Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/25 oldal   Bejegyzések száma: 245 
Év végi köszönet.
  2020-12-29 18:02:03, kedd
 
 
Köszönöm, Istenem,
a már elmúló évet,
köszönöm, hogy szívem
szeretettel éghet.
Köszönök tanítást,
köszönök fájdalmat,
s mindent, mi ad nekem
békét és oltalmat.
Köszönök virágot,
köszönök hűs szellőt,
köszönöm az égen
tornyosuló felhőt.
Köszönöm, hogy ajkam
köszönetre nyílik,
köszönöm, hogy szívem
Tebenned megbízik
.
Noha köszönetet
senkitől sem várod,
én mégis köszönöm
az igaz világod.
Schmidt Károly Imre
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Egy kis angyal, aki nem énekel
  2020-12-13 20:37:47, vasárnap
 
 
Egy novellát olvastam régebben, nem tudom már, ki írta, egy legendát mesél el, amely arról szól, hogy amikor a mennyei angyalkórus Betlehem mezején zengte: ,,Dicsőség a magasságban Istennek, és a földön békesség", az egyik kis angyal hirtelen elhallgatott. És bár csak egyetlen hang némult el a kórusban, mégis megzavarta az egész harmóniát. A körülötte állók is elbizonytalanodtak, és a mennyei énekkar megzavarodott. Szerencsére a tapasztalt, idősebb angyaloknak volt lélekjelenléte, és biztos hangjukkal megmentették a kórust.
Az egyik főangyal magához intette a kis angyalt, és megkérdezte tőle:
-Miért hallgattál el?
Az így válaszolt:
-Én akartam énekelni. Egészen addig énekeltem is, hogy: ,,Dicsőség a magasságban Istennek". De amikor az következett, hogy ,,és a földön békesség", akkor összeszorult a torkom. Egyszerre magam előtt láttam a római katonákat, akik itt és másutt háborúznak, leigázzák a népeket, erőszakkal uralkodnak, és eszembe jutott, hogy ezt nevezik ők pax romananak, a római békének.
Eszembe jutott, hogy mennyi békétlenség van az emberek között, hatalmaskodnak egymáson, nincs béke az országban, láttam magam előtt a jövőt, hogy ezt a kis gyermeket is, akinek a dicsőségére most éneklünk erőszakkal fogják halálra küldeni.
Láttam évszázadokat, évezredeket magam előtt, háborúkat, kizsákmányolást, elnyomást, azt, ahogyan a gazdagok erőszakkal elveszik a szegények vagyonát, ahogyan népek és fajok gyűlölik és pusztítják egymást, láttam veszekedő férjeket és feleségeket, szüleik ellen lázadó gyerekeket, békétlen családokat, láttam a munkahelyeken elégedetlenkedő, versengő, könyökölve törtető embereket, láttam a parlamentekben egymásnak eső, veszekedő politikusokat, és mindezt látva nem tudtam énekelni, hogy ,,és a földön békesség".
Más fiatal angyalok is csatlakoztak hozzá, és hangosan mondták: igaza van: a földön nincs békesség.
-Hallgassatok, - akarom mondani: énekeljetek! - kiáltotta a főangyal. Aztán odafordult újra a kis angyalhoz.
-Szóval téged az zavar, hogy nem látod a békességet a földön, nem hiszed, hogy valóra válhat a békesség az emberek között? Te csak azt az óriási szakadékot látod, ami a menny és a föld között van? Te nem érted, hogy mi történik ezen az éjszakán Betlehemben, és meg akarod érteni, hogy mi történik a világban? Tudd hát meg, hogy mennyei Urunk éppen ezen az éjszakán hidalja át azt a szakadékot, amelyik olyan nagyon zavar téged. Ezért dicsérjük Őt, ezért énekelünk, mert Ő ma éjjel hozta el a menny békéjét a földre, az embereknek.
-Ó, ha így van, akkor szívesen énekelek, kiáltotta a kis angyal. De a főangyal azt mondta neki: nem, nem fogsz többé velünk énekelni. És nem is térsz vissza velünk a mennybe. Itt maradsz a földön, és mert most már érted Istenünk tervét, te leszel az, aki mindenhová elmész, és vágyat ébresztesz az emberekben a mennyei béke után.
Bemész a házakba, ahol nincs béke a családokban, és megérinted a lelkiismeretüket.
Ott leszel amikor tárgyalnak, üzleteket kötnek, és segíted őket, hogy békésen megegyezzenek.
Velük leszel amikor önzően ki akarják használni egymást, és eszükbe juttatod, hogy felelősséggel tartoznak egymásért.
Sokszor el akarnak majd hallgattatni, kizavarnak, de te ne menj el. Ülj a küszöbükre, és ne hallgass el, zaklasd őket, hogy ne legyen nyugtuk, hogy vágyakozzanak a békességre.
A kis angyal azóta is itt jár a földön, és teljesíti feladatát. Ilyenkor, karácsonykor különösen is aktív. Ilyenkor újra eljönnek angyaltestvérei, a mennyei kórus, és énekükkel segítik munkáját

