Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 51 
Ima a lelkierőért
  2022-11-23 19:45:06, szerda
 
  Jézus nem azért hagyott minket a földön, hogy a félelem, a rettegés vagy a kétségbeesés szellemével küzdjünk. Ehelyett az ő szent erejének, szeretetének és önfegyelmének áldását erőforrásként hozta el nekünk.

Pál gyönyörű részletességgel írja le ezt a titkos erőforrásunkat a következő imájában. Ez pedig nem más a leküzdhetetlen erő imája, és így szól:

" Imádkozom, hogy az Ő dicsőséges gazdagságából erősítsen meg engemet erővel az Ő Lelke által a bensőmben, hogy Krisztus lakjék a szívemben a hit által.

És imádkozom, hogy a szeretetben meggyökerezve és megerősödve erőt kapjak minden szenttel együtt, hogy megérthessem, milyen széles és hosszú, magas és mély a Krisztus szeretete, és megismerhessem ezt az ismeretet meghaladó szeretetet - hogy beteljesedjetek Isten egész teljességének mértékéig.

Annak pedig, aki mérhetetlenül többet tud tenni, mint amit kérünk vagy elképzelünk, a bennünk munkálkodó ereje szerint, neki legyen dicsőség az egyházban és Krisztus Jézusban minden nemzedéken át, mindörökkön örökké! Ámen."
Forrás : facts Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Arkangyalhívó Ima Magyarország Őrangyalához
  2022-10-25 21:48:36, kedd
 
  Magyarország Őrangyala Gábriel Arkangyal. Gábriel, akinek neve azt jelenti: Isten az én erősségem.

Üzenet ez most mindannyiunknak: isteni védelem alatt állunk, de a szabad akarat törvénye szerint Magyarország Őrangyalát kérnünk kell, hogy segítsen meg most minket:

Gábriel Arkangyal tárd ki a szárnyad, hogy ebben az időben óvjad, védjed hazánkat.

Burkoljon be fényed, védelmezzen minket, hogy a hitünk ereje oltsa ki félelmeink és a sötétséget.

Magyarország Őrangyala, állj oda most minden házhoz. Kérlek, hozz nekünk kegyelmet, hogy újra boldogan éljünk egy szebb világot.

Gábriel Arkangyal köszönjük a Fényed, mellyel újra visszahozod szívünkbe a reménységet.

Hozd el nekünk az isteni kegyelmet, óvd meg szeretett földünk és szeretteinket.

Adj erőt most azoknak, akik értünk munkálkodnak.

Segíts meg bennünket, hogy vége legyen minden rossznak.

Erősítsd szívünkben a szeretet és összefogás erejét, hogy mindenki emlékezzen most, hogy egymást átsegíthetjük minden bajon.

Gábriel Arkangyal tárd ki sugárzó szárnyad, s isteni fénnyel óvd, védd szeretett Hazámat!
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
2022 augusztus 20
  2022-08-19 23:18:20, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Miatyánk ima hatása a szervezetre
  2022-08-14 19:12:09, vasárnap
 
  Amiről sokan nem tudnak: ilyen hatással van a "Miatyánk" imádság az emberi testre!

A gyűlölet és a féltékenység a félelemből ered. És a félelemből számtalan rossz dolog születik, amelyek károsan befolyásolják az életünket. A félelem legjobb ellenszere a szeretet, a hit, a megértés, amelyek kivezetnek minket a sötétségből, és megszabadítják testünket a dühtől, amely az egész lényünket megmérgezi. Ennek véget kell vetni, mert különben többféle betegséggel fogjuk szembe találni magunkat.

Minden atom saját energiával rendelkezik, amelyek kölcsönhatásban vannak a Univerzum összes atomjával. A fizikai és lelki megtisztulás azért fontos, mert így sokkal több ideig tudunk egészségesek maradni.

