Belépés
finike.blog.xfree.hu
Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hi... Bajnai Teca
1975.01.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 56 
Pasi-titkok
  2008-02-11 04:48:51, hétfő
 
 Sok nő azt kívánja, bárcsak kicsit érzelmesebb lenne a pasija! Ma a legtöbb, amire számíthat, ha a kiválasztott ejt egy kósza könnycseppet.
Az amerikai férfiak példaképe ma már nem Johnny Depp, hanem John Wayne. A sírást igencsak nőies reakciónak tekintik. Mintha még mindig fülükben csengene édesanyjuk vezérszava: ,,Fejezd be a bőgést, különben teszek róla, hogy okod is legyen rá!"


Annak ellenére, hogy hazánk normarendszere lazább, a férfiakkal szemben még mindig él az elvárás: ,,Légy kemény"! Az érzelem még mindig a nő privilégiuma, a férfiakról azt feltételezik, hogy csak a mocskos dolgokra koncentrálnak. Az viszont tény, hogy egy férfinek a probléma a fontos, az, hogy mi áll a háttérben, nem érdekli! Az ok az, hogy a lányokat és a fiúkat a kezdetektől másképp nevelik, és ritka a lányos fiú. Ők egész életükben képtelenek kemény, határozott férfiakká válni!


Miért van ez? Az érzelmek asztrológiája


Az asztrológia 12 jegyet különböztet meg. Alapja az, hogy eltérően dolgozzuk fel az élményeket. 4 elemet különböztetnek meg: Föld, Levegő, Tűz és Víz.


A Föld jegyű férfi szolid, bizalomébresztő, aki csak saját kétkezi munkájában bízik. A Levegő jegyű férfi logikus gondolkodású és beszédes. Beszédével többnek mutatkozik, belül valójában sekélyes. A Tűz jegyű férfi vállalkozó kedvű és kalandvágyó. A szenvedély megszállottja, aki szívesen osztja meg gondolatait az egész világgal.

És végül a Víz jegyű férfi.


A Víz jegyűek közé tartozik a Rák, a Skorpió és a Halak csillagjegy. Ezek mind-mind mély érzésű lények. Értékes lelküket óvják a külvilágtól, nehezen nyílnak meg. A Rák és a Skorpió is rendkívül fejlett páncéllal rendelkezik.


Ugye ismered ezeket az állatokat? Előbújnak a védőburokból, és vagy hátrafelé indulnak el (Rák), vagy jól megcsípnek (Skorpió). Mindegyik állat alkalmazkodott a túléléshez. Így van ez minden Víz jegyű élőlénynél is, ez alól az ember sem kivétel!


Ezek a fiúk úgy élnek, hogy soha ne kelljen férfiasságuk álarca mögül előbújni. Ez viszont hatalmas nyomás. Ha nem birkóznak meg vele, menekülnek. Hova? A Rák az alkoholt választja, a Skorpió a szerencsejátékot. A Halak pedig már-már fanatikus focidrukkerré válik.


Ha a te pasid is ebbe a jegybe tartozik, éreztesd vele bizalmadat és figyelj oda rá! Ki fog nyílni, és te leszel legfőbb bizalmasa! Ez pedig a párkapcsolatotokon is meglátszik majd!

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Az örök éhezők
  2008-02-11 04:46:04, hétfő
 
 Köszöntelek benneteket a 21. században, ahol a legfőbb gondunk életpályánk kiépítése, ahol a szex értéke devalválódott, merthogy ez az a dolog, amivel a legkevésbé foglalkozunk éjszaka.
Amikor partnert választasz, lehetőség szerint kísérelj meg úgy választani, hogy leendő társad szexuális étvágya megegyezzen a tiéddel. Merthogy a differenciális libidó - az egyik jobban kívánja a szexet, mint a párja - okozza ma a párkapcsolatokban a legfőbb szexuális problémát. Számtalan tényező határozza meg azt, hogy libidónk szintje milyen magas: a környezet szorítása és a stressz, a gyógyszerek, a múltunkban lejátszódott események, korábbi szexuális traumák, partnerünk technikája, általános egészségi állapotunk. És persze a gének.


Ha a szexuális késztetésed nem egyezik meg partnered libidójával, akkor te nagy aktusra készülsz, dísztekeréssel meg kemény döfködéssel, és sértett mosolyt, vonakodást, megbántottságot kapsz viszonzásul. Ez a probléma végül még a legjobb kapcsolatot is romba döntheti, de mindezzel együtt: van lehetőség a szexuális étvágyban mutatkozó különbségek kiegyenlítésére.


