Regisztráció  Belépés
1vargaildyko.blog.xfree.hu
...Légy, amivé legszebb hajlamaid által válhatsz - de elsősorban maradj ember. (Tatiosz) Tücsök Ildykó
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/49 oldal   Bejegyzések száma: 484 
Heti horoszkóp 2014. április 28-május 4.
  2014-04-28 11:16:29, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. április 28-május 4.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
Ha sohasem tanul meg nemet mondani, azzal csak bajba sodorhatja magát megint. Ha már elvállal valamit, azt jogosan kérik öntől számon. Nem érdekes, hogy mennyire is van túlterhelve. Ezen a héten rendkívül rámenős kedvében lesz szerelmi téren.

BIKA 04.21. - 05.20.
Ön egy gondoskodásra született ember, szüksége is van azokra, akiket pátyolgathat. De az is természetes, hogy mindezért viszonzást is vár. Ha a kedvese ebben nemigen jeleskedik, adja tudtára. Munkahelyén a héten a szabadság legyen a jelszava!

IKREK 05.21. - 06.21.
Ez az ön hete lehet a munka terén! Ragadja meg a kedvező lehetőségeket, alkosson, teremtsen valami újat! Lehet, hogy amit ma a hobbijának tart, az holnap a kenyérkeresete lesz. Legyen fantáziadús! Ha ön magányos, akkor most felszabadultan ismerkedhet.

RÁK 06.22. - 07.22.
Párkapcsolatával kapcsolatban felesleges magát lelkifurdalással gyötörnie. Ön nem tett mást, csak hangot adott a kétségeinek. Ha ezt a kedvese túlreagálja, és mindenféle szemrehányásokat tesz önnek, akkor alighanem őt lehet inkább vádolni az értetlenséggel.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Munkahelyén a héten a ne szólj szám, nem fáj fejem taktikája lehet most a célravezető. Akár a főnökeiről, akár a beosztottairól van szó, nem szabad, hogy minden tudását kiadja. Párkapcsolatában a csábítás most sokat javíthat mindkettejük hangulatán.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Ön a pénzcsinálás művésze, de a kevés pénznél nem kevesebb gondot jelent a sok sem. Most éppen ezzel a tapasztalattal kell megbirkóznia. A befektetéseit érdemes felülvizsgálnia. A kölcsöneit még inkább. Partneréért adja fel néhány ,,idegesítő" szokását!

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Ezen a héten kényeztesse magát, vegye kicsit lazábbra a dolgokat. Forogjon sokat társaságban, és engedje szabadjára a humorérzékét. Azzal sokkal többet elérhet, mint a nyers erővel. A szókimondás is másként hat, ha a vége nevetősre vehető. Ne legyen sértődékeny.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Ha plusz feladatokat vállalt, akkor legjobb, ha minél előbb megoldja, és nem halogatja. Hiszen ez a hét nagyon rövid, s a hosszú hétvégén biztosan igényt tart önre a családja. Nyugtassa meg kedvesét, hogy flörtölgetése csak ujjgyakorlat, merő női szeszély volt.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Jók a megérzései a magánéletével kapcsolatban. Ha azt érzi, hogy a kedvese más nők iránt vonzódik, ne legyen rest tanulni az ,,ellenségtől". Csinosítsa magát ön is jobban, változtasson a stílusán. A nő legnagyobb hatású fegyvere, vonzereje, szexepilje az intelligenciája.

BAK 12.22. - 01.20.
Ha nem együtt élnek, jónak tűnik a kapcsolata, hiszen a távolság, az elérhetetlenség elfedi a hibákat, sokkal ideálisabbnak látszik most a partnere, mint amilyen valójában. Ha azonban összebútoroznak, a közös élet csak csalódást hozhat.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
A sikeres embert önről mintázták, és a szerencse most aktivitással párosulva egy új kezdetet hozhat el. Használja ki az alkalmat, keresse a tapasztaltabb kollégái társaságát, fogadja el a tanácsukat. A tartós kapcsolatokban felmerülhet a válás gondolata.

HALAK 02.20. - 03.20.
A bolygók váratlan érzelmi kitöréseket jeleznek. Talán egy régi kedves ismerőse bukkan fel. Vigyázzon! Attól, mert így utólag sokkal szebbnek látja az emlékeket, még nem biztos, hogy azok is voltak, hiszen akkor nem szakítottak volna. Az idő szépít meg mindent. 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. április 21-27.
  2014-04-22 10:35:13, kedd
 
 

Heti horoszkóp 2014. április 21-27.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
A parázs viták még mindig jobbak, mint a kimondatlan feszültségek: erre gondoljon, ha a kedvesével való veszekedésből már igencsak elege van. Persze nem mindegy, hogy mire mennek, hogy meddő-e avagy sem a vitájuk. Legyen ezért első a kompromisszumkészségben is, mert most a szokásostól eltérően nem ön, hanem a kedvese köti jobban az ebet a karóhoz. Ha képtelenek lesznek dűlőre jutni a vitás kérdésekben, akkor ez a hét akár szakításhoz is vezethet! Ha ennek még a gondolatába is belereszket, legyen engedékeny! Ön szerencsés, mert a legjobb érzéke van a váratlanhoz, a hirtelen termett helyzetek spontán kezeléséhez. A jó reflexeire szüksége is lesz ezen a héten, mert sok múlik azon, mire hogy tud reagálni.

BIKA 04.21. - 05.20.
Ön most igazán elemében van, ellenállhatatlan, és lenyűgöz bárkit az ellenkező nem tagjai közül. Persze nem árt azért egy kicsit rákészülnie, ha komolyan hódítani akar. Töltsön reggelenként több időt a tükör előtt! Ne csak a sminkkel, de az arckifejezéssel is. Keltse fel magában, és maga is érezze a kisugárzó erőt, amivel a férfiakat magához vonzhatja. Rásegítésként nem árt egy-két kiegészítő: piros alsónemű, mely láthatatlanul is tüzet sugároz, piros karkötő, mely szintén a szexuális erőt növeli. Pénzügyileg és munka terén is sikeres hét várható. Ám éppen ezért, nem árt, ha nyitva tartja a szemét, miféle intrikák készülnek maga ellen. Ha valaki túlságosan kitűnik, az mindig bántja a kevésbé sikereseket.

IKREK 05.21. - 06.21.
Az utazási kényszere egyfajta menekülési vágy a megszokott körülmények, vagy a családi kötődések és kötelezettségek elől. Nem szép azonban, hogy így le akarja rázni a szeretteit. Velük együtt is megélheti a másféle lét örömét. Ez annál is inkább fontos lenne, mert minél több időt tölt el nélkülük, annál nagyobb lesz bennük a frusztráció. S mikor visszatér, annál több zúdul majd a bánatukból, haragjukból az ön fejére. A bűntudatát pedig nem tudja legyőzni azzal, ha egyszerűen búcsút int nekik. Több szabadidőre lenne szüksége a kibontakozáshoz, de a munkahelyén annyira be van fogva, hogy erre egyelőre nincs esélye. Az önmegvalósítással sajnos még várnia kell nyugodtabb időkre. Marad a robot.

RÁK 06.22. - 07.22.
Egy kisebb távolság, rövidebb utazás csak felfűti a vágyukat, akár ön, akár a kedvese az, aki a távolba kényszerül. Ezért ne kedvetlenedjen el, ha rövid időre elszakadást jeleznek is a csillagok. Persze, ha valami oknál fogva a vártnál hosszabbra nyúlna a távolmaradás, akkor ne tétovázzon! Utazzon ön is utána a hétvégén, vagy hívja maga után a kedvesét. A távolság nem akadálya a szerelemnek. Főleg, hogy olyan erős és mély önök között a vonzalom, akár már évek óta, akár csak néhány hete ismerik is egymást. Maradjon az előtérben! Sikerre, a pályáján való emelkedésre csak akkor számíthat, ha látványosan ott van, ahol lennie kell. Még ha távmunkában dolgozik is, e héten többet sündörögjön a főnöke előtt!

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Érzelmei nagyon erősek és mélyek, ezért nem is csoda, ha öntől szokatlanul, fájónak érzi a szerelmet. Ön a felhőtlen, szórakoztató, gondtalan érzések kedvelője. De a kötődés sajnos mindig egy kis bánattal jár. Örüljön e bánatának, mert ez azt jelzi, hogy az érzései mélyek és erősek. Ha eddig nem lenne elköteleződve, most feltétlenül szükségét érzi majd a gyűrűnek. Ez a tavasz ezen a téren is változást kell hozzon. Tegyen lépéseket ennek érdekében, fejezze ki az érzéseit! Összetorlódtak a munkái, de a helyzet korántsem annyira vészes, mint amilyennek első pillanatra tűnik. Ezért, ha váratlanul újabb megbízást kap, ne mondjon nemet: később nagyon sajnálná, hogy így tett.


SZŰZ 08.24. - 09.23.
Önön is múlik, hogy mennyire teszi lehetővé a kedvesének, hogy bebizonyítsa férfiasságát, határozottságát és erejét. Nem jó, ha ezt az ön ellenében kell megtennie, ezért bármily nehezére is esik, ez egyszer játssza el a gyenge nő szerepét. Jól fog járni, hisz végre letehet bizonyos terheket. Ja, hogy ezért cserébe elveszti az irányítást? A hatalom sokszor csak látszat, de a férfiaknak erre nagy szüksége van. Attól még ön lehet az irányító, csak ez egy kicsit rafináltabb szerep. Tanuljon, fejlődjön! Ha meg akarja tartani a pozícióját, akkor ne hagyja, hogy az érzelmek uralkodjanak el önön a munkahelyi viták során. Ha azt látják, hogy könnyen kijön a sodrából, érzelmileg labilisnak fogják tartani.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
A társa mindent megtesz azért, hogy az ön figyelmét magára irányítsa. Ha folyamatosan csak elutasítja önt, azzal azt éri el, hogy a végén csatatérré válik az otthonuk. Legyen elfogadó, és örüljön az ő örömeinek! Ön általában nagyon empatikus, de ezt a képességét mostanában mintha a háttérbe szorítaná egoizmusa és karrierizmusa. Kicsit feledkezzen meg magáról! A hétvégén menjenek a természetbe: a zsenge füvön heverve távolinak és irreálisnak tűnnek majd a világi célok. A szerelem érdekesebb. Egy új tanulási lehetőség éppen jól jöhet, hogy az önben túltengő energiákat leköthesse. Inkább szellemi téren legyen tettre és harcra kész, ezzel duplán jót tesz önmagának. Okosodik, és barátságos marad.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Rengeteg partira, bulira, baráti találkozóra hívják: fogadjon el annyit, amennyit tud! Ha ön magányos, most esélyes, hogy találkozik valakivel, aki önnek való. De ehhez bele kell mennie az élet sűrűjébe. Ha kapcsolatban él, akkor meg a párkapcsolat frissítéséhez lenne jó, ha egy kicsit közösen megmerülnének a társadalmi életben. Új élményekkel gazdagodva egymást is újra érdekesnek és vonzónak fogják találni majd. Ha nem így tesz, könnyen megjelenhet az a bizonyos harmadik, de nem elkerülhetetlenül. Csak akkor tud túljutni az elébe tornyosuló akadályokon, ha nem ön akar mindent megoldani, ha képes a jó munkamegosztásra. Ha ön főnök, bízzon többet a beosztottaira! Ha alkalmazott, győzze meg a főnökét!

