Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Gyógynövény horoszkóp
  2014-04-04 23:58:58, péntek
 
  Gyógynövény horoszkóp

Szüzeknek kontyvirág, skorpióknak zsázsa...

Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhatják meg betegségek. De ugyanígy mind a 12 jegy szülöttének megvannak azok gyógynövényei, amelyek segítségével elkerülhetik a problémákat, vagy meggyógyulhatnak.



Kos: III. 21 - IV. 20.

Az aktívan élő ember




Menta

Habitus: Bátor hozzáállásod a legnagyobb erősséged. Éppen ez okozza a legtöbb problémát. Legfőbb hajtóerőd a győzelemvágy, és ez igen erős versenyszellemet olt beléd.

Betegségre való hajlam: Gyulladás, sérülés, fejfájás, kimerültség, alvásprobléma, idősebb korban emlékezetzavarok, vesekő.

Gyógynövény: Macskagyökér, borsmenta.

Felhasználási ajánlat: Amikor úgy érzed, teljesen kidőltél, akkor jött el a borsmentatea ideje. 2-3 csészével is ihatsz naponta, s hamarosan érzed majd az élénkítő, pezsdítő hatást. Fejfájás ellen is hatásos. A macskagyökérből készült kapszulát lefekvés előtt 1 órával érdemes bevenned. Kiváló álmatlanság ellen, ráadásul másnap nem érzed az egyes altatók szedése utáni kábaságot.

+1 tipp

Próbáld ki az illatos, apróra vágott mentával szórt birkasültet! Alufóliába csomagolva párold a sütőben, csak az utolsó 30 percben fólia nélkül süsse pirosra!

Bika: IV. 21 - V. 20.

A béke embere




Hárs

Habitus: Higgadt vagy és céltudatos. Véleményed határozott, amihez makacsul ragaszkodsz. Békés vagy, de jobb nem kihozni a sodrodból.

Betegségre való hajlam: Torok, hörgők, mandulák, pajzsmirigy, a táplálkozás betegségei, nyakszirtreuma.

Gyógynövény: Hárs, lándzsás útifű.

Felhasználási javaslat: A lándzsás útifű szirup segít köhögésnél és a tüdő megbetegedéseinél is. A neves gyógynövényszakértő, Maria Treben állítja, vértisztító hatását kihasználandó, minden étkezés előtt ihatunk 1 evőkanálnyit belőle.

A népi gyógyászat ősi alapanyaga, a hársfa minden felső légúti betegségnél legyen kéznél! Ihatod teában, naponta többször is, és érdemes hársfamézzel ízesíteni, hogy fokozzuk a hatást.

+1 tipp

Ha pajzsmirigy-problémáid jelentkeznek, használj jódozott sót az ételek készítésénél, és kipróbálhatod a japánok csemegéjét, az algát vagy algatablettát.



Ikrek: V. 22. -VI. 21.

A gyorsan élő ember




Borsikafű

Habitusa: Kíváncsi vagy, kicsit szétszórt, mindenhez hozzá tudsz szólni. Ki nem állhatod az unalmat, a tanulást soha nem hagyod abba.

Betegségre való hajlam: Légúti betegségek, váll-, karpanaszok, idegi zavarok, beszédproblémák.

Gyógynövényei: Levendula, borsikafű, citromfű.

Felhasználási javaslat: A levendula meg fog nyugtatni: a legkellemesebb gyógymód este elnyújtózni egy kád illatos levendula-habfürdős vagy -fürdőolajos vízben.

Napi 1 csésze citromfűteától könnyebben visszatér a kedved. Különösen jót tesz, ha hajlamos vagy herpeszre. Köhögés, torokgyulladás esetén gőzölj ezzel a keverékkel: 1-1 ek. szurokfű és kakukkfű, 2 ek. kamillavirág. Ezt leforrázod, fölé hajolsz, és fejed letakarod fürdőlepedővel.

+1 tipp

Savanykás, tejfölös ételekhez mindig tégy borsikafüvet (csombort), mert segíti az emésztést. Ha orvosod nem javasolja a túlzott fűszerezést, akkor is jót tesz bors helyett használva.



Rák: VI. 21. - VII. 22.

Az érzelmek embere




Csalán

Habitus: Ha egy ügy mellett érzelmileg elkötelezed magad, képes vagy makacs kitartással küzdeni céljaidért, nagy meglepetést keltve ezzel környezetedben.

Betegségre való hajlam: Nőgyógyászati vagy urológiai problémák, gyomor, tüdő, nyálkahártyák, vizesedésre való hajlam, szívpanaszok.

Gyógynövényei: Árvacsalán, zsálya.

Felhasználási javaslat: Az illatos zsályatea különösen nőknek ajánlott, mert amellett, hogy serkenti a vérkeringést, enyhíti a menstruáció idején az erős vérveszteséget.

A csalántea vizelethajtó hatása mellett megszünteti a kellemetlen nyákelválasztást, ha náthától szenvedsz. Most tavasszal kezdj 4 hetes kúrába, amelyet ősszel ismételj meg: reggel éhgyomorra, kortyonként igyál meg 1 csésze teát, további 2 csészényit pedig részletekben a nap folyamán. (Csészénként 1 púpozott tk. csalánt leforrázunk, fél percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.)

+1 tipp

Különleges és egészséges levesbetétet kapsz, ha apróra vágott friss csalánt keversz a levestészta masszájába, majd a kis galuskákat sós vízben kifőzöd.




Oroszlán: VII. 23. - VIII. 23.

A bőséges fogyasztás embere




Fagyöngy

Habitusa: Nehezen viseled, ha útirányt kell változtatnod, és gyakran hiúságod miatt benne maradsz abban a helyzetben, amelyről tudod, hogy kudarcra van ítélve.

Betegségre való hajlam: Szív- és keringési, valamint gerincbetegség, hátprobléma.

Gyógynövény: Kamilla, fagyöngy, lestyán.

Felhasználási javaslat: A vérnyomáscsökkentő fagyöngy jót tesz, de a szedésről mindenképpen tudjon az orvosod is! Ihatod kúraszerűen 6 hétig teában. Ekkor 3 héten át napi 3 csészével fogyassz, 2 héten keresztül 2 csészével, az utolsó héten csak 1 csészével.

Ha a szív- és keringési panaszok vizesedéssel járnak, fűszerezz többet lestyánnal. Az egyedi ízű gyógynövény remek vizelethajtó.

Napi 1-2 csésze kamillatea elfogyasztásával a fájdalomcsillapítók egy részének gyomorkárosító hatását is csökkentheted.

+1 tipp

A fagyöngy ágait ősz vége felé gyűjtsed be, válaszd le a szemeket, kiterítve hagyd megszáradni árnyékos helyen, majd tördeld apró darabokra, végül üvegedénybe rakd el!



Szűz: VIII. 24. - IX. 22.

A testére figyelő ember




Kontyvirág

Habitus: Biztonságérzetednek és nyugalmadnak elengedhetetlen feltétele a rendezett magánélet, a megnyugtató anyagi helyzet és egy biztonságos állás.

Betegségre való hajlam: Emésztőrendszeri, valamint idegrendszeri betegségek.

Gyógynövény: Kontyvirág, macskagyökér.

Felhasználási javaslat: Fürdőd úgy készítsd el, hogy kamillát, levendulát és macskagyökeret összecsomagolsz egy kis gézbe, és ezt tartod a vízcsap alá, amikor teleengeded a kádat. A kontyvirágot mint homeopátiás szert (Arum triphyllum) érdemes használnod, amikor makacs rekedtség jelentkezik.

+1 tipp

Ha a sok stressz miatt nehezen tudsz elaludni, igyál 1 csésze forró tejet, amelybe 1 tk. mézet keversz. (Ha nem szereted a tejet, a méz önmagában is segít az álmatlanság elűzésében.)




Mérleg: IX. 23. - X. 23.

Az egészség embere




Áfonya

Habitus: Szívesen vitatkozol, sőt, gyakran szembeszállsz beszélgetőpartnereiddel. Gyakran felhalmozod a problémákat, hogy ne kelljen szembenézned velük.

Betegségre való hajlam: Vese- és hólyagpanaszok, a test elsavasodása, cukorbetegség, bőrbetegség, a test lesoványodása.

Gyógynövény: Szappanfű, palástfű, aloévera.

Felhasználási javaslat: Az egész szervezeted erősítik az aloévera-készítmények (tea, kapszula, zselés csemege). Az aloévera-krém kiváló a sebek megszüntetésében, pikkelysömör, akné, övsömör ellen.

Görcsoldó hatása miatt időnként érdemes palástfűteát kortyolnod, mert a húgyhólyagpanaszokat enyhíti. Enyhe vizelethajtó a szappanfű teája (ehhez 3 dl forró vízzel leforráz 1 tk. növényt, majd 8-10 perc elteltével leszűri, és fogyaszthatja.)

+1 tipp

A hólyaggyulladás kiváló megelőző növénye a vörös áfonya. Áfonyalé kapható a bioboltokban, és a fagyasztott gyümölcs is ugyanolyan hatással bír.



Skorpió: X. 24. - XI. 22.

A szenvedély embere




Zsázsa

Habitus: Életerős, szívós, egészséges jegy. Ha mégis megbetegszel, akkor az rendszerint pszichés eredetű, ilyenkor életed egy területén képtelen vagy továbblépni.

Betegségre való hajlam: Nemi szervek betegségei, urológiai probléma, vastagbélprobléma, a húgyutak és a végbél betegségei.

