Regisztráció  Belépés
bordat.blog.xfree.hu
--A jó sors szerzi;a balsors próbára teszi a barátokat-- A szorgalom hatalmas támasz a középszerű tehetség részére is borda tibor
1951.11.12
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 104 
Rendőrségi bizonyíték lett Tvrtko videója
  2018-06-13 19:18:27, szerda
 
  Megdöbbentő jelenetre lett figyelmes Vujity Tvrtko egy budaörsi áruházban vásárolgatva
Alig pár méterre a műsorvezetőtől két férfi heves szóváltásba keveredett, majd egymásnak estek. Az ATV riportere elsőként hívta a rendőröket - addig azt ugyanis senki nem tette meg -, illetve felvételt is készített a jelenetről. A verekedésben az egyik fél megsérült, úgy tudjuk, felrepedt a szája, az elkövető pedig egyszerűen kisétált az áruházból, őt a rendőrök Tvrtko felvételei segítségével körözik.


A kisfiamnak szerettem volna szalámit és tejet venni, amikor meghallottam a vitát. Alapvetően egy mit nézel, te mit nézel típusú beszélgetés zajlott a felek között, már ha ezt lehet beszélgetésnek nevezni - kezdett bele Tvrtko.

A két férfi egy áruházban csépelte egymást.
Szinte pillanatok alatt elszabadultak az indulatok, komoly verekedésbe torkollott a szóbeli vita, amelybe a két férfi barátnői is belekeveredtek. Amikor a sértett barátnője elkedzett volna videózni, az elkövető kedvese is beszállt, aki egy mozdulattal vágta földhöz a lányt. Ekkor már a fiú szájából ömlött a vér, a verekedés hevében pedig betört két hűtő ajtaja. Megérkeztek a biztonsági őrök is, de olyan vehemens volt az egész, hogy arra kértek mindenkit, ne avatkozzon bele, ugyanis tartottak a további sérülésektől Vujity Tvrtko, aki elsőként hívta a mentőket és rendőröket, majd hogy könnyebb legyen azonosítani a férfit, készített egy rövid felvételt is a jelenet végéről.Kiderült, jobb is ez a felvétel, mint az áruház biztonsági kamerája, így azok után, hogy tanúként kihallgattak a rendőrök, elkérték azt, hogy annak segítségével adjanak ki körözést. Az egész ügy számomra azért érdekes, hogy utánajárjunk, mennyire tud a magyar indulatokat kezelni, ezért a szerda esti Egyenes beszédben éppen ezzel a témával foglalkozunk - jelentette ki a műsorvezető, aki hozzátette: a sérült fiatalemberről később kiderült, hogy ugyan amerikai focizik és bokszol, de annyira megütötte a másik, hogy csak ülve volt képes a rendőrök kérdéseire válaszolni.

- Azt mondta, nem tudja, miért esett neki a másik. Egyszerűen ismerősnek tűnt neki, ezért hosszabban megnézte és már el is kezdődött a vita és a verekedés.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Döbbenetes fordulat a bíróságon
  2018-06-05 22:22:37, kedd
 
  börtönre ítélték Növényi Norbertet .
Ítéletet hirdettek a Fővárosi Törvényszéken Növényi Norberték milliárdos adócsalási ügyében.
Növényi Norbert az ügy hetedrendű vádlottja. A bíróság bűnösnek találta őt kétrendbeli adócsalásban, illetve háromrendbeli magánokirat-hamisításban, amely bűncselekményekben bűnsegédként vett részt. Ezért a bíróság halmazati büntetésként 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Emellett Növényit a bíróság 136.186 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte. Az ítélet nem jogerős.

A 8 éve húzódó milliárdos csalási ügyben már többször is volt tárgyalás az elmúlt években.A vád szerint fiktív számlákkal másfél milliárdnyi adót csaltak el a vádlottak. Az olimpiai bajnok azután keveredett az ügybe, hogy az elsőrendű vádlott munkát adott neki. És bár Növényi állítólag csak reklámarc volt, a vád szerint észt vett üzleti döntésekben is, így az ügy hetedrendű vádlottja lett.

