Regisztráció  Belépés
schuro.blog.xfree.hu
Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem. schuro ...
2011.11.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/84 oldal   Bejegyzések száma: 834 
Kultusz rock zenekarok a karrierjük kezdetén
  2017-12-08 21:42:04, péntek
 
  Guns N 'Roses a The Ritz Hotelben, New York, 1988.
A Nirvana első koncertje Raymondban, 1987 márciusában.
Red Hot Chili Peppers, 1984.
Metallica, 1983.
Depeche Mode, 1981.
U2, 1979. február 12.
AC / DC, Nyugat-Melbourne, 1978.
The Police, London, 1977. január.
A Ramones a Liverpool Eric Clubban, Nagy-Britannia, 1977 május.
Sex Pistols, Luxemburg, 1977.
Aerosmith, New York, 1973.
Black Sabbath, 1970.
Queen, 1970.
Pink Floyd, 1968.
A Rolling Stones a londoni Marquee Club színpadán debütált, 1962. július 12-én.
The Beatles, 1957.
Led Zeppelin, 1968.
Doors, 1965.
Deep Purple, 1968.
Van Halen, 1972.
KISS, New York, 1976. 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Híres rock & roll párok
  2017-11-30 15:57:33, csütörtök
 
  Johnny Cash és June Carter Cash kapcsolata 1967-ben kezdődött egy kis közös muzsikálással és egy évvel később házasságba is fordult. Johnny Londonban, a színpadon kérte meg June kezét. Kapcsolatukban voltak mélységek és magaslatok is bőven, az azonban most már biztos, hogy egy életen át tartott. 35 év házasság után June egy szívműtét közben meghalt 2003-ban, Johnny pedig alig négy hónappal később követte. Egy fiuk van, John Carter Cash.


Marianne Failthfull és Mick Jagger a 60-as évek végén kavarodott össze és 70-ben már szakítottak is, ám addig Faithfull kellően inspirálta Jaggert ahhoz, hogy olyan dalok múzsája legyen, mint a Wild Horses vagy a You Can't Always Get What You Want. Bár Marianne éppen soha nem volt Mick felesége, fontosabb volt a szerepe a zenekar szempontjából, mint Jerry Hall-nak vagy Bianca Jagger-nek.


John Lennon és Yoko Ono 1966-ban ismerkedtek meg és egy kisebb megszakítástól eltekintve 1980-ig, a zenész haláláig együtt voltak. Yoko életének ezután egyik legfontosabb része Lennon emlékének gondozása lett.


Paul és Linda McCartney 1967-ben találkozott, amikor Linda Londonban fotózott. Egy évvel később megint összefutottak New Yorkban, ami után Paul már felhívta Lindát, hogy ugorjon át hozzá Londonba. Ezután nem sokkal össze is házasodtak és létrejött egy újabb legendás páros, akik állítólag egy hétnél többet csak egyetlen egyszer töltöttek egymástól külön. Négy gyermekük született, Linda még együtt is zenélt Paullal a Wings-ben. Valószínűleg máig együtt is lennének, ha Linda 1995-ben, mellrákban meg nem hal.


Debbie Harry és Chris Stein a The Stilettos nevű zenekarban ismerkedtek meg 1974-ben. Amikor már nagyon össze hangolódtak valami újat akartak, kiléptek a bandából és egy sajátot alapítottak Blondie néven, Debbie gúnynevéből. A siker közepén is erős maradt a kapcsolatuk, csak a 90-es években váltak el útjaik a magánéletben, ugyanis zeneileg máig együtt dolgoznak.


Stevie Nicks és Lindsey Buckingham szinte ahogy megismerkedtek, egyből zenésztársak és hálótársak is lettek. 72-ben vették fel első dalaikat amire egész jó kritikát kaptak. Erre figyelt fel Mick Fleetwood, aki fel akarta venni Lindsey-t zenekarába, de ő ragaszkodott Stevie-hez, amiből végül létrejött a Fleetwood Mac. A zenekar jól ment, ami végül betett a párosnak és Stevie összekavart Fleetwooddal titokban 1977-ben, azán pedig egy rövid romác fűzte Don Henley-hez is. Lindsey-vel természetesen szétmentek, de továbra is együtt zenélnek.


