Regisztráció  Belépés
orsi1.blog.xfree.hu
"...az igaz embert egyedül az idő mutatja meg, míg a hitványra első percben ráfigyelsz. " --------- "A problémák azért vannak, hogy megoldjuk ... S. Orsi
1967.12.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 77 
Így tanítják...
  2013-01-16 15:53:03, szerda
 
  ... a magyar nyelvet a Pensylvaniai Egyetemen 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Magyarország látnivaló tájai
  2012-06-10 14:17:50, vasárnap
 
  Link

Közel 37 éve járjuk feleségemmel Nagy-Magyarország tájait, vidékeit. Bejártuk Kis-Magyarországot, Erdélyt, Felvidéket, Délvidéket, Őrvidéket, Kárpátalját, s járjuk továbbra is.

A hajdan volt Magyar Királyság, a Kárpát-medence, általunk bejárt csodálatos tájait, vidékeit, látnivalóit szeretném bemutatni sok-sok saját készítésű fényképpel, filmekkel, s ismertetőkkel. A képeket folyamatosan töltöm fel. Érdemes vissza-vissza térni.

/ Horváth Ferenc, Nagykörű, geotisza@gmail.com /

/ Ha elnyerte tetszését honlapom, küldje tovább ismerőseinek./

A honlap tartalma és valamennyi fénykép szerzői jogvédelem alatt áll !

Bármilyen felhasználásuk csak jóváhagyásommal lehetséges.
 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Elektronikus könyvtár
  2011-05-26 12:23:16, csütörtök
 
  Link

Magyarország legnagyobb magán elektronikus könyvtára.
 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Itt áll ős fa...
  2011-03-19 10:11:38, szombat
 
  Remek írást kaptam.
(Sajna a forrását, eredetét nem sikerült kiderítenem, de elgondolkodni érdemes rajta!)

Azt ma is kevesen tudják, hogy nem elég, ha valamilyen gyógynövényt alkalmazunk, például szemölcs elmulasztására, a kertben található, sárga nedvű Vérehulló fecskefűvel, hanem rendkívül lényeges, hogy szóban is bevigyük az információt. Ezért voltak régen a ráolvasások, vagy mondókák. Ezeket nem fontos ma ismernünk, és szó szerint elmondanunk, az is megfelel, ha saját magunk találunk ki egy ilyen mondókát. Pl. Mire a nap hétszer felkel, csúnya szemölcs rólam tűnj el!

A Magyar néptánccal nagyszüleink, dédszüleink el tudták űzni az aratás, hihetetlenül nehéz munkájával járó fáradtságot. Ilyenkor tartották az aratóbálokat, és a hajnaltól napnyugtáig tartó aratás után, egész éjjel mulattak. A népi táncnak, főleg a legényeseknek, szinte minden mozdulata egy-egy zodiákus jegynek felel meg, ezzel hozva harmóniába az energiákat, és a csettintésekkel, tapsolással, a lábak csapkodásával, kurjongatásokkal pedig kitűnően megtisztították a csakráikat, meridiánjaikat, bár valószínűleg, ezeknek nem voltak tudatában, de így óriási energiákat nyertek.

A csakráink mindegyike, szépen sorban behangolható a szolmizációs hangokkal. Ha betegek, vagy csak nagyon fáradtak vagyunk, feküdjünk bele egy kád meleg vízbe úgy, hogy a fejünket is belerakjuk. Öntsünk bele pár csepp, bármilyen illóolajat, és próbáljuk meg megkeresni azt a dó hangot, (énekeljünk) amely a gyökércsakránkra el kezd rezonálni. Ha megtaláltuk, ezt erősen lehet érezni, akkor utána énekeljük végig a ré, mí, fá, szó, lá, tí hangokat is. Ezzel az összes csakránkat képesek vagyunk kitisztítani, harmóniába hozni, és aktiválni. A gyógyulásunk pedig megtörténik. Tulajdonképpen a Magyar népdalok hangkészlete, és ezek éneklése is felér egy ilyen csakra harmonizálással.

Lerajzolva a hosszanti tengelyünket (gerincünket), bejelölve rajta a csakrákat, és a hozzá tartozó szolmizációs hangokat, majd ezeket felülről lefelé haladva, és visszafelé olvasva, a következő értelmes mondat áll össze:

ITT ÁLL ŐS FA ÍM ERŐD.