NYILAS 11.23. - 12.21.
Ha régóta elhanyagolta már a társasági életet, most meglepve tapasztalhatja, hogy az nem is olyan kellemetlen, mint azt magának eddig beállította. Talán a visszahúzódásra inkább hajlamos társának akart csak megfelelni. Valójában önnek nagyon nagy szüksége van a társadalmi jelenlétre, mert az otthon melegét, a kényelembe való visszahúzódást, és a társkapcsolatot is csak akkor tudja igazán értékelni, ha időnként a nagyvilági életben is jelen lehet. Ezt a párjának is meg kell értenie, még ha nehéz is! A munkahelyén még mindig kicsit háttérbe szorítottnak érzi magát. Talán a pozíciójából is vesztett. Gondolkozzon el, mit kellene tanulnia, hogy jobb lehessen a helyzete a közeljövőben!

BAK 12.22. - 01.20.
A kihívások hetét éli szerelmi téren is. Úgy érzi, ez a tavasz vagy meghozza a szükséges változásokat a párkapcsolatában, vagy véget vet mindennek. Legyen azért taktikusabb: ha a kedvese csak az elszántságot, s az összeszorított ajkakat látja, akkor aligha gyújtja fel benne a szerelmes vágyódó lángját. Azt a bizonyos mézesmadzagos technikát kellene jobban elsajátítania. Csalogasson, mosolyogjon, csábítson - és aztán kegyetlenül követeljen! Szép, vagy nem szép, de hatásos eljárás. Ősi, női. A kapkodás miatt elmulaszthat egy fontos dolgot, amit már megígért a főnökének, vagy valamelyik kollégájának. Ha erre emlékeztetnék, ne kapja fel a vizet, hanem amilyen gyorsan csak teheti pótolja be!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Ez a hét nem kedvező a kapcsolatban élőknek. Előfordulhat, hogy éppen most, a húsvéti ünnepek alatt szólítják távolra a kötelességei. Ne csodálkozzon, ha ezt a kedvese nem hajlandó csak úgy benyelni. Ha teheti, vigye inkább őt is magával: ezzel megmentheti a kapcsolatát, és a munkáját is elvégezheti egyben. Ha ez nem megoldható, akkor legalább visszajövet igyekezzen minden módon kiengesztelni a társát. Talán menni fog. Talán nem. Utóbbi esetben elhúzódó sötét napokra számíthat szívügyekben. Egyesek azt terjesztik önről, hogy nagyképű, öntelt és tökéletesnek hiszi magát. Ön csak azon csodálkozik, hogy ez miért baj. Az ön vízöntős lazaságát nem könnyű megemésztenie némely kötelességtudó kollégájának.

HALAK 02.20. - 03.20.
Választás elé állíthatja önt a kedvese. Valószínűleg szorosabbra szeretné fűzni az önök közötti viszonyt: ha eddig még szingli lenne, akár meg is kérhetik a kezét. Azonban nagyon meg kell gondolnia, hogy kihez is köti az életét. Amit most elhatároz, az évekre előre egy bizonyos mederbe tereli a sorsát, az életét. Egy jó tanács: ne adjon fel mindent önmagából, abból, amit fontosnak tart, ami az önmegvalósítást jelenti önnek. De ne féljen: ön igenis alkalmas a családi életre, és az anyaságra is. A megérzései azt sugallják, hogy jobban teszi, ha az ellenségeivel békét köt. Nagyon jó ez a megérzés, ugyanis váratlanul kiderülhet, hogy éppen az segíthet önnek, akitől eddig a legjobban félt.


 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. április 14-20.
  2014-04-14 12:36:36, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. április 14-20.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
A szerelemben, ahogy az étkezésben is most különösen kedveli a rafinált édességeket. Azonban ne feledje, hogy ez önmagában még csak gyomorrontásra elég! És ez igaz mindkét dologra. A komolyságot, és bizonyos elvárásokat is előtérbe kell helyeznie, ha nem akarja, hogy csömör legyen a vége. A jót persze azért nem kell megtagadnia magától. Csak azt válogassa meg jobban, hogy kitől fogadja el, és hogy mit is kap még az édes habokon túl. Nehogy a végén elsüllyedjen benne! Ne legyen rideg, csak egy kicsit taktikusabb! Érzi, hogy valamiben változtatnia kellene, csak egyelőre azt nem látja tisztán, hogyan. A kulcs a próbálkozásban van. Többfelé is elindul, sok mindenben kudarcot vall, de egy valami biztosan be fog jönni.

BIKA 04.21. - 05.20.
A partnerével való kapcsolata valamilyen határféléhez közeledett. Jelentheti ez azt, hogy eszébe jut, hogy ultimátumot adjon neki: vagy változtat valamit a helyzetükön, akár a konkrét státuszukon, vagy ezentúl külön folytatják tovább útjukat. De jelentheti ez azt is, hogy másként, különösebb követelőzések nélkül is más irányt vesz a kapcsolatuk. A lesz, ami lesz érzése hatalmasodhat el az idősebbeken, a bölcsebbeken. Az ifjabbak valószínűleg türelmetlenebbek, és maguk csikarják ki a sorsukat. Keményen meg kell dolgoznia a sikerért, amire nemcsak szellemileg, de lelkileg, sőt fizikailag is fel kell készülnie. A tűrőképesség ugyanis legalább annyira fontos lehet, mint az állóképesség.

IKREK 05.21. - 06.21.
Az életből azt a részt igyekezzen jobban szemlélni és figyelembe venni, amely a ragyogást kölcsönzi neki. Ha a hibákra, a szomorúságra és a sértettségre koncentrál, akkor sajnos azok fognak nagyobb teret nyerni a szerelmi életében. Ugye ezt ön sem akarná? A felhánytorgatás helyett ezért inkább dicsérje partnerét azért, amiben az jó önnel szemben. A hála, a köszönet éppúgy megteszi a hatását, mint a szidalom. Csak ellenkező értelemben. Persze nem könnyű felülemelkedni a haragon. Mégis próbálja meg! A múltbeli sikereinek köszönhetően könnyebben átvészelhet egy nehéznek ígérkező időszakot. Szerencsés, mert megbecsülik, és a rutinjának, a tapasztalatainak is sokat köszönhet. De azért van még mit tanulnia.

RÁK 06.22. - 07.22.
Hajlamos lehet magát sokkal többre értékelni a kedvesénél. Úgy érzi, ön minden jó előmozdítója, míg a társa folyton csak galibát okoz, mindent elront. Azért ennél árnyaltabban kellene értékelnie a helyzetét! Könnyen eshet ugyanis abba a hibába, hogy a saját vétkeit, hiányosságait is a másikra vetíti ki. Ha baja van a saját korával, akkor a társát látja öregnek. Ha a súlyával, akkor a másikat kövérnek. Látszólag objektívnek tűnik, de ha mélyen az ítéletei mögé néz, be kell látnia, hogy igazam van. Inogni érzi székét, és talán nem is alaptalanul. Ha bizonytalan a helyzete, egyel több ok, hogy új lehetőségeket keressen! Nem is feltétlenül más helyen. Lehet, hogy a jelenlegi munkahelyén is van más esély.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A partnercserén gondolkozik, ám lehet, hogy csak egy kis változatosságra lenne szüksége. Ha a kedvese kedvetlennek bizonyul, akkor persze jogos, ha másfelé kacsingat. De lehet, hogy ezzel a kis flörtöléssel már eléri, hogy állandó partnere egy kicsit összekapja magát. Azért azt ne engedje, hogy a féltékenység ördöge teljesen erőt vegyen a szívén. Az már nem mulattatná önt sem, és csak mérgezné a kapcsolatukat. De ha egy kis színészkedésre van szükség ahhoz, hogy ne nézzék levegőnek, hát tegyen úgy! Jól nézze meg, hogy kivel lép szövetségre, kinek fedi fel a céljait! A taktikai megfontolások most fontosabbak lehetnek, mint a stratégiaiak. A játszma még nem dőlt el. Sok múlik ezen a héten.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
A partnere most mindennél fontosabb önnek, a gondolatai is folyton körötte járnak. Igaz, nem lesz teljesen probléma mentes ez az időszak, de vannak dolgok, amiket muszáj közösen tisztázniuk. A tartósság, a kapcsolat mederbe terelése természetszerűleg jár bizonyos korlátokkal. Ez jó is meg rossz is, de elengedhetetlen a hosszú távú együttélésben. Vegye azonban figyelembe azt is, hogy önnek könnyebb szabályok szerint élnie, mint a társának. De ön választott így, ezért nem szólhat egy szót sem! Nem kellene hencegnie a könnyen szerzett pénzével, mert ezzel csak irigyeket szerez magának, vagy ami még rosszabb, a kölcsönkérők özönét húzza magára. Ráadásul jobb lenne titkolnia a forrásait.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Úgy érzi, a szíve választottja elfordult öntől, titkol valamit, vagy ami még rosszabb, nyíltan viselkedik kihívóan másokkal. Talán legjobb, ha némi cinizmussal kezeli a dolgot, és tréfát csinál az egészből. Ha még e hűvös viselkedését egy kis kacérsággal is fűszerezi, biztos lehet abban, hogy vissza tudja fordítani a kedvesét. Ám, ha féltékenykedik, hisztériázni kezd, és kullancs módon a nyakára akaszkodik, azzal maga váltja ki belőle a menekülési kényszert, és ezzel előmozdítójává válik annak, amitől fél. Nagy tervei vannak, e ezek előmozdításához szokatlanul keménynek és törtetőnek kell bizonyulnia. Ez egyesek számára már agressziónak tűnhet. Sajnos ezen a héten a farkastörvények uralkodnak. De győzni muszáj! Az e heti telihold alighanem a Mérleg jegyűeket viseli meg a legjobban. Kivéve, ha szerető, ölelő karok várják.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
A társkapcsolata, de általában a társas viszonyok a szokásosnál erősebb érzelmi konfliktusoknak lehet kitéve. Nem ártana, ha megfigyelné önmagát is, hogyan viselkedik e helyzetekben, mert olyasmikre ébredhet rá, aminek általában nincsen tudatában. Márpedig a tudatos kontroll nagyon fontos akkor, mikor amúgy hajlamos belemerülni a lélek mélységeibe. Ha azt figyeli meg, hogy vitáik folyton ugyanabban a mederben folynak, természetesen meddőn, akkor kezdeményezze ön a változtatást! Zökkenjen ki! Igen nagy terveket forgat a fejében, de ezeket nagy valószínűséggel csak külföldön tudja megvalósítani. Ehhez pedig fejlesztenie kell a nyelvtudását. A tanulás sok terhet ró önre, de megéri az energia befektetés.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Ha úgy érzi, hogy a szerelem eltűnt az otthonából, utazzon el! Persze, ha van partnere, és nem akar hűtlen lenni hozzá, akkor vegye rá őt is, hogy önnel tartson! Ha erre nem hajlandó, akkor persze nagy a félrelépés veszélye. De úgy is mondhatnám, hogy ezt a kedvese harcolta ki magának, ha lusta. Egy kollégája iránt érzett vonzalma is kezd egyre nyilvánvalóbbá válni. Meglehet, a dolog kölcsönös, ám, ha mindketten elkötelezettek, akkor aligha lehet több, mint az életük fűszere. Jóllakni nem lehet tőle. Több pénzt szeretne, és magasabb pozícióba törne, de egyelőre nem tudja, merre induljon el. A vágy már elég, hamarosan az élet új lehetőségeket sodor ön elé. Csak észre kell vennie!

