Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/132 oldal   Bejegyzések száma: 1311 
Kohut Katalin: Holnap (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-19 20:17:47, hétfő
 
  Kohut Katalin: Holnap

- Béééla! Valóban átléptek a jövőbe a világ ellenes apokaliptikus szereplők egyetlen nagy áldozással?
- Úgy tudom, hogy igen, sőt már új történelmet írtak maguknak, új nemeseik is vannak, hatalmas kommunista, vasfüggönyös és vallási elmeosztállyal.
- Mióta tart az emberek áldozása a skizopren elme helyett?
- Nyolcvan éve már, azóta dorbézolnak, utazgatnak, szaporodnak, könyveket írnak, híresek, nevesek, díjazottak, mint Jeruzsálem apokaliptikus csapásai.
- Könyveiket, zenéiket, verseiket Ízisz áldozással oldották meg emberrel hordoztatva el az ország karmikus betegségeit.
- Ha jól tudom, 1956-ban elölről kezdték új világ könyvtárával a Bertalan utcájával Miskolcnak a közös ember áldozást a magyarok apokalipszisét végrehajtva ártatlanokon.
- Nevettek, gúnyoltak, csúfolódtak a jó helyesíráson, a tiszta énekhangon, a harmónián, a becsületen és szorgalmon, ingyen dolgoztatva majdnem az embereket halálukig szenvedtetve őket.
- Csakhogy itt más is történt, olyan iszonyat Borsod megyében, amit nem lehet leírni. Az utcanép úgy vált a börtön és pusztító, vadállati férjektől népeik fiainak segítségével, hogy közben az embert támadták a Rákóczi tér helyett, amelyik elszaporodott már az egész világon.
- Úgy tudom, hogy húsz éve tart Magdika haldoklása a város helyett, meggyalázva testét azért, mert náluk születik meg a pók népe. A város teljes egésze embervérből van születése óta, így szaporodnak, így mennek végig a kormánnyal folyamatosan a névtárán az idetartozókon emelésükkel. Lévai forgószélnek nevezték el az ember apokalipszist. Egymás után mentek végig a könyveiken, az izmusokon és vallásokon Rózsafalvi összes vallásával.
- Magdikát ítélte el a város fanatikusként a skizopren kísérettel rendelkező elmeosztály helyett, akik térítenek, várakoznak. Minden világ végi jóslatát a városnak a börtön végrehajtott a Jézusaik feszületei szerint ember áldozással.
- Szóval a magyar feszületes ember, ráadásul kislány áldozással kezdtek a Bertalan utcai lírai karámjával Miskolcnak?
- Igen, két utcába rendezve a jeruzsálemi apokalipszis, melynek része a vasfüggönyösök serege rokkantkocsi jelzésekkel, betegségeik miatti ember bénítással.
- Nincs emberjogi szervezete az ártatlan embereknek?
- Nincs, csak a börtönnek van és a megváltott cigányságnak.
- Kelet népe valamennyi ártatlant megtámadott, mint jókat és szépeket, tehetségeket. Kelet népe a romániai Parabrutális Horn szarvas vasnéppel hosszabbít végtelenül a Rákóczi terével a lírai karámnak a médiában miskolci berendezéssel.
- Úgy tudom, eljárták az egykori iskolákat is, népeik így zenélnek, az ország kuróziumai, mint feszületesük árnyékként, testenyészeteivel a világ végét megadóknak Időjelek néven.
- A báránya miatt a Főnix Rákóczi tér mészáros istene kivégezte az összes jóakaróját az embereknek, mivel népük fertelmeskedett.
- Magdika lett a voltam a gyilkosai áldozásában a Bertalan utcai menhely helyett, ők átléptek a jövőbe folyamatosan járva végig a városon és a két utcai apokalipszisen.
- Már nem félnek akkor a szereplők, hogy eljön a végük, az embereket áldozták meg maguk helyett?
- Nem, pedig nekik volt másik világuk, hiszen már eljárták az egész világot, mindig újra ébred a játszótér.
- Megszokták akkor a pusztítást és halálát az ártatlanoknak.
- Ez jelenti a magyar politikát kilencven éve, az ártatlan embereken végrehajtott Bertalan és Révész utcai sátorhegyi apokalipszis, a névtáruk emelésével szerte a világon, országok és népek helyetti áldozataikkal.
- A zöld asszonya a Rákóczi térnek a sakk-kártyáról már nyolcvan éves, egy pillanatra állt meg, de nem hatódott meg a népe tettei felett 1945 előtt sem, sem az atlantiszi Halak Lolo Brigida, sem Brigitte Bardot a nagypán nevéből létrehozott Pszichografológiájából a borsodi elmeosztálynak az összes karmikus művésszel és elmebetegével a földnek. Minden törés, idegbetegség, nemi elfajulás ebben a könyvben lett összesítve, mint okkult fekete sereg testi és lelki betegségei.
- Ez csak egyetlen egy név az utcából és a börtön a dohányboltokkal már befejezte Szepes Mária könyvét.
- Betegségek is újak vannak már majdnem nyolcvan éve, emberek áldozásából jöttek létre, őket az egészségügy eltartja és vizsgálja.
- Már a világ könyvtár képviselője is elköltözött a városból a többi főszereplővel együtt, Tót atyafiakkal, adventi és különféle pusztítóként.
- Új emberek népesítik be a földet nyomorultként, pasikként mozaik kirakással, bábként és karmikus csapásokként újraszületve.
- Ezek helyett ismét támadják a haldokló embereket, ha jól sejtem.
- Igen, rengeteget költenek a világ ellenesekre.
- Hatalmas munkát végzett a média a Bertalan utcai világ könyvtárral, mely minden országot érintett, az emberi áldozataival, akiket kínoz az egész lírai karám tudtával már kilencven éve, mindig elölről kezdve az ártatlanok támadását.
- Akkor nincs mit ünnepelni karácsonykor?
- Nekik tor-ünnep az életük, isznak, zabálnak, könyveik véresen hevernek a könyvtárakban. Házmesterek, hivatalsegédek, könyvtárosok voltak a világ apokalipszis kezdetei. Most is megúszták büntetés nélkül, végig tudták nézni valamennyien a nagybetűs emberek lemészárlását, halálukig alázva őket az összes pszichiáterével a világnak, mint felelőseivel az apokalipszisnek.
- Boldogok, ember vérrel megváltott az ország. Még a nácik sorsát is embereken hajtotta végre a menhely, összezúzva a személyiségüket, mint Ádám és Éva népe helyett. Még büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek.
- Hatalmas segítőkre lenne szükség, de már késő volt 1991-ben is, mikor folytatta a Bertalan utca az apokalipszist felmentő seregével Romániának, utódok létrehozásával, értelmiséggé emelésükkel.
- Tehát valóban átléptek a holnapba az árnyékok 1961-es görögszőlősi pusztító helyetti ember gyilkosság kezdetével, kezdték elölről a kommunista vaskáoszát az utcanépüknek egymás után villámgyorsan.
- Hát boldog Írisz szeretet ünnepét mindenkinek, aki nem vett részt a zöldszemű Istennő szerepében, mely szerint ütlegek és pofonok között bizonytalan dülöngél színpadán Miskolcnak, míg el nem jön az apja és kézen fogva el nem viszi innen!

