Regisztráció  Belépés
orsi1.blog.xfree.hu
"...az igaz embert egyedül az idő mutatja meg, míg a hitványra első percben ráfigyelsz. " --------- "A problémák azért vannak, hogy megoldjuk ... S. Orsi
1967.12.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Üzenet 2011.07.05.
  2011-07-14 19:31:21, csütörtök
 
  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2011. Július 5.

Sheldan Nidle közvetítése


Selamat Balik! A teljes közzététel felé vezető műveletek szilárdan előre haladnak. Éberen felügyeljük ezeket a tevékenységeket, hogy biztosítsuk túljutásukat a sötétség által kifejtett bármely ellenálláson. Azok a különféle politikák, melyekről azt állítják, hogy "megmentik" sok nemzet gazdaságát, csupán hamis kecsegtetések, melyeket arra terveztek, hogy titkolják vele globális felépítésetek helyrehozhatatlan alkalmatlanságát. Valójában világotok gazdaságai egy hatalmas adósságba süllyednek, melyből lehetetlenség kilábalni. Az adósság érvénytelenítés az egyetlen kivezető út ezen leostromolt nemzetek számára, de a sötétség kegyeltjeinek kapzsisága akadályozza meg, hogy ezt az értelmes megoldást életbe léptessék. Ez az, amiért Földi szövetségeseink tettei oly létfontosságúak jövőtök számára. A jelenlegi gazdasági rendszernek, mint valóságotok többi részének is, ideje letűnni. Földi szövetségeseink tökéletesen tudják ezt, és szorgalmasan dolgoznak, hogy bevezessenek egy új gazdasági rendszert, mely mindazonáltal csak egy hézagpótló rendszer lesz, míg sebesen haladtok teljesen tudatos Fénylény sorosotok felé.
Ez a teljes tudatosság felé való haladás azt jelenti, hogy egy nagy átalakulás gyorsan legyőzi a sötétség fennhatóságát. A nehézség ebben az volt, hogy a sötétség nem ismerte el ami körülötte történik. A Felemelkedett Mesterek bámulatosan megváltoztatták valóságotok rácshálóit, a ti segítségetekkel, Fényt öntve világotok minden egyes szegletébe. Szeretet és Egység a jövőtök. A korokon át folytatódó gyűlölet, skizmák, és nagybani manipulációk, melyek a sötétség kegyeltjeinek művei, és ismert világotok alkotóelemei, gyorsan elhalványulnak, és mi itt vagyunk, hogy segítsük a Fényt az új, teljes tudatosságú birodalom valóra váltásában. Fontos az évnek ez az időpontja, mivel ez jelöli Szent Germain egyik legkedvesebb projektjére való megemlékezést: az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot. Az elidegeníthetetlen jogok, amiket mindenkinek odaígértek, valójában magukba foglalják az Életre, Szabadságra, és a Boldogságra való törekvést, ami személyes szuverenitássá, szabadsággá fordul, és valódi belső örömötök követi. Ezek a minőségek mindannak velejében rejlenek, amiről a teljes tudatosság szól, úgyhogy nézzük meg ezt közelebbről.

Teljes tudatosságúnak lenni az isteni kegy valódi állapota: képes vagy könnyedén kommunikálni felsőbb éneddel (a te isteni Én Vagyok Jelenléteddel), és egy olyan csodás birodalomban élni, ami a fizikait a spirituálissal integrálja; ebben a Létállapotban, megtervezheted életedet a spirituális tanácsaitokkal, bölcsességet szerezhetsz a fizikai élettapasztalataidból, és hozzájárulsz az isteni terv kibontakozásához az összes birodalomban, minden nap. Ily módon, növekedsz spirituálisan, mentálisan, és érzelmileg is. A megszerzett bölcsességet állandóan megosztod a közvetlen társközösségeddel (egy családszerű közösség, mely akár 64 egyénből is állhat), mely már csecsemőkorod óta ismer téged. Ez a tudás nem csak téged segít, hanem a közösségedet is, és az egész társadalmadat úgyszintén. A galaktikus társadalom egy hatalmas egymással összekapcsolódó labirintus, mely boldogan fon magába téged. Ellát téged tudással, bölcsességgel, és mindenek felett egy olyan módszerrel, hogy képességeiddel hozzájárulj fenntartani azt a nagyszerű csillagnemzetet, melyben élsz.

A sötét összeesküvés folyamatos engedetlensége is az erőszakoskodásra utal, amit arra használt, hogy megvédje hatalmát felettetek közel 13 évezrede. Földi szövetségeseink készülnek kirántani annak tagjait a most ingatag pozícióikból, de ez olyan erőteljes egyének, Felemelkedett Mesterek, és számos nagyon gazdag csoport szilárd koalícióját igényli, akik elkötelezték magukat a Fénynek, hogy véget vetnek a sötétek hosszú uralmának. Ebben a döntő tényező mi vagyunk: a Galaktikus Föderáció első kapcsolatfelvételi csapata. A mi jelenlétünk azt mondja ezeknek az összeesküvőknek, hogy ez a "csendes forradalom" más mint bármelyik amivel azelőtt találkoztak, ugyanis egy olyan szövetséggel kerülnek most szembe, melyet két olyan elem támogat, ami náluk hatalmasabb: a ti spirituális és a ti űrcsaládjaitok. Most valóban megfordult a globális állás. Az egyedüli fennmaradt kérdés az, hogy milyen hamar következik be egy nagy jelentőségű globális hatalomváltás. Ezen hatalomváltásból az első kapcsolatfelvétel elfogadása, és ezzel együtt, egy olyan birodalom eltörlése következik, melyet Atlantisz és az ő Anunnaki szövetségesei hoztak létre.

