Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem. ... Ballán Mária
1957.12.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/24 oldal   Bejegyzések száma: 231 
Meghívó:Gémeskút és csöröge avagy Petőfivel és a hunokkal
  2017-08-12 19:10:08, szombat
 
  Patrubány Miklós augusztusi nemzetpolitikai előadása: Gémeskút és csöröge avagy Petőfivel és a hunokkal Trianon ellen

2017. augusztus 19-én, szombaton, este hat órakor kerül sor Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke következő nemzetpolitikai előadására az MVSZ Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.), melynek címe:

Gémeskút és csöröge

avagy

Petőfivel és a hunokkal Trianon ellen

Az előadás élőben követhető és utólag is megtekinthető az
MVSZ YouTube csatornáján.


MVSZ Sajtószolgálat
9307/170809


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Petőfiért! - Petőfi-leszármazottak között a hunok földjén
  2017-07-30 12:00:15, vasárnap
 
  Hun magyarok címmel közölt egész oldalas írást a Burjátország fővárosában Ulán-Udéban megjelenő Inform Polisz orosz nyelvű újság a Magyarok Világszövetsége küldöttségének látogatását beharangozva.

Száznál is több Petőfi-leszármazott él Kurumkán tartományban a burját-mongolok őshazájában, ahonnan Dzsingisz-kán is származik. A Petőfi-rokonság lélekemelő fogadtatásban részesítette az MVSZ nyolc fős küldöttségét, akiket elkísért útjukon Alekszej Tyivanyenko antropológus-történész és Oleg Bulutov a Hun Szövetség elnöke is.

Az MVSZ küldöttsége szándéknyilatkozatot írt alá a száznál is több tagot számláló Petőfi-rokonsággal, akiket Dr. C.Z. Dorzsiev egyetemi tanár képviselt. A felek egy Petőfi-múzeum közös erővel való alapítását helyezték kilátásba.

Az MVSZ küldöttségének tagjai: Patrubány Miklós elnök, Bottyán Zoltán elnökhelyettes, Fuksz Sándor Az MVSZ Petőfi Bizottság koordinátora, Drábik János a Trianon Társaság elnöke, egyben az MVSZ Stratégiai Bizottságának elnöke, Zombory István és Borsos Lajos elnökségi tagok, Trembeczki Gyula a Felügyelő Bizottság tagja, valamint Izsovszky Zita tolmács.

Újdonság erejével hatott a küldöttségre, hogy a helybeliek a Bajkál tavat Hun tengernek nevezik.

MVSZ Sajtószolgálat

Forrás: Link

Petőfiért! - Az MTA liberál-bolsevik-globalista ügynökei Petőfi Sándor igazsága ellen

Az MVSZ küldöttsége burját-mongol földi látogatása heteik napján durva támadásba lendültek azok az erők, amelyeket okkal lehet az MTA liberál-bolsevik-globalista ügynökeinek nevezni. Történt mindez a Россия 1 állami televízió július 26-i esti hiradójában.

Azok, akik Petőfi Sándor szibériai elhurcoltatásának ezerszer bizonyított tényét gátlástalan hazudozással tagadják, hamisítással és manipulálással ismét felvillantották Bruce Latimer, amerikai vezető antropológust, aki részt vett az 1989 július 17-én a Morvai Ferenc vezette expedíció során megejtett sírfeltárásban Barguzinban.

Bruce Latimer ezt mondta :"... semmi nem mond ellent az előzetes feltevéseknek..."(hogy Petőfit találták meg)

Az orosz felirat pedig igy szólt: " ничто не отрицае& ;#1090; наших предпол& ;#1086;жений.... "

Kommentár nélkül...

Videó: Petőfi - Egy legenda nyomában - 1. rész


Link


Petőfi - Egy legenda nyomában - 2. rész


Link


Barguzin, 2o17. július 27-én

MVSZ Sajtószolgálat

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Házbajáró medve Tusnádfürdőn - A székelyföldi medvejárás és
  2017-07-14 17:36:44, péntek
 
  Házbajáró medve Tusnádfürdőn - A székelyföldi medvejárás és a politika

Július 5-én kezdődött, amikor mintegy félezer székelyföldi polgármester, közbirtokossági vezető és kárvallott Bukarestben tüntetett a román környezetvédelmi minisztérium székháza előtt a lassan kezelhetetlenné váló székelyföldi medvejárás miatt. Aznap olyan eset történt, amire korábban alig volt példa: házba tört be egy medve Tusnádfürdő szívében, a római katolikus templom tőszomszédságában. És a következő három éjszakán még kétszer. A dolog pikantériája, hogy a ház tulajdonosa nem más, mint a Magyarok Világszövetségének elnöke, Patrubány Miklós.

A házbajáró medve első éjszaka a konyhában kajtatott az üres hűtőszekrényben. Szerencsére a házban sem ember, sem étel nem volt. A segítőkész szomszédok - élükön Zólya Zoltán volt polgármesterrel - másnap dupla zárat szereltek a bejárati ajtóra... Amint harmadnap reggel kiderült, az újra érkező medve számára ez nem volt akadály. Ezúttal az ebédlőben garázdálkodott.

A harmadik estén hypóval átitatott szőnyeget tettek az ajtó elé, remélve, hogy annak erős szaga eltántorítja a hívatlan látogatót. Ez sem segített. Harmadszori betörése éjszakáján a medve a hálószobába látogatott, a szekrényből kiszedte a vasalt ágyneműt, és szétmarcangolta a kanapét.

