Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/69 oldal   Bejegyzések száma: 680 
Gardénia
  2018-04-15 08:19:28, vasárnap
 
 

Kapcsolódó arkangyalok: Metatron,Mihály,Rafael,Sandalphon

Energetikai tulajdonságok: Stressz,és aggodalom elengedése,felhívás vidámságra,az öröm és játékosság megélése,emlékeztető hogy az angyalok meghallgatják imáidat.

Kapcsolódó csakrák:Gyökércsakra,szívcsakra,koronacsakra.

A gardénia kitűnő választás ha krónikus stresszel küzdesz.Ültess gardénia bokrot a kertedbe,vagy egy óriási cserépbe,és tedd olyan helyre,ahol gyakran gyönyörködhetsz benne.Virágai oldják a stresszt,emlékeztetnek arra,hogy mosolyogj,és játssz többet.Segít elfelejteni minden bajodat,gondodat,amelyek a hétköznapok során rád telepednek.Arra emlékeztet,elérkezett életed boldog időszaka.Élvezd minden pillanatát,élvezd,hogy a kreativitás,a motiváció új érzésekkel hatnak át.Az élet arra való,hogy jól érezzük magunkat,nem pedig arra,hogy minden nap gyomorgörccsel ébredjünk.Adjuk át aggodalmainkat az angyali birodalomnak,ők majd teszik a dolgukat azért,hogy jobban érezzük magunkat.Élvezd a mindennapok szépségét,lásd meg mindenben Isten feltétel nélküli szeretetét.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A te sajátos képességeidre van szüksége a világnak
  2018-04-13 08:01:09, péntek
 
  Ne aggódj az miatt,ha különbözöl másoktól,nem muszáj olyannak lenned mint bárki más,mert úgy vagy tökéletes,ahogy vagy,ahogy Isten megteremtett téged.Ne másokkal összemérve nézd magad,te Isten tökéletes gyermeke vagy,még akkor is ha úgy érzed sokszor,hogy nem vagy olyan jó mint mások. Mindenkinek egyéni,és más a feladata itt a földön. Mindannyian feladattal jöttünk a földre,neked kizárólag csak a saját kis lelkedet kell nézd.A te sajátos képességeidre van szüksége a világnak. A teljes egésznek.Nem muszáj megváltoznod,hogy kedvére tegyél másoknak,a környezetednek,mert ha más próbálsz lenni,görcsösen próbálsz megfelelni,soha nem tapasztalod meg a valódi boldogságot,amelyet neked szánt Isten.Vállald csak fel bátran magad,nincs mitől tartanod.Mindaddig,amíg jól érzed magad a bőrödben,nincs semmi hiba.Soha ne kertelj,bánj emberségesen másokkal,tartsd meg a szavad,és végezd el a munkád.Nem kell a tökéletesre törekednek,a legújabb divatot követned,vagy a társaság kedvencének lenned.Isten olyannak alkotott,amilyennek lenned kell,kamatoztasd hát a meglévő képességeidet,és törődj egészségeddel. Azt üzenik még nektek,hogy legyetek tisztába azzal,hogy szüleitek,nagyon is szeretnek téged,akkor is,ha nem tudják kimutatni érzelmeiket.A gyermek,és szülő közt soha nem szakad el a kötelék,bármit is hozzon az élet,még akkor sem,ha éppen haragszanak egymásra az érintett felek.Isten mindenkiben elültette a szeretet magját,amely mindenki szívén könnyít,és feloldja a kapcsolati nehézségeket.Bármi probléma,konfliktus is van jelen,az mind mind gyógyítható,a szeretet végtelen hatalmával.  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
LÉLEGezz MÉLYEKET!
  2018-04-13 07:49:31, péntek
 
  A légzés a spirituális és a fizikai világokat összekötő híd. Légzésed eljuttatja a spirituális élelmet fizikai önvalódhoz, táplálván a lelkedet, az elmédet és a testedet.
A mély légzés a vakációhoz hasonlít, ezért is nevezzük ezeket "szusszanásnak". Lélegezz tudatosan, és mélyíts rajta most azonnal. Tarts szünetet a belégzések és a kilégzések között, élvezkedj a levegő gyönyörűséges érzésében.
Tölts fel életedet friss levegővel: tölts időt vidéken, helyezz ez élő növényeket otthonodban és munkahelyeden, vagy ruházz be egy levegőtisztító-berendezésbe. Vedd figyelembe, hogy a folyóvíz közeli környezet ( beleértve a tusolódat és a kádadat) telis-tele van erőteljes molekulákkal, melyek fenntartják egészségedet és boldogságodat.
A mai napon tűzd ki magad elé a légzésed ritmusának és mértékének tudatos megfigyelését. Ha stresszes vagy, ügyelj arra, hogy belégzésed mély legyen. Az oxigén ellazítja a testedet, új erővel tölti fel energiaszintedet, és kreatív meglátásokhoz és megoldásokhoz vezet el.


