Regisztráció  Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/74 oldal   Bejegyzések száma: 732 
Érdekesség
  2018-01-16 18:29:55, kedd
 
  Egy férfi az égből kapja a tüzet..."_írták 3500 évvel ezelőtt.
Ez a képzeletről szól. A férfi a fejében él. Ha becsukja a szemét, képeket lát, képekben gondolkodik. Igen, a nők is, de mi más képeket látunk. A mi tevékenységeinkben előre kellett látni a következményeket, a történéseket. Látni honnan mi várható, látni az, hogy mi fog történni a vadászaton, a harcban. Két férfi órákig el tud beszélgetni egy gépről, ami csak a fejükben létezik. Látják, értik, következtetnek belőle dolgokra, ötleteik támadnak. Igen, a nők is tudnak hasonlót, de van egy érdekes különbség. Ha egy férfinek elmondod, hogy piros blúzodat vennéd fel a mályvaszínű - amúgy a mályva nekünk nem szín, én a mai napig nem tudom megjegyezni melyik az - szóval elsorolod mi lesz rajtad, akkor el tudja "képzelni", de a legtöbb nem tudja megmondani, hogy az tetszik-e majd neki. Neki általában látnia kell egyben, rajtad, ahogy mozdulsz benne, ahogy lépsz. Többek közt ezért nem tudnak válaszolni arra, hogy ,,Kincsem! Tetszeni fogok, ha mályvaszínű bordűroskaspót veszem fel a vitrázzsal...?" Fogalma nincs mit kérdezel és ha lenne is neki a látvány kell. Szóval ne kérdezz. Öltözz és mutasd, mert csak balhé lesz megint. Nem ,,nem érdekli" nem keletkezik benne érzés egy fejben összerakott új képre, mert nem erre teremtették az agyát. De ha megmutatod egyszer neki, és tetszett, akkor összekapcsolja az érzést és a képet. Minél erősebb az érzés, annál jobban megmarad a kép. Ezt a nők is ösztönösen érzik. Ezért a dögös, hódító ruhatár és ezért a smink - a nem keverendő össze a divattal, amiről majd írok, mert a divatban bízni teljes bukta. Csomagold be, aztán ki magad egyszer úgy, hogy az nőies legyen és beírtad magad évekre egy férfi legfontosabb képei közé. Komolyan. A legfontosabbak közé. És ebből és fentebbi dolgokból következnek -nők által - ,,kevésbé" elfogadható dolgok ,,helyzetek".
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-16 17:54:52, kedd
 
  Vajon minden igaz, amit a férfiak a nőkről tudni vélnek? Épp annyira, mint az, amit a nők a férfiakról gondolnak. Lássuk, miben tévednek az erősebb nem képviselői!

Az ágyába minden nő egy kisportolt Adoniszt képzel

altNos, a nők sem fogadtak vakságot, és igaz, ami igaz, sokaknak megakad a szeme egy-egy kisportoltabb férfifelsőtesten. Ugyanakkor a filmvászonra passzoló férfiakkal való összebújás a való életben valószínűleg sokkal több stresszel, mint felszabadult örömmel járna, hacsak nem fest úgy valaki, mint Gisele Bündchen. A ,,milyen nagy a hasam" vagy ,,rajtam terem a legtöbb narancsbőr" típusú szorongásokat egy vadító külsejű férfi közeledése csak megsokszorozza. Meg aztán ettől a típustól már alig reméli az ember lánya, hogy egyáltalán jelentkezik még valaha. Azt szokták mondani, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiaknak sokkal jobban meg kell küzdeniük egy nő figyelméért, és ezért sosem ragadtatják el magukat. Nem így azok a, akik pontosan tudják magukról, hogy szinte akárkit megkaphatnak, bár az igazsághoz tartozik, hogy az efféle túlzott magabiztosság a nők egy részét kifejezetten taszítja. Valószínűleg helytállóbb az állítás, ha úgy fogalmazunk: a nők figyelmes, odaadó, gyengéd és szeretni képes férfit szeretnének látni az ágyukban.

