Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem. ... Ballán Mária
1957.12.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
A születés szentsége
  2017-08-03 23:41:40, csütörtök
 
  Videó: A születés szentsége


Link


A szülés és a születés egy lelki, szellemi, tudati, természetes, szentséges folyamat. Ennek ellenére ma nagyon kevesen tekintik ennek és ez megmutatkozik a megtermékenyülés nehézségeiben, a spontán vetélésekben és a szülési komplikációkban is.

A fájdalom a természet adománya, hiszen bizonyos nézetek szerint ebből születik a fejlődés és a tudás, de a szüléshez és a szeretethez - az ezzel kapcsolatos tévhitekkel ellentétben - nem feltétlenül szükséges.

Milyen tudatállapot szükséges ahhoz, hogy a szülés a legtermészetesebb módon tudjon megtörténni? Hogyan térhetünk vissza újra a születés és a szülés szentségéhez? Hogyan hat erre a csodálatos folyamatra az imádság?

Bernád Ilona és Jakab István beszélgetése.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Mózes a keresztfán - Facsar Imre, Jakab István
  2017-06-24 17:38:09, szombat
 
  VIDEÓ: Mózes a keresztfán - Facsar Imre, Jakab István


Link


A Jóisten nem romlást és pusztítást teremtett. Mózes kőbevésett törvényei az ember által kitervelt, szentesített útlevél a rabláshoz, öléshez, az uzsorakamat szedéshez. Facsar Imre nem állít mást, nem állít kevesebbet, mint azt, hogy hanyatló római birodalom bankárai rendelték meg a Bibliát, és a tiszta kereszténység tanaira rákapaszkodva tevékenységüket szentesítendő vallást hoztak létre, amit ma judeo-kereszténységnek ismer és szenved el a világ. Mózes kőtáblába vésett törvényei (28) rögzíti az emberiség ellen elkövetett bűnöket. A teremtő Isten nem buzdít öldöklésre, rablásra, más népek rabszolgasorsba taszítására. A megkísértés része az ember megpróbáltatásainak, a szabad akarat pedig arról szól, hogy megteszem, amit Mózes törvényei lehetővé tesznek a számomra, avagy igazodom a természet rendjéhez, és békés együttélés, a szeretet, és a boldogság izgalmas "unalmát" vállalom irányadónak.

Facsar Imre és Jakab István beszélgetése.

Heti üzenet: Mózest a keresztfára?

Egy az Isten a többi csak vallás.
Isten megnyilvánulását a Földön és az égen a természet rendjében nyilvánította ki.
Működtető energiája a tiszta fény, a feltétel nélküli szeretet.
Tetteit a kegyelet jóság, a bőséges adakozás jellemzi.
Minden megnyilvánult teremtményét a boldogság, a ragyogás jellemzi.
Haragvó, bosszúálló Isten nem létezik. Okafogyott, hiszen a Teremtő célja a teremtés és nem a pusztítás.
Erre csak az ember képes, aki már többször megígérte Istennek, hogy megváltozik, és végre tiszteli a természet rendjét. Isten nem választott ki népeket, hogy uralkodjanak a többi nép felett, sem szőkét, sem barnát, sem feketét. Minden az embertől való. Kreálnak maguknak törvényeket, hogy más népek nyakán élősködjenek.
Gyilkolj, rabolj, szedj uzsorakamatot, ez a ,,szent rablás" nem Istentől, hanem a gyarló embertől való.
Istent veszik a szájukra a hamis próféták. ,,Kőbe vésik a törvényt", ami minden embert rabszolgájukká tesz. Isten nem ilyen, Isten nevében lopni, csalni nem erény, nevével szentesítve ölni bűn.

Akkor most mi legyen, bűnhődjön minden gyilkos és csaló? Szemet szemért fogat fogért? Keresztfára velük? Van már haragos, ártatlan áldozat elég! Különbek lennénk akkor a bűnösöknél? Sohasem lesz vége!!! Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk. A Teremtő korlátlan döntési jogot hagyott meg az embernek. A kisértés az a megmérettetés, amikor eldöntöd, hogy a lelkiismereted szerint az isteni lényed irányítsa döntéseid, vagy szabad akaratodból a gyarló megalkuvó, a hamis törvények mögé bújó eladott lélek legyél.

Kell e hit egyáltalán?
Hit nélkül üres droid csak az ember. A megtért tékozló fiúnak örvend az Úr.

