Belépés
fonetika.blog.xfree.hu
Kicsit erotikus, kicsit pikáns, szókimondó oldal az enyém. Kiskorúak, prűdek ne látogassák! A beszólás súlyosan károsítja az Ön és környezete egészségét! Fonetika -----}}----{@
1958.12.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 103 
Halállal kezdődött
  2010-02-13 17:01:17, szombat
 
  Magyar idő szerint péntek este meghalt Nodar Kumaritasvili grúz szánkós, aki a vancouveri téli olimpia pénteki napján az edzésen bukott. A 22 éves versenyzőt a baleset után még újraélesztették, de az életét már nem tudták megmenteni.

A 22 éves sportoló elvesztette uralmát a szánkó fölött, majd hatalmas, 90 mérföldes - mintegy 145 km/órás - sebességgel csapódott ki a pályáról és egy oszlopnak vágódott. Az orvosi csapat azonnal a fiatal sportoló segítségére sietett, mesterséges lélegeztetést, szívmasszázst kellett alkalmazniuk, majd helikopterrel kórházba szállították. de az életét már nem tudták megmenteni.
 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Világcsúcsot úszott Cseh Laci
  2009-12-12 08:58:09, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Balesetet szenvedett
  2009-11-28 09:33:42, szombat
 
  A világhírű golfjátékos floridai otthonához közel tért le az útról Cadillac-jével, és először egy tűzcsapnak, majd egy fának vágódott. Tigert a felesége segített kiszabadítani az összeroncsolódott autóból. A kocsi légzsákjai sajnos nem nyíltak ki, így Woods-ot arcsérüléssel, arccsonttöréssel szállították kórházba. A sportoló vérében nem találtak alkoholt, Woods állapota nem súlyos. 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Világbajnok
  2009-11-22 10:23:44, vasárnap
 
  Aki a magyar kereskedelmi televízió közvetítésének felvezetését is nézte, az tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen nehéz helyzetbe került már az elmúlt évben az Universum klasszisa. "Madár" a precíz, kockázatot minimalizáló stílusa miatt kegyvesztett lett a gálák költségvetésének gerincét biztosító német televíziónál, elsősorban azért, mert a mérkőzései nem hozták azt a nézettséget, melyet a pénzükért joggal elvártak. Itthon is sokan kritizálták Erdei teljesítményét, s a történet alakulásának ismeretében teljes joggal, noha azt nem vitatta senki, hogy a 35 éves bunyós a világ egyik legjobb ökölvívója. A bírálat kizárólag annak szólt, hogy a bokszoló által bemutatott produkció csak kevesek számára volt élvezhető.

A többségnek izgalom, dráma kell, ahol az óriási technikai fölényben lévő bokszoló nem iskolaboksszal nyeri a meccseit, hanem meg is semmisíti a gyengébb képességű ellenfelét. Sajnos erre Zsolt csak későn jött rá, amikor már elúszni látszott a ZDF és az Universum hajója, és sokáig úgy tűnt, szerződésének hátralevő részében tétlenségre lesz kárhoztatva. De Zsolt helyzetét tovább nehezítette, hogy súlycsoportjában van egy istállótársa, aki bár tudásban meg sem közelíti kedvencünket, ám stílusa fogyaszthatóbb, ráadásul született német, akinek a menedzselésében nagyobb perspektívák rejlenek Németországban. Jürgen Brähmerről van szó. Az "évszázad német tehetségének" kikiáltott, amatőrként junior világbajnok bokszoló előbb interim bajnok lett a WBO-nál, egyértelműen abból a célból, hogy Erdei Zsolt után ő vigye tovább az universumos félnehézsúlyú tradíciókat.

Azonban Zsoltnak egyelőre esze-ágában sem volt visszavonulni, és mivel más lehetőség nem adódott a félreállítására, belekényszerítették egy cirkálósúlyú mérkőzésbe, ahol a WBC világelső Giacobbe Fragomeni várta a ringben. Viszont a két súlycsoport között óriási, 11 kilós differencia van, aminek kompenzálását ilyen rövid felkészülési idő alatt nem lehetett kivitelezni, így történhetett meg, hogy Fragomeni végül 7,7 kg-nyi előnyt "kapott" az Universumtól.


Ő az első magyar, aki két szervezetnél, ráadásul két súlycsoportban világbajnok.

A meccs utáni első nyilatkozatában elmondta, horgokat, felütéseket várt az olasztól, az elejét nagyon meghajtotta, de tudta, nem lehet végig elszaladni, eltáncolni Fragomeni elől.

Kiderült, hogy Erdei megfázva bokszolt, a 6. menet után lélekben, agyban feladta, de Sdunek edző fel tudta rázni, onnantól a szíve vitte előre, mindent beleadott és nyert. Nem tudja, a meccs utáni percekben nem is érdekelte, mit hoz a jövő, most az ünneplés és a pihenés jön.

(Erdeinek "speciális" lelki világa van. Ezt a meccs utáni interjúban, és a meccs közben is bizonyította. Ez olyan "magyaros"! Amilyen a himnuszunk. Melankolikus. Amit tartunk magunkról. (Sírva vigad a Magyar!)
 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Forma1 - Abu-Dzabi
  2009-11-01 14:34:23, vasárnap
 
 A szigorú vallási szabályok minden Európában megszokott dolgot tiltanak, az előírásokat a Forma-1-futamra látogató külföldieknek is be kell tartaniuk.

