Regisztráció  Belépés
bordat.blog.xfree.hu
--A jó sors szerzi;a balsors próbára teszi a barátokat-- A szorgalom hatalmas támasz a középszerű tehetség részére is borda tibor
1951.11.12
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 163 
Pénisz alakú articsókát túrt elő a kertjéből az anyuka
  2018-02-17 18:22:57, szombat
 
  A hobbikertész Karen Allen eléggé meglepődött, mikor meglátta a már-már sokkolóan élethű articsóka péniszt..
A 45 éves Karen Allen tepsiben sült zöldségekhez húzta ki a kertben növő articsókákat, de eléggé meglepődött, mikor szembesült az egyik nem mindennapi alakjával. Az asszony először nem is vette észre, mit is tart kezében, csak mikor már a csap alatt tisztította a zöldséget, akkor eszmélt rá a döbbenetes hasonlóságra.

Ennek a lehetőségnek még az egyébként a zöldségekkel semmilyen szexuális jellegű játékba nem bonyolódó Allen sem tudott ellenállni, és lőtt néhány remek képet a döbbenetesen élethű articsóka péniszről.

Állítólag a gyerekeknek is nagyon tetszett a kertben nevelkedett pénisz, az asszony azt mondja, a srácok több napon keresztül az articsókával a kezükben rohangáltak a lakásban. Allen egyébként azt tervezi, hogy a szexuális zöldséget férje Valentin-napi vacsorájához használja majd fel. 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Több millióba kerülhet a Tiszába esett tank kiemelése
  2018-02-04 17:38:27, vasárnap
 
  Kiemelné a második világháborúban Szegeden Tiszába esett T-34-es szovjet harckocsit a Szegedi Haditechnikai Park. Sok engedélyt kell hozzá beszerezni, de jelenleg úgy néz ki, hogy szeptemberben elkezdhetik a munkát.A mostani Belvárosi híd helyén állt a második világháborúban az a pontonhíd, amelyikről egy T-34-es szovjet harckocsi esett a Tiszába.Szegedi Haditechnikai Park vezetője elmondta, hogy a tank 1944-ben esett a folyóba. Szemtanúk elmondták, hogy a híd szétnyílt, a tank pedig toronnyal lefelé borult a vízbe, a négy-öt fős legénységgel együtt. Király Nikolász már korábban elhatározta, hogy kiszedné és később kiállítaná a járművet, ehhez azonban legalább nyolcféle engedélyre van szükség.
- Ezek fele már megvan, de hiányzik még például az orosz nagykövetség beleegyezése. Ez kegyeleti okokból is kell, a célunk ugyanis az, hogy a tank meghalt személyzetének maradványait visszajuttassuk a szülőföldjükre - mondta a park vezetője.


A tank kiszedése nem olcsó, és nem is egyszerű. A tervek szerint egy uszályt használnának. Ezt teleszivattyúznák vízzel, és úgy erősítenék a búvárok a tankhoz a drótköteleket. Amikor ezzel végeztek, kiszivattyúznák a vizet, és a felhajtóerő mozdítaná el az elsüllyedt tankot, amit így már a partra lehetne vontatni. Bonyolítja a helyzetet az is, hogy csak alacsony vízállásnál kivitelezhető a kiemelés, azaz gyakorlatilag csak szeptemberben tudnák elvégezni a munkát. Vagyis ha idén augusztusig nem lesz meg az összes engedély, akkor újabb egy évet kell majd várni a megfelelő körülményekre.Ez a munka körülbelül 3-4 millió forintba kerül, de vannak adományozók, akik a parton szeretnék látni a tankot, és sokan ajánlottak technikai segítséget is. Jelentkezett például egy orvoscsoport, amely készenlétben lenne a helyszínen, egy vállalkozás pedig azt ajánlotta fel, hogy elszállítja a hadiparkba a partra vontatott tankot Berlinig elvitte az orosz katonákat

