Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Székelyföldi HATÉKONY gyógykészítmények
  2022-06-19 23:07:25, vasárnap
 
  A weboldallal telefonon történt egyeztetés alapján kerül be blogomba ez az anyag, ahol az általuk leírt szakanyagok a saját kiegészítésemmel bővülnek .
A hatékonysága alapján jó az "ár-érték" arányúnak tartom . Több akció is van .
Folyamatosan próbálom ki őket ezért ez az oldal is folyamatosan fog bővülni- egyéni és ismerőseim által tapasztaltakról, javaslatokkal.

A honlap elérhetősége főoldal : Link
Termékek : Link

Egészséges keringés : Link
Összetétele : "Összetevők: Egybibés galagonya (Crataegus monogyna), Szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca), Mezei zsurló (Equisetum arvense), Közönséges cickafark (Achillea millefolium) , Orvosi székfű (Matricaria chamomilla), Orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis)."
Hatásai: "értisztító hatásának köszönhetően javítja a keringési funkciót, így hosszabbítja a várható élettartamot. Növeli a kapilláris ellenállást, visszér megelőző hatással bír, támogatja a szervezet jó működését, javítja az állóképességet." Ha bármely összetevőre allergiás valaki akkor nem javasolt .
Saját és ismerőseim véleményei, tapasztalatai :
Az eddigi tapasztalatok alapján :
- nem emeli a vérnyomást
- igen jól segíti az úgynevezett mikrokeringést
- látványosan gyorsabb a haematómák (A kék-lila foltok, amelyek leggyakrabban fizikai hatások következtében jönnek létre, a véredények sérüléseiből származnak) gyógyulása
- ahol helyi keringési probléma volt szépen javult az állapot ( reuma, nyakcsigolya problémák stb)
- nagyon jó, hogy alkoholmentes
- sokszor látványos hatékonysága alapján adagolását fokozatosan javaslom- így krónikus betegségben szenvedőknél, időskorúaknál, 50 kg alattiaknál célszerű eleinte napi 10 ml, és nyugodtan lehet 2-3 szorosára hígítani vízzel. Bár a legtöbb gyógyszert összetétele alapján nem befolyásolja mégis azt tanácsolom, gyógyszer bevétel előtt vagy után 2 óra teljen el.

Gyógypárnák- tönkölypárnák :
A régi egészségügyi szakképzésben részletesen tanítottuk a párnák alkalmazását - sajnos ez már kikerült a tananyagból - jelenleg már csak érintőlegesen szerepel.
(nemsokára folytatom)
 
 
0 komment , kategória:  HATÉKONY GYÓGYKETYERÉK   
Lesana-fenyőszesz gyógyhatásairól
  2021-10-14 14:58:49, csütörtök
 
 



Természetes mentolos alkohololdat és tűkivonat Alpa Francovka Lesana magasabb mentolkoncentrációval a tökéletes hűtőhatás érdekében. Az aromás és erősen gyantás illatú termék antiszeptikus és fertőtlenítő hatású, enyhíti az izom- és ízületi reuma fájdalmait, eltávolítja a testmozgás utáni fáradtságot, kiválóan megelőzi a megfázást (belégzés) vagy frissítő összetevőként a fürdőben.

Széles a felhasználási kör:

izületi fájdalom
hideg
belélegzés
a fáradtság megszüntetése
ficamok, ficamok és ütések során
sportteljesítmény után
horzsolások és sebek fertőtlenítésére
borotválkozás utáni bőr kezelésére
reflexmasszázsokhoz reumás izomfájdalmak esetén
mint a szájvíz
fogfájásra
fejfájásra és migrénre
a fekélyek ellen
amikor izzad a láb ...
Forrás : Link

Megjegyzés : természetesen csak külsőleg használható ! (CzI )
Beszerzése : Link
 
 
0 komment , kategória:  HATÉKONY GYÓGYKETYERÉK   
A SÓSBORSZESZ gyógyhatásairól
  2020-10-13 21:39:48, kedd
 
 



Egykor azt hitték, minden nyavalyát kiűz, még a bélférget is kihajtja. Talán erre is használ, nem biztos, de az tény, hogy több mint 100 éve generációk titkos csodaszere a sósborszesz.

Minden háznál Diana sósborszesz legyen!" - hirdették a plakátok a húszas években a nagyvárosokban és a legkisebb faluban is.

