Regisztráció  Belépés
bordat.blog.xfree.hu
--A jó sors szerzi;a balsors próbára teszi a barátokat-- A szorgalom hatalmas támasz a középszerű tehetség részére is borda tibor
1951.11.12
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 91 
MÓDOS ROMÁKAT AKARTAK ölni
  2017-11-21 15:27:24, kedd
 
  Az idegengyűlölet, a zsidó és cigány származású módos emberek lelövésének és kirablásának szándéka, illetve a lőfegyverekhez való vonzódás a közös abban a két férfiban, akik ellen tegnap emelt vádat a Fővárosi Főügyészség. M. Pétert és R. Gyulát két éve fogták el, amint lőgyakorlatra tartottak, készülve egy rablógyilkosságra. Szlovákiában vásárolt, majd visszaalakított fegyvereket és több száz lőszert találtak náluk.Vádat emelt tegnap a Fővárosi Főügyészség a 64 éves gödöllői M. Péter és a 62 éves budapesti R. Gyula ellen bűnszövetségben elkövetett lőfegyverrel, valamint lőszerrel visszaélés bűntette, az elsőrendű M. Péterrel szemben emellett emberölés előkészületének bűntette és más bűncselekmények miatt. Ők voltak azok, akikről elfogásuk után belügyi vezetők azt mondták: egy kormánytag megölését fontolgatták. A vádiratban azonban ez már nem szerepel.2015 novemberében fogták el a Terrorelhárítási Központ (TEK) egyik felszámolóegységének segítségével a két, szélsőséges politikai nézeteket valló és hangoztató férfit, akik Budapest felé tartottak autójukkal, és sorozatlövő fegyvereket, hangtompítókat, valamint éleslőszereket találtak náluk.
A szlovák gyártmányú Scorpio és Skoda sorozatlövő fegyverekről idén május elején írtuk meg, hogy azokat a szlovákiai hatástalanított fegyverekkel kapcsolatos botrány során alakították vissza éles lőfegyverré. A Magyar Idők információja szerint amióta a Brad Pitt 2012-es budapesti filmforgatására érkező hatástalanított fegyvereket lefoglalta a TEK, és sajtónyilvánosság előtt bizonyították, hogy a fegyverek néhány mozdulattal
visszaalakíthatók élesfegyverré, több európai ország hatóságai és titkosszolgálatai is nyomozást indítottak.
Szlovák források szerint több ezer ilyen fegyver juthatott a szervezett bűnözők, terroristák kezébe. Azóta kiderült, hogy ilyen visszaalakított szlovák fegyverekkel mészároltak terroristák Párizsban a Charlie Hebdo szerkesztőségében, illetve egy kóser üzletnél éppúgy, mint a tavaly júliusban Münchenben végrehajtott terrortámadás során.


Az M. Péter és R. Gyula elleni vádiratban az olvasható, hogy ők is hatástalanított szlovák fegyvereket vásároltak és alakítottak vissza élessé. A két férfi 2014 nyarán ismerkedett meg egymással, és a szélsőséges, idegengyűlölő és rendszerkritikus nézeteik miatt egyre szorosabb baráti kapcsolat alakult ki közöttük. Az elsőrendű vádlott rendszeresen hangoztatta társa előtt is az idegengyűlölő nézeteit, zsidó és cigány származású emberek lelövésével kapcsolatos gondolatait, valamint hogy mindehhez fegyvereket akar szerezni.hogy mindehhez fegyvereket akar szerezni.
2015 februárjában a szlovákiai Révkomáromban egy vadászboltban meg is vásároltak 2-2 hatástalanított, vaktöltények működtetésére alkalmas gépfegyvert. R. Gyula egy Scorpiót és egy Skodát alakított vissza éles lőfegyverré, és társa utasítására hangtompítókat is készített hozzájuk. 2015 augusztusában, majd szeptemberében, szintén Révkomáromban összesen ezer darab töltényt vettek a visszaélesített géppisztolyokhoz.
M. Péter 2015 nyarán határozta el, hogy a géppisztolyokkal egy vagyonos cigány embert megöl és kirabol, amit el is mondott R. Gyulának. A rablógyilkossághoz parókát, esőkabátot és gumikesztyűt is vásároltak. Az első két kiszemelt célpontjukról lemondtak, majd M. Péter egy cigány vajdát szemelt ki, akit fel is térképeztek. Még a menekülés módját is megtervezték. Arra készültek, hogy fegyverrel pénze átadására kényszerítik áldozatukat, majd kivégzik és a lakással együtt felgyújtják. Erre készülve indultak 2015. november 21-én gépkocsival a fegyverek és hangtompítók kipróbálása érdekében egy Budaörs környéki erdőbe, amikor elfogták őket.R. Gyula a tervezett rablógyilkosságokról kérdés nélkül részletesen beszámolt a nyomozóknak, így az emberölés előkészületével őt nem vádolták meg.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Robbanások az Egyesült Államok keleti részén
  2017-11-21 12:34:52, kedd
 
