Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 149 
Vissza a feladónak
  2024-02-04 06:07:49, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió Horoszkóp 2024
  2024-01-02 07:00:29, kedd
 
  A 2024 horoszkóp szerint a Skorpiók számára ígéretes év várható, amelyben sok egyedi pillanatban lehet részetek. Az év előrehaladása számos élet szférában, mint például a munka, pénzügyek, személyes élet és egészség terén is megmutatkozik majd. Tehát készüljetek fel a pozitív változásokra. Bár a siker nem jön ingyen, és elszántságot igényel, a szerencse azonban mellétek szegődik..

Az év elejétől tavaszig folyamatosan dolgozni fogsz, és az agyad nem áll le, amíg a helyes megoldást nem találod meg. Várhatóan munkával kapcsolatos lehetőséget kapsz, amit az év hátralévő részében kihasználhatsz. Hasonlóképpen, a tanulmányokban részt vevő Skorpiók is nagyszerű eredményekre számíthatnak. Ebben az időszakban a család és barátok teljes mértékben támogatni fognak.

A sima karrierfejlődés nyáron lelassul. Ne ijedj meg ettől a szakasztól; inkább használd fel arra, hogy törődj magaddal és szeretteiddel. Mentális érettséget szerzel és kreativitást. Ez segít visszanyerni az energiát a közelgő időszakra.

Az év második felében a szerelemre fókuszálj. Élvezd a rád irányuló figyelmet ebben az időszakban, de óvakodj a potenciálisan mérgező kapcsolatoktól. Egy harmonikus együttélésben lehetőség nyílik a következő lépés megtételére, ami lehet házasságkötés vagy családalapítás.

Az őszi időszakban a Skorpiók számára a Skorpióban lévő Vénusz növekvő vágyat jelent intenzív élmények iránt. Az intimitás lényegessé válik, és a mély romantikát részesíted előnyben a flörtöléssel szemben. A kapcsolatban lévő Skorpióknak kísértésük lehet a régi nézeteltérések megoldása és az igazság felfedezése. Még a kisebb problémák is felszínre kerülhetnek. Ezért ez az időszak kihívásokkal és szenvedéllyel teli lehet.

Egy másik fontos tranzit lesz az, hogy a Merkúrban a jegyedben van. A kíváncsiságod növekedni fog, és a közönséges információk nem lesznek elegendőek számodra. Vágyni fogsz arra, hogy mélyreható, vitatott témákról vagy akár összeesküvésekről beszélj. Az elméd mindent felszív a környezetedből, de ezáltal gyanakvóvá is válhatsz másokkal szemben.

A bolygók mozgásából eredő viharos időszak a év végére csillapul, és te szervezettebbé és magabiztosabbá válsz. Rájössz, mennyire elégedett vagy a kapcsolatodban, és élvezni fogod a mély beszélgetéseket a partnereddel.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencse
  2023-12-31 10:54:22, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Nem találod a lelki társad
  2023-12-06 04:30:18, szerda
 
  Kos

A Kosok nagyon magabiztosak, már-már kissé önteltek is. Gyakran meggondolatlanul,
hirtelen felindulásból cselekszel, pedig tudod jól, hogy nem lesz jó vége. Mindig meg
vagy győződve arról, hogy csak az a jó, amit te gondolsz, vagy teszel. Ahhoz, hogy
egy kapcsolat jól működjön, kompromisszumokat kell kötnöd!

Ikrek

Kiszámíthatatlan, zavaros, gyanakvó, és nyughatatlan vagy, gyorsan változtatod a
véleményed. Nagyon félsz a csalódásoktól, ezért igazán soha senkit nem szeretnél
közel engedni a szívedhez. Így nehezen fogod megtalálni a lelkitársad. Nyisd ki a
szíved, és légy nyitottabb az emberekkel.

Mérleg

Túl sok figyelmet fordítasz mások életére, ahelyett, hogy a sajátoddal is törődnél.
Próbáld megtalálni az egyensúlyt, és ne hagyd azt se, hogy magánéleted emberi
kapcsolataid rovására menjen. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akikben
megbízhatsz, és hasonló gondolkozásmóddal rendelkeznek.

Skorpió

Egy kapcsolatban mindent vagy semmit játékot játszol. Egyik pillanatban nagyon
odaadó, míg másik pillanatban igen gonosz tudsz lenni. Ha valami nem úgy sikerül,
ahogy elképzelted, nagyon bosszúálló leszel. Ha nem változtatsz viselkedéseden,
akkor senki sem fog hosszútávon melletted maradni.

Nyilas

Túlzottan nagy elvárásaid vannak, azt gondolod, hogy senki sem elég jó számodra.
Igényeidnek pedig igen nehéz megfelelni. Inkább próbálj meg egyszer megismerni
egy személyt, mielőtt ítélkezni kezdenél róla.

