Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/153 oldal   Bejegyzések száma: 1526 
Oláhok a Hősök terén… avagy a magyar suicidium
  2018-05-26 22:56:27, szombat
 
  Amikor arról beszélünk, hogy mi magyarok milyen toleránsak, mennyire megértők, bűnbánók és ki tudja, mi a fenék vagyunk még, mindig felmerül bennem, hogy itt valami félreértés lehet. Vagy nem egy népről beszélünk, vagy kötelező azt mondani, amit mondunk magunkról... Ugyanis: én nem vagyok toleráns, nem akarok elnéző lenni és nem akceptálom a hazaárulást sem....

Ám, nem csak a mondással van a baj az utóbbi években, hanem a támogatások gyakorlatával. Mindenkinek, aki felsír álmában pénzt adunk, nehogy azt mondja ránk valaki is a nagyvilágban, hogy szemét antiszemiták, hogy nacionalisták, rasszisták vagyunk. Határon túli nem magyar temetőket és imaházakat újítgatunk fel horribilis összegekért, noha volna ugyanott magyar támogatandó.

A tüntetéseken deviáns magatartást tanúsítóknak hajuk szála sem görbül, nehogy azt mondják ránk ott Brüsszelben, hogy itt nincs demokrácia, mi több fasizmus van, s mint egy ma Rómában székelő argentin érsek mondta, már-már koncentrációs táborokat építünk a menekülteknek. Ezért tehát a tüntetők sértegethetik a rendőröket, bármit szabadon rongálgatnak, és bejelentés nélkül táborozhatnak az Oktogonon.

Az állami támogatás pályázatain olyanok nyernek, akik véletlenül sem tartoznak a nemzeti elkötelezettségű társadalomhoz, de annál inkább ostorozzák a magyar nemzetet, a kereszténységet, a határon túl élőket. Kitől várjuk ezért a dicséretet? Ki mondja majd nekünk, hogy mi megértők, demokratikusak és toleránsak vagyunk... Pedig csak simán és egészen egyszerűen önámító hülyék vagyunk... Öngyilkosok!

A legbosszantóbb ostobaságaink egyike: Amíg Csíkszeredában elkobozzák a székely zászlót, mi a Hősök terén hagyjuk, hogy az oláhok hatalmas zászlóval, fülsiketítő hangosítással, népviseletben ugrándozzanak fényes nappal... mert hát az ő kultúrájuk is megérdemli. Hát NEM! Legalábbis nem a Magyar Hősök terén, ahol egykor Ceausescu falurombolása ellen tüntetett egy ország!

A nemzeti politikánkban elharapódzott az a beteges felfogás, miszerint egyetlen csóré fenekünkkel, két muraközit akarunk megülni. Ez pedig lehetetlen. Nem lehet megfelelni a liberális Brüsszel elvárásainak, s ezért büntetlenül hagyni a hazaárulást, busásan támogatni a hazaárulókat bármely művészeti ágban, magára hagyni a nemzeti elkötelezettségű művészeket, írókat, nehogy egyoldalúsággal vádolják a döntéshozó grémiumot.

El kellene dönteni végre, a választások után az újabb kétharmados felhatalmazás birtokában, hogy a de facto, de jure és kimondottan csak a magyar nemzet érdekeit szolgáljuk-e a politika, a kultúra és a gazdaság minden szegmensében, vagy egy mindenkinek megfelelni akaró hintapolitikát folytatunk, ami megfelel Brüsszelnek is, és meg a választóknak is...

Haladéktalanul változtatni kell ezen a botor, fél-liberális felfogáson. Ne támogassunk milliárdokkal nem magyar épület felújításokat, temetőket, mert akik birtokolják azokat az épületeket, azok ujjongtak a legjobban, amikor Trianon elvitte őket a magyar fennhatóság alól, s ma is ők ujjonganak, ha a magyart baj éri, s ők szaladgálnak Brüsszelbe panaszkodni a keresztény magyarokra. E tulajdonosok menjenek a mai hatalomhoz pénzért...

Ne hagyjuk, hogy a tüntetők romboljanak és sértegessék a szolgálatot teljesítő magyar rendőrt, hanem vágjuk végre pofán azt, aki átlép egy bizonyos határt. Mert ha nem szólunk, akkor sem leszünk jobbak a hazudozó és Brüsszelben hazát áruló aljas ellenzéknek, és a "schwartzista" liberálisoknak. S Brüsszel sem fogja jobban összehúzni a szemöldökét, ha elcsattan a Kossuth téren néhány indokolt pofon, és egy-egy taláros végre ítéletet mond a rendbontók felett. Mert ha ez, az ártatlan emberek felett sikerült 2006-ban, talán megy igazi rendbontókkal szemben is 2018-ban.

Ne támogassunk magyarellenes írókat, könyveket, hazaárulókról szóló filmeket, s ha lehet az egyházak között is úgy osszuk el a pénzt, hogy ne az üres, nem keresztény imaházakat és látogatatlan temetőket újítsuk fel ostobán a határon túl - persze jó hivatkozási alapként -, hanem a feldobolyi református, és a futásfalvi katolikus templomról kellene úgy gondoskodni, hogy egyik se omoljon a hívekre az istentisztelet és a mise alatt...