A nők az elnyújtott együttlétekre buknak

Az igazság az, hogy ezt sem úgy kell érteni, hogy a kimerítő aktus(ok) után még többórás foglalkozást várnak. Ők is lehetnek fáradtak egy hosszú nap után. Mint ahogy hosszú távon a gyertyafényes, ,,gyerekcsináló" zenés, olajos masszázsos, kissé szertartásos együttlétek is unalmassá válhatnak. Ráadásul kutatások szerint a nők 68 százaléka a spontán szexet kedveli a legjobban. Az meg, ugye, nem a hosszas előjátékról híres.

A nőknek a méret a lényeg

A férfiak rettegnek attól, hogy altáji paramétereik miatt képtelenek lesznek kielégíteni a nőt. Ráadásul a férfizuhanyzókban is hasonló méredzkedés zajlik, mint a női öltözőkben, vagyis a piszoár előtt állva előszeretettel mérik fel a mellettük álló erőviszonyait. Ám abban, hogy a vágyott nőt a mennybe repítsék, kevésbé a hossz, mint az átmérő játszik fontos szerepet. A hatalmas fallosz egyébként is inkább a férfiak álma, a legideálisabb az, ha létrejön a zsák a foltját állapot. Világviszonylatban, erek tált állapotban egyébként a 14-17 centis hímvessző tekinthető átlagosnak, erre a méretre építenek az óvszergyártók is.

Minden nőnek van G-pontja

A G-pont a hüvely elülső falán, a hasi oldalon, a bemenethez közel található 1-1,5 centi átmérőjű terület. Az viszont nem nevezhető kifejezetten vágykeltőnek, amikor egy férfi hosszasan keresgéli ezt az állítólagosan gyönyörbe repítő foltocskát, amelynek ingerlésével gyorsan kiváltható a női orgazmus. Ami nem megy, nem kell erőltetni, vagyis a görcsös keresgélés helyett érdemesebb a folyamat egészére koncentrálni, hiszen a gyönyörzóna megtalálásának sikertelensége csak feszültséget szülhet. Ráadásul a G-pontot még mindig rengeteg feltételezés övezi. Rossz nyelvek szerint főként azok a férfiak kételkednek a létezésében, akik túl ügyetlenek ahhoz, hogy megtalálják, míg más elméletek szerint nem is lelhető fel minden nőnél. Egy biztos: az elméleti szex helyett kifizetődőbb a gyakorlatra koncentrálni.

A nőknek nem megy a szex szerelem nélkül

Ez a tézis már évszázadokkal ezelőtt sem állta volna meg a helyét, de a férfiak még ma is szívesen kenegetik a májukat azzal, hogy a velük ágyba bújó nő nyilván halálosan szerelmes beléjük. Tény ugyan, hogy a szerelem jobbá és intenzívebbé teheti az együttléteket, és hogy aludni is szívesebben alszanak a nők egy olyan férfiember mellett, akit szeretnek. Ám emellett (sok esetben jobb híján) ma már sok nő pártolja a szükségletek kielégítésére törő ,,csak szex" kapcsolatot, amelyek egyik félre nézve sem járnak további kötelezettségekkel. Ezek a viszonyok akkor működnek jól, ha a játékszabályok előre le vannak fektetve.

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-16 17:40:29, kedd
 
  A következőkben megpróbáljuk felvezetni a legfurcsább, férfiak számára teljesen érthetetlen női tulajdonságokat és szokásokat.
1. A nők pénztárcája rekord időn belül képes kiürülni. Ha egy nő pénzzel indul el otthonról, üres pénztárcával ér haza. Hogy miért? Mert útközben annyi mindennek nem tudott ellenállni...

2. Ha egy férfi hétvégi utazásra indul, két pólót és két nadrágot csomagol. A nők ezzel szemben minimum 10 felsőrészt és ugyanannyi alsót, elvégre minden váratlan alkalomra és időjárási viszontagságra fel kell készülni. A cipők számát talán jobb nem is boncolgatni...

3. A nők nem szeretik beismerni, ha tévednek. Addig forgatják a szavakat, mígnem a férfi érzi magát hibásnak.

4. Ha egy nő azt válaszolja, hogy "Semmi gond,", akkor biztos lehetsz benne hogy GOND van.

5. Azzal semmi gond nincs, ha egy nő apa-lánya marad, de az kiábrándítóan szomorú, ha egy férfi anya-kicsi-fia.

6. A nők csak akkor sírnak hangosan, ha tudják, hogy hallják őket.

7. A nők mindig olyan kérdéseket tesznek fel a férfiaknak, amelyekre nincs jó válasz. Mindez azért van, hogy bűntudatot ébresszenek bennük.

