Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
A mi korunkban....
  2014-10-23 06:51:07, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
Nincs mitől félned
  2014-10-23 03:08:59, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
A félelembe, vagy a fénybe kapaszkodsz ?
  2014-10-14 12:00:11, kedd
 
  Mindkettő megfoghatatlan, egyiket sem tudod kézzelfogható alakban a markodban tartani és most mégis eljött az idő, amikor választanod kell a fény vagy a félelem világban kívánsz létezni. A döntésed most nem más, mint egy áthangolódás egy olyan frekvenciára, ahova a felelem nem képes követni, mert ez a frekvencia taszítja a felelem energiáját, viszont vonzza a fény felé a változásra éhes angyali lelkedet.
Jelen pillanatban két világ közt feszülsz
Az egyik vonz, a másik megfélemlít téged. Vajon mi történik, ha mindkét kezeddel elengeded magad és páros lábbal elrugaszkodsz abból a valóságból, ami valójában már csak halvány emlék a fejedben.

Az a világ, ami korábban a biztonságot, az állandóságot, a változatlanságot jelentette számodra valójában már nem létezik. Energetikai szinten egyszerûen megszûnt és mar csak a gondolataid tartják ébren az egyszerre fájdalmas, élvezetes, örömteli és félelmetes emlékét. Az az élet, amit jelen pillanatban élsz valójában csak az emléke egy hajdan volt letûnt világnak.

MOST valóra válthatod az álmaidat, amikről eddig csak suttogva beszéltél

A véges idő és tér rabságából a végtelen és időtlen MOST vár rád tele azokkal az élményekkel, amikről eddig csak suttogva mertél beszélni, nehogy összetörd a fejedben levő halovány alom képet, amit róla őriztél. A jövő, ahova tartasz már itt van ebben a szent pillanatban és csak arra var, hogy összehangolódj vele. Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen dátumot írunk a naptárba, mert a naptár is csak leképzése, annak a szellemi dimenziónak, ahonnan a valóságot formálód.

A jelen pillanatban egyetlen dolgod, hogy a kétségbeesett félelem valóságából, a fény tudatos teremtő valóságára hangolódj és elkezd megteremteni magadnak azt az életet, amire vágysz. Ehhez nem kell megvárnod az évfordulót, mert ez a mostani pillanat a legalkalmasabb rá, hogy mindezt megtedd.

Hozd meg az egyetlen helyes döntést az életedben, ami a felemelkedés útjára vezet!

Bármilyen sötétnek és kilátástalannak tûnik most az életed, bármennyi kétség vagy felelem van benned........egyetlen mondatot ismételj magadban:

A FÉNYT VÁLASZTOM !

(A Teremtés misztikája)

https://www.facebook.com/szammisztika/posts/10150413185448861




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
A félelem
  2014-10-10 01:39:12, péntek
 
  Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.

George R. R. Martin




Ma már tudom, hogy a fejlődés fájdalommal és a komfortzóna elhagyásával jár, és hogy a félelem nem valami rossz dolog, hanem az erőforrásaim aktiválásához szükséges érzelem.

Kádár Annamária




Ha arra koncentrálsz, amitől félsz, akkor katasztrófaképeket alkotsz a fejedben, melyek egy katasztrófa felé fognak kormányozni.

Andrew Matthews




Ne tekints félelemmel és viszolyogva erre a világra. Bátran nézz szembe bármivel, amit az istenek adnak.
, Uesiba Morihei




Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára. Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás.

Szepes Mária




Lehet, hogy olyan szülők neveltek fel, akik megtanultak félelemmel, rettegéssel tekinteni az életre. A félelem sok generációra visszavezethető. Szüleink, nagyszüleink, dédszüleink egyaránt elveszíthették ezt az Örök, bizalommal telített isteni igazságot. Félelemmel telt emberek között élve nekünk magunknak is könnyen megszakadhat kapcsolatunk azzal a lelki lénnyel, akik valójában vagyunk.
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
A félelem
  2014-10-10 01:30:23, péntek
 
  Az olyan helyzetekben, amikor mélyponton vagyunk, megjelenik a félelem. Félünk, szorongunk, néha rettegünk. Ezt nem nagyon kerülhetjük el. (...) Nemegyszer a félelem az egyetlen ösztönző erő, ami kilendít bennünket abból az állapotból, amiből addig nem tudunk kikerülni, mert hatékony cselekvésre indít, és egyszer csak valahonnan megérkezik hozzá az erő is.

Pál Ferenc




Magunk teremtjük a félelmet. A félelemnek egyetlen lakóhelye van: a jövőbe tekintő gondolatunk. Amitől félünk, üres fantáziálás, olyan dolog, ami nem létezik az adott pillanatban, ami nincs, és ha nem akarjuk, nem is lesz. Tehát a félelem csak elmezavar... nem tévesztendő össze a veszéllyel. A veszély az valós, a félelem az rajtunk múlik.

