Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/116 oldal   Bejegyzések száma: 1151 
A változás folyamata
  2017-03-24 20:26:49, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Tépj egy mosolyt!
  2017-03-24 20:26:00, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Csak pozitívan
  2017-03-23 20:00:44, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Soha nem vagy túlkoros
  2017-03-23 19:59:52, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
A GONDOLAT ereje MEGGYÓGYÍTHAT!
  2017-03-19 18:57:47, vasárnap
 
  TANULD MEG EZT A TECHNIKÁT!
A természet felruházott minket egy bámulatos “gyógymóddal", ami minden betegségre megoldást kínál. Csak meg kell tanulnunk használni!

Az öngyógyításnak két lépcsőfoka van. Az első, az izmok ellazítása.

A második, hogy elindítsunk egy programot a tudatalattiban, amely beindítja az öngyógyítást.

Az öngyógyítás folyamán a szervezet a saját képességeit használja fel, a gyógyításhoz. Ehhez meg kell ismernünk önmagunkat és meg kell értenünk, hogy mi vagyunk a felelősek az egészségünkért. Így minden szervet kezelni tudunk, csakúgy mint az érzékszerveket, mint a látás, a hallás stb.

Relaxáció

A földre tégy le egy puha takarót és feküdj a hátadra. A karjaidat tedd a tested mellé, a tenyereid nézzenek kifelé, az ujjaidat enyhén behajlíthatod. A lábak és a lábfej kifelé mutasson, a fejed fordítsd valamelyik irányba. A szádat nyisd résnyire és a nyelvedet nyomd a felső fogsorodhoz. A szemeidet csukd be. Ne gondolj semmire, lélegezz lassan és egyenletesen. 2 - 5 perc alatt elkezdesz relaxálni.

Öngyógyítás

A sejteknek olyan mentális képességeik vannak mint a gyerekeknek. Ahogyan egy gyereket is lehet nevelni, úgy a beteg sejteket is. Próbáld meg vizualizálni a beteg szervet és kezdj el beszélni hozzá, mondj neki valamit. Adj neki kedves, gyengéd, de határozott utasításokat, mintha egy gyerek lenne. Minden szervnek meg van a saját személyisége. A gyomor és a máj makacsabbak, ezért határozottan utasítsd őket.

A szív megértőbb, meghallgatja a kéréseket, a kedves parancsokat.

Amikor relaxálsz képzeld el, hogy látod a szíved belülről és látsz benne egy kicsi lángot - a szeretet forrását és az energiáét. Képzeld el, hogy ez a láng megnő és betölti a szívedet és szétszóródik az egész testedben. Próbáld meg elképzelni, ahogyan megtisztítja a teljes tested, eltávolítja a betegségeket és egészséget hoz helyettük.

Mondd magadban: Minden lélegzet közelebb visz a teljes megtisztuláshoz. A testemben lévő fény gyógyító energia.

Tedd a jobb kezed a tested azon részére, ahol tudod, hogy gyulladás, vagy más egészségügyi probléma van. Vizualizáld, hogy a kezedből az energia áramlik az adott részre és elolvasztja a gyulladást, a betegséget, ahogyan a napsugár a havat.

Csak egy könnyed példa, de mindenki rendelkezik képzelőerővel és kialakíthatja a saját gyógyító vizualizációját. Relaxálj és indítsd be a tudatalattid öngyógyító képességét.

Amikor úgy érzed, hogy van egy kis időd, alkalmazhatod ezt a módszert, de a legjobb, ha egyedül vagy a helyiségben. Aki szereti a zenét, bekapcsolhat egy kellemes dalt is közben.

Ha hasznos volt, ne felejtsd el megosztani!
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Élj vidáman!
  2017-03-12 10:31:15, vasárnap
 
  Ahhoz, hogy boldogok legyünk, a boldog gondolatokra kell koncentrálnunk. Mégis milyen gyakran tesszük az ellenkezőjét! És milyen gyakran előfordul, hogy fel sem figyelünk arra, ha megdicsérnek minket, viszont még hetek múlva is egy barátságtalan megjegyzésen rágódunk! Ha megengeded, hogy egy rossz élmény vagy egy kellemetlen megjegyzés kösse le gondolataidat, akkor ennek viselni fogod a következményeit. Emékezz rá: te kontrollálod a gondolataidat.
A legtöbb ember csak pár percig emlékszik a dicséretekre és évekig a sértésekre. Gyűjtik a szemetet, olyan hulladékot hordanak magukkal, amivel húsz évvel ezelőtt dobálták meg őket.
Andrew Matthews
Élj vidáman!
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
2017. Március 12. – Telihold és Tízmilliószoros nap!
  2017-03-11 19:21:40, szombat
 
