Belépés
morzsimama.blog.xfree.hu
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) Petrecz Jánosné
1954.03.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 179 
KOS Márc. 21. – Ápr. 20.
  2012-09-30 13:14:46, vasárnap
 
 Ez a hónap sok új ismeretséget és rövid kapcsolatokat hoz. Ügyeljen arra, hogy az Önhöz közeledő kolléga kedvességét és figyelmességét ne értékelje túl, mert kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha az érzelmeiről elkezd beszélni, miközben ő csak udvarias volt. Házasságában, párkapcsolatában romantikus időszak következik, amit csak Ön ronthat el, a nagy szabadságvágyával és a túlzott önállóságával. Párja úgy érzi, hogy elhanyagolja őt, és nincs rá szüksége - a régen tervezett utazást meglepetésként szervezze meg, utazzanak el egy hétvégi pihenésre és kapcsolódjanak ki.

Munkája nem köti le, úgy érzi új területen, új munkakörben szeretne dolgozni, a tanulást is vállalja, ha kell. Céljai elérése érdekében bármire hajlandó, energiája és lelkesedése átsegíti a problémákon. Előfordulhat, hogy olyan feladatot kap a főnökétől, amiben nincs gyakorlata, ez egy nagy kihívás lesz az Ön számára, de ne féljen, sikerülni fog, és ez megalapozza a későbbi karrierjét. Vállalkozás beindítására is alkalmas ez hónap. Váratlan bevétele nem lesz, kiadásai növekednek, büntetés vagy valamilyen adó befizetése miatt, ezért az anyagi helyzete nem javul, próbáljon meg takarékoskodni.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
BIKA Ápr. 21. – Máj. 21.
  2012-09-30 13:14:02, vasárnap
 
 A szingli Bika nem ebben a hónapban találja meg a párját. Szürkének érzi az életét, nincs kedve társaságba járni, még kimozdulni sem az otthonából. Ha mégis a párkeresés mellett dönt, ne az interneten, hanem inkább társkereső irodában próbálkozzon. A házasságban élő Bika hangulata is igen változó, érzékenyebb, mint máskor, és ez megnehezíti az életét. Tisztelje meg partnerét a bizalmával, mondja el a problémáját, örülni fog, hogy nyitott felé és így a segítségére is tud lenni. Utazzon el a párjával, akinek a szeretete, kedvessége és a pihenés újra feltölti energiával.

Horoszkópja változatos hónapot mutat a munkahelyén. Új feladatok, új kollégák, esetleg új főnök borzolja a kedélyét, mivel nem szereti a változásokat. Sok munkája lesz, de meg kell birkóznia vele a siker érdekében. Október 22-25 között új lehetőségei adódnak a munkahelyi kapcsolatok kiszélesítésére, amelyek megnövelik a befolyását. Nagyon fontos, hogy ne tegyen teljesíthetetlen ígéreteket. Jó pénzügyi ötletei lesznek, de a megvalósításhoz társakra is szüksége lesz. Pénzügyileg nehéz lesz ez a hónap, ne költekezzen, inkább takarékoskodjon, mert lenullázódhat a bankszámlája.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
IKREK Máj. 22. – Jún.21.
  2012-09-30 13:13:22, vasárnap
 
 Az Ikrek szülött magányosnak érzi magát, haragszik a világra, szinte bezárkózik. Menjen minél többet társaságba, mert a hónap közepén találkozhat valakivel, aki megdobogtathatja a szívét. A találkozás lázba hozza, de hagyjon időt arra, hogy megismerjék egymást, mielőtt összeköltöznek. Házassága, partnerkapcsolata feszültségekkel teli, párja úgy érzi, elhanyagolja, Ön pedig nem érti mi a gond, hiszen mindent megtesz érte. Minden probléma megoldható, kommunikáljanak, hiszen szeretik egymást, állítsák helyre közös erővel a családi harmóniát.

Munkahelyén október 10-15. között komoly kihívások várják, új feladatokat kap, ez arra ösztönzi, hogy sikeresen megoldja őket, ami segít majd szakmai céljai elérésében. Előfordulhat, hogy olyan munkaajánlattal keresik meg, ami nagyon vonzó, a szakmai fejlődését is biztosítják, sőt még anyagilag is kedvező. Körültekintően vizsgálja meg az ajánlatot, és utána döntsön. Pénzügyei sok gondot okoznak, mert a kiadásai növekednek, bevételei pedig nem nőnek. Takarékoskodjon és próbálja meg a tervezett nagyobb vásárlásait átütemezni.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
RÁK Jún. 22. -Júl. 22.
  2012-09-30 13:12:43, vasárnap
 
 A Rák most ismerheti meg az elköteleződés és a felelősségvállalás érzését mások iránt. A párja iránt érzett szeretet átsegíti a kényelmetlenség érzésén, de nehéz lesz számára az alkalmazkodás. Házasságában az Ön érzelmi hullámvölgyei okoznak feszültségeket. De a látszat ellenére nemhogy lazulna kötődésük a párjával, de még erősödik is a kapcsolatuk. Mindkettőjük számára fontossá válik a kettesben eltöltött idő. Erősödik Önben az intimitás igénye, így az is előfordulhat, hogy egy romantikus vacsorával lepi meg a kedvesét, amivel elvarázsolja.

