Belépés
venci76.blog.xfree.hu
A ruha teszi az embert - a gyűjtemény a gyűjtőt. Szalvéta Gyűjtő
1976.04.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Sikerrel ért véget az I. Debrceni Szalvétabörze
  2014-09-21 05:38:33, vasárnap
 
  Sikerrel ért véget az I. Debreceni Szalvétabörze. 23 aktív résztvevője volt a rendezvénynek, akik elhozták szalvétáikat, és együtt töltötték a tegnapi napot a többiekkel. Mellettük még több látogatóként résztvevő ember érkezett a börzére, akik így még csak színesítették a program kavalkádját. Köszönöm mindenkinek a részvételt, többek között:


Füstösné Rissanek Juditnak (Budapest)
Vereczkei Zsuzsának (Budapest)
Urbán Lajosnénak, Gizusnak (Érd)
Pestovics Ilonának (Budapest)
Lajos Józsefnének (Budapest)
Turányiné Terinek (Isaszeg)
Dudásné Nagy Ritának (Ludas)
Hoffmann Erikának (Mezőkövesd)
Hubert Ágnesnek (Eger)
Nagyné Eperjesi Renátának (Felsőzsolca)
Molnár Imrénének (Hajdúböszörmény)
Mászlai Nikolettnek (Bocskaikert)
Brincken Brigittának(Debrecen)
Nagy Erikának (Debrecen)
Gálné Ildikónak (Debrecen)
Fúróné Csík Enikőnek (Debrecen)
Adomán Mónikának (Debrecen)
Vigh Noéminek
......


A rendezvényre az aktív résztvevők mellett ellátogattak többek között érdeklődőkként ezen kedves szalvéták iránt érdeklődő emberek is, akik szalvétás berkeken belül is ismerősek lehetnek másoknak is:

Almási Enikő (Szeged)
Fodor Anna (Debrecen)
Szovátai Szilvia (Debrecen)
Kádár Sándor (Debrecen)
köszönöm nekik is a részvételt.
LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
Elkészültek a szalvétabörze alkalmából készített szalvéták :
  2014-09-18 17:05:27, csütörtök
 
  Ezen a héten szombaton lesz megrendezve az I. Debreceni Szalvétabörze. Ebből az alkalomból nyomtattattam egy szalvétasorozatot, melyből azok fognak kapni majd, akik részt vesznek az eseményen.Mindenki egy darabot választhat, amelyik szín neki a legjobban tetszeni fog:LinkLinkLinkLinkAz első szalvéta fehér színű, a második egy középkék szalvéta, a harmadik és a negyedik két különböző árnyalatú bézsszínű szalvéta, igaz a képek nem adják ki teljességében az árnyalatok különbözőségét. De a négy szalvéta más-más színű.
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
Holnapután szalvétabörze lesz Debrecenben :
  2014-09-18 06:50:40, csütörtök
 
  Holnapután - szeptember 20-án - szalvétabörze lesz rendezve Debrecenben. Helyszín: Ifjúsági Ház, Simonffy u. 21. Kezdés: 9:00 . A rendezvényt én szervezem, ha valaki szeretne még asztalt foglaltatni nálam,kérdése lenne vagy egyeztetni szeretne velem valamit még kérem jelezze felém. Természetesen érdeklődőként is szívesen várunk , akik csak szét szeretnének esetleg nézni ezen a programon időtöltésképp. Az asztalfoglalás is ingyenes azoknak akik ki szeretnék tenni a cserére vagy eladásra szánt szalvétáikat, és a látogatóknak sem kell belépőjegyet fizetnie a rendezvényre. A rendezvény plakátján megtalálhatóak az elérhetőségeim:Link
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
Kulturális programajánlóban is szerepel a Szalvétabörze
  2014-08-25 11:14:12, hétfő
 
  Szeptember 1-től a Best FM rádió kulturális programajánlójában is szerepelni fog az I. Debreceni Szalvétabörze, így remélhetőleg széles körben elterjed a híre az eseménynek, azon felül.A börzére azóta vannak újabb jelentkezők kiállítónak is, akik új jelentkezőként asztalt foglaltattak nálam, aminek nagyon örülök , és remélem a plakátok, a rádiós programajánló révén , illetve még ha sikerül újságokban, magazinokban is az eseményt megjelentetni, még több látogatót vonzani fog az esemény. Belső berkeken belül már sokan várják a szalvétabörzét, sokan örülnek, hogy ennek az eseménynek a megszervezését felvállaltam,és megrendezem, remélem minden rendben fog menni,és a kiállítók valamint a vendégek is a rendezvény végén sok élménnyel térhetnek haza, illetve sok új kapcsolat-barátság is létrejöhet itt majd egyben , a szalvéták nézegetésén, a csereberéken felül, hiszen ez is a lényege a börzének, hogy barátkozzanak az emberek egymással, tapasztalatokat is cserélhessenek , kapcsolatokat építhessenek-bővíthessenek egymással.