8. A nők imádnak vásárolni és valahogy soha nem azt veszik meg, amiért eredetileg elindultak.

9. A nőknek soha nincs egy göncük sem. Viszont azt ők sem értik miért nem tudják becsukni a gardróbajtót a sok ruhától.

10. A nők mindig csoportokban járnak nyílvános mellékhelyiségekre. Ez újabb esélyt ad nekik a pletykálásra.

11. A nők képtelenek titkot tartani. A titok úgy nyomja lelküket, mint a pénztárcájukat az utolsó ezres.

12. A férfiaknak nem lenne szükségük szexuális játékokra, ha a nők nem panaszkodnának állandóan fáradtságra és fejfájásra.

13. A nők mindig pánikolnak, amikor nem találnak valamit feneketlen táskájukban, majd pár perc féktelen frász után rájönnek, hogy az elveszettnek hitt tárgy mindvégig táskájuk mélyén volt. Mindeközben mindenki hibás volt a környezetükben a tárgy eltűnése miatt.

14. A nők szerint minden sör egyforma.

15. Az, ahogyan egy nő eszi a fagylaltot elárulja milyen lesz az ágyban.

16. A nők bármilyen jók is szakmájukban, mindig kevesebb fizetést kapnak, és ritkán vannak előléptetve.

17. A nők nem értenek a kocsikhoz. A hátrapillantó tükör szépészeti eszköz, a hátsó ülés pedig egy újabb gardrób. Az olajcseréről és tankolásról rendszeresen megfeletkeznek.

18. Ha egy söfőr hosszas próbálkozás után sem tudja hátrafele beparkolni kocsiját, és mindig ellenkező irányba húzza a volánt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nő.

19. Ha egy nő kijön egy üzletből nem tudja merről jött és merre tartott. A nőknek köztudottan rossz a térérzékük.

20. Ha egy nő zuhanyozik, a fürdőszobának trópusi esőerdő szaga lesz.

21. A nők nem akarnak őszinte választ arra a kérdésre, hogy "Hogy nézek ki?".

22. Csak a nők képesek átöltözni ahhoz, hogy levigyék a szemetet. Elvégre soha nem tudni, kivel találkoznak az utcán.

23. Az áruházak a nők számára találták ki a 9-es végződésű árakat, hiszen érthetetlen módon a nők mindig lefelé kerekítenek.

24. A legkínosabb, ami egy nővel történhet, hogy egy eseményen valaki ugyanolyan ruhát visel, mint ő.

25. A nőknek két kedvenc témájuk van, a ruháik és a családjuk. Sajnos mindkettő unalmas a férfiak számára...

26. Valamiért a nők azt hiszik, hogy bók, ha azt mondják egy pasinak, hogy "Szeretnélek szemüveg nélkül is látni". Ez azért rossz, mert szegény pasi egközelebb vakon fog elmenni a találkozóra.

27. Bár a férfiak meggyőződése, hogy a nők mindig egymáshoz illő melltartót és bugyit viselnek, ki kell őket ábrándítanunk, nincs ez mindig így.

28. A legtöbb férfi nem ismeri a virágokat. Ezért jobb, ha a nők leszoknak a furcsa szín-megnevezésekről, mint a levendula, fukszia vagy mályva!


29. A nők átlagban jobban hallanak, mint a férfiak. Ezért lelik kedvüket átkiabálni egyik szobából a másikba és így diskurálni. Kár, hogy a férfiaknak mindig át kell menniük, ha hallani akarják...

30. A nők képesek kevesebb erőfeszítéssel többet beszélni, mint a férfiak. Miért? Mert a nők hangszalagjai rövidebbek, mint a férfiaké, rajtuk keresztül kevesebb levegő megy keresztül, így könnyebb lélegezniük beszéd közben.

