|
1/20 oldal
|
Bejegyzések száma: 193
|
|
|
|
2020-02-07 10:15:07, péntek
|
|
|

Krémsajtos bundában sült hússzeletek recept
Hozzávalók:
13 szelet hús
4 dl tej
12 ek liszt
2 db FUCHS TOJÁS
2 db natúr tömlős krémsajt (200 g)
1 ek étolaj
őrölt fekete bors (ízlés szerint)
2-3 gerezd fokhagyma (zúzott)
só (ízlés szerint)
Sütéshez:
étolaj
Elkészítése:
A felszeletelt húst megmossuk, kiklopfoljuk és megsózzuk.
A tojásokat a tömlős sajttal, az őrölt fekete borssal, a zúzott fokhagymával és az étolajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a lisztet. Az egészet alaposan, csomómentesen összekeverjük.
A hússzeleteket a sajtos masszába jól belemártogatjuk, majd bő, forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Tipp:
Ez a krémsajtos bunda mennyiség 13 db hússzeletre van megadva, de ha Te kevesebb adagot készítesz, könnyen kiszámolhatod a neked megfelelő mennyiséget. 1 dl tejhez 3 ek. lisztet kell adni. Vagyis a 6-7 db húshoz 2 dl tej és 6 ek. liszt kell kb. A tömlős krémsajtból és a tojásból is elég 1-1 db. Fokhagymából is csak 1-2 gerezd kell.
Forrás: http://tundikonyha.blogspot.hu/
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2019-01-12 11:32:17, szombat
|
|
|

Bögrés palacsinta
Nem hiszem hogy sok ember van aki nem szereti a palacsintát --- Legyen az lekváros, túrós, diós, nutellás, kakaós..... nem lehet megunni kategória
Ezt a változatot régóta készítem, és bizony kiszorította itthon a "normális" palacsintát -------------- A tésztája majdnem olyan mint a piskóta.
Hozzávalók:
1 bögre liszt /2 dl a mérce /
1 bögre tej
2 tojás
2 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
pici olaj a kisütéshez
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak. A tojássárgájához hozzáadjuk a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot, majd a tejjel csomómentesre keverjük, és óvatosan beleforgatjuk a felvert habot.
Palacsintasütőben kisütjük, de csak a közepére öntjük, és a merőkanál aljával kb. 15 cm-es köröket formázunk.
Ízlés szerint megtöltjük. Ajánlanám rögtön dupla adaggal készíteni, mert biztos hogy perceken belül el fog tűnni ..
Forrás:Konyhabuli
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2018-07-12 10:47:47, csütörtök
|
|
|
Levesek
Bab: fokhagyma, kakkukfű
Borsó: kakkukfű, rozmaring, tárkony
Erőleves: feketebors, fokhagyma, gyömbér, pasztinák, petrezselyem, pirospaprika, sáfrány, szerecsendió
Gomba: borsikafű, fokhagyma, majoranna, rozmaring, tárkony
Gulyásleves: babérlevél, feketebors, fokhagyma, köménymag, pirospaprika
Gyümölcs: citrom, fahéj, narancs, rebarbara, szegfűszeg, vanília
Halászlé: babérlevél, citrom, feketebors, fokhagyma, kakukkfű, petrezselyem, pirospaprika, rozmaring, sáfrány, szegfűszeg
Krumpli: majoranna, rozmaring, szerecsendió
Paradicsom: fokhagyma, kakkukfű, majoranna, rozmaring
Újházi tyúkhúsleves: feketebors, fokhagyma, gyömbér, pirospaprika, sáfrány, szerecsendió
Zöldség levesek: bazsalikom, borsikafű, kakukkfű, lestyán, majoránna, petrezselyem, szerecsendió, tárkony

Húsok
Bárány, ürü: borsikafű, curry, chili, feketebors, fokhagyma, kapor, köménymag, majoranna, petrezselyem, pirospaprika, rozmaring, szegfűbors, tárkony, zsálya
