Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Magyar Anya
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 125 
Hihetetlen: SZÍRIUSZI FÖLDÖNKÍVÜLI - AZ EVOLÚCIÓ HIÁNYZÓ
  2017-12-10 21:29:41, vasárnap
 
  SZÍRIUSZI FÖLDÖNKÍVÜLI - AZ EVOLÚCIÓ HIÁNYZÓ LÁNCSZEME? (2017.12.08.)


Link


"Aktuális műsorunkban halott földönkívüliekkel fogunk foglalkozni. Csak hogy biztosítsuk a pazar hangulatot. Mondhatni, kicsit boncolgatjuk a témát, körbejárjuk a bizonyító erejű tetemeket, megnézzük, vajon tényleg idegen lényekről van-e szó, vagy súlyos genetikai torzulásokról, esetleg szimpla csalásokról..."A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg : Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: ÉLETRE KELT ÁLVALÓSÁG - A KÖR VILÁGURALMA
  2017-12-02 20:55:09, szombat
 
  ÉLETRE KELT ÁLVALÓSÁG - A KÖR VILÁGURALMA (2017.12.01.)


Link

"Folytatjuk a múlt héten megkezdett témánkat az egyre hatalmasabbá váló közösségi médiáról. Ha kimaradsz, mindenből lemaradsz - szó szerint! A közösségi média gyorsan és biztosan falja fel, olvasztja magába az egész emberiséget, és végül el fogunk jutni arra a pontra, amikor a használata nem csupán ajánlott (nagyjából itt tartunk most), hanem kötelező lesz. És onnantól kezdve az életed minden apró mozzanatát meg fogod osztani az egész világgal, de legfőképpen a közösségi médiát felügyelő szervekkel, ha akarod ezt, ha nem. Digitális 1984. És sajnos úgy tűnik, hogy feltartóztathatatlanul épül ki ez a rendszer..."

Ez a videó a Youtube felületén a következő országokban nem játszható le: Ausztria, Németország.

Megtekintés:
Facebook:
https://www.facebook.com/Hihetetlen.M...

Daily Motion:
http://www.dailymotion.com/video/x6axjvt


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg : Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A KÖZÖSSÉGI MÉDIA RABSZOLGÁI
  2017-11-25 23:51:01, szombat
 
  A KÖZÖSSÉGI MÉDIA RABSZOLGÁI - A KÖR VIRTUÁLIS SZÖRNYETEGE (2017. 11. 24.) LETILTVA!


Link


Szűcs Róbert és Dombóvári Gábor azt vitatják meg, vajon milyen hatással van a különböző nemzedékekre az úgynevezett közösségi média, ami sok esetben valójában elszigetel, frusztrációkat okoz, és legfőképpen teljesen kiszolgáltatottá teszi az embereket. Mert a közösségi média sincs ingyen, hiszen adatainkkal, a magánéletünk feladásával fizetünk a használatáért cserébe.

Vajon milyen lesz a Facebook, vagy annak utódja 5-10-20 év múlva? Egy mindent látó és érzékelő Nagy Testvérré növi ki magát, amihez kötelező lesz csatlakozni, és aki a körön kívül szeretne maradni, az a társadalom számkivetettjévé válik? Ez a lehetőség is benne van a dologban, hiszen a trendek egyértelmű módon efféle mutatnak. Kapunk egy mosolygós, tapsikolós, édibédi diktatúrát, aminek keretein belül végképp felszámolják a privát szférát, ráadásul úgy, hogy az emberek nagy része ennek még örülni is fog?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg : Link


A Hihetetlen Magazin Facebook oldala: Link


A Hihetetlen Magazin a Daily Motion oldalán, ahol a tiltott adások láthatóak: Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: CSÉSZEALJHÁBORÚ - A ROSWELLI NÁCI KAPCSOLAT
  2017-11-19 13:11:10, vasárnap
 
  CSÉSZEALJHÁBORÚ - A ROSWELLI NÁCI KAPCSOLAT (2017.11.17.)


