Regisztráció  Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/57 oldal   Bejegyzések száma: 562 
Morvai Krisztina felszólalása az Európai Parlament
  2017-09-14 16:43:18, csütörtök
 
  Morvai Krisztina felszólalása az Európai Parlament első őszi strasbourgi plenáris ülésén 2017. szeptember 12-én, kedden.
tt lenne az ideje, hogy az Európai Unió a gyökérokokkal (például a fegyveres konfliktusok finanszírozásával és kirobbantásával) foglalkozzon a migrációs válság kapcsán, nem pedig folyamatosan Magyarországot gyalázza és fenyegesse! - Morvai Krisztina felszólalása az Európai Parlament első őszi strasbourgi plenáris ülésén 2017. szeptember 12-én, kedden.
Videó Link

- Itt lenne az ideje, hogy az Európai Unió a gyökérokokkal (például a fegyveres konfliktusok finanszírozásával és kirobbantásával) foglalkozzon a migrációs válság kapcsán, nem pedig folyamatosan Magyarországot gyalázza és fenyegesse!
Hagyják már békén Magyarországot a migránsválság kapcsán és vegyék már elő az IGAZI felelősöket.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Nem engedik beköltözni a migránsokat egy német városba
  2017-09-11 18:45:34, hétfő
 
  Cikk az origo oldalon Link  
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Darazsak csíptek össze legalább 10 gyereket
  2017-09-11 18:43:00, hétfő
 
  Darazsak támadtak meg gyerekeket egy általános iskolában és egy óvodában is. Győrben a földben, Pusztazámorban a tető alatt találtak óriási fészket. A csípések miatt összesen legalább 10 gyereket vittek kórházba a mentők - tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények.
Hatalmas fészket találtak a pusztazámori óvodában. Rendőröket, önkéntes és hivatásos tűzoltókat is hívtak. Hőkamerával tudták csak megállapítani, hogy milyen nagy a fészek. az egyik szakértő azt mondta, hogy 25-30 ezer darázs lehetett a gipszkarton fal mögött.
Az óvónők és a gondozónők is nagyon megijedtek, mert több gyereket is összecsíptek a darazsak. Miközben verték le a fészkeket, a gyerekeket be sem engedték az épületbe. Inkább játszótérre mentek.
Itt három gyereket és egy felnőttet csíptek meg a darazsak,
Egy győri általános iskolában viszont egy egész osztálynyi gyereket támadtak meg.
A darazsak egy földalatti fészekből rajzottak ki, a tanárok rögtön az épületbe menekítették a diákokat. Egy aggódó szülő telefonon azt mondta a Tényeknek, hogy elkerülhető lett volna a baj.
Egy vékony szalaggal már végül is tavasz óta el van kerítve az a rész, hogy oda nem mehetnek a gyerekek, de nem tudtuk, hogy miért, és egy kisgyerek rálépett a darázsfészekre, és így támadták meg a darazsak őket" - mondta az anyuka.
Azt is elmondta, hogy tavaly már az épület falánál is megjelentek a veszélyes darazsak. Több mentőt is riasztottak az iskolába, 6 gyereket kellett kórházba vinni.
Azok a gyerekek egyébként, akiket megcsíptek a darazsak, már újra mehettek iskolába. Sem itt, sem Pusztazámorban nem voltak allergiásak a gyerekek a csípésre.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Rémhír ami a Neten terjed
  2017-09-10 16:24:27, vasárnap
 
  Napokon belül kirobbanhat a harmadik világháború.
Itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Évszázad botránya
  2017-09-07 18:29:14, csütörtök
 