Bak

Mindig megpróbálod a saját véleményedet másokra is rákényszeríteni. Úgy gondolod,
hogy csak a te igazad a valós, éppen ezért nem vagy hajlandó kompromisszumra.
Próbálj egy kicsit több tiszteletet mutatni, ne légy durva, és mogorva azzal, aki nem
pont olyan, mint ahogy az elvárnád.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
1 éves horoszkóp a Skorpióknak
  2023-10-24 05:44:02, kedd
 
  Boldog születésnapot a Skorpióknak
A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Skorpió szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük csak, hogy mi minden lakozik benned!

Ugye, tudod, hogy te Skorpióként egy tipikusan és klasszikus értelemben vett megosztó személyiség vagy. Téged valaki vagy szeret, vagy utál. Utóbbit kevesen merik kimutatni, felvállalni, mert tartanak tőled. De te a tekintetükből, a testtartásukból, a hanglejtésükből azonnal érzékeld, hogy mit is gondol rólad a másik. Igyekszel erről nem tudomást venni, mert te egy kemény csaj/csávó vagy. De valójában benned egy érzékeny, sértődékeny, szenzibilis lélek lakozik.

Nagy kincs a bizalmad
Te egy önérzetes, merész, szívós, határozott, de zárkózott ember vagy. Nehéz teljesen kiismerni téged, mert létezik egy saját belső világod, ahova senkit nem engedsz be. Igazad van. Miért kéne minden gondolatodat és/vagy érzésedet megosztanod? Az őszinteség nem ezt jelenti. Szerinted az emberek túl kíváncsiak, imádnak a másik magánéletében, lelkében vájkálni, majd mindezt ellene fordítják. Akkor is ez a meggyőződésed, ha nem volt ilyen konkrét tapasztalatod. Ha mégis beengedsz valakit, akkor az ritka eset, és az illető érezze magát megtisztelve. A te bizalmad nagy kincs. Sajnos előfordulhat, hogy a másik megijed, amikor feltárod lelked rejtett zugait. Sötét, misztikus, bonyolult, mély belső világod van. Bátorság kell ahhoz, hogy valaki bemerészkedjen oda.

Mit kezdesz a képességeiddel?
Tudtad, hogy neked röntgen szemed van? Vagyis átlátsz mindenkin. Neked hazudni mission impossible. Felesleges próbálkozás előtted bármit eltitkolni. Ha akarod, ha nem, rájössz a titkokra, és a hazugságokra. A nagy kérdés, hogy mit kezdesz ezzel a képességeddel. Arra használod, hogy ,,ijesztgeted" az embereket, vagy segítsz nekik szembenézni a valós problémáikkal. Illetve a saját érdekedben felkészülsz előre, mert te már látod, hogy mit fog a másik mondani, lépni.

Ne szépítsük a dolgot: te hajlamos vagy a bosszúállásra. Ezért nagyon kell uralkodnod magadon, nehogy hibát kövess el. Ugyanis a te haragod félelmetes és pusztító erejű. Jócskán van benned destruktivitás, kegyetlenség és kíméletlenség. Sokszor az őszinteséged is nyers, kegyetlen és kíméletlen. Könnyen megbántod a körülötted lévőket. Miközben önmagadat is gyakran bántod. Boncolgatod, és folyton analizálod a saját viselkedésedet, cselekedeteidet, és azok okait.

Utolérhetetlen vagy abban is, hogy lézer sebész pontosságával eltaláld a másik gyenge pontját. Ezzel a képességeddel vagy élsz, vagy visszaélsz. Vagyis segítesz, és gyógyítasz, vagy élvezed, hogy fájdalmat okozol a másiknak. Mindenben szélsőséges vagy. Nem ismered az átmenetet. Vagy jéghideg vagy, vagy tűzforró, vagy imádsz, vagy gyűlölsz. Nagy kihívás veled együtt élni, mert ezt az amplitúdót kevesen képesek elviselni. Valld be, hogy ez téged is megvisel olykor!

Ilyenkor nagyon tudod sajnálni önmagadat, és halálvágy támad benned. Neked a halál sem irtózatos. Hiszen te ,,tabu gyilkos" vagy. Provokatívan beszélsz mindenről, ami a prűdek szerint nem ildomos: halál, szex, vér, stb. Küldetésed, hogy ezeket a témákat megismerd, és eloszlasd a tudatlanságot és a félelmet.
Olyan vagy, mint a kígyóméreg, amely kis mennyiségben, hígítva gyógyszer, de töményen gyilkos méreg. Ha szerelembe esel, akkor a szenvedélyed magával ragadó. Magnetikus, sőt ellenállhatatlan hatással vagy a másikra. Hipnotikus képességedet ilyenkor beveted.

