Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Magyar Anya
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
Hihetetlen: A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME II. RÉSZ
  2017-10-07 22:21:48, szombat
 
  A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 2 - SZKÍTA FÁRAÓK KORA (2017. 10. 06.)


Link


"Tovább folytatjuk a múlt héten megkezdett témát, tehát maradunk a magyarság történelmének titkainál. Ezúttal egy kis származástörténettel, olyan rokon népcsoportokkal mint a hunzák, a finnugor elmélet nyilvánvaló hazugságaival fogunk foglalkozni. Illetve azt is megvizsgáljuk, hogy miféle okai lehetnek annak, hogy a Nyugat nem igazán kedveli a népünket. A beszélgetésben Szűcs Róbert, a Hihetetlen Magazin főszerkesztője, Dombóvári Gábor műsorvezető és Bácsi Boglárka vesz részt."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME I. RÉSZ
  2017-10-02 23:14:53, hétfő
 
  A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME I. RÉSZ - A SZÍRIUSZ NÉPE (2017.09.28.)


Link

"Honnan származik a magyarság? Egyáltalán mi a valódi történelmünk, milyen messzire nyúlik vissza az időben? Mi mindent hallgatnak el előlünk mindazok, akik azt mondogatják, hogy ,,merjünk kicsik lenni" és törődjünk bele abba, hogy ez a nép soha nem volt és soha nem lesz nagy és dicsőséges? Az úgynevezett alternatív kutatók által feltárt bizonyítékok egy egészen más őstörténelmet vázolnak fel, ami alapjaiban rengetheti meg az eddig ránk erőszakolt, szándékosan kisszerűvé tett képet. Műsorunkban Szűcs Róbert, Dombóvári Gábor és Bácsi Boglárka beszélgetnek el a magyarság 20 000 éves, eltitkolt történelméről."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: EZ HIHETETLEN! 5 ÉVES ÉVFORDULÓ
  2017-09-23 21:34:23, szombat
 
  EZ HIHETETLEN! 5 ÉVES ÉVFORDULÓ (2017. 09. 22.)


Link

"A jeles esemény alkalmával ezúttal kissé könnyedebb stílusban próbáljuk megközelíteni a világunkat érintő problémákat, folyamatokat, fontosabb eseményeket. Megdöbbentő, hogy évtizedekkel ezelőtt készült vígjátékok bizonyos jelenetei mennyire rárímelnek jelenünk kríziseire - persze kissé vicces, szatirikus formában."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: SNOWDEN HÁBORÚJA - GLOBÁLIS AGYMOSÁS
  2017-09-16 22:50:02, szombat
 
  Egyelőre még csak a Hihetetlen Magazin Facebook oldalán nézhető:

SNOWDEN HÁBORÚJA - GLOBÁLIS AGYMOSÁS (2017.09.15.)


Link


SNOWDEN HÁBORÚJA - GLOBÁLIS AGYMOSÁS (2017.02.17.)


Link


Edward Snowden évekkel ezelőtt kitálalt. Felfedett egy titkos kormányzati programot, aminek keretein belül az USA titkosszolgálatai elképesztő mértékű megfigyelés alá vették nem csak az amerikai állampolgárokat, hanem szinte mindenkit! A technológia a teljes populációt vizsgálja, és lehetővé teszi, hogy készülékeink a tudtunk nélkül kémkedjenek utánunk. Bekapcsolható mikrofonok, kamerák, böngészési előzmények megtekintése, billentyűleütések figyelése akár valós időben, stb... Snowden azóta üldözött személy, többen a halálát kívánják - csak mert feltárta az emberek előtt az igazságot...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen:VÉGSŐ VISSZASZÁMLÁLÁS - AZ EMBERISÉG EDDIGI
  2017-09-09 23:01:12, szombat
 
  VÉGSŐ VISSZASZÁMLÁLÁS - AZ EMBERISÉG EDDIGI LEGNAGYOBB VÁLSÁGA (2017.09.08.)


Link


Hamarosan elérkezünk abba a korszakba, amikor a technológia ellenünk fordul. Nem, nem az M.I.-ről van szó. Hanem azokról a gépekről, robotokról, amik a legtöbb ember munkáját helyettesíthetik. Ráadásul mindezen felül egy többszörös válság is sújtja az emberiséget: az őrült globalizáció, a háborús tűzfészkek elszaporodása, az Y és a Z generáció jövőnélkülisége, elbutulása, a klímakatasztrófa, a gazdasági lufi várható és borzasztó következményekkel járó kipukkadása, és sajnos még sorolhatnánk. Mi lesz ebből? Mi vár ránk a közeljövőben?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A SZAKADÉK SZÉLÉN - EZEN NEM JUTUNK ÁT KÉT KIS
  2017-09-02 22:07:14, szombat
 
  A SZAKADÉK SZÉLÉN - EZEN NEM JUTUNK ÁT KÉT KIS LÉPÉSSEL! (2017.09.01.)


Link


Világunk megannyi, rendkívül komoly problémával küzd. Klímaváltozás, népességrobbanás, politikai és multikulturális káosz, világháborús fenyegetések, stb. Ezek a szituációk egyenként is igen súlyos veszélyt jelentenek a civilizációnkra, együttesen pedig akár pusztító hatást is kifejthetnek arra. Mi lesz mindennek a vége, hová jutunk-juthatunk, túlélhető ép ésszel és épségben ez az egész borzasztó korszak? Világunk megannyi, rendkívül komoly problémával küzd. Klímaváltozás, népességrobbanás, politikai és multikulturális káosz, világháborús fenyegetések, stb. Ezek a szituációk egyenként is igen súlyos veszélyt jelentenek a civilizációnkra, együttesen pedig akár pusztító hatást is kifejthetnek arra. Mi lesz mindennek a vége, hová jutunk-juthatunk, túlélhető ép ésszel és épségben ez az egész borzasztó korszak?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : CHEMTRAIL-ÖSSZEESKÜVÉS II. - GLOBÁLIS ÖKOSZFÉRA
  2017-08-26 23:44:09, szombat
 
  CHEMTRAIL-ÖSSZEESKÜVÉS II. - GLOBÁLIS ÖKOSZFÉRA MANIPULÁCIÓ (2017.08.25.)