- 7-es, korona csakra --------TI--- IT

- 6-OS, harmadik szem csakra LÁ---ÁL

- 5-ös, torok csakra--------- SO---OS

- 4-es, szív csakra----------- FA---FA

- 3-as, napfonat csakra------ MI--- IM

- 2-es, nemi csakra ----------RE---ER

- 1-es, gyökér csakra--------DO---OD

Az Ős fa, a gerincünk, mely alul a gyökér, fenn a korona, melyből úgy kapjuk erőnket, hogy lent a Földbe, fenn az Égbe vagyunk bekötve. Vajon Kodály Zoltán tudta azt, hogy az általa elnevezett hangok ezt a bölcsességet adják ki? Bizonyára fogalma sem volt róla, ezt minden valószínűség szerint, odaátról súgták neki.
 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Demokrácia útján
  2009-04-22 13:23:52, szerda
 
  A 15 éves kitartó küzdelem végül is eredményre vezetett. Sikerült rést ütni a diktatórikus hatalom megingathatatlannak hitt bástyáján.
Az Országos Választási Bizottság 184/2008. (V. 6.) határozatában hitelesítette az ügydöntő népszavazásra szánt következő kérdést:
,,Egyetért-e azzal, hogy az Országgyűlés törölje el az 1989. évi XXXIV. törvény 5. § (3) és (4) bekezdéseiben a pártok számára biztosított területi és országos listaállítási jogot, hogy ezentúl az Országgyűlésbe csak egyéni választókerületekből kerülhessenek képviselők?"
A határozattal szemben két magánszemély kifogással élt, amelyeket az Alkotmánybíróság 544/H/2008. sz. határozatában elutasított. Ezzel az OVB határozat 2009. március 20-án jogerőre emelkedett.

Tisztelt Honfitársaim!

Nagy szégyen az minden felelős magyar ember számára, ahogyan az országunk kinéz. Ez idáig arra voltunk kárhoztatva, hogy tétlenül szemléljük, miként fosztják ki, miként teszik tönkre szeretett hazánkat választott politikusaink. Mi választottuk őket, de nem bennünket szolgálnak.
Egy ország állapotáért a mindenkori uralkodó a felelős. Ha az uralkodó okosan viselkedik és az ország javán dolgozik, akkor az ország egészséges és kiegyensúlyozottan fejlődik. Ha viszont az uralkodó felelőtlen, buta vagy áruló, annak az ország súlyosan kárát látja.
Magyarországon ma demokrácia van. A demokrácia görög szó, jelentése: népuralom. Ennek megfelelően a Magyar Köztársaság Alkotmányának 2.§ 2. bekezdése kimondja, hogy:
"A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja."

Tehát, kedves Olvasó, az uralkodók mi, magyar választópolgárok vagyunk, vagyis a mi felelőtlenségünk, butaságunk vagy árulásunk az oka annak, hogy az országunk így néz ki!
De hát mit tehetnénk? - Kérdezi a jámbor választópolgár? Hiszen a politikusok döntenek el mindent, az ő kezükben van az ország... - És észre sem veszi, hogy közben megfogalmazta és kimondta a bajok eredendő okát. - Mert hát kik is azok a ,,politikusok"? - Azok az emberek, akik a népakarat közvetítésében részt vesznek, akik ,,útján" - ahogy az Alkotmány szó szerint mondja - a népnek a hatalmát gyakorolnia kellene. Nyersen fogalmazva a politikus ,,eszköz", vagy ahogy a latin mondja: ministro, vagyis ,,szolgáltató" a néphatalom megvalósulásának folyamatában. Innen származik a miniszter szavunk is, bár a mi minisztereink sokkal inkább uralkodónak, mint szolgáltatónak tekintik magukat.

Mondjuk meg őszintén: Elorrozták tőlünk a hatalmat! Formálisan még demokrácia van: általános választójog, gyülekezési, sajtó- és szólásszabadság, de a gyakorlatban mindnyájan tapasztaljuk, hogy ezek a jogok nem használnak semmit. Mindennapos tapasztalat, hogy az ország sorsa néhány párt politikai műhelyében dől el. Ott döntenek felőlünk, amit aztán a díszes országgyűlésünk, és az általuk választott kormány végrehajt.
Mit tehetünk? Hogyan szerezhetjük meg elorrozott hatalmunkat? - A válasz egyszerű, és gyakorlatilag mindenki tudja: kézbe kellene venni a képviselőinket. Ez lenne a megoldás, de a politikai elit annyira körülbástyázta magát jogszabályokkal, annyira elkülönítette a választókat a képviselőitől, hogy egy lépésben képtelenség ezt elérni. A képviselők számunkra érinthetetlenek.
A jelenlegi képviseleti rendszerben a képviselőinkhez gyakorlatilag semmi közünk.
Ezen kíván változtatni a népszavazási kezdeményezés, melynek eredményeként sok megélhetési politikusnak kell majd munka után néznie! Ez a mozzanat az elorrozott hatalom visszaszerzésének első fázisa.