Ötletek:


Adj neki 'jó éjszakát puszit' - és aludjon egyedül. Aki egyedül alszik, annak csökken a tesztoszteronszintje, ami felelős a libidó szintjéért.


Ne partneredet, hanem a szexet utasítsd vissza!


Ne a partneredtől várd, hogy felébressze szexuális vágyadat, tedd meg azt te magad. Érezd feladatodnak annak pontos megfogalmazását, hogy mitől is támad hangulatod egy kis szexre, s aztán cselekedj ennek megfelelően.


Fogadd el saját testedet! Minél jobban érzed magad a bőrödben, annál több örömöt fog okozni a szex.


Vedd számba az öröklött viselkedésformákat! Ha szerencsésebb voltál, olyan családban nevelkedtél, amelyben a szeretet megnyilvánulásának egyik kísérője az érintés volt. Ha viszont családodban nem használták az érintést a szeretet kifejezésének eszközeként, nem tanulhattad meg, hogy a másik megérintése és a szeretet - a szexuális örömre irányuló szeretet is - szoros kapcsolatban állnak.


Engedd szabadon fantáziádat! Ne szégyenkezz, és ne érezz bűntudatot, ha fantáziáidban olykor nem partnereddel, hanem mással éled át az aktust. A valóságban ez tisztességtelen lenne, de semmi kifogásolnivaló nincs abban, ha ilyesmiről fantaziálsz.

Kössetek kompromisszumot! Ha elutasítod az aktust, akkor ajánld fel az orális szexet. Ha nem kívánod az orális aktust, sőt semmilyen szexet sem kívánsz, akkor próbálj más technikával örömöt szerezni neki. Végső megoldásként ajánld fel neki, hogy szorosan összebújtok.


Ne utasítsd el a szexet, foglalkozz vele! Ha barátod állandóan az aktussal nyaggat, akkor végül ez lesz az a téma, amivel a legkevésbé vagy hajlandó foglalkozni, amiről hallani, olvasni sem akarsz.


Általában a gyakori maszturbáció hozzászoktatja a testet az orgazmushoz, s minél többet maszturbál valaki, annál magasabb a libidója. Más esetben viszont csökkenti a szexuális késztetéseket. Nálatok mi a helyzet?


Tudd, hogy mit kívánsz - és mire van szükséged a szexuális kielégüléshez. S ez - ágyban és ágyon kívül is - mindkettőtökre vonatkozik. Ha előtte arra van szükséged, hogy ellazulj, nyugodtan kérd, hogy masszírozza végig testedet.


Tekintsd életed fontos részeként a szexet! Ha nem foglalkozol a szexualitással, nem érdeklődsz a téma iránt, ez lesz számodra a legkevésbé fontos éjszakai teendő. Egészen furcsa, hogy még az erős szexuális késztetéssel rendelkezők is elcsodálkoznak azon, hogy mennyire megéri a fáradságot, ha egy kellemetlenül megterhelő nap után belefognak az aktusba. Próbálkozz a szexszel, mielőtt elkezdenétek a vacsorát, mielőtt bekapcsolnád a tévét. Vagy ha valóban olyan megterhelő volt az egész hét, reggelizzetek hétvégén az ágyban, s desszertként faljátok fel egymást.


Legyél kezdeményező a szexben, akkor is, ha csak szerepet játszol! Akiknek szexuális késztetése erős, s állandóan azt akarják partnerükkel csinálni, azokról gyakran úgy gondoljuk, hogy szexmániásak. Akik kevesebb szexet kívánnak, azokat viszont aszexuálisnak minősítjük. A szex kezdeményezése azt jelenti, hogy beindultál. Ez kedvező szexuális pozíciót biztosít számodra, s ez már önmagában is elég a "lusta libidó" felélénkítéséhez. Még ha az eredmény nem is falrengető, partneredre komoly hatást gyakorol, hogy végre te voltál a kezdeményező, ha pedig kitérően viselkedik, megtapasztalod, hogy milyen is az, amikor visszautasítanak.
 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Mi a Szerelem?
  2008-02-11 04:42:54, hétfő
 
  Amikor az ember még fiatal és naiv, azt hiszi, hogy érti, mi a szerelem. Egyszerűen fekte vagy fehér, vagy van, vagy nincs. Ilyen egyszerű lenne?
Idővel kiteljesedik a kép, és megszűnik az egyértelműség. A szerelem ugyanis igazi színkavalkád, ami még a legcsalafintább férfit és nőt is képes behálózni. De úgy, ahogy ők azt sosem hitték volna! Ahány ember, annyiféle szerelemfelfogás, álom, remény, érték. Itt kezdődik a szerelem, és ezen alapul!