  Forrás: külföldiapro
Börtönbe kerülhet Soros, és elveszik az összes vagyonát!
A milliárdos üzletemberre és tettestársaira a börtön mellett akár a teljes vagyonelkobzás is várhat.
Eddig több mint 70 ezer ember nyilvánította terroristának Sorost, a hivatalos eljárás 100000 aláírás után kezdődhet meg.Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 ezer ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja a nemzetközi spekulánst, és azt kéri, nyilvánítsák őt terroristává - írja a 888.hu.
Ha ez bekövetkezik, annak súlyos következményei lesznek Sorosra nézve.
loading...
A petíció nem egy átlagos portálon indult, hanem a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre.
A vád szerint az üzletember szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban.
A Magyar származású és Magyar állampolgársággal is rendelkező Soros céljai érdekében pedig több olyan szervezetet is létrehozott, amelyeknek egyetlen célja az Egyesült Államok kormányzati rendszerének elpusztítása az Alinsky-modellként ismert terrorista taktika gyakorlati alkalmazásával.
Az Igazságügyi minisztériumnak lépnie kell.
Nem véletlenül indult pont a Fehér Ház honlapján a petíció. Célja, hogy a megfelelő mennyiségű aláírás összegyűjtése esetén az Igazságügyi Minisztérium haladéktalanul mondja ki:
Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák.
Ebben az esetben a minisztériumnak azonnal meg kell indítani a büntetőjogi eljárást, amelynek Sorossal, és szervezeteivel szemben a büntető eljárás mellett a teljes vagyonelkobzás lehet a vége.
forrás: netextra.hu
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Barcelonai szemtanú: lövöldözött is a támadó
  2017-08-17 22:43:44, csütörtök
 
  A 24.hu-nak sikerült beszélnie egy szemtanúval, akinek boltja van a gázolás sújtotta La Ramblán. Sikoltozó emberek rohantak felé és akkor jött a furgon.
Súlyos terrortámadás érte a spanyolországi Barcelona városát csütörtök késő délután. Egy furgon hajtott a tömegbe a La Rambla sétálóutcán, majd a sofőr elmenekült, és valószínűleg ő elbarikádozta magát egy étteremben. A dráma jelenleg is zajlik, eközben sikerült elérnünk egy helybélit, aki átélte a támadást.
A 24.hu-nak egy szemtanú, akinek virágboltja van a La Ramblán, azt mondta, hirtelen arra lett figyelmes, hogy sikoltozva rohannak felé az emberek, majd mögöttük meglátta a furgont. Többeknek sikerült félreugrani előle, az ő üzletében is sokan kerestek menedéket, maga is a földre vetette magát. Állítja, a sofőr, amikor kiszállt, leadott néhány lövést, majd elmenekült.
Sokkoló volt, rengeteg a sérült, aki a hozzátartozóját keresi a káosz után, sok a rendőr a helyszínen.

- Terror Barcelonában: 13 halott, a tettest elkapták
Csütörtök késő délután egy fehér furgon robogott végig a barcelonai sétálóutcán, a La Ramblán. A kisteherautó embereket gázolt el eközben.
Jelenleg 13 halottról és 50 sérültről tudni. Magyar áldozatról nem tudni.
A gázoló otthagyta a furgont, sokáig keresték a rendőrök, akik lezárták a környéket. Végül este 8 óra után nem sokkal találtak rá.
Az első hírek szerint egy Driss Oukabir nevű férfi lehet az elkövető. Az még nem világos, köthető-e bármely terrorszervezethez.
Eközben fegyveresek behatoltak egy közeli étterembe is, bár egészen homályos információk érkeztek eddig innen.
Egy terroristát késő este agyonlőttek még a rendőrök a városban.
Találtak még egy furgont egy elővárosban, ezzel akarhatott elmenekülni a támadó, esetleges társaival, akik közül egy főt elfogtak itt.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t
  2017-08-03 20:30:17, csütörtök
 
  Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t, mert úgy érzi, becsapták.
A FINA nemrég ugyanis úgy változtatta a szabályokat, hogy egy versenyző egy versenyen maximum csak 4 egyéni számban indulhat.
Hosszú Katinka szerint ezek a szabályok részben ellene születtek, ezért becsapva érzi magát.
Cikk itt olvasható Link

- Hosszú Katinka odaszúrt a FINA-nak, majd legyőzött mindenkit Moszkvában.
Hosszú Katinka a szerdai két első és egy második hely után aranyéremmel zárta szereplését Moszkvában, a rövid pályás úszó világkupa-sorozat idei nyitóállomásán.
- 1. Hosszú Katinka 57.02 100 m vegyes úszásban első lett.
- 1. Hosszú Katinka 55.65 100 m hátúszásban első lett.
- 1. Hosszú Katinka 2.04.76 idővel a 200 m vegyes úszásban első lett.
- 2. Hosszú Katinka 2:05.36 200 m pillangó úszásban.

