Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
Kivánság varázslat!
  2014-01-03 12:26:50, péntek
 
  Ezt a varázslatot már a régi korokban is használták a vajákos asszonyok,ha azt szerették volna,hogy a kivánság viszonylag rövid időn belül teljesüljön.Most rajtad a sor. Ha valamit nagyon szeretnél,hogy teljesüljön,varázsolj!

Hozzávaló:
1 papirlap
toll,vagy ceruza
fehér gyertya
Előkészület:
Mielőtt bármibe is belefognál,tisztitsd meg,a gondolataidat minden negativ energiától.Ha ugy érzed,hogy szükség van rá,inkább zuhanyozz le ezzel is szimbolizálva a megtisztulást.

A varázslat:
Fogd a papirlapot és rajzolj egy ötszöget a közepére.Próbáld egy-két szóval megfogalmazni a kivánságodat,és ird bele ezeket a szavakat az ötszögbe.Közben folyamatosan gondolj a kivánságra,és arra,hogy mennyire szeretnéd,hogy valóra váljon,Ha ezzel megvagy,hajtsd félbe kétszer a papirlapot.Gyujtsd meg a gyertyát és csepegtess a lapra egy kis viaszt ezzel megpecsételed.Fujd el a gyertyát!

Három napon át hagyd a lepecsételt papirt olyan helyen,ahol sokat tartózkodsz.pld. fürdő,háló szoba stb.Minden egyes napon ismételd el a kivánságodat.

A harmadik napon gyujtsd meg ujra a gyertyát,és égesd el a megpecsételt papir lapot.Várd meg amig hamuvá válik,és szórd szét a hamvakat az ablakból.
Ezután már csak figyelned kell,nehogy elmenj olyasmi mellett,ami igenis fontos lehet számodra.Kivánságod hamarosan valóra válik!!!
A varázslat működik,ezért kizárólag saját felelősségedre próbáld ki!!!



 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
A mágikus tűz
  2014-01-03 07:42:58, péntek
 
 




A tüzet ősidók óta tiszteli és féli az ember. Tűzzel kapcsolatos ősi mágikus szertartásokkal, rítusokkal, hiedelmekkel a világ összes népe rendelkezik.

A tűznek az emberiség kezdetektől fogva mágikus erőt (varázserőt) tulajdonít. Tisztító, bajelhárító, gyó- gyító és termékenységvarázsló tulajdonságai jelen- nek meg a vele kapcsolatos egyetemes szokás- anyagban.

Mára már alig követhetők nyomon a civilizált ember életében a tűzzel kapcsolatos ősi eljárások. Ha meg is maradtak valamilyen formában, eredeti funkciójukat vesztve, módosult tartalommal élnek tovább.

A tűzzel kapcsolatos mágikus eljárások, rítuselemek a középkori egyház tiltása ellenére is fennmaradtak a népi szokásanyagban. Az egyház a tüzet felvette szentelményei közé. A tűzzel kapcsolatos szokások egyházi jelleggel bővültek és ezáltal új tartalmat is kaptak. Az eredeti hiedelmek az egyházival pár- huzamosan még továbbéltek, majd átformálódtak.

A magyar népi hitvilág nem rendelkezik egy egy- séges, tűzzel kapcsolatos hiedelemkörrel. A tűz megszemélyesítése bár előfordul, de ez nem jelenti azt, hogy a magyarság természetfölötti hatalmas- ságként (istenségként) képzelte volna el a tüzet. Általánosan elterjedt tűzzel kapcsolatos cselekmé- nyek és tilalmak viszont bőven előfordulnak, ame- lyekből kitűnik a magyarságnak tüzet tisztelő, másik oldalon a tűztől való félelmének ősi hite.

Népszokásaink, legnagyobb ünnepeink, jeles nap- jaink, az emberélet fordulói mind-mind tartalmazzák a tűz tiszteletével kapcsolatos, a tűz mágikus erejébe, főleg tisztító, bajelhárító és gyógyító erejébe vetett egyetemes ősi hitet.

Az egész magyar nyelvterületen ismert, hogy a tüzet nem szabad szidni és nem szabad bele szemetet dobni. A tüzet szentnek és tiszta helynek tartották. Ugyanakkor az egyébként el nem dobható tárgyakat a tűzbe kellett helyezni. Ilyenek voltak pél- dául a húsvéti kalács morzsái, a húsvéti szentelt tojás héja, a karácsonyi morzsa, haj- és körömhulladék.

Az egész magyar nyelvterületen szintén elterjedt szokás volt a tűz etetése. Kenyérsütés előtt egy kis lisztet szórtak a tűzbe, vagy a kenyér kiszakajtásakor egy marék tésztát dobtak bele. A főzés közben leesett ételt is a tűzbe dobták. Szokás volt még az első falatot a tűznek adni.

Vihar, jégeső esetén a tűzbe szentelményeket (tömjén, barka, gyertya, búza) dobtak, hogy a baj elkerülje a házat. A tűz morgásának csillapítására sót, lisztet szórtak a lángokba, vagy beleköptek. Néhol viszont a tűzbe köpés, ill. a liszt- és sószórás tilos volt.






Szenteled fel otthonodat a szeretet templomává.

Rakd ki a szoba vagy a ház négy sarkába a négy őselem jelképét: a levegő képében tömjént; a földében sót, kristályt vagy cserepes növényt; a tüzet egy gyertya szimbolizálja; a vizet egy teli kancsó vagy pohár. Válassz ki olyan szimbólumokat, amelyek a te angyalod jelenlétét idézik, például egy kristályt vagy egy képet, és helyezd azt a neki szentelt oltárra.

Ne feledkezz meg a háláról sem, legyen minden munkád a nap folyamán Isten szolgálatává azáltal, hogy szüntelenül hálát mondasz Neki szeretett otthonodért.



GYertyák színei és tulajdonságai



Fehér: védelem, megtisztulás, béke.
Piros: védelem, erő, egészség, szenvedély, bátorság.
Világoskék: gyógyítás, gyógyulás, türelem, boldogság.
Sötétkék: változás, lelki élet.
Zöld: pénz, termékenység, növekedés, gyarapodás, munka.
Sárga: értelem, vonzerő, tanulás, jövendölés.
Barna: állatok gyógyítása.
Rózsaszín: szeretet, barátság.
Narancs: energiák serkentése.
Lila: erő, hatalom, gyógyerő, átszellemülés, meditáció.



Színek jelentés, intelmek, ... stb.

A gyertyákról..


A gyertyákról sok mindent...