A sósborszesz német gyógyszerészek közvetítéssel jutott el Budapestre. Thék Mór patikus volt az első gyártó 1858-ban, őt követte öt évvel később Werther Frigyes. Igazán népszerűvé azonban Brázay Kálmán tette, aki olajokat és minőségi növényi aromákat oldott fel alkoholban, amit pontos arányok alapján sós vízzel hígított.

A Dianát ugyan csak a század elején kezdték gyártani, ám a sósborszesz már évtizedekkel korábban elengedhetetlen kelléke volt a magyar háztartásoknak.

Diana, avagy sósborszesz
A sósborszesz olyan alkoholos oldat, amely víz, finomszesz, konyhasó, etil-acetát és mentolkristály felhasználásával készül. Gyógyszertári elnevezése Spiritus menthae cum sale.

A híres sósborszeszt nagyon régi szerzetesrendi recept alapján borlepárlással állítják elő, válogatott gyógynövénykivonatokat, valamint illóolajokat tartalmaz. Az oldatnak nagyon kellemes gyógyfüves illata van, amely nyugtatóan hat nemcsak a testre, de a lélekre is. Sósborszesszel eredményesen kezelhetők az izom- és ízületi fájdalmak, valamint az idegfájdalom. Fáradtság esetén cseppentsünk belőle egy keveset a tenyerünkbe, majd masszírozzuk a tarkónkba és a halántékunkba.

A sósborszesz gyógyító hatása
A sósborszeszt főként bedörzsölésre használhatjuk. Az alkohol pillanatok alatt elpárolog a bőrről, ennek következtében pedig hűsítő és fájdalomcsökkentő hatást fejt ki. A hűsítő hatásnak köszönhetően egyúttal felgyorsul a vérkeringés, növekszik a vérellátás, ami az izmok ellazulását is elősegíti. A további hatóanyagok - mint amilyen a kámfor és a mentol - frissítő és élénkítő hatást fejtenek ki.

Hatékony reuma és köszvény ellen. Néhány csepp valódi Diana sósborszesz fürdővízbe öntve, bámulatosan felfrissíti az embert, különösen nagy melegben, betegség utáni legyengült állapotban, vagy köszvényes fájdalmak esetében fájdalomcsillapítóként hat. Súlyos esetekben naponta 2-3 alkalommal dörzsöljük be az oldattal a beteg ízületek környékét. A fájó testrészeket sósborszesszel átitatott gézzel is borogathatjuk. A vérkeringést élénkíti, az idegeket megnyugtatja.

Hatása igazolt fejfájás, reumatikus panaszok, szellemi és fizikai kimerültség esetén. Löttyintsünk egy kevés oldatot a tenyerünkbe, masszírozzuk meg vele homlokunkat és halántékunkat.

Kiváló elsősegély gyomorrontásra a sósborszesz, mivel csillapítja a gyomorrontással járó kellemetlen panaszokat. Adjunk egy kockacukorra 20 csepp sósborszeszt, majd hagyjuk feloldódni a szánkban.

Megelőzhető a felfekvéses sebek kialakulása sósborszesszel. Javítja a bőr vérellátását, lazítja a megfeszült izmokat. A felfekvés veszélyének kitett testrészeket tanácsos naponta kétszer: reggel és este bedörzsölni. Többhetes alkalmazás esetén azonban fennáll a veszélye annak, hogy a bőr kiszárad, ezért gondoskodni kell a megfelelő hidratálásról. Vigyázat! A sósborszeszt soha ne alkalmazzuk nyílt sebre! Lassíthatja ugyanis a sebgyógyulást, a benne lévő alkohol pedig erős fájdalmat és égető érzést okozhat.

Rándulás esetén csillapítja a fájdalmat. A sósborszesz enyhíti a fájdalmakat, elősegíti a gyógyulást. Mártsunk az oldatba vászonkendőt, és csavarjuk be vele a meghúzódott ízületet. Cseréljük a borogatást 2-3 óránként, amíg a fájdalom nem enyhül. A beteg ízületet néhány napig kezeljük sósborszesszel.

Intenzív testmozgás után enyhíti az izomfájdalmat. A fizikai megterhelés után alkalmazott sósborszeszes bedörzsölés megelőzi az izomláz keletkezését, vagy csillapítja a már kialakult fájdalmat.