Lehetőség az átalakulásra
Életed tele van hullámhegyekkel és völgyekkel. A mélypont elérése után mindig összeszeded magadat. A legmélyebb pont az esély számodra, hogy metamorfózison (átalakuláson) menj keresztül. Azért van szükséged ezekre a szenvedésekre, mert csak a saját bőrödön megtapasztalva tudsz tanulni. És ezek a fájdalmak égetik ki belőled a ,,rosszat", és edzenek meg téged, mint az acélt. Ezáltal megtalálod lényed lényegét, végső soron az élet értelmét. Innentől bölcs, higgadt mesterré válsz.

Új 1 éves ciklus
Hétfőn a Nap belép a Skorpióba, és jön a születésnapod. Tudtad, hogy a születésnapod a te személyes szilvesztered? Hiszen ekkor lezárul egy egyéves ciklus, és elindul egy új egyéves ciklus. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts mindarról, ami sikerült az elmúlt 12 hónapban. Majd tűzz ki még el nem ért célokat, tervezz, és stratégiát készíts.
Ehhez lehet segítség az előrejelzés, ami most, a születésnapodkor induló évre vonatkozik. És a jövő évi születésnapodig tart.

Nagyszerűen indul az éved, mivel a Mars a Skorpióban járva fellelkesít, energetizál, és hihetetlen magasságokba emel téged. Hab a tortán, hogy október 24-én, november 7-én, 17-én, december 5-én és 25-én léleksimogató fényszögek lesznek az égen. Ezek fájdalomcsillapítóként funkcionálnak, mivel sajnos lesznek kritikus napok is: október 28, 29, november 3, 4, 11, 13, december 10, 21. A legnagyobb kihívás, hogy senkit ne bánts meg, és senkivel ne szakíts! Tudd, hogy ha ez nem sikerül, akkor a békülésnek minimális esélye lesz.

Januárban és februárban családi ügyekkel kell megküzdened. Nem mindig fogsz egyetérteni a rokonaiddal. Nem baj, ha mindenki kimondja a véleményét. A megoldásra törekedjetek, és meglesz!
A tavasz a gyerekvállalásról, vagy másfajta vállalkozásról fog szólni. Nagyon szeretnél egy új projektbe fogni. Kérdés, hogy van-e elegendő pénzed, ill. erőforrásod ehhez. Mielőtt fejest ugranál, járd körbe a témát!

Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállás sokkolhat. Nem tudsz előre felkészülni erre a találkozásra, vagy bejelentésre. Elég, ha annyit tudsz, hogy meg fog változni a véleményed.

Nyáron észnél kell lenned, és vissza kell fognod a költekezést, ha nem akarsz mínuszba menni. Lehet, hogy a tartalékaidhoz hozzá kell majd nyúlnod, ha pl. valami elromlik.

Ősszel egy barátod, vagy kollégád hív, hogy tarts vele egy utazásra, vagy képzésre. Ne sokat hezitálj! Csatlakozz hozzá! Fantasztikus dolgok várnak rád.

023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Pénzhozó
  2023-08-10 12:27:45, csütörtök
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Rosszindulatú csillagjegyek
  2023-06-03 06:33:50, szombat
 
  A horoszkópok szerelmeseinek most egy újabb listával érkeztünk. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy a személyiségedre, de még a viselkedésedre is hatással van az, hogy milyen csillagjegybe születtél. Vannak olyan jegyek például, amik külsőre bár vonzónak tűnhetnek, és levesznek a lábukról, valójában a legrosszindulatúbbak mind közül.

Mindig valami hátsó szándék vezérli őket, sosem szívjóságból férkőznek közel hozzád. Most mutatjuk, melyik az a három csillagjegy, akit jobb, ha inkább elkerülsz!

Vízöntő

Megjelenésük vonzó, könnyedén rabul ejtik mások szívét. Hatalmas csábító, a kisujja köré csavar azzal, hogy a saját szabályai szerint él. De valójában ő csak akkor szeret, ha viszont szeretik, és ráadásul mindenki az elvárásainak megfelelően viselkedik. Ha ez nincs így, akkor bizony átejt, megjegesedik a szíve, és az igazi érzéseit sem mutatja ki. Sőt! Az sem áll távol tőle, hogy csúnyán átejtsen másokat, ha őt is átejtették.

Bak
A Baknál akkor jön elő a rosszindulatúsága, ha valami nem úgy történik, ahogyan ő elképzelte. De akkor háromszoros tőle a csapás, hiszen még bocsánatot sem hajlandó azért kérni, mert megbánt valakit. Nagyon csökönyös, egész életében haragot tart, ha úgy adódik.

