Belépés
gabfe.blog.xfree.hu
Szeretni, bizni, remélni,minden új napnak örülni. Gab-fe edit
1952.12.06
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A nyaralási képes beszámolóra kaptam...
  2017-05-30 10:09:03, kedd
 
 
Mivel sokan írtatok a nyaralási beszámolómra, amit külön itt is köszönök, remélem nem baj ha egyben ide másolom...Ditke szia (#1) 2017-05-19 19:55:55
Nagyon klasszak a fotók és látom jól éreztétek magatokat köszi a beszámolót olvastam volna többet is pusziii


Köszönöm, hogy ennyien olvastátok !Ivicz Miklósné (#2) 2017-05-19 21:06:45
Drága Ditke, öröm volt nézni a fényképeket és főleg azt, hogy mennyire kellemesen és jól éreztétek magatokat. Jó látni a jókedvedet, a gyógyulásodat, a szeretetet ami köztetek van Gabival és Mamival.
Örülök, hogy sikerült találkoznod barátokkal, drága Hevivel és Ancsával - irigykedem is kicsit..
A képek ismerősek, mi is jártunk ott többször is, a Kemencés csárda kedvenc vacsorázó helyünk volt.

Hajnos Tiborné (Hevi) (#3) 2017-05-19 22:06:27
Hálásan köszönöm Gabinak, hogy levezette ezt a hosszú utat és ezzel lehetővé tette hogy ezt a néhány napot együtt tölthessük! Nagyon örülök Ditkém, hogy össze tudtuk hozni Beregné Ancsával is a személyes találkozásotokat! És külön öröm számomra, hogy mindketten egyből szimpatikusak voltatok egymásnak! Remélem lesznek még közös programjaink! Csodásan éreztem magam Hajdúszoboszlón, mert a barátaimmal lehettem! Sok puszi Nektek!

1vargaildyko (#4) 2017-05-20 05:30:49
Ditkém örülök, hogy láthattam az élményeid piciny töredékét. Rengeteg ilyen igaz barátokkal és családoddal együtt eltöltött gyönyörűséges napot kívánok!!! Puszi

ocskóné megyeri Margit (#5) 2017-05-20 17:33:59
Nagyon aranyos kis beszámolót írtál. Kicsit irigykedtem is, hogy én nem lehettem ott veletek, főleg a Levendula fagyizóban.Legyen még sok-sok ilyen szép kirándulásotok együtt.Puszi a személyes élménybeszámolóért, meg a kis emlék hűtőmágnesért is, örültünk Lacikával együtt, hogy ránk is gondoltál

pacsakute (#6) 2017-05-21 15:19:29
Kedves Ditke
Öröm volt látni, hogy jól éreztétek magatokat, még nagyon sok ilyen kellemes élményt kívánok
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Tegnap örömteli napom volt!
  2013-09-20 20:37:57, péntek
 
  Mivel kevés az időm, most nem tudok menni senkihez, inkább megosztom veletek a tegnapi örömömet! Páromnak köszönhetően, tegnap egyszerre három, számomra kedves barátnőmet is láttam!!
Egyik régi Tvn-es volt szintén, azóta is kedves barátnőm, volt nálam ő is többször már, Sajnos Pesten kórházban van, őt mentem fel legfőképpen meglátogatni.
.De mivel nagyon hosszú az út, ha már olyan messsze elutaztunk, összehoztunk még két kedves barátommal is egy.-egy rövid kis találkozást..Katika volt olyan aranyos, odajött már a Korházhoz, hogy kicsit több időnk legyen beszélgetni..


Itt köszönök neked is meg még egyszer mindent, az ajándékod is, meg a kedvességed, és köszönöm hogy eljöttél!
Mivel nagy szél volt, meg sokat sem ő, sem én nem tudunk menni, beűltünk egy kávéra, pech, a kávégép elromlott, de azért beszélgettünk egy órát, mielőtt tovább indultunk volna , következő barátnőnkhöz, Vecsésre.Katika még elkísért bennünket vissza a parkolóba, addig is beszélgettünk még, majd ő ment a Metróra, mi meg Anikóhoz..
Még az áprilisi Délegyházi talin ott maradt sok dolgom, hogy már ott sem jól voltam, és nem maradtunk ott a többiekkel, de már volt ami nekem itthon is nagyon hiányzott... Noha Anikó majd a vasárnapi Kápi fesztre szerette volna hogy menjünk, de kétszer ilyen hosszu utat nem birna a lábam se, (meg az autó is sokat inna nagyon)Igy nagy meglepetésre, kápis fesztiválos kóstolót kaptunk ebédre, ami nagyon különleges, és nagyon izletes volt, számunkra ismeretlen , új ételekkel lepett meg minket..MIndegyik nagyon finom volt, itt is köszönjük!!( Gabi ma is emlegette még a dinsztelt kápidat, majd recit kérek , különösen izlett neki, meg az a fehér leves is..) A képeken több helyen látni a sok lepkét, hú, nekem nagyon tetszik, Anikó lánya saját munkái, de sok más szépséget is láttam tőle.. Köszönöm , és további sikert, alkoss sok különleges dolgot!!


