Regisztráció  Belépés
orsi1.blog.xfree.hu
"...az igaz embert egyedül az idő mutatja meg, míg a hitványra első percben ráfigyelsz. " --------- "A problémák azért vannak, hogy megoldjuk ... S. Orsi
1967.12.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
A foton öv
  2012-06-30 20:25:53, szombat
 
  A cikk 2003-as. De ezoterikus szempontból egyre aktuálisabb. A részek az Átlényegülés című könyvből valók.

A foton övvel a tudósok és asztrológusok éppen úgy foglalkoznak, mint a médiumi üzenetek. 1961-ben fedezték fel műholdak segítségével, hogy a Plejádok körül valami furcsa, aranyló energia felhő jelenik meg. Pontosan nem tudták definiálni, hogy mi ez, de az észrevehető volt, hogy határozottan közeledik a Naprendszer felé.

Akármilyen megdöbbentő is, a NASA először kidolgozta a tervet a Foton öv felrobbantására, és állítólag tettek is erre kísérleteket. Ez tökéletesen kifejezi ezen csoport valódi szándékait, hatalmi gőgjét, és hamis mindenhatóság tudatát. Hamarosan azonban rá kellett döbbenniük, hogy a Foton övet nem tudják megsemmisíteni, és az határozottan, ellentmondást nem tűrve közeledik.

A foton keletkezéséről, a fizika szintjén annyi elmondható, hogy amikor egy pozitron találkozik egy elektronnal, a másodperc töredéke alatt lenullázódik a töltésük, és a kiegyenlítődés pillanatában az anyag energiává, fotonná, fénnyé alakul át. Tulajdonképpen ez az abszolút Fény, ami a részecskék találkozásából született.

1987 óta, sőt már az 1960-as évek óta számtalan tudományos munka és találgatás látott napvilágot arról, hagy vajon milyen lesz az, amikor a Naprendszerünk és a Föld találkozik ezzel a mezővel.

Egyébként a Foton övvel való találkozás valóban hozhat kataklizmákat, mint ahogy a legutóbbi Oroszlán világkorszakhoz kötődik Atlantisz pusztulása is, és az azt követő Özönvíz, i.e. 10 800 körül.

Tehát a Foton övbe való belépés, nem mindig kellemes, csupán felemelő átélés, de mindenképpen egy hihetetlen mély transzformáció. Lehetőség az emlékezésre, egy kvantum ugrás megélésére, amikor is egy egész civilizáció felemelkedhet a létspirálján egy magasabb szintre. A mi kollektív és egyéni rezgésszintünkön múlik, hogy ebből mit fogunk megélni.

A tudósok az előrejelzéseikben sok olyan dolgot említenek, melyek részben már érzékelhetőek, csak talán finomabban, és nem egy univerzális kataklizma jellegével.

Arról beszélnek, hogy a szeizmikus aktivitás fokozódhat, vagyis földrengések, vulkán kitörések, nagyobb gyakorisággal várhatóak. Esetlegesen pólusváltás is történhet, és ezeket a jeleket valóban már mind tapasztaljuk is.

Ha a Nap lép be először a Foton övbe - mondták a tudósok -, akkor lehet, hogy 5-6 napra teljesen kialszik az égbolt fénye, és totális sötétség borul a Földre. Sőt bizonyos fokú lehűlés is elkezdődhet, ami akár egy átmeneti, kisebb fajta jégkorszakkal is felér majd.Utána pedig, az abszolút Fény sugárzó jelenléte lesz várható, szerintük.

A Foton övbe való belépést egyébként 1987-re jósolták, majd 1995-96-ra, azután pedig 2003-ra. De abban minden kutató egyetértett, hogy 2012-ben már teljes bizonyossággal benne leszünk a Foton öv sugarában.

Amitől a leginkább tartottak az volt, hogy az egész elektromos hálózat megbénul majd, hiszen a mi világunk az elektronok túlsúlyára épül. Az elektronok mozgása tartja életben a számítógépes rendszereket, az elektromos berendezéseket, a távközlést, a légi irányítást, és szinte minden területe a hétköznapok zavartalan működőképességének az elektromosságon múlik.

Ezzel szemben a Foton öv lényege éppen egy pozitron túlsúly jelenléte. Tehát, valóban megalapozott az a gyanú, hogy ha egy ilyen pozitron túlsúly találkozik a világunk elektron többletével, akkor a két részecske találkozásakor egy rendkívüli kisülés, fényjelenség kíséretében a töltés lenullázódik, és az elektromos berendezések használhatatlanokká válnak.

Gondoljunk csak az éppen a közelmúltban történt amerikai nagy áramkimaradásra, amikor 2003. augusztus 14-én Észak-Amerika óriási, kiterjedt sávjában kialudtak a fények, mert a generátor meghibásodott. Majd szeptember 26-án hajnalban ugyan ez történt egész Olaszországban is.