Van tennivaló, s talán az új kormány felesküdött miniszterei jobban odafigyelnek majd a részletekre, s szavuknak is nagyobb hitele lesz, mint az előző kormány egy-két miniszterének és államtitkárának. Mert van min javítani, van mit helyrehozni. Mert a rend, a fegyelem, a hűség és a hazafiság nem csak a választók kötelessége. Van ennek egy másik oldala is.

A választók iránti hűség, a többség iránti kötelesség. A felelősen gondolkodó magyar polgárok biztonsága, a rend, a jog érinthetetlensége, a nemzeti értékek védelme, támogatása... és sorolhatnám, amit a magyar kormány feje ért, tud és gyakorol. Kérdés azonban, hogy a Miniszterelnök környezete és az alárendeltek tisztában vannak e felelősségükkel és kötelezettségeikkel? Erre csak később kapjuk meg a választ... néhány hónap elteltével, amikor a korábbi sötét útvesztőkből végre kibotorkálnak a rossz szokások...

S miért írtam le mindezt? Mert vénülök... és szeretnék ebben a gyorsan elillant életben pár évet egy viszonylag normális országban élni... ahol végre nem kellene bírálni a saját magam választotta vezetés intézkedéseit, mert minden állami tisztségviselő megértené végre, hogy ő nem kiskirály, hanem a nemzet egyik alázatos szolgája, aki felelősséggel tartozik azoknak, akik megválasztották...

Stoffán György


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Évente 239 ezer kislány hal megIndiában csak azért,mert lány
  2018-05-26 22:49:57, szombat
 
  Évente 239 ezer kislány hal meg Indiában csak azért, mert lány

Még ötéves koruk előtt életüket vesztik. Elhanyagolják őket pusztán nemi hovatartozása miatt - hívja fel a figyelmet a The Lancet című orvostudományi folyóirat.

A férfiakat előnyben részesítő indiai társadalomban sok leánymagzatot elvetetnek. A meg nem született leánygyermekeknél is többen vannak azok azok a kislányok, akik azért halnak meg ötéves koruk előtt, mert a nemi előítéletek miatt elhanyagolják a gondozásukat, nem táplálják őket megfelelően vagy nem részesülnek megfelelő orvosi ellátásban, például nem kapják meg a szükséges védőoltásokat - írja a 2018. május 15-én publikált tanulmányban Christophe Guilmoto, a párizsi Descartes Egyetem demográfusa.

A párizsi egyetem és az ausztriai International Institute for Applied Systems Analysis (IIASA) közösen kutatta a gyermekhalandóságot Indiában a 2000 és a 2005 közötti demográfiai adatok alapján.

Kiderült, hogy India 35 államából 29-ben a leánygyermekek halandósága kirívó mértékben meghaladja a fiúgyermekekét, átlagosan 18,5 ezrelék, a négy legnagyobb észak-indiai államban pedig még a 30 ezreléket is eléri.

Márpedig azokban az országokban, ahol nem létezik a nemi diszkriminációnak ez a szélsőséges formája, biológiai okokból általában a fiúgyermekek halandósága magasabb.

A kutatás szerint az indiai kislányok egy részének azért kell meghalnia, mert nem kívánt terhességből, leányként született, és mint nem kívánt leánygyermekkel, nem törődnek. A kutatók szerint a leányok nagyobb halandósága 22 százalékban tulajdonítható a diszkriminációnak.

Az adatok szerint annál magasabb a lányok halandósága, minél népesebb, fejletlenebb, iskolázatlanabb egy-egy régió, és minél nagyobb ott a népszaporulat.

"A leánygyermekekkel szembeni nemi megkülönböztetés nemcsak azt jelenti, hogy nem engedik világra jönni őket, hanem azt is, hogy a megszületetteket hagyják korán meghalni" - olvasható a tanulmányban.

A szelektív abortusz miatt megbomlóban van a nemek közti egyensúly Indiában, akárcsak Kínában.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
57 ORSZÁG JERUZSÁLEMET ISMERNÉ EL PALESZTINA FŐVÁROSAKÉNT
  2018-05-21 22:48:52, hétfő
 
 Gazdasági korlátozásokat kell bevezetni azon országok ellen, amelyek az Egyesült Államokhoz hasonlóan Jeruzsálemet ismerik el Izrael fővárosának és oda helyezik át izraeli nagykövetségüket - határozták el az Iszlám Együttműködés Szervezetének (OIC) tagországai pénteken Isztambulban rendkívüli ülésük zárónyilatkozatában.

Az 57 muzulmán országot tömörítő OIC a dokumentumban egyúttal nemzetközi védelmet kért a palesztin nép számára a térségben, szükség esetén akár békefenntartó erők bevonásával. A muzulmán országok arra szólították fel a nemzetközi közösséget és az ENSZ-t, hogy teljesítse kötelességét, és állítson fel nemzetközi vizsgálóbizottságot a Gázánál alkalmazott izraeli erőszakkal kapcsolatban.

