Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/106 oldal   Bejegyzések száma: 1051 
Illés-Pistitől való szerelmi elpörölés Rákóczi téri feketék
  2018-05-12 20:42:11, szombat
 
  Cseh Károlytól tudtam meg, hogy a szentélyem neve Ízisz, amiről egész könyvet adott ki, hogy ez lenne a szerelmem, amit házasságom és későbbi kék szemű hipnózisos szerelmem alatt vizsgáltak égi nektár meglétével együtt.

Nap és Hold jeles együttállással dolgozták ki Íziszt valamennyi szerepében a Pszichografológiájuknak a Keletesek az Ágnes főszereplőik helyetti kösztümös áldozásommal, cigányság és egész Kelet emberré nemesítésével egyetlen nagy közös áldozásommal.

Valamennyi pusztító jele Nap és Hold együttállás. Valahol talán létezik egy tökéletes világ, kinn az űrben, amelyik el tudott rejtőzni a miskolci vasmészárosok elől, mert ezzel kezdték vonultatni 1995-ös ismétlésével születésemnek a pusztítókat:

Apám a Nap, anyám a Hold, nénéim a bölcs csillagok, s akár mint fent, úgy lent, az úr a tökéletes.

Ilyen világ csak addig volt a világegyetemben, míg a Csillagrend teremtője meg nem érkezett, külön a Hunnia börtön tűzIstenével. A Hunnia börtön Istene az űrből jött, ismeretlen galaxisból, amelyiknek a világ fertelmes kivégzését lehet köszönni, amelyik magának atya, fiú, szentlélekkel imádkoztat, amelyik fel akarta támasztani a betegségeket, állandó véráldozókkal együtt, amelyik a Hunnia börtön gyilkosokat orosz bűnözőkként felruházta földöntúli hatalommal, amelyik megalkotta a sátánt világ urának, a Talmudot, az örökéletű Heródes népét, az örökéletű cigányságot állandó apokalipszis végrehajtóiként együtt a lírai karám tagjaival, állandó szív ellenes csapásokkal. Még a szép dalaik is veszélyesek, mert a házakban vizsgálva a kislányok szívét áldozták meg őket, mert a tiszta szív megborzong a dallamtól.

Hatvan éve kezdték el az áldozásomat a feketemágusai Ózdnak Földanya-Vénuszként, a számaikat ihletetten írták, aszerint, hogy éppen hol járnak a közös áldozásukban, ugyanúgy írták a verseket, készítették a fotókat, illusztrációkat.

A Csillagrend teremtője feltehetően az űrben állott össze kémiai anyagokból, így hozta létre az Isteneket, mint engem csillagként Illés-Pistivel együtt. Nem tudott tisztaságomnak ellenállni, mivel tűzIsten volt, ezért tette mindezt velem együtt Illés-Pistivel, akinek egyik dala így szól a kiválasztott Gábor előadásában:

A Föld, a magányos Föld jelre vár, olyan régen egyedül suhan. Fenn csillagok ragyognak, de éjfekete minden ablak, s mind zárva van. A csönd, a magányos csönd jelre vár, olyan régen sötétben suhan. De minden csöndben dal van, s minden dalban egy szál dallam sír hangtalan. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen.

A fényt, ezt a messzi fényt keresem, átkelek a némaság vizén, s ha itt a közelemben, megkeres és meglel engem, csillag a csillagot, mert ő is jelt adott, s mint én felragyog. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen.

Ez a sorozata lírai karámból az egyetlen leplezőnek, Cseh Károlynak, amelyik Bodor űrpusztító sorsát hajtotta végre rajtam Vénuszként, Íziszként tudtával, a világ összes ózdi feketemágus szerepével könyvsorozatai alapján minden vallásával a Rózsa berendezéssel bíró Krisztus váróknak a kétszarvú hamis prófétájukkal, aki az Észak-Magyarország rajzai szerint bárányként jött engem köszönteni születésemkor, a Főnixes Csepregi Éva saját Rákóczi téri báránya helyett, aki olyat tett, amitől fertelmet szedtek ki minden testrészemből feketemágiájaként a cigány kíséretével főnixes Rákóczi terével.
Nyugodtan sztárkodnak mai napig a Földanya-Vénusz áldozók együtt a világapokalipszis összes lírai karám tagjával szerte a fertelmes feketemágusi halottakkal.

Miután Medúza Ferike zeneszerző reménytelenül bolyongott, a diófa asztal alá bújt velem kicsi koromban az űrpusztító és a cigánytelepe elől az ózdiaknak, 1995-ben feladta a küzdelmet Vénuszért.

Nyugodtan táncikálnak, koncerteznek, tudták, hogy ki vagyok, én nem tudtam egyedül, utolsó embernek gondoltam magam, hogy lezárt határok között torünneppel áldoznak és temetnek engem.

A lírai karámtagok állandó világapokalipszis végrehajtói a bibliai lovasok néven feltűntetve őket a Jelenések könyvében, mint feketemágusai a kétszarvú hamis prófétának, amelyek bibliás földet hoztak létre minden szerepbe engem írva, téve a kurváik és gésáik helyett, Ádám és Éva népük helyett.

Miskolc fogadott születésemkor kurvának nevezve, azóta, már hatvan éve tisztulnak a kurvák, nemesednek emberré, unokáik, dédunokáik diplomásak, szaporodnak, nemesednek Vénusz gyalázásból.

Mivel bezúzták az Északban megjelent ábráit a verseimhez rajzoltaknak, párra emlékszem, kimásoltam a könyvtárban őket, eltüntették a világtörténelemmel, amit végrehajtottak rajtam 1995-ig az összes bizonyítékot, mint a két utcai világapokalipszis álmosfüzeteit. Egyik szereplő sem én lettem volna, hogy a világ állandó csapásai sorsát, szerepét, könyvét hajtsák végre 58 éven keresztül.

Illés soha nem szeretett, amikor csillag voltam, vonzódtam hozzá, egyszer meg is mentett, amikor Szabó István állandó világkönyvtáros lyukas szívű megtámadott engem Atlantisznál már, ekkor megsebesítette a szívét. Becsapott engem, azért jött udvarolni Földanyaként hozzám, hogy ellopja a földöntúli hatalmat.
Illés fertelmet hajtott végre a kakas nevű tik sem vagytok magyarok állandó Piros Piri földönkívüli népének kíséretével, állandó temetésükkel a földrészeknek az árja Kohut név ellen. A Rákóczi tér Amerikában felvéve a nevünket fertelmeskedett tudtukkal, annak ellenére nem reagálnak, hogy Bush évekkel ezelőtt azt mondta, hogy Amerika embert nem áldozott az ottani világkönyv szereplőkkel, sőt befogadja a világapokalipszis végrehajtóit Kanadájával,akár a cseremisz pusztító Svédországa tette a skizopren 1956-os könyvtulajdonoskkal születésem kezdetével a többi viágrészével a Rákóczi térnek. A cseremisz pusztítót Zalatnay Sarolta kommunista állandó világapokalipszist utolsó magyarként végrehajtó helyett fogadták fel ellenem. Nem az első utolsó magyar szereplőjük Cini.

Fenyők helyett állandó lengyel történelmet hajtottak végre születésem óta angyal szárnyával Benkő Lajosnak, Feketevonat Rákóczi téri nemi szervem gyalázóinak, minden részem feketemágiával való lebénítóival, a sírban is a szenteket, angyalokat gyalázóival Csepregi Évának folyamatosan.
Ez a jelenlegi még meglévő facebook profilom fotóján látható.

Az elmebetegei az országnak tudták, hogy ki vagyok, saját szerepüket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre, mikor összezúztak közösen az utcanépével Balázsnénak a II-es elmeosztályával és Müllerékkel, ózdi cigánytelepével kiközösítettek, zenei terápiákat tartottak a rólam írt lírai karám zenéivel, gyűlölve engem.

