Belépés
morzsimama.blog.xfree.hu
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) Petrecz Jánosné
1954.03.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
KOS Márc. 21. – Ápr. 20.
  2012-01-01 12:06:58, vasárnap
 
 Karrier

Idén akkor lehetsz sikeres a munkádban, ha a saját vágyaid mellett mások igényeit is figyelembe veszed. A feladatok megoldása közben gyakran támadnak újító ötleteid - higgy ezekben, mert az eredmények érdekében sokszor kell majd változtatnod a bevált módszereken. Ha saját vállalkozást indítanál, erre a február és a június a legmegfelelőbb időszak.

Szerelem

A titkos találkák nem kifejezetten neked valók. Ha idén ilyesmire vetemednél, számolnod kell a lebukás veszélyével, hiszen a legritkább esetben tudsz csak hazudni. Sokkal valószínűbb, hogy hamar elárulod magad. Csak akkor vágj bele a kalandba, amennyiben biztosan tudod: nem fogod sajnálni, ha zátonyra fut jelenlegi kapcsolatod.

Egészség

Kiemelkedő eredményeket várnak tőled a munkahelyeden, és ha nem vigyázol magadra, a teljesítménykényszer könnyen az egészséged rovására mehet. A csillagok az év során többször figyelmeztetnek az egészséges táplálkozás fontosságára. Amikor csak teheted, étkezz nyugodt körülmények között, és minél gyakrabban válassz nyers, rostban gazdag ételeket. Idén vegyél komolyan minden új anyajegyet és szemölcsöt!
 
 
1 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
BIKA Ápr. 21. – Máj. 21.
  2012-01-01 12:06:19, vasárnap
 
 Karrier

Változatos hónapoknak nézel elébe a munkahelyeden: új feladatok, új kollégák, intrikák és viták színesítik az évet, még az is megtörténhet, hogy a tizenkét hónap alatt többször is állást változtatsz. A lényeg, hogy soha ne vállald a békebíró szerepét a munkatársaid között, mert könnyen te lehetsz a hibás a rossz döntésekért. Ha keményen és céltudatosan dolgozol, kitartásod meghozza gyümölcsét.

Szerelem

Pároddal csodás évnek nézntek elébe - ha te nem kötöd gúzsba a szeretetével és a birtoklási vágyaddal. Amennyiben el tudod fogadni, hogy kedvesed szereti és igényli a hosszú pórázt, akkor valóban csak az ásó, a kapa és a nagyharang választ el benneteket egymástól!

Egészség

Idén különösen ügyelned kell a testsúlyodra, mert a felszedett kilók szív- és érrendszeri panaszokat, cukorbetegséget és ízületi fájdalmakat is okoznak. Mindenképpen sportolnod kellene, hiszen ezzel nemcsak a betegségeket előzheted meg, de magabiztosabbá is válhatsz. A Hold arra is int, hogy sokkal több folyadékot fogyassz. A fogyókúra elkezdésére az április és az augusztus az ideális időszak.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
IKREK Máj. 22. – Jún.21.
  2012-01-01 12:05:34, vasárnap
 
 Karrier

Idén többször felmerül a külföldi tanulmányutak és munkavállalás lehetősége - ne félj élni ezekkel! Gyakran törekszel vezető szerepre, és ha betartod a törvényes kereteket, akkor sikereket érhetsz el főnökként, ám az irigy kollégákkal mindig számolnod kell. Igyekezz erősíteni diplomáciai képességeidet. 2012-ben különösen művészeti területen futhatsz be karriert.

Egészség

Az év eleje rendkívül nyugodtan telik, egyben kiváló időszak arra, hogy felhagyj egy káros szenvedélyeddel, elsősorban a dohányzással. Az év hátralévő részében a szokásosnál is fogékonyabb leszel a meghűléses betegségekre és a felfázásra, ezért még nyáron is öltözz fel rendesen! A lakásban viselj papucsot, és ha a nyaralás alatt túl hideg a víz, állj ellen a kísértésnek, és mondj le a strandolásról!

Szerelem

Remek évre számíthatsz, a flörtökben és a párkapcsolatodban is örömre lelsz. Ha megtalálod az hozzád illő éles eszű, humoros, játékos és fantáziadús partnert, akkor egész évben remekül fogtok szórakozni. Egyvalamire ügyelj csupán: ne tedd féltékennyé társadat!
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
RÁK Jún. 22. -Júl. 22.
  2012-01-01 12:04:48, vasárnap
 
 Karrier

Hivatásházadat erre az évre kibérelte az Uránusz, a fordulatok bolygója. Mindez azt jelenti, hogy néha valódi közösséget építesz a munkahelyeden, ahol közös étkezésekkel és kávézásokkal segítesz olsdani a hétköznapi stresszt, máskor azonban magányos harcossá válhatsz a kollégáid között. A munkahelyváltás is többször felmerül az évben, ám a baráti ajánlatokkal jó lesz vigyáznod, mert valószínűleg nem fognak megvalósulni.

