Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/132 oldal   Bejegyzések száma: 1311 
Az élet csak remélni tanított meg
  2018-04-15 16:02:37, vasárnap
 
  Az élet csak remélni tanított meg. Remélni azt, hogy tudjam, mikor kell harcolni, s félreállni. Remélni, hogy jó döntést hozok, mikor döntést kell hoznom. Remélni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, és én majd erős tudok maradni, hogy továbblépjek, és csak a jó emlékeket őrizzem meg. Remélni, hogy begyógyulnak a sebek, a legmélyebbek is begyógyuljanak, de ne tűnjenek el. Minden egyes sebet szeretek a szívemen, minden én vagyok, és a múltam. Nélkülük üres lennék. Tehát csak remélhetem, hogy így fogok élni. De nekem ez a pár remény pont elég. Így akarok élni...  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Állj meg egy pillanatra.
  2018-04-15 08:00:59, vasárnap
 
  Állj meg egy pillanatra. Belegondoltál már abba, hogy naponta mennyi negatív és mennyi pozitív visszajelzés érkezik felénk? A legtöbb ember siet megfogalmazni negatív észrevételeit, miközben a jó cselekedetet természetesnek veszik, és nem adnak pozitív visszajelzést embertársaiknak.

Alkalmazd ezt a néhány tippet egy teljes napon keresztül, és figyeld meg milyen fantasztikus élményben lesz részed:

Ne bírálj, ne ítélj, ne panaszkodj!
Az emberekben a pozitív értékeket észrevenni ugyanannyi energiába kerül, mint a negatívat. Keresd a jót az emberekben!
Határozd el, hogy a mai napon csak a pozitív dolgokra fogsz figyelni, és adj pozitív visszajelzést kollegáidnak, családodnak .
Ne idegeskedj apróságokon! Ne feledd, minden dolog annyi kárt hagy a fejedben, amennyit hagyod.
Mosolyogj, amikor emberekkel találkozol, akkor is, ha látszólag semmi okod sincs rá.
Őszintén érdeklődj a másik ember felől. Tégy fel kérdéseket, majd hallgass egy picit, és hagyd, hogy a másik elmondja érzéseit, gondolataid. Neked nincs más dolgod mint, hogy figyelj és dícsérj!
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Védekezz hát ellenük POZITÍV GONDOLATOKKAL!
  2018-04-15 07:58:48, vasárnap
 
  A negatív gondolatok hasonlóak a betörőkhöz, akik rossz szándékkal érkeznek a házadba. Kirabolják a lelked, leszívják az energiádat,boldogtalanná tesznek, szóval biztos lehetsz benne, hogy nem távoznak üres kézzel. Védekezz hát ellenük POZITÍV GONDOLATOKKAL!  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
VEDD KÖRbE MAGAD POZITÍV EMBERekKEL!
  2018-04-15 07:57:22, vasárnap
 
  VEDD KÖRBE MAGAD POZITÍV EMBEREKKEL!

Madarat tolláról, embert barátjáról lehet felismerni. Sokan nem is tudják, hogy mennyire tudnak befolyásolni minket a körülöttünk lévő emberek. Mivel alapvetően utánzással tanulunk, nagyon könnyen elsajátítjuk a környezetünkben látott magatartásformákat is. Ha időnk nagyobb részét pozitív, lelkes emberek társaságában töltjük, akkor mi is pozitívvá válunk, ha pedig nagyon negatív frusztrált emberekkel vesszük körbe magunkat, akkor mi is negatívakká válunk.
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Hozd meg a döntésedet! Ne halogass!
  2018-04-13 07:45:56, péntek
 
