Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/77 oldal   Bejegyzések száma: 760 
Ne bíráld magad, és más embertársaid
  2018-07-06 06:56:16, péntek
 
  Ne bíráld magad, és más embertársaid, inkább imádkozz a jó egészségért, lelki békéért, és boldogságért.
Az imádság pozitív hatással van kapcsolataidra, növeli önbizalmad, harmóniát ad lelkednek, felemeli rezgésszinted, ami bizony áldásos az egész emberiség, és az univerzum számára.
Emelkedj felül a negatív dolgokon, érzéseken, és emelj magasabbra másokat is, akár kedves szavakkal, nemes gesztusokkal, figyelmességgel.
Figyeld csak meg, mennyivel jobban érzed magad, amikor pozitívan vélekedsz magadról, és másokról is egyaránt. Ne erőltess semmit, így sokkal békésebben érkeznek el hozzád vágyott álmaid, sőt, talán egy még annál is jobb és pozitívabb végkifejlet.
Midőn egy ajtó bezárul, bizony nyílik is a következő, tehát figyelj oda arra a bizonyos nyíló ajtóra életedben, és lépd át a küszöböt bátran, nincs mitől tartanod.
Haladj bizalommal, hittel, és soha ne veszítsd el a reményt, melyet oly régóta dédelgetsz.
Kérj segítséget a mennytől.
Hallgass a szívedre, és az meghálálja a bizalmat.
Ne félj, nem sérül meg, tehát lépkedj csak bátran az úton, Isten soha nem fog elhagyni, fogadj el mindent hálával teli szívvel, köszönd meg, és cselekedj szíved szava szerint.
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Helyezd Belém teljes hitedet és bizalmadat
  2018-07-06 06:55:13, péntek
 
  Helyezd Belém teljes hitedet és bizalmadat, és tudd, hogy ÉN soha nem foglak magadra, vagy cserben hagyni. Minden amit elvállalsz, lehetséges lesz, mert VELEM mindenre képes lehetsz.
Élj hittel.
Azt akarom, lásd, hogy minden helyzet jóra vezet, függetlenül attól, hogy látszólag milyen különösnek tűnik.
Légy hajlandó hitedet és bizalmadat időről időre újra és újra próbára tenni, mert mi haszna annak, ha csak beszélsz a hitről és a bizalomról, de nem veted alá őket valódi próbának, és nem látod, hogy számodra igazából mit is jelentenek? Hajlandó vagy-e teljes hittel elindulni, és végrehajtani a látszólag lehetetlent, de nem csupán virtusból, hanem azért, mert a kétely leghalványabb árnyéka nélkül tudod, hogy hited honnan származik?
Amíg próbára nem tetted, és megingathatatlannak nem találtad hitedet, ne beszélj róla.
Merítsd erődet, és képességedet BELŐLEM!
Amikor ÉN veled vagyok, ki az aki ellened lehet?

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Most mindjárt kezdj a jómódra gondolni!
  2018-07-05 08:11:00, csütörtök
 
  A bőséggel kapcsolatos gondolataid meghatározzák,hogy igényeid teljesülnek e vagy sem.
Amikor a hiányra, a szegénységre gondolsz, amikor a félelmet aggodalmat, alacsonyrendűséget, mohóságot önzést,szorongást beengeded a tudatodba,és amikor ezekre a negatív állapotokra gondolsz,a legrosszabbat vonzod magadhoz.
Amikor koldusként gondolsz magadra,koldus vagy,mert megfosztod magad az élet jó dolgaitól,amelyek mind a tiéd,amennyiben gondolkodásodat és hozzáállásodat is megváltoztatod,és ezek felé a dolgok felé fordítod. Most mindjárt kezdj a jómódra gondolni!
Lásd magad,amint az összes igényed csodálatos módon teljesül. Ne gondolj magadra úgy,hogy bármiben is hiányt szenvedsz,mert ha valamiben hiányod van,akkor az a hiány saját tudatodban van.
Miért állítod meg az Énáltalam nyújtott óriási,határtalan bőség áramlását a korlátok közé szorult tudatoddal?
Amikor kezded megérteni,és elfogadni,hogy hogy minden dolog honnan származik,és amikor mindenért szabadon és örömmel hálát tudsz adni Nekem,minden jó és tökéletes ajándék adományozójának,akkor már semmiben,egyáltalán semmiben nem lesz hiányod.

