Belépés
sacimama.blog.xfree.hu
Fordulj el a rossztól és tégy jót, keresd a békét és azt kövesd!" Zsolt 33,15 Németh Jenőné Saci
1952.06.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Amikor az Isten Igéjét kimondjuk
  2017-02-09 01:51:19, csütörtök
 
 

A szövegben ugyanarról van szó, mégis ki így, ki úgy nevezi: Szent Szellem, vagy Szentlélek!
Ez senkit se zavarjon, helyettesítse be ki-ki Azzal a névvel amelyik lelkéhez közel áll.
A Szent Szellem kizárólag Isten Igéjén keresztül lép működésbe. Amíg az Ige nem hangzik el, nem tesz semmit. Tekintsetek a teremtésre, amikor a Szellem, mint valami szél, ott lebegett a föld kaotikus felszíne fölött! Amikor Isten kimondta: ,,Legyen világosság!", akkor világosságot hozott. Ezért van szükségünk a Szent Szellem általi prédikálásra - a Szellem áldja meg az Igét. Senki más nem képes erre. ÁLTALA válik Isten Igéje életadó, életváltoztató erővé! Senki nem képes a Szellem erejével prédikálni, aki nem az Igét hirdeti. A Szellem elkötelezte magát az Igének; Ő az élő kapcsolat Isten és az Ige között. Ez az Ő örök munkája. A Szellem akkor cselekszik, amikor az Isten Igéjét kimondjuk. A Szent Szellem által felkent igehirdetés nemcsak szenvedélyes, hanem könyörületes és teremtő erejű is. Az emberek a Szellem-Ige együttes teremtő munkája nyomán születnek újjá, és nem az igehirdetők nagyszerű üzenetétől. Az Ige használja a Szellemet, a Szellem pedig az Igét, amelyet ugyanazzal az energiával és erővel tölt meg, amelyet a teremtés napjától kezdve láthatunk. A Szent Szellem általi prédikálás isteni célja nem kevesebb, mint a természetfölötti biztosítása. Kaptatok ebből áldást?

REINHARD BONNKE
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Még többet
  2016-07-12 23:20:05, kedd
 
  Még többet

12 igaz történet, melyek arra ösztönöznek, hogy hatalmas dolgokat vigyél véghez Istenért
Reinhard Bonnke

Álmaink, akárcsak a gyermeki ártatlanság, természetüknél fogva nagyon mulandóak - csodálatos szemlélni őket, de könnyen összetörnek. Isten azonban hatalmasabb, mint egy álom, erősebb, mint bármely félelem, és felette áll minden elvárásnak.

A Még többet drámai, hit építő, igaz történetek gyűjteménye, melynek szereplői hétköznapi emberek a világ minden tájáról. Hozzád hasonló emberek, akikkel - összetört álmaik, kudarcaik és gyengeségeik ellenére - Isten rendkívüli dolgokat cselekedett. Az Ő kegyelme ingyen van...

Isten bámulatos dolgokat kész megtenni bárki által, aki hajlandó őszintén hinni az Ő Igéjében. Reinhard Bonnke Istennek hatalmas embere, aki a Még többet című könyve által lángra lobbantja bennünk a szenvedélyt, hogy minden képzeletünket felülmúlóan "még többet", és még nagyobb dolgokat vigyünk véghez Istenért.

Indíttatást fogsz érezni... Ihletet fogsz kapni... Kihívás elé fogsz kerülni... hogy még hatalmasabb dolgokat vigyél véghez Istenért.


Link
videó: Link
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Olvasd a Bibliát!
  2016-05-25 09:45:48, szerda
 
 

LinkIsmerd meg Istent, az Ő útjait, tanácsát és tulajdonságait!

Minden, amit Istenről tudni lehet, világosan benne van a Bibliában.

OLVASD! Ez a titka oly sok keresztény csodálatos hitének és bizalmának. Istennel való járásukban az Ige vezérli őket. Jakab levele, amely nagyobbrészt az imádságról szól, Isten jóságáról úgy beszél, mint a Nap állandó ragyogása. ,,Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, a kinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka" (Jakab 1:17). Jakab a napóra képét használja, amely a Nap mozgását annak árnyéka alapján mutatja. Amikor nincs árnyék, a Nap a legmagasabb pontján áll, vagyis delel. Isten soha nem vet árnyékot, mert Ő állandóan ,,delel". Soha nem változik, soha nem csökken, soha nem hanyatlik le. Ő ugyanaz az imát meghallgató Isten mindenki számára tegnap, ma és mindörökké!

Olvasd a Bibliát!

Reinhard Bonnke
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Jézus története nem ér véget...
  2016-04-07 11:18:41, csütörtök
 
 

LinkJézus története nem ér véget a keresztre feszítéssel. Ha véget ért volna, akkor a keresztre, mint a lesújtó vereség és kétségbeesés szimbólumára tekintenénk.

A jó hír, hogy Jézus nemcsak a bűn erejét zúzta szét a kereszten, hanem a halál erejét is.

Három nappal később élve tért vissza, győztesként a sötétség, a halál és a Sátán fölött. Jézus, a Názáreti Ács a kereszt fájából az életre nyíló ajtót készített. Az evangélium ezt üzeni: a keresztnek ereje van átformálni az életünket. A kereszten lett a mínuszból plusz, a negatívból pozitív, a sötétségből világosság, a halálból élet, a gyűlöletből szeretet, a kétségbeesésből öröm, az összetörtségből helyreállás, és a pokol tüzéből a menny dicsősége. Legyetek áldottak!

