Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/70 oldal   Bejegyzések száma: 692 
Ne veszítsd szem elől a célodat
  2018-07-06 07:04:00, péntek
 
 
Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton haladsz, hogy ne veszítsd szem elől a célt. Folyamatosan képzeld azt, hogy megkaptad a hőn áhított állást, hogy segítesz másoknak, hogy a számodra fontos ügyekért tevékenykedsz. Ráadásul mindezzel anyagi biztonságot is teremtesz magadnak.

Minden álmod valóra válhat, ha összpontosítasz rá. A megvalósuláshoz vezető út talán nehezebb, mint gondoltad, ám a végeredmény minden elképzelésedet felülmúlja majd. Ne feledd, hogy az angyalok végigkísérnek utadon. Te csak bízz, és haladj a célod felé!
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Kérj meg minket hogy vezessünk
  2018-07-05 08:12:31, csütörtök
 
  Figyelj légy szíves,hiszen segítséget kértél a mennytől,mi pedig folyamatosan jeleket küldünk számodra,megérzések,tollak,gondolatok formájában,ismétlődő mondatokban, dalokban,mely nem véletlenül kerül eléd újra és újra.
Kérünk téged,figyelj oda rá,hogy hatékonyabban segíteni tudjunk neked.
Ezeket a jeleket,te kérted,vedd hát észre,és kövesd lelked hangját, kövesd a bevillanó többször felmerülő gondolatok,érzések sugallatát,és tudd,hogy mindenben a rendelkezésedre állunk,csak kérj,fogadd el.
Ha nem tudod merre és hogyan tovább az utadon, kérj meg minket hogy vezessünk,és mi hűen, melléd szegülve lépkedünk melletted, csendesen,védelmezve,elvezetve téged szíved igaz vágyai felé
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Tisztítsd meg érzelmeidet
  2018-07-02 08:30:53, hétfő
 
  A mai üzenetben az angyalok útmutatása az,hogy találd meg a mozdulatlan,csendes,belső középpontodat,majd szelídítsd meg haragodat,bárkire is vagy haragos,inkább bocsáss meg,és engedd el.
Tisztítsd meg érzelmeidet,hiszen csak így érezheted jól magad a bőrödben,bízz saját ítéletedben,és hozz bátran önálló döntéseket,az angyalok támogatnak.
Nyugalmad,higgadtságod nagy erővel ruház fel téged,így senki nem befolyásolhat.
Emlékezz arra hogy lényed isteni eredetű,ezért ne hagyd hogy bárki is lealacsonyítson téged.
Szellemi növekedésedet szolgálja,ha felelősséget vállalsz saját életedért,éppen ezért légy erős,és állj a saját lábadra,semmi baj nem érhet,így tanulsz és fejlődsz.
Az igazi hatalom a belső erőn,az önbecsülésen,és önbizalmon alapszik.
Megerősítés: Higgadt,erős,és magabiztos vagyok!

Mennyei napot kívánok nektek,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Kapcsolataid pozitív szakaszba lépnek.
  2018-06-27 06:29:32, szerda
 
  Kapcsolataid pozitív szakaszba lépnek.
Mostanra kiérsz az "erdőből és kilépsz,egy fénnyel,szépséggel teli területre.
Jelenlegi párkapcsolatodat illetően,bízz megérzéseidben,és cselekedj azoknak megfelelően.Az angyalok súgnak neked,vezetnek.
Küldj jelenlegi kapcsolatodba fényt,szeretetet,és angyalokat,akik segíteni fognak mindenben téged.
Az elsődleges kapcsolat közted,és Isten között szövődik,és minden további kapcsolatod ezt követi.
Egy kapcsolat bevonzására,orvoslására,és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet,és amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad,virágba borul majd minden más kapcsolatod is
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Tölts több időt a szabadban
  2018-06-23 07:00:15, szombat
 
 

Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy tölts több időt a szabadban, és hangolódj rá a természetre. A friss levegő, a természet szépsége megnyugtatja testedet-lelkedet, és segít, hogy tisztán meghalld a Gondviselés hangját. A természetben megszabadulhatsz a stressztől és a szorongástól, így magasabb szellemi szintre jutsz. Gondolj arra, hogy minden szabadban töltött óra egy fantasztikus, az élet minden területén megtérülő befektetés!
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Bizakodj!
  2018-06-21 06:48:06, csütörtök
 
