Belépés
morzsimama.blog.xfree.hu
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) Petrecz Jánosné
1954.03.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/115 oldal   Bejegyzések száma: 1149 
KOS Márc. 21. – Ápr. 20.
  2012-10-22 08:35:51, hétfő
 
 Az ördög a részletekben bújik meg. Szabályos állóháború alakulhat ki - munkájában és családjában egyaránt - ha túlfeszíti a húrt. Még szövetségeseivel és megromolhat kapcsolata. Ön elég intelligens ahhoz, hogy ne hagyja magát érzelmileg befolyásolni, és időben észrevegye a taktikázást. Koncentráljon jobban, és nem lesz gond!

Szerelem:
A hét elején az átvonuló bolygók hatásai hozhatnak némi feszültséget párkapcsolatában. Ezek a hatások a hét második felétől már oldódni látszanak. Lehetséges, hogy más szemléletből is, a partnere helyzetének figyelembevételével is meg kellene néznie a felmerülő problémákat. Így pillanatok alatt rájön a megoldásra. A hét végére kifejezetten jó hatással vannak érzelmi életére a csillagok.

Karrier:
A hét eleje egy kicsit monotonnak ígérkezik. Ez egy kicsit a kedvét veheti. Szerdától már felpörögnek az események a munkahelyén. Új tervek készítésének jött el az ideje, melyek a későbbiekben jól fognak prosperálni. A hét vége fele új ötletei támadnak, melyekkel érdemes foglalkoznia. Elemezze ki őket figyelmesen. Pénzügyi kérdésekben bátran tervezhet. Kedvező ez az időszak ilyen irányú elképzelései kivitelezésére.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
BIKA Ápr. 21. – Máj. 21.
  2012-10-22 08:34:58, hétfő
 
 Gyakoroljon önismeretet. Szerencsétlen módon pénzügyeit és partnerkapcsolatát rosszul méri fel. Helyesebb lenne, ha a következő napokat csendes magányban töltené, és miután felmérte lehetőségeit, haditervet készítene a jövőjére nézve. A kihívások elől kár lenne elmenekülnie, de még nagyobb hiba haraggal, feszültséggel zárni napjait.

Szerelem:
A hét során egyre jobban tetőznek az érzelmi kavalkádok. Egyszer fent, egyszer lent. Amennyiben olyan kapcsolatban van már egy ideje, hogy se vele se nélküle, itt az ideje, hogy leüljenek partnerével és végérvényesen tisztába tegyék a dolgaikat. Sokkal könnyebben megy, ha mindketten őszinték saját magukhoz és egymáshoz. Egy bátor döntés hosszú távon megóvja a további bizonytalanságoktól.

Karrier:
Már hétfőn délelőtt szembe találja magát egy sürgősen megoldandó feladattal. Új projektek, szerződések aláírására nem a legkedvezőbb ez a hét. Így hát mielőtt bármit is aláírna ezen a héten, kérje ki egy szakavatott tanácsát a kockázatokról. A hét közepétől ez a bolygó hatás lényegesen enyhülni látszik. A lemaradásokat könnyedén be tudja hozni, még egy kis lazításra is jut idő.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
IKREK Máj. 22. – Jún.21.
  2012-10-22 08:32:45, hétfő
 
 Tartsa kordában érzelmeit! Főnöke minden tervében támogatja, sőt igyekszik a kedvében járni. Miközben kedvesével hallgatásba burkolóznak, egy társasági összejövetelen találkozhat olyasvalakivel, aki felforgatja életét, és már a tekintetétől is elolvad. Sajnos azonban élete minden területén elveszítheti józan ítélőképességét.

Szerelem:
Az eheti bolygóállások arra bátorítják, hogy szakítson több időt kedvesére és érzelmi életére. Az utóbbi napokban minden más fontosabb volt, tele volt teendőkkel. Most itt az idő, hogy kitárja érzelmeit iránta. Bízzon szíve hangjában, hallgasson érzéseire. Vannak dolgok, amiről beszélni is kell néha. Hétvégére tervezhetnek egy közös programot kikapcsolva az Önök körül lévő világot. Gyönyörű lesz mindkettejüknek.

Karrier:
A munkahelyén a hét elején felhalmozódnak az elintézni való ügyek. Energikusan kezdte a hetet, így nem jelent Önnek ez kihívást. A hét közepén egy lényeges döntés kell hoznia, ami előreviszi a karrierét. A fontosabb ügyeiben Ön mellé pártol a szerencse. A hét második felében kisebb feszültségek merülhetnek fel a kollegái között. Nem kell állást foglalnia. Elég, ha meghallgatja őket.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
RÁK Jún. 22. -Júl. 22.
  2012-10-22 08:30:31, hétfő
 
 Kerülje a vitákat! A munkahelyén titkos imádó lesi minden kívánságát. Azonban mielőtt romantikus hangulat ragadná el, jobb, ha végiggondolja, milyen érdek bújik meg a háttérben. Hivatalos ügyek sokaságát kell elintéznie a következő napokban, ne hagyja magát lerázni, különben sosem jut a végére!