Hal: babérlevél, bazsalikom, bors, borsikafű, citromfű, fekete üröm, kapor, kakukkfű, lestyán, rozmaring, tárkony, turbolya, zsálya
Sült halak: fokhagyma, kakukkfű, kapor, petrezselyem, rozmaring
Marhahúsok: babérlevél, boróka, bors, cayenne bors, Curry és Chili fűszerkeverék, fokhagyma, kakkukfű, kapor, köménymag, lestyán, majoranna, petrezselyem, pirospaprika, rozmaring, szurokfű, zöldbors, zsázsa
Sertéssültek: babérlevél, cayenne bors, Curry fűszerkeverék, édeskömény, feketebors, fokhagyma, kakukkfű, köménymag, lestyán, majoranna, petrezselyem, pirospaprika, rozmaring, tárkony, zsálya
Szárnyasok: bazsalikom, borsikafű, curry, feketebors, fokhagyma, kakkukfű, kapor, koriander, köménymag, majoranna, menta, pirospaprika, rozmaring, tárkony, zsálya
Vadételek: kakukkfű, koriander, rozmaring, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony, zsálya
Főzelékek
Bab: babérlevél, bazsalikom, borsikafű, gyömbér, fokhagyma, kapor, majoranna, petrezselyemgyökér, pirospaprika, tárkony
Borsó: tárkony
Burgonya: babérlevél, bors, gyömbér, majoránna, pirospaprika, tárkony
Édes káposzta: bors, borsikafű, kakukkfű, köménymag, pirospaprika
Kelkáposzta: bors, fokhagyma, köménymag, majoránna, pirospaprika
Savanyú káposzta: bazsalikom, kapor, pirospaprika
Lencse: babérlevél, borsikafű, citrom, fokhagyma, pirospaprika
Tök: gyömbér, kapor, pirospaprika

Saláták
Burgonya: feketebors, petrezselyemzöld, tárkony, zeller, vöröshagyma
Cékla: borsikafű, citromfű,kapribogyó, köménymag, torma
Gyümölcs: citrom, fahéj, narancshéj, rebarbara, szegfűszeg, vanília
Kukorica: fehérbors, petrezselyemzöld, vöröshagyma
Paradicsom: bazsalikom, rozmaring, vöröshagyma
Zöldbab: borsfű, citromfű, tárkony

Egyéb
Tojásételek: bazsalikom, cayenne bors, kapor, kapribogyó, majoránna, metélőhagyma, zsázsa
Káposztaételek: bazsalikom, babér, kömény, szemes bors
Uborkafélék: bazsalikom, fehér bors, fokhagyma, kapor, kakukkfű, tárkony
Rizsételek: currykeverék, gyömbér, sáfrány
Főzelékfélék: fokhagyma, gyömbér, kapor, kömény, majoránna, metélőhagyma, tárkony
Pizzák: bazsalikom, fokhagyma, kakukkfű, majoranna, oregánó, paprika
Saláták: bazsalikom, kapor, koriander, metélőhagyma, paprika, tárkony, zsázsa
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2018-01-11 08:41:13, csütörtök
|
|
|

Ha te is szoktál szalonnát sütni, ezt a titkos sütési módszert neked is ismerned kell!
A szalonna sokak szerint a világ legegészségtelenebb élelmiszere. Azonban, ha jól van elkészítve, és nem tartalmaz adalékanyagokat, akkor mértékletes fogyasztásával egyáltalán nem kockáztatjuk egészségünket.
Hozzávalók:
1 darab húsos szalonna
1 liter víz
0,5 csésze granulált só
1 hagyma
néhány cikk fokhagyma
fűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
1.Forraljuk fel a sóoldatot egy lábasban (tegyük az összes összetevőt a vízbe, kivéve a szalonnát, oldjuk fel a sót, és forraljuk fel).
2.Tegyük a megmosott szalonnát a sós vízbe úgy, hogy minden oldalát érje, és főzzük tíz percig.
3.Húzzuk le a tűzről, és hagyjuk a sós lében ázni a szalonnát egy napig.
4.Ezután vegyük ki a sós léből, hagyjuk lecsorogni, majd kenegessük be apróra vágott fokhagymával.
