Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Magyar Anya
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/30 oldal   Bejegyzések száma: 296 
Világ-panoráma: Kitörés
  2017-02-11 23:21:34, szombat
 
  Emlékezzünk Szaniszló Ferenc alapos összefoglalóira, tanításaira, helytállására.
Sajnos nem láthatjuk már hetente kétszer tartalmas adásait, de a szívünkben örökre
megmarad Ö, aki bátor kiállásával példát mutatott a magyar nemzetnek.
Ameddig még tehetjük töltsük le és mentsük el adásait, mert közkincs és oktató
jellegű Szaniszló Ferenc minden egyes adása.Világ-Panoráma // 2015-02-16- A kitörésről


Link

A kitörésre emlékezünk, és okulunk a múltból. A kitörés útvonalait végigjárva tisztelegtek a bolsevizmust feltartóztató hősök emléke előtt. Hét évtizeddel ezelőtt magyar honvédek, német katonák tízezrei igyekeztek áttörni a szovjet ostromgyűrűt, de csak kevesen érték át rajta. Ha magyarok, németek, oroszok összefognak, s együtt vonulnak a Nyugat ellen, amely két világháborúban is egymásra uszította, ugrasztotta őket, s elpusztította hazájukat másként alakul. Ebből okulni kellene most, a harmadik világháború előestéjén. Mert két világháborúban is sikerült a globális háttérhatalom pénzügyi lerakatainak: az USA-nak és Angliának egymásra uszítania, ugrasztania németeket és oroszokat, németeket és franciákat. Ezért is sürög-forog mostanában a német kancellár és a francia elnök Putyinnál.

Az aberrált liberálisok és a liberált baloldaliak ezúttal nem keltettek botrányt a budai kitörés emlékmenetének szombati indulásakor, mint korábban. Ravasz megfontolásból elnézték: mert ugye, a balliberális és jobbliberális hazaárulók szerint nekünk, magyaroknak most Putyint és az oroszokat illene gyűlölnünk, Oroszországot kellene gyaláznunk. Mely ballibet 2010 előtt, mint megvásárolható, magyargyűlölő hazaárulókat sajnos Putyin is támogatott. Bár legalább most a 2002 és 2010 közötti szocialista-liberális kormányzatoknak nyújtott moszkvai támogatás, s a személyes kapcsolatokról az FSZB orosz titkosszolgálat által rögzített leleplező anyagok féken tartják az érintetteket, ezért nem szidhatják tele szájjal, csak fogcsikorgatva Putyint, a ravasz volt KGB-st. No és Snowden is átadott egy s mást Moszkvában a CIA magyarországi gyűjteményéből.

Műsorvezető : Szaniszló Ferenc


2016-02-19 Világ-panoráma - Kitörés 1945-2016 I. rész


Link

A hősök emlékezetére szervezik, rendezik s hajtják végre fegyelmezetten lelkes és bátor emberek minden esztendőben a kitörés hétvégéjén a Kitörés Emlékmenetet, emlékfutást a Budai-várból, a Kapisztrán-tértől a Bécsi-kapun s a Széll Kálmán téren át Szomorig, sötétben, hidegben, sárban, hóban, időjárástól függetlenül. Budapest védőserege mindig a kötelességteljesítés ragyogó példaképe marad az európai nemzetek közössége számára.


2016-02-22 Világ-panoráma - Kitörés 1945-2016 II. rész


Link


Éjszakai műveletek. Az oroszok több mint fél évet veszítettek magyar földön, ahol 1944-­45 folyamán megrekedtek. Több óriási csatára kényszerültek, hatalmas áldozatokkal. Mondhatni, a szovjet határokon kívül Berlinig szinte összesen nem kellett annyit hadakozniuk, mint a Kárpát-medencében. Budapest ostroma óriási szovjet erőket kötött le - rendkívüli erőfeszítésekre és áldozatokra kényszerítve az ostromlókat. Ilyen városharcot sehol sem vívtak - még utóbb Berlinben sem.


