Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/47 oldal   Bejegyzések száma: 461 
Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
  2018-08-14 22:29:47, kedd
 
  A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG

A BIOLÓGIAI NEM ERŐSZAKOS MEGVÁLTOZTATÁSÁRA IRÁNYULÓ TEVÉKENYSÉGET BÜNTETNI KELLENE


Még nincs hivatalos döntés róla, mindenesetre felmerült az úgynevezett gender szakok állami finanszírozásának megszüntetése és az állami egyetemeken zajló képzések kivezetése. Semmit sem támogatnék a Fidesz-KDNP-kormány tervei közül jobban, mint ezt. A ,,tudományos liberalizmus" ugyanis az elmúlt harminc-ötven évben teljes mértékben eluralta a társadalomtudományokat. Sőt, olyan erővel kezdett beszivárogni természettudományos területekre is, amire ilyen áltudományok tekintetében a nácik egykori németországi tudományos térfoglalása, illetve a kommunisták tudós- és tudáspusztítása óta nem volt példa.

Ennek a szörnyűségnek nem fogtuk még fel a jelentőségét, mert nem olyan látványosan tették, mint elődeik, hanem lopakodva, észrevétlenségre törekedve, a folyamatot évtizedekre elnyújtva. Szeretném egyértelműen leszögezni, hogy a ,,tudományos liberalizmus" gyűjtőfogalma alatt nyilvánvalóan számtalan genetikai és szerzett pszichiátriai betegség tünetei kristályosodtak ideológiává, majd tudományos paradigmává. A liberalizmus olyan erővel vált parancsuralmivá, hogy már az orvostudományban, a genetikában is torzítja, sőt felszámolja azt a tudományfilozófiai és erkölcsi alapot, amelynek az egész európai civilizációt köszönhetjük.

A liberális elmélet formálisan vallásellenesként határozza meg magát, de nem csak a kereszténységgel szemben ellenséges, hanem a nyugati természettudománnyal szemben is. Bomlasztási technológiájára az jellemző, hogy nyilvánosan nem megy szembe ugyan az evolúcióelmélettel, de minden elemében teljesen ellentétes azokkal, meg persze a természettudományos gondolkodás összes egyéb alapelvével is.

Ezeket az embereket és elveiket nem az alapján kell megítélni, hogy ezen területeken fellelhetők első közelítésben normális, tudományos gondolkodásra képes szakemberek is. Hanem az alapján, hogy Nyugaton már elérték, hogy teljesen egészséges tízéves gyermekeket hormonkezelhessenek a biológiai nemük megváltoztatása céljából, azzal a címszóval, hogy a gyerekeknek, függetlenül a biológiai adottságaiktól, nemüktől, jogukban áll a nemüket ,,szabadon" megválasztani.

Jelenleg ehhez még kell a szülő kezdeményezése és beleegyezése, de folyik a nyomulás, hogy a gyermekintézményekben szabad propagandát folytató LMBTQ-szervezetek maguk válogathassák ki (az állam segítségével) a szerintük biológiai nemükhöz képest változtatni akaró gyermekeket, és a szülők beleegyezése nélkül azokat szabadon vethessék alá hormonkezelésnek, majd adott esetben nemváltoztató műtétnek is. Ezt persze most tagadják, de a gyermekek tömeges hormonkezelését már több országban kénytelenek voltak elismerni, és csak azt tudták megakadályozni, hogy ezek az információk bekerüljenek a főáramú baloldali médiába.

Ez olyan emberiesség elleni bűncselekmény, ami csak a nácik és a kommunisták emberkísérleteihez hasonlítható. Egyetemi tanszékek, ,,tudományos közösségek", orvosok, gyógyszergyárak, állami hatóságok álltak össze azért, hogy a gyermekek normális biológiai, nemi fejlődését néhány genetikai és pszichiátriai beteg tünetképzéséből kiinduló állítólagos emberi jogi mozgalom ideológiája mentén eltorzítsák és gyakorlatilag megnyomorítsák őket.

Mindeközben az egész gender- és feminista ,,tudományos" szekta egyetemi lobbiereje nemcsak lapít, hanem minden eszközzel támogatja is ezt az őrületet. A maga hatékony eszközei­vel akadályozza a normális emberek fellépését a gyermekek kasztrálása, miskárolása, torzszülötté tétele és későbbi öngyilkosságba kergetése ellen. Az egyetemi beférkőzésükkel szerzett intézményi tekintélyüket arra használják, hogy ennek az őrületnek az általánossá tételét, az embernek mint biológiai lénynek a - marxista-kommunista ideológiához hasonló primitív módon - fizikai-pszichikai átalakítását elősegítsék. Mindezt mindenféle természettudományos és biológiai ismeret nélkül művelik, úgy, hogy az emberi evolúció eddigi eredményeit semmibe veszik, és az ideológiájuknak megfelelő humanoi­dokat hoznak létre.

A folyamat intézményi oka egyébként részben az, hogy az egyetemi oktatás színvonala az elmúlt 50-70 évben a tömegesedés következtében jelentősen csökkent az összes nyugati felsőoktatási intézményben. Ez az általános műveltség esésével, a művelt laikus eltűnésével ,,új barbarizmust" eredményezett.

A természettudományos paradigmák, az alapvető tudományfilozófiai ismeretek már a természettudományosnak nevezett szakokon is hiányoznak. Hiába a fejlett technológiai környezet, az újabb generációk a tudományban és a technológiában babonaszerűen hisznek, azzal kapcsolatos várakozásaik vágyvezéreltek, olyan lehetőségeket és képességeket tulajdonítanak a ,,nagybetűs tudománynak", olyan mindenhatóságot, mint a természeti népek a primitív vallásosság korában a főistenüknek.

Egész generációk képtelenek felfogni a biológiai és társadalmi rendszerek komplexitását, a tudomány korlátait, illetve az Index.hu tudományos rovatának lebutított magyarázatai alapján azt hiszik, hogy azzal teljes áttekintő ismereteket szereztek. Biztosak benne, hogy a tudomány hamarosan minden felmerülő problémát megold, bigottan hiszik, hogy a biológiai, a fizikai törvények nem jelölnek ki egy világos, meghaladhatatlan feltételrendszert. Biztosak benne, hogy azokat majd a technológia úgyis meghaladja.

A liberálisok és a genderesek egy egyszerű gépnek hiszik az embert, amelyet a jogai jellemeznek, és amely gép technológiai eszközökkel és némi programozással úgy átalakítható, hogy megfeleljen az ő jogi formalizmusuknak. A választás jogát úgy értelmezik, az embereknek statisztikailag kötelező különbözőt választaniuk az általuk felkínált döntési mezőkben, mert a ,,szabadság" csak akkor érvényesül szerintük, ha az emberek a józan ésszel és az érdekeikkel ellentéteset is választanak.

A társadalomban azért kötelező egy csomó embernek a biológiai nemével ellentétes neműnek hinnie, gondolnia, definiálnia magát, sőt át is alakulnia, hogy ezek a közveszélyes elmebetegek elmondhassák, az ember szabadsága akkora, hogy a fizika és a biológia törvé­nyein felülemelkedve, azokat legyőzve is dönthet. A szerencsétlen gyerekeket pszichológiailag azért kondicionálják a biológiai nemükkel ellentétesen, hogy megindokolhassák a kémiai beavatkozást, a testük hormonális és fizikai átalakítását, mert hitük szerint az az adottság, amely nem szabad választás eredménye, hanem a természet kényéből ered, az maga a rabság.