Az Alkotmányunk jelenleg nem engedi meg, hogy a képviselők visszahívhatóságát, vagy bármilyen más felügyeleti eszköz megteremtését kezdeményezzük, bombabiztos jogszabályi védelem mögé rejtették előlünk a képviselőinket. Ezért kénytelenek vagyunk több lépésben megszerezni a képviselőink fölötti ellenőrzés jogát. A következő lépés az lesz, hogy csak azokat a képviselőket juttatjuk be a parlamentbe, akik vállalják a jelenlegi álnok képviseleti rendszer átalakítását úgy, hogy általa a nép ténylegesen gyakorolhassa az önrendelkezést, vagyis a megválasztott képviselőnek nem csak joga lesz a nép nevében törvénykeznie, hanem felelőssége is lesz a nép előtt. Hogy miként nézne ki egy egészséges képviseleti rendszer, arra vonatkozóan itt láthatnak javaslatot, de ennek megvitatása ráérünk az eredményes népszavazást követően, az országgyűlési képviselő választások előtt.
A hitelesített aláírásgyűjtő ív a nepszavazas@nephatalom.hu email címen kérhető: vagy erről az oldalról letölthető pdf formátumban Link illetve doc formátumban (csak a weboldalról: Link).
Személyek és szervezetek jelentkezését várjuk, főként a kezdeményezés népszerűsítéséhez, a gyűjtéshez, de elkelne némi segítség a weblap szerkesztés területén is (amint azt a jelen oldal technikai színvonala is jelzi).

A közszolgálati médiumokra nem számíthatunk, interneten pedig csak a választók kis százaléka érhető el, ezért missziósokat keresünk, akik hajlandók a környezetükben - rokoni, baráti körükben, utcájukban, falujukban, kerületükben - terjeszteni kezdeményezést és gyűjteni az aláírásokat.
A szabályosan kitöltött íveket a következő címre kérjük küldeni: Gyirán István 6500 Baja, Lőkert sor 39/c.
Figyeljünk, hogy a kinyomtatott lap az eredeti dokumentumnak mindenben megfeleljen, vagyis a fejléc/lábléc üres legyen, illetve a nyomtatás tartalmazzon minden feliratot, ami a hitelesített íven szerepel.
A gyűjtés eredményéről a http://nephatalom.blog.hu/ oldalon fogunk folyamatosan beszámolni.
A 200 000 hiteles aláírást tartalmazó ívet 2009. július 20-án 16:00 óráig kell az OVB részére átadni!
Azokra számítunk, akik jobban szeretik a hazájukat, mint a megosztás szerepét betöltő politikai pártokat.
Ez a népszavazási kezdeményezés rést üt a pártok vezette hatalomgyakorlás jogi fedezékein, és ráirányítja a választók figyelmét arra, hogy nagy baj van a hatalomgyakorlás rendszerében. Ez minden, csak nem demokrácia, nem népuralom. Itt a nép az utolsó! Hamis, hazug rendszerben élünk épp úgy most is, mint az ez előtti negyven évben.
De ezen most változtatni fogunk, és most már nem 13 havi munkabért vagy nyugdíj kiegészítést, nem olcsóbb megélhetést, magasabb GYES-t vagy családi pótlékot, hanem a HATALMUNKAT AKARJUK! Nem kegyet, nem nagylelkűséget kérünk a milliárdokban gázoló hatalmi elittől, hanem a jogos jussunkat, a tényleges önrendelkezési jogunkat, - és akkor majd beosztjuk mi magunknak a terheket és a jövedelmeket úgy, ahogyan azt mi jónak, emberségesnek és igazságosnak látjuk.
Erre hívunk minden tisztességes magyar embert!
További részletek a Felhívás Magyarország választópolgáraihoz c. dokumentumban találhatók. Link

Link

Link
 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Titkok és összefüggések 9.
  2009-04-18 20:05:04, szombat
 
  A történelem nagyjaitól idézve:

Napóleon megkérdezte Francois Talleyrand-t, hogy mit tegyen a magyarokkal. Talleyrand válasza: "Felség! Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjaikra és büszkék a múltjukra . Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!

