Regisztráció  Belépés
yaskane.blog.xfree.hu
EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. yaskane :)
2008.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/58 oldal   Bejegyzések száma: 575 
8 Órai Újság, 1939. december 23.
  2017-12-14 12:14:50, csütörtök
 
  "Pontosan így történt. Olyan szép volt, hogy nem kellett hozzátenni, színezni semmit."

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
A világ egyik legbriliánsabb elméje szerint Isten létezik!
  2017-09-06 08:13:46, szerda
 
  Michio Kaku napjaink egyik legnagyobb teoretikus fizikusa, és tudósa. Ő egy mindenre nyitott ember, de próbál, és tud is ésszerűen gondolkodni, anélkül, hogy bezárkózna a világ elől.

A fizikus szerint minden afelé mutat, az összes megfigyelés, és a rendelkezésünkre álló tudományos bizonyítékok is, hogy Isten létezik.

Ma még nem látszik a teljes képlet, és az összefüggések egésze, de nem kell már sok idő, hogy egyértelművé váljon minden tudós számára.

Michio szerint egyértelmű, hogy a világot uralja egy kozmikus erő, minden tekintetben.

Hogy ez az erő, egy elemi entitás, vagy valamiféle tudattal rendelkező valami lenne, azt már nem tudni. Azonban a világunk, és a teljes univerzum felépítése azt sejteti, hogy intelligens tervezés eredménye az egész.

Szerinte a húrelmélet is egyfajta bizonyíték, melyet ma még nem tudunk teljesen konstellációba helyezni a többi apró darabkával a teremtő létezésére, de hamarosan képesek leszünk rá.

A húrelmélet főként annak köszönheti népszerűségét, hogy reményeink szerint képes az összes erőhatás leírását egyetlen elméletbe összesűríteni.

A húrelmélet a magfizikusok egyetlen reménye a Világmindenség mozgatóerejének a megértéséhez, és azt sugallja, hogy az anyag nem más, mint a koncentrált energia elképesztően vékony fonalai.

Ezeknek a szuperhúroknak az egymástól eltérő, különböző rezgései olyan más és más anyagi részecskéknek felelnek meg, mint például a kvarkok. A jelenlegi elképzelés közel áll a fizika törvényeit egyesítő ,,mindenség elméletéhez", magyarázatot adva az anyag és energia viselkedésére.

Mindezek mellé még odatehető a tachyon, a hipotetikus, a fénysebességet meghaladó sebességű részecske létezése is.

Ha ezeket összerakjuk majd, látni fogjuk a nagy kerek egészet, és azt, hogy minden mindennel összefügg.

Michio szerint a világot intelligensen tervezték meg, ezt bárki láthatja, aki egy kicsit is a dolgok mögé néz.

Mindennek megvan a rendje, és az élet legapróbb alkotóelemeinek is megvan az adott funkciója, szerepe a világmindenségben. Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Majak - A világtörténelem legsúlyosabb atomkatasztrófája
  2017-03-13 07:43:13, hétfő
 
  Sokáig úgy tudtuk, hogy a csernobili katasztrófa Földünk legnagyobb nukleáris balesete. Később azonban bebizonyosodott, hogy a Szovjetunióban létezik egy még ennél is szörnyűbb hely: Majak.

Link
Link
Link

 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Válassz egy Rúna követ, ami választ ad aktuális kérdésedre!
  2017-03-08 19:09:53, szerda
 
  Minden rúnának saját neve van, az általuk jelölt hangnak megfelelően választva. A 24 Fuþark rúnát használják a jövendőmondáshoz, különleges, energetikai üzenetet, titkot képes közvetíteni annak, aki kiválasztja. Gazdag szimbolikájú, a természethez, csillagokhoz köthető.

2 lépés választ el attól, hogy megismerd a hozzád szóló üzenetet:

1. Csendesedj el egy kicsit és tedd fel magadban azt a kérdést, ami a legjobban foglalkoztat, amire útmutatást szeretnél kapni.

