító, feketemágus csapásaikkal, földönkívüliekkel, mint űrhajós hatalmas energiával bénító kísérettel, világ ura dögjeinek trianoni népének kígyóival, szellemvilágával a spiritisztáknak, a Fókusz műsorban bemutatott, rajtam végrehajtott és együttesekkel beállított összes csapásával a világapokalipszisnek egyházak mentésével, csapásaik rajtam történő végrehajtásával, mivel egyik sem harcolt láthatatlan világbeli ellenségei ellen - rendelkezik és támad.. A skizoprenek így tisztultak, mint világapokalipszis állandó végrehajtói, betegségeik miatti támadással megállás nélkül.

Egész Kelet tisztul egyetlen nagy közös áldozásommal, emberré nemesedő cigányainak Indiának Dalai Lámás támadásuk kezdetével születésem után, Yosé temetői ünnepség résztvevőivel.
Törökország, mint állandó romániai apokalipszis végrehajtója most is áldozott, kétszeres Törökvész utcai nagykövetséggel ismételtek 2001-es feljelentés tevésemkor, miután gondnokság alá helyeztek Mészáros Kata névvel, medve kommunista kor ismétlésével a média felvonuló elmebetegeivel.
Valamennyi áldozója Miskolcnak a világban skizopren kísérettel rendelkező vallási spiritiszta támadót jelent.

Müller Péter tik sem vagytok magyarok engem lakásomban megtámadó cigánytelepe fenevad feketemágikus energiájával születésem óta mészárolt és csonkított minket.

Skizoprenek a világkönyvtár szereplői és főszereplői, valamennyien kísérettel rendelkeznek, melyek ide tartoznak az állandó világapokalipszishez.

Skizoprenek a pszichiáterei Magyarországnak, amelyek irányították a könyvek végrehajtását, Müller Péterékkel az összes csapását az ország elmebetegeinek.
Elmebetegek az értelmiségei Magyarországnak, amiket áldozásommal és születésem előtti hosszabbításával emeltek a vas Rákóczi terével Miskolcnak.
Magyarország teljes egésze elmebeteg volt születésemkor az embereken kívül, ezért megtámadták közösen lezárt határokon belül az embereket azzal, hogy ők nem tökéletesek.
Valamennyi énekes és zenész emberiség ellenes csapás, akár a költőik teremtői hatalommal, meg a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek.

A paranoid szó üldözési mániát jelent, ami nekem soha nem volt, nem tudtam, mi történik velem, csak annyit, hogy erőtlen vagyok és torzulok, bár 18 évig tartó kínzásom alatt észleltem a melleim alatti új-kígyósi termékenységi nép kígyó-istenének hatalmas erejét, ahogyan cipelt és egyre jobban szorított engem,a bal szemem oldalra menését sátánjukkal és Müller Péter kígyójával, a Hunnia börtön hatalmas kígyóját a füleimben, melyeken nem tudtam aludni evangéliumi biblitikus olvastatása, 1995-ös támadása óta a börtön bűnözőivel a tatárdombi Ikerházában a new yorki lakosság helyett. Éreztem a nemi szervemben lévő patológiáját Petting kezdetével 1983-as nemi támadásom óta együtteseik beállításával a kurvák nemesítésének, emelésének, kurvaságuk miatti gyalázatuk iszonyatos fertelmét, de nem tudtam tenni ellene. 1997. februárjában érkező kék földönkívüliek, akikből párat névleg megneveztem, hogy romániai állandó vlágapokalipszis végrehajtói együtt az Omegás kísérettel, a Süveges földönkívüli rendjével, mint a matyókkal, a szabadköműves és rózsakeresztes feketemágusi rendek űrhajóval közlekedő tagjaival, melyekkel I. emelet együttes beállításakor támadtak engem 1986-os kezdetével talán Soma mamagésa, Zoltán Erika, Kolcza Mária, Esztergályos Cecilia, Csepregi Éva, Szabó Szilvia a Mariannák sorsának kezdetével Megveszem ezt a nőt szappantisztító sorozatuk szerint nemesi elmeosztály emelésével, folytatásával és elölről kezdésével Gábor Zsazsa nemi kivégző miatti fejtámadásommal és nemi gyalázásommal a nemi csapások miatti támadásukat, melyeket végig közvetítettek együtteseikkel, mint a ninózó csapásait ereimben a feketemágusoknak.
Az egész világ bibliai csapásai helyett megtámadtak engem, mert egyetlen apokaliptikus tag sem tud gondolkozni, beleértve a pusztítókat, kígyókat, állatisteneket, patológiákat.

A nagy közös áldozat, ahogyan a németeknél lévő Uniós központja a nagypán Pszichografológiájának irányítja és végrehajtja narancsai kezdetével a magyar politikának az okkultista, állandó véráldozók vonultatását, mint most a migránsokét, egész kelet és a cigányság tisztításával nem lehet elmebeteg, Magyarország áldozata. Én nem harcoltam ellenük, nem védekeztem, mivel nem tudtam róluk, hogy engem áldozva tisztulnak véráldozással a kurváikkal együtt, ágyukat kidobva a pestieknél.

Nem az a skizopren, akit legyőznek, megtámadnak, ezeket a dolgokat a mindenkori törvénynek és rendőrségnek ki kellett volna vizsgálnia. A súlyos elmebetegek közé tartoznak a kígyók, pókok, mint állandó elmeosztály csapásai is, melyek már súlyos elmebetegként születnek meg, akár a másik világban nálunk lévő Oszter Alexandra és Cipő, Bódi Gusztáv. A média halotti torában bemutatta a szívemet és testemet másik világban fogdosó feketemágikus kíséretét az állandó világapokalipszis cigánytelepének.

A világapokalipszis skizoprenjeinek minden tagja egy-egy csapást, népet, láthatatlan világban támadó tisztátalan lényeket jelent, vas feketemágiával.

A világapokalipszist végrehajtó Jakubcsek Gabriella, nemi kivégzője a Hunnia börtönnek, a Duna tévével együtt,melyek csapásai eljárták a nagyszobát baktériumokkal, amit a mutattak a médiájukban vigyorogva, valamennyi vigyorgójával az engem temetőknek súlyos elmebetegeket jelentenek. Megtámadtak azzal, hogy a nemi csapásoknak, mint Jakubcseknek mindig férfira van szüksége.