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Törődj kicsit jobban magaddal,a lelkeddel
  2018-07-04 08:09:37, szerda
 
  Megszokásból gyakran külső tekintélyre bízzuk az irányítást,így azonban az isteni akaratnak és saját belső igazságunknak egyaránt ellentmondunk,és egónk magához ragadja az irányítást.
Saját kívánságaink,és igényeink ugyanilyen erővel hatnak ránk,és nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket mások kívánságait előtérbe helyezve.
Törődj kicsit jobban magaddal,a lelkeddel,a belső békéddel,figyelj oda arra,hogy a lelkedben béke legyen,mert ez a központja mindennek.
Ahhoz,hogy egy keresztre feszített állapotból megszabadulhassunk,lényünk azon részének,amely nem áll összhangban az isteni tudattal,meg kell halnia,el kell engedni lelkünkből.
Nyisd meg szívedet hogy megtaláld belső igazságodat,engedd el a romboló energiákat,legyen az bármily kicsi,ne engedd hogy ez idővel egyre csak növekedjen, hiszen az senkinek sem jó.
Bízz rá minden ilyen érzést,gondolatot,problémát Urielre,és egy beavatással felérő isteni tisztítótüzére.Engedd el ezen rossz érzéseket,mintákat,amit magadban hordozol,így megtapasztalhatod lelked igazi békéjét,mely áldásos lesz a saját életedre,és az egész univerzumra is egyaránt.
Uriel arkangyal támogat téged,amennyiben felhatalmazod rá,kérd meg őt,vezessen téged, világítsa meg az utat,amely számodra helyes,és elvezet téged az igaz boldogság felé.

Segítő megerősítés: "Minden aggodalmamat és félelmemet átadom a tisztítás isteni tüzének.
Saját belső szellemi irányításomra hagyatkozom,hogy megismerjem erőmet,és képességeimet.
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Egyetlen könnycseppben benne van az ember Lelke
  2018-07-02 20:27:19, hétfő
 
  Egyetlen könnycseppben benne van az ember Lelke, földre hullik, rásüt a Nap, és Fénye által megtölti Reménnyel, majd az áttetsző kis "üveggyöngy" visszatükrözi e Fényt az elhagyott helyére, a Lélekbe...és ez viszi tovább az embert...  
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Ha azt gondolod, amit érzel, te már a lelked vagy.
  2018-07-02 19:55:35, hétfő
 
  Ha azt gondolod, amit érzel, te már a lelked vagy. Ez olyan hatalmas eggyé válás, hogy az emberek szívesen lesznek a közeledben, és az állatok követni fognak bizalommal. Sem az emberek, sem az állatok nem félnek attól, akinek látják a lelkét. Mert a lélekben egység van, szeretet van. Szüntelen szeretet. Még arra sincs szükségük, hogy a szemedbe nézzenek, mert sugárzol. Egész lényed, tested, hajad, kezed, törzsed, minden mozdulatod, villanásod egyetlen nagy fény - az összetartozás fénye. És mindenki szívesen merít ebből a forrásból.  
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Számíts a csodákra,és lásd meg őket
  2018-07-02 08:38:06, hétfő
 
