Regisztráció  Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 61 
A Dal 2017 videói
  2017-03-16 19:41:46, csütörtök
 
  A Dal 2017 videói Link  
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
A Dal 2017 : Megvan a nyertes
  2017-02-19 08:49:25, vasárnap
 
  Szombat este végre elérkeztünk A Dal 2017 döntőjéhez, ahol már csak nyolc produkció állhatott színpadra. Az előző fordulókhoz képest a szavazás menete is megváltozott. A zsűri csak a dalok meghallgatása után pontozott. 4,6,8 és 10 pontokat osztottak ki, aminek eredményeként a legjobb négy előadó jutott tovább, amiből már a nézők dönthették el, hogy ki lesz a győztes és ki képviselheti hazánkat a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon.
A Dal 2017 győztese, aki Magyarországot képviseli majd a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon, az Pápai Joci.
Videó Pápai Joci - Origo Link
Még több Link
Pápai Joci: Origo (A Dal 2017 döntő) Videó Link
....

 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
Indián zene
  2017-01-01 16:46:10, vasárnap
 
  A zene, megnyitja a szíveket és szárnyal a lélek!
LEO ROJAS SEMIFINAL interpretó El Cóndor Pasa" 2011- ben ő nyerte a versenyt a német tehetségkutatóban.
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
Freddie nyerte az első elődöntőt
  2016-05-02 11:46:16, hétfő
 
  Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie nyerte A Dal első elődöntőjét a szombati elődöntőben. A zsűri döntésével még Benji, a Mushu, az Egy Másik Zenekar és Tolvai Reni, a tévénézők szavazataival a ByTheWay jutott tovább a középdöntőbe az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén.
Freddie “Pioneer"című dala a legmagasabb pontszámot, 42 pontot kapott a zsűritől. Az előadást itt nézheted meg. Link
Az első elődöntőben a négy zsűritag - Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Pierrot - mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők mobilalkalmazás segítségével, valamint sms-ben szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Ezeket a pontszámokat összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a ByTheWay és a Free to Fly című dal lett, így ők is bekerültek a középdöntőbe.
Itt hallgatható meg Link
 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
A Dal 2016 - Második elődöntő
  2016-02-01 20:56:01, hétfő
 
  Videó Link

A Dal 2016 szombati második elődöntőjében ismét 10 előadó mutatkozott be, közülük hatan jutottak a középdöntőbe. A fesztiválhangulatú nyitószám után a C.E.T. előadásában a Free, Gáspár Lacitól a Love And Bass, a Group'N'Swingtől a Szeretni fáj, a Karmapolistól és Szécsi Böbétől a Hold On To, a Kállay Saunders Bandtől a Who We Are, a Maszkura és a Tücsökrajtól és Siska Finuccsitól a Kinek sírjam, Oláh Gergőtől a Győz a jó, a Passedtől a Driftin, Patai Annától a Colors, Vásáry Andrétól pedig a Why című dal hangzott el - nem ebben a sorrendben. A mai elődöntő extra produkciójaként az Ocho Macho lépett színpadra.

A megmérettetésen végül a Kállay Saunders Band, Oláh Gergő, Vásáry André, Gáspár Laci és a Karmapolis Szécsi Böbével jutottak tovább. A közönség hatodikként a Passedet küldte az elődöntőbe
Videók .Link

Ilyen volt A Dal 2016 második elődöntője percről-percre Link
 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
A Dal 01.23
  2016-01-24 10:11:25, vasárnap
 