Gyógynövénye: Galagonya, zsázsa, rebarbara, kökörcsin.

Felhasználási javaslat: A kökörcsinre homeopátiás szerként (Pulsatilla) számíthat,sz hurutos megbetegedések, fülgyulladás, kötőhártya-gyulladás esetén.

A Skorpióknak érdemes rebarbarát vadászniuk a piacon, nagyobb adagban fogyasztva ugyanis vér- és vesetisztító hatású, serkenti a bélműködést. Ha unod már a teákat, próbáld ki a kínaiak gyógyhatású csemegéjét, az aszalt galagonyát! Finom, édes, és jót tesz a szívednek.

+1 tipp: Különleges csemegéje a zsázsacsíra, amellyel zöldsalátáid dúsíthatod. A töltött tojást ezúttal készítsd apróra vágott zsázsával (kis tejföllel, vajjal, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezve)!




Nyilas: XI. 23. - XII. 21.

Az élet habzsolója




Gesztenye

Habitus: Nyugtalan ember vagy, akiknek az állandó optimizmusa hat a környezetére is. Becsületes vagy és remek a humorérzéked.

Betegségre való hajlam: A szervezet anyagcsere-folyamata lelassul, emiatt gyakori a máj és a méregtelenítő szervek betegsége, emellett a csípő és a combok problémája. A reuma is veszélyeztet.

Gyógynövény: Gesztenye, szerecsendió, ginzeng, árnika.

Felhasználási javaslat: Emésztésed kiválóan serkenti a szerecsendió. Egy csipetnyit reszelve vagy őrölve gyakran tegyél levesekhez és burgonyás ételekhez!

Visszereid kezeld vadgesztenyekrémmel, és naponta fogyassz 1 tk. gesztenyemézet!

A ginszengtől - ha reggel, éhgyomorra napi 1 ampullával fogyasztasz belőle - az anyagcseréd is jobban működik majd.

+1 tipp

Árnikát mindig tarts otthon homeopátiás szerként. Ha megsérülsz (akár csak a konyhában is elvágod a kezed), rögtön vegyél be öt szem golyócskát (9 CH), és ezt még kétszer aznap! Gyorsabban fognak gyógyulni a sebeid.



Bak: XII. 22. - I. 20.

A hivatás embere




Fekete nadálytő

Habitus: Felelősségteljes, kissé merev jegy. Tiszteled a hagyományt. Hivatásod elsőbbséget élvez mindennel szemben.

Betegségre való hajlam: Csontrendszer, térd, bőr, fogak megbetegedései, valamint reuma, köszvény, kövesedésre való hajlam, érszűkület.

Gyógynövény: Fekete nadálytő, zsurló, pásztortáska.

Felhasználási javaslat: A csontkopásokat, a reumát és a csúzt megelőzheted, ha negyven felé közeledve naponta megiszol 1 csésze zsurlóteát. (Csészénként 1 púpozott tk. zsurlót leforrázol, fél percig állni hagyod, majd leszűröd.)

Fájós térdedre gyógyír a fekete nadálytő felhasználásával készült krém, amelyet mindennapos pakolásként alkalmazhatsz.

A zörgő termésű pásztortáskával vérzést csillapíthatsz, de a zsurlóval együtt szintén hasznos köszvény és reuma ellen.

+ 1 tipp

Most tavasszal még szedhetsz friss pásztortáskát (hamarosan tele van vele a rét). Zsenge leveleit ne félj salátákhoz adagolni ízesítésnek!




Vízöntő: I. 21. - II. 18.

A független ember




Rozmaring

Habitus: Nem szívesen alkalmazkodsz, és bátran szakítasz a megszokott hagyományokkal. Küzd esz az érzelmi kötöttségek ellen, mégis erre vágysz a legjobban.

Betegségre való hajlam: Lábszár, boka, idegrendszer, hipofízis megbetegedései. Ritmuszavarok, balesetek, görcsös betegségek jelentkezhetnek.

Gyógynövény: Rozmaring, angyalgyökér, somkóró.

Felhasználási javaslat: A kínai nők hasznos szere, az angyalgyökér gyomorerősítő, étvágyjavító és görcsoldó. Ha reumától szenvedsz, fürdővizedbe tegyél belőle (10 dkg növényt 1 l vízben negyed óráig főzöl, majd leszűröd, és ezt adod a vízhez). Menstruációs panaszokra is kiváló (napi 5-10 gramm elég belőle), kúraszerűen.

Elnehezült, megdagadt lábadnak jót tesz a somkóró kivonatának felhasználásával készült borogatás (forró vízzel átnedvesíted a növényt, gézbe teszed, és a fájós részre helyezed, míg kellemes). Így fokozod a nyirokkeringést, és visszérgyulladás esetén is hatásos.

+1 tipp

A vérkeringést serkentő rozmaringot ne csak teában igyad, hanem szerezd be frissen, és az ágacskákra húzz grillezni szánt húskockákat (bárány, csirke, pulyka)!



Halak: II. 19. - III. 20.

Otthonszerető




Csipke

Habitus: Romantikus természetű vagy, aki minél több álmát szeretné megvalósítani. Boldogan költesz arra, hogy a kívánt hatást elérd, szekrényed ezért tele van változó életstílusod és hangulatod ruhadarabjaival.

Betegségre való hajlama: Lábfej, a szervezet vízháztartásának, valamint a nyirokutaknak a zavarai. Hajlamosak a fertőzésekre, a megfázásokra.

Gyógynövénye: kankalin, csipkebogyó, kerti borágó.

Felhasználási javaslat: Vízháztartásod egyensúlyba hozhatod a tavaszi kankalinból készült teával, mellyel egy füst alatt a köszvény és a reuma ellen is felveheted a kesztyűt.

Megfázások idején a Halaknak a csipkebogyószirup jön be, hiszen védőréteggel vonja be a torkod, és C-vitaminban gazdag innivaló.

Ha megemelkedett a koleszterinszinted, itt az ideje a borágóolajos kapszula fogyasztásának. Szedd kúraszerűen, majd menj el kontrollvizsgálatra!

+1 tipp

Érdemes igénybe venned egy különleges kezelési módot, a nyirokmasszázst. Egy szakavatott masszőr segít a nyirokutak szabaddá tételében, tested megszabadítja a fölösleges lerakódásoktól, gyorsul az anyagcseréd.

Forrás:http://www.angyalszarny.eoldal.hu


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Indián horoszkóp
  2014-04-04 23:48:24, péntek
 
  Indián horoszkóp





Indián horoszkóp



Az indiánok szerint a fehér emberek a fejükkel gondolkoznak, míg az indiánok a szívükkel. A totemek, vagyis a jegyek meghatározását az állatok természetes viselkedésére alapozták. Olvasd el, mi jellemző rád az ősi tudás szerint.



Sólyom (III. 20. - IV. 19.)

• eleme: tűz

• erénye: dinamizmus, optimizmus

• hibája: meggondolatlanság, tapintatlanság



Kiváló megfigyelőképességgel rendelkezik, szinte azonnal átlátja az adott helyzeteket, élete a gyorsaságától és a dinamizmusától függ. Élete állandó feszültségben telik, hisz mindig kész kell legyen arra, hogy lecsapjon a kínálkozó lehetőségekre. Minden alkalmat kihasznál, nem tesz különbséget kicsi és nagy között, játszmáit nyíltan játssza. Még be sem fejezte az egyik feladatát, már rácsap a következőre. A kötöttségeket rettentő rosszul viseli, lételeme a szabadság, bátorság, és az önálló döntéshozatal. Teljesítménye változó, egyszer fenn, egyszer lenn. Vezetőként is megállja a helyét, hisz tele van életerővel, új ötletekkel, és sosem fárad el.



Hód (IV. 20. - V. 20.)

• eleme: föld

• erénye: állhatatosság, megbízhatóság

• hibája: makacsság, korlátoltság



Körömszakadtáig ragaszkodik a megszokott dolgaihoz, a változás, s az új dolgok - különösen a váratlan események - kizökkentik egyensúlyából. Kerüli a kockázatokat, terveit alaposan átgondolja, majd ha törik, ha szakad, véghez is viszi azokat. Fontos számára a biztonság és a kényelem, szereti, ha a talaj a lába alatt stabil. Kitartása, állóképessége kiváló, amibe belekezd, azt véghez is viszi. Nem szereti a félmunkát. Becsületes és megbízható személy, nem vágyik vezető szerepre. Aki egy Hód jegyű személlyel dolgozik, nemcsak a munkát, hanem magát is rábízhatja.



Szarvas (V. 21. - VI. 20.)

• eleme: levegő

• erénye: sokoldalúság, választékosság

• hibája: felületesség



Energikus, mozgékony jellem, állandóan az új dolgokat, a változás lehetőségét kutatja. Belső ösztön hajtja az új felfedezések felé, minden érdekli, egy dologgal azonban csak igen ritkán tudja magát lekötni, így ismeretei rendszerint felületesek. Érdeklődése hatalmas, könnyen szót ért bárkivel, kiváló társasági ember. Munkájában vagy tanulmányai során csak akkor várható el kitartása, ha nem korlátozzák személyes szabadságát, ötletei megvalósítását. Véleményét gyakran változtatja, kevés a kitartása. Viszont könnyedén feltalálja magát mindenféle helyzetben.



Harkály (VI. 21. - VII. 21.)