5.Ha szeretnénk még fűszeresebbre, akkor szórjuk meg piros paprikával, és különböző szárított fűszerekkel.
6.Egy napra tegyük a hűtőbe, majd ezután fagyasszuk le a szalonnát.
7.Ha lefagyott, akkor készen is van. Mikor kivesszük, olyan aromás íze lesz, mintha igazi házi, füstölt szalonnát ennénk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2017-09-02 08:08:45, szombat
|
|
|
Görög szerzetesek tejfölös fánkja, amelyet egy titkos recept őriz!
Egy titkos hozzávaló és egy csipet szeretet teszi olyan fantasztikussá! Örvendjetek kedveseim a könnyű levegős tésztának és a vanília illatának!...

Egy titkos hozzávaló és egy csipet szeretet teszi olyan fantasztikussá! Örvendjetek kedveseim a könnyű levegős tésztának és a vanília illatának! Eheted lekvárral, mézzel, sűrített tejjel vagy csak üresen. Gyors, finom, elérhető!
A titka ennek a habkönnyű tésztának az, hogy vodkát adunk a tésztához. Ne aggódjatok, az alkohol magas hőmérsékleten elpárolog, de a tészta hihetetlenül levegős lesz és nem fog összeesni. Legyetek figyelmesek: a fánkok nagyon gyorsan elkészülnek, pillanatok alatt kisülnek, csak legyen időd kikapni őket.
Összetevők
Tojás 2db
Cukor 3 - 4 evőkanál
Só 1 csipetnyi
Vaníliás cukor 10 gramm
Szódabikarbóna 0,5 teáskanál
Tejföl 4 evőkanál
Vodka 1 evőkanál
Búzaliszt 2 pohár
Elkészítése:
Verd fel a tojást a cukorral, add hozzá a sót, a vaníliás cukrot, a tejfölt és a vodkát. A lisztet és a szódabikarbónát szitáld át.
A tojásos - tejfölös masszát keverd össze a liszttel, és gyúrd össze a tésztát. Ha szükséges, adj hozzá még lisztet.
Nyújtsd ki a tésztát 0,5 cm vastagságúra, kiszúró segítségével szaggasd ki a tésztát. Forró olajba süsd aranyszínűre.

Tálaláskor hintsd meg porcukorral. Egy csésze teához ideális. Kínáld meg szeretteidet, a barátaidat!
Eredet: Link |
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2017-02-07 06:39:15, kedd
|
|
|

Tojáskrém sajtkrémmel
Hozzávalók
10 db tojás
1 db tömlős sajt (tejszínes)
1 doboz natúr vajkrém
1 ek mustár
1 csomag újhagyma vagy póréhagyma
1 mk őrölt szerecsendió
só
Elkészítés
1.A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, felaprítjuk és megsózzuk.
2.Hozzákeverjük a tömlős sajtot, a vajkrémet, a mustárt, a felkarikázott hagymát és a szerecsendiót, majd botmixerrel darabosra vagy teljesen simára keverjük.
Megjegyzés
Nagyon finom, és mivel nincs benne margarin, a hűtőből kivéve azonnal fogyasztható.
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2017-01-25 11:29:22, szerda
|
|
|
Mindenesetre olcsó, kiadós és isteni finom. Kezdőknek nagyon szívesen ajánlom és persze a rutinosoknak is. Elronthatatlan sütemény....

hozzávalók / 8 adag
A mártogatáshoz
20 dkg babapiskóta
3 dl víz (langyos vagy feketekávé)
40 g instant kávé (2in 1 )
2 ek sütő rum
2 teáskanál cukor (a feketekávéhoz)
A csokihabhoz
0.5 l hulala (cukrozott)
1 púpozott ek porcukor
2 púpozott ek cukrozatlan kakaópor
1 csomag vaníliás cukor
A csokimázhoz
1 púpozott ek cukor
1 púpozott ek cukrozatlan kakaópor
3 evőkanál víz
5 dkg vaj
Elkészítés
A langyos vízben elkeverjük az instant kávét, cukrot, rumot.