Sok Áldás drága Szívek! Visszatérünk isteni Jelenlétetekbe! Társaink készülnek azokra a "speciális találkozókra", amiket mi ajánlottunk fel a sötéteknek. Ezen "cukroscsomagok" eredményei isteniek, mivel biztosítaniuk kell nekik szabadságotokat, és megnyilvánítani személyes szuverenitásotokat, melyet a múlt héten elhoztatok. Az év ezen időszakának egy különleges jelentősége van Szent Germain számára, mivel ez több mint két évszázaddal ezelőtt ünnepi alkalom volt, amikor ő merészen kinyilatkoztatta prototípusát azon állapotból való felszabadításotoknak, amibe rabul ejtett a sötétség titeket. Ez a dokumentum, mely kimondta szabadságotok mögött rejlő kötelességeiteket, ismét fel lett használva azon törvényi kinyilatkoztatások alapjaiként, melyek készen állnak rá, hogy nyilvánossá váljanak. Valójában, ezek egy "második Amerikai Forradalmat" alkotnak, de ez alkalommal nem csak Amerikát, hanem az egész világot fel fogják szabadítani. Ezek a hivatalosan elfogadott rendeletek gyorsan bevezetik annak eszközeit, hogy felálljanak teljesen más irányultságú új kormányok.

Figyeltünk titeket, ahogy szenvedtek a sötét összeesküvés könyörtelensége alatt, és ezek a Lények még mindig képtelenek meglátni, hogy a távozásuk ideje elérkezett. Ami következik, az fel fogja ébreszteni őket, és világosan megláttatja velük egy új világ születését. Isteni célunk a Fény elterjesztése mindenütt ezen a szép bolygón, és előkészíteni titeket a teljes tudatosságra. Ezt a hatalmas globális felemelkedést szilárdan elrendelte a Mennyország, és a Teremtő hagyta jóvá. Örülünk, hogy ez a szent pillanat elérkezett. A társaink sokat tettek, hogy előkészítsék a különleges bejelentések sorát, mely jelezni fogja egy jóléttel, szabadsággal, és mindenki számára szuverenitással teli új valóság megteremtését. Ez lesz az az idő is, amikor a mi Agarthai családunk újra bemutatkozik nektek. Az a szándékunk, hogy ez gyorsan, könnyedén, és sok örömmel történjen!

Mivel az idő elérkezik egy új korszak elindítására, meg szeretnénk jegyezni, hogy a küldetés, melyet évezredeken keresztül végeztünk, a gyümölcsöző pillanathoz ér. A Fény Galaktikus Föderációjának hivatalos megérkezése ebben az emberiség számára új korszakban történik. Az előttetek álló napokat sok öröm fogja jellemezni, ahogy az eljárások a tömeges földreszállások bejelentéséhez vezetnek. Az új kormányok és a jólét nagyban meg fogja változtatni az élet módját, súlyos felelősségeket kell magatokra vennetek, melyek szintén át fogják alakítani a fontossági sorrendet életszemléletetek tekintetében, mivel ahogy az új információk bekerülnek, érdeketekben fog állni azokat megragadni. Mindazonáltal biztosak lehettek benne, hogy képesek lesztek kezelni őket, és alkalmazni személyes környezetetekre. Csak tudjatok róla, hogy ez egy alapvető pillanat. Keresztül kell mennetek felemelkedésetek felismerésének és helytelen aggodalmaitok elengedésének kezdeti stádiumain.

Ma folytattuk megbeszélésünket, és rövid összegzést adtunk a kibontakozó eseményekről. Szeretnénk megismételni, hogy ezek az események alkotják valóságotok átalakulásának kezdetét. Elérkezett az idő számunkra, hogy találkozzunk és együtt ünnepeljük új kalandunkat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális  
A kör és a háromszög törvénye
  2011-07-14 19:22:44, csütörtök
 
  A KÖR TÖRVÉNYE ÉS A HÁROMSZÖG TÖRVÉNYE

Szeretett Mesterek, egy valótlan világban éltetek: az illúzió világában, ahol az igazság el lett torzítva, megmásítva és eltörölve annak érdekében, hogy elvehessék tőletek Isten-adta erőtöket és a félelem, a létért való küzdelem meg a nélkülözés fogságában tartsanak benneteket.

A Teremtő erre az univerzumra vonatkozó mester terve Szent Elmétekben van elraktározva, és a korszakok bölcsességének meg azon képességeteknek a kulcsa, hogy ismét mester teremtőkké váljatok a Föld síkján, Szent Szívetekben van tárolva. Ezért hangsúlyoztuk olyan gyakran az általatok korszakokkal ezelőtt Soláris Szív Központotok köré helyezett védőpajzs eltávolításának fontosságát - amit azért tettetek, hogy ne érezzétek annyira az érzelmi válságokat. Aminek viszont nem voltatok tudatában az az, hogy ezáltal ragyogásotok is jóval lecsökkent, mivel az Isteni Teremtő Fény be és kiáramlása a Szent Szív Központotokból szintén jócskán megfogyatkozott. Ennek eredményeként, többé már nem tudtátok Szent Szívetek tiszta szerető szándékával aktiválni a Teremtő Fény Ádámi Részecskéit. Ezután már csak a fél-spektrumú Ős Élet Energia Szubsztancia állt rendelkezésetekre. Háromszoros Lángotok többé nem lángolhatott; ennek következtében a megnyilvánító társteremtői képességetek szintén lecsökkent, és azáltal kezdetét vette a küzdelem a fennmaradásért, meg, hogy használjátok Istentől adományozott tulajdonságaitokat és tehetségeiteket.