• eleme: víz

• erénye: odaadás, érzékenység

• hibája: szeszélyesség



Állandó hangulatváltozások jellemzik, ugyanakkor érzelmi élete igen intenzív. Párkapcsolataiban rendkívül hűséges, odaadó és ragaszkodó, életében a család, a gyermekek töltik be a főszerepet. Az emberekhez való viszonyában a végletek jellemzik: vagy nagyon szeret valakit, vagy nem. De mindig segít a bajba jutottakon, még akkor is, ha nem kedveli, vagy ismeri az illetőt. Sokszor szeszélyes, kiszámíthatatlan. Ragaszkodik környezetéhez, és saját tárgyaihoz. A karrier számára csupán lehetőség, nem cél, vezető szerepre, hatalomra nem vágyik. Munkájában, magánéletében kitartó és hűséges.



Lazac (VII. 22. - VIII. 21.)

• eleme: tűz

• erénye: magabiztosság, melegszívűség

• hibája: büszkeség, arrogancia



Jellemzően magabiztos, bátor, elegáns. Megjelenésére sokat ad, fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. Egész életében fontos szerepet játszik az anyagi biztonság. Nagyvonalú, jószívű, kerüli a vitákat, konfliktusokat. Kiváló vezetői képességeket birtokol, s mindent meg is tesz céljai elérésének érdekében. Hatalmas a szabadságvágy, nem szereti, ha irányítják, korlátozzák. Gyakran előfordul, hogy büszkévé és arrogánssá válik, és fejébe száll a dicsőség. Vándorlásai során hatalmas távokat tesz meg, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi.



Barnamedve (VIII. 22. - IX. 21.)

• eleme: föld

• erénye: kötelességtudat

• hibája: túlzott pedantéria, kritikusság



A természetből is jól ismert barnamedve hatalmas, erős, bátor és védelmező. Nem célja vezető pozícióba kerülni, de, ha szükséges főnökként is megállja helyét, hisz igen jó a szervezőképessége, racionalitása nagyban segíti. Jellembeli tulajdonságának köszönhetően néha szelíd, kedves, simulékony, máskor ennek épp az ellenkezője jellemzi, akkor jobb, ha kerüljük a társaságát. Előfordul, hogy túlzottan kritikussá válik. Élete során, már gyermekkorától mindent gondosan megtervez előre, s nem szereti a váratlan, új dolgokat, igen könnyen el is bizonytalanodik, ha ilyennel találja szembe magát. Felelősségteljes és precíz, megpróbálja elérni, hogy nélkülözhetetlenné váljon környezete számára.



Holló (IX. 22. - X. 22.)

• eleme: levegő

• erénye: diplomatikusság és együttműködő készség

• hibája: hiszékenység, döntésképtelenség



Az amerikai indián kultúrában nagy tisztelet övezi a hollót. Akárcsak a madár, a jegy szülötte is képes bármilyen - akár zord - körülményhez alkalmazkodni. Ha hideg van, vagy épp forróság, ha aszály sújtja a földet, a holló kitartó, és túlél minden nehézséget. Diplomatikus, kerüli a konfliktusokat, sőt egyenesen készséges, ha kell, segíti embertársait. Társaságkedvelő, fél a magánytól, ezért ha tehet,i hozzácsapódik valakihez. Nagyon fontos számára az egyensúly és a harmónia megteremtése, s az is, hogy hasznossá tegye magát. Általában valamely művészeti ágban tehetséges.



Kígyó (X. 23. - XI. 22.)

• eleme: víz

• erénye: elszántság

• hibája: képtelen kompromisszumot kötni



Tekintély és elismerés veszi körül a Kígyókat. Minden esetben, akár nehézségek árán is feltalálja magát. Állandó megújulás jellemzi, érdeklik a materiális tudományok, de a mágia is. Adottságai kiemelkedők: elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti, céljait eléri. Sokszor kiszámíthatatlannak tűnik, valójában nem az. Reakciói gyakorta hirtelenek, kiszámíthatatlanok, s komoly vitákban sem fogadja el a kompromisszum lehetőségét. Ha elveszít egy csatát, azt is képes úgy megközelíteni, hogy Ő nyert, csupán nem az eredeti célok elérésével.



Bagoly (XI. 23. - XII. 21.)

• eleme: tűz

• erénye: idealizmus, bölcsesség

• hibája: kérkedés, nyugtalanság



A bagoly a bölcsesség, a tudás jelképe. Igazán jól és biztonságban az éj leple alatt érzi magát. A függetlenség, a szabadság iránti vagy létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal tovaszáll, és új kihívást keres magának, valamit, ami érdekes, izgalmas. Meglátása szerint mindent tud az életről, egyenesen rajong a vitákért, de nem a veszekedésekért. Végtelenül idealista, mindig küzd valamilyen cél érdekében. Rendszeresen kérkedik, és sosem tud megnyugodni.



Lúd (XII. 22. - I. 19.)

• eleme: föld

• erénye: kitartás

• hibája: szigorúság, bizalmatlanság



Rendkívül kitartó, állandóan mozgásban van, hatalmas távok megtételére képes. Állhatatos, sokoldalú, megfontolt és előrelátó. Energiatartalékait kiválóan osztja be. Mindenféle környezetben jól érzi magát. A hideget nehezen viseli. Soha nem vág bele hirtelen semmibe, terveit alaposan megfontolja, mielőtt elkezdi azok megvalósítását. Reálisan gondolkodik, nem szereti a kockázatvállalást. Néha túlzottan szigorúnak, vagy akár ridegnek is tűnhet, pedig egyszerűen csak megfontolt, és alapos. Olyan hivatásban tud kiteljesedni, ahol a tervezés kap főszerepet. Ha megtalálja a helyét a világban, hatalmas karriert futhat be.



Vidra (I. 20. - II. 18.)

• eleme: levegő

• erénye: találékonyság, humor

• hibája: lázadozás, kötetlenség



Fizikailag és intellektuálisan is rendkívül energikus, mozgékony, néha igen meglepő dolgokra képes. Sokszor előfordul, hogy terveit úgy képes megvalósítani, hogy sokan csak akkor kapnak észbe, amikor a Vidra már rég célba ért. Odavan az új és meglepő dolgokért, kalandokért. Lételeme a változás, ritkán ugyan, de előfordul, hogy megtalálja azt az eszmét, amiért vállalja akár az állandóságot is. Az unalomba belebetegszik, igazi forradalmár, s mindent megtesz azért, hogy környezetét vagy akár a világot jobbá tegye. Ötletekből kifogyhatatlan.



Farkas (II.19. - III. 20.)

• eleme: víz

• erénye: érzékenység

• hibája: lustaság, befolyásolhatóság



A farkas a végleteket képviseli. Vagy félénk, vagy félelmetes. Elszántság és hiszékenység egyszerre van meg benne. E jegy szülötte igen érzékenyen reagál a külső behatásokra, hatodik érzéke kiválóan működik. Fél az érzelmek kimutatásától, úgy véli, ettől igen sebezhetővé válik. Sokszor megmarja társát, vagy családtagjait. Néha szüksége van magányra is, ilyenkor alaposan átgondolhatja terveit. Melegszívű, érzelmes és segítőkész.


-ezoterikus 2006.07.17-

Forrás:http://www.angyalszarny.eoldal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
2014: az év, ami megváltoztatja a világot
  2014-01-07 22:31:14, kedd
 
  2014: az év, ami megváltoztatja a világot

2014 egy sorsdöntő év lesz, amely eldönti majd, hogy a következő évszázad szegénységben és háborúkban, vagy éppen békében és gazdagságban fog eltelni, hirdeti egy neves Cambridge-i szakember. A professzor szerint az emberiség sorság az amerikaiak döntik majd el.






Nicholas Boyle szerint a következő évek döntik majd el az emberiség sorsát: legyen az háborúktól és szegénységtől sújtotta évszázad, vagy ennek épp ellenkezője, felemelkedés és béke. A neves szakember szerint a gazdasági válság a változás első jele, míg a jövő már nem a nemzetállamoké, hanem a globális szervezeteké. Minden azonban az amerikai vezetőktől függ.

Boyle szerint minden évszázad első 20 évében olyan változások voltak, amelyek megváltoztatták a világot. 1517-ben Luther Márton megírja a Wittenburg-i tételeket, akkor indult el a reformáció. 1618-ban megkezdődött a 30 éves háború, ami egész Európa sorsát eldöntötte. 1815-ben volt a bécsi kongresszus, mindjárt Napóleon bukása után, amely stabilitást hozott Európában. 1914-ben megkezdődött az I. Világháború, ami az emberiség történetének egyik legnagyobb katasztrófája volt.

Boyle professzor könyvet is írt “2014 - Hogy éli túl az emberiség az új válságot" címmel, amelyben leírja, hogy minden század saját karakterrel bír, amely a század első 20 évében dől el. A generációváltás is beleszámít ebbe, hiszen a régi ideák felcserélődnek újakra.

Boyle szerint a jelenlegi gazdasági válság egy sokkal nagyobb globális válság kezdete lehet, az Amerikai Egyesült Államoknak pedig jelentős szerepe lesz ebben. A professzor szerint az amerikai vezetőkön múlik az emberiség sorsa, a globális béke csak akkor jöhet létre, ha a globális szervezetek átvesznek a nemzetállamok feladataiból.

