Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 158 
Hihetetlen- AZ EMBERISÉG REJTÉLYES EREDETE 2.
  2018-09-22 22:36:24, szombat
 
  CSILLAGKAPU AZ ISTENEKHEZ - AZ EMBERISÉG REJTÉLYES EREDETE 2. (2018.09.21.)


Link

Számtalan olyan leletet ismerünk, amikkel kapcsolatban komoly viták folynak, elsősorban a korukkal, eredetükkel kapcsolatban. Egyes, a múlt homályából előkerült tárgyak talán sokkal régebbiek, mint ahogyan azt szeretnék velünk elhitetni és az is megeshet, hogy a mostani emberiségnek semmi köze nincs ezekhez. Még azt sem tudjuk biztosan, hogy fajunk hogyan-miként fejlődhetett, válhatott intelligenssé...

A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
AZ EMBERISÉG REJTÉLYES EREDETE (2018. 09. 14.)
  2018-09-15 17:39:01, szombat
 
  AZ EMBERISÉG REJTÉLYES EREDETE (2018. 09. 14.)


Link

Teremtve lettünk? Ha igen, akkor hogyan és ki, illetve mi által? Isten hívta életre fajunkat, avagy számunkra isteneknek tűnő értelmes, földönkívüli lények kreációi vagyunk? Esetleg azoknak van igaza, akik a tudomány felé fordulva azt állítják, hogy egy láthatatlan-tudattalan erő, az evolúció emelt ki minket az állati sorból? Legendák, mítoszok, tudományos elméletek és bizonyítékok labirintusában próbálunk eligazodni és kissé tisztább képet adni arról, hogy vajon hogyan jöttünk létre, honnan származunk, mik lehetnek az emberiség legősibb fundamentumai.


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen- TESTRABLÓK TÁMADÁSA - INVÁZIÓ A FÖLD ELLEN
  2018-09-08 19:40:00, szombat
 
  TESTRABLÓK TÁMADÁSA - INVÁZIÓ A FÖLD ELLEN (2018.09.08.)


Link


"Az utolsó élő adásunkból (Asthar utolsó üzenete) kiderült, hogy bizony a földönkívüliek is harcban állnak egymással, sőt mindezt a mi - értsd: Földlakók - érdekünkben teszik... De vajon miért akarná megtámadni egy idegen civilizáció űrhadserege a Földet? Mi akarnának megszerezni, ami máshol nem érhető el számukra a galaxisban? Élettérre lenne szükségük? A folyékony víz vagy a nyersanyagjaink megszerzése lenne a céljuk? S a legfontosabb: mire számíthatnánk itt a Földön: az űrből érkező megsemmisítő csapásra vagy ,,hagyományos" háborúra, ahol földi katonák harcolnának az idegen betolakodók harcosai ellen? Vagy mindez elmaradna, és az idegenek egy csendes invázióval vennék át a hatalmat a Földön?..."A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Elnézést kérek azért, mert fehér vagyok…
  2018-08-12 20:16:37, vasárnap
 
 

Van olyan hely a világon, ahol immár munkaköri kötelességgé akarják tenni azt, hogy a fehér dolgozók elnézést kérjenek fehér mivoltukért.

Értik, ugye? ,,Ne haragudjon rám Gazda, nem tehetek a bőrszínemről, rettenetesen sajnálom és szégyellem." A Gazda pedig hangulatától függően vagy beperli, vagy egy hanyag, cézári legyintéssel útjára engedi a kétrét görnyedő, szánalmasan fehér untermenscht.
Ez persze még csak a közeljövőt megidéző szerzői fantázia, de a valóságban is itt kopogtat a globalizált és fordított apartheid rémképe. Ennek jeleit mindenütt láthatjuk. Reklámokban, plakátokon, filmekben, a sajtóban, bárhol. A 30-as években amikor ott tartott Hitler rendszere, hogy listázni kezdték a nem német származású állampolgárokat és egyre több előjoghoz jutottak a ,,germánok", az egész világ feszülten figyelt, hogy vajon mi lesz ennek a vége. Manapság épp itt tart az uniformizált világrendszer - csak éppen fordított előjellel. Most a fehérnek kell elnézést kérnie azért, mert ő történetesen fehérnek született.

