Regisztráció  Belépés
1vargaildyko.blog.xfree.hu
...Légy, amivé legszebb hajlamaid által válhatsz - de elsősorban maradj ember. (Tatiosz) Tücsök Ildykó
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
Ágikám mai szép virágja: Gólyaorr
  2014-04-30 15:11:50, szerda
 
 
Szép jó reggelt és szerdai napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Április utolsó és egyben szerdai napjára érve, már csak egy nappal május hó és rögtön egy újabb ünnep,-illetve szabadnap, napok előtt engedjétek meg nekem, hogy folytatva és egyben lezárva is lassan ezt a tavaszi hónapot jól ismert szokásommal ismét egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, színes és látványos, kellemes, hangulatos és békés hatást adó virágos növényt osszak meg ma veletek néhány tüneményesen szép és nagyszerű fotóval: ő a Geranium virág vagy közismertebb nevén a Gólyaorr virág. E szerdai napon is, szokásom alapján, remélve, hogy ezzel ismét örömtelien szép pillanatokat tudok számtokra szerezni, a nagy számú és gyönyörűen szép virágos fotók között bóklásztam és szemezgettem számotokra egy-egy szépséges darabot, mikor megpillantva e remek, piros, rózsaszín, lila és fehér színű Geranium virágokat azonnal tudtam, hogy őket választva élvezetes pillanatokt tudok ma szerezni számotokra. Azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok mai választásaimat és ezeket a Gólyaorr virágos fotók számotokr is épp olyan pozitív hatást fognak nyújtani, mint velem megtették, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, nagyon szép, derűs és vidám pillanatokat is lopva a hangulatotokba és szerdai napotokba, bármely percében is nyílik majd rá alkalmatok, hogy e bájosan szép virágos képeket megnézzétek. Geranium virágaim mellé, szokásom szerint, április utolsó napján is szeretném hozzáfűzni számotokra gondolt és érzett pár jóindulatú kívánságomat és gondolatomat is, sok szeretettel: legyen egy kellemesen és szerencsésen, tartalmasan és eredményesen, problémáktól mentesen tevékenységeitek során alakuló, inkább naposabb, mint záporos zivataros enyhe tavaszi órákat hozó, derűs és jó hangulatú szerdai napotok.

Link


 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Pálcavirágos
  2014-04-29 11:13:43, kedd
 
 
Szép jó reggelt és keddi napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Április utolsó keddi napján szeretném folytatni felétek jól megszokott foglalatosságomat azzal ismét, hogy ajánlok és küldök is számotokra egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, látványos, rózsaszín, piros, lila és fehér színekben mutatkozó, egyedi, speciális és kellemes, hangulatos formavilággal bíró virágos növényt, a Gaura virágot vagy más néven Pálcavirágot, pár tüneményesen szép és remek fotót segítségül véve ebben. Szokásom alapján, remélve, hogy ezzel számotokra is örömtelien szép pillanatokat szerzek majd e keddi napon, a nagy számú és gyönyörűen szép, békés látványt adó virágos növényes fotók között jártam, keltem és válogattam számotokra egy-egy szebb darabot, mikor hírtelen megpillantottam ezeket a kedvesen szép, derűs és vidám hangulatot sugárzó Gaura virágokat és úgy döntöttem, hogy ma néhány nagyszerű fotót róluk válaszok, azt remélve, hogy e képek élvezetes pillanatokat fognak számotokra szerezni. Megosztva e Pálcavirágos fotókat azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok a mai választásaimat és el fogom tudni érni nálatok épp azt a pozitív hatást velük, ami velem ma már megtörtént, hogy e képek fel fogják tudni dobni és el fogják tudni varázsolni a szíveteket és lelketeket egyaránt, nagyon szép, derűs és vidám pillanatokat is szerezve számotokra, bármikor is lesz rá módotok arra, hogy e bájos virágokat megtekintsétek ma. Pálcavirágaim mellé, szokásom alapján, hadd fűzzem hozzá számotokra gondolt és érzett minden jókívánságomat és gondolatomat is számotokra e kaddi nap kapcsán, sok szeretettel: legyen egy derűs, vidám, békés és tartalmas, sikeresen és szerencsésen tevékenységeitek során alakuló, naposabban enyhe, kevesebb záport, zivatart hozó keddi napotok.

