Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/132 oldal   Bejegyzések száma: 1314 
Nem tartozom az Új Magyarország lakói közé
  2017-09-05 18:10:31, kedd
 
  Emléklapot és egy vastag antológiát kaptam ma a Kövér László nevével fémjelzett "Mosolyvirág" Nagycsaládosok Debreceni Egyesületétől, Életmesék pályázaton való részvételről. Én kisvárosban éltem, Sátoraljaújhelyen, ahol 1967-ig aránylag háborítatlanul éltünk, igaz nagy szegénységben, apa ügyeskedésének, állandó szervezésének köszönhető mindaz, amit elértünk, mint a napi ennivaló disznóvágásokkal, sport Spartacus foci, természetjárás, utazgatás minden hétvégén, nyaranta a Balatonra. Szép emlékek voltak, itt meg is vágta a mindenkori politika nekünk az életünket, folyamatosan faluról kitermelt családok és mindenki helyetti világ-könyvtára végrehajtásával rajtam az 56-osoknak, mely mai napig tartott felfoghatatlan iszonyatával a miskolciaknak.
Örömmel vettem az antológiát, átlapoztam kétszer, nem találtam magam, csak a pályázók neve között. Vannak mindenféle kormánnyal összefüggő vallásos családtörténetek, némelyik egészen visszanyúlik Egyiptomig, de az enyémet, mely a városi emberek életéről szólt, nem tették bele. Felhívtam telefonon őket, közölték, hogy leadták a kormánynak a pályázók irodalmát, ők választottak. Mi a német nevünkkel, ami mindig széles arcsontúakat jelentett, nem tartozunk és nem is tartoztunk soha Hunnia Magyarországhoz, akkor sem, ha lezárták a határokat a fogadásomra Kohut kakas néven, ünneplik Győzikéjükkel, kakasfrizurásokkal 1995. óta a halálomat. Utolsó magyar emberekként lettünk felszámolva a Hunnia magyar nyelvűek részéről. Van új családtörténelmük már. Inkább fel sem tűntettek volna, hogy még semmiről sem tudva szinte tavasszal pályáztam.

Ezt az írást a facebookon osztottam meg. Máris elmebetegeztek, hogy én sem tudom, mit írok, idetartozó Pappné Rózsája az egri skizopren könyvtulajdonosoknak, már nyugdíjas, mint a többi, szerető rokonsága külföldön él jólétben. Először osztottam meg ilyet a facebookon, lehet, hogy le fognak miatta tiltani. Türelmetlen vagyok, hogy a médiában tort ülnek 1995. óta a halálomra, s ezzel az egész ország egyet értett, elmebetegeznek, nem akarják felfogni, hogy ők lettek volna a világ-könyvtár tulajdonosok, szereplők, nekik kellett volna meghalniuk, nem az embereknek a szerepük eljátszása után. Fenyegetést kaptam Rózsától, lehet, hogy a többiek folytatják majd, mivel a sorsát és könyvét rajtam végrehajtotta, nem szabad beszélnem róla.

Abba lehet hagyni az Orbán kormány Rákóczi terének a három gyerekesek kitartását a cigánysággal együtt, mert a három gyerekes apokaliptikus tagok megjelölését Vénusz áldozókként folytatják 1995. óta a kurvákkal együtt. Orbán kormány meghirdette, hogy minden gyalázómat el kell tartani, ők jelentik a jövő Rákóczi téri Magyarországát Győzike és Mónika showjukkal együtt. végtelen tehetségkutatóikkal, tor ünnepükkel, főző műsoraikkal, házaik kimosásával, újjáépítésével, ruháik mutogatásával magukkal együtt.

Ma este a Bilko őrnagy ment a tévében, 1996-os végtelen apokalipszis részeként a Duna tévének, mely filmbe beletették az Omegás születésemkor kezdődő zenei világfesztivál kezdő számát, a Boogie-Woogie klubot 958-ból. Itt a Vatikán, mely áldozásommal pentenciával tisztítja a világrészeket már döntött a végemről.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Gyula
  2017-07-16 19:42:50, vasárnap
 
  Akkor látott először, amikor másfél éves koromban áttötyögtem nagyapámhoz előadni a Kékes televízióból előző este hallott filmslágert, vagy operettet. Naponta nagyapa ölében villásreggeliztem, ezért kedvencem mai napig a tojásrántotta.

Gyula nagyszüleimhez járt kenyérért. Hogy köszöntöttem-e akkor, nem emlékszem rá, mindenesetre a bácsikra mindig tisztelettel tekintettem, valamiért azt gondoltam, hogy ők jelentik a hatalmat és a törvényt. Mivel ezek a jóismerősök korán elhunytak egy-egy beszélgetéseim után, egész életemben a megelőlegezett bizalmak sorra csődöt vallottak, a jellemtelenségnek és az általam nem ismert bűnnek minden oldalát meg kellett tapasztalnom. Gyula egyedül maradt életben a régi kisvárosi férfiak közül, de talán a neve miatt, mert minden Gyula apa túlélőjeként került kiválasztásra.

A fiúk nekem mindig idegenek voltak egy kicsit, bár a lányokkal egy rangra emeltem őket képzeletben. Ha módomban lett volna, tanulmányozom a férfiak lelkivilágát egész életemben, mint számomra idegeneket. Lányos voltam, csodáltam a nálam szebbeket, okosabbakat, szép ruhájúakat. Tudtam, hogy a lányokban vannak elhelyezve a csodái a világnak, mint a tiszta hang, a kecses alkat, a fejüket megkoronázó haj, az elbűvölő pillantás, meg a méh, az anyaság csodája. Azt is tudtam gyermekfejjel, hogy a szíve a lányoknak magában rejti az egész testi felépítést, a szívből szól a szép hang, a szív jelenti magát a mindenséget, beleértve a méhet is, mely magában hordozza a jövőt. A lányokat csak csodálni és tisztelni lehetett felfogásom szerint, mint akik gondoskodnak, törődnek, aggódnak, féltenek, ápolnak, sírnak, örülnek, gondtalanok, fáradhatatlanok, szorgalmasok, háziasak, kisanyák.
Nagyapa készítette nagyméretű babaszoba bútoromat, melyet hetente letörölgettem, kifényeztem, a kör alakú asztal kisvázájába virágot, vagy zöld dudvát helyeztem, mindegy volt, csak zöld legyen. A babáim ruháját minden hétvégén kimostam, kivasaltam a kályha tetejére helyezett kisvasalómmal, őket megfürösztöttem, hajukat megszárítottam, megfésültem, majd elhelyeztem őket tisztán a babaszobában. Az ilyen lányokat neveztem el kisanyáknak, akik ilyen gondoskodó tulajdonsággal születtek meg. Távlati terveim között nem énekesnői hivatás szerepelt, csak tanítani szerettem volna éneket, természetesen a szép lányoknak.