Szerelem

Az egyedülálló Rákoknak idén több lehetőségük nyílik az ismerkedésre. A kölcsönös érzelem azonban nem elég ahhoz, hogy sikeres kapcsolatot építsetek, mindkettőtöknek meg kell tanulnotok nemcsak adni, de elfogadni is. A tartós együttélés titka a bizalom: hagyjatok egymásnak életteret, és ne szekáljátok a másikat!

Egészség

Kevesebb koffein és több alvás - ez a legfőbb tanács az idei évre. Ha túlvállaltad és túlpörgeted magad a munkahelyeden vagy a családi rendezvények szervezésével, azzal most nemcsak a testi, de a lelki egészségedet is kockára teszed. A bőrödön megjelenő elváltozásokkal azonnal fordulj orvoshoz! Az év utolsó harmadában hosszú sétákkal óvhatod leginkább az egészségedet.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
OROSZLÁN Júl. 23. – Aug.
  2012-01-01 12:04:02, vasárnap
 
 Karrier

Ha lesz elég ötleted és kitartásod, olyan ügyeket is megoldhatsz az idén, amelyekről mások már rég lemondtak. Többször melléd szegődik a szerencse, különösen májusban és júniusban, valamint októberben és novemberben alakul jól a karriered. Ebben nemcsak a bolygók, de barátaid és pártfogóid is támogatnak - talán annak köszönhetően, hogy a szokásosnál toleránsabb vagy az emberekkel.

Egészség

Egészségházadban több kellemetlen bolygókapcsolat létrejön idén. Többször kerülsz balesetveszélybe, és ezek a helyzetek elsősorban a csontjaidat veszélyeztetik. A másik kritikus pont a komoly stressz, ezzel együtt a pihenés hiánya - könnyen belebetegedhetsz a fáradtságba. Kezdj el sportolni, és szánj időt a gondolataid rendbetételére!

Szerelem

Viták sokasága árnyékolhatja be az idei évet, ha kedveseddel nem vagytok képesek megosztozni a vezető szerepen. Vigyázzatok, nehogy beszélgetés közben visszaszívhatatlan sértéseket vágjatok egymás fejéhez! A józan belátáson kívül a helyzeten az is segíthet, ha partnered elég fifikás ahhoz, hogy úgy adja el az ötleteit, mintha azokat te találtad volna ki.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
SZŰZ Aug. 24. – Szept.22
  2012-01-01 12:03:20, vasárnap
 
 Karrier

Az év első felében könnyen frusztrálttá válhatsz, és úgy érezheted: ellenségekkel vagy körülvéve. Persze az is lehet, hogy te kritizálsz folyton másokat, és ők csak védekeznek, mert nem tudják: csípős szavaid mögött nem rosszindulat rejtőzködik. A fordulatot az október hozza meg, amikor új lehetőségek és elismerések várnak a karriered területén. A november és a december alkalmas lesz arra, hogy megtervezd a jövődet.

Egészség

Idén te magad leszel a saját egészséged legnagyobb ellensége, mert amikor haragos és feszült vagy, nem vigyázok magadra eléggé. Gyakran szenvedhetsz majd fejfájástól, amin segíthet nyaki izmaid ellazítása és az is, ha leszoksz a dohányzásról. Utóbbira a legideálisabb időszak a június.

Szerelem

A Szűz jegy szülöttei inkább barátságokat ápolnak, és nem kalandokat keresnek - így érzelmi készleteiket nem pazarolják arra méltatlanokra. Partnereddel mindketten több egyedüllétet igényeltek a szokásosnál. Sokak szemében túl távolságtartónak tűnik a viszonyotok, ám az együtt töltött idő annyira tartalmas, hogy ez szoros köteléket fon közétek. Fontos, hogy elfogadjátok a másikat olyannak, amilyen.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
MÉRLEG Szept.23.–Okt.22
  2012-01-01 12:02:35, vasárnap
 
 Karrier

Határozottnak kell lenned, mert váratlan akadályok gyors döntések elé állíthatnak. Nem árt, ha nemcsak a józan eszedre, de a megérzéseidre is hallgatsz. A csillagok ugyan ebben az évben mindenben segítenek, de neked is tenned kell a feljebb jutásért: legyél szorgalmas és kitartó, valamint ne engedd, hogy jó szíved és segítőkészséged miatt kihasználjanak!

Egészség

Igazán jót tenne neked, ha elmennél az ortopédiai szakrendelésre, és orvosi véleményt kérnél arról, mit tehetsz a testtartádod érdekében. Figyelj a táplálkozásra is: bármennyire csábító az édességboltok kirakata, ne fogyassz el egy tábla csokoládét naponta! Itt az ideje elkezdeni túrázni, kerékpározni. Hasznos lenne, ha több savanyú káposztát ennél nyersen, a vitaminhiány ugyanis bőrproblémákat, de még hajhullást is okozhat. Igyál minél több folyadékot, ezzel megelőzheted a vesekő képződését.