Aki figyelte ezeket a jeleket, az észlelhette, hogy ezekben a hónapokban nálunk is feltűnően sok átmeneti áramszünet volt. Ez mind a Foton öv hatása, ami csak sűrűsödni fog a jövőben. Ami miatt ez nem történt meg gyakrabban, és az egész bolygóra kiterjedően, az az, hogy bizonyos Szíriusz-, Plejádok-, és Arcturusbeli szellemi csoportok roppant erőfeszítéseket tesznek a Föld terében dolgozva azért, hogy létrehozzanak egy olyan speciális morfogenetikus mezőt, egy védőhálót, amely egyenlőre még leárnyékolja a generátorokat, és a fontos elektromos központokat.

Azonban a Foton öv hatása és jelenléte rendkívül pozitív, hiszen ez az Élet jelenléte maga, és nem kell megijedni ezektől a hatásoktól. Azt tudjuk, és érezzük, akár bevallják a szakemberek akár nem, hogy a mi háztartási berendezéseink is, mint a TV rádió, számítógép, mikrohullámú sütő, és természetesen a mobil telefonok is, igen komoly, és káros elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek szinte átszövik az otthonainkat, munkahelyeinket, és ott vannak mindenütt.

Ezek a hullámok, láthatatlanul ellentétes forgási irányra késztetik a szervezetünk molekuláit, atomjait, és életellenes folyamatokat indítanak el a sejtjeinkben, mely hosszú távon diszharmóniát, betegséget, és a sejtek öregedését váltja ki. Míg a fotonok finoman áthangolják a "molekulák forgási spinjeit", és az Élet szerinti, pozitív kvantumokat közvetítik a sejtjeink felé, amely az egészség, és a sejtszintű megfiatalodás irányába tolja el a testünkben zajló folyamatokat.

Erre utal egyébként Barbara Marciniak, A Plejádok tanításai című könyvében, amikor elmondja, hogy a mi elektromos berendezéseink valójában egy titkos, de nagyon is szándékosan, megtervezett "tudatkontroll" eszközei. Az általuk kibocsátott, és meghatározott frekvenciára hangolt berendezések, az emberi agyat elérve rést ütnek annak energetikai védelmén, így egyfajta tudat-manipuláció történhet általuk.

A kutatók körében igen nagy aggodalmat kiváltó másik terület, az atomreaktorok, és atomfegyverekkel végzett kísérletek labilitása. Attól tartanak ugyanis, hogy a Foton energia erős és kiszámíthatatlan hatása, egy váratlan láncreakciót indíthat el az instabil radioaktív elemekben, és ez menthetetlenül robbanásokhoz vezethet.

Ez a félelmük sem alaptalan, hiszen az emberiség sajnos visszaélt ezzel a technikai tudással is, és nagyon sok olyan kézben van ma a világon atomfegyver, akik nem jól használják ezeket az erőket, így szembekerülnek a Fénnyel.

Itt is elmondható, hogy az Égi csoportok komoly összefogással tartják fenn az atomerőművek körül a védelmi fényhálót, hogy oda egyenlőre ne léphessen be a Foton öv hatása. Ezt a védelmi burkot láttuk idén a Paksi erőmű körül is, ahol szintén volt bizonyos fokú szivárgás, melyet ezzel a mezővel igyekeztek megállítani az Égiek.

A Plejádok üzenetei úgy szóltak, Barbara Hand Clow szerint, hogy 1987. március 16-a és 22-e között a Föld belépett a Foton övbe, egyetlen hétre. Ezután, minden évben egy héttel ez előtt léptünk a Fégy sávba, és egy héttel ez után hagytuk el ezt a mezőt. Vagyis minden évben kitolódik ez az időszak 2-2 héttel.

1988-ban már három hetet, 1998-ban pedig már közel fél évet tartózkodott a Földbolygó a Foton öv sugarában és 2012-ben a bolygó keringési pályájának az egésze benne foglaltatik majd.

A Nap egyébként 1998-ban lépett be a Foton övbe, amit a csillagászok is visszaigazoltak, ugyanis igen intenzív napaktivitás volt akkortájt, és különféle naprobbanások zajlottak a felületén. Itt érdemes megjegyeznünk azt is, hogy idén, 2003. október 23-24-én is rendkívüli erejű napkitörések jelentkeztek, két hatalmas napfolt megjelenése nyomán, amelyek izzó gázfelhőket lövelltek ki a Föld felé.

A tudósok bejelentése szerint az utóbbi évek legnagyobb viharai dúltak most a Nap felszínén, és a Föld mágneses terét elért gázfelhők mérsékelt geomagnetikus viharokat keltettek. Ezek következtében a műholdas rendszerek, az elektromos hálózatok, és a mobiltelefonos hálózatok is megbénulhattak részlegesen.

Mivel a gázok elektromosan töltött részecskéket tartalmaznak, ezért valóban érzékelhetőek voltak ezek a zavarok a távközlési, a műholdas, az áramszolgáltató, és a navigációs rendszerekben. Arról is vannak statisztikai adatok, hogy az emberek érzelmi, és mentális állapotára is erősen hathatnak ezek a napkitörések, ilyenkor több baleset, katasztrófa, és akár erőszakos cselekmény is történik.

