Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 46 
49 perces felvétel -Havas egy tanítványát „késztette"
  2021-09-26 21:00:43, vasárnap
 
 49 PERCES FELVÉTEL BIZONYÍTJA, HAVAS EGY TANÍTVÁNYÁT ,,KÉSZTETTE" SZEXRE


Kikerült a netre a Havas-féle újabb szexbotrány teljesnek mondható hangfelvétele. Sokan tippelnek arra, hogy a becsapott áldozat állt így bosszút.
2021.09.24. 12:50 Bors


Eljuttatták a Borsonline szerkesztőségébe a tegnap nyilvánosságra került újabb Havas-botrány valószínűleg teljes hangfelvételét. Ebből a több, mint 49 perces felvételből már egyértelműen kiderül, hogy "Havas Henrik tanári pozíciója révén, több mindent ígérgetve ,,késztette" szexre előrejutást remélő tanítványát. "Sokan találgatnak most, ki is lehet a felvételen, egy ismeretlen, vagy pedig egy azóta kisebb-nagyobb médiakarriert befutó hölgy.

Más országokban, mivel a diák óhatatlanul is alárendelt pozícióban van tanárával szemben, mindez eleve bűncselekménynek minősül, még akkor is, ha ebben az alárendelt szerepben a diák kénytelen-kelletlen végül beleegyezik a szexuális aktusba. Akárcsak a felvételen hallható esetben.


LinkA híres-hírhedt hollywoodi producer esetében éppen erre a kiszolgáltatott helyzetre építette a vádat az amerikai ügyészség. A szexragadozót végül 23 évi börtönre ítélték, de mivel újabb feljelentések érkeztek ellene nem kizárt, hogy még hosszabb ideig börtönben kell maradnia. Hiába védekezett azzal, hogy a hölgyek beleegyeztek az aktusba, a bíróság szerint áldozatai kiszolgáltatott helyzetben voltak hiszen csak így remélhettek előrejutást.

Nagy kérdés, hogy mikor kerül sor Magyarországon az első ilyen büntetőperre és hogy ki lesz az első magyar szexragadozó a vádlottak padján.

A Havas-féle felvétel nyilvánosságra kerülése egyértelműen azt bizonyítja, hogy a média és filmipar áldozatai nem hallgatnak tovább és a maguk módján bosszút esküdtek, hosszú évek múltán is elégtételt követelnek. Ráadásul ehhez annak idején elég bizonyítékot is gyűjtöttek.


A teljes hangfelvétel az alábbi két Linken hallható, amelyet itt lehet meghallgatni.

Link

Link


Máshol ezért börtön jár, Weinstein 23 évet kapott: tanítványát vette rá a szexre Havas Henrik

Link
 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Harry herceg és felesége visszatér a királyi palotába
  2021-09-25 22:30:59, szombat
 
 
HARRY HERCEG ÉS FELESÉGE VISSZATÉR A KIRÁLYI PALOTÁBA
Origo2021.09.25. 09:32


A hercegi pár a gyerekekkel együtt utazik - írja a Bors.


Kate Nicholl királyi bennfentes nemrég azt nyilatkozta, hogy Harry herceg és Meghan hercegné visszatér az Egyesült Királyságba, hogy együtt töltsék a karácsonyt a királyi családdal.


"A terveik között szerepel, hogy visszatérnek. A királynő minden bizonnyal erőlteti a dolgot, Károly hercegnek pedig már nagyon hiányoznak az unokái.

Ez a találkozás reményt adhat a nagy békülésre" - mondta a szakember.
 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Klóros víz és gázszag buktatta le a börtönre ítélt LagziLajc
  2021-09-16 21:00:53, csütörtök
 
 
KLÓROS VÍZ ÉS GÁZSZAG BUKTATTA LE A LETÖLTENDŐ BÖRTÖNRE ÍTÉLT LAGZI LAJCSIT
Origo2021.09.16. 15:20


A bíróság szerdán mondta ki bűnösnek Lagzi Lajcsit felbujtóként elkövetett vesztegetés és lopás miatt, amiért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott. A vád szerint a zenész több tulajdonában lévő, vagy hozzá köthető épületben és lakóparkban is meglopta a közműszolgáltatókat úgy, hogy illegális rácsatlakozásokat, leágazásokat építtetett ki a társai segítségével. A bíró az indoklásnál kitért arra, hogy a vízlopásban a klór buktatta le a zenészt.

Lagzi Lajcsi még a kilencvenes években határozta el, hogy a mocsai birtokának és tatai apartmanjainak a közműellátását úgy fogja megoldani, hogy szabálytalanul köti be a vizet, az áramot és a gázt.


Gyakorlatilag eldöntötte, hogy lopni fog.