A haragvó Isten képe az istentelen gyarló kapzsi, hatalmát féltő ember koholmánya. S hogy korlátainak semmi se szabjon határt, a gyilkosságot, rablást Isten akarataként szentesíti. A történelem során sokan rájöttek a turpisságra. Őket nevezték ki bűnös gyarló sátán fattyaknak, így a máglyán égették, vagy mártírként az arénákban haltak. Bemocskolták a teremtés tiszta szándékát, megzavarták az Ősi egyetemes rendet, és helyére egy mindent felemésztő hazug rákos burjánzást szentesítettek. Ennek eredménye a mai haldokló világunk. A bosszúálló Istenkép, a bűnös, megrontó sátán az eltévedt ember alkotása. Letörölte a boldog mosolyt a természet teremtményeinek arcáról, és mivel istentelen, a kipusztulásra van ítélve.
Ez a rákos világ kipusztul, nyomait befedi az ugar, és a pillanatoknak tűnő pár százezer év alatt helyre áll a természet egységes rendje.

Megoldás nincs? Lenne! A világ hazugjai, létrontói, akik Isten nevében gyilkoló vallásokat kreáltak, beismerik bűneiket. Az Úr kegyelméért könyörögve bocsánatot kérnek embertársaiktól. A Földanyától, akiknek a vérét szívják még ezen a szent napon is. Visszatérnek a természet Ősi rendjéhez, lemondanak hazug maguk által kreált törvényeiről. Békében élnek egymás mellett a többi emberrel és a természettel.
A kreált vallásokhoz tovább ragaszkodni, nevükben bármit cselekedni ami sérti a Teremtő egyetemes akaratát, a kipusztulásunkat pecsételi meg.

Kell-e Istennek vallás? Igen. Az Én testem, Isten temploma, mely egy gyönyörű alkotás, több milliárd is van belőle a Földön. Isten bennünk élteti tüzét, a tiszta Fény forrását, fenntartva a szeretetenergia kiáradásának csodás melegét.

Istenem bennem van országod, Mert egyek vagyunk a szeretetben.

Ja,ky?


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Ha az élet materialista lenne...
  2016-11-05 20:20:02, szombat
 
  Ha az élet materialista lenne, akkor már rég kipusztult volna a világ, avagy létre sem jöhetett volna az élet.

Gondoljuk meg, hogy minden tápanyagunkat, növényeinket, italainkat a szerint értékeljük, hogy bizonyos anyagokból az mennyit és milyen minőségben tartalmaz. Azt viszont nagyon ritkán vizsgáljuk meg, hogy a talajból milyen ásványi anyagokat volt képes felvenni az a növény, amelyben a későbbiekben teljesen más vegyület alakult ki, mint amire a táptalaj adottságaiból adódóan lehetősége lehetett volna.

Mit is jelent ez?

Van egy összekötő kapocs az élő és a holt anyag között. Az élő anyag már élő tulajdonságokkal rendelkezik, még alapvető összetevőiben tartalmazza a halott anyag arculatát, ugyanakkor teljesen más struktúrák jönnek létre az élő anyagban.

Mire gondolunk?

Azt már tudjuk, hogy a talajból a baktériumok hátán érkeznek azok az ásványi anyagok, nyomelemek, amelyekből a víz és a napsugár segítségével a fotoszintetizáló baktériumok létrehozzák azt a csodát, amit utána a látható növényvilágnak hívunk. A hidropónia technikánál döbbentem meg, és kezdtem el foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy tulajdonképpen hogy is jön létre az élő anyag.

A hidropónia technika abból áll, hogy egy üvegházban különféle ásványi anyagokat vízbe dobálgatva magvakat helyeznek el, amelyek a meleg és a napfény hatására kikelnek, növények jönnek létre, amelyek gyümölcsöt hoznak, és ezt találjuk meg a szupermarketek polcain. Amikor egy sárgarépán, vagy retken még véletlenül sincs egy szem föld sem, akkor nyugodtan gondolhatunk arra, hogy hidropónia technikával állították elő.
Ugyanakkor, ha ezeket a zöldségeket vagy gyümölcsöket laboratóriumi vizsgálat alá vetjük, akkor láthatjuk, hogy a bennük lévő ásványi anyagok jóval szélesebb palettáját találhatjuk meg, mint amit a kiindulási állapot feltételez.

Hogyan lehetséges ez?