A Föld után c. film




Bátrabban élj! Félelmeidet győzd le!
Ilyen hős légy, ha nem lehetsz más!
Mert alig van biztosabb erőforrás,
mint a legyőzött félelem.

Rákos Sándor




Az aggodalom az ember vele született tulajdonsága, és mivel sohasem tudjuk legyőzni, meg kell tanulnunk együtt élni vele, akárcsak a viharokkal.

Paulo Coelho



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
A félelem a hit ellentettje.
  2014-10-10 01:02:14, péntek
 
  A félelem a hit ellentettje. Az univerzumba vetett bizalom ellenkezője. Az, amikor nem hiszel a magasabb rendű önmagadban. A félelem hatására hátat fordítasz annak, ami a leginkább számít.

Alyson Noel




A félelmet csak a mesékben lehet legyőzni, de ha az ember elfogad két szabályt, együtt lehet élni vele. (...) Amibe nincs beleszólásom, abba bele kell törődnöm. A hátrányokat előnnyé kell alakítanom.

Stephen King




Az egész létezés titka, hogy soha nem lenne szabad félned. Sose félj attól, mi lesz veled, ne számíts senkire. Abban a pillanatban, amikor elutasítasz minden segítséget, szabad vagy.

Buddha



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
Félelem nélkül
  2014-10-10 00:26:25, péntek
 
  Tanuld meg legyőzni a félelmet. Napjainkban ez az egyetlen művészet, amelyhez értenünk kell. Félelem nélkül szemlélni a dolgokat, félelem nélkül a helyes utat választani.

Friedrich Dürrenmatt




A félelmet mi magunk hozzuk létre, egyedül nekünk áll módunkban elengedni is.

L. Marie Adeline




Nincs mitől félni, csak a félelemtől magától.

Franklin Delano Roosevelt




A félelem leszűkíti az életemet, a vágy kitágítja.

Feldmár András




A félelem megdermeszti a gondolatot, azt veszi el az emberektől, ami emberi bennük.

Dmitry Glukhovsky




Bizonytalan voltam önmagamban, és tele voltam félelmekkel - mint mindenki más. És bár magam mögött hagytam ezeket, valójában érdekesnek találtam, és szerettem a személyiségemnek azt az oldalát, amely küzdött a félelemmel és bizonytalansággal.

Philip Seymour Hoffman



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
Ha változtatni akarsz az életeden
  2013-11-09 11:04:30, szombat
 
  Ha változtatni akarsz az életeden, akkor százezer lépés fájdalmával kell megküzdened. Elindulsz, egy lépés fájdalom. Továbblépsz, még egy lépés fájdalom, de ebben az egy lépésben hogyan lenne benne a százezer lépés fájdalma? A gyáva ember ettől az egy lépés fájdalmától fél. És racionális hazugságokkal próbálja megmagyarázni, hogy miért is nem teszi meg. Mert aki fél, az elkezd kifogásokat gyártani, hogy megmagyarázza a saját szegényes lelki bizonyítványát. Ahelyett, hogy szembenéznénk azzal, mit tettünk magunkkal, elkezdjük sajnálni magunkat. Ami jajveszékelésbe fordul, majd marjuk magunkat, hogy lehettünk ilyen hülyék. De még mindig nem változtatunk.

Csernus Imre



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
A valódi önbizalm
  2013-11-09 11:01:52, szombat
 
  A valódi önbizalmat mindig csak olyan dologgal lehet elérni, amitől fél valaki. Mert az ilyen megmérettetéseknél (...) ott van a félelem is, hogy sikerül-e. De ha ezt valaki megteszi, akkor a félelmeit is legyőzi. A félelmeket legyőzni: ennél nagyobb megmérettetést én nem ismerek.

Csernus Imre



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
A félelem
  2013-11-09 10:59:12, szombat
 
  Az emberiség legnagyobb problémája a félelem. Minden gondjuk a félelemből fakad. Félnek, amikor hiányt szenvednek valamiben, de még jobban félnek, ha valamit birtokolnak, mert akkor attól kell rettegniük, hogy egyszer majd elveszítik azt. De az emberek leginkább a haláltól és a haldoklástól félnek. Egész életükben a halál gondolata gyötri őket; vagy a saját haláluk miatt, vagy a szeretteik halála miatt aggódnak. Azzal, hogy életének egy bizonyos részéhez ragaszkodik az ember, korlátokat állít, és nyilvánvaló, hogy fél a változástól. Amikor valaki megtanul félelem nélkül élni, az lesz igazi életének első pillanata.

Gordon Smith



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A félelemről  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 222
  • e Hét: 1665
  • e Hónap: 7193
  • e Év: 55105
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.