A fiúkat valamiért nem vettem észre, csak az iskolában figyeltem fel rájuk. Pár éve megfogalmaztam, milyennek kell lennie az apa és nagyapa meg pár szomszéd ismeretében a férfiaknak. Mivel a szívük nem rendelkezik annyi érzelemmel, mint a lányoké, ezért övék a becsület, a lovagiasság, a tisztelet, az udvarlás, a bizalom, a hősiesség, a bátorság, a felelősség.

Gyula hét hónapja érkezett meg a bérház mellé régi szomszédom, Attila hívására. Tudták mindketten, hogy segítséget kértem éveken keresztül, emlékeztek rám. Körülbelül egy hónapig eszméletlenül feküdtem, míg meggyógyították a széttaposott testrészeimet, kiszedték belőlem a fekete mágusi eleven csapásokat, mint a strumaként diagnosztizált Sátánt a nyakamból, fejemből és bal szememből. A Sátánnak ez csak egyik megjelenési formája volt, Csernobilkor győzött le. Tűzben terjedő Istene volt ő minden karmikus népnek a világon, együtt győzték le, így felszabadult az egész világmindenség a gonoszok vezetőjétől.

Azután hat hónap iszonyat következett, engem, mint ősleletet tekintettek, éjjel-nappal bántottak, mutogatták a televízióban filmekben, mit tesznek velem, s hatalmasat csalódtam Gyulában, akit egyedül gondoltam törvénynek, hogy mindezt megengedte. Nincs türelmem többé az állítólagos megmentőim naponkénti hazugságaihoz, hogy elvisznek innen, játszva velem, milyen ruhákat vennék, ha lenne pénzem, mivel rendeznem be a lakásomat, milyen házat terveznék, s milyen lenne a csókom, mint tisztaság törvénye teljesen átadva magát a szerelmének, ha lenne innyem és fogam. Minden nap hajnal hatig vártam, hogy visszaadják a személyiségemet, az arcomat, majd feladva a reményt sem hagytak nyugodni, nem engedve azt, hogy meghaljak. Nem kértem mást, csak annyit segítségképpen, hogy valaki fejezze be az 58 éve tartó kínzásomat a Mónika Show, Benkő Dániel médiája részéről, s utána hagyjanak elmúlni, mert ezt a szégyent, ami engem ért leírásával együtt annak, ami történt, a megbélyegzésemet, gyalázatomat nem tudom soha többé feldolgozni.
Játszottak velem a megváltók hónapokon keresztül kegyetlenül, Gyula ezt megengedte.

Mégis emlékezni kell rá, mert az egyetlen köztük, akit törvénynek neveztek el, s jött segíteni nem tudva arról, hogy a többi népe megáldozott engem folyamatosan.

2017. július 16.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Ünnepnapok (Vilma-Béla párbeszéd)
  2017-06-18 06:00:20, vasárnap
 