Tehát az embereken kívül, akiket Magyarország lezárt határokon belül megáldozott, az egész ország elmebeteg, állandó gyilkosság egykori kivitelezőjeként, szereplőiként, csonkítóiként, nemi gyalázójaként, beleértve a férfiait a miskolci vasvárosnak, amik aratnak nemileg lyukakat támadva nőként. Életellenesek, egy eszméletlen, sátánjukkal megsemmisített fejjel nem rendelkező, gondolkozás nélküli feketemágiával végig gyalázott és megrontott testet temettek tor-ünnepjeként Gáspár Győzőéknek a világapokalipszis állandó végrehajtóival, mert a nemi csapások nem tudnak értelmesen gondolkozni.

2004-es kivégzésem alatt vitték a médiájukba az Imrék könyveinek - Tűzkő Judit pszichiáter szőkéjük sorsát, elmebetegségét rajtam végrehajtó nemi gyalázó irányítása alatt Csernus Imrét, a füvesek között már, az alkoholistái miatti gyalázata közben az utcanépnek az egész világon. Ekkor már a börtönben lévő elmebetegeket emelték jólétbe véráldozásommal, gyalázásommal, gyilkosságuk és szerepük végrehajtásával, értelmiség legyőzőik sorsával és tetteivel együtt.

Minden betegsége a világnak, amit Hajdú Péter és a többiek torünnepben, vagy jótékonysággal bemutattak embergyilkosságból született meg.

Az elmebetegek tetteit, láthatatlan világbeli csapásait törvénynek kellett volna kivizsgálni, de itt Miskolc teljes egésze világapokalipszise a vasfüggönyösöknek, skizoprenek. Az elmeosztályok betegein a tik sem vagytok magyarok Mónika Show--ban mutatott Mülleri cigánytelep ment végig feketemágikus csapásaikkal, eltartva és jólétbe juttatva, megházasítva őket, értelmiséggé tanítva az utódaikat, mint felvett nevű világapokalipszis tagjait.

Magyarország, mint világ elmebetegeinek legtöbbjét jelentő Magyarországot legyőző és torünnepként áldozásommal temetők összessége teljes egészében elmebeteg, kezdve a legelső szívre támadó sértegetésével az utcanépének. Ezek a törvényenkívüli gátlástalanjai is, melyek nem rendelkeznek érzelmekkel. Pontosan ismerték az embereket, így tettek engem tönkre. A legapróbb részletek is ki voltak dolgozva megsemmisítésem érdekében.

Minden gyilkos elmebeteg, folyamatosan áldoznak többezer év óta, tetteiket kiszámítani nem lehet, valamennyi politikusával a világnak, valamennyi nép képviseletével, melyek a feketevároshoz tartoznak, akár egykor Horvátország volt a lírai narancs karám része.
Ide tartoznak az amerikai elmebeteg világkönyvtár szereplők, valamennyi utcanépével a vasvárosnak, összes leszbivel, fajtalankodóval, buzival, amik emelésével kezdtek születésemkor egyházaikkal együtt. Ide tartoznak a szlovákok Tótok kezdetével a Rákóczi téri vasrészeként Miskolcnak, Barziliaként az engem lakásban dobáló kivégzői a mókus rendi kommunistáiknak utcanépeként Nagy Feró népének, az összes diktátorral, vaskommunista országgal, mint a koreai vezetővel, Putyinnal, valamennyi oroszban lévő genyóként emelt kommunista népével a vaskornak, tatárokkal és valamennyi halálnépével a vasvárosnak, kisebbségi népeivel a nemzetiségeknek, mint sváboknak állandó kommunikációs csapásként. Ide tartoznak a magukat keresztényeknek mondó Illés együttessel vasfüggönyként engem G. Maczó Ágnes ébredő vallási játszóterének főszereplő célpontjaként megáldozó Bródy János összes Jánosával az elmeosztályoknak, valamennyi vallásával a világnak, ellenségeikkel, mint mohamedekkel és iszlámokkal együtt, könyvszerepőiként a Hunnia börtönnek. Nincs békesség turulmadárja Romániának közös gyalázásunk után, aminek a jelét Pestre kitette, hogy világ-Romániát jelenti. Miskolcon van berendezve az egész világ könyvszereplőkkel, minden innen kiteremeltnek kísérete van, akár Pataky Attila miskolci börtönének az engem elmeosztályra juttató elektromos szemekkel teli hatalmas szellemvilága, a torkomat Szenes Andrea légy horkolása miatt megtámadó elmebetegeivel a II-es elmeosztályuknak, melyek az összes bibliáját jelentik a világnak. Minden, ami árt és ártott embereknek, súlyos elmebeteg volt és nem lehet visszaadni az elmebetegnek, amelyik nincs tisztában tettével, mindazt, amit tett. Idetartoznak a vízszennyező csapásaik, mint Vágó István kezdetével az összes élővilág ellenes csapásai a miskolciaknak, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombáival, melyekkel országokat, városokat vettek körbe, szárnyas betéteivel a láthatatlan világban, a szentháromságával a Hunnia börtönnek Illés-Omega-Metro beállításával, majdnem az összes zsidójával Heródes narancsban engem Földanyaként áldozó gazdag zsidóival a világnak,Noé ideje óta létrehozva őket állandó világapokalipszis végrehajtóiként, ortodoxokkal, teljes Izraelével a miskolci vasvárosnak, valamennyi pusztítójával a világnak. Szinte senkit sem hagytak a férfiak és hölgyek közük életben.A francia és olasz Rákóczi tér teljes egésze embereket áldozott a kurvák sorsaként főszerepükben. Minden nemese a világnak miskolci vasváros skizoprenjét jelenti.

83 éve tart az értelmiség legyőzése a skizopren elmebetegeknek Müller Péter vezetésével, köztük Vona Gábor nácijainak,hevesi központtal, Szandi engem meggyalázva torünneplő orosz nácijainak, Dolly józsefvárosi engem Hornyák Ildikójuk helyett mosónőnek befogó értelmiség legyőzőinek, Ágneseknek, Halak szülötteknek, Hunnia börtön gyilkosainak Vatikán élővilág ellenes csapásaival együtt, szőke leszbiknek és nemi csapásoknak, az összes cigányságával Indiának, zsidó rendjével a valdenseknek, így Göncz Árpádnak is, valamennyi beázottjával a világnak, akár az amerikai sötétkapus dögjeinek a Noé bárkáját építők vallásos gyülekezetének, felfoghatatlan tömegű vasvárosi csapásnak az utcanépeivel együtt Magyarországnak, sátánistáival a new yorki központnak, könyvtárosok, házmesterek kezdetével az értelmiség megáldozásának.