A gyertyák színeinek jelentősége;



Fehér

* az Istennő
* Felsőbb én
* Tisztaság
* Béke
* Szüzesség
* helyettesíti bármelyik másik színt

Fekete

* kötés
* éleslátás
* védelem
* visszaveri a negatív energiákat

Barna

* különleges jóindulat
* barátságok befolyásolására

Ezüst

* az Istennő
* asztrális energia
* női energia
* telepátia
* előrelátás
* intuíció
* álmok

Bíbor

* harmadik szem
* pszichikus képességek
* rejtett tudás
* magas beosztásban lévő emberek befolyásolására
* szellemi erő

Kék

* VÍZ
* bölcsesség
* védelem
* nyugalom
* jószerencse
* leblokkolt kommunikáció feloldására
* szellemi inspiráció

Zöld

* FÖLD
* fizikai gyógyulás
* pénzügyi siker
* a Földanya
* fa- és növénymágia
* növekedés
* személyes célok

Rózsaszín

* vonzalom
* románc
* törődés
* gondozás
* bolygó iránti jóakarat

Piros

* TŰZ
* szenvedély
* erő
* gyors cselekvés
* hivatásbeli célok
* testi/nemi vágy
* hajtóerő
* túlélés
* a Hold vére

Narancssárga

* általános siker
* ingatlanügyletek
* törvényes dolgok
* igazság
* eladás

Réz

* szakmai előremenetel
* üzleti termékenység
* hivatásbeli manőverek
* szenvedély
* pénzügyi célok

Arany

* az Isten
* támogatás elnyerése
* a férfias erő
* boldogság

Sárga

* LEVEGŐ
* intelligencia
* a Nap
* memória
* logikai képzelőtehetség
* tanulás gyorsításához
* mentális blokkok feltöréséhez





Ezek az intelmeim, olvasd végig, ha nem akarsz csalódni...



Az oltár
Bármit használhatsz oltárként, aminek lapos a teteje. A terítő lehet pl. fehér színű, hiszen a fehér szín jó minden cél érdekében. Annak ellenére, hogy néhány mágia előírja egy bizonyos szín használatát, ezek közül bármelyiket használhatod. Légy kreatív! Tartsd szem előtt, hogy a gyertyamágiát általában sűrített területeken művelik, úgyhogy nem árt a dolgaidat annyira leegyszerűsíteni, amennyire csak tudod, különösen, ami a gyertyatartókat illeti...

Füstölés
Vannak néhányan, akik szerint a füstölés elengedhetetlen a gyertyamágia során. A füstülő fajtáját előírhatja egy különleges varázsige, de használhatsz más illatokat is. Van, aki a Háromkirályok illatait használja, van, aki a herbénát.
A füstölő a LEVEGŐT szimbolizálja. A füstje pedig magával viszi gondolatainkat az univerzumba.


Tisztítás és felszentelés
Ez egy nagyon fontos lépés, és semmiképp nem lenne szabad kihagyni. A tisztítás során eltávozik minden negatív energia, amely útja során a gyertyára tapadt. Célunk, hogy a gyertya annyira mentes egyen minden szellemi törmeléktől, amennyire csak lehet. Merítsd a gyertyát tengeri sóba, és kérd az Urat és Úrnőt, hogy áldják meg. A kérésnek vannak leírt, létező formulái, de az a legjobb, ha a szívedből jön.

A gyertya megtisztítása
A gyertya olajjal való megtisztítása legalább olyan fontos, mint a többi lépés. Bármilyen olajat használhatsz, vagy amit kér a varázslat leírása. Van, aki a lótuszolajat részesíti előnyben. Ami fontos, az a megtisztítás iránya:
* ha azt akarod, hogy valami közeledjen hozzád, akkor az olajat a gyertyán lefelé irányuló mozgással oszlasd el a tetejétől a közepéig, aztán az aljától a közepéig.
* ha azt akarod, hogy valami távolodjon tőled, akkor az olajat a gyertya közepétől kezdve oszlasd el a végek felé. Sose mozgasd a kezed oda-vissza, mert a célod meghiúsul.
A megmaradó olajat a kezedről kend a harmadik szemedre és a mellcsontodra, majd mondd a következőket:
" Az Úr és az Úrnő nevében megtisztítom és felszentelem ezt a gyertyát. Égése során erejével a Fényt szolgálja."
Majd mondd ki a szándékodat vagy a célodat, amiért a gyertyát használod.

Vésések
Ha vésni akarsz a gyertyába, használhatod hozzá az Athamédat. Általában ugyanaz a célja, mint a gyertya megtisztításának:
* ha azt akarod, hogy valami közeledjen hozzád, akkor a gyertya tetejétől a közepe felé, majd az aljától a közepe felé kell írnod.
* ha elűzni kívánsz valamit magadtól ,akkor a gyertya közepétől a végek felé kell írnod.



Színek, nem csak gyertyákhoz;

Sárga:
Az örök fény, a felség, a hatalom kifejezője, a közvetítés jelképe emberek és istenek között.
A világos- vagy aranysárga a hit, a jóság, az intuíció, az intellektus színe. A narancssárgába hajló sárga a Nap, a melegség szimbóluma; az isteni szeretet, a bölcsesség színe; a zöldessárgát viszont a halálhoz, az irigységhez, a hitszegéshez társították.
A buddhizmusban a lemondás, a vágytalanság, az alázatosság, a szerzetesek színe.
Kínában a Föld, a középpont színe. Eredetileg császári szín volt - csak annak volt szabad sárga ruhát viselnie, aki a császári családhoz tartozott -, később az előkelőség kifejezője lett.
A keresztény hagyományban is megjelenik a sárga szín többértékűsége: lehet a szentség, a felfedett igazság kifejezője, ugyanakkor a sötétsárga az eretnekség, az árulás színe.

Narancssárga:
Átmeneti szín a piros és a sárga között; a szellem és a libidó egyensúlyát jelképezi.
Kinában és Japánban a szeretet és a boldogság színe. A buddhista szerzetesek ruhájának színeként a láng, a megvilágosodás fénye, az isteni szeretet kinyilatkoztatása.
A zsidó hagyományban a ragyogás és a pompa színe.

Piros:
Éppúgy lehet az élet, mint a halál jele; mindkét esetben a vérrel asszociálható.
A nemiség szimbóluma, a libidó színe.
A történelem előtti időkben a halottak mellé vörös színű port szórtak a temetkezési szertartás során. Ókori babona, hogy apotropaikus erejű, megóv a démonoktól és a veszélyektől.
Az egyiptomiak befestették fáikat, barmaikat, vagyontárgyaikat pirosra, hogy megvédjék a tűztől és más károktól, s hogy termékenyek legyenek.
A zsidók ajtófélfáikat az áldozati bárányok vérével festették meg, hogy megóvják házaikat a tíz csapás öldöklő angyalától.
Görögországban vörös leplet borítottak a holtakra, ezzel jelképesen áldozattá avatták, hogy kibékülve az alvilágiakkal, lejuthasson birodalmukba.
Az antikvitásban a szeretet, a szerelem, a szenvedély kifejezője; Rómában a menyasszony tűzpiros fátylat visel, ez a flammeum.
Erő-, tűz- és hatalom-jelképként is szerepel.
A zsidó és keresztény hagyományban a komolyság, a fenség színe.
Az Újszövetségben a bűn, az engesztelés, a vezeklés és az áldozat színe.
Negatív jelentése a testi szenvedélyek megbélyegzéséhez kapcsolódik, a skarlátvörös a "nagy babiloni parázna" színe.
A piros lámpás házak színeként a paráznaságra utal.
Az alkimisták kemencéjét jelképezi, valamint a "Nagy Mű" harmadik fokozatát.
Az európai népszokásokban a húsvéti piros tojás a termékenység jelképe.