Lagzi Lajcsi egy korábbi tárgyaláson a Budaörsi Járásbíróságon Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ennek érdekében egy céghálózatot hozott létre, amelyben ő is szerepet vállalt különböző formációkban. Vagy egyszerű tag volt, vagy többségi tulajdonos, vagy ügyvezető, vagy a cég kizárólagos tulajdonosa.

Emellett több vállalkozásban a családtagjai, ismerősei is benne voltak bejegyzett képviselőként, és strómanokat is használt.

A szolgáltatókkal megkötött szerződéseket a saját, vagy valamelyik cége nevére köttette be az ingatlanokba.

Ezek után illegális rácsatlakozásokat építtetett ki, hogy megkerüljék az órákat, hogy ne tudják érdemben mérni a fogyasztást.

Minderről az egyik bűntársa is tudott. Egy másik társa abban segített neki, hogy ha bármilyen probléma felmerült, mondjuk karbantartásra, cserére vagy egy illegális csatlakozó cseréjére volt szükség, akkor megbízott másik négy embert a munkákkal, akik ezt pénzért meg is csinálták.


Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ennek köszönhetően a fogyasztás rendkívül alacsony maradt, a szabályosan felszerelt mérőórák nullához közeli értéket mutattak éveken keresztül.

Emiatt csak minimális összegeket fizettek a közműszolgáltatóknak.

Ez idővel a szolgáltatóknak is gyanús lett, de eleinte, amikor megkeresték őket egy ellenőrzés miatt, akkor

azzal védekeztek, hogy kevesen lakják a társasházakat, ezért kevés a fogyasztás. A vízzel kapcsolatban arra hivatkoztak, hogy saját fúrt kútjuk van, onnan látják el a lakások vízellátását.


Klóros volt a víz

Amikor a szolgáltatóknak már nem volt elég a magyarázkodás és ellenőrizték a vízhasználatot, azt látták, hogy az óra nagyon kis értéket mutat. Korábban mindig azzal védekeztek, hogy fúrt kutat használnak a vízellátáshoz. Amikor azonban az ellenőrök megnyitották a csapokat, az óra nem pörgött.

Amikor a vizet ellenőrizték, akkor derült ki, hogy pont úgy klórozott, mint a szolgáltatók csapvize, ami nem lehetséges, ha valaki fúrt kutat vagy más természetes forrásból vett vizet használ.

Aztán az illegális leágazásokra is rátaláltak a vezetékek között.

Egy másik ellenőrzés során az ellenőrök már éppen távozni készültek Lagzi Lajcsi egyik ingatlanjáról, amikor gázszagot éreztek. Emiatt átvizsgálták a gázvezetékeket.

Ekkor derült ki, hogy a gázt is lopja szabálytalan rácsatlakozásokkal.

A gázórák állása is nulla közeli volt, de a szakértők nem találtak más fűtési lehetőségeket a ingatlanoknál.


Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kéjbarlang lehetett az egyik lakóparkban

Egy 2019-es tárgyaláson felolvasták az ügy harmadrendű vádlottjának egyik korábbi vallomását, ami szerint a Boglárka lakóparkban ellenőrizték az óraállásokat, amikor az egyik lakásban érdekes dolgokat találtak.

A plafonra fel volt szerelve egy tükör, a drapériák és a függönyök vörösek voltak, és jakuzzi volt a fürdőben. A fiókokban óvszereket és különböző segédeszközöket találtak.

Hét évet kértek, hármat sem kapott

Az ügyészség gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés és lopás miatt emelt vádat a zenész ellen, és

azt javasolták, hogy a bíróság ítélje 7 év börtönbüntetésre.


Fotó: Polyák Attila - Origo

A Budaörsi Járásbíróságon szeptember 15-én hirdettek első fokon ítéletet az ügyben, ahol Lagzi Lajcsi nem jelent meg, nem tisztelte meg a bírót a jelenlétével.

A bíróság végül bűnösnek mondta ki felbujtóként elkövetett vesztegetés és lopás miatt, amiért az ügyészek indítványával ellentétben csak 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Annak ellenére, hogy a szabálytalan bekötésekkel, rácsatlakozásokkal az évek alatt

több mint 100 millió forinttal károsította meg a közműszolgáltatókat.

A bíró döntésének értelmében a zenész a büntetése kétharmada letöltése után feltételesen kiszabadulhat. Ezen felül pénzbüntetésre, valamint 11 milliós vagyonelkobzásra ítélte, amellett, hogy a több százezer forintos bűnügyi költséget is meg kell fizetnie. A bíróság a zenész több társát is letöltendő börtönbüntetésre ítélte. Lagzi Lajcsi ítélete a fellebbezések miatt nem jogerős. A védője ugyanis sokallta a 2 év 10 hónapot, ezért fellebbezett enyhítés érdekében. Arról beszélt, hogy védencének legkevesebb kilenc hónapot kell majd börtönben töltenie. Az ügyészek viszont úgy látják, hogy ez a büntetés nagyon kevés ilyen mértékű lopás és vesztegetés után, amit Lagzi Lajcsi követett el, és szerintük túl enyhe ítélet született. Az Érdi Járási Ügyészség is fellebbezést jelentett be az ismert zenész és társai ellen a büntetés súlyosbítása érdekében.