Egész napos irodai munka után a gyógynövényes oldat ellazítja megfeszült izmainkat. A munka végeztével fájó és feszülő testrészeinket (nyak-, váll- és hátizmok) dörzsöljük be sósborszesszel.

A sósborszesz hatóanyaga
100 ml sósborszeszben kb. 1 g mentol, kb. 0,2 g kámfor és 60 g etanol található.

Retro csemege a Dianás cukorka



Valószínűleg minden generáció azt hiszi, hogy a Dianás cukorka az ő gyerekkorának terméke volt, de vajon, hogyan készül?

A likőrös cukorkák gyártástechnológiája sokakat izgat. Hogy kerül a szesz a csokiba? A tömény szeszes cukoroldatot melegen formákba öntik. A hűlési folyamat közben a cukor kikristályosodik, amely kérget képez, így képes benntartani az alkoholtartalmú tölteléket. Ezeket forgatják csokoládéba, majd csomagolják klasszikus módon selyempapírba.

A Dianás cukorka egybeforrt a sósborszesszel, ami régebbi, mint sejtenénk! A 19. század végén Brázay Kálmánnak köszönhetően még az emigrációban élő Kossuth is kipróbálta a sósborszeszt, és ódákat zengett róla.

Bevált házi recept
Tavasszal gyűjtsük be a lucfenyő zsenge hajtásait, és félig töltsünk meg velük egy literes üvegedényt. Öntsük fel 5 dl sósborszesszel úgy, hogy az oldat a hajtásokat teljesen ellepje. Az edényt gondosan zárjuk le, és hagyjuk állni 3 hétig. Ez idő alatt naponta rázzuk fel az üveg tartalmát. A leszűrt folyadékot megfázás és influenza esetén a bőr bedörzsölésre alkalmazzuk.

Mint minden gyógyszernek, a sósborszesznek is lehetnek mellékhatásai. A készítmény bőrirritációt, bőrkiütéseket, mentolra érzékeny egyéneknél gégegörcsöt, légzésbénulást (apnoet) okozhat! Magas mentoltartalma miatt csecsemők és kisgyerekek esetében tilos alkalmazni!
Forrás : Link

Megjegyzés : Többen kérdezték hol lehet beszerezni . Kispesten a templom tér 22-ben egy kis élelmiszerboltban folyamatosan és biztosan van .(CzI)
 
 
0 komment , kategória:  HATÉKONY GYÓGYKETYERÉK   
A TAFEDIM -ről
  2018-02-18 22:02:39, vasárnap
 
 



A Tafedim tea hatóanyaga az Euphorbia hirta nevű gyógynövény szárított részei. Az Euphorbia hirta Indiában őshonos, de a világ számos, trópusi területén megtalálható. Manapság a világon igen sok országban elérhetőek különböző kivonatai, szárítmányát teaként fogyaszthatjuk, de megtalálható balzsam és gél formájában is, melyeket külsőleg alkalmazhatunk bőrproblémák esetén.

A keleti orvoslásban évezredek óta stabil helye van, ma már viszont modern kutatások eredményei is alátámasztják hatásait. Afrikában mindenhol megterem, az ottani lakosok sok mindenre használják ,

IMMUNRENDSZER
Az Euphorbia hirta kiváló immunerősítő, különösen azon időszakok alatt érdemes fogyasztani, amikor a belekben fertőző kórokozók terjednek el jelentősen. Azoknak is hasznos immunerősítő lehet, akik hajlamosak különböző bélfertőzésekre, valamint akkor is javasolt fogyasztani, ha a trópusokra utazunk. Ez utóbbi esetben az utazást megelőző 2 hétben érdemes elkezdeni alkalmazni, továbbá célszerű az utazás alatt is használni.

GYULLADÁSCSÖKKENTÉS
Az Euphorbia hirtából készült Tafedim tea nemcsak a belsőlegesen alkalmazva képes gyulladáscsökkentésre. Külsőleg képes különböző csípések által okozott viszketést csökkenteni, de ekcéma vagy pikkelysömör esetén segítséget nyújthat.