Gondolat a mai napra

Mélyeket lélegzek. Rendkívüli gyönyörrel szívom magamba a levegőt, és örömmel fújom ki.

Doreen Virtue


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Tartsd tiszteletben saját tekintélyedet
  2018-04-07 10:17:14, szombat
 
  Mózes azt mondja,megvan a hatalmad,hogy javíts a kérdéses helyzeten,amely nyomaszt téged.Itt az ideje,hogy a kezedbe vedd az irányítást,tisztázd mit szeretnél,és hogy számodra mi az ami elfogadható,és mi az, ami nem.Ha céljaiddal,és szándékaiddal tisztában vagy,az univerzum,a teremtő isten,minden felemelkedett mester és az angyalok is támogatni,segíteni fognak a vezető szerepben.A tétlen várakozás helyett,hozz döntéseket,ne várj,hanem cselekedj.Tartsd tiszteletben saját tekintélyedet.Mózes bátorsággal vértez fel téged ha megkéred. Laksmi istennő pedig azt az üzenetet küldi,hogy pénzügyekről szóló imáid meghallgattattak,és válaszra méltattak.Aktivizáld teremtőerődet azzal,hogy a bőségre összpontosítasz,és nem aggódsz a pénz miatt.Nincs mitől félned,a jólét áradni fog feléd,támogatva téged,és szeretteid is.Ha sokat aggódsz a pénz miatt,anyagi gondokat fogsz bevonzani az életedbe.Megkaptad a támogatást a régóta vágyott nagy változtatáshoz. Vizualizáld a jólétet,erősítsd meg pozitív gondolatokkal,kijelentésekkel. Laksmi istennő mindenki számára elérhető felekezettől független Ő is,hasznos,ha egy Őt ábrázoló képet helyezel el magad körül,kis szobrocskát,esetleg telefonon háttérképet.Kérd Laksmi segítségét bátran hogy a pénzügyi gondjaidat a bőség,és a jólét áradása váltsa fel.
Mennyei napot kívánok mindenkinek,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Egyensúlyt kell tartanod az életedben
  2018-04-06 16:22:51, péntek
 
  Egyensúlyt kell tartanod az életedben, és ez könnyebben megy mint gondolnád. A nagyhatalmú istennő szerint, pontosan érzed és tudod, hogy életed melyik része billent ki az egyensúlyból, melytől már érzékeled is a kiégés tüneteit az egyensúly hiánya miatt. Nagyon gyorsan jó irányba tudod terelni energiáidat, ha minden nap szentelsz egy kis időt a számodra fontos dolgoknak. Ez azonnal javítani fog a hangulatodon, motivációdon,és hozzáállásodon. Mondj egészen nyugodtan nemet, ha túl sok idődet próbálják igénybe venni, légy őszinte magaddal és tarts egészséges egyensúlyt a magánéleted és a munkád között. Tölts minél több időt olyan dolgokkal, amelyek örömmel töltik el a szíved. Lehet ez bármi, akár egy nagy séta a természetben, akár kikapcsolódás szórakozóhelyen, egy kávé a barátokkal, játék a gyermekekkel, házikedvencekkel. Fordulj bátran a nagyhatalmú istennőhöz, és segít neked időt ,energiát találni, hogy életed minden percét élvezni tudd.
Mennyei napot kívánok mindenkinek,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Angyali üzenet
  2018-04-05 07:44:57, csütörtök
 