Sid Vicious és Nancy Spungen először 1977 márciusában találkoztak és elkezdtek járni. Kapcsolatuk teljesen tönkretette őket és az együttest, folyamatosan két végén égették a gyertyát. A történetnek a manhattani Hotel Chelsea-ben lett vége, ahol Nancy-t vérbe fagyva találták 1978 október 12-én, megkéselve, Sid pedig a folyosón szédelgett. Azt nem tudni, pontosan hogy esett a dolog, de vélhetően a heroin és Sid keze is benne volt. Nem sokkal később 1979. február 2-án Vicious is meghalt, túladagolásban.


Ozzy és Sharon Osbourne 1979-ben találkoztak, miután Ozzy végzett a black Sabbath-tal. Randizni kezdtek és Sharon átvette az énekes menedzsmentjét, majd 1982-ben Hawaii-n összeházasodtak. Sharon tulajdonképpen megmentette Ozzy életét saját magától, kihozta alkoholfüggőségéből és egyengette karrierjét, majd a sajátjára is lett ideje.


Cher és Sonny egy kávézóban látta meg egymást 1962-ben. Cher akkor még csak 16 éves volt, Sonny pedig 27. Először barátok lettek, aztán szerelmesek és zenésztársak, 1964-ben nem hivatalosan összeházasodtak és karrierjük is beindult. A 70-es években elképesztően sikeresek voltak, majd 75-ben egy csúnya és hangos válás során befejezték házasságukat, amit hivatalosan gyermekük Chestity születése után kötöttek.David Bowie és Iman sírig tartó szerelme szerelem volt első látásra. Bowie-nak és Imannak egy lánya született, Alexandria Zahra Jones, Bowie fiát, Duncan Jones rendezőt is nevük alá vették. Igazi álompár, akik látszatra tökéletes ellentétei egymásnak, mégis elválaszthatatlanok voltak 1992-es házasságuk óta.


Kurt Cobain és Courtney Love 1990-ben találkozott először, de Courney akkor már egy ideje plátói érzelmeket táplált a Nirvana énekese iránt. Kurt sokáig nem tudta kitalálni, mit akar, volt, hogy találkoztak, aztán hónapokig nem, de 1991-ben már egy párost alkottak, szerelmüket pedig a drog is szépen átszőtte. Courtney 1992-ben lett terhes, és még mielőtt lányuk, Frances Bean Cobain megszületett volna, Hawaii-n összeházasodtak. Kurt pizsiben jelent meg az eseményen, mert lusta volt öltönyt venni. Kapcsolatuknak Cobain 1994-es öngyilkossága vetett véget.


Laurie Anderson és Lou Reed már a 70-es években is ismerték egymást, mindketten New York meghatározó zenészei voltak. Sokszor dolgoztak együtt és szerették egymást, ám csak nagyon későn, 2008-ban házasodtak össze. Rövid idejük maradt csak együtt, mert Reed 2013-ban meghalt.


PJ Harvey és Nick Cave a kilencvenes évek közepén dolgozott és randizott egyszerre. Szakításuk annyira megviselte Cave-et, hogy az összes érzelmét a The Boatman 's Call albumon öntötte ki, ami az egyik legsikeresebb lemeze lett. Egyébként Harvey után jött össze Cave legnagyobb múzsájával és későbbi feleségével, Susie Bick-kel.


Josh Homme és Brody Dalle, Dalle még a Rancid-es Tim Armstrong felesége volt, amikor összekavarodott Josh Homme-mal. Armstrong biztosan nem votl boldog, amikor látta Dalle-t a Queens of the Stone Age frontemberével smárolni a Rolling Stone címlapján, 2003-ban el is váltak. Homme és Dalle 2007-ben összeházasodtak, kapcsolatuk pedig azóta is tart és van két gyerekük.