Patrubány Miklós egyelőre hiába tiltakozik a hatóságoknál. Mint mondják, a Bukarestben megígért kilövési engedélyek csak augusztus 15-től érvényesek. Addig is Tusnádfürdőn és az egész Székelyföldön az emberek maradnak a kérdéseikkel és a kárukkal.

- Mi lett volna, ha ezen a három éjszakán Patrubány Miklós tusnádfürdői háza nem üres, ha gyermekek alszanak ott?

- Ha a román állam nem védi meg polgárait és azok javait, miért nem engedi, hogy azok megvédjék magukat?

- Miért nem ritkítja drasztikusan a román állam a Székelyföldön többszörösen túlszaporodott medveállományt? Netán máshonnan is odahozzák a medvéket?

- Mi lesz a Tusványoson sátorozókkal?

Patrubány Miklós tusnádfürdői házát csíkkozmási nagyszüleitől örökölte, akik azt a múlt század harmincas éveiben építették.

Az alábbi képek az első medvelátogatást követő reggelen, július 6-án készültek.


MVSZ Sajtószolgálat

9295/170711Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
KÖNYVAJÁNLÓMiért mondott le az Antall-kormány Kárpátaljáról?
  2017-07-01 20:13:16, szombat
 
  Kárpátaljáért! Újból piacon Dányi László sikerkönyve

Dányi László Kárpátalja-könyvének első kiadása pár hét alatt elfogyott. A Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? című könyv második, bővített kiadása a Magyarok Világszövetségének gondozásában jelent meg. A rendkívül gazdagképanyagú kötet második kiadásában a szerző közli az első kiadás óta megjelent hozzászólásokat is. Megszólal az egész magyar politikum.


Egy könyv ára: 2000 Ft.

5000 Ft-ért 3 könyv jár.


Megvásárolható az MVSZ székházában és elektronikus úton.

Magyarországi megrendelés esetén a fenti árak tartalmazzák a postaköltségeket is.

A megrendeléseket az mvsz@mvsz.hu címen várják.

Ha a kívánt mennyiség árát banki átutalással befizették, és pontos postai címüket feltüntették, akkor másnap postázzák a megrendelt könyveket.

Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70833285

Külföldi átutalás esetén:
Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.
bankszámlája:
IBAN HU 52 10300002-20102159-70833285
MKB Rt. - Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.
1056 Budapest, Váci u. 38.
SWIFT Kód: MKKBHUHBForrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Videó: Másfél óra az igazság jegyében
  2017-06-25 23:12:18, vasárnap
 
  Ajánlom minden hazájáért és nemzetéért agódó magyar ember figyelmébe a tisztánlátás végett.
Érdemes időt szakítani a videó megtekintésére és széles körben terjeszteni kell!


Videó: Másfél óra az igazság jegyében - Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadása Fuksz Sándor és Drábik János társaságában


Link


Az kiderült már, hogy Kövér László már 2010-ben bevallotta: ő és Orbán Viktor miniszterelnök 2000-ben mindent elkövettek , hogy megakadályozzák Patrubány Miklósnak a Magyarok Világszövetségének elnökévé való megválasztását. Link

Ha ehhez hozzávesszük még Csoóri Sándort a maga ,,szabadkőműves bosszú"-jával, és Boross Péter ex titok- és ex belügyminiszter, ex miniszterelnök indítását, akkor megállapítható, hogy szép társaság szállt harcba Patrubány Miklós ellen 2000-ben. És azóta sem nyugodtak bele abba, hogy alulmaradtak. Vajon miért?

Négyen - Csoóri Sándor, Boross Péter, Kövér László, Orbán Viktor - egy - Patrubány Miklós - ellen? De miért?

Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadását Fuksz Sándor és Drábik János társaságában tartotta meg.

 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Csellel és szószegéssel: az Apostoli Magyar Királyság
  2017-06-23 22:13:07, péntek
 
  Trianon-97 - Csellel és szószegéssel: az "Apostoli Magyar Királyság" provokációja Versailles-ban

Futóbolondokkal nem szabad foglalkozni - tanítja egy régi bölcsesség. A csalárd szószegőt, a szélhámost azonban akkor sem szabad futni hagyni, ha parancsot teljesít. ,,Magyar Apostoli Királyság", ,,Koronatanács", ,,külügyminiszter" - ezek a képződmények hatalmas diverzióval zavarták meg Trianon 97. évfordulóját. Jutott akciójukból Csíksomlyóra, Budapesten a Hősök terére, és Versailles-ba is, a Trianon-ellenes összmagyar megmozdulásra, a HUN TV széleskörű támogatásával. Nem kevesebbet hirdettek ki, minthogy egy államközi politikai konferencia, amelyet idén, 2017. március 3-4-én Fehérvárcsurgón, Magyarország jelenlegi párizsi nagykövetének, Károlyi Györgynek kastélyában tartottak meg, a nagykövet feleségének védnöksége mellett, megállapította volna, és kimondta volna, hogy mind az első világháborút lezáró trianoni béke (1920. június 4.), mind a második világháborút lezáró párizsi béke (1947. február 10.) semmis! Ennek következtében a világ magyarságának Trianon napján nem gyászolnia, hanem ünnepelnie kell, hiszen új magyar kezdet van - hirdették!!!??? A megannyi helyszínen és az interneten világgá kürtölt üzenetből egyetlen részlet maradt ki, mégpedig az, hogy azon a bizonyos fehérvárcsurgói felülvizsgálati konferencián egyetlen állam képviseltette magát: a ,,Magyar Apostoli Királyság", annak ,,Koronatanácsa" és ,,külügyminisztere". És terjesztették Trianon-napi üzenetüket minden eszközzel, ha kell csellel és szószegéssel, miként az Versailles-ban történt. Az ottani esetről Bottyán Zoltán, az MVSZ elnökhelyettese, a Versailles-i megmozdulás politikai felelőse tájékoztatott.
Valótlan hírt terjeszt az ,,Apostoli Magyar Királyság Koronatanácsa" - Bottyán Zoltán cáfolata

Az ,,Apostoli Magyar Királyság Koronatanácsa" és személy szerint Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" hamis hír terjesztéséhez adja nevét több internetes csatornán.