2016. december 19.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Az ünnep a szeretet (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-14 09:30:20, szerda
 
  Kohut Katalin: Az ünnep a szeretet

- Béééla! Hogyan érezted magad a bécsi adventi ünnepen?
- Egy élménynek elmegy, szépek voltak a kivilágított díszletek, mennyei a tiszta gyermekhangú kórus.
- Itthon is javában készülnek a karácsonyra a szülők és nagyszülők egymást túllicitálva. Persze, a szánalomra méltó gyermek azt sem tudja, mit követeljen ki magának. A szülők, hogy az utód ne valljon szégyent a barátai előtt, képesek magukat beleverni komoly adósságokba.
- Még hogy követelnek? Másképpen volt ez a mi időnkben!
- Igen, karácsony előtt hetekkel már annyira jók voltunk, de mi is azzal a titkos ígérettel, hogy ha jók leszünk, Jézuska megjutalmaz minket.
- Pedig az igazi jóság a szívből ered, kincstára ez a testnek, csak ilyen drágaságokkal lehet igazán a szeretet ünnepére várni.
- Valóban, ha az erények jutalmazásra, vagy büntetésre kerülnének, kevesen kapnának Jézuska-ajándékot.
- Nagy a sötétség népe, de ez az ország már csak könyvszereplőkből áll, akik dőzsöltek, utazgattak, szórakoztak, dicsekedtek, míg a magyarokat és az embereket eljárták saját sorsukat végrehajtva.
- Bezzeg nekik telik drága ajándékokra, luxus dolgokra, míg a nyomorgó, megbetegített embereknek a gyógyszereikre sem futja.
- Magdika mesélte, hogy 1967. óta, amióta a Nyomorultak együttest beállították és a Keresztöltés népét emelték Keleten, nem volt sem ünnepük, sem ennivalójuk, sem karácsonyuk. Nem is engedték a tovább tanulást, mert emberré válnak egyetlen közös ember áldozással.
- Hová forduljon a megterhelt ember, ki szánja meg a kihalásra ítélt német szélesarcsontúakat? Miért volt bűn a tiszta hang, a zöld szem, a tehetség és a szorgalom, hogy csúfolásra, gyalázatra adták őket Magyarországon?
- Mikor eljött a karácsony este, Magdika és testvérei korgó gyomorral, száműzve minden emberi érzéstől, a szeretettől, melyet a Sátán népe megtiltott nekik sírtak és senki sem könyörült rajtuk. Az egészségügy ezzel egyet értett, természetesnek gondolta, mint ember gyűlölők közössége, hogy az embereket Müllerék rontják és hajtják végre rajtuk a nővérek, orvosok sorsát is.
- Nevették, csúfolták a becsületességet, az őszinteséget, a szeretetet. Egész Kelet és a hozzájuk rendelt országok közösen vettek részt az emberek elleni apokalipszisben, míg végül Nagy Anna helyett jeruzsálemi begyűjtést hajtottak végre leszállítva emberre az ég seregét.
- Ha jól tudom, utána is folytatták a skizopren könyvszereplők helyetti áldozást, bábként cipelve gyalázattal az embereket.
- Közben az egész ország ünnepelt, ünnepelte a könyvszereplőket mártírként, megmentve őket az alárendelt szerepből. Ünnepeik véráldozások.
- Karácsonyi megváltást vezettek be a börtön gyilkosoknak is áldozatukkal, nyaraltatva őket elítéltként. A trianoni biblia olvastatás után annak ellenére, hogy a vasfüggönyösök határ lezárása után szinte senki sem maradt, hatalmas alkoholista, bűnöző népet kiáltottak ki Világ-Magyarország tagjainak. Összeállt a 666 bibliai népe, a világ ellenségeivel.
- A lírai karám földet ért, véget ért az ezer éves vándorlásuk, azt hiszem, befejezték a világon a tombolásukat. Családot alapítottak, tisztességes állampolgároknak számítanak, tanítják őket az iskolákban, elismeréseket, díjakat vesznek át.
- Magdika szívén meg hatalmas teher, mert a szerető emberi szív fogságba van téve a könyvszereplők skizoprenjei helyett. Huszonegy éve tart az ismétlése a kommunista és vallási történelmi korok kezdetének az elmeosztályokkal, akik nem vállalták a harcot úgy, mint az amerikaiak, az emberekkel hordoztatták el sorsukat.
- Pedig az ünnep csak szeretet jegyében történhet, a karácsonyt csak az összefogás ereje képviselheti a hit, szeretet és emberség nevében.
- Mindig azt mondtam, hogy addig, míg valaki ártatlanul szenved a világban, nem lehet igazi ünnep, mert a szeretet és emberség ellen elkövetett bűn merénylet a föld ellen.
- Csak annak van joga ünnepelni a szeretet ünnepét, aki tiszta kezű és szívű.
- Csak akkor lesz békesség a világon, ha az emberi faj képviseli szívében az emberiességi törvényekkel a harmóniát, egészséget, szépséget.