Most a nagy visszatérés, helyreigazitás és kiterjedéskorszakában vagytok, amikor lehetőséget kaptatok, hogy harmonizáljátok az összes negativitást amit személyesen teremtettetek a rátok erőszakolt egyensúlytalanságokkal együtt. Már magyarázatot adtunk arra, hogy amikor ti a CSILLAGMAGOK, megkezdtétek utazásotokat a hatalmas ürességbe és a megnyilvánulatlan univerzumba, megalkottátok és letétbe helyeztétek a Fény tiszta birodalmaiba való visszatérésetek útvonalának gondosan kidolgozott terveit, amíg elérkezik a megfelelő idő és bizonyos feltételeknek eleget tesztek. Ez az idő elérkezett, és a tervek aktiválódtak az 1980-as évek elején, Földi idő szerint. Amint tudjátok az emberiség életének minden szakasza a Földön forradalmi változásokon ment át az elmúlt 30 év alatt. Szeretteink, legyetek tudatában annak, hogy ami a közelmúltban történt az csupán a kezdete egy hatalmasabb változásnak, és mi arra törekszünk, hogy technikákkal, előrehaladott információval-tanításokkal lássunk el benneteket meg minden lehetőséggel, hogy a változás hullámain könnyedén és elegánsan keljetek át.

Röviden elmagyaráztuk már több módon is, hogy ÉN VAGYOK ISTENI JELENLÉTETEKET miként törtétek meg kisebb fény felületekre a legsűrűbb, csökkentett frekvenciájú, alacsonyabb dimenziós galaxisok, naprendszerek és bolygók teremtésében vállalt asszisztencia előkészületeiben. Azt is megvitattuk már, hogy Istenségetek minden egyes töredéke hogyan lett a Fény két Szikrájává külön választva, az egyik női tulajdonságokkal, a másik férfi jellemzőkkel. Ezek az alapvető elválasztások mindegyike a Fény kifejezetten erre a célra teremtett kis piramisában lett végrehajtva. A mester terv siker-biztos volt; mert minden egyes alkalommal amikor ketté osztottátok Esszenciátokat, önmagatok egy éteri másolatát hagytátok a Fény egy-egy kis piramisában, az újra egyesülés idejét várva. Ezek a személyes piramisok szét vannak szóródva univerzum szerte minden dimenzióban és az al-dimenziók többségében.

Atya/Anya Istenünk, az Elohimok/ a Forma Építői és az Arkangyalok megteremtették a Fény élő Piramisaita Teremtés minden szintjén, hogy elérhetőek legyenek számotokra az élet építő elemei. Ezek az életet-adó formák által érhetitek el a Fény frekvenciáit, s ezek az átalakulás szükségszerű alkotóelemei, hogy ti mint emberi Lények vissza tudjatok térni magasabb tudatosságú - Isteni állapototokba.

Most önmagatok azon részeivel való újra kapcsolódás folyamatában vagytok, melyek az 5-ik dimenzió al és fel szintjein vannak, s néhányan közületek már Esszenciátok egy-két hatodik-dimenziós töredékével is kapcsolódott. Amikor a Lélek Egyesülésről beszélünk, az nem egyetlen esemény csupán, az a kezdete egy folyamatban lévő csodálatos és bonyolult fejlődésnek, amely által minden egyes alkalommal, amikor Energetikai Szignatúrátok elér egy bizonyos frekvenciát, újra kapcsolódtok Lelketek/Felsőbb Énetek egy-egy magasabb töredékével. A Piramis, amelyben Énetek azon töredékének az Éteri Másolata van, csatlakozik Fényetek oszlopához, azaz ÉN VAGYOK JELENLÉTETEK/ISTENI ÉNETEKKEL való kapcsolatotok oszlopához, s az adott Töredéketek Esszenciája fokozatosan egyesül Lelki-énetekkel a Szent Szív Központotokban. Amikor ISTENI TUDATOSSÁGOTOK egy bizonyos szintjét eléritek, ez a folyamat számottevően felgyorsul és az időtartam a Lélek Egyesülések között látványosan lecsökken.

A KÖR TÖRVÉNYE
elindíttatott univerzum szerte, és ez a Legfelsőbb Teremtő Mag Gondolatának energetikai hatása már teljes erővel működik. A Teremtés ezen szakaszának a kiterjedési ideje a végéhez érkezett, és a ciklus jelen szakaszának a velejárója a TEREMTÖ kiküldött ESSZENCIÁJA, hogy beépüljön MINDAZ, ami az adott kiterjedési ciklus alatt teremtve lett. Ez az összes egyensúlyba hozott dolog egyesülését jelenti, a Teremtés megnyilvánult Esszenciáját, hogy a Legfelsőbb Teremtő, az Istenek és Istennők Omniverzum szerte, valamint a Fény Hatalmas Lényei TUDOMÁSUL VEHESSÉK és MEGTAPASZTALHASSÁK mind azt amit teremtettek. Sokszor hallottátok már a kifejezést: ,,Amint fent, úgy lent," és ez egy nagyon fontos igazság amit meg kell jegyeznetek. Ugyanúgy, mint ahogy ti vissza követelitek Istenségetek részeit, ugyanaz az újra egyesülési folyamat áramlik ki a Legfelsőbb Teremtő Forrásból is.

Az információ amit átadtunk nektek, hogy segítséget nyújtsunk társteremtői képességeitek vissza szerzésében, az az Omniverzum szerte történő teremtő folyamat mikrokozmikus másolata. Először is meg kell szereznetek a képességet, hogy be tudjátok vonzani ennek az univerzumnak a Teljes Spektrumú Metatroni Fényét/Élet Erőt, az úgynevezett Ádámi Részecskéket, amelyeket Atya/Anya Istenünk Szív Magja sugároz ki az Élet Folyójába. Ez akkor válik elérhetővé, amikor Energetikai Szignatúrátok ráhangolódik a negyedik dimenzió középső és magasabb szintjeire. Annak érdekében, hogy éljetek ezen Isteni ajándék lehetőségével, meg kell értenetek és alkalmaznotok kell a Megnyilvánítás Univerzális Törvényeit; tiszta szándékotokkal aktiválnotok kell a Fény Ádámi Részecskéit, mielőtt a Fény Esszenciája aktiválódik és kiáramlik a világba. Hogy felgyorsítsátok a folyamatot fontos, hogy megteremtsétek magatok körül a saját egyéni Teremtő Kereketeket/Élet Virágotokat és feltöltsétek a jövő gondosan megalkotott fő-tervezetével. Ezután a Végtelen Légzés útján, összpontosított szándékotok és megfontolt tetteitek által a megnyilvánítás folyamata az anyagi világban számottevően felgyorsul.

