Belépés
tundihugi.blog.xfree.hu
Mindig mosolyogj!!!! Hornyák Tünde
1981.12.19
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Bochkor félt, hogy Buci megver
  2011-10-12 16:17:26, szerda
 
  Meglepő dolgok derülnek ki Stohl András pályájáról és magánéletéről Szalai Vivien hamarosan megjelenő könyvében. Ennek alapján íródott sorozatunk mai részében riportertársairól beszél.,,Bochkor Gábort régóta ismerem. Főiskolás korom óta, volt nálunk bulizni. Egyszer valaki felkeresett egy magánéleti problémájával. Elmesélte, hogy mit művelt vele Bochkor. Én beszéltem vele, elmondtam, hogy szerintem nem túl férfias dolog, amit csinált. Akkor valami eltört köztünk, és onnantól kezdve, ha csak lehetett, alám vágott, furkált. Olyan típusú ember, mint Fábry, aki a saját műsorában, a mikrofon előtt önti rád a szart, válaszolni pedig nem tudsz rá. Ancsikával mentünk Törökországba, és Bochkor megint valami nagyon durvát beszólt a reggeli adásban. Balázsi Panna ment be hozzá, és elsütötte neki, hogy ti is utaztok a Bumeránggal Törökországba, ami tök jó, mert Stohl is azzal a járattal megy. Az utazás napján reggel fél négykor csöngött a telefonom, Bochkor Gábor hívott, hogy ne haragudjak, de ő nem úgy gondolta. Ugye nem lesz baj a repülőtéren? Mondtam: Gábor, dehogy lesz, jó utat nektek. A nagyon bátor, mély hangú ember igen vékony hangon beszélgetett a telefonban, nehogy véletlenül egy pofon elcsattanjon. (...)Bochkor egy időben együtt bulizott a színésszel. Stohl szerint Hajdú megbolondul, ha kamerát lát. Bakács százötvenezerért ,,védte meg" a művészt
Fotó: Móricz István, Bánkúti Sándor, Cser Dániel


A TV2 műsoraiban szinte kéjes gyönyörrel tálalták az ügyemet. Élvezték, hogy a konkurens RTL Klub egyik arca bajba került. Előfordult, hogy a hírműsorukban én voltam a fő hír, utánam következett minden, ami a világban történt. Hajdúnál rendszeresen napirendem voltam, gonosz módon tálalta a történteket. A balesetem sértettjei közül behívta a stúdióba a lányokat. Mit ad isten, az egyikük épp a felvétel alatt lett rosszul, ki kellett vezetni. Világos volt, hogy megrendezték a jelenetet. Neki ez is belefér. Nem érdekli a három gyerekem, őt az a két százalék érdekli, amellyel növelheti a nézettséget. Hajdú Péter nagyon furcsa srác. Amikor a Reggeliben a vendégem volt, az volt az érzésem, hogy egy nagyon helyes, közvetlen, jópofa gyerek. Van ilyen, hogy civilben nagyon jófej, és amikor meglátja a kamerát, egyszerűen megbolondul. Semmi sem szent neki. (...)

Hajdú Péter persze nem tudta kihagyni, hogy a műsorában foglalkozzon a témával. Mindenkit felhívott, végül Bakáts Tibor Settenkedőt hívta be a stúdióba, hogy védjen meg. Százötvenezret kapott érte. Bakáts jól megvédett, közölte: mindenki tudja, hogy Stohl drogos. Egy ember százötvenezerért képes ilyet mondani, nem törődve vele, hogy milyen bajba sodor egy másik embert. Deutsch Tamás vádolt, Havas Henrik védett, szintén Hajdú Péter műsorában. Ez a két ember jobban tenné, ha mélyen hallgatna. Nem akartam elhinni, hogy a tévé nyilvánossága előtt erről merészelnek beszélni."
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Stohl már kezdi megszokni
  2011-10-12 16:16:05, szerda
 
  Egyszemélyes zárkában ül a színész
Ruttner: Stohl már kezdi megszokni a börtönt

Egyszemélyes zárkában van a Kozma utcai börtönben, és várhatóan két hét múlva kap munkát Stohl András - mindezekről az ügyvédje, Dr. Ruttner György számolt be.Egy hét telt el Stohl András bevonulása óta, egy héttel került közelebb a szabaduláshoz, ami legkorábban 5, de legkésőbb 10 hónap múlva esedékes. A színész havonta egyszer fogadhat látogatókat, de telefonálni gyakrabban engedik, így tartja a kapcsolatot nemcsak a családjával, de ügyvédjével is.