 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
NEKED IS VAN MENNYEI GPS - ed?
  2020-12-04 19:00:17, péntek
 
  NEKED IS VAN MENNYEI GPS - ed?
Sietek mint mindig, és az autó navigációs rendszere finom női hangon mind gyakrabban figyelmeztet, hogy: "túl gyorsan mész!" Megsokallva a kioktatást, egyetlen mozdulattal - mely hatalmas nyugalommal tölt el - kikapcsoltam a készülék hangját. Csendben, a villódzó nyilakkal próbált vezetni a GPS, de siettemben vagy két kanyart később vettem be. Megszeppenve, az elveszettség érzésével hamar hangot adtam kis barátomnak, mely első szavaival nem duzzogva kioktatott, hanem a világ legtermészetesebb hangján csak annyit mondott: "újratervezés!"
Nézem az emberi értelem tenyérnyi gyümölcsét, az autóban villódzó kis készüléket mely képes figyelni az égben keringő szekrénnyi műholdra, hogy engem határozottan célba vezessen, hogy pontos időben elkezdhessem a messzi város templomában a szentmisét. Csodálattal szemlélem az ember alkotta gépek alázatát, céltudatos pontosságát, kitartó figyelmét, azt a nyugodt, eredményes munkát mellyel szolgálnak mindenféle hiszti, duzzogás, fáradság nélkül bennünket.
Nekem is van egy csodálatos műholdam -a jó Isten, aki lelkiismeretem által hozzám is szól, vezet céltudatosan. Az élő hitünk hullámhosszán kapcsolatba léphetek vele, nála mindig zöld a lámpa.. Jósággal mondja, hogy most jobbra mosolyogj és légy kedves, aztán most balra figyelj mert ott tátong a bűn szakadéka. De ha az útszéli tarka virágoktól vonzva letérünk a helyes útról, Ő onnan fentről látva maréknyi porságunkból fakadó gyengeségünket, szelíd jósággal csak annyit mond: bűnbánat, azaz újratervezés.
Olyan jó tudni, hogy van mindannyiunknak egy csodálatos mennyei GPS-e. Merjük bekapcsolni!! Merjünk az élő hit útjára lépni!! Nyugodtak lehetünk, mert nem lehet úgy eltévedni, hogy gondviselő vezetőm azonnal ne tudná megmutatni a következő helyes lépést! Mindig van tovább! Az öreg Nikodémusnak is az evangéliumban, Jézus kapásból felkínálta, hogy: újjá kell születni!! Isten mindig, bárhol is vagy, meg tudja mutatni az utat mely célba vezet, mely által elérheted a legbensőbb, csodás álmaid! Nem tudunk annyira eltévedni, hogy Istenünk megsértődjön ránk, vagy hogy ne tudna onnan is újratervezni mindent, és nem csak neked, nekem, hanem akár népünknek, vagy az egész emberiségnek! Ő nem kötekedik és kicsinyes dührohamokat sem kap, szeret bennünket mert gyermekei vagyunk, szeret és vezet szelíden, kitartó jósággal mindig mellettünk van!
Mi emberek alkottuk ezt a kis gépet mely ott villódzik az autónkban, a saját képünkre, hasonlatosságunkra alkottuk... és csodálatos, működik. Hinnünk kell, hogy a bennünk lévő nagy mennyei GPS is működik! Általa egy új világ nyílhat előtted!!
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Kedves történet
  2020-06-23 12:11:07, kedd
 