A Teremtés ár-apálya végtelen. De van egy Nyugvó Pont szünet, amikor a Mag Gondolatok megformálódnak és egységbe szövődnek, az Élet Esszenciája aktiválódik a Teremtő elméjében és szívében, és a Teremtés minden szintjén, egészen hozzátokig az emberi társteremtőkig a Föld Síkján. Ez a szünet a Mag Gondolatok szeretettel történő infúziója/aktiválása által fejeződik be. Akkor, a Mag Gondolatok kilélegeztetnek az ürességbe, hogy megnyilvánuljanak a forma világában. Ez a folyamat (a kiterjedés folyamata - a ford.) minden nagy cikluson keresztül folytatódik, amíg el nem érkezik az idő, hogy a visszafordulás/újra egyesülés folyamata kezdetét vegye. Ekkor, minden Teremtés az Isteni Fény Fő Teremtő Körébe való beépülés folyamatában van, a következő nagy Nyugvó Pont szünetet és a következő ciklus kiterjedési pillanatát várva. Ez a folyamat ismétlődik újra és újra a Teremtés minden szintjén ebben az univerzumban.

Ti most a kozmikus újra egyesülés folyamatának a kellős közepén vagytok, bátor barátaim, és fejlődésetek kibontakozik a határidőn belül, ilyen vagy olyan módon. Tudatában kell lennetek annak, hogy ez az átalakulási folyamat egy hosszú és összetett ciklus, azonban, nagy kaland is lehet ha éltek az általunk felkínált bölcsesség tanítások és eszközök lehetőségeivel. A KÖR TÖRVÉNYE értelmében minden új teremtő törekvésnek az Akarat/Erő Nyugvó Pontjából, a Teremtő/Társteremtő Mag Esszenciájából kell kezdődnie.

A HÁROMSZÖG TÖRVÉNYE
a másik nagyon fontos eleme a teremtésnek. A Háromság koncepciója ismerős számotokra a Bibliából: Atya, Fiú és Szent Lélek, ami a valóságban, az Atya az Isten Maszkulin arculata, az Isteni Akarat/Erő Első Sugara; a Szent Lélek az Isten Anyai arculata akit betöltenek a Mag Gondolatok-Ádámi Részecskék az Atya Isten elméjéből. A Mag Gondolatok akkor a Szeretet/Bölcsesség Sugara azaz a Második Sugár által aktiválódnak az Anya Isten Szív Központjában, és kiküldetnek az univerzumba az Élet Folyója útján, a Napok azaz Fiúk és Leányok használatára, hogy a Harmadik Sugár minőségein, tulajdonságain és aspektusain keresztül teremtsék a világokat, meg csodás dolgokat vég nélkül.

A Háromság Hatalma volt a mozgató erő univerzum szerte. Metatron Arkangyal, Melchizedek Nagyúr és én Mihály Arkangyal képezzük a Tudatosság Háromságát az univerzum szintjén. Mi hordozzuk és SUGÁR-OZZUK ki az Isteni Fényt/Isteni Bölcsességet/Isteni Akaratot, Atya/Anya Istenünk aspektusait és minőségeit ebbe az univerzumba. A Tudatosság Háromsága fontos alkotó eleme a teremtő folyamatnak, mert használnotok kell a három erőteljes ISTENI SUGÁR tulajdonságait, minőségeit és aspektusait, hogyha a Teremtés bármelyik szintjén, a forma sikeres és hatékony társteremtőivé kívántok válni.

Ti a CSILLAGMAGOK, sok csoporthoz kapcsolódtatok, kicsihez és nagyhoz univerzum szerte, és speciális feladatokat vállaltatok, amit mint csoport hajtottatok végre, különböző helyeken, meghatározott időben. Azt is említettük már, hogy idő vagy esemény beindító (trigger) kódokkal vagytok ellátva az Isteni Gyémánt Mag Sejtetekben, amelyek a tervezett időben illetve a Grandiózus Terv meghatározott szakaszának beindíttatásakor aktiválódtak, vagy majd aktiválódni fognak. Részei voltatok sok-sok Háromság Sejtnek, amelyek a legfelsőbb rendelet különleges feladataiból tevődtek össze. Ezeket a triádokat általában közeli Lélek társak alkotják, vagy olyan Lelkek akik sok különleges feladatot teljesítettek együtt a múltban, és összejönnek majd a jövőben is. Egyre sűrűbben egyesülnek a hármas, kilences és tizenkettes csoportok az újra egyesülés ideje alatt, és ez egyre gyakrabban fog megtörténni a jövőben.

Készek vagytok kiterjeszteni látásotokat személyes kis világotok avagy mikrokozmikus valóságotokon túlra? Készek és hajlandóak vagytok elfogadni az igazságot, hogy ilyen vagy olyan mértékben, de hatással vagytok mindenkire és mindenre ebben az univerzumban, és hogy mindenki a Földön és minden más birodalomban hatással van rátok?