Link

Link

Link

Link 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Kokárda
  2014-04-28 10:57:38, hétfő
 
 
Szép jó reggelt és hétfői napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Szeretném április utolsó hetére és hétfőjére lépve folytani felétek jól megszokott foglalatosságomat ismét azzal, hogy ajánlok és küldök is számotokra egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, igazán színes és látványos, egyedi és kellemes formavilággal rendelkező virágost növényt, a Gaillardia virágot vagy közismertebb nevén Kokárda virágot, pár tüneményesen szép és nagyszerű fotót róla megosztva számotokra. E hétfői napon, ahogy már megszokhattátok tőlem és ezzel remélem ismét nem csak magamank okoztam szép pillanatokat, hanem számotokra is örömteli perceket fogok tudni hozni, a nagy számú és gyönyörűen szép virágos fotók sokasága közöttt sétálgattam és válogattam számotokra egy-egy szebb darabot mikor is megpillantva e színes és árnyalatiban szépséges, remek Gaillardia virágos fotókat, azonnal tudtam, hogy őket választva pár nagyszerű képpel élvezetes pillanatokat tudok majd ma szerezni számotokra és amire mindannyiunknak így bármely hét elején, első napján szükségünk is van, erőt és energiát is tudok felétek sugározni. Azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok mai választásaimat és e Kokárda virágot számotokra is épp oly pozitív hatást fognak tudni nyújtani, mint számomra ma már nyújtottak, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, nagyon szép, derűs és vidám pillanatokat is hozva a hangulatotokba és hétfői napotokba, bármely percében is lesz rá alkalmatok, hogy e bájosan szép virágos képeket megtekintsétek. Kokárda virágaim mellé, szokásom alapján, szeretném hozzáfűzni e hónap utolső hétfőjével és még pár utolsó hétközi napjával és május első napjaival kapcsolatban is gondolt minden jókívánságomat és gondolatomat is, sok szeretettel: legyen általában és nagyrészt derűs, vidám, jó hangulatú, kellemes és békés hétfőtök és hetetek, igazi tavaszi hangulatban eltöltött hónap végi és május hó eleji napotok, melyben szerencsésen, tartalmasan, tevékenyen, eseménydúsan és mozgalmasan, sikeresen és eredményese eltelő időszakokat élhettek majd meg, problémáktól mentes órákkal, bárhol is kell vagy szeretnétek majd bármivel és bármikor is foglalkozni. Kívánok számotokra egy igazán szép, tavaszi hangulatú, kellemes, enyhe és naposabb, kevesebb záporral járó időt hozó napot és hetet!

Link

 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Repcsény
  2014-04-27 12:16:45, vasárnap
 