Az egyik ilyen telefonbeszélgetés után Dr. Ruttner György az Új Ásznak számolt be az ittasan balesetet okozott színész közérzetéről. Elmondása szerint bár Stohlnak rettenetesen hiányzik a családja, a börtönben nincs különösebb gondja, a hangjából is arra lehetett következtetni, hogy már kezdi megszokni a bezártságot.

Az is kiderült, hogy a bevonulás idején lehetséges variációk közül végül a fővárosi, Kozma utcai börtön lett a színész-műsorvezető lakhelye a következő hónapokra - korábban a tököli fegyintézet is szóba került.Bár a bevonulás előtt Ruttner hangsúlyozta, hogy csak nagyon kivételes esetekben helyezik a rabokat egyszemélyes cellába és Stohl esetében semmi nem indokolta volna ezt, most kiderült, hogy mégis egyedül "lakik" a cellában, ami az ügyvéd szerint bizonyos szempontból előny, más szempontból viszont épphogy hátrány. Szerencsére a magány ellen védelmet nyújtanak a délutáni séták az udvaron, amikor a rabok beszélgethetnek is egymással, bár a védő azt mondta az Új Ásznak, hogy arról nem beszélgettek Bucival, van-e már beszélgetőtársa.

Miközben újra elismételte védencének a szokásos intelmeket, hogy ne keveredjen semmi zűrbe, mert csak így biztosíthatja a büntetés felezését, megnyugodva tudta meg, hogy két héten belül Stohl napjai még kevésbé lesznek unalmasak: ekkor állhat munkába. Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre nem ismert, de felmerült, hogy a szakmájára tekintettel a börtönrádiónál fogják őt alkalmazni. "Információim szerint ez lesz a végleges helye" - tette még hozzá a bulvárlapnak az ügyvéd.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Azt sem tudta az énekesnő
  2011-08-04 00:00:45, csütörtök
 
  Azt sem tudta az énekesnő, hogy melyik városban van

Beyonce elismerte, hogy volt egy időszak, amikor úgy érezte, hogy megőrült.


KikészültEgy éven át nem lépett színpadra Beyonce és jó oka volt rá. A stressz miatt ugyanis már kezdett kicsúszni a lába alól a talaj.

- Olyan fáradt voltam, hogy volt egy időszak, amikor azt sem tudtam, éppen melyik városban lépek fel. Valahogy mindegyik ugyanolyannak tűnt. Az őrület határán voltam, ezért hagytam ki a teljes tavalyi évet. Szükségem volt pihenésre - nyilatkozta Beyonce.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Megmutatta a szőröst J.Lo
  2011-08-03 23:58:36, szerda
 
  Megmutatta a szőröst J.Lo - fotóval

Több állatvédő csoport is felemelte szavát, amint meglátták a Jennifer Lopezről a Vanity Fair magazin számára készült képeket, a negyvenkét éves énekesnő ugyanis igazi sarkiróka-bundában pózol. Igaz, Jennifer Lopez csodásan fest a világhírű fotós Mario Testino képein, ám a Vanity Fairnek készített kockák nem nyerték el mindenki tetszését. J.Lo ugyanis egy bokáig érő, hatalmas, igazi sarki rókából készült bundát visel - és semmi mást.

http://www.borsonline.hu/hirek/20110803/1312392395.jpg- Arrogáns és elutasító viselkedés ez az állatok kínzásával szemben. J.Lónak nagy a felelőssége, hiszen közszereplő, és befolyásolja az embereket - háborgott Dan Mathews, a PETA állatvédő szervezet tagja a The Sunnak.

Az énekesnő nem reagált a támadásokra a Vanity Fairnek adott interjújában, de beszélt válásáról.


- Néha észre sem vesszük, mekkora kompromisszumot kötünk, és nem látjuk, hogy az ember, akivel élünk, nem úgy bánik velünk, ahogyan kéne - mondta Lopez.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
6060 év börtönt kaptak
  2011-08-03 23:57:00, szerda
 
  6060 év börtönt kaptak fejenként - kétszáz embert öltek meg

Fejenként 6060 év börtönbüntetést szabott ki a guatemalai bíróság négy korábbi katonára, akik a polgárháború idején több mint kétszáz embert mészároltak le egyetlen nap alatt.Soha többé nem engedik ki börtönből azt a négy katonát, akiket tegnap ítélt el a guatemalai bíróság. Carlos Carias, Manuel Pop, Reyes Collin Gualip és Daniel Martinez Hernandez a különleges erők kötelékében szolgáltak a polgárháború idején, amely 1960-tól 1996-ig tombolt az országban. A négy katona ellen az volt a vád, hogy 1982 decemberében betörtek egy faluba és 201 nőt, gyereket és férfit mészároltak le. Többeket kalapácsokkal vertek agyon.


