Regisztráció  Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/62 oldal   Bejegyzések száma: 615 
Több ezren látogattak a nagyváradi .....
  2018-05-23 10:47:08, szerda
 
  Több ezren látogattak a nagyváradi püspökségre a romániai Múzeumok Éjszakáján
2018. május 23. szerda 09:47
A Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye idén is bekapcsolódott a romániai Múzeumok Éjszakája programba, amit idén május 19-én rendeztek meg. Az érdeklődők megnézhették a nagyváradi püspöki palota ideiglenesen megnyitott pincéjét. Több mint négyezren látogatták meg a püspöki palota ideiglenesen megnyitott pincéjét, ahol filmvetítések, kiállítások és koncertek várták az érdeklődőket. A Nagyboldogasszony-székesegyházat is több ezren nézték meg a nap folyamán, valamint a kriptát és a kincstárat is meglátogathatták a különböző nemzetiségű vendégek
Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Megrongálták a csepeli kálváriát
  2018-05-22 18:29:22, kedd
 
  2018. május 22. kedd 10:00
Vandálok megrongálták a csepeli Tamariska-dombon lévő kálváriát - tájékoztatta a XXI. kerületi önkormányzat május 21-én közleményben az MTI-t. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomoz az ügyben. Borbély Lénárd csepeli polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő szerint, mivel a rongálást pünkösd napján, május 20-án követték el, feltételezhető, hogy ,,a tett mozgatórugója aljas provokáció és/vagy a kereszténység elleni vak gyűlölet lehetett"
Arra kérték a csepelieket: fogjanak össze, ne engedjenek az erőszakos emberek nyomásának, ítéljék el a vandalizmust és a gyűlöletkeltés minden formáját. Közösen védjük meg keresztény közösségünket és kultúránkat - írták. Közölték, bíznak az igazságszolgáltatásban, és remélik, gyorsan kiderül kik követték el a rongálást, és példás büntetés vár rájuk.
A BRFK az MTI megkeresésére közölte: a XXI. kerületi rendőrkapitányság rongálás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Hozzátették, hogy Budapest rendőr főkapitánya nyomozócsoportot hozott létre az ügy felderítésére.
Magyar Kurír
Fotó: Illyés Tibor/MTI
.....


.
.....

 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Gólyahír: itt az újabb baba, hatalmas az öröm a királyi ....
  2018-04-22 16:31:06, vasárnap
 
  Gólyahír: itt az újabb baba, hatalmas az öröm a királyi családban!
A 34 éves Pippa Middleton első gyermekét hordja a szíve alatt. Pippa 2017-ben ment hozzá James Matthewshoz, azóta pedig hatalmas boldogságban élnek. A feleség múlt héten volt a 12. heti kivizsgáláson, ami azt jelenti, hogy októberben fog megszületni a kisbaba.
Katalin hercegné és Pippa Middleton álma ezzel valóra válik, ugyanis már korábban is volt róla szó: az a legnagyobb vágyuk, hogy később együtt babázhassanak.
Katalin hercegné és Pippa Middleton egyszerre szülnének. Katalin hercegné és testvére, Pippa Middleton egyszerre szeretnének szülni és együtt babáznának.
Pippa Middleton szombaton ment férjhez, és gyereket is szeretne - nincs ezzel másképp Katalin hercegné sem, ugyanis két gyermeke mellé egy harmadikat is vállalna.
A testvérpár egyszerre akar majd teherbe esni, hogy közösen neveljék a gyerekeket és éljék át a szülői örömöket. Pippa kiváló anyukának tartja Katalin hercegnét, úgy véli, sokat tanulhatna tőle, ha együtt babázhatnának
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
az egyik videó címe, mely nem szalonképes
  2018-04-20 23:23:34, péntek
 
  Youtube oldalon az egyik videó címe, mely nem szalonképes
(A Kesztényeni néni beszól a Mokkában - elkeseredésében mondott csúnyát. - és lett a videó címe
...... .....


A videó a TV2 adásáról készítette és töltötte fel -mokkafan-
.
Én a helyében a következő címet adtam volna: - Riport egy Kesztényeni nénivel.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Kihúzták a hatos lottó számait, van telitalálatos
  2018-04-16 10:01:37, hétfő
 
  Új milliárdosa van Magyarországnak
2018. április 15.
11, 13, 21, 23, 30, 43 számokat húzták ki.

Nyeremény:
Az 1 darab 6 találatos szelvényre 1 285 553 400;

az 5 találatos szelvényekre 331 610;

a 4 találatos szelvényekre 5520;

a 3 találatos szelvényekre 1345 forintot fizetnek.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Hír_rovat a választás után
  2018-04-09 10:27:27, hétfő
 
  24.hu oldalon Link

Ilyen volt a választások éjszajáka| 24.hu Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Eredmények 2018 választás
  2018-04-09 09:47:49, hétfő
 
  24.hu oldalon Link

Nagyobb kép Link

...... ........... ......Táblázat Pártpreferencia a teljes népesség körében Nagyobb kép Link

...... ........... ............- Lista a képviselők listájáról Link
Kerületben ahol lakok:
Simicskó István (FIDESZ-KDNP) Budapest

Térkép megyénként /csak rá kell kattintani a kívánt megyére Link

Térkép megyénként nagyobb képen Link

...... ........... ............