Szerelem

Mutasd meg kedvesednek, hogyan kell romantikát vinni a kapcsolatotokba. Csodákat tehet az is, ha egy-egy döntéshez konkrét határidőt szabtok, és amikor már külön-külön végiggondoltátok a helyzetet, csak akkor ültök le nyugodtan megbeszélni. Próbáld meg gyakorolni az őszinteséget! Ahelyett, hogy pároodat hízelgéssel vagy sejtelmes célzásokkal hálóznád be, mondd meg kerek perec, mit kívánsz tőle.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
SKORPIÓ Okt. 23.–Nov.21
  2012-01-01 12:01:45, vasárnap
 
 Karrier

Idén nem leszel híján a feladatoknak, annyi munka vár, hogy szinte ki sem látszol belőle. A bolygóállások azonban azt mutatják, sikeresen megküzdesz mindennel. Az év során többször is változtathatsz, új ajánlatokat kaphatsz, vagy önként távozhatsz egy nem megfelelő munkahelyről. A legjobb lehetőségek októberben érkeznek, amikor még a feletteseid is támogatják törekvéseidet.

Egészség

Idén három dologra kell odafigyelned. Először: a csillagok januárra, februárra és áprilisra is balesetveszélyt jeleznek. Vezess hát óvatosan, vigyázz magadra a konyhában, és ne idegeskedj, mert ezzel csak fokozod a bajt! Másodszor: ahhoz, hogy elkerüld a vastagbélgyulladást, változtatnod kell az étkezési szokásaidon, érdemes lenne egy dietetikus tanácsát kérned. Harmadszor: a méregtelenítés ne csak a táplálkozására vonatkozzon, hanem a gondolataidra is! Relaxálj sokat!

Szerelem

Ha márciusban szakításra kerülne a sor, ne aggódj, nem sokáig maradsz egyedül! A későbbi bonyodalmakat egyszerűen megelőzheted: harcok helyett mindössze csak beszélgetned kell kedveseddel.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
NYILAS Nov. 22.- Dec.21
  2012-01-01 11:59:48, vasárnap
 
 Karrier

Az esztendő komoly harcokkal indul, ráadásul 2012-ben többször is kénytelen leszel pluszmunkát vagy másodállást keresni. Júliusban hivatásházadba érkezik a szerencse bolygója, így lazíthatsz egy kicsit. Az év vége ideális időszak az eszmecserékre és a tanulásra, ne hagyd ki a lehetőségeket, később még hasznát veszed a most szerzett tudásnak.

Egészség

Idén alig bírsz majd az étvágyaddal, és az ijesztő falánkság valószínűleg vitamin- és ásványianyag-hiányra utal. Fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt, most különösen a B-vitamint és vasat tartalmazókra van szükséged. Nyaraláskor és a hosszú hétvégékre szervezett kiruccanásokon látogass meg gyógyfürdőket, így elkerülheted az ízületi panaszokat. Ha szeretnél lefogyni, az október és a november ideális erre - persze csak akkor, ha hajlandó vagy elkezdeni sportolni.

Szerelem

A lagymatag és egyhangú évkezdet után a tavasz meghozza a játékosságot és a flörtöket az egyedülálló Nyilasoknak. A kapcsolatban élők is többször kísértésbe eshetnek 2012-ben, ám ha meg akarod tartani a partneredet, ellen kell állnod a csábításnak. Januártól októberig ragyogóan alakul a párkapcsolatotok, és némi türelemmel az év végi összezördülések is megelőzhetők.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
BAK Dec. 22. – Jan. 20.
  2012-01-01 11:55:07, vasárnap
 
 Karrier

Alapvetően sikeres évnek nézel elébe, az eredményeid most nem a szerencséjédnek, hanem kemény és kitartó munkádnak köszönheted. Szakmai életedben a szeptember lesz a legkiemelkedőbb hónap, amikor hosszú évekre megalapozhatod a pozíciódat, feltéve, hogy nem ijedsz meg a felelősségvállalástól. Új vállalkozás indítására a június és az augusztus a legmegfelelőbb hónap.

Egészség

Idén felejtsd el a koplalást, mert a szervezetednek minden vitaminra és ásványi anyagra szüksége lesz, fogyassz hát sok zöldséget és gyümölcsöt, táplálkozz változatosan! Ezenkívül rendszeres sétával és szórakoztató közösségi programokkal teheted a legtöbbet az egészségedért. Bizony, egy-egy vidám estével megelőzheted a túl sok munka okozta depressziót.

Szerelem

Pároddal mindketten maximalisták vagytok, kár, hogy a legtöbbször ellentétesek a nézeteitek. Tanuljátok meg mindketten beadni a derekatokat, és a békesség kedvéért néhányszor átadnátok a döntés lehetőségét a másiknak. Ha nem leszel résen, és nem mutatod ki kedvesednek gyengéd érzéseidet, románcotokat szétzüllesztheti a versengés és a féltékenység.
 
 
0 komment , kategória:  Éves horoszkóp  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 36006 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 52
  • e Hét: 2493
  • e Hónap: 5062
  • e Év: 5062
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.