A monarchia idején megvalósították Talleyrand elméletét." A Székelyek már Attila halálakor tudták, hogy az ország felbomlott egysége kizárólag egy módon menthető meg: "A nemzet fennmaradásának egyetlen módja, ha nem szakadozunk el egymástól! A jövő csak erős nemzettudattal tartható és valósítható meg.

Zrínyi Miklós: "A magyar, ha mástól vár segítséget, elpusztul!"

József Attila: " Adj magyarságot a magyarnak!"

Gróf Széchenyi István: "Minden nemzetnek olyan kormánya van, minőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas, vagy műveletlen".

Viktor Hugo: "Magyarország a hősök nemzete. Magyarország az a hősiesség megtestesülése."
A nepáli papok: 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."

A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a
magyarokhoz: "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre,
magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz: A XIV. Dalai Lámával Izing Róbert és Janzsó Viktor 2006. 10. 11-én készítettek interjút. " Magyarok! Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazon által eljött
az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk! Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc 9 próbálkozást jelent. Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen nagy múltú nemzet fényes jövő előtt áll. Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen és távlatokban gondolkodjanak! Tartsák szem előtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz- elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes. Gondolkodjanak távlatokban! Ez az én tanácsom. Köszönöm."

Bízzunk magunkban és abban, hogy "megtáltosodni" kizárólag táltos nemzet tud. Táltos nemzetről pedig csak a magyarság beszélhet. Merjünk végre nagyok lenni, büszke fővel őseink kitaposott útját járni! Lelkiségünkkel, hitünkkel, igaz magyarságunkkal feltámadni! "Aki kér, annak adatik, aki zörget, annak megnyittatik, aki keres, az talál!" Itt az ideje a fölébredésnek!!!
A mi fajtánk sosem adja fel, imádkozzunk Dr. Papp Lajos szívsebész szavaival, vagy csak annyit mondjunk, mint a bajban:

"Istenem segíts!"

 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Titkok és összefüggések 8.
  2009-04-17 09:14:01, péntek
 
  Kizárólag az abortuszokra nincs várólista! A gyermekgyilkosságot azonnal engedélyezik, míg az életmentő, pl. szívműtétekre akár több hónapot is várni kell! Ma az abortuszra a karriert sokszor hozzák föl indokként. Vagyis a pénz, az öncélú siker fontosabbá vált, mint a családépítés. El kellene gondolkozni azon, hogy az esetleg elért anyagi haszontól még soha nem lettek boldogabbak a magyar családok. A minél több pénz megteremtése egyre több időt vesz el a már megszületett gyerekektől. Eredmény a családok tömeges szétesése, felbomlása, a gyerekek depressziója, elzüllése.

A tudatalattiig hatoló reklámok hatására, és az "ingyenes" hitelek lehetőségében 3-4 évente autót cserélünk milliókat bukva, bútort cserélünk lomtalanításkor, követjük a ránk erőltetett minden napi divatot a magunk sznobságával, ezzel tökéletesen kiszolgáljuk a pénzvilág érdekeit, hogy ne legyenek szükség esetén tartalékaink, hanem tőlük az uzsora kamatra adott hitellel oldjuk meg a gondunkat, ami a jövedelmünk még több hányadát viszi el, vagy olyan többlet munkára kényszeríti az embereket, amibe belerokkan, vagy feladja a küzdelmet, s ekkor kíméletlenül, még a gyerekek alól az ágyat is elvitetik a végrehajtóikkal. Ma sajnos, már az alapvető megélhetés biztosításához is lényegesen több mint 8 órát kell dolgozni, ami a családok felbomlásához vezethet.

