Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem. ... Ballán Mária
1957.12.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
Hihetetlen : CHEMTRAIL-ÖSSZEESKÜVÉS I. - HALÁLOS MÉREGPERMET
  2017-08-19 20:51:20, szombat
 
  CHEMTRAIL-ÖSSZEESKÜVÉS I. - HALÁLOS MÉREGPERMET AZ ÉGBŐL (2017.08.18.)


Link


Az egyik legtitokzatosabb és talán legveszélyesebb projekt másodlagos hatásai mindenki számára szemmel látható nyomokat (csíkokat) hagynak az égen. Mégis, sokan úgy gondolják, hogy ezek a csíkok teljesen normális kísérő jelenségei a légiforgalomnak, még akkor is, ha hosszú órákon keresztül megmaradnak, majd fátyolfelhő szerű módon szétterjednek. A világon szinte mindenhol feltűnnek, de vannak térségek, ahonnét alig-alig érkeznek jelentések, pedig ott is repülnek az égen repülőgépek. Afrikából, Dél-Amerikából és Ázsia egyes részeiből nem hallunk arról, hogy becsíkoznák, elhomályosítanák az eget. Mindezen felül tudományos igénnyel megvalósított laboratóriumi vizsgálatok igazolják, hogy a chemtrail-sújtotta övezetekben elképesztő módon megnőtt az emberi szervezetre káros, mérgező vegyi anyagok koncentrációja. Ez is csak egy semmitmondó véletlen lenne?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : TESLA HALÁLSUGARA II. – PLAZMAFEGYVER OKO
  2017-08-12 20:49:30, szombat
 
  TESLA HALÁLSUGARA II. - PLAZMAFEGYVER OKOZTA A TUNGUSZKAI ROBBANÁST? (2017.08.11.)


Link


Nikola Tesla számtalan ismert találmányán és felfedezésén kívül szép számmal akadnak olyanok is, amiknek leírásait, tervrajzait halálát követően egyszerűen eltüntették. A szóbeszéd szerint ezek között található meg egy szuperfegyver is, ami hatalmas pusztítást képes véghez vinni. Sokan gondolják úgy, hogy az 1908. június 30-án a Szibériai Tunguszka térségében észlelt, gigantikus erejű, a mai napig ismeretlen eredetű robbanást is ez okozhatta, és Tesla merő véletlenségből, egy elfuserált kísérlet eredményképpen mért csapást a szerencsére szinte teljesen lakatlan területre...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : TESLA HALÁLSUGARA I. - A VILLÁMOK SZÜLÖTTE
  2017-08-05 21:00:29, szombat
 
  TESLA HALÁLSUGARA I. - A VILLÁMOK SZÜLÖTTE


Link


Nicola Tesla korszakos és korszakalkotó zseni volt. Ez kétségtelen tény. Neve mégsem annyira közismert mint például Thomas Edisoné. Pedig Tesla számtalan, igazán elképesztő találmány terveit dolgozta ki, némelyiknek még a prototípusát is megépítette. Egy nagy probléma volt ezekkel, mégpedig az, hogy ingyen energiával működtek, ráadásul valóban alkalmasak lehettek volna arra, hogy egy mainál sokkal szebb, tisztább civilizáció sarjadjon ki ezekből az elképzelésekből. A már akkoriban is mindent uraló pénzemberek elfordultak Teslától, mert rájöttek arra, hogy az általa feltalált eszközök nem biztosítják tovább korlátlan hatalmukat, magát a zsenit ellehetetlenítették, tervrajzait, jegyzeteit halálát követően eltüntették. Tesla neve a nagyközönség számára félig-meddig eltemetve, méltatlan módon elfeledve kopott meg az idők során, azonban nagysága előtt mindig tisztelegni fognak azok, akik megismerték életpályáját, munkásságát.
(A műsor megtekintését a Youtube az egész világon letiltotta...)


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link


A Hihetetlen Magazin Facebook oldala:


Link


A Hihetetlen Magazin a Daily Motion oldalán, ahol a tiltott adások láthatóak:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A VÉGÍTÉLET ÁRNYÉKÁBAN - A BOLYGÓ NEVE: HALÁL?
  2017-07-27 17:37:42, csütörtök
 
  A VÉGÍTÉLET ÁRNYÉKÁBAN - A BOLYGÓ NEVE: HALÁL? (2017.07.21.)