Köszönöm a Best FM-nek (és Fazekas Lászlónak természetesen, aki segített ebben, hogy megvalósulhasson a kérésem), hogy az I. Debreceni Szalvétabörze helyet kaphatott a rádió programajánlójában!Link


Link
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
A Szalvétabörze plakátja :
  2014-08-20 08:40:12, szerda
 
  Elkészült az I. Debreceni Szalvétabörze plakátja, mely ki lesz helyezve közösségi -, kulturális-, valamint oktatási intézményekben is , hogy minél több ember meg lehessen szólítva, minél több embert invitálhassunk erre az eseményre. Sok szeretettel várunk az eseményre minden kedves érdeklődőt, aki ezt a bejegyzést is olvassa. A részvétel ingyenes minden látogatónak ,illetve minden kiállítónak is, aki szeretne asztalt foglaltatni a rendezvényen magának,mert szeretné ő is elhozni, kiállítani a szalvétáit, kérem keressen meg engem telefonon vagy e-mailben.Link
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
Az I. Debreceni Szalvétabörze:
  2014-08-18 12:41:55, hétfő
 
  Eddig 15 fix jelentkező van az I. Debreceni Szalvétabörzére.
7 debreceni jelentkező van, velem együtt.

Ezen kívül:

3 budapesti
1 érdi
1 miskolci
1 hatvani
1 egri
1 hajdúböszörményi ember jelentkezett eddig biztosra, hogy részt szeretnének venni ezen a rendezvényen, és egy asztal legyen lefoglalva részükre feltétlenül.

Ezen kívül három budapesti, egy mezőkövesdi és egy miskolci szalvétás ember még függővé tette szeptemberi programjaitól,munkabeosztásától,hogy el tud e jönni, de szeretnék, ha összejönne a dolog, és tudnának csatlakozni a Budapestről és Miskolcról jövő csoportokhoz, mert nem mindennapi esemény egy-egy ilyen szalvétabörze, és ők is a nekik elküldött név szerinti listát találják annyira új nevekkel telieknek, hogy megéri eljönni ide,mert sok új emberrel alakíthatnak ki új kapcsolatokat, sok új embernek mutathatják be szalvétakészletüket, nem csak a szokásos arcok fognak bemutatkozni nekik, emiatt sok újdonságot ad nekik ez a szeptemberi program. Várhatóan még tudnak jönni Hajdúböszörményből is mások, de onnan még várom a visszajelzést, de így is a 20 fős létszám már megvan, ami szép csoportot alkot a szalvétások körében egy ilyen eseményen. Ha valaki ehhez a szép létszámú csoporthoz szeretne még csatlakozni, úgy találja, hogy érdemes enni emberrel neki is találkoznia, szalvétagyűjtőként vagy dekupázsolóként, kérem jelezze, mert akkor igyekszem még asztalt foglaltatni neki is, hogy ebből ne legyen probléma, ennyi ember már a csereszalvétáival egy szép termet is megtölt, és szép kis program lesz, mire mindenki átnézi a többi ember szalvétáit, mire mindenki mindenkivel egyeztetni fog, hogy ki kitől mennyi szalvétát válogatott, mik a végeredmények, ki hogyan egyezzen meg a másik emberrel, ha darabszámkülönbségek adódnak...Izgalmas , érdekes program lesz, biztos, sok szép új szalvétát fog tudni bemutatni itt ezen a rendezvényen mindenki, amit érdemes lesz szemrevételeznie mindenkinek, és érdemes lesz válogatni belőlük.


A Szalvétabörze eseménye, mivel ennyi embert fog össze már, és ennyi településről, ami még bővülhet, lehet , hogy határontúli emberekkel is, meg lesz örökítve,egy összefoglaló cikk fog megjelenni róla a Magyarok Világszövetségének egyik újságjában.

Link
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
Az I. Debreceni Szalvétabörze:
  2014-08-04 17:27:04, hétfő
 
  Megrendezésre kerül az I. Debreceni Szalvétabörze,melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, az ország bármely részéről.

Helyszíne: Debreceni Ifjúsági Ház, Debrecen, Simonffy utca 21.

Ideje: 2014. szeptember 20., 9:00-19:00-ig

Ha valaki szeretne rajta résztvenni, és szeretne fix asztalt foglaltatni az általa elhozandó szalvétáknak, ahová majd kiteheti őket, kérem keressen meg az ujnearanyibarbara@gmail.com-os e-mail címemen, vagy ezen az oldalon található elérhetőségi lehetőségeimen, mert úgy igyekszünk fixen helyet biztosítani, ahány biztos jelentkező lesz. Természetesen az érdeklődőként résztvevő embereket is sok szeretettel várjuk.
Link
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
Idén megrendezésre kerül az I. Debreceni Szalvétabörze :
  2014-07-28 20:19:55, hétfő
 
  Idén szeptemberben, szeptember második felében lesz megrendezve az I. Debreceni Szalvétabörze, melynek én vagyok a főszervezője. Aki szeretne ezen részt venni személyesen, és szeretne magának asztalt foglaltatni, hogy a szalvétáit tudja mire kihelyezni, kérem jelezze nekem. A rendezvényre bárkit szívesen várunk az országból, és az országhatárokon kívülről is, még ha csak érdeklődőként szeretne is részt venni ezen az eseményen. E-mail címem, melyre a visszajelzéseket várom:ujnearanyibarbara@gmail.com Azt is jelezzék vissza, akik megkeresnek, hogy szeptember 3. vagy 4. hétvégéje lenne nekik jobb,konkrétan szeptember 20., 21., 27. vagy 28. mert ahhoz igyekszem a rendezvényt igazítani, akik időpontigénye többségben lesz.Link
 
 
0 komment , kategória:  1. Debreceni Szalvétabörze  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 3343 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 219
  • e Hét: 1232
  • e Hónap: 5448
  • e Év: 761428
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.