BAK 12.22. - 01.20.
Azt hitte, hogy ismeri a partnerét, a családtagjait, de rá kell ébrednie, hogy olyan személyiségfejlődésen mentek keresztül, amiről ön - talán a sok munkája, családtól elvonó teendői miatt - egyszerűen lemaradt. Türelemmel és odafigyeléssel kell újra megismernie őket. Az igazság persze az, hogy ön is sokat változott az utóbbi néhány évben. Ha a fejlődésük nem párhuzamosan haladt, az már önmagában ok lehet a különbözőségre, a harmóniátlanságra. De most van esély arra, hogy ezt újra megteremthessék. Rengeteg a teendője, és a sok munka miatt könnyen kapkodóvá, dekoncentrálttá válhat. Pedig a számonkérést nem ússza meg, ha valamiben lemarad. Utólagos magyarázkodás helyett, kérjen segítséget a főnökétől!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Számos félreértés származhat abból, hogy kétértelműen fogalmaz, amivel feleslegesen felizgatja a kedvesét. Persze lehet, hogy ön ezt élvezi, hogy valamiféle hatalmi játszmát farag abból, ha féltékenykedi látja a kedvesét. Vigyázzon, hogy meddig megy el! A játszma, amit játszik, kétélű fegyver, könnyen a maga kárára fordíthatja az eseményeket. Ha csak egy kis izgalomra vágyik, akkor tartson mértéket! A másik ilyen módon való manipulálása azonban már több, mint aljasság. Ráadásul visszaüt. A karrier házában járó Szaturnusz emelkedést biztosít a pályáján, ha azt eddigi tevékenységével, odaadó munkálkodásával valóban kiérdemelte. A több pénzért azonban jóval nagyobb felelősséget kell vállalnia.

HALAK 02.20. - 03.20.
Inkább kerülje a vitákat a partnerével, különösen ideológiai és politikai kérdésekben. Valójában sokkal kevesebb köze van a kettejük kapcsolatához, mindennapjaikhoz, pusztán arra jók, hogy megkeserítsék a viszonyt önök között. Ezért, ha nem is ért egyet valamivel e téren, inkább mosolyogjon bölcsen, és legyintsen rá! A véleményét meg inkább tartsa meg magának. Hamarosan úgyis minden megváltozik e téren, s bár a világ nagyot fordul, önök megmaradnak egymásnak. És végül is az a lényeg, ugye? Pénzügyek miatt aggódhat többet ezen a héten. Egy hozzáértő szakembertől kellene tanácsot kérnie, ha jó és megalapozott döntést akar hozni. Egy tanfolyam elkezdése is időszerű lenne, hogy szakmailag fejlődjön.

 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. április 7-13.
  2014-04-07 15:13:06, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. április 7-13.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
Akkor lesz igazán jól, ha a szerelmi és szexuális élete kellően intenzívvé válik ezen a héten. Különben úgy érezheti magát, mintha valami belső feszültség akarná szétrobbantani. Ez pedig akár hisztériáig is fokozódhat, vagy ami még rosszabb, az elfojtások valamilyen betegség, szívtájéki szorítás formájában jelentkezhetnek. Szívbajok ellen inkább szedjen tangót: táncoljon, keresse a társaságot, a flörtöt, a kalandot. Ezzel még a jelenlegi, lustuló partnerét is tettekre kényszerítheti. A szelleme is élénk, és kihívásokra éhes. A rutinfeladatokat ezért nagyon unalmasnak és fárasztónak fogja érezni. Ha nem talál örömöt a munkájában, megfontolandó a változtatás ezen a téren is.

BIKA 04.21. - 05.20.
Ön eddig nem hitt abban, hogy egyik napról a másikra megoldást találhat arra, amire hosszú évek alatt nem. Pedig a megoldást most tálcán kínálhatja a sors egy régóta elhúzódó társkapcsolati gondjára. Lehetséges, hogy valamilyen terápiás módszeren akad meg a szeme az újságban, és sikerül is rávennie a társát, hogy részt vegyenek benne. A csillagok most úgy állnak, hogy ennek nagyobb a valószínűsége, mint máskor. Nem várhatnak tovább, muszáj változtatniuk! A megoldás nem az elszakadásban van. Rengeteg a munkája, úgy érzi, most már tényleg szétszakad. Ez a tavasz sajnos nagyon nagy terheket ró önre. Azért nem ártana, ha a főnökével is beszélne a könnyítés lehetőségein. Nehogy belebetegedjen!

IKREK 05.21. - 06.21.
Ön most igen harcias és rámenős lehet a szerelemben, de nem biztos, hogy ezzel célt is ér. Inkább taktikusnak és csábítónak kell mutatkoznia, ha jót akar magának. Használja a színek mágiáját: a piros ruha nem azért vonzó, mert élénk, vagy szép, hanem mert felébreszti a férfiakban a marsi energiákat. A rózsaszín a szerelem szépségét ígéri, és az illúziókat, a narancs ellenben kifejezetten a flörtölés és az el nem köteleződő szex színe. Használjon a természetének megfelelő parfümöt is a csábításhoz! Szerencsés periódusban van, de ezt a szerencsét meg is kell fognia! Keresse a kapcsolatot a főnökével, és ne is csak a közvetlen felettesével! Magasabb szinteken is elhintheti, hogy mire is képes ön valójában.

RÁK 06.22. - 07.22.
Uralkodó bolygója a jegyében ad találkozót hétfőn a Jupiternek. Hatására képes megnyílni lelkileg, ami persze heves vitákra is vezethet közvetlen kapcsolataiban. Szerencsére bármit képes azonnal helyrehozni, és ez nemcsak a kapcsolati sérülésekre igaz. Most olyan gyógyító energiák birtokosa lehet, hogy mások emberi konfliktusaiban is segédkezhet, a gyermeki vitáktól kezdve a szomszédi háborúságokon keresztül a rég elhúzódó rokoni konfliktusokig. A feltárulás jó, mert lehetőséget ad a gondok kezelésére. Zsenialitása elsősorban most a kiváló szervezőkészségében mutatkozik meg, semmint a hétköznapi robotolásban. Erre most jó eséllyel felfigyelhetnek a főnökei is, és ezen a téren kaphat több feladatot.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A szerelmet most titkosítania kell. Ez jelentheti azt, hogy olyan emberrel kezd viszonyt, akivel nem szabad, vagy akivel való kapcsolatát egyelőre nem akarja felfedni mások előtt. De az is lehet, hogy éppen az aktuális kedveséhez fűződő érzelmeit kell egy kicsit jegelnie, pusztán a nagyobb hatás és vonzerő kedvéért. Ez taktikázásnak tűnik ugyan, de ne feledje, hogy vonzás csak ott van, ahol távolság is. A folytonos közelség láthatatlanná teszi önt. Picikét játssza el most a hideget. Aztán olvadhat. Ha feltétlenül ki kell fejtenie a véleményét egy szakmai kérdésben, akkor ezt most nagyon tapintatosan tegye meg! Nem érdemes magára haragítania a közvetlen kollégáját, de persze elhallgatnia sem kell, amit tud.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Ön szereti az embereket próbára tenni, de ha a társa azt érzi, hogy ön az, aki folyton csak kieszel egy próbatételt, hogy az ürügyet szolgáltasson a folytonos elutasításra, akkor igen hamar el fog fordulni öntől. Ha nem ez a célja, akkor néha mutasson szeretetet csak úgy ,,üresben" is. Néha még akkor is odaadhatja magát, ha a körülményeket alkalmatlannak tartja. De a lassúságra akkor is ügyeljen! A gyors szextől csak még idegesebb, még hisztérikusabb lenne - az pedig senkinek nem jó. Most úgy érzi, a karrierje megrekedt, valami állóvízben tapos. Pedig a változások közel vannak, készülnie kellene rá! Ha hajlandó tanulni is az előrelépésért, akkor ön jobban járhat, mint mások.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Új, váratlan, esetenként egészen megdöbbentő események történhetnek az életében. Nemcsak az ön szerelmi életét érintheti mindez, hanem a közvetlen hozzátartozóiét is. Például úgy, hogy a hetven éves özvegy nagymamája bejelenti, hogy férjhez megy. Vagy ellenkezőleg: a harminc éve együtt élő szülei döntenek úgy, hogy elválnak. Az élet még ennél is meglepőbb dolgokat produkálhat, de természetesen akár örömteli eseményeket is. Például úgy, hogy egy szép napon ráébred arra, hogy gyermeket vár. Ön megszokta, hogy segítség nélkül, a saját tehetsége és munkája által boldogul. Most mégsem ártana, ha támogatókat keresne, ha boldogulni akar. A szakmai tudását ismerve, ez nem lesz öntől nagy kérés.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
A családját már nagyon irritálja, hogy ön folyton csak a munkájával van elfoglalva. Az otthonából elmúltak a nagy családi beszélgetések, mert ön folyton csak félrevonul, elmélkedik, vagy a számítógépet veri. Pedig a biztos alapokkal legalább annyit kellene törődnie, mint a szárnyaló magasságokkal. Ha nincs honnan elrugaszkodnia, akkor hogyan, s főképpen minek is szárnyalna? Adjon magának több szabadidőt, és legalább egy este menjenek el kettesben a társával valahova. Ennyi önnek is jár. A munkájában most nem elég, ha jól teljesít. Tovább is kell fejlesztenie magát. Egy elméleti kurzusnál egy gyakorlati, vagy külföldi tanulmányút most hasznosabb és célravezetőbb lehet.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Egy várva várt telefonhívás felforgathatja a mindennapjait. Ennek ön most inkább örül, mintsem bánkódik miatta, hisz már maga is unta a hétköznapok szürkeségét. Amit keres, az azonban közelebb lehet, mintsem gondolta volna. Sok mindent kipróbálhat mégis, mielőtt erre magától is ráébredne. Ám - ahogy az angolok mondják - a puding próbája az evés, és önnek úgy látszik most sok pudingba bele kell kóstolnia. A legtöbb nem fog ízleni, némelyik keserédes, de van egy, ami tuti bejön. Azt kell megtalálnia. Valamilyen intrikába keveredett bele az utóbbi időben a munkahelyén, amiből megpróbálja magát fokozatosan kivonni. Jól teszi, mert aki nagyon a sűrűjébe nyúl, az szinte biztosan veszíteni fog.

BAK 12.22. - 01.20.
Ne akarja, hogy a világ mindig az ön tervei szerint változzon, haladjon. Nem biztos, hogy a világot az ön szabályai szerint kell megváltani. Inkább tanuljon bele ön is kicsit a változásba! Ismeri a mondást: ,,Kezdd magadon!" Ez persze legalább olyan nehéz feladat, mint másokat megváltoztatni. De az előbbivel szemben, ez legalább nem lehetetlen. És tapasztalni fogja, hogy ahogy ön változik, azzal együtt az önt körülvevő világ is. Ahogy Neonak mondta a kis buddhista gyerek: ,,Kanál nincs, nem az, ami hajlik." A munkahelyén minden eddiginél nagyobb nyomás nehezedhet önre. Ha ön a főnök, erősnek kell mutatkoznia. Ha nem, akkor ezt az erőt a saját bőrén kell megtapasztalnia. Ne mondjon nemet!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Az otthoni ügyek nagyon lekötötték az utóbbi időben, valószínűleg valamilyen átalakításra is sor került az otthonában. Még folyamatban is lehetnek a dolgok, és talán már úgy is érzi: ennek sohasem lesz vége. Lelkileg kissé kifáradt, most már felüdülésre, kikapcsolódásra lenne szüksége. És a társának is. Ezen a hétvégén hagyjanak csapot-papot: menjenek kirándulni, wellnessezni, moziba, színházba, baráti társaságba. Lépjenek ki kicsit a gondok házából! És aztán majd megint mehet minden tovább. Uralkodó bolygója a Plútóval és a Jupiterrel is nehéz fényszöget zár be. Ön a megújulás nagymestere, úgy is mondhatnám, hogy mindig talpra esik, mint a macska. Azt is tudnia kell, hogy a munka nem önmegvalósítás.