 
Szép jó reggelt és vasárnapot kívánok nektek, kedves barátnőim. Április utolsó vasárnapján engedjétek meg nekem, hogy folytathassam felétek jól megszokott foglalatosságomat ismét azzal, hogy ajánlok és küldök is számotokra egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, látványos és színes, speciális, kellemes és békés és hangulatos formavilággal és így hatással bíró virágost növényt pár tüneményesen szép és nagyszerű fotó segítségével: ő az Erysimum virág vagy közismertebb nevén a Repcsény. Szokásom alapján, remélve, hogy ezzel számotokra ismét örömtelien szép pillanatokat tudok ma is szerezni, a csodásan szép virágos fotók sokasága között bóklásztam és szemezgettem számotokra egy-egy szebb darabot, mikor megpillantva e kedvesen szép Erysimum virágos fotókat arra gondoltam és éreztem azonnal, hogy őket választva élvezetes pillanatokat fogok majd e remek fotókkal szerezni számotokra. Megosztva e Repcsény virágokat azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni is fogjátok őket és számotokra is épp olyan pozitív hatást fognak e fotók nyújtani, mint amit számomra ma már nyújtottak, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, derűs, vidám és nagyon szép pillanatokat is lopva a hangulatotokba és vasárnapotokba, bármely percében is nyílik majd rá alkalmatok, hogy e bájosan szép virágokat megtekintsétek. Repcsény virágaim mellé, szokásomhoz híven, hadd fűzzem hozzá e vasárnap kapcsán is számotokra gondolt és érzett minden jókívánságomat és gondolatomat, sok szeretettel: legyen egy derűs, vidám és jó hangulatú, kellemesen békésen és nyugodt módon tevékenyen eltelő vasárnapotok bőven számotokra lehetőséggel arra, hogy hangulatos, élvezetes, szórakoztató periódusokat éljetek meg, pihenjetek is és ki is kapcsolódjatok családotok és / vagy barátaitok közt e napot eltöltve. Kívánok számotokra sok módot arra is, hogy számotokra kedves és egyben hasznos és jó programokat szervezzetek vagy vegyetek benne részt illetve ilyen tevékenységeket folytassatok szabad óráitokba a nap folyamán mindvégig, akár bent akár kint a szabad ég alatt. Kellemes, naposabb enyhe tavaszi hangulatú vasárnapot, kevesebb felhőt és zápormentes perceket kívánok nektek!

Link


 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Japán/ Kínai bírs
  2014-04-26 09:01:43, szombat
 
 
Szép jó reggelt és szombati napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Ápriliis utolsó hétvégéjére érve e szombati napon engedjétek meg nekem ismét, hogy folytathassam jól megszokott tevékenységemet felétek azzal, hogy ajánlok és küldök is számotokra megint egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, látványosabb, speciális, kellemes, hangulatos és békés formavilággal és így hatással bíró, piros, rózsaszín és narancsos színekben megjelenő virágos növéynt, a Chaenomeles virágot vagy közismertebb nevén Kínai/Japán bírset, pár tüneményesen szép és remek fotó segítségével. E szombati napon, szokásom alapján, remélve, hogy ezzel számotokra ismét örömtelien szép pillanatokat tudok majd szerezni, a nagy számú és gyönyörű virágos fotók között jártam-keltem és szemezgettem számotokra a webes virágalbumok lapjairól, mikor egyszeriben csak megpillantva e kedvesen szép Chaenomeles virágokat azonnal tudtam, hogy őket választva remek fotóikkal élvezetesebbé tudom tenni e szombati napotokat. Azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadn és értékelni fogjátok mai választásaimat és e bírsvirágokat számotokra is épp olyan pozitív hatást fognak nyújtani, mint rám ma már tettek, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, nagyon szép, derűs és vidám pillanatokat is lopva majd a hangulatotokba és szombati napotokba, bármely percében is lesz rá alkalmatok, hogy e bájosan szép virágos fotókat megtekintsétek. Japán/ Kínai bírs virágos fotóim mellé, szokásom szerint, szeretném ma is számotokra hozzáfűzni minden jókívánságomat és gondolatomat is, sok szeretettel, e szombati nap kapcsán is: legyen egy kellemeen, békésen, nyugodt módon eltelő, vidám, derűs, jó hangulatban és örömteli pillanatokban sem szűkölködő szombati napotok, élvezve nem kevés módot arra, hogy kikapcsolódjatok, pihenjetek és szórakozzatok vagy élvezetes időszakokat éljetek ma át, ha épp így tervezitek, szeretteitek: családotok és barátaitok közt. Kívánok számotokra elég lehetőséget arra is, hogy nektek kedves és hasznosan jó szabadidős tevékenységeket végezzetek illetve ilyen programokban vegyetek részt illetve szervezzetek, akár zárt helyen akár kint a szabad ég alatt, ha az időjárás erre módot tud adni. Kellemesen szép, inkább napos, mint felhős, záporos, zivataros tavaszi hangulatú szombati napot kívánok nektek!