31. Egy átlagos nő öt év alatt körülbelül olyan hosszú rúzst használ el, mint amennyi a magassága.

32. A nők szeretik, ha jó illatuk van. Kár, hogy az illatozó testápoló, tusfürdő, spray és parfüm keveredéséből mindig taszítóan erős szagok alakulnak ki.

33. A férfiak mindig olyan szórakozási lehetőséget keresnek, amellyel elfelejtkeznek a valóságról. A nők olyan szórakozást keresnek, amely a legszörnyűbb valóságokról szólnak. 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-16 17:19:53, kedd
 
  A nők szíve gyorsabban dobog, mint a férfiaké.
A nők kétszer gyakrabban pislognak mint a férfiak.
A női test lassabban égeti el a kalóriát mint a férfitest.
A nők immunrendszere erősebb.
A nők hajszála kétszer vékonyabb mint a férfiaké.
A nők agya lehetővé teszi, hogy egyszerre több dologra is figyeljenek.
A nők nyelvén több ízlelőbimbó található, mint a férfiakén.
A nők jobban érzékelik a fájdalmat, de az ösztrogénnek köszönhetően jobban el is tudják viselni.
A nők könnyebben megkülönböztetik a színeket.
Mivel a nők szervezete több kollagént termel, ezért hajlékonyabbak.
A nők könnyebben megkülönböztetik a mély és a magas hangokat.
A nők hátrafelé nem látnak olyan jól, mint a férfiak, sokszor emiatt van gondjuk a parkolással.
A nők mind a két agyfélteküket használják beszélgetés közben, ezért is beszélnek többet mint a férfiak.
Jobb a szaglásuk.
A nőknek jobb a periférikus látásuk.
A nők nyaka jobban hajlik mint a férfiaké.
A krónikus megbetegedésekre kevésbé hajlamosak.
A nők 30%-a a terhesség alatt nem ehető dolgokat is kíván, akár a legfurább tárgyakat is megenné.
A nőknek jók a megérzéseik és hamarabb felismerik a veszélyt, a progeszteronnak köszönhetően.
A nők bőre 10-szer érzékenyebb mint a férfiaké.
A nők jobban érzékelik az édes ízt. 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:51:13, kedd
 
  Tudtad, hogy a zsebkendőt már az ókorban sem csupán orrfújásra használták? Sőt, egyáltalán tudtad azt, hogy ez a kis darab kelme ilyen régóta része az emberiség mindennapjainknak? Pedig így van: a zsebkendők redői évezredek óta rejtenek bánatot, örömet és reményt, jelzést adnak társadalmi státuszunkról, vágyainkról, gyászunkról és szerelmünkről.

A zsebkendő attól kezdve kíséri életünket, hogy az édesanya először letörli vele a kisbabája állát evés után. Zsebkendővel kötik be az óvatlan kisfiú elvágott ujját, felitatják vele a szomorú könnyeket a Titanic végén a moziban, éppúgy, mint a menyasszonyét vagy az örömapáét az esküvő emelkedett pillanataiban, vagy az özvegyét gyászában. Lengethető vonat után, zálogba adható hosszú elválás előtt, leejthető “véletlenül" és felvehető készakarva, mellre tűzhető kis vörös posztó az ellenkező nem ingerlésére, kifejezheti - vagy épp elleplezheti - életérzésünket, gazdagságunk mértékét. És így tovább, és így tovább. Hosszan sorolható, mi mindenre használta az ember a zsebkendőt azon túl, hogy alaposan megtörli benne az orrát.

Már a régi görögök is...
A történészek szerint ez a használati tárgy - mint oly sok minden más - az ókori Kínából származik, és először a fejre terítve viselték, hogy óvjon a forró napsugaraktól. Szobrokon is megörökítették a Csou-dinasztia idejében (Kr. e. 1000 táján), ahogy bizonyos előkelőségek egy kis négyszögletes és dekoratív ruhadarabot tartanak a kezükben és a fejükön.