A II-es elmeosztály skizoprenje támadta meg a számat 1995-ben, amit bekiabáltak boldogan, hogy ínyevő baktérium a TV2-nél, úgy emlékszem, mert ezt a médiát torünneppel nem tudtam nézni, párszor néztem rá, mindig a saját sorsomat ismertem fel, akár a Fókusz fekete halálvilág felvonulásánál, valamennyi viháncolójánál a médiájuknak. Véráldozók, így néznek ki. Gór Nagy Mária nyugodtan felvonult hattyúdalom eléneklése előtt a többi apokalipszist végrehajtójával a háznak, színi iskolát és tisztességet kapott a börtön felfoghatatlan utálatossága, amit kiengedtek, s ekkor visszamentek arra az időre Csernobil után, közölte velem Illés doktora az utcának Újhelyben, hogy drága, maga összeverekedett egy asszonykával, meg hogy ínysorvadásom lesz, mert minden lebontó csapással támadtak meg ekkor. Felfoghatatlan a Rákóczi tér minden tette.

Csepregi Éva feketemágusa az ózdi lírai karám Rákóczi terének fontosabb volt a Magyarország nevet bitorló Magyarország torünnepét rendező hentes és mészárosoknak, mint Vénusz, egykori Földanya, meg Zoltán Erika a macska gésája Japánnak, együtt az egész utcai névtárával a világapokalipszisnek.

Elnézést kérek, nem lettem közönséges, végig tiszta volt a szívem, de nem lehet felfogni, sem megérteni, amit a testemmel műveltek azért, mert szép voltam és nem bírták a hangomat elviselni, sem a viselkedésemet. Én nem bonyolódom bele szívesen a felfoghatatlan feketemágiájukba a lírai karámtagoknak, sem a Rákóczi tér tetteibe, ezért adtam át ügyemet másoknak, a főszereplőket kell felelősségre vonni, mert én a legszívesebben elégetném őket az engem gyalázói cigány állandó feketemágus kíséretükkel, Heródes népével és a legyeivel a Bertalan utcai Pszichografológiának Bródy János és Koncz Zsuzsa összes vaskommunista szereplőivel a Vörös Oroszlán állandó világapokalipszisének valamennyi vallási szereplőjükkel, a halál reformátusaival Illéséknek, a szőrös reformátusaival Szuláknak, együtt a keleti patológiákkal, amik jönnek nemesedni az indiai cigányok után. Lehetetlen visszaadni bármikor, amit tettek a szentekkel.

1997-ben a II-es elmeosztálya a világapokalipszis bibliai végrehajtóinak egyszerűen befektetett Íziszként az elfekvőbe a súlyos elmebetegek közé, Müller Péter cigánytelepe telerakta az egész testemet patológiákkal, mint a nyakamat, fogaimat, minden részemet Medveczky Ilona határozatlan halak, meg minden halak szülöttjük sorsaként ismétlésben az Ágnesek kivégzése 1995-ös II-es idegosztálybeli lemészárlásom után, húgyhólyagom elpukkasztásával kísérletével Bodorné Ágnes kezdetével a születésemnek mindent lebontó cigánytelepükkel. Ekkor jelentkezett ismét Malek amerikai teremtője, az én és az öcsém megtámadásával, vagyis állandó apokalipszis végrehajtója Malek nemi csapása a Rákóczi térnek.

A 2004-es kivégzésük Vénuszként eszméletlenre, mikor már semmiféle életjel nem volt bennem, miután felvonultak az utcai csapások a médiában, köztük a medve kommunizmust végrehajtó Mészáros Kata kocsmai Nagy Feró genyó néven nemesedő nemi felszabadító hadserege Putyin népének az utcai listája alapján a kommunista koraiknak, üzengetve a medvének ismét, mint Soós névnél, agy és mindenféle halott állapotom ellenére szociális járadék adásával együtt, lányommal való eltartásom Nagy Anna halottjuk és a halálreformátusok helyett, folyamatosan haladva végig a névtárán a csapásoknak, gazdagulva, utazgatva, zabálva, párosodva, utódokkal hosszabbítva, felfoghatatlan.

A Rákóczi téri Uniójának a Bertalan utcai világapoaklipszis állandó végrehajtóinak kelet és a cigányság emberré nemesítőinek egyetlen nagy közös áldozásommal tajgai egyre bővülnek, már Románia is belépett a kivégzésemkor a magyarok mészárosaival együtt, melyeknek képviselője Oláh Ibolya, amelyik a hülyelyében önkielégítést végez, fogcsonkításával együtt nemi csapás sorsát rajtam a többiekkel együtt eszméletlen állapotomban megállás nélkül hajtották végre. A narancs kormánya a Rákóczi téri vasnépnek 1989-ben állott fel, azóta folytatták a celebek és politikusok kitermelését az utcanépekkel, ismételve folyamatosan névtárukkal a tehetségkutatók mellett a rajtam végrehajtott gyalázásukat. A narancsok a Földanya áldozók ózdi feketemágiával együtt Heródes népével, Kék csillagos sátán népével, valamennyi bibliiai főszereplőjével születésem pillanatától,nagymamákká tisztulva dédunokákkal. A Bertalan utcai Pszichografológiai NagyPán népe narancsokkal van berendezve valamennyi szerepjőjével a politikusoknak, médiájukkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemiséget nem ismerő emberek és a rasszizmus tényekként
  2018-05-06 22:15:40, vasárnap
 
  Miskolc városa megtámadta folyamatosan a nemiséget sem ismerő embereket felfoghatatlan idő óta tisztátalan lelkeivel egykori bibliai időnek, első démonnal történő embergyalázása óta Liptai Klaudia bemutatásával, mint ami ezt végrehajtotta, sztárjaként a világ gyalázóinak, temetői ünnepsége közben az összes nemi csapásával a világapokalipszisnek

Néztem egy darabig egy filmet, a Negyvenéves szűzt, aki tisztelte annyira a nőket, többedmagával feltételezés szerint, hogy csodálva őket még a kezüket sem merte megfogni. Ilyen egy férfi.
Az összes többi nemi csapása a vasvárosnak Miskolc névvel, jelenleg a Föld háromnegyed része, hatalmas munkát fektettek abba, hogy mindenkit megalázzanak emberségükben, szívüket összetörjék, elválasztva szerelmüktől, akár gyilkossággal, meggyalázva őket tisztátalan lelkeikkel, latraikkal, utcanépekkel, ahogyan velem is elbántak azzal a mondatukkal Novák által, hogy mire vágok fel megadva a jelszót a Keresztesi pusztító Rákóczi terével együtt a kommunista elmeosztályokkal, őskígyójukkal, rózsakeresztes rendjükkel állandó világapokalipszist végrehajtva rajtam utolsóként. Feltehetően minden Isten és magyar kislány ugyanilyen titokban volt meggyalázva, kiráulva, lemészárolva, ahogyan tették ezt közösen az Ázsia előtti emberek lakta birodalomban Koncz Zsuzsáékkal.

A világ férfiai dugnak, csupán erre van tehetségük, mindent a gyalázó szervük irányít, nagyságától függetlenül, mert a nagy nemiszervűeket sérülések létrehozása végett, a kis nemi szervűeket méhgörcs, mint állandó kielégületlenség miatt vetették be a nők ellen, meggyalázva a szentélyüket, mely templomnak számított régen, mely szent és sérthetetlen.
Ezeket végrehajtotta a Hunnia börtön világtörténelmei folyamán ugyanúgy a gyilkosaival, mint vas Rákóczi tere Miskolcnak, félregombolt halálokat vetve be halált jelentő nemi szervekkel, dögökkel, genyó népével az orosz felszabadító haderegének Putyin idetartozó névtárának, amit a miskolci utcanép támadásommal ismételt a II-es világhoborúban történtekkel együtt, együtt a barakkosok sorsával, fényevésemmel ismétlésében az 1967-es kezdetüknek lányommal történő eltartásommal a halott reformátusok sorsaként.

A szívvel rendelkező nőknek van méhük szentélyként, a kurváknak nincsen, csak démoni anyai testük, tisztátalan lelkük emberi külsővel nemesedik a nemi csapásaik által felfoghatatlan idő óta. A kurváknak csak hüvelyük van, ezek vezették be a nemi csapás férfi külsőben lépbe lépettekkel a szexet a világon. A szőkéket nemi kivégzőknek hozták létre tisztességes férfiak ellen a világ meggyalázása céljából, melyek a náci cigányok védelme alatt állanak, ez a volt a II-es világháborúja Hitlernek. Ezeknek nincsenek érzelmeik egyáltalán.