Az ország - haladó - muszlim vallásának szabályait mindenkinek tiszteletben kell tartania, így az alkoholfogyasztás csak a szállodák annak árusítására jogosult éttermeiben, illetve bárjaiban lehetséges. Az országba bevinni, az utcára vagy bármilyen nyilvános helyre kivinni tilos.

Az ittasság ennek megfelelően hatványozottan büntetendő, "különösen súlyos" vétség, az országutakon természetesen zéró tolerancia érvényes. A kábítószer persze alapból kizárva, sőt, a pálya területén dohányozni sem lehet, sehol, a tribünökön sem.

A szeretet nyilvános kimutatása felnőttek között tilos, a kézen fogás és a csók nem megengedett, sértőnek foghatják föl a helyiek, pénzbírsággal vagy börtönnel büntethető.

A vallási előírásokat annyira komolyan veszik, hogy a pilóták pezsgő helyett szódavizet locsolnak majd a futam végén.
 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Ki nyer ma?
  2009-10-02 14:25:36, péntek
 
  Ma este fél hétkor Koppenhágában jelenti be a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, hogy a versenyben maradt négy város közül melyik rendezheti a 2016-os olimpiát.A Chicago, Rio de Janeiro, Tokió és Madrid alkotta négyesből nincs egyértelmű esélyes, talán csak a spanyol főváros lóg ki a sorból a 2012-es londoni rendezés miatt. Barack Obama dániai látogatása döntő lehet, ha Madrid nyer, Budapesten 2028-ig nincs értelme olimpiáról beszélni.

Szorítok Madridnak, hogy nyerjen, mert akkor a barmok nem viszik bele Magyarországot egy ekkora kiadásba.

Vicc, nem, olimpiát Magyarországra... Pfff! :)

Nem ettől kell várni a megváltást, mert azt úgysem hozna.

Miért nem csinálják meg ebben a kis országban, a Dunától a Tiszáig a világ legnagyobb és legegészségesebb élmény- és gyógyfürdőjét golfpályákkal, lóversenyterekkel, egészségügyi és wellness-centerekkel, fogorvosi komplexumokkal, bevásárló központokkal, Disneylanddel, szafariparkkal, színház- és koncerttermekkel, játékkaszinókkal, kuplerájokkal?

Egy olimpia soha nem nyereséges, csupán pszichésen és erkölcsileg ad többletet.
 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Sport pillanatok
  2009-10-01 21:48:31, csütörtök
 
 
 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Havi 200 ezer forint tisztán
  2009-09-15 18:30:55, kedd
 
  Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót 2008 novemberében első fokon öt év letöltendő fegyházbüntetést szabtak ki, bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt.

Péter és testvére pedig a tárgyalásról egyszerűen kisétáltak és eltűntek. A tesót elfogták, Péter ellen azóta is nemzetközi elfogatóparancs van kiadva. Állítólag Thaiföldön élvezi a napfényt és a tengert.

De vajon miből élnek?

Az Önkormányzati Minisztérium minden hónapban fizeti neki az olimpiai aranyérmeseknek járó életjáradékot, a havi 200 ezer forintot. A szökése óta így már 2 millió forintot kapott és gondolom röhög rajtunk ...

"A hatályos jogszabályok alapján nem veszíti el a járadékra jogosultságát az, aki büntetőeljárás alatt áll. A járadék mértéke 199 ezer forint/hó a 2009. évben. A járadék a jelenleg hatályos jogszabályok szerint a sportoló haláláig jár" - erősítette meg információinkat az Önkormányzati Minisztérium sajtóosztálya."

A sajtóosztály az adatvédelmi törvényre hivatkozva nem árult el részleteket arról, hogy ki veszi fel a pénzt, illetve, hogy milyen számlára érkezik az összeg.

Milyen adatot is védünk, kedves ÖM?

(Toller László 2006-ban szenvedett autóbalesetet és ma is kómában fekszik. Évekig utalták neki a (nem kevés) fizetését.
Hunvald György Erzsébetváros polgármestere bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény miatt van dutyiban. Mai napig küldik neki a FB pénzeket.)

Így megy ez nálunk, Magyarországon.

 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Felipe Massa
  2009-09-14 20:01:06, hétfő
 
 Hamarosan gokartozhat Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén. Néhány héten belül már gokartozhat, és biztos vagyok benne, hogy a jövő év elejére százszázalékos állapotban lesz - jelentette ki vasárnap Dino Altmann.

 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Mégsem nő az olimpikon
  2009-09-11 16:37:48, péntek
 
 A dél-afrikai Caster Semenya a 800 méteres női síkfutást nyerte meg a berlini atlétikai világbajnokságon. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség azonban további vizsgálatokat rendelt el, hogy kiderítsék, vajon a sportoló tényleg a gyengébbik nemhez tartozik-e: Casternek ugyanis mély a hangja, az alakja sem túl nőies, és meglepetésként szolgált, hogy mindjárt ilyen kiugróan jó eredménnyel robbant be a síkfutás világába. A vizsgálat felemás eredménnyel zárult: megállapították ugyanis, hogy a sportolónak nincs méhe, petefészke, ellenben vannak belső férfi nemi szervei. Így az átlagosnál több tesztoszteront termel a szervezete, ami természetes doppingként hat rá. Így elképzelhető, hogy megfosztják világbajnoki címétől. Caster hazája, a Dél-afrikai Köztársaság persze minden lehetséges eszközzel tiltakozik, hiszen a sportolójuk nagyobb részben nő genetikailag.
 
 
0 komment , kategória:  Sport  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 103 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 15496 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 1435
  • e Hónap: 3151
  • e Év: 8549
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.