Regisztráció  Belépés
1vargaildyko.blog.xfree.hu
...Légy, amivé legszebb hajlamaid által válhatsz - de elsősorban maradj ember. (Tatiosz) Tücsök Ildykó
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Mozi - Ápr.24 - Ápr.30
  2014-04-24 10:03:29, csütörtök
 
 

Mozi - Ápr.24 - Ápr.30

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

A csajok bosszúja
Forgalmazó: InterCom Nemz. Kulturális Szolgáltató Zrt.
Eredeti cím: The Other Woman
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Nick Cassavetes
Szereplő(k): Cameron Diaz,Nikolaj Coster Waldau,Leslie Mann,Kate Upton
Hossz: 108 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A bosszú útjai kiismerhetetlenek. És nagyon szórakoztatóak. Amikor egy boldog párkapcsolatban addig sosem kételkedő nő (Cameron Diaz) rájön, hogy a szerelme kettős életet él, és ő csupán másodhegedűs, különös ötlete támad. Megkeresi a másik nőt, és vele (Leslie Mann) együtt terveli ki, miképpen emlékeztessék a hűtlen férfit (Nikolaj Coster-Waldau) arra, hogy a kettőnél jobb az egy. A terv része egy harmadik nő: egy igazi, ellenállhatatlan bombázó is (Kate Upton).


Amazónia
Forgalmazó: Anjou Lafayette
Eredeti cím: Amazonia
Nemzetiség,szín,szinkron: francia brazil,színes,szinkronizált
Rendező(k): Thierry Ragobert
Hossz: 83 perc.
Korhatár: Hat éven aluliak számára nem ajánlott

Az Amazónia a Föld legnagyobb esőerdejének szívébe kalauzol minket, egy csodálatos családi-, természet és egyben kalandfilm, az Amazonas esőerdejének szépségéről és sokszínűségéről, erről a kivételes tájról, mely a bolygón létező leggazdagabb ökoszisztémát hozta létre. A film főszereplője egy kapucinus majomkölyök, aki ketrecéből szabadulva, egy baleset nyomán kikerül a dzsungelbe. Sai - aki fogságban született és nevelkedett - miután lezuhan a repülő, amellyel szállították, egyedül találja magát a buja őserdőben. Egy rendkívüli kaland hőseként találkozik az erdő lakóival, szembesül a veszélyekkel és a csodálatos, néha mérgező növényzettel. Félelmetes ragadozókkal és az Amazonas dagályával is szembenézve kezdi meg hosszú utazását, miközben megtapasztalja, hogy az egyedüli reménye, ha otthonra lel társai között.


Aura
Forgalmazó: Dreamcast Kft
Eredeti cím: Aura
Nemzetiség,szín,szinkron: magyar,színes,mb
Rendező(k): Bernáth Zsolt
Szereplő(k): Kapócs Panka,Dubai Péter,Szénási Kristóf,Ungvár Ádám
Hossz: 80 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Négy tinédzser, Tokió, Peti, Ádám és Eszter egy puszta közepén ébrednek fel lerobbant autójukban. Bár számításaik szerint reggel van, mégis sötétség veszi őket körül, mintha nem kelt volna fel a Nap. Rövidesen rájönnek, hogy egy hatalmas, sötét "aura" borul rájuk, amely nem engedi át a fényt, és elzárja őket a külvilágtól.


Az elnémultak
Forgalmazó: A Company Hungary Kft.
Eredeti cím: The Quiet Ones
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,feliratos
Rendező(k): John Pogue
Szereplő(k): Jared Harris,Sam Claflin,Olivia Cooke,Erin Richards
Hossz: 98 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A karizmatikus, ám vitatható módszerekkel dolgozó egyetemi fizika tanár, Harris (Jared Harris) ráveszi legjobb diákjait, hogy csatlakozzanak egy veszélyes kísérlethez: negatív emberi energiából akarnak kopogtatószellemet létrehozni. A kísérlet tárgya egy csábító, ám veszélyes fiatal nő (Olivia Cooke), akinek sötét energiája sérült pszichéjében mutatkozik meg. Ahogy a kísérlet kezd kibontakozni, a diákok és a professzor szembetalálják magukat a szörnyű valósággal: kimondhatatlan erőt szabadítottak el, melynek hatalma minden addigi várakozást felülmúl.


Borgman
Forgalmazó: Mozinet Kft.
Eredeti cím: Borgman
Nemzetiség,szín,szinkron: holland,színes,feliratos
Rendező(k): Alex van Warmerdam
Szereplő(k): Jan Bijvoet,Hadewych Minis,Jeroen Perceval,Alex van Warmerdam
Hossz: 113 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Az utóbbi évek legsötétebb humorú filmjében a gonosz egyenesen a föld alól érkezik, a csavargó Borgman személyében. Bekopogtat egy holland mintacsalád házának ajtaján, és amikor már puszta megjelenésével képes viszályt szítani a férj és felesége között, rögtön tudja, hogy jó helyen jár.


Göndör fürtök
Forgalmazó: Cirko Film Kft.
Eredeti cím: Pelo Malo / Bad Hair
Nemzetiség,szín,szinkron: argentin,színes,feliratos
Rendező(k): Mariana Rondón
Szereplő(k): Beto Benites,Samantha Castillo,Samuel Lange Zambrano,Nelly Ramos
Hossz: 93 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Mariana Rondón második nagyjátékfilmjének hőse a kilenc éves Junior, aki mulatt apjától makacs, göndör fürtöket örökölt. Az érzékeny, befelé forduló, különös kisfiú azonban az éves iskolai fotóra egyenes hajat szeretne. Pont olyat, mint amilyen a tévében Miss Venezuelának van. A hajával való állandó foglalatossága a tükör előtt mindennapi súrlódások, veszekedések forrásai anyjával, aki mindezekben a fiú homoszexualitásának bizonyítékát látja. Junior hiába küzd anyja szeretetéért, a nő képtelen elfogadni őt. Junior kénytelen szó szerint és képletesen is lenyírni magáról mindent, ami másságának bizonyítéka lehet.
Mindezek háttereként egy állandó változásban forrongó ország képét látjuk, ami tele van veszélyekkel, ahol kétségbeesett szegénység és munkanélküliség mozgatja az emberek gondolkodását. Ahol egy gyerek mássága teljességgel elfogadhatatlan, és így még nagyobb veszélynek, szenvedésnek van kitéve, mint a többiek.


Nemzeti Dokumentumfilm
Forgalmazó: Civis Film
Eredeti cím: Nemzeti Dokumentumfilm
Nemzetiség,szín,szinkron: magyar,színes,mb
Rendező(k): Salamon András
Szereplő(k): Alföldi Róbert,Kulka János,Törőcsik MAri,Molnár Piroska
Hossz: 105 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

"Minket a kíváncsiságunk vezetett, amikor erre a filmre készültünk. Közelről akartuk látni egy különlegesen sikeres társulat munkáját. Elhatároztuk, hogy szembeszállunk a színházi műfaj múlandóságával és létrehozunk egy kordokumentumot, melyben megörökítjük az utolsó hónapok eseményeit, ezen belül Alföldi Róbert utolsó rendezését, a Mephistot, mely egyben a Nemzeti utolsó bemutatója volt. A film feszültségét az adja, hogy a társulat tagjai, miközben erre a hatalmas munkára készülnek, egyszersmind elbúcsúznak egymástól, elbúcsúznak attól az öt évtől, ami mindenképpen a színháztörténet részeként marad meg az emlékeinkben, s reméljük, ebben a filmben is." (SA)


Százkarátos szerelem
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: Love Punch
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,szinkron+feliratos
Rendező(k): Joel Hopkins
Szereplő(k): Emma Thompson,Pierce Brosnan,Tuppence Middleton,Marisa Berenson
Hossz: 95 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket. Amikor pedig pénzüket visszaszerezni így sem tudják, kétségbeesett tervet eszelnek ki: az őket kisemmiző párizsi cég vezetőjének esküvőjére bejutva meglovasítanák a bájos menyasszony milliókat érő gyémánt nyakláncát, aminek az értéke kényelmesen biztosíthatná nyugdíjas éveiket. Vakmerő kalandjukban legjobb barátaik sietnek segítségükre, de az ötlet még így is eszelősnek hat: búvárkodni, hegyet mászni, embert és gyémántot rabolni nem éppen az ő koruknak és habitusuknak megfelelő rekreációs programsorozat.