 
- Béééla! Honnan vannak a mostani ünnepnapok?
- Új történelmet írtak maguknak az apokalipszist végrehajtók...
- Mit jelent az apokalipszis?
- Azt, hogy eljárták az egész világot, köztük a lírai karámjuk a költőkkel, festőkkel, zenészeikkel.
- Ezek voltak a fekete, barna és fehér lovak?
- Igen, de mára celebek lettek a zenészek, mint amikkel kezdték a hatvanas években a vallási ébredést is szentháromsággal, a futurista, dühreri, avantgard és többi apokaliptikus csapás híresember lett szerte a világon, ugyanúgy, mint a versekben tetteiket megíró, azokat végrehajtó teremtői hatalommal rendelkező művészek.
- Mi történt, Bélám, hogy a tömeg semmit sem vett észre mindenből?
- Az, hogy a lezárt határokon belül pár emberen hajtották végre saját sorsukat, szerepeiket, tetteikkel együtt, így amikor 1995-ben a Biblia végére értek, a piros holdhoz, az ítélet hirdetéssel együtt a trianoni korszak ismétlésekor a Biblia olvastatáshoz, Vénuszra adták meg az idők végét, leszállítva rá Jeruzsálem csapásait.
- Honnan került ide Vénusz?
- Már többezer éve fogságban tartotta rima Jeruzsálem népe, valamennyi gesztenyehajú Krisztus feszületét rá helyezték kínozva, éheztetve szüntelenül. Atlantisz történelmével kezdődött a rabsága. Most, amit műveltek vele, felfoghatatlan és leírhatatlan, a világ valamennyi könyvének szereplői helyett áldozták meg a Hunnia Magyarország lezárt határain belül.
- Ő volt a vallási ébredés kezdete is, ha jól sejtem, nemcsak a kommunista korok főszereplője egyszemélyben?
- Igen, beöltöztették romániai magyar kislány ruhába négy éves korában, akkor élesztették pulyaszeplősítőkkel kezdetben az egyházakat szerte a világon, de a Bibliai valamennyi szereplője sorsában érintett volt, mint Edoméban amelyik 1995-ben bejelentette, hogy véget ért a közös nagy játékuk. Még felfoghatatlanabb, hogy valamennyien űrhajós kísérettel rendelkezve egyet értettek azzal, hogy egy kislányt kell állandóan kivégezni mindegyik csonkító, bénító, Rákóczi téri gyalázó helyett.
- 1983-ra befejezték Vénuszon a kommunista korokat, úgy hallottam. Ekkor Psota Irén Kacsatáncánál ismét a miskolci vasfüggönyösök egyikéhez értek, Kótai Zsigmond már rokkantautóshoz, amelyiket csúfolták a szomszédai, ugráltak a kocsiján hápogva, de ezekből a jelekből mások nem értettek semmit.
- Igen, drága Vilma, Psota Irén be is mutatta az egyik Hunnia filmben, hogy minden lakásban tömörülve vannak a láthatatlan világbeli kíséreteik, de ez az országnak teljesen normális volt.
- Mi történt, Bélám a kommunista korok után?
- Folytatták tovább, drága Vilma már a Hunnia börtön elme régi filmjeivel a Vénusz áldozást, ment ekkor II. János egy padlásos filmről a római egyházba, már készültek a vallások világközösségére az apokaliptikus csapások, nem törődve áldozatukkal.
- Azt sem tudják, miről prédikálnak, hogy kiadták többen a Bibliát, hogy leplezést jelent, benne a holt tengeri tekercsek vallásaival, melyeket megírtak külön könyvekben, azokkal együtt, amik beírták magukat a régi történelmekbe. Például itt van Pünkösd ünnepe. Nagyon szép lett volna minden korban a zsidók egyetlen Jézus feszületesének nevéhez kötődő ünnep, ha nem lenne tele minden ellentmondásokkal.
- Mire gondolsz, Bélám?
- Arra, hogy ha a Sátán, mint Ádám és Éva teremtője egy nyelven beszélőket hozott létre a világon mindenütt, hogyan is fűződik Pünkösd ünnepéhez a világ minden nyelve? A Szentlélek annyira régen volt, azóta régóta Jehova kutyákban születnek meg, most csak tisztátalan lelkek vannak az első embergyalázásuk óta, így jött létre Miskolc teljes egésze Rákóczi tér néven.
- Ne is mondd, Bélám, szembe néztem két hete egyikükkel, kimeresztette barna, ferde szemeit, bámult engem, összeűtközött a pillantása az enyémmel, mintha égetett volna a szívemben minden, ami vele kapcsolatos lehetett valaha.
- Mivel a könyveken majdnem hatvan éven keresztül haladtak végig, kezdve a kommunista korokkal, majd folytatták a többivel, nem értették sokan, hogyan lehet, hogy ugyanazok, akik kommunista korokat egymás után Vénuszon végrehajtották maguk helyett, most vallást gyakorolnak, sőt az ózdi 666 központ fekete mágikus új kenyér ünnepét is bevezették büntetlenül, nem tartva senkitől, hiszen pár tisztességes ellenségük volt összesen. Még a jezsuita vallást gyakorlókat is Tokaj és környéke egykori névtárából emelték Vénuszon ismételve folytatásban is az állandóan kiadott újabb könyveiket. Tóth neveken voltak berendezve az okkultista vallások a világ-könyvtár városában. Ezek mind nagy házakat építettek, diplomásak, bejárták a világot, míg áldozataik fényevésen voltak nyomorban saját sorsukat végrehajtva rajtuk. A reformátusok az Illés, Omega, Metro apokalipszisük után, melyet kislány áldozással kezdtek, egyszerűen a Hunnia börtönnel bezárták Vénuszt, nyomorba tették, összezúzták, majd felvásárolták a birtokokat szerte a világon.
- Nem lehet megérteni az utolsó emberek és az állandó kislány áldozást, különösen nem a bezárást, csonkítást, gyalázást, bénítást, szétlapítást, állandó kivégzés sorozatát.
- Ilyen az, mikor többmillliárd elmebeteg szabadlábon van, maguk jelentik a vallásokat, politikát hatvan éve.
- Tehát az ünnepek egyszerűen történelmi csapdák akarnak lenni a nem háborúzó skizopreneknél, melyek nem vállalták a szerepeiket.
- Igen, s nem büntethetőek, akár a honfoglaló bolondok, a testenyészetek, a börtön gyilkosok. Semmivel sem lehet visszaadni akár egyetlen pillanatát sem annak, amit tettek, hogy a kedves, szeretettel teli embereket nem tisztelheti senki, aki szeretett, annak meg kellett halnia a börtön Bibliásoknál. Egyetlen csúf szó a tiszta szívűeknél már szógyilkosságnak számít, egyetlen rossz nézés a szívükig hatol, s őket tették maguk helyett minden korban áldozattá. A börtön bűnöző itt kezdődik, a csúnya szavaknál, azt hiszem, ebben benne van az egész világmindenség jelenleg.
- Hihetetlen, már nem hiszek semmiben...

2017. június 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Holnap (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-19 20:17:47, hétfő
 