Ki kell mondani, hogy itt olyan emberek mozgalmáról van szó, akik többé-kevésbé mentálisan mind sérültek (jelentős részük pszichiát­riai beteg), és akik halálosan gyűlölik a normalitást. És el is akarják pusztítani azt. A törvényeink azért nem működnek ellenük, mert egyrészt a jogtudományt már elfoglalták, másrészt mert olyan mértékben lépnek ki az emberi normalitás, a józan ész keretei közül, amire ilyen méretekben és mértékben a normalitás egyszerűen nem tud felkészülni. Ezek tényleg azt gondolják, hogy a hormonkezelt transzneműek, a mindenféle szerencsétlen szexuális és mentális betegek, valamint a beengedett fiatal muszlim férfiak majd valami stabil, szabad és boldog társadalmat fognak itt létrehozni, miután az utolsó keresztényt is lefejezték.

A társadalomtudományoknak természettudományos alapokon kutatniuk kell az ember kétneműségéből következő kulturális és társadalmi hatásokat. Ismernünk és értenünk kell a nemek közötti, rendkívül bonyolultan megragadható különbségeket, és különösen a két nem genetikai, érzelmi, szellemi, hétköznapi, családi együttműködésének jellegzetességeit. De ezt nem kutathatjuk a liberalizmus beteg ideológiája alapján, amely szerint az evolúció során kialakult emberi faj értelme és kultúrája a bűnösök és áldozatok, az elnyomók és elnyomottak erőszakon alapuló közössége, amelyet le kell rombolni, és amelyben utóbbiaknak büntetniük (átalakítani) kell az előbbieket származási (születési, genetikai) alapon.

A genderpropagandát büntetni kell. Az oktatását, a bújtatott verzióit is ki kell tiltani minden egyetemről és mindenhonnan. A biológiai nem erőszakos megváltoztatására irányuló tevékenységet - hasonlóan az egészséges szexuá­lis viselkedés kialakulását romboló tevékenységhez - pedofíliaként, a szexuális szadizmus szélsőséges eseteként kell a lehető legsúlyosabban büntetni.

A liberalizmus mindent elvesz az embertől, amit a biológia és a kultúra ad. A genderhívő liberálisok már így is jóvátehetetlen károkat okoztak az elmúlt évtizedekben a felnövekvő generációk lelkében. Kompromisszumok nélkül kell harcolnunk ellenük és teljes győzelmet kell aratnunk, mert különben elpusztítanak bennünket.

A szerző szociológus


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Elmélkedés az illemtanról
  2018-07-25 21:57:23, szerda
 
  Illemtan (nem csak) nőknek

Pár éve még az volt a botrány, hogy Madonna nőkkel csókolózik. Azóta már az sem botrány, hogy Miley Cyrus a klipjében meztelenül lovagol egy vasgolyón, és kalapácsot nyalogat. Manapság ha feltűnik egy nő egy klipben, akkor annak jó teste és nulla szeméremérzete van.

Régen az iskolákban volt főzőcskeóra a lányoknak, műhelyfoglalkozás a fiúknak. A lányok megtanultak gombot felvarrni, a fiúk szöget beverni - és mindkét nem megtanulta, hogy mit illik, és mit nem illik. Mert az iskolában illemtanóra is volt. Ma a lányok Mileytól és társaitól tanulnak - és a mindennapi illemtanunk úgy is néz ki. Tizenéves kislányok úgy csücsörítenek az Instán, mintha tudnák, miről van szó... Pedig dehogy tudják!

Nálunk a családban volt egy kedvenc, 65-ös kiadású illemtankönyvünk, a Vidám illemtan. Egy mondattal lehetne igazán jellemezni: könnyfakasztóan humoros! Nem csupán klasszikus illemszabályokat taglalt, mint például, hogy nem illik bejelentés nélkül betoppanni valakihez, és a nőket előreengedjük az ajtóban, de a mindennapokra is kitért. Gyerekként gyakorta felütöttük, és hangosan kuncogtunk egy-egy ódivatú szabályon. Ám ahogy telik az idő, és a harmadik x-et is átlépem, már más szemmel olvasgatom az egyes fejezeteket. Most már olyasmiket mondogatok, hogy talán még tankönyvnek sem lenne utolsó.

Kezdjük az első témával: az öltözködéssel

Ha megnézünk egy kosztümös filmet, azt láthatjuk, hogy korhoz, nemhez illően öltözött mindenki. A gazdagoknak cicomás-díszesebb ruha jutott, de a falusiak viselete is rendben volt: nem véletlenül beszéltek egy vagy több rend ruháról. Sok divatáramlat végigsöpört világunkon, ám egyvalami változatlan maradt: az ember megpróbált illő módon felöltözni. És a legutóbbi évtizedekig jelen volt életünkben ez a stílusosság. Anyáink - még ha kézzel mostak is, vagy időnként tyúkot vágtak -, ha kiléptek az utcára, mindig vasalt blúzban és szoknyában libbentek ki a kapun. Minimum levették a kötényüket, és megigazították a frizurájukat, a nagyanyók pedig a kendőjüket. Mert így illett! Aztán jött a szexuális forradalom meg a lezserség divatja, amelyik ma olyan laza, hogy még az is rendjén való, mikor a fiúk úgy hatnak, mintha egy lecsúszott pelussal a nadrágjukban járkálnának. A divat addig változott, míg teljesen megváltozott. Már rég nem arról van szó, hogy mit vegyünk fel, hanem hogy még mit vethetünk le. Nem ritka, hogy az anyuka fenék alatt végződő, köldökig dekoltált miniruciban viszi oviba a gyerkőcöt, és a kávéházak tele vannak popsit villantó harmincas nőkkel. A mintát a celebek adják, akik feminista aktusnak PRÓBÁLJÁK ELADNI a meztelenkedésüket, mintha az a női nem szabadságát szolgálná (pedig egész mást szolgál).

"Illemet ne Kim Kardashiantól, hanem a királyoktól tanuljunk!"

Persze, ma már szinte nincsenek illemszabályok arra vonatkozóan, hogy mit hány évesen hordjunk, de néha erősen gondolkodóba esem, hogy ez így biztos jól van-e. Tudom, idén nyáron is nagy hőség várható, de talán pont ilyenkor lenne kényelmesebb egy jó szabású, lenge nyári ruha, mint egy szűk, neonszínű fürdőruhának is beillő miniszoknya. A dögös ,,ruha" sok esetben csak kiemeli korunkat, mert túl nagy lesz a kontraszt aközött, amit mutat, és amit mutatnia kéne. Az alkalmi ruhákat meg végképp keverni kezdtük. Azelőtt, ha az ember lánya iskolába ment, igyekezett illő módon felöltözni. Ha pedig valami botrányosat vettünk fel, még mindig ott voltak a szülők, akik helyre rakták a ,,stílusunkat". Most a felső tagozatos és gimis lányok pizsamapólóban és franciabugyi méretű ,,nadrágocskában" érkeznek meg az iskolába. Néha úgy néznek ki, mintha csak alsónemű lenne rajtuk. Itt nem is az a kérdés, hogy ez most kihívó-e, vagy sem, hanem hogy végképp nem alkalomhoz illő. Olyan, mintha valaki arra sem venné a fáradságot, hogy kivegyen egy normális ruhát a szekrényből. Sok fiatal (sőt, középkorú!) nőt látni olyan szerelésben, ami csupán két helyen lenne elfogadott: az ágyban vagy közvetlenül a strandon.