A szerelem nyelve


Adódhat olyan helyzet, amikor nem szívesen nézel a párod szemébe. Mert mondjuk nem vagy büszke magadra vagy mert tudod, hogy ezzel fájdalmat okoznál neki. Ha szeretünk valakit, minden erőnkkel azon vagyunk, nehogy megbántsuk. Ha párod úgy beszél veled, hogy a stílusa bántó vagy sértő, ne hallgass! Mondd el, hogy te ezt nem tolerálod, még ha tőle jön is.


A szerelem alapköve a tisztelet


Te egy teljes, önálló ember vagy. Senkinek nincs joga, hogy lenézzen téged, irányítson, vagy értéktelennek minősítsen. Minden, ami te vagy, egyszeri és megismételhetetlen. A véleményed, a meglátásaid, a vágyaid, az álmaid. Aki pedig szeret téged, az kíváncsi rád, végighallgat, és értékesnek tekinti a véleményed, az érzéseidet! Azaz tisztel!


A szerelem nem megvehető


Ha a párkapcsolatod folyamatos harc, aminek a végén csak fájdalmat kapsz, és az önbecsülésed is oda, nem éri meg! Ha valaki azt mondta neked, a szerelem annyi, mint anyagi dolgokat kapni, vagy adni, nagy a baj! Ide értsd azt is, amikor párod belőled él meg!


Ha te megtagadod ezt a fajta szerelmet, és ezért ő akár egy ujjal is hozzád ér, akkor már testi erőszakról beszélünk! Ne habozz cselekedni, mert senki nem érdemli meg, hogy rosszul bánjanak vele!


A szerelem őszinteség


Nem kell egy olyan ember mellett maradnod, akit nem akarsz igazán. Azzal ugyanis, hogy kiválasztasz valakit magad mellé, életének részévé válsz. Nemcsak a jó dolgokban kell mellette állnod, a problémák is közösek. De ne téveszd össze a közös problémákat azokkal a dolgokkal, amik a személyiségéből következnek! Azokkal nem tudsz csodát művelni.


A kiválasztott pedig a te életednek részévé válik. Így nem árt, ha egy olyan valaki áll mögötted, akivel minden gondot megoszthatsz, feltételek nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Pasibeindítók
  2008-02-11 04:28:34, hétfő
 
  Nagyon könnyű hatni a férfiakra: elég hozzá egy érzéki száj, hosszú combok, és egy kis sztriptíz. De mi az, ami egészen biztosan felpörgeti őket a szexre? Egy top 10-es lista segítségünkre van!
1. Elcsigázottság


Minden pasi nyűgös, ha sokáig dolgozik. Egészen elgyötörten néznek ki egy hosszú nap után. Igazán nincs semmilyen kedvük bármit is csinálni. Mit tehet ilyenkor egy nő? Hogyan veheti rá partnerét egy kis együttlétre? A férfiak többsége nagyon érzékeny az illatokra. Ha a te partnered is közéjük tartozik, bemelegítés képen válassz egy kellemes parfümöt. Egy keveset permetezz a nyakadra, a füled mögé, és a csuklódra. Majd válaszd a doromboló macska taktikát, és dörgölőzz hozzá.


2. Az alvó nő


Ha alkalom adódik rá, a férfiak szeretik hosszasan nézni az alvó nőt. Alig merik felébresztetni, sőt, sokszor fél éjszakán keresztül csak csendesen figyelik, hogyan alszik. Ilyenkor beindul a férfifantázia, ihletet kapnak. Ilyenkor születnek meg azok a gondolatok, amikkel később előállnak, mit is szeretnének. Aki szereti az ,,alvó szépséget", biztosan ihletet kap a szexhez.


Általában az alvó ember megérzi, ha nézik, és felébred. Légy olyan, mint egy kiscica, aki igényli a törődést! Hamar rá fogsz jönni, hogy a férfi nadrágja duzzad az energiáktól...


3. Egy fehér bugyi


Nagyon sokan úgy gondolják, hogy a férfiak napestig a pici tangákon, szexi melltartókon és a sztriptíz műsoron jár az agyuk. De a pasik a kamaszkor után már nem ezeket a szempontokat tartják izgatónak. Egy egészen egyszerű fehér bugyi is lehet izgató, ha a viselője kívánja a szexet. Ne érezd magad rosszul amiatt, hogy éppen nem egy méregdrága csipkés csodában vagy. A bűntudat és gátlások nélküli együttlétek mindig nagyszerűen sikerülnek.


