Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/65 oldal   Bejegyzések száma: 648 
Ne félj, teljesítjük a kívánságod
  2017-03-18 10:37:28, szombat
 
  Hőn vágyott elképzeléseid a közeljövőben valóra válnak. Légy türelmes és bizakodó, és ne akarj elébe menni az eseményeknek.
Ne félj, teljesítjük a kívánságod. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítselek abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak. viszont le is lassíthatod ezt a folyamatot azzal, ha állandóan azon aggódsz és töprengsz, vajon hogyan fognak megvalósulni ezek az álmok.

Ne feledd, hogy az imák megválaszolásának hogyanja a Teremtő isteni bölcsességétől függ. Noha lehet, hogy türelmetlen vagy, sőt pánikba esel, mégis kérlek, bízz abban, hogy mi angyalok szakadatlanul azon dolgozunk a színfalak mögött, hogy segítsünk neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra. Minél erősebb a hited, annál könnyebben tudunk neked segíteni." /Doreen V./
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Indigó
  2017-03-13 08:03:56, hétfő
 
  A mai angyalkártya tökéletesen rímel azokra a folyamatokra, amelyet magad körül látsz. Ma az angyalok arra biztatnak, hogy ismerd fel, érzékeny, gyógyító lélek vagy, aki pontosan érzékeli a körülötte zajló folyamatokat, és pozitív változásokat szeretne elérni. Szerencsére az angyalok abban is segítenek, hogy hogyan érheted el ezeket a változásokat:
,,Talán egészen mostanáig nem láttad magadat a saját csodálatos teljességedben. Amikor magadra tekintesz talán a romlandó testet látod, talán a nyűgöket, a nehézségeket, a zaklatottságot, és a bonyodalmakat látod, amikor magadra tekintesz. Mi az angyalok azonban máshogy látunk téged. Mi a benned lévő isteni szikra fényét látjuk. Mi a csodálatos teljességedet látjuk. Mi azt látjuk, hogy milyen hatalmas, fénylő, erős és szeretetteli lélek vagy. Mi azt látjuk, aki valójában vagy. Te azt látod, amilyennek a tudatod hisz téged. És ez hatalmas különbség.
A spirituális egó szívesen ismeri fel, hogy mások milyen hatalmasak, fénylőek, erősek és szeretetteliek. Mostanában azzal szórakoztatja önmagát, hogy Indigógyermekekről beszél. Mostanában szívesen gondoljátok azt, hogy a gyermekek sokkal nagyobbak, erősebbek, fénylőbbek és szeretettelibbek a felnőtteknél. Noha bizonyos szempontból ez a gondolat érvényes - a csecsemőknek még nagyon erős, nyitott spirituális csatornáik, és erőteljes emlékeik vannak arról a helyről, ahonnan érkeztek - ez nem jelenti azt, hogy versenyeztetnek kellene a gyermekek és a felnőttek spirituális tudását.
Azért választjátok ezt a fizikai világot, hogy mindazt a szeretetet, boldogságot, békét, amelyet a spirituális valóságban megtapasztaltatok itt is megnyilvánítsátok. Ehhez ismernetek kell a spirituális valóságot és annak szabályait éppúgy, mint a fizikai valóságot, és annak szabályait. A gyermekek gyakran ez utóbbit nem ismerik még, a felnőttek gyakran az előbbit elfelejtették már.
Felnőttként arról is gyakran elfeledkeztek, hogy ti magatok is gyermekek vagytok, Isten gyermekei. Ti magatok vagytok azok az érzékeny, new age gyermekek, akikről olyan lelkesen olvastok, gondolkodtok, és akikre vágytok. Ha ezt olvasod, tudnod kell: Te magad is indigó vagy. Te magad is érzékeny, spirituális, gyógyító gyermek vagy.
Arra kérlelünk, hogy vedd ezt észre, arra kérlelünk, hogy kezdj el figyelni a saját érzékenységedre. Vedd észre milyen mélyen érint a környezeted és a világ sorsa. Vedd észre, milyen erősen szeretnél segíteni a világon. És vedd észre, hogy rengeteg eszközöd van ehhez:
A körülöttetek lévő fizikai valóság egy álom csupán. Egy nagy, közös álom, amelyet az emberei lelkek egy csoportja álmodik éppen. Amikor beléptél ebbe az álomba, azzal a tudatossággal tetted, hogy tudtad: Minden álmodó álma hozzátesz a nagy egészhez, a közös álomhoz. Tudtad, hogy nem az a dolgod, hogy megszereled a körülötted álmodott álmokat, hanem az, hogy te magad egy boldog, szeretetteli álmot álmodj.
Ahhoz, hogy hatással legyél a családodra, a munkahelyedre, az ügyfeleidre, a barátaidra, a környezetedre, az országodra, a népedre, a kontinensedre, az egész bolygódra, a politikára, a gazdaságra, a kultúrára nem kell mást tenned csak annyit, hogy hatással vagy a saját életedre. Talán azt hiszed, hogy ez kevés. Talán abban a tévedésben élsz, hogy túl kicsi vagy, hogy az életed túl kicsi része a nagy közös álomnak. Pedig ez nem igaz. Az életed egy igen jelentős része a közös álomnak. Minél több álmodó választja a boldog álmot, annál több álmodó látja meg, hogy létezik egy boldog álom is. Minél többen választjátok a boldog álmot, annál több álmodóban születik meg a vágy erre az álomra. Ez a vágy az, amely benned is megszületett már, és ez a vágy, amelyet hagynod kell kicsírázni, szárat hajtani és virágba borulni. Ez az a vágy, amelyet hagynod kell megvalósulni azáltal, hogy a figyelmedet befelé irányítod és a szeretetet, a boldogságot, a szeretetteli boldog álmot választod."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed
  2017-02-12 20:46:39, vasárnap
 