Sági Ilona idegosztály ma is rendelő főorvosa Balogh Gizellával folytatta rajtam a világapokalipszist fekete angyalainak támadásával a kiliáni lakásban, melyet Cseh Károly leírt, csak nem értettem Bagi és Nacsa gumifigurák sorsának. A súlyos idegosztály csapások nem tartoztak az elmeosztályhoz, nem Müller irányította őket, hanem szabadon éltek, gyilkoltak.

Minden, amit a láthatatlan világból észleltem születésem óta, kezdetben észrevéve, hogy a medveszíjat apán akarták akarták végrehajtani, unokabátyám létrával hátára dobással történő megrontosával Zorán sorsaként, súlyos elmebetegsége Magyarországnak, utolsó emberi családok mészárosaiként. Csak utánuk lehet egyszer is békében élni a világban.

Az ember nem ismeri a rosszat, a bűnt, a csúfot, a betegséget, nem nemi beállítottságú, nincsenek rossz tulajdonságai. Ezeket az embereket gyilkolta le a reformátusok közössége többszáz éve, melyek szerepét és tetteit születésem óta a Vörös Oroszlános őrült Johannájuk sorsának kezdetével hajtották végre rajtam. Az ember a látható világ törvénnyel rendelkező tagja volt, nem rá tartoztak a láthatatlan világ fertelmei, tettei , elmebetegei, elmeosztályainak skizopren csapásai, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré tisztultak, emelkedve véráldozással folyamatosan. Az ember az áldozata a világnak iszonyatos gyalázatra és kínzásra, csonkításra, deformálásra adva, egyedül bizonyítja a világapokalipszis csapásait, melyet főszerepeikben rajta végrehajtottak, véráldozásával gazdagulva.

A narancs torünnepes politikusok törvénnyel kívánják védeni vérrel szerzett házaikat, felségterületét a diktátoroknak, meg az apokalipszis névtárának, melyeket kitermeltek folyamatosan áldozásukkal. Áldozatok az emberek, így haltak meg, mint az öcsém. Egy baja volt Magyarországnak, hogy túl becsületesek voltak, vagyis szerintük az emberek nem valók a világba, hanem a bibliai apokalipszisé, mint Bibliás föld ózdi cigánytelepéé együtt a reformátusaival az Ébredő vallási játszótérnek Illésékkel, melynek bibliai csapásait rám szállították le 1995-ben Nagy Anna halottjuk szerepeként, eltartatva engem a lányommal koldusként, állandó kivégzése közben a II-es elmeosztályának a bibliai csapásoknak. Nincs hová menniük, az utolsó állomás Magyarország állandó gyilkosainak jelen pillanatban magyar neveken szerepel szerte a világban.

Áldozat vagyok, valamennyi csapásának végrehajtása után a világegyetemnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bankok, uzsora kamatosok, végrehajtók
  2018-07-03 15:05:17, kedd
 
  Tudjuk, hogy a jog soha nem a becsületes embereket képviselte, akár a büntetésvégrehajtók sem. Egy ember életét és meghurcolását nem lehet megfizetni semmivel sem. Ha a tisztességes embert bíróság elé citálják, összetörik a szíve, majd halálba kergetik a szégyenében megsemmisített embert.

A jogi ügyek így mindig a hitványak ügyeit képviselték, az ő érdekükben járnak el, már csak attól függ az ügyük kimenetele, mennyi gazdagsággal rendelkeznek, hogy egyre jellemtelenebb ügyvédet fogadhassanak fel maguk védelmében.

Holott a bíróság és a jogászok, ügyvédek bátran viselik Justicia, az igazság Istennője szimbólumát, büszkék arra, hogy diplomával rendelkeznek. A fekete kocka szimbólumos diplomasapkájuk mutatja, hogy a JHVH Antikrisztus bibliai apokalipszsisét jelentik és képviselik.
A szívtörvénnyel rendelkező embereknek soha nem lehet megalkudniuk egyetlen tisztességtelen lénnyel, egyetlen hazugság már elég ahhoz, hogy az ember lezárja az ilyen törvénytaposóval a kapcsolatot örökre, már amennyiben lehetséges, mert ezek egyfolytában azon törik a fejüket, miképpen ártsanak másoknak, hogyan tegyenek szert aljas módon pénzre, vagy bármilyen tulajdonra.


Az áldozásommal 1995-től létbelépett bankok valamennyien vasvárosát jelentik Miskolcnak.

A törvénytisztelő bankok az ügyfeleik érdekét is képviselik, illetve egyedül az övékét, amire szerződést is kötnek. Szerződésszegés esetén, ha az ügyfél fizetésképtelenné válik, megértve a helyzetet többszörös kísérlete után a szerződés helyreállításának sem adják át uzsora kamatra behajtási cégeknek az adósságot, hanem saját követelésrendezőikkel későbbiekben rendezik le a megállapodásaikat.

Az egyik neves bank devisa hitelt adott egy ügyfelének évekkel ezelőtt. Majd mikor az ügyfél fizetésképtelenné vált, aláíratta vele a felvett összeg dupláját, majdnem tízmillió forintot, szavát adva, hogy ezután havi fix összegben törleszheti az ügyfél az általa megadott összeggel. A fizetési szándék ellenére az aláírt dupla összegről szóló devisás hitelt a neves bank eladta egy uzsora kamattal dolgozó behajtási cégnek, mely a vasvárosi bíróságon pert nyert. A bíróság az uzsora (napi kamatos) kamatot helytállónak gondolta, a fizetési szándékot, hogy hajlandó részletekben fizetni az ügyfél semminek tekintve. Még megterhelte a kamatos kamattal számolva soha el nem évülő idejű követelését végrehajtási költségekkel.

Az uzsora kamat az országban elfogadott, a tisztességtelen jogi ügyek nem kerülnek felülbírálásra, meg nincs hozzá a kevés pénzű ügyfeleknek jogi képviselőjük.