4. A női fantázia


A férfi fantáziát ismerjük. Általánosságban kimondhatjuk, hogy minden esetben valami igazán bizarr dolog jár a fejükben. Ilyen a szado - szex, a gruppen, egy külön szoba, ahová csak a szexjátékok kerülnek, illetve szex 18 éves lányokkal.

A női fantázia ennél sokkal romantikusabb, lágyabb. Ne félj kimondani, mit szeretnél.


5. Maszturbálj!


Azért nehéz ez a téma, mert a férfiak természetesnek tartják, hogy maszturbálnak. A nők ezzel szemben sokkal szemérmesebbek. Ne félj a maszturbálástól. Természetes dolog. A nők így ismerik meg saját testüket, és azt, mi jó nekik. A maszturbáció által tanulják meg élvezni az orgazmust. Ne légy szégyenlős! Merj a pasid előtt maszturbálni! A férfiak amúgy is nagyon szeretik, ha egy nő örömet okoz magának a szemük láttára. Ilyenkor egészen biztos megkívánják a szexet.

6. Análszex


Egy kapcsolatban mindig sarkalatos pont, hogy a nő engedi-e a férfinek az anális szexet, vagy sem. A pasik mindig szuperlatívuszokban beszélnek róla, és úgy gondolják, hogy nem csak feldobja, de gazdagítja a szexet. Ezzel nincs is semmi probléma. Viszont arról már kell beszélni, hogyha nem használnak elegendő síkosítót, vagy nincs elég türelmük akkor igen fájdalmas lehet a szex ezen része. Ellenben ha elég körültekintő a partnered, akkor igazán vad élményben lehet részed!


A pasik nagyon szeretik, ha domináns helyzetbe kerülhetnek a szex közben. Az anális szex pedig erre kifejezetten alkalmas.


7. Légy rossz kislány!


A pasi farkát kényeztesd a száddal! Különleges élményt okozhatsz vele! De a szopás nem minden nőnek a kedvence. Az ok általában nagyon egyszerű: a pasik nem tartják kellően tisztán a farkukat.


A férfinek is tennie kell azért, hogyegy nő kedvet kapjon az orális szexhez. A csikló különösen érzékeny, ha egy játékos nyelv nyargalászik körülötte! Ha szívesen nyalja ki a férfi a partnerét, biztos, hogy ő sem marad kielégítetlenül.


8. A pénisz


,,A te farkad a legnagyobb, amit valaha életemben láttam!" - mondat mindig, minden esetben 100%-an betalál! A férfiak többsége túl kicsinek tartja a péniszét, aminek köszönhetően állandóan szorong. Még akkor is, ha ez nincs így. Kis bíztatással egészen felbátorodnak.


9. A pisilő nő


Igazi frászban vannak azok a nők, akiknek a pasijuk szereti nézni, ahogy a wc-n ülnek, és éppen nyugalomra vágynak. A pasik fantáziáját azonban általában beindítja ez a kis intermezzo. A pasik nem érzik át ennek az intimitását, nem fűznek hozzá tabukat. Ha elég bátor vagy, akkor hagyod, hogy meglessen, viszont ha zavar, akkor zárd be az ajtót.


10. A könny


Az oxytocin nevű hormon felelős a könnyezésért, pontosabban azokért az érzelmekért, amik kiváltják a könnyezést. Legyen az vagy egy trauma, vagy egy megható esemény, a könnycseppeket a nők nem tudják visszatartani. Így van ez, ha mondjuk egy jó szex után a nőnek megjelenik néhány könnycsepp a szeme sarkában. Ekkor a férfi biztos lehet abban, hogy partnerét felröpítette a csúcsra.

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
2008 legyen a szex éve!
  2008-02-11 04:27:25, hétfő
 
 Szeretnéd még különlegesebbé tenni a szexet az újévben? Íme néhány tuti tipp! A siker garantált!
Feledkezz meg róla, hogy a szexnek kötelező befejezése az orgazmus. Ne erre koncentrálj! Semmi mással ne foglalkozz, csak az itt és a most a lényeg!


Ne úgy gondolj a szexre, mint egy utazásra, aminek kötelező eleje, közepe és a vége van, mindig ismétlődő elemekkel. Elég egyszerű tanács, de hidd el, kielégülésed foka hatalmasat fog javulni!