2. Ha a kérdés megvan, vess egy pillantást a kövekre és válaszd ki azt, amelyik a leginkább kiemelkedik számodra! Ezután keresd meg a hozzátartozó magyarázatot.

Link1.Fehu

Ez a rúna a gazdagságot, pénzügyi gyarapodást szimbolizálja. Jelölheti a pénzügyi befektetések fontosságát, vagy a már meglévők felülvizsgálatát. Szerencsés jel: azt üzeni, hogy most fog beérni egy hosszú ideje végzett munka gyümölcse, a pénz, a siker már úton van feléd. Ha új munkán, vagy vállalkozás indításán gondolkodsz, vágj bele, siker koronázza döntésed.

2.Uruz

Ez a rúna az erőt és hatalmat szimbolizálja. Üzenet neked, hogy állj fel, és nézz szembe és fogadd el a saját életedet! Termékenységet is jelöl, pozitív változások hírnöke családalapítás, ill. új ötletek megvalósítása terén.

3.Thurisaz

Ez a rúna a nehézségek, a küzdelem szimbóluma. Itt az idő, hogy szembenézz a fájdalmas helyzetekkel. Itt az idő, hogy felvállald a konfliktust, a küzdelmet. Azt is jelölheti, hogy sok múltbéli negatív érzés van benned, amitől ideje megszabadulnod.

4. Ansuz

Ez a rúna az isteni jelenlét szimbóluma. Intuíciód most nagyon erős, lelked erős üzeneteket küld feléd, melyre érdemes hallgatnod. Jelezheti azt is, hogy életfeladatod, gyógyító, vagy segítő, amit fel kell vállalnod. Lelki ébredést is jelöl, melyen most mész keresztül. Hallgass a megérzéseidre!

5. Raidho

Ez a rúna egy utat, utazást jelöl. Több értelmezése is van: végéhez közelít egy ciklus az életedben, valamit le kell zárni és új úton kell elindulni. A folyamatot az égiek vigyázzák. Jelölhet tényleges fizikai utazást: mely alatt végig védelemben és biztonságban leszel.

6. Kaunaz

Ez a rúna az inspirációt, alkotást, bölcsességet szimbolizálja. Minden a rendelkezésedre áll, hogy megoldd a jelenlegi helyzeted. Egyszerűen csak hinned kell a saját erődben! Enged el a félelmeidet. Azt is jelentheti, hogy el kell engedned a múltat, hogy tisztán tudd látni a jelened.

7. Gebo

Ez a rúna ajándékot, váratlan szerencsét jelöl. Pozitív előjel, bármi is foglalkoztat most téged. Ez az egyik legszerencsésebb szimbólum. A világegyetem gondoskodik rólad és nagy szerencse ér!

8. Wunju

Ez a rúna örömet és a célok sikeres elérését jelöli. Sokat tettél célodért, most itt az idő, hogy hátradőlj, és learasd a babérokat. Célba érsz, eléred, amire vágysz. Sikeres befejezést jelöl, bármi előtt is állsz.

9. Hagalaz

Ez a rúna a vihart és a változásokat szimbolizálja. Néha nagy viharok kellenek ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Itt az idő, hogy újra szeresd önmagad és elengedd a régi mintákat és változtass saját egészséged, boldogságod és jóléted érdekében.

10. Naudiz

A rúna a beteljesületlen vágyak jelképe. Van valami, amire régóta vágysz. Egy álom, egy kívánság, ami azért nem jött el hozzád, mert félelmeid és önbizalomhiányod megakadályoztak abban, hogy elfogadd a jót. Eljött az idő, hogy újra megtanulj bízni! Nehézségeid hamarosan jóra fordulnak.

11. Isa

A rúna a jeget jelöli. A jeget, ami befagyott. Valami megállt körülötted, nem mozdul, nem halad semmi. Blokkol valami. Most csak egyet tehetsz: vársz türelemmel, és megvárod, míg magától kiolvad a jég, és helyére kerül minden.