2016. december 14.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Hármasban
  2016-12-14 06:06:09, szerda
 
 Hármasban éltünk mindig.
Gyászvirág nőtt szívemen,
mikor tombolt a féktelen szélvihar,
mely megvette a sötét lelkeket.

Acélos tengernyi vaskáosz
hosszabbít és ül tort
a magyarok fölött.
Az új áldozat a tiszta ember.

Szürke szőnyegfelhők
borítják a városokat,
ahol a téboly átcseréli
a lakókat csapásokra.

Aki szeretett eddig,
titkon sírba került.
Megolvadt a jég szívemen
egyetlen emberi szóra
pár esztendeje,
áradt a szó a rémségekről.

Menekül a jóság,
idegen világról álmodik.
Itt a förtelem arat,
nincs kegyelem,
a karmikus Sátán népe
diadalt ünnepel,
legyőzték az embereket
ezer éves apokalipszisükkel.

Édes nektár helyett
savanyú lehelet árad,
míg fogságban a test,
a romlás fekélyez.

Könnyem rég elapadt,
az emberi szenvedés
ötven éve túllépte
a tűréshatárt.

Hárman vagyunk most is,
áldozatok árnyékok helyett.
A csillagok földre hulltak,
a játszótér leszakadt hintája
hídja az elvetett sorsoknak.

2016. december 14. 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Szégyenük hála
  2016-12-04 21:35:19, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Szégyenük hála


Bájos vagy, nekem a legszebb, legszeretteljesebb. Még mindig, de a butaságot nem szívelem, bánt. Itt élünk, két ember, akiknek össze kellene tartania. Én áldozataként a magyarok apokalipszisének, segítség nélkül és hatalmas kínok között a világ könyvtár skizopren szerelői helyett. Busta írta meg, hogy ez az aszkéta ünnepi cirkusz, melyre tódult a tömeg jegyeket venni, mert azt írták 1986-ban, hogy hatalmasnak látszottam. Karmikus börtön sorsát viseltem, míg ők szeretetben, védelemben éltek. Átléptek a holnapba jeruzsálemi apokalipszisként, új honfoglalókkal, felvéve a neveinket. Elzárkóztál, hogy viselkedésemmel nem értesz egyet, mert eszméltem, mi történik, hogy a győztes média és politika legyőzte a magyarságot, új történelmet írva maguknak.
Ez választott el minket, meg a hivatásod. Homokba dugott fejjel nem lehet várni arra, hogy más rendezgesse át a világot, visszaszámlálásra kerüljön az iszonyat, amit végrehajtottak emberré vált apokaliptikus csapásokkal egyetlen nagy közös áldozásban.

Soha többé nem írok a nagybetűs emberségről, nincs kiért, nincs miért, azt hiszem, örökre elveszett. A közmondás szerint, mielőtt lenézel valakit, vagy leértékeled, vedd fel a cipőjét, járt végig az útjait, s utána foglalj állást ügyében. Igazságérzeted átlagemberé. Megérted az elesetteket, de nem ismered az okokat. Együtt érzel a betegségekkel, de nem tudod, honnan vannak. Ahhoz, hogy véleményt formáljon valaki egy másik emberről, ismernie kell a világ titkait. Itt a legnagyobb baj az emberség volt, minden tökéletlenség és karmikus betegség miatt a magyarokat bántották. Az igazság nem rasszizmus.

Kihűlt a fogságban lévő szívem. Könyörögtem egy jó éjszakát levélért, hogy erőt adj a további haldoklásomhoz. Itt megbicsaklott az emberséged, másodszor csalódtam. Elmúlott a csodálatom, az emberség számomra eltűnt a világból. Vége a dicső világ kezdete pár emberi családjának, kihaltak, családjuk nevét honfoglalók viszik tovább. Ünnepelnek, győzelmi tort ülnek a magyarok felett az egész országban.