Lila:
A mértékletesség színe.
Egyensúly a föld és ég között (a hajnali és az esti ég színe), az értelem és a vágy, a bölcsesség és az érzelmek között.
Jelenthet intelligenciát, tudást, vallási áhítatot, szentséget, alázatosságot, bűnbánatot, fájdalmat, nosztalgiát.
A rómaiaknál Jupiterhez kapcsolódik.
A kereszténységben a papi törvények, az autoritás, az igazság, a böjt, a szomorúság és a várakozás kifejezője.

Kék:
Az égbolt, a tenger színe; a megfoghatatlanság, a végtelenség, a transzcendencia szimbóluma.
Az intellektus, az elmélkedés, a megnyugvás kifejezője, amely a képzelet és a szürrealitás világához is kapcsolódhat.
Az égi istenekre utalva az emberfeletti, mennyei hatalom kifejezője, ebben az értelemben a földi szenvedélyeket jelző vörös ellentéte.
A keresztény szimbolikában az angyalok, valamint Szűz Mária színe.
A világi uralkodók színeként hatalmuk égi eredetére utal.
Míg a nappali ég vakító kékje maszkulin jelentésű, addig az éjszaka sötétkékje a feminin principiumra utal.

Zöld:
A tavasznak, a természet megújulásának, a növekvő életnek a kifejezője.
Különösen az örökzöld növényekhez kötődik termékenységi és halhatatlanságot kifejező szimbolika.
A színskála "közepén" áll, kiegészítő színe a piros, s mivel a kék és a sárga elegye, jelöli egyben a színek hármasságát. Ebből adódik kétértékűsége is: lehet a fiatalság, a remény, a boldogság, ugyanakkor a változás az átmenetiség, a féltékenység jelölője.
Meleg és hideg, égi és földi keveréke.
Lehet az éretlenség, a tapasztalatlanság és naivság jelképe.
A kereszténységben a halhatatlanság, a feltámadás színe, az Erények közül a Reményé.
Negatív jelentése: méreg, halál, a gonosz rontó ereje. A sátánt gyakran ábrázolják zöld testtel és szemmel.
Az iszlám hagyományban a Prófétára és a Paradicsom ígéretére utal.
Az alkímiában a zöld kő az aranyhoz való átmenetnek felel meg.

Barna:
A föld színe, ebből adódik anyaság karaktere.
Mint anyagi szimbólum, az ösztönszféra kifejezője.
Már az ókorban felveszi a vezeklés, az egyszerűség, az alázat értelmet.
A középkorban az alábbi jelentések tartoznak hozzá: hallgatagság, az evilági hívságok megvetése, szegénység; ezért lesz a ferences szerzetesrend öltözetének színe.



Szürke:
A hamu és a köd színe, ezáltal a szomorúság, a melankólia, az unalom, a fásultság, az egyhangúság jelképe.
A keresztény szimbólikában a test halálát és a lélek halhatatlanságát jelképezi. Ebben az értelemben vált az egyházi közösségek, a rendek megkülönböztető színévé.
A szürke a színek ellentéteként a semlegességet, a hétköznapiságot jelenti.

Arany:
A napfény, az isteni hatalom, a megvilágosodás, a halhatatlanság, a dicsőség jelképe.
Az összes napistent, a vetés és aratás isteneit, a beért termést szimbolizálja.
A kereszténységben, az ikonfestészetben és a román kor nyugati festészetében az arany háttér a transzcendens szférára, a mennyei birodalomra utal az arany dicsfény, a glória pedig a megdicsőült szentekre.
Az ezoterikában a szoláris asztrál színe.

Ezüst:
Utalhat a kereskedelemre és a pénz hatalmára.
Az egyiptomi mítoszok szerint Ré napisten csontjai ezüstből vannak.
Kínában a legértékesebb fémnek tartották; a Tejútat "ezüstfolyónak" nevezték.
A görög-római mitológiában a második világkorszak az ezüstkor, amely az aranykor boldog világával szemben a hanyatlás kezdete.
Míg a királyok féme az arany, a királynőé az ezüst.
Az ezoterikában a lunáris asztrál színe.

Fekete:
Az ősi sötétség, a káosz, az éjszaka, a feneketlen, titokzatos mélység, a világűr jelképe.
A színekben kifejeződő élet ellentéte, a halál szimbóluma.
A lemondás színe, a gyász kifejezője; számos hagyományban a gonosz erőkhöz kötődik.
Az ókorban az alvilág isteneihez társult, pl. Hádész-Plútón, Hekaté, Ozirisz színe.
A kereszténységben egyrészt a halál és a gyász színe, másrészt a bűn, a pokol, a bűnhődés jelképe.
A világtól, az élettől való elfordulást, az alázatot is kifejezte, ezért a papok és a bencés szerzetesek ruházatuk színéül választották.
Az alkímiában a szín hiánya, a Nagy Mű első foka, a bomlás, az erjedés, a pokolba való alászállás jelképe.



Fehér:
A Fény, a tisztaság, a differenciálatlanság, a transzcendencia, a tökéletesség, az egyszerűség jelképe.
Lunáris szín, a női princípium szűzi aspektusát jelzi.
Az égi istenek állatainak színe, így pl. Zeusz, mint fehér hattyú; a Buddha születését jelző álom elefántja; a Szentlélek galambja.
A fehér szoros kapcsolatban áll a halállal és az ehhez kapcsolódó rituális tárgyakkal (halotti lepel, gyertya), jelképezi a szellemeket és a kísérteteket.
A hinduizmus Kozmikus Tojásának színe, amely az állandóság és örökkévalóság megvalósulása.
Kínában a gyász színe. A fehér tigris az őszre, az érett életkorra utal, maszkokon pedig a ravaszságot jelzi.
A fehér virág a gyermekáldást jelenti.
Ártatlanság értelemben jelenik meg Athénban, ahol az Areioszpagosz bírái fehér kövekkel szavaztak a vádlott felmentése mellett.
A keresztény hagyományban az öröm és a vigasság hordozója. A szentséghez, Istenhez tartozó szín, valamint a feltámadás színe.
A fehér ruha a tisztaságot, a szüzességet, a lélek győzelmét jelenti az anyag felett.
A béke és a jóakarat kifejezője; erre utal Noé fehér galambja és a békekövetek fehér zászlója.
A három Erény közül a Hit jelképe.