Apát annak idején megkörnyékezte egy olyan lény, amelyik rokkant férfiakkal házasodott az öröklés miatt. Rengeteg ilyen némber létezik Magyarországon.
Miután a házat megszerezte, mint haszonélvező, eladta egy romániai asszonynak, a szőlőt nem sikerült, csak a pincét akarta velünk megfizettetni. Beperelt minket azzal, hogy ő készítette a pincét a szőlő alá. Apa volt munkatársai felvonultak a bíróságon, nagyon rendesek voltak, hogy bizonyítsák, együtt készítették a vasbetonból készített pincét, mely többször beomlott, apa mindig kezdte elölről az ásást. A vasajtót maga készíttette, melyről nem volt bizonyíték, ezért az asszony végrehajtást kért ellenünk, mint koldusok ellen. A végrehajtója Sátoraljaújhelynek nagyon rendes férfi volt, ideges volt, hogy nem tehet semmit, ezek olyanok - mondta -, hogy pénzért házasodnak. Tehát a jog tehetetlen a hazugsággal és csalással szemben. A jog képviseli a bűnelkövetőket.

Volt férjem második felesége végrehajtást kért a gyerekeim ellen a jogtalan gyerektartása végett,mivel közös gyerekük az apjánál lakott, Karcsán. A végrehajtók állítólag úgy dolgoznak, hogy bárki bemehet hozzájuk és végrehajtást kérhet bárki ellen. Nem érdekli őket az igazság, csak az, hogy minél több pénzt keressenek, mint a bűnözőket képviselő ügyvédeket sem. A végrehajtók jogellenesek működnek. A tisztességtelen jog addig számolta a gyerektartását a második feleségnek, míg meg nem halt a volt férjem, a közös gyerek harminc éves koráig, ez jogilag helyesnek és jogosnak találtatik itt, annak ellenére, hogy az apjánál lakott és 18 éves korában abba hagyta a tanulmányait.
A mások kiforgatása, szándékos nyomorba döntése, nyomorában is megkárosítása Magyarországon teljesen joggá vált az elmúlt hatvan évben.

Ez csak három példa volt, de rengeteget lehetne sorolni, az a különbség, hogy ezek a tisztességtelen ügyek becsületes embereket értek, akik tehetetlenek a törvénytaposók ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden egyes nap Isten ajándéka? - Csak az övéinek
  2018-06-30 13:56:25, szombat
 
  Születésemkor támadtak meg Vénuszként folytatásaképpen Romániának, ezúttal a világ összes feszületével, Ízisz-Jézus összefoglalaló nevén Szepes Mária által írt Pszichografológiának NagyPán néven valamennyi szerepével a világnak, azzal, hogy kurva vagyok én, aki férfit egyszer láttam, Illés-Pistit többmillió évvel ezelőtt. Akkor csak lányok éltek a világon, a csillagok és az Istenek voltak férfi formában. Itt kezdődött a baj, mert a férfiak mind elmebetegeknek bizonyultak, kivétel nélkül minden Istene az égnek.

Nemileg támadtak meg Benkő Dániel és Zorán perverziói miatt, majd folytatták a szőkék helyetti gyalázásukkal, fényevésével Borsod megyének barakkosok emelésének kezdetével Izrael néven a Bertalan utcai listájuk alapján.

Mikor a kommunista főszerepeiben Koncz Zsuzsa elmeosztályának, Zalatnay Sarolta utolsó magyarnak, Hogya Máriának, Rusznyák Vilinek, Jászter Gyulának, Cathe kék szemű színésznőjüknek, Nagy Annának, Molnár Csillának, Nagy Karola nemeseinek, asztrológiai atlantiszi Gina Lolobrigidával, Halak szülöttjeivel a feketemágusoknak engem áldoztak együtt a Hunnia börtön és az ózdiak perverz vallásainak Rózsa feszületeseivel, kérdezték tőlem, hogy hiszek-e az Istenben. Én azt feleltem, hogy nem tudom, létezik-e, ha igen, én megadom neki a tiszteletet, ami egy tökéletesnek jár, arra gondoltam, elvagyunk egymás mellett. De nem vagyunk el, mert mindez, ami velem történt, a Hunnia börtön tűzIstenének teremtményeinek tetteit, sorsát, véráldozását, gyalázását, csonkítását és fertelmes tor-ülését jelentette temetői ünnepeként Magyarországnak árja áldozásukkal, tudtukkal, mert így kezdték, hogy utolsó magyar Benkő és német Kohut árja családot házasítottak össze, így rendezték be apa haláláig a filmeket is.

1983-tól felfoghatatlan volt a gyalázata a Hunnia börtön által létrehozott Sátánjuknak, a rózsakeresztes rendjükkel, az Isteni színjáték küszöb őreivel, a pusztítók tisztításával, sorsuk, szerepük végrehajtásával, akár az űrpusztító és a spanyol pusztító tettét és szerepét, amit Spanyolnátha néven Miskolc Rákóczi tere mai napig ismételt a gyalázásommal, végtelen kínzásommal.

Ha Isten létezik, enged-e ártatlant tovább kínozni, minthogy el bírná viselni? Nemhogy engedi, maga a kivitelező, véráldozó, vérben fürdő főbűnös együtt az én egykori teremtőmmel, apámmal, ami szintén tűzIstenként vett feltételezés szerint állandóan részt a világapokalipszisben, onnan tudják a csillagrend létezését, az aranyemberekkel együtt, ami tökéletes Isten meglétét jelentette. 1995. óta nézik végig a világ Istenei a temetői ünnepséget, amit Magyarország rendez gyalázatommal, kínzásommal emelve a kurváit a Rákóczi térnek ismétlésben folyamatosan. 58 éven keresztül megállás nélkül kínoztak, megölve mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem, mert én voltam a szeretet és szerelem Istennője. Ezért mentek neki az embereknek is, én vagyok születésem óta az utolsó ember a világon lezárt határai mellett az elmebetegeinek Magyarországnak.

Tudtak a barlangokban elrejtett szimbólumairól a csillagrendnek a kulcsommal, mint szájcsókkal, a titokkal, hogy megcsókoltak egyszer, ezt filmben is beállították, amikor a földönkívüliek pusztítókat vetettek be a saját népük ellen. Ezért mondtam, hogy a férfiak mind elmebetegek, azok voltak mindig, meg sem közelítik azt a tökéletességet, ami a lányokban és asszonyokban van. Nemcsak az anyaság miatt, ami szent és sérthetetlen köteléket jelent, amit a férfi nehezen fog fel, hanem a tisztaság és emberiségi törvény miatt, ami az igaz emberek szívében van.

Nem véletlen, hogy Vénusz áldozásokkal, világ-történelmek végrehajtásával állandó az emberek támadása, mert vélik valamennyien, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.

