Regisztráció  Belépés
madlen23.blog.xfree.hu
Az élet legyen bármilyen mostoha, szeretni megtanit, de feledni soha....... CSIZA JÓZSEFNÉ
1955.09.17
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Ágimamitól kaptam
  2012-11-27 17:57:54, kedd
 
 



Nagyon sok jó receptek!

Katt a linkre: Link



 
 
1 komment , kategória:  75. SÜTÉSI PRAKTIKÁK.  
Sütési aromák.
  2011-04-30 10:58:17, szombat
 
 




Link

Katt a linkre.
 
 
0 komment , kategória:  75. SÜTÉSI PRAKTIKÁK.  
Süti dekorációk.
  2011-04-30 10:48:18, szombat
 
 



Link

 
 
0 komment , kategória:  75. SÜTÉSI PRAKTIKÁK.  
Vidám töltött muffinok.
  2011-04-30 10:42:08, szombat
 
 



Vidám töltött muffinok

(kb. 12 darab)

Hozzávalók:
Tésztához:

1 doboz Dr. Oetker Töltött Csokis Muffin alappor
1 tojás (közepes méretű)
150 ml tej
50 ml étolaj

Töltelékhez:

150 ml tej

Díszítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét
Dr. Oetker Csoki Drzasé

Előkészítés:

A muffin papírformákat a tepsibe helyezzük. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés:

A tészta alapport egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a tejet és az étolajat, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A pudingport egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tejet, és kézi habverővel csomómentesre keverjük. A tészta felét (2 evőkanál segítségével) a papírformákban egyenletesen elosztjuk. A pudingkrémet a tészta közepére halmozzuk, majd a maradék tésztával befedjük. A tepsit a sütő felső harmadába toljuk, és a süteményeket megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Gáz: kb. 2-3. fokozat (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 20-25 perc

A megsült muffinokat egy sütőrácsra téve hagyd kihűlni.
A tortabevonót a tasakon lévő használati utasítás szerint megolvasztjuk, és a muffinok tetejére csurgatjuk. Majd azonnal, még a máz megszilárdulása előtt díszítsük színes Csoki Drazsékkal.




 
 
0 komment , kategória:  75. SÜTÉSI PRAKTIKÁK.  
Cukor szivek.
  2011-04-30 10:36:45, szombat
 
 



Cukorszívek

(kb. 50 darab)

Hozzávalók:
Tésztához:

150 g zabpehely (apró szemű)
100 g búzaliszt
1 csipet só
1 kávéskanál Dr. Oetker Sütőpor
100 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 tojás (közepes méretű)
100 g lágy vaj

Mázhoz:

2 tasak Dr. Oetker Cukormáz puncsízű
40 ml (6-8 teáskanál) víz
Dr. Oetker Decor Gyöngy selyem a díszítéshez

Előkészítés:

A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés:

A tésztához a hozzávalókat a fent megadott sorrendben egy keverőtálba tesszük, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) jól összedolgozzuk.
A tésztát enyhén lisztezett munkalapon kb. 4 mm vékony lappá nyújtjuk, szív alakú kiszúróformával kiszaggatjuk. A szíveket az előkészített tepsibe helyezzük. Majd a tepsit a sütő alsó középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 180 °C (előmelegítve)
Gáz: kb. 3-4. fokozat (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 10 perc

A megsült süteményeket sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni.
A cukormázat a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük, majd egy kenőecset segítségével a kihűlt szíveket a mázzal bevonjuk. Majd azonnal, még a máz megszilárdulása előtt a Decor Gyöngyökkel díszítjük.



 
 
0 komment , kategória:  75. SÜTÉSI PRAKTIKÁK.  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 24995 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 5821
  • e Hónap: 23336
  • e Év: 71710
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.