A ballagásokon és diplomaosztókon is gondolkodóba esem. A diplomaosztóra várakozó lányok jelentős része - elnézést a hasonlatért - luxusprostinak van öltözve. Rágógumizva tipegnek jobbra-balra. Ilyenkor mindig őszintén örülök, hogy a ceremónián talár lesz rajtuk. A diploma (mint a többéves tanulás jutalma) és a dekoltázsvillantás (mint erotikus jelzés) köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy csak a szexi ruhák akasztanak ki. Dehogy! Azoknak is helyük van a nap alatt, vagyis az alkalmi ruhatárban vagy a strandon és a nyári korzón - de nem az iskolapadban. Anno az iskolai köpenyt azért találták ki, hogy a diákok közt levő különbségeket eltakarja, s mindenki egyenlő esélyekkel induljon a tudásért vívott csatába. Ám mára felettébb igénytelenek lettünk. Az ,,ebben a ruhában a szemetet sem vinném le" (illem)szabály már régen nincs érvényben, és éppen ezért slampos, suhogó joggingban intézzük napi ügyeinket.

Az illemtan részei a köszönések, üdvözlések szabályai

Nemrég csak úgy kikapcsolódásként elolvastam egy háború utáni csíkos lányregényt, amely gimnazista korú fiatalokról szólt. Meglepődve láttam, hogy a diákok - akik nem egy iskolába jártak - magázták egymást. Nővérem szokta mondogatni, milyen jó érzés volt, hogy a gimnáziumban a tanárok már magázták őket.

Ma pedig a 60 éves hölgyek kikérik maguknak a magázást!

A minap a barátnőm mesélte, hogy gondban van a megszólításokkal, mióta gyereke van. Nemrég egy ruhaüzletben odaszólt a fiacskájának: Köszönj szépen a néninek! Erre a középkorú kasszáshölgy kikérte magának, hogy ő nem néni. Nekem is rengeteg hasonló tapasztalatom van. ,,Igen, kislányom, ott van egy fiatalasszony", vagy: ,,Ő itt Kati kicsoda?" Egyáltalán: mikortól néni valaki? Egy 70 éves nénit már szólíthatunk így, vagy inkább soha nem akarunk nénik lenni... Ám akkor miként szólítsuk meg egymást, mit tanítsunk egy 3 éves gyereknek? Azt sem értem, miért pont most lett elegünk az Ön-ből... Mikor tagja lettem a városi énekkarnak, azzal fogadtak, hogy itt aztán senki sem magázódik. Rendben, gondoltam, majd megpróbálom. Nem volt könnyű. Egyrészt, néhány dalostárs az anyukám lehetett volna, másrészt fura volt letegezni ismeretleneket. Sokan azzal érveltek, hogy magázódva nem kerülünk közel egymáshoz. Ám pusztán a tegezéstől nem alakulnak ki mélyebb barátságok. Ahhoz idő kell. Az idősebbek pedig a tegezéstől nem lesznek újra 20 évesek - mert elképzelhető, hogy ez az illemszabály is a manapság dívó fiatalságkultusz miatt ment ki a divatból.

Tudom, attól, hogy illedelmesen köszöntek, a régiek sem voltak jobb emberek, mint a mostaniak. Csak épp egyszerűbb volt az ábra, ki hogy szólítsa vagy köszöntse a másikat. Ami által a tiszteletet is könnyebb volt megtanítani a gyerekekkel. (Ezt pedagógusként tudom.) Nyilván vannak igencsak jó modorú, de elvetemült emberek, és kissé modortalan jószívűek. Ám néha a jó modor összefügghet a jószívűséggel. Egy hatvanas nagyapa mesélte, hogy a nyáron ő vitte el az ovis gyereknapra az unokát. Az udvaron folyt a gulyás, szólt a zene, ki-ki a maga ismerősével trécselt. A nagypapának rosszulesett, hogy senki nem üdvözölte. ,,Ha a korra nincsenek is tekintettel, s nem adják meg a tiszteletet az éveknek, azért egy újonnan érkezőt illett volna legalább köszönteni."

És igaza van. Mert nem arról van szó, hogy emeljünk kalapot, és jöjjön ismét divatba a ,,kezét csókolom"

Csak átestünk a ló túloldalára, nem tudjuk, mi illik, és mikor illik. Nekem is köszönt már úgy egy negyvenes férfi, hogy ökölbe szorított kézzel ,,koccolt" egyet velem. A játszótéren a csinos, fiatal anyukák folyamatosan káromkodnak. Az a baj a csúnya beszéddel, hogy ha elkezdjük, nagyon hamar rászokunk. Olykor jó kiengedni a gőzt és a dühöt, de erre nem ez a helyszín a megfelelő.

Gyakorló pedagógusként mondhatom, hogy gyerekeink számára lassan a jó modor ismeretlen fogalom. Egyre gyakoribbak a ,,kit érdekel", ,,mit tudom én" szólamok a kiselsősök szájából is. És egyre több az olyan gyerek, aki rajzórán nem akar rajzolni, tesiórán nem akar tornázni, íráson nem akar írni, a másolástól ki van akadva. Rendben van, jobb lenne kint fogócskázni, és az oktatásra is ráférne némi reform. Ám az, hogy fennhangon fellebbeznek, s beszólogatnak, már nem helyénvaló. S akkor még nem szóltunk azokról az egyetemistákról, akik úgy viselkednek, mintha egy amerikai film mintájára, a buli miatt felvételiztek volna főiskolára. Nemrégiben a portás nénink mesélte a kollégiumból, hogy visszasírja a mi generációnkat (pedig mi se voltunk angyalok!!!), mert a mostani diákok már nem ismernek se istent, se embert. Nemrég pedig egy taxisofőr morgott, hogy nem meri felvenni a diszkós tinédzsereket, mert olyanok, mint a Tortuga szigetén fékevesztetten tivornyázó kalózok...

Mára általánosan érvényes, hogy nem ártana sikkesebben öltözni és szebben beszélni

Az illem nem csupán annyit jelent, hogy tudjuk, mivel vágjuk fel a halat, és kiről segítsük le a kabátot. Az illem életstílust is jelent. Ha valaki az illemszabályokat nem tartja be, az égvilágon nem történik semmi. Csak valahogy mégis kellemesebb és cizelláltabb velük az élet. Meggyőződésem, hogy sokkal vidámabban és stresszmentesebben tudnánk élni, ha több tekintettel és tisztelettel közelednénk egymáshoz. Ezért illemet sose Madonnától vagy a Kardashian-klántól tanuljunk.

A jól nevelt gyerekekből jól nevelt felnőttek lesznek. Lásd az angol királyi családot! A kis Harry és William már gyerekkorukban megtanulták, hogy minél gyakrabban használják a kérem, köszönöm, elnézést kifejezéseket.

- Az első illemszabály, amit Kate-nek meg kellett tanulnia, hogy egy jól nevelt hercegnő mindig összezárja a térdét. És a laptáskát mindig a melléhez szorítja, mikor kiszáll az autóból, hogy védje a dekoltázsát.