Link


Folytatjuk a múlt héten megkezdett témánkat, és tovább kutatjuk, hogy mik lehetnek azok a bizonyos, hosszú ideig megmaradó, repülőgépekből származó csíkok az égen. Sajnos a jelenség jó ideje egy igen sajátos és borzasztó betegséget is generálni látszik, amivel kapcsolatban az orvosok egyelőre tanácstalanul tárják szét a karjukat. Lehet, hogy ez is a permetezés következménye-szövődménye? Mindezen felül az is lehetséges, hogy valamilyen gigászi, légkör vagy klíma manipulációs program szemtanúi vagyunk, és az illetékesek ezen a módon próbálják megakadályozni a globális felmelegedést, csillapítani annak káros hatásait. Mivel alig tudunk valamit arról, hogy mi is zajlik a fejünk felett, sajnos ennek éppen az ellenkezőjét is feltételezhetjük, vagyis benne van a pakliban, hogy éppenséggel a chemtrail és a HAARP révén fokozzák a felmelegedés mértékét, és siettetik a klímaváltozást, hogy minél nagyobb ökológiai katasztrófákat zúdíthassanak ránk...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : CHEMTRAIL-ÖSSZEESKÜVÉS I. - HALÁLOS MÉREGPERMET
  2017-08-19 20:51:20, szombat
 
  CHEMTRAIL-ÖSSZEESKÜVÉS I. - HALÁLOS MÉREGPERMET AZ ÉGBŐL (2017.08.18.)


Link


Az egyik legtitokzatosabb és talán legveszélyesebb projekt másodlagos hatásai mindenki számára szemmel látható nyomokat (csíkokat) hagynak az égen. Mégis, sokan úgy gondolják, hogy ezek a csíkok teljesen normális kísérő jelenségei a légiforgalomnak, még akkor is, ha hosszú órákon keresztül megmaradnak, majd fátyolfelhő szerű módon szétterjednek. A világon szinte mindenhol feltűnnek, de vannak térségek, ahonnét alig-alig érkeznek jelentések, pedig ott is repülnek az égen repülőgépek. Afrikából, Dél-Amerikából és Ázsia egyes részeiből nem hallunk arról, hogy becsíkoznák, elhomályosítanák az eget. Mindezen felül tudományos igénnyel megvalósított laboratóriumi vizsgálatok igazolják, hogy a chemtrail-sújtotta övezetekben elképesztő módon megnőtt az emberi szervezetre káros, mérgező vegyi anyagok koncentrációja. Ez is csak egy semmitmondó véletlen lenne?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : TESLA HALÁLSUGARA II. – PLAZMAFEGYVER OKO
  2017-08-12 20:49:30, szombat
 
  TESLA HALÁLSUGARA II. - PLAZMAFEGYVER OKOZTA A TUNGUSZKAI ROBBANÁST? (2017.08.11.)


Link


Nikola Tesla számtalan ismert találmányán és felfedezésén kívül szép számmal akadnak olyanok is, amiknek leírásait, tervrajzait halálát követően egyszerűen eltüntették. A szóbeszéd szerint ezek között található meg egy szuperfegyver is, ami hatalmas pusztítást képes véghez vinni. Sokan gondolják úgy, hogy az 1908. június 30-án a Szibériai Tunguszka térségében észlelt, gigantikus erejű, a mai napig ismeretlen eredetű robbanást is ez okozhatta, és Tesla merő véletlenségből, egy elfuserált kísérlet eredményképpen mért csapást a szerencsére szinte teljesen lakatlan területre...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : TESLA HALÁLSUGARA I. - A VILLÁMOK SZÜLÖTTE
  2017-08-05 21:00:29, szombat
 
  TESLA HALÁLSUGARA I. - A VILLÁMOK SZÜLÖTTE


Link


Nicola Tesla korszakos és korszakalkotó zseni volt. Ez kétségtelen tény. Neve mégsem annyira közismert mint például Thomas Edisoné. Pedig Tesla számtalan, igazán elképesztő találmány terveit dolgozta ki, némelyiknek még a prototípusát is megépítette. Egy nagy probléma volt ezekkel, mégpedig az, hogy ingyen energiával működtek, ráadásul valóban alkalmasak lehettek volna arra, hogy egy mainál sokkal szebb, tisztább civilizáció sarjadjon ki ezekből az elképzelésekből. A már akkoriban is mindent uraló pénzemberek elfordultak Teslától, mert rájöttek arra, hogy az általa feltalált eszközök nem biztosítják tovább korlátlan hatalmukat, magát a zsenit ellehetetlenítették, tervrajzait, jegyzeteit halálát követően eltüntették. Tesla neve a nagyközönség számára félig-meddig eltemetve, méltatlan módon elfeledve kopott meg az idők során, azonban nagysága előtt mindig tisztelegni fognak azok, akik megismerték életpályáját, munkásságát.
(A műsor megtekintését a Youtube az egész világon letiltotta...)


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link


A Hihetetlen Magazin Facebook oldala:


Link


A Hihetetlen Magazin a Daily Motion oldalán, ahol a tiltott adások láthatóak:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 40 db bejegyzés
e év: 1186 db bejegyzés
Összes: 22634 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2348
  • e Hét: 38966
  • e Hónap: 148323
  • e Év: 1807690
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.