Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/133 oldal   Bejegyzések száma: 1320 
H.Kohut Katalin: Még mindig tart...
  2018-01-14 14:41:17, vasárnap
 
 

H.Kohut Katalin: Még mindig tart...

Vége tavaly február óta,
megcsúfoltak...
becsaptak...
hazudtak...
áltattak...
ment tovább a JÁTÉK,
mely hatvan éves,
az ország véráldozással,
egyetlen közös játékként
emberré vált,
bűneit,
sorsát,
szerepeit,
betegségeit,
torzulásait,
kurvaságát
végrehajtotta.

Odalett a törvény
az emberség,
a becsület,
a tisztesség,
minden jóember,
az értelmiség,
Ének az esőben
fejtámadásaival
a tik sem vagytok magyarok
cigánytelepnek
a beázottakkal együtt.

Utcanép támadott
ismételve a nemi kivégzők
gondolkozás nélküliségét,
választva el a vadállati,
pusztító férjeket
a vasnéptől.
Jánosok, Ferencek,
rengeteg kiválasztott név
emelkedett penitenciával
a médiába, politikába
folyamatosan elmeosztályukról.
Annyira megszokták
hatvan éve,
nem tudják abbahagyni.

Engem mondanak el mindennek,
saját tettük függvényében,
tort ülve csonkításom
és gyalázatom közben.
Nagyon rossz lehet,
amikor a szereplők
megsérülnek időnként
áldozásuk közben,
hogy folyamatosan
visszaadják
az utolsóként áldozott
embereknek
kakastaréjos győzelmi
tor-ünnepet rendezve.

Nincs törvény itt,
meg akartak teljesen
semmisíteni.
Már lassan egy éve várok,
de semmi sem változott.
Nem mondom többé:
van miért felkelni.
Még mindig tart...

2018. január 2.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: 1958-2018
  2018-01-02 16:40:02, kedd
 
  H.Kohut Katalin: 1958- 2018

Felköszöntött Szilveszter, ismét kutya éve,
hatvan esztendős kúton berozsdált a kéve,
eltemetve a kígyók, szörnyvilágnak népe,
sok megváltónak bizony megdermedt a képe.

Harcát letudta mindegyik szabadságharcos,
tettüknek ábrája sötét, dühreri, karcos,
egyetlen áldozással - jólelkük nem mardos -
megváltott világ, jövő nép ünnepe hangos.

Eddig szerepeiket játszatták el velem,
tettük, kínzásuk örökké tartó s végtelen,
páran kiáltottak fel, hogy ez lehetetlen,
vértisztulással emberré válni fertelem.

Ízisz Jézus, Istálló-Vénusz Szencinek nyelvével,
ősellenség sátáni népnek, kitalált tervével,
melyet végrehajtottak méregnyelv nedvével,
álon takarózva vasfüggönyös medvével.

Kommunista korokat, ó történelmet
egyszerre kezdték, kiborítva a rég-szennyest,
ami sötét fejükben létrejött, s üzenget
vérrel és mocsokkal. Ember törvényt legelnek.

Az ország szégyene az égig hatol régen,
oda is címezték, gyalázatuk az égen,
olyat kottáztak, mit többé nem mos le a hó,
hát lángoljon végre lelkükkel a vaskohó.

2018. január 2.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Boldogabb új évet kívánok!
  2017-12-31 16:00:10, vasárnap
 
 Valaha volt egy Kodály módszer, mely szerint aki énekel, sokkal hamarabb tanul meg mindent. Mellesleg az ének szép szívet ad ajándékba mindenkinek. Szívből énekelni az egyetlen csoda, vigasztaló és boldogság a világon. A zene világnyelv, mindenkihez szól.
Akinek jó az akusztikája, sokkal hamarabb megtanul idegen nyelveken beszélni, de jobban megy neki a gyorsírás, az irodalom és a matematika.
Nekünk napi két magyar óránk volt, de délutánonként külön szakkörre is jártam.
Egyik nap magyar órán játszottam a gyenge tanuló padtársammal Talált-Süllyedtet. A rajongva csodált magyar tanárom felszólított: - Kohut Kati, mi az a cselekmény? Nem tudtam hirtelen, nyelvtan, vagy irodalom óra van-e, s gyorsan rávágtam, hogy a cselekvés az, amikor valaki valamit csinál. Több sem kellett a tűzre, mert a csinál szóval a tanárt sokkolni lehetett. Három szótól voltunk eltiltva: csinál, pucol, izé. Minden cselekedetnek megvan a magyar megfelelője, soha nem ejtettem ki a számon a csinál szót. - Ülj le, egyes! - szólt az ítélet hangosan. Óra végéig sírtam. Akkor ismét felszólított és megkérdezte tőlem, mi az irodalmi mű cselekménye. - Öt fő részből áll: expozíció, vagyis a kiindulási helyzet, a bonyodalom kezdete, a tárgyalás, vagyis az események sorozata, a tetőpont és a megoldás.

