Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/68 oldal   Bejegyzések száma: 672 
Elpocsékolt idő, mondjátok sokan! Ez nem igaz!
  2017-04-19 09:45:13, szerda
 
  Nem szabad és nem is kell sajnálni az időt, főleg nem a múltbéli események miatt! Azokra is szükségünk van, ahhoz, hogy arra a szintre fejlődjek, amin épp a jelent élem. Ez vagyok, ez lettem! Ez mögött pedig az van, hogy azért lehettem ez, mert a múltamban ott vannak azok a dolgok, amik ezzé tettek. A múltbéli döntéseimet a jelenem igazolja vissza és majd a jövőm alakításában már mindkettő aktívan vesz részt.
Elpocsékolt idő, mondjátok sokan! Ez nem igaz! Ebben az időben is éltetek meg szépet, jót és közben fejlődtetek vagy előre vagy vissza szellemi síkon! De, akkor ott arra volt szükségetek! Az idő kérdése! Relatív! Az az egy dolog, amit nem tudok befolyásolni csak alkalmazkodni hozzá! És az is nagy igazság, hogy az idő mindent megold! Sebeket gyógyít be, kérdésekre válaszol, visszaigazol, és meggyötör. Mindent kapunk és választunk valamiért! Mindennek idővel lesz jelentősége az ember életében, még egy negatív döntésnek is! És semmit sem teszünk fölöslegesen még akkor sem, ha a jelenben épp annak tűnik, mert a múlt fogja visszaigazolni, hogy miért kellett annak akkor úgy lennie!
Az idő képes megszépíteni dolgokat és olyanná alakítani embereket, akik jól érzik magukat a saját bőrükben. Nincs elpocsékolt idő, csak elpocsékolt energia, de még az sem, mert minden jó valamire és a mi életünket szolgálja, teszi jobbá vagy rosszabbá!
Semmit sem szabad sajnálni a múltból! De, tanulni már annál fontosabb a múlt eseményeiből, és addig, míg meg nem oldod az akkori feladatodat, mindig és mindig visszakapod feladatként azt az embert vagy eseményt, amit meg kellene oldanod! Szánj időt és energiát, hogy ne elbújj, elmenekülj, vagy nyitva hagyd a dolgaidat! Az csak időhúzás, ami nem fog semmit megoldani, de arra jó, hogy úgy érezd, hogy elpocsékolt idő volt! Az idő olyan relatív és szubjektív fogalom, melyek az embernek az anyaghoz való konkrét viszonyát és annak az agyban történő megnyilvánulását jelenti, vagy is az idő fogalmára nekünk embereknek van szükségünk!
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Gyenge voltam...
  2017-04-19 09:44:38, szerda
 
  Gyenge voltam... és akkor még nem is sejtettem, hogy amit a nyakamba zúdított az ég, még csak az első lapát föld volt! Hosszú időnek kellett eltelnie, s én mindannyiszor megráztam magam... magam alá söpörve a földet... hogy aztán egy hirtelen elrugaszkodással kijuthassak a gödörből. A mélypontok és a megpróbáltatások hada volt az, mi végül feltette az i- re a pontot... és elhatároztam, hogy nem akarom a kesergők életét élni, aki állandóan viaskodik a sorsával! Ott álltam önmagam előtt és el kellett ismernem, hogy nálam sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek fényévekre járnak előttem. Csak ültem a romjaim alatt, majd teljesen elölről kellett építenem önmagam... mindazt a hitvilágot és énképet, mely maradéktalanul porba hullt! Aztán lassan... lassan megváltozott a világ... teljesen új értelmet nyert egy- egy mondat, egy zebrán áthaladó ember, egy kedves szó, az éjjeli lepke a lámpa körül... sőt egy monoton, átlagos és sietős hétfő is képessé vált arra, hogy a csillagok közé emeljen! Hosszú idő telt el azóta... de rájöttem, hogy a csoda bennem van... és ma már abban a jóleső bizonyosságban élek, hogy tudom: A sorsom általam válik csodálatossá, lenyűgözővé, meseszéppé, nagyszerűvé... avagy szenvedéssé!  
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Lelki békénket elég nagy mértékben az határozza meg....
  2017-04-17 07:50:59, hétfő
 