“A nagy gazdasági változások nagy politikai változásokhoz vezetnek, mi ezt még nem is észleltük. Azt gondolom, hogy jön még egy válság, és csak egyetlen dolog nem fog változni, az amerikai kolosszus. Amerika elveszti gazdasági hatalmát, de megtartja a hadseregét, így kulcsfontosságú szerepe lesz abban, ami következni fog." - nyilatkozta a professzor, aki hozzátette, hogy a világnak másképpen kell majd Amerikára tekintenie, de Amerikának is a világra.

Forrás: The Telegraph
éshttp://twice.hu/vilag
 
 
1 komment , kategória:  Horoszkópok  
2014-es Kínai Horoszkóp – A Ló Éve
  2014-01-07 22:27:43, kedd
 
  2014-es Kínai Horoszkóp - A Ló Éve

A kínai holdnaptárnak ősi múltja van. A keleti asztrológusok holdciklusokban számolnak, ahol egy teljes ciklus 60 évig tart, ezen belül kisebb, 12 éves ciklusok követik egymást, ahol minden évnek egy állatövi jegy felel meg.






A kínai asztrológia a születési dátumot és helyet alapul véve jósolja meg az ember jövőjét. A csillagászati születés-diagrammot a Kínai Asztrológiai Naptár alapján állítják fel, aminek három komponense van: Yin/Yang, az Öt Elem (Fém, Víz, Fa, Tűz és Föld) valamint 12 állat (Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Csirke, Kutya és Disznó). A Yin-Yang filozófia az egyensúlyról szól, ugyanúgy, mint az Öt Elem között: önmagában egyik sem létezik, egyik sem erősebb a másiknál.

2014 a Zöld Ló éve lesz, meghatározó eleme pedig a Fa. A Ló éve kétségtelenül objektív irányba tereli terveinket. Hogy ez az irány jó vagy rossz, attól függ, hogyan értelmezzük az asztrológia gondolkodását és hogyan integráljuk a kapott tanácsokat. Minden esetre, mivel a horoszkóp asztrológiai vonatkozású, nem kell félvállról venni. Ugyanis hatékony segítséget nyújt abban, hogy azokat az információkat használjuk fel, amelyek a leginkább kapcsolódnak személyünkhöz. Egy bonyolult, nehéz helyzetből is ki tudjuk hozni a legtöbbet és saját javunkra fordítani, ha figyeljük az égi aktivitás alakulásait és ésszerű, jól átgondolt módon alkalmazzuk azokat saját életkörülményeinkben.

A Keleti Horoszkóp szerint a jövő évet a Yang energia jellemzi majd - egy erőteljes, dinamikus impulzus. Az ebben a periódusban születettek érzékenyek és jókedvűek. A 2014-es évre is ugyanez lesz a jellemző, mivel energiája teljesen megegyezik Univerzumunk energiaáramlásával.
Mit tartogat hát számunkra a 2014-es év?

2014 a nagy életesemények éve lesz. Gyakorlatilag, minden kis jelentéktelennek tűnő esemény egy sokkal fontosabb és meghatározóbb történés előfutára lesz. Ez tekinthető figyelmeztetésnek, avagy jó tanácsnak. Minden esetre, a gyors észjárású emberek képesek lesznek ebből előnyt faragni, ugyanakkor sikereik gyümölcse jól foghat kevésbé szerencsés, ám ravasz észjárású kollégáik, barátaik számára is. Egyszóval, a Ló éve sok szerencsét hozhat életünkbe és talán még néhány igazán jelentős esemény is keresztezheti utunkat (új státusz, üzleti terjeszkedés, esküvő, ...).

A Zöld Ló éve számos lehetőséget hordoz a bennünk rejlő spiritualitás teljes kibontakoztatásához. Néhányakat hangsúlyozottan hatalmába kerít az Istenszolgálat gondolata és lesz, aki belső képességet érez majd a jövőbelátásra, olyan erőkkel felruházva, melyek természetfelettinek tekinthetők. Ennek ellenére lehetséges, hogy sokan meg sem közelítik majd ezt a felfedezést és ehelyett a társadalmi élet minden következményével élnek együtt. A ,,parti ördögei" is megláthatják magukban a grátiszt, de év végére mégis kimerülnek energiaraktáraik. És nem mindenki lesz képes talpra állni.

2014-ben bolygónk a Merkúr és a Vénusz védelmében lesz, ez minden bizonnyal meghatározónak tekinthető a 2014-es horoszkóp elkészítésében. így vagy úgy, minden állatövi jegyet befolyásolni fog a Naprendszer égitestjeinek erőteljes energiája. Mindannyiunknak, függetlenül terveinktől és kívánságainktól, számításba kell vennünk ezen befolyásokat.

Általánosan elmondható, hogy a jövő év nem csak jelentős eseményekben lesz gazdag. Sőt elképzelhető, hogy semmilyen rendkívüli történés nem fog végbemenni egyeseknél. Viszont egy dolgot még érdemes megemlíteni: 2014 energetikai szempontból erőteljes év lesz. Galaxisunknak abban az ágában ahol mi vagyunk, a csillagok sűrűsége eléri maximumát, ami sokaknak megadja majd a lehetőséget, hogy megváltoztassák maguk körül az energiaáramlást.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Például egy piaci rés gazdasági komponensének olyan hirtelen változása, amin mindenki megdöbben. Ennek a változásnak pedig nemzetközi jelentősége is lehet. Ez a példa túlzásnak hangozhat, de az égi körülményeket tekintve sokkal valószínűbb, mint ahogy azt sokan gondolnák. Rövidre zárva a történetet: ha figyelünk a 2014-es horoszkópra, a Ló évében elérhetünk bármilyen célt, függetlenül annak bonyolultságától.

Miközben személyes kapcsolatokról van szó, megjegyzendő, hogy számos, látszólag sérthetetlen viszonyról fog bebizonyosodni, hogy illúzió. Sosem könnyű egy ilyen megismeréssel szembesülni. 2014-ben minden érzés (úgy a személyes érzések, mind a szeretteink felé irányulók) felerősödik, főleg azokban a nehéz időkben, mikor nehéz pillanatokkal kell megbirkózni. Egyrészt, ez jó szolgálatot tehet nekünk abban, hogy felkészüljünk más, sokkal fontosabb és meghatározóbb eseményekre. Másrészt viszont, nincs garancia arra, hogy egy ilyen meg is fog történni velünk. Ilyenformán, nagyon fontos összehasonlítani és különbséget tenni az általános javaslatok és személyre szóló ajánlások közt, hisz néha a fő aspektusok keresztezik egymást, sőt ki is zárhatják egymást. Minden esetre, nem érdemes idő előtt aggódni. Légy éber 2014-ben, tartsd érzelmeidet ellenőrzés alatt és ne engedd, hogy bárki kibillentsen egyensúlyodból. Érvelj, ha a helyzet megkívánja, állj két lábbal a földön. Nem szenet kell dobni arra a tűzre, amit ki akarunk oltani - tartalékolj az energiáddal. A Ló egy igazán megvalósítható esélyt adhat a boldogság megtalálására azoknak, akik még nem találkoztak másik, figyelemreméltó énjükkel. Továbbra is kérdés azonban, hogy be tudjuk-e bizonyítani, vajon érdemesek vagyunk-e ilyen boldogságra? - a fent említettek megmutatják a helyes utat, hogy megtaláljuk a választ.

Egyed Zsuzsanna

Forrás:http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. március 26-április 1.
  2012-03-27 12:34:33, kedd
 
  Heti horoszkóp 2012. március 26-április 1.






Heti horoszkóp: Kos III. 21. - IV. 19.
Bárhogy is vágyna másra, bizony legjobban csak munkával tud pénzt szerezni. Ám azzal nem is keveset. A más pénzét illető hiú reményei pedig nem véletlenül vallanak rendre kudarcot. El kellene végre gondolkodnia azon, hogy a saját ,,tőkéjét" fektesse be. Szeretne beszélni partnerével erotikus vágyairól, és nagyon szívesen megfogalmazná neki, mikről is fantáziál valójában, de valami az utolsó pillanatban visszatarthatja, és mégsem nyílik meg előtte.







Heti horoszkóp: Bika IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyében ad találkozót uralkodó bolygójának, a Vénusznak, és ez nagy szerencsét jelent állás- és pénzügyekben, munkában és üzletben egyaránt. Sorsfordító is lehet ez a fényszög: itt az idő, most álmodjon szebb, jövedelmezőbb jövőt magának! Kitűnően egymásra tudnak hangolódni a párjával, de néha beszéd helyett jobb volna végre a tettek mezejére lépni, hiszen ha nem is mondja ki, kommunikáció helyett sokkal inkább forró erotikára vágyna.






Heti horoszkóp: Ikrek V. 21. - VI. 21.
Az elmúlt hetekhez hasonlóan még mindig az a kényszerképzet nyomasztja, hogy mindenki más szerencsésebb önnél. Ez koránt sincs így, habár, az kétségtelen tény, hogy a tettei gyümölcsét még mindig nem tudja learatni. De ár nem kell sokáig várnia. Kedvese fülébe juthat egy munkahelyi flört híre, és bármilyen ártalmatlan is az egész (talán semmi sem történik), féltékenyebben reagál rá, mint általában szokott. Próbálja meg kiengesztelni, hogy megnyugodjon.