LÉGÚTI PANASZOK ENYHÍTÉSÉRE
Ha légúti megbetegedéstől szenvedünk, akut és krónikus tünetek kezelésében is javasolt a Tafedim tea fogyasztása. Gyulladáscsökkentő hatása az egész légúti rendszerben érvényesül, bronchitis, torokfájás, krónikus köhögés, de még asztma esetén is javulhat állapotunk, ha naponta 1-2 csésze teát elfogyasztunk. Fullasztó, görcsös köhögés kezelésére szintén ajánlott, mivel csökkenti a légúti irritációt.

SZEMGYULLADÁS
A Tafedim teából készült főzet alkalmas a különböző eredetű szemgyulladások és szemirritáció csökkentésére. 1-2 filternyi Tafedim teát rakjunk lobogó vízbe, főzzünk 5 percig, szűrjük le, majd várjunk addig, amíg langyosra hűl a főzet. Ezután cseppentsünk vattára a főzetből, helyezzük a szemre és 10 percig hagyjuk rajta. A művelet naponta 2-3 alkalommal ismételhető. Amennyiben gyulladt szemünknek inkább a hideg borogatás esik jól, úgy hidegen is alkalmazhatjuk a főzetet.
Forrás : Link

Egy másik oldal szerint :
Fájdalomcsillapító hatás:
A trópusi lakos a fájó ízületeit, égési sebeit, fájó , repedezett talpát, bőrét, a növény leveleivel borogatja, belső szervi fájdalmait a növény forrázatával kúrálja A fájdalomcsillapító és görcsoldó hatást Tudományos kutatási eredményeivel bizonyítja az Euphorbia hirta fájdalomcsillapító és görcsoldó hatását Prof. Jean Marie Pelt a La Lettre című folyóiratban megjelent cikkében 1974-ben.

Antivirális hatás:
A népgyógyászat a vírusos herpeszt, övsömört az Euphorbia hirta friss leveleivel borogatja az influenzát és a trópusokon a fertőzéseket a növény forrázatával kúrálja. . Igazoló szakirodalom Yeffrey, J.Aresés társai állításuk szerint az Euphorbia Hirta forrázata ajánlott léguti panaszok, asztma, , bélműködési zavarok, hányinger, , hasmenés ellen. A növény gyógyhatásai antibakteriális, antivirális, és rák ellenes.

Daganat visszafejlesztő hatás:
A belső szervi polipok és a daganatos betegségek esetén a népgyógyászat leghatásosabb ellenszerének az Euphorbia hirtát ajánlja és a beteg 6-8 g növény forrázatát igya meg naponta és a kiázott növényt is egye meg.

Gyulladás gátló hatás:
Az őslakosok isszák a növény forrázatát, vagy eszik a zöld növényt az ételükbe keverve, ha húgyhólyaggyulladásuk, petefészek gyulladásuk, prosztatagyulladásuk, bélgyulladásuk vagy epehólyag gyulladásuk van. Borogatják begyulladt sebeiket a növény zöld leveleivel, bekenik a rovarcsípéseiket és pattanásaikat a növény eltépett szárának a tejnedvével Tudományos irodalom, ami igazolja az Euphorbia hirta gyulladás gátló hatását pl.: Marie-Claire Lanthers, és társai, Laboratoire Dolisos ,1990

Antibakteriális hatás:
Az afrikai őslakosok a növény forrázatával gyógyítják a gyomorfekélyt, a nemi betegségeket, véres hasmenést, bőrfelületi fertőzéseiket. Az antibakteriális hatást alátámasztó szakirodalom pl. a Fitoterapia nevű tudományos folyóiratban megjelent közlemény, amiben AO AJAO 1984-ben tudományos kísérletek leírásával bizonyítja az Euphorbia hirta antibakteriális hatását.

Az Euphorbia hirta gazdag hatóanyag tartalmával magyarázható a viszonylag nagyszámú gyógyhatása. A népgyógyászat tapasztalta és a tudományos kutatások bizonyították az Euphorbia hirta különböző hatásait.
Forrás : Link

ÉRDEMES MEGNÉZNI EGYÉB JÓ INFORMÁCIÓKÉRT:
Tamás Eszter you tube : Link
 
 
0 komment , kategória:  HATÉKONY GYÓGYKETYERÉK   
Fájdalomcsillapításra: MOTTÓ tapasz
  2015-10-22 15:27:36, csütörtök
 
 



Típusai
Kétféle kivitelben kerül forgalomba: az idült, reumás fájdalmakra a sárga csomagolású reumatapaszt, akut fájdalmak ellen (sportsérülés, fejfájás, menstruációs görcs) a kék csomagolású fájdalomcsillapító tapaszt ajánljuk.
A Motto tapasznak gyulladáscsökkentő hatása is van!
Az egy csomagban található 2x 15x5 cm-es tapaszból 6 db 5x5, vagy 10 db 3x5 cm-es darab vágható fel, így folyamatos használat esetén 1-2 hónapra elegendő. A fájdalmak órákon vagy napokon belül enyhülnek, illetve megszűnnek.