Hamarosan új könyvet nyitunk, új év kezdődik. Azt hiszem, már mindenkiben megfogalmazódott, hogy könyvben megírja az életét az öt főrész segítségével. Én már megtettem 1992-ben, de a végét akkor sem, most sem tudom befejezni. Lezáratlan világregény az enyém, mindig van tovább akkor is, amikor lehetetlennek látszik.

Aki írással foglalkozik, vissza tudja nézni az óév főbb állomásait, hiszen a versekbe, prózákba beleírjuk a történéseket, legyenek jók, vagy rosszak. De mi történik akkor, ha nincsen megoldás? Lehet-e könyvet zárni három ponttal? Ebből következik, hogy könyvet csak az tud írni életéről, akinek egy jó, vagy rossz élménye valahogyan befejeződött. Még az én életem regénye várat magára, azt hiszem, a szappanáriáknál is hosszabb lenne, ha egyszer megfilmesítenék.

Megköszönöm, drága barátaim, hogy egész évben velem voltatok jóban és rosszban. Mikor szomorú voltam, vigasztaltatok, amikor igazságtalanság ért, mellettem voltatok, akkor is, amikor én is hibáztam. Mindenkiből ki lehet hozni a legrosszabbat megalázással, leértékeléssel. Sok idő kell ahhoz, hogy ezek a sebek begyógyuljanak, az ember lehiggadjon. Kerüljük ezért azokat, akik képesek indulatokat kovácsolni az erényből! Megköszönöm, hogy olvastátok írásaimat, s méltattátok őket figyelemre. Tudom, hogy sok az írás és kevés az idő, de biztos vagyok benne, hogy az írás soha nem hiábavaló.

Gratulálok mindenkinek az évben elért eredményekhez, sikerekhez és jövőre, mikor új könyvvel lehetünk gazdagabbak, melynek első fejezete az új év kezdete, azzal zárjuk majd az évet, hogy van megoldása mindennek, lezárulnak a nehézségek, bármilyen területen!

Legyen velünk minden jóság és ereje a bizalomnak, reménységnek! Boldog Új Évet Kívánok!

2015. december 31
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Technikai vívmány
  2017-11-05 13:19:59, vasárnap
 
 

Berobbant a mobil torz világunkba, használják helyesen is, azért, hogy mindig elérhetőek legyenek, vagy utaláshoz, de sokan visszaélnek vele,rabjaivá válnak, különösen megfigyelhető ez utazások közben.
Függőség alakult ki, de ugyanakkor a technikai vívmányt bevezették minden rétegnek, még azok is használják, akik a közügyektől el lettek tiltva.

Felszálltam a villamosra, bekéredzkedtem egy telefonáló férfi mellé, a belső ülésre. Örültem, hogy észrevettem az egyetlen szabad helyet.
Nem szokásom hallgatózni, de annyira nagy hangon ment a beszélgetés mobilon, hogy szabályszerűen hallgatást parancsolt mindenkinek.

...Hozott nekem fát, de folyt belőle a lé. Legszívesebben összeszurkálnám, aztán elhúznék Dunántúlra. De tudod mit, szólok a sógornak, ott dolgozik a Nemzetbiztonságnál, a múltkor is egy szavába került és csattant a bilincs a csávón, aki szívózott velem. Nem tudom, mi van itt Borsodban, hazajövök, aztán itt mindenki bunkó...meg kurva, már a fél ország kurva. Ki sem viszem Sárit, mert ennek a f@sz a mindene, mindenkiben ezt látja, vigyorog, amikor meglát egyet. Sz@pós kurva, mondtam is neki, hogy most még szép vagy, de nem sokáig leszel ilyen. Én meg találok magamnak ötven, vagy hatvan évesen is húsz éves lányt. G@czi a K., de kicsinálom, addig nem nyugszom, én mindenkinek visszaadok mindent, legfeljebb eltűzök innen, felveszem a német, vagy angol állampolgárságot. Kanadába is kiment a sok g@czi, pedig egyformán ki kellene nyírni a cigányokat és a magyarokat is, nincs kivétel. Jók is voltak azok a régi verekedések a kocsmákban.... Kimegyek üzletet kötni ötmilliárdért, befektetem a boltomba...

Kellemetlen volt hallgatni a trágár szavakat, ez sajnos a valóság, ez a Való világ a médiájukkal együtt. Még jó, hogy így el tudnak csacsogni egymással, hogy kitalálták mindenki számára elérhetővé téve a mobilt.

2017. november 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: A semmi
  2017-11-03 17:18:41, péntek
 
  H.Kohut Katalin: A semmi


Semmi sem jut az eszembe, nem látom értelmét semminek, semmiféle tanácsadásnak saját tapasztalataim, illetve szenvedéseim által, mert nincsen értelme. Azelőtt volt, jólesett, amikor megfogadták, elkerülték vele a bajokat.