Szerelem:
Ez a hét kiváló az érzelmi élete ápolására. A bolygóállások arra inspirálják, hogy jusson ideje egy kis romantikára is. Lepje meg partnerét egy kellemes hétvégi programmal kettesben. Vegyen valami kedves ajándékot neki csak úgy spontán. Teremtsen meg minden lehetőséget arra, hogy meg tudjon nyílni Ön felé. A csillagok segítenek abban, hogy olyan körülményt tudjon kialakítani, hogy feltárhassa Ön előtt érzelmeit.

Karrier:
Az utóbbi időben egyre többet foglalkoztatja a karriere, a jövője alakulása. Lassan közeledik az idő, hogy elgondolkodjon azon, hogy melyek azok a teendők, melyekre elkel a változtatás. A hét közepe fele egyre energikusabb. Könnyedén megoldja a kitűzött feladatait. Egyre jobban megértik egymást a kollegáival. Közös délutáni programot is tervezhetnek egy kiadós baráti beszélgetés erejéig. Jót tesz a kapcsolatuknak.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
OROSZLÁN Júl. 23. – Aug.23
  2012-10-22 08:29:26, hétfő
 
 Töretlen jókedv jellemzi a héten. Felettese szinte rajong Önért, aminek pozitív kedélyállapotán kívül kreativitása is okolható. Anyagi ügyekben legyen óvatos, számítson a hivatalok packázására. A hét második felében régi ellenségén állhat bosszút, de ne tegye, nem csatát kell nyerni, háborút!

Szerelem:
A hét során többször is felteszi magának azt a kérdést, hogy egyszer valaha tényleg meg tudja-e oldani a vissza-visszatérő problémákat a párkapcsolatában. A csillagok állásaiból az látszik, hogy ha mélyebben megvizsgálja a helyzetet, rájön arra, hogy mi is okozza a főbb akadályokat, melyek előidézik a gondokat. Ez az új meglátása végre rávilágít a megoldásra. Itt az idő, hogy egy új, örömteli korszakot írjon érzelmi életében.

Karrier:
Erre a hétre nem ajánlatos zsúfolt programot terveznie, mert az áthaladó bolygók hatásai egy kicsit lelassítják. Főképp a hét eleje tűnik egy kicsit lassított tempónak. Ha túlzsúfolja magát teendőkkel, végig frusztrált lesz a hét során. Egy lazább ütemmel is eléri azt az eredményt, amit elvár Önmagától, mert kellően oda tud figyelni mindenre, ami fontos és nem lesz kapkodás és idegeskedés.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
SZŰZ Aug. 24. – Szept.22.
  2012-10-22 08:27:47, hétfő
 
 A munka tölti be egész életét. Rengeteget dolgozik, és bár érzi, hogy szabadságra lenne szüksége, de főnöke nem engedi el. Nehezen nyeli le a keserű pirulát, és még az sem enyhíti dühét, hogy némi plusz pénzzel próbálják enyhíteni fájdalmát. Most ne menjen bele hatalmi harcokba, mert csak rosszul járhat.

Szerelem:
Ez a hét a romantikáról szól, az érzelmi élete ápolásáról. A csillagok állásai minden támogatást meg adnak Önnek, hogy megtalálja annak módját, hogyan tudja jobban kifejezni a legmélyebb érzéseit a szeretett párja iránt. Amennyiben egyedülálló és szeretne párkapcsolatot, ez a hét nagyon kedvező arra, hogy megismerjen valakit, aki később fontos szerepet tölt be az életében.

Karrier:
Hétfőn egy kicsit nyomott hangulat fogadja a munkahelyén. A hangulata teljesen különbözik a kollegáiétól. Tele van energiával, újabb és újabb ötletekkel. A nap végére végre átragad a pozitív kedélyállapota a többiekre is. A hét közepe fele egy eredményesebb stratégiát dolgoz ki, amivel lényeges időt takarít meg. Minden alternatívát alaposan kidolgoz. Itt az ideje, hogy a karriere jövőbeli lépéseit is kidolgozza.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
MÉRLEG Szept.23.–Okt.22
  2012-10-22 08:25:03, hétfő
 
 Legyen óvatosabb munkahelyén! Merészsége és határozottsága miatt sokan tisztelik, de mostanában mintha fejébe szállt volna a siker. Népszerűségét hamar elveszítheti, ha kéretlenül osztogatja tanácsait, vagy meggondolatlanul bedől főnöke csalóka hitegetésének. Magánéleti és munkahelyi pletykákat ne vegyen komolyan, és ne terjesszen!

Szerelem:
Ezen a héten megnő mágneses kisugárzása. Erősen hat a másik nem képviselőire attól függetlenül, hogy ezt szeretné-e vagy sem. Ne keresse érte magában a hibát, ha emiatt kellemetlenül érzi magát. Ez a hatás kifejezetten kedvez, ha egyedül él és párkapcsolatot szeretne. A csillagok arra bátorítják, hogy legyen merészebb attól, mint eddig lenni szokott.