Kapcsolódó cikkek

Így lophatta az áramot, vizet és gázt Lagzi Lajcsi

Link


Szakértő: Minden adott volt ahhoz, hogy Lagzi Lajcsi lopjon

Link


Kéjbarlang lehetett Lagzi Lajcsi lakóparkjában

Link


Hét év börtönt kért az ügyész Lagzi Lajcsira

Link


2 év és 10 hónap börtönre ítélték Lagzi Lajcsit

Link 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
A 28 éves tanárnő saját magához "ment hozzá"...
  2021-08-31 21:30:21, kedd
 
 

A 28 ÉVES TANÁRNŐ SAJÁT MAGÁHOZ "MENT HOZZÁ",
MIUTÁN VŐLEGÉNYE FELBONTOTTA AZ ELJEGYZÉST!
2021-08-26


A 28 éves Patricia Christine 8 évvel az eljegyzése után saját magának mondta ki a boldogító igent, mivel vőlegénye faképnél hagyta.

A 28 éves tanárnő saját magához "ment hozzá", miután vőlegénye felbontotta az eljegyzést!

Egy egyedülálló tanárnő 2020. május 30-án, legközelebbi barátai körében egy rendhagyó esküvői ceremónia keretében mondta ki saját magának a boldogító "igen"-t. Nyolc évvel az eljegyzése felbontása után fogadott örök hűséget saját magának.

A Sydney-i tanárnő hetekig készült a nagy eseményre, jegygyűrűt, virágot és menyasszonyi ruhát is vásárolt magának. Az esküvő összesen 92 dollárba került.A fiatal nő elhatározta, hogy ezzel a lépésével segíteni fog a nőknek, hogy jobban értékeljék és szeressék saját magukat. A fogadalomtételre kilenc közeli barátja kísérte el, a megható szertartás mindössze fél órát tartott. Patricia megígérte, hogy az életben elkövetett hibái ellenére is szeretni fogja magát, és elkötelezte magát amellett, hogy bízni fog magában, és követi az álmait.

"Szembeszálltam a társadalmi elvárásokkal, és meg akartam mutatni a nőknek, hogy a legfontosabb kapcsolat az életben az önmagunkkal való kapcsolat. Egész életünkben arra törekszünk, hogy férjhez menjünk, de először önmagunknak kell hűséget esküdjünk" - mondta a fiatal nő.Patricia az Instagramon dokumentálta élete legszebb napját, a kis gyémántgyűrűjéről készült képhez ezt írta: "Igent mondtam ... magamnak".

Annak ellenére, hogy feleségül vette magát, Patricia nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy társat talál a közeljövőben. Úgy gondolja, hogy ha egyszer önmagára összpontosít, később sikeresebb lesz a szerelemben, és megtalálja a megfelelő férfit.

 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Majka a hétvégén elveszi Dundikát
  2021-08-26 20:30:45, csütörtök
 
 

MAJKA A HÉTVÉGÉN ELVESZI DUNDIKÁT . . . . . . . . . . . . .HÁROM NAPOS LAGZIRA KÉSZÜL MAJKA ÉS DUNDIKA
Leleplezzük a titkos esküvőt: Háromnapos lagzira készül Majka és Dundika - itt vannak a részletek


A celebvilág színe-java teszi majd tiszteletét a hétvégi luxuslagzin, amit egy kíváncsi szemek elől gondosan elzárt borászatban tart a páros. A Bors megtudta, hogy olyan álomesküvőt tartanak, amilyenre mindig is vágyott Dundika.


Hétvégén tartják az idei év legnagyobb sztáresküvőjét: Majoros Péter és kedvese, Hajnalka tíz év után végre örök hűséget fogadnak egymásnak. A menyasszony és a vőlegény idén tavasszal ünnepelték szerelmük kerek évfordulóját. A Bors úgy tudja, Majkáék eredetileg az év első felében tartották volna a szerelmi köteléküket megerősítő szertartást, ám a pandémia keresztülhúzta a számításaikat.

Ekkor tűzték ki a most hétvégi esküvői időpontot, aminek megtartásában még a nyár elején sem voltak biztosak a vírushelyzet miatt.

A két közös gyermeket nevelő sztárpár, megtett mindent, hogy összejöjjön az esküvő, és úgy néz ki, hogy a kitartásukat végre siker koronázza. Már nincs visszaút: néhány napon belül Majka és Dundika kimondják a boldogító igent.