Mindannyiatoktól kérdezzük, készek vagytok használni a csodálatos ajándékokat, melyek Isteni Születési Jogotok? Mit hagytok örökségül az emberiségnek és a világnak? Nyúljatok fel a csillagokig szeretteink, mert nincs határa annak amit megnyilváníthattok, amikor látomásaitok összhangban vannak az Isteni Tervvel mindenki legfelsőbb javára. Hívjatok bennünket és mi döntéseitek támogatásával a segítségetekre leszünk. Tudnotok kell, hogy mi örökké a közeletekben vagyunk, hogy ösztönözzünk, vezessünk és védjünk benneteket, valamint Atya/Anya Istenünk szeretetét sugározzuk rátok.
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális  
Tesla üzenete
  2011-06-18 17:30:35, szombat
 
  Tesla üzenete
Dátum: Május 11, szerda, 23:08:09
Téma: Shaumbra

Egy rövid üzenet a szabad-energia egyik úttörő kutatójától, Nikola Teslától

Üzenet Teslától
2011-05-08
Üdvözöllek benneteket a Föld bolygón. Nikola Tesla vagyok, és elérkezett az idő, hogy szóljak hozzátok. Régóta figyelem az emberi tudat fejlődését, és most szeretnék átadni néhány információt, amivel megkönnyíthetitek az előttetek álló hónapokat.

Sokan néztek most körbe kérdőn, mi történik a Földön. Sokan vagytok - szinte mindenki - akik válaszokat keresnek. Sokan gondolkodtok esténként, vajon mi zajlik most az emberi tudattal, mert szinte kivétel nélkül érzitek, hogy ezen a téren egyfajta fejlődés, tágulás van folyamatban, saját lényetekben, és tudatotok közös mezőjében egyaránt.

Nincsenek munkahelyek, jövedelmetek nagyon kevés. Sokszor néztek kérdőn az égre, ám az ég helyett befelé kell, hogy forduljatok. Energiaválság korszakát élitek. Ez a válság belső energiáitok és az életetekhez szükséges külső energiaforrások válsága, egyaránt. Én az utóbbiról szeretnék szólni most.

Hiába fedeztek fel új kőolaj- és földgázforrásokat, ez már nem segít. A Földanya nem tűri tovább, hogy testét kizsákmányoljátok. Nem tűri, mégpedig azért nem, mert ebből az energiaforrásból nem jut mindenkinek egyformán: ez az erőforrás mások kizsákmányolására és szolgaságban tartására szolgál; egyfajta hatalmi eszköz, mely a Teremtéssel ellentétes szándékú.

Tudnotok kell, hogy bolygótok egyfajta elektromos áramban úszik. Mivel a Föld belsejében található anyag jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, a Föld forgásának következtében fellépő súrlódás során mérhetetlen mennyiségű elektromos potenciál keletkezik. Ez az energia a bolygótok mágneses, északi és déli pólusán keresztül ,,csapódik le", és egy elektromos burkot hoz létre a planéta körül. Úgy képzeljétek ezt el, mint egy narancsot és héját. A narancs a bolygó, a héja az elektromos mező.

Gyakorlatilag végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy vesz körül benneteket, mint halat víz. Ti most olyan halak vagytok, akik rájönnek arra, hogy vízben élnek. Ez az Energia a teremtés ajándéka. A szükségleteitekhez képest végtelen erőforrás. Egyetlen nemzet sem sajátíthatja azt ki. Mindenkié. Bolygótok bármely pontjáról elérhető. Nevezzük ezt az erőforrást légköri elektromosságnak.

Tudatotok fejlődésének fontos állomása, hogy a légköri elektromosságot felismerjétek és használjátok. Kezdjetek el foglalkozni vele. Vigyétek be a hírközlő médiumokba is. Nincs már ellenállás, senki sem fog megakadályozni ebben benneteket. Az embereknek hallani kell erről, és az emberek hallani akarnak erről. Mindenkinek joga van tudni.

Mire felismeritek, hogyan lehet ezt a mezőt felhasználni, hogy otthonaitokat megvilágítsa és házaitokat befűthesse, élelmetek előállításához erőforrást adjon, addigra tudatotok olyan fejlett lesz, hogy ezt az energiát kizárólag jóra, a Teremtés akaratának megfelelően használjátok fel.
Tudatosítsátok ezt. Mikor Autót vezettek, képzeljétek el, hogy a jármű ebből a forrásból táplálkozik. Vizualizáljátok ezt, hogy autótok mágneses motorokkal üzemel. Tiszta, és nincs szüksége utántöltésre. Vizualizáljátok ezt, mert ez nagyon fontos. Képzeljétek el, hogy az út menti töltőállomások egyszerű pihenőhelyekké és vendéglátási egységekké alakulnak. Képzeljétek el és tudatosítsátok, hogy házaitok erőforrásait ebből a mezőből fedezitek. Tudatosítsátok azt, hogy fűtéshez, világításhoz szükséges energia ebből a forrásból költségmenetesen előállítható. Tudatotok ily módon összekapcsolódik, és gondolataitok felgyorsítják a folyamatot. Ilyen mértékű változást csak összefogással és önzetlen szeretettel tudtok végrehajtani.

A Föld egy új tudati fázisba érkezett: gondolataitok és őszinte kívánságaitok gyorsabban teljesülnek, mint hiszitek. Érzitek ezt. Ami ma még nehezen elképzelhető, az holnap megvalósítható, holnapután pedig természetes lesz. Mert a tudatotok így működik.

Tudati fejlődésetek napról napra erősödik. Ez a fejlődés nap alatt többet halad, mint korábban hónapok alatt. A fejlődés exponenciális. A következő nap az előzőre épül, és ez még jobban gyorsítja folyamatot. Amikor egyfajta sötétséget éreztek - ezek a periódusok egyre ritkábbak és kevésbé nyomasztóak lesznek - azt történik, hogy a tömegtudat pihen. Pihen, hogy újult erővel kezdje meg további rezgésszint emelkedését. Ezek minták - nagyon sokan közületek érzékelik ezt - a tudati fejlődés hullámai.