  Lelki békénket elég nagy mértékben az határozza meg, mennyire vagyunk képesek az adott pillanatnak élni. Függetlenül attól, mi történt tegnap vagy tavaly, vagy mi nem történhet holnap, a pillanat mindig itt van, mindig!
Sokan közülünk azzal töltik idejük nagy részét, hogy egy csomó dolgon egyszerre rágódnak. Hagyjuk, hogy a múlt problémái és a jövő gondjai uralják jelenünket, olyannyira, hogy aggódókká, idegesekké, depressziósakká és reményvesztettekké válunk. Sőt, halogatjuk saját örömeinket, elsődlegességünket és boldogságunkat, azzal győzködve magunkat, hogy valamikor" majd megfelelőbb lesz. Sajnos ez a halogatás csak ismétlődik és a valamikor" sohasem következik be. John Lennon egyszer azt mondta, Az élet az alatt zajlik, amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy terveket kovácsolunk." Amíg mi más terveket gyártunk", addig a gyerekeink felnőnek, az emberek, akiket szeretünk, elmennek és meghalnak, testünk hanyatlik, az álmaink pedig elszállnak. Röviden: elszalasztjuk az életünket.
Sok ember úgy viselkedik, mintha az élete egy olyan ruhának a próbája lenne, amit majd később fog viselni. Pedig ez nem így van. Valójában senki sem kapott garanciát arra, hogy még holnap is itt lesz. A most" az egyetlen idő, amivel rendelkezhetünk, ami fölött hatalmunk lehet. Ha a figyelmünket a mára irányítjuk, kiűzzük a félelmet az agyunkból. Csak a jövőben bekövetkező események miatt aggódunk - nem lesz elég pénzünk, gyermekeink bajba kerülhetnek, öregek leszünk és meghalunk, bármi.
A legjobb stratégia, hogy legyőzzük ezt a félelmet, megtanulni a jelen pillanatra figyelni. Mark Twain azt mondta, Sok szörnyű dolgot éltem át életemben, néhány közülük tényleg meg is történt". Nem hiszem, hogy ennél jobban meg tudnám ezt fogalmazni. Gyakorold, hogyan élj az itt"-nek és a most"-nak. Erőfeszítéseid jutalomban fognak részesülni.

Az emberi élet tíz szabálya:
Kapsz egy testet. Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára ez a tiéd.
Leckékben részesülsz. Teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj.
Nincsenek hibák, csak leckék. A fejlődés próba-szerencse folyamat, azaz kísérletezés. A sikertelen" kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az eredményesek".
A leckék addig ismétlődnek, amíg azokat meg nem tanulod. Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formában kerül eléd, amíg meg nem érted a tanulságot.
A tanulás sosem ér véget. Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád.
A majd" nem jobb, mint a most". Mire eljutsz oda", az amott" még vonzóbbnak tetszik majd.
Mások csupán a te tükörképeid. Semmit sem szerethetsz vagy gyűlölhetsz valaki másban, ami ne azt tükrözné vissza, amit magadban szeretsz vagy gyűlölsz.
Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tiéd a választás joga.
Minden válasz benned rejlik. Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet. Nincs más dolgod, mint figyelni és bízni.
Amikor megszületsz, mindezt elfelejted.
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Gyógyítsd meg a lelked mélyén rejtőző gyereket!
  2017-03-23 19:34:35, csütörtök
 
  Gyógyítsd meg a lelked mélyén rejtőző gyereket!
Az elmúlt napok egyikén találkoztam egy rég nem látott barátommal. Rám nézett a nagy szemeivel, és közölte, hogy mennyire meg vagyok változva és még mindig milyen szórakozott, jókedélyű vagyok, akárcsak gyerekkoromban.