Érdekes megfigyelnünk, hogy mikor voltak ilyen naptevékenységi maximumot jelző évek: 1945, 1956, 1968, 1979, 1990, 1998, 2001, és most 2003! A legutóbbi esetben mi azt láttuk, hogy a Nap Kapujában, amely egy nagyon fontos szakrális tér a 4. Dimenzió felsőbb oktávján, teljes nyugalom van, sőt bizonyos rezgésszint emelkedés érzékelhető.

Azonban egy nagyon erős Foton öv hatás, és foton beáramlás történik a Nap, mint 3. Dimenziós égitest terébe, ami szinte forró, izzó lávaszerű örvényeket kelt a felszínén. Látható volt, hogy éppen a Nap feladata ennek a foton energiának a közvetítése a Naprendszer további bolygói felé, így ezek a foton részecskék forró gázfelhőkbe csomagolva érik el a Föld felszínét is.

Ismét hangsúlyozzuk, hogy a Foton öv nem más, mint a Fény hírnöke a Földanya és az emberiség számára! Az emlékezés kulcsa, és az Isteni/Istennői teljesség felé vezető út hídja, mely átemel majd bennünket abba a tudatosságba, ahol igazán önmagunkra ismerhetünk.

Tehát ne félelemmel figyeljük ezeket a változásokat, inkább egy nyitott, bizalommal teli várakozással!

A világ egészen különböző pontjain fogadnak bizonyos médiumok, tanítók és gyógyítók hasonló üzeneteket a Felemelkedés Isteni tervéről, hogy ezek az ébresztő szignálok eljussanak az emberiség azon részéhez, akik érzékenyek és nyitottak a szellemi szférák jelenlétére, és akik eredeti élettervük szerint, a Fény küldötteiként részei ennek a kozmikus folyamatnak.

Van egy fontos dátum, amely rendszeresen megjelenik ezekben az üzenetekben, mégpedig a 2012. december 21., vagy máshol a december 23-24., mint ennek a kozmikus történésnek a földi időben mért pontos időpontja. Ez a dátum a maja naptár vége is.

A mexikói Palenque templomvárosa volt egykor a maja társadalom egyik központja, amely több mint ezer évvel ezelőtt élte virágkorát, és egy nagyon érdekes időszámítási módot, illetve ezzel összefüggésben fontos próféciákat hagyományozott a világra.

Bizonyos, más maja forrásokban pedig, ettől egy kicsit eltérő időpont szerepel, mégpedig 2013. február 19, mint az utolsó 13 éves ciklus vége. Mindenesetre az bizonyos, hogy 2012. december 21. egy nagyon fontos időpillanat lesz, amikor számtalan kozmikus folyamat érkezik el a végpontjához.

Egyrészt, ez lesz az a pillanat, amikor a Földbolygó a Plejádok, Alcyone csillaga körüli 25.920 éves keringési pályájának végpontjára érkezik. Ugyanebben a pillanatban, ezzel tökéletesen szinkron, a Plejádok egész csillagrendszere a Galaktikus központ körüli 225 millió éves keringési ciklusának végére ér, sőt az egész Tejút Galaxis is éppen abban a pillanatban jut majd el, egy ennél végtelenül hosszabb keringési pályája végpontjára a Nagy Központi Nap körül.

Olyan ez, mintha egy különleges kozmikus spiráltánc záróakkordja hangzana fel a térben. De, ahogy a teremtés örök körforgásának rendjében, minden halálkapu egyben az újjászületés küszöbét is jelenti, úgy ez a jövőbeli pillanat az egész univerzum újjászületését is jelenti majd.

Az élet nem vész el, csak átalakul, és ebben a folyamatban a Plejádok csillagrendszere, és vele együtt a Naprendszer, és természetesen a Földbolygó is újjászületik, és átlép egy új teremtő álom küszöbén. Ezért olyan hihetetlenül fontos az a fejlődési ciklus, amelyet be kell járnunk 2012-ig, és ezért érezhetjük, hogy rendkívüli és megismételhetetlen életet élünk most, amelyben tanúi, teremtői, sőt fényküldöttei is vagyunk ennek a kozmikus történésnek, melyre nem volt még példa a belátható történelmünkben.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
Találd meg lélekpárodat
  2011-05-01 17:19:09, vasárnap
 
  Találd meg a lélekpárodat!

Női Portál Füzesi Viki 2011-04-26

Egész életünkben arra vágyunk, hogy rábukkanjunk a másik felünkre, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást. De hogy lelhetünk rá? Hol találjuk? Összeállításunkban ezt kutatjuk...

Biztos téged is átjárt már legalább egyszer az az érzés, hogy megtaláltad az igazit. A kétely azonban idővel mindig felbukkant, és a tökéletesnek hitt társ végül 'életed tévedése' megjelöléssel felcímkézve távozott az tőled. Az ezotéria szerint a szerelem és a közös érdeklődés nem egyenlő a lélekpárral. A léleklátók évek óta foglalkoznak a témával.