Térjünk vissza a Földi élethez szükséges energiaforrásokra és technológiákra. A robbanó motor egy, a maihoz képest nagyon alacsony tudatszint találmánya. Ideje lejárt. Közületek nagyon sokan foglalkoztok mágneses motorokkal, és vortex rendszerekkel. Közel vagytok, az elkövetkező hónapok során az új technológia központi figyelmet fog kapni. Tömegek figyelme irányul a szabad-energia jelenségére, és elkezditek kiépíteni saját rendszereteket. A bőséges energiához mindenkinek joga van, nemzettől, társadalmi és foglalkozási státusztól függetlenül. Kérjétek saját szabadságotokat, tegyetek érte, és megkapjátok azt. A Teremtés értetek dolgozik.

Figyelmetek fordítsátok hát ebbe az irányba, és tegyetek meg mindent saját szabadságotokért. Nikola Tesla energiája vagyok, aki földi életét az emberi szabadságnak megalapozásának szentelte. Ismerjétek fel, Isteni szikrák vagytok, akiknek hatalmában áll a formálni egyéni és közösségi sorsotokat. Öleljétek egymást feltétel nélküli szeretetben, mert a változás kora elérkezett, s én veletek vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális  
Kundalíni ébredése
  2011-06-14 18:19:45, kedd
 
  A Mátrix átalakul: Kundalíni ébredése


Mottó: Ha az Isteni törvények szerint kezdesz el élni, az emberi törvények már nem vonatkoznak rád! -
DE - ehhez fel kell ismerni azt az Égi vezetettséget, amit csak belső alázattal, lelked csendjében halhatsz meg!

Samael

Aki a teremtő szexuális energia áramlását figyeli, magyarul tudatában van annak mozgásával, irányítást nyerhet saját sorsa felett, mert megérti, hogyan teremti egy adott pillanat a jövőt... Az öt érzékszerv által észlelt valóság valóban nem más ,,mint elektronikus jelek és kódok halmaza" melyeket az agyban helyet foglaló kozmikus tudat dekódol a teremtésben megélt energiaszintnek megfelelően.

Az, hogy a körülötted lévő energia mátrixot (melyet te egy fix valóságnak hiszel) milyen formában érzékeled, az attól függ, a tudatod milyen magas energia szintet képes elviselni és megélni. Az észlelt valóság valójában egy energia-hologram, ami bárki által megtapasztalható, aki a Teremtő energiát lényében felébreszti.
Nézz rá egy ,,Kagaya " képre. Szerinted álom? Nem. A valóság egy alternatív formája. Egyre több ember folyamatosan megéli ezt a világot. Ha te még nem látod, az azért van, mert tudatod nem készült fel rá. Hogy látni fogod-e, csak rajtad múlik.

Az ember által észlelt energia Mátrix valósága makro-kozmikus mása a hátgerincen áramló szexuális energia mikro-kozmikus jellegének. Ami kint az bent, tartja az örök mondás. Igaz. Szimbolikusan a teremtő (szexuális) energia kígyó (más helyeken kígyótestű sárkány) formájában jelenik meg, melyet a szanszkrit hagyomány Kundalíni névvel illet. Más hagyományok szintén kígyó formájában jelképezik a teremtés energiáját: az ausztrál őslakosok szerint, kontinensüket egy hatalmas isteni lény alakította, még az Álmodás korában (azaz a fehér ember betelepülése előtt, ekkor még a bibliai paradicsom állapotában éltek). Ezt a lényt pedig Szivárvány Kígyónak hívják.(The Rainbow Serpent). Nem véletlen az sem hogy a bibliában kígyó kísérti meg Ádámot és Évát, akik engedve a dualitás kísértésének, kiesnek a paradicsomi állapotból. Nem véletlen továbbá az sem, hogy keresztény hagyományban Sárkányölő Szent György legyőzi a szárnyas kígyót, de nem öli meg, mert erejére szüksége van. Ez azonban mind csak szimbolika.
Az emberi élet maga nem más, mint a hátgerincen végig futó ,,élet-áram" valójában teremtői energia vibrálása a legalsó csigolya és a koponya (legfelső, módosult csigolya) között. A szexuális kontingencia állapota ezt a spirituális elméletet ülteti gyakorlatba. Kundalíni ébredése az Univerzumunkra jellemző 7-es szám misztikumát jeleníti meg (a teremtés felépítésében a prím-számoknak nagy jelentősége van) 7 hónap magmegtartó életmód után nem csak tökéletes nyugalom, csendes eufória, és végtelen boldogság költözik beléd hanem, a teremtés elsődleges energiája is megindul a hátgerincen felfelé, átalakítva azt a képet (tulajdonképpen hologramot) melyet az érzékszerveiddel valóságként észlelsz.