Karrier:
Ezen a héten a bolygók átvonulásai fokozottan éberséget, intenzív aktivitást kölcsönöznek Önnek. Ezzel mindenkit lenyűgöz a környezetében. Egy igazán sikeres hét elé néz. Fontos, hogy jól gazdálkodjon idejével és energiakészletével a hatékonyság és a jó közérzete érdekében. A hét második felében azt veszi észre magán, hogy lényegesen jobban halad a teendőivel egyedül, mint csapatban. Jut ideje bőven kollegáira is, hogy ellássa őket jó tanácsaival.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
SKORPIÓ Okt. 23.–Nov.21
  2012-10-22 08:22:50, hétfő
 
 Legyen közvetlenebb! A kapcsolatában jelentkező problémák miatt ne csak partnerét okolja. Elhidegülésük oka talán az Ön lelki hűtlenségében is keresendő. Rossz kedve már túl régóta keseríti meg életét, forduljon orvoshoz, mielőtt komoly lenne a baj. Munkahelyén legyen csapatjátékos, ne őrizgesse kincsként ötleteit.

Szerelem:
Ez a hete olyan bolygóhatásoknak van kitéve, hogy késztetést érez arra, hogy alapos vizsgálat alá vegye párkapcsolata állapotát, értékét, milyenségét. Úgy néz ki, hogy a mérlegkészítés ideje van az érzelmi életében. Fontos, hogy partnere szempontjait is vegye figyelembe a végső következtetések meghozatala előtt. Így igazságosabbnak tűnik a dolog mindkettejükre nézve. Vigyázzon, hogy ne essen túlzásokba.

Karrier:
A hét eleje nem igazán Önnek van méretezve türelem terén. Szembesül egy pár értelmetlen feladattal, amit el kell végeznie. A hét második fele végre kedvére való. Új információk jutnak el Önhöz, melyek felkeltik az érdeklődését. Az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatja a karriere alakulása rövid és hosszútávon. Minden idevágó információt figyelembe vesz. Ez jó.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
NYILAS Nov. 22.- Dec.21
  2012-10-22 08:21:22, hétfő
 
 Ügyesen keveri a kártyát. A következő napokban sikerül mindent kedve szerint a háttérből irányítania. Ennek hatására munkahelyén remekül érzi magát, hisz sikerülhet előrébb jutnia a szamárlétrán, miközben nem kell beleszakadnia a teendők sokaságába. Kedves, mosolygós lénye sokakat magával ragad a hét második felében.

Szerelem:
Ezen a héten a csillagok arra bátorítják, hogy legyen spontán cselekvő a párkapcsolatában. Amint jön egy ötlete, játékosan kezdeményezzen. Most egy kicsit rugalmasabban kezelheti a belső ,,féket". Ha a szíve azt sugallja, hogy menjen előre és hogy tegye, miért néz folyton vissza a múltba? Rengeteg örömöt tartogat Önnek a ma, a holnap. Fogadja őket nyitott szívvel.

Karrier:
A hét során lehetősége nyílik egy régebbi ötletének a megvalósítására. Számíthat a környezetében élők támogatására. Ragadjon meg minden felkínálkozó segítséget és lehetőséget. Azonban figyeljen a részletekre. Egy lényeges pozitív változás indul el a karrierében. Kreativitása fokozatos növekedésben van.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
BAK Dec. 22. – Jan. 20.
  2012-10-22 08:14:20, hétfő
 
 Úton van a boldogság! Az utóbbi időben, bevallotta magának vagy sem, nagyon sokat szomorkodott. Legnagyobb meglepetésére valaki megdobogtatja a szívét, Ön mégis hezitál. Jól teszi, hisz érdemes végiggondolnia, mennyit hajlandó feláldozni a mindent elsöprő szenvedélyért. Vágyott rá, de a luxust feladná érte?

Szerelem:
A hét során valaki a másik nem képviselőiből egyértelmű en kifejezi közeledési szándékát Ön felé. Amennyiben párkapcsolatban él, legyen figyelmes és időben rövidre zárhatja az esetet, még mielőtt a féltékenység oka felmerülne a partnerében. Kitartása, hűsége, őszintesége örömet hoz Önnek a jövőt illetően. Itt az idő, hogy egy hosszú hétvégés programot tervezzenek szerelmével.

Karrier:
Már a hét elején tele van jobbnál jobb ötletekkel és alig várja, hogy már a gyakorlatban láthassa őket, a kivitelezés egy kisebb fennakadásba ütközhet. Ez ne szegje kedvét, mert kellően erősek az ambíciói. Kreativitásának köszönhetően hamar rájön a megoldások kulcsára. Szakmailag előre haladás periódusban áll. Bátran tervezhet karriere építésében.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
     1/115 oldal   Bejegyzések száma: 1149 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 36006 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 373
  • e Hét: 373
  • e Hónap: 12663
  • e Év: 406859
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.