2016-02-26 Világ-panoráma - Kitörés 1945-2016 III. rész


Link


,,Pirkadat." Hajtóvadászat, embervadászat folyt. És vér. Perbál minden végében ott álltak az oroszok. Majdnem hogy csak az általuk birtokolt fegyverek pontosságán és a lőszermennyiségen múlt, mennyi kitörővel végeznek. Akit elkaptak, helyben kivégeztek. Örülhetett, akit fogságba hurcolva Szibériába vittek. Az emberi nem legfélelmetesebb hóhérai, az emberiség leghírhedtebb tömeggyilkosai előre le vannak védve, mindenki fölött állók, törvény, szokás, erkölcs rájuk nem vonatkozhat, büntetlenek, büntethetetlenek, eleve levédettek.


2016-02-29 Világ-panoráma- Kitörés 1945-2016 IV. rész


Link


Nincs visszaút. A kitörési zarándoklat anyácsapusztai állomáshelye már a Gerecse előterében van. Aki idáig elért, folyamatos meneteléssel már vagy ötven kilométert tett meg a Budai Vártól - átszelve a Budai-hegyeket és a Zsámbéki-medencét. A kitörésre emlékezve, emlékeztetve. Az emlékmenet hős részt vevői az utolsó kilométereket itt teszik meg. Ha egy nép nincs - mert nem lehet - tisztában valódi múltjával, akkor a jelenét sem értheti, s a jövőjét sem láthatja tisztán.


2016-03-04 Világ-panoráma - Kitörés 1945-2016 V. rész


Link


Budapest ostroma óriási szovjet erőket kötött le - rendkívüli erőfeszítésekre és áldozatokra kényszerítve az ostromlókat. A második világháború lényegében egy hatalmas átverés volt (mint az első is), ahol legfelsőbb szinten az összes oldal szálait egy sötét erő igyekezett mozgatni. A globális pénzügyi hatalom cselszövése.A Világ-Panoráma még megnézhető adásai az Echo Tv oldalán:


Link 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Érdemes ezt a két előadást újból megnézni
  2016-10-25 21:51:32, kedd
 
  Szaniszló Ferenc: A migránsválságról tabuk nélkül


Link


Volner János - Szaniszló Adrienn: Aktuális kérdések és válaszok a Jobbiktól


Link

Szaniszló Adrienn meghívására a 4. választókerület vendége volt Volner János, a Jobbik alelnöke. A legaktuálisabb témák kerültek terítékre, úgy mint az illegális bevándorlás vagy a korrupció.
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-panoráma: Miért árulták el ’56-ban Magyarországo
  2016-10-22 22:31:44, szombat
 
  Világ-panoráma: Miért árulták el '56-ban Magyarországot?


Link


,,A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk azt, amiért a magyar harcosok életüket adták. És soha, és sehol - még közvetve sem - igazoljuk a gyilkosokat" - írta Albert Camus. Európa elárulta Magyarországot, s most is ezt teszi. A liberált, demokrált Európai Unió mindig és mindenütt, közvetlenül igazolja a gyilkosokat, elárulva mindazt, amiért 1956 hősei, vértanúi életüket adták, Európa szabadságát. S, hogy miként jön össze az olasz Lazio labdarúgóklub és az '56-os forradalom? Kiderül a Világ-panorámából.


UGYE MENNYIRE HIÁNYZIK????? Szaniszló Ferenc örökre megmarad a magyar nemzet emlékezetében. Remélem hamarosan hallani fogunk Róla.
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Szaniszló Ferenc 3 régebbi előadása a migránsválságról
  2016-10-01 23:57:29, szombat
 
  Példaképünk, Szaniszló Ferenc is a "NEM" szavazatra buzdítana.
Nagyon hiányzik! Nélküle nincs semmi varázsa az Echo Tv-nek!

Három régebbi előadásában a migráns kérdésről beszél.Szaniszló Ferenc: A migránsválságról tabuk nélkül


Link


Beszélgetőtársa Mirkóczki Ádám, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagja.Szaniszló Ferenc migránsválság tabuk nélkül Kisújszálláson


Link


Szaniszló Ferenc Kisújszálláson tartott előadást a migránsválságról tabuk nélkül.