Mivel a világ nemi gyalázókból áll, ezek ellen törvényt hozni felesleges, egyetlen mód a végleges leszámolás velük, anélkül, hogy bármiféle gyilkos szándék lenne a szívemben, mivel mindezeket a világapokaliptikus sorozatokat az összes főszerepével a kurváknak kurvának nevezve engem születésemkor maguk helyett folyamatosan hajtották végre.

A szerelem szívből ered, ez volt az oka állandó ismétlésében a férfiak és tiszta nők megölésének, míg engem vártak egyedül 83 éve tartó hosszabbításában Magyarországnak, fertelmes, mészáros munkát végezve állandó nemi szervemben történő gyalázatával a nemi csapások szerepeként és sorsaként fejezték be a művüket segítség kérésemkor Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Gyarmathy Katalin, Oláh Ibolya már folyamatosan történő ismétlésben fogcsonkításommal együtt, mint hüvelyben élvező nemi csapásokként létbelépettek sorsát végrehajtva.

A XX. századnak állandó egyetlen nagy közös áldozásukkal, a Hunnia börtön világtörténelmének folyamatosan történő végrehajtásával ugyanúgy nem volt értelme, mint az előző évezredeknek, hatalmas hadseregével, könyvszereplőivel minden országában a világnak, amiket folyamatosan felszámoltak.

Nevezzenek rasszistának nyugodtan a történtek miatt, melyeket én feljelentéseknek és tényeknek, igazságoknak nevezek.

A Rákóczi téri cigánytelepe fogadott engem az Ágnes főszereplőknek Weöres Sándor és Radnóti, Jékely antiszemiták elméleteit végrehajtani Ízisz-Jézus kezdetükkel a többi elméletek mellett.

A cigányok anyámat támadva öltöztettek jelmezekbe a szerepek alapján. A cigányok megtámadták nagyapámat és apámat, baltával űzve el őt otthonról születésem előtt, tort ülve a Hunnia börtönével Gáspár Győzőnek kakasfrizurásokkal, temetve engem közösen a világapokaliptikus csapásokkal utolsó magyarként, felfoghatatlan módon a pszichiáterek főszervezésében.

Két éves lettehetem,amikor Zorán perverzége miatt megtámadtak engem unokabátyám megrontásával nemi elfaljulás létrehozásával létradobással a hátára. Utána következett a Mónika Show csonkító, bénító, kivégző hálózatának tagja, Benkő Dániel miatti pinázással történő megalázásom.

Godzsák Ildikó állandó szocialista ezer éve mindig ismételt berendezésű iskola sátánjával történő összezúzója sorsát hajtották végre tudtával, Vénusz áldozóként Bajzáth felmentő sereggel három udóddal hosszabbított, fajtalankodott velem kiskoromban, még a fehérneműt is lehúzatta rólunk az utcán, mint nemi kivégzője a világapokalipszisnek, Káli Sándor és II-es elmeosztálya 2004-ben rendezte be Godzsák Ildikó elmebetegeit a II-es elmeosztályán Tűzkő Juditnak, ismételve a szocializmust végleges kivégzésemmel Vénuszként.

A napközibe egy darabig jártam, odahoztak egy cigánylányt, amelyik két napon át zaklatott engem, a nemi szervemben nyúlkálva. Segítséggel mentem az igazgatónőhöz, így tették ki onnan. Erika, lett volna Mészáros Kata medve kommunizmusának főszereplője magas kőkerítés mögött a Thököly utca sarkán fertelmet hajtott végre a Hunnia börtönével.

Végig cigányok voltak a lakásban születésem óta, mivel ezek halált jelentenek, régen kihalt helyeken éltek az ördögökkel együtt, mint testbe lépő, fertőző nemi csapások. Jöttek a cigányok folyamatosan Yosé temető népeként engem temetni, folyamatosan felvéve a neveit a világapokaliptikus csonkítóknak, gyalázóknak és bénítóknak.
Valamennyi cigány világapokalipszis állandó végrehajtója. Engem nem érdekel a szociális hálózata a Rákóczi térnek emberré nemesítésével születésem óta a cigányságnak, sem az Uniós központjuk.

Régebben én is úgy gondolkoztam, hogy megértettem mindenkit, mikor elmesélték gondjukat, segítettem, ahol tudtam, míg pár éve rá nem jöttem, hogy valamennyien áldozóim voltak.

Miután megjelentek a városban, egyből megloptak engem, ahogyan jöttek folyamatosan az ötvenes évek óta nagy közös áldozásomra.
Amik áldozásommal emelkedtek, beképzelként lenéztek engem, mint Balogh Ildikója a zsidó szövetkezet tolmácsaként.

Mikor már a pszichiáterek az cigány áldozóimat helyezték el szanatóriumokban 1995-ös kezdetével átadva a gitáromat az utcanépének a médiának, már vége volt mindennek, kezdődött Magyarország kihalatása miatti borzadályuk.

A cigányok elvették a karcsai nagyvőfély verseket, fel akarták a kéziratot is vásárolni tőlem, lakodalmakat ültek, ismételve Fehér Mercedesben járva a kezdeti történelmét a Hecskének, kastélyokat építettek maguknak, mint a Kukó cigányok, aminek engem kiabáltak el.


Én a tényeket mondom, itt gyaláztak körben rajtam és nemi szervemben éveken keresztül a cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, nemi kivégzők sorsaként együtt Mohamed gyalázóinak állandó emelésével Szulamith Kezdetével, mint állandó világapokaliipszis II-es elmeosztály Miskolc általi végrehajtói az összes bibliájuk alapján.

Az igazság mellett állok ki, legyen megbűntetve az, aki mészárolt, aki tort ült, saját apokaliptikus szerepe végrehajtásával.

A zsidók valamennyien beálltak áldozómnak, melyre vannak bizonyítékaim kiadott könyvek és beállított együttesek alapján, festményem Heródes narancs Rákóczi térrel együtt történő Földanya áldozásáról, melyek feálltak 1989-ben kormányra ellenség nélkül, azóta termelték ki az összes politikusát a miskolci elmeosztályoknak a Pszichografolóigiai Bertalan utca névtára alapján főleg.

Nincs jobb és baloldal, mind ugyanazt jelentik, akár a békesség virágos főszerepemből elméjéről kijött jobbikus Vonája az arc nélkülieknek, az összes állandó főszerepjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak, mint a keresztény demokra Illés apokalipszisnek ébredő vallási játszótere kezdete óta négy éves koromban.

Ahogyan beálltak haldokásom közepette politizálni, valamennyien apokaliptikus csapások és világkönyvtár tulajdonosok. Nem áll érdekükben lezárni a közös áldozásukat, mivel ebből gazdagodtak meg, ebből élnek, begyakorolt történelemi korok képviselőiként, áldozásommal emelkedve folyamatosan.

Müller Péter menhelyi cigánytelepe az ózdi fenevad földöntúli hatalmával 83 éves vérfürdőt rendezett megállás nélkül, eltaposva minden részemet, a Hunnia börtön számat lebontó csapásai mellett. Amikor 1995-ben a TV2-ben bekiabálták, hogy ínyevő baktériumot vetettek be, ellenem vetették be, két hét alatt fél centit sorvadt a ínycsontozatom megállás nélkül.

Kihalatták a német utolsó árja családot, Rákóczi térrel házasították össze, Keresztesi pusztítót hoztak létre a nevemmel , végig cigányoztak, gyalázták a nevünket a Hunnia börtön állandó bibliai gyilkosai, amikkel kezdtek születésemkor, hogy ezeket nem tisztelheti és szeretheti senki sem.

Mindez Vénusz, a szeretet, szerelem Istennője ellen lett végrehajtva, szépségversenyeikkel együtt szétverésem idejében még mindig, megállás nélkül, hangom elvételével, mindenem beszeplőzésével, amit nem bírtak elviselni.