Ketten összetartoztunk, azt hittem, örökre, szívemben a neved, de már csak űrnyi fájdalommal. Leértékelésed elviselhetetlen. Nem tudtam boldogságot, nyílt barátságot adni, mert mással kell foglalkoznom, leplezni azt, mit tettek velünk. Marcangol minden leírt szó, mert én voltam a szeretet és a megértés.

A politika apokalipszis a mindenkori lírai karámmal együtt, ennek realista ábrázolásával minden művésznek kötelessége foglalkozni, az igazságot és jövő értelmiségét kell képviselnie. A hazug apokaliptikus jeruzsálemi honfoglalók hatalmas szellemvilággal, kísérettel, utcanéppel, ördögökkel írásait én nem képviselném. Ez jelentené az emberséget, itt kezdődne a világosság. A világ láthatatlan seregével alkotók nem tartoznak az emberek közösségébe. A jók minden országból és a megmaradt pár ember jelentik, a Föld megmaradt realizmusát.

A jóság, a szeretet, a szorgalom, kedvesség, figyelmesség, tisztelet és szív-szerelem nem áradhat olyanok ellen, akik ezért büntetnek és leértékelnek.
Veled tanultam a beszédet, a leplezését a történteknek, a szerelmet. Mérges vagyok, mert fontosabb a magyarok áldozóinak végtelen hosszabbítása és önmaga futtatása. Ők jelentik az új országot már.

Rád találtam, szerettelek emberként. Engem nem tartasz annak. Örülök, hogy különb minden szereplő nálam, emberré váltak egész kelettel együtt egyetlen közös áldozásban.
Én folytatom az Új Bekezdés verseit felkiáltva, hogy hiába-írok, hiába, a szereplők szégyene hála.

2016. december 4. 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Ébrenlét
  2016-12-04 06:49:48, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Ébrenlét

fénytelen második advent
elborít sziszegő hóesés
arcomon nem simít a szeretet

lassan elfogy gyertyalángom
tanulsága sincs e tanításnak

vétek itt a tisztaság
vigaszom az éji asszony
ezüst holdfény melódiával

megkísért a lett volna
emberi élet látomása

már nem dúdolok öröm-ódát
fogoly-szívem sem esd kegyelemért
a vég a szabadulás örök álom

egy élet börtön fogságban
a hit elhagyott

gyötör ébrenléttel
a féktelen
az ember védelem nélkül

az apokalipszis lezárása
ezer éves szereplőkkel
sok-sok feszülettel
beteljesedett

a túlélők tort ülnek
győztek az élet felett

síri ágyam
a Szörnyeteg koporsója

2016. december 4.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Helyesírás - Vilma-Béla párbeszéd
  2016-11-30 21:01:28, szerda
 