  "Áldjon meg téged az ÚR, és őrizzen meg téged!"
(4.Mózes 6:25)

Az idősödő onkológus-sebész professzor, aki a gyermekek ágya mellé térdel, hogy szemmagasságban legyen kis pácienseivel, ha beszél velük, és akit a gyerekek, ha akarják, tegezhetnek, operációra készíti fel a 8 éves kisfiút. Közölnie kell a gyermekkel és az ágy másik oldalán rettegő szülőkkel: mindenre számítani kell, lehet, hogy amputálni kell térdtől a lábát a tumor miatt. Ő mindent meg fog tenni, de az operáció alatt kell, hogy meghozza a döntést. Előre nem mondhat biztosat. A gyermek keserves sírásban tört ki:
- Akkor nem fogok tudni focizni, hiába csinálsz nekem falábat.
A szülők és a mellettük álló kórházlelkész a visszanyelt könnyeik vasmarkának szorítását érezték torkukon.
A szipogó gyermek könnyes arca azonban hirtelen széles mosolyra derült:
- De akkor majd végre anyuéknak meg kell engedniük, hogy lovagolni járjak, mert azt ám falábbal is lehet! - és kacagni kezdett.
A folyosón az orvos belekarolt a lelkészbe, és csak ennyit mondott:
- Észrevetted, hogy ebben a rémségben, a kisfiú könnyes arcából ránk mosolygott az Isten?
Engem egy ilyen pillanat hetekig éltet... 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Kedves történet
  2020-06-23 12:06:39, kedd
 
 

Egy megpróbált, nehéz napokat átélt öregember a következő történetet írja le:

"Az én külsőm nem vonzó. Egy súlyos balesetem volt, ennek következtében púpos lettem. Sokáig gúnyolódtak velem az emberek.
Egy alkalommal egy gyerek rám tekintett és azt kérdezte:
- Mi van a hátadon?
Bíztos voltam benne, hogy gúnyos irónia következik. Mégis válaszoltam:
-Egy púp.
-Nem! - válaszolt a gyermek - Isten a szeretet, és Ő nem ad senkinek fogyatkozásokat. A hátadon nincs púp, hanem egy doboz van, és ebben angyalszárnyak vannak elrejtve. Egy bizonyos napon a doboz megnyílik, és akkor a menny felé repülsz! Akkor használni fogod szárnyaidat...
Ezt hallva sírni kezdtem, még most is sírok, amikor ezt írom."

Mindenkinek van egy púpja, egy lelki, szellemi vagy testi hátrányossága. Ez úgy tűnik, olyan, ami korlátoz életünk szempontjából. Emiatt életünk értelmetlennek látszik.
Isten megengedi, hogy egyiknek legyen egy púpja, másiknak egy betegsége, vagy legyen szegény, vagy kerüljön nehéz helyzetekbe ...
Ezek nem katasztrófák. Tekintsük nyomorúságainkat mint dobozokat, amelyekben angyalszárnyak vannak elrejtve. Ezek különös célból vannak oda helyezve, éspedig, hogy általuk a mennybe repüljünk! 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Menyország a földön
  2020-02-04 10:02:03, kedd
 
 

Néhány évszázaddal ezelőtt az egyik kolostorban élt egy szent, aki életével elégedett és boldog volt. Az egyik napon, amikor a konyhában mosogatott, megjelent neki egy angyal és így szólt:

- Az Úr küldött engem, hogy tudomásodra hozzam, itt az ideje annak, hogy az örökkévalóságba költözz.

- Megköszönöm, Úristen neked azt, hogy gondolsz rám - válaszolta a kis szent -, de amint te is látod, előttem tornyosulnak ezek a mosatlan edények. Nem akarok udvariatlan és hálátlan lenni, de nem várhatna egy kicsit az örökkévalóság rám addig, amíg a munkámat befejezem?