Link 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Centraurea
  2014-04-25 12:24:21, péntek
 
 
Szép jó reggelt és pénteki napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Április utolsó pénteki napján szeretnék folytatni felétek jól megismert foglalatosságomat, hogy ajánlok és küldök is számotokra ismét egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, látványos és színes, egyedi, kellemes és békés formával és így hatással bíró virágos növényt, a Centaurea virágot, mely lehet Imola féla és Búzavirág is, pár tüneményesen szép és nagyszerű fotót ehhez segítségül véve. Szokásom szerint, remélve, hogy ezzel nemcsak magamnak, hanem majd nektek is örömtelien szép pillanatokat fogok szerezni e napon, a gyönyörűen szép és különleges küllemű virágos fotók sokasága között sétálgattam és válogattam számotokra egy-egy szebb darabot, mikor megpillantva e speciális formával rendelkező és nagyon szép Centraurea virágokat azonnal tudtam, hogy őket szeretném mai választásaimként megosztani veletek, néhány remek fotójával. Azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok e hol Imola hogy Búzavirágos fotómat és e virágok nálatok is hasonlóképp pozitív hatást fognak tudni épp úgy elérni, ahogy nálam ma már elértek, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, nagyon szép, derűs és vidám pillanatokat is csalva a hangulatotokba és pénteki napotokba, bármely percében is nyílik majd rá alkalmatok, hogy bármely, vagy akár összes bájos virágos fotómat megtekintsétek e szépséges és kedves virágokról. Centaurea virágaim mellé, szokásom alapján, szeretném számotokra ma is hozzáfűzni minden jókívánsángomat és gondolatomat is e utolsó e havi pénteki nap és a következő és utolsó áprilisi hétvége kapcsán is, sok szeretettel: legyen nagyrészt és általában derűs, vidám és jó hangulatú, szerencsésen, tartalmasan, tevékenyen és eredményesen alakuló, problémáktól mentesebb pénteki napotok és két olyan tavaszibb, több napsütést, kevesebb felhőt illetve záport, zivatart hozó enyhe hétvégi napotok, szombatotok és vasárnapotok, mely melyet jó hangulatban, derűsen, vidáman, örömtelien, kellemes, békés, nyugodt módon tevékeny időszakokkal éltek majd meg, szeretteitek: családotok és barátaitok körében, élvezve elég lehetőséget arra is, hogy kikapcsolódjatok, pihenjetek, élvezetes és szórakoztató perceitek és óráitok legyenek. Legyen sok lehetőségetek arra is, hogy hasznos, jó és számotokra kedves szabadidős tevékenységeket folytassatok illetve ilyen szabadprogramokban vegyetek részt vay szervezzettek, akár bent, akár ha az időjárás engedi, a szabad ég alatt. Kellemes, inkább napos, mint felhős és záporos tavaszi hangulatú hétvégét kívánok mindannyiótoknak!

Link

 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Cantua
  2014-04-24 09:46:59, csütörtök
 
 
Szép jó reggelt és csütörtöki napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Szokásomhoz híven, remélve, hogy ezzel nem csak számomra szereztem, hanem számotokra is szép és örömteli pillanatokat tudok majd szerezni, hadd folytassam jól megszokott tevékenységemet felétek azzal, hogy ismét ajánlok és küldök is számotokra egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, piros, rózsaszín és sárga színű, egyedi, kellemes és hangulatos formavilággal bíró virágos növényt pár tüneményesn szép és remek fotóját segítségül véve: ő a Cantua virág vagy Kantuta virág Dél-Amerikából. E csütörtöki napon is, szokásom alapján, a nagy számú és különlegesen, gyönyörűen szépséges küllemű virágos fotók között bóklásztam és szemezgettem számotokra a webes virágalbumokban, mikor egyszeriben csak megpillantva e speciálisan és lenyűgöző szépségű Cantua virágokat azonnal tudtam, hogy őket választva élvezetes pillanatokat tudok számotoka is szerezni ma. Azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok mai választásaimat és e Kantuta virágos fotók nálatok is hasonló pozitív érzéseket fognak kelteni majd, amit nálam ma már keltettek, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, derűs vidám és nagyon szép pillanatokat is hozva a hangulatotokba és csütörtöki napotokba, bármely percében is lesz rá módotok, hogy e bájosan szép virágos fotókat megtekintsétek. Cantua virágaim mellé, ahogy már megszokhattátok tőlem, szeretném hozzáfűzni e csütörtökön is pár jó indulatú kívánságomat és gondolatomat is számotokra, sok szeretettel: legyen egy derűs, vidám, jó hangulatú, kellemes és békés, szerencsésen, tevékenyen és sikeresen, gondoktól mentesen tevékenységeitek során alakuló napos enyhe tavaszi napotok.