Szaniszló Ferenc Jászberényben


Link


2016. március 18-án, pénteken este Szaniszló Ferenc, az Echo TV külpolitikai műsora, a Világ-Panoráma felelős szerkesztő-műsorvezetője volt a jászberényi Jobbik vendége. Előadásának címe: A MIGRÁNSVÁLSÁGRÓL - TABUK NÉLKÜL.
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-Panoráma, az egyetlen hiteles politikai műsor
  2016-06-28 23:07:55, kedd
 
  Június 30.-ával - közös megegyezéssel - Szaniszló Ferenc és az Echo Televízió szerződést bontott.

Köszönjük Szaniszló Ferencnek, hogy lámpást tartott nekünk ebben a sötétségben amiben élünk, és feltárta számunkra az igazságot. Tanításai örökre megmaradnak, és nem lehet Őt elhallgattatni soha! Bízom abban, hogy nemsokára látni és hallani fogjuk Őt!

AMEDDIG TEHETJÜK, NÉZZÜK MEG A VILÁG-PANORÁMA ADÁSAIT A YOUTUBE CSATORNÁN, ÉS MENTSÜK EL AZ UTÓKORNAK! Példaképünk marad Ő örökre.

Nagyon hiányzik!!!!


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége a YouTube-on:


Link


Link


 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-Panoráma, az egyetlen hiteles politikai műsor
  2016-06-08 21:36:32, szerda
 
  Június 30-ával - közös megegyezéssel - Szaniszló Ferenc és az Echo Televízió szerződést bontott.

Imádkozzunk, hogy mielőbb találjon vissza hozzánk Szaniszló Ferenc valamilyen médiában, mert nagy veszteség érte a magyarságot, hiánya pótolhatatlan! Nagy hálával tartozunk Neki tanításaiért, helytállásáért, bátor kiállásáért. Jó újságíró sok van, de önfeláldozó, igaz ember KEVÉS!

Köszönjük meg Szaniszló Ferencnek, hogy lámpást tartott nekünk ebben a sötétségben amiben élünk, és feltárta számunkra az igazságot. Tanításai örökre megmaradnak, és nem lehet Őt elhallgattatni soha!


A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) oldalán olvashatnak néhány idézetet Tőle:


Link


Világ-panoráma: idézetek Szaniszló Ferenctől

"Most emlékezünk meg uniós csatlakozásunk egy évtizedéről. Azzal áltatnak minket, hogy mi csak nyertünk az Unióval, hogy kevesebbet fizetünk be, mint amennyit kapunk. Igen ám, de cserébe a csatlakozásért hagytuk, hogy a szemünk láttára megfosszanak minket nemzetgazdaságunktól, nemzeti önállóságunktól, nemzeti bankunktól, nemzeti sikerágazatainktól. Rosszabb ez, mint a KGST volt. Mert akkor, még a szovjetek által megszálltan is, legalább sokkal jobban éltünk megszállóinknál. Igaz, a Nyugathoz képest kevesebbet kerestünk, de legalább a megélhetés sem volt olyan drága. Azonban az Unióban csak az árak egyenlítődnek ki - a bérek sosem. Mert nem ez a cél. A haszonszerzés szempontjából az olcsó, de jól képzett és igényes magyar, s más keleti rabszolga a fontos. És a magyar és más keleti felvásárló és hitelpiac.

Most gyarmati sorban tengődünk, és az a jövő, hogy a rabszolga elmegy majd a gyarmatosító országába. Mint az arabok, az indiaiak Nyugat-Európába. Hasonló árak, megélhetési költségek és a nyugatiakhoz képest magasabb adók mellett a töredékét keressük ugyanazért a munkáért, színvonalért, mennyiségért, mint egy szintén uniós bajor vagy luxemburgi dolgozó. Az Unió gondoskodik a tyúkok és a disznók életfeltételeiről, ám föl sem merül, hogy az Unió területén ugyanazért a munkáért, teljesítményért egyforma, vagy legalább hasonló bért fizessenek."