Jó volt a problémamegoldó képességem egy darabig, míg volt logikám. Szükséges hozzá, különösen a matematika, az élet minden területére, még a zenéhez is. A számtannal ki lehet számolni egy-egy ritmus hosszát, az időmértéket versekben. Megfosztva lettem minden tehetségemtől, így elveszítettem a ritmusérzékemet is. Semmi maradtam, egy darab esetlen hús, a szív és a meghagyott méhem, egészen véletlenül. Mert már ez sem lett volna mostanra. Nőiségem az egyetlen, ami megmaradt, egy szétroncsolt testben. Kiknek és kinek is üzennék így, meg kinek udvarolnék, bókolnék szépeket, amikor a nő csak a szépeket veszi észre, a többi számára semmi. Semminek tetszenek a szép egyedek, az öblös és lágy hang a szívének érintést jelent, egy-egy ölelést. Mindez nem látható, csak érezhető, hogy fáj, sajog a tökéletes szépség egy szétroncsolt hústömegben szenvedve.

Semmiről írok, mert semmi lettem, megsemmisítve teljesen. Még most is kisbetűvel írják a nevemet, mint nagy semminek Magyarország néven, a valaki miatt lezárva a határokat milliókkal indult a koncert a Földön. Olyan régen, amennyi idős Tina Turner. Szerencséje, hogy Katalin egyik becenevét viseli, az egyik túlélője lehetett így a világ-könyvtárnyi zenei, lírai, futurista, avantgard és sok-sok Art festői apokalipszisnek. A valakiből, akit ennyien jöttek köszönteni semmi lett. A szívemet először szavakkal sértették, míg porcelánná változott, majd összetört, később lett kőszív, jégszív. Tehát pontosan tudták, mikor teljes szépségben pompáztam, hogy ami kívül van, az belül is ugyanolyan, s hogy egyszerre kell a kettőt megszüntetni. A méh a szentély, aki hozzáér, szentségtelenítést követ el, amit pontosan tudtak, hiszen ezt is belevették a közös dáridózásukba, mikor közölték velem, hogy mire vágok fel, addig nézek ki valahogy, míg nem mukkanok, már bizony fejem sem volt, szabályszerűen ketté voltam vágva, leválasztva a törzsemtől nemesnek gondolt homlokkal felruházott személyiségem, ugyanis az arc a személyiség otthona, ahogyan a gerinc a jellemé, akár a fogak az idegrendszeré, teljes testi egészséges felépítés mellett.

Semmiről nem tudok írni, mert a végén még megfogadják az egyébként is védelemmel rendelkezők az én sorsomból levont tapasztalatokat, s emberré nemesednek még jobban, mint ahogyan történik ez 59 éve már. Hát ezért nem írok semmiről, nincs mit közölnöm, meg kiüresítem még a gondolataimat is, egyetlen egyre tudok gondolni most is, mint ahogyan már négy éve folyamatosan: miért nekem kellett lepleznem ennyi év után mindazt, amit velem ők tettek? Miért rám várt a megfogalmazása a számomra lehetetlennek, a leírhatatlannak, a gyalázatnak, a mocsoknak, az ésszerűséget meghaladó tetteiknek? Hogy legyen kit szidni, vagy azért, hogy továbbra is rettegésben éljek tartva attól, hogy milyen következménye lehet a leírásnak apokaliptikus szereplők neveivel? Hogy én szorongjak továbbra is, én szenvedjek az örökkévalóságig?

Semmi lettem, egy szív és egy véletlenül meghagyott Ízisz titokkal rendelkező kéj otthona, amiről soha senki sem tudott, hogy én jelentem a kulcsát mindennek. Nincs hangom, semmi nőiség nincsen a külsőmben, nem tetszhetek, nem szemezhetek szemérmesen a szerelmemmel, nem csacsoghatok neki felemelve időnként incselkedve a szoprán hangomat csengőn. Fekete mágia születésem óta, amit eddig még senkinek sem sikerült legyőznie, ezért megalázkodtak nekik, hozzájuk pártoltak félelemből, mert élet és halál urai többszáz éve a narancs lírai karám apokaliptikus csapásai. A két utcai kísérete a skizopreneknek, mint világ apokalipszisnek külön van, a világ-könyvtárukkal együtt, melynek én voltam minden egyes szereplő helyett egyedül az áldozata.

Nincs témám, mert még így vagyok, még mindig itt vagyok, nem vittek el, nem lehet rám nézni, nem lehet engem hallgatni, borzalmas és siralmas a semmi állapot.

2017. november 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Középkori szerelem M-nek
  2017-10-23 16:59:36, hétfő
 
  Kohut Katalin: Középkori szerelem
M-nek

Mikor szólított 
Nevemen
Lágy hangon 
Kedvesen
Szívem 
Megremegett
  A hang, amelyre 
Vártam
Oly' sokáig hiába
 

Középkori 
Találkozás
Megkésett
 Szerelem
 Vérvörös 
Nappalok  
Házak 
És autók
Fekete 
Kirakatok
Régi, dicső dalok
Legendák
Mítoszhősök
Korait éljük 
Régóta már
Előkerült a 
Fekete talár
Bűvös mérlegével
 Justiciának

Könyvekben 
A nemesség
Történelem-író 
Fegyvert felvenni 
Nem bíró
Rafinált 
Eszesség

Szívemhez 
Szólt a hang
Megérintett 
Forró fuvallat
Bárki is vallat
Nincs válasz 
Csak a harang
Felel déli 
Napszakon
Ebédre híváskor:
Kelj fel más kor 
Egyél sok húst
 E napon 

Letűnt idők 
Igéje: vár
Nyelvtan órák
 Anyaga
Nem kezdetben 
Volt Ige-tanoda
Örökség
 A hegy neve is: Vár

Oly' szívmarkolón
 Ejtette ki
Nevem   
Beszélt  a száj
Van lába, van keze,
 S kaszál
A Halál azóta 
Osztályrésze 
Meglett:
Az elmeosztály.