- Harry herceg tudja, hogyan legyen udvariasan szerelmes. Szerelmét Meghan iránt a leggyöngédebb gesztusokkal mutatja ki.


Deák Csáky Julianna (Ipolyság)


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Pozsonyi Ádám: Gizit hazavinni a diszkóból
  2018-07-16 23:30:07, hétfő
 
  A család nem arról szól, ki kit és mennyire szeret. A család egy társadalmi konstrukció.

Szidják Novák Katalint. Szidják, pedig Novák Katalin csak annyit mondott, hogy a homokos együtt élés az nem család.

Nem azt mondta, hogy vasra kell verni valakit, és kitűzni fejét a budai Vár tornyára. ,,Most mér', az élettársi kapcsolat is ugyanolyan család, mi is szeretjük egymást annyira stb." Ettől a sunyi affektálástól mindig ingerült leszek, s meg kell hallgatnom egy korai Manowar-albumot, hogy helyrerázódjak kissé. És most mielőtt agybajt kapnak libsik és ,,valódi konzervatívok" - ezt a kettőt nekem valamiért nehéz megkülönböztetnem -, majd sikítva nyúlnak a fiókban tárolt ,,Én elítélem a megkülönböztetést, a gyűlöletet, és minden ember egyenlő!" feliratú póló után, ezt a tételt kissé kitágítom:

A nem homokos együtt élés sem család.

(De rohadtul kell okádnom attól, hogy korunkban mindig görcsösen fel kell mutatni egy ellengesztust, egyfajta ,,De nekem is vannak vegán barátaim", ,,Együtt ministráltam egy roma fiúval", meg ,,A múlt héten is megdicsértem egy kortárs néger leszbikus festő képeit, nagyon jók, és tökre elfogadom őt, semmi bajom vele!" Hol egy köpőcsésze?)

Nézegetem a 24.hu nevű, sorosista internetes csasztuska idevágó cikkét. ,,A család szerepe az élet továbbadása". Ezt így kiemelik vastag betűkkel, fekete háttérrel, rémisztően. ,,Juj, mit mondott. Húúúúú...". Én meg nézem, ásítok, hát jól van, Novák Katalin elmondott pár közhelyet, azt annyi. Lapozzunk.

Ezek meg itt beszarnak, és olyan pánik lesz úrrá rajtuk, mintha azt mondta volna, hogy mindjárt indulnak azok a bizonyos vonatok.

Létezik vajon nem idióta libsi?

Szóval akkor kezdjük: Először odáig jussunk el, hogy a világban léteznek szintek. (Ez egy balliberálisnak rendszerint már itt nem követhető.) Ha Gizikét hazaviszem a diszkóból, és meghúzom - feltéve, ha sikerül részegen -, az még nem család. De ez semmi! Ha Gizikét hazaviszem, és részegen meghúzom, ő onnantól fogva még csak nem is a barátnőm.

De ha Gizike mondjuk már a barátnőm - ezt a részegen diszkó után egyből meghúzás szertartása erősen nehezíti, a férfiember, ha másban nem is, ebben mindig konzervatív -, attól ő még nem az élettársam. És ha mondjuk, már ott tartunk, és az élettársam a kis Gizike, akkor még mindig nem a feleségem.

A szintek kiiktatása maga a nagybetűs baloldaliság. Ez a szellemi zsákutca lényege. A nivellálás, a minőségi különbségek felszámolása. Nem véletlen, hogy mindig a felsőbb szinteket támadják, és mindig az alsóbb szinteket próbálják helyzetbe hozni. (Az írástudatlan suttyó egyenlő a történészprofesszorral. A beözönlő idegennek ugyanannyi joga van, mint a saját nemzetem fiának. Tehetség nélkül is lehet valaki festő, elég, ha odacsöpögtetünk pár pacát a vászonra. Vashordókat ütögetünk, és az éppúgy zene, mint Bach vagy az Iron Maiden stb.)

Ki dönti el, mi a zaj, és mi a zene? - nyafognak. Ki dönti el, hogy mi a család?

A család nem arról szól, ki kit és mennyire szeret. A család egy társadalmi konstrukció. A család férfi és nő szövetsége utódok felnevelésére. (Mert azonos neműek nem tudnak utódot létrehozni, ha meg örökbe fogadnak, az utód lelkileg sérül, és az hosszú távon a közösségnek rossz.)

Ez a család. És ezért ez a család. Pont.

A család ugyanis nem arról szól, hogy neked jó legyen. A család arról szól, hogy a közösségnek legyen jó!

De nézzük csak újra. Ha az élettársi kapcsolat - akár ellentétes, akár azonos neműek a résztvevők - ugyanolyan család, mint az, melyben egy férfi és egy nő két gyereket nevel, akkor ilyen alapon azzal is egyenrangú, hogy Gizikét hazaviszem a diszkóból, és részegen lehányom.

Ha jól tudom, ma Magyarországon - nagyon helyesen! - kiemelt támogatást kapnak a családok. Ha viszont a család az, ami nekem tetszik, akkor, ha Gizikét hazaviszem a diszkóból, ezért nekem voltaképp még pénzt is kellene kapnom.

Szerintem sok derék hímsoviniszta pattanna fel erre, majd így kiáltana. Ez az Béláim! Ez kell nekünk! Éljen a haladás!


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
A nő legyen nő és a férfi az férfi
  2018-07-07 18:05:35, szombat
 
  A genderelméletek folyamatos vita tárgyát képezik nemcsak a laikusok, hanem szakemberek körében is. Dr. Bagdy Emőke budapesti klinikai szakpszichológust és párterapeutát szólaltatjuk meg a témában.
Bagdy Emőke: az Isten nélküli univerzum eltorzítja a világunkat

- Kutatók szerint a gender-mozgalom lényege a nemek közötti egyenlőség megvalósítása az élet minden területén. Ez a mozgalom ön szerint hol siklott ki?

- Az 1900-as évek elején elindult feminista mozgalmak elsődleges célja még az volt, hogy a nők egyenjogúsága a választójogban jusson kifejezésre. E mozgalmak erősödése később a férfi-nő viszony hagyományos, patriarchális családszerkezetének lazulását és változását hozta magával. A nők részéről egyre kiterjedtebbé vált az a követelés, hogy az élet minden területén létrejöjjön a férfi és a nő közötti egyenlőség. A szocialista országokban ez a nők kényszerű munkavállalásában jutott kifejezésre, míg Nyugat-Európában beindult egy igen aktív harc a nők egyenjogúságáért. E kétféle mozgalom az 1989-es rendszerváltások után találkozott, amikor az ENSZ Nők az Egyenlőségért Világkongresszusán, Pekingben 1995-ben elindult az úgynevezett gendermozgalom, ami kisiklatta és nem kívánatos irányba terelte az egyenjogúságért folytatott harcot.

- Miért mérföldkő a pekingi világkongresszus?

- Ezen a kongresszuson mondják ki azt, hogy a biológiai nemiség feletti férfi-női szerepkülönbségeket fel kell számolni. Először hangzik el, hogy a biológiai nemiség is legyen szabad döntés tárgya, ami lényegében az emberi nemek elmosása, eltüntetése, a nemi jellegek figyelmen kívül hagyása.