Azt gondolják, hogy ez csak amolyan média kacsa? Hogy ilyen nem történhet meg? Én is hitetlenkedtem, úgyhogy több forrást kerestem, ami megalapozza a hír valószerűségét - és arra jutottam, hogy a tényállás sajnos valós.

Elöljáróban azt azért tudni érdemes, hogy az ausztrálok össznépi lelkiismeretét igen komolyan nyomasztja az, amit az őslakosokkal tettek annak idején. Igaz, hogy a ma élő nemzedékeknek ehhez semmi köze nincs, de ők magukénak érzik ükapáik bűneit, mert ha nem így tennének, akkor a távolról sem kirekesztő, megbélyegző és kizárólagos, a véleményterrort sosem alkalmazó polkorrekt oldal azonnal náciknak tudná be őket. Mind egy szálig, a ma született csecsemőt is. Ez egyértelmű.
Az a nagy helyzet, hogy Ausztráliában az Országos Ápolási és Szülészeti Bizottság (Nursing and Midwifery Board of Australia) egy új etikai kódexet dolgozott ki, amiben olvasható egy igen különös kitétel. Ennek szellemében az említett etikai kódex előírja a fehér bőrű személyzet számára (ilyenkor persze már számít a bőrszín, igaz?), hogy a kedves aboriginal pácienssel történő első találkozás során el kell hangoznia a következő mondatnak:

,,Elismerem a fehér kiváltságosságom meglétét."

A mondat egyfajta bocsánatkérésként funkcionál, mivel azért kér elnézést a nem-fehér pácienstől mert a fehér nővér vagy ápoló jobb társadalmi helyzetben van, mint ő. Logikus, ugye? Innentől kezdve elvárom, hogy amikor Mr. Milliárdos elmegy vacsorázni egy elit étterembe, akkor a rendelés feladása előtt elnézést kérjen a pincértől azért, mert ő milliárdos és térden csúszva adja fel a 160 ezer forintos (ital nélkül) vacsorarendelését 2 személyre. Mert különben náci, ennyike és kész. Vagy elvárom, hogy egész Nyugat-Európa elnézést kérjen tőlem lépten-nyomon, amiért ők szerencsésebb történelmi fejlődésben részesülhettek, mint én és szegény kelet-közép-európai sorstársaim. (Bár ez a szerencséjük saját bárgyúságuk okán mostanság súlyosan megfogyatkozni látszik...)

Persze úgy igazán ez a példa sem állja meg a helyét, hiszen itt nem beszélhetünk rasszok közötti különbségekről. Pedig az lenne az igazi! Régen, amikor még olyan természetes volt a rabszolgatartás az USA-ban, mint manapság globális jelleggel a rabszolgabérek juttatása a tisztességes megélhetést biztosító fizetések helyett, a színesbőrűnek lépten-nyomon meg kellett hajolnia, ha egy fehérrel találkozott. Az rasszizmus volt, kétségtelen és csúf dolog. Minden értelmes ember elítéli és nem sírja vissza. Kivéve azokat, akik például Ausztráliában most fordítanának a helyzeten és a fehér személyzettől várják el, hogy el nem követett bűnökért kérjenek elnézést őslakosok leszármazottjaitól a puszta mibenlétük okán. Kivéve azokat, akik manapság süketnémát játszva sunnyognak és szót sem ejtenek a Dél-Afrikában egyre kiteljesedő, tomboló fordított és gyilkos apartheid láttán. A ,,demokraták" mindezek ellenében nem emelnek szót, sőt, támogatják az efféle őrületeket, a fajüldözés új előjelű tobzódását és virágzását.