A lélekpárok születése

A különböző vallások és mitológiák nagyon hasonlóan mesélik el a lélekpár születésének történetét. Arról olvashatunk bennük, hogy amikor Isten megteremtette a lelkeket, nagyravágyásuk miatt megharagudott rájuk, és kettéválasztotta őket. Így lett az egyből kettő: férfi és nő, akik azóta is keresik elveszett párjukat, hogy végre újra kiegészüljenek, teljessé és tökéletessé váljanak. A lelkek azonban kellő tudatosság híján nincsenek tisztában azzal, mit is keresnek, ezért egész életen, vagy akár életeken át kutatják a másik felüket.

Ez a hiányérzet mélyen rejtőzik bennünk, így szinte észre sem vesszük. Az együvé tartozás vágyát nem a személyiség szintjén éljük meg, hanem legbelül. Még az is lehet, hogy a lélektársak először ellenszenvesek egymásnak. Meg kell hát tanulnunk különválasztani és felismerni, hogy egy találkozás milyen szinten hat ránk.


Indulj a keresésére!

Persze ne a külvilágban tedd ezt, hanem önmagadban. Az ,,ahogy bent, úgy kint!" törvény szerint, ha valamit megtalálsz saját belső világodban, azt be fogod vonzani az életbe is. Vagyis, ha megleled magadban nemiséged másik felét, akkor meg lesz a hozzád illő partner is. Méghozzá a legtökéletesebb. Ha egy nő nem találja a hozzá illő férfit, nem a környezetében kell jobban szétnéznie, hanem saját személyiségében kell mélyebben kutakodnia. Ehhez először felszínre kell hozni a belső vágyakat, a tudást önmagukról és lélekpárunkról.


Lélekpár- keresés gyakorlat

Ülj, vagy feküdj le kényelmesen, és lazulj el. Próbálj meg elérni egy mélyebb tudatállapotot.

1. A belsődnek irányítva tedd fel a kérdést: milyen vagyok én, mint nő? A válasz lehet egy érzés, gondolat, testi érzet, vagy szó. Fogadd el ezt válasznak. Most ennyinek ismered magad. Ezt a választ figyeld meg jól, érzékeld, ízleld, tudatosítsd.

2. Ezután kérdezd meg magadtól: milyen vagyok még, mint nő? Mit nem ismerek a nőiességemből? Számos válasznak kell érkeznie erre a kérdésre, mintha egy csapot nyitottál volna meg, úgy folyjanak az újabb válaszok! Hagyd, hogy ezek elérjenek téged, és a helyükre találjanak. Amikor úgy érzed, elég választ kaptál, tedd félre a gyakorlat ezen részét, és kérdezz rá férfi részedre is.

3. Milyen vagyok én, mint férfi? A választ ugyanúgy tudatosítsd magadban, mint korábban tetted a nőiességeddel kapcsolatban.

4. Milyen a férfi oldalam még? Várd a válaszok áradatát.

5. A gyakorlat során megismert nő és férfi oldaladat told egymás mellé lelki szemeid előtt, és figyeld meg, mit reagálnak egymásra. Ilyenkor sok minden történhet. Figyelj jól, minden esemény önmagáért beszél.

Rendszeres gyakorlással eljuthatsz férfi és női éned teljes megismeréséhez. Ha elégszer végzed el a lélekpár-keresés gyakorlatát, egy hozzád igencsak passzoló lényt találsz majd mélyen belül magadban. És már csak egy kicsit kell várnod, hiszen hamarosan bevonzod őt a külvilágból is. 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
Csendes forradalom
  2011-04-07 09:37:16, csütörtök
 
  Csendes [Spirituális] Forradalom

A felszínen háború és erőszak dúl a világban, és a dolgok sötétnek látszanak.

Ám ezzel egy időben a lélek csendjében és nyugalmában valami más is történik a mélyben.

Egy belső forradalom zajlik,

amint néhány embert megszólít és hív egy magasabb világosság.

Ez egy csendes forradalom. Bentről kifelé megy végbe. Lentről, a mélyből halad a felszín felé.

Ez egy globális hadművelet. Egy spirituális konspiráció.

A bolygó minden nemzetében jelen vannak alvó sejtjeink.

Nem látsz minket a TV- ben.

Nem olvasol rólunk az újságban.

Nem hallasz rólunk a rádióban.

Mi nem keressük a dicsőséget. Nem hordunk egyenruhát.

Akad köztünk mindenféle méretű, alkatú, bőrszínű és stílusú ember.

Legtöbbünk névtelenségben tevékenykedik.

Csendesen dolgozunk a színfalak mögött,

a világ minden országában és kultúrájában.

Kis és nagy városokban, hegyek közt és völgyekben,

farmokon és falvakban, bennszülött törzsek közt és távoli szigeteken.

Lehet, hogy elmész mellettünk az utcán, és észre sem veszel minket.

Titkos ügynökök vagyunk, akik a háttérbe húzódva maradunk.

Számunkra nem érdekes, hogy kié lesz a végső dicsőség,

csupán az, hogy a munka el legyen végezve.

Olykor észrevesszük egymást az utcán,

csendesen biccentünk, és megyünk tovább az utunkon.

Napközben sokan közülünk eljátsszák, hogy van rendes munkájuk is,

Ám az álcázó homlokzat mögött éjszakánként az igazi munkára is sor kerül.

Néhányan úgy neveznek bennünket, hogy a Tudatos Hadsereg.