Veszélyzóna
Forgalmazó: Big Bang Media
Eredeti cím: Brick Mansions
Nemzetiség,szín,szinkron: francia kanadai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Camille Delamarre
Szereplő(k): Paul Walker,Sal Longobardo,Robert Maillet,RZA
Hossz:
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Detroit rendőrsége fallal vette körül a Téglatelep néven elhíresült paneldzsungelt. A külvilágtól elzárt városrészt a helyi gengszterek feje irányítja, aki a markában tart mindenkit. Amikor szállítás közben eltűnik egy katonai neutronbomba, a város vezetői egy profi zsarut küldenek a zárt falakon belülre, hogy beépüljön, megtalálja és semlegesítse a veszélyt egy helyi lázadó segítségével.


A csodálatos Galápagos IMAX 3D
Forgalmazó: Cinema Film
Eredeti cím: Galapagos: Nature's Wonderland IMAX 3D
Nemzetiség,szín,szinkron: angol,színes,szinkronizált
Rendező(k): Martin Williams
Szereplő(k): David Attenborough,Jeff Corwin
Hossz: 40 perc.
Korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető

A Csendes-óceán végtelenjében létezik egy kis földi paradicsom, amelyhez hasonlót aligha találunk a világban: a Galápagos-szigetek. E távoli vidék vulkanikus szigetei között az élet évmilliókon át szinte teljes elszigeteltségben fejlődött. Az eredmény egy természeti csodákban bővelkedő tengeri oázis, különleges növény- és állatvilággal, melynek tagjai az idők során alkalmazkodtak e sajátos környezethez. Találkozhatunk itt fél tonnás óriásteknősökkel és az orrukból sót prüszkölő tengeri leguánokkal is. Táncra perdülhetünk a trópusi albatroszokkal, színpompás, kéklábú szulák társául szegődhetünk, vagy akár apró pingvinekkel is lubickolhatunk több ezer mérföldre természetes élőhelyüktől. Lélegzetelállító háromdimenziós filmünkből Te is megtudhatod, miként vette fel a harcot a természet az elemekkel, és alakította ki ezt az egészen sajátos környezetet.


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet
 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Ápr.17 - Ápr.23
  2014-04-19 10:48:07, szombat
 
 

Mozi - Ápr.17 - Ápr.23

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

Transzcendens
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Transcendence
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai angol,színes,szinkronizált
Rendező(k): Wally Pfister
Szereplő(k): Kate Mara,Johnny Depp,Morgan Freeman,Paul Bettany
Hossz: 119 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron. A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek.


Angélique
Forgalmazó: JIL Kft.
Eredeti cím: Angélique
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,feliratos
Rendező(k): Ariel Zeitoun
Szereplő(k): Mathieu Kassovitz,Nora Arnezeder,Gérard Lanvin,Florence Coste
Hossz: 113 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Angélique de Sancé, a makrancos szépséget az elszegényedett apja feleségül kényszeríti Joffrey de Peyrac grófhoz, akinek gazdagságát nem csak az egyház és más nemesek irigylik, de még a királynak is szemet szúr. Míg a friss házasok kapcsolata váratlanul romantikus szerelemmé alakul, az udvari intrika és Angélique sötét titka a múltból veszélybe sodorja az egész család életét.


Halálos mélység
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: Pioneer
Nemzetiség,szín,szinkron: norvég,színes,feliratos
Rendező(k): Erik Skjoldbjarg
Szereplő(k): Wes Bentley,Stephen Lang,Jonathan LaPaglia,Aksel Hennie
Hossz: 106 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A nyolcvanas években, amikor hatalmas gáz- és olajkészletet találnak az Északi-tengerben, egy csapat amerikai és norvég mélytengeri búvár kapja az állami megbízást, hogy az 500 méter mély tengerfenékről a felszínre hozza a fekete aranyat. Ez a technika, de még a lejutás lehetősége sem áll a nyolcvanas években rendelkezésre, így féktelen hajsza indul a mélység mielőbbi meghódítására, és a mesés vagyont érő olajtartalékok elérésére. A hivatásos mélytengeri búvár, Petter megszállottja a kihívásnak, ám testvére tragikus halála az egyik merülés során mindent megváltoztat. Petter egyre inkább arra kezd gyanakodni, hogy nem baleset történt, és valakinek érdekében állhatott a norvég búvár meggyilkolása.


Halhatatlan szeretők
Forgalmazó: A Company Hungary Kft.
Eredeti cím: Only Lovers Left Alive
Nemzetiség,szín,szinkron: angol német francia,színes,feliratos
Rendező(k): Jim Jarmusch
Szereplő(k): Tom Hiddleston,Tilda Swinton,Mia Wasikowska,John Hurt
Hossz: 123 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Adam (Tom Hiddleston) egy visszavonultan élő vámpír, aki zenészként tengeti életét detroiti lakásában. Egy nap újra találkozik élete szerelmével, a szintén vámpír Eve-vel (Tilda Swinton), aki hátrahagyja addigi életét a marokkói Tangerben, hogy ismét Adammel legyen. A szerelmespárt váratlanul meglátogatja Eve felelőtlen és bajkeverő húga (Mia Wasikowska), aki nemcsak, hogy irritálja Adamet, de veszélybe sodorja az egyetlen embert, akivel a zenész jó kapcsolatot ápol.


Borgman (16) szoboravató és dedikálás
A Borgman (16) című, cannes-i versenyprogramban bemutatott holland film egy héttel az országos bemutató előtt, április 17-én, csütörtök este látható először Magyarországon a Művész moziban. A nyilvános premier előtti vetítésen résztvevőknek a szervezők más izgalmakat is tartogatnak.
http://www.mozinetmagazin.hu/kezdolap/borgman__(16)_szoboravato_es_dedikalas


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet
 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Ápr.10 - Ápr.16
  2014-04-10 10:53:57, csütörtök
 
 

Mozi - Ápr.10 - Ápr.16

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

Amerika Kapitány: A tél katonája
Forgalmazó: Forum Hungary Filmforgalmazó Kft.
Eredeti cím: Captain America: The Winter Soldier
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkron+feliratos
Rendező(k): Anthony Russo,Joe Russo
Szereplő(k): Scarlett Johansson,Cobie Smulders,Chris Evans,Samuel L. Jackson
Hossz: 128 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A Marvel legújabb képregény-adaptációja, az Amerikai kapitány - A tél katonája a Bosszúállók eseményeit követően játszódik. Steve Rogers - aki az 1940-es évek elején vett részt az USA hadseregének titkos kísérletében - most Washingtonban éli csendes hétköznapjait és próbál alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz. Azonban amikor a terrorelhárítással és hírszerzéssel foglalkozó S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a férfi egy olyan összeesküvés közepén találja magát, amely az egész világot fenyegeti. Újra feltűnik a színen a Bosszúállók-ból ismert szövetségese, a Fekete Özvegy is, akivel minden erejükre szükségük lesz, hogy felderítsék a konspirációt és leküzdjék a megsemmisítésükre küldött bérgyilkosok hadát. Amikor rájönnek, hogy valójában mivel állnak szemben, felismerik, hogy további partnerekre lesz szükségük, ha győzni szeretnének. Csatlakozik hozzájuk legújabb szövetségesük, Sólyom is, azonban még így is minden erejükre szükségük lesz, mivel váratlanul egy rendkívül erős ellenféllel, a Tél Katonájával találják szemben magukat.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://shortlinks.hirekmedia.hu/amerikakapitany


Isten Fia
Forgalmazó: A Company Hungary Kft.
Eredeti cím: Son of God
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Christopher Spencer
Szereplő(k): Diogo Morgado,Amber Rose Revah,Sebastian Knapp,Paul Knops
Hossz: 138 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Az Isten Fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét, születését, tanításait, keresztrefeszítését és feltámadását mutatja be. A 2004-ben készült Passió óta ez az első nagyszabású film, mely szélesvásznon mesél Jézus életéről; és csaknem ötven év óta az első, amely a kereszténység központi alakjának teljes életútját bemutatja.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5198/isten_fia


Lány kilenc parókával
Forgalmazó: MTVA
Eredeti cím: Heute bin ich blond / The Girl with Nine Wigs
Nemzetiség,szín,szinkron: német,színes,szinkronizált
Rendező(k): Marc Rothemund
Szereplő(k): Lisa Tomaschewsky,Karoline Teska,David Rott,Alice Dwyer
Hossz: 115 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Az életvidám és vagány 21 éves Sophie egyetemi tanulmányainak megkezdésére, az önálló életére készül, amikor rákot diagnosztizálnak nála. Addigi élete fenekestül felfordul. A kezdeti megrázkódtatást leküzdve Sophie elhatározza, nem hagyja magát, élni akar, megküzdeni a betegségével mindazért, ami még vár rá az életben: az álmaiért, a bulikért, a boldogságért, a hódításokért. A kezelések következtében azonban szembe kell néznie azzal, hogy külseje megváltozik. Úgy dönt, nem várja meg, amíg a kemoterápia következtében haja kihullik. Nem hagyja, hogy a betegség akár ilyen módon is befolyásolja őt, ezért önmaga borotválja le a haját. Megváltozott külsejét parókákkal fedi el. Kilenc különböző fazonú és színű parókája Sophie hangulatait és személyiségét fejezi ki, hol szomorúbbnak, hol éppen romantikusabbnak mutatva őt. Sophie kilenc új személyisége a mindennapos orvosi kezelések mellett veti bele magát esténként az életbe. Bulizik legjobb barátnőjével, és beleszeret legjobb haverjába, Rob-ba, miközben humorral, bátorsággal, valamint némi könnyű szívűséggel igyekszik szembenézni a betegségével.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5199/lany_kilenc_par okaval