Link

Merőben újszerű megközelítéssel kaphatunk magyarázatot a roswelli UFO-szerencsétlenségre. Az alapvetés szerint földönkívüli lények jártak pórul, amikor lezuhant a repülő csészealjuk, de nagyon is lehetséges, hogy egészen másról van szó. Arról, hogy az esetben nagyon is földi eredetű technológia és személyzet szerepel a történetben, méghozzá olyan, ami a nácik tudásán és műszaki megoldásain alapszik...


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: NÁCI 51-ES KÖRZET - TITKOS FÖLDALATTI BÁZISOK
  2017-11-11 23:43:57, szombat
 
  NÁCI 51-ES KÖRZET - TITKOS FÖLDALATTI BÁZISOK (2017.11.10.)


Link

"A II. Világháború vége felé Hitler és tábornokai már csak a csodában reménykedhettek. Például egy csodafegyverben, amit még azelőtt sikerül kifejleszteni és jó néhányat legyártani belőle, hogy a szövetségesek két oldalról előre nyomulva végképp felmorzsolnák Németországot. Mint tudjuk, ez a csoda nem történt meg. Azonban sok mindent nem tudunk azokról a bizonyos csodafegyverekről, amit az úgynevezett ,,náci mérnökök" terveztek meg, és elképesztő módon a legtöbbjük éppen úgy néz ki, mint egy klasszikus repülő csészealj, amikről manapság úgy véljük, hogy azokat földönkívüli értelmes lények irányítják. Talán mégsem... Azt tudjuk, hogy akkoriban földalatti bázisokon folyt a munka, amiknek nagy része még mindig le van zárva a kíváncsi és illetéktelen tekintetke elől. De miért? A háborúnak immár 72 éve vége van, mit titkolnak még mindig a birodalmi UFO-technológiával kapcsolatban?"A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: HÁBORÚ A FEHÉR FAJ ELLEN;AZ ÚJ VILÁGREND PÁPÁJA
  2017-11-05 14:33:38, vasárnap
 
  LENNI VAGY NEM LENNI? - HÁBORÚ A FEHÉR FAJ ELLEN (2017.10.27.)


Link

"Korunk, napjaink legfontosabbnak érzett problémáinak a megvitatására kerül sor a mostani műsorunkban. Álhírek, hírhamisítások ömlesztik le a világmédiát, az ember lassan elvész a ha-zugságok, féligazságok és torzított igazságok tengerében. Új típusú rasszizmus ütötte fel a fejét világszerte: A fehér ember elleni, egyre féktelenebb és természetesen polkorrekt gyűlölet. Ez a történelmi alapjait megtagadó és azt elveszítő neoliberalizmus egyik legújabb sláger terméke..."


A VATIKÁN SÁTÁNI TERVEI - AZ ÚJ VILÁGREND PÁPÁJA (2017.11.03.)


Link

"Ebben az adásunkban elsősorban Ferenc pápa meglehetősen furcsa, különös, már-már bűnösnek tűnő tevékenységéről lesz szó. A Vatikánnak egyébként is igen terjedelmes a szennyeskosara, de amit a pápa évek óta csinál, az csak tetézi a problémákat és egyre nagyobb értetlenséget eredményez a hívők körében. Olybá tűnik, mintha Ferenc pápa egy küldetést hajtana végre, aminek keretein belül előkészíti a terepet az egységes (és egyetlen) világvallás számára, és eközben segédkezet nyújt az Elitnek abban, hogy végzetes módon összekeverjék a világ népeit, megszüntessék a nemzetállamokat. Ezzel létrehozhatják az Új Világrend ideális embertípusát, a történelem, hagyományok, kötődések és különösebben magas intelligencia nélküli, kellően lealjasított, elbutított rabszolgafajt."A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME III.IV. RÉSZ
  2017-10-21 21:21:50, szombat
 
  A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 3. - A MAGYARSÁG ŐSVALLÁSA (2017.10.13.)


Link

"Ebben az adásunkban a még mindig titokzatosnak, rejtélyesnek számító rovásírás eredetével, különlegességével, a magyar ősnyelvvel kapcsolatos érdekességeivel, csaknem teljesen elfeledett ősvallásunk tanaival fogunk foglalkozni. Meghívott vendégünkkel, Bácsi Boglárkával arról is elbeszélgetünk, hogy vajon melyik hitrendszer az, ami a helyes tanításokat tartalmazza: A most is uralkodó keresztényi, vagy az ősmagyaroknál megtalálható, azóta szinte teljesen eltüntetett Krisztusi ősvallás."