Edgar Cayce szerint az endokrin mirigyeknek nagyon nagy szerepük van az egészség megőrzésében, ezért különösen oda kell figyelni erre a területre. A félelem, a düh, az irigység mind-mind olyan negatív érzelem, amely a sejtjeinkre, belső elválasztású mirigyeinkre, sőt szinte az összes szervünk működésére is károsan hatnak.

Cayce úgy tartja, hogy az agyalapi mirigy működése szorosan kapcsolódik a fényhez, és leginkább csendben képes fejlődni. A tobozmirigy szabályozza a fogantatást, a pajzsmirigyek akkor válnak aktívvá, mikor fontos döntést kell meghozni. A csecsemőmirigy a szívműködéssel kapcsolatos. A mellékvesék az érzelmi központunkat jelképezik. A Leydig-sejtek a férfi-nő kapcsolat egyensúlyára vonatkoznak.

A gyógyulást akkor érhetjük el, ha a csakrákat tisztító, pozitív energia áramlik át. Ezt rendszerint meditációval és/vagy imádkozással érhetjük el.
Miatyánk!

Cayce tanulmányaiban kifejtette, hogy a Miatyánk imádság mondása közben egyes szavak gyógyító mantrákként hatnak, tehát a rezgésszámuk megegyezik az előbb felsorolt mirigyek, sejtek rezgésszámával, így tisztulást, jobbulást idézve elő a szervezetben.

E szerint a:

"Mi atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved", a toboz mirigyre van jó hatással.
A "jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is", a pajzsmirigyekre hat.
A "mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma", ez a hormonális és szex csakrákra érvényes.
"És bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek", a mellékvesékre, azaz érzelmi központunkra van pozitív hatással.
"És ne vígy minket kísértésbe", ez a Leydig-sejtekre vonatkozik.
"De szabadíts meg a gonosztól", a mondat a csecsemőmirigyet érinti.
Végül a "Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké ámen" zárómondat a pajzsmirigyek, az agyalapi mirigy és a toboz mirigy tisztulását segíti elő.


Az imádkozás megváltoztatja az imádkozó mentális és fizikai testét. Cayce sok esetben az alternatív terápiákat javasolja, mint gyógyulási út, így beszél a fitoterápiáról, diétás terápiáról, agyagkezelésről, beöntésről, masszázsról, kristályterápiáról, színterápiáról, zeneterápiáról, aromaterápiáról és a hangterápiáról.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Ima Szent Ritához
  2022-07-16 23:51:16, szombat
 
 


XIII. Leó pápa 1900. május 24-én szentté avatta Ritát. Ünnepét május 22-én ünnepeljük. A szentté avatási szertartáson a lehetetlen ügyek védőszentje címet adományozták neki. Ebből fakadóan hogyha valami igazán nagy, szinte már lehetetlen kérésünk, kívánságunk van az Úrhoz, Szent Ritához érdemes fordulni közbenjárásért. A következő ima ebben segít nekünk...

Ó, a rászorulók szent védőszentje, Szent Rita, kinek szavai Urunk előtt szinte ellenállhatatlanok, akit a kegyelmek megadásában való bőkezűségedért a reménytelenek, sőt a lehetetlenségek szószólójának neveznek; Szent Rita. Kérlek hallgasd meg kérésem, mutasd meg Istennél való hatalmadat. Légy bőkezű hozzám, mint ahogyan oly sok csodálatos esetben voltál az emberiséghez, Isten nagyobb dicsőségére, saját áhítatod terjesztésére és a benned bízók vigasztalására. Ígérem, ha kérésem teljesül, dicsőíteni és áldani fogom neved örökké. Jézus Szentséges Szíve előtti érdemeidre és hatalmadra támaszkodva kérlek tehát, add meg, hogy... (itt említsd meg kérésedet). Ámen.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Betegek világnapja
  2022-02-11 22:38:30, péntek
 