  Kohut Katalin: Holnap

- Béééla! Valóban átléptek a jövőbe a világ ellenes apokaliptikus szereplők egyetlen nagy áldozással?
- Úgy tudom, hogy igen, sőt már új történelmet írtak maguknak, új nemeseik is vannak, hatalmas kommunista, vasfüggönyös és vallási elmeosztállyal.
- Mióta tart az emberek áldozása a skizopren elme helyett?
- Nyolcvan éve már, azóta dorbézolnak, utazgatnak, szaporodnak, könyveket írnak, híresek, nevesek, díjazottak, mint Jeruzsálem apokaliptikus csapásai.
- Könyveiket, zenéiket, verseiket Ízisz áldozással oldották meg emberrel hordoztatva el az ország karmikus betegségeit.
- Ha jól tudom, 1956-ban elölről kezdték új világ könyvtárával a Bertalan utcájával Miskolcnak a közös ember áldozást a magyarok apokalipszisét végrehajtva ártatlanokon.
- Nevettek, gúnyoltak, csúfolódtak a jó helyesíráson, a tiszta énekhangon, a harmónián, a becsületen és szorgalmon, ingyen dolgoztatva majdnem az embereket halálukig szenvedtetve őket.
- Csakhogy itt más is történt, olyan iszonyat Borsod megyében, amit nem lehet leírni. Az utcanép úgy vált a börtön és pusztító, vadállati férjektől népeik fiainak segítségével, hogy közben az embert támadták a Rákóczi tér helyett, amelyik elszaporodott már az egész világon.
- Úgy tudom, hogy húsz éve tart Magdika haldoklása a város helyett, meggyalázva testét azért, mert náluk születik meg a pók népe. A város teljes egésze embervérből van születése óta, így szaporodnak, így mennek végig a kormánnyal folyamatosan a névtárán az idetartozókon emelésükkel. Lévai forgószélnek nevezték el az ember apokalipszist. Egymás után mentek végig a könyveiken, az izmusokon és vallásokon Rózsafalvi összes vallásával.
- Magdikát ítélte el a város fanatikusként a skizopren kísérettel rendelkező elmeosztály helyett, akik térítenek, várakoznak. Minden világ végi jóslatát a városnak a börtön végrehajtott a Jézusaik feszületei szerint ember áldozással.
- Szóval a magyar feszületes ember, ráadásul kislány áldozással kezdtek a Bertalan utcai lírai karámjával Miskolcnak?
- Igen, két utcába rendezve a jeruzsálemi apokalipszis, melynek része a vasfüggönyösök serege rokkantkocsi jelzésekkel, betegségeik miatti ember bénítással.
- Nincs emberjogi szervezete az ártatlan embereknek?
- Nincs, csak a börtönnek van és a megváltott cigányságnak.
- Kelet népe valamennyi ártatlant megtámadott, mint jókat és szépeket, tehetségeket. Kelet népe a romániai Parabrutális Horn szarvas vasnéppel hosszabbít végtelenül a Rákóczi terével a lírai karámnak a médiában miskolci berendezéssel.
- Úgy tudom, eljárták az egykori iskolákat is, népeik így zenélnek, az ország kuróziumai, mint feszületesük árnyékként, testenyészeteivel a világ végét megadóknak Időjelek néven.
- A báránya miatt a Főnix Rákóczi tér mészáros istene kivégezte az összes jóakaróját az embereknek, mivel népük fertelmeskedett.
- Magdika lett a voltam a gyilkosai áldozásában a Bertalan utcai menhely helyett, ők átléptek a jövőbe folyamatosan járva végig a városon és a két utcai apokalipszisen.
- Már nem félnek akkor a szereplők, hogy eljön a végük, az embereket áldozták meg maguk helyett?
- Nem, pedig nekik volt másik világuk, hiszen már eljárták az egész világot, mindig újra ébred a játszótér.
- Megszokták akkor a pusztítást és halálát az ártatlanoknak.
- Ez jelenti a magyar politikát kilencven éve, az ártatlan embereken végrehajtott Bertalan és Révész utcai sátorhegyi apokalipszis, a névtáruk emelésével szerte a világon, országok és népek helyetti áldozataikkal.
- A zöld asszonya a Rákóczi térnek a sakk-kártyáról már nyolcvan éves, egy pillanatra állt meg, de nem hatódott meg a népe tettei felett 1945 előtt sem, sem az atlantiszi Halak Lolo Brigida, sem Brigitte Bardot a nagypán nevéből létrehozott Pszichografológiájából a borsodi elmeosztálynak az összes karmikus művésszel és elmebetegével a földnek. Minden törés, idegbetegség, nemi elfajulás ebben a könyvben lett összesítve, mint okkult fekete sereg testi és lelki betegségei.
- Ez csak egyetlen egy név az utcából és a börtön a dohányboltokkal már befejezte Szepes Mária könyvét.
- Betegségek is újak vannak már majdnem nyolcvan éve, emberek áldozásából jöttek létre, őket az egészségügy eltartja és vizsgálja.
- Már a világ könyvtár képviselője is elköltözött a városból a többi főszereplővel együtt, Tót atyafiakkal, adventi és különféle pusztítóként.
- Új emberek népesítik be a földet nyomorultként, pasikként mozaik kirakással, bábként és karmikus csapásokként újraszületve.
- Ezek helyett ismét támadják a haldokló embereket, ha jól sejtem.
- Igen, rengeteget költenek a világ ellenesekre.
- Hatalmas munkát végzett a média a Bertalan utcai világ könyvtárral, mely minden országot érintett, az emberi áldozataival, akiket kínoz az egész lírai karám tudtával már kilencven éve, mindig elölről kezdve az ártatlanok támadását.
- Akkor nincs mit ünnepelni karácsonykor?
- Nekik tor-ünnep az életük, isznak, zabálnak, könyveik véresen hevernek a könyvtárakban. Házmesterek, hivatalsegédek, könyvtárosok voltak a világ apokalipszis kezdetei. Most is megúszták büntetés nélkül, végig tudták nézni valamennyien a nagybetűs emberek lemészárlását, halálukig alázva őket az összes pszichiáterével a világnak, mint felelőseivel az apokalipszisnek.
- Boldogok, ember vérrel megváltott az ország. Még a nácik sorsát is embereken hajtotta végre a menhely, összezúzva a személyiségüket, mint Ádám és Éva népe helyett. Még büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek.
- Hatalmas segítőkre lenne szükség, de már késő volt 1991-ben is, mikor folytatta a Bertalan utca az apokalipszist felmentő seregével Romániának, utódok létrehozásával, értelmiséggé emelésükkel.
- Tehát valóban átléptek a holnapba az árnyékok 1961-es görögszőlősi pusztító helyetti ember gyilkosság kezdetével, kezdték elölről a kommunista vaskáoszát az utcanépüknek egymás után villámgyorsan.
- Hát boldog Írisz szeretet ünnepét mindenkinek, aki nem vett részt a zöldszemű Istennő szerepében, mely szerint ütlegek és pofonok között bizonytalan dülöngél színpadán Miskolcnak, míg el nem jön az apja és kézen fogva el nem viszi innen!

2016. december 19.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Az ünnep a szeretet (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-14 09:30:20, szerda
 