Vezetői posvány
Munka ez, s ezret
Milliárdnyi évet
Tönkretettek 
A szívem
Érintésével,
 S híven
Vártam 

Játszották 
Kései szerelmét
Velem 
Középkorban
Azóta kerestem 
Hol van
 

Előtte daloltak 
A tárgyak 
Táncot lejtettek
 A  lábak 
 Csupa zene 
Fényjel árnyak
Ropták a 
Szív-vágyat:
Szégyenük
 - írták - hála
Hiába- tollal, 
Hiába
S kidobták az ablakon
 Az ágyat

Mert tisztulnak 
Szorgalmasan
Vérrel
 Cigitől, kávétól, 
Gyógyszerektől
És ól lakók
 Építkeznek, 
S nem hasad
Meg az ég
Nem reped szét
Ekkora
 Szentségtelenség
Láttán sem 
Az emberség
Vagy emberiesség 
Ellen vét
Ki más könnyével
Mossa magát

2007.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Nem tartozom az Új Magyarország lakói közé
  2017-09-05 18:10:31, kedd
 
  Emléklapot és egy vastag antológiát kaptam ma a Kövér László nevével fémjelzett "Mosolyvirág" Nagycsaládosok Debreceni Egyesületétől, Életmesék pályázaton való részvételről. Én kisvárosban éltem, Sátoraljaújhelyen, ahol 1967-ig aránylag háborítatlanul éltünk, igaz nagy szegénységben, apa ügyeskedésének, állandó szervezésének köszönhető mindaz, amit elértünk, mint a napi ennivaló disznóvágásokkal, sport Spartacus foci, természetjárás, utazgatás minden hétvégén, nyaranta a Balatonra. Szép emlékek voltak, itt meg is vágta a mindenkori politika nekünk az életünket, folyamatosan faluról kitermelt családok és mindenki helyetti világ-könyvtára végrehajtásával rajtam az 56-osoknak, mely mai napig tartott felfoghatatlan iszonyatával a miskolciaknak.
Örömmel vettem az antológiát, átlapoztam kétszer, nem találtam magam, csak a pályázók neve között. Vannak mindenféle kormánnyal összefüggő vallásos családtörténetek, némelyik egészen visszanyúlik Egyiptomig, de az enyémet, mely a városi emberek életéről szólt, nem tették bele. Felhívtam telefonon őket, közölték, hogy leadták a kormánynak a pályázók irodalmát, ők választottak. Mi a német nevünkkel, ami mindig széles arcsontúakat jelentett, nem tartozunk és nem is tartoztunk soha Hunnia Magyarországhoz, akkor sem, ha lezárták a határokat a fogadásomra Kohut kakas néven, ünneplik Győzikéjükkel, kakasfrizurásokkal 1995. óta a halálomat. Utolsó magyar emberekként lettünk felszámolva a Hunnia magyar nyelvűek részéről. Van új családtörténelmük már. Inkább fel sem tűntettek volna, hogy még semmiről sem tudva szinte tavasszal pályáztam.

Ezt az írást a facebookon osztottam meg. Máris elmebetegeztek, hogy én sem tudom, mit írok, idetartozó Pappné Rózsája az egri skizopren könyvtulajdonosoknak, már nyugdíjas, mint a többi, szerető rokonsága külföldön él jólétben. Először osztottam meg ilyet a facebookon, lehet, hogy le fognak miatta tiltani. Türelmetlen vagyok, hogy a médiában tort ülnek 1995. óta a halálomra, s ezzel az egész ország egyet értett, elmebetegeznek, nem akarják felfogni, hogy ők lettek volna a világ-könyvtár tulajdonosok, szereplők, nekik kellett volna meghalniuk, nem az embereknek a szerepük eljátszása után. Fenyegetést kaptam Rózsától, lehet, hogy a többiek folytatják majd, mivel a sorsát és könyvét rajtam végrehajtotta, nem szabad beszélnem róla.

Abba lehet hagyni az Orbán kormány Rákóczi terének a három gyerekesek kitartását a cigánysággal együtt, mert a három gyerekes apokaliptikus tagok megjelölését Vénusz áldozókként folytatják 1995. óta a kurvákkal együtt. Orbán kormány meghirdette, hogy minden gyalázómat el kell tartani, ők jelentik a jövő Rákóczi téri Magyarországát Győzike és Mónika showjukkal együtt. végtelen tehetségkutatóikkal, tor ünnepükkel, főző műsoraikkal, házaik kimosásával, újjáépítésével, ruháik mutogatásával magukkal együtt.

