Belépés
kszilona.blog.xfree.hu
"Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni abban, hogy belül, önmagára rátaláljon." ( Galileo Galilei ) Káesz Ilona
1947.01.13
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A Bak jegy szerelmi horoszkópja
  2012-02-26 13:39:57, vasárnap
 
 
A Bak eleme a Föld. Bak csillagjegyet a Szaturnusz uralja. Ez a komor bolygó a sors, a megpróbáltatások, a lemondások jelképe. A Szaturnusz önfegyelemre, visszafogottságra fogja védencét, meggyőzve arról, hogy csak a kitartó munkával, önmérséklettel érheti el a sikert. A Bak csillagjegy alatt születetteket a szenvedések, a kudarcok csiszolják jellemessé. Csökönyös jellem, természete sokoldalú. Életeleme a gondolkodás, mégis lázasan és eredménnyel dolgozik.
A Bak ember józan gondolkodású, gyakorlatias, megfontolt. Melankolikus temperamentum. Az életben mindig gyakorlatias célokat tűz maga elé, s ha nehézségekbe ütközik, azokat logikusan oldja meg. Azt veszi el, amire szüksége van. A sok-sok álmodozó ember között a Bak az igazi realista. Míg mások szerint, optimista vagy pesszimista alkatuknak megfelelően, a félig töltött pohár, félig üres, vagy félig telt, addig a Bak szerint annak fele víz, fele levegő. Aligha akad olyan probléma, melyre a Bak ne találná meg az egyszerű megoldást.

A Bak tudja, hogy nem a sors kegyeltje, ezért kitartóan és erősen dolgozik, hogy a hosszú élete során adódó akadályokat sorra leküzdje.

Mivel kerüli az érzelmek külső megnyilvánulását, ridegnek tartják, ezért szerelmi kapcsolatai ritkán sikeresek. De aki jobban megismeri, tudja, hogy ez csak látszat, mert a Bak igazi jó barát, segítőkész ember, a szerelemben pedig rejtélyes, érzéki szerető, gyengéd partner, csak tudni kell felébreszteni a bak érdeklődését.

A Bak nő hűvös, elegáns jelenség. Magabiztos, de pesszimista, pedig megjelenésével a hatékonyság látszatát kelti. Valójában a Bak nő szertelen kislány, aki társaságra vágyik, ahol huncutkodhat. Csakhogy a Bak nő mindezt igen jól eltitkolja. Visszafogottsága és fegyelmezettsége aligha teszi vonzóvá a férfiak előtt. A Bak nő az anyagiakban céltudatos és határozott. A Bak nő nem ábrándozik, nem a fantázia világában él, hanem pontosan tudja mi mennyit ér, mit miért adjon és várjon el. Aki mégis megnyeri bizalmát, annak a Bak nő odaadásra odaadással fizet.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópom  
Bak, elemzés...
  2008-05-19 18:40:44, hétfő
 
  BAK (december 22.- január 20.)





A ruhád:

Hullámzóan csillogó, földig érő, a hozzá való köpennyel. Uralkodói, de modern.

Az ékszerek:

Egy sima aranypánt, fekete ónixokkal szegélyezve.

Mikor?

Talán a születésnapodon? Vagy egy könnyű szellős szombat délután...

A ceremónia:

Valami egyszerű, hagyományos, és spirituális. Talán a pap mondhatna pár személyre szabott szót.

A mézeshetek:

Valami szépséges, eldugott, lehetőleg zöld helyen, közel a tengerhez (na jó, vízparthoz). Csak te és a párod.

A nászajándék:

Ezüsttárgyak, kicsi vagy nagy... A Bak semmit sem értékel jobban, mint ami nyilvánvaló és tisztán látható - márpedig egy ezüsttálca értéke elég nyilvánvaló...

A Bak feleségként:

Furán fest egy mondatban az a két szó, hogy ,,bak" és ,,feleség". Egy Bakot inkább az igazgatótanácsban lehet elképzelni, mint a konyhát takarítva. A Baknak mindenképpen igazgatnia, irányítania kell valakit, ha nincs vállalat, jó lesz a család is... De ne aggódjatok, stílusosan teszi majd.

És aztán?

A szerelem hiába vak, nem tévedhet. Igen, ez jó választás volt, igazi szerelem. Csupa jó dolog történik majd - de egy kicsit lazíts, hagyd a munkát, élvezd az életet!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópom  
Jellemzés....
  2008-03-18 12:14:28, kedd
 
  A -13 -án születettekre, jellemző....