Írásos emlékekben először Catullus, a római költő versében jelenik meg az időszámítás kezdete előtti első században, ahol a költő sudariumnak nevezi ezt a kelléket. A név a sudor (izzadság) szóból ered, és az arcot takarták vele a nap elől, a forróságban jelentkező verejtékcseppeket itatták le vele a homlokról és az arcról. Luxuskiegészítőnek számított, amit csak a gazdagok engedtek meg maguknak, hiszen a jó minőségű kendő drága és finom lenből készült. De nem csak egészségügyi célokat szolgált ez a darab ruha már akkor sem: a római játékokon, cirkuszi vetélkedőkön és látványosságokon a “show" kezdetét egy hölgy által ledobott kendő jelezte. A görögök a zsebkendőt parfümbe áztatták, és ezzel az illatosított kelmével törölték arcukat.

Könnycseppek felszárítása hódolói ajándékkal
A 15. században Európában széles körben kezdett terjedni a zsebkendő használata, ám érdekes módon nem a római vagy görög hagyományok miatt. A Kínából hazatérő utazók és kereskedők beszámolói és a magukkal hozott “mintadarabok" ragadhatták meg a gazdag nemesek fantáziáját, s lassacskán a mindennapi életvitelhez kezdett tartozni a zsebkendő. A leggyakrabban selyemből készült, sokszor gazdagon hímzett úri zsepik változatos formában jelentek meg: kör, háromszög vagy négyzet alakúak lehettek. A franciák pleuvoir-nak nevezték, ami már utal arra, hogy úgy használták, ahogy mi is: a pleur szó ugyanis annyit tesz: könnyezni, sírni, szemerkélni (eső); az angolok hand coverchief-nek hívták, ami pedig kéztakarót vagy valami hasonlót jelent. Az olaszoknál semmilyen különleges elnevezést nem kapott, de hogy fontos szerepet töltött be, azt jól bizonyítja, hogy a hozományban nagy hangsúlyt helyeztek ezekre a míves kendőkre mindkét család részéről.

A 16. században Erzsébet királynőről feljegyezték, hogy nagy rajongója volt a luxuskivitelű, arannyal, ezüsttel varrt kendőknek, ezért sokszor ilyen ajándékot kapott tisztelőitől. Ekkoriban alakult ki a szokás, hogy egy kendő adományozását és elfogadását a vonzalom, a tisztelet és hódolat jelének tekintették az egymással flörtölő, ismerkedő párok között, akiknek ilyen szimbólumokkal talán könnyebb és izgalmasabb volt beszélni egymásnak az érzéseikről, vágyaikról. A kendő szimbolikus jelentőségét mi sem fejezi ki jobban, mint hogy egy évszázaddal később Shakespeare drámájában is központi szerephez jut Othello és Desdemona viharos viszonyában.

A királyné óhaja parancs
A zsebkendő sorsának alakulását a későbbiekben is az uralkodó osztály ízlése és parancsai határozták meg. A legenda szerint Marie-Antoinette például a négyszög alakú kendőket részesítette előnyben, és úgy gondolta, hogy ez a forma sokkal esztétikusabb bármi másnál, ha zsebkendőről van szó. Mit szólhat ehhez egy lovagias, szerelmes férj? XVI. Lajos király igazán gálánsan reagált: rendeletbe adta ki, hogy a zsebkendők mind a négy oldalának egyenlő hosszúnak kell lenniük.

Divat volt csupán, és az lesz újra

A 20. század elejére, a gazdasági válság kirobbanásakor ez maradt az egyetlen divat- és luxuscikk, amit a nők megengedhettek maguknak. Ezt a kis darab kelmét váltogatva igyekeztek a ruházatukat színesíteni és a divathoz igazítani. A férfiaknál sem történt másként: a kabát felső zsebéből kikandikáló selyem zsebkendő itt is csak divatcélokat szolgált, és gyakran cserélődött.

A 30-as években jelent meg a díszes zsebkendők praktikus vetélytársa, a papír zsebkendő, amely viszont elsősorban már higiéniai célokat szolgált. Népszerűségét annak köszönhette akkor is és ma is, hogy eldobható. Vele párhuzamosan azonban még a hatvanas évekig a ruhazsebkendő is népszerű maradt. Utána sokáig egyeduralkodói pozícióra tett szert a papírverzió, és csak most, a 21. század elején kezd ismét visszatérni a divatba és a szokásba ez a kellemes, hasznos, de főleg látványos kiegészítő.