Ez szöget ütött a fejemben, és a gyermeki énemen kezdtem el töprengeni, hiszen attól még, hogy felnőttünk, mindig marad a lelkünkben egy adag gyermek, ami szerves részét képezi az identitásunknak, személyiségünknek.

Olyanok vagyunk akárcsak egy üres füzet: amikor megszületünk, évről évre a füzet lapjai elkezdenek betelni. Ahogy cseperedünk, fogunk hibákat elkövetni, mert ez a felnőtté válás első lépcsőfoka. Van akinél ez korán elkezdődik, másnál később történik meg. És kezdetét veszi az állandó harc a lelkünk mélyén lakozó gyerek és a felnőttek világát átszövő megfelelések, szokások között.

Ahhoz, hogy jól érezzük a bőrünkben magunkat, időnként kopogjunk be a szívünkbe, hívjuk ki gyermeki énünket játszani, mókázni, öleljük át, szeretgessük, mert ettől megnyugszunk.

A meditáció során a legkönnyebb megszólítanunk gyermeki énünket. Csendesedjünk el, lélegezzünk mélyeket és teremtsünk kapcsolatot vele, aki egykor sokat játszott, kacagott, szórakozott. Mondjuk el neki, hogy milyen gyönyörű, okos, talpraesett kisember.

Ezen gyakorlat révén életünk sokkal harmonikusabbá válik. Próbáljuk ki!
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Itt a Tavasz, a kikelet, a megújulás ideje, hát éljünk vele!
  2017-03-18 10:30:24, szombat
 
  Az életerő érzete elsősorban lelki kérdés. Persze ha minden nap depressziósan kelünk ki az ágyból vagy ki sem kelünk, akkor szép lassan elvesztjük az életerőnket. Ha azonban hittel teli módon megtaláljuk minden napnak az értelmét és benne a magunk életének a jelentőségét, akkor olyan életprogramokat hajtunk végre, amely folyamatosan újratermeli az életerőt.
Itt a Tavasz, a kikelet, a megújulás ideje, hát éljünk vele!
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
A LÉLEK TÁPLÁLÁsa
  2017-02-22 20:22:56, szerda
 
  A lélek táplálása legalább olyan alapvető szükséglet, mint az evés.
Tápláljuk legalább annyi gonddal, mint a testünket.

A ZENE
A zene a lélek táplálásának egyik módja.
A zenét úgy írják le, mint " a magasabb síkokról lehozott és az emberi fül számára leszűrt szeretet ".
Létfontosságú, hogy elfoglalt életünkben szakítsunk időt olyan zene hallgatására, amelyre lelkünk válaszol. Ez mindenki számára más, sőt napról napra is változik.
De amikor úgy érezzük, szükségünk van valamilyen adott fajtájú zenére,
a lelkünk kéri, hogy játsszuk le, mert az táplálék a lélek számára.

AZ ALKOTÁS
Bármilyen típusú alkotás a lélek táplálásának egy másik módja.
A rajzolás, írás, festés, a tényleges kézműves munka meditációvá válhat.
Lehetővé teszi intuíciónk számára, hogy befolyásolja és vezesse fizikai kezünket.
Azok, akik alkotnak - akár festenek, rajzolnak, akár hangszeren játszanak
ismerik az " átkapcsolás " állapotát, amikor átváltanak az óra idejéről a lélek idejére.
Ez az átkapcsolás a tudatban játszódik le.

MÁSOK MEGHALLGATÁSA
Meglepő módon a lélek táplálásának egy másik módja a hallgatás.
Azt mondják, a valódi figyelés arra, amit egy másik ember mond nekünk," lelkigyakorlat ".
Nem könnyű egyszerűen csak hallgatni anélkül, hogy félbe akarnánk szakítani a beszélőt.
Arra vagyunk beállítva, hogy várjuk, mikor csukja be egy pillanatra a másik ember a száját,
hogy ugorhassunk, és elmondjuk, amit el kell mondanunk.
Úgy képzeljük, hogy valamilyen intelligens választ kell adnunk, és ezért van bennünk a sürgetés, hogy megszólaljunk. A valódi meghallgatás az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatunk egy másik embernek.