Gyertyamágia

Különleges gyertyák.

A varázslás egyik legfontosabb kelléke a gyertya. Alig van olyan gyakorlat, amelyhez ne volna szükségünk valamilyen gyertyára, de létezik külön gyertyavarázs is, amihez viszont egyetlen más kellék sem szükségeltetik.

Általában az adott varázslás kulcsszavait illetve a kíváncsiságainkat szoktuk a gyertya oldalára karcolni, ezzel erősítve a kívánt hatást. Ez akkor a legsikeresebb, ha spirálalakban írunk egy hengeres gyertyára, csakhogy nem mindegyik varázslathoz alkalmas s henger alakú gyertya.

A pénzügyi természetű, az otthonra és a családra vonatkozó varázslatokhoz például a négyszög alakú gyertyák a legalkalmasabbak, míg a kreativitással és a kommunikációval kapcsolatos gyakorlatokhoz háromszög vagy henger alakú gyertyát használjunk.

A gyertya oldalára írt szöveget (pl.: szerelem) megfogalmazhatjuk anyanyelvünkön vagy használhatunk valamilyen titkos esetleg idegen ábécét is, már ha ismerünk ilyet.

Nagyon fontos a felhasznált gyertyák színe ugyanis mindegyiknek más a jelentése.

FEHÉR - a tisztaság, az igazság, az ártatlanság színe. Eltávolítja a negatív gondolatokat, energiagyűjtésre is kiváló.

VÖRÖS - a szerencse, a lelkesedés, az egészség, az erő, a vér és az érzelmek színe. Használjuk a szerelemmel, szexszel, energiával, egészséggel kapcsolatos gyakorlatoknál.

NARANCS - a közeli kapcsolatok, a család színe. Általában magánéleti problémák helyrehozásához használjuk.

SÁRGA - az intellektus, a kreativitás az életöröm színe. Munkával, alkotással összefüggő varázslatok kelléke.

ZÖLD - a gyógyulás színe. Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, a szellem békéjével, a reménnyel, a bizalommal, a sikerrel, szerencsével, bőséggel is.

KÉK - az utazással, az igazság, az ihlet, az egészség, a bölcsesség, a lelkesedés és a remény színe. De használják a vállalkozók, a szerelmesek is. A kék egyben a védelem színe, óvóvarázslatoknál szinte elengedhetetlen.

INDIGÓ vagy MÉLYKÉK - az otthon, a család, a biztonság, a gondolkodás, a felelősség színe. A mások megsegítésére vonatkozó varázslat kelléke.

BÍBOR - az intelligencia, a tudás, a filozófia és a spirituális színe. Tanulásához és pihenéshez használjuk. Iskolai siker, előmenetel ügyében nélkülözhetetlen.

RÓZSASZÍN -a romantika, a szerelem, a pénzügyi siker, az üzlet színe. Tiszta, becsületes, egyenes szín, a nemes szándékok, a gyengédség, hűség jele.

BRONZ - mások megsegítésének színe, mint a mélykék, de ez egyetemes érvényű.

EZÜST - a belső fejlődés, a növekedés jele. Kapcsolatban áll az okkultizmussal, a művészetekkel és a szépséggel.

ARANY - általános szín; akkor használjuk, ha életünkben sorsdöntő változást szeretnénk előidézni. Ezen kívül összefüggésben áll a pénzel is.

BARNA - a föld, a tulajdon, a szomorúság jele. Ingatlannal kapcsolatos varázslatoknál és hibáink kijavításához használjuk.

FEKETE- a tudás színe. Titkok, rejtélyek felderítésének, az igazság feltárásának kelléke.

Ha a fentiek alapján nem tudjuk eldönteni, hogy aktuális varázslatunkhoz milyen színű gyertyára van szükségünk, akkor használjunk fehéret. A fehér gyertya bármilyen célra felhasználható. Nem elég azonban gyertyánk színét helyesen megválasztani, mert a gyertyának kapcsolatban kell állnia személyes életösvényünkkel is. Ehhez persze tudnunk kell, hogy mi is az az életösvény...

AZ ÉLETÖSVÉNY- Életösvényünket úgy határozzuk meg, hogy összeadjuk születési évünk, hónapunk és napunk összegét, majd az így kapott szám számjegyeinek összegét összeadjuk, amíg egy számjegyű összeget nem kapunk. Két kivétel van a 11 és a 22-es számot tovább már nem szabad boncolni, hogy végül 2-t vagy 4-et kapjunk. Példa: 1960. június 30. Most ezeket összeadjuk: 1+9+6+0+6+3+0=25. Ez még mindig nem egyszámjegyű, ezért 25 is össze kell adni: 2+5=7. Tehát az életösvényének száma 7. Minden életösvény száma utal egy színre:

1- vörös. 2-narancs. 3 - sárga. 4 -zöld. 5 - kék. 6 - indigó (mélykék). 7 - bíbor. 8 - rózsaszín. 9 - bronz. 11 -ezüst. 22 - arany.

Ha életvezetésünkkel, sorsunkkal kapcsolatos varázslatot gyakorlunk, mindig az életösvény-számunknak megfelelő színű gyertyát használjuk.


GYERTYAVARÁZS

A megfelelő gyertyát üzenetünk küldésére, kívánságunk közvetítésére használjuk. Úgy mondják ezt, hogy eljuttatjuk a kozmoszba, hogy megtalálja azt a hatalmat, amely képes teljesíteni óhajunkat.

Ehhez először is ki kell választani a megfelelő színű gyertyát, amelyet olívaolajba mártott puha szövetdarabbal alaposan megtisztítunk. Mindig a gyertya közepétől a két vége felé töröljük az olajat, először felfelé, majd lefelé. Ezzel a módszerrel eltávolítjuk a gyertyáról a gyártás és tárolás közben rárakódott negatív kötődéseket.

Ha a tisztítással elkészültünk, megáldjuk a gyertyát. Bal tenyerünkbe helyezzük jobb tenyerünket, és ebbe állítjuk a gyertyát, így egy enegiakört hozunk létre. Csukjuk be a szemünket, gondoljunk kívánságunkra és köszönjük meg a gyertyának közvetítő szerepét.

A gyertyát este, sötétedés után érdemes meggyújtani egy tiszta kendővel leterített asztalon. Oltsunk el minden más fényt a helyiségben és üljünk olyan helyre, ahonnan közvetlenül a lángba nézhetünk. Miközben a füst felfelé száll, gondoljunk arra, miképpen viszi kívánságunkat a megfelelő hatalomhoz. Addig üljünk így, amíg figyelmünk el nem vonja valami, például fáradtság. Ezután ujjunkkal oltsuk el a lángot (de soha ne fújjuk el!), majd másnap ismételjük meg a gyakorlatot. Ismételjük ezt addig, amíg el nem fogy a gyertyánk.