Link


Földünk egy roppant sérülékeny ,,szerkezet", civilizációnk még inkább az. A természet kolosszális mértékű csapásokkal lepheti meg az emberiséget, még akkor is, ha nagyon sokan úgy vélik, hogy ilyesmi nem történhet meg, mert... - mert csak. Pedig a kínálat meglehetősen széles és vegyes: Szupervulkánok, klimatikus katasztrófák, földrengések, cunamik, egy megfelelő méretű aszteroida becsapódása, és még rengeteg sok minden történhet, aminek nem tudnák útját állni és nagy valószínűséggel valamikor, talán már a közeli jövőben szembe kell néznünk egy olyan eseménnyel, ami szinte elképzelhetetlenül romboló hatással lehet civilizációnkra.A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI IV. RÉSZ
  2017-07-15 17:38:43, szombat
 
  A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI IV. RÉSZ - VRIL, A MINDENHATÓ ERŐ (2017.07.14.)


Link

Egyes nézetek szerint a nácik rengeteg eszmeiséget, úgynevezett ismeretet merítettek a korábbi, titkos társaságok tanaiból. Ilyen pl. a Vril energia legendája, ami arról szól, hogy a világegyetemben mindenütt végtelen mennyiségben rendelkezésre áll egy titokzatos erőforrás, ami által lehetségessé válhat a csillagközi utazás. Ez azonban csak egyetlen szegmense volt a nácik okkultizmussal és mágiával, elfeledett tudással kapcsolatos kutatásaiknak...


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI III. RÉSZ
  2017-07-08 21:37:45, szombat
 
  A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI III. RÉSZ - A VILÁGURALOM ISTENI KELLÉKEI (2017.07.07.)


Link

A nácik mélyen hitték, hogy a világ feletti uralomhoz nem elegendő egy kellően erős hadsereggel rendelkezni, feltétlenül be kell szerezni bizonyos történelmi ereklyéket is, amik által az isteni oltalom nekik kedvezhet. Ilyen, állítólag természetfeletti képességekkel rendelkező tárgy volt Longinus lándzsája, vagy ahogy talán többen ismerik, a Végzet Lándzsája, amivel a római légiós egy kegyelemdöfésnek szánt szúrást ejtett a keresztfán szenvedő Jézus oldalában. Rendíthetetlen elszántsággal kutattak ugyanakkor a Szent Grál után is, és afféle korabeli, náci Indiana Jonesként járták be a világot annak érdekében, hogy a több ezer éves, különleges ereklyéket begyűjtve valamiféle legyőzhetetlen szuper erőre tegyenek szert. Majdnem sikerült nekik...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI II. RÉSZ
  2017-07-01 21:26:45, szombat
 
  A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI II. RÉSZ - A MÁGIKUS ÁRJA ATLANTISZ KERESÉSE (2017.06.30.)


Link


Hitler és társai mélyen hitték, hogy a német nép egy ősi, tökéletes fajtól származik. Őket hívták árjáknak, akiknek a leszármazottjai (legalábbis a náci ideológia szerint) a germánok voltak. Az árják földje pedig nem volt más, mint Atlantisz. A III. Birodalom emberei világszerte keresték-kutatták a letűnt nép és a mondabeli szigetvilág nyomait. Jártak Tibetben, Dél-Amerikában, de voltak közöttük olyanok is, akik meg voltak győződve arról, hogy Atlantisz valójában a jelenlegi Antarktisz, a jégbe fagyott világ lehetett egykoron, ahol a vastag jégtakaró alatt még mindig megtalálhatók az őshaza maradványai, és talán egy olyan, rejtett könyvtár is, ahol az árják elrejtették minden tudásukat...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI I. RÉSZ
  2017-06-24 18:40:48, szombat
 
  A 3. BIRODALOM OKKULT TITKAI I. RÉSZ (2017.06.23.)