Kávé helyett kakaóba is lehet mártogatni: 3 dl. tej + 2 teáskanál instant kakaó
A babapiskótákat hármasával beleforgatjuk a kávéba vagy a kakaóba, és egy tálban szorosan egymás mellé lerakjuk. Arra azért vigyázzunk, hogy ne ázzon szét a babapiskóta.
A tejszínhabot keményre felverjük a hozzávalókkal.
A csokihabot elsimítjuk a babapiskótákon.
A csokimázhoz valókat egy kis lábasban felmelegítjük annyi víz hozzáadásával, hogy kicsit folyékony legyen. Levesszük a tűzhelyről. Elkeverjük benne a vajat. Fakanál vagy ecset segítségével még melegen rácsurgatjuk a habra.
Tegyük a hűtőbe minimum 1 órára, de minél tovább hűtjük, annál finomabb lesz.
Tepsi mérete: 35x22 cm
Költség: 700 Ft
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2017-01-05 09:19:12, csütörtök
|
|
|
Ugye, nálatok is igen hideg volt ma? Pont az ilyen didergős téli napokra való ez a finom gyümölcsös itóka a Kifőztük Magazin januári számából. A fűszerezés miatt talán kicsit a forralt borhoz tudnám hasonlítani, mégis más, hiszen a vörösbor mellett rumot is tartalmaz, illetve a mandula és a gyümölcsök plusz ízt adnak az italnak. Sok sikert hozzá!

Gyümölcsös-vörösboros puncs
Hozzávalók kb. 1,5 literhez:
10 dkg aszalt füge
2 alma
1 nagy narancs
10 dkg mandula
1 fahéjrúd
1 teáskanál szegfűszeg
15 dkg cukor
2 üveg (2 x 7,5 dl) száraz vörösbor
1,25 dl rum
Felszeleteltem a fügét, a mandulát késes aprítóval durvára daraboltam.
Az almát és a narancsot nagyon alaposan megmostam, megtöröltem, negyedekre vágtam. (Az almáknak csak a csumáját távolítottam el, az egészséges magházat nem.)
Ezután a mandulával, a fűszerekkel és a cukorral lábasba tettem a gyümölcsöket, meglocsoltam a vörösborral, néhányszor megkeverve felforrósítottam, hogy a cukor elolvadjon és a gyümölcsök kicsit puhuljanak.
Gézzel kibélelt szűrőbe öntöttem, hagytam jól lecsepegni, majd a visszamaradt részeket jól ki is nyomkodtam.
Az átszűrt bort a rum hozzáadása után újra felforrósítottam, de már nem forraltam.
Hőálló poharakban, keksz, aprósütemény mellé kínáltam.
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
2017-01-05 09:06:50, csütörtök
|
|
|

Gesztenyés tekercs
Nagyon finom az íze, egyik nagy előnye, hogy nem kell sütni, a másik pedig, hogy alufóliába csomagolva hűtőszekrényben akár egy hónapig is eláll, tehát jó előre el lehet készíteni. Épp ezért, mivel ilyen jól eláll, egyszerre 6-8 tekercset szoktam csinálni, így egy ideig nincs gond az édességre. :) Sok sikert hozzá!
Hozzávalók 4 tekercshez:
50 dkg darált háztartási keksz
36 dkg vaj (margarin is lehet)
15-20 dkg cukor (ízlés szerint)
2 evőkanál kókuszreszelék
2 teáskanál cukrozatlan kakaópor
1 dl rum
A töltelékhez:
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg vaj (margarin is lehet)
10 dkg cukor
1 evőkanál rum
A mázhoz:
20 dkg ét tortabevonó
2 evőkanál olaj, vagy vaj
A "tészta" hozzávalóit egy tálban, kézzel összedolgoztam. (Akkor jó, amikor már a cukor elolvadt benne.)
A töltelékhez a gesztenyemasszát burgonyanyomón áttörtem, majd a többi hozzávalóval együtt szintén a cukor olvadásáig gyúrtam.
Egy tiszta konyharuhát megvizeztem, kiterítettem, és a kekszmassza 1/4-ét nedves kézzel, illetve vízbe mártott késsel kenegetve kb. 18 x 24 cm-es téglalappá formáztam rajta.