Még ekkor is gyerekeinknek és a felnőttnek azt sugallják, hogy a világ csak happy, nyaralás és kólából áll. Ezzel a nép demoralizálását hajtják végre! Megfelelő tájékoztatással még nem késő a folyamatot megállítani! Kivétel nélkül, minden magyar felelős a fiatalság, az új generáció felvilágosításáért és a nemzet megmentéséért! A magyarok nem az anyagi gazdagság elérésétől lesznek boldogok! Génjeink nem az anyagi siker elérésére vannak programozva! A magyarságnak más feladatot szánt a Teremtő! Ezért nem érdemes és fölösleges másokon átgázolva, mindenáron az anyagi siker elérésére törekedni. "Mag"unkra számíthatunk: És szinte "büntetésként" (?!) újból magunk vagyunk, mint a történelem során eddig sokszor és megint csak magunkra számíthatunk. Saját, ütközetképes hadseregre már nem, mivel azt korábban szándékosan leépítették.

A nép önvédelmi reflexe hozta létre a "Magyar Gárdát", amire mindenkit kirázott a hideg, hiszen nem ezért szüntették meg a katonaságot! Ezért aztán fasisztáznak, antiszemitáznak és végveszélyt kiáltanak. Tehetik, mert a zsidók kezében van a média! Veszélyben a betelepülés, és a hátsó szándékkal megszerezni vágyott magyar értékek! A magyarságnak újra kell értékelnie önmagát és önmagára kell találni. Akkor majd a múlthoz hasonlóan mások igyekeznek felzárkózni ahhoz a kivételes tudáshoz, melyet mi képviselünk.

 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Titkok és összefüggések 7.
  2009-04-14 08:30:28, kedd
 
  Nemzetgyilkosság és népirtás:

A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: "Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét már életének kezdeti szakaszán legyengítik.

Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen "szárnyai alá vesz" 1-2 megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37 évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek, melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak. Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.

Ezek az oltóanyagok csak 1-2 vírus ellen hatnak, a többi megszámlálhatatlan korokozó ellen nem, tehát alkalmazásuk fölösleges. Az újonnan megjelenő vírusok ellen pedig senkit nem véd meg semmilyen vegyi anyag sem. A lényeg: az immunrendszer legyengítésére szolgáló vakcinákat az állam ingyen, térítésmentesen biztosítja, az életmentő és valóban gyógyító szerekhez pedig magas, vagy elérhetetlenül drága áron lehet hozzájutni. Ez az aránytalan árkülönbség jellemzi az élelmiszerek árát is. Minél olcsóbb és minél többet reklámozott egy étel, annál biztosabb, hogy nem emberi tápláléknak való és minél egészségesebb, annál drágább, pl. bioélelmiszerek előállítása. A jelenlegi (Az ingyenesen osztogatott újságokat sem jótékonyságból kínálják. Céljuk a tömeges félretájékoztatás.) kormány tudatosan, terveiknek megfelelően, a népesség további csökkentése érdekében 2007-ben jóváhagyta a 18 évet betöltött nők esetén a teljes meddővé tételt. Életük későbbi szakaszában hiába gondolják meg magukat, az már késő lesz. Divattá tették a csípőnadrágot. Hordása miatt ideje korán olyan nőgyógyászati gyulladások, felfázások keletkezhetnek, melynek eredménye meddőséghez vezethet. Európában nem véletlenül, hazánkban engedélyezték először az abortuszt. Az utolsó 50 évben 6-7 millió magyart saját magyar anyáink és a társadalom ítélete alapján a nemzet ölt meg. Anyaméhen belül mi magunk irtottuk a magyarságot!!! Ha ez nem így történik, ma legalább 20 millió magyar élhetne a Kárpát-medencében.
 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Tikok és összefüggések 6.
  2009-04-13 08:48:41, hétfő
 
  Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó szándékú zsidó közösséget! Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk? Valószínű az erőszak és a bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már 1-2 évet is kell várni egy műtétre! Számukra nem munkalehetőséget kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra. Az életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg, minden tekintetben.

És: "Ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni ebből a k. országból! " Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki, akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk. Egy kalap alá tartoznak és egy tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos visszhangot váltott ki. Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról. Az igazsághoz minden embernek alanyi joga van. Magyarország ma a külföldiek számára még mindig a legjobb befektetési lehetőség. A Kárpát-medencében más államokban befektetett tőkéikhez viszonyítva, szinte minden ágazatban a legnagyobb hasznot, bevételt, jövedelmet termeljük mi, a legtöbbet dolgozó és a legtöbb adót fizető magyarok. A privatizálás eredményeként a külföldiek zsebét "tömjük zsírosra" szorgalmas munkával, az EU bérezés 10 %-ért, mialatt az árakat már sok helyen magasabbra emelték mint magában a régi EU országokban van! Nyugaton 800.000 - ból fizetik a 40 ezres gáz számlát, míg Magyarországon 80 ezerből! Még ekkor van képe sokaknak kiállni a nép elé és azt mondani, hogy még sok mindenben nem értünk el az EU áraihoz! A keresetekről aljasul hallgatnak, miközben ők és a kiszolgáló udvarház népe jóval meghaladja az EU felsővezetőinek átlagát!