Ma este a Bilko őrnagy ment a tévében, 1996-os végtelen apokalipszis részeként a Duna tévének, mely filmbe beletették az Omegás születésemkor kezdődő zenei világfesztivál kezdő számát, a Boogie-Woogie klubot 958-ból. Itt a Vatikán, mely áldozásommal pentenciával tisztítja a világrészeket már döntött a végemről.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Gyula
  2017-07-16 19:42:50, vasárnap
 
  Akkor látott először, amikor másfél éves koromban áttötyögtem nagyapámhoz előadni a Kékes televízióból előző este hallott filmslágert, vagy operettet. Naponta nagyapa ölében villásreggeliztem, ezért kedvencem mai napig a tojásrántotta.

Gyula nagyszüleimhez járt kenyérért. Hogy köszöntöttem-e akkor, nem emlékszem rá, mindenesetre a bácsikra mindig tisztelettel tekintettem, valamiért azt gondoltam, hogy ők jelentik a hatalmat és a törvényt. Mivel ezek a jóismerősök korán elhunytak egy-egy beszélgetéseim után, egész életemben a megelőlegezett bizalmak sorra csődöt vallottak, a jellemtelenségnek és az általam nem ismert bűnnek minden oldalát meg kellett tapasztalnom. Gyula egyedül maradt életben a régi kisvárosi férfiak közül, de talán a neve miatt, mert minden Gyula apa túlélőjeként került kiválasztásra.

A fiúk nekem mindig idegenek voltak egy kicsit, bár a lányokkal egy rangra emeltem őket képzeletben. Ha módomban lett volna, tanulmányozom a férfiak lelkivilágát egész életemben, mint számomra idegeneket. Lányos voltam, csodáltam a nálam szebbeket, okosabbakat, szép ruhájúakat. Tudtam, hogy a lányokban vannak elhelyezve a csodái a világnak, mint a tiszta hang, a kecses alkat, a fejüket megkoronázó haj, az elbűvölő pillantás, meg a méh, az anyaság csodája. Azt is tudtam gyermekfejjel, hogy a szíve a lányoknak magában rejti az egész testi felépítést, a szívből szól a szép hang, a szív jelenti magát a mindenséget, beleértve a méhet is, mely magában hordozza a jövőt. A lányokat csak csodálni és tisztelni lehetett felfogásom szerint, mint akik gondoskodnak, törődnek, aggódnak, féltenek, ápolnak, sírnak, örülnek, gondtalanok, fáradhatatlanok, szorgalmasok, háziasak, kisanyák.
Nagyapa készítette nagyméretű babaszoba bútoromat, melyet hetente letörölgettem, kifényeztem, a kör alakú asztal kisvázájába virágot, vagy zöld dudvát helyeztem, mindegy volt, csak zöld legyen. A babáim ruháját minden hétvégén kimostam, kivasaltam a kályha tetejére helyezett kisvasalómmal, őket megfürösztöttem, hajukat megszárítottam, megfésültem, majd elhelyeztem őket tisztán a babaszobában. Az ilyen lányokat neveztem el kisanyáknak, akik ilyen gondoskodó tulajdonsággal születtek meg. Távlati terveim között nem énekesnői hivatás szerepelt, csak tanítani szerettem volna éneket, természetesen a szép lányoknak.

A fiúkat valamiért nem vettem észre, csak az iskolában figyeltem fel rájuk. Pár éve megfogalmaztam, milyennek kell lennie az apa és nagyapa meg pár szomszéd ismeretében a férfiaknak. Mivel a szívük nem rendelkezik annyi érzelemmel, mint a lányoké, ezért övék a becsület, a lovagiasság, a tisztelet, az udvarlás, a bizalom, a hősiesség, a bátorság, a felelősség.

Gyula hét hónapja érkezett meg a bérház mellé régi szomszédom, Attila hívására. Tudták mindketten, hogy segítséget kértem éveken keresztül, emlékeztek rám. Körülbelül egy hónapig eszméletlenül feküdtem, míg meggyógyították a széttaposott testrészeimet, kiszedték belőlem a fekete mágusi eleven csapásokat, mint a strumaként diagnosztizált Sátánt a nyakamból, fejemből és bal szememből. A Sátánnak ez csak egyik megjelenési formája volt, Csernobilkor győzött le. Tűzben terjedő Istene volt ő minden karmikus népnek a világon, együtt győzték le, így felszabadult az egész világmindenség a gonoszok vezetőjétől.

Azután hat hónap iszonyat következett, engem, mint ősleletet tekintettek, éjjel-nappal bántottak, mutogatták a televízióban filmekben, mit tesznek velem, s hatalmasat csalódtam Gyulában, akit egyedül gondoltam törvénynek, hogy mindezt megengedte. Nincs türelmem többé az állítólagos megmentőim naponkénti hazugságaihoz, hogy elvisznek innen, játszva velem, milyen ruhákat vennék, ha lenne pénzem, mivel rendeznem be a lakásomat, milyen házat terveznék, s milyen lenne a csókom, mint tisztaság törvénye teljesen átadva magát a szerelmének, ha lenne innyem és fogam. Minden nap hajnal hatig vártam, hogy visszaadják a személyiségemet, az arcomat, majd feladva a reményt sem hagytak nyugodni, nem engedve azt, hogy meghaljak. Nem kértem mást, csak annyit segítségképpen, hogy valaki fejezze be az 58 éve tartó kínzásomat a Mónika Show, Benkő Dániel médiája részéről, s utána hagyjanak elmúlni, mert ezt a szégyent, ami engem ért leírásával együtt annak, ami történt, a megbélyegzésemet, gyalázatomat nem tudom soha többé feldolgozni.
Játszottak velem a megváltók hónapokon keresztül kegyetlenül, Gyula ezt megengedte.