A gesztenyetöltelék 1/4-ét rásimítottam, majd a konyharuha segítségével felgöngyöltem.
Ugyanígy jártam el a maradék masszával és töltelékkel, összesen 4 rudat készítve, és a tekercseket legalább 1 órára hűtőbe tettem.
A mázhoz a tortabevonót az olajjal együtt vízgőz fölött megolvasztottam, és bevontam vele a tekercseket, amik újra hűtőbe kerültek.
Közvetlenül tálalás előtt szeleteltem.
|
|
|
0 komment
, kategória: Süssünk, főzzünk! |
|
|
|
|
|
1/20 oldal
|
Bejegyzések száma: 193
|
|
|
|
2023. Március
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
77 db bejegyzés |
e év: |
225 db bejegyzés |
Összes: |
11676 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (396)
- Belső kör (21)
- Család (16)
- Munka (1)
- Haverok (6)
- Iskola (17)
- 14.Dalai Láma (31)
- Antoine de Saint-Exupéry (2)
- Betegségek lelki okai (2)
- Chemtrail (1)
- dr Gyökössy Endre (16)
- Heinrich Heine (6)
- 1956 (5)
- A csend (57)
- A füves ember, Gyuri bácsi! (3)
- A Magyar Szent Korona (2)
- A szerzői jog (1)
- Advent, Karácsony (191)
- Ady Endre (91)
- Ágai Ágnes (9)
- Albert Camus (1)
- Albert Einstein (18)
- Albert Schweitzer (9)
- Állatok, kamerák (76)
- Andrew Matthews (3)
- Anthony de Mello (28)
- Anthony Strano tanítások (1)
- Anyák napjára (29)
- Apollinaire (3)
- Áprily Lajos (50)
- Arany János (18)
- Aranyosi Ervin (339)
- Artai Zsuzsanna (2)
- Árvai Attila (9)
- Atlantisz? (1)
- Az 5G sugárzás (1)
- B. Huszta Irén (2)
- B. Radó Lili (8)
- Babits Mihály (40)
- Bagdi Bella (1)
- Bajza Ilus (7)
- Baranyi Ferenc (13)
- Bartalis János (9)
- Bede Anna (4)
- Bella István (8)
- Benedek Elek (13)
- Beniamino Gigli (1)
- Bertolt Brecht (1)
- Biegelbauer Pál (7)
- Birtalan Balázs (4)
- Boda Magdolna (8)
- Boldog XXIII. János pápa (2)
- Bródi János (2)
- Budapesti özönvíz (2)
- Buddha (20)
- Bulányi György (1)
- Böjte Csaba testvér (34)
- Bölcsességek 2. (113)
- Cs.Németh Margit (1)
- Csépe Imre (3)
- Csernus Imre (3)
- Csitáry-Hock Tamás (11)
- Csodás Földgömb (2)
- Csodás mandaláim (1)
- Csodás Operaházunk (1)
- Csokonai Vitéz Gizella (5)
- Csokonai Vitéz Mihály (4)
- Csoóri Sándor (5)
- Csukás István (6)
- Dalok (12)
- Dante (1)
- Devecseri Gábor (14)
- Devecsery László (8)
- Dévényi Erika (15)
- DIGITÁLIS CORVINÁK - BIBLIOTHE (1)
- Díszítő elemek, sorelválasztók (22)
- Domahidi Klára (1)
- Dombi Ferenc (16)
- Domján Edit-Szécsi pál (1)
- Dsida Jenő (84)
- E. Isenhour (1)
- Eckhart Tolle (1)
- Egészségünk érdekében (111)
- Elgondolkodtató gondolatok (356)
- Emily Bronte (1)
- Erdei B. Ágnes (8)
- Érdekes linkek (2)
- Érdekesség (2)
- Érdekességek, csodák? (143)
- Erdély (7)
- Erdélyi József (7)