  Kohut Katalin: Helyesírás

- Béééla! Voltam Magdikával a temetőben és mutatta a díszsírhelyen dr. Tövisek sírját.
- Kazinczy?
- Valószínűleg, már csak a Mongyola báró, vagy gróf hiányzott, bár lehet, hogy a Nemes nevek berendezésével Szenci zsidó kezdetével a romániai történelemnek ezt is felvette egy báró, vagy egy gróf.
- Akkor szerinted, drága Vilma, nem a magyarok mutatták fel a tökéletes nyelvet az egész világnak?
- Nem, hiszen ők nem rendezhették be a nyelvi ellenségeket.
- Hol vagyunk már, drága Vilma a stilisztikai nyelvrontástól?
- Magdikáék iskolájában oktatták a kezdeti tökéletes magyar nyelvet. Mindenki megtanult mondatokat, szavakat elemezni, de mint látod, semmi értelme nem volt. A börtön zsargont egy pillanatra érintették, mint ami messze áll az normális kifejezésektől, azok már szimbólumok voltak, mint a tégla besúgóként. A köcsög jelentését mai napig nem ismerem.
- Akkor még egy fogalmazásra Vilma három jegyet adtak: egyet a külalakra, egyet a nyelvtanra és egy jegyet a tartalomra.
- Most már le is diplomázhatnak intelligencia nélküli helyesírni nem tudók, elsiklanak a tanárok a hibák fölött.
- Meg mindegy, mert annyiszor helyesbítették a nyelvtani szabályokat, hogy már semminek sincsen értelme.
- 1983 körül kitették az és kötőszó elé a vesszőt, mint mondatok elválasztó jelét, megmagyarázva azt is, mikor kell alkalmazni azt.
Lerontották a tanárok a gyerekek jegyeit, ha a régi tökéletes magyar nyelv szabályai szerint írtak. Azóta emelték értelmiséggé az analfabétákat.
- Magdikát nagyon sokat megalázták a kommunista szereplők, mert nem bírták elviselni a fogalmazásait. Kinevették miatta. Senkinek sem jutott eszébe, hogy apokalipszist tartanak az emberek ellen, azt sem tudták, hogy az egész világ be lett rendezve a Hunnia börtön által megíratott könyvszereplőkkel.
- Nyugodtan élték életüket, míg a könyveket ártatlanokon hajtották végre, az ország ellenes összes apokalipszist kezdetektől fogva.
- A vasak folyamatosan mentik magukat, sőt még a kezdetüket és végüket sem vállalták kirendelt sorsuknak, hiába-tollal megírták, hogyan áldozták meg az embereket maguk helyett, amit egymás között olvastak fel a városokban, falvakban. Egész Kelet ötágú csillaggal Kata kocsmával került berendezésre Miskolcon, emberré váltak a Pszichografológiájából a japán nagypán népének, ők újak már s felsorolhatatlan jelecskéből létbe lépett féktelen csapással egyetlen nagy közös áldozásban tisztulnak már majdnem hatvan éve Indiával együtt dalai láma kezdettel Magdikáéknál.
- Csernobilkor üzentek a börtönnel a medvének és erdő népének, hogy Magdikát legyőzték a hatalmasok és összezúzták, s elkezdték rajta és családján a világ-könyvtár apokalipszisét valamennyi ezer éves szereplő helyetti gyilkosságokkal szerte a világon.
- Tudom, már huszonegy éve ismétlik a megmentett apokaliptikus csapások betegségeit, amit visszakaptak. Ilyen volt a rokkantkocsi jelzés a vasfüggönyt állítók elé téve, amin kiabálva mentek végig, eljátszották, mi járt volna nekik.
- Az egész megye Íziszesdit játszott Istálló-Vénusz kezdetével Szenci szamaras istállójából kialakított gyerekszobának, azzal, hogy Magdika felkiált feszületre tételekor, hogy istenek, istenek, miért hagytatok el engemet, ezért a csendért megtagadlak titeket.
- Az összes bibliai szereplő utazgat a világban születése óta, dorbézol, mint az apostolok, Edom, valamennyi Dávid ötágú emberszabású csillagossal, mint a Vörös Oroszlán vas tagjaival, ugyanis a Johannás református történelmet Annák helyett Magdikán hajtották végre egy személyben.
- A Tövisek nemes névből arra következtetek, hogy a világ apokalipszist ismételték magyarokon, semmiről sem tudó történelem kezdetének beállított embereken, akiket háztájival vettek körül, mint a sárga focizó, énekes Jehova kutyával.
- Nagy Anna volt az utolsó a vasnak Annák közül, akinek a sorsát Magdikán hajtották végre, Jeruzsálem csapásainak földre szállításával 1995-ben.
- Azért alapítanak egyházakat?
- Azok a halál reformátusai az ezer éves Hunnia börtönnek, akik Istene, a börtön sátánja legyőzte Magdikát, miután a teremtője a megyének ártalmatlanná tette.
- Végül a lírai karám hosszabbítása átcsapott az emberek halála után földet ért a vándorlásunkra, ez vonatkozik az apokaliptikus festőkre, zenészekre szív küldi szívnek szívesen kezdetével a Szomorú vasárnapnak, meg a Kelet költőire, akik valamennyien mártírként haltak meg, őket gyászolja a megáldozott értelmiség helyett a város.
- Értelmiség legyőzés lett masnira kötött esernyővel védve magukat az Ének az esőben filmből is, de valamennyi filmet és apokaliptikus szereplői sorsot így dolgozott át a romániai elmeosztály Sziámi berendezéssel. Ez már 1983-ban már a sírja volt a magyaroknak, azóta is mennek végig az utcákon, felvett neveiken, kitermelve őket politikusnak, média sztárnak, romániai cigánysággal együtt. Ezek jelentik a médiát Benkő Dániel kezdetével az előző apokalipszis végének.
- Nem sokáig tartott a tökéletes magyar nyelv akkor...
- Nem, csak hegyvidéki kisvárosban történt Kata vénuszi alkattal, zöld szemmel erdőnép felett álló kezdetéig az igazi kommunizmusnak, ami medvéé, rókáé, mókusé, őzé, szarvasé, farkasé, nyulaké, szóval mindazon ellenségéé Miskolc városának, amit végrehajtott az emberiségen Farkas és Sziámi kezdetével a világ elmeosztályának hatalmas szellemvilág és láthatatlan utcanép, sátánisták kíséretével. A Hermann Ottó múzeum létrehozott csapásai is idetartoznak a pókkal, amelyik miatt mindez elindult Magdika születésekor, mert a város nem bírta elviselni, hogy a börtön népe nála szülessen meg. Elválasztotta a nyilvános házát a vadállati férjektől, minden miatt támadva az emberi családokat. Közben emberi életmódot éltek, emberré nemesedtek egyetlen közös nagy áldozásban.