Ikrek

A hírneve megelőzi az Ikreket, hiszen rendkívül önző és manipulatív csillagjegyről beszélünk, ami igazi kétszínű bajkeverő. A szemedbe mosolyog, miközben a hátad mögött elátkoz és kibeszél. A legrosszabb, hogy még az se érdekli, hogy a célja, az érdekei miatt másokon is átgázol - ez még örömmel is eltöltheti.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Az Univerzum védelme
  2023-05-30 10:52:08, kedd
 
  Az Állatövi kör egyes tagjai születésüktől fogva az Univerzum védelme alatt állnak

Az első helyen a Skorpiók állnak. Bármennyire is próbálkozol, semmilyen összeesküvés nem működik ellenük - ők maguk is mágikus erővel rendelkeznek, és könnyen visszaverik az ellenséges támadásokat. De vannak gyengeségeik is - a család és az egészség -, ezért a veszély elkerülése végett rendkívül vonakodnak beszélni erről a témáról.

Az Ikreket ugyanolyan erősnek tartják, de nemcsak az ügyesen elhelyezett energiacsapdákat sikerül elkerülniük, hanem tudtukon kívül másokat is elvarázsolnak. Minden a jellemen múlik, hiszen ezt a levegő jegyet a féktelen kritizálási vágy jellemzi, és a rossz és meggondolatlan szavak néha véletlenül kárt okozhatnak a környezetükben.

A Halak a gonosz varázslatok más visszatükrözői. Sőt, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy a víz elem képviselőjét feldühítsd, készülj fel arra, hogy erőteljes bajtöltetet kapsz - egyetlen pillantásuk elég ahhoz, hogy a kegyvesztett személy élete pokollá váljon. Veleszületett tehetségük van ahhoz, hogy visszatükrözzék mások negativitását, ezért meg se próbálj mágiát használni ellenük.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Ékszer skorpió
  2022-10-30 11:05:57, vasárnap
 
  A Skorpiók is vízjegyűek, így nem maradhatnak ki a felsorolásból. Sokan tartanak tőlük, és ami igaz, az igaz: nem feltétlenül a legkedvesebb személyiségek. Ám ahogy eljár felettük az idő, úgy a legtöbb Skorpió is megváltozik és inkább a pozitívabb tulajdonságaik kerülnek előtérbe. Ezek viszont nagyon is kellemes és vonzó emberekké teszik őket. Eleve olyan jegyről beszélünk, akiknek a tagjai rendkívül kitartóak, fegyelmezettek és tudatosak, ráadásul ezek a tulajdonságok nem igazán szoktak háttérbe szorulni akkor sem, amikor felnövünk. Éppen ellenkezőleg!

A munkaadók egyértelműen kapkodnak irántuk, de a magánéletben sincs ez másként. A Skorpiók titokzatosságukkal felkeltik mások figyelmét. Amint komolyabban elmerülnek az érzelmi mélységekbe, lenyugszanak, előtérbe helyezik az élet nagy dolgait, semmint kicsinyes bosszúkra, emberi játszámkra fecséreljék a drága idejüket.

A Skorpióknak olyan fejlett mind a 6 érzékük, hogy még azelőtt képesek megjósolni bizonyos történéseket, hogy azok bekövetkeznének. Olyan baljós dolgokat tudnak meglátni előre, amelyeket mások számár még homály fed.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Ősi cigány horoszkóp
  2022-10-03 07:13:39, hétfő
 
  Ősi cigány horoszkóp - vajon mit tartogat számodra a jövő, az elkövetkező három hónap?

Tőr - Március 21 - Április 20

A tőr erőt, becsületet és győzelmet jelképez. A jegy szülöttei
sikeresek és azon fáradoznak, hogy legyőzzék a rossz
dolgokat. A szimbólum szülöttei nem riadnak vissza semmitől,
harcolnak azokért a dolgokért, ami fontos a számukra.
Mindig kiállnak magukért, de a környezetükön is szívesen
segítenek. Remek vezetőképességekkel rendelkeznek.

Érme - Szeptember 23 - Október 22

Az érme a kiegyensúlyozottság és az igazság szimbóluma.
Úgy vélik, hogy az érme az egyik legerősebb
szimbólum, amely rengeteg módon befolyásolhatja a világot.
A szimbólum szülöttei harcosak, kitartóan harcolnak az igazukért,
önmagukért, azokért akik a számukra fontosak.
Könnyen jogi pályára léphetnének, de a kreatív dolgok jobban
vonzzák őket. Művészhajlamúak és szeretnek álmodozni,
számukra ez az önkifejezés.

Kés - Október 23 - November 21.

A kés félelmetes szimbólumnak tűnhet, mivel életet és halált
jelképezhet.
A cigány horoszkópban az egyik legerősebb jegynek számít.
A szimbólum szülöttei erősek, analitikusak és megértőek.
A szerelemben hagyják, hogy az érzelmek magukkal ragadják
őket. A családjuk tiszteli őket.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 149 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 457 db bejegyzés
Összes: 34468 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 978
  • e Hónap: 11918
  • e Év: 120562
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.