Rio 2
Forgalmazó: InterCom Nemz. Kulturális Szolgáltató Zrt.
Eredeti cím: Rio 2
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Carlos Saldanha
Hossz: 102 perc.
Korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető

A fészek melege néha megizzaszt. Azúr, Csili és három fiókájuk boldogan éldegél a világ legszínpompásabb, legvidámabb városa, Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján, ám Csili nem ül meg sokáig a püspökfalatján. Úgy gondolja, a kicsiknek is meg kell tanulniuk azt, amit a vadon élő madarak mindegyikének: így aztán a család nekivág és elhúz délre. A szülők azt tervezik, hogy megmutatják, mihez kezdhet egy madár az Amazonas dzsungelében. A vadon szava helyett azonban Azúr az apósa szavait kénytelen hallgatni, és azok nem túl kellemesek. A kalitkában nevelkedett, elkényeztetett családfő egyre inkább úgy érzi, hogy szerettei többre tartják a sűrű erdő örömeit nála - és ha a benne fészkelő ragadozó madár nem bont szárnyat mihamarabb, még el is veszítheti őket.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5200/rio_2.


Szavazz a mozikban! Szavazz az őrületre!
Sokan nem tudnak dönteni, kire szavazzanak az április eleji parlamenti választásokon. Számukra és az olasz filmeket szerető közönség számára egyaránt megoldást kínál a Viva La Libertá - Éljen a szabadság! (12). A hangzatos szlogenekkel és ígéretekkel szemben egyszerű az üzenetünk: Szavazz az őrületre!
http://www.mozinetmagazin.hu/kezdolap/szavazz_a_mozikban!_szavazz_az_oruletre!


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet
 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Ápr.3 - Ápr.9
  2014-04-03 08:11:42, csütörtök
 
 

Mozi - Ápr.3 - Ápr.9

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

9 hónap letöltendő
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Eredeti cím: 9 mois ferme / 9 Month Stretch
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,szinkronizált
Rendező(k): Albert Dupontel
Szereplő(k): Albert Dupontel,Sandrine Kiberlain,Nicolas Marié,Philippe Uchan
Hossz: 82 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Ariane, a szigorú erkölcsű bírónő rájön, hogy terhes. Ráadásul az apasági teszt szerint Bob, az agresszív bűnöző az "elkövető". Ariane semmire sem emlékszik, ezért szinte az őrületbe kergeti az eset.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5196/9_honap_letolte ndo


A hasonmás
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: The Double
Nemzetiség,szín,szinkron: angol,színes,feliratos
Rendező(k): Richard Ayoade
Szereplő(k): Mia Wasikowska,Jesse Eisenberg,Chris O'Dowd,Sally Hawkins
Hossz: 93 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A félénk Simon teljesen tehetetlennek érzi magát élete alakulását illetően; munkatársai keresztülnéznek rajta, anyja megveti, álmai asszonya pedig ügyet se vet rá. Amikor új kolléga érkezik a munkahelyére, elkeseredése csak tovább fokozódik, James ugyanis fizikailag pontos mása Simonnak, személyiségében azonban gyökeresen eltér tőle: magabiztos, karizmatikus és szeretik a nők. Simon legnagyobb rémületére hamarosan azt veszi észre, hogy James nemcsak a saját életét irányítja, de kezdi átvenni az uralmat Simon ügyei felett is.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5192/a_hasonmas


Házasokk
Forgalmazó: PARLUX Entertainment
Eredeti cím: The Knot
Nemzetiség,szín,szinkron: angol,színes,szinkronizált
Rendező(k): Jesse Lawrence
Szereplő(k): Noel Clarke,Mena Suvari,Matthew McNulty,Talulah Riley
Hossz: 92 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Miért is házasodjunk meg? Nos, Alexandrának és Jeremy-nek nincsenek kétségei a választ illetően: együtt akarnak lenni, örökké. Vajon lehetséges-e, hogy a dezertáló koszorúslányok, az összetört autók, egy kitérő a sürgősségire és néhány házhoz szállított sertéshere útjába álljon az igaz szerelemnek? Jeremy az előző esti kanbuli után hiányos memóriával ébredezve azon tűnődik, vajon mit kereshet egy transzvesztita az ágyában. Ezzel egy időben a vőfély, Peter és a haverjai a másnaposságuk ellenére is igyekeznek időben elbotorkálni a templomba. Mindeközben az iruló-piruló menyasszony, Alexandra ingerülten ébred a lánybúcsú után, amelynek végén az egyik szexőrült barátnője ágyba vitte a chippendale-fiút. A koszorúslányok igyekeznek helyrepofozni Alexandrát arra a pillanatra, amikor végig kell sétálnia a templomfolyóson, hogy végre kimondja a boldogító "igen"-t.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5193/hazasokk


Nagytudásúak
Forgalmazó: Cinetel Kft
Eredeti cím: Les Profs
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,szinkronizált
Rendező(k): Pierre François Martin Laval
Szereplő(k): Christian Clavier,Isabelle Nanty,Pierre François Martin Laval,Kev Adams
Hossz: 88 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A Jules Ferry gimnázium a maga 12%-os eredményességi mutatójával messze a legrosszabb középiskola egész Franciaországban. Mivel rosszabb már úgysem lehet, a minisztériumban úgy döntenek, kutyaharapást szőrével alapon a legalkalmatlanabb tanári kart küldik a suliba, hogy kozmetikázzanak valamit ezeken a katasztrofális eredményeken. A cél: elérni az 50%-ot, különben a Jules Ferry Gimnázium bezárja kapuit. Ám kétséges, hogy ennyi bizarr figurával mire megy a diákság: a történelemtanár Napóleonnak képzeli magát, a filozófusnak egy szavát sem érteni, a kémiaprofesszor kísérletei életveszélyesek, míg a fiatal és csábos franciatanárnő láttán a fiúk gyorsabban olvadnak, mint egy csokinyúl. És akkor ott van még Tiroci tanár úr (Christian Clavier), akiről valójában senki nem tudja, mit is tanít.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5194/nagytudasuak


Reszkessetek kutyaütők!
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Eredeti cím: Alone for Christmas
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Joseph J. Lawson
Szereplő(k): Hooligan,Bill Pomeroy,David DeLuise,Kim Little
Hossz: 87 perc.
Korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető

A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsony alkalmával és hiába szeretnék, a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá teszik az üresen maradt ház életét. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5195/reszkessetek_ku tyautok!


Szavazz a mozikban! Szavazz az őrületre!
Sokan nem tudnak dönteni, kire szavazzanak az április eleji parlamenti választásokon. Számukra és az olasz filmeket szerető közönség számára egyaránt megoldást kínál a Viva La Libertá - Éljen a szabadság! (12). A hangzatos szlogenekkel és ígéretekkel szemben egyszerű az üzenetünk: Szavazz az őrületre!
http://www.mozinetmagazin.hu/kezdolap/szavazz_a_mozikban!_szavazz_az_oruletre!