Fejenként 6060 év börtönbüntetést kaptakA bíróság bűnösnek találta a katonákat és végül minden áldozat után 30 év börtönbüntetést szabott ki rájuk, illetve még 30 évet emberiség elleni bűncselekmények miatt, így összesen fejenként 6060 évet kaptak a gyilkosok. Guatemalában a 36 éves polgárháború alatt több mint negyedmillióan vesztették életüket. A mostani büntetést történelmi jelentőségűnek számít.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Durva mesebulit tartottak
  2011-08-03 23:54:01, szerda
 
  Durva mesebulit tartottak Antwerpenben

Egy évre ismét bezárta kapuit a meseország díszletei között megrendezett egyik legnagyobb európai elektronikus zenei fesztivál, a Tomorrowland.

A hirtelen támadt felhőszakadás egyetlen percre sem tántorította el bulizástól a közönségetA háromnapos gigarendezvényen mindennap déltől hajnali egyig váltogatták egymást a világ élvonalbeli és legaktuálisabb előadói. A szabadidőparkban rendezett buli fölött szinte mindennap hatalmas viharfelhők tornyosultak, de ez egyetlen percre sem tántorította el a helyszínre kilátogató napi hatvanezres tömeget.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Balaton-parton fuldoklott
  2011-08-03 23:52:17, szerda
 
  Balaton-parton fuldoklott a darázs csípte gyerek

Darázscsípés váltott ki fulladásos sokkot egy 10 esztendős, a rovar csípésére allergiás német állampolgárságú kisfiúnál, akin a Rupert sürgősségi vízi mentő legénysége segített Káptalanfüreden szerdán.


Darázscsípés váltott ki fulladásos sokkot egy 10 éves gyereknél Tar Mihály, a Vízi mentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője úgy nyilatkozta, kollégái előbb értek a helyszínre, mint a mentőautó, így ők kezdték meg a szakszerű beavatkozást. A stabilizált állapotú kis beteget átadták a négykerekűn befutó kollégáknak.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Ingyen kap könyvet
  2011-08-03 23:49:59, szerda
 
  Ingyen kap könyvet a hiperaktív tanuló

Szűk négy hét múlva becsöngetnek, nem lehet tehát tovább halogatni a tanszerek és a könyvek beszerzését. Alábbi összeállításunkban annak jártunk utána, mibe kerül mindez, s honnan, milyen feltételekkel igényelhető segítség.


Az iskolák más-más tankönyvet kérnek a diákoktólA szülő az iskolában ingyenes vagy kedvezményes tankönyvellátást igényelhet, amennyiben a beiskolázandó diák:
* tartósan beteg;
* testi, érzékszervi, értelmi, beszédfogyatékos, autista, avagy halmozottan fogyatékos;
* pszichés fejlődés zavarai miatt a nevelési, tanulási folyamatban tartósan és súlyosan akadályozott - ezek közé tartozik az olvasási zavar (dyslexia), az írászavar (dysgraphia), a matematikai készségek károsodása (dyscalculia), az olyan kommunikációs zavar, amely során csak egyes emberekkel vagy senkivel sem beszél (mutizmus), illetve figyelemzavar és hiperaktivitás esetén;
* három- vagy többgyermekes családban él
* nagykorú és saját jogán családi pótlékra jogosult
* rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül.
Az ingyenes tankönyvellátást ezek fennállásakor az iskola köteles biztosítani a nappali oktatásban résztvevő tanulói számára. (A családi állapotra vonatkozó adatokat a megállapított családi pótlékkal szükséges igazolni.) Mindezeken túl az iskola egyéb kedvezményeket is megállapíthat. Ilyen az, ha a diák családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a minimálbér (78 ezer Ft) másfélszeresét. (Ehhez jövedelemigazolás szükséges.) Az igénylést az iskolának kell benyújtani (igénylőlapot is itt lehet kérni), november 15-ig. Borsos áron mérik a tudást
Tankönyvcsomag ára
1. osztály 3500 Ft
2. osztály 9000 Ft
3. osztály 10 000 Ft
4. osztály 10 700 Ft
5. osztály 12 300 Ft
6. osztály 12 600 Ft
7-8. osztály 9000 Ft
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Király L. Norbi lesz Ördög Nór
  2011-08-03 23:46:26, szerda
 