- Ernest Hemingway (2)
- Ezoterikus (59)
- Ezt csak magyarul értik! (2)
- F. Szabó Mihály (9)
- Farkas Éva (6)
- Fejes Ádám (2)
- Fekete István (10)
- Feketekömény (1)
- Fésűs Éva (15)
- Filmek (40)
- Fodor Ákos (16)
- Friedrich Schiller (4)
- Fuchs Éva (3)
- Füle Lajos (10)
- Füst Milán (3)
- Földeáki-Horváth Anna (3)
- G. B. Shaw (2)
- Gabriel Garcia Márquez (4)
- Gádoros Andrea Virág (30)
- Galgóczy Erzsébet (3)
- Gámentzy Eduárd (20)
- Garai Gábor (21)
- Gárdonyi Géza (70)
- Gazdag Erzsi (4)
- Goethe (22)
- Gombákról (31)
- Gősi Vali (17)
- Gyermeknapra (5)
- Gyógyító fűszernövények (6)
- Gyógyító számsorok (1)
- Gyógynövények (31)
- Gyóni Géza (23)
- Gyulai Pál (3)
- Gyurkovics Tibor (18)
- Gyöngyvirágok (1)
- Hajnal Anna (11)
- Hajnalok (32)
- Halmai Tamás (2)
- Halottak napja (63)
- Hamvas Béla (20)
- Harcos Katalin (9)
- Harlekinkaticák (1)
- Harsányi Lajos (2)
- Hazám (4)
- Heinrich Heine (2)
- Heltai Jenő (21)
- Hervay Gizella (5)
- Hesperus Marcellus (8)
- Hidrogén Peroxid = egészség. (4)
- Hit (359)
- Ho'onopono (1)
- Hollósy Tóth Klára (5)
- Humor az élet sója! (512)
- Húsvét (43)
- Id. Alexandre Dumas (1)
- Idézetek (322)
- Idősek napjára (20)
- Idősek részére (14)
- II. János Pál pápa (4)
- Illyés Gyula versei (14)
- Indián vers (1)
- Jékely Zoltán (5)
- Jó éjt! (266)
- Jó reggelt, szép napot! (506)
- Jó tudni! (74)
- Jókai Mór (14)
- Joseph Rudyard Kipling (1)
- Joshi Bharat (1)
- Jószay Magdolna (25)
- József Attila (78)
- Juhász Gyula (89)
- Kalina Valéria (27)
- Kannabisz (11)
- Kányádi Sándor (41)
- Karácsony (74)
- Kardos M. Zsöte (7)
- Karinthy Frigyes (7)
- Kassák Lajos (3)
- Katona József (2)
- Komjáthy Jenő (1)
- Konda Bartal Piroska (2)
- Konfuciusz (2)
- Koós Attila (11)
- Kormányos Sándor (24)
- Kosztolányi Dezső (35)
- Kránitz Erika (2)
- Kun Magdolna (429)
- Kölcsey Ferenc (2)
- Könyvek (1)
- Laboreredmények (1)
- Lányi Sarolta (3)
- Lara Fabian (1)
- Lázár Ervin (1)
- Lev Tolsztoj (11)
- Logikai, ügyességi játékok (9)
- Louis Aragon (1)
- Lovászy Károly (1)
- Lukács Béla elméleti fizikus (2)
- Lukátsi Vilma (3)
- M. Laurens (8)
- Madách Imre (3)
- Madarak (19)
- Magyar Ottó (1)
- Mahatma Gandhi (16)
- Makk István (3)
- Manna OWel (1)
- Márai Sándor (70)
- Marcellus Hespelus (2)
- Március 15. (7)
- Mark Twain (6)
- Martin Luther King (2)
- Mary Elizabeth Frye (1)
- Máté Péter (2)
- Mécs László (3)
- Meditáció (5)
- Mesemondók (6)
- Metzger Zsuzsanna (4)
- Mihai Eminescu (3)
- Miniska Zsejke (1)
- Móra Ferenc (12)
- Moretti Gemma (26)
- Móricz Zsigmond (6)
- MSM a természetes gyógyító (3)
- Müller Péter (466)
- Nagy László (11)
- Nagy nevettetőink! (14)