Olyan feladatot kap a munkahelyén, ami lehetőséget ad arra, hogy megmutassa szakmai felkészültségét, ha sikeres lesz, ezzel megalapozhatja a karrierjét. Vigyázzon, nehogy túlvállalja magát, ne tegyen nagylelkű ígéreteket, amit később csak nehezen tud betartani. Akinek nincs munkája, az októberben talál, nem biztos, hogy olyan munka lesz, amilyenre vágyott, de fogadja el, mert nincs más lehetősége. Pénzügyekben legyen óvatos, ne adjon kölcsön pénzt, és ,,kiváló" befektetésbe se tegye be a megtakarított pénzét, mert becsapják.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
OROSZLÁN Júl. 23. – Aug.23
  2012-09-30 13:11:57, vasárnap
 
 Az Oroszlán akkor érzi jól magát, ha újabb és újabb szerelmi élményekben lehet része. De egyre többet foglalkoztatja az a gondolat is, hogy szeretne megállapodni és jó lenne tartozni valakihez. A házasságban élő Oroszlán számára a család és az otthon válik a legfontosabbá, visszatalál a gyökerekhez, megszilárdítja az alapokat. Ha hosszabb ideje él párkapcsolatban, akkor szeretné újból olyanná varázsolni a kapcsolatukat, mint amilyen az elején volt, vágyik a gyengédségre. Utazzanak el nosztalgiázni egy pihenéssel egybekötött romantikus hétvégére.

Munkahelyén változások várhatóak, előfordulhat, hogy az átszervezések Önt is érintik és megszűnik a munkahelye. Jó esélye van most arra, hogy olyan munkát találjon, amilyenre régóta vágyott. A saját vállalkozásban dolgozó Oroszlán figyeljen arra, hogy naprakészek legyenek a pénzügyei és a könyvelése is, mert a hatóságok részéről ellenőrzésekre számíthat. Közlekedésben is legyen óvatos, minden szabályt tartson be, mert szabálytalanságok miatt is megbírságolhatják. Bevételei most nem növekednek, és ha nem fogja vissza a kiadásait, akkor anyagi gondokkal kell számolnia.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
SZŰZ Aug. 24. – Szept.22.
  2012-09-30 13:11:19, vasárnap
 
 Aki jelenleg egyedül él, nagy kísértésnek lesznek kitéve, ha egy olyan ember kelti fel az érdeklődését, aki már foglalt. Elképzelhető, hogy felvállalja a harmadik szerepét, de sajnos a kezdeti boldogság után, hamar rájön, hogy ez helyzet, nem hoz igazi boldogságot. Meglévő kapcsolatában a Vénusz hatására elbűvölő lesz a személyisége, ennek hatására a régi szenvedély ismét fellángol önök között és párja értékelni fogja a változást. Nem vágyik társaságba, akkor érzi igazán jól magát, ha partnerével lehet kettesben, és kizárják a külvilágot.

Munkahelyén kritizálja a társát, vitatkoznak, de ez nem tesz jót a saját hangulatának, sőt a munkahelyi légkörnek sem. Szeretne olyan munkát végezni, ahol nagyobb szerepet kapna a kreativitása. Egy vállalkozás megvalósításán is gondolkozik, de be kell látnia, erre most nincs lehetősége. Ha mégis változtatni szeretne, egy olyan működő vállalkozást keressen, ahol a kreativitás, a szervezőkészség és a pontosság szükséges a munkavégzéshez. Október hónap kedvez a pénzügyeinek, kreativitása és kapcsolatai által növekedhetnek a bevételei. Egy utazásra vagy családi eseményre azonban nagyobb összeget kell majd költenie.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
MÉRLEG Szept.23.–Okt.22
  2012-09-30 13:09:22, vasárnap
 
 Októberi horoszkópja arra inti, hogy figyeljen önmagára, mivel egy belső átalakuláson mehet keresztül. Új kapcsolatba csak azután érdemes kezdenie, ha felkészült rá. Ez az időszak kedvező lehetőségeket kínál ismerkedésre és egy új kapcsolat kialakítására, találkozhat valakivel, aki lángra lobbantja a szívét, de ez nem valószínű, hogy tartós lesz. A házasságában feszültségek alakulnak ki az Ön fáradtsága, túlterheltsége miatt. Törődjön többet partnerével és a családjával, mert kapcsolata véget is érhet, ha nem tesz semmit a megmentéséért.