Törökország álláspontja szerint az izraeli-palesztin válság rendezésekor ki kell kiáltani egy független és szuverén palesztin államot az 1967-es határokon belül, fővárosa Kelet-Jeruzsálem lenne. Recep Tayyip Erdogan török államfő a csúcstalálkozó után tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az iszlám szent böjti hónap, a ramadán során az OIC összes tagországában adományozó kampányt fognak folytatni a palesztinok számára. Hozzátette: nemcsak az OIC-tagországoknak, de a nemzetközi közösségnek is meg kell akadályoznia, hogy az Izrael által előállított termékek belépjenek piacaikra.

Binali Yildirim török kormányfő már kedden arra kérte a muszlim országokat, hogy feltétlenül vizsgálják felül kapcsolataikat Izraellel. Az OIC legutóbbi decemberi rendkívüli ülésén Isztambulban a szervezet Kelet-Jeruzsálemet nyilvánította Palesztina fővárosává, valamint arra kérte a nemzetközi közösséget, hogy szintén Kelet-Jeruzsálemet ismerje el Palesztina fővárosaként, és egyes országok költöztessék oda helyi külképviseletüket. Palesztina közigazgatási központja jelenleg a ciszjordániai Rámalláh.

Az Egyesült Államok hétfőn helyezte át Jeruzsálembe izraeli nagykövetségét és a Gázai övezet határkerítésénél ezt követően zajló tömegtüntetések során palesztin források szerint az izraeli erők 60 palesztint megöltek és több mint 2700-at megsebesítettek. A történtek ellen tiltakozva az OIC rendkívüli ülését a szervezet soros elnökeként Törökország hívta össze.

/Orientalista.hu - MTI/


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Egységben a terrorizmus ellen
  2018-05-21 22:45:35, hétfő
 
 A Szíriai Arab Fegyveres Erők a terrorizmus és nem az iszlám ellen harcolnak úgy, ahogy azt a vahhabita terroristákat támogató média ábrázolja.

A szíriai nép és a Szíriai Fegyveres Erők szíriaiak, Szíria minden felekezete és etnikuma jelen van bennük.

Ezt fontos tény, mert gyakran félreértik és félremagyarázzák a tömegmédiában. Szíria Katonai Doktrínája előírja, hogy ha a haza biztonságáról, Szíria érdekeiről van szó, akkor Szíria mindennél előbbre való, minden eszközzel védendő.

A Szíria elleni háború egyik lényege a felekezeti és vallási megosztás, amelyet a tömegmédia kreált annak érdekében, hogy dzsihádistákat hívjon Szíriába és a hamis állításai és propagandája alatt harcba küldje őket a Szíriai Arab Fegyveres Erők ellen.

A Syrian Arab Army oldal szerkesztőinek csoportján belül az ország minden részéből, minden vallásából és felekezetéből származó emberek vannak és semmi nem kötheti össze őket jobban, mint az a kötelék, hogy mind szíriai hazafiak. Biztonsággal elmondható, hogy leképezik Szíriát legalább ebben az egy dologban.

Orientalista.hu - Szíriai Arab Hadsereg


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Londonban zajlik az élet
  2018-05-18 22:40:29, péntek
 
 Nyugat-Európában zajlik az élet. A lecserélésben lévő bennszülöttek, akik a múltban fárasztó monotóniában tengették napjaikat, immár az átmenetileg még sajátjuknak mondható országokban is élvezhetik a multikulti vibráló változatosságát.

Azt a sajátos Benetton-érzést, amelyért korábban távoli tájakra kellett elzarándokolniuk. Kormányaik és a "nem létező" lobbi jóvoltából az egzotikum házhoz jött, mégpedig állandó jelleggel. Különösen igaz ez London, a "világ fővárosa" esetében, amely rá is szolgált erre titulusra, hiszen mára gyakorlatilag az egész (harmadik) világot befogadta kulturális színesítésre.

Meglepő módon a Temze-parti Babilonban egyetlen év alatt 20 százalékkal nőtt a bejelentett nemi erőszakok, 33 százalékkal az emberölések, 40 százalékkal a rablások és 25 százalékkal a késelések száma. Maga a rendőrség is tanácstalan. (London sees 20% rise in rape reports in a year, but police admit they "don't understand" reason, independent.co.uk, 2018. február 23.) A brit tinilányok tömeges szexuális felvilágosítására szakosodott etnokulturális legényegyletek kapcsán a londoni főzsaru - történetesen egy leszbikus nő - úgy vélte, hogy a jelenség egyáltalán nem új keletű, "valószínűleg már évszázadok óta része a társadalmunknak".