  Addig,amíg ki nem próbálod,nem tudsz bizonyítani semmit.
Bizalommal rá kell szánnod magad,és végre kell hajtanod,a látszólag lehetetlent.
Meg kell tanulnod önmagadon,és korlátaidon túllépve élni,hogy bebizonyítsd,VELEM minden lehetséges.
Azzal,ha csak a saját kis behatárolt éneden belül élsz,és félsz túlnyúlni korlátaidon,félsz próbának alávetni az életet,semmire nem fogsz jutni,és azt sem fogod meglátni,hogy mindenben az ÉN kezem van.
Ne félj semmitől,tudd,hogy ÉN mindíg veled VAGYOK,és irányítom,vezetem minden lépésedet.
Mutasd meg a világnak,hogy minden mindennel együtt,közösen működik a jó érdekében azoknak a lelkeknek a számára,akik igazán szeretnek,és mindenben az első helyre tesznek ENGEM.
Számíts a csodákra,és lásd meg őket,amint létrejönnek.
Ismerd föl az új mennyország és az új föld megnyilvánulását,miközben élni tanulod ezt az életet,és azon igyekszel,hogy sikeres legyen
Lásd hogy jönnek létre a csodák egymás után,mert te ezt az életet éled,és a gyakorlatban valósítasz meg mindent

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Tanulj meg egyszerre csak egy lépést megtenni
  2018-06-29 07:43:15, péntek
 
  Ne engedd,hogy az elvégzendő feladatok saját magad túlterheléséhez vezessenek.
Tanulj meg egyszerre csak egy lépést megtenni,és tudd,hogy minden egyes lépés egy lépéssel közelebb visz célodhoz.
Ne próbálj futni mielőtt járni tudnál,és ne vállalj olyat,ami meghaladja erődet,mert ha olyan feladatot vállalsz,akkor vonszolnod kell magad és minden lépés külön erőfeszítést jelent.
Márpedig a helyes hozzáállás nem ez.
Az ilyen hozzáállást nem hatja át az ÉN örömöm,és szabadságom.
Ez a hozzáállás azt jelenti,hogy saját erőből próbálod elvégezni a feladatot,és azt is jelenti,hogy elkülönítetted magad TŐLEM,és elvesztetted szem elől a célt.
Hagyd abba amit csinálsz, és változtasd meg az egész hozzáállásod!
Adj át Nekem mindent, lazulj el, és teljesen új módon végezd tovább a feladatot, immár élvezve azt.
A hozzáállás megváltoztatása egy szempillantás alatt megtörténhet, változz tehát, változz gyorsan, és táncold-énekeld végig a napot kéz a kézben Velem.

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
És egyszer csak hazaérsz.
  2018-06-28 17:00:07, csütörtök
 
  És egyszer csak hazaérsz. A legjobb helyre, ahova csak érkezhetsz. Önmagadhoz. Mert annyi éven keresztül keresgetted. Rohantál, megőrültél, kiborultál, felálltál, tomboltál. Hatalmas szenvedélyek, haragok, bántások dolgoztak benned. Meg nem értettnek érezted magad. Hajszoltál valamit. Néha csak elképzelt vágyakat, kitalált érzéseket. De most véget ért az üldözés. Már nem űzöd. Mert ráeszméltél, nincs értelme. Csak hagyod, hogy alakuljon minden körülötted, benned, általad pont úgy, ahogy lennie kell. És az a legszebb az emberi életben, hogy ha nem erőszakosan követeled; ha szabadon engeded a vágyaid; ha pontosan tudod, hogy minden, amit csak akarsz el fog jönni az életedbe, mindössze kivárja a megfelelő időt; na, akkor ebben a légkönnyű, szélnek eresztett állapotban varázslatok sokasága fog veled történni."  
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
A lényeg a béke
  2018-06-28 08:02:19, csütörtök
 
 
A Tündérek a szeretet és a szerelem érzését küldik ma a szívedbe, hogy felébresszék benned az élet iránti szeretetet és a szerelmet. Ez az újraébredés segít újra átélned ezt a csodálatos érzést. Lehet ez valódi szerelem egy másik ember irányába, lehet életigenlés, vagy akár önszeretet is. A lényeg a béke, a harmónia és az a bizonyos túlcsordult boldogságérzet, amit ajándékba kapsz.
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
     1/77 oldal   Bejegyzések száma: 760 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 68 db bejegyzés
e év: 931 db bejegyzés
Összes: 31661 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 508
  • e Hét: 7496
  • e Hónap: 33324
  • e Év: 598107
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.