 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Választás 2018 Április
  2018-04-08 18:50:34, vasárnap
 
  - Bács - kiskun megye - Link

- Külföldi apró Link

- Zaol.hu Link

- 24.hu Link Az oldalon lévő térképen a megyékre kattintva meg lehet nézni az eredményt.

Hivatalosan befejeződött a szavazás,ennyi ember még soha nem szavazott. Este 7 órakor hivatalosan befejeződött a szavazás az ország 3154 településén és a 23 budapesti kerületben településén kialakított 10 285 szavazókörben a vasárnap tartott országgyűlési választáson.
Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates,
  2018-04-07 10:52:45, szombat
 
  Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti!
Riasztó de igaz dolgokat állított. Ez várhat ránk?
...... .......


Végre valaki kimondta az igazságot? Azt, amit az ember már régóta tudott, de valamiért itt, Európában senki sem merte kimondani?
Bill Gates napjaink egyik legfenyegetőbb kataklizmájáról beszélt, arról, hogy hogyan vezethet hihetetlen mértékű demográfiai katasztrófához a migráns válság. Ennek kapcsán elmondta, hogy az európai politika legfőbb vezetői nagyban hozzájárulnak a válsághoz. Fontos szerepük volt annak idején a válság kirobbanásában is, és abban is drámai mértékben felelősek, hogy a válság nem csak, hogy még mindig tart, de nagyon nagymértékben eszkalálódott, és az európai államok, és a jólét fennmaradását veszélyeztetik.
A világ egyik leggazdagabbnak tartott embere szerint az európai vezetők rosszul állnak hozzá a migráns válsághoz. Meglátása szerint a németek nyitott kapus menekültpolitikája nem oldja meg a bevándorlási krízist.
Sőt, éppen ellenkezőleg: elmélyíti azt, méghozzá jelentős mértékben!
Nemrég egy német lapnak adott interjújában mondta el ezeket az igen kritikus szavakat, aminek valószínűleg Angela Merkel és társai nem fognak örülni...
Bill Gates egyúttal felhívta a figyelmet a jövőben várható hihetetlen mértékű afrikai bevándorlása. Ha a tömegek onnan megindulnak, Európának vége.
“Minél nagylelkűbb valaki, annál többen hallanak a projektről. Ez pedig tömeges afrikai kivándorlást okoz."
Le kellene zárni az összes tranzitútvonalat, hogy Afrika népe ne indulhasson meg Európa felé, mert ha ez bekövetkezik, akkor a kontinensnek valószínűleg lőttek - állítja.
Bill Gates dollármilliókkal támogatja az Afrikában élőket, és rengeteg dolgot tud az ottani helyzetről, tehát nem a vakvilágba beszél, ellentétben az európai politikusokkal, akik irodaházakban ülnek, és íróasztalok mellett hoznak meg őrültebbnél őrültebb ötleteket, és döntéseket...
Arra is figyelmeztetett, hogy az afrikaiak életszínvonalának javítása lenne a járható út, nem az, hogy kontinenst váltanak, és hagyják, hogy egész Európát elárasszák.
Nagy kérdés, hogy az európai vezetésben süket fülekre talál-e majd Bill Gates véleménye, vagy sem.
Forrás: (kulfoldiapro.com) - mindenszo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Az évszázad botránya! Börtönbe kerülhet .......
  2018-04-06 17:13:59, péntek
 
  Forrás: Külföldi apró

Az évszázad botránya! Börtönbe kerülhet Soros, és elkobozhatják az összes vagyonát!
Amerikában már több mint 70 ezren követelik aláírásukkal Soros terroristaként való elítélését. Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 000 ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely a milliárdos befektetőt az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja meg - írja a 888.hu. A Fehér Háznak benyújtandó petíció Sorosnak, valamint tettestársainak a belföldi terroristává nyilvánítása mellett a teljes vagyonelkobzását is követeli.
A petíció benyújtásához szükséges aláírásgyűjtés augusztus 20-án indult el a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre. A petíció kezdeményezői szerintSoros szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban.
A petíció nem egy átlagos portálon indult, hanem a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre. A vád szerint az üzletember szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban, és világszerte. A Magyar származású és Magyar állampolgársággal is rendelkező Soros céljai érdekében pedig több olyan szervezetet is létrehozott, amelyeknek egyetlen célja az Egyesült Államok kormányzati rendszerének elpusztítása az Alinsky-modellként ismert terrorista taktika gyakorlati alkalmazásával.
Az Igazságügyi minisztériumnak lépnie kell.
Nem véletlenül indult pont a Fehér Ház honlapján a petíció. Célja, hogy a megfelelő mennyiségű aláírás összegyűjtése esetén az Igazságügyi Minisztérium haladéktalanul mondja ki:
Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák.
Ebben az esetben a minisztériumnak azonnal meg kell indítani a büntetőjogi eljárást, amelynek Sorossal, és szervezeteivel szemben a büntető eljárás mellett a teljes vagyonelkobzás lehet a vége.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
     1/62 oldal   Bejegyzések száma: 615 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 7 db bejegyzés
e hónap: 271 db bejegyzés
e év: 2001 db bejegyzés
Összes: 34321 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3747
  • e Hét: 19542
  • e Hónap: 144571
  • e Év: 860104
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.