Eszerint a Magyarok Világszövetsége Versailles-i össznemzeti megmozdulásán a szervezet elnökhelyettese - bár előzetesen engedélyezte, mégis - megpróbálta megakadályozni az ,,igen diplomatikusan és mondhatni hősiesen" fellépő Ludányi-Horváth Attilát, az ,,Apostoli Magyar Királyság külügyminiszterét", az ,,Apostoli Magyar Királyság Koronatanácsa" határozata szerinti üzenet felolvasásában.
Ehhez képest a történet a valóságban a következőképpen játszódott le:
Június 4-én a Magyarok Világszövetsége hagyományos Trianon-ellenes megmozdulására Párizsból Versailles-ba tartó autóbuszon - nem sokkal a megérkezés előtt - Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" megkereste a megmozdulás politikai felelősét, Bottyán Zoltánt, az MVSZ elnökhelyettesét, hogy engedélyezze, hogy az ,,Apostoli Magyar Királyság Koronatanácsának" határozata értelmében a ,,Koronatanács" üzenetét felolvassa.
A kérést Bottyán Zoltán több tanú előtt határozottan elutasította. Ezt azzal indokolta, hogy sem Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter", sem a ,,Koronatanács" nem tartotta szükségesnek előzetesen összehangolni elképzelését a Magyarok Világszövetségével. Akik így gondolkoznak, lépjenek fel saját szervezésű rendezvényükön.
Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" többször is megismételte, hogy a döntést tiszteletben tartja.
Ennek ellenére a világszövetségi program végén, a Szózat elhangzása után Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" szavát megszegve a megmozdulás szónoki terére lépett, és - miközben a rendezők a kellékek számbavételével voltak elfoglalva - a rendezvény mikrofonját használva a tüntető vonulásra készülőkhöz fordulva olvasni kezdte ,,az üzenetet".
Akcióját tudtunkon kívül videóra vette, jóllehet ebbéli szándékát egyáltalán szóba se hozta.
Ráadásul Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" ezt is hazugsággal érte el. Az egyik résztvevő, Erős Erzsébet írja a világhálón válaszul Kincsesné Salca Mária villámlevelére:
,,Kedves Kincsesné Marika! Ludányi úr mellettem állt a megemlékezésen és azt mondta, hogy engedélyt kapott a felszólalásra és, ha ő beszél, vigyázzak a kamerájára ill. kezeljem azt. Én őt nem is ismertem /.../valóban visszatetsző volt /.../"

A tüntető menet a Trianon Palace-nál az Országos Trianon Társaság és a Magyarok Világszövetsége közös felhívásának ismételt felolvasásával ért véget. A nagy figyelmet és rokonszenvet keltő megmozdulás végén Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" ismét odalépett Bottyán Zoltánhoz, a megmozdulás vezetőjéhez mondván, idővel meg fogja érteni, hogy ő parancsot teljesített, ezért nem tehetett másként. Idézzük a ,,külügyminisztert": ,,Ahogy a katonaságnál mondják a parancsmegtagadás csak megb... a parancsot és szaporítja" - mondta keresetlenül közvetlen szavakkal Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter". S még hozzátette: ,,Majd valamikor egy pohár bor mellett megbeszéljük".

A ,,Koronatanács" Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter" cinkosságával közzétett valótlan híresztelését a Magyarok Világszövetsége több szem- és fültanúval együtt cáfolja, és terjesztéséért elvárja mind a ,,Koronatanács", mind Ludányi-Horváth Attila ,,külügyminiszter", mind valamennyi érintett hírforrás bocsánatkérését. Egyben követeljük, hogy a tárgyban biztosítsanak a Magyarok Világszövetségének lehetőséget az igazság azonos médiafelületen való bemutatására.

Addig is kérdés marad, születhetne-e egyáltalán ,,Apostoli Magyar Királyság" ilyen ,,Koronatanács"-csal? És ha igen, milyen?
És kinek a parancsát teljesítette Versailles-ban az ,,Apostoli Magyar Királyság külügyminisztere"?


MVSZ Sajtószolgálat
9279/170618Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Kövér László: Proletár őszinteséggel megmondom...
  2017-06-19 22:16:39, hétfő
 
  Patrubány Miklós, Drábik János és Fuksz Sándor tegnapi nemzetpolitikai előadása során kiderült, hogy mikor kezdődött Kövér László és Orbán Viktor ,,barátkozása" a Magyarok Világszövetségével, pontosabban Patrubány Miklóssal. A leleplező vallomás Kövér Lászlónak egy lakossági fórumán hangzott el 2010. november 11-én, a Szombathely melletti Gencsapátiban, amikor a 2/3-os FIDESZ-KDNP többségű Országgyűlés elnökét meghívták egy lakossági fórumra, és ahol elhangzott az a kérdés, hogy miért bojkottálja a kormány a Magyarok Világszövetségét? Kövér László "proletár őszinteséggel" válaszolt...