A T-34-es közepes harckocsi a második világháború egyik legendás fegyvere volt, sorozatgyártása 1940 nyarán kezdődött a Szovjetunióban. A precízen kidolgozott német harckocsikkal szemben egyszerű legyárthatósága és kezelhetősége voltak fő előnyei. Fejlesztéséhez J. Walter Christie amerikai harckocsitervező prototípusai szolgáltak alapul, amelyeket, miután az Egyesült Államok hadserege súlya és nehézsége miatt nem vásárolta meg tőle, eladott a Szovjetuniónak. A harckocsi egyik legfőbb technológiai újítása az öntött torony és a teljes egészében hegesztett páncéltest volt. A 30-as évek harckocsijait jellemzően benzinmotorok hajtották, a T-34-be ezzel szemben dízelmotort építettek, ezzel sikerült növelni a harckocsi hatótávolságát, valamint csökkenteni a tűzveszélyt. A második világháború egyik legsikeresebb harckocsitípusává vált, egészen Berlinig elvitte a rajta kapaszkodó orosz katonákat.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
8 szokás, amit bevezettem annak érdekében
  2017-12-29 16:40:21, péntek
 
  hogy pár percesre rövidüljön a reggeli szépségrutinom.Persze van még egy reggeli démonom, amit szundigombnak hívnak, de ez egy másik cikk tárgya - bár a megfelelő mennyiségű alvásnál nincs fontosabb szépségtrükk, és sajnos a szundigomb által biztosított plusz nyolc perc nem sokat használ. Akárhogyan is, miután elegem lett abból, hogy legalább egy óra telik el attól a pillanattól kezdve, hogy kidugom a lábam az ágyból addig, hogy kilépek a lakásom kapuján (és aztán még párszor visszarohanok, mert elfelejtettem ezt-azt), úgy döntöttem, hogy szigorúan visszaveszek a szépítkezéssel töltött időből. Ez pedig nem megy másképp, mint tervezéssel. Most összegyűjtöttem, milyen intézkedéseket vezettem be annak érdekében, hogy ne fussak ki minden reggel reménytelenül az időből, ugyanakkor mégis civilizált kinézettel lépjek be az irodába.


Langyos vízben zuhanyzomNemcsak az aznapi outfitemet tervezem meg, hanem a hozzá illő sminkemet és a hajviseletemet isA fürdőszobámban található termékeket fajtájuk szerint csoportosítva tárolomFogmosás után az ajkaimat is végigsúrolom a fogkefévelEste mosok hajat.Néha az irodában sminkelek,Kábé hat-hétfajta sminkterméket használok
De akkor már sokat mondtam. BB-krém, púder, szemceruza, szemhéjpúder (na jó, abból egy kisebb palettám van), szempillaspirál, rúzs... ez csak hat. Pirosító gyanánt is rúzst teszek fel. Viszont mindig van nálam zsíros hidratálókrém, amivel a sminkemet is korrigálhatom.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Félelmetes találmány
  2017-11-15 15:00:11, szerda
 
  Ön örökbe fogadna egy ilyen robotkutyát?
A robotkutyát folyamatosan fejlesztik, és az előzőhöz képest máris sokkal ügyesebb.
A japán vállalatóriás, a SoftBank által felvásárolt robotgyártó bemutatta az új robotkutyáját, a már ismert SpotMini új verzióját Link
A SpotMinit először tavaly nyáron lehetett megismerni, akkor házimunkák végzése közben mutatták meg a robotállatot, ami egy kicsit esetlennek és darabosnak tűnt.

Az új SpotMini jóval áramvonalasabb, és a mozgása is rugalmasabbnak tűnik. Egyelőre nem tudni, mit tervez vele a Boston Dynamics, így azt sem, hogy kereskedelmi forgalomba kerül-e majd.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Mostantól kezdve gazdi és cica ugyanabban a WC-ben
  2017-11-12 13:38:29, vasárnap
 
  intézhetik el a kis- és nagydolgaikat
Micsoda harmónia!
A Litter Kwitter egy trükkös csomag, amivel elérhető, hogy a macskánk fokozatosan átszokjon az almos ládáról a WC-re. Ettől lehet, hogy kicsit embernek érezheti magát ő is. De ha mégsem lesz így, akkor sincs baj: mert nincs többé almos doboz, rossz illat, légfrissítő és hétről hétre hazacipelt többkilós alom. Már csak a WC lehúzására kell megtanítani kis kedvencünket.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
őszinte illusztrációk a mai világról és társadalomról!
  2017-10-17 18:24:02, kedd
 
  Természetes, hogy az évek múlásával minden változik: az emberek, és a világ egyaránt, de az nem mindegy, hogy milyen irányba. A modern technika fejlődése sokszor könnyíti meg az életünket, de jelent ugyanakkor önként vállalt börtönt is. Ha pedig nem vigyázunk, az igazi emberi kapcsolatok kihalnak, mi pedig úgy jutunk el utunk végére, hogy igazából nem is éltünk, azt ugyanis a telefonon keresztül, vagy sietve, egymásra oda nem figyelve nem lehet. Erre szeretnék felhívni az emberek figyelmét az alábbi illusztrációk, amik remélhetőleg mindenkit ráébresztenek arra, mi is a fontos valójában.