 
A Telihold egy olyan pillanat, amikor begyűjtjük a munkánk gyümölcsét. Éppen ezért ezek a napok olyanok lesznek mintha egy hatalmas tévé képernyőn azokat a képeket néznénk, amelyeket mi magunk alkottunk, hoztunk létre. Most érik be azoknak a dolgoknak, tetteknek, gondolatoknak a gyümölcse, amiket az elmúlt pár hónapban lefektettünk. Akár tetszik, akár nem mi alkottuk meg az elmúlt hónapokban azokat a helyzeteket, ahol most vagyunk, tartunk.
A mostani Telihold erősebbé teszi a kommunikációt, a kapcsolatokat, ugyanakkor felerősíti a kreativitást, együttműködést. Éppen emiatt most van itt az ideje annak, hogy eltávolodjunk azoktól a dolgoktól, amelyek nem válnak a hasznunkra, és itt nem csak emberekre, dolgokra érvényes ez az egész, hanem a bennünk levő érzelmekre is. Mégha nem is szeretjük őket, ezek az érzések mi vagyunk, belőlünk fakadnak, felszínre tőrnek. Az embertársainkkal való kapcsolatunk is egy tükör, ahogyan magunkat látjuk.
Eljött az ideje annak, hogy visszavegyük az irányítást az életünk felett, hogy megtanuljuk szeretni és tisztelni magunkat, a munkánkat, a kapcsolatainkat, és ezt úgy tudjuk a legjobban megtenni, ha elengedjük azokat a dolgokat, amelyekre már nincs szűkségünk.
Ugyanakkor március 12-én nemcsak Telihold van, hanem tízmilliószoros nap is egyben.

1. Funkcionalitás
Ami funkcionális az életedben azt tartsd meg, ami pedig nem azt engedd el. Ott ahol úgy érzed, hogy kellő befektetett munkád van, keményen dolgozol, de az eredmény nem hozza a kívánt hatást érdemes változtatni. Szakmailag itt az idő, hogy egyensúlyt teremts a munka és a szabadidő között. Itt az idő arra, hogy olyan ötletek felé nézz, amelyek megkönnyítik a munkád, hogy lerövidítsék a munkában töltött időt.
Kérdezd meg magadtól mit kell tenned, hogy úgy dolgozz, hogy abban örömödet is leld!?
Itt az ideje, hogy könnyedén válogass a projektek, aktivitások, tevékenységek, szokások közül, hogy valami új, örömteli érkezzen az életedbe.

2. Gondoskodás
A Telihold megadja azt az esélyt, hogy felelősségteljesen gondoskodjuk jólétünkről és egészségünkről. Megkezdve az étkezési szokásainktól egészen a nagy életmód változtatásokig most minden azon van, hogy egy jobb, teljesebb és egészségesebb élet felé nézzünk. Az egyetlen kikötés, hogy figyeljük testünket, figyeljünk azokra a jelekre, amelyeket felénk küld.


3. Megengedés
A bennünk lévő harc csak abban segít, hogy feszültségben üljünk és lekorlátozzuk magunkat. Ahelyett, hogy tovább haladnánk az életben lekötjük magunkat. A bennünk lévő harag megmérgezi és lekorlátozza az életünket. A bennünk lévő ellenállás nem más, mint egy sor olyan előítélet, amelyet az életünk során gyűjtöttünk be magunknak. Ez alapján döntjük el, hogy mi jó és mi nem jó számunkra, ezzel pedig elhatárolódunk a tapasztalásoktól, mindegy megszüntetve a bennünk lévő hatalmat és bölcsességet.
Éppen ezért most van itt az ideje annak, hogy megengedjük. Hogy megengedjük, hogy azok legyünk, akik vagyunk, hogy megengedjük, hogy azt érezzük, amit érzünk, hogy befele nézzünk, hogy úgy tekintsünk az eseményekre, hogy azokat nem címkézzük fel, hogy a hullámon maradjunk.
Nagyon fontos most, hogy megkérdezzük a szívünktől hogy mit akar. Hogy megengedjük az érzéseknek, hogy azok legyenek, amik, hogy teret engedjünk számukra. Hogy merjünk azok lenni akik valójában vagyunk.

4. Regeneráció
Nagyszerű pillanat van most arra, hogy teljes lényünk regenerálódjon. Itt az idő a gyógyulásra, az elengedésre és az átalakulásra. Éppen ezért nagyon jó, ha felszínre jönnek azok az érzések, amelyeket eltemettünk, amelyek a múltban nem lettek megoldva, elsimítva. Most van itt az idő, hogy megoldjuk ezeket, hogy meggyógyítsuk azt, ami nem gyógyult meg.