A bankok az OTP kezdetével állandó világapokalipszis részeként vannak itt berendezve az összes ügyvédjükkel együtt, akár az áramszolgáltató vállalatuk, mely egyesült az Elművel, megúszták számon kérés nélkül a kivégző sorozatukat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mohamed népe a világkönyvtárból
  2018-05-05 13:34:33, szombat
 
  Mohamed népét, mint egykori Földanya népét, mint növénytermesztőket a Hunnia börtön a vasvárosával Miskolcnak megtámadta, meggyalázta, megvakította Szulák Andrea szőrös hangjával kezdett kitermelésével a szőrös reformátusoknak romániai halálnépként. Végtelen apokalipszist hajtottak végre emberek lakta világot felszámolók emelésével tetteik, szerepük végrehajtásával születésem óta.

Jelenlegi Mohamed népe Koránnal, mely egykor Károlyi raccsoló nyelvi játékából jött létre, répa, retek, mogyoró, korán reggel ritkán ritkkant a rigó nyelvi gyakorlásból, a Hunnia börtön rendezte Korán névvel, együtt Romániával a már megölt Mohamed tökéletes törvényeivel, állandóan szembe állítva őket Germain rózsakeresztes fekete rendjével, ezek voltak az ellenségeik többezer éven keresztül.

Megtámadták a coca colás patológiái Miskolcnak nemi gyalázással őket folyamatosan, ahányszor a világkönyvtárat végrehajtották. Nem bírom nézni a hazugságaikat sem, hogy coca cola gépek mellett tisztulnak, vádolva mindenkit indiai cigányszaporulatként, amivel ezek foglalnak el országokat, ezek fejezték be a világ felszámolását, ahogyan minket is születésem után Dalai Lámájuk kezdetével megáldoztak temetői torünnepében Gáspár Győzőnek és Balla Beának, magyarországi temetőt ünnepelve torünnepként.

Minden felelelősség a jelen Mohamed népe tetteiért, melyek maszkokba öltöztek, mint Pszichografolóigia Bertalan utcai Mu betűjeles csapások, egyetlen nagy közös áldozásomban emberré válásuk végett eljárva Európát, melyet letakartak a Hunnia börtönnel, Gábor Zsazsaáék idejében,mint látható volt a II-es elmeosztály RTL klubjának Friderikusz Sándor Rákóczi téri hosszabbítás közvetítése kezdetén ünnepelt szőke légy Gábor Zsazsa gondolkozás nélküliségének bemutatóját, amin nevetett az ország, azóta tart az emberek fejének támadása, nemi gyalázatukkal együtt megállás nélkül.

Minden Miskolc bűne, övé az összes nemi csapása a világnak. A tisztátalan lelkek gyalázatból emelkednek emberré.

Elég volt a hazugságból, a halál szaporodik, patológiákat hoz létre, mert a halál szapora, nem úgy, mint az emberek voltak egykor, ritkán házasodtak, mert a szív a szívvel házasodik, ahogyan ezt tudták közösen, megtámadva őket a tisztaságuk és a törvényük miatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolc a narancs politikusaival felszámolása
  2018-04-28 17:07:35, szombat
 
  Miskolc a Rákóczi terével vasnépként ismételve a sátoraljaújhelyi, miskolci, Ikarusz és többi munkahelyen történő gyalázó áldozását, végig menve az áldozók névtárán számolta fel a munkahelyeket az egész országban. A Bosch és a többi a Rozmannal világkönyvtár részeként jött be a multikkal együtt, mint Pszichografológiai Bertalan utcai apokalipszist végrehajtók. Bosh állandó Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni, kozmetikai és divatcégekkel együtt.

Villámgyorsan ismételték a világkönyvtárat minden szereplő kitermelésével politikusnak, celebnek, mint most Nagy Istvánját a Révész utcának miniszterjelöltnek, nincs olyan a miskolci névtárban, amelyik ne gyalázatból és mészárlásból lenne.

Hatvan éve tart a saját sorsuk, előző életük tetteinek, szerepeiknek végrehajtása, ez hatalmas idő, még az előző 1935-ös év hosszabbítói mellett, utolsó emberek kezdetével kezdett teremtés történetével a médiának, mind halottak, akiktől elpöröltek Szörényiék állandó apokalipszisében a romániai halottaknak. Most táncikálnak a miskolci apokaliptikus agg csapások, ide tartozó szervezővel Smidt Páljával a református világapokalipszis Bi Aranyketrec bolondjának. 1983. óta tart a tánc világnapja a temetői torünnepes Magyarországon. Én szobor voltam, falábúnak csúfoltak, nekem természetes volt egészen Zoltán Erikáig, hogy nem riszálom magam. Nekem ez a mozgásuk visszataszító volt mindig.

Ott álltam az ikerházukban a rengeteg befőttes üveggel, nem vette át az Üveggyár, mert már éppen felszámolás alatt volt. Nem kaptam cserepeket, kaspókat a kiállításra, mert éppen felszámolták a Cserépgyárat, s mindennel így jártam. Egy gönczi cserepestől vásároltam fel a készletét a padlásról, amelyik állandóan nyúlkálni akart. A Digép és LKM sátán népe nyugdíjba küldése 1983. óta folyamatosan visszament időben István a királyukkal a pulyaszeplősítő bányászok füttyművészei sztárságával, fogaim csonkításával és nyugdíjba küldése a megsérült véráldozóknak hatalmas tehert jelent, mivel ezek nem is harcoltak, hanem minket áldoztak maguk helyett, így kerültek rokkantságira, hatalmas nyugdíjakkal a kommunista főszereplőkkel együtt tékozolnak, parazolnak, miután végig nyaralgattták az életüket, bejárták a világot, erre bőven volt idejük, szaporodni végtelen hosszabbítás végett, ütődött és beteg utódok létrehozásával, amik sztárjai az elmebetegeknek, mivel minden elmebeteg betegségéért engem vádoltak születésem óta, támadva megállás nélkül, hogy ők skizoprenek, főszerepeik vannak, az egész miskolci névtár a kirohantakkal együtt.

A német minket utolsó németként megáldozó zsidó nép hiába vette át a bécsi Sissy üzletét Müllernek, melyet fogcsonkításaimmal együtt nyitott meg torünnepével a bécsieknek, mint miskolci berendezésűeknek, Habsburg Ottó vasfüggönyös Őrház patikás berendezéssel mindegyiket átengedő részvételével, Mádl Ferencével együtt a Ferencvárosnak, mint mádiak kicserélőjével a Pszichografológiából. Ilyen komoly politikusai voltak Magyarország néven a magyarok mészárosainak többmillió éven keresztül, de még indiai cigány Vénusz áldozóként eddig nem állt fel narancs színében a Pszichografológiájának, dohányboltok nyitásával, mérgezésemmel leszokó vallásaival Jehova fürdősei mellett az egész világnak perverzeivel a Rózsavölgyi névnek, együtt az egész egészségügyével, mivel a fasiszta cigijét hajtották végre áldozásommal. 1995-ben kezdte el a kormány Orbánékkal a Pszichografológiáját a Bertalan utcai világapokalipszisnek ismétlésben, a Dohányüzleteivel fejezte csonkítását, kínzását a cigánytelepével, sátánistákkal és utcanépekkel, folyamatosan haladva végig a városi rendőrség skizoprenjei mellett az utcai könyvtáron, betegségeik, kevés pénzük és minden miatti támadással Egyiptom, barakkos legyek, pusztítók, felsorolhatatlan népek történelmein.

Nem győztem követni a Kisokosban és vörös katalógusban kiadott névtárát a városnak, ahogyan ismételték a Lantos szövetkezet névtárát is. Néhányat felhívtam telefonon, mint a Balla bútorboltot, hogy teremt hirtelen az alattam lakó Balla Erzsébet kilencven évesből itt egy Balla a Bükk áruházban, de azt felelték, hogy lehet más Balla is. Balla Erzsébet egyik testvére amerikai színésznő lett, biztosan szaporodott, másik sorsát négy éves koromban hajtották végre, hogy lebénult a lába. Nem tudtam az ágyról leszállni. Iismételték a betegségeiket folyamatosan. Utána ide költözésem után elmesélték, ezekből kellett építkeznem, míg egészében láttam együtt a két utcai világapokalipszist, hogy a névtárukon mennek végig a patológiáknak, véráldozással. Szombathelyt Váciékkal idetették valamiért, kiadták Kisokosban. Így kell karriert elérni Magyarországon Földanya gyalázással, kínzással, csonkítással, szétveréssel, mindene elvétele mellett, mert ezek így diplomáztak is le az összes orvosukkal együtt.