Az angyal a kis szentre tekintett, majd így szólt:

- Meglátom, mit tehetek érted... - majd eltűnt.A kis szent szorgalmasan folytatta munkáját. Az egyik nap éppen a kertben kapált, amikor ismét megjelent neki az angyal. A szerzetes habozva és dadogva kapájával a sok gyomnövényre mutatott:

- Nézd ezt a rengeteg gazt! Nem tudna az örökkévalóság egy kicsit várni?Az angyal nevetett és rögvest távozott. A kis szent végiggyomlálta a kertet, majd megnyírta a bokrokat. Az idő pedig telt-múlt. Az egyik nap a kis szent egy beteget ápolt a kórházban. Éppen egy pohár hideg vizet nyújtott neki, amikor ismét megjelent az Úr angyala. A szent kitárta kezeit és a kórházban levő számtalan betegre mutatott. Az angyal szótlanul eltűnt.Amint a szerzetes késő este a cellájába visszavonult és nyugovóra tért, végiggondolta azt a hosszú időt, amióta az angyal neki mindegyre megjelent, és ő annyiszor elutasította őt. Hirtelen fáradtnak és kimerültnek érezte magát, majd így imádkozott:

- Uram, amennyiben lehetséges, küldd el angyalodat még egyszer hozzám, nagyon örülnék neki.

Alighogy az imáját befejezte, az angyal tüstént előtte állott.

- Ha te engem most hívsz, készen állok belépni az örökkévalóságba.

Az angyal ismét mosolyogva végigmérte, majd így szólt:

- Mit gondolsz, az egész idő alatt hol voltál?


 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
A Boldogmondások margójára
  2020-01-30 09:22:07, csütörtök
 
 
(Máté ev. 5. rész 1-12. versekhez)

Boldogok, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.

Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz.

Boldogok, akik csodálkoznak ott is, ahol mások közömbösek, mert örömes lesz az életük.

Boldogok, akik tudják, hogy másoknak is lehet igaza, mert békesség lesz körülöttük.

Boldogok, akik nevetni tudnak önmagukon, mert nem lesz vége szórakozásuknak.

Boldogok, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat.

Boldogok, akik észreveszik egy diófában a bölcsőt, az asztalt és a koporsót, és mindháromban a diófát, mert nemcsak néznek, hanem látnak is.

Boldogok, akik lenni is tudnak, nemcsak tenni, mert megcsendül a csöndjük és titkok tudóivá válnak. Leborulók és nem kiborulók többé.

Boldogok, akik mentség keresése nélkül tudnak pihenni és aludni, mert mosolyogva ébrednek fel és örömmel indulnak útjukra.

Boldogok, akik tudnak elhallgatni és meghallgatni, mert sok barátot kapnak ajándékba és nem lesznek magányosak.

Boldogok, akik figyelnek mások hívására anélkül, hogy nélkülözhetetlennek hinnék magukat, mert ők az öröm magvetői.

Boldogok, akik komolyan tudják venni a kis dolgokat és békésen a nagy eseményeket, mert messzire jutnak az életben.

Boldogok, akik megbecsülik a mosolyt és elfelejtik a fintort, mert útjuk napfényes lesz.

Boldogok, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait, akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára.

Boldogok, akik el tudnak hallgatni, ha szavukba vágnak, ha megbántják őket, és szelíden szólnak, mert Jézus nyomában járnak.

Boldogok, akik mindebből meg is tudnak valósítani valamit, mert életesebb lesz az életük.

Dr. Gyökössy Endre
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Lélekemelő
  2020-01-27 17:24:53, hétfő
 
  Jézus Krisztus módot talált rá , hogy felmenjen a mennybe és ugyanakkor itt maradjon a földön . Megalapította az imádásra méltó Eucharisztia szentségét , hogy velünk maradhasson és táplálhassa a lelkünket , hogy vigasztalhasson és társunk lehessen.

Vianney Szent János
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Szentlélekre várva
  2019-05-30 14:35:33, csütörtök
 
  .. s meg kell a búzának érni ..