Minden lelkesedése eltűnt, mivel a munkája nem jelent kihívást az Ön számára, ezért nincs kedve dolgozni. Az elmúlt időszak, arra készteti, hogy átértékelje életszemléletét, és új célokat tűzzön ki maga elé. Havi horoszkópja támogatja Önt ebben! Október 5-e után, kezdhet új alapokra építeni, de ne essen abba a hibába, hogy azonnal el akarja érni a céljait, a nagyobb sikerhez türelem kell. A jelenlegi munkahelyén történő átszervezés, vagy egy új munkahely, ahol új kihívások várják, ezek a lehetőségek fellelkesítik Önt. 2012. október 22-én olyan pénzszerzési lehetőségekről szerez tudomást, amivel gyarapíthatja vagyonát.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
SKORPIÓ Okt. 23.–Nov.21
  2012-09-30 13:08:33, vasárnap
 
 A Skorpió életében a legnagyobb gondot az erős szabadságvágy okozza, nehezen köti le magát. Előfordulhat egy váratlan, sorsfordító találkozás is, amiről csak később derül ki, hogy mennyire komoly. Házasságában és társas kapcsolataiban felmerülő kommunikációs zavarok feszültséget, vitákat generálhatnak. A közös programok segítik, hogy ismét egymásra találhassanak a partnerével, még akkor is jó ez a lehetőség, ha nem érzi úgy, hogy eltávolodtak volna egymástól.

A bolygók minden segítséget megadnak, hogy valóra váltsa szakmai álmait. Október 9-10-én a sors olyan lehetőséget sodor az útjába, ami megmutatja, hogy hogyan találjon pénzt, hogy valóra válthassa ötleteit. A Nap arra biztatja, hogy döntsön szabadabban, és alkalmassá teszi arra, hogy segítséget fogadjon el, ha azt felajánlják. Októberi horoszkópja azt mutatja, hogy anyagi helyzetében kedvező változást hoz ez a hónap, váratlan pénzt kap, amire nem számított, fektesse be jól fizető értékpapírokba, szakember segítségével. A novemberi Skorpió anyagi helyzete most nem elégíti ki az igényeit, ezért ebben a hónapban ajánlatos a kiadásait csökkenteni. Ingatlanügyek intézésére az év hátralévő időszaka kedvező lehetőségeket jelez.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
NYILAS Nov. 22.- Dec.21
  2012-09-30 13:07:45, vasárnap
 
 A Nyilas szerelmi élete felgyorsul, kialakulhat egy titkos kapcsolata, vagy az internet segítségével találja meg új szerelmi partnerét. Flörtölni akar és élvezni a szerelmet, de elköteleződni azonban nem akar. Jól érzi magát egyedül, mert senkiért nem felelős. Házasságban, párkapcsolatban fontos, hogy kettesben töltsenek el több időt, és legyen idejük közös élményekre, beszélgetésekre. Türelmetlen, hangulatváltozásai nem tesznek jót a párkapcsolatának. Ha külön utakon jár, hamar megjelenik a harmadik és nem kizárt, hogy véget ér a házassága.

Munkatársaival nehezen jön ki, a főnökével is vitái vannak, mégsem tudja visszafogni magát, megmondja a véleményét még akkor is, ha nem kérdezik. Szerencsére ajánlatot kap egy olyan munkával kapcsolatban, amely sok pénzt, vagy komoly elismerést hozhat, de legyen körültekintő, ne döntsön elhamarkodottan. Az üzleti kapcsolataiban szerencsés időszaka lesz ebben a hónapban, használja ki a lehetőségeket. Az őszi hónapok komoly pénzmozgást mutatnak, ügyeljen a részletekre, ne menjen bele illegális üzletekbe, mert nagy a lebukás veszélye.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
BAK Dec. 22. – Jan. 20.
  2012-09-30 13:06:55, vasárnap
 
 Az egyedülálló Bak hangulata nem a legjobb, a társasági életet is kerüli, sötéten látja a világot és a saját esélyeit is a párkapcsolatok területén. Pozitív hozzáállással segíthet magán, ha tesz is valamit azért, hogy megtalálja a párját. Az interneten, vagy baráti kapcsolatai által is megtalálhatja azt a személyt, aki megfelel az elvárásainak és akivel boldog lehet. Házasságában hiányolja, hogy nem kapja meg azt a figyelmet, gyengédséget, amit elvárna, ez rossz hatással van a hangulatára. Belső konfliktusokkal kell megküzdenie, mivel nem tudja elfogadni, hogy párkapcsolata ellaposodott. Ön az, aki ezen változtatni tud, vigyen hát szint, és életet a kapcsolatukba.

A vállalkozásokban október 15-én hasznos üzleti együttműködések születhetnek. Fontos a türelem és jó ítélőképesség, hogy meg tudja különböztetni a reális szakmai terveket a csábítónak tűnő álmoktól. Október vége felé olyan kreatív társakkal találkozhat, akik ráéreznek a jó lehetőségekre és továbblendítik a karrierjét. Ha új munkahelyet keres, oda jelenezzen, ahol jó szervezőkészségre van szükség, mert ott sikeres lesz. Anyagi helyzetében nem lesz jelentős változás ebben a hónapban.
 
 
0 komment , kategória:  B2 Havi horoszkóp  
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 179 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 36006 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 550
  • e Hét: 4217
  • e Hónap: 12263
  • e Év: 406459
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.