 II. János Pál kezdeményezésére 1993-tól február 11. A BETEGEK VILÁGNAPJA.

IMA A BETEGEKÉRT : Hatalmas Istenünk, emberi gyarlóságunknak erős gyámola s oltalmazója. Kezedben vannak életünk határai: könyörgünk ezért Fölségednek beteg szolgálóidért. Vigasztald őket, bátorítsd és erősítsd, hogy jónéven vegyék, és csendesen szenvedjék el ,,látogatásodat". Gyógyítsd meg őket szent nevedért a rájuk bocsátott csapásból: hogy megismerve hozzájuk való jóvoltodat, méltó hálát adjanak irgalmasságodért és az őket ért szenvedések ellenére megerősödjenek szeretetedben. Óh, áldott Jézus, Te legyőzted a halált, légy segítségére beteg szolgáidnak, aki az Atyával és a Szentlélekkel élsz és uralkodsz mindörökkön örökké.
( Forrás : Keresztény Magyarország Portál/ alapforrás : Pázmány Péter : Betegekért )

PázmányPéter : Betegekért ( eredeti szöveg )
Hatalmas Isten, emberi gyarlóságnak erős gyámola és oltalmazója, ki kezében vannak életünk határi: könyörgünk felségednek a te beteg szolgáidért: vigasztald őket, bátorítsad és erősítsed, hogy jó néven vegyék és csendesen szenvedjék látogatásidat. Gyógyítsd meg őket, szent nevedért, a reájok bocsátott csapásból, hogy megismérvén hozzájok való jóvoltodat, méltó hálát adjanak irgalmasságodért, és atyai ostorozásod által öregbüljenek szerelmedben és félelmedben.

Ha pedig véghetetlen bölcsességed szerént hasznosbnak látod az ő mostani kimúlásokat: adj Szentlelket nékik, hogy az igaz penitencia által, bűnök bocsánatját nyerhessék, és teelőtted kedves kimúlások légyen e világból. Adjad szent malasztodat nékik, hogy megismérjék a testi nyavalyáknak és csapásoknak ostorit atyai kezedből származni. Mivel akaratod nélkül csak hajunk szála sem eshetik el, és azért ostorozsz minket, hogy bűneinkből tehozzád térjünk, ki igaz élet és igaz boldogság vagy. Oh áldott Jézus, ki meggyőzted a halál fulákját, légy segétséggel beteg szolgáidnak. Ki az Atya és Szentlélek Istennel egyetemben élsz és uralkodol. Amen.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Fohász Istenhez
  2020-09-21 21:56:43, hétfő
 
  Ó, Istenem szívünk nagyon mélyre süllyedt
és eltávolodott Tőled,de mégis össze van kapcsolva a
Te szíveddel.
szívünk ingadozik közötted és a sátán között.
Mentsd meg a fenyegető veszélytől!
Mindig amikor ingadozik a jó és rossz között,áraszd
el fényességeddel, hogy a jót válassza.

Ne enged, hogy kettős szeretet legyen bennünk,
hogy kettőség legyen bennünk.
Ne engedd, hogy egyszerre lakjon bennünk
az igazság és a hazugság,a szeretet és a gyülölet,
az alázat és a büszkeség.

Segíts bennünket, hogy a gyermek bizó szívével
emelkedjünk hozzád.
Add, hogy szívünk békével teljen el,amely
után vágyódunk.

Szent akaratod és szereteted találjon lakhelyet
szívünkben, akik legalább a Te gyermekeid akarunk lenni.
Ha pedig eltávolodunk Tőled, akkor juttasd eszünkbe a mi
előző vágyunkat utánad,hogy újból
befogadhassunk Téged.

Megnyitjuk neked szívünket,hogy szent szereteted lakozzon
benne. Megnyitjuk neked lelkünket, hogy szent
kegyelmed könyörüljön rajtunk.

Add, hogy világosan felismerjük bűneinket
és tudatosítjuk magunkban a bűn szennyét.

Istenem, a te gyermekeid akarunk lenni,
alázatosak,odaadóak,igazi kedves gyermekek,
olyanok amilyeneknek a Menyei Atya szeretne bennünket
látni.