Ebéd után egy gyors városnézésre vitt bennünket, mivel még sosem voltunk ott, röviden bemutatta nekünk a várost, nevezetesebb részeit. főteret, bevásárló központot, egy hatalmas Megapark, megmutatta hol lesz a hétvégi fesztivál, még elvitt bennünket Bálint Ágnes Múzeumához, sajnos nem volt nyitva, de Frakk fáját is, és még az utódját is láttuk, ott szaladgált a kapuban..Azért megsúgom, hihi, nekem Anikóék Kyotója jobban tetszett, nagyon ari, barátságos, és szép kuty, mindegyőnkkel egyből megbarátkozott, na az udvaron le se lehetett rázni, ott volt mellettünk mindíg..Sajnos hamar elrepült az idő, és indulnunk kellett haza..
Anikó még a lányával eljött Vecsés határáig is, mutatták az utat, merre kell menni tovább.. Köszönöm ezt a szép napot az egész családodnak!
Nagyon jó napom volt, ha fáradtan is estem az ágyba, láttam három jó barátnőmet is egy nap..

MINDENT KÖSZÖNÖK!!
 
 
2 komment , kategória:  Belső kör  
Minden kedves barátomnak...
  2013-06-22 13:33:34, szombat
 
  Sziasztok, nem ismétlem az előző beírásom, de sajnos még mindíg Gyepüről jelentkezem.. Azért már javulok, sőt, számlálom a napokat, hányat kell még itt aludnom!!!
Most csak gyorsan , mert nagyon gyenge a wifi jel és kidobál, kellemes hétvégét kívánok mindenkinekés mára vidám délutánt, majd szép estet is..
 
 
3 komment , kategória:  Belső kör  
Kedves barátaimnak szeretettel..
  2013-06-01 11:54:06, szombat
 
  Szeretném ismét csak megköszönni a sok telefont, levelet amiben buzdítatok, segítetek hogy bírjam ezt a hosszú kórházi időt, tartsak ki, és gyógyuljak.. nagyon nehéz már húsvét óta, távol a családtól, kicsi unokáimtól, de már egyre jobban érzem magam, pár napja már fent is tudok lenni, kezdtem a sétát a folyosón.. sajnos lemenni még nem tudtam a parkban, napok óta az idő miatt sem, esik s eláll, ujra esik.. de ma vagy holnap már elterveztem, megkezdem a napi sétát10-20 percekkel, erősödjek ,tudjak már hazamenni...és reménykedem, tán nemsokára hazafelé áll a "szekerem rúdja"..
Elnézést a hosszú irásért, csak mivel sokan hívtak telefonon, mi van, mért nem vagyok a Kedvenc oldalamon, nem irok a blogomba sem, csak ezért írtam le, mi van.. sajnos itt a net a szobában hol van, hol nincs, és volt hogy kimenni meg nem tudtam fél métert sem, az étkezőben van egy nagy gép csak..
Most elköszönök,kívánok nektek nagyon kellemes hétvégét, szép szombatot, jobb időt mint erre van, esik most is...
Szép estet, jó éjt mindenkinek, aki benéz esetleg, és kellemes napokat a következő idkre míg nem tudok jönni...Köszönöm a kommenteket is aki benézett hozzám, jól esett nagyon, és mihelyt otthon leszek, ígérem, megyek majd én is...