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Márc.27 - Ápr.2
  2014-03-27 12:23:36, csütörtök
 
 

Mozi - Márc.27 - Ápr.2

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

Mr. Morgan utolsó szerelme
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: Mr. Morgan's Last Love
Nemzetiség,szín,szinkron: német angol amerikai,színes,feliratos
Rendező(k): Sandra Nettelbeck
Szereplő(k): Michael Caine,Michelle Goddet,Jane Alexander,Serge Hollogne
Hossz: 116 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Mr. Morgan több évtizedes házasság után elveszíti szeretett feleségét. A Párizsban élő, nyugdíjas filozófiaprofesszor elveszti minden életkedvét, s fájdalmában családja sem jelent vigaszt számára. Ám egy nap találkozik egy szabadszellemű, vidám francia nővel, aki ismét olyan érzéseket ébreszt a férfiban, amelyekről azt hitte, már sosem lesz bennük része. Mr. Morgan és Pauline kapcsolatához pedig tökéletes háttérül szolgál a szerelem városa, Párizs.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5188/mr._morgan_utol so_szerelme


Működik a kémia
Forgalmazó: Big Bang Media
Eredeti cím: Better Living Through Chemistry
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Geoff Moore,David Posamentier
Szereplő(k): Olivia Wilde,Sam Rockwell,Michelle Monaghan,Jane Fonda
Hossz: 91 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Doug (Sam Rockwell) egy lelkiismeretes patikus. Minden reggel a városi biciklibajnok, kontrollmániás felesége (Michelle Monaghan) mellett ébred és a nem kevésbé idegesítő apósa patikájában dolgozik. Hallgatja a szürke kisvárosiak panaszait és gyógyírt keres a bajaikra, amíg az ellenállhatatlan Elizabeth (Olivia Wilde) be nem tipeg a patikába. A gazdag kirakatfeleséggel fellángoló váratlan viszonya egy csapásra kirázza Dougot a papucsából. A feldoppingolt piti patikus egy akcióhőst megszégyenítő vagánysággal igyekszik életét magasabb fokozatba kapcsolni, amíg a dolgok ki nem csúsznak az irányítása alól.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5189/mukodik_a_kemia


Noé
Forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Noah
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Darren Aronofsky
Szereplő(k): Russell Crowe,Jennifer Connelly,Emma Watson,Anthony Hopkins
Hossz: 134 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Bátorságról, önfeláldozásról és reményről mesél Darren Aronofsky, amikor a közönség elé tárja személyes vízióját Noéról. Az Oscar-díjas Russell Crowe alakítja Noét, azt az embert, akit Isten nagy feladatra választott ki, mielőtt vízözön pusztította volna el a világot. A film lenyűgöző vizuális kalandra hív, miközben olyan örök témákat boncolgat, mint jó és rossz küzdelme, pusztítás és kegyelem, remény, család és új esélyek lehetősége.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5190/noe


Szerelmem, New York
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Eredeti cím: Nous York
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,szinkron+feliratos
Rendező(k): Hervé Mimran,Géraldine Nakache
Szereplő(k): Leila Bekhti,Manu Payet,Nader Boussandel,Géraldine Nakache
Hossz: 98 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A harmincas éveiben járó baráti társaság, Michael, Nabil és Sylvain New Yorkba utaznak, hogy meglátogassák barátaikat, a születésnapos Samiát, valamint Gabriellet. A két lány pár évvel korábban költözött a városba, hogy szerencsét próbáljon. Samia egy híres színésznő asszisztenseként remek egzisztenciát alakított ki, míg Gabrielle jóval szerényebb körülmények között él, és egy nyugdíjas otthonban dolgozik. Most, hogy újra együtt a csapat, az öt jó barát elindul, hogy együtt fedezzék fel a kultikus várost. Útjukat nevetés és a jókedv kíséri, valamint a régi érzelmek is felszínre törnek.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5191/nous_york


Viva la Libertá Éljen a szabadság!
Forgalmazó: Mozinet Kft.
Eredeti cím: Viva la Libertá
Nemzetiség,szín,szinkron: olasz francia,színes,feliratos
Rendező(k): Roberto Ando
Szereplő(k): Toni Servillo,Valerio Mastandrea,Valeria Bruni Tedeschi,Michela Cescon
Hossz: 94 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A politika őrület. De tudjuk mindannyian, hogy az őrületet és a zsenialitást csak egy hajszál választja el egymástól. Kénytelen ezzel szembesülni Andrea Bottini, az olasz ellenzék tagja is, amikor pártjának vezetője, Enrico Olivieri (Toni Servillo) a választások előtt megelégeli az ellenzék népszerűtlenségét, a folyamatos bénázást és úgy dönt, hogy mindenféle bejelentés nélkül elhagyja az országot. A nyilvánosság előtt nem vallhatják be, hogy Enrico eltűnt, ezért Bottininak nem marad más választása, mint felkeresni a pártelnök ikertestvérét, Giovanni-t, hogy ő játssza el a politikust. Az eddig háttérbe szorult fivér csaknem ideális a szerepre: művelt, megnyerő, humoros - az egyetlen gond az, hogy nem beszámítható, nemrég engedték ki az elmegyógyintézetből. Bottini lepődik meg a legjobban, amikor látja, az elszabadult hajóágyúként viselkedő testvér hogyan rázza fel a régóta válságban vergődő pártot.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5186/viva_la_libert% C3%A0_-_eljen_a_szabadsag!


Szavazz a mozikban! Szavazz az őrületre!
Sokan nem tudnak dönteni, kire szavazzanak az április eleji parlamenti választásokon. Számukra és az olasz filmeket szerető közönség számára egyaránt megoldást kínál a Viva La Libertá - Éljen a szabadság! (12). A hangzatos szlogenekkel és ígéretekkel szemben egyszerű az üzenetünk: Szavazz az őrületre!
http://www.mozinetmagazin.hu/kezdolap/szavazz_a_mozikban!_szavazz_az_oruletre!


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet

 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Márc. 19 - Márc.26
  2014-03-20 10:05:41, csütörtök
 
 

Mozi - Márc. 19 - Márc.26

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

A beavatott
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Divergent
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Neil Burger
Szereplő(k): Shailene Woodley,Miles Teller,Kate Winslet,Theo James
Hossz: 139 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tarozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét. Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5181/a_beavatott


A Grand Budapest Hotel
Forgalmazó: InterCom Nemz. Kulturális Szolgáltató Zrt.
Eredeti cím: The Grand Budapest Hotel
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai német,színes,feliratos
Rendező(k): Wes Anderson
Szereplő(k): Ralph Fiennes,Bill Murray,Tilda Swinton,Edward Norton
Hossz: 100 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Valahol a békés, bogaras Európában, valamikor a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban. Gustave (Ralph Fiennes), a híres főportás itt barátkozott össze az egyszerű küldönccel, Zero Musztafával, akivel együtt keverednek bele az évszázad festményrablásába. Miközben a felbecsülhetetlen értékű reneszánsz képet keresik, egy családi vagyon elvesztése vagy visszaszerzése is kockán forog: és a nyomozás meghökkentő fordulatai magukkal ragadják a hotel összes lakóját.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5182/a_grand_budapes t_hotel


Pofázunk és végünk
Forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Ride Along
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Tim Story
Szereplő(k): Ice Cube,Kevin Hart,John Leguizamo,Tika Sumpter
Hossz: 99 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Ben, a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga, Angela kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, úgy érzi, ezzel kivívta a dörzsölt zsaru tiszteletét, és áldását kéri tőle arra, hogy elvegye feleségül Angelát. Ám a sógorjelölt James bizonyítékot akar Ben rátermettségére, ezért úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni - és ezzel majd a frászt is ráhozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5187/pofazunk_es_veg unk


Viharsarok
Forgalmazó: Cirko Film Kft.
Eredeti cím: Viharsarok
Nemzetiség,szín,szinkron: magyar,színes,magyarul beszélő+felirat
Rendező(k): Ádám Császi
Szereplő(k): András Sütö,Ádám Varga,Sebastian Urzendowsky,Lajos Ottó Horváth
Hossz: 115 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Megtalálni igazi önmagunkat olyan utazás, mely ismeretlen, ködös vidékre vezet - távol mindentől, amiben valaha hittünk. A Viharsarok című film a kamaszkor drámája: mozgalmas, érzelemmel telt története önmagukat kereső kamaszok felnőtté éréséről szól. Szabolcs Bernarddal együtt egy német futballcsapatban játszik. Szobatársak, legjobb barátok, elválaszthatatlanok. Egy vesztes mérkőzés és csúnya vita után Szabolcs átgondolja életét és hazamegy Magyarországra az egyszerűbb élet reményében. Azonban ez a magány nem tart sokáig. Hazatérése után hamarosan találkozik Áronnal és kölcsönös vonzódás alakul ki a fiúk között, amikor Szabolcsot váratlanul felhívja Bernard, hogy Magyarországra érkezett.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5184/viharsarok