A Szentlélek litániája ..
Örök Atya, felajánlom Neked az emberek minden szenvedését és az én szenvedésemet, minden emberi munkát, imádságot, s mindazt ami az egész napomat betölti. Egybekapcsolom a Te szeretett fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus szenvedésével és a Szentlélek szeretetének erejével a Szeplőtelen Szűz Mária által Isten dicsőségére, hogy Téged az emberek szeretve keressenek és megtaláljanak a lelkek üdvösségére. Ámen.

Ez a litánia úgy fog terjedni mint a lavina. Aki ezt a litániát tovább adja másoknak, része lesz az imáikban. E litániát a Szentlélek szándékára ajánljuk fel és kérjük segítségét magunk és a családunk számára vagy valamilyen más szándékra.

Minden kérés után mondjuk:

Légy magasztalva és dicsőítve!

______________________________________________________

Dicsőség az Atyának, Fiúnak és a Szentlélek Istennek, miképpen kezdetben vala most és mindörökké. Ámen.

1. Szentlélek Úristen, jóra való sugallatod előzze meg tetteinket és kísérje azokat a te segítséged kegyelme, hogy minden munkálkodásunk Veled végződjék.

Légy magasztalva és dicsőítve!

2. Szentlélek Úristen, szállj fel fenséged trónjáról, és készíts helyet a te szolgád szívében.

Légy magasztalva és dicsőítve!

3. Szentlélek Úristen, akit az Atya és a Fiú megtisztel, segíts engem állandóan az Isten jelenlétében élnem.

Légy magasztalva és dicsőítve!

4. Szentlélek Úristen, akit az Atya és a Fiú megdicsőített, taníts meg engem az Atya Isten akarata szerint élnem.

Légy magasztalva és dicsőítve!

5. Szentlélek Úristen, aki az Isten Fia szívében székelsz, taníts meg engem megismerni és szeretni Téged.

Légy magasztalva és dicsőítve!

6. Szentlélek Úristen, aki az Atya Isten dicsőségéről gondoskodsz, taníts meg engem Isten bizalmában odaadóan élnem.

Légy magasztalva és dicsőítve!

7. Szentlélek Úristen, a tüzes nyelvek szimbóluma, gyújtsd szívembe a szeretet lángját.

Légy magasztalva és dicsőítve!

8. Szentlélek Úristen, titkos fehér galamb, taníts meg engem megérteni a Szentírást.

Légy magasztalva és dicsőítve!

9. Szentlélek Úristen, taníts meg engem helyesen imádkozni.

Légy magasztalva és dicsőítve!

10. Szentlélek Úristen, aki próféták ajkával szólsz, taníts meg engem nyugodtan, kiegyensúlyozottan élni.

Légy magasztalva és dicsőítve!

11. Szentlélek Úristen, szeretet lángoló tűzhelye, taníts meg engem okosan és türelmesen élni.

Légy magasztalva és dicsőítve!

12. Szentlélek Úristen, minden mennyei és földi javak birtoklója, taníts meg engem szerényen és alázatosan élni.

Légy magasztalva és dicsőítve!

13. Szentlélek Úristen, kinek kincsei megmérhetetlenek, taníts meg engem megérteni a szenvedés értékét.

Légy magasztalva és dicsőítve!

14. Szentlélek Úristen, kinek kincsei felbecsülhetetlenek, taníts meg engem helyesen kihasználni a drága időt.

Légy magasztalva és dicsőítve!

15. Szentlélek Úristen, meg nem szűnő szeretet, oltalmazz meg engem a gőgtől és a szeretetlenségtől.

Légy magasztalva és dicsőítve!

16. Szentlélek Úristen, taníts meg engem ellenállni a haszontalan gondolatoknak és felesleges képzelődéseknek.

Légy magasztalva és dicsőítve!

17. Szentlélek Úristen, sok kegyelem osztogatója, taníts meg engem mellőzni a felesleges beszédet és tevékenységet.

Légy magasztalva és dicsőítve!

18. Szentlélek Úristen, kinek teljességéből mindannyian merítettünk, taníts meg engem hallgatni és kellő időben szólni.

Légy magasztalva és dicsőítve!

19. Szentlélek Úristen, Örök szeretet, taníts meg engem jó példát mutatni másoknak.

Légy magasztalva és dicsőítve!

20. Szentlélek Úristen, adj kitartást a jóban.

Légy magasztalva és dicsőítve!