  Kohut Katalin: Az ünnep a szeretet

- Béééla! Hogyan érezted magad a bécsi adventi ünnepen?
- Egy élménynek elmegy, szépek voltak a kivilágított díszletek, mennyei a tiszta gyermekhangú kórus.
- Itthon is javában készülnek a karácsonyra a szülők és nagyszülők egymást túllicitálva. Persze, a szánalomra méltó gyermek azt sem tudja, mit követeljen ki magának. A szülők, hogy az utód ne valljon szégyent a barátai előtt, képesek magukat beleverni komoly adósságokba.
- Még hogy követelnek? Másképpen volt ez a mi időnkben!
- Igen, karácsony előtt hetekkel már annyira jók voltunk, de mi is azzal a titkos ígérettel, hogy ha jók leszünk, Jézuska megjutalmaz minket.
- Pedig az igazi jóság a szívből ered, kincstára ez a testnek, csak ilyen drágaságokkal lehet igazán a szeretet ünnepére várni.
- Valóban, ha az erények jutalmazásra, vagy büntetésre kerülnének, kevesen kapnának Jézuska-ajándékot.
- Nagy a sötétség népe, de ez az ország már csak könyvszereplőkből áll, akik dőzsöltek, utazgattak, szórakoztak, dicsekedtek, míg a magyarokat és az embereket eljárták saját sorsukat végrehajtva.
- Bezzeg nekik telik drága ajándékokra, luxus dolgokra, míg a nyomorgó, megbetegített embereknek a gyógyszereikre sem futja.
- Magdika mesélte, hogy 1967. óta, amióta a Nyomorultak együttest beállították és a Keresztöltés népét emelték Keleten, nem volt sem ünnepük, sem ennivalójuk, sem karácsonyuk. Nem is engedték a tovább tanulást, mert emberré válnak egyetlen közös ember áldozással.
- Hová forduljon a megterhelt ember, ki szánja meg a kihalásra ítélt német szélesarcsontúakat? Miért volt bűn a tiszta hang, a zöld szem, a tehetség és a szorgalom, hogy csúfolásra, gyalázatra adták őket Magyarországon?
- Mikor eljött a karácsony este, Magdika és testvérei korgó gyomorral, száműzve minden emberi érzéstől, a szeretettől, melyet a Sátán népe megtiltott nekik sírtak és senki sem könyörült rajtuk. Az egészségügy ezzel egyet értett, természetesnek gondolta, mint ember gyűlölők közössége, hogy az embereket Müllerék rontják és hajtják végre rajtuk a nővérek, orvosok sorsát is.
- Nevették, csúfolták a becsületességet, az őszinteséget, a szeretetet. Egész Kelet és a hozzájuk rendelt országok közösen vettek részt az emberek elleni apokalipszisben, míg végül Nagy Anna helyett jeruzsálemi begyűjtést hajtottak végre leszállítva emberre az ég seregét.
- Ha jól tudom, utána is folytatták a skizopren könyvszereplők helyetti áldozást, bábként cipelve gyalázattal az embereket.
- Közben az egész ország ünnepelt, ünnepelte a könyvszereplőket mártírként, megmentve őket az alárendelt szerepből. Ünnepeik véráldozások.
- Karácsonyi megváltást vezettek be a börtön gyilkosoknak is áldozatukkal, nyaraltatva őket elítéltként. A trianoni biblia olvastatás után annak ellenére, hogy a vasfüggönyösök határ lezárása után szinte senki sem maradt, hatalmas alkoholista, bűnöző népet kiáltottak ki Világ-Magyarország tagjainak. Összeállt a 666 bibliai népe, a világ ellenségeivel.
- A lírai karám földet ért, véget ért az ezer éves vándorlásuk, azt hiszem, befejezték a világon a tombolásukat. Családot alapítottak, tisztességes állampolgároknak számítanak, tanítják őket az iskolákban, elismeréseket, díjakat vesznek át.
- Magdika szívén meg hatalmas teher, mert a szerető emberi szív fogságba van téve a könyvszereplők skizoprenjei helyett. Huszonegy éve tart az ismétlése a kommunista és vallási történelmi korok kezdetének az elmeosztályokkal, akik nem vállalták a harcot úgy, mint az amerikaiak, az emberekkel hordoztatták el sorsukat.
- Pedig az ünnep csak szeretet jegyében történhet, a karácsonyt csak az összefogás ereje képviselheti a hit, szeretet és emberség nevében.
- Mindig azt mondtam, hogy addig, míg valaki ártatlanul szenved a világban, nem lehet igazi ünnep, mert a szeretet és emberség ellen elkövetett bűn merénylet a föld ellen.
- Csak annak van joga ünnepelni a szeretet ünnepét, aki tiszta kezű és szívű.
- Csak akkor lesz békesség a világon, ha az emberi faj képviseli szívében az emberiességi törvényekkel a harmóniát, egészséget, szépséget.

2016. december 14.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Hármasban
  2016-12-14 06:06:09, szerda
 
 Hármasban éltünk mindig.
Gyászvirág nőtt szívemen,
mikor tombolt a féktelen szélvihar,
mely megvette a sötét lelkeket.

Acélos tengernyi vaskáosz
hosszabbít és ül tort
a magyarok fölött.
Az új áldozat a tiszta ember.

Szürke szőnyegfelhők
borítják a városokat,
ahol a téboly átcseréli
a lakókat csapásokra.

Aki szeretett eddig,
titkon sírba került.
Megolvadt a jég szívemen
egyetlen emberi szóra
pár esztendeje,
áradt a szó a rémségekről.

Menekül a jóság,
idegen világról álmodik.
Itt a förtelem arat,
nincs kegyelem,
a karmikus Sátán népe
diadalt ünnepel,
legyőzték az embereket
ezer éves apokalipszisükkel.

Édes nektár helyett
savanyú lehelet árad,
míg fogságban a test,
a romlás fekélyez.

Könnyem rég elapadt,
az emberi szenvedés
ötven éve túllépte
a tűréshatárt.

Hárman vagyunk most is,
áldozatok árnyékok helyett.
A csillagok földre hulltak,
a játszótér leszakadt hintája
hídja az elvetett sorsoknak.

2016. december 14. 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Szégyenük hála
  2016-12-04 21:35:19, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Szégyenük hála


Bájos vagy, nekem a legszebb, legszeretteljesebb. Még mindig, de a butaságot nem szívelem, bánt. Itt élünk, két ember, akiknek össze kellene tartania. Én áldozataként a magyarok apokalipszisének, segítség nélkül és hatalmas kínok között a világ könyvtár skizopren szerelői helyett. Busta írta meg, hogy ez az aszkéta ünnepi cirkusz, melyre tódult a tömeg jegyeket venni, mert azt írták 1986-ban, hogy hatalmasnak látszottam. Karmikus börtön sorsát viseltem, míg ők szeretetben, védelemben éltek. Átléptek a holnapba jeruzsálemi apokalipszisként, új honfoglalókkal, felvéve a neveinket. Elzárkóztál, hogy viselkedésemmel nem értesz egyet, mert eszméltem, mi történik, hogy a győztes média és politika legyőzte a magyarságot, új történelmet írva maguknak.
Ez választott el minket, meg a hivatásod. Homokba dugott fejjel nem lehet várni arra, hogy más rendezgesse át a világot, visszaszámlálásra kerüljön az iszonyat, amit végrehajtottak emberré vált apokaliptikus csapásokkal egyetlen nagy közös áldozásban.