Növényi a börtönbüntetésen kívül is igen sokat bukott, hiszen olimpiai életjáradékát már az ügy kirobbanása után felfüggesztették, azaz egyetlen fillért sem kapott 8 éve aranyérme után.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Megrángatott és leordított egy 17 hónapos kisfiút egy rendőr
  2018-04-29 18:21:11, vasárnap
 
  Bíróság előtt kell felelnie tettéért annak a rendőrnek, aki megrángatott egy 17 hónapos kisfiút egy baranya megyei iskola udvarán.
A törzszászlósként dolgozó férfi kislányával volt az általános iskola udvarán, rajtuk kívül egy babakocsiban ülő, alig másfél éves kisfiú és édesanyja tartózkodott ott. A rendőr kislánya odament a babakocsis gyermekhez, aki erre meghúzta a lány haját.


Ne törődj vele, ez egy buta fiú - mondta az apa a kislánynak, aki ezután ismét közelebb lépett a kicsihez, aki pedig ismét meghúzta a lány tincseit.
A rendőr erre annyira bepöccent, hogy megszorította és megrángatta a kisgyerek karját. "Mit csinálsz, te hülyegyerek?" - üvöltötte a kisfiúnak.
Végül a gyermek anyja vetett véget a bántalmazásnak, rákiabált a rendőrre. A férfi ezután elhagyta az udvart, de kifelé menet hátrakiabált, hogy "rendőr vagyok és az is maradok".
A 17 hónapos kisfiú 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett testi sértéssel vádolják
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Egy dohánybolt kamerája újabb botrányos esetet vett fel.
  2018-04-16 19:13:18, hétfő
 
  Hanggal nézd, érdemes Egy dohánybolt kamerája újabb botrányos esetet vett fel
Egy újabb bizonyíték arra, hogy a dohányboltban dolgozók minden nap veszélynek vannak kitéve. Köszönhetően annak az okosan meghozott törvénynek, miszerint az összes trafik ajtaját és kirakatát le kell sötétíteni, kívülről nem lehet belátni, ezért bent bármi megtörténhet. Sorra olvassuk a híreket a trafikrablásokról, múlt héten a 22 éves eladó lányt meg is ölte a nem normális rabló.Link
Így kell vásárolni egy trafikban...
Éljenek a köcsögök!!!!
Ezen a felvételen csak annyi történik, hogy egy láthatóan nem józan kölyök betántorog a trafikba, és jól nevelt fiatalember módjára megveszi amit szeretne. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de teljes mértékben megértem, hogy a hölgy nem bírja tovább idegekkel és elküldi a jó édes anyjába a srácot. Mi lett volna, ha csak ketten vannak bent az üzletben, és nincs ott a másik férfi? Rendkívül veszélyes éjszaka a trafikban dolgozni, mert ilyen és ennél durvább atrocitások érhetik az eladókat, főleg, hogy nagy részük nő, akik nem tudják megvédeni magukat.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Bot­rány a ma­gyar is­ko­lá­ban, pén­zért
  2018-04-13 22:02:51, péntek
 
  árul­ták az érett­sé­git a di­á­kok­nak
Egy ala­pít­vá­nyi is­ko­lá­ban le­he­tett pén­zért vég­zett­ség­hez jutni, a fenn­tar­tók ugyanis csak a ta­nu­lók után járó tá­mo­ga­tásra utaz­tak.Kilencvenezerért árulták felnőtteknek az érettségit az egyik alapítványi iskola vezetői Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) sajtóreferense

A leleplezett bűnszervezet alapítványi iskolát működtetett, hogy támogatáshoz jusson. Érettségi vizsgára felkészítő oktatást hirdettek felnőtteknek és személyenként ötezer forintért vásárolták meg négyszáz állítólagos tanuló adatait. Akinek szüksége volt rá, kilencvenezer forintért vehetett például érettségi bizonyítványt magának.

