Regisztráció  Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 79 
Ima
  2018-01-01 00:07:38, hétfő
 
  Ima

Kérünk, Urunk: kísérj minket minden cselekedetünkben kegyelmed ajándékaival, és erősíts meg azáltal, hogy mindig mellettünk állsz és segítesz bennünket. Minden ima, amit elmondunk, és minden tett, amit megcselekszünk, belőled származzék és benned is érjen boldog véget. Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-12-31 17:39:12, vasárnap
 
  Ima

Istené, az Atyáé, aki minket előbb szeretett, és kegyelemből befogadott, Istené, a Fiúé, aki minket szeretett, és vétkeinktől megtisztított, Istené, a Szentléleké, aki az Isten szeretetét öntötte szívünkbe, övé legyen minden szeretet és tisztelet, most és mindörökké. Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-30 08:29:34, csütörtök
 
  Ima

Őrizd meg szüleimet, barátaimat és rokonaimat, igen, minden embert testben és lélekben egyaránt. Bocsáss meg az ellenségeimnek, és add, hogy ők is egy általad megszabott idő múlva újra jóindulatúak legyenek velem. Könyörülj minden emberen, akiknek testileg, lelkileg vagy társadalmilag szenvedniük kell. Adj nekik türelmet, hogy a szenvedéseiket hordozni tudják, és adj nyomorúságuknak boldog kimenetelt. Add, hogy egykor mi is és az elhunytak is, akik a benned való hitben és istenfélelemben már hazaköltöztek, együtt részeseivé váljunk az örömteli feltámadásnak - az által, aki veled és a Szentlélekkel együtt uralkodik, aki az egy Isten mindörökkön örökké. Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-23 12:26:42, csütörtök
 
  Ima


Dicső Megváltónk, tölts be mindent, amire a szívem vágyik: légy életem tere és célja.
Mikor felébredek, rád tekintek, és mikor felkelek első dolgom, hogy alázatosan meghajoljak előtted. Napközben a gondolataimat szeretném mindig rád irányítani, és mikor nyugovóra térek, szemeimet szeretném egy rád eső pillantással lehunyni.
Szeretnék minden nap újra országod dicsőségéről beszélni, és éjjelente szeretnék megemlékezni jóságodról és kegyelmed jeleiről, amelyek minden munkádon megmutatkoznak.
Így kérlek arra, hogy időmet kegyelmeddel szabd meg, és örök életemet dicsőségeddel koronázd meg! Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-22 07:54:15, szerda
 
  Ima


Hadd imádjuk Istenünket, aki minket megváltott! A keresztre feszített Megváltónk jelét hordozzuk; ezért vissza kellene riadnunk minden kereszttől, ami az utunkba esik?
Hiszünk Istenben, aki tövisekkel koronáztatott meg; ezért elvárható lenne, hogy csak tövises rózsán járjunk?
Jézus, itt állsz a szemünk előtt alázatosan és szelíden; hogyan is lehetnénk a te szolgáid büszkék és gőgösek?
Látunk vándorolni szegényesen és észrevétlenül; követőidnek talán gazdagságra és hírnévre kellene törekedniük?
Erősíts meg bennünket a hit, a remény és a legyőzhetetlen szeretet mennyei erényeivel, hogy a mennybe vezető úton szembeszállhassunk bármilyen akadállyal. Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-21 07:45:14, kedd
 
  Ima

Ha elfeledkezünk rólad, te újra emlékeztetsz; ha menekülni akarunk előled, utat találsz, hogy visszahívj minket.
Ha késlekednénk a jobbá válásunkkal, türelmesen mellettünk vagy; ha visszatérünk hozzád, kitárod karodat és kedvesen befogadsz.
Tudjuk, hogy útjaid a végtelen mélységbe vannak rejtve. Senki sem fürkészheti ki a döntéseidet.
Mikor mi még nem is szerettünk téged, te már akkor nagylelkűen nekünk ajándékoztad szeretetedet; és most sem hagysz el, mikor már arra törekszünk, hogy szeressünk téged.
Amikor eltévedtünk, kerestél bennünket; most sem utasítasz vissza minket, mikor már mi keresünk téged.
Legyen egyetlen urunk a te szent akaratod, és legyen egyedüli vezetőnk a te kegyelmes kezed! Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-20 08:20:24, hétfő
 