Most hétvégén lesz a nagy nap

A Bors információi szerint most hétvégén egy jónevű vidéki borászat lesz a helyszíne a ceremóniának. A nagy napot Majkáék a lehető legdiszkrétebben szeretnék megélni, ezért a meseszép helyszínt a pár próbálta az utolsó pillanatokig titokban tartani. A luxusesküvőiről híres pincészet szinte megközelíthetetlen a kíváncsiskodók számára, több mint 100 hektáros telken fekszik egy völgyben, ahová egyetlen út vezet be, így idegenek véletlenül sem pillanthatnak a kulisszák mögé. Ha már ott vannak, több étterem és bár gondoskodik a minőségi vendéglátásról, sőt, még éjszakára sem kell elhagyniuk a birtokot, ugyanis az összes vendéget helyben tudják elszállásolni.


Az ózdi rapper 2012-ben jegyezte el Dundikát, de az esküvőt csak most tartják - Bors-archív

Úgy tudjuk, hogy Majorosék háromnapos lagzit terveznek, a vendégek között pedig számos közéleti szereplő, tévés, zenész és színész is ott lesz majd a baráti körükből.

Az esküvő részletei, ahogy a pontos helyszín is, szupertitkosak.

Majka és Dundika nem szeretné, ha avatatlan szemek látnák, ahogy az oltár elé vonulnak, vagy ahogy felszabadultan mulatnak a barátaikkal. Korábban azonban részletesen beszéltek mindketten arról, hogy milyen esküvőt szeretnének. Talán mondani sem kell, hogy a két elképzelés alig találkozik egymással...


Tornacipőben és rövidgatyóban nősül?

Majka korábban azt nyilatkozta, hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni, mert attól fél, hogy beleizzad a zakóba, amiben egyébként sem érzi jól magát. Dundika ehhez képest már hónapokkal az esküvő előtt komoly diétába kezdett, napokon át csak telefonált, hogy meglegyen a sminkes, a fodrász, a ceremóniamester, a dekoráció, mert grandiózus esküvőt akar, amin természetesen szeretne a lehető legszebb lenni.


Majkáék gyerekei is látni fogják, ahogy szüleik kimondják a boldogító igent - DFP

Az ő elképzelése szerint lesz egyébként feldíszítve a helyszín, ő álmodta meg a tortát, minden apró részlet az ő ízlését dicséri majd.

Úgy tudjuk, a páros mindkét tagja izgatottan várja a hétvégét annak ellenére is, hogy korábban azt nyilatkozták, sok mindenben nem fog változni az életük egy papír miatt. Majka és Dundika nyolc éve járnak jegyben, a hétköznapjaikban pontosan úgy élnek, mint egy átlagos család. A lázas készülődés azonban arról árulkodik, hogy mégiscsak fontos számukra, hogy hivatalossá tegyék a szövetségüket. Mert szeretik egymást.


Hirtelen jött szerelem

A páros tagjai még a TV2-n futó Ezek megőrültek! című műsor forgatásán ismerkedtek meg egymással, 2011-ben pedig már egy párt alkottak. Amilyen gyorsan összejöttek, olyan gyors volt a családalapítás is, hiszen novemberben már meg is született az első gyerekük, Marián. 2016-ban pedig a testvére, Olivér is.Tízezrek előtt vallott szerelmet Majka

LinkMajka: bomba formában készül az esküvőre

LinkÚjabb részletek az év lagzijáról: Ezen a pazar helyszínen esküsznek Majkáék

LinkÖsszeházasodik Majka és Dundika

Link


Ők mulattak a legjobban Majkáék esküvőjén: Ördög Nóri az igazi partihercegnő

Link


Végre jelentkezett az ifjú férj: Majka meglepő képet posztolt az esküvőjéről - Fotó

Link


 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Valóra vált álom: gyönyörű lány lett az Anna-bál szépe
  2021-08-01 19:20:44, vasárnap
 
 

Valóra vált álom: gyönyörű lány lett az Anna-bál szépe


Horváth Eszter a Borsnak elárulta, régóta erről álmodott.

A 196. Anna-bál szépe régóta várta, hogy résztvevője lehessen ennek az eseménynek. Most ő lett a legszebb: a 19 éves Horváth Eszter


Idén a jeles eseményre július 31-én került sor. Meghívást kaptak a tizennyolc éves balatonfüredi lányok, és azok a fiatalok is, akik tavaly, az elmaradt bál idején töltötték be tizennyolcadik életévüket.

A bál kezdetén mintegy 250 szívet osztottak ki. Az est folyamán a báli közönség szavazta meg a tizenöt legszebb lányt, akik közül a Schiffer Miklós stílusszakértő vezette szakmai zsűri választotta ki a bál szépét és udvarhölgyeit. A három szépséget éjfélkor mutatták be a báli közönségnek.

A 196. Anna-bál szépe címet Horváth Eszter érdemelte ki. A fiatal lány a balatonfüredi Lóczy gimnázium diákja, és már évek óta figyelemmel kísérte az Anna-bál minden mozzanatát. Minden évben követte a báli bevonulást, és számolt vissza, hogy mikor lehet már első bálozó. Egy szürkés-ezüstös mintával díszített fehér ruhát választott magának. Elmondta, hogy az est minden percét élvezte, a készülődést, a hangulatot.