A TERMÉSZET SZERETETE
A lélek táplálásának ismét egy másik módja a bensőséges kapcsolat kialakítása a természettel,
idő szakítása arra, hogy értékeljük és elismerjük a minket körülvevő szépséget.
Nem csak arról van szó, hogy megállunk megcsodálni egy gyönyörű látványt,
hanem megnyitjuk magunkat, hogy beigyuk ezt a látványt, és eggyé váljunk vele,
hogy teljes figyelemmel vizsgáljuk meg a legkisebb növényt, a Hold sarlóját vagy egy tó vizén a fények játékát.
Tudatosan időt fordítani arra, hogy részévé váljunk a természetnek, azt jelenti,
hogy örömet lelünk az első zöld levélke felfedezésében, amikor egy fa felébred téli álmából.
Ilyen mértékben eggyé válni a természettel, táplálék a lélek számára.

A HUMORÉRZÉK
A humorérzék fejlesztése kiváló lelki gyakorlat.
Amikor nevetünk, minden bennünk levő feszültség feloldódik. Ilyenkor testi változás is történik.
Nagyon fontos, hogy minden nap nevessünk valamin, főleg napjaink problémákkal terhes világában, amikor nagyon könnyű megfeledkezni a nevetésről.

A MEDITÁCIÓ ÉS AZ IMÁDKOZÁS
Az Élet kenyere és vize. A meditáció és az imádkozás a két legfontosabb módja annak, hogy befelé forduljunk a lelket táplálni.
A lelkünk három dologtól fejlődik, ezek a csönd, a hála és a belső béke.
Amikor ez a csatorna nyitva áll lelkünk számára - nem zavarja össze a negativitás és a rohanás, amivel körülvesszük magunkat -, akkor megértjük, hogy egy ilyen " lélek - állapottal " nem jár együtt erőfeszítés, ilyenkor semmi teendőnk nincs.

A HÁLA
Hálásnak lenni azt nevezzük, amikor számba vesszük, hogy milyen áldottak vagyunk.
Más szavakkal, megtanuljuk tudatosan értékelni a jelent, a most-ot.
Egyszerűnek hangzik, de nem is olyan könnyű átültetni a gyakorlatba minden nap.
El tudjuk azonban kezdeni a jelen pillanatban, mivel ez az egyedüli pillanat, amelyben biztosak lehetünk.
Ha meg tudunk tanulni a jelenben élni, ha nem tereli el figyelmünket, hogy mi volt a múltban, vagy mit hoz a jövő, akkor ezt a pillanatot különlegessé és széppé tehetjük, és hálásak lehetünk érte.
Ha ezt meg tudjuk tenni minden nap minden pillanatával, a nap végén összeadhatjuk mindezeket a különleges pillanatokat, és felmérhetjük, milyen sok táplálékot kapott lelkünk azon a napon.

 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
JUHÁSZ MAGDA: DE JÓ Lenne...
  2017-02-12 20:37:55, vasárnap
 
 
De jó lenne jónak lenni,
mindig, mindig csak szeretni,
lelkem szállna, mint a lepke,
olyan könnyű, lenge lenne.

De jó lenne jónak lenni,
csak a szépet észrevenni,
nem félni, és nem remegni,
mindig, mindig csak szeretni.

De jó lenne jónak lenni,
a nagy Istent megkeresni,
a lábához kuporodni,
és az Igét befogadni.

De jó lenne... de nem lehet.
Farkasok közt nem élhet meg,
aki bárány, aki balga,
megrohanja azt a falka.

Megrohanják, leteperik,
mert a jót itt nem szeretik.
Lelkünk fáradt, szívünk remeg,
nincs közöttünk aki szeret?

Gyilkosságok, fegyver, átok
miért sújtja a világot?
Hisz` szeretni könnyebb lenne,
lelkünk szállna, mint a lepke.