  Ima

A te nagy hatalmad tegyen minket képessé arra, hogy előtted és minden emberrel szemben szorgalommal, odafigyeléssel, buzgósággal, kitartással a végsőkig betöltsük kötelességeinket. Segíts, hogy a beszélgetéseinkben szerények és kedvesek legyünk, és ügyeinket okosan és körültekintően intézzük. Közben szeretnénk felismerni atyai gondviselésedet mindenben, ami velünk történik. Szeretnénk hálásak lenni minden jó cselekedetedért, szeretnénk türelmesek lenni, ha büntetsz, és szeretnénk minden időben készek lenni minden jó szóra és tettre.
Legyen a szívünk szilárdan a kegyelmedben megalapozva, hogy semmi se ijesszen meg minket, és az állhatatosságunkat se rendítse meg.
Napjaink minden pillanata belőled sarjad, és minden lépéssel, amit megteszünk, a te erődben járunk. Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-18 07:58:11, szombat
 
  Ima

Adj erőt minden szolgádnak! Hozd vissza azokat, akik letértek az útról! Emeld fel az elesetteket! Erősítsd meg azokat, akik szilárdan állnak, és add meg nekik, hogy a hitben, engedelmességben és szeretetben állhatatosak maradjanak! Támogasd a szenvedőket, és vigasztald meg őket!
Add, hogy a föld idejében meghozza gyümölcsét, és áldj meg minden becsületes és szorgalmas embert a munkájában! Emlékezz meg azokról, akik jót tettek velünk! Fogadd ellenségeinket megbocsátással és jósággal, és segítsd továbbra is a jó szándékot szomszédaink között.
Légy a betegek támasza, hogy bízni és tűrni tudjanak. Légy azok mellett, akik elhagyják ezt a világot. Fogadd be a megváltott lelkeket, és ajándékozd mindannyiunknak a feltámadás csodáját és az örök életet. Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-11-17 08:25:36, péntek
 
  Ima

Dicsőség néked, Szentháromság Isten, mert elhoztad közénk a megváltás nagy munkáját, és visszavezettél minket Isten gyermekeinek nagyszerű szabadságába.
Segíts úgy eltöltenem ezt a napot, hogy a szükséges feladatokat elvégezzem, és felhasználjam ezt a napot is az irgalmasság cselekedeteire, az imádságra, a dicsőítésre és az elmélkedésre. Hadd legyen kedves előtted szívem minden szava és igyekezete!
Vedd magadhoz egész szívemet, és uralkodj benne, ahogy a mennyben teszed. Hadd éljek neked, hiszen te teremtettél engem. Hadd munkálkodjak mindenkor a te dicsőségedre, mert érted lettem megteremtve. Te váltottál meg engem, ezért akarom visszaadni neked, ami a tiéd. Hadd forduljon lelkem mindig tefeléd! Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
Ima
  2017-10-31 08:07:13, kedd
 
  Ima


Urunk, taníts minket, hogy a világban lévő dolgokat felhasználhassuk, anélkül, hogy visszaélnénk velük, és megszerezzük azt, ami a megélhetésünkhöz szükséges, anélkül, hogy szeretetedet kockáztatnánk.
Segíts, hogy a világban lévő tulajdonaink összhangban legyenek veled és szereteteddel - szenteld meg őket szavaddal, hogy használatuk csakis a te dicsőségedet szolgálja.
Ha bármilyen világi dolog után vágyakoznánk - ne hagyd, hogy táplálék híján legyünk, hanem kölcsönözz ragyogást lelkünknek Szentlelked kegyelmes tettei által, hogy a mi Istenünk és Megváltónk tanításának mindenben dicsőségére legyünk. Ámen.

John Wesley
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 79 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 17 db bejegyzés
e hónap: 411 db bejegyzés
e év: 411 db bejegyzés
Összes: 11560 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1723
  • e Hét: 4057
  • e Hónap: 45321
  • e Év: 45321
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.