 
Bízz meg az angyalokban,hiszen minden érted történik,érted és az egész világért munkálkodnak,tüsténkednek serényen.Ne aggodalmaskodj a jövődet illetően,hiszen az aggodalom mit sem segít a helyzeteden,inkább állj a dolgokhoz pozitívan mert ami éppen történik jelen helyzetedben egy olyan álruhás áldás,mely elvezet vágyott célodhoz. Nyilván sokan vagyunk úgy,hogy ha valami nem a mi akaratunk szerint történik dühösek,mérgesek,reményvesztettek leszünk,aztán egy kis idő elteltével rájövünk,mi és miért is történt.A végén pedig levonjuk a következtetést,micsoda áldás,hogy mégis így történtek a dolgok,mert elvezetett,és rávezetett olyan dolgokra,utakra,mely boldogságot hozott.
Ami idejétmúlt,azt engedd,és menjen.Vedd le válladról,nincs semmi dolgod vele,itt a következő feladat,vágj bele,és légy teljesen magabiztos,hiszen az angyalok ott vannak veled,melletted.
Amint bezárul egy ajtó,nyílik a másik,figyelj oda rá,ne hagyd hogy az aggodalom letérítsen. Vezetnek téged,és ezt te is pontosan tudod,érzéseiden,gondolataidon mindíg megkapod a választ az angyaloktól,és arra kérnek hallgass rájuk.A félelmeket add át nekik,légy rugalmas és magabiztos mert eljön a pillanat amikor meg fogod érteni helyzeted burkolt okait,miközben minden csodálatos módon meg fog oldódni.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Kedvező végkifejlet
  2018-06-20 06:53:11, szerda
 
 

Megnyugodhatsz: a helyzet, amely miatt aggódtál, már méltányosan és igazságosan megoldódott, a végeredmény pedig számodra és a többi érintett számára is kedvező. Az égiek leleményes terve már készen áll, csak te még nem látod az eredményt. De nem kell aggódnod, és nyugodtan bízd minden gondodat, dühödet, terhedet Mihály arkangyalra. Minél előbb a Gondviselésre bízod magad, a dolgok annál gyorsabban jóra fordulnak.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Legyél rugalmasabb
  2018-06-14 08:32:34, csütörtök
 
  Legyél rugalmasabb, mert az élet tele van változásokkal, és meglepetésekkel.
Haladj az áramlattal, mert a problémákat az ellenállás okozza.
Kérd meg az angyalokat arra, hogy nyissák meg elmédet szívedet az új ötletek és lehetőségek felé.
Ha elfogadod a lehetőségét annak, hogy vannak más utak is, akkor eddig nem látott ajtók nyílnak meg előtted és könnyen alkalmazkodhatsz majd az új helyzetekhez.
Minden problémára van megoldás, ezért tekints mindenre szeretettel és bizalommal. Így az életerő szabadon áramlik majd rajtad keresztül.
Egészségesnek, élettelinek fogod érezni magad, és hozzájutsz a benned rejlő erőhöz és bölcsességhez, amely átsegít téged a változásokon.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A szerelem angyalai segítenek neked
  2018-06-05 08:21:00, kedd
 
  A szerelemért mondott fohászodat meghallották az angyalok. Az éteri lények egy különleges csoportja, a szerelem angyalai felügyelik a szív dolgait. Ezek az angyalok azt sugallják, hogy szerelem köszönt az életedbe.
A valódi lelki társ azonban csak akkor bukkanhat fel, ha egyértelműen megmutatod, mit vársz el a partneredtől. A szerelem angyalai ezért arra kérnek, hogy magad is változtass: élj egészségesebben, fejleszd a képességeidet, tanulj, keress új hobbikat, szerezz új barátokat. Minél inkább rábízod magad a megérzéseidre, a szerelem annál hamarabb rád talál
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Rafael arkangyal üzenete
  2018-05-25 08:40:08, péntek
 
  Rafael arra szeretné felhívni a figyelmet,hogy mostanában nagyon sokan csak a veszteségre tudunk koncentrálni,mégis biztosít afelől,hogy nyugodjunk meg,hiszen minden okkal történik,és okkal érkezik az életünkbe.
Bizony már láthatáron van olyan pozitív és csodálatos dolgok megérkezése,mely sokkal jobb,mint te azt elképzelted. Semmit ne bánj meg,hiszen az nem szolgál téged.
Ezekre a változásokra úgy tekints,mint angyalaid és az arkangyalok vezető kezére,mely új és sokkal jobb dolgok felé terelget téged az élet útjain.
Biztosítanak hogy minden a legjobban fog alakulni,és visszatekintve te magad is megérted miért is kellett így lennie,így történnie a dolgoknak.
Biztos sokan vagytok úgy,hogy bizonyos idő elteltével megértitek a dolgok miértjét,akkor is ha éppen akkor abban az időszakban ezt másképp láttátok,gondoltátok,de mégis összeállt a kép,mi, és miért történt úgy ahogy.
Azt mondja Rafael arkangyal,a hosszútávú boldogságot illető elképzelésed szerint fognak vezetni,te csak figyelj oda minden apró megérzésre,ha tanácsra van szükséged,bátran szólítsd meg őket,megkapod a kellő jeleket,útmutatást.
Keresd mindenben a jót,a szépet,ragadd meg a lehetőséget,a legapróbb boldogságra is,hiszen ez mind mind lélekemelő,mert minél felszabadultabb és boldogabb vagy,annál varázslatosabb is, más lelkek számára,melyet ők maguk is átvesznek,és visznek tovább és tovább.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
     1/70 oldal   Bejegyzések száma: 692 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 940 db bejegyzés
Összes: 31670 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 169
  • e Hét: 1427
  • e Hónap: 39735
  • e Év: 604518
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.