Mégis emlékezni kell rá, mert az egyetlen köztük, akit törvénynek neveztek el, s jött segíteni nem tudva arról, hogy a többi népe megáldozott engem folyamatosan.

2017. július 16.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
H.Kohut Katalin: Ünnepnapok (Vilma-Béla párbeszéd)
  2017-06-18 06:00:20, vasárnap
 
 
- Béééla! Honnan vannak a mostani ünnepnapok?
- Új történelmet írtak maguknak az apokalipszist végrehajtók...
- Mit jelent az apokalipszis?
- Azt, hogy eljárták az egész világot, köztük a lírai karámjuk a költőkkel, festőkkel, zenészeikkel.
- Ezek voltak a fekete, barna és fehér lovak?
- Igen, de mára celebek lettek a zenészek, mint amikkel kezdték a hatvanas években a vallási ébredést is szentháromsággal, a futurista, dühreri, avantgard és többi apokaliptikus csapás híresember lett szerte a világon, ugyanúgy, mint a versekben tetteiket megíró, azokat végrehajtó teremtői hatalommal rendelkező művészek.
- Mi történt, Bélám, hogy a tömeg semmit sem vett észre mindenből?
- Az, hogy a lezárt határokon belül pár emberen hajtották végre saját sorsukat, szerepeiket, tetteikkel együtt, így amikor 1995-ben a Biblia végére értek, a piros holdhoz, az ítélet hirdetéssel együtt a trianoni korszak ismétlésekor a Biblia olvastatáshoz, Vénuszra adták meg az idők végét, leszállítva rá Jeruzsálem csapásait.
- Honnan került ide Vénusz?
- Már többezer éve fogságban tartotta rima Jeruzsálem népe, valamennyi gesztenyehajú Krisztus feszületét rá helyezték kínozva, éheztetve szüntelenül. Atlantisz történelmével kezdődött a rabsága. Most, amit műveltek vele, felfoghatatlan és leírhatatlan, a világ valamennyi könyvének szereplői helyett áldozták meg a Hunnia Magyarország lezárt határain belül.
- Ő volt a vallási ébredés kezdete is, ha jól sejtem, nemcsak a kommunista korok főszereplője egyszemélyben?
- Igen, beöltöztették romániai magyar kislány ruhába négy éves korában, akkor élesztették pulyaszeplősítőkkel kezdetben az egyházakat szerte a világon, de a Bibliai valamennyi szereplője sorsában érintett volt, mint Edoméban amelyik 1995-ben bejelentette, hogy véget ért a közös nagy játékuk. Még felfoghatatlanabb, hogy valamennyien űrhajós kísérettel rendelkezve egyet értettek azzal, hogy egy kislányt kell állandóan kivégezni mindegyik csonkító, bénító, Rákóczi téri gyalázó helyett.
- 1983-ra befejezték Vénuszon a kommunista korokat, úgy hallottam. Ekkor Psota Irén Kacsatáncánál ismét a miskolci vasfüggönyösök egyikéhez értek, Kótai Zsigmond már rokkantautóshoz, amelyiket csúfolták a szomszédai, ugráltak a kocsiján hápogva, de ezekből a jelekből mások nem értettek semmit.
- Igen, drága Vilma, Psota Irén be is mutatta az egyik Hunnia filmben, hogy minden lakásban tömörülve vannak a láthatatlan világbeli kíséreteik, de ez az országnak teljesen normális volt.
- Mi történt, Bélám a kommunista korok után?
- Folytatták tovább, drága Vilma már a Hunnia börtön elme régi filmjeivel a Vénusz áldozást, ment ekkor II. János egy padlásos filmről a római egyházba, már készültek a vallások világközösségére az apokaliptikus csapások, nem törődve áldozatukkal.
- Azt sem tudják, miről prédikálnak, hogy kiadták többen a Bibliát, hogy leplezést jelent, benne a holt tengeri tekercsek vallásaival, melyeket megírtak külön könyvekben, azokkal együtt, amik beírták magukat a régi történelmekbe. Például itt van Pünkösd ünnepe. Nagyon szép lett volna minden korban a zsidók egyetlen Jézus feszületesének nevéhez kötődő ünnep, ha nem lenne tele minden ellentmondásokkal.
- Mire gondolsz, Bélám?
- Arra, hogy ha a Sátán, mint Ádám és Éva teremtője egy nyelven beszélőket hozott létre a világon mindenütt, hogyan is fűződik Pünkösd ünnepéhez a világ minden nyelve? A Szentlélek annyira régen volt, azóta régóta Jehova kutyákban születnek meg, most csak tisztátalan lelkek vannak az első embergyalázásuk óta, így jött létre Miskolc teljes egésze Rákóczi tér néven.
- Ne is mondd, Bélám, szembe néztem két hete egyikükkel, kimeresztette barna, ferde szemeit, bámult engem, összeűtközött a pillantása az enyémmel, mintha égetett volna a szívemben minden, ami vele kapcsolatos lehetett valaha.
- Mivel a könyveken majdnem hatvan éven keresztül haladtak végig, kezdve a kommunista korokkal, majd folytatták a többivel, nem értették sokan, hogyan lehet, hogy ugyanazok, akik kommunista korokat egymás után Vénuszon végrehajtották maguk helyett, most vallást gyakorolnak, sőt az ózdi 666 központ fekete mágikus új kenyér ünnepét is bevezették büntetlenül, nem tartva senkitől, hiszen pár tisztességes ellenségük volt összesen. Még a jezsuita vallást gyakorlókat is Tokaj és környéke egykori névtárából emelték Vénuszon ismételve folytatásban is az állandóan kiadott újabb könyveiket. Tóth neveken voltak berendezve az okkultista vallások a világ-könyvtár városában. Ezek mind nagy házakat építettek, diplomásak, bejárták a világot, míg áldozataik fényevésen voltak nyomorban saját sorsukat végrehajtva rajtuk. A reformátusok az Illés, Omega, Metro apokalipszisük után, melyet kislány áldozással kezdtek, egyszerűen a Hunnia börtönnel bezárták Vénuszt, nyomorba tették, összezúzták, majd felvásárolták a birtokokat szerte a világon.
- Nem lehet megérteni az utolsó emberek és az állandó kislány áldozást, különösen nem a bezárást, csonkítást, gyalázást, bénítást, szétlapítást, állandó kivégzés sorozatát.
- Ilyen az, mikor többmillliárd elmebeteg szabadlábon van, maguk jelentik a vallásokat, politikát hatvan éve.
- Tehát az ünnepek egyszerűen történelmi csapdák akarnak lenni a nem háborúzó skizopreneknél, melyek nem vállalták a szerepeiket.
- Igen, s nem büntethetőek, akár a honfoglaló bolondok, a testenyészetek, a börtön gyilkosok. Semmivel sem lehet visszaadni akár egyetlen pillanatát sem annak, amit tettek, hogy a kedves, szeretettel teli embereket nem tisztelheti senki, aki szeretett, annak meg kellett halnia a börtön Bibliásoknál. Egyetlen csúf szó a tiszta szívűeknél már szógyilkosságnak számít, egyetlen rossz nézés a szívükig hatol, s őket tették maguk helyett minden korban áldozattá. A börtön bűnöző itt kezdődik, a csúnya szavaknál, azt hiszem, ebben benne van az egész világmindenség jelenleg.
- Hihetetlen, már nem hiszek semmiben...

