Regisztráció  Belépés
katalinkohut.blog.xfree.hu
A szeretet mindent meggyógyít, a szíve szétterjeszti önmagát a világmindenségben H. Kohut Katalin
2017.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kattika: Plútó, a csillagok ura
  2017-03-19 00:23:22, vasárnap
 
  Kidolgoztam 1995-ben az egykori bolygók lakosainak történelmét, a rózsakeresztes rend Plútó ura általi létrehozását, Jupiter-lány kalandjai címmel, mely szerint a csillagok művészei és feltalálók, újítók mindig ki voltak téve veszélynek, mert azt tanította nekik Plútó, Róbert atyát küldve álomvilágában a Holdnak hozzájuk, fekete kereszten hét rózsás feszületével a saját mágiájának, hogy minden ember jó, csak nem tudja magáról, még a legrútabbon is van csodálni való, ügyeljenek a rendjére, amit így megalkotott, azzal az előre kitervelt szándékkal, hogy majd összezúzhatja őket, ahogyan megtette ezt valamennyiükkel, Vénusszal iszonyatot és fertelmet hajtva végre, akár a Neptunnal, amelyiken káosz vallások korát ébresztett, mindenkit egymás ellen uszítva, ez volt az utolsó bolygó, amit összezúzott, míg az űrutas kislány felfedezte Plútót magát is, aki megajándékozta magnetizmussal, amiből adott erőt és hatalmat az Uránusz bolygó lakosainak, akik elbújtak ijedtükben barlangokba a sziklássá égetett bolygón, mert a romániai laborból készült földönkívüliek megtámadták mindig őket a felfedezéseik miatt, elloptak mindent, nem tudni, miért, mert a földön soha sem lehetett igazán és emberin élni, nem volt kinek bevezetni a tudományos kutatásokat, az űrhajók magas színvonalú technikáit.

Akkor a fő bolygók az ég csillagai által kerültek betelepítésre, ilyen volt a föld vonzásában lévő Jupiter, a nagy jó, akinek a népe mindig államférfi, bíró, ügyész volt a földre lépve. Nem ismerték a rosszat, a bűnt, igazságérzetük átlag feletti volt, ezt képviselte később az ötös számmal megjelölt Lenin szocialistaként, aki olyan régen élt, hogy a boszorkányok a börtönnel kínai horoszkópba helyezték az egykori igazság bajnokát kutyaként. Jupiter napünnepét meghagyta a mindenkori történelmi római egyház vasárnapként, ilyenkor régebben vásárnap volt, amikor a búcsúkat is rendezték, ahol bemutatták azokat a tárgyakat, szimbólumokat, amelyek a nektárral függtek össze, mézeskalácsokat, mézes szíveket tükörrel, gyűrűket, órákat, nyakláncokat, mindenféle csecsebecsét vittek árulni a városiaknak, medve szíjaival együtt a férfiaknak, kisbicskákkal a fiúknak,emlékezve azokra a tökéletes népekre, akiket megáldoztak folyamatosan a tökéletes törvény miatt.
A Jupiteren vidáman, énekelve, gyönyörködve a tökéletes szépségben élő egykori népek legendája örökké fenn marad, Vénusz ajándékával együtt, a napenergiával.

Jupiter ellentéte volt mindig Szaturnusz, gyűrűjét csak olyan léphette át, akit engedett, szerelme Annaként, amikor férjhez ment, hiába kérte a férjét, hogy csak barátok legyenek, mivel a Szaturnusz ura nem tűr elburjánzást, csak azt engedi át a küszöbön, aki megérett rá. Anna esküvőjének napján elsötétedett az ég, s mikor férje ráhúzta ujjaira a gyűrűt, a templomot feketeség vette körül, a templomkárpit kettéhasadt. A vészjóslóan kezdődő közös életük folytatódott a nászi ágyban, Anna itt is tiltakozott a férje ellen, elmesélte, hogy vannak emberek, akik száműzetésből vannak a földön, büntetésből, de még vétkesen is jobbak, mint a földi emberek. Nem házasodhatnak, mert akkor örökké meghalnak.
Szaturnusz azóta mindig a decemberi embereket jelenti, bölcsnek látszanak, de borongós a hangulatuk, s azóta folyamatosan megszületnek a Jupiter-lányhoz hasonló Halak szülöttek a Bak típushoz egykor kidolgozott média európai horoszkópja szerint azért, hogy énekükkel, kedvességükkel, szépségükkel, értő beszélgetéssel megváltoztassák a szaturnuszi bölcseket.
Szaturnusz, miután megtámadták az űrben, Oroszországot hozta létre, állandó szocializmussal, a nagy rosszal.