 
 
5 komment , kategória:  Belső kör  
Délegyháza TVN baráti Találkozó
  2013-04-22 16:34:11, hétfő
 
 
Sziasztok, tegnap ígértem , sajnos csak most értem ide, eddig a képekkel foglalkoztam..
Egy kis képes beszámolót hoztam a szombati TVN-es találkozóról, nem akarom ismételni a többieket olyan jól leírták az élményeinket, inkább csak a képek beszéljenek, mennyire jól érezte magát mindenki(igaz én csak elültem mint egy oldalba billentett zsák,nem voltam a legfittebben, kis hőem. is volt , meg fulladtam is.. de azért így is jól éreztem magam, sajnos a menés meg a séta nemigen ment, így a tavat is csak a képeken láttam )..
Nagyon jó volt találkozni végre Katikával is,már évek óta terveztük sosem jött össze, Lebóval is, Zsuzsi igaz nem TVn-es, de nagyon jópofa csaj, örültem hogy őt is megismerhettem!
Anikót már nem is írom, hisz a sokadik találkozásunk,szinte már tesómnak érzem, nagyon jó barátok lettünk immár tán 5 éve is van,ha jól számolom, (Árkád, Csodák Palota, Liget, Pét, és most itt, már ötödszörre találkoztunk!!)

Anikó blogjában olvashattok,akit érdekel bővebben, hol is van Délegyháza
Link
Nekem nagyon tetszett, a táj is, maga a kemping is, a tó mellett sok szép és különleges fa is van, isteni jó levegő, tiszta park...itt pedig egy kis élménybeszámoló Anikó blogjában, olvassátok
Link

na és Katikánál is, bővebben van élménybeszámoló,más formábam, olvassátok, nézelődjetek ott is, hisz én csak ismételném őket, mennyi jó élményben volt részünk
Link


Végül pár kép mesél a sok szöveg helyett..

itt Anikó Brokkoli tortáját ettük, nagyon finomra tudja készíteni!

 
 
9 komment , kategória:  Belső kör  
Egy kis ízelítő az elmúlt hétvégéről..
  2012-09-10 21:35:21, hétfő
 
  Kedves barátaim, hoztam egy rövid képes beszámolót az elmúlt hétvégémről,bár Anikó már irt róla, aki nem látta, itt a link
Link

sokat nem is írok, a lényeget már ott is olvashattátok, de azért röviden, nagyon jól éreztem magam,és örülök nagyon, hogy végre sok év után ujra találkoztunk személyesen is, nem csak itt a Neten!
Pénteken délután megérkezett a rég várt TVn.-es barátnőm, akivel már április óta többször is szerettünk volna találkozni, de mindig közbe szólt sajnos a balsors.. Végre sikerült, és nagyon jól éreztük(remélem, ő is, hihi) magunkat..
Anikó nagyon sokat segitett, mert én előtte nap és éjjel is rosszul voltam,már majdnem el kellett halasztani ezt a talit is,de nagyon szerettem volna már, hogy sikerüljön..így egész délelőtt fekvés volt,hogy rendbe tegyem magam... Emiatt Anikó mindjárt főzéssel kezdte a pénteki napját nálam..(ebédre hősiesen megette párommal az előző napról maradt csilis babot ) Számomra egy különlegességet sütött , ami isteni finom lett, brokkoli tortát!(páromnak is nagyon bejött, szereti a különleges ételeket..melegen, és másnap a hegyre vittük, hidegen is fenséges volt , még mamimnak is nagyon ízlett.)Szombaton korán keltünk, menni kellett a hegyi kertbe anyósommal együtt, a szerdán leszüretelt szőlőt préselni.. Ott is volt munka,(rajtam kívűl mindenki ténykedett,Anikó helyettem is sepregetett, hihi) pihenés, játék is bőven..a képek beszélnek, remélem..
A hegyről hazafelé, azon mód a kerti munkás ruhánkban még sétáltunk egyet Palotán a Várnál,(sajnos bemenni már nem volt idő, hogy Anikó ott is körbenézzen) fagyiztunk is , majd onnan hazafelé Péten a tónál is megálltunk kicsit(lábat mosni, hihi)

Hamar este lett, így fáradtan, de sok-sok élménnyel gazdagodva pihentünk el..

Vasárnap nagyon rövid volt már a délelőtt, Anikóval gyors ebédet készítettünk(én csak kis kukta voltam, az eredmény az ő érdeme), és ebéd után már mennünk is kellett a vonatra. Sajnos hamar eltelt ez a hétvége , de végre jól éreztük együtt magunkat!
Remélem, legközelebb nem 3 év mulva találkozunk, mint ezelőtt, 2009-ben , bár akkor kétszer is, tavasszal meg ősszel is sikerült egy-egy nap összejönnünk(akkor is nagyon jól éreztük magunkat,először más TVN.es barátokkal együtt,másodjára pedig csak mi...Anikó, én is mindent köszönök,Mami is megkedvelt, ma beszéltem vele, és üdvözöl ő is..
Bízom benne, lesz folytatás, ha előbb nem, jövőre....
A barátságról amit irtál, nem ismétlem meg, ismersz már, egyezik a véleményünk e téren is, mint sok másban!! Köszönöm a barátságod!
 