Elménk és szívünk erejével lassan egy új világot teremtünk.

Buzgón és örömmel követjük azokat a parancsokat,

amelyeket a Központi Szellemi Vezérlőközpontból kapunk.

Békés, titkos szeretetbombákat szórunk le, amikor senki sem figyel:

verseket ~ öleléseket ~ zenét ~ fényképeket ~ filmeket ~ kedves szavakat

~ mosolyt ~ meditációt és imát ~ táncot ~ társadalmi szolgálatot

~ honlapokat ~ blogokat ~ a kedvesség megannyi kifejeződését...

Mindannyian a magunk saját módján fejezzük ki magunkat,

a bennünk lévő egyedi tehetség révén.

,,Légy te magad az a változás, amit látni akarsz a világban!"

Ez a mottó tölti meg a szívünket. Tudjuk, hogy ez az egyetlen módja annak,

hogy a valódi átalakulás végbe menjen.

Tudjuk, hogy a magunk csendes és szerény módján

megvan bennünk az összes óceán együttes ereje.

A munkánk lassú és aprólékosan kidolgozott, mint a hegyek képződése.

Első pillantásra még csak nem is látható

mégis hatalmas kőzetlemezeket mozgat meg az eljövendő évszázadokban.

A 21. század új vallása a SZERETET !

Nem kell, hogy magas műveltségű legyél, nem kell, hogy valamiféle különleges tudás beavatottja légy, hogy megértsd.
[Ez] Szívünk bölcsességéből fakad, mely benne él a mindenkiben ott rejlő örök, fejlődést támogató impulzusban.
Légy te magad az a változás, amit látni akarsz a világban.
Senki más nem képes ezt megtenni a számodra.
Most toborzást tartunk.
Talán te is csatlakozol hozzánk vagy már meg is tetted ezt.

Isten hozott - az ajtó nyitva áll.

- Ismeretlen szerzőtől
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
Mi lesz 2012-ben??
  2009-04-29 18:42:40, szerda
 
  A maja próféciákban jövendölt 2012-es nagy ,,világégésre" a Szent Koronán is találunk utalást. Sőt, koronázási ékszerünk több fontos eseményre vonatkozó időkódot is magában rejt...

Ezoterikus körökben 2012 olyan, mint a gazdasági életben a 2000-es évforduló. Akkoriban azt jósolták, hogy kezelhetetlenek lesznek a komputerek, és óriási káosz tör ki az évszámváltás miatt. Szerencsésen átvészeltük az évezredfordulót, ám azóta több tucat összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy mi történik majd 2012-ben. A legenda úgy tartja, hogy a maja naptárak időszámítása alapján 2012. december 21-én véget ér egy olyan ciklus, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezdődött el. Ezután egy újabb 5125 éves időszak indul, viszont az új korszak teljesen különbözni fog az előzőektől, és egyáltalán nem lesz zökkenőmentes az átmenet...

A naptár nem téved...


A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböző létsíkokban ,,kalandozó" maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jövőbe is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát.

Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek. Több naptáruk volt, a ,,hosszú számítást" időszámításunk előtt kezdték meg 0.0.0.0.0 dátummal. Ez a naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0-t, ami nagyjából 5126 évet jelent. Ehhez tudni kell, hogy ők a húszas számrendszert alkalmazták, vagyis a jobb szélső helyi érték naponként 0-tól 19-ig változott, majd utána a következő fordult át 1-esre (például 0.0.0.1.0-re). A vitát a mai napig az váltja ki, hogy mi történik 13.0.0.0.0. után, azaz 2012. december 21-én? Lenullázódik a naptár, és újraindul, vagy pedig továbbmegy 20.0.0.0.0-ig, és akkor kezdődik új időszámítás?

Átlépünk az ötödik dimenzióba

A kevésbé elvadult elméletek képviselői szerint a 2012-es fordulópont nem az emberiség pusztulását jelenti. Ekkor egy ,,félanyagi" létbe emelkedünk, és megszabadulunk az olyan ,,vágyaktól" (irigység, félelem), amelyek erősen az anyaghoz kötnek bennünket. Ennek lesznek fizikailag is érezhető hatásai, például a testünk könnyebb lesz, és még jobban kifinomulnak az érzékszerveink.

Mások szerint 2012. december 21-én (vagy 22-én) új világrend váltja fel a jelenlegit. Ekkor az emberiség, vagy legalábbis egy kritikus tömeg átlép az ötödik dimenzióba. Közben a Nap mágnesespólus-váltása miatt a Föld mágneses polaritása felcserélődik, és ez számtalan természeti katasztrófa kiváltó oka lesz. Földrengések, szökőárak, árvizek és vulkánkitörések tizedelik meg az emberiséget.

A koronán van az időkód!