Mikor felrúgva minden istenit megtermékenyítettek a Bertalan utcai Napóleonos ház sakk-kártyájához érve a franciáknak már ismétlésben - az első támadása a nemi csapásoknak a kerékpár balesetem volt Woode Allen sorsaként - 1971-ben, ezt követően hozták fogságban Mohamed Istenét, a nagyobbik lányomat, aki tökéletes Isten volt megszületni 1976-ben a születésnapomon, előre kiszámítva. Zsigájuk, amit amit mai napig ünnepelt a Rákóczi tere a pestieknek Józsefváros néven Zsiga kocsmával eljött értem a szülészetre, majd fogta az ételhordót, hogy elmegy ebédért és másnap reggel jött haza, mint utána pár kivétellel 11 évig majdnem. Sírt a gyerek, mert a feketemágusok nem hagyták enni, nyomogatták a hasát, kínozták, akár terhességem alatt, ekkor Zsigájuk rugdosni kezdett, kiabálta, hogy genyó, ha nem hagyja abba a kölyköd a sírást, agyon verlek mindkettőtöket. Vénuszt rugdosva, genyónak nevezve tizenegy éven át, normális volt az Isteneknek, kivétel nélkül valamennyinek. Hogy a genyó népe Oroszországban és Magyarországon így emelkedik ismétlésében a nemi gyalázásaiknak anyám anyja sorsaként a Győri kapu utcanépének szervezésében Miskolcnak Nagy Feró utcanépével.

Reményiknek igaza volt, hogy ha ártatlan, tiszta szívű szenved, csak sérültté, torzulttá válik, mindvégig nem értve a szenvedése okát. Így voltam én is ezzel, végig nem értettem semmit, nem tudtam, hogy elmebetegek valamennyien a tettesek.

A tűzIsteneknek nem elmebetegségük ez, hiszen nincsen fejük, veszedelmes csapásai a Földnek így, olyanok, mint az atombomba, amit maguk irányítanak bevetésre készen mindig az emberek ellen. Az állatisteneknek nincsen agyuk, mint a világ urává tett Trianoni fejedelmüknek, a sátánjuknak, szörnyeteg, akár valamennyi Istene a Talmudnak, valamennyi zsidónak és keleti népeknek, börtön népeknek, mint az amerikai elmeosztály hatalmas teremtőjének. Ilyenek támadtak rá a semmiről sem tudó emberekre, viszont az utcanépek és bibliai népek mind állandó skizoprenjei a világapokalipszisnek.

A Rákóczi tér választotta ki születésem előttől az értelmiségeket, művészeket, a két utcai névtára szerint a világapokalipszisnek a politikusokkal együtt, ezért a celebekkel közös jólétjük születésem óta véráldozásból van, ebből ered minden pompájuk és gazdagságuk az egész világon.

Magyarországnak kell szégyellnie magát, mondta Cseh Károly, amikor rejtegettem előle hiányos fogsoromat, de senki sem mondta, hogy Magyarország utolsó árjaként minket áldoz saját sorsa, tettei, előző életei tettei, deformációi, csonkítása, gyalázata, szerepe végrehajtásával emberré nemesedve egész Kelettel és a cigánysággal egyetlen nagy közös áldozásában a véráldozóknak.

Nekik minden nap a kígyó-Istenük ajándéka volt többezer és többszáz éve már, születésem óta a cigánytelep és menhely fenevad energiájával mészárlók általi emelkedésükkel.

Az Istene a Hunnia börtönnek, mint tűzIstene a római egyháznak nem a szívek vizsgálója, vagy ha igen, azt tette, amit a Hunnia börtöne állandó szívre támadó börtön gyilkosaival, mint a vasnépe Miskolcnak szív küldi szívnek szívesen és szomorú vasárnap folytatásával az állandó zenei csapásainak, beatekkel, hippikkel, punkokkal lírai karámtagokként, megspécézve ezt utcanépével a Rákóczi terének Főnix néven, narancs színében Miskolcnak.

Az ember azt hiszi, mikor eljut odáig szenvedésében az Isten nevéhez, hogy különb nála, valamint ismeri a szíveket, különösen a tiszta szíveket, magához öleli, vigyáz rá, mint tökéletes felsőbb lénye a törvénynek. 1995-től búcsúztam, kerestem utolsó és egyetlen emberként olyan földönkívüli lényeket, akik jönnek értem, elvisznek magukkal oda, ahol minden tökéletes, az ember biztonságban és szeretetben él. Nincsen senki azokon kívül, akik tavaly jelentkeztek, bennük is csalódom egyfolytában, mert nem jelennek meg a láthatóban és nem segítettek rajtam, ugyanúgy járok iszonyatára a fertelmeseknek, amik véráldozásban vannak születésem óta, újítanak, szépülnek, tisztulnak, gazdagulnak, házasodnak, unokáznak, utazgatnak, diplomáznak.

Apa fejét megtámadták születésem előtt még, mert értelmiség lett volna. Így járt minden ember, csak az elmeosztálynak volt szabad tanulnia, már csak azért is, hogy a világapokalipszisüket titokban tarthassák, mint azelőtt is mindig.

Minden nap Isten ajándéka a világot torgyalázattal, haldoklással és kínzással ünneplő fertelmeseinek.

Tehát olyan Istenre van szükség, lett volna mindig, aki a szíveket vizsgálja, nem szenvedtet ártatlanokat. Én mindig azt hittem, hogy a gonoszoknak kell szenvedniük, hogy így tisztuljanak meg a bűneiktől, kiderült, hogy ez 83 éve fordítva történik,megölték a Rákóczi terével Borsodnak az embereket. Ez a narancs kormányuk, mellyel feálltak legyőzésem után 1989-ben kiküldve az orosz csapataikat a Bertalan utcáról, mert jött a többi kommunista vallási kora a nemeseknek együtt a halálreformátusokkal, majd az ébredő játszótér vallásainak földre szállítása rám, mint célpontra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Atlantiszi aranyhalak feszülete a Megváltónak
  2018-06-17 16:19:20, vasárnap
 
  Atlantisz óta kerültek fel az égre az állatövi jegyek, kettéválasztásra került a világ Bak és Ráktérítővel. Újabb népeket hoztak létre az európai horoszkópnak megfelelően, mely bekerült a kommunista asztrológiájába a vasnépnek, zseni és különféle főszereplőjével, sőt valamennyi könyvébe a világapokalipszisnek, mint Toni Curtist is csillagnak mondták, amelyik sorsát és főszerepét rajtam végrehajtotta a Bertalan utcai Pszichografológiájából Antológia Humana zsidó népének főszereplőjeként.