Kereskedelmi, pénzügyi központtá váltunk, mely intézmények többsége izraeli kézben van. Több bank van ma Magyarországon, mint a lakosság létszámához viszonyítva bárhol a világon. Nálunk a legmagasabbak a hitel kamatok. Ezzel nem a jobb kiszolgálást teszik a részünkre elérhetővé, hanem a maguk számára, saját hasznukra a hatalmas mértékű uzsora kamattal a minél nagyobb "népnyúzást" valósítják meg. Már autóra, vásárláshoz nincs önrész, a pénz kölcsönöket pedig minden mérlegelés nélkül ömlesztik a lakosságra jelzálog terhe mellett. Kiépítették ezért a behajtó rendszert, amihez már az állami hatóságokat is igénybe veszik. Vehetik, hiszen ők éppen ebből a körből kerülnek ki, és ezt a kört hívatottak szolgálni! Egy utunk lehet , mely előre visz. Ez a jobb-, vagy baloldal teljes kizárásával, kizárólag a magyarság érdekeinek szem előtt tartásával történhet. Magyarellenesség: Tisztában kell lennünk azzal, hogy a lecsatolt területeken folyó és az utóbbi időben felerősödő magyarellenesség nem a véletlen, hanem szándékos uszítás eredménye. A jelenlegi kormánnyal rokonlelkű osztrák vezetés még mindig nem mondott le a magyar területekről, már lassan felvásárolták zsebszerződések és különböző kiskapuk által a fél Dunántúlt! A szlovákok maguknak követelik csonka hazánk északi, hegyvidéki tájait. 2006-ban szlovák vezető nyíltan hangoztatta, hogy tankokkal kell bemenni Budapestre, és porig kell azt rombolni. A magyarverések rendszeresek. Az EU pedig alattomosan hallgat, hiszen érdeke, hogy a magyar földeket megszerezzék.

 
 
0 komment , kategória:  M A G Y A R  
Q-zsidók aknamunkája
  2009-04-12 13:40:45, vasárnap
 
  Q-zsidók aknamunkája

Izrael támadott! – adta hírül a sajtó azt a gondosan időzített akciót, ami világszerte jóérzésű emberek tömegeinek tiltakozását váltotta ki. E terrorbombázások beilleszthetők az 1948-as, 1956-os és 1967-es közel-keleti hadászati események sorába. A 2008-ra érthetően éleződő anticionista világhangulatban előre kell bocsátani, hogy a megbélyegzés nem minden zsidóra érvényes. Akik azonban e bombázásokat kitervelték, véghezvitték, joggal számíthatnak a gondolkodó világ megvetésére, ezért kell őket megkülönböztetésül pl. Q-zsidóknak nevezni, amire a címbeli jelző is utal.

Mi magyarok természetesen – palesztin sorstársakként is – részt veszünk az Izrael-ellenes tiltakozó megmozdulásokban, amiről a hivatalos híradások zömmel hallgatnak. Legalább önmagunkban fel kell ismernünk, de a nagyvilág elé is kell tárnunk, hogy épp ezekben a napokban (hónapokban, években is) Magyarországnak a bombázás nélküli, de hasonlóképp agresszív megszállása folyik. E megszállás gazdasági következményeit bőséges írás taglalja. Közeledvén azonban 2009. január 22-hez, a Magyar Kultúra Napjához, a magyar kultúráról, haldoklásáról kell szólni, ami pontos tükre helyzetünknek. A magyar kultúra tervszerű, immár két évtizede tartó aláaknázása pedig éppúgy cionista zsidó gyökerű, ahogyan a közel-keleti katonai agresszió. Ami a Q-jelzőt illeti: A budapesti Centrál Színház 2009. februárjában készül bemutatni az „A mi utcánk Avenue Q.” című darabot, ami reklámja szerint egy totál brutál Broadway musical. Ennek már az első ismertetőjében szerepel a figyelmeztetés, a darabban szókimondó durva szövegek lesznek. Aki a budapesti metrólejárókban közlekedik (márpedig milliók járnak arra), azok naprakészen tájékozhatnak korunk könyvkiadásáról, pl. Kathy Lette: Hogyan öljük meg a férjünket, Jane Suska: Szex és nyugdíj (a hatvanhat éves nő memoárjának mottója: „Mielőtt hatvanhét éves leszek, szeretnék sokat szexelni”), Laura D.: Szex és tandíj (egy prostituált diáklány botránykönyve). Félreérti mondandómat, aki azt hiszi, hogy vadászom a fenti témákat. Másról van szó, e hirdetések kikerülhetetlenül tolakodnak bele mindannyiunk látóterébe, és semmiképp nem nevezhetők a magyar kultúrában gyökerezőknek.