HALAK 02.20. - 03.20.
Jól teszi, ha ezúttal is hagyja magát sodortatni az eseményekkel. A történések most jó felé viszik, még ha elsőre ennek az ellenkezőjét gondolná is. A jegyébe lépő szerelembolygó ráadásul az uralkodó bolygójával is találkozik e héten: úgy érezheti majd, mintha egy tündérmesébe pottyant volna. Ráadásul olyanba, ahol ön a főszereplő. Viselkedjen ennek megfelelően. Legyen kedves, jószívű adakozó, mosolygós, és legfőképpen gyönyörűszép! Végre a munkájában is megkaphatja azt, amire már régóta vágyott. Lehet, hogy ez csak egy szebb íróasztal jobb kilátással, de lehet valóságos pozíció, vagy feladat, vagy kedvesebb főnök is. 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. március 31-április 6.
  2014-03-31 08:26:04, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. március 31-április 6.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
A Nap a Hold és az Uránusz hármasa együtt állnak a Kos jegyében. Hatásukra a kisugárzása túllépheti a megengedett határértéket. Igaz, lesz akire inkább taszító, mintsem vonzó hatással lesz ez a mérhetetlen erő, amit közvetít. Különösen azokra nézve, akik úgy érzik, félteniük kell valakit, vagy valamit öntől. Legyen szó a társukról, vagy a pozíciójukról. Ezért jól teszi, ha elébe megy e félelemnek, és baráti gesztusokat tesz a konkurensei felé. Inkább kerülje a harcot, ha lehet! Igyekezzen nem mindenkivel összerúgni a port, mert szüksége lesz támogatókra is. Kihívásokkal teli időszakot él át a munkahelyén, de a tudásán túl nagy szüksége lesz a taktikai érzékére is.

BIKA 04.21. - 05.20.
Fokozott szexuális vágya szerezhet társának és önmagának is néhány kellemes, avagy kellemetlen estét, attól függően, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatban. Ha az összhang, a szeretet már odavan, akkor bizony vita, veszekedés formájában önthet el mindent a tűz. Jó esetben azonban ,,csak" forró ágyjelenetek formájában dúl a csata kettejük között. Az átmenet azonban nem lehetetlen. Egy jó veszekedés még mindig átfordítható szerelembe. És ez még mindig jobb, mint a hűvös együttélés a fridzsiderben. Az apróbb munkák nagyon felhalmozódtak az utóbbi időben. Sok kicsiség, de már frusztráló az elmaradás. Szánjon egy napot rá, amikor tovább bennmarad, és végez mindennel. Induljon tiszta lappal a héten!

IKREK 05.21. - 06.21.
Elkezdődhet egy új kapcsolat az életében, ha a régivel nem elégedett, vagy valamilyen szempontból túl nagy gondot jelent önnek. Például azért, mert szerencsétlen módon egy szerelemi háromszögbe keveredett, és már keresné a kiutat. A sors most mentőövet dobhat önnek egy udvarló képében. Ne becsülje le, még ha első látásra valamiben kevésnek is tűnik önnek. Néha éppen az az előny, ami hátránynak tűnik. A megbízhatóság, a stabilitás már fontosabb önnek, mint a szenvedélyek. Vagy ön nem így gondolja? Kétséges időszak következik. Ráduplázhat egy múltbeli pénzügyi tévedésére, de ugyanúgy sikereket is elkönyvelhet anyagi téren. Egy biztos: végre törődnie kell az anyagiakkal, nem intézheti el egy legyintéssel.

RÁK 06.22. - 07.22.
Minden kapcsolatában a háttérben megbújó érzelmeket keresi. Valójában nem is nagyon kell keresgélnie, mert ezek most a felszínre is bukkannak. Most megértheti a tudattalanba süllyedt hajtóerők mibenlétét. Ehhez persze az is szükséges, hogy egy kissé eltávolodva, mintegy kívül helyeződve a saját érzelmein szemlélje a történéseket. A feltétlen szeretet érzése segít, hogy megbocsátó és megengedő legyen. Ezzel átértékelhet, átértelmezet, és végül, csodálatos módon megváltoztathat bizonyos párkapcsolati tendenciákat. A munkahelyén a tetőfokára hágott a feszültség, a harcnak még mindig nincs vége. Hétfőn igyekezzen minél jobb helyzetbe kerülni a főnökénél. Érzelmileg is meg kell erősíteni a pozícióját. Szerettesse meg magát!

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A társa mindenáron utazni akar, engedje magát elcsábítani. Amit egyelőre nyűgnek és hiábavaló fáradozásnak érez, nagy élményekkel fogja gazdagítani. Olyanokkal, melyeket még késő öregkorában is szívesen mesélget az unokáinak. A kaland ugyan tele lesz kihívásokkal, és érhetik meglepetések, de annál izgalmasabb lehet. Legyen hát engedékeny, hiszen a kapcsolatán úgyis van mit javítani, amiben most segítségére van a társ házában járó Vénusz is. Utóbbi a Marssal trigonban fokozza a szexuális vágyakat. A karrierjében is nagyot léphet előre, ha elsősorban az emberi kapcsolataira építve taktikázik. Fontos bevágódnia a főnökénél, de persze nem bármi áron. A mértékletesség legyen megint a vezérelve.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Kerülje a további vitákat! Mielőtt megint kiosztaná a társát valami nagy ,,vétségéért", vegyen egy nagy levegőt, és inkább ne mondjon semmit. Ha tovább tud menni az önuralomban, akkor elérheti, hogy ilyenkor még meg is köszöni azt, amit a kedvese tett. Mert nagyon valószínű, hogy a legnagyobb jószándékkal tette azt, amit ön bűnnek ítél. Az ítéletek bezárnak és elkerítenek, ezt ne feledje! És ugye, ön sem szeretne egyedül maradni? Ha így van, fogadja meg a tanácsot: ,,Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Ne mondja ki a véleményét az első haragjában, mert később nagyon megbánhatja. Ha így tesz, a munkatársaival való viszonyán is sokat javíthat e héten. Erre a későbbiekben is nagy szüksége lesz.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Nagyon élvezi a baráti társaságot, és a történéseket a közvetlen környezetében. Ha nem akarja kenyértörésre vinni a dolgot a kedvesével, akkor igyekezzen őt is bevonni a társasági életébe. Különben egyrészt kitaszítottnak érezheti magát, másrészt alkalmat ad így másoknak, hogy önre ,,vadásszanak". És mivel szokatlanul nagy vonzerővel és ráadásul szerelmes kedvvel is bír most, aligha lenne képes ellenállni a csábításnak. Ha azonban ön mellett a kedves, akkor mindez nem történik meg. Valószínűleg nem ért egyet a főnöke, a főnökség tetteivel, politikájával. Azonban csak óvatosan adjon hangot az ellenvéleményének, ha lehet inkább ne is a munkahelyén. A kellemetlenkedőktől ugyanis hamar megszabadulhatnak.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Kedvesétől jó híreket kaphat, ami segít önnek abban, hogy átvészelje a nehéz időszakot. Az is támasz, ha azt látja, hogy legalább a párjának jól mennek a dolgai. Így kevésbé érzi magát kiszolgáltatottnak, és jobb lépéseket tehet a maga érdekében is. Akkor van baj, ha hagyja, hogy valamiféle szakmai féltékenység kerekedjen felül az ön szívében. Higgadjon le, és értse meg végre, hogy kedvese sikere, az ön sikere is egyben. Forduljon felé hát továbbra is szeretettel, támogatással! Ha ön vállalkozó, akkor nehezebb időszak következhet el az üzleti életében. Megszaporodhatnak a partnerével kapcsolatos gondjai is. Ám, ha ezen a héten sikeresen túl lesz, várható a jó fordulat.

NYILAS 11.23. - 12.21.
A Hold hétfőn a szerelem házában újul meg, ráadásul a két égi fővilágító kettősét az Uránusz is kiegészíti. Ez a megújulás tehát sokkal mélyebb, és sokkal átfogóbb lehet, mint az általában szokott lenni ilyenkor, a tavaszi Kos Újhold idején. Jelenthet ez akár szakítást is, de azt is, hogy a kapcsolata teljesen új alapokra helyeződik. Mindez attól függ, lát-e még benne fantáziát, és főleg, szereti-e szívből, tisztán, és igazán azt, akivel megosztja most az életét. Most minden mérlegre helyeződhet. Egyelőre háttérbe szorítottnak, meg nem értettnek érzi magát. Mindez azonban csak haladék, hogy felkészülhessen a majdani nagy kiugrásra. Addig is még volna mit tanulnia is akár. Keressen egy tanfolyamot!

BAK 12.22. - 01.20.
Ne legyen féltékeny a partnerére, erre igazán nincs oka! Ha viszont folyton ilyesmivel frusztrálja, akkor azt érheti el, hogy végül maga kergeti őt mások karjaiba. A rossz gondolat is csak olyan, mint minden gondolat: megszületik, és megjeleni a valóságban is. Főleg, ha nagyon sokszor és erősen szuggerálják. A jó gondolatokról is elmondható ugyanez, de ennek gyakorlása valóban nehezebb. Valamiért most ön a negatívumokra van kihegyezve. Hallgasson jó zenéket és próbálja meg áthangolni magát! Előérzetei most nem csalják meg: a hivatásában újabb megpróbáltatások várnak önre. Örüljön neki, mert ez lehet a feltétele a továbblépésének. Ön is unja már, amit most csinál. Nézzen magasabbra!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Régen nagyon örült volna annak a népszerűségnek, ami most körülveszi. Most inkább a magánélete lenne fontos, de annyira előtérbe kerülhetett, és annyi idejét elvonhatja a szakmája, hogy erre már csak kevés ideje marad. Azért, ami van, azt a pici időt, ha jól osztja be, akkor maradandó élményekkel gazdagíthatja magát és a kedvesét, a családját is. Hálásak lesznek önnek azért, ha tartalmassá tudja tenni az együtt töltött perceket. A fantáziája határtalan: miért pont otthon ne élne vele? Olyan feladatot kaphat a munkahelyén, amely nem sok örömet tartogat önnek. Szerencsére ön az a fajta, aki az önmegvalósítást a munkán kívül is képes meglelni. A munkáját a pénzéért becsülje. Ennyi.

HALAK 02.20. - 03.20.
Nem tett meg még mindent annak érdekében, hogy a párkapcsolatán javítson. A társa valósággal körülenyelgi önt, szinte pitizik, hogy alkalmat teremtsen egy békítő beszélgetéshez. Ön azonban makacsul bezárkózik, szinte menekül előle. Mégis, a szíve mélyén ragaszkodik hozzá, elmenni nem engedné. Talán attól tart, ha nem kéreti tovább magát, akkor már nem is fog annyira ragaszkodni önhöz? Vigyázzon e játszmával, mert ez egy kétélű fegyver lehet! Legalább néha legyen engedékenyebb! A szakmáját maradéktalanul ismeri, önt is elismerik. Mindig az élen igyekszik járni, és a lehető legjobb hírnevet is éri el ezzel a tulajdonságával. A nehezebb feladatokat sem kerüli el, most is lesz benne része. 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. március 24-30.
  2014-03-24 12:54:15, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. március 24-30.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
A spiritualitás most sokkal fontosabb önnek a szerelemben, mint a testiség, vagy a közös szórakozás. Mindenben mélyebb értelmet keres, így hát természetes, hogy a legszebb emberi érzésben is az önmagán túlmutatót, a mélyebb értelmet szeretné megtalálni. Éppen ezért történhet meg az is, hogy a régebbi kapcsolatait is más színben, mintegy átértelmezve tudja látni. Ha esetleg eddig harag, neheztelés maradt volna a szívében, most az is egyszerre köddé válik, elpárolog. A barátságot sem tartja már lehetetlennek. Végre eljöhet az anyagi sikerek ideje. A munkahelyén jobban elismerik, mint bármikor előtte. A megérzései is segíthetik abban, hogy újabb forrásokat találjon, vagy meglévő pénzeszközeit jól befektesse.