Vénusz, mint egykori földanya szeretetet, szerelmet, békességet, csodálatát a természetnek, az állatoknak, az embereknek szórta szét a világ felett, átölelte a szomorú szíveket, megvigasztalta a gyászolókat, egyfolytában áradt sugara mindenkire. Szerelmének senki sem tudott ellenállni, így saját egykori teremtője, Plútó ura sem, sem a saját fia, sem Illés, aki segítségére sietett, amikor megtámadták. Különös szerelem heve remegtette őket, mivel nem ismerték a nemiséget, mindannyian tönkre tették őt. Így történt, hogy összezavarodott, érthetetlen művészetekkel foglalkozott akkor, amikor az űrutas kislány odavetődött napfényenergiás űrhajójával.

Uránusz csillag lakosai mindig feltalálók, újítók voltak, tökéletesítették a természeti törvényeket. Uránuszból megtámadása után vízi szellemvilág lett, amit a Görög költők antológiájában dolgoztak ki, Neptunnal és a többi fogságban lévő történelmével együtt, mely könyv beavatást jelent állandóan az újabb és újabb világ-könyvtárnyi anyag biblitikus végrehajtásához maguk helyett ártatlanokon.
Az első villamos idején, amit elindítottak a tökéletes angyalok ellen Benkő emberek világának megszüntetése végett, akikből csak kő maradt, kőszívük jelképeként, a csillagász, mint aki fentről eredt, örökké ott maradt a korlátján a villamossínnek, mikor már csak néhány csillag égett, újságpapírokat hordott a szél. Azóta élednek mindig fel az állomások, elölről kezdődik a világ-könyvtár a tettekről, melyeket közösen végrehajtottak folyamatosan a világ ellen.
Uránusz ijedt szemű lakosai mintájára születtek meg régebben az európai horoszkóp szerint a vízöntőknek megírottak, ez lett belőlük. Összevonták a Holddal, hogy a vízöntő szülöttek hajlamosak elmebetegségre, ha nagyon megterhelik magukat zseniségükkel, meg hajlamuk van perverzségre.

Neptunon összezavart és létrehozott vallások Plútó által, melyek később lekerültek a földre állandó vaskáoszként, rózsakeresztes, szabadköműves és különféle rendekkel, melyeknek a földönkívüli népe űrhajóval kísérte a földi eseményeket, természetesnek gondolva, hogy így kell lennie, állandó feszületre téve a zöld szemű tisztaságot, el kell ítélni a jókat, az igazakat, mert nekik nem volt segítségük a földön, hiába fohászkodtak, imádkoztak, senki sem válaszolt, a gonoszok, a sötétek, az árnyékok, sátán népei vigadoztak, toroztak, ők tanították a törvényt már, amit maguk nem tudtak betartani, ők jelentették a bíróságokat, a hivatalokat, az idióta államférfiakat, politikusokat, hadvezéreket, diktátorokat, amelyek szintén eszközök voltak arra, hogy a még maradványként általuk fellelt tisztességes, jóravaló, becsületes férfiakat megöljék harcban, háborúban, az asszonyok becsületét sárba tiporják.

A Mars vörös bolygó arról volt híres Plútó által első pillanattól, hogy katonákkal fogságba ejtse ok nélkül a többi csillag népét az űrben. Katonák éltek ott, a legendás Jupiter-lányt csúfolták a lányruha miatt, maskarának nevezték, férfiruhát adtak rá, befogták mosogató cselédnek az éttermükbe. Csúfolták a maskarája és énekhangja miatt, kedvességét nem bírták elviselni. Fogsága hosszú ideig tartott, de elrejtette napenergiás űrhajóját, amivel sikerült elmenekülnie. Ennyi a marsiak története, nem volt több, elpusztították őket.

Plútó tökéletesebb volt mindenkinél, régen magneticizmus bolygójának nevezték otthonát. A világűr egykori utasát magához vonzotta, mintha beszippantotta volna, hogy átadja neki a hatalmát, hogy hirdesse a földön a fekete kereszten hét rózsás mágiáját összevonva már a vallások káoszával. Jupiter-lány, miután elbúcsúzott, úgy érezte, hogy fényben lépked a levegőben.

A Hold mindig álmot hozó volt, befolyásolta a földön az élőlényeket, álomvilágba tette a szenteket, szerelmeseket, így került oda Róbert atya a fekete kereszttel, aki fontos küldetést bízott a már álomvilágba került világűr utasára, hogy terjessze a földön a tudományát a rendjének. Iskolákat alapított, tanította a természeti erők kezelését, időjárás tudományát, az asztrológiát, asztronómiát, énekkel tisztította a gyermekek és tanítványok lelkét. Mivel fekete kereszten hét rózsás volt a rendje Jupiternek, hetes számmal függtek össze.