Változik a világ, és változnak az értékek is, de vajon maradt-e még? Brutálisan őszinte illusztrációival igyekszik az emberek szemét felnyitni egy művész, és megmutatni, hogy nem jó úton járunk.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Átadták a világ leghosszabb gyalogos függőhídját Svájcban
  2017-10-08 12:56:11, vasárnap
 
  A 496 méter hosszú Charles Kuonen függőhíd a Grächen és Zermatt közti kétnapos gyalogtúra-útvonalat, az úgynevezett Európa-utat teszi járhatóbbá a Grabengufer-szakadék áthidalásával. A Swissrope svájci függőhídgyártó és -építő újszerű lengéscsillapítást alkalmazott, így az új függőhídnak alig van kilengése.A rácsos aljú függőhídról fenséges kilátás nyílik a Matternhornra, a Weisshornra és a Berni-Alpokra.A főszponzor, egy helybéli vállalkozó és pszichológus nevét viselő híd 750 ezer svájci frankból (200 millió forint) épült fel mindössze két és fél hónap alatt

Az új gyaloghíd valójában egy 2010-ben épült hasonló átjárót pótol, amelyet alig két hónapnyi működés után le kellett bontani, mert kőomlásban megsérült

Az új híd pilléreit 200 méterrel odébb, egy kőomlásveszélytől mentes helyen rögzítették
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Mielőtt még izgalomba jönne a Trónok harcában
  2017-08-26 20:37:56, szombat
 
  Csütörtökön szúrta ki egy Reddit-felhasználó, hogy a Trónok harca legutóbbi részének monumentális csatajelenetében feltűnik a háttérben egy pickup, amikor Jon Snow kompániájának egyik kísérője bezuhan a zombik közé. Erről a jelentről van szó, twitteren mindenki jót röhögött, hogy mekkorát bénáztak a GoT készítői.

Az igazság viszont az, hogy ez a jelenet sosem került bele a HBO-n leadott epizódba, csak az ahhoz készült werkfilmben tűnik fel egy pillanatra.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Lélegzetelállító strandolók közé úszott egy óriási bálna
  2017-08-10 19:22:08, csütörtök
 
  A hatalmas állat békésen úszkált az emberek között..Félelmetes videót készítettek Kaliforniában, a Laguna Beachen. A felvételen egy hatalmas szürke bálna látható, aki békésen beúszott a fürdőzők közé - . A bálna egy kis körbenézés után tovább is állt, valószínűleg Alaszka felé vette az irányt.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A VILÁG LEG NEVETSÉGESEBBEN KINÉZŐ sötétítője
  2017-07-22 15:22:42, szombat
 
 


Melege van? Muszáj besötétíteni otthon? Unja a hétköznapi megoldásokat? Van pár felesleges deszka a sufniban, amiket csak kerülget? Elő a szerszámokkal és 10 perc múlva már kész is az új, függőleges spaletta. Jó, hát kicsit furán néz ki... És?Fogalmunk sincs, ki és miért csinál ilyesmit, de valahol, szívünk mélyén értékeljük a megoldást. Mondjuk a sötétítő mozgatásakor a mázolás leverése, az üveg karistolása, vagy a szálkák a kezünkben nem hiányoznak az életünkből. De maga a fa hasábok koccanásának hangja egy kicsit igen. Pár száz forintos ötlet, különös végeredmény. Kéne...?Ígéretes, nem?És a teljes kép!


Mit szólsz hozzá ?
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 163 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 365 db bejegyzés
e év: 1047 db bejegyzés
Összes: 30421 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 775
  • e Hét: 3933
  • e Hónap: 66382
  • e Év: 179834
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.