Tárgy erővel való felruházása

Hogy legyen ereje xy tárgyamnak?

Pálca /vagy tárgy/ erővel felruházása;





Szertartás;

Teríts le egy kendőt, vagy bármit, amin van kacskaringós szimbólum.

Ezután tegyél a közepére egy gyertyát, amit tegyél körbe 3 füstölővel!!!

Sötétísd el a szobát, csak a ygertya és a füstölő égjen!!

Ezután írj egy igézetet, rímeljen!!

Ez is lehet;

Ég erői, hallgassatok rám,

Ezt a tárgyat erővel felruháznám!

Segítsetek nekem, hogy könnyebb legyen,

Megsértem ezért mindkét kezem.

Tegyetek e tárgyba varázserőt,

Erőm ide beleszálljon,

Ne múljon el soha!

Köszönöm!

Ez, de átírhatod!! Szóval, ismételd el ezt 3szor, aztán köszöndd meg!!



Ha érzel valami különlegeset, fújd el a gyertyát!!

Tipp

Angyal praktikák

ÁLMODJUK AZT, AMIT SZERETNÉNK!
Ezt a feladat nem olyan egyszerű, mint az álomital készítése, mert némi akaraterőt igényel. Szerencsés embertársaink képesek arra, hogy az elalvás előtt gondolatban maguk előtt lejátszott, elképzelt jeleneteket folytassák tovább álmukban. A kevésbé szerencsések általában az esti horrorfilmen idézik fel éjszaka, azzal az apró különbséggel, hogy magukat képzelik a szerencsétlen, üldözött főhős helyébe. De bármit álmodjanak is, mindkét esetben azonos módszerrel értek el eredményt. Nevezetesen azzal, hogy erősen koncentráltak valamire, amitől szerettek volna álmodni (vagy a horrorfilmek esetében el akarták kerülni, hogy az ismerős képek felbukkanjanak álmukban.) A koncentrálás képességét pedig mindannyian el tudjuk sajátítani némi gyakorlással.
A módszer lényege, hogy ne egész jelenet sorra gondoljunk (legalábbis eleinte, amíg nem rendelkezünk kellő gyakorlattal), csupán egy-egy képre. Alkossunk szimbólumokat, határozzuk el magunkban, hogy egy-egy kép mit jelent. Például, ha madarat képzelünk magunk elé, az az utazással összefüggő álmot jelképezi, az ünneplő tömeg sikerünkre utal, a ház az életünket, egészségünket jelenti, stb. gondolunk ezekre a szimbólumokra naponta többször is, ismételjük el magunkban jelentésüket, hogy agyunk megjegyezze a képekhez tartozó álmokat. Elalvás előtt aztán idézzük fel azt a szimbólumot, amelyhez tartozó álmot szeretnénk álmodni éjszaka, koncentráljunk rá erősen és lehetőleg ezzel a képpel merüljünk álomba.
Természetesen előfordulhat, hogy az első napokon nem sikerül a gyakorlat, és mégsem arról álmodunk, amiről szeretnénk, de ne csüggedjünk, a siker előbb-utóbb garantált. Addig kell gyakorolnunk nap, mint nap, míg eredményt érünk el. Van, akiknél ehhez elegendő néhány nap, van, akiknek hetekre, sőt hónapokra van szüksége. Attól függ, mennyire tudunk koncentrálni, mennyi idő szükséges ahhoz, hogy tudatalattinkba beleégjenek a szimbólumok jelentései.

GYŰJTSÜNK ERŐT ÁLMUNKBÓL!
Hajszás világunkban sokunknak előfordul, hogy napközben néhány percre le kell ülnünk, kikapcsolva agyunkat-erőt kell gyűjtenünk teendőink folytatásához. Nos, a varázslóknak arra is van módszerük, hogy e néhány perces pihenő alatt annyi energiát gyűjtsenek magukba, amely a nap végeztéig elegendő számunkra. Igen, ehhez a gyakorlathoz szükség van egy nyugodt kis zugra, mert egy szerelőcsarnokban vagy a nyílt utcán nem végezhető el.
Először is egy ezüstpapírból vágjunk ki egy tetszőleges nagyságú kört, amelynek hátoldalára írjuk rá nevünket úgy, hogy a betűk az ezüstpapír felszínén kidudorodjanak. Ezután gyújtsunk meg egy füstölőpálcikát és helyezzük a körre nevünk mellé, majd lehunyt szemmel, gondoljunk egy olyan helyre, ahol már jártunk és nagyon jól éreztük magunkat. Éljük át újra élményeinket, de vigyázzunk, ezek ne legyenek túlságosan mozgalmasak, inkább az érzésre koncentráljunk, amely megmaradt bennünk azzal a bizonyos hellyel kapcsolatban.
Amennyiben valamilyen konkrét probléma megoldása végett ültünk le gondolkodni és pihenni, a magunkba felidézett helyszínre képzeljünk egy barlangot, amelyről elhisszük, hogy a megoldást rejti. Lépjünk be a barlangba, és higgyük erősen, hogy ott rálelünk a probléma kulcsára. Odabent gondolkozzunk el a ránk váró feladaton és mérlegeljük a megoldási lehetőségeket, nyugodtan megfontolva valamennyi változatot. Nem szükséges, hogy mintegy megvilágosodva rájöjjünk a megfelelő megoldásra, csupán gondoljuk végig lehetőségeinket.
Ne várjuk meg, hogy végigégjen a füstölőpálcika; néhány perc múlva térjünk vissza a valóságba. Lélegezzünk mélyeket (miután eloltottuk pálcikánkat), és közben döntsünk. A helyes megoldás szinte magától fog agyunkba ugrani.
Megoldásokat keresve problémáinkra, hasonló módszert éjszak is alkalmazhatunk. Ehhez egy stilizált sámándobot kell készítenünk, megfelelő ábrákkal és színbólumokkal ellátva. Ennek az a feladata, hogy elkapja és megtartsa az éjszaka agyunkba keringő gondolatok közül a pozitívokat; azokat, melyek segítenek rálelni a helyes útra.
Vágjunk ki keménypapírból egy legalább fél méter átmérőjű kört. Ragasszunk rá, vagy fűzzünk át rajta ezüstfonalat küllő alakzatban, majd a középpontból kiindulva egy spirálformával kössük össze a küllőket úgy, hogy végül az ezüstfonál rajza egy pókhálóra emlékeztessen. Fontos, hogy a fonál sehol sem szakadhat meg, összefüggőnek kell lennie. Körünket díszíthetjük csillámporral vagy kivágott emblémákat, szimbólumokat is ragaszthatunk rá, de csak olyanokat, melyek pozitív gondolatokat ébresztenek bennünk. Elkészült műveletünket lógassuk párnánk fölé, és elalvás előtt merengjünk el ábráin, de ne gondoljunk arra a feladatra, melyre megoldást keresünk. Ez elalvás közben fog eszünkbe jutni a probléma kulcsával együtt.