Gwen Stefani és Gavin Rossdale 1995-ben lettek egy pár, gyönyörűek voltak és fiatalok. 2002-ben összeházasodtak, kétszer is, Londonban és Los Angeles-ben. Azóta három gyerekük született és máig együtt vannak, bár a pletykák szerint a harmadik baba kellett ahhoz, hogy megmentsék a házasságukat.


Meg White és Jack White a zenekar indulásakor jól átverték a világot és azt hazudták mindenkinek, hogy testvérek. Pedig valójában hosszú ideig jártak és 1996-tól 2000-ig házasok is voltak. A megromlott szerelmi viszony ellenére azonban később is tök jól működött közöttük a munka így zenekarként maradtak duó. Persze később kiderült a ferdítés, majd 2011-ben, nagy sikerek után a The White Stripes is feloszlott.

 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Freddie Mercury igaz szerelme
  2017-11-11 21:47:24, szombat
 
  A Queen frontembere, a felejthetetlen Freddie Mercury 1946. szeptember 5-én látta meg a napvilágot Zanzibáron, Farrokh Bulsara néven.

Freddie Mercury
Gyermekkorának nagyrészét Indiában töltötte, már 7 évesen zongorázni tanult, 12 évesen pedig megalapította első saját bandáját a Hectics zenekart.

Freddie Mercury
The Hectics
17 évesen tért vissza családjához, ám a zanzibári forradalom miatt menekülniük kellett, így Angliába költöztek. Miután művészeti szakon lediplomázott, összeköltözött akkori szerelmével, Mary Austinnal. Igen, egy nővel. 1976-ban, 30 évesen szakított a lánnyal, ekkor jött rá, ő tényleg a férfiakat szereti.

Mary Austin és Freddie Mercury
Freddie és Mary szétváltak ugyan, de az énekes életének végéig nagyon közeli barátságot ápoltak. Freddie gyakran emlegette őt élete szerelmeként és legjobb barátjaként.

"A szeretőim mindig megkérdezték, miért nem tudják helyettesíteni Maryt. Mondtam nekik, hogy azért, mert ez egyszerűen lehetetlen. Ő az egyetlen igaz barátom. Számomra ő a feleségem, a kapcsolatunk pedig házasság volt" - mondta 1985-ben egy interjúban.

Mary Austin és Freddie Mercury, 1987
Freddie Mercury életében később egy másik nő is megjelent, Barbara Valentinnal egy darabig együtt járt.

Barbara Valentin és Freddie Mercury
Élete utolsó éveiben egy Jim Hutton nevű fodrásszal élt, ő ápolta, és ő volt mellette a halálakor. Freddie Mercury 1991. november 24-én hunyt el.

Jim Hutton és Freddie Mercury 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Robert Johnson aki eladta a lelkét az ördögnek
  2017-09-16 21:12:06, szombat
 
  Robert Leroy Johnson (1911. május 8. - 1938. augusztus 16.) amerikai bluesgitáros volt, az egyik leghíresebb delta blues zenész. Az 1936-37-ben kiadott dalai figyelemre méltó ének- és gitár-tudásról, továbbá dalszerzői képességről tesznek tanúbizonyságot. Mindössze 27 évet élt, így elég kevés dokumentum maradt róla, ami igazi legendává tette őt.

Stúdió portré (kb. 1935), Johnson két vagy három igazolt fényképének egyike
Robert Johnson a Mississippi állambeli Hazlehurst mellett, egy farmon született. Születési idejét nem lehet biztosan megállapítani. Az iskolai papírok, valamint halotti bizonyítványa 1909-et és 1912-t teszik meg születési évének, egyik sem említi az általánosan elterjedt 1911-et. Állítólag gyerekkora óta szenvedett attól, hogy a rasszista délen feketének született. Először Son House és Charlie Patton játékát próbálta utánozni, 1930 körül játszott is Son House-zal. További partnerei: Johnny Shines, Howlin' Wolf, Sonny Boy Williamson, Elmore James.