  "Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel."
,,Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet."

Jophiel Arkangyal
Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat.
Doreen Virtue Angyalkártya
Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta - Jóportál
www.joportal.hu

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Segítek neked enyhíteni a magad
  2017-02-05 11:15:28, vasárnap
 
  Rafael arkangyal
Segítek neked enyhíteni a magad és mások fizikai gondjait. Gyógyító vagy, akárcsak én.
Veled vagyok, mert én vagyok a gyógyítás arkangyala. Segítek meggyógyítani a testedet, illetve mások testi problémáit. A betegséget smaragdzöld vényű gyógyító energiámmal veszem körül, és ez az energia ott szívódik fel, ahol szükség van rá.
A gyógyítókhoz gondolataikon és érzéseiken keresztül beszélek. Téged is ilyen módon vezetlek rá arra, hogy felismerd, ha a küldetésed a gyógyítás. Segítelek abban, hogy tisztán lásd, hogy melyik gyógymódot, gyógyítási területet tanulmányozd, utána padig egyengetem gyógyítói pályafutásodat. Hívj bármikor, ha ilyen jellegű segítségre van szükséged, és tudd, hogy azonnal veled leszek.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Egy kiváló lehetőséget ajánlanak neked!
  2017-02-03 12:59:53, péntek
 
 
Ne szalaszd el azt a lehetőséget, amit most ajánlanak neked!
,,Az életed tele van lehetőségekkel. Az angyalaid folyamatosan úgy terelik az életutadat, hogy számtalan lehetőség kapuja mellett haladjon el. Ezeket a kapukat azonban neked kell észrevenned és kinyitnod. Te magad vagy az, aki a lehetőség-kapukat felfedezve, a kilincset megragadva átléphetsz egy jobb helyzetbe a lehetőség által. Ebből a jobb helyzetből angyalaid megint lehetőség-kapuk felé vezetik az utadat.
Ha nem veszed észre ezeket a lehetőségeket, vagy ha nem ragadod meg őket, ha okosan használva a lehetőséget nem lépsz át az általa kínált kapun, akkor továbbra is ugyanazon a pályán haladsz mint eddig.
Arra biztatunk, hogy ma figyeld és várd a lehetőségeidet Ma fedezd fel, hogy milyen csodálatos lehetőség-kapukhoz vezetnek el az angyalaid, és fedezd fel azt is, hogy hogyan nyithatsz be ezeken a kapukon.
Lehetőség-kapuid kulcsai a megbízhatóság, az eszesség, a műveltség, a kiegyensúlyozottság és a tanulás lesznek. Ahhoz, hogy észrevedd ezeket a lehetőségeket, és javítsd általuk az életminőségedet tanulnod kell. Láss most munkához Isten Szeretett Gyermeke, és lépj át lehetőség-kapuidon egy jobb, boldogabb életbe."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Különválás
  2017-02-03 12:55:29, péntek
 