Heti horoszkóp: Rák VI. 22. - VII. 22.
A saját üzlet most rengeteg energiát követel öntől. Tán még az is megfordult a fejében, hogy feladja a küzdelmeket. Valóban, sorsfordító időket él most át, de talán a teljes visszavonulást még elkerülheti. Ha irodában dolgozik, figyeljen jobban a határidőkre. A héten valahogy nem bír ellenállni a szerelmi kalandoknak, és ez bizony komoly törést okozhat stabil párkapcsolatában. Olyannyira, hogyha az eset napvilágra kerül, szakításra kerülhet a sor.






Heti horoszkóp: Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Minden eddiginél nagyobb erőfeszítéseket követelhet öntől pénzügyi helyzetének egyensúlyban tartása. Szerencsére, önnél erőben aztán nincs hiány. Sok változtatásra kerülhet sor a munkahelyi körülményeit illetően, szerencsére a legtöbb pozitív. Nyűgös lesz a héten: ha egyedül él, akkor az a baj, hogy nincs kivel megosztania örömét-bánatát, ha párkapcsolatban, akkor attól szenved, hogy nem lehetnek önálló útjai, mindenben társához kell alkalmazkodnia.






Heti horoszkóp: Szűz VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyi álmait illető befektetésektől nem szabad semmit megtagadnia. Sőt: épp most alapozhatja meg vele a jövő reményeit. Ne bízzon semmit a véletlenre: készítsen minél konkrétabb terveket és listát fontossági sorrendben! Megéri a fáradozást. Szenvedélyével lenyűgözi a környezetét, és azt is sikerül meghódítania, akit eddig csak álmaiban mert megszólítani. A hét végén azonban minden az ellenkezőjére fordulhat, mint ahogy alakulni látszott...






Heti horoszkóp: Mérleg IX. 23. - X. 22.
Kicsit lobbiznia kell most munkahelyi céljai eléréséért. Mondja el a főnökének, hogy mennyi hasznot hozott neki az elmúlt hónapok során, és ezt a lelkesedést nem szabad hagynia, hogy letörjön, tehát valamennyi fizetésemeléssel tudná mindezt a legjobban megtartani. Egész lényéből árad a nagylelkűség, ami vonzza az ellenkező neműeket. Mivel nehezen tud különbséget tenni a hízelgés és az őszinte rajongás között, most könnyen csapdába csalhatják, kihasználhatják.






Heti horoszkóp: Skorpió X. 23. - XI. 21.
A Hold a társasági élet házán halad át. Ez a konstelláció a legjobban most a munkakapcsolatok ápolásának, a szövetségek kötésének felel meg a legjobban, de tulajdonképpen egészen negyedikéig mindkét szerencsebolygó támogatja az ilyen irányú törekvéseit. Csípős hangulatban lesz a héten. Fájóan éles kritikája jó adag belső vívódás, kétkedés húzódik. Saját bizonytalanságát próbálja ellensúlyozni azzal, hogy mások (főként társa) hibáira tereli a figyelmet.






Heti horoszkóp: Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Habár jól, és minden eddiginél többet dolgozik, és örömét is leli a munkálkodásában, mégis sok nehézséggel találkozhat - leginkább persze pénzügyi, anyagi téren. A támogatók hiánya, vagy a gazdasági körülmények miatt kerülhet nehéz helyzetbe. Szerelmi kapcsolata nehéz próba előtt áll. Csak okos érvekkel lehet úrrá az esetleges kritikus helyzeteken. A pénzszerzés és a családi élet nehezen egyeztethető össze, de azért megoldható.






Heti horoszkóp: Bak XII. 22. - I. 19.
Sikereihez egy aktuális utazás is hozzájárulhat, a főnökei, feljebbvalói támogatják, avagy élvezi a hatalmasok kegyét. Minden jó lehetne, csak önnön akaratosságát, és a háza táján tapasztalható visszásságokat kellene kordában tartania. Ha bizonytalan az érzéseiben, és nem akarja lekötni magát, most azt reméli, hogy a kalandok pótolhatják a valakihez tartozás érzését, és a pillanatnyi örömök kihasználásán túl nem is törekszik többre.






Heti horoszkóp: Vízöntő I. 20. - II. 18.
Végre sikerülhet olyan változásokat végrehajtania, amik segítségével megreformálhatja, jó irányba terelheti munkaügyeit. Ebben nem kis szerepe lehet annak is, hogy pozitív fordulatokat hozott létre végre feladatai rangsorolását illetően. Ha a párkapcsolatát szeretné rendbe tenni, egyszer végre rá kellene szánnia magát egy őszinte beszélgetésre, amikor a szőnyeg alá söpört témák kerülnek napirendre. Ne tegyen ígéreteket, ha nem tartja be!






Heti horoszkóp: Halak II. 19. - III. 20.
Jó irányba halad a karrierje, ezért talán kicsit túl sokat álmodozik mostanában. Ideje lenne leszállnia a földre, vagy legalább próbálja meg kissé lehorgonyozni álmai hőlégballonját! Ez persze azt is jelentheti, sikerül megvalósítania némely nagyszabású elképzelését. Ezekben a napokban még az egyértelmű szavakat is félreérti, minden mögött hátsó szándékot keres. Féltékenység ellen legjobb gyógyszer a bizalom. És nem is a másikban kell bíznia, hanem főleg önmagában.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. március 19-25.
  2012-03-20 22:30:34, kedd
 
  Heti horoszkóp 2012. március 19-25.






Heti horoszkóp: Kos III. 21. - IV. 19.
Úgy érzi, harcban áll az egész világgal (legfőképpen a kollégáival), de ennek elsősorban saját csökönyössége az oka. Fogadja szelíden a támadásokat, és alkalmazza a ,,megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" politikáját. Hamarosan elvonulnak a felhők... Kivirágzik a táj, éledezik a természet - engedje ön is kinyílni a világ, és leginkább régi partnere (házastársa) felé az érzelem rózsáit. És ne feledje, mindenki annyi szeretetet kap, amennyit ad!







Heti horoszkóp: Bika IV. 20. - V. 20.
Számíthat főnökei támogatására, de ahogy eddig, a kitartására is szüksége lesz. Ötleteit ne ossza meg, csak a legbizalmasabb barátnőjével (barátjával), mert ha az információk irigyei fülébe jutnak, keresztbe húzhatják a számításait. Legyen most a titkai hű őrzője. Szerelmi ügyekben nem ártana visszafognia magát - különösen, ha házon kívül keresi most a kalandokat. Forr otthon a levegő, partnere ádáz szemmel figyeli a történteket, és lebukás esetén véget vet a kapcsolatnak.






Heti horoszkóp: Ikrek V. 21. - VI. 21.
Alaptermészetével ellentétben most valahogy rosszul reagál a változásokra. Az idegeskedés elkerülésére legjobb, ha lelkileg is felkészül a véletlenekre. Munkahelyén szerencsés lehet, ha ezekben a napokban másokkal törődik, így legalább ráérez az igazi hivatására. Megújulásra számíthat párkapcsolatában. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél, da ha van remény, a régi kedvessel is megújíthatják a kapcsolatukat. Ez lenne hosszú távon a ,,jövedelmezőbb".






Heti horoszkóp: Rák VI. 22. - VII. 22.
Óvakodjon a szerződéskötéstől - még akkor is, ha biztos munkahelyi lépésnek látszik is. Előfordulhat, hogy okosnak hiszi magát, mégis csőbe húzzák. Nagy erők feszülnek most a lelkében, érdemes volna ezt most jótékonyság formájában kiadni magából. A párkapcsolatát illetően most nem épp a szerencse kegyeltje. A gátlásokból eredő fájdalom azonban a szerelem mélységét és intenzitását is fokozza. Egy barátról kiderülhet, hogy többet jelent önnek.






Heti horoszkóp: Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A nagy szerencsebolygó most a munka házán halad át, ez pedig jó lehetőségeket kínál a karrierépítésre. Ha nincsenek is most ilyen ambíciói, használja ki a jó csillagállást arra, hogy bevágódjon a főnökénél. Olyan üzletfelükkel találkozhat, aki megváltoztatja világnézetét. Szívügyekben használja tisztánlátását arra, hogy végre reálisan értékeli helyzetét. Ami most megmaradt, arra valóban lehet alapozni. Ez pedig a továbbfejlődés záloga lehet. Meg kell tanulnia megbocsátani.






Heti horoszkóp: Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Hihetetlen erőforrások állnak rendelkezésére, kimeríthetetlen az energiája. Hasznos lehet azonban, ha végiggondolja, melyek azok a munkafolyamatok, amelyekkel először foglalkoznia kellene, és melyek, amik még ráérhetnek - így biztos nem terheli túl magát. A szócsaták ugyan, elkerülhetetlenek, de fontos, hogy mindig béküléssel zárja le a ,,csörtét". Az önérvényesítés e hónapban mindenekfelett áll az ön számára, szerettei sok melegséget kaphatnak szívétől. Várják is.






Heti horoszkóp: Mérleg IX. 23. - X. 22.
Magadba zárkózik a munkahelyén, nincs kedve együttműködni a kollégáival, a pletykáikra sem kíváncsi. A legszívesebben kizárólag a feladataival törődne, és a hét második felében megtörténhet, hogy kedve szerint alakulnak az események, és egy kis nyugalomra lel. Egy egészen különös emberrel hozza össze a sors, és az eddig megszokottól oly különböző lény egyre fontosabbá válhat életében. Engedjen a szokatlan érzésnek, hagyja magát új utakra csábítani!