Ehhez képest egy nemrég közzétett jelentés szerint ezt a fajta tevékenységet elsöprő többségükben pakisztáni mohamedán úriemberek űzik, akik kulturális okokból szinte kizárólag fehér lányokat szerencséltetnek a szaktudásukkal. (Grooming gangs of Muslim men failed to integrate into British society, telegraph.co.uk, 2017. december 9.) Csak idegengyűlölő rasszista uszítók vetemedhetnek arra a minden tudományos alapot nélkülöző abszurd feltételezésre, hogy valamiféle összefüggés áll fenn az elszabadult bűnözési hullám és a világváros etnikai sokszínűsége között, amelyen belül a fehérek egy ideje már kisebbségbe szorultak. (Census reveals white Britons as minority in capital for first time, standard.co.uk, 2012. december 11.) Érthetetlen okokból már ezen örvendetes - mert a brit őslakók részéről a harmadik világbeli "kulturális" színesítés és egyúttal a saját lecserélésük iránt dicséretes nyitottságot tanúsító - fordulat előtt is Kunta Kinte Angliába szakadt távoli leszármazottai követték el a londoni rablások és késelések több mint felét, ázsiai bratyóikkal együtt pedig a kétharmadát. (More than half of knife muggers charged in the capital are young black men, standard.co.uk, 2011. október 7.) Ki hitte volna?

Számos, csak rá jellemző civilizációs vívmány mellett a brit főváros egy újabb multikulturális világrekorddal is dicsekedhet. Világszerte itt követik el ugyanis a legtöbb vitriolos támadást, amelyek során jellemző módon harmadik világbeli "kulturális színesítők" egymás vagy vadidegenek arcába valamilyen maró folyadékot löttyintenek. Ez a rituálé már annyira elterjedt, hogy egyes, jellemző módon harmadik világbeli taxisofőrök messzire elkerülik London egyes, jellemző módon harmadik világbeli fajtestvéreik és hitsorsosaik által színesített kerületeit. (London is the acid capital of the world and has areas where drivers won't work because there are so many attacks, thesun.co.uk, 2017. december 20.) Egyszerűen felfoghatatlan, hogy az Air China kínai légitársaság mégis minek alapján volt képes fedélzeti magazinjában azt tanácsolni az utasainak, hogy legyenek elővigyázatosak, ha a brit metropolisz indiaiak, pakisztániak és feketék gyarmatosította területeire tévednek, a nők pedig éjjel ne merészkedjenek az utcára. Erre a ténybelileg sajnos kétségtelenül helytálló, viszont kozmopolitikailag annál inkorrektebb gyűlöletbeszédre egy haladó gondolkodású kínai női utas − civilben újságíró (mi más?) - hívta fel a londoni polgármester figyelmét. (Chinese airline magazine in racism storm over article warning tourists to avoid parts of London "populated by Indians, Pakistanis and black people", standard.co.uk, 2016. szeptember 7.)

London első embere, speciel maga is pa­kisz­táni mohamedán lévén, bizonyára személyes sértésnek érezhette az esetet. Mindenesetre urbi et orbi kinyilvánította, hogy városa a világ egyik legbiztonságosabb metropolisza. Kár, hogy a statisztikák nem ezt igazolják. Mára ugyanis London még New Yorknál is veszélyesebbé vált, és a lakói immár hatszor nagyobb valószínűséggel válnak lakásbetörés, másfélszer nagyobb valószínűséggel rablás és háromszor nagyobb valószínűséggel nemi erőszak áldozatává, mint a New York-iak. (London now more dangerous than New York City, crime stats suggest, telegraph.co.uk, 2017. október 20.) Sőt mi több, a brit főváros idén februárban és márciusban az elkövetett gyilkosságok száma tekintetében is detronizálta amerikai riválisát. (Knife Attacks Propel London To Outpace NYC's Murder Rate For First Time In Modern History, dailywire.com, 2018. április 2.)

Sokakhoz hasonlóan többé már Ben Judah sem ismer rá szülővárosára. Újságíróként lemerült hát Új-London migránsvilágába egy kis "kulturális színesítésre", és ennek eredménye a This is London: Life and Death in the World City (Ez London: Élet és halál a világvárosban) című kötete, amelyből egyebek mellett az is kiderül, hogy "bűnbandák döntik el, hogy kik jöjjenek az Egyesült Királyságba, és mennyien. Ők döntenek arról is, hogy mi történjék a migránsokkal, miután megérkeztek".

Egy több százezres illegális város létezik Londonban, rejtve a hivatalos statisztikáktól."Amilyen könnyen bejutnak a migránsok, ugyanolyan egyszerű ez a világ legveszélyesebb bűnözőinek is." Így a város északi felét szomáliai bűnbandák terrorizálják, a délit törökök, a drogkereskedelem nagy részét vietnamiak ellenőrzik, a prostitúciót csaknem teljesen albánok. Ugyanakkor, egy nigériai származású rendőrt idézve, "az angolok eltűnnek. London már egyáltalán nem egy angol város,... hanem gettók tákolmánya." (How Labour turned London into a foreign city..., dailymail.co.uk, 2016. január 23.)