 
Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a szeretet nem ismer határokat, nem ismeri a tér vagy az idő fogalmát:
,,Azt is szeretheted, aki jelenleg nincs melletted a fizikai világodban. A szeretet a lélekből fakad, lelkeitek pedig mindig összekapcsolódnak a Forrásukban.
Nem véletlenül szeretsz: Lelked minden szeretteddel, minden családtagoddal, minden szerelmeddel, minden barátoddal, minden szeretteddel összekapcsolódik a lelkek szintjén. Lelked számára nincsenek ismeretlenek a fizikai világodban, mint ahogy lelked számára nincsenek ellenségek sem.
Mindegy, hogy valakivel, akit valóban szeretsz milyen fizikai vagy idő távolság választ el téged, szeretheted őt. Talán most nem vagy ugyanott, mint a szeretteid, mégis szeretheted őket. Talán az idő választ el benneteket: Ők már elhagyták a fizikai testüket; vagy talán még nem találkoztatok az időnek ezen a pontján, te mégis szeretheted őket. Szeretheted az elhunyt szeretteidet épp úgy, mint ahogy szeretetet küldhetsz a lélektársadnak akkor is, ha nem találkoztatok még, vagy szeretetet küldhetsz a még meg nem született gyermekeidnek.
Ma gyakorold a szeretetet, mert ez az egyetlen eszközöd arra, hogy begyógyítsd a különválás illúzióját, akár térben, akár időben hiszed magad elkülönültnek a szeretteidtől.
Ma küldj szeretetet a tér-idő távoli pontjaira is. Küldj szeretetet mindenkinek, akit a lelked mélyéről őszinte szeretettel szeretnél szeretni."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A nevetés a legjobb gyógyszer
  2017-02-02 08:13:32, csütörtök
 
 
Ma Rafael arkangyal, a gyógyítás angyala szegődik melléd, hogy segítsen neked gyógyulásra lelned:

,,Szükséged van a humorra, szükséged van a nevetésre, Isten szeretett gyermeke!
Amikor nevetsz, akkor veled nevetnek az angyalok és veled nevet az egész világmindenség. Talán azt hitted, hogy mi, az égi segítőid kerüljük a humort, pedig ez nem így van. A humor, a nevetés, az emberi élet fontos hozzátartozói. Olyan gyógyító gondolatjátékok, amelyek segítenek felszabadítani a benned szunnyadó pozitív energiákat, és amelyek segítenek pozitívra hangolni a rezgésedet.
A súlyos gondolatok, a nehéz helyzetek, a gondok gyakran negatívra hangolják a rezgéseidet. Ezek az alacsony rezgések pedig hozzájuk hasonló lehetőségeket és eseményeket hívnak az életedbe.
Ha tudsz nevetni ezeken - vagy bármi máson - ha tudsz mosolyogni, máris megtörted ezt a mintát.
A gyógyító humor az, amely a szeretethez kapcsolódik, amely a helyzeteket mindig jobbá teszi, amely júgy derít jobb kedvre, hogy lehetőséget ad neked a pozitív gondolatok választására.
De létezik egy másfajta humor is, amely zsörtölődő, cinikus, esetleg alpári. Ez az egó humora, amely mások kárán, vagy a saját félelmein viccelődik hangosan. Kerüld ezt a fajta fájdalmas humort, és válaszd a lélek kifinomult, szeretetteli és felemelő humorát, amely valóban segít jobbá tenni a hangulatodat.
Ma használd a humorodat és a jó kedvedet arra, hogy gyógyító rezgéseket hívj az életedbe!"
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Ének és tánc
  2017-01-28 18:38:38, szombat
 
 
Ma használd a zene és a tánc varázslatos erejét arra, hogy megváltoztasd az életedet:

Az, hogy milyen zenét hallgatsz meghatározza a valóságodat is, amit teremtesz magad köré. Minden gondolatod teremtő erővel bír, és minden gondolatod hozzátesz valamit a rád váró események listájához. Az a zene, amit hallgatsz könnyedén befolyásolja a rezgésedet. A zene meghatározhatja a gondolataidat, akár érted a szövegét, akár nem, akár ismered a zene által elmondott történetet, akár nem. A zene az egyik legerősebb rezgéseket és gondolatokat közvetítő eszköz a földön. Ha nem vagy benne biztos, hogy az általad hallgatott zene milyen rezgések közvetítője, egyszerűen csak figyelj az érzéseidre, amelyek elárasztanak, miközben a zenét hallgatod. Ha a zene hatására az érzéseid felemelőek, jobb kedvre hangolnak, és pozitívabbak, mint korábban, akkor az a zene ott és akkor pozitívan hat rád. Ha azonban az a zene, amit hallgatsz lehúzza a hangulatodat, és rosszabb kedvűvé tesz, mint voltál, akkor olyan zenét hallgatsz, amely csak gyengíti a rezgéseidet. Épp ezért van az, hogy sokféle zenét szeretsz és mindig máshoz van hangulatod. Ha követed az érzéseidet, ha mindig azt a zenét hallgatod, amelyhez éppen kedved van, amely épp jobb kedvre derít, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a neked legmegfelelőbb zenét választottad."
A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Angyali Segítők – Őket hívd, ha baj van…
  2017-01-16 18:09:18, hétfő
 
 
Mindannyiunknak szüksége van segítségre. Még akkor is, ha jelenleg minden jól alakul az életünkben lehetnek olyan ügyeink, melyek égi támogatásra szorulnak. Az Angyalok, Arkangyalok megszólításához nincs szükség különleges képességre.
"Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek." - ahogyan a Biblia is írja. Egyszerűen csak kérni kell a segítséget: szóban vagy gondolatban.
Az Angyalok számára nem léteznek fontosabb és még fontosabb ügyek. Minden hozzájuk intézett kérés egyformán fontos nekik, és mindegyikre válaszolnak. Bár lehet, hogy nem abban a formában, ahogyan elképzeljük, ám a végeredmény mindig áldást és boldogságot hoz.

Válaszd ki mi az, ami jelenleg foglalkoztat és így megtudod, melyik Arkangyal segít Neked, ha megkéred:

Családi kapcsolatok - Raquel Arkangyal
Családi kapcsolataink talán az egyik legnagyobb tanítóink és próbatételeink. A családi viszályok és konfliktusok megmérgezhetik a mindennapjainkat és ezáltal elveszíthetjük a lelki békénket.
Raquel Arkangyal-az igazságosság, béke és pártatlanság angyala, aki segít elsimítani a vitákat, konfliktusokat:
,,Kérlek Raguel Arkangyal, hogy legyél a segítségünkre a családunkban fennálló vita szeretetteljes és igazságos rendezésében és segíts, hogy olyan megoldást találjunk a problémánkra, ami családunk lelki békéjét helyreállítja. Köszönöm."

Szerelem - Chamuel Arkangyal
Chamuel Arkangyal- a lelki társak, a béke, harmónia angyala, kereső angyalnak is hívják.
Őt kérheti az, aki megromlott kapcsolatában szeretné a békét visszaállítani. De az is kérheti, aki egyedül van és szeretné párját megtalálni.
Következőképpen fohászkodj hozzá:
,,Kérlek, Chamuel Arkangyal, segíts, hogy megtaláljam a lélektársamat és kölcsönösen felismerjük egymást. Kérlek, mindkettőnk számára küldj egyértelmű jelet és segíts, hogy lelkünk emlékezzen az összetartozásunkra. Köszönöm."
,,Kérlek, Chamuel Arkangyal hozz békét mindkettőnk szívébe és segíts, hogy ki tudjunk békülni és a szeretet vezérelje a kapcsolatunkat. Köszönöm. ,,

Munka, Karrier, Életfeladat - Mihály Arkangyal
A lelked akkor boldog és akkor kerül minden a helyére, ha az életfeladatodnak megfelelő munkát végzed. Életfeladatod beteljesítésében, - melynek egyik eleme a tökéletes munkahely- Mihály Arkangyal segít:
,, Kérlek, Mihály Arkangyal segíts, hogy megtaláljam és felismerjem az életfeladatomnak megfelelő munkát. Kérlek, vezess olyan helyre, olyan emberek közé, ahol életfeladatom szerint békében és biztonságban, örömmel dolgozhatom. Köszönöm."