__________________________

"Félni csak...kinek is lehet? Mit is tett a "művelt" Nyugat az elmúlt ezer évben. Nem a magyaroknak kell félniük. Mi nem vagyunk antiszemiták, fasiszták és nem kell rettegni tőlünk. Amíg a török ellen harcoltunk, addig ő a Nyugat gyarmatosított. Félni nem a mellérendelő gondolkodású népektől kellene.

Hamar kiderül, hogy félni leginkább nekünk lenne okunk. Például már ezer évvel ezelőtt se mi akartuk Európát a saját vallásunkra téríteni, és nem mészároltuk le azokat, akik nem vették fel vallásunkat.

Félni azoktól kell, akik rendre megtámadnak másokat, és nem tartanak be nemzetközi határozatokat. És ezek nem mi vagyunk. Fel kell hát tenni a kérdést: vajon mi a célja bűnösségünk állandó hangoztatásának?"

___________________________________

"Mi előbb voltunk egy istenhívők, és Jézus-hívők, mint azok, akik istentagadóként és Jézus tanainak kiforgatóiként minket ábrázoltak s még ma is ábrázolnak vad nomád törzsnek, műveletlen pusztai népnek, pogánynak. Másfél évezrede ezt teszi Krisztus tanításának megszégyenítője: a nyugat. Én büszkén vállalom pogányságomat. Merthogy maga a pogány szó latin eredetije vidéki, falusi embert jelent. S a magyarság gyökerei a földből erednek - nem véletlenül tették tönkre a gonoszok, ellenségeink a magyar vidéket, változtatták életképtelenné a magyar falvakat, verték szét a magyar családokat, közösségeket. S vennék most el maradék hazánkat, földünket is. Ha nem vigyázunk, földönfutók leszünk a saját hazánkban. Amíg még a sajátunk."

_________________________

"Az oroszok szakítottak Jaltával, és visszafoglalták Jaltát. Két világháborúban megmentették a Nyugatot - Keletről. Azonban most, a harmadik világháború küszöbén az oroszok immár önmaguk urai, nem pedig a Wall Street és a City ágyútöltelékei. Az oroszok úgy érzik, eleget bűnhődtek, eleget fizettek, eleget tűrtek, alázkodtak meg. Most eljött a pillanat, amidőn győzelemmel megvívhatják nemzeti felszabadító háborújukat. Ha háborúzniuk kell.

Washington a harmadik világháborúban cserbenhagyná Nyugat-Európát, az Európai Uniót. Már most cserbenhagyta.

A széteső Ukrajna láttán elgondolkodhatunk: mikor áldoz be minket gazdánk, a globális háttérhatalom? Mint tette a két világháborúban, mint tette 1945-ben éppen a krími Jaltában. Nem jobb-e ezt megelőzni? Jobbról! Egy kis nemzet, egy legyöngített kis állam addig építse ki jó kapcsolatait a közös érdekek mentén egy nagyhatalommal, amíg az nem éri el a határait."

____________________________________

"Furcsa módon az új kijevi vezetés ellenzi, hogy kivizsgálják: valójában ki is lőtt a tömegbe a Majdanon? Ki követte el a szokatlanul véres orvlövészetet? Mely népirtás végül kiprovokálta a kormányváltást, a törvényes elnök elűzését, a nyugat barát és orosz ellenes hatalom győzelmét. Noha a negyven egynéhány milliós Ukrán középhatalomnak mindössze tíz-húsz ezer lakosa vett részt a majdani tüntetéseken.

És itt jön be a képbe a Gládió. Ezt a titkos terrorszervezetet annak idején, még 1950-ben az USA és a nyugat azért hozta létre, hogy ha a Szovjetunió megtámadná és megszállná Nyugat-Európát, vagy annak egy részét, a szovjetek megszállta nyugati államokban a Gládió gerilla háborút folytatna, szervezné az ellenállást és terrormerényletekkel gyöngítené az ellenséget: az oroszokat, és azok kiszolgálóit. Ám a Gládió, ez a NATO keretein belül a legteljesebb titokban működő, jól kiképzett s felfegyverzett ügynökökből álló haderő végül nemtelen ügy kiszolgálójává züllött: mivel a szovjetek nem szállták meg Nyugat-Európát, majd szét is hullott, a feleslegessé vált titkos különítmény a globális pénzügyi háttérhatalom zsoldosseregévé szerződött, és a szervezett magánhatalom gazdasági, pénzügyi, politikai érdekeiben vett részt az elmúlt évtizedekben puccsok, merényletek, politikai gyilkosságok, belső rendbontásokat és hatalomváltásokat kiprovokáló tömeggyilkosságok végrehajtásában."