Nem értem egyébként, mert ha világ-Rákóczi tér készült nem logikus a munkahelyek felszámolása, innen látni, hogy meghaladják az elmebetegség fogalmát.

Nem félnek, mert nincsen kitől, a megváltóm fonalboltot jelent, Attila néven. Bár azóta felszámolták az összes feketemágiát, népeket és cigánytelepeit a miskolciaknak szerte a világban sátánistákkal együtt, utcanépeivel Magyarországnak.

Áldozóim közösen mint állandó apoklalipszisben saját tettük, szerepük végrehajtói meghaladják a pszichiátria fogalmát. Véráldozók.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Média temetői tort ülő Ágnes asszony cigányai
  2018-04-27 20:18:22, péntek
 
  Születésemkor jelentek a tort ülő Rákóczi téri cigányai a szomszédba tett Ágnes asszonynak, egyből megtámadtak engem a szülészen, hogy ismét született egy kurva. Ezt összeötvözte a lírai karám a tökéletes magyar nyelv ellenes összes csapásával a világnak, egymás után érkeztek meg a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai világapokalipszis végrehajtói, köztük a három bibliai apokalipszis a lírai karám tagjaival a Földről.

A cigányok mentek végig folyamatosan a Bertalan utcai névlistájukon, mindent összemocskolva, mindent szétvagdosva, engem kosztümökbe öltöztetve magyar kislány és különféle szerepeikbe az Ágneseknek, meg az ide tartozó neveknek. Itt létem óta folyamatosan gyaláztak, nemi szervemben és körben a testemen megállás nélkül, együtt a szigeti népek kígyó istenével, patológiájukkal telepakolva a fogaimat, strumámat, minden testrészemet eleven csapásokkal lemészárolva, így ülték a temetői tort 1995-ös kezdetével Magyarország sírjának kakasfrizurájával a szlovákoknak, mivel ők vették fel a kakas nevet német árja népként.

Kirabolták az öcsémet, elloptak mindent, elfoglalták az újhelyi Petőfi iskolát, közölve, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben, minden iskolába berontottak, átvéve az irányítást, hatalmat, mint a sírokban is halottakat gyalázó halálnépei egykori Indiának. Megtisztultak, házakat építenek, Mint Bódiék, senki nem rombolja össze a házak és lakások állandó bemocskolóinak, jóllakottan hatalmas nőve Vénusz áldozásból emberi formában jelennek meg, szép ruhákat vesznek a fel, valamennyi Rákóczi téri ruháinkat is szétlyuggató legyek kíséretében.

Így néz ki egy cigány, amelyik Vénusz áldozásból nemesedik emberré.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hét halálfátyol tisztátalan lelkei Müllerék által
  2018-04-26 16:29:22, csütörtök
 
  A születés és hosszabbítása a világapokalipszisnek Magyarország és Románia és a halálvilág országai által befejezetlen hosszabbítás, mivel a halál utódokat hoz létre, akár a cigányság és KÍna, folyamatosan szaporodik, eltartatlanul apokaliptikus csapásokkal, a halál hét fátyla népeként Müller Péteréknek, árnyékokkal, tisztátalan lelkekkel, egykori csillagokkal, akiket fogságban tartanak, Istenekkel, akiket legyőztek, megszámlálhatatlan ufójával egykori Romániának, valamennyien megszületnek akkor,amikor rájuk esik egy-egy szerep könyveik ismétlésekor.

Ennek kiválogatása tettek szerint és a halál hét fátylának megszünetése Müllerékkel együtt a Föld hatáskörébe tartozik, a halál megszüntetésével együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bokros Lajos Miskolc-Kilián világapokalipszis végrehajtó
  2018-04-26 16:12:02, csütörtök
 
  Bokros Lajos nevére egyszer eszméltem a huszonvalahány éve alatt a kínzásomnak, haldoklásomnak, eszembe jutott az egyik álma a két utcai világapokalipszisnek, mely szerint levetkőztettek engem, ruháimat szétdobálták a kiliáni bokrokra, ahol fajtalankodtak állandóan. Bemutattak mindenkinek mezítelenül apokalipszis állandó részeként, mint születésemkor csecsemőként. Nem tudtam védekezni.

Innen vette a nevét állandó perverziós végrehajtójaként a Révész utcai névtárnak, odatették, mivel ott kezdődött Ezékiel pusztítójának történő bemutatásom mini, fehér vászonruhájában az egyik megtisztult bibliai tagnak, ahogyan a kurvák bemutatják magukat a pusztítóknak Weöres Sándor óta. Csodálkoztam egy pillanatig gondolkozásra képtelenül, amiért én rehabilitációsa voltam a Nyugdíjfolyósítónak bárányaként a székesfehérvári központnak, hogyan lehet Bokros névvel politizálni, nem tudtam, a Pszichografológiai összetett két utcai világapokalipszist ismétlik véráldozással megállás nélkül, születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teremtés kezdete utolsó német-magyar emberi családdal
  2018-04-26 16:04:59, csütörtök
 
  Németország megalkotta anyámat, meggyalázva apját a kommunista Törőcsik Mari erdejének egyik utcanépével, így hosszabbítanak 82 éve Benkő Lajos finn-ugor utolsó magyar sorsának ismétlői a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiával, amik egyszerre támadták az olaszliszkai központot egész Borsoddal.

Így kezdődörtt a születésem, akire vártak többezer éve utolsó ég hetes csillagaként összes feszületesem berendezésével Hunnia börtönükkel, Lázár kezdetével, amik együtt vártak az újhelyi Révész utcai világapokalipszis kíséretével.

Berendezték hozzánk az emberek lakta világ ételeit, süteményeit, állattartását, kirándulását, Jehova fociját, az emberi gyerekek játékait, mint a porcelánfejű babát, mely egy napig tartott, horror lett belőle utcanépének Miskolcnak. A nagyméretű babaszobabútort, az unokanővérem még nagyobb kék bútorát áhítattal csodáltam. Rolós babakocsit, kis vasalót, meg amit össze tudtak szedni az egykori időből, amikor mindenhol emberek éltek.

Jehova kutyájukat 1956-ban születtették meg már azzal a szándékkal, hogy a világapokalipszist rajtunk fogják végrehajtani. Nagyapához a Csoki pokol kutyáját rendezték be. Így kezdték el Károlyi bátyámmal és az 1956-os jeruzsálemi apokaliptikus tagok megszületésével a végtelen véráldozásukat, neveik alapján. Onnantól már végig szereplők születtek meg, 1967-es a legnagyobb, jövő népének, a Sokféle nevek magyarázata könyv alapján.