De jó lenne jónak lenni,
egymás kezét megkeresni,
és a gonoszt mindörökre
eltemetni, elfeledni.

De jó lenne jónak lenni...
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
7 jel, hogy az utadon vagy!
  2017-02-07 20:57:34, kedd
 
 
Mielőtt leszületünk, megtervezzük az életünket. Nem azt, hogy mit kell megtanulnunk, mert mint az Univerzum része, mindent tudunk. De akkor miért születünk le? Miért élünk itt a Földön?
A tapasztalás miatt. Pont úgy, mint amikor az egyetemen megtanítják az orvosoknak, hogyan kell műteni, majd a kórházban meg is tapasztalja. Milyen a műtét, milyen érzés, melyik mozdulat mit hoz. Ezt tapasztalja meg az orvos a műtősben, és mi, amikor leszületünk ugyanígy kell tapasztalnunk az elméleti tudásunkat. Milyen érzéseink keletkeznek itt a Földön, hogyan kell egy-egy helyzethez viszonyulni, milyen gondolataink támadnak, azokat hogyan tudjuk kordában tartani. Ez a tapasztalás.

Tehát mielőtt leszületünk, megtervezzük az életünket, megtervezzük a megtapasztalandó érzéseket, gondolatokat. Ez az út maga. Ezt kell bejárnunk. Ahogy ez megtörténik, átléphetünk ebből az életből a köztes létbe, majd mehetünk tovább utunkon.

Akkor honnan tudhatjuk, hogy az utunkat járjuk be, és teljesítjük a feladatunkat, amit erre az életre vállaltunk?

Erre vannak nagyon egyértelmű jelek:

1. Boldognak és megelégedettnek, békésnek érezzük magunkat.

2. Azt csináljuk, amiben jól érezzük magunkat, amit szinte nem is kell tanulnunk, magától megy, és szívvel-lélekkel végezzük.

3. Ha vannak is nehézségek, azokat könnyen megoldjuk, nem is érezzük problémának, gondnak, és úgy érezzük, az élet szinte elénk tesz minden lehetőséget, mellyel bármit megoldhatunk.

4. Minden szinten kielégítőnek érezzük az életünket, mind lelki, mind szellemi, mind fizikai szinten. Vagyis olyan munkát végzünk, amit nem is érzünk munkának, elegendő fizetséget kapunk érte, érzésileg, vagyis a lelkünknek jó, és a szellemünket is kielégíti.

5. Párkapcsolatunkban jól érezzük magunkat, minden szinten, boldogok vagyunk, még ha apró nézeteltérések is vannak, de nem kell megalkudnunk saját magunkkal a kapcsolatért.

6. Gyermekünkkel, szüleinkkel megoldott a kapcsolatunk, nincsenek őszintétlenségek, feszültségek.

7. Szellemünk kielégül, spirituális fejlődésünket nem akadályozza semmi. Pl.: ha szeretnénk valamit tanulni, szinte azonnal elénk kerül egy tanfolyam, vagy egy mester, aki tanít, vagy egy könyv.
Ha ezek a kritériumok nagyjából megvannak, akkor tudhatjuk, hogy benne vagyunk a flowban, tudjuk, hogy az utunkon vagyunk.
Samu-Erdélyi Erzsébet
Forrás: http://lelekmagazin.hu/7-jel-hogy-az-utamon-vagyok-2/

 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
Légy okos, jó kertésze lelkednek!!
  2017-02-06 15:42:23, hétfő
 