Link

 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Canna
  2014-04-23 10:56:55, szerda
 
 
Szép jó reggelt és szerdai napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Április utolsó előtti hetének közepén járva, e szerdai napon engedjétek meg nekem, hogy folytassam jól megszokott tevékenységemet felétek azzal ismét, hogy ajánlok és küldök is számotokra egy csodásan és örömtelien szép, nagyon látványos és színeiben is szépséges, élénk, üdes és friss hatást adó, speciális, kellemes és hangulatos küllemű virágos növényt, a Canna virágot, néhány tüneményesen szép és nagyszerű fotót ehhez segítségül véve. E szerdai napon is, szokásom alapján, remélve, hogy ezzel szép és örömteli pillanatokat tudok ma is szerezni számotokra, a gyönyörűen szép és békés hatást nyújtó virágos növényes fotók sokasága között bóklásztam és szemezgettem számotokra a webes albumok lapjain időzve, mikor megpillantva e lenyűgözően szép és egyedi látványt adó Canna virágokat azonnal tudtam, hogy ma őket választva e remek fotókkal élvezetes perceket tudok majd számotokra szerezni. Az remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok mai választásaimat e virágos növényekkel és e képek számotokra is épp oly pozitív benyomást fognak kelteni, mint amit rám ma már gyakoroltak, feldobva majd és el is varázsolva as szíveteket és lelketeket, derűs, vidám és nagyon szép pillanatokat csalva a hangulatotokba és szerdai napotokba, bármely percében is nyílik majd rá módotok, hogy bármely, akár összes bájosan szép virágos fotómat megtekintsétek. Canna virágai mellé, szokásomhoz híven, szeretném számotokra hozzáfűzni a mai szerdai nap kapcsán is pár jóindulatú kívánságomat és gondolatomat is, sok szeretettel: legyen egy szerencsésen, tartalmasan és tevékenyen, eredményesen alakuló, derűs vidám és jó hangulatú, gondoktól mentesebb, kellemes, inkább napos, mint felhős és záporos, zivataros tavaszi hangulatú szerdai napotok.

Link


 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Protea
  2014-04-22 08:31:49, kedd
 
 
Szép jó reggelt és hétfői napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Húsvét hétfőjén engedjétek meg nekem, hogy folytathassam felétek jól ismert foglalatosságomat ismét azzal, hogy ajánlok és küldök is számtokra egy csodásan és örömtelien szép, nagyon látványos, színes, élénk, üde és friss, egyedi, speciális és kellemes küllemmel bíró virágos növényt néhány tüneményesen szép és remek fotót ehhez segítségül véve: ő a Protea virág. Szokásom szerint, remélve, hogy ezzel ismét nem csak magamnak szereztem szép pillanatokat, hanem számotokra hasonlóképp fogok tenni, gyönyörűen szép és különleges formavilágú virágos növények sokasága között sétálgattam és válogattam számotokra e ünnepi hétfői napon is a webes albumokban, mikor egyszeriben csak megpillantva e lenyűgözően szép Protea virágokat azonnal tudtam, hogy őket választva élvezetes pillanatokat tudok e nagyszerű képekkel e hétfői napon szerezni számotokra. Az remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni is fogjátok mai választásaimat, e Protea virágokat és e növényes fotók számotokra is épp oly pozitív hatást fognak nyújtani, mint számomra nyújtottak, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketek, derűs, vidám és nagyon szép pillanatokat csalva a hangulatotokba és vasárnapotokba, bármely percében is nyílik rá módotok, hogy bármely, akár összes bájosan szép virágos fotómat megtekintsétek. Protea virágaim mellé, szokásom alapján, szeretném hozzáfűzni Húsvét hétfőjén is számotokra gondolt és érzett minden jókívánságomat és gondolatomat, sok szeretettel: legyen egy derűs, vidám és jó hangulatú, örömteli perceket hozó hétfői napotok, kellemesen békésen és nyugodt módon tevékeny órák élvezetével, családotok és barátaitok közt eltöltve. Legyen egy élvezetes, szórakoztató és azért pihenéssel és kikapcsodással telien is alakuló ünnepi napotok, melyben elég módot fog arra nyílni, hogy Húsvét hangulatában és szokásaival élve számotokra kedves, hasznos és jó módon töltsétek el ezt a napot, foglalatoskodjatok vagy épp programokat szervezzetek, vegyetek részt bennük a nap folyamán mindvégig. Kívánok számotokra inkább napos, mint borús, felhős és záporos, zivataros enyhe tavaszi hangulatú ünnepnapot!