Hogy ez a regeneráció végbemehessen, és hogy az életünk egy magasabb szintre emelkedjen, ahol öröm, bőség és beteljesülés van, szűkség van arra, hogy beismerjük és felismerjük az igazságot. Ez az igazság pedig sokszor abban a kérdésben rejlik, hogy: “mit szeretnék?" vagy “mit tudok erről?".
A családi viszályok, eltemetett érzelmek most meggyógyulhatnak, de dolgoznod kell rajta.

5. Változás
Ebben a periódusban hatalmas változások mehetnek végbe. A március hónap amúgy is a változások hónapja, az új születéséé. Lehet, hogy sokszor az új előtt pusztító változások jönnek, amelyek látszólak elsőre veszteséget tükröznek, de hidd el, minden változás csak a javadat szolgálja. Nem veszteségről van szó, mert nem birtokolunk semmit, az élet pedig egy folyamatos változás.

Ez a Telihold olyan mint egy szántás, előkészíti a terepet, hogy az új könnyen és tisztán érkezzen hozzánk a következő hetekben.
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Ha kevés víz van a pohárban
  2017-03-10 17:29:39, péntek
 
  Ha kevés víz van a pohárban, akkor majdnem üres. Nem növelheted a víz szintjét azzal, hogy megpróbálod az ürességet kiebrudalni a pohárból. Az üresség magától elmúlik, ha teletöltöd a poharat vízzel. Amikor rossz érzéseid vannak, alig van benned szeretet a szeretet szempontjából üres vagy. De ha feltöltöd magad szeretettel, a rossz érzések automatikusan elmúlnak.  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Mozdulj ... és elindul feléd az élet
  2017-02-28 18:36:39, kedd
 
  Napindító
"Mozdulj
... és elindul feléd az élet,
Higgy
... és hihetetlen dolgok történnek!
Szeress
... és szórd szét színarany mosolyod,
Adj szívből
... és megsokszorozva,visszakapod!"
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Bőség mantra
  2017-02-13 20:55:32, hétfő
 
 
Bőségben élni sokkal több, mint rengeteg pénzzel rendelkezni. Amikor bőségben élsz, az azt jelenti, hogy egészséges vagy, elégedett vagy az életeddel, csodálatos lakhelyed van, szereted a munkádat, megtaláltad a lelki társadat, lehetőségeid határtalanok, békében élsz önmagaddal és a világgal, követed a szíved szavát, és együtt lüktetsz az univerzum energiáinak ritmusával.
A valódi gazdagság az, amikor elégedett vagy mindazzal, amid van. Szíved csordultig tele hálával, és képes vagy az életedben meglévő dolgokra fókuszálni.
Ez a mantra segít Neked, hogy életed minden területén megnyílj és befogadóvá válj az isteni ajándékokra.
A mantrát naponta legalább egyszer használd három héten keresztül:
"Azt akarom, hogy amit most kijelentek, olyan hangosan zengjen, hogy betöltse az egész Univerzumot, minden alternatív és párhuzamos dimenziót és világot!
Jusson el mindenhova, ahol létezem és írjon felül mindent, minden érintettben, ami ellentétes ezen kijelentésemmel úgy, hogy az minden létező legjavát szolgálja!
Megengedem magamnak, hogy MINDENT, ami a bőség teljes megtapasztalásához szükséges az életemben, azt könnyedén, erőfeszítés nélkül, örömmel engedjem be. Továbbá mindent, amit el kell engednem, vagy meg kell változtatnom magamban a bőség eléréséhez, a lehető legkönnyebben, örömmel tegyem. Megengedem magamnak a könnyű, gyors, örömteli fejlődést.
Sejtjeim! Azt akarom, hogy e pillanattól fogva így cselekedjetek! Köszönöm!
Ezennel megnyitom a tudatom a bőség minden megnyilvánulási formájának. Megengedem magamnak, hogy életemben természetes és automatikus módon legyen jelen mindig a boldogság, a felszabadultság, a vidámság érzése, a szerelem, a szexualitás, egy párkapcsolat öröme, csodája, szeretetteli, harmonikus emberi kapcsolatok, anyagi gazdagság, egészség és vitalitás.
Megnyitom magam minden szinten a könnyű pénzkereseti lehetőségek és a csodák elfogadása előtt; a folyamat időbeni korlátai megszűnnek."
Sándor Judit - Jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
     1/116 oldal   Bejegyzések száma: 1151 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 209 db bejegyzés
e év: 1195 db bejegyzés
Összes: 29591 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1971
  • e Hét: 8100
  • e Hónap: 84845
  • e Év: 237778
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.