A tudományos érdeklődés középpontjába évekkel ezelőtt bekerült Berta Tibor orientalista író időkódelmélete, amellyel csillagászatilag bebizonyította, hogy szerkezetileg köze van egymáshoz a dél-angliai Stonehenge-nek, az egyiptomi Kheopsz-piramisnak és a magyar Szent Koronának. A két építmény szerinte üzenetet közvetít az emberiség számára, és ez a magyar korona szerkezetébe rejtett időkód segítségével megfejthető. Természetesen nem véletlen, hogy a Stonehenge és a Kheopsz-piramis lett a mementója a már letűnt kornak. Berta szerint mindkettőbe az akkor még meglévő ,,Tudást" kódolva átörökítették az utókor számára. Méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 m hosszú ,,piramismétert", amely meglepő módon a koronán is megtalálható.

Az orientalista író közel két évtizeden át végzett kutatásokat a témában. Tudományos felfedezését csillagászati összefüggésekkel támasztja alá. A kiindulási alapot az az érdekes összefüggés adta számára, hogy a Stonehenge, a Kheopsz-piramis és a korona egyformán kiemeli a Szíriusz csillag kultusz földi totemjelét, a fehér ló szimbólumot, amely a magyarok szent totemjele volt. Ezután a korona szerkezetét kezdte vizsgálni. Rájött, hogy az abroncsból és a pántból (föld és ég) álló ékszer egy több ezer éves zoroasztriánus világképet tükröz, amely valamiféle csillagászati naptárként információt közvetít. Például a rajta található ,,jelekben" utalás van Jézus születésére, 2012-re és talán az apokalipszis kezdetének idejére is.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
A Nyilas szerelmi élete 12.
  2009-03-24 15:19:12, kedd
 
  Nyilas - Halak

A Halak párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély. Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság. Ezért áldozatnak érzi magát a kapcsolataiban, és külön szerencse, hogy ezt a szerepet fel is tudja vállalni. Rendkívül ragaszkodó és megbocsátó. Kedves, figyelmes, gondoskodó, áldozatkész. Romantikus beállítottságú, szeret álmodozni, ábrándozni. Nem ritka a plátói szerelem sem nála, mert ez a fantáziáján kívül az idealizmusát is kielégíti. Poétikus, lírai szerető, egy erősebb partner igényével. Ha szerelmi csalódás éri, válságba jut és látványosan szenved. Szexualitásában is kettősséget mutat: idealisztikus, de emellett érzékisége is fejlett. Szexuális élete szorosan összefügg azzal a személlyel, akit szeret. Fontos, hogy a partner fantáziája készen álljon gondolatai, szárnyalásai befogadására. Ha meg szeretnénk hódítani, akkor viszonoznunk kell mindazt, amit tőle kapunk. A kedvesség, a megértés, a törődés és a romantika az, amivel levehetjük a lábáról.

Ha HALAK a párod

Kellemes kapcsolat. Rengeteg közös tulajdonságotok van. Joválisak, jóindulatúak vagytok mindketten és fontos a hit számotokra. Társad odaadóan gondoskodik rólad, ugyanakkor tisztel és csodál, ami nagyon kedvedre való. Ráadásul átengedi neked a vezető szerepet. És hogy a boldogságod teljes legyen, még hálás közönség is, ámulva hallgatja a szónoklataidat. Cserébe te elkápráztatod őt, gáláns és elbűvölő vagy, boldogan lubickolsz a rajongásában. Igaz viszont, hogy néha a jóból is megárt a sok. Ezért, ha alkalom adódik akkor elszöksz, hogy valami izgalmas kihívást keress magadnak. Állandó szabadság utáni vágyaddal csak rövid ideig vagy képes élvezni ezt a feléd áradó, szinte fojtogató szeretetet. Párodnak el kell ezt fogadni, - mivel nem tehet mást ebben a kapcsolatban - hogy csak úgy képes megőrizni a szerelmedet, ha hosszú pórázra enged. Sajnos ez a Halak sorsa egy Nyilassal szemben. A szexben amúgy csodálatosan megértitek egymást.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
A Nyilas szerelmi élete 11.
  2009-03-23 20:46:07, hétfő
 
  Nyilas - Vízöntő

A Vízöntő párkapcsolataiban két erő működik: az egyik vonzza a társához, a másik elűzi tőle. Ha túl közel kerül hozzá, akkor megijed, hogy elveszíti a szabadságát, viszont ha távol van tőle, akkor szenved az egyedülléttől. A kapcsolataiban szélsőséges, önállóságra vágyik. Szerelemben a maximumot várja el és azt is igyekszik nyújtani. Szereti az izgalmas helyzeteket. Ha nem figyel rá eléggé a partnere, vagy túl sok az elvárás vele szemben, akkor elmegy. Igényli a különlegességet a partnerkapcsolatban. A társa lelkületét, jellemét kutatja, mert állandóan új és új tulajdonságokat akar felfedezni. Boldog partnerkapcsolatot úgy lehet fenntartani vele, ha hagyjuk, hogy önállóan, szabadon folytassa szellemi tevékenységét. Könnyen barátkozik, de nehéz kiigazodni az érzésein, mivel eléggé kiszámíthatatlan. Érdemes azonban közelebbről megismerni mert mély érző, hűséges, nyílt és őszinte ember. De nem árt az óvatosság. Amikor azt hisszük, hogy végre révbe értünk nála, hajlamosak vagyunk visszafogni magunkat. Ez végzetes hiba lehet, mivel egy Vízöntőnél sosem lehet tudni, hogy valóban jók vagyunk-e nála.

