Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/66 oldal   Bejegyzések száma: 651 
Angyali jelek
  2017-09-06 16:34:29, szerda
 
 
Az Angyalok folyamatosan üzeneteket, jeleket küldenek Nekünk a jelenlétükről segítő közbenjárásukról.
Ha nyitottak vagyunk, akkor észrevehetjük szerető jelenlétüket. A zárkózottak viszont még ha észre is veszik a jeleket, csodákat: megmagyarázzák valamilyen elmélettel. Pedig ezzel pont a csodák lényegét veszítik el: a feltétel nélküli hitet.

Biztos lehetsz benne, hogy Angyalaid üzennek, ha a következő jeleket látod:

1. Toll
Ez lehet egy madártoll, ami az autódra hullott vagy egy utcán elfekvő tollpihe.

2. Zene
Folyton ugyanazt a számot hallod a rádióban...

3. Média

Ha sokszor hallod ugyanazt az üzenetet a rádióban és a tv-ben, egy olyan témában, ami foglalkoztat, gondolkodj el rajta: Neked szól. Sokszor így segítenek Nekünk kijelölni a helyes irányt.

4.Fotók
Az angyalok gyakran jelennek meg fotókon, ez lehet egy angyal alakú felhő vagy egy csodálatos fény ill. fénygömb.

Hogy miért üzennek az Angyalok? Szeretnék, ha tudnánk: nem vagyunk egyedül. Velünk vannak és azonnal bármiben a segítségünkre sietnek, ha kérjük Őket.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Kérd meg angyalaidat,
  2017-07-03 21:47:07, hétfő
 
  Ha úgy érzed, hogy belső hangod nem elég megbízható, az azért lehet, mert nem tudod megkülönböztetni azt egód szavától. Kérd meg angyalaidat, hogy tisztítsák meg, hangosítsák fel és tegyék érthetővé megérzéseidet. Ők pedig haladéktalanul segítenek abban, hogy mindig követhesd az égi vezettetést!  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Minden pillanat a megfelelő pillanat
  2017-07-02 10:30:25, vasárnap
 
  Minden pillanat a megfelelő pillanat.

Az idő csak az egó kitalációja, olyan konstrukció, amely a spirituális valóságban nem létezik. Ennek megfelelően ez a mostani pillanat a legjobb pillanat a számodra.
Nem kell tovább várnod, és nem kell tovább készülnöd. Most van itt az ideje, hogy megtedd a lépésedet a boldogságod felé. Itt és most elég egy lépést tenned. Nem kell szaladnod, és nem kell erőlködnöd. Biztos lehetsz benne, hogy ahogy a mostani pillanat a legtökéletesebb a cselekvéshez, ugyanígy minden pillanatod az lesz. Mindig, minden pillanatodban pontosan az történik, aminek ott és akkor történnie kell veled.

Ma engedd el az idővel való küzdelmeidet, hiszen olyasmivel küzdesz, ami csak a fizikai világ illúziójában létezik. Ismerd fel, hogy mindig pontosan ott vagy, ahol lenned kell.
Nem lehetsz rossz időben, rossz helyen, mert sem az idő, sem a tér nem létezik valójában. Ezeket te teremted magadnak. Bár ma még talán sem a teret, sem az időt nem teremted tudatosan, ezen változtathatsz. Az angyalok segítségével mindig jó időben és jó helyen leszel.
Egyszerűen csak fogadd el: Mindig ott vagy, ahol épp akkor lenned kell - még akkor is, ha az egód máshol és máskor szeretne lenni."

Ma használhatod a következő angyalmantrát is:

Angyalaim segítségével tökéletesen időzítek. Angyalaim mindig a jó időben a jó helyre vezetnek."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Ne félj, teljesítjük a kívánságod
  2017-03-18 10:37:28, szombat
 
  Hőn vágyott elképzeléseid a közeljövőben valóra válnak. Légy türelmes és bizakodó, és ne akarj elébe menni az eseményeknek.
Ne félj, teljesítjük a kívánságod. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítselek abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak. viszont le is lassíthatod ezt a folyamatot azzal, ha állandóan azon aggódsz és töprengsz, vajon hogyan fognak megvalósulni ezek az álmok.