A focizó Jehova Ferencvárosának Ferenc nevei Vénusz áldozók valamennyien. Feltételezés szerint a II-es elmeosztálya Miskolcnak világapokalipszis végrehajtóiként és irányítóiként az összes csapással együtt kiválasztotta gyalázatom és csonkításom végett főszereplőit, a Jánosok Görbe János kezdetével, Gáborok Koncz Gábor kezdetével, Mariannák Moór Marianna kezdetével, Annák Labancz Anna kezdetével, mint világapokalipszist állandóan végrehajtók, Ildikó Hámori Ildikó kezdetével és Erikák Zoltán Erika kezdetével, mint karmikus kurvák, amikkel születésemkor kezdtek Ágnesekkel együtt, mint főszereplőkkel kurvának nevezve engem a szülészeten. Később Jobba Gabi neve alapján hozzájuk tették a Gabriellákat, mint nemi kivégzőiket, Verákkal Venczel Vera kezdetével együtt. Összes Halak atlantiszi halak számomra ismeretlen ég Halak csillagát feltetővel függ össze, szentjeivel a feketekereszten hét rózsás kék ruhás hölgy áldozó atlantiszi mágusokkal, amik Gina Lolobrigida születéséig mentek vissza időben Molnár Rózsa névtárával a Bertalan utcáról, Szendreis István király 130 éves bejöveteléig, itt járhattak a II-es világháború előtt is. Az összes Halak és református kiválasztottja a halottaknak és börtön gyilkosok születésem óta azzal a Szepesi mondattal, hogy őket szerető családba kell elhelyezni, mint fekete tudomány képviselőt, a Róka Baksay Béla néven futó állandó szocialista kora végrehajtása során szeretetlenségben való életét rajtam hajtották végre főszereplőként az elmeosztályával, Pszichografológiájából, ezért megöltek mindenkit, aki szeretett és tisztelt, ez normális volt Miskolc vasvárosának. Az Annák lovagok lettek, nyugodtan a máltai jelecskéjével a Bertalan utcának politizálnak, lovagjai a Hunnia börtönnek. A börtön Imréket könyvek állandó végrehajtása mellett szintén a II-es elmeosztály elmebetegei végrehajtásában a média választotta ki, mint Palik név berendezése mellett a Pálokat főszerepük végrehajtásával.

A Katalinok sorsát, mint tisztátalan lelkekét a Rákóczi tér rendezte és hajtotta végre folyamatosan Mátainé Katika szerelemvonatos kezdetével, a végén már mindegyik városrész Katalin lett. Lina Staller nevét felvéve Katalinnak Vénusz áldozással ment Európa kivégzőjeként politikusnak a miskolci olasz Rákóczi térre, de Lindák valamennyien Vénusz áldozók, együtt a Lin cseppekkel. Fertelmüket hajtották végre emberré nemesedve véráldozókként.

. A Sárik, a Rózsái a feszületeknek, Zsókái a halálnépnek sorsukat, szerepüket rajtam végrehajtották a politika részeként. Rózsái az országnak megbecsült művészeti tagokként rokkantnyugdíjakat, özvegyiket élvezve vannak eltartva, mint a világ összes vallásának képviselői. Vénusz áldozó valamennyi a TB és Nyugdíjfolyósító tudtával, hiszen engem hagyott egyedül fényevésen, nyomorban ismétléskor, jutalmazva Miskolc város világkönyvtár tulajdonososat külön nyugdíjemelésekkel. Minden iszonyat végrehajtója közgyógyban, külön ellátásban részesül, akár a Rákóczi téri cigányok, amik gyaláztak éjjel-nappal, születésem óta megálozva engem minden utcanép helyetti mocskukkal, mindegyik fényevésen elvan, mint patológiák, amiket berendeztek világapokalipszisként, hogy nem kár értük.

A Zsuzsa vonat tagjait Vénusz áldozásból a II-es elmeosztály hajtva végre főszerepüket, karmikus életüket végrehajtásában választották ki, mint apa túlélőit, a Gyulákat a Hunnia börtönnel együtt.

Ruháim a Ménesivel berendezett cigánytelep ózdi lírai karámjának jelmezei voltak, amikbe beöltöztettek a zenei számok előtt, mint a magyar kislány jelmezébe Romániának vallási korok ismételt ébredésének kezdetével.

Nem tartozott a régi világhoz a dia, melyen láttuk a régi romániai népviseleteket, melyeket a falvak állandó apokalipszist végrehajtói felvettek Kósa névvel a könyvekből, nem tartozott a régi világhoz Latinovits berendezésével a Jókai filmek sorozata, mert ezek most voltak végrehajtva, nem a régi vaskapujánál Romániának, mint Kárpáthy neve mutatja a már magukat bátran megmutatóknak, velük kezdődött az egykori romániai Arany Babilon birodalma.

Gumifirugák kezdetével indultak az állatok teremtésével egykori emberlakta birodalmak után, állandó kezdetével a medve kommunizmusnak kirándulásokkal már, a medve figurájukat felvásárolták tőlem,mert nem volt pénzem, Jehova aranylabdája volt a kezében. Piroska volt még szőke hajjal, Oszwald Marika berendezésével, kék nadrágos nyúl, pingvin, Oroszország előtti emberek lakta világ egyik állati maradványaként, akinek a történelmét pingvines blúzban ismételték 1990-ben ismételt lemészárlásommal Földünnepével már, mert már készült a vas világ-Magyarország a Hunnia börtönnel, ahogyan itt össze vannak téve Föld óvása mellett világ-testvériségre a hozzájuk tartozó országokkal.
A jégvilág az emberek lakta Kelet népe után maradt jegesmedvével együtt feltételezés szerint.
A zeneszerzői a Bertalan utcai állandó szimfónikusoknak, karmestereknek, mint a Rákóczi téri Kocsisnak, ahogyan sokat kiabáltak neki sztársága alatt Mülleri baráti körével, pingvin zakót viselnek frakként, vagyis hordják magukon a bűnjelet.

Minden jelmez és baba be volt rendezve, mint Ica baba, amelyik Sütz Ila volt, Sári babája Kádár Sára Hajnalka elölről kezdett Rákóczi téri 1972-es 1848-as szocializmusának.

Mohamed játékai külön be voltak rendezve automata mosógéppel együtt, Betti félszemű menyasszonyi babával együtt, Marika járó, beszélő babával, amelyikből cseremisz pusztító lett, Jutka fürösztős babával, Zsanettel, ahogyan egy rendőrjük megtámadta az egyiket, hogy jelet adjon, hogy itt járnak, Tündével, a szőke hajú labor teremtményevel az orosz birodalomnak, rengeteg barbiejével a médiának.

A legelső két teremtmény egyike fehér bőrű, szóke lófarkos mini babaként került berendezésre, másikuk barna bőrű mini babaként, Zuki névvel kezdtél el a csokik teremtését, amik később a római egyház fenyőfájára kerültek.
Zukit börtönbe zárták Wagnerként nemi csapásként a perverzek emelése idejére szigorított fegyházába Sátoraljaújhelynek, amit ünnepeltek, odavitték Magda Marinkó Talmudos Mária Magdalénás főszereplőt, majd a wiskeysét az RTL klubnak, mint 75-ös torünnepét a férjhez adásomnak Illés-Pisti menyasszonyi ruhájában.
Zukemberg lett belőle jövő világtestvériségeként szeretetben élő, megtisztult világa a facebooknak, ahol Uniós központja uralja a fegyelmet a miskolci Rákóczi térnek, megadva egymásnak a tiszteletet, tanulnak verseket írni, viselkedni a tisztátalan lelkek és világapokalipszis végrehajtói, szereplői az egész világegyetemmel karöltve a viatnami háború dominójához érve Szűcs Judit nevével ismétlésben.

Nem tartozott az emberek lakta Föld római egyházas Jézuska ünnepe a korhoz, mivel én voltam Ízisz-Jézus most egyedül az űrpusztító sorsaként, sem a fenyő, amelyik Íriszé volt, mint természetvédőé egyedül,mégis a fenyőre aggatták rá a halottak szimbólumait angyali csókjával együtt Illéséknek, gót csúcsával állandó világapokalipszisben a póknak, mint jelenleg Púder néven futó nudizmus kiöltlőjének Oláh könyvének sorozatából.
Mennyei érzlés emberi formában megjelenni pókként, nem csoda, hogy mutogatja szép formáját a világnak, mindenki lássa, hogy ők milyen szépek.

Ez volt a teremtés kezdete utánam, mivel íncselkedtem magyar nyelvi játékokkal Illés-Pistijével a vörös földönkívüli hálózattlal járó legyőzőmnek, utánam jött a medve íncselkedve, aki jéggel válaszolt Soós névnél.

Tudták, hogy Jutka árja, miatta készítettek kék színben bababútort, mégis tönkre tették, férjhez adva Nagypán népéhez, Hangya berendezésével születtették meg nála a gyereket.

Tudták, hogy én Vénusz vagyok, gesztenye hajjal, zöld szemmel, egy fejként, amiért létrehozták görög isten formában a tompalátásomat Szabó néven egy fejként, fekete dögtesttel, zöld szememmel, itt folytatták a II-es elmeosztályukkal történő vérfürdőt 1995-től.