BIKA 04.21. - 05.20.
Egy nagy lépést már megtett, de ez nem jelenti azt, hogy az utat is bejárta. Egy barátságos körülmények között, esetleg poharazgatva megtartott beszélgetés során ráébredhet, hogy egészen máshol vannak a súlypontok, mint azt eddig gondolta. A fontossági sorrend változása nemcsak a szerelemben igaz. A családi életében is megváltoznak lassan a dolgok. Bizonyos szerepek elkophatnak, például nem játszhatja mindig a gondoskodó anyát. Valószínűleg a gyerekeinek is több szabadságot, önállósulási lehetőséget kell adnia. Olyan ajánlatot kaphat, ami nehéz választás elé állíthatja. Talán a sorsáról, a jövőjéről kell döntenie. Ameddig tudja, halogassa, de ezen a héten valószínűleg választ várnak. Ha kihagyja, megbánja!

IKREK 05.21. - 06.21.
Párja kedvessége meghatja és bizakodásra készteti. Egyre jobban összecsiszolódnak, és egyre több közös érdeklődési területet fedeznek fel. Ennek köszönhető, hogy kapcsolatuk egyre örömtelibb, és stabilabb is lesz. Ha eddig még nem házasodtak volna össze, akkor most ennek a gondolata is megfordulhat a fejükben. Ha már házasok, akkor egy közös utazás nagyszerű tervnek tűnhet. Ezen a héten előkészíthetik, és le is foglalhatják a nyárra tervezett külföldi utazást. Ön szeret minden részletet kidolgozni: tegyen úgy! Elbizonytalaníthatják a munkájával kapcsolatban, és most nem tudja, hogy hányadán is áll. A megérzéseiben azonban nem csalatkozhat. Segítségükkel, no meg mértékletességével újra nyeregbe kerülhet.

RÁK 06.22. - 07.22.
A szerelemben is, mint az élet sok más területén, azt élheti meg, hogy hirtelen átszakadnak a gátak. Minden nagyon gyorsan történik, s ezért nehéz tartani a kontrollt. A legjobb, ha inkább kerül minden civakodásra okot adó helyzetet. Az élet persze úgy hozhatja, hogy látszólagos, magára erőltetett higgadtsága miatt a végén mégis ön lesz kénytelen eljátszani a döntőbíró szerepét a családi békefenntartó tárgyalásokon. Próbálja meg legalább ön nem elveszteni a józanságát. Az igazságnál a szeretet fontosabb! Igyekezzen nem felbosszantani a főnökét, ne akarjon magának ádáz ellenséget szerezni. Pláne, ha amúgy is inog a széke, kár lenne most az igazáért harcolnia. Kicsit húzódjon a háttérbe és mutatkozzon kezesnek!

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A kapcsolat házán átvonuló Vénusz garantálja a társkapcsolata kiegyensúlyozottságát. A harmónia, a szeretet az úr a szíveikben, amit a kisebb csatározások legfeljebb megfűszerezhetnek. Ha humorral kezeli a dolgokat, akkor az egészet nem is érzi majd civódásnak, hanem inkább enyelgésnek. Ha úgy érzi, hogy a szerettei túlságosan beleszólnak az életébe, az valójában a féltésükről szól. Csak meg akarják óvni önt egy esetleges csalódástól. Hallgassa meg a tanácsaikat, ha meg nem is fogadja. Ön általában igen ügyes a pénzügyeket illetően, most mégis elkelhet önnek egy szakértő tanácsa is. Valamit mélyebben, másként lát, mint ön, és a segítségével a későbbieket illetően nagy bajt kerülhet el.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Itt a tavasz, és ennek hatása önnél abban nyilvánul meg, hogy minden eddiginél nagyobb mértékben szüksége van a testiségre. Minden kaland, minden kihívás érdekli, és kifejezetten keresi az újdonságokat. Ha a partnere követni tudja önt ebben, akkor jó. Ha nem, akkor az kellemetlen frusztráló érzéshez vezethet, és akár még a félrelépés gondolata is megfoganhat az elméjében. Való igaz: egyszer élünk. De még mielőtt így tenne, próbálja meg jobb - azaz rosszabb - belátásra téríteni a kedvesét! Előrelépési lehetőségei kissé odébb tolódtak. Nem szabad sem elkeserednie, sem feladnia mégsem. Csak legyen türelmes és kitartó, és biztosítsa magát a főnöke jóindulatáról és szándékairól. Célt fog érni.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Ha ön szülőként túlságosan keménykezűnek mutatkozik, az előbb-utóbb visszaüthet, meglehet, csak évek múltán idős korában. Meglehet, hogy önnel is így bántak a szülei gyermekként. A fájdalmat már feledte, de a módszert nem. Buddhista metódus szerint ilyenkor önmagában elmerülve, az apjával, anyjával azonosulva kell bocsánatot kérnie gyermekkori önmagától. Ezzel megváltoztathat mindent. Ha hiszi, ha nem, még a társkapcsolata is boldogabb lehet. Érdemes legalább egy gondolatkísérletet tennie. Ha úgy érzi, hogy alulfizetik, a legjobb, ha pedzegetni kezdi a főnökének, hogy többet szeretne. Ebből mindjárt kiderülhet az is, hogy mennyit ér az ön munkája a cégének. Persze, ha bizonytalannak érzi a helyzetét, akkor ne!

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Varázslatos, titkos szerelem van kibontakozóban az életében. Meglehet, a varázs is csak addig tart, ameddig a titok. Különösen igaz ez akkor, ha ön, vagy a partnere már elkötelezett, netán társkapcsolatban él. Érdemes inkább csak a mesék szintjén megélni e történetet, mert a valóságban valóban nagyon kevés alapja lehet. Ön amúgy is ragaszkodó típus. Ha már van kapcsolata, úgyis képtelen lenne lemondani róla. Egyelőre élvezze a repülést, de rögzítse magát legalább egy szállal a földhöz! A hivatásában ne számítson eddigi pártfogói segítségére, és a barátait se nyaggassa ezzel. Ellenben, ha most tanulni kezd valamit, azzal egészen biztosan jól jár. Egy külföldi tanulmányút is hasznos lehet.

NYILAS 11.23. - 12.21.
A társkapcsolati kérdésekben most hallgasson a megérzéseire. Ha régóta van együtt a kedvesével, akkor már tudja nagyon jól, hogy mikor lehet vele beszélni, és milyen hangnemben és témában, és mikor nem. A közös pénzügyek terén most önnél lehet az irányítás, de csakis akkor, ha ez a társának egyáltalán nem tűnik fel. Ön mestere annak, hogy ezt keresztülvigye. És, mivel szereti őt, biztosan nem tesz semmi olyat, amivel ártalmára, kárára lenne. Ha így tenne ugyanis, az előbb-utóbb biztosan visszaütne önre. Üzleti kérdésekben most képtelen a tisztánlátásra, inkább ne vágjon bele most saját vállalkozásra. A csillagok ámítóan jót mutathatnak, de éppen akkora nagy bajba is sodorhatják bele.

BAK 12.22. - 01.20.
Változtasson az otthonán, tegyen meg mindent, hogy olyanná varázsolja, amilyennek szeretné látni. Ne garasoskodjon: a jobb minőséget vegye meg mindenből! Ha beéri az olcsóbbal, látni fogja, a végén tulajdonképpen többet kell fizetnie. A partnere is készséges most a változtatások végrehajtásában. Némely dologban ugyan nehéz egyezségre jutniuk, de az egész csak idő kérdése. Legyen türelmes, és tartson ki az igaza mellett! Használja a feng shui módszerét, ha kapcsolati problémái vannak. Nem csak a hatékonyságát kellene növelnie, ha jobban akar szerepelni a munkahelyén, hanem szánnia kellene egy kis pénzt a küllemére is. Vegyen új ruhákat. A régi ruhák a régi kudarcok emlékét hordozzák!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
A jövő tervezgetésébe be kellene vonnia a párját is, ha már kapcsolatban élnek. Nem követheti folyton azt a módszert, hogy ön tervez, és aztán minden úgy lesz, ahogy elhatározta. Önnek sem tetszik valójában, ha a társa mindenben olyan kezes bárány. A végén már csak azt fogja látni, hogy tejbetök. Sikerül végre felülemelkednie egy érzésen, amit valaki más iránt érzett, aki valójában elérhetetlen az ön számára. Tartsa is meg ezt a jó szokását! Ideje volna valami új feladat után néznie. Egyrészt azért, mert a régit már unja, másrészt azért is, mert inogni érezheti a helyzetét. A pénzügyek terén is többre, nagyobbra vágyik. Tegyen érte!

HALAK 02.20. - 03.20.
Egyszerre teszi ki magát próbatételeknek a szerelemben és a hivatásában. Ez bizony felőrölhet egy eleve is érzékenyebb Halak jegyű embert. Próbáljon meg legalább ideiglenesen kompromisszumot, fegyverszünetet kötni a kedvesével! Ne is a szerelemére, hanem a barátságára, az együttérzésére hivatkozzon! Ha ugyanis két fronton kell harcolnia, az biztosan fel fogja őrölni önt. Ez pedig végső soron egyiküknek sem jó. Ha okosan magyarázza, a kedvese is be fogja látni. Önben igen nagyra nőtt a szakmai hiúság, az ambíció, ha nem is látszik mindig a kollégái előtt. A főnöke előtt azonban fel kell fednie az ambícióit. Különben lemaradhat egy jó lehetőségről!

 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. március 17-23.
  2014-03-17 10:22:10, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. március 17-23.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
Milyen igaz a mondás: az alkalom szüli a tolvajt. Ugyanúgy érvényes ez a lélek szintjén is. A szorongás, a féltékenység előkészítője lehet a peches eseményeknek a szerelem terén is. Ha önbizalmat mutat, akkor azzal eléri, hogy a társa is megbízzon önben, és felnézzen önre. Ha örökké féltékenyen kerülgeti, minden lépését lesi, és ráragadva nem hagy neki nyugtot, ezzel maga üldözi el magától a kedvest. Ugye ön sem akar a saját ellensége lenni? Ha jól akar teljesíteni, akkor a legfontosabb, hogy ne akarjon többet elérni, mint amennyire képes, amennyi tehetsége van. Ha túlzásokba esik, akkor annak a biztos kudarc lehet a végeredménye.

BIKA 04.21. - 05.20.
Ne habozzon tovább, vonja le a párkapcsolatával kapcsolatos következtetéseket, és tegye meg, amit a szíve mélyén már régen elhatározott. A párkapcsolat házában járó Szaturnusz és a Nap trigonja most segít önnek abban, hogy az elhatározása mellett ki is tudjon tartani. Lehet, ez példának okáért egyfajta ultimátum is, amit a kedvesének ad, hogy a kapcsolatuk komolyabb, netán törvényes formát öltsön. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet a végtelenségig húzni. Ez a hét kedvező lehet arra, hogy munkahelyi ügyeit végre rendezni tudja. Ne vállalja túl magát e periódusban, mert most több szabadidőre, merengésre van szüksége, ha tovább akar lépni valamiben.