- Borzalmas leírni, felfogni. Ugyanolyan a Való világ, amit mutatnak, amilyen a két berendezett apokaliptikus romániai elme utcájának kísérete. Skizopren refrén, ahogyan kezdték ezelőtt huszonegy évvel ismétlésben a végzetüket, végtelen hosszabbítással.
- Tudom, most már Magdika ázik be egyedül, az értelmiség legyőzők helyett. Változnak az idők, mondta az egyik kimenekített fasiszta értelmiségként. Ők már tetőt cseréltek ezelőtt tizennyolc évvel az áldozatokkal együtt, mint Keresztöltés legyeivel. A varjú népe pedig halott, akivel Magdikának találkoznia kellett volna névvel berendezve magyarnak vallva magát ember áldozásból dőzsöl a többi szereplővel együtt. Füstöl felettük a kémény, Füst Milán nevéből.
- Ha jól tudom, a varjú névvel kezdték huszonegy éve ismételni az összes könyvét Sziámiékkal és a tik sem vagytok magyarok utcanépével a médiának emberi áldozatukkal, minden törésével, rongálásával, szívének fogságba ejtésével. A varjú kincsei a könyvek voltak, ezért a nevével mindig ismétlik a világ könyveit ezer éve.
- Vonulnak folyamatosan a vasfüggönyösök csípőprotézissel, támadva folyamatosan amiatt, hogy megrántották a lábamat születésem után, mert ők a pusztító népét jelentik, óvónők berendezésével, a vége maga a betegség emberi támadásból megszületve.
- Tehát nincs segítsége a megcsonkított és hatalmas erővel tönkretett megmaradt értelmiségnek?
- Nincs, antikrisztusi Ízisz segítséget kaptak, megérkezett az igazi, akit nem mertek elpörölni égtől és földtől.
- A lánya tartja el Jeruzsálem csapásainak földet érése után kezdett betegségek miatti csonkítás és támadás az utcanép részéről nyilvánosan be lett mutatva, ezzel az egész média egyet értett, ennek így kellett lennie, a fekete elmeosztály kilencven éve megmentett, azóta gyilkolják az embereket.
- Látod, az igazságokat senki sem olvassa, mert mindenkinek fontosabb az, hogy végtelen hosszabbítással boldogan éljen, tisztességben. Meg az iszonyatokat, amit a megye jelent, sátánistákkal és halál mágusokkal, pusztítókkal senki sem tudja felfogni és megérteni.
- Tehát ez lett a tökéletes Magyar Irodalom lírai karám Weöresék távol-keleti missziójának eredménye az új magyar nyelvi rokonságokkal, mint a cseremisz pusztítóval, Ararát hegyi örményekkel, megtisztult tatárdombi tatárokkal, üzbégekkel, tótokkal, valamennyi rózsa jeles vallásának a világnak.
- Végtelen és felsorolhatatlan a város apokalipszise, amik szerepük áttestálásával elhagyták a megyét és külföldre mentek értelmiségnek a rendetlen Halak és többi skizoprennel együtt.
- Az új nyelvi rokonság, mint turul sámánok Pálffy és a hullaszállító Székely berendezésével már világ-Magyarországot jelenti ember áldozással. Piroskával találkozott 1995-ben gyalázatával a Rákóczi térnek, a bárányos Főnix népének feszületével Magyarországnak sok-sok kereszt után.
- De Piroska be volt rendezve operett primadonnaként és átment a vízen, tehát már Piroska ember támadásból van szőkeként kiválasztva Miskolcról.
- A város közvetít a politikusoknak, akiket megmentettek Katalin néven sorsuktól, heti hetes fekete leves masnis esernyős forgószelesként tor-ünnepet tart Idegenhangú Évaként Miskolcról, hogy vége Magyarországnak. A média Mónika Show Dávid Mónika pszichiáterré, igazságügyi elmeszakértővé tett Szörnyeteg koporsójával, Keresztöltéssel, Szenci patológia kezdetével a tökéletes magyar nyelvnek, egyiptomi Innin pokoljáratával, megfosztva ékességeitől, kimondva rá a rontás, büntetés igéjét, dantei sárga rózsás Bródy János pokoljáratásával, Beatrice apródjaival a műanyag kommunizmusnak, ördögökkel, akiknek parancsolnak, pokol angyalaival Miskolcról, Lucifer démonikus sátánista szektáival az utcanéppel, Kata és Lila kocsmák alkoholistáival a trianoni új-Magyarországnak füvesekkel, földrajzi nevekkel, a városok átrendezésével bevégezte a romániai elmeosztály saját apokalipszisét, ami a 666 népe ellen lett volna berendezve. Új-Magyarország az embereket áldozta meg keleti rokonsággal, mint ortodoxokkal, szerbekkel, albánokkal, törökökkel, arabokkal, kínaiakkal, vogulokkal, számtalan régi nyelvi rokonságból berendezett féktelen nemi csapással cipész kezdetével a kislány áldozóknak. A ki a legszebb a világon rengeteg Katikája, Linja, Katicája, Katalinkája, Catherinéje, Tinája, Lindája, Katája Katalinja kezdetéhez értek a pusztító lábmegrántásával a betegségeknek. Valamennyien japán, mint egykori nagypán népének történelmét jelentik jelenleg Tóth Kecskés kezdetével a pán-európai Uniónak.
- De hát ezt felsorolni is sokk... Ezek szerint az idegösszeroppanása a zöld asszonynak a sakk-kártyából szintén ide tartozik?
- Igen, az atlantiszi halak Ginával, halak szülöttekkel, törésekkel, verésekkel, megalázásokkal, kínzásokkal, nemi elfajulásokkal. Csapásai Keletnek. Onnan jöttek. Összeálltak egy nagy családdá, a hatágú csillagosokat kivéve, mint áldozatait a varjú népének. Három nagy-Pán népe van, Japán az igazi, Borsod és Amerika Tóth kezdettel. Arat Ízisz nap és hold jelével a Pszichografológiának a kínai pusztítóval együtt. Lázárral kezdték 1961-ben nagyapa halálával a görögszőlősi bibliai történelmet emberré válva. Azóta lépnek sorban a holnapba.
- Tehát az embernek a mindenség a bölcsője és síri ágya, egekbe bont szárnyat, mert a Földön nem élhet, az a börtön karmikusoké, meg Müller népéé. Ők a jövőt jelentik, az ember a voltam, a múlt, kihalatták őket, míg a csapások szaporodnak értelmiséggé válva.
Már saját nyelvük is van. Itt születtek ezen a földön, ezért a lángokkal ölelt kis ország tagjaivá váltak állampolgárként, felvéve a rokkantságit a magyarok meggyalázásáért a Főnix Rákóczi téri apokalipszisével. Díjakat kapnak az ember áldozók, miközben a nemi csapások tort ülnek szép életre kényszerítve őket. Ez a világ vége igazából.