A legtöbb ember egy jól bevált pózban szereti az orgazmust, és nem hajlandó újítani. Csak orális szexszel tudsz kielégülni? Itt lenne az ideje, hogy változtass ezen! Sosem késő profi technikákat elsajátítani. Csak ennyit kell mondanod: ,,Nem, most nem a nyelvemmel csinálom, hanem például az ujjaimmal!" Minél változatosabb módon érsz el a csúcsra, annál jobban fogod élvezni!


Legyen érzéki a szex! Ne csak egy érzékszerveddel éld át a gyönyört! Hanem...

Látás: próbáld ki bekötött szemmel!

Hallás: használj füldugót!

Érintés: Hátrakötött szexszel!

Szaglás: aromaterápiás gyertya, masszázsolaj


Nagyon jó ötlet összekötni a szexet és a szaglást! Hogy miért? Kutatások bizonyítják, hogy mivel a szex ösztön, az emlékezetünk nem sokáig tudja tárolni magát az érzést, hiszen az agyunk ezen részének a kapacitása kicsi. Ezzel szemben a szagok intenzíven élnek emlékeink között. Szex közben használd mindig ugyanazt a parfümöt, vagy ugyanazzal a gyertyával illatosítsd be a szobát, így az érzés megmarad. És ha legközelebb megcsap ez az illat, bárhol is vagy, mindig felizgat majd!

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Turbózd a szexet
  2008-02-11 04:25:32, hétfő
 
  A kérdésre, hogy mi a titka a jó szexnek, minden egyes megkérdezett pár más választ adott. És valóban, erre a kérdésre nem is lehet pontos, jól meghatározható választ adni. Az együttlétek akkor működnek jól, ha mindkét ember nagyon jól érzi magát.
Hogyan lehet ezt jobbá tenni? Gyakorlással. Először saját magadat kell megismerned, aztán jöhet a közös gyakorlás. És minden alkalommal egyre jobban élvezitek majd a szexet!


Kézimunka


Ahhoz, hogy a szexet jobbá tedd, meg kell tanulnod a kezed használni. Előjáték alatt mutasd meg a partnerednek, hogy mit, hogyan szeretsz. Merj előtte maszturbálni, hiszen így láthatja, hogy mi jó a számodra, mi az, ami az orgazmushoz vezet téged. Ha van egy bizonyos technika, ami örömet okoz neked, akkor mutasd meg a kezeddel, és ő meg fogja tanulni. Ne felejtsd el, ha teljes sötétségben tapogatózik, akkor biztos, hogy nem fog örömet szerezni neked. Kapcsoljátok fel a villanyt!


A csúcspont


Az orgazmus elérésénél intimebb pillanat nincs is a szexben. A nők mégis gyakran csak szimulálják, hogy elérik a csúcspontot. Picit korábban, mielőtt a férfi elmenne, vagy együtt a férfivel. Megpróbálják hanggal megoldani, vagy mozdulatokkal. De erre is van megoldás. Ha egy kicsit több időt szántok az előjátékra, akkor nem kell szimulálni az orgazmust, mert jön magától is.


A szexi külső


A szexhez elengedhetetlen az erotikus öltözék. Ha a ruha lágyan végigsimul a combon, kiemel a feneket és kidobja a mellek vonalait. A szexi külső mindig megragadja a partner képzeletét, és hamar lekerülnek a lenge ruhadarabok, máris az ágyban köttök ki. Nem kell mindig a hagyományokhoz ragaszkodni. Az is izgató, ha a nő a férfi ingét hordja, vagy egy kis kötényt...


Érzéki játékok


Egy idő után a szex is mindennapossá, unalmassá válhat. Ilyenkor néhány ötlettel könnyedén feldobhatjuk az együttléteket. Elég hozzá egy puha sál, vagy egy lúdtoll, hogy izgalmasabbá tegyük az együtt töltött órákat. És ha még ez sem elég, akkor el lehet játszani a vízzel. Hol a forróval, hol a hideggel. Például, ha egy jégkockát a szádba veszel, és úgy csókolod végig a partnered, az őrületbe tudod kergetni vele.

Ha feltérképezed az erogén zónákat, akkor biztos, hogy mindig, mindenkor örömet fogsz okozni a partnerednek.

 
 
1 komment , kategória:  Erotika  
Szexjáték 1x1
  2008-02-11 04:24:27, hétfő
 
  Általában szeretnek élcelődni a különböző szexjátékszereken az emberek. A következő összeállítás azoknak szól, akik idegenkednek ezektől a dolgoktól.
Normális dolog szexjátékszert használni?