Segíts nekünk Jézus,testvérünk,hogy Atyádnak
-szótfogadó,jó gyermekei legyünk.
Bizony néha nem tudjuk megkülönböztetni a jót a rossztól.
Segíts bennünket,hogy megértsük
mit kaptunk az Atyánktól
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Fohász
  2020-06-09 11:51:37, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Betegek világnapja
  2020-02-11 08:03:07, kedd
 
 II. János Pál kezdeményezésére 1993-tól február 11. A BETEGEK VILÁGNAPJA.

IMA A BETEGEKÉRT : Hatalmas Istenünk, emberi gyarlóságunknak erős gyámola s oltalmazója. Kezedben vannak életünk határai: könyörgünk ezért Fölségednek beteg szolgálóidért. Vigasztald őket, bátorítsd és erősítsd, hogy jónéven vegyék, és csendesen szenvedjék el ,,látogatásodat". Gyógyítsd meg őket szent nevedért a rájuk bocsátott csapásból: hogy megismerve hozzájuk való jóvoltodat, méltó hálát adjanak irgalmasságodért és az őket ért szenvedések ellenére megerősödjenek szeretetedben. Óh, áldott Jézus, Te legyőzted a halált, légy segítségére beteg szolgáidnak, aki az Atyával és a Szentlélekkel élsz és uralkodsz mindörökkön örökké.
( Forrás : Keresztény Magyarország Portál/ alapforrás : Pázmány Péter : Betegekért )

PázmányPéter : Betegekért ( eredeti szöveg )
Hatalmas Isten, emberi gyarlóságnak erős gyámola és oltalmazója, ki kezében vannak életünk határi: könyörgünk felségednek a te beteg szolgáidért: vigasztald őket, bátorítsad és erősítsed, hogy jó néven vegyék és csendesen szenvedjék látogatásidat. Gyógyítsd meg őket, szent nevedért, a reájok bocsátott csapásból, hogy megismérvén hozzájok való jóvoltodat, méltó hálát adjanak irgalmasságodért, és atyai ostorozásod által öregbüljenek szerelmedben és félelmedben.

Ha pedig véghetetlen bölcsességed szerént hasznosbnak látod az ő mostani kimúlásokat: adj Szentlelket nékik, hogy az igaz penitencia által, bűnök bocsánatját nyerhessék, és teelőtted kedves kimúlások légyen e világból. Adjad szent malasztodat nékik, hogy megismérjék a testi nyavalyáknak és csapásoknak ostorit atyai kezedből származni. Mivel akaratod nélkül csak hajunk szála sem eshetik el, és azért ostorozsz minket, hogy bűneinkből tehozzád térjünk, ki igaz élet és igaz boldogság vagy. Oh áldott Jézus, ki meggyőzted a halál fulákját, légy segétséggel beteg szolgáidnak. Ki az Atya és Szentlélek Istennel egyetemben élsz és uralkodol. Amen.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
Csángó himnusz
  2018-12-11 21:32:58, kedd
 
  Csángó magyar, csángó magyar, Mivé lettél, csángó magyar. Ágról szakadt madár vagy te, Elvettetve, elfeledve.
Egy pusztába telepedtél, Melyet országnak neveztél De se országod, se hazád, Csak az Úristen gondol rád.
Idegen nyelv béborítja nyom, Olasz papocskák nyakadon. Nem tudsz énekelni, gyónni, Anyád nyelvén imádkozni.
Én Istenem hova leszünk? Gyermekeink, s mi elveszünk! Melyet apáink őriztek, Elpusztítják szép nyelvünket!...
Halljuk, áll még Magyarország, Úristenünk, te is megáldd! Hogy rajtunk könyörüljenek, Elveszni ne engedjenek.
Mert mi is magyarok vagyunk, Még Ázsiából szakadtunk. Úristen, sorsunkon segíts, Csángó magyart el ne veszítsd!!

Énekelve : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fohászok  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 51 
2022.10 2022. November 2022.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 318 db bejegyzés
e év: 2920 db bejegyzés
Összes: 46486 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 320
  • e Hónap: 63833
  • e Év: 885043
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2022 TVN.HU Kft.