12. Jara

Az a rúna a körforgás jelképe. Az állandó változásé. A régiből lépünk az újba. Az újba, aminek most helyet kell csinálnod, elengedve minden lehúzó régi energiát. A növekedés, gyarapodás jelképe is ez a kő.

13. Eihwaz

Ez a rúna a félelmeket jelöli. Ismerd meg és nézz szembe a félelmeiddel, csak így tudod legyőzni őket! Nehéz időszakot és változást jelöl. De mutatja a fényt az alagút végén. Most még nem tudod mi életed valódi célja, de hamarosan kiderül.

14. Perthu

Az a rúna mágikus erőt jelöl. Teremtő erővel rendelkezel, mellyel orvosolni tudod jelenlegi helyzeted. Megvan a képességed, hogy elérd, amit akarsz. Hagyd, hogy az univerzum vezessen a megoldás felé. Intuíciód fokozódik a következő időszakban. Kövesd a jeleket!

15. Algiz

Ez a rúna a védelem, és isteni útmutatás jelképe. Isteni vezettetés alatt állsz, csak légy nyitott és fogadd el a megoldásokat, melyeket az ég küld neked. Figyelj most testi-lelki egészségedre jobban!

16. Sowulo

Ez a rúna a napot jelöli. Az életerő, siker üzenetét hordozza. Pozitív eredményekre számíthatsz, most minden könnyedén hullik az öledbe. Pozitív erők dolgoznak érted! Siker életed minden területén.

17. Teiwaz

Ez a rúna az óvatosság jelképe. Most állj meg, és ne kapkodj. Figyelj a részletekre is. Legyél körültekintő, mielőtt döntenél. Pihenésre, feltöltődésre van szükséged!

18. Berkana

Ez a rúna a gyógyulás jelképe. Itt az idő, hogy meggyógyítsd a múltból eredő lelki sebeket. Új és sikeres kezdetet jelöl! Most újra felfedezheted saját erődet.

19. Ehwaz

Ez a rúna az előrelépés szimbóluma. Itt az ideje, hogy lépj egyet előre. Teljes hittel tedd meg ezt a lépést. Ne félj. Mondd ki és vállald fel, amit gondolsz. Neked kell tenned a békés megoldásért!

20. Mannaz

Ez a rúna férfit jelöl. Ez lehet egy személy, aki közel áll hozzád, de nem biztos, hogy jó hatással van az életedre. Építsd le a lehúzó kapcsolatot és keress új ismeretségeket. Jó előjel, mely pozitív változást jelez emberi kapcsolataidban.

21. Laguz

A rúna az érzéseidet szimbolizálja. Elfojtasz magadban valamilyen érzést, mellyel most szembe kell, hogy nézz. Legyél őszinte magadhoz és valld be az igazságot. Érzéseid megbízható iránytűk. Kövesd őket!

22. Ingwaz

Ez a rúna a munka szimbóluma. Sikert, és eredményeket jelöl a karriered területén. Előrelépést a célokban és a munkádban! Itt az idő, hogy megvalósítsd azt, amit régóta tervezel.

23. Dagaz

Ez a rúna a boldogság szimbóluma. Elégedettség vár rád, mert most mindent magadhoz vonzol, amire vágysz. De csak akkor, ha kezedbe veszed az irányítást és teszel a céljaidért.

24. Othala

Ez a rúna a családi kötelékek megerősödését jelöli. Eljegyzést, házasságot, gyermekáldást jelöl. Jelölheti a családi kapcsolatok gyógyulását, javulását. Jelölhet családi örökséget is.