- Nagy élmény volt, mert kiskorom óta minden bevonulást megnéztem és számoltam, hogy meddig kell várnom, hogy betöltve a tizennyolcat én is ott lehessek. A város ugyanis minden évben meghívja az akkor tizennyolc éves lányait - mesélte a Borsnak Eszter.

- Gyönyörű ajándékokat kaptam: egy herendi vázát, és a híres arany almát. Kaptam még egy különlegesen szép követ is, amit a kívánságom szerint foglalnak majd ékszerbe. Fél négy volt, mire hazaértem, mert az eredményhirdetés után még volt egy pezsgőzés mindenkivel. Reggel folytatódtak az izgalmak. Újra volt sminkelés, és felvehettem azt a gyönyörű ruhát, ami tegnap volt rajtam. Remélem, egyszer az esküvőmön is egy hasonlót viselhetek. Utána lementünk a partra, ahol bemutattak minket a füredieknek. Szerencsére addigra kisütött a nap. Aztán jött a legnagyobb élmény, a három első helyezett lány, külön-külön, gyönyörűen feldíszített hintóba szállt, és körbe vittek minket a városban. A polgármesteri hivatalnál pezsgős köszöntővel és csokrokkal vártak minket. Mellettem ült a nálam fél évvel idősebb párom, aki bálon is a kísérőm volt és együtt örülhettünk. A füredi Lóczy gimnázium, ahol tanulok, öt éves, úgyhogy szeptember 1-én ilyen élményekkel kezdhetem meg az érettségire készülő évemet - mondta Eszter.


LinkFüredi elsőbálozó lett az Anna-bál szépe

Link
Az első Anna-bált 1825. július 26-án rendezték Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernő huszárkapitánnyal, az 1848-49-es szabadságharc aradi tábornok vértanújával.

Az Anna-naphoz legközelebb eső szombaton rendezett balatonfüredi bálok, ahol a bálkirálynőt 1862 óta aranyalmával is jutalmazzák, hamar országos hírűvé lettek, a nemzeti öntudat zsinóros dolmányokban, gyöngyös pártákban is kifejezésre jutott.

Az egykoron neves személyiségeket Széchenyi Istvánt, Wesselényi Miklóst, Kossuth Lajost, Deák Ferencet, Vörösmarty Mihályt, Jókai Mórt, Blaha Lujzát

- vonzó mulatságok fénye a két világháború között kissé megkopott, reneszánszuk 1954-ben kezdődött. A színhely előbb a Balaton étterem volt, 1957-től pedig a felújított egykori Kúrszalon, a mai Anna Grand Hotel.
 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Biciklist gázolt el a Kossuth-díjas színész
  2021-07-21 21:30:13, szerda
 
 

BICIKLIST GÁZOLT EL A KOSSUTH DÍJAS SZÍNÉSZ

ÚGY TUDNI, NEM ADTA MEG AZ ELSŐBBSÉGET - MENTŐ VITTE KÓRHÁZBA A SÉRÜLTET


Hatalmas fékcsikorgatás, rendőrség és szírénázó mentőautó verte fel Hajdúböszörmény egyik csendes utcáját: Biciklist gázolt Bezerédi Zoltán Kossuth díjas színművész. A bajt az okozhatta, hogy a színész nem adta meg az elsőbbséget.


Napokkal a baleset után is még mindig arról beszéltek Hajdúböszörményben, hogy múlt csütörtökön a Kossuth.díjas színművész elütött egy biciklist az Újvárosi utcában. Bár a rendőri helyszínelés rajzait már az eső lemosta az aszfaltról, az ott élők még most is tisztán emlékeznek arra, hogy csütörtök délután szirénázva érkeztek a mentők és a rendőrök az egyébként csendes utcába.

A balesetről a Böszörményben hallottam, a Facebook-csoporton több kép is feltűnt a szemtanuknak köszönhetően, melyből egyértelműen kiderül, hogy ismert személy okozta a balesetet. A vétkes sofőr Bezerédi Zoltán, akit számos kíváló színdarab mellett a televízióból, az elmúlt évek igen népszerű sorozataiból, a Doktor Balaton, a Válótársak, A mi kis falunkból is jól ismerhetnek.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapítányság közleménye alapján kiderült, július 15-én 16 óra körül az Újvárosi utcában közlekedett egy személygépkocsi a 35-ös főút irányába. A jelemleg rendelkezésre álló adatok alapjáj a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, az "Állj! Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült - írta a police.hu.

A színész nem kívánt az ügyben nyilatkozni, azt írták, vélhetően még most is a baleset hatása alatt áll. Vele ellentétben az utca lakói már több részletet is elárultak a gázolásról, hiszen amikor hallották a csattanást, azonnal az utcára siettek az ott élők. Kiderült, hogy egy igen balesetveszélyes kereszteződésről van szó, ahol nem először történik hasonló eset.