Persze, hogy normális. Nem a Marsról jöttek azok, akik ezt élvezik, hanem ugyanolyan emberek, mint te vagy én. A szomszédodnak vagy a barátodnak is valószínűleg van egy vibrátora, csak épp ezt nem beszéli meg veled.


Az életben fontos, hogy nyitott légy az új dolgokra. Nincs ez másképp a szexben sem és a szexjátékokkal. És jegyezd meg: nincs olyan, hogy normális szex, az van, amit te választasz és élvezel.


Szóval, mik is azok, amit mások annyira élveznek? Jöjjön néhány nagy kedvenc!


Vibrátorok


Általában, ha szexjátékokról beszélünk, mindenkinek ezek a szerkentyűk jutnak először az eszébe. Az egyik legnépszerűbb változata a nyuszis verzió, ami egy péniszforma és egy csiklóizgató kombinációja.


A másik nagy kedvenc a tojásforma. Kint és bent egyformán használható, csak pár centi az egész. Leginkább a csikló izgatására használják és mivel nem pénisz formájú, a férfiak leginkább ezt hajlandóak elfogadni, mikor sor kerül rá, hogy ilyen játékszereket használjatok a közös szexnél.


Dildók


Kinézetre ugyanolyan, mint egy vibrátor, csak épp nincs benne motor, ami a vibrálást generálja.


És minden más


El sem tudod képzelni, mennyi játékszer vár rád egy szex-shopban. Csak győzd kitalálni, hogy téged mi érdekel igazán. Anális szex? Esetleg egy péniszpumpa vagy egy gyűrű a farkára? Csak a fantáziád és a pénztárcád szabhat neked határt ezen a téren!

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Levegős akció
  2007-11-25 21:11:25, vasárnap
 
  Ha a vaginád úgy csinál szex közben, mint az elhíresült pukipárna, akkor levegő került bele (általában az intenzív ki-behatolásoknak köszönhetően) és ez most a réseken igyekszik kiszabadulni. Nem veszélyes, de nem is kimondottan szexi.
Van megoldás a problémára!


1. Használj még több síkosítót!


A különböző intimgélek mindent olajozottá tesznek, így légpárnácskák sem keletkeznek, miközben a farka ki-be jár.


2. Légy te felül!


Ebben a pozícióban sokkal szűkebb a bejárat és kevesebb levegő is jut be (a levegőveszély leginkább akkor jelentkezik, ha hátulról csináljátok).


3. Váltogassátok a pózokat szex közben!


Ez csökkentheti a levegőnyomást és megteremti a lehetőséget arra, hogy a már befészkelődött levegő diszkréten távozzon, de pedig egy hatalmas robajjal.


Nem túl szexi, ha mégis egyszerre távozik egy nagyobb mennyiség, de legalább a szaga miatt nem kell aggódnod...

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
5 apró vágyfokozó
  2007-11-25 21:10:25, vasárnap
 
  Minél jobban kiszélesíti a modern nő a szexualitás határait, annál fogékonyabb a szeszélyes viselkedésre. De valószínűleg ezt már tudtad. Ami valószínűleg nem tűnt fel még, hogy az apró dolgok még most is mennyire értékesek.
Igen, az a 300 lóerős vibrátor, amit még karácsonyra vettél neki, garantáltan megfűszerezi az esti szexet. És ugyanolyan izgató az a bilincs, amivel a múltkor meglepted meg őt. A következő pár helyzet gyakran feledésbe merül, pedig az apró mozdulatoknak is nagy a jelentősége.


1 - Helyezd a kezét a feje fölé


Ez egy fantasztikus (és igen forró) helyzet. Az eredmény egy nagyon tüzes nő, aki még többért könyörög majd, alattad.


Minden nő - teljesen mindegy, hogy mennyire domina - szereti, ha a férfi átveszi az irányítást. Ez a helyzet nagyjából megfelel ennek az állításnak, valamint egy tökéletes átmenet előjáték és szex között. Miközben cirógatod, fogd meg az egyik csuklóját, és lassan emeld a feje fölé, majd nyomd le a párnára. Ha nincs kifogása a dolog ellen, akkor tedd meg ugyanezt a másik kezével is. Ne feledd, a csuklóját szabad csak lefognod, illetve a szorításod legyen erős, de ne fájdalmas.