Az egykori Neptun bolygón lévő vallási káoszt lehozta Róbert atyával a Földre a Sátánja a világnak, feketekereszten hét rózsás mágiájával, amely az egész világé valamennyi rendjével, kék ruhás hölgyével, mint Máriával, Ízisszel, Hagia Sophiával.

Miután a bolygók népeit felszámolták, állatjegyeit kitette az égre a Csillagrend teremtője, amelyik feltételezés szerint részt vett folyamatosan az emberi létforma teremtésében a csillagok által leírt külsőkkel, ami felfoghatatlan volt, s ezt az egész világon berendezték, mint Kínában az állatokat, Japánnal együtt, sárkányokat, kígyókat, kutyákat, lovakat, bivalyokat, nyulakat.... Létrejött az asztékkal egyidőben a három világ horoszkópja szerinti születés Európában fehér ember formájában.
Születésemkor a három világrész horoszkópjának megfelelően születtem meg, Föld-kutya évében, talán szélként azték horoszkóp szerint és Oroszlán-Halakként.
A régi szocialista elméletek valamennyien asztrológiai jóslatokra épültek fel, szivárvány jelével a bibliájuknak: megmutattad a jellemem, szivárvány-lépcsőn lépkedem, fényed kápráztatja a szemem, tenger csillag az életem, s míg egyre feljebb szárnyalok, alant hagyom a Földgolyót, tudatom új világot lel: hajnalló ébrenálmot.
Ezek szerint minden régi Istentől elpöröltek, földöntúli lopott hatalom volt az övék. Plútó ura is részt vett ezekben az apokalipszisekben, gúnyos szemmel nézve a Halak Megváltóikat, mint bolygók együttállása szerint született zseniket.
Ez mind én voltam egyedül, melyeknek az írásait, mint rajtam végrehajtott világapokalipszist Müller Péter sorsaként elégették, de a könyégetés állandó volt a világapokalipszisükben.

A Halak minden könyvébe a világapokalipszisnek bekerült, mint Krisztus szimbóluma kenyérrel együtt, néhol öt kenyér, két hal szimbolikus beavatásával, akár a Sátán bibliájába Jézusuk bemutatója szerint.

Halak szimbóluma az atlantiszi mágiájuknak feszülettel én lettem Gina Lolobrigida főszerepében születésemkor visszament időben Molnár Rózsa és Gina születési kezdetéig, a Rózsa a feszületet jelenti a vasvárosnál.

Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület, munkahelyi üldözésekkel volt megírva a szőke spanyol pusztító Kos nő üldözésében, sorsaként a sátoraljaújhelyi rendőrségének egykori Romániának, saját bibliai apokalipszisüket hajtották végre, amit jöttek nekem mondani, hogy a rendőrség beszélte, hogy most fognak engem összezúzni a párttitkárjaival Újhelynek. A vers vége, hogy fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki Hal volt, Szepes Mária fő apokalipszist író mágikus elmélete alapján.

Így lettem én egyszemélyben a Krisztusa és Megváltója a világnak, valamennyi Halak szülöttjük sorsában és főszerepében, mint Medveczky Ilonáéban, amelyik a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Megváltója lett volna, akár az összes többi Halak szülött Rózsa nevek berendezésével Megváltója volt népének.

Valamennyi kereszten rózsa jeles Krisztusa a Hunnia börtön vallásainak atlantiszi földöntúli hatalomból van létrehozva.

Az atlantiszi lopott dallam, melyet Hamvas Béla átadott nekik, mint Földanya áldozóknak Atlantisz óta van a birtokukban, zenészeké volt, mint titánoké, egykori elsüllyedt világ és Vénusz elméletből már, amiből hippi és skizopren elméletei szerint a zenei csapásoknak Vénusz állandó áldozásával kommunista elméletek jöttek létre együtt a budhizmussal.

Az atlantiszi lopott dallammal kezdtek születésemkor Müllerékkel, vagyis már létrehozta a tisztátalan lelkek, halottak, árnyékok hét fátylához az atlantiszi energiából teremtett Latinovits Vénusz áldozó halottjainak másik világát a sátánjukkal, ezt jelentette a Kígyó és a kereszt.


A feketemágusok számmisztikát is használtak születési napokként, így zárták össze a legyőzött csillagokat megszámozva, így lettem én állandó hetes Atlantisz óta Vénuszként.

Magyarország a kisvasúttal apa szocialista kirándulását temetői ünnepségben ismétlő narancsai a Fidesznek készült 2030-as tokaji központtal bíró apa szőlőjének összezúzásából gazdaguló bortermelőkkel a jövőjére Borsod megyének, együtt a Bertalan utcai névtárával a csonkítóimnak és bénítóimnak, sátoraljaújhelyi gyalázóival a csernobili medve üzenet óta. Lendvai Ildikó születésem óta áldozó narancs színében a Földanya gyilkosoknak Heródes pálma jelével és a Tóthjai a szlovákoknak, mint árja kakas állandó áldozók most is készülnek a hosszabbításukra, visszament időben a hatvanas évek elé együtt a Kárpáti nevet ismét felvevőkkel. Mészáros három gyerekkel megjelölt világ gazdaga a földönkívülieknek, amik odatették tavaly, felfoghatatlan, mivel a medve szocializmust ezen a néven hajtották végre, Mészáros Ágnes sorsaként.

Ebből a temetői magyar neveket használó országból kétszázat érdekel, sőt az egész világból, hogy mi történt és történik velem. Gondolom valamennyien velem együtt azonnali segítségben bíztak, kiderült, hogy egyedül vagyok, megtámadtak tavaly a földönkívüliek, mivel Vénuszt ők nőnek látják, nem szellemi lénynek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániai mészárlás 58 éven keresztül démonjával
  2018-06-16 14:44:33, szombat
 