- A rendőrök által felfestett jelek sokáig látszódtak az aszfalton és emlékeztettek a történtekre, Nem akarok senki védelmére kelni, de a szóban forgó kereszteződés egyrészt nagyon forgalmas, másrészt az autósoknak különösen figyelniük kell a bicikliútra is. Itt szinte hetente történik kerékpáros baleset - mondta egy hajdúböszörményi férfi.

A fiatal biciklist mentő vitte el. Az Országos Mentőszolgálat a Borsot arról tájékoztatta, hogy az első helyszíni vizsgálatok alapján a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátása után stabil állapotban került kórházba.

 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Botrányos fotók: durván szétcsapta magát Fluor Tomi
  2021-07-20 22:30:53, kedd
 
 


BOTRÁNYOS FOTÓK: DURVÁN SZÉTCSAPTA MAGÁT FLOUS TOMI -
ÚJRA ELINDULT A LEJTŐN?!


A nyilvánosságra hozott képek alapján csak elképzelni lehet, hogy pontosan mi történt annak a belvárosi luxuslakásnak a tetőteraszán, ahol Fluor Tamás, Istenes Bence, Csobot Adél buliztak a barátaikkal. Annyi bizonyos, elszabadult a pokol.


Meghökkentő fotó kering vasárnap éjszaka óta az interneten. A főszereplő Fluor Tomi, aki a képek tanúsága szerint Istenes Bencéékkel rendezett vasárnap este egy vad bulit egy menő tetőteraszon, Budapest belvárosában.Bencével csapott hatalmas bulit Fluor Tomi - Istenes Bence/Instagram

A társaság sütögetéssel és poharazgatással ütötte el az időt, és míg a grillezésben nem voltak túl profik - mert dőlt a sűrű füst a sütőből. A nyilvánosságra hozott fotókon azt látni, hogy Fluor Tomi durván elengedte a gyeplőt, egy piros selyemingben fetreng a földön csukott szemmel, beint a fotót készítőnek, közben vihog. Azt nem tudni, hogy szimplán csak jókedve volt, vagy italt is fogyasztott, mindenesetre tagadhatatlanul jól érezte magát.


A rapper talán picit túlzottan elengedte magát

Ezzel persze nem is lenne semmi baj, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kiengedje a gőzt, azonban ha ivott, az már aggodalomra adhat okot, hiszen az énekes évekkel ezelőtt maga vallott arról, hogy gondjai voltak:

pánikbetegséggel és alkoholproblémákkal küzdött.

Erről akkoriban nem beszélt, mostanában azonban több fórumon is kitárulkozott.

- Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retro zene, stage diving-oltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején. [...]

"Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős. Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan amikor nem aludtam, akkor ittam."

Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké - mesélte idén tavasszal Fluor Tomi a Betone Studio Egyszer lent nevű podcastjának vendégeként. Tamás ebben az időszakban rendszeresen küzdött légszomjjal, volt, hogy minden különösebb ok nélkül elsírta magát, illetve hányt is. A mélyponton végül elment egy pszichológushoz.

- A pszichológus mutatott rá, hogy mennyi mindent nyomtam el magamban, miközben azt hittem, hogy minden fasza, pedig közben már egy ideje menekültem - mondta a zenész az említett podcastban.

Csak remélni lehet, hogy Tamás sorsa nem kanyarodik vissza oda, ahonnan tíz éve elindult, hiszen nagy utat tett meg onnan. Legyőzte a pánikrohamokat, kerülte a féktelen tivornyákat. Az első lépés, amit megtehet annak érdekében, hogy ne aggódjanak érte a rajongói, hogy nem oszt meg magáról olyan fotókat, melyek azt sejtetik, hogy megint elengedte a gyeplőt.


LinkCSODA, HOGY MÉG ÉLÜNK

Link

 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Pártos Csilla megtámadta Pécsi Ildikó végrendeletét
  2021-07-18 19:15:35, vasárnap
 
 MEGDÖBBENTŐ FORDULAT A HAGYATÉKI TÁRGYALÁSON:
PÁRTOS CSILLA MEGTÁMADTA PÉCSI ILDIKÓ VÉGRENDELETÉT
2021.07.17. 03:30 Bors


Váratlan fordulat történt Pécsi Il­­dikó hagyatéki tárgyalásán. A meghallgatáson megjelent Pártos Csilla ügyvédje, hogy közölje: a színésznő volt menye megtámadja a végrendeletet.


A koronavírus-járvány miatt hosszú hónapokig húzódott a tavaly december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása, amelyre végül körülbelül egy héttel ezelőtt került sor. Éppen Szűcs Lajos halálának első évfordulóján, akivel Pécsi több mint fél évszázadon át élt regénybe illő szerelemben.