  Hozd meg a döntésedet! Ne halogass! Tudnod kell, a meghozott döntéseiddel lehetőséged van, az Életed megváltoztatására. De addig, amíg bizonytalan vagy, és nem tudod a múltat elengedni, pozitív döntést sem tudsz hozni. Ha úgy érzed, a múlt, mint egy mocsár húz le, és a két kezed tele van az emlékekkel, a múlt illúziójával,...akkor, döntened kell! Élni akarsz, vagy végleg eltűnni, a múltban. Engedd el a múltat, a félelmeidet, és vedd észre, ahogy megnyílik számodra a Világ. Érezd, hogy a lehetőségek körbevesznek. Csak rajtad, a döntéseden múlik, hogy, hogyan, és mit választasz. Ne torpanj meg az új kihívások előtt! Légy az utadon a Felfedező, cselekedj, hogy az álmaidat, vágyaidat valóra válthasd. Döntened kell, elfogadod, vagy elutasítod az úti társakat, kiket a Sors melléd rendelt. De velük szemben, soha ne légy kiszolgáltatott, és sebezhető. Elsősorban önmagad dicséretére, és elismerésére törekedj. Bízz a megérzésedben, tudásodban, tapasztalatodban, mikor döntést hozol. Minden, ami körülvesz az Életedben, annak köszönhető, ahogyan Önmagadról gondolkodsz. Kívánom, a pozitív döntéseid segítségével, találd meg az Életedben a helyes egyensúlyt. Értékeld a hétköznapok apró örömeit, és légy hálás, az Életednek  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Menj! Még, ha félsz is, csak MENJ!
  2018-04-13 07:37:24, péntek
 
  Ha azon gondolkodsz, merre kellene menned, soha nem jutsz sehová. Csak az út hoz tapasztalást, legyen az bármilyen is. Ez az, ami tanít, ami csiszol. Csak a saját tapasztalásod az, ami előre visz. Ezer útikönyv nem ér fel egyetlen lépéssel. Menj! Még, ha félsz is, csak MENJ!"  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Minden döntésünkkor két ajtó van elöttünk.
  2018-04-13 07:36:30, péntek
 
  Minden döntésünkkor két ajtó van előttünk. A hit és a hitetlenség ajtaja.A hit ajtajára az van írva, hogy: bízok magamban, hiszem, hogy képes vagyok rá, láthatatlan erők segítenek, olyan kapcsolatokat vonzok, melyek segítségemre lesznek, a számomra legjobb megoldást választom, a sorsom útján haladok, a siker az enyém, a boldogság az enyém, a gazdagság az enyém, az egészség az enyém.A hitetlenség ajtaján ezt olvashatod: ez nekem nem fog sikerülni, félek, mi van ha... ,nem kell ez nekem, aggódom a következmények miatt, fáj a gyomrom, nincs időm, nincs rá pénzem.
Ez az a pillanat, amikor felül kell vizsgálnunk jó alaposan, hogy a saját kulcscsomónkon milyen kulcsok is vannak? Eljött az idő, hogy rendet rakjunk! Válogassuk szét, erre szükségem van, erre már nincs szükségem. Ezt ismételjük mindaddig, amíg csak azok a kulcsok maradnak, amelyre Istennek vállalt utunkon igazán szükségünk van.
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Mindegy mit értél el eddig... mindig van benned több...
  2018-04-13 07:35:40, péntek
 
  Mindegy mit értél el eddig... mindig van benned több... még több! Hozd ki magadból a maximumot és soha ne dőlj hátra elégedetten... mert... ahol most vagy, az csak egy állomás... és a végcél valójában nem is létezik! Mindig tovább kell menned... tovább és tovább... és véletlenül sem szabad megállnod... vagy feladnod! Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy úgysem vagy rá képes... hogy nem tudod megcsinálni... hogy bele fogsz bukni... vagy éppen azokra, akik cinikus vigyorral arcukon azt kérdezik: Miért sikerülne éppen Neked?!- Ne figyelj oda ezekre az emberekre, hanem csináld meg... mert igenis meg tudod csinálni... úgy, hogy Te legyél a legjobb! Vajon ki kíváncsi a második helyezettre... vagy arra akit legyőztek, aki veszített? Legyél a legjobb! Soha ne félj attól, hogy mindent elveszíthetsz... mert amit valójában elérhetsz... amit elérhetnél... ahhoz képest most nincs is semmid! De... egy valamiről sose feledkezz meg! Arról, hogy honnan jöttél... hogy kik álltak melletted... és kik azok, akik nem voltak képesek elviselni a fejlődésedet... a sikereidet... vagy akik kárörvendően vigyorogtak, amikor elestél... és amikor újra felálltál, legszívesebben ismét sárba tiportak volna! Mindig tudnod kell, hogy kire számíthatsz... hogy kik állnak melletted... csupán csak azért amilyen vagy... akik kizárólag önmagad miatt szeretnek... nem pedig azért, amit elértél!  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Én határozom meg saját életem és gazdagságom.
  2018-04-05 07:51:21, csütörtök
 