- És így tovább!
A Világ-Panoráma eddigi adásait még megnézhetjük az alábbi linken :


Link


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége a YouTube-on:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-Panoráma, az egyetlen hiteles politikai műsor
  2016-06-06 21:41:00, hétfő
 
  Cey-Bert Róbert írja Facebook oldalán :

A neoliberális sajtó gúnyolódva, szinte ujjongva számol be arról, hogy felmondtak Szaniszló Ferencnek az Echo Tv-nél. Az igazság az, hogy Feri jelenleg is alkalmazásban áll a csatornánál, és folynak vele a tárgyalások a jövőről. Az ügy kapcsán érdekes a liberáltak hozzáállása, jönnek a Szaniszló-féle összeesküvés-elméletekkel, van egy kis gúnyolódás a hun rokonság kapcsán stb. De a hazaszeretetről, amit Feri képvisel, egy szó sem esik, mert nyilván a hazaszeretet az ő fogalomtárukban szitokszó (náci, fasiszta stb.) Addig is, amíg kiderül, mi lesz a műsorvezető és a Világ-panoráma sorsa, álljon itt egy részlet egy korábbi Világ-panorámából. E részletből az is kiderül, miért is lelki végvár a Világ-panoráma. Ezt a 4 percet valóban érdemes figyelmesen hallgatni.

A hazaszeretet eredeti magyar virtus, nem nácizmus! -


Videó : A hazaszeretet eredeti magyar virtus, nem nácizmus! - Echo Tv


Link

Részlet az Echo Tv Világ-panoráma című műsorából. Cey-Bert Róbert Gyula Kelet-kutató felhívta rá a figyelmet: azt mondják a balliberális történészek, hogy a hazaszeretetet a XIX. századi romantikus reformkorban került be a magyar közgondolkodásba, de ez nem igaz. Már a 907. évi pozsonyi csatában is a magyar hadak a szeretett Kárpát-medencei otthonukat védték, sőt a török uralom alatt azok a külföldi szerzők, akik Magyarországon jártak azt írták: a hazaszeretet egy eredeti magyar virtus. Sajnos napjainkban a hazaszeretet kiveszett a közgondolkodásból, ha valaki mégis ezt hangoztatja, akkor őt egyből nácinak, fasisztának, nyilasnak, antiszemitának, szélsőségesnek titulálják. A teljes adás a linken megtekinthető:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-Panoráma, az egyetlen hiteles politikai műsor
  2016-06-04 10:42:54, szombat
 
  Világ-Panoráma 2016-06- 03


Link


Vörösmarty 1847-ben még a Duna eltérítését, elrekesztését, a szlovák vízlépcsőt és a szerb-román vaskapui Dunarekesztést is megjósolta: ,,És volna szép Dunád - de berekedt. Végén egy jó barát hurkot vetett." Szlovákia a jó barátunk, uniós és NATO és visegrádi tagtársunk, cellatársunk. Azt csinál velünk, amit akar, mint Szerbia és Románia. Mert euróantant kedvenc. Ezért nincs már magyar kérdés, ezért hasonlott meg és foszlott szét a felvidéki magyarság, ezért éghet le Krasznahorka büszke vára, s ezért szlovák uralkodó második Frantyisek Rákóczi.

Műsorvezető : Szaniszló Ferenc

A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége :


Link


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége a YouTube-on:


Link


Kedves Barátaim, Látogatóim!

Szomorúan értesültünk arról, hogy legnagyobb gyásznapunk közeledtével menesztették a magyarság egyetlen igaz szószólóját, Szaniszló Ferencet az Echo Tv-től. Az előre készített adásait még megnézhetjük a fent megadott linkeken.