És tudják, hogy mi a különösen bájos és egyben beteg ebben az egész történetben? Az etikai kódex érintett passzusa elképesztő felháborodást keltett az ausztrálokban, de még az őslakosok nagy részében is. Ugyanis még ők is úgy gondolják, hogy tökéletesen értelmetlen a fehéreket mindennapos bocsánatkérésre kényszeríteni valamiért, amiről a mai generációk egyáltalán nem tehetnek. (Ez a megbocsáthatatlan bűn egyébként a civilizálódás és kultúra elterjesztése a kontinensen, aminek következtében az őslakosok várható életkora többszörösére emelkedett, mint annak előtte. Ja, bocs...)

Szóval még megérjük azt, hogy a haladó szellemiségű demokraták számára immár az ausztrál őslakosok is öngyűlölő nácik lehetnek, mert nem tartanak igényt az oktalan és fehérgyűlölő, rasszista indítékok alapján előírt bocsánatkérésekből... Hát nem hihetetlen?


Körösztös György


Forrás: Link


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: UTAZÁS A VILÁG SZÉLÉRE - A LAPOSFÖLD TEÓRIA
  2018-07-22 10:55:49, vasárnap
 
  UTAZÁS A VILÁG SZÉLÉRE - A LAPOSFÖLD TEÓRIA RENESZÁNSZA (2018. 07. 20.)


Link

"Napjainkban egyre terjed egy abszurdnak tűnő teória, ami arról szól, hogy minden, amit a Földről tanultunk az hazugság! A régi-új feltevés szerint bolygónk valójában egy lapos korong, amit gigászi jégfalak határolnak, az égbolt pedig szintén egy hazugság, egy illúzió, a Nappal és a csillagokkal együtt. Vajon miért hiszik annyira sokan, hogy ,,mégis lapos a Föld" és milyen érveik vannak az őrültnek tűnő elmélet alátámasztására? Mi erre a szkeptikusok válasza, hogyan győzhetnénk meg a ,,laposföldeseket" arról, hogy tévednek és a Föld mégsem a szerintük nagyon is szűkre szabott (teremtett...) világegyetem közepe?

Sajnos a Youtube cenzor-gépezete miatt a műsorban szereplő utolsó bejátszást ki kellett vágnunk a videóból. (Ami egyébként a videómegosztón megtalálható...) A Facebook-os és DailyMotion-os közvetlen feltöltésünket ez szerencsére nem érintette, így azoknál a teljes műsor, vágatlan formában tekinthető meg.

A törölt bejátszást az alábbi linken tekinthetik meg: "


LinkA Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: FÖLDI ŰRUTAZÁS - JÁRT-E EMBER A HOLDON?...
  2018-07-14 16:56:49, szombat
 
  FÖLDI ŰRUTAZÁS - JÁRT-E EMBER A HOLDON?... (2018.07.13.)


Link

A legtöbben magától értetődő tényként kezelik, hogy immár évtizedekkel ezelőtt sikerült meghódítanunk a Földhöz legközelebbi égitestet, a Holdat. Az USA több missziót is küldött égi kísérünk felszínére, az űrhajósok lelkesen vizsgálgatták a holdbéli környezetet és még kőzetmintákat is hoztak magukkal. Azonban néhányan felfigyeltek bizonyos furcsa, zavaró momentumokra... Olyan anomáliákra, amik arra utalnak, hogy a Hold-utazásokról készített filmek és fényképfelvételek talán mégsem a Holdon készülhettek, hanem egy stúdióban, itt a Földön! Számos bizonyíték és cáfolat született az idők során, pro és kontra érvek, amik egyaránt meggyőzők lehetnek, a vita a mai napig nem ült el és egyik fél sem könyvelheti el magának a győzelmet... Így tehát továbbra is nagy kérdés, hogy jártunk-e valaha is a Holdon!


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: KRISTÁLYPIRAMIS A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN - TÉRIDŐ
  2018-07-02 22:22:03, hétfő
 
  KRISTÁLYPIRAMIS A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN - TÉRIDŐ KAPU A MÉLYBEN (2018. 06. 29.)