2016. november 30.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Égjen a láng
  2016-11-27 14:36:59, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Égjen a láng

Égjen a láng a szentekért,
a templomért, melynek tornya
Anna, mindenségnek a régmúltja.
Fogjunk össze az emberekért!

Boldogság a Földön a jóknak,
összefogva vigyáznak ránk,
s mert példát mutatott az apánk,
verseink békességet szórnak.

Szeretet gyertya ég elsőként,
tilinkolnak énekes seregek,
szív-gyönyör muzsika veletek,
világosság érkezik a jövőért.

2016. november 27.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Ha az egész világ téged ünnepel...
  2016-11-25 22:36:34, péntek
 
  Ha az egész világ téged ünnepel, mindenki egyszerre köszönt fel, te mégis magányos maradsz, a szívedben üres szeretet-malaszt, a mélyén kis magocska, megmaradt szerelem, nem lehet más, a neve felemel, kis remény, kevés életerő. Fáj a hiány, a szép szó eredő, várakozás a csend, sajog a magány, a tömegben egyedül az élet talány. Ő az egyetlen, kinek lágy szavára felel a föld is szeretetre várva. Kinek szíve van, két szemével ölel, megérint a szó, a remény közel. Az ember kincse a nagyvilágnak, barát nélkül rabja a magánynak. Ébren is álmodik a vágyakozás, céltalan napok és várakozás. Egy szív a világban az egész mindenség, emberség, tisztelet légy vendég!  
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Katalin feszület
  2016-11-25 10:33:24, péntek
 
  Kohut Katalin: Katalin feszület

Nem Anna most a világ,
akiből állt a templomtorony,
Katalin az összes féktelen,
arany, vas, cserépkori Babilon,
tisztul egyetlen áldozással
a jövő Új Évákkal.

Utolsó lettem az elsőkből:
utolsó német széles arccsontú,
utolsó Halak márciusi zöld szemmel,
utolsó Katalin a névmagyarázóból.

Bábkirályok, börtön Jézusok
megmentettek, a nagy fehér
Alba Regina világ feszületessel.
Az ember megfosztva, csonkítva,
bénulva, kínzással és tűzben égve
esd kegyelemért.

Nincs kívánságom,
nem kérek az országtól semmit,
fedeljenek el, mint a városi embereket
titkon, kevés tanú mellett.
Hiába kottázták az égre a fertelmet,
hiába pereltek Ízisz helyett
mindenik királytól, istentől,
nem kiáltottam, nem zokogtam,
hogy istenek, megtagadlak titeket.

Győzött az értelem felett a skizopren
világ-könyvtár serege,
berendezve az egész világ.
Minden tantárgy ellenes
csapások sorsukat elhordatták,
új történelmet írtak maguknak.
Utolsó erőmmel, szeretet hiányával,
gyalázatos fogságban írom
a hazugságok leplezéseit.

Katalin már nem kopog,
ti-ti-tá, nyelvi játék ritmusa
sátán népének börtöne Hunnia.
Ezer éves ez a játék,
az aszkéta ünnepi cirkusz,
a tömeg jegyekért dulakodik,
az ember-áldozat átszegezve
csapásokkal az ország feszületén.

Mindig más az áldozat és a gyilkos
a világ-játékokban,
most felmentették magukat,
nem vállalták szerepüket,
mártírok lettek.
A hibás tulajdonságaikért,
betegségeikért kilencven éve
bűnös az ember.

Katalin apokaliptikus világnap,
fekete szalag a gitáron,
míg a magyar lírai karám
tort ül és hosszabbítja árnyék életét.

Katalin, Kata, Lin, Linda, Lina,
Kató, Caterine, Kátya, Katkat,
Katalinka, Cate, s minden kerék
a médiáé volt emberként.2016. november 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Hazugság (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-11-21 23:05:59, hétfő
 
