Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Magyar Anya
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 121 
SZKÍTA ÁDVENT - KUBÍNYI TAMÁS- Álmos Király Akadémia Kőbánya
  2017-12-14 22:23:05, csütörtök
 
  SZKÍTA ÁDVENT - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Akadémia Kőbánya 171207


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyv 3 előadás
  2017-12-14 22:15:33, csütörtök
 
  BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz - KUBÍNYI TAMÁS - 171125


Link


2. BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Akadémia 171202


Link


3. BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Akadémia 171209


LinkAz Álmos Király Televízió honlapja: Link 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz
  2017-11-28 21:29:50, kedd
 
  Kedves Barátaim, Látogatóim!

Kubínyi Tamás november 25.-én tartotta a könyvbemutatóját a Szabó Dezső Katakombaszínházban. A csodálatos előadást megjelenítette a youtube oldalon, majd törölte. Ezt közöltem én is vasárnap.

SZERENCSÉRE AZ ÉRTÉKES ELŐADÁST ISMÉT KÖZKINCCSÉ TETTE. Szeretettel továbbítom:

BEVEZETŐ A HUNYADIAK TITKOS TÖRTÉNETE c. könyvhöz - KUBÍNYI TAMÁS - 171125


LinkAz Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
Álmos Király Tv: Veszélyben a pálos kő
  2017-11-23 22:03:03, csütörtök
 
  171121CN! VESZÉLYBEN A PÁLOS KŐ! - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió


Link


KUBÍNYI TAMÁS KÖNYVBEMUTATÓJA A HAZATÉRÉS TEMPLOMÁBAN TALÁLHATÓ
SZABÓ DEZSŐ KATAKOMBASZÍNHÁZBAN:Az Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
171108CN! LELEPLEZÉS - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízi
  2017-11-09 16:11:37, csütörtök
 
  171108CN! LELEPLEZÉS - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió


Link


Az Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
REFORMÁCIÓ 500. - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió
  2017-10-31 21:44:37, kedd
 
  171031CN! REFORMÁCIÓ 500. - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió


Link


171030CN! LUTHER TILTOTT GONDOLATAI - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
2017. OKTÓBER 23. - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Akadémia
  2017-10-23 19:17:17, hétfő
 
  2017. OKTÓBER 23. - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Akadémia 171021


Link


Az Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
CÉLKERESZTBEN MAGYARORSZÁG ! Nagy a baj! Elkezdődött.
  2017-10-02 23:44:36, hétfő
 
  CÉLKERESZTBEN MAGYARORSZÁG ! Nagy a baj! Elkezdődött.


Link


Az Álmos Király Televízió honlapja: LinkKALERGI GYERMEKEI

A FAJI KEVEREDÉS PESTISE

Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt - tévesen - elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés" elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.

A Pán-Európai Mozgalom megszületése

Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak.

Egy sötétlelkû emberről van szó, akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. Neve: Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fûztek a Kallergis elnevezésû bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. Richard Kalergi a háttérből mûködve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend" létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomá¹ Masaryk és Edvard Bene¹, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával. A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.

Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után, hála Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a B'nai B'rith elnevezésû zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek eredményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.

A Kalergi terv lényege

Könyvében - melynek címe: “Praktischer Idealismus" - Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelmûvé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségû sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyûszerrel tudna uralkodni.

Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tûzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:

A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltûnnek a tér és idő beszûkülése, az előítéletesség megszûnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít.

Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett - akarata ellenére -, kimûvelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bûnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.


A genocídiumra - azaz népirtásra - való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon". Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.

Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk". Könnyû belátni, hogy a “demográfiai válságot" bőkezû családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszûnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport. A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus" ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. Röviden összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, melyek a honos Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tûzték ki célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmû a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerûsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. "


Végkövetkeztetések

Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente több ezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei". A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.