Videó: Kövér László házelnök megnyilvánulása a Magyarok Világszövetségéről

Link

Az MVSZ, a Magyarok Világszövetségének a bojkottja

Nem az volt a probléma - félreértések elkerülése végett -, hogy nem Orbán Viktor személyes jelöltje, Boross Péter nyerte el az elnöki széket, hanem azért beszéltük rá, beszélte rá a miniszterelnök úr, az akkori meg a mostani Boross Pétert, a másik volt miniszterelnököt arra, hogy induljon el annyi idős fejjel - már akkor sem volt éppenséggel fiatal, meg volt miniszterelnökként, ami azért presztizs szempontjából, ha vereséget szenved, mint ahogy az megtörtént, mégiscsak kockázatos vállalkozás volt -, hogy induljon el a Magyarok Világszövetségének elnöki székéért, mert mindenáron meg akartuk akadályozni, hogy Patrubány Miklós legyen az elnök, na most egyenesen, proletár őszinteséggel megmondom...


Következésképp: Orbán Viktor és Kövér László nem azért kezdett tizenhét évvel ezelőtt "barátkozni" Patrubány Miklóssal, mert Ő a Magyarok Világszövetségének elnöki minőségében valami kifogásolnivalót követett volna el, hanem eleve összeszövetkeztek ellene, hogy megakadályozzák MVSZ elnökké történő megválasztását. Furcsa és szomorú látlelete ez a magyarországi demokráciának és jogállamiságnak, amikor az épp hatalmon levő miniszterelnök összefog a vezető kormánypárt elnökével, aki egyben a titkosszolgálatok feje, és azért, hogy tevőlegesen beavatkozzanak egy pártoktól és kormányoktól független civil szervezet tisztújításába, a legnagyobb magyar nemzeti szervezet, a Magyarok Világszövetsége életébe...


MVSZ Sajtószolgálat

9276/170616

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
A Trianon Társaság és a Magyarok Világszövetségének közös
  2017-06-01 06:03:57, csütörtök
 
  A Trianon Társaság és a Magyarok Világszövetségének közös felhívása - szórólapok és plakátok

Trianon közelgő 97. évfordulóján az Országos Trianon Társaság és a Magyarok Világszövetsége közös felhívással fordul a világ magyarságához. A felhívás közös cselekvésre szólítja a világ magyarjait a trianoni békediktátum semmisségének kimondatásáért.

A két szervezet kéri, hogy a Drábik János és Patrubány Miklós jegyezte közös felhívást június 4-én, minden Trianon-ellenes megmozduláson olvassák fel, és a felhívást tartalmazó szórólapot osszák ki a résztvevőknek.

Trianon-97 plakátok és a felhívást tartalmazó szórólapok az MVSZ székházának portáján átvehetők.

Vesszen Trianon!

Igazságot Magyarországnak! Igazságot Európának!
MVSZ Sajtószolgálat

9265/170531


Forrás: Link


Magyar az, akinek fáj Trianon! - Tégy Trianon ellen!

Csaláson és hazugságon alapuló, rabló béke - "uzsorás béke, gyilkosok és mészárosok békéje"

Tudod-e még Magyar Testvér ma, három évvel századik évfordulója előtt, hogy mi volt Trianon?

Az első világháborút lezáró, Párizs mellett, Versailles-ban, a Nagy-Trianon palotában 1920. június 4-én aláírt békeparancs volt, egy csaláson és hazugságon alapuló, rabló béke - "uzsorás béke, gyilkosok és mészárosok békéje". Országunkat és nemzetünket ízeire szakító nemzetgyilkossági kísérlet volt!

Halld, mit mondtak a győztesek!

Lloyd George, angol miniszterelnök, 1929. október 7-én: "Az egész dokumentáció, melyet szövetségeseink a béketárgyaláson rendelkezésünkre bocsátottak, csaló és hazug volt."

Francesco Nitti, olasz miniszterelnök, 1924-ben: ,,Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget... Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek.."

Vladimir Iljics Lenin: ,,Rájuk erőszakolták a békét, de ez a béke uzsorás béke, gyilkosok és mészárosok békéje... hallatlan béke, rabló béke...ez nem béke, ezek olyan feltételek, amelyeket útonállók késsel a kezükben diktálnak a védtelen áldozatoknak."

Herbert Henry Asquith, aki 8 évig volt angol miniszterelnök, 1925-ben: ,,Ez a béke nem államférfiak munkája, hanem súlyos és végzetes tévedések eredménye.

"Artur Neville Chamberlain, angol miniszterelnök: ,,A trianoni szerződés eredménye Európában nem béke, hanem az új háborútól való félelem."

Stanley Baldwin, angol miniszterelnök: ,,Európa békéje a trianoni békeszerződés napján szűnt meg."

André Tardieu, háromszoros francia miniszterelnök, a La paix című köny­vében: ,,Azért nem lehetett a magyaroktól elszakított Felvidéken népszavazást tartani, mert akkor nem jött volna létre Csehszlovákia a lakosság ellenszavazata következtében."

Tomás Garrigue Masaryk, az addig sosem volt Csehszlovákia első elnöke: ,,Választanunk kellett Csehszlovákia megteremtése vagy a népszavazás között.

"Andrej Hlinka páter, a legnagyobb szlovák párt, a Szlovák Néppárt vezetője 1925. június 4-én, Trianon 5. évfordulóján: ,,Mindannyiunk lelkében lobogjon a magyar haza emléke, mert ezer esztendős magyar uralom alatt nem szenvedtünk annyit, mint a cseh uralom hat éve alatt."