A nagy sikerű filmben ez az a jelenet, ahol Neo a tükörbe nyúl, és megkezdődik kiszakadása a Mátrixból. Mikor újra, de már valódi tudatára eszmél, először használja az érzékszerveit. Fájnak a szemei és az izmai. Kundalíni ébredése hasonló jelenség. Először fogsz igazi illatokat és színeket látni, úgy ahogy azok a maguk valójában léteznek. Láthatod, a fehér fény miként áll össze a szivárvány színeiből. A tárgyak valójába sokkal fényesebbek és színesebbek... könnycsordító harmónia és szépség uralkodik mindenhol.., oly nagy béke van...
.. Most ennek a valóságnak csak egy töredékét érzékeled, mely egy szürke, anyagias világ az igazi világ csodáihoz képest. Mikor ez az életenergia felébred, magad leszel a boldogság. Bátor dolgokat fogsz végre-hajtani, mert lekapcsolódsz a tömegtudat hipnotikus állapotáról. Akiben felébredt Kundalíni, abból eltűnik a fél-elem. Bárhova is megy, bármit is csinál, a Szellem feltétlen támogatását élvezi (Én és atyám egyek vagyunk, mondotta egy híres srác)
Napról napra több ember lép rá, éli meg a kontinencia útját. Ez a szerelem forradalma, egy új dimenzió belépőkártyája. Nem könnyű, mert szembe kell majd nézned legnagyobb félelmeiddel, de végeredmény mindenért kárpótol, és ez az Élet értelme... Neo azért képes meghaladni, avagy uralni a Mátrixot, mert a Szerelem felébreszti benne az élet-energiát. Ez szintén szimbolika: a kontinencia fenntartása természetesen Szerelem által a legkönnyebb, úgy ahogy azt a Szellem eltervezte.
Bár tömegtudat jelenleg szintjén a kontinencia fenntartása napi legalább fél óra jóga-gyakorlás nélkül csak kivételesen kreatív és tudatos emberek esetében lehetséges, ez gyorsan változik. A morfogenetikus mező hihetetlen tempóban aktivizálódik - erre kiváló példa a futball világbajnokság - ugye érzed ilyenkor a világ megváltozott tudatállapotba kerül - azért mert sok ember tudata egyidejűleg hangolódik valami pozitív eseményre. (Habár ezt a VUVUZELA hangja kicsit tompítja, mert ha ráhangolódsz erre a rezgésre, ez nagyon erősen csökkenti ezt az energiát.. gyury) A Vébé feelingje tökéletes példa arra, ahogy a kollektív tudat és a morfogenetikus mező működik. Ilyenkor azok az emberek is jobb hangulatba kerülnek, akik amúgy nem követik nyomon a mérkőzéseket.

A dimenzióváltás felemelkedés, valójában nem más, mint a teremtő energia felemelkedése egy gyors, egyéni és kollektív tudati ébredés által. A kollektív tudat nagy-mértékű fejlődését és a morfo-genetikus mező (v. kristályháló, nevezd, ahogy akarod) te is érzékelheted, ha figyelsz rá. gyorsan változik. Már a spiritualitástól legmesszebb álló politikában és a médiában is észlelhető. A megosztottság helyett egység és egyetértés fog fellépni, a dualitás programja pedig hamarosan terminálódáik... 
 
0 komment , kategória:  Spirituális  
Üzenet 2011.05.10.
  2011-05-15 13:02:40, vasárnap
 
  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2011. Május 10.

Sheldan Nidle közvetítése

Selamat Jarin! Visszatérünk! A Felemelkedett Mesterek ellentmondást nem tűrve tovább érvényesítik magukat világotokon! Az ő isteni segítségükkel, Földi szövetségeseink készülnek arra a nagy átalakulásra, ami rövidesen bekövetkezik. Előkészítettük személyzetünket egy közvetlenebb együttműködés-sorozatra kormányaitokkal. Ezek az együttműködések tartalmazzák a hivatalos felfedési eljárást és a tőlünk nektek átadásra kerülő technológiák bejelentésének programját. Azt is felügyeljük, hogy mi a legsürgetőbb a Földanya és az ő sokszínű öko-rendszerének fenntartásához. Számos élethálózata most kritikus szinten van, és felállítottuk a kezdeti eszközeit annak, hogy megoldjuk ezeket a csúnya helyzeteket. Például a Mexikói Öböl és a Sarkok ügyét. Az utolsó sötét összeesküvésetek nem csökkenő akciói jelentősen megnövelték a körülmények súlyosságát ezen két régióban, és vannak még más épp ilyen érzékeny esetek. Készek vagyunk megtenni részünket, hogy átmenetileg kiegyensúlyozzuk Gaia-t. Elvégezzük az utolsó simításokat is a bevezető prezentációkhoz, amiket a mi szóvivőnknek kell megtartania nektek. Ezek a sokkoló közlemények az igazság és őszinteség megfelelő elegyét követelik.

Ugyanakkor találkozunk Földi szövetségeseinkkel is, hogy eldöntsük hova tegyük a sötét összeesküvés utolsó tagjait, és kijelöltünk számos helyet, ahol lehet őket tartani a perek ideje alatt, amit gyorsan követ a letartóztatásuk. Ez azért folyik, hogy érvényre juttassuk az új gondviselő kormányok törvényességét. Nagyszámú bejelentések fogják jelölni az első néhány napját ezen új közigazgatásoknak, köztük van azon hatalmas titkos alapok kinyilatkoztatása is, ami a kormányadósság megoldásának alapjaként fog szolgálni, és hogy helyreállítsanak sok lényeges szolgáltatást, mint pl. a gyermekeitek oktatását. A többi alap modernizálásra lesz felhasználva és hogy előkészítsék ezeket a rezsimeket arra, hogy átadják titkos technológiájukat a köznyilvánosságnak. Ráadásul, hatalmas adósság-elengedési programok és a nyilvánosság számára átlátható politikák kerülnek bevezetésre. Egy nagy mennyiségű felelősség kerül átadásra nektek. Álljatok készen Drágáink, hogy támogassátok ezen létfontosságú változásokat, és segítsetek társadalmatoknak a teljes tudatosságba való előrehaladásban.