Ha a szokásos hálószobai stílusod inkább Rómeós, mint rosszfiús, akkor talán ez a helyzet lecsillapít téged. Miközben Júliának meg szeretnéd mutatni a szexibb oldalad, nem akarod, hogy a történet Jekyll és Hyde-epizóddá változzon. Persze annak az esélye is fennáll, hogy ez inkább elbátortalanítja őt, ahelyett, hogy felizgatná. Ha rosszul bántak vele a múltban, akkor valószínűleg ezt nem fogja élvezni. Fordíts rá elegendő figyelmet, így felmérheted azt a szintet, ami még elfogadható számára, és beállíthatod az erőkifejtésed mértékét is. Kérdezz rá, hogy mennyire élvezi a dolgot - természetesen a legszexibb hangnemeden.


A legjobb, ha ezt a helyzetet misszionárius pózban próbáljátok ki először, vagy annak néhány variációjában. Hátulról való behatolás esetében is lehet alkalmazni, de nem ajánlott, nehogy úgy érezzétek, hogy forgószél-játékot űztök éppen.


2 - Csúsztasd a kezed a hajába


Kevesen alkalmazzák, pedig nagyon jó 'fegyver', még a legfrigidebb egyént is rövid idő alatt beindítja. A haja hosszúsága itt nem számít, ha beletúrsz, garantáltan nedves alsóneműt eredményez. Mindig a tarkónál kezd, mivel ez a terület a legérzékenyebb. Kövesd finoman a haj vonalát, és lassan vidd felfelé a kezed; alkalmazz finom nyomást a fejbőrére, miközben a fürtjei közt turkálsz.

Habár biztosan segíteni fog, mégsem muszáj megcsókolnod, miközben ezt a műveletet hajtod végre. És ha igazán fel akarod tüzelni, finoman húzd meg egy kicsit a haját. Ez megnöveli az érzékiségét, és várni fogja a következő lépésed. Nem akarod megskalpolni, de szeretnéd, ha beindulna, és akcióra-kész lenne - nem azt várod, hogy ásítozzon, illetve az alvásra gondoljon. Ha egy finom, de erős rántást alkalmazol, bizonyosodj meg arról, hogy a hajtövénél rántod meg - minden más váratlan fájdalmat eredményezhet.


Ennek a helyzetnek a szépsége a változatosság. Ha már ágyban vagytok, akkor folyamatosan és bármikor nekiláthatsz. A kanapén kapcsolódtok ki éppen? Csússz egy kicsit közelebb hozzá, és figyeld meg, milyen hamar indítja be őt. Éppen elköszönsz tőle? Próbáld ki ezt és lehet, hogy felinvitál egy kis éjszakai játszadozásra.


3 - Legyen hangos reakciód


Ha azt szeretnéd, hogy leeressze a haját, a művelet csodákat művelhet. Miért? Mert egy nő számára nagyon szexinek tűnik, hogy a nemi vágytól nyögdécsel egy férfi. Legközelebb, amikor orálisan kielégít, engedd le a haját. Ez megnöveli az egóját, és megadja számára azt a magabiztosságot, ami által könnyebben ellazul.


Nem kell pornósztárként viselkedni, de egy jól időzített nyögés, sóhaj vagy morgás meg lesz becsülve. Ha ez természetellenesnek hat számodra, a mély lélegzetvételed hangja is csodákat művelhet. Csak tudasd vele, hogy mennyire élvezed, amit csinál. Légy hallható, de ne ragadjon magával túlságosan a hév. Ha sikítani kezdesz, vagy csikorgatod a fogaid, jobban megijeszted, mint bármi más.


Orális szex közben nyílik rá a legjobb lehetőség, hogy simogasd az arcát és a haját.


Nyilvánvalóan több pozícióban is orális örömökben részesíthet téged. Erre az eseményre a legjobb helyzet, amikor simogathatod az arcát vagy a haját. Simogatni, miközben dolgozik rajtad, még magabiztosabbá teszi. Csak ne tartsd hátra a fejét, kivéve, ha ezt élvezi.

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Az első közös-szex
  2007-11-25 21:08:56, vasárnap
 
  Egy új pasival...Hangulatfüggő? Lehet valamilyen szabályhoz kötni? Lehet, hogy kétségek gyötörnek: ,,Talán még várnom kellene!" és az ,,Utánam a vízözön!" között bármilyen gondolat megfordulhat egy nő fejében. Tulajdonképpen nem kell rágörcsölni. A következőkben néhány gondolat, ötlet következik, ami talán megkönnyítheti az első szexet a vadiúj kapcsolatodban!
1. A pasik általában nem szeretik a kondomot. Te még nem mentél el tablettát feliratni. Patthelyzet! És most...? Mielőtt bármi gáz lenne, érdemes egymást felvilágosítanotok a helyzetről! Egy fél mondattal meg lehet előzni, hogy egy romantikusnak induló estéből egy elrontott, durcás befejezés legyen.