IDÉZZUK FEL ÁLMAINKAT!
Természetesen ahhoz, hogy előző gyakorlatunk jól sikerüljön, ébredés után fel kell idéznünk álmunkat. Ez pedig nem mindig könnyű feladat. Ha már tudjuk irányítani az álmainkat, akkor nemcsak erőt gyűjthetünk általuk, hanem hosszabb távon is alakíthatjuk sorsunkat. Megálmodva vágyainkat, ha ébredés után leírjuk azokat, már meg is tesszük a megvalósuláshoz vezető út második lépését. Ha ugyanis leírjuk vágyainkat, azzal fizikai formában is kijelöljük célunkat. Az álom gyorsan szétoszlik, feledésbe merül, ám ha leírjuk, azzal dokumentáljuk, megerősítjük, és mindig eszünkbe jut, ha meglátjuk a papírt, amelyre feljegyeztük. Álmunkat leírva a világ, az univerzum tudomására hozzuk céljainkat, és ez nagyon fontos.
Ugyanez persze fordítva is működhet. Ragadjunk tollat és papírt, üljünk le és gondolkozzunk el azon, hogy milyennek szeretnénk látni az életünket, mondjuk öt év múlva. Írjunk le mindent, ami csak eszünkbe jut. Elalvás előtt pedig olvassuk fel hangosan mindezt, amit leírtunk elképzelt jövőnkről. Gondoljunk erre erősen, s lehetőleg ezzel a képpel aludjunk el. Éjszaka a tudatalattink dolgozni fog a problémán és ötletekkel is szolgál majd. Ezeket reggel le kell írnunk, majd este újra elolvasnunk mindaddig, amíg meg nem fogalmazódik bennünk, hogy mit kell tennünk céljaink elérése érdekében.
Erősíthetjük a varázslatot azáltal, hogy saját személyes őrangyalunknak írjuk le vágyainkat. Persze sokan nem hisznek az őrangyalok létezésében, ők írhatnak bárkinek, akiről úgy gondolják, teljesíteni tudja vágyainkat. Fontos, hogy tiszteljük az illetőt, felnézzünk rá, szent és sérthetetlen legyen a szemünkben. Kezdjük az önmagunkról, otthonunkról szóló beszámolóval, majd írjunk reményeinkről és félelmeinkről. Idézzük fel a csalódásainkat, nehézségeinket, de emlékezzünk meg sikereinkről is. Akár napokon keresztül fogalmazhatjuk levelünket, ezzel legalább időt adunk magunknak egy amolyan számvetésre, amelynek végén céljainkat is tisztábban látjuk majd. Amikor úgy érezzük, hogy minden lényeges dolgot leírtunk, tegyük borítékba levelünket és tegyük egy biztonságos és nyugodtnak tűnő helyre, ahol nincs útban, nem babráljuk minden nap, mégsem feledkezünk meg róla.
Fontos, hogy mindig tisztában legyünk céljainkkal. Jelen pillanatban például azzal, hogyan is idézzük fel álmainkat, mielőtt végképp elkanyarodnánk fejezetünk témájától...
Nos, a módszer lényege, hogy memóriánkat fejlesszük, erősítsük. Előfordulhat, hogy egy-egy álomból éjnek évadján riadunk fel, de ilyenkor se legyünk lusták papírt és tollat ragadni. Álmainkra gyakran csak néhány percig emlékezünk ébredés után, ezért ezt a rövid időt kell kihasználnunk. Ilyenkor ne törődjünk a fogalmazással, csak arra törekedjünk, hogy álombéli érzéseinket, rögzíteni tudjuk. Ezt a módszert használva reggelente mind több és több részletekre emlékszünk majd, s egy idő után elérhetjük, hogy ne csupán az ébredés követő percekben tudjunk beszámolni álmunkról.
Még egy jó módszer, az álompárna elkészítése, mely nem igényel különösebb szaktudást, bárki varrhat egyet magának. Egy átlagos kispárna méretű pamuthuzatot töltsünk meg szárított virágokkal. Legyen benne jázmin, komló, pipacs, rózsa és levendula. Ezután újhold idején gyújtsunk meg egy fekete, egy fehér és egy-két ezüstszínű gyertyát, melyek a Hold fázisaira utalnak, majd tegyük az álompárnát a párnánk alá. Ezen túl is jegyezzünk fel mindent, amire emlékszünk álmainkból, és figyeljük meg, hogy napról napra több részletet tudunk felidézni. A módszer ráadásul általános memóriánkat is javítja.
És hogy miért fontos, hogy ismerjük az álmainkat? Nos, az álmok kaput nyitnak belső énünk mágikus világába.


A BŐSÉG VIZE

Mágikus erejű vizet évezredek óta használnak a varázslók. Gondoljunk csak a legendás élet vizére, amelyet sajnos otthon nem tudunk előállítani. Elkészíthetjük viszont a bőség vizét, amely jólétet biztosít számunkra.

Tegyünk néhány követ (például ametisztet, zafírt vagy türkizt) egy palackba, és töltsük fel forró vízzel. Ekkor a kristályok átadják energiájukat a víznek, ami viszont megtisztítja azokat. Az így kapott vízből fogyasszunk reggelente és esténként (ha elfogy a víz, töltsük fel újra a palackot). Miközben iszunk, képzeljük el a bőséget és a virágzást életünk minden területén. Az egyik kristályt vegyük ki a palackból, és ezen túl mindig hordjuk magunknál.








 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
A gyertyaláng ereje
  2013-10-17 19:46:40, csütörtök
 
  Link ...



Itt van néhány ötlet miből csinálhatnál varázspálcát:
Milyen fából lehet varázspálcám?

A legerősebbet tiszafából

Szellemidézéshez pedig a legjobb a szilvafapálca sündisznótüskével.

Tölgy, a kelták szent fája. Bár a szellemidézést nem ajánlom.
Azt is figyelembe kell venned, hogy egyes növények mit jelentenek. A tiszafa újjászületés, a nyírfa a születés, kezdet szimbóluma. Kőris = varázslás fája. Kőris = háború, fűz = a Világegyetem születése, galagonya = szent fa, fémművesség, magyal = a tölgy téli párja, mogyoró = tudás, szőlő = béke, repkény = halhatatlanság, bodza = kíváncsiság.

Általánosan használt a tölgy
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Arkangyalok és kristályok
  2012-10-20 20:17:27, szombat
 
  Link..