Jó úton halad, hogy egy Lagos 2.0 legyen belőle. London tényleg veri hepi: príma klíma, csadoros szexbombák dögivel, müezzin hard rockosra hangszerelve és etnikai színkavalkád vakulásig. Nem csoda, hogy mágnesként hat azokra a magyar fiatalokra is, akik az itthoni unalomból akarnak elmenekülni. Gyaníthatóan azonban sokan ugyanúgy járnak közülük, mint Kohn bácsi bé neje, aki megszökött egy szép, szőke herceggel, de aztán meggondolta magát: személlyel ment, és gyorssal tért vissza.

Szerző, Gazdag István

(Demokrata)


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Rekord gyorsaságú égitestre bukkantak
  2018-05-18 21:40:11, péntek
 
  Az érintett pulzár elképesztő sebességgel köröz társcsillaga körül.
Kép: NASA's Goddard Space Flight Center

A Nemzetközi Űrállomáson található műszer, a Neutron star Interior Composition Explorer (NICER) legújabb adatai alapján a vizsgált objektum 38 perc alatt kerüli meg társcsillagát - írja a Space.com. Ennél gyorsabban keringő kettős pulzárrendszert korábban nem láttak a kutatók.

A két égitest közül az egyik egy röntgensugárzó pulzár. Az efféle sűrű neutroncsillagok gyors forgásuk során röntgensugárzást bocsátanak ki magukból. A pulzárok az egykori hatalmas csillagok örvénylő magjai, melyek a szupernóva-robbanás után alakulnak ki.

Az IGR J17062-6143 jelű objektum mellett egy csillag is található, amely közelebb fekszik hozzá, mint a Hold a Földhöz.

Tod Strohmayer, a NASA Goddard Űrrepülési Központjának munkatársa szerint a közelség és a két égitest sebessége arra utal, hogy a kísérő csillag nem lehet olyan hidrogénben gazdag égitest, mint amilyen a Nap. A kutatók arra jutottak, hogy az objektum egy kisméretű, de sűrű csillag, egy úgynevezett fehér törpe.

Az új felfedezés az RXTE röntgenműhold korábbi vizsgálatainak köszönhetően született meg. Mivel a NICER hosszabb ideig is képes megfigyelést folytatni, segítségével sikerült igazolni a villámgyors kettősrendszer létezését.

A kutatók szerint a fehér törpe anyaga idővel teljesen átkerül majd a pulzárhoz. A felhalmozódás hatására az IGR J17062-6143-ban idővel akkora nyomás fog kialakulni, melytől az objektum hatalmas erővel felrobban.

Az IGR J17062-6143-hoz hasonló neutroncsillagok vizsgálata kiemelten fontos, ugyanis az efféle objektumokban olyan környezet alakul ki, melyet a Földön lehetetlen rekonstruálni. A neutroncsillagoknál a tudósok többek közt az elemek szubatomi fizikáját is tanulmányozni tudják.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Bayer Zsolt: NEM, NEM ÉS NEM!
  2018-05-16 21:09:47, szerda
 
  Nyílt levél Maria Noichlnak*

Amúgy senkit nem érdekel, hogy maguk ott, az egykori fal túloldalán nyilvánvalóan nem normálisak. Ez önmagában a maguk saját kis külön bejáratú problémája lenne, s mi valódi részvéttel figyelnénk, ahogy a nyálfolyató idiotizmus, a jólétben elhülyültek nihilizmusa, a gondolattalanság, a semmi apoteózisa elnyeli a maguk világát. Még segíteni is megpróbálnánk, természetesen teljesen reménytelenül.

Maguk túl vannak már mindenen, maguk már menthetetlenek. A maga egyik politikustársa éppen a minap fejtette ki abbéli véleményét, hogy német nép nem létezik, a maguk egyik minisztere szerint már német kultúra sem létezik - és ahogy innen nézzük, lassan tényleg nem. Egyik sem. És a legtöbb, amit mondhatunk erről, hogy kár mindkettőért.

Ellenben az a helyzet, hogy nem adatik meg nekünk a szánakozó szemlélődés luxusa és bánata, ugyanis maga és a magához hasonló elmebetegek úgy döntöttek, hogy saját belső, súlyosan beteg és torz világukat kivetítik mindenre és mindenkire, és addig nem nyugszanak, ameddig nem változtatnak mindent és mindenkit önmagukhoz hasonlóvá.

Ebbéli tevékenységük egyik változata, hogy hülye jelentéseket írogatnak, aztán azt egymás között megbeszélik, igaznak tartják, majd elfogadják, és megfenyegetnek mindenkit, aki normális, hogy ha nem hülyül meg azonnal, akkor baj lesz, akkor jönnek a szankciók, akkor majd beindul a hetes cikkely.