(inspiráció: theearthchild.co.za)

Érdemes saját használatra elkészíteni folyami kövecskékkel, melyet magad gyűjtesz és festesz meg. Tisztítsd holdfényre rakva, hideg folyóvízzel 1-2 percig átmosva. Kis szütyőben téve ajándéknak is nagyon szép.
De ide is bármikor visszatérhetsz, ha elmented az oldalt és újabb üzenetet kérhetsz, hogy megerősítsd intuíciódat!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Newton első törvénye az imádságról
  2017-02-27 12:42:25, hétfő
 
  "Azáltal, hogy megválasztod a gondolataidat és eldöntöd, hogy melyik érzelmi folyamatot engeded szabadjára és melyiket erősíted fel, befolyásolhatod..., hogy milyen hatással leszel másokra, és hogy milyen természetű élményeket fogsz megélni te magad." (Gary Zukav, A lélek lakhelye című könyv szerzője)

Ha földobsz egy teniszlabdát a levegőbe, tudod, hogy le fog esni. Jó eséllyel a szomszéd virágágyásába esik, vagy a benzinkút tetejére, ahonnan csak létrával lehet leszedni, de garantáltan földet ér valamikor.

A szándék pont olyan, mint a teniszlabda. Ahogy feldobtad, vissza is esik. Ahogy Newton is leszögezte híres harmadik törvényében, a kölcsönhatás során minden erőre pontosan ugyanakkora, de ellentétes irányú erő a válasz. Azt, amit kiadsz magadból, amiért áhítozol, ugyanakkora mértékben fogod visszakapni.

Ha félelmet sugárzol, akkor félelmetes dolgokat kapsz cserébe. Ha hazudsz, hazugságot kapsz. Ha kritizálsz, téged is kritizálni fognak. De ha szeretetet küldesz, akkor szeretetet kapsz vissza bőséggel. Ha áldást küldesz, te is áldásban részesülsz.

Ha tudni szeretnéd, hogy valóban miért imádkozol nap mint nap, akkor csak nézz körül az életedben. Tetten érheted legbelső gondolataidat, titkos vágyaidat, felfedheted a könyörgést, amelyet senki más nem hall soha, csak te.

Az egyik ismerősöm irtózott a pókoktól. Attól rettegett, hogy egy reggel majd benyúl a sminkdobozába, és rúzs helyett egy óriási pók akad a kezébe. Ez a valószerűtlen gondolat hónapokig kínozta, nap mint nap, míg egyik reggel... na mi történt?

Kotorászott a sminkesdobozban, és egy gusztustalan, kövér, szőrös farkaspók akadt a kezébe.

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a gondolat teremtőerővel bír. Tudatos és tudattalan gondolataid teremtik meg a világot magad körül. Minden gondolatnak megvan a maga rezgése.

Intenzitásának, frekvenciájának és érzelmi töltésének megfelelően fog visszatérni hozzád, mint egy bumeráng. A gondolataid gyakoriságuknak, intenzitásuknak és erejüknek megfelelő mértékben bukkannak fel az életedben.

Felhasznált irodalom: Pam Grout: E2 - A bizonyíték, hogy gondolataid alakítják a valóságot

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
A víz elgörbítése
  2017-02-21 13:48:03, kedd
 
  A víz elgörbítése (videó) Link

 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Szerencsehozó tárgyak a numerológia szerint
  2017-02-20 08:54:28, hétfő
 
  A születési dátumod nagyon sok információt hordoz rólad, többek között azt is elárulja, hogy milyen kabala hozhat számodra szerencsét.

Nem kell mást tenned, csak egyesével összeadnod a születési dátumod számjegyeit.

Például:

1982.04.15. = 1+9+8+2+0+4+1+5 = 30 = 3+0 = 3

Ha kétjegyű számot kapsz végeredményül, a számjegyeket add össze.


1
A Te szerencsehozó tárgyaid az ásványok, ezek közül is a napkő és a hegyikristály. Hordd magaddal marokkőként, vagy viseld ezeket ékszerként, esetleg helyezz el ezek közül a kristályok közül néhányat a lakásodban.
A napkő önbecsülést ad, nyitottá tesz, mutatja számodra az utat.
A hegyikristály tiszta energiája erősíti a szervezetedet, fényt hoz az életedbe, egyensúlyba hoz.