- Napi 5 perces fogyókúra (1)
- Nemes Nagy Ágnes (14)
- Nikola Tesla (2)
- Nők napjára (14)
- Nostradamus (3)
- Nyár (28)
- Nyírő József (1)
- Október 6. (7)
- Oravecz Nóra (3)
- Őri István (27)
- Osho (44)
- Osvát Erzsébet (6)
- Ősz (98)
- P. Németh Ilona (4)
- Pablo Neruda (9)
- Panoráma képek, fotók (19)
- Parlagfűért (1)
- Páskulyné Kovács Erzsébet (2)
- Paulo Coelho (71)
- Petőfi Sándor (42)
- Pilinszky János (26)
- Pilis titkai (3)
- Pillangók (7)
- Polcz Alaine (1)
- Popper Péter (23)
- Pósa Lajos (18)
- Praktikus dolgok (11)
- Puszta Sándor (23)
- Pusztai Orsolya (3)
- Pünkösd (29)
- Rab Zsuzsa (13)
- Rabindranath Tagore (5)
- Radnóti Miklós (75)
- Rainer Maria Rilke (5)
- Rajki Miklós (3)
- Ranschburg Jenő (1)
- Régi magyar filmek tára! (1)
- Reményik Sándor (131)
- Részleges napfogyatkozás Mo-n (3)
- Rudolf Steiner (9)
- Rudyard Kipling (1)
- Sajó Sándor (1)
- Sámánok gyógyító ereje (1)
- Sárhelyi Erika (22)
- Sarki fény Magyarországon (1)
- Sárközi György (2)
- Schvalm Rózsa (32)
- Seneca (6)
- Sík Sándor (57)
- Sinka István (7)
- Somlyó Zoltán (2)
- Sri Chinmoy (13)
- SRI SATHYA SAI BABA (5)
- Süssünk, főzzünk! (193)
- Szabó Lőrinc (68)
- Számítógép tanácsok (2)
- Szécsi Margit (2)
- Székely Magda (1)
- Szent István király ünnepére (8)
- Szent-Györgyi Albert (6)
- Szentmihályi Szabó Péter (6)
- Szép Ernő (18)
- Szép mozgó és swf. képek (14)
- Szép virágok (13)
- Szepes Mária (37)
- Szeretetről (84)
- Szeretteim emlékére! (17)
- Szergej Jeszenyin (5)
- Szilágyi Domokos (26)
- Szilveszter, Újév (84)
- Szuhanics Albert (57)
- Tamkó Sirató Károly (9)
- Tánczos Katalin (8)
- TANDARI ÉVA VERSEI 2. (77)
- Tandari Éva versek (353)
- Tanita (9)
- Tatiosz (49)
- Tavasz (80)
- Tél (72)
- Teréz Anya (21)
- Theophrasztosz:Jellemrazok (17)
- Tigram (Szabó Gita) (140)
- Tompa Mihály (14)
- Tőrténetek, bölcsességek (344)
- Tóth Árpád (41)
- Tóth Juli versei (2)
- Túrmezei Erzsébet (59)
- Turza Sándor (2)
- Történetek, tanmesék (113)
- Újkori népvándorlás képei (7)
- Univerzum (11)
- Utassy József (7)
- Váci Mihály (43)
- Válasz a fontos kérdésekre (3)
- Valentin nap (12)
- Varga Patrícia (2)
- Várnai Zseni (82)
- Vas = Oxigén (1)
- Versek (292)
- Versek 2. rész (127)
- Versek 3 (193)
- Versek 4. (244)
- Versek 5 (198)
- Versek 6 (53)
- Vesztergom Andrea (9)
- Victor Hugo (5)
- Villon - Faludy (5)
- Virágvasárnap (12)
- Vuhani gyilkos vírus (1)
- Vuisics Tihamér (1)
- Vörösmarty Mihály (9)
- Wass Albert (144)
- Weöres Sándor (70)
- William Shakespeare (6)
- Zelk Zoltán (26)
- Zene és relax (53)
- Zsirai László (4)
|
|
|
|
- Ma: 1023
- e Hét: 4980
- e Hónap: 45324
- e Év: 131330
|
|
|