Lássuk csak, hogyan is kellene magukhoz hülyülnünk, a lehető legrövidebb idő alatt:

1. Át kellene írnunk a család fogalmát valami mássá, valami olyanná, ami maguknak, a beteg idiótáknak megfelel. Vagyis át kellene írnunk az alaptörvényünket, s ki kellene jelentenünk, hogy a család nem egy férfi és egy nő közössége, hanem hetvenkét (72!) genderidentitás szabadon választott vagy véletlenszerű társulása, amely úgy bővül, ahogy újabb és újabb perverzek lobbizzák ki maguknak a ,,tiszteletet" és az ,,egyenjogúságot".

2. Be kellene ismernünk, hogy a nők elleni erőszak egyenesen tombol hazánkban, míg a magukfajta idióták országaiban már eltűnt. Ehhez képest semmilyen mutatószám nem igazolja ezt a premisszát, valószínűleg maga is pontosan tudja, hogy ez hazugság, de ez nem számít, mert egyfelől most politikai szándék van, másfelől maga nem egyszerűen hülye, hanem gazember is.

3. Be kellene ismernünk, hogy hazánkban a cigány nők/lányok/asszonyok nem részesülnek ugyanolyan orvosi ellátásban, mint a nem cigány nők/lányok/asszonyok. Ez pontosan ugyanolyan hazugság, mint az előző pontban összefoglalt hazugság volt, így a következtetés is ugyanaz.

4. A migráns nőkre vonatkozó állítása - lásd mint fent. (Amúgy de szívesen megnézném, ahogy egy magyar cigány nő/lány/asszony mindenféle biztosítás nélkül besétálna egy német klinikára, és közölné, hogy szeretne egy szép nagy kivizsgálást. Biztos azonnal elvégeznék neki, igaz?)

5. Abortusz. Nos, ma Magyarországon bárki elvetetheti a gyerekét, teszem mindjárt hozzá: sajnos! Jóval szigorúbb törvényi szabályozásra lenne szükség, bár tudjuk, ahol szigorú törvényi szabályozás volt érvényben (például Írországban), ott manapság megjelentek a Soros-féle aktivisták, és elkezdtek harcolni az ,,abortusz szabadságáért", azon egyszerű oknál fogva, hogy a magukfajta idióták csak a halálkultuszt kedvelik, csak a perverzitásban találják meg a ,,szépet", és egyenesen gyűlölik az életet, a természetest, a magától értetődőt, a valóban szépet, a hagyományt.

Maguk gyűlölik a saját fajtájukat éppúgy, mint azt a bizonyos nem létező népet, maguk gyűlölik Európát, gyűlölik a vallást és az egyházat (kivéve, ha muszlimokról van szó, bizony, manapság már a zsidók szabadsága sem érdekes!), gyűlölik a normalitást és a szabályokat, gyűlölnek mindenkit, aki nem teljesen hülye, vagyis aki nem hasonlít magukra.

És akkor most nagyon figyeljen: soha, de soha nem fogunk hozzáhülyülni magukhoz! Ezt vésse jól az eszébe! És pontosan így rohangáljon fűhöz-fához a kretén jelentésével együtt! Világos?

* Nevezett német szociáldemokrata párti képviselő jegyzi a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottság (FEMM) jelentését, ami nem más, mint hazugságok és baromságok halmaza.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Több európai ország bojkottálja jeruzsálemi amerikai
  2018-05-14 22:14:13, hétfő
 
  Több európai ország bojkottálja jeruzsálemi amerikai nagykövetség megnyitóján

Számos európai ország, mint Németország, Portugália, Svédország, Írország, Málta, Lengyelország, visszautasították az amerikai követség vasárnapi áttelepítésére való meghívást, technikai okokra hivatkozva, vagy az izraeli-palesztin konfliktusban elfoglalt helyzetük miatt.

Az Egyesült Államok nagykövetségének Jeruzsálembe történő áthelyezése sok kritikával szembesült az Európai Unió részéről, ugyanakkor néhány állam, mint Ausztria, Románia, Magyarország és a Cseh Köztársaság elfogadta a meghívót a megnyitó ceremóniára, amit vasárnap terveztek, ezzel szembe menve az EU hivatalos álláspontjával Jeruzsálem kapcsán. Az unió álláspontja szerint Jeruzsálemnek Izrael és Palesztina fővárosának kell lennie a közel-keleti konfliktus elképzelhető kétállami megoldása keretében.

Érdekes, hogy Bulgária, amely korábban bejelentette, hogy nagykövete tiszteletét teszi az amerikai nagykövetség jeruzsálemi költözésén, állítólag homályos választ adott az USA Külügyminisztériumának.

Számos európai nemzet, köztük Németország, Írország, Málta, Portugália, Lengyelország és Svédország csatlakozott Ausztrália, Oroszország és Mexikó azon döntéséhez, hogy visszautasítja a meghívást.

A közelgő ünnepségen részt vesz Donald Trump amerikai elnök, lánya, Ivanka és férje, Jared Kushner az elnök tanácsadója; Amerikai pénzügyminiszter Steven Mnuchin és más amerikai tisztviselők. Időközben az izraeli nagykövet, Israel David Friedman elmondta, hogy az elnöknek a nagykövetség áthelyezésére vonatkozó döntése nem a Tel Aviv-hoz való “adás és elfogadás" részeként történt, hanem “az Egyesült Államok érdekei" alapján.