  Taroltak az egykori tehetségkutatós felfedezettek, hatan jutottak tovább.
És akkor január 23-án szombat este elkezdődött
A Dal 2016 című műsor, amelynek első elődöntőjében 10 produkció mutatkozott be. A két órás műsor alatt szinte végig úgy éreztük, hogy langyos vízben áztatjuk a lábunkat, de persze az is lehet, hogy csak minket nem járt még át a verseny szelleme, meg a drukk. Az viszont biztos, hogy a legjobban akkor pörögtünk fel, amikor a show végén az este extra produkciója, az Amerikából hazatérő Király Viktor adta elő madley-jét.
De hogy a versenyzőkről is szót ejtsünk, az első elődöntő alkalmával két ismeretlen énekesnő is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, ám sem a kopasz Török Jázmin, sem pedig a 19 éves Veres-Kovács Petra nem kaptak újabb lehetőséget. Hozzájuk hasonlóan az elsőként színpadra lépő Odett és a zsűri által rettentően lepontozott Mohamed Fatima is kiestek a mezőnyből.
- A hat továbbjutó között vannak szóló énekesek, mint Tolvai Reni, Fehérvári Gábor Alfréd ‘Freddie' és Benji, valamint három zenekar is: a Mushu (amelynek énekese Palmer Izsák), a nézők által vigazságon továbbjuttatott ByTheWay és az Egy másik zenekar (énekesnőjük: Péterffy Lili). A közös bennük pedig az, hogy kivétel nélkül, mindegyikük arcát egy tehetségkutatóban ismerhette meg a közönség.
- Tolvai Reni - Fire OFFICIAL VIDEO (Eurovision 2016 "A Dal" TOP 30) videó Link

- Király Viktor extra produkcióját videó Link
...... .........Első adás Link

Ilyen volt A Dal 2016 első elődöntője percről-percre Link
 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
Eurovíziós dal fesztivál 2016
  2016-01-24 10:04:27, vasárnap
 
  Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (European Broadcasting Union, a továbbiakban EBU) 61. Eurovíziós Dalfesztiválján Magyarországot képviselő versenyzőt és versenydalt a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. nyilvános, a Duna csatornán élőben sugárzott nemzeti válogató, A DAL 2016 műsorsorozat keretében választja ki azon jelentkezők közül, akik pályaműveiket e pályázati felhívásra 2015. november 25-ig benevezik.
Az Eurovíziós Dalfesztiválon magyar színekben induló versenyző az őt nevező Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt-t (a továbbiakban a pályázat kiíróját) képviseli a nemzetközi versenyen. A szervező EBU szabályzatának értelmében kizárólag a versenydalt nevező felelőssége és döntési kompetenciája a pályázat kiíróját képviselő dal és előadó kiválasztása.
Az alábbi pályázati feltételeknek mindenben megfelelő előadóknak, szerzőknek a nevezési határidőig beérkezett pályaművei közül szakmai előzsűri választja ki azokat a dalokat, amelyek az élőben sugárzott nemzeti elődöntőkön versenyezhetnek.
Az elődöntők legjobbjait a képernyős zsűri és a közönség juttatja
A DAL 2016 döntőjébe, ahol kiderül, hogy közülük melyik produkció képviseli Magyarországot 2016 májusában Stockholmban a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon
 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
Boggie nem csalódott az eredmény után
  2015-05-24 11:15:54, vasárnap
 
  Boggie alig várja, hogy újra nagy közönség előtt énekelhessen.
....


Az énekesnő, aki a huszadik helyen végzett a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon, a szombati döntő után az MTI-nek elmondta: szép emlék marad számára a megmérettetés és a verseny előtti intenzív felkészülés. Hozzátette, hogy az elkövetkezendő időre már tele van a naptára, nyáron és ősszel a koncertezésé lesz a főszerep.
Boggienak a bécsi döntőn a magyar rajongók mellett keresztszülei szurkoltak a stadionban. Az énekesnő elmondta: előadására túlnyomórészt pozitív visszajelzések érkeztek, leginkább azt emelték ki, hogy dala letisztult, egyszerű és őszinte, és hogy kevés ilyen produkció volt a mezőnyben. A kritikusok elismerősen beszéltek arról is, hogy a Wars For Nothing című számnak olyan üzenete van, amely ma sajnos igen aktuális.
Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója az MTI-nek adott interjúban szintén azt emelte ki, hogy a magyar produkció mondanivalójával is kitűnt a többi induló dal közül. Úgy vélte azonban, hogy a mostani versenyen a nézők nem elsősorban a dalok mondanivalójára voltak érzékenyek és kíváncsiak.
Úgy vélte, ha arra kerülne sor, hogy Magyarország kapna lehetőséget a fesztivál rendezésére, miképpen az osztrák szervezés, úgy a magyar kreativitás is megállná a helyét Európában.
Boggie személyében Magyarország sorozatban ötödször jutott be az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Az énekes - akárcsak az elődöntőben - hosszú, marszala vörös színű ruhát viselt, a színpadon négy vokalista, Sapszon Orsolya, Szeder-Szabó Krisztina, Dely Domonkos és Szakonyi Milán kísérte. A Wars For Nothing háborúellenes dal, amelyet az előadó Sebestyén Áronnal és Bori Sára Helénével közösen írt. A dal végén a háttérben fegyverek zöld lombú fává álltak össze.
Csemer Boglárka Boggie a döntőn huszonkettedikként lépett színpadra. A Wars For Nothing koreográfiáját Tihanyi Ákos készítette, a látványért felelős kreatív munkatárs Pócsik Henrietta volt.
...... ........... ......