1995-ben a görög Istenek egykori támadóihoz értek a történelmében a borsodiaknak, de én már ezt a száműzütt Nap daljátékaim fertelemmel való végrehajtása és bibliai olvastatása miatt egykori trianoniaknak tisztításával a jelen világapokaliptikus csapások születésem korának ismétlésével Jakab kezdettel már nem érzékeltem. Tik sem vagytok magyarok bibliai olvastatói a temetőbrigádnak létrehozta a szociális hálózatát a skizopreneknek az egész világon. Ennyi volt a Föld temetői ünnepe az egész világon az RTL Klub II-es elmeosztályának összes szereplőjével, valamennyi médiájukkal Kékes Televíziós születésem óta.

2004-es Uniós csatlakozáskor történő Földanyaként való kivégzésem az utcanép és Müller sátánistái, Tűzkő Judit nemi csapás pszichiáter és elmeosztálya részéről többé nem tudtam magamról, feküdtem gondolkozás nélkül, beszéd képtelenül, széttaposott gerinccel, lábakkal, kézzel, diszkexiásan, s még ekkor is mentek végig a súlyos elmebetegeik sorsán és szerepein.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Pszichiátriai Társaság 1980. világkönyvtár
  2018-04-25 20:27:23, szerda
 
  Születésem óta lezárt határokokon belül folyamatatosan a Habsburgokkal vas nevekhez érve Őrház berendezésével a Kiss Tábornok utcai Jeruzsálem népe között Hunnia börtön gyilkosok nevével kezdve a sorsomat azzal, hogy engem senki sem szerethet és tisztelhet, mert megölnek mindenkit, aki jó és emberi, meg értelmes, a világkönyvtárát a Hunnia börtönnek skizoprenjei berendezésében az elmeosztályoknak egyetlen nagy főszerepemmel valamennyi skizoprenjük helyett közösen kezdték el, míg ők vasfüggönyön túlra disszitáltak, ahol berendezett helyszínei várták a kiment vasnépnek, Kanadában, Torontoban, Németországban, már elkészüt Rákóczi téri Uniós központjukkal, arabokhoz, mint saját berendezéssel bíró Kelet népéhez, Ausztráliába, amelyik befogadta a vasváros névtárát, mint folyamatosan gazdagságra adott véráldozókat.

1980-ban forrázták le Bettit, akkor jártak az Egri csillagoknál a skizoprenek könyveinél, Bornemissza, Katák berendezése mellett, mindegyik idetartozó névtárával a Pszichografológiájuknak,mint Venczel Verával, Kovács Istvánnal. Bárdossal együtt, mint vízi fertőzéssel, vas Benkő Péter berendezésével.

1980-ban kezdtem dolgozni a pártbizottságon az angol Cate kommunista kor ismétlésekor, egykori munkásosztály internationálés kommunista korában, már ne szólj szám, nem fáj fejem ismétlésével a miskolci vasfüggönyösöknek a Bertalan utcai vaskommunista listájukról, amikor nem lehetett beszélni arról, hogy nagy közös áldozásban a pszichiátriai osztályok elmebetegei könyveit hajtják végre.

Magyarország néven már eldöntött volt világ-Magyarország nyitása közösen a Hunnia börtön gyilkosaival, miskolci vasvárosával a kurváknak és striciknek.
Ekkor létrehozták a Magyar Pszichiátriai Társaságot jövőbe tekintve, amikor kikiáltják magukat szabadságharcosoknak a skizopren könyvtulajdonosok haldoklásom, kínzásom, gyalázásom közben együtt állanak poltikában a Szabó István lyukas szívű gönczi bibliás világkönyvtáros tulajdonos halál reformátusaival, együtt az Illés apokalipszist állandóan végrehajtó halál reformátusaival a világapokalipsziseknek, fellállnak a ricsei Vonával és fényevésemmel fesztiválokat ismétlésben rendező zsidókkal, nácikkal, amik helyett én voltam a bolt és közlekedés fóbiás az egész világból, valamennyi elmebetegével Magyarország néven a világ összes apokalipszisének, egészségügyi reformot kezdve el a hatalmas kitüntetésig folyamatosan politikailag emelt Thury Ferencével a Ferencvárosnak, mint kivégző véráldozójával az állandó politikai mészárosoknak a Hunnia börtönével, amelyik népe fogadásomra lezárta a határokat, ezért folyamatosan a többi Ferencével a futballjátéknak beiskolázták, tovább képezték a többi skizopren pszichiáterükkel együtt, amikkel rajtam hajtották végre folyamatosan a betegségüket, tetteiket, sorsukat, likvidálásukat, csonkításukat, gyalázásukat, megállás nélkül bibliai összes főszereplő sorsával, tettével együtt születésem óta, azzal, hogy Magyarország néven itt elmebetegek vannak. Erről szólt az életem, hogy ellmebetegnek voltak létrehozva, meg azok lettek csonkításaik, gyilkosságaik után következő végzetes életükben.

Nyugodtan reformálták már 1980. óta pszichiátriákat, végig utazgatták, nyaralgatták, zabálták, párosodva hosszabbítottak a Bertalan utcai Pszichografológia tagjai végtelen apokalipszis végett űrbábel létrehozásával a pusztítóikkal, véráldozásból született fajtalankodó kispusztítókkal szaporodva, támadva a perverziók miatt már, meg azért, mert fogyatékosak lettek a tetteik miatt, amit már a lábam megrántásal kezdtek születésem után.

Thúry Ference a politikai kiválasztottaknak véráldozójaként a Hunnia börtönnek, berendezve számomra az egri csillag központ pusztítóit és támadóit fogadásomra feketemágikus pszichológusokkal, elmebetegeivel azoknak, amik addig sorsukat, tettüket végrehajtották, Dávid Mónika szörnyeteg koporsójával, amelyik sorsát rajtam kezdték el születésekor, mivel sánta volt a pusztítója a Bertalan utcának, egészségügyi reformot hirdetett meg, folyamatosan készülve értelmiség legyőzése közben az értelmeseknek, az összes többi diplomásával magyar néven a világnak folytatásával a fényevésemnek, ataraxiával, majd bulimiával a hosszú éhezés után váltogatta a diplomáit.

Mindegyik pszichiáter elmebeteg, mondták nekem a nyolcvanas években, hiszen maguk irányították a világapokalipszist, engem cipelve magukhoz hatalmas erővel, miközben mentek tovább az áldozásomon, amin maguk tudtak csak és ismertek, ezért soha nem kérdeztek tőlem semmit, mivel döntöttek a sorsomról, megállás nélküli mészárlásban. Nem lehet visszaadni Thúri Ferenc professzorrá magát ütő elmetetegnek a többi elmebetegével a pszichiátereknek, amit műveltek az összes beavatásukkal együtt Szegeden és az ország minden részén. Világ mészárosok.

Most a miskolvi vérváros ismét a Gulyás kommunista korát kezdi a narancs kormányával, együtt Novák Katalin mire vágok fel Keresztesi pusztító Rákóczi terével, együtt Koncz Ferenc szaturnuszi kommunista korával Koncz Zsuzsának az elmeosztályokról szabadon, gondolom, van felügyelő a pszichiáterként.

Kelet népét, amelyeket áldozásommal nemesítenek emberré Mohamed bibliai Énekek éneke alapján szőrös reformátusok megemlítésével Szulamit nagyfolyásúként berendezve római egyház menyasszonyaként, ritka kincseként a szerelemnek, mint Mohamed népének gyalázóját. állaMiskolc rendezte be az izraeli központot barakkosokkal, a Bertalan utcai II-es világháború kivégzőiből, fasisztáknak, értelmiség legyőzőknek, emberek lakásokban történő megtámadóinak,a régebbi állandó apokalipszist végrehajtó legyeivel a világnak, minden országban széjjel, ahol háborúk szoktak lenni, berendezve arab fajtalankodókat, berendezve a Pszichhografológiai országokat Mu betűjelével a muzulmánoknak patológiákkal, ezeket az én áldozásommal emelik születésem óta diplomássá, orvossá, tanárrá, értelmiséggé az egész világon, végig nézik hogy a muzulmánok vonulnak Miskolcon kívül mindenfelé, majd adják a rengeteg pénzt emberré nemesítésük után, meg közben, hogy még befejezzék a háborút azon a színhelyen, ahol állandó vérengzésekkel gyilkolnak folyamatosan többmillió éve, mióta a Jehovát megölték, saját állandó futballista kutyájukká tették.