Ne feledd, hogy az imák megválaszolásának hogyanja a Teremtő isteni bölcsességétől függ. Noha lehet, hogy türelmetlen vagy, sőt pánikba esel, mégis kérlek, bízz abban, hogy mi angyalok szakadatlanul azon dolgozunk a színfalak mögött, hogy segítsünk neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra. Minél erősebb a hited, annál könnyebben tudunk neked segíteni." /Doreen V./
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Indigó
  2017-03-13 08:03:56, hétfő
 
  A mai angyalkártya tökéletesen rímel azokra a folyamatokra, amelyet magad körül látsz. Ma az angyalok arra biztatnak, hogy ismerd fel, érzékeny, gyógyító lélek vagy, aki pontosan érzékeli a körülötte zajló folyamatokat, és pozitív változásokat szeretne elérni. Szerencsére az angyalok abban is segítenek, hogy hogyan érheted el ezeket a változásokat:
,,Talán egészen mostanáig nem láttad magadat a saját csodálatos teljességedben. Amikor magadra tekintesz talán a romlandó testet látod, talán a nyűgöket, a nehézségeket, a zaklatottságot, és a bonyodalmakat látod, amikor magadra tekintesz. Mi az angyalok azonban máshogy látunk téged. Mi a benned lévő isteni szikra fényét látjuk. Mi a csodálatos teljességedet látjuk. Mi azt látjuk, hogy milyen hatalmas, fénylő, erős és szeretetteli lélek vagy. Mi azt látjuk, aki valójában vagy. Te azt látod, amilyennek a tudatod hisz téged. És ez hatalmas különbség.
A spirituális egó szívesen ismeri fel, hogy mások milyen hatalmasak, fénylőek, erősek és szeretetteliek. Mostanában azzal szórakoztatja önmagát, hogy Indigógyermekekről beszél. Mostanában szívesen gondoljátok azt, hogy a gyermekek sokkal nagyobbak, erősebbek, fénylőbbek és szeretettelibbek a felnőtteknél. Noha bizonyos szempontból ez a gondolat érvényes - a csecsemőknek még nagyon erős, nyitott spirituális csatornáik, és erőteljes emlékeik vannak arról a helyről, ahonnan érkeztek - ez nem jelenti azt, hogy versenyeztetnek kellene a gyermekek és a felnőttek spirituális tudását.
Azért választjátok ezt a fizikai világot, hogy mindazt a szeretetet, boldogságot, békét, amelyet a spirituális valóságban megtapasztaltatok itt is megnyilvánítsátok. Ehhez ismernetek kell a spirituális valóságot és annak szabályait éppúgy, mint a fizikai valóságot, és annak szabályait. A gyermekek gyakran ez utóbbit nem ismerik még, a felnőttek gyakran az előbbit elfelejtették már.
Felnőttként arról is gyakran elfeledkeztek, hogy ti magatok is gyermekek vagytok, Isten gyermekei. Ti magatok vagytok azok az érzékeny, new age gyermekek, akikről olyan lelkesen olvastok, gondolkodtok, és akikre vágytok. Ha ezt olvasod, tudnod kell: Te magad is indigó vagy. Te magad is érzékeny, spirituális, gyógyító gyermek vagy.
Arra kérlelünk, hogy vedd ezt észre, arra kérlelünk, hogy kezdj el figyelni a saját érzékenységedre. Vedd észre milyen mélyen érint a környezeted és a világ sorsa. Vedd észre, milyen erősen szeretnél segíteni a világon. És vedd észre, hogy rengeteg eszközöd van ehhez:
A körülöttetek lévő fizikai valóság egy álom csupán. Egy nagy, közös álom, amelyet az emberei lelkek egy csoportja álmodik éppen. Amikor beléptél ebbe az álomba, azzal a tudatossággal tetted, hogy tudtad: Minden álmodó álma hozzátesz a nagy egészhez, a közös álomhoz. Tudtad, hogy nem az a dolgod, hogy megszereled a körülötted álmodott álmokat, hanem az, hogy te magad egy boldog, szeretetteli álmot álmodj.
Ahhoz, hogy hatással legyél a családodra, a munkahelyedre, az ügyfeleidre, a barátaidra, a környezetedre, az országodra, a népedre, a kontinensedre, az egész bolygódra, a politikára, a gazdaságra, a kultúrára nem kell mást tenned csak annyit, hogy hatással vagy a saját életedre. Talán azt hiszed, hogy ez kevés. Talán abban a tévedésben élsz, hogy túl kicsi vagy, hogy az életed túl kicsi része a nagy közös álomnak. Pedig ez nem igaz. Az életed egy igen jelentős része a közös álomnak. Minél több álmodó választja a boldog álmot, annál több álmodó látja meg, hogy létezik egy boldog álom is. Minél többen választjátok a boldog álmot, annál több álmodóban születik meg a vágy erre az álomra. Ez a vágy az, amely benned is megszületett már, és ez a vágy, amelyet hagynod kell kicsírázni, szárat hajtani és virágba borulni. Ez az a vágy, amelyet hagynod kell megvalósulni azáltal, hogy a figyelmedet befelé irányítod és a szeretetet, a boldogságot, a szeretetteli boldog álmot választod."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed
  2017-02-12 20:46:39, vasárnap
 