Az elszámoláshoz hamis jelentkezési lapokat és osztálynaplókat gyártottak. Az illegális pénz a bűnbanda cégéhez vándorolt, fiktív számla ellenében. A NAV az iskola tizenhat telephelyén tartott házkutatást. Bankszámlát foglaltak le és ingatlant zároltak, így a költségvetést ért mintegy húszmillió forintos kár teljesen megtérült.

A jelentős vagyoni hátrányt okozva, bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással vádolt bűnbanda tagjaira akár tizenhat év börtönbüntetés is várhat. A nyomozók az ügyben két férfi és négy nő ellen javasolnak vádemelést.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
100 bank ATM-jeiből lopott el 300 milliárd forintot.
  2018-04-05 16:21:11, csütörtök
 
  Négy éven át tartó nyomozás után az Interpolnak végre sikerült letartóztatnia annak a bűnbandának a vezetőjét, amely a gyanús szerint a világ 40 országában több mint 100 bankból összesen mintegy 1,2 milliárd dollárt (kb. 301,8 milliárd forint) lopott el - egy vírus segítségével.
Az európai rendőrszervezet beszámolója szerint a kiberbűnözők még 2013-ban kezdtek el dolgozni, akkor az Anunak nevű vírussal fertőztek, amelyeket később a jóval összetettebb Carbonak és Cobalt nevű malware-ek követtek. A cél az volt, hogy a banki alkalmazottak számítógépeiről adatokat lopjanak el, majd azt felhasználva irányítani tudják a banki rendszert, valamint hozzáférjenek az ATM-eket kezelő szerverekhez.

Ezek után a bankautomaták segítségével képesek voltak készpénzt felvenni, valamint a megfertőzött rendszerből a saját bankszámlájukra utalni. Hasonló módszerrel a Raiffeisen 32 bankautomatáját fosztották ki egyszerre, egyetlen gombnyomással Romániában - arról a helyi lapok azt írták, ez volt az évszázad rablása.


A spanyol férfi által vezetett csapat tagjai ezekkel a technikákkal mintegy 10 millió eurót (kb. 3,1 milliárd forint) tudtak ellopni. A csapat ezután a kriptovaluták tárolására alkalmas digitális pénztárcák segítségével tisztára mosták a pénzt, majd abból luxusautókat és házakat vettek.

Az Europol a spanyolországi Alicantéban tartóztatta le a gyanúsított bandavezért, a nyomózásban pedig az FBI mellett a román, a fehérorosz és a tajvani hatóságok, valamint kiberbiztonsági cégek is segítettek.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
1,5 kilométerről lőtte fejen az Iszlám Állam parancsnokát
  2018-03-19 17:19:21, hétfő
 
  egy brit mesterlövész. És mindezt éjszakai sötétben. Úgy, hogy 15 másodperce volt a lövésre.

A britek reménykedtek benne, hogy a parancsnok még nappal meg fog érkezni, de végül csak a sötét beállta után jelent meg. A mesterlövész azonban vállalta, hogy megkísérli a lövést.

Amikor a parancsnokot szállító autó megérkezett a településre, a SAS kommandósának mindössze 15 másodperce volt arra, hogy becélozza, és megölje a férfit. ,,A golyó hátulról találta fejbe az Isis parancsnokát, és gyakorlatilag lerobbantotta az arcát. Azonnal meghalt
A lap cikke szerint az mesterlövész őrmesterként szolgál a SAS-nél, és már több afganisztáni és iraki akcióban is részt vett, és a Star információi szerint már több száz ellenséges katonát ölt meg. A mostani lövéshez egy McMillan Tac-50 .50 kaliberű amerikai mesterlövészpuskát használt -
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
A brit nőt kiintették a forgalomból, és igen meglepődtek,
  2018-03-19 16:39:13, hétfő
 
  amikor elkérték a jogosítványát.
A brit nőt kiintették a forgalomból, és igen meglepődtek, amikor elkérték a jogosítványát.