Need for Speed
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Need for Speed
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Scott Waugh
Szereplő(k): Aaron Paul,Dakota Johnson,Imogen Poots,Dominic Cooper
Hossz: 130 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Tobey (Aaron Paul) tehetséges autószerelő, aki csapatával szupergyors versenyautókat épít és versenyeztet. A csőd széléről próbálja megmenteni garázsát, amiért vonakodva, de mégis összeáll a gazdag, és arrogáns ex-NASCAR pilótával, Dino Brewsterrel (Dominic Cooper). Már majdnem megköti az év üzletét az egyik autókereskedővel, Juliaval (Immogen Poots), amikor egy illegális versenyen Dino átveri, és Tobeyt emberölés vádjával ártatlanul elítélik. Két évvel később, a frissen szabadult Tobey eltökélt szándéka, hogy bosszút áll Dino Brewsteren, aki csapdába csalta, és rács mögé juttatta őt. Egyetlen cél vezérli, hogy elintézze az autóversenyzőt, méghozzá a hírhedt De Leon futamon. Ám ahhoz, hogy időben befusson a versenyre, minden létező akadályt le kell küzdenie a keleti parttól egészen a nyugati partig. Szupergyors verdájával hasít az utakon, míg nyomában a zsarukkal, és Dino embereivel csak hűséges csapatában és a leleményes Juliában bízhat. Segítségükkel Tobey felrúg minden lehetséges szabályt, és bebizonyítja, hogy aki szenvedéllyel versenyez, az csakis győztesként kerülhet ki. Mert nála a szerelem, a bosszú, és benzin együtt pörgeti fel a motort.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5176/need_for_speedWalesa - A remény embere
Forgalmazó: Cirko Film Kft.
Eredeti cím: Walesa. Czlowiek z nadziei
Nemzetiség,szín,szinkron: lengyel,színes,feliratos
Rendező(k): Andrzej Wajda
Szereplő(k): Robert Wieckiewicz,Agnieszka Grochowska,Iwona Bielska,Zbigniew Zamachowski
Hossz: 127 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A film egy interjú közbeni visszaemlékezésből építi fel a lengyel történelem egy kiemelkedő eseménysorozatát. Végigkövethetjük, ahogy Wałęsa, a gdański gyári munkás, villanyszerelő szűkebb közösségének vezéregyénisége lesz, amikor az 1970-es illegális hajógyári sztrájkot 80 munkás halálának árán fojtják el. Mivel már ekkor szenvedélyesen, de taktikusan küzd, az elnyomó hatalom máris számontartja őt. Az ekkor még fiatal Wałęsa és felesége, Danuta ez idő tájt várják első gyereküket, de a családot máris szétszakítja egy hosszabb börtönbüntetés, ami Wałęsa életében korántsem az utolsó elzárás. Az események sora közben kibomlik előttünk egy őszinte, önazonos, áldozatkész és nem utolsósorban vallásos vezető képe, akit követői szívből szeretnek és támogatnak.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5185/walesa_-_a_reme ny


Szavazz a mozikban! Szavazz az őrületre!
Sokan nem tudnak dönteni, kire szavazzanak az április eleji parlamenti választásokon. Számukra és az olasz filmeket szerető közönség számára egyaránt megoldást kínál a Viva La Libertá - Éljen a szabadság! (12). A hangzatos szlogenekkel és ígéretekkel szemben egyszerű az üzenetünk: Szavazz az őrületre!
http://www.mozinetmagazin.hu/kezdolap/szavazz_a_mozikban!_szavazz_az_oruletre!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Márc. 13 - Márc. 19
  2014-03-13 11:27:32, csütörtök
 
 

Mozi - Márc. 13 - Márc. 19

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

3 nap a halálig
Forgalmazó: Big Bang Media
Eredeti cím: 3 Days to Kill
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): McG
Szereplő(k): Kevin Costner,Amber Heard,Hailee Steinfeld,Connie Nielsen
Hossz: 117 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Ethan Runner (Kevin Costner) az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5180/3_nap_a_halalig


Az apáca
Forgalmazó: Mozinet Kft.
Eredeti cím: La réligieuse / The Nun
Nemzetiség,szín,szinkron: francia belga német,színes,feliratos
Rendező(k): Guillaume Nicloux
Szereplő(k): Pauline Etienne,Isabelle Huppert,Louise Bourgoin,Martina Gedeck
Hossz: 112 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Az 1760-as évek Franciaországában egy ártatlan és életvidám lányt szülei kolostorba kényszerítenek. Suzanne (Pauline Etienne) minden erejével lázad a fiatalság, a nőiség és az élet törvényeivel szemben álló rabság ellen. A korabeli egyház nem nézi jó szemmel a lány szabadulási törekvéseit, és nyers szadizmussal próbálja letörni azt: Suzanne-nak a zárda nővéreinek megaláztatásaival és szexuális erőszakoskodásával kell megküzdenie.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5173/az_apaca


Mr. Peabody és Sherman kalandjai
Forgalmazó: InterCom Nemz. Kulturális Szolgáltató Zrt.
Eredeti cím: Mr. Peabody and Sherman
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Rob Minkoff
Hossz: 93 perc.
Korhatár: Hat éven aluliak számára nem ajánlott

Mr. Peabody a világ legokosabb embere lehetne - ha nem volna kutya. Így viszont ő a világ egyetlen olyan négylábúja, aki egyesíti magában Einstein eszét, Sherlock Holmes logikáját, Oscar Wilde szellemességét és James Bond bátorságát. A különleges eb egyszerű gazdája és kiváló barátja, Sherman, átlagos srác: de a kalandjai, hála a kutyájának, különlegesek. Mr. Peabody időutazó csodagépet épít, ám a Voltkompot Sherman engedély nélkül használja, és ettől összezavarodik a történelem, összekuszálódik az idő, és kutyanehéz feladat, hogy minden a helyére kerüljön. A kiváló páros szerencsére szereti a kutyanehéz feladatokat - főleg, ha közben nagyokat lehet nevetni.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5174/mr._peabody_es_ sherman_kalandjai


Názáreti Mária
Forgalmazó: Etalon Film
Eredeti cím: Maria di Nazaret
Nemzetiség,szín,szinkron: olasz német,színes,feliratos
Rendező(k): Giacomo Campiotti
Szereplő(k): Alissa Jung,Paz Vega,Andreas Pietschmann,Antonia Liskova
Hossz: 110 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Jézus Krisztus édesanyját a Boldogságos Szűzanya életét mutatja be ez a lélegzetelállító eredeti helyszíneken forgatott, kitűnő karakterek által gazdagított, ugyanakkor mindenki számára sokatmondó filmdráma. A jelenetek alatt átérezhető "az Úr szolgáló leányának" Máriának a személyisége, Istenben élt mélységes hite és Szent Fia iránt érzett végtelen szeretete. Élete az "Íme, itt vagyok" ismétlése az angyali üdvözlettől kezdve Jézus kereszthaláláig, ugyanis Názáreti Mária igent mondott Istennek, amit még a Fia elvesztésekor érzett fájdalmában is megerősített. Az isteni akarat teljesítése által rátalált a teljes végtelen boldogságra.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5175/nazareti_mariaNeed for Speed
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Need for Speed
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Scott Waugh
Szereplő(k): Aaron Paul,Dakota Johnson,Imogen Poots,Dominic Cooper
Hossz: 130 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Tobey (Aaron Paul) tehetséges autószerelő, aki csapatával szupergyors versenyautókat épít és versenyeztet. A csőd széléről próbálja megmenteni garázsát, amiért vonakodva, de mégis összeáll a gazdag, és arrogáns ex-NASCAR pilótával, Dino Brewsterrel (Dominic Cooper). Már majdnem megköti az év üzletét az egyik autókereskedővel, Juliaval (Immogen Poots), amikor egy illegális versenyen Dino átveri, és Tobeyt emberölés vádjával ártatlanul elítélik. Két évvel később, a frissen szabadult Tobey eltökélt szándéka, hogy bosszút áll Dino Brewsteren, aki csapdába csalta, és rács mögé juttatta őt. Egyetlen cél vezérli, hogy elintézze az autóversenyzőt, méghozzá a hírhedt De Leon futamon. Ám ahhoz, hogy időben befusson a versenyre, minden létező akadályt le kell küzdenie a keleti parttól egészen a nyugati partig. Szupergyors verdájával hasít az utakon, míg nyomában a zsarukkal, és Dino embereivel csak hűséges csapatában és a leleményes Juliában bízhat. Segítségükkel Tobey felrúg minden lehetséges szabályt, és bebizonyítja, hogy aki szenvedéllyel versenyez, az csakis győztesként kerülhet ki. Mert nála a szerelem, a bosszú, és benzin együtt pörgeti fel a motort.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5176/need_for_speedNyomtalanul
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: The Keeper of Lost Causes / Kvinden i buret
Nemzetiség,szín,szinkron: dán német svéd,színes,feliratos
Rendező(k): Mikkel Norgaard
Szereplő(k): Nikolaj Lie Kaas,Fares Fares,Claus Maack Bahnsen,Marie Hammer Boda
Hossz: 97 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Morc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5177/nyomtalanul