Soha többé nem írok a nagybetűs emberségről, nincs kiért, nincs miért, azt hiszem, örökre elveszett. A közmondás szerint, mielőtt lenézel valakit, vagy leértékeled, vedd fel a cipőjét, járt végig az útjait, s utána foglalj állást ügyében. Igazságérzeted átlagemberé. Megérted az elesetteket, de nem ismered az okokat. Együtt érzel a betegségekkel, de nem tudod, honnan vannak. Ahhoz, hogy véleményt formáljon valaki egy másik emberről, ismernie kell a világ titkait. Itt a legnagyobb baj az emberség volt, minden tökéletlenség és karmikus betegség miatt a magyarokat bántották. Az igazság nem rasszizmus.

Kihűlt a fogságban lévő szívem. Könyörögtem egy jó éjszakát levélért, hogy erőt adj a további haldoklásomhoz. Itt megbicsaklott az emberséged, másodszor csalódtam. Elmúlott a csodálatom, az emberség számomra eltűnt a világból. Vége a dicső világ kezdete pár emberi családjának, kihaltak, családjuk nevét honfoglalók viszik tovább. Ünnepelnek, győzelmi tort ülnek a magyarok felett az egész országban.

Ketten összetartoztunk, azt hittem, örökre, szívemben a neved, de már csak űrnyi fájdalommal. Leértékelésed elviselhetetlen. Nem tudtam boldogságot, nyílt barátságot adni, mert mással kell foglalkoznom, leplezni azt, mit tettek velünk. Marcangol minden leírt szó, mert én voltam a szeretet és a megértés.

A politika apokalipszis a mindenkori lírai karámmal együtt, ennek realista ábrázolásával minden művésznek kötelessége foglalkozni, az igazságot és jövő értelmiségét kell képviselnie. A hazug apokaliptikus jeruzsálemi honfoglalók hatalmas szellemvilággal, kísérettel, utcanéppel, ördögökkel írásait én nem képviselném. Ez jelentené az emberséget, itt kezdődne a világosság. A világ láthatatlan seregével alkotók nem tartoznak az emberek közösségébe. A jók minden országból és a megmaradt pár ember jelentik, a Föld megmaradt realizmusát.

A jóság, a szeretet, a szorgalom, kedvesség, figyelmesség, tisztelet és szív-szerelem nem áradhat olyanok ellen, akik ezért büntetnek és leértékelnek.
Veled tanultam a beszédet, a leplezését a történteknek, a szerelmet. Mérges vagyok, mert fontosabb a magyarok áldozóinak végtelen hosszabbítása és önmaga futtatása. Ők jelentik az új országot már.

Rád találtam, szerettelek emberként. Engem nem tartasz annak. Örülök, hogy különb minden szereplő nálam, emberré váltak egész kelettel együtt egyetlen közös áldozásban.
Én folytatom az Új Bekezdés verseit felkiáltva, hogy hiába-írok, hiába, a szereplők szégyene hála.

2016. december 4. 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Ébrenlét
  2016-12-04 06:49:48, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Ébrenlét

fénytelen második advent
elborít sziszegő hóesés
arcomon nem simít a szeretet

lassan elfogy gyertyalángom
tanulsága sincs e tanításnak

vétek itt a tisztaság
vigaszom az éji asszony
ezüst holdfény melódiával

megkísért a lett volna
emberi élet látomása

már nem dúdolok öröm-ódát
fogoly-szívem sem esd kegyelemért
a vég a szabadulás örök álom

egy élet börtön fogságban
a hit elhagyott

gyötör ébrenléttel
a féktelen
az ember védelem nélkül

az apokalipszis lezárása
ezer éves szereplőkkel
sok-sok feszülettel
beteljesedett

a túlélők tort ülnek
győztek az élet felett

síri ágyam
a Szörnyeteg koporsója

2016. december 4.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Helyesírás - Vilma-Béla párbeszéd
  2016-11-30 21:01:28, szerda
 