2
Szerencsét hozhat számodra egy fából vagy porcelánból készült macska. Legideálisabb, ha ez fehér vagy halvány színű. Kiteheted a lakásba, esetleg a táskádban hordozhatod magaddal. A másik tárgy, mely energizálhat és szerencsét hozhat számodra, egy ezüst láncon lógó ezüst félhold.

3
Szerencsehozó kabalád lehet egy kis teknősbéka, mely készülhet fából vagy kerámiából is. A teknős a hosszú élet, a kitartás és a szerencse szimbóluma. Mivel egy igen impulzív személyiség vagy, könnyen kimerítheted a szervezetedet. A teknős segíthet az energiáid helyrebillentésében, és tudatosítja benned: "Ne hagyd, hogy kibillentsenek!"
Ha a külső világ túlságosan a hatalmába kerít, merülj el kicsit a belső világodban, mint a teknős a tengerben.

4
A Te szerencsehozó tárgyad egy pillangó, melyet viselhetsz a nyakadban, füledben, illetve magadnál hordhatsz a zsebedben vagy a táskádban. A pillangókat ábrázoló festmény vagy kép a lakásban szintén szerencsét hozhat. A pillangó az átalakulást, az újjászületést szimbolizálja, mely számodra nagyon fontos lehet, hiszen rengeteget dolgozol és befelé forduló vagy, nem árt időnként a megújulás és energiával való töltekezés.

5
Szerencsehozó kabalád a delfin. Készülhet bármilyen anyagból, teheted a lakás valamely pontjára, magaddal viheted a táskádban, vagy ékszerként is viselheted. A delfin a játékosság, a kommunikáció, a harmónia szimbóluma. Mivel te is egy igazán vidám, játékos személyiség vagy, a delfin energiája megsokszorozza az erődet.

6
Szerencsehozó kabaláid a béka és a pávatoll. A pávatollat kiteheted a lakásodban vagy pávatoll alakú medált is viselhetsz. A béka szobrocska formájában szintén kitehető a lakásban, vagy magaddal is tudod hordozni a táskádban. A béka a termékenység és a bőség szimbóluma. Számodra nagyon fontos a család és a gyermekáldás, ezért ez a kabala biztosan segíteni fog. A pávatoll szerencsét hoz a párválasztásban és a szerelemben.

7
Szerencsehozó kabalád lehet egy Buddha szobor vagy egy elefánt szobrocska. Az elefánt az erőt, az intelligenciát és a lojalistást jelképezi. Ha az ormánya felfelé áll, az szerencsét hoz, ilyet válassz. A Buddha szobor a megvilágosodást szimbolizálja. Számodra nagyon fontos a tanulás, az elvonulás, elmélyülés, ezek a tárgyak segítenek ebben.

8
Egy ezüst skorpió medál megsokszorozhatja az amúgy sem kevés energiádat. Hegyikristályból készült nyaklánc vagy karkötő feloldja a testi-lelki blokkjaidat, stabilizálja az aurádat és szerencsét hoz.

9
Szerencsehozó tárgyad egy felfelé álló ormányú, fehér elefánt, mely készülhet fából vagy kőből. A türelmet, a bölcsességet, az univerzum energiáját szimbolizálja. Egy ametiszt medál vagy marokkő is szerencsét hozhat számodra. Segít a meditációt mélyíteni, önbizalommal tölt fel és erősíti az önzetlenségedet.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Ez a te szerencsehozó tárgyad csillagjegyed szerint
  2017-02-20 08:47:53, hétfő
 
  Kos - elefánt
Bika - pénzérme
Ikrek - teknős
Rák - pénzfa
Oroszlán - rózsakvarc
Szűz - pillangó
Mérleg - pávatoll
Skorpió - sárkány
Nyilas - hal
Bak - delfin
Vízöntő - szerencsebambusz
Halak - buddhaszobor

bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Hatalmas országos tüntetés tört ki az éjjel Romániában
  2017-02-01 13:22:10, szerda
 