Szerelem a felhők felett
Forgalmazó: MTVA
Eredeti cím: Amour & turbulences / Love is in the air
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,szinkronizált
Rendező(k): Alexandre Castagnetti
Szereplő(k): Ludivine Sagnier,Nicolas Bedos,Jonathan Cohen,Arnaud Ducret
Hossz: 96 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Julie három éve szakított Antoine-nel, a javíthatatlan nőcsábásszal. A képzőművészként egyre sikeresebb Julie közelgő esküvőjére utazik vissza New York-ból Párizsba, ám a légitársaság hibájából a business class-on kap csak helyet. A gépre felszállva a legnagyobb meglepetésére Antoine ül mellette, aki egy új állás reményében repül haza Franciaországba. A meglepetésszerű találkozást mind a két fél igen kellemetlenek ítéli meg és mindent megtesznek, hogy új helyre ülhessenek a gépen, de erre nincs lehetőség. A viharos repülő út alatt a páros felidézi kapcsolatuk örömteli pillanatait és árnyoldalait egyaránt, s a kényszerű összezártságban tisztázzák az eddig elhallgatott konfliktusaikat. Mire Párizsban leszállnak, a korábbi sérelmek és problémák kibeszélése nyomán ismét fellángolnának az érzelmek, csakhogy Julie-t várja vőlegénye, akihez - tudtán kívül - történetesen Antoine megy állásinterjúra.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5178/szerelem_a_felh ok_felett


Vijay és én
Forgalmazó: Cirko Film Kft.
Eredeti cím: Vijay and I
Nemzetiség,szín,szinkron: belga,színes,feliratos
Rendező(k): Sam Garbarski
Szereplő(k): Moritz Bleibtreu,Patricia Arquette,Danny Pudi,Michael Imperioli
Hossz: 96 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Úgy tűnik, Will Wilder negyvenedik születésnapját családja és barátai is elfelejtették. Ráadásul mindenki azt hiszi, hogy halott, miután súlyos baleset éri az autóját, amelyet azonban elloptak. A helyzet aligha lehetne szomorúbb egy new yorki színész számára, aki már amúgy is régóta mellőzöttnek érzi magát egy gyerekműsor béna zöld nyulának szerepében. Elhatározza, hogy részt vesz a saját temetésén, ahol megtudhatná, ki mit gondol róla valójában. Rad, egy indiai étterem-tulajdonos segítségével Will a turbános-szakállas Vijay Singh bőrébe bújik: egy jóképű és udvarias szikh férfivá alakul. Ennek köszönhetően sok újdonságot derít ki Willről, miközben Vijay egyre szimpatikusabb lesz mindenkinek, különösen frissen "megözvegyült" feleségének, Juliának.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5179/vijay_es_en


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi Márc.6 - Márc. 12
  2014-03-08 09:35:31, szombat
 
 

Mozi Márc.6 - Márc. 12

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

300: A birodalom hajnala
Forgalmazó: InterCom Nemz. Kulturális Szolgáltató Zrt.
Eredeti cím: 300: Rise of an Empire
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Noam Murro
Szereplő(k): Lena Headey,Eva Green,Rodrigo Santoro,Sullivan Stapleton
Hossz: 102 perc.

A görög városok kitartanak. A hatalmas Perzsa Birodalom sem tudja megtörni ellenállásukat. Az athéni városállam egyik hőse, Themisztoklész vezetésével a kis hellén hajóhad az Artemiszion-foknál szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok felkészülhessenek - és Szalamisz közelében már legyőzzék a keletről jött ellenséget.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5166/300_-_a_birodal om_hajnala


A hang ereje
Forgalmazó: Forum Hungary Filmforgalmazó Kft.
Eredeti cím: One Chance
Nemzetiség,szín,szinkron: angol-amerikai,színes,feliratos
Rendező(k): David Frankel
Szereplő(k): James Corden,Alexandra Roach,Julie Walters,Colm Meaney
Hossz: 103 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

2007. június 9-én a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent színpadán egy félénk fiatalember jelent meg, aki visszafogott, nem túl karizmatikus kiállásával nem ébresztett túl sok bizalmat a zsűri tagjaiban. Kétkedésük csak fokozódott, amikor az akkor 37 éves Paul Potts bejelentette, Giacomo Puccini Turandot című operájából a technikás Nessun Dorma című áriát szeretné elénekelni. A következő pár perc azonban nem csak a zsűri tagjainak csalt könnyeket a szemébe, a közönség álló ovációval jutalmazta a félénk fiatalember produkcióját. A felvételt néhány nap leforgása alatt internetezők milliói nézték meg, Potts pedig nem csak a tehetségkutatót nyerte meg, hanem meghódította a világ operarajongóit. Alig több mint fél évvel a feltűnése után Nagy-Britannia akkori miniszterelnöke Gordon Brown személyesen nyújtotta át neki a kétmillió eladott albumért járó platinalemezt.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5168/a_hang_ereje


Az ártatlanság virágai
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: In Bloom / Grzeli nateli dgeebi
Nemzetiség,szín,szinkron: grúz kazah,színes,feliratos
Rendező(k): Nana Ekvtimishvili
Szereplő(k): Lika Babluani,Mariam Bokeria,Zurab Gogaladze,Data Zakareishvili
Hossz: 102 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

1992. Tbiliszi, Grúzia. Zajlik a Szovjetuniótól való elszakadás, fokozódik a feszültség Abbáziával. Az emberek ízlelgetik az újonnan szerzett szabadságot, miközben még nosztalgiával tekintenek szovjet útlevelükre, és nem értik, miért kell fegyveres konfliktust folytatniuk. A kenyérért sorba kell állni, mindennapos az éhezés. Tinédzserek azonban még a legvérzivatarosabb időkben is vannak, bár kétségtelen, a két barátnő, Eka és Nativa jobban örült volna, ha egy más korban, más körülmények közé születik. A hétköznapi nehézségek mellett még a családi konfliktusokkal, iszákos apával is meg kell birkózniuk, így okkal gondolhatják, hogy a felnőtté válás a szokásosnál is nehezebb számukra. Egy olyan országban legalábbis, ahol pisztolyt kapnak a randin ajándékba. Ám a kaukázusi tinédzserlányokat ugyanazok a problémák és témák foglalkoztatják, mint bárhol a világon.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5146/az_artatlansag_ viragai


Couch Surf
Forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Couch Surf
Nemzetiség,szín,szinkron: magyar,színes,mb
Rendező(k): Dyga Zsombor
Szereplő(k): Kerekes Vica,Gyabronka József,Anger Zsolt,Hámori Gabriella,Nagy Zsolt
Hossz: 83 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Ha a kanapék mesélni tudnának. Mesélnének egy szobafogságra ítélt gyermeteg férjről, egy terapeuta szorongó pácienséről, egy nőnapi randira készülő lúzerről, egy titokzatos folton elmélkedő neurotikus párról, egy kilomtalanított kanapé régi és új tulajdonosáról, francia hippikről vagy éppen a barátság határait feszegető tinédzserekről. Mert egy kanapén bármi megtörténhet. A Couch surf tíz kanapé és két tucat ember vidám, megható és szellemes története.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5167/couch_surf


Hárommal több esküvő
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: Tres Bodas de Más / Three Many Weddings
Nemzetiség,szín,szinkron: spanyol,színes,feliratos
Rendező(k): Javier Ruiz Caldera
Szereplő(k): Martino Rivas,María Botto,Quim Gutiérrez,Inma Cuesta
Hossz: 94 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Ruth semmi másra nem vágyik, csak a boldogságra, és egy férfira, aki szereti. Ezért elképzelni sem tud rosszabbat, mint, hogy egy lakodalomban szakítson vele a barátja. Ruth úgy érzi, a világ esküdött össze ellene, amelyben az egyetlen vigaszt az autójában újra és újra megszólaló, nyolcvanas évekbeli Europe-sláger, a Carrie jelenti. Ruth egyetemen dolgozik kutatóként, csupa nő kollégával, így igazi felüdülés számára, amikor gyakornoknak veszik fel mellé a jóképű Danit. Amikor három korábbi ex-e hívja meg esküvőjére, és nem tud kihátrálni a részvételektől, hirtelen ötlettől vezérelve Danit kéri fel kísérőjének. Ahogy azonban várható, valamennyi lagzi katasztrofálisan alakul - és nemcsak Ruth számára.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5169/harommal_tobb_e skuvo


Idegen a tónál
Forgalmazó: Cirko Film Kft.
Eredeti cím: L'Inconnu du lac / A Stranger by the Lake
Nemzetiség,szín,szinkron: francia,színes,feliratos
Rendező(k): Alain Guiraudie
Szereplő(k): Pierre Deladonchamps,Christophe Paou,Patrick d'Assumçao,Jérôme Chappatte
Hossz: 100 perc.
Korhatár: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott

Franck (Pierre Deladonchamps) egy tó partján tölti napjait, ahol férfiak ismerkednek férfiakkal. Megismerkedik a titokzatos és kissé félelmetes Michellel (Christophe Paou), akibe vakon beleszeret. Amikor egy férfit holtan találnak, Franck és Michel gyorsan gyanúsítottakká válnak, de a veszélyekkel nem törődve folytatják szenvedélyes és veszélyes kapcsolatukat. Az Idegen a tónál erotikus thriller, ami a szexuális vágy által kiváltott tettekről és azok következményeiről szól.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5170/idegen_a_tonalMielőtt meghaltam
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Dallas Buyers Club
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,feliratos
Rendező(k): Jean Marc Vallée
Szereplő(k): Matthew McConaughey,Jared Leto,Jennifer Garner,Steve Zahn
Hossz: 117 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Ron Woodroof (Matthew McConaughey) villanyszerelőként tengeti hétköznapjait, de igazán a rodeók vakmerő világában érzi otthon magát. Egy öntörvényű, vérbeli texasi cowboy, aki nem tulajdonít különösebb jelentőséget a holnapoknak. Ebből az életigenlő mámorból egy sokkoló hír józanítja ki: HIV vírussal diagnosztizálják, az orvosok szerint már csak 30 napja van hátra. 1985-öt írunk, amikor még a szabadalmaztatott gyógyszerek hiányával kell szembenéznie minden egyes HIV-fertőzött betegnek. De Ron nem fogadja el a halálos ítéletét: kutatni kezdi a lehetséges gyógymódokat. Mexikóba utazik, ahol rátalál egy alternatív gyógyszerre, és más megoldás nem lévén, elkezdi becsempészni az USA területére. Ron, az AIDS-es Rayonban (Jared Leto) biztos szövetségesre talál, akivel minden kockázatot bevállalnak: közösen megalapítják a 'vásárlói klubot', ahol HIV-pozitív betegek havi tagsági díj ellenében hozzájuthatnak a kormány által nem jóváhagyott gyógyszerekhez, kiegészítőkhöz. A gyógyszergyártó cégek, a tudományos intézetek nagy kihívással néznek szembe, ugyanis a dallasi cowboy népes tábora, és az illegális gyógyszerek értékesítése egyre nagyobb visszhangra talál. Ron elszánt küzdelembe kezd: felveszi a harcot a kormány embereivel, hogy bebizonyítsa igazát, visszaszerezze méltóságát, és sorstársaival együtt elfogadják őt ebben a kegyetlen, életért folytatott küzdelmében.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5171/mielott_meghalt am


Vámpírakadémia
Forgalmazó: Big Bang Media
Eredeti cím: Vampire Academy
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkronizált
Rendező(k): Mark Waters
Szereplő(k): Sarah Hyland,Olga Kurylenko,Zoey Deutch,Sami Gayle
Hossz: 104 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Rose, egy zabolátlan dampyr (félig ember, félig vámpír testőr), akit mora barátnőjével, Lissával együtt szökés közben kapnak el és visznek vissza az eldugott St. Vladimir Akadémiára. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Lissa egy mora (halandó vámpír) nemesi család sarja, egy hercegnő, ami miatt folyamatos életveszélyben van. Mindketten az átlagos vámpírdiákok életét próbálják élni, de Lissa különleges mágikus képességei és a mindkettőjüket megkísértő tiltott szerelem nem javít a helyzeten. Az iskola valószínűleg a legrosszabb búvóhely számukra, ezért Rose keményen edz, hogy hivatalosan is Lissa testőre lehessen. Addig is kénytelenek szembenézni a belső és külső támadásokkal, amit a kegyetlen strigák (hallhatatlan vámpírok) jelentenek, akiknek mindent megér, hogy levadásszák a mora trónörököst, Lissát.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5172/vampirakademiaCsatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Febr.27 - Márc.5
  2014-02-27 11:55:41, csütörtök
 
 

Mozi - Febr.27 - Márc.5

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

Apáim története
Forgalmazó: Mozinet Kft.
Eredeti cím: Stories We Tell
Nemzetiség,szín,szinkron: kanadai,színes,feliratos
Rendező(k): Sarah Polley
Szereplő(k): Michael Polley,Harry Gulkin,Susy Buchan,John Buchan
Hossz: 108 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A Váratlan utazás sztárja, Sarah Polley bár a tévésorozat óta számos mozifilmben alakított főszerepet (Az élet nélkülem, A szavak titkos élete stb.), az elmúlt években inkább a kamera másik oldalát választotta, hogy rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is bizonyítsa tehetségét. Két nagy sikerű rendezése, a kétszeres Oscar-jelölt Egyre távolabb és a Volt egy tánc után élete legnagyobb kihívása elé nézett: az Apáim története különleges családi tabló, melyben Polley megkapó érzékenységgel, játékfilmes eszközökkel meséli el saját maga és családja fordulatokban gazdag életét. A kutatómunka Polley számára is meglepő és az egész életét megváltoztató eredménnyel zárult.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5160/apaim_tortenete


Csajkeverők
Forgalmazó: Forum Hungary Filmforgalmazó Kft.
Eredeti cím: That Awkward Moment
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,feliratos vagy szinkronizált
Rendező(k): Tom Gormican
Szereplő(k): Zac Efron,Miles Teller,Imogen Poots,Michael B. Jordan
Hossz: 94 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Jason (Zac Efron) a modern, nagyvárosi fiatal iskolapéldája, aki jól fizető, kreatív munkája és két infantilis haverja mellett a csajozással múlatja az időt. Ám csak semmi komolyság, ezek a "randik" nem arról szólnak, hogy két felnőtt értékeli egymást, mint embert. Mígnem Jason egyik alkalmi partnere fel nem teszi a nagy kérdést: "szóval mi van most közöttünk?" A szoknyavadász fiúnak természetesen nem áll szándékában szorosabbra fűzni a szálakat, ezért véd-, és dacszövetséget köt barátaival, a válóper szélén álló Mikey-val és a sokszor nagyra nőtt óvodásként viselkedő Daniellel. Fogadalmat tesznek, hogy még véletlenül sem kezdenek komoly kapcsolatba a közeljövőben. Természetesen az élet - és egy kínos második találkozás a szőke Ellie-vel - keresztülhúzza Jason számításait, miközben cimborái is rájönnek, hogy a sors és a nők útjai kifürkészhetetlenek.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5161/csajkeverok


Gyermekeink
Forgalmazó: Anjou Lafayette
Eredeti cím: A perdre la raison
Nemzetiség,szín,szinkron: belga francia luxemburgi,színes,feliratos
Rendező(k): Joachim Lafosse
Szereplő(k): Niels Arestrup,Tahar Rahim,Émilie Dequenne,Baya Belal
Hossz: 111 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Murielle és Mounir szenvedélyesen szeretik egymást. Mounir marokkói bevándorló, akit a jómódú doktor Pinget gyerekkorában magához fogadott és akinek a pótapa egy kényelmes, némiképp elkényeztetett életet biztosít. A fiatalok összeházasodnak és gyermekeik születnek, azonban érzelmileg és egzisztenciálisan egyre jobban ki vannak szolgáltatva a magányos doktornak. Pinget visszaél azzal, hogy az ő házában laknak, az életüket a saját szigorú szabályai szerint szervezi, folyamatos pszichikai és anyagi nyomás alatt tartva az ellenszegülő Muriellet. A család egy olyan egészségtelen érzelmi állapotba kerül, mely alattomosan vezet a tragikus kimenetel felé.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5163/gyermekeink


Non stop
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Non Stop
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai francia,színes,szinkronizált
Rendező(k): Jaume Collet Serra
Szereplő(k): Julianne Moore,Liam Neeson,Michelle Dockery,Bar Paly
Hossz: 106 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti non-stop járaton. Egy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára. Egyedül Marks az, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a teljes legénység meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani az káosz uralta helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket: az FBI, az Interpol, és még a Fehér Ház is azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a non-stop járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5164/non-stop


Prince Avalanche - Texas hercege
Forgalmazó: Cirko Film Kft.
Eredeti cím: Prince Avalanche
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,feliratos
Rendező(k): David Gordon Green
Szereplő(k): Paul Rudd,Emile Hirsch,Lance LeGault,Joyce Payne
Hossz: 94 perc.
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A 80-as évek Amerikájában járunk, de erről a kertésznadrágokon és bajuszviseleteken kívül nem sok minden árulkodik. A végtelen texasi erdőkben, egy pusztító erdőtűz után két fiatal férfi festi az utat teljes elszigeteltségben. Alvin megfontolt, komoly és felelősségteljes, Lance - Alvin barátnőjének öccse - pedig éretlen, hebehurgya és megbízhatatlan. Különbözőbbek tehát nem is lehetnének, és az összezártság - nappal együtt dolgoznak az országúton, éjjel egymás mellett alszanak a közös sátorban - sok megpróbáltatással jár. Az együtt töltött hosszú hetek és a közös élmények elindítják őket egy úton egymás és önmaguk megismeréséhez, melynek során a konfliktusok, a humor és a tapasztalat segítségével mindketten más emberré válnak, és egy nem várt, valószínűtlen és mély kötődés is kialakul közöttük.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5165/texas_hercege


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
Mozi - Febr.20 - Febr.26
  2014-02-20 13:36:22, csütörtök
 