  Légy okos, jó kertésze lelkednek!! <3
Minden vágyadnak eleget tenni: ez az emberi élet legnagyobb művészete. Akinek sikerül, az boldog. Ehhez azonban fontos, hogy kevés vágyad legyen. A vágy az emberi lélek növényzete. Gyökere van, szára, és csúcsán időnként kivirágzik az öröm. Minden gyökérnek az a célja, hogy virágot hozzon. Azonban a jó kertész gondosan ügyel kertjének növényzetére. Csak olyan növényt enged meghonosulni benne, melynek virágai szépek és illatosak. Vagy melyek kellemes ízű gyümölcsöket teremnek. Dudvát, gyomot nem tűr meg maga körül. Olyan növények gyökerét sem ülteti el, melyek fejlődéséhez a kert fekvése és éghajlata nem alkalmas. Melyeknek kivirágzásához esélye nem lehet. Így tesz az okos és jó kertész.
Légy tehát okos és jó kertésze a lelkednek.
Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdő csöndjének. Ha egyedül vagy: annak, hogy egyedül lehetsz. Ha nem vagy egyedül: annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van.
Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt..
Wass Albert
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
5 jel az Univerzumtól, hogy az álmaid valóra válnak!
  2017-02-03 12:59:29, péntek
 
 
Mindannyian tudni akarjuk a titkot: mit tegyünk, hogy álmaink valósággá váljanak. És ami még ennél is érdekesebb: megtudni azt, mikor éljük végre azt az életet, amiről álmodunk, mikor teljesülnek a vágyaink.
Az Univerzum folyamatosan "beszél" hozzánk. Ha ismered a nyelvezetét, akkor könnyű eligazodnod benne. Minden, amit magad körül tapasztalsz válasz arra, amit gondolsz, érzel, és amiben hiszel.
Az Univerzum folyamatosan jeleket küld Neked, hogy jó úton vagy-e, hogy közel vagy-e álmaid megvalósulásához.
Ha a következő 5 jelet tapasztalod életedben, akkor valójában az Univerzum tudatni akarja veled: sorsod szerint élsz, és álmaid már elérhető közelségben vannak! Ne add fel és ne térj le az útról!

1.Olyan emberekkel találkozol, akik olyan dolgokat mondanak Neked, amiket hallanod kell!
Olyan tanácsokat kapsz más embereken keresztül, melyek hasznosak ahhoz, hogy elérd az álmaidat. Gyakorlati tanácsok, különös segítő kapcsolatok jelennek meg körülötted. Mindez olyan emberek személyében, akiknek soha nem beszéltél a vágyaidról.
Fogadd meg ezeket a tanácsokat!

2.Már nem zavar a bizonytalanság
Nem akarod görcsösen irányítani a történéseket. Belső nyugalom van benned, és rábízod magad az élet váratlan eseményeinek rendező erejére.
Nyugalmat érzel a káoszban és elfogadod az események alakulását. Már nem az számít, hogyan érj el valahová. Hanem a cél az első. Nyitott vagy, és megérted, a megoldás, a siker olyan módon is bekövetkezhet, amire eddig nem is gondoltál.

3.Váratlan lehetőségeket kapsz
Talán egy ismerősöd felajánlja a színházjegyét... vagy hirtelen kapsz egy váratlan meghívást egy ezer éve nem látott baráttól.
Mondj igent a lehetőségekre! Az Univerzum így akar eljuttatni olyan emberekhez, illetve helyzetekbe, mely által álmaid valóra válnak!

4.Álmaid tükrözik a valóságodat
Amikor elalszol, akkor olyan kérdésekre kapsz megoldásokat, amik nap közben is foglalkoztattak. Felsőbb éned próbál így kapcsolatba lépni veled, és megsúgni, mi legyen a következő lépés az életedben, hogy elérd a célodat!

5.Bizonyosság és legfelsőbb megértés
A problémákat már nem problémának látod. Nem merülsz el a részletekben. Fentről tekintesz a nagy egészre. Már a nehézségeket, és veszteségeket is ajándéknak látod, mert tudod, hogy az Univerzum így jelöli ki azt az utat, ami elvezet egy jobb élethez!

Szeretettel:
Sándor Judit
Jóportál
 
 
0 komment , kategória:  LÉLEK-pillanatok  
     1/68 oldal   Bejegyzések száma: 672 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 51 db bejegyzés
e év: 1263 db bejegyzés
Összes: 29659 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1623
  • e Hét: 1623
  • e Hónap: 67579
  • e Év: 316377
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.