Hol van ma Felvidék, hol Erdély és Délvidék?! Hát Kárpátalja, és az Őrség?

,,Amit erő vagy hatalom elvesz, azt idő és szerencse visszaadhatják. De amiről a nemzet önként lemondott, annak visszaszerzése kétséges" - vallotta Deák Ferenc, a Haza bölcse. Most rajtunk a sor, hogy megmutassuk: Ebbe a galádságba magyar ember nem nyugodhat bele!

Október 15-én, a Bocskai István fejedelem vezette győztes szabadságharc évfordulóján aláírásgyűjtésbe kezdünk és keresünk kétmillió magyar embert, aki nem csak megszenvedi Trianont, hanem kész tenni is ellene. Aláírásunkkal kérjük a magyar kormányt, hogy forduljon nemzetközi szervezetekhez,

és kérje a trianoni gyalázatos béke semmisségének döntőbíróság általi kimondását.

Tégy Te is Trianon ellen! Légy Te is aláíró és aláírásgyűjtő, ha fáj Neked Trianon!

Emlékezz Lord Viscount Rothermere-re, a kétmillió példányban megjelenő Daily Mail kiadójára és főszerkesztőjére, akinek emlékét Budapesten a Szabó Ervin könyvtár előtti, nevét viselő kút őrzi, aki 1927. június 21-én, Hungary's Place in the Sun című cikkében így vallott: ,,Két fiam esett el a háborúban. Nemes eszmékért áldozták az életüket és nem azért, hogy e dicső nemzettel ilyen igazságtalanul elbánjanak. Addig nem lesz nyugalom Európában, amíg revízió alá nem veszik a galád és ostoba trianoni szerződést."


Mint annyiszor történelmében, a migránsözönnel saját Trianonjába rohanó Európát most is

csak Magyarország mentheti meg. De ahhoz előbb, Európának jóvá kell tennie Trianont!


Igazságot Magyarországnak! Igazságot Európának!


Drábik János,
az Országos Trianon Társaság nevében

Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetsége nevében


Budapest-Versailles, 2017. június 4-én

 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
v. Gorka Pál és fia Sebestyén, Horthy Miklós, az Igazság és
  2017-05-27 21:19:01, szombat
 
  v. Gorka Pál és fia Sebestyén, Horthy Miklós, az Igazság és a Magyarság védelmében

v. Gorka Pál a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagja volt az 1992-es újjászerveződést követő években. v. Gorka Pál és fia, v. Dr. Gorka Sebestyén, valamint Horthy Miklós kormányzó, az Igazság és a Magyarság védelmében továbbítjuk v. Julius Gy. Bogár írását.

A MAGYARSÁG és a KOMMUNISTA MÉTELY

,,A legázolt, bilincsbe vert Magyarország többet tett a szabadságért és az igazságért, mint bármelyik nép a világon. Ahhoz, hogy ezt a történelmi leckét megértse a fülét betömő, szemét eltakaró nyugati társadalom, sok magyar vérnek kellett elhullnia, - s ez a vérfolyam most már alvad az emlékezetben. A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk, - érte a magyar harcosok életüket adták, - és soha, sehol, még közvetve sem igazoljuk a gyilkosokat." (Nobel-díjas Albert Camus)

"Én úgy látom, hogy Árpád feledése - a magyar halál." (Badiny Jós Ferenc: Az Istenes Honfoglalók, Ősi Gyökér 1986.)

Ezeréves szolgaságunk utolsó, sovány bére: a "művelt nyugat" kegyelemdöfése. Ébredjünk rá végre, hogy: a közénk furakodott, magyarul beszélő idegenek el akarják velünk feledtetni Árpád dicsőségét és szent hagyatékát, mert ők nagyon jól tudják, hogy a Magyarság karizmájának ereje legyőzhetetlen egységbe tömöríti a Nemzetet. A Szent Hagyományok feledése, sárba tiprása viszont annak a népnek önmaga felett kimondott halálos ítélete, amelyik hagyományaival ezt teszi, hiszen akinek nincs gyökere - annak jövője sincs. Hát válasszatok Magyar Testvérek!

A Feltámadás Fénye és a halál ítélete áll előtettek. Amit megragadtok és magatokévá tesztek - az lesz a Tiétek. Én nem vagyok jós, de úgy látom, hogy vitéz nagybányai Horthy Miklós feledése - a magyar halál. Ébredjünk végre rá, hogy: a közénk furakodott, magyarul beszélő idegenek akarják velünk elfeledtetni Horthy Miklós dicsőségét, és hagyatékát, hogy becstelen tetteiket, az ország kirablását palástolják. Elfeledtetni az Istenbe vetett hitet, a haza-, a felebaráti szeretetet, a szent hagyományokat, melyek a csonka hazában naggyá tették a magyar népet. A kommunisták elhazudták a történelmünket, kiölték a magyarságból a magyarságot. A kommunista métely elhomályosította az ifjúság elméjét, nem tudják az igaz történelmet. A jelenlegi generációnak nincs gyökere, s nincs jövője. Ezen változtatni kell, hogy a magyar népnek legyen jövője!

Árpád fejedelem a Kárpát-medencét választotta, abban a reményben, hogy ott békében, boldogan élhet a magyar nép. Tudjuk, hogy a remény nem valósult meg. 1241-ben jött a ,,tatárjárás", - a mongol horda a magyarság 50%-át elpusztította. Erről Rogerius, váradi kanonok így emlékezett meg: ,,Ebben az évben Magyarországot, mely háromszázötven éven át fennállott, a tatárok hada elpusztította."