Ha VÍZÖNTŐ a párod

Kezdetben izgalmas kapcsolat. Vízöntő párod hamar felkelti az érdeklődésedet. Nagyon tetszik neked, hogy vág az esze és kérlelhetetlenül harcol, de gyengéd, amikor arra van szükség. Az első bódulatban úgy látod, hogy tökéletes, neked teremtették, épp ilyenre van szükséged. Ám amint a lila köd kezd eloszlani az agyadról és túl vagy a kezdeti heves fellángoláson, észreveszed, hogy társad veled is kérlelhetetlen, nemcsak mással. Tudni akar minden lépésedről annak ellenére, hogy ő sem szereti, ha szabadságában korlátozzák. És nem lehet becsapni, mert vág az esze, mint a beretva. Te persze nem hagyod magad, de ez a háborúskodás hamar felőröl és kiábrándít, ezért elindulsz újabb kalandok felé. Még az sem tart vissza, hogy az ágyban kiválóan megértitek egymást. Túl kemény dió neked egy Vízöntő.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
A Nyilas szerelmi élete 10.
  2009-03-22 10:39:36, vasárnap
 
  Nyilas - Bak

A Bak nem partnerfüggő típus, ha hozzászegődik valaki, akkor annak nagyon fegyelmezettnek kell lennie. Kapcsolatában a másik ellenőrzésének vágya hajtja. Lépten-nyomon korlátozza társát egy magasabb rend érdekében, amihez alkalmazkodni kell. Megszorításokat vezet be, határokat szab, amit a másiknak be kell tartani. Partnere soha nem teheti azt, amit szeretne, csak azt ami szerinte helyes. Fontos számára, hogy a társára számítani, építeni tudjon. Nem annyira az érzelmi fellángolás, mint inkább a reális ész kap hangsúlyt a kapcsolatában. Hűséges, ragaszkodó és stabil, aki tűrni is tud. Szerelmi ügyekben zárkózott. Nehezen oldódik. Számára nem a lángoló szenvedély fontos, hanem az értelmi alapon nyugvó hosszú távú praktikus kapcsolat. Rigolyái ellenére erősen vágyódik az érzelmi biztonságra. A szakításnál nagyon kell vigyázni, nehogy megbántsuk a kelleténél jobban. Álljunk elé és mondjuk nyíltan a szemébe, mit is akarunk, de győzzük meg, hogy nem ő tehet róla.

Ha BAK a párod

Hétköznapi, jól működő kapcsolat. Egy Bakban minden megvan ami belőled hiányzik, és ez fordítva is igaz. Partnered higgadt, megfontolt és józan, de néha túl körülményes hozzád képest. Te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat. Jó irányba terelgetitek egymást, te ösztönzöd, noszogatod a kesergésre hajlamos Bakot, társad pedig mindig épp időben rántja meg a gyeplőt, hogy megállítson, mielőtt a vesztedbe rohannál. Bár az igaz, hogy több szabadságot igényelnél, min amennyit társad biztosít neked. Néha úgy érzed, hogy el kellene menekülni ebből a kapcsolatból mert túlságosan be vagy zárva. Talán néha még unatkozol is a nyugodt, higgadt párod mellett. Bármennyire is jól működik ez a kapcsolat látszólag, azért elég sok itt a buktató.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
A Nyilas szerelmi élete 9.
  2009-03-21 21:12:06, szombat
 
  Nyilas - Nyilas

A Nyilas a szellem embere és legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését. Szerencsére nem erőszakolja partnerére nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar. Kitűnő társ, lovagias partner. Sok benne az érzés, a lelkesedés, fontos számára a szerelem. Szabadságérzete igen erős, ezért a bölcs partner jól teszi, ha hosszú gyeplőre engedi. Szerelmében odaadó és ragaszkodó, bár általában nem marad egy ember mellett túl sokáig, mivel szereti a változatosságot. Szenvedélyessége rövid időn belül más mellé sodorja. A Nyilast dinamikussággal és jó humorra lehet elcsábítani. Mindig újabb és újabb ötletekkel kell előrukkolni, más és más programot szervezni, és biztos a siker. A szakítás nagyon könnyű vele. Ha unalmasak vagyunk és nem ismerjük el briliáns elméjét, akkor hamarosan odébáll, hogy egy újabb csodálónak fitogtassa szellemi sziporkáit.