  Bréking: hatalmas országos tüntetés tört ki az éjjel Romániában

A román kormány kedd, az tegnap esti bejelentése után Románia szerte tüntetések törtek ki. Románia legnagyobb városaiban is -10 fokos hidegben még éjjel 2 órakor is ezrek követelték a kormány lemondását.
A tüntetések oka az, hogy a meghirdetett parlamenti napirendtől eltérve a Sorin Grindeanu vezette kabinet kedd este egy sürgősségi rendelettel módosította a román büntető törvénykönyvet illetve törvényjavaslatot fogadott el közkegyelemről és az ítéltek végrehajtásáról, ezzel gyakorlatilag lehetővé tették a korrupt politikusok törvény alóli mentességét. Egész pontosan a módosításban az szerepel, hogy a 200 ezer lejnél (kb 14 millió (!!!) forintnak felel meg) kisebb kárt okozó hivatali visszaélésért nem lehet büntető eljárást indítani - írja a Transindex.ro Magyarul 14 millió forintig legalizálták a lopást Romániában, de mindenki nyugodjon meg ha esetleg lebukik valaki, az állam polgári perrel azért élhet...

A Bejelentés után a román Hotnews tudósítása szerint Bukarestben a Victoria-palota előtti téren 23:30 perckor nagyjából 2000 ember kezdte el követeli a kormány azonnali lemondását. A tudósítás szerint folyamatosan gyűltek az emberek. A tömeg többek között azt skandálta, hogy “Hazaárulók" “Le a kormánnyal!", “Éjszaka, mint a tolvajok", “, Nem fogtok megmenekülni!"- írja a Transindex.ro erdélyi hírportál
Tudósításokból az is kiderül, hogy az éjjel feszült volt a hangulat a bukaresti kormányellenes tüntetésen, éjfél körül nagyjából 8000 személy vehet részt rajta, aminek a száma a román Csendőrségi becslések szerint több mint 10.000 emberre duzzadt éjjel 1 órára. Majd a tiltakozók bekerítették a Victoria-palotát, sokan közülük kérték a csendőröktől, nyissák ki a kapukat, hogy be tudjanak menni a kormányépület udvarára.
Tüntetés Kolozsváron
Kolozsváron is kezdetben párszázan tüntettek a kormány ellen, számuk 3000 körül lehet éjfélkor. Éjfél után fél órával a Digi 24 román televízió élő adása szerint nagyjából 5000 ember vehet már részt a kolozsvári tüntetésen. Majd éjfél után nem sokkal az összegyűlt tömeg megindult a városba és közben a kormány lemondását követelő rigmusokat skandáltak. Éjjel 2 óra körül még folyamatosan vonultak az emberek, a Kolozsvár központját is érintve a Digi 24 becslése szerint ekkor már nagyjából 8000 ember vonulhatót az utcákon a városban keddről szerdára virradó éjszaka.
A Digi 24 arról is beszámolt, hogy több ezres tüntetések voltak még más nagyvárosokban is többek között Temesváron, Brassóban, Marosvásárhelyen, Nagyváradon, Iași-ban, Konstancán, Nagybányán, Craiovan is az utcára mentek az emberek.
forrás foter.ro
hotnews.ro

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
Hogyan tudod megtisztítani a foltos sütőedényeket
  2017-01-11 09:40:56, szerda
 
  Piszkos üveg/hőálló edény

Kellékek, melyekre szükséged lesz:
folyékony szappan
szódabikarbóna
víz
alumínium fólia
régi fogkefe


Rozsdamentes acél sütőlap/tepsi

Kellékek, melyekre szükséged lesz:
hidrogén-peroxid
szódabikarbóna
érdes felületű szivacs/rongy

Kellékek, melyekre szükséged lesz:
papírtörlő
víz
szódabikarbóna
alufólia


Alumínium tepsi

Kellékek, melyekre szükséged lesz:
víz
fehér ecet
fazék
dörzsi szivacs


Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes-hír-tudomány-ezotéria  
     1/58 oldal   Bejegyzések száma: 575 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7836 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 607
  • e Hét: 11965
  • e Hónap: 45332
  • e Év: 45332
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.