  Robbanások ráztak meg egy kozmetikai termékeket gyártó üzemet a New York államban lévő New Windsorban: az első detonációt akkor követte a második, amikor a kiérkező tűzoltók épp az oltási munkálatokat végezték.

Itt legalább 35-en megsebesültek, köztük hét tűzoltó, de egyikük sincs életveszélyes állapotban. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a robbanást.

Az amerikai-kanadai határ mellett, Detroit környékén egy gázvezeték robbanhatott fel. Az M1 Híradóban bemutatott amatőr felvételeket egy környékbeli készítette, a lángokat kilométerekről is látni lehetett. A tűzoltók két órán keresztül oltották a tüzet.

A hatóságok hivatalosan még nem erősítették meg, hogy egy gázvezeték robbanása miatt csaptak fel a lángok. A környékről több száz embert költöztettek ki. Sérültekről nem érkezett hír.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Hordóba betonozták
  2017-11-17 18:40:06, péntek
 
  Hordóba betonozva bukkantak a holttestre, az áldozat egy 20-30 év körüli férfi.


A rendőrség továbbra sem derítette ki a Kis-Dunában talált, hordóba betonozott férfi személyazonosságát, ugyanis nem találtak egyezést a megvizsgált DNS-mintákban.

A hordót idén februárban találta meg egy horgászokból álló csoport a dunahidasi erdőben. A betonban egy oszlásnak indult emberi testre bukkantak.

A holttestet előbb ki kellett vágni, mielőtt elvégezték volna a vizsgálatokat. Az ügyben továbbra is folyik a nyomozás, a holttest kiléte egyelőre ismeretlen, csupán azt sikerült róla megállapítani, hogy férfi volt.
A rendőrség ezért nyilvánosságra hozta, hogy hogyan is nézhetett ki az áldozat, milyen ruha volt rajta, amikor kiszabadították a hordóból. Egy 20-30 év körüli, megközelítőleg 161 centis férfiről van szó. Minden bizonnyal rövid fekete haja volt, valamint szakálla is lehetett. A fogai egészségesek voltak, csupán egyetlen tömése volt. A rablótámadás lehetőségét előzetesen kizárták, mivel az áldozat karján egy ezüstóra volt.

A technikának köszönhetően az áldozat koponyája alapján a szakértők egy modellt hozhatnak létre a férfi lehetséges kinézetéről. Snopko szerint, amíg a rendőrség nem ismeri az áldozat személyazonosságát, addig képtelenség eljutni az elkövetőig.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Elképedtek a gazdák: gigantikus tojást tojt egy tyúk Kárpáta
  2017-11-17 18:27:59, péntek
 
  A kárpátaljai Bustyaházán óriástojást tojt egy tyúk. A tojás hossza több mint 8 centi, keresztmetszete pedig 6,5 centi. Súlya 204 gramm - ezzel a csoda-tojás lehet az eddigi legnehezebb, hiszen a Világrekordok Akadémiájának adatai szerint az eddigi legnagyobb 201 gramm súlyú volt.

Külsőleg a tyúk semmivel sem különbözik a többi hat kotlótól. A bustyaházi Hajovics családban azt mondták, hogy semmi különöset nem adnak neki, általában gabonával és vegyes takarmánnyal etetik


 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Gyerekek csináltak hatalmas baromságot Borsodban
  2017-11-16 19:51:30, csütörtök
 
  Tragédia lehetett volna belőle.A rendőrségre november 15-én 16 óra után érkezett bejelentés, hogy egy Miskolc-Hidasnémeti között közlekedő tehervonat Méránál megállásra kényszerült, mert a sínpárra ismeretlen személyek két-két gumiabroncsot helyeztek el. Az akadályok egy részét a szerelvény maga alá gyűrte.
Az eset során személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök hamar azonosították azt a három gyermekkorú fiút, akik a gumiabroncsokat a sínekre rakták.Az Encsi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán felhívja a szülők figyelmét, mondják el gyermekeiknek, hogy a ,,csínytevések" tragikus következményekkel is járhatnak.