Bőség rituálé

"Kinyujtod kezed, s kérsz megértést,szeretetet,békét és bőséget.S hiszed-e hogy megkapod? Teszed-e a fényt tenyered közepébe, mellyel hirdeted pecséted szentségét? S ha megkapod mit kértél,észreveszed-e? Vagy folyamatosan pereg ajkadról az üres szó, mely kimondott ige is lehetne?
Csak nézzél bele lelkedbe, kérő kezedbe. Ha hited nincs fényedtől távol rájössz, hogy kérésed teljesülése már rég bent táncol.S megérted az élet szentségét, szereted Isten közelségét, békére lelsz magadban, s a bőség áradásod és ébredésed jelöli majd, nem a pénz értékét. igy leszel az elemek urává, az erők ismerőjévé saját életed tudójává. "








Három lépés a bőség felé

Gondolkoztál már azon, hogy másoknak miért megy minden olyan könnyen, míg Te néha csak küszködsz, a bőség hiánya miatt?
Mit szeretnél igazán? Pénzt, szerelmet, karriert, családot... ?!
Vagy, egyszerűen csak a boldogságot keresed?
Ahhoz, hogy mindened meglegyen melyre titkon, szíved mélyén vágysz, Neked is kell tenned valamit.

Először is keress Önmagadban/ Önmagadon bár mit, ami jó érzéssel tölt el.
Lehet ez a hajad, a szemeid, a tudásod, a főzési tudományod, az ízlésed, vagy akár a szép lábaid. A lényeg, hogy ha rá gondolsz kellemes és megnyugtató érzés járjon át általa.

Ha megtalálod önmagadban ezt a tulajdonságot, akkor ennek segítségével akár milyen hihetetlen is de bevonzhatod mind azt a sok csodát, amelyet szeretnél megélni.

Ez segít abban is, hogy Önmagadat jobban elfogadd olyannak amilyen éppen vagy. És persze nyílt titok, hogy ha valaki önmagát elfogadja akkor hatalmas önbizalomra tesz szert.
Gondolj csak bele, hogy a szomszédod is jól érzi magát az új kocsijában, és ez meg is látszik a viselkedésén. Önbizalommal teli, mert tudja, hogy megérdemli azt amije van. Azok az emberek pedig, akik félelemben élnek, mert esetleg elveszthetik vagyonukat, vagy szerettüket azok el is vesztik ezeket az egyébként természetesen minden ember számára járó javakat. Ettől pedig önbizalmuk egyre csak csökken.

Tehát semmi más teendőd nincs, mint önbizalmadat növelni. Mert amikor önbizalommal teli vagy akkor engeded a bőséget is áramolni önmagadhoz, hiszen elégedettség érzése járja át minden porcikádat.

Ha az elő lépést megtetted, vagyis megtaláltad azt a remek tulajdonságodat, ami ha rágondolsz a legnagyobb boldogsággal tölt el, és második lépésként érzed magadban az önbizalom érzését ha erre gondolsz, akkor már csak a harmadik lépés van hátra.

A harmadik lépés pedig az, hogy minél többször gondolj erre a jó tulajdonságodra. Használd ezt úgy, mint egy gyerek mikor vigasztalja magát egy kis csokival. Vagyis ha rossz kedved van, vagy éppen arra gondolsz, hogy már megint híztam, vagy kevés a pénzem, akkor gondolj ismét arra, a kiválasztott jó tulajdonságodra mely a legjobban emeli rezgéseidet. Ha ugyanis a gondolataidat meg tudod változtatni, vagyis magasabb rezgésű gondolatokat választasz, akkor az életedben is magasabb rezgésű dolgokat vonzasz be.

Így hamarosan sokkal kellemesebb életet tudsz önmagad számára biztosítani, és egyre jobb érzés tölt majd el, ha bőségre gondolsz. Hiszen rájössz, hogy Te magad tudod megteremteni azt, amire vágysz. ;)

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Angyalgyógyítás
  2012-10-20 20:11:36, szombat
 
 
Angyal-varázslat

Ez egy nagyon szép varázslat, amely 26 különböző angyalt szólít hozzád. Ezt a varázsigét bármire használhatod, amire csak szeretnéd. Ha el vagy keseredve valamiért, ha segítségre vágysz, ha félsz valamitől, vagy ha tanácstalan vagy...

Kellékek

- kék gyertya.

A varázslat

Bármikor elvégezheted a varázslatot. A varázsige rendkívül hatékony, de a lehető legjobb hatás eléréséért gyakran megismételheted. Először is gyújtsd meg a gyertyát, mondd ki a kívánságodat, aztán pedig mondd el a következő, 26 angyalt szólító varázsigét:

Ariel elkezdi.
Baradiel vezeti az útján.
A Chalkydrik eléneklik.
Devák testet adnak neki.
Elohim az akaratát adja neki.
A Fravashik jobbá teszik.
Gábriel elhozza.
A Hafazák vigyáznak rá.
Az Ischimek kiegyensúlyozzák.
Jael őrzi őt.
Kadmiel megszüli.
Lahabiel segíti.
Mihály felemeli.
Nebo gondozásába veszi.
Ofaniel meglátja.
Patrónus angyalok felszentelik.
Quaestoria kimondja.
Rafael eltölti és elindítja.
Sandalfon imádkozik érte.
A Trónusok szentségessé teszik.
Uriel megerősíti.
Vrevoil felfedi és láthatóvá teszi.
A Wanadik megvédik.
Xathanael atyáskodik felette.
Yahriel megtölti a Hold fényével.
A zodiákus angyalai lepecsételik és lezárják.
A Szentlélek pedig elhozza nekem téren és időn át.
Úgy legyen! (Áment is mondhatsz.)

Forrás:http://virjuca.5mp.eu





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Angyali fogadóórák
  2012-10-20 19:40:06, szombat
 
  Izing Klára elárulja neked, milyen napszakban melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért, hogy kívánságod meghallgatásra találjon, és valóra váljon.

Ha szeretnéd, hogy titkos vágyaid hamar valóra váljanak, olvasd el alábbi jellemzéseinket, és ezek alapján döntsd el, melyik angyalhoz érdemes fordulnod. Majd válaszd ki, mikor a legerősebb a segítő angyal hatása, és ebben az időpontban mondd el a kívánságod, így biztosan meghallgatásra talál!