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:31:48, kedd
 
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, elég jó eredménnyel, mindezek ellenére a hidrogén-peroxid mind a mai napig nem épült be gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt, sőt legtöbb esetben alaptalan támadások érik a közmédia által felkarolt ismeretlen orvosoktól.

Kitisztítja a szervezetet, erős oxidáns, megszünteti az oxigénhiányos állapotokat, így megakadályozza a rákos sejtek szaporodását. Minden betegség esetén nagyon ajánlott!

Belsőleg: Kúraszerűen 1,2,3.....20 cseppet 1dl vízzel meginni naponta 3x, majd visszafelé 20,19,18......1cseppet. A nagyobb hatás érdekében előtte 1 csipet só, utána vitamin bevitel (pl. 1 alma) ajánlott!

Külsőleg: Borogatva, bedörzsölve, kenegetve a bármilyen problémás bőrre (melanóma, pikkelysömör, lábgomba, tyúkszem, sebek, fogíny, miteszerek, ráncok, stb.). Gyógyszertárban kapható!

Teljeskörű leírás: Kovács József Hidrogén-peroxid-az eltitkolt gyógyszer! c. könyvében.Ez a halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen, gyenge sav, voltaképpen egy erős oxidálószer. A legtöbbünknek a hidrogén-peroxidról a hajszőkítés, illetve a fog fehérítés jut eszünkbe, de még számtalan más területen is segítségünkre lehet.

Fertőtlenítsük az aprító pultot

Csak annyi dolgunk van, hogy ráfújunk az oldatból a pultra, pár percig hagyjuk állni, majd töröljük ezután fényesre.

A csillogó vécécsésze

Öntsük bele egy adagnyi hidrogén-peroxidot a vécébe. Hagyjuk félórát állni, majd sikáljuk ki egy kicsit.

Tartsuk tisztán vele a hűtőt is. A hidrogén-peroxid nem mérgező, ezért bátran kitörölhetjük a hűtőnket.

Penész ellen

Vessük be a makacs penészfoltok ellen. Nem bánjuk meg.

Tisztítsuk meg a vágódeszkát

Egy használt, alaposan összevagdosott vágódeszka remek búvóhely a baktériumok számára. Használjuk az olcsó hidrogén-peroxid és az ecet erejét a hatékony fertőtlenítésre.

Segít a gombatenyésztésben

Hihetetlen, de valóban elősegíti az úgynevezett osztriga gomba növekedését, amelynek zsákját a hűtőben kell tárolni.

Zöldségek tisztítása

Tegyünk 3 százaléknyi hidrogén-peroxidot egy vízzel teli szórófejes flakonba, majd fújjuk be a zöldségeket és hagyjuk 5 percig, hogy elpusztítsa a baktériumokat. Ezután öblítsük le a zöldségeket.

Mosogatószivacs tisztítása

A mosogatószivacson millió baktérium teleplepszik meg egy idő után. Egy üvegben vegyítsünk össze hidrogén-peroxidot és meleg vizet fele-fele arányban, majd öntsük rá a szivacsunkra és hagyjuk állni 15 percet. Ezután alaposan öblítsük le a szivacsot.

Fogfájás ellen

Fele víz és fele 3%-os hidrogén-peroxid arányban készítsünk szájöblítő vizet, amely megöli a baktériumokat és a fogakat is fehéríti, és ráadásul a fogfájás ellen is hatékony lehet.

Fülfájás ellen

Hidrogén-peroxiddal egykettőre megszüntetheti a fülfájást. 3 százalékos, kereskedelmi minőségű oldattal, három-négy óránként csepegtessen három, négy vagy öt cseppet a hallójáratba. A fájdalom és a gyulladás enyhülni fog. Ügyeljen arra, hogy a ruhájára ne kerüljön, mert fakítja a szövetek színét.

Rossz lehelet ellen

Ha hidrogén-peroxidban tartja a fogkeféjét, elpusztíthatja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. Sörtével lefelé tegye egy hidrogén-peroxiddal megtöltött műanyag edénybe, és minden használat előtt alaposan öblítse le.

Dr. Malahov, Dr. W. Duglas, Dr. Neumivakin professzor nyomán a hidrogénperoxid, mint nascens oxigénre bomló, erős antioxidáns, mely nem csak a sejtek funkcióját képes visszaállítani, hanem eltávolít a sejtből minden nem odavaló anyagot.