A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes", haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. “rasszizmus" bûn és elítélendő. Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a “bizniszt". Napjainkban minden eddiginél fontosabb a rendszer hazugságai ellen küzdeni, hogy felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét, hogy kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és felkeljenek a multi-kulti kulturalista elnyomatás ellen! Mindenkinek látnia kell, hogy az európai integráció valójában csendes népirtás az európai gyökerû népek ellen, tehát nincs más választásunk, csak a forradalmi küzdelem létünkért, családjainkért, minden más alternatíva a nemzethalált jelenti!


http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-pe oples-of-europe/


Link

---------------------------------------------------------------------------------

ANGELA MERKEL egész múltja sötét.

Valószínűleg családja volt az egyetlen, amelyik a berlini falat ellenkező irányba lépte át. Apjával együtt besúgók voltak (Sekraeterin für Agitation und Propaganda) apja szabadkőműves, lutheránus lelkész, anyja Herlind Jentsch lengyel zsidó nő, és hogyan lett ez a nő az, ami jelen pillanatban?

Kijátszotta jótevőjét H. Kohlt épp úgy, mint későbbi vetélytársait is hidegre tette (Wolfgang Schaeuble), Merkel hatalomra kerülvén RÖGTÖN azzal kezdte, hogy kiirtotta maga mellől az összes, szóba jöhető, pártbeli, ill. koalíciós versenytársát. Ennek lett áldozata Roland Koch, hesseni miniszterelnök, a CSU-s von Guttemberg (doktoriban sok volt az idézet), a legnépszerűbb CDU-s politikusból Chr. Wulff-ból elő államelnököt csinált, majd egy sok évvel korábban elfogadott 700,- (hétszáz) €-s szállodai számla kifizetése miatt onnan is letaszíttatta.
Ezt csak külföldi segédlettel tehette meg és ez létezett. USA és Izraeli kötődése igen erős. 2002- ben az amerikai ,,Council on Germany" amelyik a ,,Council on Foreign Relations" alcsoportja, Henry Kissinger közreműködésével, kiképzésre viszik Amerikába az u.n. "fiatal vezetők továbbképzése" jelszava alatt Joschka Fischert, Karl-Theodor Guttenberget, Christian Walter Wulffot. Későbbiekben az amerikai Bush-klán beülteti tanácsadónak Jeffrie Gedmint, aki kidolgoz egy programot ,,Öffentliche Diplomatie" amely program többek között újságírók, média szereplők szubvencióját szabályozza Európában. Nyílt támogatást kap, a két hatalmas Média csoport a Springer és Bertelsmann AG-tól. Férje Joachim Sauer a Pentagonnak, és CIA-nak dolgozott. Merkel több Izraeli kitüntetést kapott, többek között B'nai B'rith szabadkőműves csoporttól, a Coudenhove Kalergi díjat 2010-ben.
2008-ban héberül szólalt fel a Knessetben, sírva köszönte meg, hogy anyanyelvén(!) beszélhetett, és kijelentette ,,Németország mindig Izrael mellett fog állni"
Ezen tények ismerete után, világossá válik szerepe, Európa elsorvasztására, az Európát lerohanóhordákkal szembeni álláspontjára. Merkel 500 millió európai sorsával játszik, egész Európát felégetve hagy maga után.
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
Kubínyi Tamás: MAGYAR LÉLEK
  2017-09-26 22:21:57, kedd
 
  170925CN! MAGYAR LÉLEK - Kubínyi Tamás - ÁLMOS KIRÁLY TELEVÍZIÓ


Link


Az Álmos Király Televízió honlapja: Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
Kubínyi Tamás MAGYAR MÁRTÍROK - Álmos Király Akadémia
  2017-09-24 22:21:37, vasárnap
 
  Kubínyi Tamás MAGYAR MÁRTÍROK - Álmos Király Akadémia 161008


Link


Az Álmos Király Televízió honlapja: Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 121 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 100 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 22881 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6419
  • e Hét: 14083
  • e Hónap: 134213
  • e Év: 2263741
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.