Milyen elmélete volt ez Radnóti légynek, mint művészének a lírai karámnak, meg Weöreséknek, hogy összeötvözzék az összes pusztítóját a világnak nap és holdjeles Íziszként a kínai pusztítóval együtt, amelyik elektromos Rákóczi tere terjeszkedik, szaporodik, mert romániai halált jelent, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré kell nemesíteni a magyar tisztátalan lelkeket, mint Magyarország mészárosait a haláljaival Romániának, az összes apokaliptikus csapással tetteik, előző életeik végrehajtásával, az összes cigányával a világnak, amik állandó apokaliptikus csapásai a Dalai Lámának, amivel kezdtem nálunk születésem után, hogy összerágta nálunk a kerítést, mint állandó országok elfoglalóival temetése után a cigányságnak?

Készültek rá többezer éve, hogy megszületek. Amerikában a könyvfőszereplői a skizopreneknek unalmukban pszichiáterekhez jártak, amit itt bevezettek a mészárosaim, járnak beszélgetni, csak azt nem tudom, hogy miről, saját tettekről, vagy könyvekről, vagy szerepekről.

Magyarország felelős mint magyarok, németek,árják, felsorolhatatlan nép és ország mészárosaival a világ összes betegséségért, csapásáért, minden gyilkosságért, minden háborúért, mindenféle történelemért, amit megírtak báhol és végrehajtottak, berendeztek. Magyarország néven felelős az egész nemzet egészében azért, hogy a migránsai Miskolcnak a Hunnia börtön berendezésében kiknek ártanak rajtuk kívül, akik megérdemelik a gyalázatot és erőszakot, mivel saját csapás egész Kelet, úgy ahogyan van. Így állt fel ide Ázsia központja a Marx térre, így építették meg segítségkérésemkor, 2001. után a Teve utcai rendőri központját Pintér légynek, a többi legyével együtt Izraelnek, egyetlen nagy közös áldozásával Vénusznak, minden részét szétlapítva, megcsonkítva, patológiákkal telepakolva, többször kivégzésével a cigánytelepnek, melyek felett temetői tort ült a médiája a miskolci Tűzkő Judit, Dávid Mónika, Vaszily Mária, Király doktor, szigeti orvosuk, valamennyi pszichiáterük berendezésével a II-es elmeosztálya az összes bibliai szereplőjének a világnak.

Ha igazság létezik valamikor, s engem össze lehet pakolni még egyszer, meg a hangom visszaadni, ne essék bántódása azoknak, akik ebben nem vettek részt, nem bírták nézni, mit művel a magyar egészségügy, inkább kivándoroltak segédmunkásnak, ne essen bántódása a jeladóknak, meg akik szerettek és tiszteltek engem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertalan utcai ezer éves nemesek elmeosztálya
  2018-04-25 13:41:52, szerda
 
  Bertalan utcai listába Nemes néven a világ összes nemesét befoglalták, fekete mágusokként. Így dőzsölnek szerte a világban, pompájukkal mutatják, mi jár az elmebetegeknek.

Habsburg Ottója a miskolci vas Rákóczi térnek azt engedett ki állandó Őrház bibliai patikájához érve Miskolcnak Varga-Varsányi névnél az országból, akit a miskolciak megengedtek. Így békült Magyarország néven látvnyosan a világ felszámolóinak állandó véráldozó népe azokkal a habsburgokkal, amik állandón megtámadták Magyarországot, mint saját nemesekkel. Engem engedtek ki egyedül az osztrák határnál az álmosfüzet szerint valamelyik apokaliptikus csapás sorsaként. Egy helyes fiatalemberrel voltam két álomban, a sorozatfilmek kezdeténél Kolcza helyett, meg annál, akit egyedül engedtek ki az országból.

Az angol királyi családot Románia állította a Szaszák utolsó egyik magyar család nyomorba döntése mellett patológiaként Margit néven. Margitot követték már a miskolci Rákóczi téri utódok, véráldozókként, születésem óta Vénusz gyalázásból, áldozásból nemesedve széppé, megjelölve három utóddal a Bertalan utcai angol királyi család, médiájuk, mint vasvéráldozók állandó dicsőítése közepette együtt az ott tartózkodó indiai cigányteleppel, mint rajongó táborával a miskolci Rákóczi térnek. Az egyik angol együttes Erzsébet barakkos legyét beállította a tükörbe a nagylemezén, odaírta,hogy te nem vagy ember, ekkor sem tettek semmit az érdekemben.

Nemes rendezőjük már bemutatta a valódi elmebetegségét a Bertalan utcájával, amiért Oscárját megkapta az idetartozó barakkos legyektől.

A mostani sztár, Enyedi Ildikó Révész utcai világapokalipszisi állandó végrehajtójként került majdnem Oscarra jelölésre Andy Vajna romániai tik sem vagytok magyarok temetőbrigád tagjánál, amelyik tagja a roma Majka, temettek engem születésem óta Mónika show cigánytelepével Benkő Dániel ismétlőjével Benkő Lajos angyal sorsának Vénuszként szándékosan előre kitervezetten.

Enyedi Ildikó elmebeteg filmje mutatja a világapokalipszis elmebetegeit, amiket a filmekben látni, hogy valamennyien emberiség ellenes állandó fertelem, gyalázás, csonkítás, titkos gyilkosságok végrehajtói az összes Ildikóval, Erikával a Hunnia börtöntől, utcanépekkel támadva apokalipszis közben az árjákra, mert mint kiderült, mind ellenük irányult magyarként kakasfrizurájával az ország halotti tor ünnepével felszámolásának végleg semmiről sem tudó törvénnyel rendelkező emberiséggel az egész világon motorosaival Orbán Viktornak, Várkonyi nevek állandó ismétlésével.

Orbán Viktor és a Benkő forgószelet ismétlő Lévai Anikó utódai vérből vannak, abból szépültek, nemesedtek szép emberi formává, a világ Istennőjét gyalázták, csonkították, áldozták, kínozva éjjel-nappal saját kivégzésüket, tetteiket végrehajtva, emelve az utcanépét a Rákóczi térnek 1967-os Nyomorultak kezdetével a barakkosok emelésének, folytatva a perverz papok emelésével szerte a világon, börtön buzikkal, gyilkosokkal, fajtalankodókkal, indiai Yoséval engem temető cigánysággal, emelve ikerházba juttatva engem a falvak és tanyák, lyukói és többi nyomorban élőt ellátva tüzelővel, élelemmel Miskolc városa által nyomorba döntve engem halálnépük sorsaként. 1997-ben pedig Bodorné Ágnes Ágneseit ismételve minden részembe pondrókat, csapásokat téve. Most ismét itt jár Andy Vajna médiája folytatásában a temetésnek a II-es elmeosztályával Miskolcnak, hogy legyek vannak a 83 éve hosszabbító tisztátalan lelkei szájában, hozva hozzám az utcán a dögjeit, hogy sorolják, hogyan élnek az avasiak, megtervezve minden orvosi felülvizsgálatot, mindenütt az elmebetegei, csapásai vannak jólétben, panaszkodva, ahogyan teszik születésem óta, hogy a csapásaikat megkapjam a saját áldozóimnak. Már sziklay népet kimosták a kanálisokból kínzásommal, patológiákkal minden részemben kutyásaival a városnak, a kutyákkal tisztítják az apokaliptikus csapásaikat, hogy emberiesedjenek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/106 oldal   Bejegyzések száma: 1051 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 104 db bejegyzés
Összes: 6552 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 599
  • e Hét: 1494
  • e Hónap: 32903
  • e Év: 206180
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.