Használata:
A Motto tapaszból a fájdalom helyére, tiszta, száraz bőrre 3-5 cm-es csíkot ragasszunk fel.
Egyidejűleg több helyen is viselhető, a gerincen található idegkilépő helyekre (lapockák közé és az utolsó csigolyára) is ajánlott felhelyezni, ha az egész kar vagy láb fáj. Rászorított kezünkkel melegítsük fel pár másodpercig a felragasztott tapaszt, hogy jól felragadjon és a működés hamar beinduljon. 1-14 napig viseljük, ha a fájdalom nem szűnik, csak enyhül, cseréljük és használjuk tovább.
A tapasz vízálló, lehet vele tisztálkodni, az erős dörzsölését kerüljük. Az alapanyag bőrbarát.
Nyílt sebre ne használjuk!

A Motto tapasz terhesség ideje alatt is használható!

A kék tapaszt a következő esetekben használjuk (lásd az ábrán a számozást):

• Migrén esetén (1) a halántékokra 3 cm átmérőjű tapaszokat, a gerincoszlop nyaki részére 5x4 cm-es tapaszt.
• Fogfájásnál, (2) hőérzékeny fognál, vagy fogkezelés után, ínygyulladásnál, vagy arcüreg-gyulladásnál az arcra kívül 2-3 cm átmérőjű tapasz ragasztandó, ami 20-40 perc alatt elviselhetővé csökkenti a fájdalmat. Természetesen a fogorvost mielőbb fel kell keresni!
• Extrakardiális (szívtáji) fájdalomnál (4) a kulcscsont felett 3x5 cm a karotiszérre (nyaki ütőér) és a fájdalom helyére is ragasszunk!
• Epe- (6) vesetáji (19) fájdalomnál 5x5 cm-es tapaszt alkalmazzunk!
• Alacsony vérnyomásnál (8) a kézen, a pulzus fölé 3x5 cm-es tapaszt kell helyezni, mely a vérnyomást 10%-kal megemeli.
• Menstruációs fájdalomnál (9) a fájdalom helyére 1-1db 3cm átmérőjű tapasz ragasztandó.
• Szájzár esetén 2-3 cm-es tapaszt az állkapocsszögleti ízületére, ill. a fájdalom helyére ragasszuk.
• Alvás, sportolás közben fellépő izomgörcs várható helyére 5x5 cm-es tapaszt alkalmazzunk.
• Alvás elősegítésére (14), a pulzusszám 10%-kal való csökkentésére a bokacsont belső mélyedésébe
3x5 cm-es tapasz ragasztandó.
• Orrcsorgás (23) ellen a hüvelykujj és a mutatóujj nagyízületére mindkét kézen 2cm átmérőjű (összesen 4db) tapasz szükséges.

A sárga jelű reumatapasz idült, reumás esetekre, csontdeformációkra, duzzadt kéz- és lábfejekre, térdre és ujjpercekre való, de a fenti esetekben is használható. Az alábbi esetekben lehetőleg csak a sárga jelű tapaszt használjuk:

• Idült térd, -csípő fájdalmak (10, 11, 22) esetén néha előfordul, hogy a tapaszt folyamatosan viselni kell. Általában 1-10 nap alatt a fájdalom megszűnik, ha az oka izomgörcs vagy reuma.
• Visszérfájdalomnál (12) kb. 40 percen belül hatásos, de csak a fájdalmat szünteti meg, a visszér bántalmakat nem gyógyítja.
• Kar- és vállfájdalmaknál (17) a fájdalom helyére 5x5 cm-es, a gerincoszlop és a lapocka közé 3x5 cm-es tapaszt ragasszunk fel! Ajánlatos a tapaszt a fájdalom megszünte után még néhány napig viselni.
• Csípőízületi fájdalomnál (22) 5x5 cm-es darabokat helyezzünk a keresztcsont külső részére, a kitapintható forgóra és a comb belső felső részére (10) (adduktor izom).
• Lumbágó vagy más gerincfájdalomnál, porckorongsérvnél (21) 5x5 cm-es tapaszt kell ragasztani a fájdalom helyére.
• Végtag-, borda-, csonttörések esetén a fájdalom helyére, ill. a törés fölé és alá, (a gipsz levétele után) több, 4x5 cm-es csík ragasztandó, ami az izommozgás megindulását és a csont összeforrását segíti.
• Ütés, zúzódás fájdalmai a tapasszal csökkenthetők és a véraláfutás felszívódását is gyorsítja.
• Az ínhüvelygyulladás a tapasz használatával gyorsan megszűnik.
• A daganatok okozta fájdalmak elviselését elősegíti, 5x5 cm-es darabokat tapasszunk a fájdalom helyére.



Forrás :motto.hu
Megjegyzés:
Isten nyugosztalja és áldja a feltalálót Malász Ottót, aki e találmányával igen sok ember orvosilag nem csillapítható fájdalmát enyhítette és szüntette meg a mindennapos szenvedéseket. Jelenleg ez az egyetlen tapasz ami az idegi eredetű pl.: idegszál becsípődés, lumbágó stb. okozta fájdalmat is enyhíti ( igaz a hatásra a feltétel után többnyire egy napig kell várni és pontosan kell felhelyezni. Célszerűbb sárga változatát alkalmazni. - (Czeizel Ilona)


Sok idő eltelt mióta ezt a bejegyzést írtam, jó látni az interneten, hogy itt-ott felbukkan, azóta már létezik zöld változatban is sportsérülésekre. Ez a készítmény is igen hatékony. (CzI)
 
 
0 komment , kategória:  HATÉKONY GYÓGYKETYERÉK   
Szerzetesek körtéje
  2010-04-06 07:44:41, kedd
 
 


Szerzetek körtéje ( kínai körte )

Főbb hagyományos alkalmazási területei :

- légúti panaszok
( tüdő vérbőségének fokozására, száraz köhögés, megfázás esetén igen jó hatású)
- időskori vérszegénység
- cukorbetegek ( használható cukor helyettesítésére, a tea tovább-forralásával )
- fogyókúrázok részére mert nem tartalmaz kalóriát
- fokozott szomjúság (napszúrás) esetén ajánlatos a gyümölcsből készített teát lehűtve fogyasztani
- tudományos kutatások szerint antioxidáns hatású troperpén glikozidot ( Mogrosides) tartalmaz, ezért hatékony méregtelenítő.

Kínában évezredek óta használják, mint hagyományos népi orvosságot, bár eleinte csak a császárok kiváltsága volt. A gyümölcs hegyekkel körülvett trópusi környezetben terem, az ott élők igen hosszú életűek.

Felhasználási javaslat :

Természetes állapotában szinte korlátlanul alkalmazható - ilyen formában erélyes vízhajtó hatása is van.

Szárított formában:

Félbevágott körtére másfél liter forrásban levő vizet öntünk és hagyjuk legalább 15 percig állni.

Saját tapasztalat szerint : a körte egynegyed részének a felét fél liter forrásban levő vizzel leöntjük és kb 30 percig hagyjuk állni.

A jó hatás így is jelentkezik. Az előbbi tömény változatnál előfordulhat, hogy erős méregtelenítő hatása miatt az arc egy kissé "kirügyezik", valamint különösen azoknál akik pangó széklettel küzdenek a belekben felgyülemlett lerakódások eltávolítása a szervezetből lassan megindul.
( idősebb korban nagyon javasolt )

Komolyabb tüdőproblémáknál az eredeti felhasználási alkalmazást javaslom. A hatás már legkésőbb egy órán belül jelentkezik.Oldja a bronhus-görcsöt és a tüdő vérkeringésének hatásos növelésével az asztmatikus görcsöt is, felszakítja a tüdőben levő lerakódásokat és könnyebbé teszi a légvételt.

Jó egészséget kívánok mindenkinek ! ( CzI )




 
 
0 komment , kategória:  HATÉKONY GYÓGYKETYERÉK   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 581
  • e Hét: 14949
  • e Hónap: 28698
  • e Év: 233399
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.