Még fel sem épült az ország a romjaiból, amikor 1365-ben a törökökkel kezdődött el a háború, amely az 1699-es karlócai békével fejeződött be. A törökök elfoglalták az ország több mint 2/3-át. Mikor a törökök Bécset ostromolták, az osztrák, német és lengyel csapatok oly nagy veszteséget okoztak a törököknek, hogy elmenekültek Magyarország területéről is. Sajnos, az ország nem lett szabad, - a Habsburgok uralma alá került. Voltak próbálkozások megszabadulni a Habsburg uralomtól, (Bocskai szabadságharca, Wesselényi-összeesküvés, Thököly-felkelés) de eredménytelenül.

Csak a Rákóczi-szabadságharcot (1703-1711) követő egyezményekben sikerült biztosítani a magyar rendi jogok helyreállítását. Ez nem elégítette ki a magyarságot. 1830-ban gróf Széchenyi István megírta, hogy Magyarországon fontos változásokra van szükség. Kossuth Lajos, Wesselényi Miklós, Deák Ferenc, Batthyány Lajos felsorakoztak Széchenyihez. 1848. március 13-án Bécsben kitört a forradalom, aminek hírére március 15-én Pesten is kitört a forradalom. Megalakult a Batthyány-kormány. Bécsben leverték a forradalmat.

Bár a magyar forradalom győzött, az osztrák császárság vissza akarta kényszeríteni a magyarokat a forradalom előtti helyzetbe, s elindította csapatait Magyarországra. A magyar csapatok több csatában megverték az osztrákokat, de Ferenc József császár 1849. május 1-én az orosz cárhoz fordult segítségért, aki 200 ezer katonát küldött a gyéren felszerelt, részben önkéntes magyar katonák leverésére, akik 1849. augusztus 13-án Világosnál letették a fegyvert.

1867-ben megtörtént a kiegyezés, megalakult az Osztrák-Magyar Monarchia, aminek következménye az I. világháborúban kényszerített részvétel lett. A rövidnek képzelt háború 4 évig tartott, melynek Amerika beavatkozása és a bolsevista forradalom vetett véget.

1918. március 3-án aláírták a breszt-litovszki békét. Ezzel a keleti front megszűnt. A magyar csapatok a németek segítségével kiverték Erdélyből a román csapatokat, és 1917. december 6-án elfoglalták Bukarestet. 1918. május 7-én aláírták a bukaresti békét.

A háborúban a Monarchia gazdasága kimerült, Magyarországon a lakosság életszínvonala mélypontra zuhant. A nép követelte a kilépést a háborúból és a Monarchiából, és az általános-titkos választójogot. Ennek érdekében alakult a Választójogi Blokk, melyet a Polgári Radikális Párt, a Polgári Demokrata Párt és az SZDP fogott össze.

Tisza István 1918. október 17-én elismerte, hogy a Monarchia elvesztette a háborút, de a Választójogi Blokk követeléseit nem teljesítette. 1918. október 24-én a Választójogi Blokk ellenkormányt alakított Nemzeti Tanács néven, és felszólították IV. Károlyt, hogy a Nemzeti Tanácsot hivatalos kormánnyá nyilvánítsa. Az uralkodó vonakodott teljesíteni Károlyiék követeléseit, és október 26-án teljhatalmú magyarországi helytartót nevezett ki József főherceg személyében.

Amikor az ország új vezetője nem kezdett tárgyalásokat a Nemzeti Tanáccsal, kitört a forradalom. A forradalomhoz csatlakozott a frontról hazajött katonaság, akik felesküdtek a Nemzeti Tanácsra, elfoglalták Budapest középületeit. Egy fanatikus csoport meggyilkolta Tisza István volt miniszterelnököt. A forradalom pár nap alatt győzelmet aratott, József főherceg Károlyit nevezte ki miniszterelnöknek.

A balkáni antant erők továbbra is támadták az ország déli határszéleit, ennek megszüntetése érdekében Károlyi Belgrádba utazott, ahol megszületett a Belgrádi fegyverszüneti egyezmény 1918. november 13-án.

Linder Béla hadügyminiszter elrendelte a magyar hadsereg leszerelését. 1918. november 2-án elhangzottak híressé vált szavai: ,,Nem kell hadsereg többé! Soha többé katonát nem akarok látni!"

Az ország védtelen maradt a Belgrádi egyezményt megszegő szerb, román és csehszlovák csapatok támadásával szemben. A szerbek Dél-Dunántúlon a Muraközig, a csehek Miskolc, Salgótarján térségéig nyomultak. A románok elfoglalták Budapestet és Észak-Dunántúlt, a Tiszántúl külön román katonai kormányzó irányítása alatt volt. Vagonok százaiban szállították Romániába az új termést, állatállományt, ipari és közlekedési gépeket. A Nemzeti Múzeum aranykincseinek eltulajdonítását a szövetségi katonai misszió tagja, Bandholtz tábornok akadályozta meg.

Közben Károlyi lemondott, és 1919. március 21-én Budapesten szórólapokon tudatták, hogy a kommunisták és a szociáldemokraták átvették a hatalmat. Kun Béla kommunista vezető kikiáltotta a Tanácsköztársaságot.