A világűr utasát még az egykori biblitikus történelmi színhelyen, a római egyház ion korában megölték, így került kiadásra az egri ZIZI Magazinban a Jupiter-lány kalandjai megjelenésekor az egykori történelem névtárának feltüntetésével ismétlésében a világ-könyvtár részeként mindaz, ami a kezdetekkel indult.
Feltehetően ez az időszaka az egykori római egyháznak megegyezik azzal, amikor az egri csillag központot megtámadták az űrpusztítókkal, a nyolcadik utas, a halállal az élen, meg űrpókokkal, űrlényekkel, az embereket így mészárolták le, mint magyar nyelvű ellenségét a romániai madárrá vált egykori Philemonnak. Boszorkány társa rendezte be a borsodiakat azzal a szándékkal, hogy likvidálja az ózdi 666 fenevad menhelyi népével, hamis prófétájának megjelölt kézfejes cigánytelepével, halálnépével, mint Szulamithtal egykori Vénusz, Földanya ellenségét folyamatosan történő kivégzésekkel, elvéve minden ékességét, szépségét, gesztenyeszín haját, hangját, eldeformálva, szétlapítva minden részét, felsorolhatatlan betegségekkel terhelve eleven, mozgó csapásaival a 666 cigánytelepének, fekete mágiájával minden testrészében, megbénítva a gondolkozását, karját, lábát, tüdejét, szívét, homlokát, hogy gondolkozni se tudjon.

Mindezt Plútó tette a világgal, Vénusz egykori teremtője, meg a többi csillagé az égen.

Az utolsó pillanatban jött segítség már későn, mert hiába írtak, senki sem reménykedett abban, hogy egyszer is vége lesz az állandó saját sorsuk, szerepük végrehajtásának.

Remélem, hogy miután meggyógyítottuk a csillagokat, a törvényt helyreállítjuk a magyar tökéletes nyelvvel együtt, méltók leszünk arra, hogy örökké fenntartsuk az emberség és emberiség védelmét, őrzését és biztonságát az egész világegyetemben. A haldokló Vénusz örökké kísért a történelmével, ami érte a tökéletes művészt és tehetséget, a törvényt, olyan, amit soha meg nem ismerhetett volna, a mondatok súlya, hogy mire vág fel, meg addig néz ki valahogy, amíg meg nem mukkan, meg azt követő állandó támadásaik egyszer felejtésre kerülnek memóriájában. Hallásához csak mezítláb lehet zarándokolni, reméljük akusztikája a régi lesz, meghallja a világmindenség hangversenytermének öröm-muzsikáját.

2017. március 18. 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin Népem eredete  
H.Kohut Katalin: Halálos gondolat legendája (Ballada)
  2017-03-13 05:19:21, hétfő
 
  Mezei Attila egykori regéje ismert tán,
halálos lehelet gondolat-szikrája éjszaka,
amikor szerelmet élesztett Katalin mátkája,
Attila ámítva csalta meg a szép lányt.

Katalin játszotta nyelvészként a zenét és verseket,
Attila társaként csaliba ejtette szép szívét,
rabiga terhe lett a lányon a nyelvi ékesség,
kedvese ígérte eljövőt, közös, hű éveket.

Évekig tartott az állandó ígéret, a remény,
naponta bocsánat, szerelem gyümölcse vezekelt,
gondolat-válása néha már szívében létre kelt,
ilyenkor méreg volt lelkében, szív-láng hunyt, lett kemény.

Katalin füvet tett fekete könnyező pohárnak aljába,
madonnaként tűrve siratta fájdalmát naponta,
hörpintve gyilokból, egyetlenegy vigasztalója
a halál, melyre várt szüntelen, pokolnak bugyrára.

Így esett, hogy az első pokolnép földre érkezett,
létrejött akkor a kénköves kíséret embernek,
mély pince mélyében erjedő űrhordó a szemhez,
itt vége a halálnak, senki sem árthat fénylő tengernek.

Medúza Bandinak nevezték az első ördögöt,
ékesség világnak, hírneves csodálat, békesség,
Csokonai bora bordalos mámora ínyencség,
létrejött férfiak kedvence, vakságod öntözöd.

2017. március 13. 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin Népem eredete  
H.Kohut Katalin: Az aranyszövetség legendája
  2017-03-10 13:47:45, péntek
 
 
H. Kohut Katalin: Az aranyszövetség legendája

Amint az egykori tekercsek megírtak,
élt Jézus zöld szemmel, egykori szeretet,
akit a szépségek jósággal meghívtak
tavaszi zöldellő lagziba, vezetett
minket a jövőbe, mennyország csöndjébe,
szökőár anyaméh rejteke titkos volt,
hitték, hogy elveszett a zöld-kék rég-népe
hűséges aranyló szívekbe behatolt.

Így történt, hogy megjött egykori zöldszemű,
bocsánat az egész mikronak, makronak,
mert ahol a szépség szerelem szellemű,
élednek a régi tekercsben írottak.
Szerelem, szeretet, egykori szabadság
száll, terjed ég-fényben az ész-világ,
keresztre feszül a múltbeli nagy vakság,
utána eljön a boldogság, nyílik az aranyág.

2017. március 9.
 
 
0 komment , kategória:  H.Kohut Katalin Népem eredete  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 126 db bejegyzés
Összes: 534 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 16
  • e Hét: 16
  • e Hónap: 2388
  • e Év: 21602
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.