  Kohut Katalin: Helyesírás

- Béééla! Voltam Magdikával a temetőben és mutatta a díszsírhelyen dr. Tövisek sírját.
- Kazinczy?
- Valószínűleg, már csak a Mongyola báró, vagy gróf hiányzott, bár lehet, hogy a Nemes nevek berendezésével Szenci zsidó kezdetével a romániai történelemnek ezt is felvette egy báró, vagy egy gróf.
- Akkor szerinted, drága Vilma, nem a magyarok mutatták fel a tökéletes nyelvet az egész világnak?
- Nem, hiszen ők nem rendezhették be a nyelvi ellenségeket.
- Hol vagyunk már, drága Vilma a stilisztikai nyelvrontástól?
- Magdikáék iskolájában oktatták a kezdeti tökéletes magyar nyelvet. Mindenki megtanult mondatokat, szavakat elemezni, de mint látod, semmi értelme nem volt. A börtön zsargont egy pillanatra érintették, mint ami messze áll az normális kifejezésektől, azok már szimbólumok voltak, mint a tégla besúgóként. A köcsög jelentését mai napig nem ismerem.
- Akkor még egy fogalmazásra Vilma három jegyet adtak: egyet a külalakra, egyet a nyelvtanra és egy jegyet a tartalomra.
- Most már le is diplomázhatnak intelligencia nélküli helyesírni nem tudók, elsiklanak a tanárok a hibák fölött.
- Meg mindegy, mert annyiszor helyesbítették a nyelvtani szabályokat, hogy már semminek sincsen értelme.
- 1983 körül kitették az és kötőszó elé a vesszőt, mint mondatok elválasztó jelét, megmagyarázva azt is, mikor kell alkalmazni azt.
Lerontották a tanárok a gyerekek jegyeit, ha a régi tökéletes magyar nyelv szabályai szerint írtak. Azóta emelték értelmiséggé az analfabétákat.
- Magdikát nagyon sokat megalázták a kommunista szereplők, mert nem bírták elviselni a fogalmazásait. Kinevették miatta. Senkinek sem jutott eszébe, hogy apokalipszist tartanak az emberek ellen, azt sem tudták, hogy az egész világ be lett rendezve a Hunnia börtön által megíratott könyvszereplőkkel.
- Nyugodtan élték életüket, míg a könyveket ártatlanokon hajtották végre, az ország ellenes összes apokalipszist kezdetektől fogva.
- A vasak folyamatosan mentik magukat, sőt még a kezdetüket és végüket sem vállalták kirendelt sorsuknak, hiába-tollal megírták, hogyan áldozták meg az embereket maguk helyett, amit egymás között olvastak fel a városokban, falvakban. Egész Kelet ötágú csillaggal Kata kocsmával került berendezésre Miskolcon, emberré váltak a Pszichografológiájából a japán nagypán népének, ők újak már s felsorolhatatlan jelecskéből létbe lépett féktelen csapással egyetlen nagy közös áldozásban tisztulnak már majdnem hatvan éve Indiával együtt dalai láma kezdettel Magdikáéknál.
- Csernobilkor üzentek a börtönnel a medvének és erdő népének, hogy Magdikát legyőzték a hatalmasok és összezúzták, s elkezdték rajta és családján a világ-könyvtár apokalipszisét valamennyi ezer éves szereplő helyetti gyilkosságokkal szerte a világon.
- Tudom, már huszonegy éve ismétlik a megmentett apokaliptikus csapások betegségeit, amit visszakaptak. Ilyen volt a rokkantkocsi jelzés a vasfüggönyt állítók elé téve, amin kiabálva mentek végig, eljátszották, mi járt volna nekik.
- Az egész megye Íziszesdit játszott Istálló-Vénusz kezdetével Szenci szamaras istállójából kialakított gyerekszobának, azzal, hogy Magdika felkiált feszületre tételekor, hogy istenek, istenek, miért hagytatok el engemet, ezért a csendért megtagadlak titeket.
- Az összes bibliai szereplő utazgat a világban születése óta, dorbézol, mint az apostolok, Edom, valamennyi Dávid ötágú emberszabású csillagossal, mint a Vörös Oroszlán vas tagjaival, ugyanis a Johannás református történelmet Annák helyett Magdikán hajtották végre egy személyben.
- A Tövisek nemes névből arra következtetek, hogy a világ apokalipszist ismételték magyarokon, semmiről sem tudó történelem kezdetének beállított embereken, akiket háztájival vettek körül, mint a sárga focizó, énekes Jehova kutyával.
- Nagy Anna volt az utolsó a vasnak Annák közül, akinek a sorsát Magdikán hajtották végre, Jeruzsálem csapásainak földre szállításával 1995-ben.
- Azért alapítanak egyházakat?
- Azok a halál reformátusai az ezer éves Hunnia börtönnek, akik Istene, a börtön sátánja legyőzte Magdikát, miután a teremtője a megyének ártalmatlanná tette.
- Végül a lírai karám hosszabbítása átcsapott az emberek halála után földet ért a vándorlásunkra, ez vonatkozik az apokaliptikus festőkre, zenészekre szív küldi szívnek szívesen kezdetével a Szomorú vasárnapnak, meg a Kelet költőire, akik valamennyien mártírként haltak meg, őket gyászolja a megáldozott értelmiség helyett a város.
- Értelmiség legyőzés lett masnira kötött esernyővel védve magukat az Ének az esőben filmből is, de valamennyi filmet és apokaliptikus szereplői sorsot így dolgozott át a romániai elmeosztály Sziámi berendezéssel. Ez már 1983-ban már a sírja volt a magyaroknak, azóta is mennek végig az utcákon, felvett neveiken, kitermelve őket politikusnak, média sztárnak, romániai cigánysággal együtt. Ezek jelentik a médiát Benkő Dániel kezdetével az előző apokalipszis végének.
- Nem sokáig tartott a tökéletes magyar nyelv akkor...
- Nem, csak hegyvidéki kisvárosban történt Kata vénuszi alkattal, zöld szemmel erdőnép felett álló kezdetéig az igazi kommunizmusnak, ami medvéé, rókáé, mókusé, őzé, szarvasé, farkasé, nyulaké, szóval mindazon ellenségéé Miskolc városának, amit végrehajtott az emberiségen Farkas és Sziámi kezdetével a világ elmeosztályának hatalmas szellemvilág és láthatatlan utcanép, sátánisták kíséretével. A Hermann Ottó múzeum létrehozott csapásai is idetartoznak a pókkal, amelyik miatt mindez elindult Magdika születésekor, mert a város nem bírta elviselni, hogy a börtön népe nála szülessen meg. Elválasztotta a nyilvános házát a vadállati férjektől, minden miatt támadva az emberi családokat. Közben emberi életmódot éltek, emberré nemesedtek egyetlen közös nagy áldozásban.
- Borzalmas leírni, felfogni. Ugyanolyan a Való világ, amit mutatnak, amilyen a két berendezett apokaliptikus romániai elme utcájának kísérete. Skizopren refrén, ahogyan kezdték ezelőtt huszonegy évvel ismétlésben a végzetüket, végtelen hosszabbítással.