Robert Johnson
Csak 29 dalt vettek fel tőle, tizenhármat kétszer, így ma 42 dala ismert. A felvételek két alkalommal, 1936 novemberében, a Texas állambeli San Antonióban (egy hotelben), valamint 1937 júniusában, Dallasban (egy iroda hátsó szobájában) készültek. Köztük volt a "Come on in My Kitchen", a "Love in Vain", a "Sweet Home Chicago", a "Cross Road Blues", a "Terraplane Blues" és az "I Believe I'll Dust My Broom"; ezeket sokan feldolgozták.

Egy népszerű legenda szerint Johnson whiskeyébe egy féltékeny férj sztrichnint kevert. Ám a mérgezésből felépülhetett, és talán tüdőgyulladásban halt meg 1938. augusztus 16-án, a Mississippi állambeli Greenwoodban. Vannak feltételezések, melyek szerint szifiliszt kapott. Halálának valódi oka azonban mindmáig ismeretlen, halotti bizonyítványa szerint holttestét egyetlen orvos sem látta.

A 61-es, és a 49-es út találkozása Clarksdaleben (MS, USA). A legenda szerint itt adta el Johnson a lelkét az ördögnek.
Egy másik legenda szerint Johnson eladta a lelkét az ördögnek a 61-es és a 49-es út kereszteződésében, a Mississippi állambeli Clarksdale-ben; sokan ezzel magyarázták, hogy nagyon rövid idő alatt vált nagyon rossz gitárosból nagyon jó gitárossá. A kereszteződés, amelyre Johnson hivatkozik, eléggé közel van ehhez. A történetet először Son House mesélte, de ezt Johnson egyetlen dala sem erősíti meg, a beszédes címek ellenére sem: "Me and the Devil Blues" (Én és az ördögi blues), vagy a "Hellhound on My Trail" (Nyomomban a pokol kutyája).

Robert Johnson feltételezett sírja Quito (Mississippi)Quitóban (MS, USA)
Johnsont gyakran nevezik minden idők legnagyobb blueszenészének, vagy a 20. század legfontosabb zenészének, de azok, akik először hallják felvételeit, némiképp csalódnak. Ez azért lehet, mert idegen tőlük az érzelmek ilyen fokú kifejezése, ami a Delta blues sajátossága, vagy mert a felvételek minősége nem mérhető a maiakéhoz. Johnson gitárjátéka nagyon ügyes, hangja viszont kissé éles volt.

Sokan kérdőjelezik meg Johnson eredetiségét. Nem ő találta ki a bluest, mivel már majd' ötven évvel azelőtt készültek blues-felvételek. Példaképe az utánozhatatlan Son House volt, aki mindenkinél (kivéve barátjánál, Charlie Patton-nél) többet tett a Delta blues stílusának meghonosításáért: száraz hangja és slide-os gitározása egy fémtestű gitáron egyedivé tette. De Johnson ehhez hozzáadta Skip James szeszélyességét és Lonnie Johnson jazzes stílusát. Néhány dalában csak névrokonát utánozza. Ismerte Leroy Carrt, aki akkoriban a legismertebb férfi bluesénekes volt, és néhány dalának ("Sweet Home Chicago", "I Believe I'll Dust My Broom") forrása a városi blues volt (Kokomo Arnold, Peetie Wheatstraw).