Megindult az államosítás. Kártérítés nélkül állami tulajdonba vették a 20 főnél nagyobb létszámú üzemeket, gyárakat. Államosították az áruházakat, földbirtokokat, iskolákat, a színházakat, mozikat, könyvtárakat, műkincseket, gyógyszertárakat, lakóházakat, kisiparosok műhelyeit és szerszámait, pénzintézeteket, ipari, bánya- és közlekedési üzemeket. Kisajátították a közép- és nagybirtokokat. A földosztás elmaradása miatt a földre hiába váró földműves-rétegek fokozatosan kiábrándultak a proletárdiktatúrából.

A Tanácsköztársaság csapatai kezdetben sikeres csatákat vívtak, de a román túlerő meghátrálásra kényszerítette őket és 1919. augusztus 4-én ellenállás nélkül bevonult Budapestre. A Tanácskormány augusztus 1-én lemondott és Bécsbe menekült. A szociáldemokrata politikusokból álló Peidl-kormány vette át a vezetést.

Három és fél hónap alatt Magyarországon három hatalmi központ alakult ki: az egyik a megszálló román csapatok, második a budapesti Peidl-kormány, harmadik a Friedrich-kormány. Az utóbbi megindította a forradalmak és a Tanácsköztársaság résztvevőinek felelősségre vonását. Közben 1919. április 12-én Bécsben gróf Bethlen István antibolsevista kormányt szervezett a Tanácsköztársaság megdöntésére. Gróf Károlyi Gyula 1919. május 5-én Szegeden alakított ellenkormányt, ugyancsak a proletár-diktatúra megdöntése céljából. A két csoport hamarosan összehangolta a munkát a közös célok érdekében, de az antant 1919. augusztus 19-én feloszlatta őket.

Ekkor Horthy Miklós, aki a románok által megszállt Kenderes miatt Szegeden tartózkodott, jött Magyarország megmentésére. Megszervezte a Nemzeti Hadsereget, és 1919. november 16-án Horthy Miklós darutollas és Bocskai-sapkás hadserege élén, fehér lovon bevonult Budapestre. Megmentette a Trianonban szétdarabolt, a csehek, románok, szerbek által kifosztott, letarolt csonka, de 1699 óta független Magyarországot. Részletes tájékoztató Horthy Miklósról a következő youtube-on található:

https://www.youtube.com/watch?v=YobXDVaDkak Link

és a

https://www.youtube.com/watch?v=_p74aXQjEeA Link

Lehetetlennek látszott a vasúttól, nyersanyagtól megfosztott, az idegen hordák, majd az istentelen kommunisták által szétzüllesztett csonka országból egy ép országot teremteni, de Horthy Miklós, Isten és az igazi magyarok segítségével megteremtette.

E rövid írásban nincs lehetőség leírni érdemeit, csak azt, hogy a magyar megmaradásért hősiesen küzdők elismeréséül Vitézi Rendet alapított 1920-ban. Ezzel kapcsolatban folytatódik ez az írás.

Horthy tudta, hogy mi a harc, súlyosan megsebesült, de tovább folytatta a harcot. Többek között vitézzé avatták Gorka Pált az I. világháborúban tanúsított hősiességéért. A vitézi cím apáról a legidősebb fiúra száll.

1945-ben az istentelen szovjet hordával jöttek a magyarul beszélő idegenek, szovjet állampolgárok: Rákosi, Münnich, Gerő, Nagy Imre, Kádár János és elvtársaik, akik kiölték a magyarságból a nemzet dicsőségét és szent hagyatékát. 1945-ben betiltották a Vitézi Rendet. A hazájukért harcoló hősöket a kommunisták ellenségnek nevezték, börtönbe tették, megkínozták, halálra gyötörtek, felakasztották.

Ifj. Gorka Pál látta Rákosi és elvtársai terrorját, és az istentelen kommunisták elleni csoporthoz csatlakozott az egyetemen, a szovjet elnyomás elleni küzdelemhez, 1952-ben. Hamarosan elfogták az ÁVH-sok, és hamis vádakkal börtönbe vetették. Két év magánzárka után éveket töltött felváltva kényszermunkával és a kínzókamrában. 1956-ban a forradalom alatt szabadult a börtönből, és látva, hogy a kommunisták folytatják a hatalmat a szovjetekkel, Londonba menekült, - ott elvette rabtársa lányát, és egy fiú gyerekük született, akit magyarnak neveltek. A fiúnak Sebestyén, Lukács nevet adták. Gorka Sebestyén a londoni egyetem filozófiai és teológiai karán szerzett diplomát. A brit hadsereg terrorelhárító részlegének tartalékos tagja volt. 1992-ben szüleivel visszaköltözött Magyarországra, hogy segítsék építeni az országot.

Gorka Sebestyén főelőadóként bekerült az Antall-kormány Honvédelmi Minisztériumába. Később a Zrínyi Miklós Katonai Akadémiához tartozó Stratégiai Védelmi Kutató Intézetben volt tudományos munkatárs. Ezután a Budapesti Corvinus Egyetemen védte meg PhD disszertációját a terrorizmus témakörében. Tagja volt az 1996-ban alapított Magyar Politikai Intézetnek, és a Fidesz szakértője volt biztonságpolitikai kérdésekben. 2003-ban erőteljesen bírálta a Fidesz Amerika-ellenességét. A Fidesz 2006-os választási veresége után a hvg.hu-ra írt cikkében élesen bírálta Orbán Viktor politikáját a párton belüli demokrácia hiánya, USA-ellenessége és oroszbarátsága miatt, - a közéletből távozásra szólította fel.