IKREK 05.21. - 06.21.
Ha olyan partnerre talált, akinek a személyiségét erősebbnek érzi a magáénál, akire emiatt felnézhet, aki imponál önnek, azt megbűvölten követi, lesi minden kívánságát, szolgálatkészsége határtalan. Pedig ezzel éppen azt érheti el, hogy az illető végül keresztülnéz önön. Nem csoda, hiszen már nem látja önt. Ha erre reagálva csúnyán, mert erőszakosan mutatkozik meg a saját énje, az bizony nem tesz jót a kapcsolatuknak. Ezért ne adjon fel magából mindent! Egy külön hobbi, jó baráti társaság kell önnek is! Eddig mintha láthatatlan erők vezették volna a karrierje útján. Most viszont már egyre tisztábban meg is tudja fogalmazni magának, hogy mit is akar elérni, merre szeretne tovább haladni. Még tanulhat is valamit.

RÁK 06.22. - 07.22.
Erős belülről fakadó érzések kerítik önt a hatalmukba e héten. Olyan mély érzelmi szinten él át mindent, hogy néha még magát is meglepheti ezzel. Kapcsolata várhatóan heves, mély és csodálatos élményekben részesítheti önt. Tartózkodjon az értelmetlen féltékenykedéstől, vagy a túlzottan manipulatív, birtokló magatartástól! És természetesen azt se hagyja, ha ezt a társa akarná érvényesíteni önön. Habár önnek mindennél fájóbb, ha a szeretett személlyel kell veszekednie, ezt valószínűleg nem kerülheti el most. Meg kell birkóznia a hivatalában kialakuló káosszal, ami valószínűleg a pénzügyekkel van kapcsolatban. Racionalizálni kell bizonyos költségeket, és akkor minden kolléga állása megmenthető lehet.


OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Hamar megbántódik, minden megjegyzést túlságosan a lelkére vesz mostanában. Pedig nem kellene folyton hátsó gondolatokat feltételeznie mások részéről. Azért sem, mivel éppen ön az, aki előfeltételezésekkel hallja meg azok szavait, s eleve átértelmezi, másként értékeli. Pedig, ha tisztán, előítéletektől mentesen hallaná meg a kedvese szavait, akkor láthatná, hogy inkább jóindulattal van telve, semmint kritikával. Illetve azt is csak jó szándékkal teszi. Ezt is értékelnie kellene. Nem kellene annyit törődnie az irigyekkel. Ők azok, aki csak azt látják, hogy meddig jutott el ön, de tenni semmit nem tettek, hogy a példáját kövessék. A tettek beszédesebbek, mint a szavak.


SZŰZ 08.24. - 09.23.
Önmaga fegyelmezése az egyik legnehezebb feladat. Ne akarjon annyira ragaszkodni a saját elveihez, terveihez, mert minél kevésbé alakulnak az elvárásai szerint a dolgok, annál inkább kiborulhat a végén. Azzal pedig nemcsak önmagának árt, de a családjának is. A kedvese egyre kevésbé bírja az ön hisztijeit. A végén még szakításra is sor kerülhet, ha nem képes nagyobb önfegyelemre. Az egyedülállók számára sem kedvező a hét az új ismeretségek kötésére. Ha első randevút tervez valakivel, inkább halassza a jövő hétre! A hét olyan események szervezésével telik, amikhez semmi kedve, de nem bújhat ki a kötelezettségek alól. Jobban teszi, ha minél előbb belevág, nem halogatja, akkor annál kevésbé lesz kellemetlen.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Jobb lenne, ha kerülné a perpatvarokat, úgyis csak ön húzhatja a rövidebbet. Ha dühös, tegye fel magának a kérdést: tulajdonképpen mi is az oka a haragjának? Előfordulhat, hogy valami frusztráció, valamilyen gátlás miatt nem tud örülni már a kedvese sikereinek sem. Ez pedig végül nagyon rossz fényt vethet önre. Ami még önmagának sem fog tetszeni végül. Feledje a bánatokat, és örüljön inkább annak, aminek örülhet. Ha észreveszi, akkor előbb-utóbb az lesz úgyis túlsúlyban. Koncentráljon a jóra! Ne engedje, hogy az érzelmei vezessék egy fontos munkaügyi dologban, az anyagiak és a konkrétumok alapján döntsön. Minden döntését vitassa meg egy szakemberrel, különösen az anyagiak vonatkozásában!

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
A hiúsága az oka annak, hogy nem veszi észre, mikor hangzik hamisan egy vallomás. Pedig máskor mindig mindent mérlegre tesz, a paranoiáig menően kutat a hátsó szándékok után. De a szerelem mintha elvenné az eszét. Ha már a szívét megnyitja is - ami jó - a pénztárcája megnyitásával még várjon kicsinykét. A végén kiderülhet, hogy igazából annak a nyitogatása volt a cél. Persze lehet, hogy habár látja ön ezt, valójában nem akar tudni róla. Hja, a szerelemisten nagy úr: a legnagyobb az összes között. Munka közben rossz híreket kaphat, de ne hagyja, hogy ez a kedvét szegje. A fele úgyis pletyka csupán, nélkülöz bármiféle valós alapot. De arra jó, hogy sokakat elkeserítsenek vele. Ön ne tegye!

NYILAS 11.23. - 12.21.
Titkok, hazugságok, csalódások veszik körül. Nem nehéz beismernie magának, hogy nem ezt várta. Persze felerészben öncsalásról van szó: ön is szerette szebbnek, teljesebbnek, igazabbnak látni azt a kapcsolatot. És valójában, a dolgok mélyén, tényleg a tündérmesék az igazabbak. Csak a földi realitások világában ez a teljesség mindenképpen elporlik. De az ideák világában örökké igaz marad. Ha ezt belátja, és újra el is hiszi, akkor mégiscsak visszakaphat valamit az elveszett paradicsomból. A munkájában feszültségek, nagy terhek várnak önre, ezért olyan segítőket válasszon, akikben maximálisan megbízhat, akik nem öntől várják az útmutatást minden apró részletet illetően. Akkor haladni is tud.

BAK 12.22. - 01.20.
Annyira túlteng önben a közlésvágy, hogy nem hagy senkit sem szóhoz jutni. No persze, valójában talán meg sem akarja hallani, amit a másik mond önnek. Tudat alatt attól fél ugyanis, hogy nem tetszene önnek, amit az mond. Pedig ezzel a viselkedésével valósággal kiprovokálja a bántó szavakat. Legyen türelmesebb, és persze - legalább időnként - hallgatagabb! Akkor, de csak akkor megtörténhet, hogy olyat hall, amiről nem is álmodott volna. Zene lesz a füleinek, amit a kedvesétől hallhat. Ez a hét kiváló alkalmat biztosít szerződéskötésekre és megbeszélések, tárgyalások lebonyolítására. Társulások létrehozására is jó időszak, valamint arra, hogy bármilyen meglévő üzleti kapcsolatát ápolja.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Az eszével szeretne megoldani mindent, de ez sajnos bizonyos esetekben lehetetlen. Emlékszik még a régi nótára: ,,Van, ami annyira esztelen, hogy csakis meztelen jó." No hát persze a szerelem ilyen dolog, és valóban csak kevesen agyalnak ezen a hadszíntéren. Önnek azonban minden jegy közül a legnehezebb kikapcsolnia a gondolkodását. A racionalitás most tévútra vezet: engedjen az ösztöneinek. Ne adjon ultimátumot, csak élvezze az ölelést és a szerelemet! Feloldódásra van szüksége, ne féljen tőle! A héten olyan helyzetbe kerül, amikor nagy szerepe lesz a spontaneitásnak, és annak, hogy váratlan körülmények között kell döntéseket hoznia. Menni fog, mert ön eleve is szívesen kerülgeti a szabályokat.

HALAK 02.20. - 03.20.
A szokottnál is nagyobbra nőtt önben a vágy, hogy boldoggá tegye a szeretteit, a családtagjait. Ezért mindenfélét kitalál: süt-főz, vendégeket hív, vagy utazni viszi őket. A szórakozásra persze önnek is nagy igénye van. Valamilyen közös sportot is kedvük lehet kipróbálni együtt, noha, ez esetleg csak egy biliárdjátszma formáját ölti. Vigyázzon, a végén még kénytelen lesz venni is egy biliárdasztalt, vagy bármit, amit most kipróbálnak. A rászokás veszélye mindenben nagy. A lényeg, hogy érezzék jól magukat együtt. Ha nem akarja tovább csinálni, amivel most foglalkozik, akkor esetleg le kell mondania a megszokott anyagi jólétről. Önnek kell döntenie, meddig viseli el azt a stresszt, amit most kénytelen tűrni.


 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. március 10-16.
  2014-03-11 18:36:07, kedd
 
 

Heti horoszkóp 2014. március 10-16.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
Ha a kedvesét erősebbnek látja most, egy csöppet sem csodálkozhat. Valójában saját maga adta át neki minden hatalmát. Ezt egy időben kényelmesnek is érezte, mára azonban frusztráló lett önben az érzés. Ha nem akarja, hogy szülőként hatalmaskodjon ön felett a társa, akkor önnek is fel kell adnia gyermeki pozícióját. Mondjon nyíltan véleményt, álljon ki magáért, és legfőképpen, ne a másiktól várjon el mindent. Sem döntést, sem anyagiakat. Ha így tesz, akkor csak lázadó kamaszként viselkedik. Túl hangosan bizonygatja mindenkinek, hogy mennyire elégedett is a munkájával. Ezzel mintha csak palástolni akarná azt, hogy valójában mennyire elégedetlen vele. Vagy a pozícióval, vagy magával a hivatásával.

BIKA 04.21. - 05.20.
Eddig mindig másokat helyezett saját maga elébe, mindig a családtagjai szempontjai voltak fontosak a sajátjai helyett. Pedig az utóbbi időben egyre több értékes ötlete született, önmegvalósító hajlama, énje egyre inkább erőre kapott. Ha elnyomja, annak komoly negatív következményei lehetnek. A szerelemben, a házasságban is. Ön nem egy háztartási robot: ezt végre a családtagjaiban is tudatosítania kellene. Egy álom üzenete valószínűleg megerősíti önben, amit írtam. Szüksége lehet arra, hogy szakismeretét frissítse, szaktudását fejlessze. Néhány könyvet is be kellene szereznie e témában, de akár egy gyorstalpaló tanfolyam is segíthet.

IKREK 05.21. - 06.21.
Ön mindig azt hitte, hogy azzal szerezhet előnyt magának a társkapcsolatban, hogy nem nyilvánítja ki az érzelmeit, ezt inkább előzékenyen a másikra hagyja. És legfeljebb kegyesen fogadja a hódolatot. Most azonban nem ártana, ha elébe menne a dolgoknak. Ha a távolságtartás már túl régóta tart, és közeledést nem tapasztal, akkor nem szabad hagynia a végső elhidegülést. Ne legyen rest megtenni az első lépéseket! Ha átszakadnak a gátak, az még mindig jobb, mintha az égig nőnének. Legyen pityergés! Ha egyelőre semmi ötlete nincs, hogy milyen más munkát is találhatna, akkor ne ábrándozzon még a felmondásáról. Ha belegondol, nincs is olyan rossz helyen, és a főnöke is egészen emberszerű.