Ez olyan kitágítása és túlértelmezése az esélyegyenlőség fogalmának, ami megítélésem szerint túllép az ember hatáskörén,

tehát bele akar szólni az evolúció törvényeibe. De arról a világnézetről is megfeledkezik, amely kimondja: isteni törvény, hogy legyen férfi és nő, szaporodjatok, sokasodjatok, és népesítsétek be a Földet. A nemi szerepkülönbségek kiküszöbölése azért is abszurd, mert mindannyian kromoszómáinkon keresztül, genetikailag kaptuk meg az életünk kibontakozásához szóló küldetésünket. Ezt nem lehet felcserélni valamiféle önkényes emberi döntéssel.

- Genderkutatók szerint nincs akkora különbség férfi és nő között, ahogyan azt eddig hittük. Ez mennyire cáfolható érv?

- Az élettörvény evolúciós és pszichológiai szempontból is kétségbevonhatatlan tény. A hím és a nőstény különbözik egymástól biológiájában, idegrendszerében, kézségeiben, agyműködésében. Ezeket az alapvető különbségeket azok a kromoszómák határozzák meg, amelyeket magunkkal hozunk. A genderelmélet ezeket a tényeket tagadja. Ad absurdum, hiába akar egy férfi más nemi sorsot, ha az alapvető biológiai és rendeltetésileg meghatározott képessége szerint nem arra született, hogy gyereket hordjon ki. A nő hiába akar nemzeni, mert ez nem adatik meg neki.

- A mozgalom egyik látványos megnyilvánulása a házasság fogalmának a tágítása. Mit jelent ez a ,,nyitás"?

- Az történik, hogy a nemi különbözőségekhez kötött életfunkciókat elkezdik önkényesen megváltoztatni, és a történelmileg, társadalmilag és jogilag szentesített házasság és család fogalmát föllazítják. Magyarán:

eldöntik, hogy ki férhet bele a házasságba.

Ilyen formán jutottak el számos európai országban is a többnejűség felvetéséhez, ami összefüggésben áll a bevándorlással, tudniillik a muszlimoknál engedélyezett a többnejűség. A jelenleg érvényes törvénykezést azzal cselezték ki, hogy egy házasságot szentesítenek a keresztény törvények alapján, a többi feleséget pedig egyedülálló nőként kötik be a rendszerbe, és a családjogi törvény értelmében támogatják őket. Még néhányat alszunk rá, és eljutunk oda, hogy valamiféle társadalmi konszenzus alapján megváltoztatják a házasság intézményét szabályozó törvényeket.

- A tét nyilván az egyneműek házasságának az elfogadtatása. Mekkora erre a társadalom fogadókézsége?

- Szlovénia már legalizálta a melegházasságot, az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága szintén szentesítette, de Európa-szerte olyan nagy a nyomás a nemi különbségek bagatellizálására, hogy ennek komoly következményei lesznek. Svédországban a nemi nevelés már az új szemlélet és gyakorlat szellemében változik. Kérdés, hogy ezek után minek tekintjük a házasságot. Nagyon súlyos dolgok történnek attól kezdve, hogy kimondjuk: bárki beléphet a házasság szentségébe. Nem attól apa és anya valaki, ha annak nevezik, hanem az olyan szerepmegosztásokról, amik nem ruházhatók át. A férfi-nő viszonylatában a jog feladata, hogy a mély érzelmi alapon létrejövő életközösség alapján alkosson törvényt. Ha mi a jog kompetenciájának a lesilányításával az irányított közvélemény-kutatás, illetve népszavazás kérdésévé tesszük azt, ami törvényileg és történelmileg szentesített, akkor hamarosan eljutunk a pszichiátriában tárgyalt fogalmak határainak a tágításához: az elmegyógyászatban ezzel a fogalommal határozzák meg a téveszméket.

- Miért befolyásolhatóak ilyen könnyen az emberek?

- Az Isten nélküli univerzum, amiből a legfelsőbb szabályozót kikapcsolták és emberrel, pénzzel, hatalommal helyettesítették, eltorzítja világunkat.

Mivel korunk etikai relativizmusban szenved, lényegében az identitásépítés teljes folyamata is aláaknázható.

Emiatt sok emberben nem tudatosul, hogy az a kultúra életképes, amelyikben tovább megy az élet. Ezekben a kultúrákban az egyetemes igazság alapköve az élet, aminek védelmét és szolgálatát minden szent irat - a Biblia, a Korán, a Talmud és mások is - szavatolják. Az élettörvényhez mindenki a maga szerepével járulhat hozzá. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy egy társadalom működése nem alapulhat többségi véleményen: vannak alaptörvények, amelyeket tiszteletben kell tartani, és amelyek nem tehetők népszavazás tárgyává.

- Mennyire gyűrűzött be a genderideológia az iskolai oktatásba?

- Több országban egyre inkább begyűrűzik. Ha egy gyerekben nem hangsúlyozom azt, amiben ő királyi kincs, hogy ő egy kisfiú és milyen készségeket hozott magával, akkor lehet, hogy a nemi viselkedésében kislánnyá tudom alakítani, vagy fordítva, de ezzel magát az életet aknázzuk alá.

Miért célja egy ideológiának, hogy a kisfiú vagy kislány felnőtt korában boldogtalan legyen?

Az erkölcsileg szétesett és törvényerejében megrendült anómiás világ már nem teszi lehetővé, hogy életünket irányítsuk, és életcélokat találjunk.

- Párterapeutaként hogyan látja, mi a legsúlyosabb következménye a hagyományos emberi kapcsolatokat felborító genderideológiáknak?

- A nemi szerepkultúrák drámaian megváltoztak, aminek mind a nők, mind a férfiak életére komoly hatása van. Mozgalom indult arra, hogy megtanítsuk a fiainkat férfiasan viselkedni, mert már nem tudnak udvarolni, nem tudják, hogyan szerezzenek partnert maguknak. Előállt a férfi elmagányosodása és elnőiesedése, míg a férfiasodó nő oldaláról - a párkeresés vágyából - egy nem kívánatos nyomulós tendencia lépett életbe. Súlyos párkapcsolati zavarok állnak elő. A férfiak éretlenek elköteleződni, nem tudnak felelősséget vállalni, identitásérésük késedelmes - sokan harmincas éveikben sem tudnak elkötelezett párkapcsolatba kerülni -, a másik oldalon pedig a biztonság- és bizalomhiányban szenvedő nőkkel találkozunk. A teljesítményközpontúság elve olyan karrierépítési kényszerhelyzeteket teremt, ami kitolja a párválasztási és gyerekvállalási időt. Ebből születik a szomorú szinglik világa: a férfiakat domináló nők és a férfiasságukban megsebzett férfiak. A nemi nevelés határainak az elmosása boldogtalanná tesz férfit és nőt egyaránt.

- Szakemberként sokat vitatkozik a genderelmélet kutatóival. Sikerül-e bizonyos pontokban közös nevezőre jutni?

A legnagyobb problémát abban látom, hogy a genderelmélet hívei olyan agresszív nyomulással követelik toleranciánkat, hogy nyoma sincs az esélyegyenlőségből logikusan következő türelemnek,

ami azt jelenti, hogy tisztelem a te nézeted, és te is tiszteled az enyémet. Erről persze szó sincs. Lefektették a gendermodellt, és aki ezt nem hiszi el, nem ezt tanítja, vagy nem ezt vallja, akkor következnek a minősítések. Jómagam, aki mindig kiállok a férfi és a nő, a nemek életelvű meghatározása mellett, olyan minősítéseket kapok, amit nehéz leírni. Részt vettem olyan kerekasztal-beszélgetéseken, ahol hihetetlen agresszív erővel nyomultak fölém, hogy igenis vegyem tudomásul, a dolgok így vannak rendjén. Erre persze én nem vagyok kényszeríthető. Tulajdonképpen egy erőszakos kisebbség nyomulásának vagyunk a tanúi, akik le akarják söpörni az asztalról a toleráns, engedelmes és nem vitázó többség meggyőződését és érveit. Holott a népesség többségének a fejében eredendően az van, hogy a férfi legyen férfi, és a nő az nő.