Forrás: hir24
- Elkeseredett levelet írt Hosszú Katinka.
Háromszoros olimpiai bajnok úszónő tehetetlen és tátongó ürességet érez
Hosszú Katinka a FINA-világkupa első állomásán, Moszkvában három aranyéremmel és egy ezüsttel lett gazdagabb. Szerdán előbb 100 vegyesen, 100 háton nyert, majd 200 pillangón lett második, míg csütörtökön csak egy számban állt rajtkőre, 200 vegyesen nyert.
A verseny után Hosszú Katinka szomorú, elkeseredett levelet tett közzé közösségi oldalán. Látszik, nem tud napirendre térni afelett, hogy a FINA-szabályváltoztatások miatt ebben az évben nem tud 8-10 versenyszámban rajtkőre állni, maximum négyen versenyenként.
Akkor jössz rá, mennyire szeretsz valamit, amikor elveszíted.
Amikor meghallottam, hogy mostantól állomásonként csak négy számban indulhatok, egy pillanatig arra gondoltam, mindennek oka van, és talán nem is baj, hogy idén visszaveszek az iramból egy kicsit.
Most viszont itt ülök a moszkvai hotelszobámban, és tátongó ürességet érzek.
Úgy éreztem magam, mint akit büntetésből ültettek ki a medence szélére.
Tehetetlennek érzem magam.
Egy úszó pályafutásának évei meg vannak számlálva - ha 2020-ig úszom (addigra 31 leszek), akkor már csak három Világkupa-sorozaton indulok.
Nem az bánt, hogy vesztésre állok az összesített pontversenyben. Tényleg őszintén örülök, hogy Sarah Sjöström vilagcsúcsokat úszik, és ezért pluszpontokat kap, ez nagyszerű a sportágunknak.
Amikor Sarah világcsúcsait látom, arra gondolok, bárcsak tavaly is itt lett volna a Világkupán, és összemérhettük volna, vajon az ő világcsúcsai vagy az én sokoldalúságom ér többet.
A baj az, hogy egyetlen döntéssel elveszik tőlem azt az előnyt, amiért éveken át dolgoztam: hogy sokoldalú legyek, és a lehető legtöbb szám specialistáival fel tudjam venni a versenyt, reális esélyem legyen győzni minden számban, amelyben elindulok. Szörnyű érzés, hogy hiába állnék készen a küzdelemre, és lennék hajlandó még többet tenni a sikerért, mint az elmúlt öt évben, néhányan eldöntötték, hogy semmit sem tehetek. A háromszoros olimpiai bajnok augusztus 6-7-én ettől még Berlinben, a világkupa-sorozat második állomásán is jelen lesz. A teljes bejegyzése alább olvasható.
- Akkor jössz rá, mennyire szeretsz valamit, amikor elveszíted... Ma igazán szembesültem azzal, mennyire szeretek versenyezni. Az elmúlt években, egy-egy Világkupa-állomás után úgy éreztem magam, mint akit elütött egy autó. Mindenem fájt, hullafáradt voltam, néha úgy éreztem, hogy nem birom tovább. Amikor meghallottam, hogy mostantól állomásonként csak négy számban indulhatok, egy pillanatig arra gondoltam, mindennek oka van, és talán nem is baj, hogy idén visszaveszek az iramból egy kicsit.
További cikk itt olvasható Link

Katinka fiatalkori képe
...... .......

 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Seuso: 13 milliárd helyett ingyen is megkaphattuk volna
  2017-07-15 19:32:29, szombat
 
  A cikk itt olvasható Link

Nagyobb kép Link

...... ........... ...... 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Soros György után lassan a migránsok .....
  2017-07-15 19:28:21, szombat
 
  Forrás: 24.hu
Soros György után lassan a migránsok iránti emberséges bánásmódot hirdető Ferenc pápa is odakerül a Magyarország körül kavargó világméretű összeesküvés főszereplői közé. A kormánypárti médiafogyasztók számára hirdetett külpolitikai doktrina szerint a katolikus egyház feje maga is egy liberális migráns, ezért ennek megfelelően kell kezelni a politikát érintő kijelentéseit. A magyar katolikus egyház szó nélkül tűri, hogy Bayer Zsolt nyilvánosan lemarházza az egyházfőt.
Bővebben itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Sörben úszik az M35-ös autópálya
  2017-06-13 14:42:04, kedd
 
  - Sörben úszik az M35-ös autópálya Link  
 
0 komment , kategória:  Hírek  
     1/57 oldal   Bejegyzések száma: 562 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 4 db bejegyzés
e hónap: 291 db bejegyzés
e év: 2544 db bejegyzés
Összes: 30889 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3726
  • e Hét: 31328
  • e Hónap: 111045
  • e Év: 1280696
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.