Gorka Sebestyén Demokratikus Koalíció néven új pártot alapított, de látta, hogy a népet elnyomó, országrabló kommunisták által megfélemlített néppel nem lehet demokráciát csinálni, s megszüntette a próbálkozást. 2008-ban amerikai feleségével az Egyesült Államokba távozott, ahol közösen indították el a Knowledge Group nevű ,,thinktank"-et. Emellett tanított a washingtoni National Defense University-n és részt vett a hadseregen és a titkosszolgálatokon belüli kiképzésben. Nemzetbiztonsági szerkesztőként és rovatvezetőként bekapcsolódott a Breitbart internetes újság munkájába, - ez a portál az ,,alternatív jobboldal" szócsövéből az elnökválasztási kampány idején Donald Trump egyik vezető orgánumává alakult át. Gorka az amerikai média más intézményeiben, tv-csatornákon is aktívan részt vett a kampányban Trump oldalán. Az új elnök beiktatásának napján bocskai-viseletben, vitézi jelvénnyel nyilatkozott az amerikai jobboldali Fox News tv-csatornának. President Donald Trump appointed v. Dr. Sebastian Gorka to be his deputy assistant. Vagyis Trump elnök magához vette tanácsadónak. Erre kitört a háború.

A magyarul beszélő idegenek Lili Bayer-rel az élen elkezdték a támadást Horthy Miklós, Gorka Sebestyén és a Vitézi Rend ellen. Mint náci, Horthy ölte meg Ábelt, nem Kain, ő felelős a holokausztért, - aki őt követi, el kell tüntetni a föld színéről. A jó náci a halott náci - mondta a söpredék. Lilihez csatlakozott egy pár analfabéta szenátor és rádióbemondók, követelték, hogy Gorkát távolítsák el a Fehér Házból.

Magyarországon nem akadt, aki a magyar Gorka érdekében szólt volna. Orbán Viktor kijelentette, hogy Horthynak le kellett volna mondania, mikor a németek megszállták az országot, - ő nem járul hozzá, hogy szobrot állítsanak Horthynak. Nos, ezzel a bölcsességgel hogyan lehet országot vezetni? De igen is lehet, - mondta egy Fideszes, - itt a bizonyíték, nézd meg, mert Magyarország jobban teljesít:

https://www.youtube.com/watch?v=uWZkUdiThNc Link


Az ifjú kommunisták arra vártak, hogy befagyjon a Duna és azon kiáltsák ki a Tanácsköztársaságot. Közben kiloccsant a kommunista métely, az elbutított nép azt sem tudja, mi a náci, de fújja a kommunista szólamot.

Egy igaz magyarnak nincs szüksége mások védelmére, vitéz Gorka Sebestyén megvédte magát, március 22-én a Fehér Házból kommentálta Trump elnök érkezését Jeruzsálembe.

Lilike és a csahos kétfarkú kutyák elmehetnek Kukutyinba zabot hegyezni

v. Julius Gy. Bogár


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Raffay, Drábik... -– A Trianon Társaság új elnöksége
  2017-05-22 20:52:22, hétfő
 
 Új elnöksége van az Országos Trianon Társaságnak. A 2017. május 14-én, Budapesten megtartott közgyűlés Dr. Raffay Ernő személyében tiszteletbeli elnököt, és Dr. Drábik János személyében régi/új elnököt választott. Sokat ígérő az új elnökség is. A közgyűlés két kiemelt fontosságú határozatot is elfogadott.

Ellenjelölt nélkül és egyhangú szavazattal választotta ismét elnökévé az Országos Trianon Társaság közgyűlése Drábik Jánost. A korábbi elnök, Kiss Dénes halála óta ez a harmadik közgyűlés, amely elnökké választotta az ismert újságírót, politikai szakírót. Az előző két közgyűlés határozatainak átvezetését a bíróság formai okokra hivatkozva elutasította. A szervezők bíznak abban, hogy a harmadik kísérlet sikeres lesz, mert minden szabályt és törvényi előírást gondosan betartottak.

A közgyűlés levezető elnöknek Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét választotta meg, aki maga is a Trianon Társaság tagja, és semmilyen tisztségre nem pályázott.

Az újonnan megválasztott elnökség további hat tagja:

Nyers Csaba szervezési alelnök, Tóth András, a tagozatokért felelős alelnök, Szigeti Sándor politikai alelnők, valamint Piszter Péter, Szomor Ferenc, Zombory István.

Raffay Ernőt távollétében ugyancsak egyhangúlag választották tiszteletbeli elnökké. Ezt követően jelölték Dr. Eva Maria Barki bécsi ügyvédet is, akit ugyancsak megválasztott a közgyűlés, ám ő még nem döntötte el, hogy elfogadja-e a felkínált tisztséget.

A Trianon Társaság közgyűlése elfogadta és magáénak tekinti azt a két határozatot is, amely Trianon megdöntését célozza, és amelyeket előző napon a Magyarok Világszövetségének Küldöttgyűlése fogadott el. E határozatokat részletesen ismertették Patrubány Miklós másnap megtartott nemzetpolitikai előadása keretében, amelynek Drábik János és Bottyán Zoltán volt vendége, és amelynek teljes felvétele megtekinthető a világhálón, ide kattintva. Link


MVSZ Sajtószolgálat

9261/170522


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
     1/24 oldal   Bejegyzések száma: 231 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 1024 db bejegyzés
Összes: 22472 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 590
  • e Hét: 20957
  • e Hónap: 152220
  • e Év: 1410398
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.