  Románia a Hunnia börtön gyilkosaival születésemkor Varsányi névvel, Omegás kezdetével a Benkő Lajos angyalok égi hangversenyének sorsbeteljesülését berendezte az országot, kollektív gyalázással, belső részek lebontásával, szentháromságával, mint Illés ébredő játszótérrel, mint vallásai ébredésével kezdődő világapokalipszisével a halálreformátusainak árja kakas néven történő megáldozásával történelmi ismétlésként egykori csillagrend aranynyíl jelével sátoraljaújhelyi hét hegy alapján létrehozott Szörnyeteg koporsója, Dávid Mónika sánta kiválasztott egyik kivégzőm, Pszichografológiájába Szepes Máriának tett összes távol-keleti pusztítójával Ízisz nagy közös áldozásommal fogadó Istálló Vénusz kezdetével Jézus feszület sorozatait hajtotta végre Müller Péterékkel, mint állandó haláfátyol létrehozójával és fiával, Végh Péter világkönyvtár állandó főszereplőjével, a Mónika Showban bemutatott tik sem vagytok magyarok bibliát is folyamatosan velem olsastató trianont és valamennyi történelmet rajtam végrehajtó, pusztítókat tisztító temetőbrigádjával, együtt Liptai Klaudia első embergyilkos démonjával, amelyik ágyban történő dobálásomat a brazilok tisztításával Branyiczky házaspár kíséretével, mint mókus rendi kommunista kivégzőimmel bemutatták, hogy igen, engem temet Románia Földanya ellenségeként születésem óta.

Andy Vajnája és sláger és többi médiája közben mulatva ünnepelte a kínzásomat és gyalázásomat a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe által, saját a Feketevonat cigánysága Miskolcnak, melyekkel ismételték az Urbán Tibor által Északban és többi újságban megjelent romániai hatalmas szellemvilág rajzait a feketemágiával legyőzött egyházak feletti óriásokként, melyekkel kezdte Miskolc az áldozásomat születésemkor. Románia temetőbrigádja felfoghatatlan az utcanépével és sátánistáival az űrbábelnek, amik nemcsak az ágyon dobáltak eszméletlenül, meg a hajamat tépték 2004-es médiában történő felvonulásuk idején, hanem rajtam körben voltak, égették és gyalázták a szívemet, amiből templomokat újítottak Jézus szíve néven, fogdostak a tik sem vagytok magyarok cigányai a lakásban, amit a médiájukban torünnepként mutattak be, hogy ők ezt szabadon megtehették Kern András Hunnia börtön legyének kiválasztottjaival, mint Katijával Oláh Ibolyájának, mint az ország felé tett jövőjével világ-trianoni elmeosztályának, amit létrehozott a Mónika Show temetőivel. Világ gazdagait jelentik a temetőbrigádjával, mint engem temetőivel Miskolccal együtt, mint vasbabilonnal a médiának, valamennyi meggazdagultjával együtt.

Mary Zsuzsa, születésem óta angyalként maga helyett áldozó torünnepe mutatja, hogy mi a média valójában, állandó áldozói a Földnek, amik véglegesen földet értek születésem óta megállás nélkül tisztulva, nemesedve, szépülve.

Romániát jelenti a Bertalan utcai Pszichografológia fogadásomra három lépcsőházával az állandó világapokalipszisnek megtoldva, mint 83 éves mészárosainkkal vasváros történelmével és világkönyvtárával a Varjúnak, köztük az Űrpusztító Bodor Íziszként megírva nap és holdjelével az összes pusztítójuknak, melyek helyett engem és dr. Meliont 1995-ös ismétléssel megáldoztak és összezúztak Müller Pétereivel. Románia Magyarországot temeti velem megállás nélkül Bangó Margit régi romániai indiai cigányával, kereszténydemokrata Hegedűs és Tőkés nevekkel, Anna nevekkel berendezett állandó világapokaipszis rajtam Katalinként történő végrehajtásával.

A Szomszédok és valamennyi világapokalipszise a Bertalan és Révész utcáknak Romániát jelenti, melyek saját sorsukat, tetteiket, szerepeiket végrehajtották rajtunk Vénusz áldozással.

Liptai berendezése a Pszichografológiájához a romániai berendezésnek fontos, mivel az első démon, amelyik embert ölt, vele kezdték az összes bibliája végrehajtását tisztításukkal, szerepeikkel a világ állandó apokalipszis végrehajtóinak. A romániai démon sztársága nem ismer határokat, Pataki nevével a miskolci börtönnek, szaporodva a jövő világ-Romániájának, akár Andy Vajna temetőbrigádja a miskolci Hunnia börtön nemi frigyével jövőre készülve nyugodtan felvásárol mindent, hiszen Magyarország Románia számára a finnugor Benkő Lajos volt utolsóként, engem Földanyaként temet mulatós hadsregével a Duna tévés vatikáni vasvárosnak, vasnépével a romániai birtokoknak.

Hozzátették a három lépcsőházat az előző világapokalipszisükhez, melynek része volt az I-es és II-es Világháború is, azokat, amik megölték a Varjú népét, amik végrehajtották trianont, amik megtámadták az olaszliszkai központot, amik új világ-Magyarország vas-Rákóczi téri történelmet írtak maguknak kettős keresztnevűekkel, helységnevűekkel, mesterségnevűekkel, Hunnia börtön Ildikóival, Erikáival az utcanépnek, Gabrielláival, Zsókáival a romániai Penelopé halálnép gyertyás gyalázóinak egykori kommunista kacsa népéből létrehozva őket, Mariannáival az utcanépnek magukat nemesnek beírva az összes elmebetegével Romániának szerte a világon, amiket Müller Pétere emelt a cigánysággal a gyalázatommal, nem engedve megtanulni nekem a nyelveket, csak a németet olvasni a Hunyadi nemese Nagy Karola sorsaként. Összes Rózsája állandó feszületete a vallásainak az Illés együttesének ébredő játszótere kezdetével Bródy Jánosának, együtt Lázárjával, mint rima Jeruzsálemével, amik Atlantisz óta tettek feszületre Vénuszként, világkönyvtárával, a lyukas szívű Szabó Istvánjával, amelyik saját sorsát sötétkapus dögjeivel Romániának könyveikkel, szerepeikkel rajtunk végrehajották T. Asztalos Ildikó kiárulásával együtt, sakk-kártyájával, mint Rákóczi tereivel az országoknak, Olaszország, Franciaország, mint egykori Benkő emberek gyalázói Woode Allen kezdetével, amelyik sorsát és tették rajtam hajtották végre megállás nélkül, állandó kommunizmusa, a szaturnuszi sakkja mellett Koncz Zsuzsájának, váraival, melyekkel berendezte a négy bástyás várakat, ahol a magyarok harcoltak egymás ellen. Kossuthja sátoraljaújhelyi berendezés, de végig nézte, hogy a Vénusz gyalázók Kossuth-díjakat vesznek át. Ágnesei a Pszichografológiának kurváit jelenti az állandó világapokalipszisnek, állatokkal szaporodnak, mint pusztítókkal, pókokkal, főszereplői lettek volna Íziszükkel együtt a magyar politikának.