Ha NYILAS a párod

Viharos, rivalizáló kapcsolat. Irigyek és féltékenyek vagytok egymás sikereire, annak ellenére, hogy nagyon jól tudtok együtt dolgozni. Az ágyban kiválóan megértitek egymást - itt nem irigykedtek - éjszakánként egyforma hőfokon lángoltok. Hajlamosak vagytok viszont saját magatok és a másik túlterhelésére is, aminek csalódás lehet a vége. Nagyon bölcsnek kell lennetek a céljaitok kitűzésében, legyen az bármilyen jellegű dolog, mert a megvalósításhoz szükséges erő ugyan megvan bennetek, de a ráfordított időnek is arányban kellene ezzel állni. Ne essetek túlzásokba. A szerelemben minden megy magától, ha jól mennek a dolgaitok egyébként is. Ha viszont probléma adódik, akkor az ágyban is feszült lesz a légkör. Nem ártana néha kikapcsolni és különválasztani a dolgokat. Mindent a maga helyén és idejében. Legyetek kicsit megértőbbek egymással, próbáljatok néha takarékra kapcsolni. Nálatok ez az első lépés a szerelmi játékban. Ezután következhetnek csak a szép szavak, és izgató érintések.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
A Nyilas szerelmi élete 8.
  2009-03-20 10:26:53, péntek
 
  Nyilas - Skorpió

A Skorpió arra vágyik, hogy a másik lelkét kisajátítsa. Szüksége van a partnere életerejére és lelkierejére, ez ad neki elegendő erőt a léthez. Ezért úgy viselkedik a párkapcsolatában, mint egy megszálló. Létrehoz egy nagyszabású tervet a társával való közös életéről. Ez olyan csábító, hogy a másik örömmel vállalja a részvételt benne és közben észre sem veszi, hogy ezzel szinte lemondott a saját életéről. A Skorpiónál fontos szerepet játszik a szerelemben mind a testi mind az érzelmi oldal. A jel kettőssége az erotikában is megmutatkozik, hol lángolóan szenvedélyes, hol depresszióba zuhan. A kalandokat nem hagyja ki, ha megtalálta élete párját, akkor sem képes lemondani a flörtökről. Nem igazán hűséges típus, de a társától elvárja, hogy az legyen. A büszkesége nem tudja elviselni, hogy a birtokolt társ ne csak az övé legyen. A Skorpió jegyűeket nehéz meghódítani, mivel ők szeretik kinézni maguknak a zsákmányt és elvárásaik is magasak. Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre. Általában elég későn találja meg élete párját.

Ha SKORPIÓ a párod

Szerencsés, bár kockázatos kapcsolat. Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága. Az is izgatja a fantáziádat, hogy ő még nálad is ravaszabb és rafináltabb. Társad értékes szövetségeseddé válhat, nemcsak a magánéletben, hanem akár egy munkakapcsolatban is, de nem árt az óvatosság vele szemben. Egy Skorpió mellett soha semmiben nem lehetsz biztos. Ezért akkor jársz jól, ha igyekszel a kedvében járni és nem haragítod magadra. Főleg akkor nem, amikor a lelki tusáit vívja magában, mert úgy érzi, hogy elhanyagolod és nem szereted őt eléggé. Ilyenkor bizony nagyon harapós tud lenni. Teljesen magába roskad, ebből meg te vonod le azt a következtetést, hogy már nem is vagy fontos neki. Mit lehet tenni? Beszéljétek meg, törődj vele egy kicsit, babusgasd őt, ne törődj a tiltakozásával, csak álca az egész. Fektesd le szépen.....
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
A Nyilas szerelmi élete 7.
  2009-03-19 10:04:32, csütörtök
 
  Nyilas - Mérleg

A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellett valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. A romantikus szerelemet keresi, ami megteremti életében a harmóniát és az egyensúlyt. Vonzó személyisége varázsával vonzza a másik nemet. Mint minden másban, itt is kiegyensúlyozottságra törekszik. Szereti ha kedveskednek neki és körüludvarolják. Nem szereti, ha erőszakosak vele, lerohanják és ajtóstul rohannak a házba. Partnerével szemben vannak elvárásai. Szereti ha az együttlétnek, találkozásnak megadják a módját. Ahhoz, hogy feloldódjon a szerelemben, szükséges a csábító környezet, színház, ezen, romantikus randevú, ez jobban felmelegíti, mint bármilyen tüzes ostrom. Őszinteséggel és kedves bókokkal lehet elcsábítani. Az előjáték izgalmasabb számára, mint maga az aktus. A Mérleg jegy szülötte kedves, megbízható, odaadó társ.

Ha MÉRLEG a párod

Vonzó, de feszült kapcsolat. Tetszik neked a mérleg segítőkészsége, mély érzelemvilága, és nem utolsósorban a szilárd elvei, amit a te törvénytisztelő lelked igencsak nagyra tart. Azonban néha túlságosan szigorúnak és komolynak tartod őt, persze ez csak hozzád képest van így. Valójában nagyon is hasonló a temperamentumotok és az értékrendetek. Ő is kedveli a tréfát, a vidám társaságot, szeret a középpontban lenni, akárcsak te. A kis különbség abban mutatkozhat meg, hogy partnered mindig nagyon vigyáz a külsejére, a nett megjelenésére, te viszont ennél sokkal lazább vagy, és nem foglalkozol annyira a külsőségekkel és mások véleményével. Kár ezen csatározni, mert pontosan azt adjátok mindketten, amik vagytok, a bőrötökből kibújni úgysem tudtok. Nem helyes, ha nem akarjátok megengedni a másiknak azt, amit saját magatoknak igen.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria-asztrológia  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 19 db bejegyzés
Összes: 5821 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 1775
  • e Hónap: 7647
  • e Év: 236512
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.