 
1 komment , kategória:  Belső kör  
Ígértem, hogy írok...
  2011-11-02 10:18:00, szerda
 
 
Ígértem, írok a hosszú hétvégéről...

Mivel majd egy hónap után jöttem haza a korházból, pénteken már első utam anyumhoz vezetett,(meg természetesen minden nap) aztán ki a temetőbe apumhoz.. vasárnap is, hétfőn is a temetőket jártuk meg itt is, vidéken is, minden szeretteim és ismerős, ismeretlen emlékére gyujtottam mécseseket..Tegnap szintén, reggel jöttek gyermekeim, unokám, délelőtt végre láttam kincsemet,kiunokáztam magam, délután meg velük is végigjártuk elhunyt szeretteinket.
Szombaton nagy merészséget követtem el,de nem bántam meg, egy különvonat indult tőlünk Békéscsabára,(négy és fél óra vonaton) a kolbászfesztiválra, és egyik lányommal elmentünk, ahol jó pár klubtársammal találkoztunk,volt akivel most először, mert nagyon messze lakunk egymástól. Külön öröm volt látni egymást, az ország több pontjáról, na meg maga az egész fesztivál nagy élmény volt számunkra, lányommal még sosem voltunk ilyen távoli programon együtt..Nagyon elfáradtam, az út is hosszu volt, ott meg rengeteget mentünk, de megérte .Hoztam képeket , ízelítőnek, akit érdekel, a képtáramban megnézheti..

 
 
1 komment , kategória:  Belső kör  
kellemes délutánt ....
  2010-01-18 14:02:26, hétfő
 
  Nekem egyelőre ennyi időm volt, vár a konyha, utána meg anyumnál, ez a kis sport...


de este ha tudom, és hagy a Net, folytatom...sziasztok, addig is kellemes délutánt mindenkinek.
 
 
1 komment , kategória:  Belső kör  
Barátaimnak, elmult hetemről..
  2009-07-26 11:52:46, vasárnap
 
  Kedden egy nagyon kedves barátnőm, klubb és tvn-es ismerősöm jött az ország másik feléből hozzám..


Még aznap tovább utaztunk, Halimbára, egy másik, szintén nagyon kedves barátunkat meglátogatni(
akik nagy szeretettel fogadtak bennünketAz idő pillanatok alatt elrepült, észre sem vettük, már sötétedett, sajnos bucsuzni kellett...a további találkozás reményével váltunk el..


Másnap kora reggel Fehérvárra mentünk, (orvoshoz), és utána ott is találkoztunk egy nagyon kedves, tündéri klubb és Tvn.es barátunkkal


Nagyon nagy boldogság volt megölelni, hisz eddig csak Neten, telefonon beszélgettünk, de mintha ezer éve ismernénk egymást, most olyan isteni jó volt személyesen is megölelni, beszélgetni...
Az idő itt is elrepült, de nagyon boldogok voltunk, hogy végre több éves Net ismeretség után, élőben is megölelhettük egymást, hisz igaz jó barátok lettünk az évek alatt...és a későbbi találkozás reményében váltunk el..


Este még itthon kiültünk hűsölni a ház mögé, és jókat beszélgettünk, mielőtt lepihentünk ebben a nagy melegben


Harmadnap reggel vége volt a találkának, korán indult a busz az ország másik felébe.. remélem, még lesz ilyen alkalom, hogy ismét találkozzunk majd...

Sajnos a nagy vidámság után rossz hirek következtek a családban.. de erről talán később...

Nekem nagyon nagy élmény a Neten megismert barátaimmal személyesen is találkozni, remélem, még lesz több alkalom is, hogy ujabb barátokkal ismerjük meg egymást személyesen is...
Én azon leszek....
U.I.kedves barátaim, remélem, nem baj, hogy elhoztam ide a képeket??De olyan jó ......
 
 
5 komment , kategória:  Belső kör  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 35234 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 909
  • e Hét: 4238
  • e Hónap: 15268
  • e Év: 15268
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.