Oláh nevű fiatal hozzászóló szerint beszívott a néni, miután végtelenül hosszabbítanak a nemzetiségiek torünnepével a diafilm kezdete óta Kósa nevekkel Fiúk, lányok évkönyve könyv alapján, másik Bertalan utcai csapás szerint drogozok, mert nekem kell egyedül felderíteni az elmeosztályok politikai áldozásait, amiket rajtam és az egész világon végrehajtottak.

Románia megáldozott engem Földanyaként az összes Gáborja főszerepében, köztük a halálokéban Koncz Gábor kezdetével Gábor áron rézágyúi néven.
Valamennyi halálnépe sorsát, tettét és szerepét végrehajtotta koldultatásommal kivive halálnépét a megyéből, azzal a Nagy Annai kommunista vég mondatával, ébredő játszótér leszállításakor földönkívüliekkel együtt rám helyette, tisztítva és nemesítve őket gyalázatával a halál űrhajósoknak, hogy feltámadni akarnak a halottjai a vatikáni Hunnia börtönnel, amik mindig azzal szereztek előnyt és gazdagságot, hogy egykor frigyet kötöttek a halállal és a pokol népével misztikával kezdve az állandó bibliai apokalipszist Annás főszereplőivel, nem Katalin volt a világapokaliptikus főszereplő, amit Annái mentésével és szaporításával hajtott végre mint állandó szocialista iskola ellenes világapokalipszis minden tantárgy ellen létrehozva.

Románia olyat hajtott végre a temetőbrigádjával, amit leírni is szörnyűség saját tetteit, szerepeit, torzulásait, némaságát, süketségét, deformációit az összes bibliai szereplőnek, mint állandó világ-apokalipszisnek. Románia elvette a hangomat Müller Péterével, folyamatosan történő kivégzései és csonkításai közben, lábaimat tönkre tette, pókhasammal jártam az utcáin a vasnépnek, nevetségességükre, a fogaimat Müllerék születésem óta csonkították főbb szereplőik helyett, majd a szomszéd sorsaként ismétlésben,amivel születésemkor kezdtek, hogy a pusztítók elviszik a kurvák fogait terhesség alatt. Mindezt a Mónika Showja hajtotta végre temetőbrigádjával Benkő Dániel nemi csapása kezdetével a Benkő sorsnak. Együtt vannak az ózdi 666 központ kétszarvú hamis prófétájával, bárányos áldozásom születésemkor kezdett óriás halotti világával a rajzok alapján, együtt vannak az ózdi fenevaddal, amelyik felruházta feketemágiával a cigánynépét a romániai utcanépnek és menhelynek, 83 éves értelmiség legyőzőséssel végrehajtott jóemberek kivégzése végett, amiért rendezik közösen a narancs vas Rákóczi terével Miskolcnak a temetői ünnepséget.

A romániai vasnépét Győr központjának a Győri kapuval tette ide a vasnép a genyó utcanépével együtt az orosz felszabadító hadseregnek, háromjelű homlokával Orbán Viktornak az ózdi 666 központjuk feketemágusaival.

Románia három lépcsőházba tette a világapokalipszis mészárosait, távol-keleti Pszichografológiájával együtt a nemi csapásainak, halálnépeinek, Ágneseinek, nemeseinek, Illés együttesével indult világapokalipszisének ébredő játszótere összes kereszténydemokrata vallásásával, amik tartják magukat erősen temetői ünnepével a cigánytelepnek narancs színében a Pszichografológiai Bertalan utcának. Miskolci Illés együttesével a városnak ismételtek a dalok berendezésével.

A testenyészetei az Időjelek világvégét állandóan végrehajtóknak, Deák Bill Gyula egylábbal megrajzotl állandó feszületesüknek, Mary Zsuzsa angyali főszereplőjük helyetti szám csonkításával, feketemágiával történő legyőzésemmel a számban és minden részemben szerepeként, a tompalátásom oka, Szelep, mint a Mohamed Istene férje sorsa születésem óta II-es elmeosztályáról, amik helyette engem vittek be magukhoz Íziszt játszó pszichiátereivel a Hunnia börtön elmeosztályának, sumerek, kutyák, spanyol pusztítók, vörös és fekete kommunisták, bermudások, űttörő nyakkendős Hobo és kutyái, majmok, békák, G. Maczó Ágnes hintás magyar kislánya Bródy Jánosnak, amelyik sorsát 1962. körül kezdte el rajtam végrehajtani, hegedűs cigányok, zsenik, amik helyett én számoltam a fűszálakat, felsorolhatatlan ratkósokkal együtt a megmentettek száma a két biblia tagjaival együtt, ami a feketemágiáját jelenti a narancs kormányuknak lírai karám tagjaival, Rákóczi téri utcanépeikkel.
Ezek valamennyien tort ültek felettem, mint a kukó cigányok, Gáspár Győző, valamennyi Bertalan utcai névtárával a világapokaliptikus csapásoknak.

Ezt hajtották végre az összes református főszerepében születésem óta, kezdve a mezőkövesdi Edójuk, mint őrült Johannájuk szerepét születésemkor egyből, Eperjessel, rózsakeresztesekkel, szabadköművesekkel, antikrisztusokkal, avatárokkal, szadduceusokkal, pusztítókkal, kígyókkal, mint Isteneivel a szigeteknek, Rákóczi térnek, világ urának Kex száma alapján Lehoczky Zsuzsa szerepében együtt Madonna helyetti folyamatosan történő kivégzésemmel szexszimbólumként már 1997-ben a II-es pszichiátria utcanépével és cigánytelepével, amik a kíséretét jelentették rózsás sapkája kezdetével együtt Fridijével a Rákóczi térnek, összes állatjával, legyével, pókjával, maffiáilval az olaszoknak, Sophia Loren zöldasszony Rákóczi terével.

Illésék tartják magukat, mint állandó világapokalipszis berendezői és végrehajtói haláljaiként egykori Romániának az Anna főszereplőivel együtt. Még a sziklai nép is Romániát jelenti Gabriellákkal, Karády Katalin halálnépével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/108 oldal   Bejegyzések száma: 1074 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 128 db bejegyzés
Összes: 6576 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 153
  • e Hét: 3939
  • e Hónap: 18163
  • e Év: 284655
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.