Link


Egy normális, logikusan működő világban senki nem gondolná, hogy Adolf Hitlert és a teljes náci rezsimet éppenséggel azok fegyverezték fel, támogatták hihetetlenül jelentős összeggel anyagilag, akik nem sokkal később hadba léptek Németország ellenében. A háttérben tőkeerős pénzemberek, politikusok járultak hozzá ahhoz, hogy a nácik egyre komolyabb erővel léphessenek fel és így egyre nagyobb fenyegetést jelenthessenek az egész világra. Ezek a pénzügyi-politikai körök előre megfontolt szándékkal cselekedtek, jól tudták tetteik következményeit, támogatták Hitlert, és a világháború mielőbbi kitörését. Egy mocskos szövetség volt ez, amiről manapság is igen ritkán ejtenek szót. Nem csoda, hiszen a ,,győztesek" is érintettek mindebben, mondhatni nyakig benne voltak Hitler és társai felemelkedésében - miközben jól tudták, hogy a Führer mit fog tenni a későbbiekben. Éppen ezért támogatták őt...A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A HARMADIK FATIMAI TITOK ;UFO-KATASZTRÓFÁK
  2017-06-17 16:40:57, szombat
 
  A HARMADIK FATIMAI TITOK - KÜSZÖBÖN EGY ÚJABB VILÁGHÁBORÚ? (2017.06.09.)


Link


Száz évvel ezelőtt három pásztor gyermek előtt állítólag megjelent a Szent Szűz. Három, a jövendőt illető titkot bízott rájuk, ebből kettőt már az egész világ megismerhetett és a hívek szerint bebizonyosodott, hogy tényleg próféciákról volt szó. A harmadik titokkal kapcsolatban már megoszlanak a vélemények. Holott a Vatikán egyszer már előállt azzal, hogy annak tartalmát megossza a világgal, sokan úgy vélik, hogy ez csupán szemfényvesztés volt, és a borzalmas, apokaliptikus jövőt felvázoló harmadik próféciát azért nem teszik közzé, mert azzal hatalmas pánikot is okozhatnának világszerte. Vajon mi lehet az igazság nem csupán ezzel, de az egész, Fatimai jelenéssorozattal kapcsolatban?


UFO-KATASZTRÓFÁK - AMERIKAI, OROSZ ÉS MAGYAR ROSWELL (2017.06.16.)


Link


Az elmúlt néhány évtized során számos esetben szereztünk tudomást arról, hogy földönkívüli, vagy annak hitt repülő szerkezetek valami okból kifolyólag lezuhantak, a roncsokat pedig rekord gyorsasággal gyűjtötte be az adott ország fegyveres alakulata. Roswell csupán egy eset a sok közül, és úgy tűnik, mintha a repülő csészealjak gyakran küszködnének valamiféle meghibásodással a Föld légkörében. Mi lehet ennek az oka? Mi történt Kecksubrgben, vagy éppen Oroszország elhagyatott részén? Van-e nekünk, magyaroknak is saját Roswellünk?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen : A KRISTÁLYKOPONYÁK MISZTÉRIUMA
  2017-06-03 21:53:46, szombat
 
  A KRISTÁLYKOPONYÁK MISZTÉRIUMA - TITOKZATOS FÖLDÖNKÍVÜLI EREKLYÉK (2017.06.02.)


Link


A kristálykoponyák pontos eredete és funkciója ma is ismeretlen, a világ egyik legnagyobb misztériumaként tartják számon. Egyesek szerint az ősi tudás szimbólumai, mások szerint az ég isteneinek maradványai, a 12 világ őrzői. A legenda szerint, ha mind a 12 kristálykoponya előkerül, és hozzájuk teszik a rejtélyes tizenharmadikat, akkor az emberiség olyan ősi tudáshoz jut, mely információkat tartalmaz az emberiség eredetével és jövőjével, a világegyetem rejtélyeivel kapcsolatban. Koruk meghatározatlan. Nem ismerjük az elkészítésük módját sem.


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 1024 db bejegyzés
Összes: 22472 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 590
  • e Hét: 20957
  • e Hónap: 152220
  • e Év: 1410398
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.