 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Véres, halálig tartó küzdelem kutyák és vaddisznók között
  2017-11-12 12:49:16, vasárnap
 
  Az adu bagong egy véres, halálig tartó küzdelem harci kutyák és befogott vaddisznók között Jáva sziget eldugott kis zugán. A hagyomány a '60-as évekre nyúlik vissza, amikor a sziget nyugati területein elszaporodtak a vaddisznók; akkoriban kezdték meg a vadászatukat, hogy megvédjék tőlük a terményt. A harcok egy 15-30 méteres arénában zajlanak, amelyet egy bambusz kerítés vesz körül, hogy megvédje a nézőket. A küzdelem csak akkor ér véget, amikor az egyik állat megsebesül. Ha egy vaddisznó túléli a harcot, miután felépül, visszatér az arénába, hogy harcoljon, ha elhullik, a húsát eladják. A győztes kutyák gazdái pénzdíjat kapnak, aminek az értéke akár a félmillió forintot is elérheti. A nevezési díj 200 ezer és 2 millió rúpia (5 és 50 ezer forint) között mozog, a kutya méretétől függően. Az állatvédő aktivisták már régóta küzdenek a véres ,,játék" ellen, ezzel szemben a részt vevők szerint a harcok a helyi vadászat hagyományainak megőrzését jelentik, és mellette komoly bevételi forrást biztosítanak a tenyésztőknek és a szerencsejátékosoknak is.Jáva nyugati részén a megélhetést napjainkban is főként a mezőgazdasági munka nyújtja.A tenyésztők a viadalokon való részvétellel növelik kutyáik értékét.Agus Badud felesége és lánya felkészítik kutyáikat a versenyre.


Aktivisták szerint a viadal bűncselekmény mind a kutyák, mind a disznók ellen, csak az emberek szórakozásáról szól, és igencsak messze került a termény megóvásának céljától.

 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Hozzáment az anyjához, vérfertőzésért fogják elítélni
  2017-11-12 12:37:24, vasárnap
 
  Misty Velvet Dawn Spann 25 éves volt 2016 szeptemberében, mikor az Oklahomai Kerületi Biróság nyilvántartása szerint házasságot kötött a saját anyjával, az ekkor 42 éves Patricia Spannel. A frigyet hat héttel később érvénytelenítették a hatóságok, és a CBS News információi szerint a most 26 éves nő 10 éves börtönbüntetésre számíthat, miután bűnösnek vallotta magát vérfertőzés vádjában.Az eset szürrealitását csak tovább növeli, hogy Patricia Spann korábban elvesztette a felügyeleti jogát a még kicsi gyermekei felett, akiket ezt követően adoptáltak, és a házassággal végződő furcsa kapcsolat 2014-ben vette kezdetét, mikor anya és lánya újra felvették egymással a kapcsolatot.

A 42 éves nő a hatóságoknak azt nyilatkozta, hogy abban a tudatban kötött házasságot a vér szerinti lányával, hogy az legális, hiszen Misty anyakönyvi kivonata már nem tartalmazta a nevét anyaként.

És ez még nem minden, ugyanis Patricia Spann 2008-ban a saját fiával is házasságot kötött, amit csak 2010-ben érvénytelenítettek a hatóságok. A nő ellen a lányához hasonlóan most szintén vádat emeltek vérfertőzés vádjával, a tárgyalása januárban veszi kezdetét.


ABERRÁLT FERDE HAJLAM
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
150 km/h-val száguldott a magyar kamionos
  2017-11-11 14:53:42, szombat
 
  az autópálya belső sávjában .
Az elmúlt napokban több fórumon is újra megjelent az a 2013-as felvétel, amit egy lengyelországi autópályán készített egy lengyel autós. A sofőr és utasa egy magyar kamion mögött haladtak az autópálya belső sávjában, ami önmagában még nem lenne olyan túlságosan ritka dolog, az azonban már sokkal inkább, hogy a kamion milyen sebességgel haladt előttük.