  "Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel."
,,Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet."

Jophiel Arkangyal
Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat.
Doreen Virtue Angyalkártya
Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta - Jóportál
www.joportal.hu

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Segítek neked enyhíteni a magad
  2017-02-05 11:15:28, vasárnap
 
  Rafael arkangyal
Segítek neked enyhíteni a magad és mások fizikai gondjait. Gyógyító vagy, akárcsak én.
Veled vagyok, mert én vagyok a gyógyítás arkangyala. Segítek meggyógyítani a testedet, illetve mások testi problémáit. A betegséget smaragdzöld vényű gyógyító energiámmal veszem körül, és ez az energia ott szívódik fel, ahol szükség van rá.
A gyógyítókhoz gondolataikon és érzéseiken keresztül beszélek. Téged is ilyen módon vezetlek rá arra, hogy felismerd, ha a küldetésed a gyógyítás. Segítelek abban, hogy tisztán lásd, hogy melyik gyógymódot, gyógyítási területet tanulmányozd, utána padig egyengetem gyógyítói pályafutásodat. Hívj bármikor, ha ilyen jellegű segítségre van szükséged, és tudd, hogy azonnal veled leszek.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Egy kiváló lehetőséget ajánlanak neked!
  2017-02-03 12:59:53, péntek
 
 
Ne szalaszd el azt a lehetőséget, amit most ajánlanak neked!
,,Az életed tele van lehetőségekkel. Az angyalaid folyamatosan úgy terelik az életutadat, hogy számtalan lehetőség kapuja mellett haladjon el. Ezeket a kapukat azonban neked kell észrevenned és kinyitnod. Te magad vagy az, aki a lehetőség-kapukat felfedezve, a kilincset megragadva átléphetsz egy jobb helyzetbe a lehetőség által. Ebből a jobb helyzetből angyalaid megint lehetőség-kapuk felé vezetik az utadat.
Ha nem veszed észre ezeket a lehetőségeket, vagy ha nem ragadod meg őket, ha okosan használva a lehetőséget nem lépsz át az általa kínált kapun, akkor továbbra is ugyanazon a pályán haladsz mint eddig.
Arra biztatunk, hogy ma figyeld és várd a lehetőségeidet Ma fedezd fel, hogy milyen csodálatos lehetőség-kapukhoz vezetnek el az angyalaid, és fedezd fel azt is, hogy hogyan nyithatsz be ezeken a kapukon.
Lehetőség-kapuid kulcsai a megbízhatóság, az eszesség, a műveltség, a kiegyensúlyozottság és a tanulás lesznek. Ahhoz, hogy észrevedd ezeket a lehetőségeket, és javítsd általuk az életminőségedet tanulnod kell. Láss most munkához Isten Szeretett Gyermeke, és lépj át lehetőség-kapuidon egy jobb, boldogabb életbe."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Különválás
  2017-02-03 12:55:29, péntek
 