- Tudom, most már Magdika ázik be egyedül, az értelmiség legyőzők helyett. Változnak az idők, mondta az egyik kimenekített fasiszta értelmiségként. Ők már tetőt cseréltek ezelőtt tizennyolc évvel az áldozatokkal együtt, mint Keresztöltés legyeivel. A varjú népe pedig halott, akivel Magdikának találkoznia kellett volna névvel berendezve magyarnak vallva magát ember áldozásból dőzsöl a többi szereplővel együtt. Füstöl felettük a kémény, Füst Milán nevéből.
- Ha jól tudom, a varjú névvel kezdték huszonegy éve ismételni az összes könyvét Sziámiékkal és a tik sem vagytok magyarok utcanépével a médiának emberi áldozatukkal, minden törésével, rongálásával, szívének fogságba ejtésével. A varjú kincsei a könyvek voltak, ezért a nevével mindig ismétlik a világ könyveit ezer éve.
- Vonulnak folyamatosan a vasfüggönyösök csípőprotézissel, támadva folyamatosan amiatt, hogy megrántották a lábamat születésem után, mert ők a pusztító népét jelentik, óvónők berendezésével, a vége maga a betegség emberi támadásból megszületve.
- Tehát nincs segítsége a megcsonkított és hatalmas erővel tönkretett megmaradt értelmiségnek?
- Nincs, antikrisztusi Ízisz segítséget kaptak, megérkezett az igazi, akit nem mertek elpörölni égtől és földtől.
- A lánya tartja el Jeruzsálem csapásainak földet érése után kezdett betegségek miatti csonkítás és támadás az utcanép részéről nyilvánosan be lett mutatva, ezzel az egész média egyet értett, ennek így kellett lennie, a fekete elmeosztály kilencven éve megmentett, azóta gyilkolják az embereket.
- Látod, az igazságokat senki sem olvassa, mert mindenkinek fontosabb az, hogy végtelen hosszabbítással boldogan éljen, tisztességben. Meg az iszonyatokat, amit a megye jelent, sátánistákkal és halál mágusokkal, pusztítókkal senki sem tudja felfogni és megérteni.
- Tehát ez lett a tökéletes Magyar Irodalom lírai karám Weöresék távol-keleti missziójának eredménye az új magyar nyelvi rokonságokkal, mint a cseremisz pusztítóval, Ararát hegyi örményekkel, megtisztult tatárdombi tatárokkal, üzbégekkel, tótokkal, valamennyi rózsa jeles vallásának a világnak.
- Végtelen és felsorolhatatlan a város apokalipszise, amik szerepük áttestálásával elhagyták a megyét és külföldre mentek értelmiségnek a rendetlen Halak és többi skizoprennel együtt.
- Az új nyelvi rokonság, mint turul sámánok Pálffy és a hullaszállító Székely berendezésével már világ-Magyarországot jelenti ember áldozással. Piroskával találkozott 1995-ben gyalázatával a Rákóczi térnek, a bárányos Főnix népének feszületével Magyarországnak sok-sok kereszt után.
- De Piroska be volt rendezve operett primadonnaként és átment a vízen, tehát már Piroska ember támadásból van szőkeként kiválasztva Miskolcról.
- A város közvetít a politikusoknak, akiket megmentettek Katalin néven sorsuktól, heti hetes fekete leves masnis esernyős forgószelesként tor-ünnepet tart Idegenhangú Évaként Miskolcról, hogy vége Magyarországnak. A média Mónika Show Dávid Mónika pszichiáterré, igazságügyi elmeszakértővé tett Szörnyeteg koporsójával, Keresztöltéssel, Szenci patológia kezdetével a tökéletes magyar nyelvnek, egyiptomi Innin pokoljáratával, megfosztva ékességeitől, kimondva rá a rontás, büntetés igéjét, dantei sárga rózsás Bródy János pokoljáratásával, Beatrice apródjaival a műanyag kommunizmusnak, ördögökkel, akiknek parancsolnak, pokol angyalaival Miskolcról, Lucifer démonikus sátánista szektáival az utcanéppel, Kata és Lila kocsmák alkoholistáival a trianoni új-Magyarországnak füvesekkel, földrajzi nevekkel, a városok átrendezésével bevégezte a romániai elmeosztály saját apokalipszisét, ami a 666 népe ellen lett volna berendezve. Új-Magyarország az embereket áldozta meg keleti rokonsággal, mint ortodoxokkal, szerbekkel, albánokkal, törökökkel, arabokkal, kínaiakkal, vogulokkal, számtalan régi nyelvi rokonságból berendezett féktelen nemi csapással cipész kezdetével a kislány áldozóknak. A ki a legszebb a világon rengeteg Katikája, Linja, Katicája, Katalinkája, Catherinéje, Tinája, Lindája, Katája Katalinja kezdetéhez értek a pusztító lábmegrántásával a betegségeknek. Valamennyien japán, mint egykori nagypán népének történelmét jelentik jelenleg Tóth Kecskés kezdetével a pán-európai Uniónak.
- De hát ezt felsorolni is sokk... Ezek szerint az idegösszeroppanása a zöld asszonynak a sakk-kártyából szintén ide tartozik?
- Igen, az atlantiszi halak Ginával, halak szülöttekkel, törésekkel, verésekkel, megalázásokkal, kínzásokkal, nemi elfajulásokkal. Csapásai Keletnek. Onnan jöttek. Összeálltak egy nagy családdá, a hatágú csillagosokat kivéve, mint áldozatait a varjú népének. Három nagy-Pán népe van, Japán az igazi, Borsod és Amerika Tóth kezdettel. Arat Ízisz nap és hold jelével a Pszichografológiának a kínai pusztítóval együtt. Lázárral kezdték 1961-ben nagyapa halálával a görögszőlősi bibliai történelmet emberré válva. Azóta lépnek sorban a holnapba.
- Tehát az embernek a mindenség a bölcsője és síri ágya, egekbe bont szárnyat, mert a Földön nem élhet, az a börtön karmikusoké, meg Müller népéé. Ők a jövőt jelentik, az ember a voltam, a múlt, kihalatták őket, míg a csapások szaporodnak értelmiséggé válva.
Már saját nyelvük is van. Itt születtek ezen a földön, ezért a lángokkal ölelt kis ország tagjaivá váltak állampolgárként, felvéve a rokkantságit a magyarok meggyalázásáért a Főnix Rákóczi téri apokalipszisével. Díjakat kapnak az ember áldozók, miközben a nemi csapások tort ülnek szép életre kényszerítve őket. Ez a világ vége igazából.


2016. november 30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Égjen a láng
  2016-11-27 14:36:59, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Égjen a láng

Égjen a láng a szentekért,
a templomért, melynek tornya
Anna, mindenségnek a régmúltja.
Fogjunk össze az emberekért!

Boldogság a Földön a jóknak,
összefogva vigyáznak ránk,
s mert példát mutatott az apánk,
verseink békességet szórnak.

Szeretet gyertya ég elsőként,
tilinkolnak énekes seregek,
szív-gyönyör muzsika veletek,
világosság érkezik a jövőért.

2016. november 27.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/132 oldal   Bejegyzések száma: 1314 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 205 db bejegyzés
Összes: 6392 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 437
  • e Hét: 5922
  • e Hónap: 25109
  • e Év: 329001
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.