A videó leírása szerint legalább 150 km/h-ra lehetett a sebessége, ami egyáltalán nem elékpzelhetetlen, pláne úgy, hogy az autóban utazók még a saját sebességüket is megmutatták a videóban.
Link
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Magyarország bukta az egyik legnagyobbat az offshore-ozáson
  2017-11-07 19:00:48, kedd
 
  A Süddeutsche Zeitung számítása szerint évi 60 milliárd euró bevételtől estek el az uniós tagállamok, mi ott vagyunk a legnagyobb vesztesek között.Évente 60 milliárd euró (18 600 milliárd forint) adóbevétel-kiesést okoznak az adóparadicsomok az Európai Unió tagállamainak, Magyarország a legnagyobb mértékben károsuló tagállamok között van - írta kedden a Paradise-iratok (Paradise Papers) nevű offshore-botrányt kirobbantó német Süddeutsche Zeitung.

A lap megbízásából egy tekintélyes francia szakember, Gabriel Zucman nyilvánosan elérhető adatok alapján számításokat végzett arról, hogy az egyes tagállamok mennyivel kevesebb bevételre tesznek szert a társasági adóból az adóparadicsomokban működtetett offshore cégek miatt. Eredményei szerint a nemzetközi nagyvállalatok egyedül az EU-ban működő adóparadicsomokba - Belgium, Ciprus, Hollandia, Írország, Luxemburg és Málta - évente 350 milliárd eurót csoportosítanak át könyvelési trükkökkel, hogy minél kisebb legyen az adóterhük.

Németországban például a nagy nemzetközi vállalkozások az alkalmazottak béreként kifizetett minden egyes euró után nagyjából 50 cent nyereséget termelnek, Luxemburgban pedig 3,5 eurót, de nem azért, mert a luxemburgi munkavállalók hétszer termelékenyebbek, hanem azért, mert a cégek Luxemburgba "terelik" a nyereségüket, hogy ne a németországi, hanem a számukra sokkal kedvezőbb luxemburgi szabályok alapján fizethessenek társasági adót.
Az ilyen műveletek révén évente nagyjából 600 milliárd euró nyereség áramlik a multinacionális vállalatoktól az adóparadicsomokba a világ összes ilyen országát és különleges státuszú területét együttvéve, amelyek nagyjából 60 milliárd eurótól, a társasági adóból származó bevétel mintegy 20 százalékától fosztják meg az EU-t mind a 28 tagállamot együttvéve.

A legnagyobb kárvallott Németország, amely 17 milliárd euró bevételtől esik el, és 32 százalékkal több bevétele lenne a társasági adóból, ha nem létezne a pénzügyi szolgáltatások adóparadicsom nevű ágazata, amely az 1980-as években fejlődött ki. A második helyen Franciaország áll, amely 25 százalékkal nagyobb bevételre tenne szert a társasági adóból adóparadicsomok nélkül. A Süddeutsche Zeitung listáján Magyarország a harmadik helyen áll 23 százalékos aránnyal.

A térség többi uniós tagállama rendre a lista vége felé szerepel, Csehország és Románia például 6 százalékkal nagyobb bevételre tenne szert a társasági adóból adóparadicsomok nélkül, Szlovéniában 7 százalék, Horvátországban 8 százalék, Lengyelországban pedig 10 százalék ez az arány.

A Paradise-iratok magyar szálát a Direkt36 gombolyította fel, a hazai kötődésű offshore-húzásokról
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Lányaikkal való szexre buzdítja az apákat a muszlim
  2017-11-05 14:59:36, vasárnap
 
  hitszónok
Egy szalafista hitszónok szerint ha egy lány házasságon kívül született, akkor az apja bármit megtehet vele.Mazen Al-Sersawi szerint a zabigyerekeknek hivatalosan semmi közük az apjukhoz, ezért egy férfi nyugodtan szexelhet házasságon kívül született lányával, és ha akarja, akár feleségül is veheti


A hitszónok egy videóban tájékoztatta a világot vallási szabálymagyarázatáról, de azóta rengeteg kritikát kapott. A legtöbb kommentelő szerint Al-Sersawi félreértelmezi a saríát, és a perverz férfiaknak adna zöld utat a magyarázattal.

Egy egyiptomi ügyvéd pedig nemrég azt állította, hogy a férfiaknak kötelességük megerőszakolni azokat a nőket, akik szakadt farmert hordanak

{ Nem tudom hogy az ilyen példányokkal mit lehet kezdeni ;tenni !!}
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 91 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 376 db bejegyzés
e év: 5402 db bejegyzés
Összes: 28766 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 797
  • e Hét: 21588
  • e Hónap: 88219
  • e Év: 1091183
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.