Johnson L-1 Gibson gitárja, amit később újra kiadott a Gibson, Johnson tiszteletére
Johnson ezekből egy új hangzást dolgozott ki, ami közvetlen volt és ravasz. A "Sweet Home Chicago"-n hallható, ahogy a mély húrokon egy guruló, biztos kíséretet ad a dalnak. Előszeretettel játszott különleges dallamokat a magasabb húrokon, ahogy ez a "Walking Blues"-on is hallható. Együtt játszott a fiatal Howlin' Wolffal és Sonny Boy Williamson II-vel (aki állítólag ott volt a végzetes éjszakán, amikor Johnson megitta a mérgezett whiskeyt, és figyelmeztette is, hogy ne igyon a nyitott üvegből). Johnson saját mostohafiát, Robert "Junior" Lockwood-ot is tanította. Elmore James és Muddy Waters is mentorának vallotta őt. Ezek a zenészek és mások, akik az 1950-es években kialakították a Chicagoi bluest, mind az ő dalait játszották, csak elektromos erősítéssel.
 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Híres zenészek és kedvenc állataik
  2017-08-28 21:16:51, hétfő
 
  Patti Smith amerikai énekesnő, író és képzőművész.
Iggy Pop vagy eredeti nevén James Newell Osterberg, Jr amerikai szólóénekes.
Joey Ramone eredeti nevén Jeffrey Ross Hyman amerikai énekes és dalszövegíró.
Tupac Amaru Shakur, művésznevén 2Pac és Makaveli amerikai rapper és színész.
Björk izlandi énekesnő, zeneszerző.
Laurie Anderson amerikai művész, zenész.
Frank Zappa amerikai zeneszerző, gitáros, producer és filmrendező.
Jim Morrison eredeti nevén James Douglas amerikai énekes, dalszövegíró és költő.
Laura Marling angol zenész és dalszerző.
Robert Plant, angol énekes, dalszövegíró.
Syd Barrett angol énekes, gitáros, zeneszerző.
Steve Marriott angol énekes, gitáros, billentyűs, zeneszerző.
Davy Jones angol énekes, dalszerző.
Joan Baez ír-mexikói származású amerikai folkénekesnő.
John Lennon eredeti nevén John Winston Lennon a 20. század egyik legnagyobb hatású énekese, zeneszerzője, költője.
Bob Dylan amerikai énekes, dalszerző, zenész, költő.
Paul McCartney brit zenész, zeneszerző.
Keith Moon angol dobos.
Elvis Presley amerikai énekes, zenész.
Kurt Cobain amerikai énekes, szövegíró és gitáros.
Eric Clapton brit gitáros, énekes és zeneszerző.
David Bowie angol zenész, színész, zenei producer és zeneszerző.
Billie Holiday eredeti nevén Eleanora Fagan Gough amerikai jazz énekesnő.
Freddie Mercury eredeti nevén Farrokh Bulsara párszi indiai származású brit énekes és zenész.
Ozzy Osbourne eredeti nevén John Michael Osbourne angol énekes.
Steven Patrick Morrissey angol énekes-szövegíró. 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Híres rockerek a 90-es években és most
  2017-07-31 20:29:49, hétfő
 
  Red Hot Chili Peppers 1999-ben és 2013-ban


Keith Flint (The Prodigy) 1996-ban és 2015-ben
Shirley Manson (Garbage) 1996-ban és 2012-ben
Kortni Lav és Frensis Bin Cobain 1994-ben és 2017-ben
Bjork 1995-ben és 2012-ben
James Hetfield (Metallica) 1991-ben és 2017-ben
Sinead O'Connor 1991-ben és 2015-ben
Alanis Morissette 1999-ben és 2015-ben
Aerosmith 1994-ben és 2017-ben


Natalie Imbruglia 1998-ban és 2015-ben
Depeche Mode 1990-ben és 2013-ban


Dolores O'Riordan (The Cranberries) 1995-ben és 2012-ben
Jon Bon Jovi 1991-ben és 2016-ban
Iggy Pop 1997-ben és 2017-ben
Shania Twain 1998-ban és 2014-ben
Skin (Skunk Anansie) 1996-ban és 2011-ben
A-ha 1999-ben és 2016-ban


Roxette 1991-ben és 2012-ben
Dexter Holland (The Offspring) 2002-ben és 2013-ban 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Fekete rapperek gyerekkorukban és most.
  2017-06-08 22:48:55, csütörtök
 
  Kanye West - Hároméves korában szülei elváltak, édesanyja pedig magával vitte Kanyét Chicagóba, ahol először a helyi művészeti iskolába járt, majd később megpróbálkozott az egyetemmel is, ám onnan rossz jegyei miatt kirúgták.