2. ,,Nálam vagy nálad?" - ez komoly kérdés. Mindenki ragaszkodik a maga kis várához, ott érzi magát igazán biztonságban, ott meri magát igazán elengedni. Ki lesz az áldozat, aki feladja ezt a stratégiai álláspontot? Érdemes rávenni a pasit, menjen fel hozzád, mert számtalan előzetes játékra ad lehetőséget így az alkalom.


3. Tegyél rendet a lakásodban, húzz friss ágyneműt! Ez biztos alapja a jó hangulatnak. Az első alkalommal nem kell igazán túlzásba vinni az előkészületeket: elég, ha egy kisebb gyertyatenger vezet a hálószobáig, hosszú érzéki csókokkal, az ágyon rózsaszirmok szétszórva, halk érzéki zenével, mind-mind egy célt szolgálnak. Mielőtt felvinnéd magadhoz, tartsd egy kis bizonytalanságban. Ne érezze azt, hogy most kaphat meg téged, ez még inkább megőrjíti a férfiakat!


4. Ne siesd el az otthonos hangulat megteremtését. Nem kell rögtön az első alkalommal külön szekrényrészt adnod, házi papucsot venned, esetleg fogmosó poharat fogkefével, külön névvel ellátva. Az első együttalvás nem azt jelenti, hogy beköltözött hozzád az új pasi...


5. Az első alkalom előtt az ember tele van izgalommal és szorongással egyaránt. Egy csomó kérdés felmerül benne, és nem tudja, hogyan fog elsülni a dolog. Csak gondoljunk bele: ,,Mi lesz, ha nem hozom azt a formám az ágyban, amiről tudom, hogy van?" ,,Mi van, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném?" ,,Mi lesz, ha leblokkolok?" és még sorolhatnánk. De egy nő se gondolja úgy, hogy a férfiak ennél könnyebb helyzetben vannak! Pontosan ezért ne ringasd magad a álmok közé, ne legyenek túl nagyok az elvárásaid! A jó szex ugyanis nem az első alkalommal tör be ősbummként az életedbe, a jó szex titka a partnered testének feltérképezése, és a sok-sok gyakorlás!

6. Az ágyban ne add ki magad az első pillanatban. Nem kell minden kártyát megmutatni. Csak szépen lassan, hagyj időt magatoknak. Lépésről lépésre fedezd fel minden apró részét a másiknak. Egymást fogjátok vezetni, szavak nélkül tudni fogod, mit óhajt a másik.


7. Alapszabály! Az exről készült képeket és a családi fotókat kérjük előre eltávolítani. Teljesen hazavághatják a meghitt hangulatot. Ha rengeteg van belőlük, akkor csak a hálószobából kell száműzni őket.


8. Végy fel valami igazán szexi fehérneműt az első alkalomra. Hidd el, meg fogod lepni vele a partnered, még akkor is, ha számít rá. Az első alkalom elengedhetetlen kelléke! Fontos!


9. A kapcsolatot mozgató motiváció hihetetlenül fontos dolog. Pontosan ezért élvezd ki az első alkalom minden pillanatát. Még véletlenül se rontsd el a következőkben olyan buta, rajongó mondatokkal, amik csak szuperlatívuszokban beszélnek az imádott férfiről. - Te is biztosan ismered ezeket a kinyilatkoztatásokat, mint: ,,Biztosan tudom, hogy te vagy az igazi!", vagy esetleg ,,Ó, úh, Édes, ez volt az eddigi legjobb szex az életemben!" stb. A férfiak általában nagyon makacs, nehézfejű emberek. Ha már rögtön az első alkalommal felrakod nekik jó magasra a lécet, biztos, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatotok. A megfelelési kényszerük ugyanis minden esetben legyőzi a gerjedelmet.


Egy felmérés szerint a nők 30%- a egy hónap után kerít alkalmat az első szexre egy új pasival. 14% adta azt a választ, hogyha bejön a pasi, akár egy nap után is szívesen lefekszik vele. Újabb 14%-uk az egy hetes próbaidőre esküszik, a többieknek az a véleményük, hogy több mint egy hónapra van szükség ahhoz, hogy egy férfival ágyba bújjanak.

 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 56 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 1051 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 24
  • e Hét: 24
  • e Hónap: 654
  • e Év: 654
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.