A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 4. - SZÉTSZAKÍTOTT NEMZET (2017.10.20.)


Link


"Országunk egyik legsúlyosabb tragédiája volt az, amikor az I. Világháború győztes hatalmai megfosztottak minket területünk mintegy kétharmadától. (Sajnos még manapság is ezeknek a kegyeit keressük minduntalan...) Ez az egyedülálló túlkapás és párját rikító kegyetlenség jó időre megpecsételte a nemzet sorsát és annak lelkületében maradandó, talán sosem gyógyuló nyomokat hagyott. A következmények borzasztónak bizonyultak. Középhatalmi státuszunk odalett, egy apró országgá váltunk, a nagyhatalmak által keltett hullámok között kétségbeesetten és kiszolgáltatottan lavírozva. Mi lett volna, ha nincs a Trianoni békediktátum? Biztosan egészen másként alakult volna az ország jövője és most talán egy sokkal büszkébb és erősebb nemzet lehetnénk. Vajon hogyan éltek volna meg más országok, nemzetek egy hasonló szintű területrablást? Mi lett volna Franciaországból, Németországból, vagy éppen az Egyesült Államokból, ha az ő területeiknek a 2/3 részét lopják el ilyen galád módon?"A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME II. RÉSZ
  2017-10-07 22:21:48, szombat
 
  A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 2 - SZKÍTA FÁRAÓK KORA (2017. 10. 06.)


Link


"Tovább folytatjuk a múlt héten megkezdett témát, tehát maradunk a magyarság történelmének titkainál. Ezúttal egy kis származástörténettel, olyan rokon népcsoportokkal mint a hunzák, a finnugor elmélet nyilvánvaló hazugságaival fogunk foglalkozni. Illetve azt is megvizsgáljuk, hogy miféle okai lehetnek annak, hogy a Nyugat nem igazán kedveli a népünket. A beszélgetésben Szűcs Róbert, a Hihetetlen Magazin főszerkesztője, Dombóvári Gábor műsorvezető és Bácsi Boglárka vesz részt."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME I. RÉSZ
  2017-10-02 23:14:53, hétfő
 
  A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME I. RÉSZ - A SZÍRIUSZ NÉPE (2017.09.28.)


Link

"Honnan származik a magyarság? Egyáltalán mi a valódi történelmünk, milyen messzire nyúlik vissza az időben? Mi mindent hallgatnak el előlünk mindazok, akik azt mondogatják, hogy ,,merjünk kicsik lenni" és törődjünk bele abba, hogy ez a nép soha nem volt és soha nem lesz nagy és dicsőséges? Az úgynevezett alternatív kutatók által feltárt bizonyítékok egy egészen más őstörténelmet vázolnak fel, ami alapjaiban rengetheti meg az eddig ránk erőszakolt, szándékosan kisszerűvé tett képet. Műsorunkban Szűcs Róbert, Dombóvári Gábor és Bácsi Boglárka beszélgetnek el a magyarság 20 000 éves, eltitkolt történelméről."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: EZ HIHETETLEN! 5 ÉVES ÉVFORDULÓ
  2017-09-23 21:34:23, szombat
 
  EZ HIHETETLEN! 5 ÉVES ÉVFORDULÓ (2017. 09. 22.)


Link

"A jeles esemény alkalmával ezúttal kissé könnyedebb stílusban próbáljuk megközelíteni a világunkat érintő problémákat, folyamatokat, fontosabb eseményeket. Megdöbbentő, hogy évtizedekkel ezelőtt készült vígjátékok bizonyos jelenetei mennyire rárímelnek jelenünk kríziseire - persze kissé vicces, szatirikus formában."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 125 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 1392 db bejegyzés
Összes: 22840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4183
  • e Hét: 10291
  • e Hónap: 77538
  • e Év: 2207066
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.