 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
Euróvízios dalfesztivál 2015 Bécs - döntő
  2015-05-24 10:51:20, vasárnap
 
  A végeredmény a nemzeti zsűrik és a tévénézők szavazatainak kombinációjaként alakult ki. A dalfesztivál történetében hatodszor született svéd győzelem. A Magyarországot képviselő Csemer Boglárka Boggie, aki a keddi első elődöntőből jutott a fináléba, 19 ponttal a 20. helyen végzett Wars For Nothing című dalával.
Mans Zelmerlöw svéd énekes nyerte Heroes (Hősök) című dalával a 60. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Bécsben.
A 28 éves éves svéd győztes, Mans Zelmerlöw nagy fölénnyel, 365 ponttal győzött a 27-es döntőben,
Videó Link
...... ........


.........Magyarország következő pontokat adta:
Ausztráliának 8 pont, Svédországnak 10 pont, Belgiumnak 12 pont

 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
Euróvízios dalfesztivál 2015 Bécs - döntőbe jutotak
  2015-05-22 16:41:06, péntek
 
  A Dalfesztivál színpada egy hatalmas szemet ábrázol, a hatalmas esemény műsorát pedig három TV-profi vezeti. Conchita Wurst élőben jelentkezik a művésztársalgóból.
A Dalfesztivál színpada igen látványos, és 1288 egyedi elemből áll, amelyek a résztvevő nemzeteket jelképezik. Ezek együtt egy hatalmas szemet alkotnak. A színpad 44 méter széles, 14,3 méter magas, és a legmélyebb pontján 22 méter mély. A rudak LED-technikával megvilágíthatók, és lélegzetelállító fényhatásokat produkálnak. A színpad felületét tizenegy méter átmérőjű, folyamatos LED-padló borítja. A háttér LED-fala 26 méter széles és 8,5 méter magas.
......


A műsorvezető nők: Arabella Kiesbauer, Mirjam Weichselbraun, Conchita Wurst és Alice Tumler
....


A keddi verseny énekesei közül, ezek az országok már biztosan fellépnek szombaton:
Magyarország Videó Link
Észtország
Szerbia Videó Link
Görögország Videó Link
Románia Videó Link
Oroszország Videó Link
Belgium Videó Link
Albánia Videó Link
Örményország
Grúzia

A csütörtöki verseny énekesei közül, ezek az országok már biztosan fellépnek szombaton:
Litvánia
Montenegro
Norvégia
Izrael
Svédország
Izrael
Lengyelország
Szlovénia
Lettország
Azebajdzsán

Kiemelt tag országok:
Egyesült Királyság (Electro Velvet - a dal címe: Still In Love With You),
Franciaország (Lisa Angell - N'oubliez pas),
Olaszország (Il Volo - Grande amore),
Ausztria (The Makemakes - I Am Yours), Házigazda
Spanyolország (Edurne - Amanecer),
Németország (Ann Sophie - Black Smoke) és
Ausztrália (Guy Sebastian - Tonight Again).- az idei eurovíziós jubileum alkalmából a dalfesztivál eddigi nagy külső szurkolója,

A szombati döntő országainak sorrendje
........- 2015 Eurovision Song Contest: Semi-Final 2 - Élő közvetítés: 2015. máj. 21. videó Link
Adás ideje 3 óra 18 perc
 
 
0 komment , kategória:  A dal 2013/14/15  
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 61 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 253 db bejegyzés
e év: 1086 db bejegyzés
Összes: 29478 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 242
  • e Hét: 9875
  • e Hónap: 103936
  • e Év: 461065
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.