2017 decemberében az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump bejelentette, hogy áthelyezi az ország nagykövetségét Tel Avivból Jeruzsálembe, amely széleskörű felháborodás és tömeges tiltakozások követtek a Közel-Keleten és azon túl. Azon országok, amelyek támogatják a kétállami megoldását az izraeli-palesztin konfliktusnak, mint az EU, valamint Oroszország, hangot adott az ellenérzéseinek.

Trump bejelentésére válaszul az Európai Tanács elnöke, Donald Tusk újból megerősítette az EU “szilárd elkötelezettségét" a kétállami megoldás mellett, hangsúlyozva, hogy az EU álláspontja Jeruzsálemmel kapcsolatban változatlan maradt.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Zárt katonai övezetté nyilvánították a gázai határvidéket
  2018-05-14 22:05:58, hétfő
 
  Korábbi hírek:

Huszonnyolc palesztin tüntetőt lőttek le izraeli katonák a Gázai övezet határánál kirobbant összecsapásokban hétfőn - közölte a gázai egészségügyi minisztérium az MTI szerint. A palesztin vörös félhold közlése alapján az izraeli média 918 palesztin sebesültről tud. A sebesültek és a halottak száma folyamatosan nőtt délelőtt óta.

A 28 halálos áldozattal hatvan fölé emelkedett a tiltakozások márciusi kezdete óta izraeli katonák által lelőtt palesztinok száma.

A hétfői tüntetés sérültjei között van hat újságíró, köztük az algériai tévé tudósítója is. A palesztinok több mint tíz ponton tüntetnek a Gázai övezetet Izraeltől elválasztó határkerítésnél.

A hadsereg zárt katonai övezetnek nyilvánította a gázai határvidéket, ahol minden tevékenységet engedélyhez kötnek a következő napokban, de a civil lakosság számára nem jelentettek be korlátozásokat.

Általános sztrájkot hirdetett a Hamász

Az övezetet több mint tíz éve irányító radikális iszlamista Hamász szervezet általános sztrájkot hirdetett, s zárva vannak az üzletek és a kormányhivatalok az övezetben.

Az izraeli 10-es televízió szakértője szerint az izraeli hadseregben egyrészt attól a forgatókönyvtől tartanak, hogy a fiatal fegyvertelen gázaiakat maguk előtt tolva a tömegek áttörik a határkerítést, és nyomukban a Hamász fegyveresei behatolnak izraeli területre, másrészt attól, hogy gyors kitöréssel túszul izraeli ejtenek katonákat a határ túloldaláról.

A hétfőn lelőttek között egy három palesztin fegyveresből álló csoport is volt, akik az izraeli hadsereg tájékoztatása szerint egy robbanószerkezetet próbáltak telepíteni a határnál. Izrael bombázta a Hamász egyik katonai állását, ahonnan előzőleg katonákra lőttek.

Ciszjordániában is tömegtüntetések kezdődtek

A Gázai övezet mellett Ciszjordániában is tömegtüntetések kezdődtek egyrészt az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe költöztetése ellen, ugyanis délután rendezik az eddigi jeruzsálemi konzulátus nagykövetséggé nyilvánításának ünnepségét, másrészt az Izrael Állam megalapításának 70. évfordulójára emlékezve, amit az arabok Nakbának, vagyis katasztrófának neveznek. A Háárec honlapjának jelentése szerint a ciszjordániai Rámalláhból tömeg indult meg a Jeruzsálem határában található kalandiai ellenörző ponthoz.

Kora délután mintegy negyvenezren tüntettek Gázánál, de az izraeli biztonsági erők százezer palesztin tiltakozóra számítanak. Minden ezekre a napokra tervezett katonai gyakorlatot felfüggesztettek, az izraeli katonákat a várható összecsapásokhoz vezényelték. Egyiptom is készültséget rendelt el gázai határánál, és katonákat szállított a térségbe a Jediót Ahrobnót című újság honlapja, a ynet szerint.

Forrás: Link

Költözik az amerikai nagykövetség: Összecsapások a Gázai övezet határán, PALESZTIN halottak

Történelmi eseménynek nevezte az izraeli miniszterelnök, hogy az amerikai nagykövetséget hétfőn átköltöztetik Tel-Avivból Jeruzsálembe. Közben a Gázai övezet határán elszabadultak az indulatok, és az összecsapásoknak eddig 18 palesztin halálos áldozata van.

Helyi idő szerint délután 4 órakor kezdődik az amerikai nagykövetség jeruzsálemi központjának avatása, amelyen bár Donald Trump amerikai elnök személyesen nem lesz jelen, de népes washingtoni delegáció érkezett a zsidó állam fővárosába Ivanka Trump és férje Jared Kushner vezetésével. A mai nap azonban nem csak ezért megkülönböztetett Izraelben, hanem mert a Gergely-naptár szerint 70 évvel ezelőtt ezen a napon kiáltották ki Izrael Államát. Az európai vezetők többsége bojkottálja az eseményt, a magyar, a cseh, az osztrák és a román nagykövet viszont részt vesz a fogadáson.