2017. június 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Holnap (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-19 20:17:47, hétfő
 
  Kohut Katalin: Holnap

- Béééla! Valóban átléptek a jövőbe a világ ellenes apokaliptikus szereplők egyetlen nagy áldozással?
- Úgy tudom, hogy igen, sőt már új történelmet írtak maguknak, új nemeseik is vannak, hatalmas kommunista, vasfüggönyös és vallási elmeosztállyal.
- Mióta tart az emberek áldozása a skizopren elme helyett?
- Nyolcvan éve már, azóta dorbézolnak, utazgatnak, szaporodnak, könyveket írnak, híresek, nevesek, díjazottak, mint Jeruzsálem apokaliptikus csapásai.
- Könyveiket, zenéiket, verseiket Ízisz áldozással oldották meg emberrel hordoztatva el az ország karmikus betegségeit.
- Ha jól tudom, 1956-ban elölről kezdték új világ könyvtárával a Bertalan utcájával Miskolcnak a közös ember áldozást a magyarok apokalipszisét végrehajtva ártatlanokon.
- Nevettek, gúnyoltak, csúfolódtak a jó helyesíráson, a tiszta énekhangon, a harmónián, a becsületen és szorgalmon, ingyen dolgoztatva majdnem az embereket halálukig szenvedtetve őket.
- Csakhogy itt más is történt, olyan iszonyat Borsod megyében, amit nem lehet leírni. Az utcanép úgy vált a börtön és pusztító, vadállati férjektől népeik fiainak segítségével, hogy közben az embert támadták a Rákóczi tér helyett, amelyik elszaporodott már az egész világon.
- Úgy tudom, hogy húsz éve tart Magdika haldoklása a város helyett, meggyalázva testét azért, mert náluk születik meg a pók népe. A város teljes egésze embervérből van születése óta, így szaporodnak, így mennek végig a kormánnyal folyamatosan a névtárán az idetartozókon emelésükkel. Lévai forgószélnek nevezték el az ember apokalipszist. Egymás után mentek végig a könyveiken, az izmusokon és vallásokon Rózsafalvi összes vallásával.
- Magdikát ítélte el a város fanatikusként a skizopren kísérettel rendelkező elmeosztály helyett, akik térítenek, várakoznak. Minden világ végi jóslatát a városnak a börtön végrehajtott a Jézusaik feszületei szerint ember áldozással.
- Szóval a magyar feszületes ember, ráadásul kislány áldozással kezdtek a Bertalan utcai lírai karámjával Miskolcnak?
- Igen, két utcába rendezve a jeruzsálemi apokalipszis, melynek része a vasfüggönyösök serege rokkantkocsi jelzésekkel, betegségeik miatti ember bénítással.
- Nincs emberjogi szervezete az ártatlan embereknek?
- Nincs, csak a börtönnek van és a megváltott cigányságnak.
- Kelet népe valamennyi ártatlant megtámadott, mint jókat és szépeket, tehetségeket. Kelet népe a romániai Parabrutális Horn szarvas vasnéppel hosszabbít végtelenül a Rákóczi terével a lírai karámnak a médiában miskolci berendezéssel.
- Úgy tudom, eljárták az egykori iskolákat is, népeik így zenélnek, az ország kuróziumai, mint feszületesük árnyékként, testenyészeteivel a világ végét megadóknak Időjelek néven.
- A báránya miatt a Főnix Rákóczi tér mészáros istene kivégezte az összes jóakaróját az embereknek, mivel népük fertelmeskedett.
- Magdika lett a voltam a gyilkosai áldozásában a Bertalan utcai menhely helyett, ők átléptek a jövőbe folyamatosan járva végig a városon és a két utcai apokalipszisen.
- Már nem félnek akkor a szereplők, hogy eljön a végük, az embereket áldozták meg maguk helyett?