  A mennyei csapat meghallgatta imáidat,és azon dolgoznak,hogy segítségedre legyenek.Ne kösd a boldogságod jövőbeli feltételekhez,inkább összpontosíts azokra a dolgokra,személyekre,akiknek már most is hálás lehetsz.Élvezd az életed örömteli dolgait,minden egyes apró szépséget,boldogságot,legyen az bármi.Vedd a kezedbe a saját sorsod irányítását,és ne hagyd,hogy külső körülmények határozzák meg érzéseid,inkább nyisd meg a szíved a szeretetnek. Mozogjatok többet,mert a testmozgás közben mélyebben magatokba szívjátok a friss levegőt is,ami felélénkíti a sejtek működését,éberebbé,mozgékonyabbá,fittebbé tesz.Kevés mozgás is nagyon hatékony,és jótékony testedre,szervezetedre,javít hangulatodon.Megéri az időt és a fáradságot,hiszen több erőtök lesz a munkához,és a mindennapi feladataitokhoz.Arra is intenek az angyalok,hogy itt az ideje végre befejezned azt,amit elkezdtél.Ez visszatérő kérés a mennyei csapattól,csapj hát a lovak közé,és járj a dolog végére.Ha sok befejezetlen dolgot hagyunk magunk után,szétszórttá válunk,ami bizony nem jó senkinek.A befejezettség,szervezetté tesz,és máris jobban érzed majd magad.Az adott feladat végrehajtása nagyobb léptékű céljaidhoz is közelebb vihet.Kérdezd meg magadtól:Mi az amit ma megtehetsz a sikeres lezárás érdekében?Ha nem vagy biztos magadban,akkor fordulj angyalaidhoz,ők majd tesznek róla hogy ötletet,és erőt kapj a befejezéshez.Ha sikerült,köszönd meg nekik a közreműködést a segítséget,és légy hálás.Aztán pedig gratulálj magadnak egész nyugodtan.És igen! Azt kérik,képzeld el,milyen érzés lesz az,amikor a legnagyobb álmod valóra válik?Hunyd be szemed,és lásd magad előtt ahogy megvalósul. Érezd át,a boldogságot,és nagyon figyelj oda közben milyen gondolatok,ötletek,érzések törnek rád.Figyelj oda belső hangjaidra,és figyeld meg mi történik körülötted.Ha elképzeled hogyan válik valóra az álmod,és közben érzékeled az ezt kísérő gondolatokat,érzéseket,szavakat,képeket,közelebb jutsz amegvalósuláshoz.Talán nagyon meglepődsz,mert kívánságod tökéletesebben teljesül mint vártad.Higgy abban,hogy ez minden képzeletet felülmúl.Dönts,hogyan és merre tovább.Fordulj segítségért a mennyhez,angyalaidhoz,barátaidhoz,családodhoz.A döntések varázshatalmúak,amennyiben mozgásba hozzák,elindítják az események láncolatát.Rajta hát,kalandos napok várnak rátok,vegyétek kezetekbe a saját sorsotokat. Csodákkal,szeretettel teli mennyei napot kívánok nektek. Legyetek áldottak  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Angyalok jelenléte
  2018-04-04 08:19:38, szerda
 
  Egyértelműen az angyalok jelenléte az is, amikor valamit csak úgy megteszel anélkül, hogy értenéd, miért. Ilyenkor mondod, hogy nem tudom, miért mondtam; nem tudom, miért jöttem ide; nem tudom, miért tettem, de ezt kellett mondanom, tennem, ide kellett jönnöm. Ezek az esetek mind a szeretet nevében történnek. Nem tudatosan, mert az ego nem ilyen nagylelkű  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Vigyázni kell, hogy mikor száll el fölöttünk a két angyal.
  2018-04-02 11:32:02, hétfő
 
  Van egy régi legenda, amely szerint egy fehér és egy fekete angyal kerülgeti a Földet, és figyelik, hallják, hogy az emberek mit mondanak, gondolnak. Ha valaki jól állítja be magát, jót vár, jót remél, akkor a fehér angyal azt mondja, hogy "úgy legyen". És a fekete angyal köteles erre rámondani, hogy ámen. Ha viszont valaki rosszul állítja be magát, szomorú, keserű, akkor a fekete angyal mondja azt, hogy "úgy legyen". És a fehér angyal köteles rámondani azt, hogy ámen. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a hívő, az optimista, a jóra készülő emberek dolgai általában jobban sikerülnek, mint a keserű, pesszimista és rosszat váró emberekéi. Ez nagyon szép legenda, amely megmaradt bennem. Vigyázni kell, hogy mikor száll el fölöttünk a két angyal."

Popper Péter
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Nyugodt alvás
  2018-04-02 09:32:36, hétfő
 
  Elalvás előtt gondolj Rafael arkangyalra, és képzeld el, hogy beszélsz hozzá. Oszd meg vele aggodalmaidat, érzéseidet, gondolataidat, kívánságaidat, félelmeidet. Amikor már mindent elmondtál, kérd meg, hogy nyugtassa meg testedet és lelkedet, hogy nyugodtan pihenhessenek. Ezután beborít téged smaragdzöld színű energiapalástjával, és álomba ringat. Őrzi az álmodat, vigyáz rád.  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Megérdemled a lelki és földi javakat, végtelen bőséget.
  2018-04-02 09:13:37, hétfő
 
  A FÉLELEM AZ ÁLMAID ÚTJÁBAN CSAK EGY DÉLIBÁB, HESSEGESD EL!

Drága Lélek, ne félj változni, változtatni, csak menj, hallgass a szívedre, a lehetőségekre és kérd, hogy találd meg a helyes utat.

A félelem csak egy kapaszkodó, amit eddig biztonságosnak hittél, engedd el, nem szolgál téged.

Fogadd el végre, hogy milyen nagy vagy és erős, csodálatos vagy. A csoda benned van. A fényedbe kapaszkodj, ne a félelmeidbe.

Megérdemled a lelki és földi javakat, végtelen bőséget. Alkoss a szívedből, járj a szívedből, mosolyogj a szívedből, repülj, mint a madár!

Legyen csodás napod!
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
     1/69 oldal   Bejegyzések száma: 680 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 8 db bejegyzés
e hónap: 141 db bejegyzés
e év: 610 db bejegyzés
Összes: 31340 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 11128
  • e Hónap: 80905
  • e Év: 377488
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.