  Király L. Norbi lesz Ördög Nóri partnere

Király L. Norbert lehet Ördög Nóra társa az X-Faktor műsorvezetői posztján. A kaposvári énekes egyszer már bizonyított a konferálás terén, lapunk információi szerint most az RTL Klubbal tárgyal. Király L. Norbert lehet Ördög Nóra társa az X-Faktor műsorvezetői posztján. A kaposvári énekes egyszer már bizonyított a konferálás terén, lapunk információi szerint most az RTL Klubbal tárgyal.

Király L. Norbi tudja, sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy olyan profi legyen, mint Ördög Nóra vagy Sebestyén BalázsNorbi egyelőre nem kívánta megerősíteni információnkat, sejtelmes nyilatkozata mégis sokat elárul.

- A tárgyalások jelenleg is folynak, egyelőre azonban nem mondhatok semmi konkrétumot. Nagy vágyam volt, hogy valamilyen szerepet kapjak az X-Faktor 2011-es szériájában, az éneklésnek pedig semmilyen szerepe nem lesz ebben a feladatkörben. Teljesen új lesz ez számomra, bízom benne, hogy nem csalódik sem az RTL Klub vezetői, sem pedig a rajongóim - számolt be terveiről Norbi, aki élvezi a műsorvezetést. - A Bravo-gálán is nagyon tetszett, hogy én konferálhatok a színpadról. Ez teljesen más szerepkör, még egy pálya, amin bizonyítanom kell. A visszajelzések szerint állítólag van is érzékem hozzá, ahhoz azonban, hogy olyan profi legyek, mint például Sebestyén Balázs, még sokat kell fejlődnöm - tette hozzá a karcos hangú énekes.

Nagy Feró úgy véli, hogy Norbi abszolút jó választás lenne.
- Norbi kitűnő énekes és kiváló előadó is. Általában az ilyen típusú emberek tudnak műsort vezetni. Benne azt szeretjük majd, hogy teljesen más, mint az elődje, Balázs- mondta a mentor a Borsnak.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
Perverz szexet akart
  2011-07-10 15:51:52, vasárnap
 
  Perverz szexet akart a bedrogozott sztártévés

A világ egyik legbefolyásosabb asszonya a nyolcvanas években kokaintól bódultan szexelt egy férfival, aki most aljas módon mindent elmesél mocskos kis játékaikról.
VÉRBŐ Egy mindent leleplező botránykönyvet készül piacra dobni az a férfi, aki húsz évvel ezelőtt titkos szerelmi viszonyt folytatott az USA egyik legbefolyásosabb tévés személyiségével, Oprah Winfrey-vel. Randolph Cook szerint az akkor kokainfüggő talkshow- királynő amikor be volt állva, bizony perverz szexet követelt tőle. Randolph nem véletlenül enynyire bátor, gégecsőrákot diagnosztizáltak nála, maximum két éve van hátra. A hírek szerint valamilyen formában Oprah-t vádolja a betegsége kialakulásáért, ezért teregeti ki a szennyest. A ,,My Life with Oprah" című írásban a lehető legmocskosabb részletek szerepelnek a szerelmespár nyolcvanas években átélt közös szexuális játékairól.

Oprah Winfrey falta a férfiakat - állítja egykori szeretője - Pipából szívtuk a kokaint, ez a crack - emlékszik Randolph.
- Ha beálltunk, akkor minden gátlásunktól megszabadultunk. Amikor összejöttem Oprahval, elmesélte nekem, hogy bár nagyon sok férfival volt, egyik sem tudta rendesen kielégíteni, egyikük sem volt lepedőakrobata. A szavaiból éreztem, hogy többre vágyik, mint egy misszionárius pózban eltöltött húsz perc. Beleadtam hát anyait-apait, és csak úgy próbaképpen egy jó nagyot csaptam a fenekére. Felcsillant a szeme, tudtam, hogy jó úton járok... - meséli a hálószobatitkokat az egykori szerető. Ralph a drogozásról is kimerítő információkat ad, ebből kiderül, hogy Oprah akkoriban napi ötvenezer forintnakmegfelelő összeget költött kokainra, amit kettesben szívtak el.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek,Sztárhírek, Pletykák  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 5560 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 123
  • e Hét: 769
  • e Hónap: 2005
  • e Év: 5493
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.