Az ország és a kor tükre Debrecenben a Kölcsey nevét viselő gigantomán-neoszocreál központ, ami Kölcsey lerombolt lakóháza mellett, az azóta szintén lerombolt Lenin-szobor és szocialista kulturközpont helyén emelkedik. Maga a helyszín is jelképes, de méginkább az a tény, hogy a minap itt nyílt meg a legújabb holokauszt-kiállítás. Az időzítés szerint – ez is aknamunka – január 12-26-ig lesz itt a kiállítás, éppen belefoglalva január 22-ét, a Himnusz megszületésének napját. A Holokauszt Emlékközpont gondozásában lévő „Auschwitz Album – Rólunk, nekünk, nélkülük…” fotókiállítása idézi meg az egykori koncentrációs tábor eddig ismeretlennek mondott oldalát (lehet-e még újabb hazugságot mondani?), amit debreceni helytörténeti tabló egészít ki. A hírek szerint rendhagyó történelemórák, nyilvános előadások várják majd az érdeklődőket – feledve és feledtetve Himnuszunk januári ünnepét. A kiállítást Halász János volt SZDSZ-es, most Fideszes alpolgármester (aki volt már államtitkár is az egykori Nemzeti Kulturális Örökségi Minisztériumban) nyitotta meg. A hírek szerint Kósa polgármester ez idő alatt kanadai magyarokat látogat, akiket e tények elhallgatásával vezethet félre a magyarországi helyzetről. Ha a cívisváros megalomániás építkezéseivel kábítaná a torontóiakat, akkor vendéglátói épp a lényeget nem ismerik: „Csak az élteti Kósát, ki nem ismeri múltját.”

A Kölcsey Központban egyébként luxus szálloda, uszoda, kongresszusi terem és a MODEM nevű kiállító központ található. Ennek igazgatója Gulyás Gábor, aki Heller Ágnes szellemi és baráti köréhez tartozva Lukács György és az 1919-es dicstelen tanácsköztársaság emlékét idézi. Elgondolkoztató a sokszor megírt tény, hogy Debrecennek, a „legmagyarabb városnak” mindhárom országgyűlési képviselője zsidóbérenc. A 2009 januárjában megnyitott holokauszt kiállítás meghívott vendégeinek csak az nem tűnt fel, hogy a nevezett központból épp egy Kölcsey kiállítás hiányzik.

Ezen írás csak bevezető, folytatása pedig a Himnusz születésnapjára fog megjelenni.. Erről kell-e írni épp egy nemzeti kulturális ünnep előtt? A kérdésre is Kölcsey gondolata adja meg a választ („régi kor árnya felé visszamerengni mit ér”), mert az írástudóknak a máról és a mához kell szólniuk. Mi tehát a teendő egy leigázott, védekezésétől megfosztott országban? Ki kell végre mondani: a cionista Heller Ágnesnek éppúgy semmi keresnivalója a Magyar Tudományos Akadémián, ahogy a szintén cionista körök által dédelgetett kozmopolita Gulyás Gábornak egy Kölcsey nevét viselő művészeti központban. Fel kell ismerni, hogy azonos agresszor van jelen a Közel-Keleten és Kelet-Magyarországon. A kultúra csak tükör, de tiszta és éles tükör. Nem a kultúrát kell megváltoztatni, hanem azt a rendszert, amely a nemzeti kultúrát öli, és akkor az értékek maguktól jönnek majd a felszínre.

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró

 
 
1 komment , kategória:  M A G Y A R  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 77 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 19 db bejegyzés
Összes: 5821 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 474
  • e Hét: 474
  • e Hónap: 9812
  • e Év: 238677
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.