REINHARD BONNKE
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Senki nem tudja újraírni a történelmet
  2016-03-20 22:20:02, vasárnap
 
 

LinkA kereszt Isten válasza a világ problémáira - valódi, sziklaszilárd történelmi tényeken nyugvó, mégis mindig eleven, friss üzenet. Profetikus kinyilatkoztatás az emberiség számára. ,,Hol e világnak vitázója?" - kérdi Pál a Korinthusi levélben. Senki nem tudja újraírni a történelmet, hogy bebizonyítsa: a keresztre feszítés nem történt meg. A Golgota sziklaszirtje a megváltoztathatatlan Igazság Szikláját jelképezi. A keresztény üzenet szilárd alapokon nyugszik, és méltó az elfogadásra.

REINHARD BONNKE 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Az újjászületéssel beleszülettél Isten családjába
  2016-03-18 00:09:44, péntek
 
  Az újjászületéssel beleszülettél Isten családjába

LinkAzt mondani, hogy ,,Keresztény szeretnék lenni, de nem akarok az egyházhoz tartozni" éppen olyan, mintha azt mondanád: ,,Szeretnék megházasodni, de egyedül akarok maradni".

Senki nem élhet úgy keresztény életet, hogy ne tartozna sehova.

Az újjászületéssel beleszülettél Isten családjába, és testvére lettél mindenkinek, aki hisz (Gal 6,10).

Ez azt jelenti, hogy egy közösséghez tartozol, és nem valami szervezethez. Ahogy Jézus körül ott volt a tizenkét tanítvány, nekünk is Jézus követői között a helyünk. Az egyház megmutatja, hogy a keresztény hit ,,közös" hit. Tehát amikor megtértél, nemcsak Istennel kerültél közösségbe, hanem másokkal is: részévé lettél Isten népének, az egyháznak, Krisztus földi testének. Legyetek áldottak ma is!
REINHARD BONNKE
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Ne hagyd abba a jó magok vetését
  2016-02-04 13:05:14, csütörtök
 
  Ha már régóta vársz, és még mindig nem látod beteljesedni Isten ígéretét az életedben, ne hagyd abba a jó magok vetését, és várj tovább türelmesen! Engedd meg Istennek, hogy elvégezze a munkáját a szívedben! Izrael fiai évtizedeket bolyongtak a pusztában, mivel nem tanulták meg a maguk leckéjét. Ma is vannak, akik mindig csak körbe-körbe járnak, mert soha nem tanulják meg, amit Isten tanítani akar nekik, és soha nem jutnak egyről a kettőre, mert soha nem mennek át a vizsgán. Ne rúgkapálj, ne izegj-mozogj, és ne próbálj gyorsan túl lenni a dolgon, inkább legyél hűséges és türelmes! Mihelyt átmentél a vizsgán, Isten azonnal előrefelé vezet.

DANIEL KOLENDA
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Isten akarata a nehezebb út - de célba ér
  2014-09-15 14:08:47, hétfő
 
  Ha azt akarod, hogy Isten válassza neked ketté a tengert, de nem vagy kész rá, hogy a lábad vizes legyen, akkor egy fantázia világban élsz - mert nem így működik ez. Még ha biztosan tudod is, hogy Istentől van a dolog, és érzed is, hogy teljesen melletted áll, nagyon ritkán alakítja úgy az életünk minden részletét, hogy minden tökéletes és könnyed legyen. Sok esetben ennek ellenkezője az igaz:Link


Isten akarata az életedben inkább tűnik a nehezebb útnak, és ahhoz, hogy végrehajtsd, komoly eltökéltségre van szükséged. Jézus azt mondta: ,,Az Isten országa erőszakot szenved, és az erőszakosak ragadják meg azt" (Máté 11:12). Isten érte és ügyéért égő szívű embereket keres, és nem olyanokat, akik visszarettennek a nehézségektől.

DANIEL KOLENDALink
 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Isten velünk van
  2014-09-12 22:41:00, péntek
 
  Isten nem azért van velünk, mert olyan jók vagyunk, vagy mert olyan nagy hitünk van. Azért van velünk, mert visszavonhatatlanul elkötelezte magát mellettünk.
REINHARD BONNKELink

 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
Isten itt van velünk
  2014-07-26 09:28:40, szombat
 
 

Link


Kétezer éve Isten itt van velünk - közénk jött, velünk lakik. Nem egy ismeretlen nevű helyen trónol, és nem egy szétterjedő erő, amit mantrával megidézhetünk, meditációval kiválthatunk, vagy piramis alakú sátorral összegyűjthetünk. Ő itt van, földrajzilag, dokumentált módon, és elkötelezett abban, hogy meggyógyítson minket kívül-belül, felszabadítson minket a bűntudat alól, és kezünket gyengéden Isten kezébe tegye. Nem tart semmi erőfeszítést túlzónak. Annyira szenvedélyesen akart minket, hogy vérét adta szabadításunkért, és ,,megízlelte a halált minden emberért". Jézus nem egy vallás, se nem egy teológia, se nem egy száraz doktrína. Ő az élő Megváltó, az emberi faj egyetlen Megváltója! Isten áldjon benneteket!

REINHARD BONNKE

 
 
0 komment , kategória:  - Reinhard Bonnke  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 26 db bejegyzés
Összes: 3945 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 21
  • e Hét: 3470
  • e Hónap: 10744
  • e Év: 276765
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.