Heti horoszkóp: Skorpió X. 23. - XI. 21.
Túlhajtotta magát az előző hetekben, ezért most legalább arra érdemes lenne odafigyelnie, hogy jól kialudja magát, így talán kellően tud majd figyelni a feladataidra. Jól jöhet egy kis mozgás is, nemcsak energiát nyerhet belőle, hanem az életkedve is megjönne. Ha eddig magányos, független volt, most érett meg önben a gondolat, hogy házasságot kössön. E hónapban a Vénusz és a Jupiter együttállása a párkapcsolatok házában garantálja a tartós együttműködést.






Heti horoszkóp: Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Igazán jó hangulatban kezdődik a hét - ha csapatban dolgoztok, akkor ezen a héten kiderül, hogy ki, mivel tud a leginkább a többiek segítségére lenni, s ha kell, átszervezhetitek az egész munkamódszert, hiszen sokkal hatékonyabbá válhat így a munka. Talán több szabadságot kellene adnia magának és társának is ahhoz, hogy újra - kedvükre - egymásra találhassanak. Ha képes kicsit elengedni magát, észre fogja venni, hogy milyen sokan lesnék a kegyeit.






Heti horoszkóp: Bak XII. 22. - I. 19.
Az egyik percben még nagyon jól megy a csapatmunka, a következőben pedig szinte alig bírja elviselni a kollegáit, és morcossá, hallgataggá válhat. Már a reggelek is nehezebben indulhatnak, alig bír kikászálódni az ágyból, ideje lenne végre pihennie. Tegye félre a szavakat, lépjen inkább a tettek mezejére. Amíg csak ápolgatja, dédelgeti sebeit, haragját, addig nem remélheti sorsa jobbra fordulását. A tavasszal együtt szülessen meg szívében is a fény!






Heti horoszkóp: Vízöntő I. 20. - II. 18.
Változékony lelkiállapotban van: hol a mennyekben, hol a pokol fenekén érzi magát. Nagy stressznek van kitéve, de fokozott aktivitása most sorsdöntő ügyek miatt elengedhetetlen. Csak akkor tud helyes döntést hozni, ha megtanulja, hogyan kell ellazulni. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a párjára és a családjára számíthat. Minden erő és energia, amit most az otthoni alapok megerősítésére szán, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.






Heti horoszkóp: Halak II. 19. - III. 20.
Munkahelyén közvetítő tevékenységével hosszabb távon jutalmat is nyerhet, de önnek igazából már az is elég, ha felszabadultan mosolyogni látja eddig egymással acsarkodó ismerőseit. Istenadta adottsága a harmóniateremtő képesség, használja ki. Rendezze a párkapcsolatát: ne sebeket gyűjtsön, hanem álljon elő konstruktív megoldásokkal. Ne hagyja el az álmait, de mutasson utat a kedvesének a megvalósítást illetően. És hallja meg azt is, amit ő akar.

(astronet.hu)

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. március 12-18.
  2012-03-12 19:42:23, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. március 12-18.






Kos III. 21. - IV. 19.
Az anyagi helyzetét illetően nem árt az óvatosság, mert a gyakran hangozatott ,,majd csak lesz valahogy" elv alapján - többet költ annál, amennyit megkeres. Érdemes volna rendbe tenni az adminisztrációját és megírni az elmaradt leveleket. Átértékelődik a szűkebb környezetéhez fűződő kapcsolata: az igazán értékes barátságok megmaradnak, de eloldja az értelmetlenné vált kötelékeket. A flörtöket azonban még mindig nem adja fel.







Bika IV. 20. - V. 20.
A közeljövőben felmerül, hogy bővítse számítógépes ismereteit (új programokat sajátíthat el), mert így könnyebben kihasználhatja a munkahelyén kínálkozó lehetőségeket. Vigyázzon, hogy jól mérje fel a saját erőviszonyait - ellenkező esetben csalódhat. Visszatér régi vonzereje, és nemcsak a tágabb környezetét bűvöli el vele, hanem a párját is. Ha voltak némi ellentétek a kedvesével, akkor ezek most a feledésbe merülnek, és újra átélheti a kezdeti szerelmet.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Kezd beérni a gyümölcse korábbi szorgalmas munkájának és merész ötleteinek. Ennek következtében már csak az anyagi lehetőségek határozzák meg az elkövetkező napok eseményeit. Környezetében megbízhat, csak a Bakok társaságát kellene kerülnie. Izgalmas kalandba keveredhet egy Skorpióval, de ez nem lehet több egy erotikus kiruccanásnál. Házasságát nem ez a kis kaland mérgez, hanem a pénz, és az azzal kapcsolatos vitás, válságos helyzet.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Hatalmas energiával lát hozzá a hivatalos feladatainak ellátásához, ha írással foglalkozik, vagy reklámszakmában dolgozik, kreatív ötletekkel tartós sikert arathat. Vigyázzon azonban a közlekedésnél, szárnyaló képzelete elaltathatja éberségét és ez balesetveszélyes. Ez a hét nemcsak a szerelemben okozhat felszültséget, hanem a rokonaihoz fűződő kapcsolatában is. Próbáljon meg legalább hétvégén rájuk és a tartalmas pihenésre koncentrálni. ,,Befektetése" megtérül.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Azokra támaszkodik, akik az ő szája íze szerint beszélnek, és csak később döbben rá, hogy a hízelgő szavak sok esetben nem fedik a valóságot, és a hamis eskük is csak hátráltatják a munkahelyén való előrelépésben. Figyeljen jobban oda, kiknek ad bizalmat! Több időt kellene fordítania a lakása, háza körüli teendőkre, de előfordulhat, hogy egy izgalmas szerelmi kaland miatt nem marad ideje ezekre a teendőkre. (A titkos randevúk megszervezése sok időbe telik.)






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Rendkívül aktív napok elé néz: mindenre képesnek érzi magát céljai elérésében, és talán még arra is, hogy új, jobb irányt szabjon az életének. Kollégáival szemben azért legyen egy kicsit óvatos, egy részük cserben hagyhatja, míg mások szívvel-lélekkel támogatják. Nyomasztónak érzi a partnerétől való függést - nem az otthoni dolgok, hanem egy romantikus szerelmi történet ebben a legfőbb hajtóerő. Néhány hét múlva dől el, hová fajul ez a viszony és mi lesz a régivel.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A most következő néhány napban szerencse bolygója egyengeti a karrierjét: olyan befolyásos emberekkel ismerkedhet meg, akik megnyithatják azt a bizonyos kiskaput ön előtt, amire már oly régóta várt. Csak az önbizalmán múlik elvállalja-e a feladatot. Partnerével elsősorban a pénz miatt robbanhatnak ki kisebb viták, és kizárólag az érzelmi teherviselésétől függ, hogy meddig fajulnak. Különösen akkor van nehéz helyzetben, ha Bak kedvessel él.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Ha közös vállalkozásban dolgozik, nem árt a héten jobban odafigyelni az elszámolásokra, mert ha nem tartja nyitva a szemét, kisebb-nagyobb kár érheti. Ettől függetlenül munkája, munkahelye stabil, kitartását és szorgalmát értékelik a felettesei. Ámor kelepcébe csalhatja, s az izgalmasnak induló szerelmi történet szívfájdító csalódással végződhet. Legyen tehát gyanakvó az alkalom szülte ismeretségeivel szemben - tudja, nem mind arany, ami fénylik.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Amennyiben új kollégákkal kell együtt dolgoznia, legyen velük türelmes és segítse őket a beilleszkedésben, ugyanis akikkel most szövetséget köt, azokra hosszú távon számíthat. Ha felettesei egy új tanfolyamra küldik, ne mondjon nemet! Egy nagy érzelmi fellobbanás új színnel gazdagíthatja érzelemvilágát, de hamarosan rá kell jönnie, hogy nagyon egyoldalú ez az érzés. Választottja nem koránt sem imádja annyira, mint azt gondolja.






Bak XII. 22. - I. 19.
Gazdálkodjon jól a munkahelye kínálta lehetőségekkel, és még vitás ügyeiben is legyen előrelátó, mert ön ellen fordulhatnak azok, akikkel eddig egy csónakban evezett. Ne vegye ezt sértésnek, inkább gondoljon arra, sokkal jobb, ha irigylik, mintha sajnálnák. Érzelmei összekuszálódnak: ha egy új élet (új kedves) mellett dönt, igyekezzen régi párjától békésen elválni, mert személyében kellemetlen ellenséget szerezhet. Szerelmi életéről még ne beszéljen senkinek!






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Szeretné végre kipróbálni, mire képes segítség és ,,hátszél" nélkül. Azért az összes hidat ne égesse fel maga mögött, az összes segítő kezet ne tolja el! Hamar olyan helyzetbe kerülhet, amikor nagyon is szüksége lehet a régi barátok, kollégák tudására. A fellegekben jár, túlságosan is elrugaszkodik most a valóságtól, így nem csoda, hogy folyton csalódás éri. Ráadásul nemcsak az idegenek, hanem saját párja is kihasználja most a jóhiszeműségét és naivitását.






Halak II. 19. - III. 20.
Elbizonytalanodik, ugyanis olyan változások kezdődnek most a munkahelyén, amelyekbe nem igazán tud beavatkozni. Ne költse most a pénzt, és ne is kérjen kölcsön, mert ki tudja, mikorra tudná visszaadni. Az ígéreteket most nem tudja pénzre váltani. Szívügyekben most az az érzése, hogy nem tud széllel szembe vitorlázni. Az lenne a leghelyesebb, ha jó Halak módjára megpróbálna most alkalmazkodni az otthoni körülményekhez. Jusson dűlőre önmagával!