50 Cent - 50 cent a South Jamaicában, Queens környékén, New Yorkban nőtt fel, apa nélkül. Anyja, Sabrina nevelte fel, aki 15 évesen szülte meg őt. Anyját 1983-ban meggyilkolták. 50 Cent 12 évesen kezdte a drogdílerkedést az 1984-1990 közötti amerikai crack-láz idején. Miután kiszállt a kábítószerüzletből a zenei karrier kedvéért, 2000-ben meglőtték, 9 golyó találta el, de túlélte.


Jay-Z - New York város Brooklyn városrészének Bedford-Stuyvesant nevű kerületében nőt fel a Marcy lakótelepen. Jay-Z a brooklyni Eli Whitney Középiskolába járt addig, amíg azt be nem zárták. Ezek után átiratkozott a George Westinghouse Career and Technical Education Középiskolába, ahova más jövőbeli rapperek is jártak, mint The Notorious B.I.G vagy mint Busta Rhymes. Annak ellenére hogy kiváló tanuló volt nem fejezte be tanulmányait. Zenéjében sokszor utal arra hogy részt vett drogok eladásában.


Snoop Dogg - Snoop Dogg a tagja volt a Crips nevű utcai bandának középiskolás korában. A középiskola elvégzése után letartóztatták kokain birtoklásáért és hat hónapot kapott a Wayside megyei börtönben.


Wiz Khalifa - A hadseregben dolgozó szülei elváltak amikor Khalifa 3 éves volt. A szülők hadseregben való részvétele miatt gyakran kellett költöznie. Élt többek között: Angliában, Németországban és Japánban mielőtt letelepedett Pittsburghben.


Drake - Drake kezdetben csak színészként mutatta meg tehetségét, egy tinisorozat keretein belül: Degrassi: The next Generation-ben, a 2000-es évek elején.


Lil Wayne - Wayne mielőtt rímeket faragott, és egy rappelő géppé vált volna, 11 éves korában találkozott Bryan Williams rapperrel, aki egyben a Cash Money Records tulajdonosa. Wayne felmondott egy freestyle-t Williams üzenetrögzítőjére, így lett Williams a fiatal rapper mentora, és ettől kezdve a Cash Money Records adja ki a szövegeit.


Tyga - Comptonban nőtt fel, Lil Wayne-t, Cam'ront és Eminemet hallgatva. Akkor kezdett el rappelni, amikor Travie McCoy felfedezte egy sportboltban, és Tyga odaajándékozta neki a mixtape-jét.


Kendrick Lamar - 16 évesen készítette el első demo lemezét akkor még K-Dot néven, amire felfigyelt egy helyi kiadó, a Top Dawg Entertainment (TDE), így ide szerződött már a kezdetekben. Ezután az évek alatt készített különböző mixtape-eket, ezekkel egyre nagyobb hallgatóságot maga köré gyűjtve. Az első nagy áttörést a 2010-ben megjelent Overly Dedicated lemez hozta meg, még többen felfigyeltek rá, köztük a west coast hip-hop legenda, Dr. Dre is

 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
2000-es évek rocksztárjai akkor és most.
  2017-06-08 22:47:55, csütörtök
 
  Bill Kaulitz, a Tokio Hotel együttes énekese
Pete Wentz, Fall Out Boy együttes basszusgitárosa
Ville Valo, a HIM együttes énekese
Marilyn Manson, a Marilyn Manson együttes énekese
Gerard Way, a My Chemical Romance együttes énekese
Joel Madden énekes és Benji Madden gitáros a Good Charlotte együttes tagjai
Till Lindemann, a Rammstein együttes énekese
Lauri Ylönen, a The Rasmus együttes énekese
Avril Lavigne pop-rock énekes
Fred Durst, a Limp Bizkit együttes énekese
Billie Joe Armstrong énekes, Mike Dirnt basszusgitáros és Tré Cool dobos a Green Day együttes tagjai