  Kohut Katalin: Hazugság

- Béééla! Az egyik ismerősöm notórius hazudozó, s mindig későn jövök rá, hogy becsapott!
- Sok ilyen van, drága Vilma! Igaz a közmondás, hogy a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát.
- Már rájöttem, hogy azért hazudik mindenben, mert kisebbrendűségi érzete van és többnek akar látszani, mint amennyinek gondolja magát. Érdekes, hogy a hazugok ismerik önmagukat, mégis mást akarnak mutatni a külvilág felé.
- Igen, hatalmas kényszer ez, hogy megfeleljenek azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatban vannak. Ha megismernék a valódi énjét, nem állnának szóba vele. A hazugság legegyszerűbb módja az értéktelenség leplezése.
- De ahhoz, hogy ezt felismerjék, ismerniük kell magasabb született intelligencáiával rendelkezőket, akik barátságát élvezik, igaz, hogy álcában, hazugságok között.
- Tavaly az egyik ismerősöm azzal dicsekedett, hogy világjáró körúton vett részt. Mikor a részletekről kérdeztem, belezavarodott. De volt olyan, hogy előadta, neki milyen extrákkal berendezett lakása van, a végén kiderült, hogy egy lepukkant betonlakásban él.
- De vannak kegyes hazugságai az embernek, amikor önmagát áltatja. Ilyen például, amikor valaki halálos beteg, s naponta élteti a remény, hogy egyszer meggyógyul. Önmagának hazudik, de ez szükséges a mindennapok elviseléséhez.
- Én mai napig bőgve emlékezem az egyik barátnőmre, aki élete egyetlen és igazi szerelmének, akit imádott mindennél jobban, azt hazudta, hogy férjhez fog menni. A férfiben egy világ dőlt össze, szíve darabokra tört.
- Miért volt erre szükség?
- Azért, mert rákos volt, gyógyíthatatlan. Azt akarta, hogy mindig úgy emlékezzen rá, ahogyan megismerte, s ne szenvedjen miatta, amikor meg kell válnia az élettől. Ilyen az igazi ember-szerelem.
- Nekem meg az egyik nőismerősöm dühösen és önmagát meghazudtolva reagált a kérdésére annak a férfinak, akit a világon mindennél jobban szeretett, aki iránt mérhetetlen hálát érzett és szeretetet.
- Miért viselkedett így?
- A körülmények miatt, nem mondhatta el, hogy haldoklik hosszú évek óta, hatalmas fájdalmak közepette minden ékessége, tehetsége, önbecsülése elvétele közben. Sokszor próbált rá célozgatni, de a férfi nem érthette, mi történt vele. Annyira szerette, hogy nem akarta, hogy így lássa, muszáj volt a sorsa miatt véget vetni az egyoldalú barátságnak, ami miatt az asszony nagyon sokat szenvedett.
- Tehát kivívta a szakítást?
- Igen, mert hosszú ideje tartó szenvedése után megismert szeretetet és tiszteletet elvették tőle. Mai napig benne él, hiányzik neki az emberség, állandó fájdalmat okozva.
- Látod, ezek a kegyes hazugságok, melyek ha ki is derülnek, általában nagyon későn, már nem lehet jóvátenni a sérelmeket.
- De vannak kegyetlen hazugságok is. Ilyen az, amikor valaki lenézésből egy kívül-belül harmonikus szépségnek azt mondja, hogy jelentéktelen, vagy esetleg másképp is megalázza csúf szavakkal csupán azért, mert nem bírja elviselni a nagybetűs emberséget.
- Jól tudják az ilyen szív ellenes merénylők, hogy ez egyenlő a megbénítással, hiszen ez is a céljuk vele.
- Hasonló kegyetlen hazugság egy művészi hajlammal rendelkező széplelkűnek azt mondani, hogy tehetségtelen, esetleg csúfondárosan megalázva. Szintén megbénítja ezzel a szabadságot, mert a szabadság a gondtalan szárnyalást jelenti jó körülmények között, örömérzettel.
- Igen, ilyen az emberi természet. Kalitkába zárt vergődő szívekkel nem lehet sem énekelni, sem alkotni, sem hivatást űzni.
- Kevésbé ismert hazugságok közé tartozik a hivatással való visszaélés. Nagyon sokan gyakorolják.
- Hogyan?
- Úgy, hogy olyanok kerülnek emberfeletti hivatásokba, akik nem odavalóak. Az emberi természet szerint a hozzájuk forduló teljesen megbízik bennük, aztán rá kell döbbennie csalódottan, hogy az az értelmiségi nem miatta űzi hivatását, csupán pénzért és státusz szimbólumként.
- Már értem, én is gyakran találkoztam ilyennel, akik megaláztak és tönkre tettek másokat.
- A diplomásnak különbnek kell lennie az átlagembereknél, olyannak, aki képviseli a törvényt és az emberséget. Azt hiszem, hogy ebben minden benne van.
- Ugyanilyen átlagon felülinek kell lennie a művészeknek is, hiszen a lényegük lenne a játékos tanítás nyelvtanra, verstanra, szépségre, harmóniára, igazságos példázatos történetekkel formálni a gyerekeket. A művészet soha nem lehet csúnya, kiábrándító és torz.
- Igazad van, ezek a torz jellemek egy másik világot jelentenek, de most, mintha az egész föld őket ábrázolná. Kegyetlenek és hazugok, még a szeretetet is saját elméletük bevezetése és hirdetése miatt hirdetik azok körében, akik mindent elhisznek. Szeretetet hazudik az összes hamis próféta, karmikus nép, spiritiszták, mint sátán népei.
- Pedig a szeretet ereje a szívben lakozik, benne foglal helyet minden igazi ember, akivel élete során találkozik. A szeretet benső törvénye legyőzi a hazugságot.

2016. november 21.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/132 oldal   Bejegyzések száma: 1311 
2017.04 2017. Május 2017.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 93 db bejegyzés
Összes: 6280 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 852
  • e Hét: 852
  • e Hónap: 32479
  • e Év: 167206
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.