Neumivakin professzor elmond néhány receptet hogyan legyünk egészségesebbek.

Mivel a hidrogén-peroxid megsemmisít mindennemű patogén mikroflórát, így alkalmazható különböző vírusos fertőzések esetében, gombás megbetegedéseknél, gennyes fertőzéskor, belek baktériumfertőződésénél."

Neumivakin a hidrogénperoxidról írt tanulmányában nyomatékot ad annak az álláspontjának, miszerint a hidrogénperoxid a szervezetben végbemenő mindennemű rendellenes anyagcsere - folyamatainak a visszarendezője, függetlenül attól, hogy milyen eredetű a betegség: szív és ér, légúti, ideg, endokrin vagy egyéb rendszeri. A különbség csak a kezelés módjában rejlik.

A rákos betegségek sikeres kezelése hidrogén-peroxiddal azzal magyarázható, hogy a rákos sejt csak oxigénhiányos közegben képes létezni.

A hidrogén-peroxid úgyszintén hatásos olyan immunhiányos betegségeknél, mint a vörös lupus, bármilyen allergiás megnyílvánulás, az izületek tokjára, az izületek körüli szövetekre terjedő idült gyulladás ( reumatoid arthritis), stb."

A hidrogén-peroxidot orvosi ellenőrzés nélküli belső használatra jellemzően a következőképpen javasolják : Mindenképpen a gyógyszertárban kapható 3% -os oldatból, étkezés előtt, vagy étkezés után 1,5 órával, napi háromszor tíz csepp, 2- 3 dl vízben. A másik javallat: 1 liter vízbe 10- 15 millilitert.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:20:38, kedd
 
  Különleges napokat élünk, mert idén októberben 5 hétfő, 5 szombat, és 5 vasárnap is lesz a hónap folyamán.
Ez egyszer történik meg 823 év alatt!

Ezt hívták ,,egy zsák pénznek", hogy mért, az nem tiszta számomra!


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:10:13, kedd
 
 
Amikor még nem hizlalt a kenyér sem és örömünnep volt sütni a kemencében, mikor mi gyerekek ettük a friss forró kenyeret és semmi bajunk nem volt tőle. Amikor még nem adalékanyagok halmaza volt a kenyér, hanem rendes liszt volt benne. Amikor még olyan életünk, hogy mozoghattunk, annyit, hogy egy deka felesleg se legyen. Pedig ahhoz a jó kis friss kenyérhez simán benyomtuk a szalonnát és a hagymát is. Amikor még heti egyszer egy hétre előre sütött a dédi kenyeret és az ugyan nem penészesedett be 1 hét alatt sem. 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 21:01:18, kedd
 
  VILÁGSZENZÁCIÓ! Elképesztő szuper vonat jön Magyarországra - 12 perc alatt ér Budapestről Bécsbe!

Elképesztő szupervonat jön Magyarországra - 12 perc alatt ér Budapestről Bécsbe!

Vi­lág­szen­zá­ció: Ma­gyar­or­szá­gon épül­het az első Hy­per­loop nevű gyors­vasút.

Még leírni is félelmetes az új szupervonnattal Budapestről mindössze 10 perc alatt érhetünk Pozsonya és 12 perc alatt Bécsbe!Félelmetes!
A Hyperloop cég kötött egy megállípodást Szlovákia kormányával, melyben foglaltak szerint egy a szupervasút 3 fővárost fog összekötni, Budapestet, Pozsonyt és Bécset!A cég egyébként kaliforniai!A szupervasút tervei nem újak, már 2013-ban bemutatták őket, most már csak a megvalósítás van hátra.

A szupervonat egy csőben közlekedne, hat-harminc méteres magassággal a föld felett. 1200 kilométeres óránkénti sebességgel!


A vonat szerelvényei tulajdonképpen egy kapszulára emlékeztetne, amelyben szerelvényenként 28 utas tudna utazni, és mivel egy ilyen rendkívül áramvonalas szerkezetről van szó, az utason is szinte fekvő helyzetben fognak utazni.A szerelvény mindössze 110 cm magas lesz és 135 cm széles, szóval semmiképpen nem egy robosztus darabról van szó, inkább karcsú és elegáns.