Képesek a kemény és módszeres munkára, és sikeresek benne

Elővigyázatosak, makacsok, fegyelmezettek és kitartóak. Odafigyelnek minden egyes részletre, és emiatt néha szem elől tévesztik az egységes egészet. Gyakran éreznek frusztrációt, korlátok közé szorítottságot és azt, hogy a külső körülmények hátráltatják őket, ám mindezek ellenére jól intézik a dolgokat. A sikerességhez otthonos környezetre van szükségük. Nagyon szeretetreméltóak, bár gyakran nehézségeik merülnek fel az önkifejezésben.

Világos gondolkodásúak, jól meglátják a szabályszerűségeket, és terveik, cselekedeteik logikusan, egymásból következően épülnek fel. A célok, amelyek érdekében ezeket a tulajdonságaikat bevetik, leginkább materiális jellegűek. Ezen a síkon biztos számukra a siker, ám az érzelmek területén gyakran szenvednek attól, hogy látszólag rosszul fejezik ki az érzéseiket. Vagy teljesen elnyomják az érzelmeiket, vagy pedig megpróbálnak a materiális jellegű problémák esetében megszokott energiával és dinamizmussal másokban keresni a megoldást, de közben nem gondolják végig, hogy kapnak-e annyit, mint amennyit adnak.

Negatív tulajdonságaik közé tartozik, hogy verbális képességeik a hátrányukra fordulhatnak, és ezáltal rendkívül sértődékenyekké válhatnak. Előfordulhat továbbá, hogy túlzottan igényesek és kritikus szelleműek, vagy pedig úgy érzik, mindenki félreérti őket.

Nagy boldogság vár rájuk - de csak életük későbbi szakaszában, addig sok nehézséggel kell megküzdeniük. Soha ne legyenek kedveszegettek! Hobbik: a természet és a vallás.

A hozzájuk illő foglalkozások: az üzleti világhoz tartoznak, és sikeresek lehetnek az építőiparban, a könyvelésben, a kiskereskedelemben, a tervezésben, a bányászatban, a geológiában, az építészetben, az irodai munkában vagy a gyors- és gépírásban, a fafaragásban vagy olyan üzletágban, ahol sok múlik a részleteken és a statisztikákon. Nem tartoznak az alkotó típusú emberek közé. További szakmák, amelyek nekik valók: villamosmérnök, villanyszerelő, gépész. Alkalmasak az állami szolgálatra vagy a politikai tevékenységre is.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópom  
Kelta Fa horoszkóp
  2008-03-15 13:25:53, szombat
 
  Milyen is az ember, A KELTA FA horoszkóp szerint....
Néha önmagunknak se valljuk be,tán nem is tudunk arról, mi is lakozik a tudatalattinkban

Milyen fa vagy?
Kelta horoszkóp

A kelta papok alakították ki azt a kalendáriumot, amely még az időszámításunk előtti évszázadokra nyúlik vissza. Ehhez igazodva leírták a huszonegy fa jegyhez tartozó személyiség típust. Olvasd el jellemzőidet.

Szilfa
A szilfa szívesen hangadó. Semmit sem gyűlöl jobban, mint a más parancsának való engedelmességet. Ezért már kora ifjúságában az a fő célja, hogy minél magasabbra jusson az életben. Munkáját nagy felelősséggel végzi, ha egyszer állást foglalt, véleménye mellett a végsőkig kitart. Erős akarattal visz végig mindent. Takarékos, de nem fukar. Akit szeret, annak két kézzel ad. A család és a szerelem fontos szerepet játszik életében. A szép iránti érzéke igen fejlett, ezért szinte mindig attraktív partnert keres. Igyekszik szép otthont teremteni. Saját külsejére, a divatos öltözködésre is gondot fordít. Különösen kedveli a természetet, képes órákon át sétálni az erdőben, ülni a fűben vagy a partról figyelni a tengert. Nagyvonalúsága sajátosan keveredik a makacssággal, önfejűséggel. Humoros és praktikus, éles intelligenciája, gyors felfogása könnyen áttekinthetővé teszi számára a dolgokat, eseményeket.
Ez lennék én?!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópom  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 835 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 103
  • e Hét: 135
  • e Hónap: 365
  • e Év: 7021
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.