 
Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a szeretet nem ismer határokat, nem ismeri a tér vagy az idő fogalmát:
,,Azt is szeretheted, aki jelenleg nincs melletted a fizikai világodban. A szeretet a lélekből fakad, lelkeitek pedig mindig összekapcsolódnak a Forrásukban.
Nem véletlenül szeretsz: Lelked minden szeretteddel, minden családtagoddal, minden szerelmeddel, minden barátoddal, minden szeretteddel összekapcsolódik a lelkek szintjén. Lelked számára nincsenek ismeretlenek a fizikai világodban, mint ahogy lelked számára nincsenek ellenségek sem.
Mindegy, hogy valakivel, akit valóban szeretsz milyen fizikai vagy idő távolság választ el téged, szeretheted őt. Talán most nem vagy ugyanott, mint a szeretteid, mégis szeretheted őket. Talán az idő választ el benneteket: Ők már elhagyták a fizikai testüket; vagy talán még nem találkoztatok az időnek ezen a pontján, te mégis szeretheted őket. Szeretheted az elhunyt szeretteidet épp úgy, mint ahogy szeretetet küldhetsz a lélektársadnak akkor is, ha nem találkoztatok még, vagy szeretetet küldhetsz a még meg nem született gyermekeidnek.
Ma gyakorold a szeretetet, mert ez az egyetlen eszközöd arra, hogy begyógyítsd a különválás illúzióját, akár térben, akár időben hiszed magad elkülönültnek a szeretteidtől.
Ma küldj szeretetet a tér-idő távoli pontjaira is. Küldj szeretetet mindenkinek, akit a lelked mélyéről őszinte szeretettel szeretnél szeretni."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A nevetés a legjobb gyógyszer
  2017-02-02 08:13:32, csütörtök
 
 
Ma Rafael arkangyal, a gyógyítás angyala szegődik melléd, hogy segítsen neked gyógyulásra lelned:

,,Szükséged van a humorra, szükséged van a nevetésre, Isten szeretett gyermeke!
Amikor nevetsz, akkor veled nevetnek az angyalok és veled nevet az egész világmindenség. Talán azt hitted, hogy mi, az égi segítőid kerüljük a humort, pedig ez nem így van. A humor, a nevetés, az emberi élet fontos hozzátartozói. Olyan gyógyító gondolatjátékok, amelyek segítenek felszabadítani a benned szunnyadó pozitív energiákat, és amelyek segítenek pozitívra hangolni a rezgésedet.
A súlyos gondolatok, a nehéz helyzetek, a gondok gyakran negatívra hangolják a rezgéseidet. Ezek az alacsony rezgések pedig hozzájuk hasonló lehetőségeket és eseményeket hívnak az életedbe.
Ha tudsz nevetni ezeken - vagy bármi máson - ha tudsz mosolyogni, máris megtörted ezt a mintát.
A gyógyító humor az, amely a szeretethez kapcsolódik, amely a helyzeteket mindig jobbá teszi, amely júgy derít jobb kedvre, hogy lehetőséget ad neked a pozitív gondolatok választására.
De létezik egy másfajta humor is, amely zsörtölődő, cinikus, esetleg alpári. Ez az egó humora, amely mások kárán, vagy a saját félelmein viccelődik hangosan. Kerüld ezt a fajta fájdalmas humort, és válaszd a lélek kifinomult, szeretetteli és felemelő humorát, amely valóban segít jobbá tenni a hangulatodat.
Ma használd a humorodat és a jó kedvedet arra, hogy gyógyító rezgéseket hívj az életedbe!"
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
     1/66 oldal   Bejegyzések száma: 651 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 82 db bejegyzés
e év: 2211 db bejegyzés
Összes: 30607 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 595
  • e Hét: 9205
  • e Hónap: 36021
  • e Év: 1024793
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.