 

Mozi - Febr.20 - Febr.26

Kereshető ORSZÁGOS moziműsor a Mozineten! Kattintson ide:
http://www.mozinet.hu/mozimusor

A plebejus herceg
Forgalmazó: Cinenuovo Kft
Eredeti cím: Il principe abusivo
Nemzetiség,szín,szinkron: olasz,színes,feliratos
Rendező(k): Alessandro Siani
Szereplő(k): Alessandro Siani,Christian De Sica,Sarah Felberbaum,Serena Autieri
Hossz: 97 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Antonio egy csóró, tudatatlan munkanélküli Nápoly szegénynegyedéből. Egyetlen jövedelme az, hogy gyógyszerteszteken vesz részt, vagyis rajta próbálják ki a bevezetendő gyógyszerek mellékhatásait. Letiza egy kis európai hercegség trónörököse. A hercegnő szeretne többet szerepelni az újságokban azért, hogy könnyebb legyen támogatókat szereznie karitatív tevékenységéhez. Udvari főkamarása szerint a hercegnő úgy tudna az újságok címlapjára kerülni, ha elterjedne a hír, miszerint a hercegnő szerelmes lett egy szegény, munkanélküli férfibe. A főkamarás alapos kutatómunka után meg is találja az ideális alanyt Antonio személyében, és már csak a hercegnő és az ágrólszakadt nápolyi férfi "véletlen" találkozását kell megszerveznie.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5154/a_plebejus_herc eg

A titokzatos szerető
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Eredeti cím: The Invisible Woman
Nemzetiség,szín,szinkron: angol,színes,szinkron+feliratos
Rendező(k): Ralph Fiennes
Szereplő(k): Ralph Fiennes,Felicity Jones,John Kavanagh,Tom Burke
Hossz: 111 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A 19. század második felének legünnepeltebb brit írója volt Charles Dickens, aki igazi bálványnak számított korában. Nemcsak művei iránt rajongtak az emberek, de felolvasóestjei, közszereplései is esemény- és élményszámba mentek. Dickens élvezte a figyelmet, hogy minden társasági rendezvényen a középpontban lehet, ezért is okozott különösen nagy lelki vívódást számára, amikor szerelemre lobbant egy jóval fiatalabb, ifjú hölgy iránt. A kor Angliájában a válás szóba sem jöhetett, még egy olyan közszereplő számára sem, mint Dickens. A szerelem azonban olyannyira elvette az eszét, hogy kedvese, Nelly kedvéért vállalta a szétköltözést is családjától és gyerekeitől. A titokzatos szerető ugyanakkor nem léphetett a nyilvánosság elé, nem mutatkozhatott Dickens-szel az emberek előtt. De vajon a titkolózás nem kezdte ki kettejük hatalmas szerelmét?

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5155/a_titokzatos_sz ereto


Bűbáj és kéjelgés
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Eredeti cím: Witching&bitching / Las brujas de Zugarramurdi
Nemzetiség,szín,szinkron: spanyol francia,színes,szinkronizált
Rendező(k): Álex de la Iglesia
Szereplő(k): Javier Botet,Mario Casas,Carolina Bang,Carmen Maura
Hossz: 104 perc.
Korhatár: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott

Tönkrement házasságukban megcsömörlött és anyagilag legatyásodott férfiak egy csoportja arra a következtetésre jut, hogy további boldogulásuk érdekében rabolni kénytelenek. A csalódott ex-férjek José vezetésével egy zacit vesznek célba és tetemes mennyiségű arannyal távoznának, ha a menekülő autójukat egyikőjük felesége nem vitte volna el éppen vásárolni. A frissen bűnözőkké vált férfiakat egy szintén elvált taxis menti ki szorult helyzetükből és a csoport észak felé veszi az irányt. Ahhoz viszont, hogy Franciaországba jussanak, keresztül kell hajtaniuk Baszkföld sűrű erdőjén, ahol ősidők óta emberevő boszorkányok tanyáznak. A csapdába csalt férfiak egy elhagyott kúriába menekülve próbálják menteni életüket és drága zsákmányukat, ahhoz azonban, hogy túléljék a boszorkák haragját, szembe kell nézniük férfiúi hibáikkal és át kell értékelniük az ellenkező nem felé tanúsított magatartásukat.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5156/bubaj_es_kejelg es


Maisie tudja
Forgalmazó: PARLUX Entertainment
Eredeti cím: What Maisie Knew
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai,színes,szinkr.
Rendező(k): Scott McGehee,David Siegel
Szereplő(k): Julianne Moore,Steve Coogan,Alexander Skarsgard,Onata Aprile
Hossz: 99 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Maisie 7 év körüli iskolás kislány. Szüleivel, Susanával és Bealelel él New Yorkban. Édesanyja rockénekesnő, de sikerei már nem olyanok, mint fénykorában, Beale pedig műkereskedő, ingadozó bevétellel. A szülők kapuzárási pánikkal küzdenek, és ezért állandósulnak a veszekedések. Végül válásra kerül sor és a gyerek felügyeletéért beindul a harc. Beale új párja és az elhelyezés miatt későbbi felesége Margo, aki korábban a kislány dadusa volt. Susanna nehezen birkózik meg az új helyzettel, ám gyorsan és titokban hozzámegy egy fiatal bármixerhez, Lincolnhoz. Így már ő is megkaphatná Maisie felügyeleti jogát. Maise a két szülő között ingázik, tíznaponta máshol lakik. A szülők nem figyelnek rá, Susana folytatja bulizós életét és állandóan Lincolnra bízza a kislányát. Lincoln és Maisie rendkívül megkedvelik egymást, amit Susana nem néz jó szemmel. Beale sokszor magára hagyja Margót és Maisiet, és utazgat. Végül úgy dönt, hogy kilép a játékból és Angliába költözik, de nem viszi magával se a kislányt, se Margót. Susana turnéra utazik, így Margónak és Lincolnnak kell megküzdenie az új helyzettel. Miközben felváltva vigyáznak Maisiere, egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5157/maisie_tudja


Műkincsvadászok
Forgalmazó: InterCom Nemz. Kulturális Szolgáltató Zrt.
Eredeti cím: The Monuments Men
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai német,színes,szinkronizált
Rendező(k): George Clooney
Szereplő(k): George Clooney,Cate Blanchett,Matt Damon,Bill Murray
Hossz: 119 perc.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A II. világháború egyben a világ legnagyobb, legszervezettebb műkincsrablásának a története is. A németek figyelme mindenre kiterjedt, és a meghódított országok gazdagságát is akarták. De ahol rablók vannak, ott zsaruk is kerülnek. Európa még lángokban állt, amikor Roosevelt elnök kiadta a parancsot, hogy küldjenek egy különleges egységet a Birodalomba. A feladatuk: a frontvonalak mögött ragadt műtárgyak visszaszerzése és biztonságos helyre juttatása. És megalakul minden idők legkülönösebb kommandója: hét múzeumigazgató, művészettörténész és kurátor fegyvert és felszerelést kap, hogy ellenséges területen járjon túl a nácik eszén, csempéssze nyugatra, amit bír, és ha lehet, maradjon életben.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5158/mukincsvadaszok


Pompeji
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
Eredeti cím: Pompeii
Nemzetiség,szín,szinkron: amerikai német,színes,szinkronizált
Rendező(k): Paul W.S. Anderson
Szereplő(k): Kit Harington,Carrie Anne Moss,Emily Browning,Kiefer Sutherland
Hossz: 102 perc
Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Időszámításunk szerint 79-et írunk. Pompeji, a Római Birodalom ékköve, a korrupció melegágya, a kísértés kikötője egykor veszélyes helynek számított a folyamatos földrengések miatt. Ám a Vezúv sötét haragja az első századra teljesen feledésbe merült. A birodalom gazdag lakói élik fényűző hétköznapjaikat, míg a rabszolgák az arénában harcolnak a túlélésért, de egy valamire senki nincs felkészülve: a szunnyadó tűzhányó pusztító erejére. Milo, a gladiátor (Kit Harington) az idővel fut versenyt, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas robajjal kitör a vulkán: meg kell találnia szerelmét (Emily Browning), hogy kimenekítse a hamuval elárasztott városból mielőtt azt teljesen betemeti a láva, és a szüntelenül aláhulló kőzápor.

Bővebben itt olvashat a filmről:
http://www.mozinetmagazin.hu/filmbemutatok/mozi/film_adatlap/5159/pompeji


Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
A legfrissebb filmes híreket, nyereményjátékokat Facebook-oldalunkon közöljük először.
http://www.facebook.com/mozinet
 
 
0 komment , kategória:  A Legjobb Film a héten!  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 100 db bejegyzés
Összes: 104010 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 28442
  • e Hónap: 188266
  • e Év: 1115543
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.