A színésznő halála után érdekes helyzet állt elő, ugyanis - ahogy arról korábban beszámoltunk - Ildikó két végrendeletet írt. Az egyiket az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél hagyta, a másikat egy ismeretlen helyen, és mivel az a későbbi, azt kell figyelembe venni. Az sokáig rejtély volt, hogy mi áll a titkos tes­tamentumban.

A színésznő mesés örökséget hagyott maga után, s mivel hárman - Ildikó fia, Szűcs Csaba, az unoka, Csabika és a fogadott fiú, L. Péterfi Csaba - is a várományosai lehettek, megjósolható volt az újabb családi háborúskodás. A hadüzenet most meg is érkezett.

A Bors információi szerint a hagyatéki tárgyalás nem várt fordulatot tartogatott. Megjelent rajta ugyanis Pécsi Ildikó volt menyének, Pártos Csillának az ügyvédje, méghozzá azért, hogy megtámadja a végrendeletet! Ennek alapja az lehet, hogy az idős, gyászoló színésznő vélhetően nem volt olyan mentális állapotban, hogy teljes felelősséggel rendelkezhessen va­gyonáról.A végrendelet megtámadásának alapja vélhetôen az, hogy a mûvésznô a férje halála után nem volt olyan mentális állapotban, hogy rendelkezzen vagyonáról - Ripost

A Bors megkereste Pártos Csillát, aki éveken ke­resztül pereskedett Pé­csivel a színésznő impozáns, Csepp­kő utcai in­gatlanáért. A jógaoktató meglehetősen rövidre zárta a beszélgetést: kedvesen, de roppant határozottan közölte, hogy nem szeretne ebben a témában megszólalni.


Újabb családi háborúskodást robbanthat ki Pártos Csilla bejelentése a hagyatéki tárgyaláson - Bors

De mi a helyzet az örökség többi várományosával?

L. Péterfi Csaba, a színésznő legfőbb bi­zalmasa lapunknak el­mondta, hogy meg­hívást sem kapott a meg­hallgatásra, ami azt jelenti, hogy nincs az örökösök kö­zött.

- Nem voltam jelen a tárgyaláson, nem is hívtak, de azt már többször hang­súlyoztam, hogy nekem Ildikó szellemi öröksége a fontos, azt viszem tovább. Ezért szerveztem a Pécsi Ildikó Keleti Éva szemével című fotókiállítást, és ezért hoztam létre a Pécsi Ildikó Színtársulatot is. Én annyi mindent kaptam Ildikótól az évek során, hogy azt anyagiakkal nem is lehet kifejezni - nyilatkozta a Borsnak L. Péterfi Csaba.L. Péterfi Csaba Pécsi Ildikó szellemi örökségét gondozza. Képünkön Keleti Éva fotóművésszel

Hogy mi lesz így az örökség sorsa, az egyelőre rejtély, ám az biztos, hogy Pécsi Ildikó hagyatéki ügye még sok meglepetést tartogathat.

Bármelyik végrendelet megtámadható

Bármelyik végrendelet sikeresen megtámadható, amennyiben a Polgári Törvénykönyv által előírt valamely érvénytelenítő feltételnek megfelel. Egy végrendeletet négy feltétel alapján lehet megtámadni. Amennyiben bármelyik hiba fennáll, jogosan bízhatunk a sikerben. Érvénytelen a végrendelet, ha az örökhagyó végrendelkezési képessége hiányzik, nincs meg a végrendelkezés szándéka, végrendeleti akaratát nem a törvényes alakban teszi meg, a végrendelet tartalma nem felel meg a törvény feltételeinek.


LinkKomoly harc indulhat Pécsi Ildikó hagyatékáért

LinkVáratlan fordulat: Meglepő titok derült ki Pécsi Ildikó végrendeletével kapcsolatban

LinkMesés örökséget hagyott maga után Pécsi Ildikó

LinkA szomszéd állítja: fia kiüríti Pécsi Ildikó gödöllői házát

LinkSzívszorító: halála után vált valóra Pécsi Ildikó álma

LinkPécsi Ildikó előre eltervezte temetése minden apró részletét

Link

 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Elsírta magát a tárgyalás után VV Fanni édesanyja
  2021-06-18 19:30:47, péntek
 
 
HARAG, DÜH ÉS KÉTSÉGBEESÉS: ELSÍRTA MAGÁT A TÁRGYALÁS UTÁN VV FANNI ÉDESANYJA


A gyászoló asszonynak nem csak azzal a fájdalommal kell megküzdenie, de máig nem tudja, hol van a lánya holteste, miközben a gyanúsított, B. László védekezését kell hallgatnia.


Hangos veszekedés közepette zajlott tegnap VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalásán, ahol B. László vádlott arról igyekezett meggyőzni a bíróságot, hogy nem volt egyedül, amikor elvitték a fiatal lány testét, hanem vele volt Fanni legjobb barátnője, B. Erika is.