Izraelben hatalmas a készültség, hiszen összecsapások történtek palesztin tüntetők és izraeli katonák között a Gázai övezet határán hétfő délelőtt, és a palesztin vörösfélhold tájékoztatása szerint 93 palesztin sebesült meg az izraeli hadsereg lövéseitől. A gázai egészségügyi minisztérium pedig közölte, hogy 18 halottról tudnak - írja a Haaretz.

Az övezetet irányító Hamász radikális iszlamista palesztin szervezet március végén hetekig tartó tiltakozásra szólította fel az ott élő arabokat, és a mai napon is sürgette a tüntetéseket. Ennek eredményeként ezrek gyűltek össze a gázai határkerítés közelében.

Hétfőn az izraeli hadsereg röplapokat dobott le az övezetben, arra szólítva fel az ott élőket, hogy ne legyenek a Hamász eszközei, és ne közelítsék meg a határkerítést. Izrael váltig állítja, hogy katonái nem alkalmaztak a szükségesnél nagyobb erőszakot.

A Sin Bét izraeli belbiztonsági szolgálat közölte, hogy a Hamász egyik tagjának kihallgatása révén olyan információkhoz jutottak, hogy az iszlamista szervezet célja az, hogy fegyvertelen civilek ezreit küldi a kerítéshez, s miután ők átszakították az akadályt, fegyvereseik a tömeggel együtt benyomulnak Izraelbe.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Égő gumiabroncsok és parittyázó fiatalok a Gázai övezet
  2018-05-14 22:00:47, hétfő
 
  Égő gumiabroncsok és parittyázó fiatalok a Gázai övezet határán - már 41 palesztin halott

Sűrű fekete füsttel égő gumiabroncsok között köveket szedegető és az izraeli katonák felé parittyázó fiatal palesztinokat lehet látni a BBC összecsapásokról készített felvételén. Az izraeli katonák által lelőtt halálos áldozatok mellett a harcokban a palesztin vörös félhold szerint több mint ezren megsebesültek, köztük hat újságíró, egyikük az algériai tévé tudósítója.

A Gázai övezetet irányító Hamász radikális iszlamista palesztin szervezet március végén tiltakozásra szólította fel az ott élő arabokat az izraeli "blokád" ellen, a palesztinok hazatérésének jogát követelve. Mára ismét ezrek gyűltek össze a határkerítés közelében, ugyanis ma nyitják meg a Jeruzsálembe költöztetett amerikai nagykövetséget, amellyel az Államok - palesztin felháborodást váltva ki - elismerte a várost Izrael fővárosaként, ráadásul ma van Izrael Állam megalapításának 70. évfordulója is, amit az arabok Nakbának, vagyis katasztrófának neveznek.

Az izraeli hadsereg korábban röplapokat dobott le az övezetben, arra szólítva fel az ott élőket, hogy ne legyenek a Hamász eszközei, és ne közelítsék meg a határkerítést. A zsidó állam váltig állítja, hogy katonái nem alkalmaztak a szükségesnél nagyobb erőszakot, a felszólítás ellenére azonban egyes tüntetők megpróbálták megrongálni a kerítést, hogy átjussanak Izrael területére. A izraeli katonák könnygránátokat vetettek be a demonstrálók ellen, fegyverüket pedig határsértési kísérletek esetén használták.

A Sin Bét izraeli belbiztonsági szolgálat közölte, hogy a Hamász egyik tagjának kihallgatása révén olyan információkhoz jutottak, hogy az iszlamista szervezet célja az, hogy fegyvertelen civilek ezreit küldi a kerítéshez, s miután ők átszakították az akadályt, fegyvereseik a tömeggel együtt benyomulnak Izraelbe. Az összecsapás áldozatainak száma reggel óta nő.

Megnyitották a nagykövetséget

Az Egyesült Államok hivatalosan megnyitottnak nyilvánította izraeli nagykövetségét Jeruzsálemben, ahová annak jeleként költöztették át a képviseletet, hogy Washington elismerte a várost Izrael fővárosának.

A megnyitóra videoüzenetet küldött Donald Trump amerikai elnök, és ebben leszögezte, hogy az Egyesült Államok továbbra is teljes elkötelezettséggel kíván dolgozni a tartós izraeli-palesztin békemegállapodás elérése érdekében.

A palesztin területeken tüntetéseket tartottak a nagykövetség átköltöztetése miatt. A Gázai övezet határán a palesztin tüntetők izraeli katonákkal csaptak össze, és palesztin források szerint legalább 41 tüntető meghalt és több száz megsebesült.Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
     1/153 oldal   Bejegyzések száma: 1526 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 129 db bejegyzés
e év: 675 db bejegyzés
Összes: 23616 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1911
  • e Hét: 1911
  • e Hónap: 198403
  • e Év: 1092811
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.