- Életellenes ideológia a genderelmélet?

- A férfi és a nő közötti különbségeket akkor is muszáj hangsúlyozni, ha egy kisebbség nyomulása a genderelmélettel magát az életet támadja. Van egy filozófiai alapkérdés: ha az emberi létből kivesszük a küldetés fogalmát, és azt mondjuk, amit a materializmus, hogy a világ véletlenül jött létre, és az emberi életnek legfeljebb a pillanatnyi vágykielégítés a célja, már ott is vagyunk a genderelméletet alátámasztó világnál.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Stop ratyizm - Tüntetnek a Pride ellen
  2018-07-07 17:39:37, szombat
 
 Stop Ratyizmnak nevezték el azt a motoros és gyalogos tiltakozást, amelyen a szexuális devianciák népszerűsítése ellen emelik fel szavukat a tüntetők.

A szervezők megfogalmazása szerint a liberálisok által aljas módon erőltetett buzerancia-propaganda különösen káros hatással van a még fejlődésben lévő, mentálisan képlékeny gyermekekre. Emiatt tüntetnek vasárnap 15 órától, a Pride ideje alatt az Andrássy úton a Kodály köröndtől a Hősök tere felé.

A rendezvényre szeretettel várnak minden olyan gyalogost és motorost, aki a tiltakozással egyetért.

"Azok a szervezetek, motoros klubok, akik szervezett formában kívánnak a tiltakozáson részt venni, a +36 70 5519909-es telefonszámon jelentkezhetnek. A rendezvényre gyülekezés 14 órától a helyszínen, ahová gyalog és motorral a Hősök tere irányából lehet behajtani" - tudatták a szervezők, akik a rendezvényen a nemzeti jelképek használatát is jó néven veszik.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Iskolákban SZERETNÉK TERJESZTENI A HOMOKOS PROPAGANDÁT
  2018-07-07 17:35:12, szombat
 
 Csütörtök délután Budaházy György ellátogatott az egy hónapos Pride rendezvénysorozat egyik legveszedelmesebb eseményére (katt), ahol a fő téma az volt, hogyan lehet iskolás gyerekeket és tanáraikat LMBTQ szempontból "érzékenyíteni". Az alábbiakat az ő beszámolójából tudjuk.

A körülbelül 20 fős csoportban volt legalább 5-6 “tanár", köztük több idősebb, akik már évtizedes "praxisban" mérgezik a magyar gyerekek agyát az ország különböző iskoláiban. A témavezető is egy ilyen leszbika volt, akinek számos hajmeresztő megnyilvánulása közül a legelképesztőbb szerint, ha a fiú gyermekét egyedül nevelő minden nő fiából buzi válna, azzal sem lenne semmi gond, sőt! Gondoljunk bele: ezek magyar iskolákban tanítanak. Már most sokkal nagyobb a baj, mint gondolnánk! Az eseményről később részletesebben is be fogunk számolni.
Mindenki - főleg a családosak - ennek szellemében döntsön arról, hogy kell-e ez ellen a jelenség ellen tevőlegesen is tiltakoznia.
Holnap 14 órától várunk mindenkit a Hősök terén! Mellékelve a legújabb iskolai propagandakiadványuk borítója.
A fenti kép az idei Pride logója, ami jól mutatja, hogy máris eredményt ért el a Magyar Ellenállás: kordonok közé zárta a devianciát. A szivárvány amúgy eredetileg egy pozitív jelkép, de mint mindent, ezt is megrontották, ahogy megrontanák az egész társadalmat...


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Nyílt levél a heteroszexuálistól eltérő valamennyi gender
  2018-06-29 23:22:33, péntek
 
  Nyílt levél a heteroszexuálistól eltérő valamennyi gender számára.

Kedves LMBTQ, (és ki tudja még hányfajta gender?) polgártársak! Kedves Barátok,Ismerősök, Honfitársaim !

Mivel, mostanában több parázs vitát is hallottam, a témával kapcsolatban, ezért szeretném én is megosztani a gondolataimat.

A vita hevében, nehéz higgadtnak maradni, pro és kontra, de én azért megpróbálom.

A “másság" nevű nemi identitászavarról szeretnék beszélni, amit persze a mai PC ( politically correct) nyelvezetben nem így hívnak. Ezt a biológiai zsákutcát manapság oly divatos kifejezéssel másságnak, meleg büszkeségnek illik nevezni, engedve ezzel a homoszexuális lobbinak, mely a világ egyik legerősebb lobbija. Miután nevezetteknek életvitelükből, és közösségükből fakadóan sok felületük és pénzük marad erre az öncélú propagandára, így úton-útfélen a szemünk elé kerül a téma.

Normális esetben az abnormális nemi identitás hálószobatitok maradna, nem országos közösségben megélt identitás lenne. Szexuális zavarokat zászlóra tűzni? Ki hallott olyan, hogy utcára mennek az állatokkal közösülők reklámozandó beteges vonzalmaikat?

Isten lássa lelkem addig, amíg nevezettek diszkréten élik meg ezt a fajta - az evolúció alapvető téziseivel is ellentétes - dolgot, addig a lelkük rajta. Én maximálisan tiszteletben tartottam, és ezután is tiszteletben fogom tartani a nézeteiket.

DE!!!!

Nekem, és a hozzám hasonló “maradi"gondolkodású embereknek, ne kívánják természetesnek beállítani azt, ami nem az! Ne nekem kelljen bűntudatot éreznem, mert a diszkréción túl, nem tudok azonosulni ezzel a "dologgal".

Könyörgöm.

A felmérések szerint a világ népességének mindössze 3 %-a homoszexuális, amit azért még liberális jóindulattal sem lehet többségnek nevezni. Miért akarják nekem, a gyermekeimnek, és a valódi többségnek ezt egészséges vagy követendő példaként beállítani? Ha a szüleik is így gondolkoztak volna,önök, meg sem születhettek volna, mivel az azonos neműek szexuális kapcsolata az utódnemzést tekintve nem reproduktív.

A dohánybolt kirakatára fóliát kell rakni, hogy az ifjúság egészséges fejlődését ne befolyásolja károsan, ugyanakkor az Andrássy úton kamionok platóján vonaglanak, kéjelegnek, az azonos nemhez tartozók, és a történések ellen semmi kifogást nem emelnek a "hatalmasságok", sőt engedélyezik azt, az alapvető jogokra hivatkozva.

Nekem, nekünk nincsenek jogaink? Muszáj eltűrnünk a folyamatos provokációt?