(astronet.hu)

Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. március 5-11.
  2012-03-06 15:10:19, kedd
 
  Heti horoszkóp 2012. március 5-11.






Kos III. 21. - IV. 19.
A diplomatikusság most gyümölcsöző lehet. Fogja magát vissza, ha kritikáról vagy pletykáról van szó, és inkább hallgasson nagyokat. Jobb, ha résen van közben, mert így megfigyelheti, melyik kollégájában bízhat meg leginkább. Jól nyissa ki a szemét! Valami újra, különlegességre vágyik. Menjenek el egy olyan helyre, ahol eddig egyáltalán nem jártak, aminek a hatására tele lesznek lelkesedéssel, ami inspirálja és felébreszti a szerelmüket.







Bika IV. 20. - V. 20.
Bár munkahelyén általában jókedvű, felszabadult és bizakodó, a borúlátás a héten mégis Önre telepszik, és nagyon nehezen tud belőle kilábalni, mert túl mély a gödör. Biztató jelekben pedig már nincs hiány. Meg is látná, ha feladna az önsajnálattal. A hétvégén több baráti találkozónak kellene eleget tennie, amihez nem lesz kedve. Igazság szerint, a mostani hangulatának, és nem utolsó sorban a párkapcsolatának is jobbat tesz, ha otthon marad.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Kisebb bonyodalmak várhatók a munkahelyén, de a praktikum oldaláról megközelítve a felmerülő kérdéseket könnyűszerrel meg tudja oldani különösebb erőfeszítés nélkül. A hét második felében magasabb bevétellel kecsegtető megbízás várja. Eljött az idő, hogy tanuljon a hibáiból, és elengedje a régi szemléletét érzelmi kérdésekben. Ha megfigyeli, elég sok gondot okozott ez már eddig a szerelmi kérdésekben, és egyre görcsösebbé tették.






Rák VI. 22. - VII. 22.
A tranzitáló bolygók fokozott figyelmet ajánlanak a részletekre bármilyen munkahelyi tevékenység esetén. Ez a hatás szerdáig próbára teheti a türelmét és a pénztárcáját, mely egyre csak vékonyodik, és könnyen bajba kerülhet, ha nem fog vissza a költekezéssel. Tudja, hogy valamin változtatnia kellene. Csalogassa elő az önben rejlő játékos, kedves, vidám ént, aki kikívánkozik, aki ébredezik. Engednie kell felszínre jönni és megtapasztalhatja azt, ami régi vágya.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A hét első felében könnyűszerrel szembe tud nézni a kihívásokkal. Életébe belecsöppenhet egy olyan feladat, ami teljesen feltüzeli majd lelkét. Újból óriási lendülettel veti bele magát a munkába, aminek a későbbiekben anyagi hasznát veheti majd. Szívügyekben várja meg, míg megszólal a belső hangja és hallgassa meg tanácsait. A tranzitáló bolygók hatásai most kiválthatnak Önben némi türelmetlenséget. Ne rohanja le kiszemeltjét!






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
A bolygóknak köszönhetően kellemes légkört alakít most ki a kollégáival. A hét közepén egy kisebb anyagi jellegű fennakadás beleszólhat ebbe a gördülékeny és könnyed munka ritmusba, de gondoskodó, törődő hozzáállásával gyorsan elhárítja az akadályokat. Otthon már nem ilyen rózsás a helyzet: ne zsörtölődjön a párjával, legyen elnézőbb, mert csak jót akar Önnek! Ha a hétvégi programját keresztbe szervezi, ne morogjon, hanem próbálja meg élvezni.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A hét közepén sikerül megerősítenie a kapcsolatát a kollégái körében, vagy amennyiben vállalkozó, egy eddig kezelhetetlennek tűnő partnere együttműködőbbé válik. A hét vége fele újra - eredményesen - belemélyedhet az épp aktuális feladataiba. Nem szokott meghunyászkodni, de most nem ártana félretenni a büszkeségét, és legalább látszólag adja meg magát kedvesének. Törődjön többet vele és a családjával, ha hosszú távon harmóniát szeretne!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Jól indul a munkahét, de valaki kellemetlen magatartást tanúsít önnel szemben. Legyen türelemmel és kerülje a konfrontációkat. Ha módja van rá, kerülje a vele való kapcsolatot! Csütörtökre már normalizálódik a helyzet, munka- és életkedve is visszatér. Vitába keveredhet több családtagjával, aminek az oka akár anyagi, akár gyermeknevelési természetű is lehet. Sőt, akár a kettő együtt. Próbáljon meg most a szíve helyett az eszére hallgatva ,,vitázni".






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Ha eddig nem tette volna, munkahelyén az ebédidőit töltse kollégái társaságában, ugyanis egy párbeszéd, vagy csak egy-két elcsípett mondat, remek ötleteket adhat önnek, melyek később zseniálisaknak tűnnek, sok pénzt hoznak a konyhára. A bolygók hatására érzelmi téren egy régebben kialudtnak hitt tűz újra életre kelhet. Emlékezzen arra a nagy szerelemre, amelyik nemrég nagyon megdobogtatta a szívét, és ha érdemes, kezdjék újra.






Bak XII. 22. - I. 19.
A hét közepe felé végre be tudja fejezni egy régóta halogatott munkáját, amivel eddig sokat szenvedett, új szerződések aláírására azonan nem kedvez ez a hét. Meglévő bértárgyalások menetét is megnehezíthetik most a tranzitáló bolygók negatív hatásai. Valaki a környezetében igen tolakodónak bizonyul érzelmi téren a hét közepén. Ha ez zavarja, rengeteg olyan okot tud találni, ami igen jó kibúvónak bizonyul, hiszen nem kell olyat tegyen, amit nem szeretne.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A hét elején rutinszerű feladatok várnak Önre, melyeket könnyűszerrel meg is old. Igazából komolyabb szakmai kihívásokra vágyik, de erre még várnia kell. A hét első napjaiban kisebb konfrontációkra számíthat kollegái körében. Vegye elő diplomáciai érzékét! Érzelmileg a szokásosnál zárkózottabb lesz a héten. Keresse annak a módját, hogy egyedül lehessen. Ha párkapcsolatban él, jobb a helyzet, párja ismeri és megérti, hogy szüksége van egy kis magányra.






Halak II. 19. - III. 20.
Mielőtt megszólalna, számoljon magában tízig. Ha a következő napokban a munkahelyén összerúgja a port valakivel, annak könnyen az lehet a vége, hogy elbúcsúznak Öntől. Senki sem pótolhatatlan! Finom módszerekkel ,,ugrassza ki a nyulat a bokorból"! Fegyelmezze féltékenységét és próbáljon meg beletörődni abba, hogy partnere olykor másokkal is szóba áll. Ha szűk kalitkában szeretné tartani, világgá megy, és nem lehet biztos, hogy visszatalál Önhöz.

(astronet.hu)
Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. február 27-március 4.
  2012-02-27 12:56:12, hétfő
 
  Heti horoszkóp






Kos III. 21. - IV. 19.
Ha a múlt héten nem volt elég ügyes, elszalasztott egy olyan feladatot, amin sok minden múlt (volna) Ne várja, hogy az elszalasztott lehetőségek visszatérjenek! Azon törje inkább a fejét, hogyan tudná valami új területen kamatoztatni a tudását. Új szerelmi hódításra egyelőre ne nagyon számítson. Próbálkozásai nem igazán lesznek most tartósak. Jobb volna a biztos, bevált réginek szentelné most az idejét és nem utolsó sorban a lelkét.