Bár a legtöbb közúti ellenőrzés minden bizonnyal unalmasan telik a rendőröknek, a nagy számok törvénye alapján néha igen extrém esetekkel is találkoznak. Elég csak arra az autósra gondolni, aki az M3-ason bukott le azzal, hogy filctollal rajzolt rendszámmal közlekedett. Ezúttal Angliában bukott le egy sofőr, akinek még a filctollas mutatványt is sikerült felülmúlnia.

A Mirror beszámolója szerint az angliai Kidlingtonban működő Thames Valley Police járőrei intették ki a forgalomból a fiatal nőt, akitől az ilyenkor szokásos módon el is kérték a jogosítványát. A nő át is adta nekik az iratot, arról azonban gyorsan kiderült, hogy hamis.

Az igazolványon ugyanis A Simpson család főszereplője, Homer Simpson volt látható, a nő adatai helyett pedig a rajzfilmfigura adatai szerepeltek rajta - ráadásul hibásan.


 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Pisztollyal ment kérdőre vonni a bírót a klubelnök
  2018-03-12 19:03:51, hétfő
 
  Két hét alatt a PAOK második hazai meccsét kellett lefújni furcsa körülmények között, most vasárnap az AEK elleni bajnoki ért véget a hosszabbításban úgy, hogy a szurkolók ellepték a pályát. De a szurkolók között volt a PAOK elnöke, Ivan Szavvidisz is,
AKI EGY PISZTOLLYAL AZ ÖVÉN RONTOTT A PÁLYÁRA.
A szurkolóknak és Szavvidisznek azzal volt gondja, hogy a csapat 89. percben szerzett - szinte biztosan győzelmet jelentő - gólját les miatt érvénytelenítették. Szavvidisz emiatt egyből a bíró felé vette útját, akit a korábbi híres játékvezető, a jelenleg a PAOK igazgatójaként dolgozó Lubos Michel azt mondta, hogy vegye biztosra, játékvezetői karrierje véget ért.


Az AEK játékosai a testi épségüket féltve levonultak az öltözőbe, ahonnan nem is tértek vissza. A meccset végül két óra halasztás után fújták le 0-0-s végeredménnyel, bár a játékvezető azt közölte a kétórás tanácskozás végén, hogy a gól mégis érvényes, de a meccs hivatalosan 0-0-val ért véget. Az AEK vezeti a bajnokságot, a PAOK 5 pont hátránnyal a harmadik.
Az AFP hírügynökség hétfői információi szerint bizonytalan időre felfüggesztették a ligát Szavvidisz vasárnapi akciója után. Jorgosz Vassziliadisz sportminiszter hétfőn kitért az esetre, és elmondta, hogy hogy az európai szövetséggel egyeztetve súlyos döntések várhatók, és akár a bajnokság is félbeszakadhat. "Ez az eset évekre visszaveti a görög labdarúgást" - tette hozzá a miniszter.

 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Ez lett a vége, hogy a tatai hentes a nyílt utcán ütötte le
  2018-03-11 20:36:39, vasárnap
 
  Bicskanyitogató jeleneteknek lehettek szemtanúi tavaly nyáron azok, akik az egyik tatai húsfeldolgozó üzem mellett sétáltak június 7-én. Nyílt utcán megkínoztak, majd megöltek egy sertést a vágóhíd alkalmazottjai.

Link
Brutális
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 104 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 110 db bejegyzés
e év: 2538 db bejegyzés
Összes: 31912 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1065
  • e Hét: 12885
  • e Hónap: 58328
  • e Év: 617673
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.