RÁK 06.22. - 07.22.
Jól indul ez a hét, de egy érzelmi trauma keresztbe tehet önnek. Annál jobb, minél kevésbé veszi magára a támadásokat. Ha valamilyen kritikának van alapja, akkor pedig inkább köszönje meg szépen a párjának, hogy szóvá tette, semmint hogy oktalan perpatvarokba bonyolódjon vele. Nem személyes sértésből tette, még ha indulatosan is. Szóval a családban maradó vitákkal még mindig jobban jár, a külső támadásokat azonban érdemes komolyan vennie. Ne hagyja magát! Ilyen esetekben viszont tényleg számíthat a társa segítségére. A karrierjét illető kérdésekben kiemelkedően fontos hét áll most ön előtt. Ne halogasson semmit, kilincseljen, járjon utána a szerencséjének! Senki nem fogja ezt megtenni ön helyett!

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A szexualitás elfojtása hormonális változásokat, elsősorban bőrpanaszokat okozhat. De az idegesség is jellemző tünet lehet. Ha úgy érzi, hogy túlhajszolt, hogy görcsös, és egyáltalán mindenből elege van, akkor éppen nem szabad elutasítania a szerelmet. És nem tesz jót az sem, ha bizonyos feladatok elvégzésétől teszi függővé a kegyét. A jó mindenképp jó, hát ne tagadja meg önmagától, ne legyen a saját maga ellensége! Ha a körülményekre is ügyel (gyertya, zene, stb.), igen jó energiákat mozgósíthat. Ha ön vállalkozó, akkor előfordulhat, hogy valamit változtatnia kell az üzletében. Talán partnert is kell cserélnie, vagy vállalkozási formát változtatnia. Sok múlhat egy hirtelen ötleten is.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Talán úgy érzi, hogy kihasználták, de valaha ön ment bele ebbe a megalázó helyzetbe. Valami módon még hasznot is húzhatott belőle, de ha ennek emléke mára már elhamvadt, semmivé lett, akkor tényleg itt az ideje a változtatásnak. Ám, mielőtt bármit is tenne, készítsen mérleget: mit remélt, mit kapott, és mit adott a kapcsolatban. És akármerre billeg is a mérleg nyelve, ha ön szívből szereti a párját, ezzel az érzéssel többet nyer mindennél. Egy kicsit visszahúzódni azért nem árthat, hagyja, hogy meghódítsák! Álmodozó, irreális korszakát éli a munkahelyi kérdéseket illetően. Ezért az olyan munka lenne önnek igazán ideális, melyben megélheti fantáziáját, és ahol szabadon rendelkezik az idejével.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
A kedvese már kezdi megszokni az ön másik, erős, karakteres énjét, amit mostanában mutat magáról. Azért, ha fenn akarja tartani a szerelmük hamvasságát, néha vegyen kicsit vissza az akaratosságából! Folyamodjon a szokásos női trükkhöz: ne akarjon mindjárt meggyőző lenni, mert az parancsolásnak tűnhet. Csak adja elő a terveit, és hagyja, hogy azokat másnap a kedvese a sajátjaként mondja vissza önnek. Így mindketten jól járnak; ön irányít de a társa sem veszít a vezetői szerepéből. Ön most mindenre képes, amit elhatároz, azt valóban véghez is tudja vinni. A konkurensei is érzik, hogy most nem érdemes önnel ujjat húzni. Használja ki ezt a helyzeti előnyét!

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Romantikus hétre számíthat: bármerre jár is, a szépséget keresi, az pedig az ön nyomában jár. Ha már az ízlés és harmónia nevében átalakítja a szobáját, arra is ügyeljen, hogy a párkapcsolati szempontokat is jobban figyelembe vegye. A feng shui szerint a lakás dél-nyugati sarka a kapcsolaté: helyezzen oda kettős tárgyakat! Egy dupla gyertyatartó, baba-pár, vagy páros fénykép csodákat tehet. De van olyan is, aki a déli falra helyezett lovat ábrázoló képre esküszik. A lényeg, hogy a kedvese jó képet vágjon hozzá. Felfokozott érzelmi töltését, érzékenységét a legjobb lenne most mások megsegítésére fordítania. A munkatársai is igénylik az ön anyáskodását. Jó tanácsokat adhat, sorsokat menthet meg.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Úgy érzi, a szexuális élete túlságosan egysíkúvá vált. Az automatizmusok eluralkodását valójában sem ön, sem a kedvese nem szívlelik. A változáshoz mégis közös akarat, de még valami annál is több kell. Nehéz ugyanis elhagyni a keréknyomokat. Bizonyos tudatmódosító, serkentő szerek segíthetnek. Ne gondoljon semmi rosszra: a növényi afrodiziákumokra gondolok. Korianderes kávé, sáfrányos rizs, és friss paradicsom, amit szerelemalmának neveztek a régiek. És még egy rózsaillatú masszázsolajos kölcsönös masszírozás. Karrier: Nincsenek éppen ínyére a jelenlegi munkahelyi körülményei. Az is bosszantja, hogy folyamatosan háttérbe kerül másokkal, tehetségtelenebbekkel szemben. Hamarosan tehet majd azért, hogy ez ne így legyen. Egészség: Az ön szervezete is kimerült a hosszú tél alatt. Az uralkodó bolygójával együtt álló Hold adhat önnek jó sugallatokat, hogy milyen módszerrel is tudna újra erőre kapni. Én a több alvást tudom csak javallani.

BAK 12.22. - 01.20.
Most a családi ügyek, a személyes teendők kerülnek előtérbe. Az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a karrierjével, a hivatásával. Immár az otthonában kell tevékenykednie és sűrűbben jelen is lennie, mert kezd eluralkodni a káosz, azaz az anyátlanság a családjában. Nem is kell többet tennie, csak egy kicsit együtt relaxálnia a többiekkel. Egy közös mozi vagy színházlátogatással végképp sikerülne feldobnia a hangulatot. Ezzel még ön is jól jár, hiszen csak velük tud feltöltődni. Kicsit hanyagolni van kedve a karrierjét, a munkáját. A legjobban akkor jár, ha ezt a hetet szabadságon tölti. Akár még egy kisebb utazás is belefér síelés ürügyén. De legalább egy-két nap jár önnek!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Barátkozós időszakát éli, ám van rá esély, hogy ezt egyesek félreértsék a környezetében. Adjon éppen ezért egyértelmű jeleket, hogy meddig és ne tovább fejlődhet a kapcsolat. A barátságot azért nem fogja elveszíteni, mert a szívélyes, lelkes személyiségéhez mindenképpen vonzódnak az illetők. És bár ön a férfitársaságban érzi igazán jól magát, egy-két igaz szívű női barátra is szert tehet most. Becsülje meg azt is, mert önnek a saját női oldal erősítése sohasem volt könnyű. Szüksége van női tanácsokra. A hét eseményei a munkahelyén a ,,hogyan tovább?" kérdését vetik fel önben. A pletykáknak azért nem kell felülni teljesen, de gondolkozzon el a lehetséges alternatívákon. Az sosem árt.

HALAK 02.20. - 03.20.
Egy különleges barát révén szerezhet érdekes tapasztalatokat, avagy ismeretségeket. Ha ön magányos, akkor ez egy új kapcsolat kezdete is lehet akár. A megismerkedés történhet azonban az Interneten keresztül is: jelentkezzen valamilyen társkereső oldalra! Ha már van kapcsolata, a különlegesség, a furcsa élmények akkor is jellemzőek lehetnek. Fontos, hogy felszabadult állapotban éljék át, hogy legyőzzék botránkozó természetüket. Egy pezsgős vacsora sosem volt aktuálisabb, mint ezen a pénteken. Most jött el az a pillanat, amikor végre használhatja különleges nyelvtudását, avagy kommunikációs tehetségét. A munkahelyén kimenti a főnökét a slamasztikából. Nem fog elmaradni a hálája érte.
 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. március 3-9.
  2014-03-03 12:53:36, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. március 3-9.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
A legfontosabb, hogy sikerüljön megőriznie a látszatot még a nehéz időkben is. A társa most bajban lehet, ezért önnek kell sok mindenért felelősséget vállalnia a családi életben is. A megszaporodó gondok közepette ön nem teheti meg, hogy beteg legyen. Nagyon valószínű ugyanis, hogy éppen önnek kell másokat ápolnia, vagy valamilyen plusz feladatokat vállalnia a ház körül. A hirtelen változások azonban jót is hozhatnak, nemcsak rosszat. Vegye észre a pillanatban rejlő lehetőségeket és kockázatokat is!

BIKA 04.21. - 05.20.
Nem újdonság önnek, hogy a szerelme, családja anyagi helyzetével kapcsolatos kérdésekre lesznek kihegyezve az elkövetkezendő napok. A régi rutin nem válik be, de a makacsul visszatérő kérdésekre egy szerencsés váratlan fordulat adhat meglepő megoldást. Ha egy mulatságba hívják, a régi vagy új kolléganői, a világért se mondjon nemet! A háziasszonyi, s anyai kötelességeire végképp ne hivatkozzon! Ha belesüllyed e szürke létbe, ne csodálkozzon, ha kedvese sem talál már semmi kedvére valót önben.

IKREK 05.21. - 06.21.
Önhöz méltatlan módon hajlamos úgy gondolni egy kapcsolatra, amihez ön nem méltó, amihez nem tud igazán felemelkedni. Pedig éppen azon múlhat az ön szellemi fejlődése, hogy mégiscsak megpróbálja. Mielőtt a szakítás mellett döntene, inkább válasszon pár megfelelőnek tűnő spirituális könyvet, és induljon el a fejlődés útján. Lepje meg kedvesét az új szavakkal, új gondolatokkal. Vásároljon neki is ajándékba könyvet! Ha van újra közös téma, akkor minden mehet tovább. S a tánchoz még könyv sem kell.

RÁK 06.22. - 07.22.
Ha problémái adódnak a párkapcsolatába felesleges annyira felkapnia a vizet. Arról van szó csupán, hogy ön is változik, és a társa is. Talán egyikük lépéselőnyben van a másikkal szemben, ami átmeneti konfliktusokat okozhat. Valószínűleg önnek kell türelmesebbnek lennie, mert ön tart előbbre a fejlődésben. Éppen ezért a kedvese lehet a raplisabb, őt éri inkább hidegzuhanyként a változása. Ebből pedig az következik, hogy jobbára önnek kell lehűtenie a másik indulatait.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Észrevétlenül is befolyással van a környezetére. Valamelyik kollégája intrikusan áll önhöz, de valójában a szerelem, esetleg féltékenység áll a háttérben. Ha az illető az ellenkező nem tagja, akkor könnyedén leveheti a lábáról. Ha nem az, akkor nehezebb a dolga. Talán, ha kimutatja, hogy ön nem vetélytárs, akkor megnyerheti a szimpátiáját. A jó kollegiális viszonyt amúgy sem érdemes kockáztatni, és ha van már társkapcsolata, akkor azt sem. Ha mégis kalandba keveredik, az izgalmas lehet, de szalmaláng.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
A munkahelyén kísértésbe eshet: esetleg egy idősebb kollégája kelti fel az érdeklődését. A kapcsolat alapja kölcsönös szimpátia, meglehet, hogy mégsem lesz soha több munkakapcsolatnál. De az érzelmek áramlása, a vonzalom, segítheti az együttműködést. Ha ön már tartós kapcsolatban él valakivel vagy házas, akkor nem jó, hogy ennél többet akarjon. Az viszont már az ízlésén és a tűrőképességén is múlik, hogy valójában meddig akar elmenni. De vigyázzon, mert nincsenek visszautak!