Bőség, Pénzügyek - Ariel Arkangyal
Ariel Arkangyal a természet angyala. Segít a manifesztációban, vagyis segít a vágyaink megjelenítésében, a fizikai valóságban is.
,,Kérlek Ariel Arkangyal segíts, hogy életemben beköszöntsön a bőség és a jólét, segíts megteremteni és megjeleníteni életemben a következő dolgokat:........itt sorold fel mire vágysz és vizualizáld is a kívánt dolgokat...Köszönöm. ,,

Egészség, Gyógyulás - Raffael Arkangyal

Raffael Arkangyal testi és lelki sebeinket is hatásosan gyógyítja.
,,Kérlek Rafael Arkangyal, segíts, hogy a múltban átélt sérelmeket és fájdalmakat el tudjam engedni a szívemből és gyógyult érzésekkel tudjam elfogadni az életembe érkező csodákat. Köszönöm."
,, Kérlek Raffael Arkangyal vegyél körbe gyógyító smaragdzöld fényeddel és hozz fizikai testemnek gyógyulást. Kérlek, hogy vezess el a megfelelő gyógyítókhoz, akik orvosolni tudják a problémáimat és meggyógyítják betegségemet. Köszönöm, hogy teljesen gyógyult és egészséges vagyok."

Egy mondat, amit minden kérés után mondj el:
Kérem, hogy az történjen, ami saját magam és az Univerzum összes létezője számára a legnagyobb jót hozza el. Köszönöm.
Szeretettel: Sándor Judit Angyalterapeuta - Jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A nevetés a legjobb gyógyszer
  2017-01-14 09:54:55, szombat
 
 
Ma is Rafael arkangyal küld neked gyógyító angyali üzenetet arról, hogy a nevetés, a humor az egyik legjobb gyógyszer:
Valóban a nevetés az egyik legjobb gyógyszer. Amikor nevetsz, amikor elmosolyodsz, amikor jókedvet és boldogságot tapasztalsz meg, akkor lehetőséget adsz arra, hogy a rezgésszinted pozitív irányba mozduljon. Amikor a rezgésszinted emelkedik, akkor gyógyulás, pozitív gondolatok, boldogság és sikerek áradhatnak az életedbe.
Minden nevetés, minden apró mosoly ezt a folyamatot segíti elő.
Nem számít, milyen mélyen vagy, nem számít, milyen nehézségekkel szembesülsz, nem számít, mi az a feladat, amelyet most meg akarsz oldani, és nem számít, milyen betegségek megtapasztalásait hordozod a testedben. Ha nevetsz, ha az élet humoros oldalát nézed, az mindig pozitív változásokat indít el az életedben. Néha pont a nevetés hiányzik ahhoz, hogy egy-egy csoda megérkezzen az életedbe.
Elég ma elnevetned magad néhányszor ahhoz, hogy megtapasztald: A jókedv valóban boldog változásokat indít el az emberi megtapasztalásokban. Ma keresd azokat az embereket és helyzeteket, amelyek valóban megnevettetnek, és amelyek segítenek megtalálnod magadban az örömet, a jókedvet és a boldogságot.
Az öröm, a jókedv, a boldogság talán elvont, megközelíthetetlennek, nehezen körülhatárolható fogalmaknak tűnnek. De a nevetés nem az. A nevetés, a kacagás, a hahotázás, a röhögés, a mosolygás jól megfogható fizikai jelzései ezeknek a pozitív belső érzéseknek. Ma nevess sokat, és hagyd, hogy a gyógyító angyalokkal meggyógyítsuk az életed nehézségeit!"

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
     1/65 oldal   Bejegyzések száma: 648 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 158 db bejegyzés
e év: 1603 db bejegyzés
Összes: 29999 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 127
  • e Hét: 13496
  • e Hónap: 94934
  • e Év: 515530
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.