Gábriel angyal

A pénzszerzésben, az otthon szépítésében, építésében adhat nem mindennapi ötleteket. Gondoskodik róla, hogy az életed tele legyen szépséggel, szeretettel, örömmel. Kérd a segítségét lakás vásárlásakor/eladásakor, pénzügyi döntések előtt, vagy ha szeretnéd, hogy a partnered közeledjen feléd.
Fogadóórája: péntek 11-13 óra





Mihály angyal

Új ötletekre, tettekre sarkall. Erővel, energiával tölt fel. Kérd a segítségét nehéz feladat megoldásakor, például ha feletteseddel konfliktusod van, ha házastársaddal, partnereddel feszült a viszonyod, vagy ha szeretnél valakit elcsábítani. Fordulj hozzá, ha elvesztetted az állásodat, és újat szeretnél találni. Ha műtét előtt állsz, nem nélkülözheted Mihály angyal segítségét.
Fogadóórája: kedd 8-10 óra





Muriel angyal

Az emberi kapcsolatokban való eligazodást könnyíti meg. Segítségével jobban kiismerheted a téged körülvevő embereket. Fordulj hozzá, ha a szomszédoddal vitás kérdésed van, ha testvéreddel szeretnél jobb kapcsolatot, ha hivatalos ügyeket egyszerűen, bonyodalmak nélkül akarsz intézni.
Fogadóórája: szerda 10-12 óra



Bariel angyal

A családi béke és harmónia angyala. Segítségével összetarthatod akár a saját, akár szeretteid családját. Akinek nincs családja, segítséget kérhet tőle család alapítás ügyben. Figyelmeztet, ha hazug emberrel találkozol. Fordulj hozzá, ha te vagy hozzátartozód betegeskedik.
Fogadóórája: hétfő 18-19 óra

Az angyaloltár építése

Tégy egy egyszerű kartondobozt az asztalra vagy a padlóra, fehér abrosszal vagy a kedvenc kendőddel takard le, és ne csak virágszirmot, füstölőt, amulettet, a kedvenc tárgyadat, gyertyát tégy rá, hanem annak a személynek a fotóját is, akit igazán és mélyen szeretsz. Tedd be a magnóba vagy a cd-játszóba azt a zenét, amely ellazít. Ezután erősen gondolj arra, amit szeretnél, sőt, jelenítsd meg képszerűen is magad előtt. Majd határozott hangon kérd az angyal segítségét. Hívd olyan hangsúllyal az angyalt, mintha közeli barátnőd lenne, nem pedig egy idegen. Miután hétszer elismételted a kívánságodat és az angyal nevét, végy búcsút tőle, és fejezd be a szertartást. Néhány nap múlva olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet kívántál, illetve megkaphatod, amit annyira akarsz

Az üzenet felismerése

Az angyal mindig válaszol, de nem emberi beszéd, hanem érzés formájában. Ha kellemetlen érzésed támad a szertartás alatt vagy a végén, akkor ne ess kétségbe, ez annak a jele, hogy nem támogatják az elképzeléseid megvalósulását az égiek. Ez a saját érdekedben történik, így kívánnak megóvni a későbbi bajoktól. Például ha valaki az égiek segítségét kéri egy szerelmi kapcsolat beteljesüléséhez, de az mégsem jön létre, mert a választott partner sok szenvedést okozna neki a későbbiekben. És az a lelki szenvedés, amelyet a vágyakozása alatt átélt, semmi ahhoz képest, amely később vár rá.




 
 
1 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Tárgy erővel felruházása
  2012-09-22 12:01:01, szombat
 
 
Szertartás;

Teríts le egy kendőt, vagy bármit, amin van kacskaringós szimbólum.

Ezután tegyél a közepére egy gyertyát, amit tegyél körbe 3 füstölővel!!!

Sötétísd el a szobát, csak a ygertya és a füstölő égjen!!

Ezután írj egy igézetet, rímeljen!!

Ez is lehet;

Ég erői, hallgassatok rám,

Ezt a tárgyat erővel felruháznám!

Segítsetek nekem, hogy könnyebb legyen,

Megsértem ezért mindkét kezem.

Tegyetek e tárgyba varázserőt,

Erőm ide beleszálljon,

Ne múljon el soha!

Köszönöm!

Ez, de átírhatod!! Szóval, ismételd el ezt 3szor, aztán köszöndd meg!!



Ha érzel valami különlegeset, fújd el a gyertyát!!






Varázslatok.....Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Praktikák
  2012-09-11 16:01:39, kedd
 
 


Némi praktika, jó tanács, hogy tudsz segíteni magadon, és másokon . . .





Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Mágia
  2012-04-10 10:51:48, kedd
 
  Link



 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
Segítsd elő a megérzést !
  2012-03-24 13:16:55, szombat
 
 
Oxigén, láng és illatanyag, nem is kell több ennél, hogy hatodik érzéked felerősödjön...

A gyakorló ezoterikus segítők szerint mindenkiben van valamilyen mértékű képesség arra, hogy természetfeletti pszichés tulajdonságokat fejlesszen ki magában, csupán a többség elnyomja ezt az adottságot. Akár hisszük, akár nem, néhány gyakorlati tanáccsal segítenek is nekünk abban, hogy hatodik érzékünk felszínre kerüljön.

Az első és legfontosabb dolog, hogy tanuljunk meg másképp lélegezni, ugyanis a levegő maga az energia, amely ha a testünkben megfelelő módon áramlik, felerősíti érzékelésünket. A leghasznosabb a kora reggeli oxigén, ezért ebben a napszakban vegyük magunkhoz bőségesen. Fontos, hogy az orrunkon keresztül lélegezzünk, mert így árad szét testünkben a leghatékonyabban. Ha a nyelvet a szájpadláshoz emeljük, segíthetjük az orrlégzést.

Ahhoz, hogy felerősítsük hatodik érzékünket, segítségünkre lehetnek különböző "eszközök" is. Ilyen a tűz használata és az illatok. A gyertya elengedhetetlen kellék, hiszen a tűz hordozója. A gyertyák lángja sokféleképp hat ránk, a színe és a rezgései egyaránt jelentéssel és erővel bírnak. Mielőtt használnánk őket, "olajozzuk be és tisztítsuk meg, hogy semlegesítsük a készítése közben ért előnytelen hatásoktól" - írja jóseszközökről szóló könyvében Ted Andrews.

Bizonyára ismered az érzést, amikor egy rég nem szimatolt illat megcsapja az orrodat, és te azonnal tudod, hol éreztél ilyet évekkel ezelőtt és az élmény kikhez köthető. Ha ezt felidézted, pontosan tudod, milyen stimuláló hatása van az illatoknak az agyra. Minden illat más és más érzékeket mozgat meg, hangulatba hoz, megváltoztatja rezgéseidet. Ezért olyan fontosak, ha más tudatállapotba akarod hozni magad. Használhatod őket illóolaj, aromafürdő vagy akár füstölő formájában is, csak bánj vele óvatosan!

Az említett eszközök mindig hasznosak, ha szeretnél az elmélyülésre koncentrálni, és akkor is segítenek, ha "csak" a lelkeddel akarsz törődni. Egy magasabb szinten azonban már a jóslási képességeidet is előmozdítják, akár a kristálygömböt is fogod tudni kezelni segítségükkel.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria : Rituálék  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1290
  • e Hónap: 9960
  • e Év: 65893
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.