Bika IV. 20. - V. 20.
Főként a körmére égő feladatok befejezésében jeleskedhet, új életet lehel szétzilálódott munkakapcsolataiban. Alkalmazkodjon a nehézkessé váló körülményekhez, és tervei, kapcsolatai közül, selejtezze ki azokat, melyek fölött már eljárt az idő. Szerencsebolygóinak hála a magánéletében kedvező fordulat várható. Új barátokra talál, és ettől máris jobb lesz a hangulata. Talán az értékrendje, a szerelemről vallott nézete is megváltozik.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Homok kerül munkakapcsolatainak fogaskerekei közé, nem könnyű tudomásul vennie, hogy mások próbálják kikaparni azt a gesztenyét, amit ön sütött meg. Az erőviszonyoktól függ, hogy a kölcsönös érdekek alapján kikkel tud megegyezni - ha ügyes, nyerhet. A hét közepén kedvese anyagi gondja húzza át a számítását és billenti ki az egyensúlyból a családi kasszát. Ha jól zsönglőrködik - mind a pénzzel, mind az érzelmekkel - a hétvége már romantikusan telik.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Most minden összeesküdhet egy jelentősebb összeget igénylő terve ellen, de ez a balszerencsés fordulat megmentheti az adósságcsapdától. A hónap vége felé a munkájával kapcsolatos ügyei kerülnek előtérbe, itt viszont már számíthat Fortuna segítségére. Szinte minden különösebb előzmény nélkül, megromolhat kapcsolata szűkebb környezetével, és ha felveszi a lába elé dobott kesztyűt, akkor kiengedi a palackból a rosszindulat szellemét.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Kapcsolatainak próbaköve a pénz, és annak ellenére, hogy valaki a segítségére siet, a kollégái többségét elsodorják a következő napok megpróbáltatásai. Ez az időszak, minden erőfeszítés ellenére csak szerény eredményt ígért, fordulatra hó közepén számíthat. A tartós megoldás feltételei majd csak március második felére érnek be. Addig az anyagi gondok nehézkessé teszik a párkapcsolatát is, kedvese egyáltalán nem lesz olyan megértő, mint azt idáig hitte.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Ha boldogulni akar, akkor nem csak a munka nehezét kellene megfognia, hanem másodika után még a kényszerítő körülmények ellenére sem szabad belevágnia olyan vállalkozásba (nem szabad elvállalnia olyan munkát), amelynek kimenetele a szerencsétől függ. Most még az egyedülállók Szüzek sem tárhatják fel a világ előtt március elején induló új kapcsolatukat, mert szerelmük erősen kötődik valakihez, és egyelőre nem tudja eldönteni, kettőjük közül kit válasszon.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Kedvező jelek mutatkoznak a hivatásában, de csak úgy tudja fülön csípni a szerencséjét, ha gyorsan alkalmazkodik az új körülményekhez, mert minden késedelem rontja az esélyeit és előnyhöz juttatja riválisát. Ha ingatlannal foglalkozik, szerencséje lesz. A hét második felében egy régen látott ,,ismerőse" végre veszi a bátorságot és megkeresi. Mivel már ön is régóta erre a találkozásra várt, a folytatás már tökéletes lesz. Szentelje a hétvégét a romantikának.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Ne fesse az ördögöt a falra, munkahelyi gondjai nem olyan súlyosak, mint azt pesszimista hangulatában gondolja, tehát ismerőseinek ne is beszéljen erről, mert elveszítheti a bizalmukat. Próbáljon meg inkább néhány sürgős feladattal végezni, így nem lesz baj. Csak sokára derül ki, hogy egy munkatársa nagyon is belenyúl a sorsába, a háttérből egyengeti az útját, talán még a karrierjét is, mert sokkal mélyebbek az érzései, mint ami kollégák között szokás.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Március elején rendkívüli teljesítményre képes. Törekvésében még a szerencse is a kezére játszik, mert egyik ellenlábas kollégája, ha átmenetileg is, de kikerül a látóköréből. Anyagi helyzete változó, gazdálkodjon takarékosabban, nehogy deficittel zárja a hónapot. Romantikus alkat, szívesen gondoskodik másokról, de azért nem ártana, ha időnként saját magával is foglalkozna. És nem úgy, hogy egész nap vitatkozik a párjával, vagy kizsarolja, amire éppen vágyik.






Bak XII. 22. - I. 19.
Optimista hangulatban búcsúzhat a februártól, mert megcsillan a lehetőség egy jól fizető munka képében, és olyanok társaságába kerül, akikkel nem csak azonos hullámhosszon van, hanem akik a kapcsolataikkal tovább egyengetik az útját. Használja ki a lehetőséget! Élvezi, ha csodálják, mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmet. Most azonban olyasvalaki érdeklődését is felkelti, aki elől inkább menekülne. De lesz, aki ,,kimenti" szorult helyzetéből.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A közeljövő gondjait megoldó ötletével előnyhöz jut a munkahelyén, és már csak öntől, pontosabban gyors helyzetértékelésétől függ, hogy mennyi ideig sikerül topon maradnia. Utazással kapcsolatos terveit - balesetveszély miatt - jobb lenne két héttel elhalasztani. ,,Ismerőseinek" köre tovább bővül, de ezek a közös érdek szülte kapcsolatok egy-két kivételtől eltekintve aligha lesznek hosszú életűek. A gyenge szálakat se vágja el, mert később szüksége lehet rájuk.






Halak II. 19. - III. 20.
Sikeres megállapodással pont kerül egy régóta húzódó ügye végére, és a gondoktól megszabadulva magabiztosabb lesz a munkában. Anyagi ügyeiben már nem ilyen rózsás a helyzet, szorongathatják a hitelezői, vagy átmenetileg bedugulnak a pénzforrásai. Fogadja meg, hogy lakatot tesz a szájára, és nem kutat a párja dolgai között. Szerelmi kapcsolatát ugyanis a saját kishitűsége fogja szétrombolni. Még a legszebb érzéseit is megmérgezi a kétely.


Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Heti horoszkóp 2012. február 20-26.
  2012-02-20 12:09:03, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. február 20-26.






Kos III. 21. - IV. 19.
A bolygók helyzete most igyekszik aktivizálni az amúgy is mozgékony Kost. Tetteire a türelmetlenség lesz jellemző, de kár volna elkapkodni bármit is, mert nem biztos, hogy akkor lesz nyerő, ha elsőként ér a célba. Másodikként már hasznosítani tudja az előtte járók tapasztalatait. A karrierharc helyett áldozzon inkább a szerelemnek, az elszalasztott boldogságot később aligha tudja bepótolni.







Bika IV. 20. - V. 20.
Olyan új, a munkájával is összefüggő lehetőségekkel találkozik, amelyek valami módon átalakítják a baráti körét, illetve a családi kapcsolatait is. Aktívan bekapcsolódik minden közösségi programba, talán még jótékonysági rendezvényen is részt vesz, esetleg szervez ilyet, hogy másoknak segítsen. De ne feledkezzen meg saját magáról se: törődjön többet az egészségével, élvezze az élet apró örömeit.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Régóta várt egy új lehetőségre, amikor végre kitörhet a megszokott környezetből, esetleg új munkát vállalhat. Február végén már egészen új irányban folytathatja majd az életét. Az volna jó, ha saját maga kezdeményezne, és nem várná meg, amíg a körülmények késztetik a váltásra. Terveiről, ötleteiről csak szűk családi körben beszéljen!






Rák VI. 22. - VII. 22.
Bánjon csínján az ígéretekkel, ugyanis a külső körülmények hátrányosan befolyásolják a terveit, ráadásul nagy lelkesedésében nem biztos, hogy jól méri fel a saját teljesítő képességének határait. A kudarc nemcsak anyagi hátrányt jelent, hanem erkölcsi veszteséget is. A párkapcsolatban elsősorban azokat érheti csalódás, akik egyszerre kétfelé kötelezték el magukat.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A februári bolygók segítségére lesznek, hogy kiléphessen a hétköznapok mókuskerekéből. Olyan tényekkel szembesül, amelyek első pillanatban talán fájdalmasan érintik, de végül is jó alkalmat teremtenek a váltásra. Kesergésre semmi ok, mert megtapasztalja majd a minden rosszban van valami jó örök igazságát: az új körülmények között fedezi fel majd a boldogságot.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Bár úgy gondolta, hogy a hónap elején lustálkodik majd egy kicsit, de a báli szezon, a baráti összejövetelek rengeteg estéjét, éjszakáját elrabolják, és még arra sem jut ideje, hogy egyszer alaposan kialudja magát, ugyanis a munkahelyén is olyan feladatokat kap, amiknek túl rövid a határideje, és a párja is nagyon számít arra, hogy többet foglalkozik vele.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A véletlenek most egy kicsit ön ellen dolgoznak. Hiába készíti elő a dolgokat, mindig történik valami, ami alaposan felborítja a szépen kigondolt terveit. Különösen a partnere okoz olyan meglepetéseket, amik miatt felszalad a vérnyomása. A hónap közepén lesz néhány nap, amikor ismét egymásra találnak (persze, ha önben is megvan a kompromisszumkészség).






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Elsősorban a pénzügyeiben hozhat kedvező változást a február. Nyitott szemmel kell járnia, hogy észrevegye a lehetőségeket. A hónap közepén kár volna fáradtságra hivatkozva lemondani egy meghívást, vagy egy nagyon kedvezőnek ígérkező utazást. Mert ezzel nemcsak a párjának okozhat örömöt, de az útjába kerülő új ismerősök közt terveihez is talál segítőket.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Túl van már néhány csalódáson, és ez a tapasztalat bölcsebbé teszi. Maga is meglepődik talán, hogy mennyire könnyedén tud ma már arra gondolni, amibe csak egy fél éve is szinte belehalt volna. Segítse tanácsaival az önhöz fordulót!






Bak XII. 22. - I. 19.
Kicsit morózus a kedve, leginkább az bosszantja, ha a környezetében lustasággal, fegyelmezetlenséggel találkozik. Mindenben és mindenkiben a negatívumokat veszi észre, a gondokat nagyítja fel. A társasági élet épp úgy idegesíti, mint a zajos családi események. A Vénusz (és egy kedves társ) a hónap második felében elűzheti a rosszkedvét.







Vízöntő I. 20. - II. 18.
Most a Vízöntők igazán elemükben vannak, és nemcsak a szerettei, de a bolygók is megajándékozzák a születésnapján. A februári Mars és Jupiter találkozás, illetve a 9-i holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket. Ha családban él, akkor anyagi javulás várható, ha magányos, akkor Jupiter és a Mars egy kedves társat hoz az életébe.






Halak II. 19. - III. 20.
Lazítson, engedjen föl. Nincs olyan fontos feladat, ami ne várhatna egy-két hetet. Fogadja el a meghívásokat, és ha alkalma nyílik rá, utazzon el. Ha nem akar mindent egyszerre és görcsösen megoldani, több sikerre számíthat. Az Uránusz váratlan érzelmi kitöréseket jelez, a Jupiter pedig elhozhat egy régi kedves ismerőst, akivel a múltidézés mellett a jövőjét is áttervezheti.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 456
  • e Hét: 858
  • e Hónap: 6440
  • e Év: 123093
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.