Link 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
Ágikám mai szép virágja: Buddleja
  2014-04-22 08:30:40, kedd
 
 
Szép jó reggelt és keddi napot kívánok nektek, kedves barátnőim. Hadd folytassam így a húsvéti ünnepnapokat követően is jól megismert foglalatosságomat felétek azzal, hogy ajánlok és küldök is számotokra egy csodásan és örömtelien szép, élénk, üde és friss, látványos és színes, egyedi, kellemes, hangulatos és békés formavilággal és így hatással bíró virágos növényt pár tüneményesen szép és remek fotót róla veletek megosztva: ő a Buddleja virág vagy Pillangóbokor virág. E keddi napon is, szokásomhoz híven, remélve, hogy ezzel számotokra ismét örömteli és szép pillanatokat fogok tudni majd szerezni, a gyönyörűen szép és különleges látványt adó virágos fotók sokasága között jártam-keltem és válogattam számotokra, mikor megpillantva e lenyűgöző szépségű és nem mindennapi küllemű Buddleja virágokat úgy döntöttem azon nyomban, hogy őket választom ma pár nagyszerű fotó segítségével, mert azt remélem, hogy amellett, hogy élvezetes pillanatokat fognak szerezni ma e képek számotokra, erőt és energiát is fognak sugározni, hogy a hétközi napokat az ünnepnapok után elindítsátok. Megosztva e Pillangóbokor virágokat azt remélem és hiszem is, hogy el fogjátok fogadni és értékelni fogjátok mai virágaimat és hasonló nagyon szép hatást fognak nálatok is e fotók kiváltani, mint nálam ma már megtették, feldobva majd és el is varázsolva a szíveteket és lelketeket, nagyon szép, derűs és vidám pillanatokat is lopva a hangulatotokba és keddi napotokba, bármely percében is nyílik majd rá alkalmatok, hogy e bájosan szép virágos fotókat megtekintsétek. Buddleja virágaim mellé, szokásom szerint, engedjétek meg nekem, hogy hozzáfűzzem pár jóindulatú kívánságomat és gondolatomat is e keddi nap kapcsán, sok szeretettel: legyen általában és nagyrészt olyan keddi napotok és következő hétközi napotok, hetetek, melyet derűsen, vidáman és jó hangulatban, kellemes és békés módon töltötök el, élvezne nem kevés időszakot arra, hogy szerencsés, tartalmas, tevékeny, mozgalmas, eseménydús, sikeresen és eredményesen alakuló, problémmamentes időszakot éljetek meg bárhol bármikor és bármerre is kell vagy szeretnétek ma vagy a a héten ezután tevékenykedni. Kellemesen enyhe, inkább naposabb, mint felhős, záporos, zivataros perceket, órákat hozó napot és hetet kívánok számotokra!

Link 
 
0 komment , kategória:  W-Erős-Bereczki Ágitól  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 100 db bejegyzés
Összes: 104010 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1767
  • e Hét: 18533
  • e Hónap: 178357
  • e Év: 1105634
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.