Íme, a hírek:


FELMONDTAK SZANISZLÓ FERENCNEK, A VILÁG-PANORÁMA FŐSZERKESZTŐJÉNEK

Csütörtökön szivárgott ki a hír, hogy az Echo Televízió felmondott Szaniszló Ferencnek, a csatorna legnépszerűbb műsora, a Világ-panoráma főszerkesztő-műsorvezetőjének. Sem az újságíró, sem pedig Széles Gábor tulajdonos nem nyilatkozott azóta.


Portálunk egyébként úgy értesült, hogy szerdán közölték a hírt a külpolitikai újságíróval, a megállapodás szerint a júniusi Világ-panoráma műsorok még adásba kerülhetnek. A holnapi, pénteki adást már korábban rögzítették.

Márciusban új vezetés került az Echo TV élére, az akkor megkezdett tisztogatásnak az első áldozata Miki Tímea vezérigazgató és a helyettesei lettek. Lapunk forrásai arról tájékoztattak, az is csoda volt, hogy már akkor nem kellett távoznia Szaniszló Ferencnek.

Szaniszló Ferenc több, hazánkat és a globális politikát befolyásoló tényezőre rávilágított műsoraiban, így például sokat foglalkozott a migrációs válsággal és az Európai Unió és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezménnyel, de nyíltan kiállt Palesztina mellett is.


Link

Link

Közös képem Szaniszló Ferenccel

Link

A fénykép idén készült az Echo Tv irodájában. Ott fogadott minket.
Többször találkoztunk. Nagy tisztelője vagyok, és bízom abban, hogy hamarosan
látni fogjuk őt valamelyik Tv-ben, vagy jelennek meg könyvei, lesznek író-olvasó
találkozók. Hosszú évek óta nem nézek Tv-t. A Világ-Panoráma volt az egyetlen adás,
amit megnéztem.
Most már be se kapcsolom a készüléket. Jó lesz porfogónak.


IMÁDKOZZUNK SZANISZLÓ FERENCÉRT, HOGY ISMÉT TERJESZTHESSE FELVILÁGOSÍTÓ ADÁSAIT!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-Panoráma, az egyetlen hiteles politikai műsor
  2016-06-01 01:42:34, szerda
 
  Világ-Panoráma 2016-05- 30


Link

Berlin titokban már a világháború elején magyar földeket ígért Bukarestnek - cserébe azért, hogy Románia semleges lesz. Tisza István miniszterelnök 1914. november 26-án számjeles sürgönyben tájékoztatja Ausztria-Magyarország bukaresti követét berlini tárgyalásairól. E rejtjeles táviratból kiderül, hogy a németek már 1914-ben pedzegették a románoknak: alkalmasint kaphatnak erdélyi területeket, tehát magyar földeket, országrészeket, feltéve, ha Románia kimarad a háborúból.


Műsorvezető : Szaniszló Ferenc


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége :


Link


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége a YouTube-on:Link
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
Világ-Panoráma, az egyetlen hiteles politikai műsor
  2016-05-28 22:23:57, szombat
 
  Világ-Panoráma 2016-05- 27


Link


Az USA és Európa közötti Transzatlanti Partnerség minden eddiginél aktuálisabb, hiszen egy nemzetállamok felett rendelkező giga-korporáció jön majd létre. A szervezett magánhatalom látható és nem-látható hálózatai alkalmasak a politikai rendszer irányítására nemcsak egy országon belül, de az államok feletti nemzetközi kapcsolatok szintjén is. Ennek a magánhatalomnak a működését azonban tagadja a főáramlatú tudományosság és tömegtájékoztatás.

Vendég: Drábik János

Műsorvezető : Szaniszló Ferenc


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége :


Link


A Világ-Panoráma eddigi adásainak elérhetősége a YouTube-on:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Világ - Panoráma  
     1/30 oldal   Bejegyzések száma: 296 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 100 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 22881 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6419
  • e Hét: 14083
  • e Hónap: 134213
  • e Év: 2263741
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.