Lassan ez az arcátlan nyomulás, amelyik mindig az arcom elé tolakszik teljesen kiborít. Arról nem beszélve hogy ezen szivárványos emberek kivételével a legtöbben úgy gondolják, hogy ez a fajta “önkifejezés" kontraproduktívvá válik. Olyan érzésem van, mint gyermekkoromban, amikor nem szerettem a spenótot. Melyik óvónéni gondolhatta úgy, hogy ha erőszakkal lenyomja a torkomon, akkor majd megkedvelem, vagy elfogadom? Minél nagyobb erővel akarják “lenyomni" a torkomon, annál nagyobb erővel igyekszem ellenállni. Ettől függetlenül a bennem forrongó indulatok egyre erősebb önmérsékletre késztetnek, hogy a "hatás-ellenhatás" elvén, miként is kezeljem ezt a fajta magamutogatást.

Félek, hogy addig-addig feszegetik azt a bizonyos húrt, hogy minden keresztyényi jóindulatomat, és megbocsájtásomat félretéve, én is hasonló arroganciával, és vehemnciával fogom kezelni a helyzetet, amiről persze tudom, hogy nem megoldás a problémára.

Tehát kedves LMBTQ (és ki tudja még hányfajta gender?) polgártársak!

Higgyék el, hogy a magyar egy végtelenségig toleráns nemzet. Elfogadjuk önöket olyannak amilyenek. Tiszteletben tartjuk az önök nézeteit, identitásukat, és arra kérjük önöket, hogy önök is tartsák tiszteletbe azt, hogy mi másként gondolkozunk az élet dolgairól. Csak azt szeretnénk kérni, hogy nem tolják azt folyamatosan az arcunk elé.

Bízva az önök toleranciájában is.

Tisztelettel: Földesi László, heteroszexuális, három gyermekes, nős, családapa.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Rendet kell vágni az Akadémián
  2018-06-26 21:16:42, kedd
 
  Felhorgadt a Magyar Tudományos Akadémia elnöksége, miután a kormány az intézmény kutatási-fejlesztési forrásainak felügyeletét az Innovációs és Technológiai Minisztérium hatáskörébe szándékozik utalni. Az egykor gróf Széchenyi István felajánlása nyomán létrejött tudós testületet ma irányító Lovász László és vezetőségi társai a törvénymódosítási tervezet visszavonását követelik, mondván, az csökkenti az Akadémia függetlenségét.

Ha valóban így van, az felettébb üdvös és helyes. Épp ideje rendet vágni a Magyar Tudományos Akadémián, mely jelentős részben - legalábbis a társadalomtudományok vonatkozásában - a balliberális ideológia egyik utolsó, makacs végvára. Ez az intézmény mindmáig tagjai sorában tudja a szabadkőművesből az 1919-es magyarországi vörösterror helyettes közoktatásügyi népbiztosává lett, az első magyarországi kommün Vörös Hadserege 5. hadosztályának politikai kommisszárjaként nyolc katonát kivégeztető Lukács Györgyöt. Sőt, nagy becsben tartja ennek a szellemtörténetben teljességgel jelentéktelen kommunista gyilkosnak a hagyatékát, melynek külön állandó kiállítást szentelnek, miközben az 1946-os koncepciós perben háborús bűnösként elítélt, 2015-ben a hamis vádak alól jogerősen fölmentett tudós történészt és jeles kultúrpolitikust, az MTA tagjainak sorából jogsértően kizárt Hóman Bálintot továbbra sem hajlandó rehabilitálni. Gyalázat az is, hogy az Akadémia 1936 és 1944 közti elnökét, József főherceget és a katyni vérengzés valós történetét feltáró Orsós Ferenc patológus professzort sem fogadta vissza tagjai sorába. Ezzel a tudós testület nem csak a történelemhamisítást és a justizmordot legitimálja, hanem szembehelyezkedik az Alaptörvénnyel is, mely egyértelműen kimondja, hogy 1944. március 19. és 1990. május 2. között interregnum volt. Ebből pedig az is következik, hogy az ezen időszakban hozott döntések nem lehetnek joghatályosak.

A Magyar Tudományos Akadémia a magyar tudományosság és közművelődés, a tudatformálás fontos, megkerülhetetlen intézménye, ezért a nemzetépítő államnak fokozott figyelemmel kell követni tevékenységét. Az ideológiai indíttatású magyarellenes kettős mérce méltatlan az MTA-hoz. Ezért ezen intézményben is ideje elkezdeni és véghezvinni a rendszerváltást, felszámolva a tudományos függetlenség mögé bújó balliberális fészkeket.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
A modern orvostudomány újabb eredménye
  2018-06-26 19:38:41, kedd
 
 Két bejelentést is tett 2018 során a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet. Az egyik, hogy a videojáték-függőség a továbbiakban hivatalosan is személyiségzavar. A másik, hogy az úgynevezett "transzneműség" viszont többé nem.
Itt tart a tudomány fejlődése 2018-ban: ha valaki túl sokat csépeli a virtuális szörnyeket a képernyőn, az bizony beteg ember és kezelni kell, de aki férfi létére nőnek képzeli magát, hormonokkal tömi és megcsonkítja magát, az teljesen normális.


A videojáték-függőség a világszervezet definíciója szerint három feltétel megléte esetén állapítható meg: a páciens nem képes kontrollálni a játékra fordított időt, előtérbe helyezi a játékot a mindennapi élettel szemben, és a negatív következmények ellenére folytatja azt.

A fentiek alapján nagyjából minden második középiskolás mentális betegnek számít, Terry Black viszont nem.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
Egy teljes hónapon keresztül szivárványszínű fertőbe burkol
  2018-06-09 18:57:21, szombat
 
  Egy teljes hónapon keresztül szivárványszínű fertőbe burkolják Budapestet

A Budapest Pride történetében először egy teljes hónapon át, június 8-tól július 8-ig tart majd a Budapest Pride Fesztivál, közel száz ,,kulturális programmal" és az ,,eseményt záró felvonulással." ,,Merj nagyot álmodni!" - szól az idei szlogen, jelezve a fesztivál programkínálatának növekedését is, de az üzenet ennél többet hordoz magában - írják honlapjukon.

A szervezők kiemelik: azért sikerülhetett a korábbi egy hetes fesztivált egy hónaposra kibővíteni, mert az LMBTQ (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer) közösség, és a több, mint félszáz civil szervezet összefogással, lelkesedéssel, önkéntesen szervezi meg a programokat, és együtt tesznek az álmaik megvalósulásáért.

Talán nem meglepő, hogy a támogatók között a Soros-hadsereg zászlóshajójaként emlegetett Amnesty International is ott szerepel, mivel az esemény szervezője, a Szivárvány Artemisszió Alapítvány is Soros pénzből tartja fenn magát és próbálja érzékenyíteni a magyar társadalmat a nemi identitások nélküli világ elfogadására és megélésére.


Forrás. Link


Pride: a gyerekeknek szükségük van "meleg" példaképekre - Egy hónapig fog dőlni ez a szemét

A péntek esti, fővárosi hivatalos megnyitóval elkezdődött a 23. Budapest Pride, az LMBTQ-"közösség" ("leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek") fesztiválja, amely az idén először egy teljes hónapon át, július 8-áig tart - derül ki a Propeller összefoglalójából. A HVG tudósításban még sokkal lelkesebb volt, gondoskodtak arról, hogy a fontos üzenetek eljussanak az olvasókhoz, a teljes beszédeket közölték. Az unatkozó és alacsony vérnyomású olvasóink kedvéért csak linkelni fogjuk ezeket, de néhány fájdalmasabb mondatot magunk is kiemelünk.