Egyetlen ilyen szerelvény háromszázötven millió forintba kerül majd. A tesztek jelenleg egy kaliforniai sivatagban zajlanak.

Az első szerelvények két év múlva készülhetnek el. Addig marad a vonat és az autó.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekesség
  2018-01-09 20:45:36, kedd
 
  Emma volt a legkedveltebb név a 2016-ban született kislányoknak, és ez nem anomália. Ez a név olyan típusú névre emlékeztető, hogy az új szülők jelenleg megszállottak: rövid, nőies nevek, amelyek "a" -on végződnek. A tavalyi év legnépszerűbb nevei közé tartozik az Ava, a Mia, az Ella, az Olivia, a Sophia és az Aria. Az ilyen nevekkel rendelkező újszülöttek valószínűleg találkoznak legalább még néhány hasonló nevű baráttal egész gyermekkorukban, és valószínűleg sokkal többet, akinek nevei a sajátjukkal rímelnek. És míg a bonyolultabb nevek (hello, bébi Kehlanis !) Kezdik felemelni a népszerűségi grafikonokat, ezek a nevek nem megyek ki a stílusból. Az Ava népszerűsége a negyedik számtól a harmadikig nőtt az elmúlt évben. Lehet, hogy a legjobb helyre készül?

Bár a "hang" -on végződő nevek a kislányok dühei, nem jutottak el ugyanolyan mértékben a gyermekfiúknál. Azonban a Noah név egyezik ezzel a tendenciával, és a  legnépszerűbb fiú neve  2016-ban. A név másik változata, Noa, szintén növekszik a kislányok számára. A 2018-as évek népszerűsége 728 volt, az előző évhez képest 37 ponttal nőtt. 

Jack egy korabeli név, amely sok generáció számára klasszikus. A Név mögött már nagyon közismert volt a középkorban. Azonban, miután a nyolcvanas években jelentős duzzanat történt, a név ismét emelkedik. Napjainkban nemcsak sok kis gyermek van, akik osztoznak a monikerrel, de sok a sok változata a névnek, és nagyon sok új változat létezik. 

A 2016-os népszerűségi grafikonokon a  Jack a 38-as számú fiú volt , de ne felejtsd el a fiúkkal kapcsolatos neveket, mint például Jackson, Jacob, Jaxon, Jaxson, Jax és Jake. Hasonló lányneveknél vannak olyan lehetőségek is, mint Jacqueline és Jazlyn. Ezek az edgier verziók a tündérmesékben megjelenő hagyományos név felé emelkednek, miközben egy eredeti csavart kínálnak, amely elválasztja ezeket a kisbabákat a kisfiútól, aki egy csomó bajba került a híres magas babtartóval. 

Virtuális híresség nevek

A híresség mindig vezette a baba nevét, ami újdonság, hogy most látjuk a" virtuális "hírességekből - nevezetesen a Disney filmekből és videojátékokból származó - csecsemőket" - mondta a trendi szakértő, Daniel Levine. Az Anna vagy Hannah név emelkedő változata Annah név illik mindkét "virtuális" trendhez, és példaként Levine kiemelte. 

A Disney befolyása ott van, mivel Anna a Frozen egyik nővére volt . Az Elsa már 2015- ben volt csúcspontja , és most már csökken, de a hagyományosan megírt Anna jelenleg a top 100-ban (az 51 -es számon 2016-ban). A helyesírás a név a ,,h" a végén teszi több egyedi, és szintén megfelel a helyesírás egy videojáték karakter a Planescape: Torment . 

Ezen a kategórián belül más nevek is szerepelnek, mint például a Mortal Kombat karakter , az Aqua, mint a Justice League szuperhős Aquaman, az Aeris, mint az Aeris Gainsborough a Final Fantasy -ból és a Tegis, a Sega Golden Axe egyik főszereplője .

Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/74 oldal   Bejegyzések száma: 732 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 182 db bejegyzés
e év: 182 db bejegyzés
Összes: 13267 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 459
  • e Hét: 6087
  • e Hónap: 30989
  • e Év: 30989
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.