A nőt tanúként hívta be kedd reggel a Fővárosi Törvényszék, ahol B. Lászlóval szembesítették. A két ember gyökeresen mást vallott. Míg a gyanúsított azt állította, hogy vele volt Erika azon az ominózus 2017-es estén, addig a nő azt mondta: semmi köze a barátnője, Novozánszki Fanni eltűnéséhez. A felek egy órát veszekedtek a bíróságon, ahol olyan elképesztő gondolatok születtek, hogy a hallgatóság körében ülőknek többször is kikerekedett a szemük.


B. László máig teljes mellszélességgel tagadja, hogy köze lenne Fanni halálához - Dombóvári Tamás

B. Lászlót az eltűnés éjszakáján és másnap hajnalban is számtalan kamera rögzítette, ahogyan Fannival a karjában elhagyja a budapesti lakást.


Kamera rögzítette, ahogy kiviszi a házból a lány testét Bors

De arról is van felvétel, ahogy leparkol Siófokon, majd átöltözik síruhába és többször elindul kocsival majd tíz vagy húsz perc után újra hazamegy. A férfi ezt azzal magyarázta, hogy nagyon feledékeny és mindig vissza kell mennie, ha elindult, hogy megnézze, bezárta-e az ajtót és kihúzta-e a vasalót...


Fanni négy éve tűnt el

Az ügy négy éve tart. A lány holtteste azonban a mai napig nincs meg. B. László viselkedése miatt a lány családja úgy érzi, ostobának nézik őket.

A család képviseletében dr. Lichy József ügyvéd a tárgyalás után beszélt Fanni édesanyjával, aki teljesen kikészült a tárgyalóteremben történtek miatt.

"Az imént tájékoztattam Fanni édesanyját, percekig szóhoz sem tudott jutni "- kezdte a Borsnak az ügyvéd, majd így folytatta:

- Bár négy éve tart az ügy, de a szegény asszony még most is elsírja magát minden tárgyalás után. Ezúttal is ez történt. Harag, düh és kétségbeesés van benne, amiért ilyen hosszú ideje nem derült ki az igazság. Minden tárgyalással feltépik a sebeit - mondta az ügyvéd.


Harag, düh és kétségbeesés: elsírta magát a tárgyalás után VV Fanni édesanyja

Belegondolni is nehéz, hogy milyen szörnyű érzés lehet Fanni édesanyjának, hogy a mai napig nem tudja hol a gyermeke, és még ha el is fogadta, hogy meghalt, a legnagyobb fájdalma, hogy nincs egy sír, ahova kijárhat emlékezni.

- Nincs esélye B. Lászlónak, az a védekezés, amibe ő kapaszkodik és ahogyan védekezik, önmagáért beszél - folytatta Lichy József. "Úgy érzem, hogy ez az ember azt hiszi, hogy körülötte mindenki más ostoba. Azt gondolja, hogy elfogadható, hogy ugyan bemérte őt az FBI a Dunaparton, de azt mondja, nem járt arra. Felveszi a kamera, hogy befordul a Dunapartra, de azt állítja a felvételeken látható Citroën nem az ő kocsija... "- tárta szét a karját az ügyvéd.


Dr. Lichy József ügyvéd - Sulyok László / Ripost

- Siófokon benne volt a mosógépben Fanni hajszála, de ragaszkodik ahhoz, hogy a lány nem volt ott. Fanni vérével van tele a kocsi csomagtartója, de azzal érvel, hogy marhahúsból származik."Jogos, hogy védi saját magát, de az, hogy mindig szembe megy a tényekkel csak azt mutatja, hogy ez az illető maga sem gondolja komolyan, amit mond." Megítélésem szerint mindez csak elmélyíti a vele szemben felmerült vádat. Meglepő, hogy azt hiszi, mindezt beveszi az igazságszolgáltatás - magyarázta az ügyvéd, aki szerint a felelősség hárítása sem lesz jó pont a bíróság előtt.

- B. László megpróbálja a barátnőre, Erikára tolni a büntetőjogi felelősséget. Olyan mértékben nyakatekert és kacifántos a védekezési felfogása, hogy már magam is kételkedem abban, hogy átlátja, hogy a védekezése mit képvisel.

Ha a vád alapos lesz és elítélik, biztos lehet benne, hogy sokáig rács mögött marad. Megdöbbentő, hogy még egy minimális enyhítő körülménnyel sem áll elő. Nem tanúsít megbánást, nem segít felderíteni a test hollétét. Ősszel fogja megtudni, hogy ezért mit érdemel. Remélem a döntés hoz majd valamelyest enyhülést a család fájdalmára.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 46 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 294 db bejegyzés
Összes: 4275 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 829
  • e Hét: 3284
  • e Hónap: 24704
  • e Év: 484827
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.