ERRŐL BŐVEBBEN képekkel és videóval az alábbi linken olvashatnak:


Link

Stoffán György: Istentisztelet is lesz az egy hónapig tartó Pride-on...

Mit lehet erre mondani? - ez volt az első döbbenetemben leírt mondat. Majd ezernyi gondoltatom támadt, amelyekből néhányat most papírra vetek...

Amikor meghallottam, hogy egy hónapig tart ez az abnormális rendezvény, és a vidéki városokra is kiterjesztik a fertőzést, megdőlt minden hitem abban, miszerint mi keresztény ország lennénk. Igaz, az Alaptörvényben ez áll, ám elképzeltem amint a KDNP találkozik Jézussal, és jól leszidja, hogy miért parancsolt olyan dolgokat, amelyek betarthatatlanok. Majd Jézus helyett Semjén Zsolt eldönti, hogy mikor lehet tiltani valamit és mikor nem. Hiszen, ha tiltjuk - magyarázná Jézusnak - akkor minket támadna ezért is Brüsszel és az egész világ. Majd... ha itt lesz az ideje, akkor betiltjuk... és ha ez Neked nem tetszik, akkor tehetsz egy szívességet... elvitetlek a TEK-kel!

Nos, ha ilyen nem is lehetséges, de a meghosszabbított rendezvény szellemisége ez! Van Alaptörvényünk, amelyben a fogalmazók keresztény országnak nevezik Magyarországot, de ennek semmilyen kézzelfogható társadalmi eredménye nincs. Rettegve gondolok arra, hogyha az Alaptörvényben foglalt egyéb törvények is csak ennyit érnek, akkor itt hamarosan elárasztanak minket mindenféle nációk, akik ellen ma kézzel-lábbal tiltakozunk. Hiszen a fentiekből is csak a lényeget nem tartjuk be, s miért volna akkor ez az egyetlen ilyen?

Krisztus ugyanis nem azt mondta, hogy a bűnt az emberek, a kormányok, a rendőrség határozza meg, hanem Ő megmondta mi a bűn, mi a megbotránkoztatás és annak mi a következménye.
Nem a normálistól eltérő szokásokkal bíró emberek zavarnak, hanem az önmutogatás, amely szexualitással, beteges cselekményekkel hívja fel magára a figyelmet nyilvánosan. Ez pedig megengedhetetlen. Hiszen gyermekek, más felfogású emberek is élnek ebben az országban, akiket ez a rendezvény nem csupán zavar, de emberi méltóságában sért.

Az egyházak néma beleegyezését vélem felfedezni abban, hogy a ,,keresztények a homoszexuálisokért" - vagy mifene - civilszervezet ökumenikus istentiszteletet is tart a rendezvény alatt. Ez pedig a kereszténység legaljasabb kigúnyolása, hiszen Mózestől Jézuson át Mohamedig ismerjük az egyistenhitű vallások parancsait e kérdést illetően. Ki az a merész pap, aki Jézust megtagadva ki merne állni istentiszteletet tartani a perverz-fesztiválon?


Vannak a világnak olyan országai, ahol a mohamedán vallásúak zavarják szét ezeket a rendezvényeket. Ez pedig mindent elmond a jövőre nézve! Figyelmeztet, és felszólít. Mert mi azt mondjuk, hogy a keresztény értékeket védjük, miközben a kereszténység által a legszigorúbban tiltott bűnöket hagyjuk terjedni, állami támogatásokkal.... A keresztény egyházak is sunyin lapulnak, néhány kiváló és hitéért kiálló pap, akolitus és diakónus kivételével. Ha pedig valaki bírálni mer bármit és bárkit, vagy az ötven évvel ezelőtt még természetes szent hagyományokat sírja vissza, és nem tetszik neki, hogy a pápa is a migrációt támogatók so(d)rában van, vagy, hogy szabadkőműves csúcson a Szentszék is képviselteti magát, esetleg azt, hogy a keresztény egyházak nem tiltakoznak folyamatosan és látványosan az abortuszok ellen, akkor azt kitiltják a közösségből. Mert ma a bűn szimpatikusabb, egyszerűbb, konfliktus-mentesebb és modernebb, mint a józan ész, mint Jézus parancsai, mint maga az Isten.

Csakhogy a lélektelenné vált népek nem támogatják majd a papságot, s ha nem emel szót a keresztény egyházak mindegyike Jézus tanítását és parancsait gúnyoló, és ebben a kereszténységre hivatkozó bűnös rendezvények ellen, akkor maga is részesévé válik annak az égbekiáltó bűnnek, amelyet azok elkövetnek. Miféle ökumenikus istentisztelet lehet a szexuális önmutogatás közben? Hol tehát a tiltakozás ez ellen atyák és tiszteletes urak? ...

Sehol. Hallgatás van, mint volt akkor is, amikor szektákból lett egyház...
Azt gondolom, hogy a tűzeső ellen nincsen ernyő... mert lehet ez a tűzeső háborús konfliktusból eredő, lehet az immigráció következménye, lehet természeti katasztrófák eredménye is... de egyetlen percig se gondolja se a kormány, se a papság, se a társadalom, hogy ezt a gyalázatot megússzuk, hogy ennek a gyalázatnak nem lesz isteni számonkérése. Szodomában sem hitték el, hogy lesz... de volt! Lehet ezen nevetni, lehet legyinteni, csak elkerülni nem lehet...
És hagyjuk abba a könnyes-szemű templomi és ünnepségek alatti éneklést... ,,megbünhödte már e nép a múltat s jövendőt"... mert jelentem tisztelettel még nem! Nyolc millió megölt magzat, a napi 100-140 új áldozat, az egy hónapig tartó Pride, és a mindezek ellen való tiltakozás elmaradása nem utal igazi bűnbánatra. Így megbocsájtás sincs! Büntetés azonban lesz... van...

Jó lenne tehát, ha előszednénk újra régi imádságainkat és énekeinket... amelyeket szándékosan felejtetnek el a modernizálás szellemében a népekkel. Mert szép a somlyói nyeregben látni félmillió magyart... de gyászos tény, hogy idén először nem hangzott fel a Nagyasszonyunk, hazánk reménye című régi himnusz... helyette a 20. századi, remekműnek éppen nem nevezhető, a szentimentalizmustól csöpögő ,,himnuszok" zengtek, amelyeket a legnagyobb jóindulattal sem lehet imádságnak mondani...

Minden, mindennel összefügg. Ha már lehetőséget kaptunk a megmaradásra, élhetnénk is vele... tartsuk meg a parancsokat és bízzunk végre Istenben is ... Mert a Pride-ra igazán nem illik a ,,Soli Deo gloria" jelmondat! Ellenkezőleg!

(VÉGÜL CSAK HALKAN ÉS ZÁRÓJELBEN KÉRDEZNÉM: HOL VANNAK E PILLANATBAN A JÓL FIZETETT "SOLIDEOGLORIÁS" VEZETŐ NEMZETI PUBLICISTÁINK, hogy esetleg szólnának, írnának erről a lelki tömeggyilkosságról - NETÁN MÉG EGYÜTT TILTAKOZVA IS...?) ...Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  ERKÖLCS  
     1/47 oldal   Bejegyzések száma: 461 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 968 db bejegyzés
Összes: 23909 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 2234
  • e Hónap: 76698
  • e Év: 1513292
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.