  A mai naptól kezdve mentes vagyok a szolgaság,a megkötöttség,a kihasználás,az elnyomás,az átkok,a varázslatok és akadályozások minden formájától,származzanak ezek a mostani vagy bármely másik életből. Továbbá, a mai naptól teljes mértékben ura vagyok saját szabad akaratomnak, így 100%-ig Én határozom meg saját életem és gazdagságom.
Köszönöm!
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Játszd, és éld kellő szenvedéllyel, de őszintén az Életed!
  2018-04-05 07:49:05, csütörtök
 
  Játszd, és éld kellő szenvedéllyel, de őszintén az Életed! ,,Az Élet egy nagy játszma" -mondják sokan. Mindenki másképp éli meg az utazást Önmaga megismerése felé. Van, aki könnyedén, nevetve, boldogan, önmagát szeretve. De vannak olyanok, akik, félelemben, álarcok mögé bújva élik ,,látszat" életüket. Azt, hogy ki milyen szerepet játszik az Élet színpadán, az nem csak rajta múlik. De, hogyan játszol, az már rajtad áll. Mikor megszülettél, már akkor megkaptad a szereped. Hogy a szöveged, hogyan, és miként tanulod meg, és miként éled át, ez a kihívás. Van-e erőd átélni, és megélni, amit a sorsod mutat, őszintén tiszta szívből járni az utad? ...vagy elcseréled a szereped egy pillanatnyi rivaldafényért? ...a választ csak Te tudhatod. Hogy mi a fontos az Életedben, az érzéseidben, csak Te találhatod meg. Vannak, akik nem boldogulnak, mindig a súgókra támaszkodnak. Miért nem tanulod meg Te, azt, ami számodra fontos, hisz ez a Te Életed? Miért jó az, ha kiszolgáltatott vagy érzelmileg, anyagilag, és szellemileg? ,,...hogy nincs erőd küzdeni"- nos, ezt a legkönnyebb mondani. Ki ad erőt, ha Te magad nem adod? Ki ad Önbizalmat, Önbecsülést, ha Te magad sem akarod? Hol van az egyéniséged, a valós Éned? Meg kell tanulnod, szeretni annyira magad, hogy önállóan haladhass. Ha kell, kérj segítséget, de ne mindig a mások útján haladj. Fedezd fel Önmagad, a benned rejlő erőt, a szenvedélyt, és a szeretetet. Adj, és élj át csodákat ezen a nagy Élet színpadon. Légy Életed főszereplője, és ne a statisztája. Élvezd a jelent, a szerelmet, a boldogságot, és a fényt mely körül vesz. Ne feledd! Az Életed szerepe a valós Éned, és nem az álarc mögött elbújó szenvedésed. Légy nyitott, és őszinte, hogy sikert -sikerre halmozhass az utad során. Kívánom, ha eljön az idő, mikor Életed függönye legördül, azt hallhasd, hogy a vastaps felcsendül. Akkor értheted meg, hogy igazán, tiszta szívből, szeretetből játszottál, az Élet színpadán.  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
     1/132 oldal   Bejegyzések száma: 1311 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 133 db bejegyzés
e év: 602 db bejegyzés
Összes: 31332 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1754
  • e Hét: 5286
  • e Hónap: 75063
  • e Év: 371646
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.