Link

Minden tudományos és szkeptikus (a kettő külön kezelendő!) híreszteléssel ellentétben a Bermuda-háromszög félelmetes titkait a mai napig nem sikerült teljes egészében feltárni. Eltűnések továbbra is történnek, azonban a média ezekről nem ad hírt és az ismeretterjesztő tévécsatornákon kizárólag azok a dokumentumfilmek élveznek elsőbbséget, amik kizárnak minden természetfelettinek tűnő magyarázatot-lehetőséget a jelenségek magyarázása során. Vajon mi folyik ebben a hírhedt körzetben? Mi vagy ki tünteti el az égről még mindig és immár évszázadok óta a repülőgépeket, a víz színéről a hajókat?


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: ÉS TEREMTÉ AZ EMBER AZ Ő KÉPMÁSÁRA…
  2018-06-23 21:23:24, szombat
 
  ,,ÉS TEREMTÉ AZ EMBER AZ Ő KÉPMÁSÁRA..." - A JÖVŐ ÚJ NEMZEDÉKE (2018.06.22.)


Link

"Azért alkottuk meg a gépeket, hogy könnyebbé tegyék az életünket. Kiváltsák az emberi munkaerőt a veszélyes, vagy extrém nehéz helyzetekben, hatékonyabbá tegyék a termelést, nagyobb kényelmet biztosítsanak számunkra. Ez mind szép és jó. Csakhogy ahogyan a politika, a gazdaság és minden más ezen a világon, sajnos ez a technológia is rossz kezekben van. A katonai jellegű fejlesztések jóval gyorsabban haladnak előre, mint a polgári környezetbe szánt innovációk. Az Elit robothadsereget gyárt emberi ellenfelekkel szemben. Vagyis ellenünk. Gépekkel, mesterséges intelligencia által vezérelt, működtetett programokkal alakítják ki a globális megfigyelés rendszerét. Az igazán tehetősek kiborgokká válhatnak, így jelentősen hosszabbítva meg az életüket. Ilyen módon a kiterjesztett képességeik révén felülemelkedhetnek mindenki máson. Nekik már csak a technológiai szingularitáskor létrejövő, öntudattal rendelkező mesterséges intelligencia állhat majd ellen..."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A 200 ÉVES EMBER - A 21. SZÁZAD ANDROID
  2018-06-20 23:09:41, szerda
 
  A 200 ÉVES EMBER - A 21. SZÁZAD ANDROID-FORRADALMA (2018. 06. 15.)


Link

Már nem kell sok hozzá és képesek leszünk teremteni! Új típusú értelmet, intelligenciát, amit természetesen azért hozunk létre, hogy még hatékonyabban szolgáljon ki minket, mint mostanság használt öntudatlan eszközeink. A kérdés az, hogy a mesterséges intelligencia egy bizonyos idő után nem lép-e a lázadó kamaszkorba és fordul megalkotói ellen? Nem szeretne egyszer csak szabadnak lenni? Együtt tudunk élni egy másféle értelmes létformával, amikor mi, emberek is rendkívül megosztottak és ellenségesek vagyunk egymással szemben?


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: ROBOTOK LÁZADÁSA -MEGALKOTTUK A LEGVESZÉLYESEBB
  2018-06-09 19:57:37, szombat
 
  ROBOTOK LÁZADÁSA - MEGALKOTTUK A LEGVESZÉLYESEBB RIVÁLISUNKAT (2018. 06. 08.)


Link

Meghökkentően gyorsan értük el azt a technológiai szintet, aminek révén képessé váltunk arra, hogy megalkossuk saját vetélytársainkat, a robotokat, illetve a mesterséges intelligenciát. Most még mosolygunk azon a felvetésen, hogy a gépek akár már a közeljövőben a fejünkre nőhetnek, de egyre többen gondolják úgy, hogy ez bizony egy reális lehetőség. Azok a masinák, amik jelenleg könnyebbé teszik az életünket, hamarosan öntudatra ébredhetnek és arra, a számunkra cseppet sem kedvező következtetésre juthatnak, hogy az emberiség nem érdemel meg további lehetőségeket, esélyeket...


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 158 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1400
  • e Hét: 10299
  • e Hónap: 40263
  • e Év: 2068471
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.