Sok áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Eljövünk ma kedves testvérek, hogy megbeszéljünk néhány olyan aspektusát az új pénzügyi rendszernek, melyekről még nem beszéltünk. Mindenek előtt, nézzük a BRIC nemzeteket (Brazília, Russia (Oroszország), India, China (Kína)). Földi szövetségeseink ismerik fontosságát ennek a négy országnak a pénzügyi reformok tekintetében, és titokban kijelöltek nekik egy sor kulcsfontosságú feladatot. Brazília egy kulcsfontosságú nemzet két okból is: először is lényeges, hogy az Amazonas medencéje helyreálljon a korábbi, ökológiailag teljesen működő kapacitásába; másodsorban pedig, Brazíliának egy jóléti életstílussal kell szolgálnia az ő nagy népessége számára. A pénzügyi reformok és az adósság érvénytelenítés megadja neki azokat az erőforrásokat, hogy mindezt beteljesítse. Ugyanez a helyzet Indiával és Kínával is. Itt a nagy spirituális hagyományokat védetté kell tenni, és a többmilliárdos népességet a jólét állapotába kell juttatni. A pénzügyi reformok és adósság érvénytelenítés ismét azok az alapok lesznek, amikkel az új rezsimek be tudják vezetni azt a politikát, mely ezen kolosszális kihívásokat érinti. Egy nagy spirituális reneszánszt kell itt középpontba helyezni!

Ezzel el is jutunk Oroszországhoz. Oroszország fontos szerepet játszott abban, hogy új pénzügyi politikát kovácsoljon Európa számára. Az ő hatalmas aranytartalékai és geográfiai pozíciója (az Ural és a Kaukázus között helyezkedik el) által, speciális szerepet játszik fő közvetítőként abban, hogy valóra váltsuk ezt az új pénzügyi programot. Velük dolgoztunk abban, hogy megfelelő helyet találjunk számos fő aranyraktár számára, és megvédjük azokat a károsodástól. Ráadásul, arra használjuk a külső Kaukázusi régió energiáit, hogy megvédjük a többi globális aranyraktár rendszert a sötétség általi rombolástól. Ezen tevékenységeket egy speciális csoport tette lehetővé, melyet Oroszországon belül mi bátorítottunk fel. Ezen csoport rendeltetése az, hogy speciális gondviselő kormányt formáljon a mi Földi szövetségeseink teljes szívvel végzett segítségével. Oroszország az ő új gazdasági helyzetét arra használja fel a világban, hogy segítse a többi BRIC nemzetet más nemzeteket is felvértezni, egy új globális pénzrendszer felvételére.

A rezsimváltás felé haladás tovább folyik testvéreim! Mi felügyeljük a törvényes kapuk utolsó sorozatát. Ez magába foglalja: egy tömeges leszerződést az új gazdasági rendszerre, olyan nemzetek többsége által, melyek egyetértenek a hivatalos BRIC nemzetek javaslataival; és azon dokumentumok beteljesülését, melyek beindítják az "őrzők leváltását" nemzetek sorában. Ezek a végső jogi dokumentumok tartalmazzák azokat a rendelkezéseket, melyek véget vetnek az Amerika Vállalatnak, és melyek visszajuttatják Amerikát az ő eredeti alkotmányos kormányzásához. Ezek a fejlemények összeillenek a jóléti alapjaitok utoljára összegzett könyvelésével. A cél mindkét eljárás egyidejű befejezése. Akkor be tudjuk fejezni a jólétprogramjaitok végső lépését, és együtt a Galaktikus Föderációval, megkezdeni az új kormányok bejelentését. Akkor a mi feladatunk teljes mértékben informálni titeket a teljes tudatosságba vezető isteni haladásotok következő lépéséről.

A teljes tudatosságba haladásotok a mi elsődleges küldetésünk évezredek óta. Mindannyian a mi saját egyedülálló módjainkon érintettek vagyunk napi szinten az emberiség spirituális megvilágosodásában. Arra használtuk Gaia Spirituális Hierarchiájának előnyös pozícióit, hogy terjesszük a bölcsességet és a tudást, mely megköveteli fejlődéseteket a tudatosságban. Az üzeneteink és a vezetésünk napról napra tudatosabbá tesz titeket arról, hogy kik is vagytok valójában. A tudatosságban való előrehaladásotok egy szükséges előfeltétele annak, amit következőnek tervez számotokra a Mennyország. Agartha-ban rejlik végső célállomásotok. Itt lett kijelölve a jól-képzett személyes mentorotok a Galaktikus Föderáció és a Mennyország által, hogy visszaolvasszon titeket a teljes tudatosságba. Akkor fogunk üdvözölni minálunk titeket! Mi mindannyian felelősei vagyunk speciális feladatoknak, hogy fenntartsuk Gaia-t és terjesszük a Fényt a Teremtésen át!

Az Első Kapcsolatfelvétel küldetés a Földanyára van koncentrálva. Monitorozzuk, különösképpen az egyre növekvő tengeralatti rengést a déli Csendes, Atlanti és Indiai óceáni régiókban. Ezek a rengések kezdik módosítani a Déli Csendes, a Közép Indiai, és a közép-Atlanti óceáni lemezeket. Ez bizonyos előrejelzés, hogy nagyobb rezgések fognak történni rövidesen vagy Ázsia közelében, vagy az Északi Csendes-óceáni medencében. Speciális típusú mély rezonanciák sorozata visszhangzik ezen régiókban. Együttműködünk számos érdekelt féllel, hogy csökkentsük azt ami most igen kolosszális rázkódásokat és hatalmas cunamikat ígér. Ezek a jelenségek csupán Gaia figyelmeztetései arra, hogy mindannyiótoknak fel kell ébredni és tudatossá kell válni egy közelgő új korral kapcsolatban.

Tegyétek meg ami szükséges, hogy felkészüljetek rá és elfogadjátok, hogy nem vagytok egyedül! Fogadjátok el, hogy mi itt vagyunk és készek arra, hogy felfedjünk sok létfontosságú tényt nektek. A Felemelkedett Mesterek már majdnem készen állnak, hogy egy szempillantás alatt megváltoztassák valóságotokat! Ez az új világ a tudatosságról szól, és a galaxisba való eljutásról, hogy végül az Új Te üdvözöljön és dicsérjen titeket! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 19 db bejegyzés
Összes: 5821 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 335
  • e Hét: 335
  • e Hónap: 9673
  • e Év: 238538
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.