- Nem, pedig nekik volt másik világuk, hiszen már eljárták az egész világot, mindig újra ébred a játszótér.
- Megszokták akkor a pusztítást és halálát az ártatlanoknak.
- Ez jelenti a magyar politikát kilencven éve, az ártatlan embereken végrehajtott Bertalan és Révész utcai sátorhegyi apokalipszis, a névtáruk emelésével szerte a világon, országok és népek helyetti áldozataikkal.
- A zöld asszonya a Rákóczi térnek a sakk-kártyáról már nyolcvan éves, egy pillanatra állt meg, de nem hatódott meg a népe tettei felett 1945 előtt sem, sem az atlantiszi Halak Lolo Brigida, sem Brigitte Bardot a nagypán nevéből létrehozott Pszichografológiájából a borsodi elmeosztálynak az összes karmikus művésszel és elmebetegével a földnek. Minden törés, idegbetegség, nemi elfajulás ebben a könyvben lett összesítve, mint okkult fekete sereg testi és lelki betegségei.
- Ez csak egyetlen egy név az utcából és a börtön a dohányboltokkal már befejezte Szepes Mária könyvét.
- Betegségek is újak vannak már majdnem nyolcvan éve, emberek áldozásából jöttek létre, őket az egészségügy eltartja és vizsgálja.
- Már a világ könyvtár képviselője is elköltözött a városból a többi főszereplővel együtt, Tót atyafiakkal, adventi és különféle pusztítóként.
- Új emberek népesítik be a földet nyomorultként, pasikként mozaik kirakással, bábként és karmikus csapásokként újraszületve.
- Ezek helyett ismét támadják a haldokló embereket, ha jól sejtem.
- Igen, rengeteget költenek a világ ellenesekre.
- Hatalmas munkát végzett a média a Bertalan utcai világ könyvtárral, mely minden országot érintett, az emberi áldozataival, akiket kínoz az egész lírai karám tudtával már kilencven éve, mindig elölről kezdve az ártatlanok támadását.
- Akkor nincs mit ünnepelni karácsonykor?
- Nekik tor-ünnep az életük, isznak, zabálnak, könyveik véresen hevernek a könyvtárakban. Házmesterek, hivatalsegédek, könyvtárosok voltak a világ apokalipszis kezdetei. Most is megúszták büntetés nélkül, végig tudták nézni valamennyien a nagybetűs emberek lemészárlását, halálukig alázva őket az összes pszichiáterével a világnak, mint felelőseivel az apokalipszisnek.
- Boldogok, ember vérrel megváltott az ország. Még a nácik sorsát is embereken hajtotta végre a menhely, összezúzva a személyiségüket, mint Ádám és Éva népe helyett. Még büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek.
- Hatalmas segítőkre lenne szükség, de már késő volt 1991-ben is, mikor folytatta a Bertalan utca az apokalipszist felmentő seregével Romániának, utódok létrehozásával, értelmiséggé emelésükkel.
- Tehát valóban átléptek a holnapba az árnyékok 1961-es görögszőlősi pusztító helyetti ember gyilkosság kezdetével, kezdték elölről a kommunista vaskáoszát az utcanépüknek egymás után villámgyorsan.
- Hát boldog Írisz szeretet ünnepét mindenkinek, aki nem vett részt a zöldszemű Istennő szerepében, mely szerint ütlegek és pofonok között bizonytalan dülöngél színpadán Miskolcnak, míg el nem jön az apja és kézen fogva el nem viszi innen!

2016. december 19.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/133 oldal   Bejegyzések száma: 1320 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 122 db bejegyzés
Összes: 6570 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 223
  • e Hét: 1658
  • e Hónap: 11392
  • e Év: 256938
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.