21. Szentlélek Úristen, édes tanító, taníts meg engem az emberekkel helyesen cselekedni.

Légy magasztalva és dicsőítve!

22. Szentlélek Úristen, kedves barátja a lelkeknek, taníts meg engem, hogy ne ítélkezzem senki felett, s a sérelmeket ne emlegessem.

Légy magasztalva és dicsőítve!

23. Szentlélek Úristen, Te fény vagy, mely a lelkeket boldoggá teszi, taníts meg engem meglátni mások szükségleteit, és segíts, hogy a jó cselekedeteket ne hanyagoljam el.

Légy magasztalva és dicsőítve!

24. Szentlélek Úristen, elhunytak Atyja, add megismernem, saját hibáimat.

Légy magasztalva és dicsőítve!

25. Szentlélek Úristen, aki csodákat művelsz a lelkekben, vezess engem éberséggel a tökéletességre.

Légy magasztalva és dicsőítve!

26. Szentlélek Úristen, aki ismered a világegyetem jövőjét, segíts nekem megszabadulni a sátán és a test rabszolgaságából.

Légy magasztalva és dicsőítve!

27. Szentlélek Úristen, aki előtt semmi titok nem létezik, segíts elosonni a sátán ármányai elől.

Légy magasztalva és dicsőítve!

28. Szentlélek Úristen, aki ismered a jövőmet, a Te gondoskodásodba helyezem magam és családomat, testvéreimet, barátaimat, minden jótevőmet és minden embert az egész világon.

Légy magasztalva és dicsőítve!

29. Szentlélek Úristen, taníts meg engem az Isten dicséretére, és dicsőségére élni, az emberiség üdvére, Szűz Mária örömére, hogy jó gyümölcsöket termő, hasznos szolgaként, jó halállal haljak meg.

Légy magasztalva és dicsőítve!

30. Szentlélek Úristen, légy lelkem lelke, siess kegyelmeddel segítségemre. Segíts, hogy mindenben rád hagyatkozzam, nevedben dolgozzam, veled imádkozzam. Ámen.

______________________________________________________

Az Atya Isten ígéretei azoknak, akik legalább háromszor egy héten fogják imádkozni ezt a litániát:

1. Megszabadítalak az ellenséged kezéből, látható módon.

2. Eltávolítom az akadályokat, amelyek tökéletességed útjában állnak.

3. Még egy angyalt adok melléd, hogy sugallatai által megóvjon a bűn kelepcéjétől.

4. kitartasz az erény útján.

5. Jól megismered fogyatékosságaidat.

6. Erőt kapsz, hogy megszabadulj bűnös szokásaidtól.

7. Megerősítem benned a hitet, a reményt, a szeretetet.

8. Megszabadítalak anyagi gondjaidtól.

9. Megadom, hogy családod kölcsönös szeretetben és egyetértésben fog élni.

Aki segíteni szeretne családjának, felebarátjának, ismerősének rossz szokásai elhagyásában, az fél évig minden nap imádkozza el ez a litániát.
nappal virrad, vihar után fölragyog a nap."

Cziránku Péter 2014.06.09.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Jó reggelt kívánok!
  2019-05-25 14:59:39, szombat
 
 


Jézusom, Jézusom, a gyermeked lettem,
Öleld át az életem, vezesd minden léptem.
Köszönöm Jézusom, köszönöm hogy lettem,
Köszönöm Jézusom azt, hogy megszülettem.
Köszönöm Jézusom, hogy dicsérhetlek Téged,
Életemnek minden napján magasztallak Téged!
Köszönöm Jézusom, hogy nagyon szeretsz engem,
Őrizd meg egészen tisztának a lelkem.
Állj mindig mellettem, maradj mindig nálam,
Érezd nagyon jól magad szívem templomában.
Add Uram, Jézusom, hogy otthont leljek nálad,
S boldog Mennyországban, örvendezve álljak...Ámen!
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
     1/25 oldal   Bejegyzések száma: 245 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 47 db bejegyzés
Összes: 8290 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 57
  • e Hét: 981
  • e Hónap: 3069
  • e Év: 45650
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.