Amy Lee, az Evanescence együttes énekesnője
Chester Bennington, a Linkin Park és a Dead by Sunrise frontembere. 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Rocksztárok Japánban az 1970-80-as években.
  2017-05-22 21:58:45, hétfő
 
  A Van Halen együttes, Osaka, 1979. szeptember.
David Bowie, Tokió, 1973. április 5.
A Kiss együttes, Tokió, 1977. március.
The Police, Kurashiki, 1981. január.
A Led Zeppelin együttes, Hiroshima, 1971. szeptember.
Carlos Santana, Dazaifu, 1973. június 26.
Rod Stewart, Ronnie Wood és Ian McLagan, Tokió, 1974. április.
John Fogerty, a Creedence Clearwater Revival zenekar énekese, Tokió, 1972. február.
A Led Zeppelin együttes, Hiroshima, 1971. szeptember 26.
Johnny Rotten, a Sex Pistols punkegyüttes énekese, Tokió, 1983. június.
Kate Bush énekesnő, Tokió, 1978. június.
A Queen együttes, Tokió, 1975. április 22.
A Queen együttes, Tokió, 1976. március-április.
A Kiss együttes, Tokió, 1978
Suzi Quatro és Len Tuckey, Tokió, 1978.
Talking Heads együttes, Kyoto, 1981.
A Queen együttes, Tokió, 1975. április 22.
Andy Summers, a The Police együttes gitárosa, Tokió, 1981.
John Fogerty, a Creedence Clearwater Revival zenekar énekese, Tokió, 1972.
Carlos Santana, Kamakura, 1974.
A Led Zeppelin együttes, Hiroshima, 1971. szeptember.
Steven Tyler az Aerosmith együttes énekese, Kyoto, 1977.
A Queen együttes és Misa Watanabe, Tokió, 1981. február 13.
U2 együttes, Tokió, 1983. november. 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
Híres rock zenészek ritka fotói - 2. (30 kép).
  2017-05-18 21:42:03, csütörtök
 
  Kurt Cobain, 1993.
Kurt Cobain
Rolling Stones, 1965.
Eric Clapton és Ron Wood.
Beatles, 1967.
Black Sabbath.
Debbie Harry, London, 1980.
Red Hot Chili Peppers, New York, 1985.
Ringo Starr és a felesége Maureen Starkey Tigrett és a gyerekük, 1960
Arnold Schwarzenegger, Slash és Axl Rose, 1990.
Queen, Tokyo, Japán, 1975. április 22.
Freddie Mercury az utolsó videofelvétellel előtt, 1991. október.
The Doors, 1969. december.
Iron Maiden, 1984.
James Hetfield és Kirk Hammett, 1983
James Hetfield és a családja.
Debbie Harry, 1978.
Debbie Harry, 1979.
Scorpions, 1974.
Paul McCartney és George Harrison.
Jane Birkin és George Harrison.
Mick Jagger, 1973.
Keith Richards, New York, 1992.
Led Zeppelin, 1969.
Yoko Ono és John Lennon, New York, 1972.
David Bowie, Paul Simon, Art Garfunkel, Yoko Ono és John Lennon, 1975.
John Lennon, 1966.
John Deacon, Roger Taylor és Freddie Mercury, 1974.
Phil Collins, 1973.
Ozzy Osbourne. 
 
0 komment , kategória:  Zenevilág  
     1/84 oldal   Bejegyzések száma: 834 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 1827 db bejegyzés
Összes: 37084 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5333
  • e Hét: 35523
  • e Hónap: 161405
  • e Év: 5065112
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.