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Az egymásnak ellentmondó, ellentétes csillagállásokat talán ön érzi meg a legerőteljesebben. Legyen óvatos az érzelmekkel, és a túl hirtelen változásokkal, az érzelgősséggel és a gyűlölettel. Összeütközésbe kerülhet a kedvesével, vagy akár az egész családjával még akkor is, ha azok csak jót akarnak önnek. Nekik is be kell látniuk, hogy a változásnak belülről kell kiindulnia, ezért hagynia kellene, hogy egy kicsit győzködjék önt.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Teljesen leveheti a lábáról a partnerét, ha a szexuális közeledését nemcsak elfogadja, de egyenesen elébe megy, és teljesíti titkos erotikus fantáziáit. Sőt, ön bármily puritánnak tűnik is, valójában tűzről pattant, és most esélye van meglepnie még saját magát is. Igazi felszabadító, feloldó szerelemben lehet része. Ha elszalasztja a lehetőségeket, akkor más, nem túl kellemes módon mutatkozik meg a tüze. A házisárkányokat senki sem kedveli. Ne füstölögjön, mert szakítás lehet a vége!

NYILAS 11.23. - 12.21.
Érzelmi viharok nehezítik az otthoni helyzetét, pedig most minden energiájára szüksége lehet, ha a munka frontján akar teljesíteni és előbbre jutni. Jobb, ha békét köt: legalább az egyik oldalon szüksége lesz a stabilitásra. A kedvese is meg fogja érteni, hogyha nagyra törő terveit elé tárja. És az eredmények reményében ő is hajlandó lesz felhagyni a háborúskodással. Úgyis a legnagyobb problémát a pénz okozza önök között. Pontosabban, annak a hiánya.

BAK 12.22. - 01.20.
Ne vállaljon most túl nagy kockázatot, és ne akarjon mindent egy lapra feltenni. Ez most a szerelemre éppúgy vonatkozik, mint a vállalkozásokra és a pénzügyekre. A vágyak most sürgetőek és frusztrálóak, de az akaratosság nem lehet az út. A meggyőzést kell választania, ha hódítani akar. Forduljon a művészetekhez: a vers, a dal különleges varázsereje a lágy, szelíd hódításban támogatja. Na és a leghalkabb, legtürelmesebb szószóló: a virág. Vegyen egy csokorral, vagy ültesse tele a kiskertjét! Ezzel vonzzon!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
A Hold állása jelzi, hogy a mosoly, az öröm, amire vágyik, akkor fogja meglátogatni önt, ha először azt másokon csalja elő. Ki más lehetne az, akin ezt elsőnek kipróbálja, mint a kedvese maga? Feledje a régi konfliktusokat, ha vannak, és inkább arra koncentráljon, ami régóta összeköti önöket. A tartósság nem minden, az lehet rossz is, jó is. Az csak egy forma, egy edény, amit éppúgy megtölthet rózsaszirommal, mézzel, avagy csalánnal szurokkal is. De ugye önnek sem mindegy, hogy mihez ragaszkodik?

HALAK 02.20. - 03.20.
A szerelemben tanácstalannak érezheti magát, talán éppen azért, mert egyszerre csak többen is felbukkannak az életében. Ha hosszabb ideje tartó kapcsolatban él, akkor lehetséges, hogy csak az unalom az, mely újabb és újabb kalandokat hoz az életébe. Nem ez lenne az egyetlen módja annak, hogy saját mélytudatával és rejtelmeivel találkozzon, bár kétségtelen, hogy ez tűnik a legizgalmasabbnak. Csak hát lehetnek bizonyos mellékhatások, amiket jó lenne kikerülni. És nem is csak érzelmi téren.
 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
Heti horoszkóp 2014. február 24-március 2.
  2014-02-24 12:16:03, hétfő
 
 

Heti horoszkóp 2014. február 24-március 2.

Négy elem szerelmi horoszkóp az Astroneten!KOS 03.21. - 04.20.
Ön kedves, finom és közvetlen - ezt végre a társának is értékelnie kellene, igaz? Mivel ön annyira odaadó, nehezen érti, miért is van az, hogy a párja egyre távolságtartóbb, és néha úgy érzi, csöppet sem törődik önnel. Az az igazság, hogy néha szükség van egy kis távolságtartásra, hogy újra felébredjen a vonzalom. Nehéz, de mégis meg kell próbálnia. Elég, ha csak néha külön programot szervez magának. Menjen el egy barátjával moziba, üljenek be egy presszóba! Otthon egy tüzes szerető fogja várni.

BIKA 04.21. - 05.20.
A szűkebb értelemben vett társas kapcsolatra szinte nem is marad ideje, mivel annyi gondot jelent önnek a család. A gyerekek mellett most még az idősebb hozzátartozókkal is meggyűlhet a baja. Nehéz és kimerítő volt ez a tél mindannyiunknak. De azok, akiknek a szervezete kimerült, bizony több gondoskodást igényelhetnek. Azért önmagát is kímélje! Beszélje meg a párjával, hogyan gondoskodhatnak együtt, vagy segítséggel a többiekről. Különösen akkor, ha ön is dolgozik, nem vállalhat mindent magára! A szerelemre is maradjon ereje!

IKREK 05.21. - 06.21.
Jobban kellene önmagát is tisztelnie, különben a tehetsége pillanatok alatt semmivé foszlik. Persze a megvalósulás nem minden, de legalább magának és a családjának mutasson fel valamit abból, amit tud. Túl a munkán és a hivatáson. Ma már a levelezés sem divat. Az SMS-ek és e-mailek viszont azonnali azonnal célba érnek. Írjon apró kis leveleket a kedvesének, amiben rögzíti a gondolatait. Vagy egy mesét a gyerekeinek. Hagyja, hogy meglóduljon a képzelete. Maga is csodálkozni fog!

RÁK 06.22. - 07.22.
Ha elégedetlen a sorsával, azt is figyelembe kell vennie, hogy azt bizony részben ön alakította ki így. A jó hír viszont éppen ezért az, hogy akkor van is rá módja, hogy jóvá tegye, hogy megváltoztasson benne irányokat. Elsősorban azzal, hogy önmagát komolyabban veszi, és megmutatja, hogy miben is áll az ön tehetsége. Ehhez persze több szabadidőre lehet szüksége, amit csak akkor kaphat meg a párjától, ha kiharcolja. Ne féljen, a végén ő is jobban fogja értékelni önt! És persze szenvedéllyel szeretni is.


OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
A partnere iránti elkötelezettsége lehetővé teszi önnek, amit eddig nem mert megtenni: végre felfedheti előtte érzelmeit és gyengeségeit. Az öröm amit érez, nem nagy dolgokban gyökerezik, hanem apró mozdulatokban, közös vidám tevés-vevésben, összenevetésben. Ha erre ráébred, már nem fogja vágyni a nagy dolgokat. Amelyek néha több keserűséget okoznak, mint boldogságot. E héten ráébredhet, hogy valójában miben is rejlik az. A virágok ebben nagy segítségére lehetnek.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Nehéz most egyezségre jutnia a családtagjaival, a párjával. Ő ugyanis úgy érezheti, hogy minden időt tőle vesz el, amit magának, vagy a barátainak szentel. Vagy ugyanez fordítva: ön lehet kissé féltékeny a társa barátaira. Különösen akkor, ha a gyerekek minden gondja, terhe az ön nyakába van varrva, érezheti azt, hogy ön már csak egy házi rabszolga. Kérje ki magának, és teremtsen időt és alkalmat arra, hogy önmagát is megélje. Különben besavanyodás lesz a vége.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Sajnos a szerettei hajlamosak visszaélni azzal, hogy ön mindig engedékeny, mindig inkább lemond a saját céljairól a másik érdekében. Ha már úgy látja, hogy teljesen felőrlődött a sok különféle akarat közepette, és már mindenki sorsa sínen, ám az ön célja még csak nem is látszik, akkor ideje végre kiállnia magáért. Persze ön azt is tudja jól, amit más nem: az erő a családban rejlik. Ezért őket se adja fel, de önmagát se! Cél és eszköz lehet persze ugyanaz: a szép család. De azért kell még más is.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Érzi már, hogy valamit változtatni kell az életén, ha nem akar teljesen elgépiesedni. Ahhoz, hogy rájöjjön mi az igazi út, eleinte apró lépések sorát kell végrehajtania. Úgy mint: sétaút hazafelé gondolatokba merülve, vagy baráttal beszélgetve. Hazaérve nem szabad azonnal bekapcsolni a tévét, vagy nekiállni söprögetni. A házimunkákba vonja be a kedvesét és a családtagjait. A kisebb gyerekek sincsenek cukorból: nagyon jól tudnak kuktáskodni, segíteni önnek. Ahogy a férje is. Szép szóval vegye rá őket!

NYILAS 11.23. - 12.21.
Mindenkihez van egy kedves szava: az ön számára már itt a tavasz, bármily hidegek is a körülmények. Bizony a mosolyával most a jégcsapszíveket is meg tudja olvasztani. A vonzereje is megnő ezzel összefüggésben, aminek hála a szerelem is újra visszatér az életébe. A szerelmi kedvet növelheti néhány új ruhadarabbal is. Az utóbbi időben nagyon elhanyagolta magát. Hajítsa ki, ami régi, megkopott, vásároljon új, divatos ruhákat! Fontos, hogy jól érezze magát a bőrében.

BAK 12.22. - 01.20.
A szerelem és a párkapcsolat terén sok jót ígérnek önnek a csillagai. A jegyében járó Vénusz a Plútóval együtt a szenvedély tüzét hozza el a kapcsolatába. Sokkal többet meg is engedhet magának, mint máskor. Ha azonban ez egy balkézről való új kapcsolat, mert önnek már van egy régi, akkor vigyázzon, mert a dolog könnyen töréssel végződhet. Ha ön fiatal, nincsenek gyerekei, akkor megengedheti magának ezt a meggondolatlanságot. Az idősebbeknek ez jobban fájna. Ami szilárdabb, könnyebben törik.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Ha a társa szeretne elérni valamit önnél, mondjuk közös utazást, programot, lakásátalakítást, vagy összeköltözést, azt kár mindjárt a függetlensége elleni potenciális támadásként értékelnie! A függetlenség, a puszta önmagában megálló én létezése amúgy is csak illúzió. Ez szüli épp a keménységet és a sok csalódást az emberi kapcsolatokban. Mindig másokkal együtt vagyunk - az énmeghatározásnak is csak ezen keresztül van értelme. Nézzen mélyen a kedves szemébe! Ott láthatja meg önmagát.

HALAK 02.20. - 03.20.
Próbáljon meg elvonatkoztatni a mindennapi történésektől. Ha a kedvese mindig ugyanúgy reagál az ön felvetéseire, ha úgy látja, hogy rutinszerűvé váltak még a ,,meccsek" is, amiket egymással vívnak és folyton ugyanazokat a meddő köröket futják, akkor nem tehet mást, csak azt, hogy egyszer végre ön reagál másként. Tegyen valami meglepőt. Mosolyogjon, vagy jelképesen törölje le a gondot, haragot a kedvese homlokáról! Nem valószínű, hogy azonnal hatni fog. De megnyithat egy másik utat. Felfelé. 
 
0 komment , kategória:  Heti Horoszkóp Mindenkinek...  
     1/49 oldal   Bejegyzések száma: 484 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 80 db bejegyzés
Összes: 103990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6119
  • e Hét: 41939
  • e Hónap: 199393
  • e Év: 890356
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.