Ugye azt már elfogadtuk, hogy az ásványi anyagok felszívódásához, átalakulásához szerves élő közösségre van szükség. Ezek a millió számra élő baktériumok a földön.
Arról is hallottunk már, hogy a fotoszintetizáló baktériumok a nap hatására képesek az élő növényi sejtek kialakítására, aminek a szívében pl. a klorofill is található.
Viszont azt a köztes kis apróságot, hogy az az élőlény, ami létrehozta az életet a földön, milyen módon képes elemeire felbontani a halott anyagot és azokat az élő kötésű anyagokat előállítani, amelyek tulajdonképpen az általunk elfogyasztott növények struktúráját képezi, arra igazából nem fordítottunk figyelmet.

Ha kicsit szabadjára engedjük a fantáziánkat, akkor rá kell jönnünk, hogy az emberi test sem más, mint egy élő laboratórium, ahol baktériumok milliárdjai alakulnak át olyan baktériumokká, melyekre a szervezetünknek éppen szüksége van, olyan enzimeket, élő közegeket létrehozva, aminek a boszorkánykonyhájában képesek vagyunk az alkímiára. Ez a hideg magfúzió, amit most már a fizikai is kapargat, hogy bármilyen anyagból legyenek képesek bármit létrehozni. Igen ám, de ezt az élővilág már réges-rég óta alkalmazza. Egy számunkra eddig ismeretlen partitúra alapján létrehozza a halott anyagból az élő anyagot, de úgy, hogy e közben elemeire bontva, teljesen új, élő kötéseket produkálva, más anyagokat hoz létre, mint a kiindulási állapot.

Ezért is mertem kijelenteni, hogy az élet nem materialista jellegű, mert ott kettő meg kettő az négy, de a természet szorzótáblájában bármilyen anyagból bármit képes létrehozni az élő közeg, ugyanakkor ezeket a mennyiségeket felszorozza a természet szorzótáblája, amit ma még nem nagyon értünk.

Mitől van az, hogyha egy szerves kötésű táplálékot fogyasztunk, akkor hiába van a kvantitatív mérések szerint kevesebb ásványi anyag benne, mint egy multivitaminban, mégis sokkal jobb élettani hatással rendelkezik, mint amikor halott anyagokat lapátolunk össze egy tablettába?

A kulcs megint csak az élő anyagban van, ami létrehozta azokat a szerves kötéseket, amelyeket azonnal felismer a testünk, és nem kell azt átalakítania, boszorkánykonyhájában élővé tenni, hanem sokkal hatékonyabban be tudja építeni, mint a halott anyagokat. Ezért olvastunk az Esszénus evangéliumban is, hogy ,,Csak az élet tüze által éljetek." Remélem egyre jobban kezdjük érteni ezt a mondatot.


Jakab István


 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Hogyan gyógyít az öröm? - Kriston Andrea, Jakab István
  2016-10-15 19:01:17, szombat
 
  Hogyan gyógyít az öröm? - Kriston Andrea, Jakab István


Link


Az alhasi területünket érintő kérdések, problémák, vágyak és szokások évezredek óta tabu témák. A szexualitás, az extázis bűn, és emiatt tele vagyunk szégyenekkel, bűntudattal. A testünkben rejlő varázslatot, a teremtő erőt nem hagyjuk szabadon kiáradni és ezáltal önmagunkat elveszítjük. Ahhoz, hogy kiszabaduljunk a bűnösnek vélt titkainkkal átszőtt saját börtönünkből, először a fejünkben zajló gondolatainkat kell megtisztítanunk. Ezt követően, öngondoskodásra, mozgásra, tudatos alhas-védelemre van a szükségünk a felszabadító változások megvalósulásához.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
TTE - Titkos Terror Ellenünk- Tetszik?
  2016-09-20 21:42:13, kedd
 
  Videó : TTE - Titkos Terror Ellenünk -Tetszik?Link

Arról beszélünk, hosszú idő óta, hogy Úr Isten mi lesz, ha a TTIP, szerződés rászabadul Európára? Véleményem szerint ez már rég ránk zúdult, ugyanis az óriási világvállalatok már évtizedek óta figyelembe sem veszik az emberek érdekeit, a nemzetek önálló érdekeit, bármit véghezvisznek, ami az érdekeiket szolgálja. Irányitják a törvénykezést, az állami hivatalokat, pénzügyi szervezeteket.

Az óriásvállalatok érdekei nem azonosak az emberek érdekeivel, viszont titkos hatalmuk van bármit ránk erőszakolni, ami hatalmi és profitéhségük kielégítését szolgálja. Mint tapasztaljuk, semmi sem elég a számukra.

Végiggondoltam, hogy hányféle titkos terrorista támadás van ellenünk.

Az adásból kimaradt a vallásterror, ahol folyamatosan befolyásolják a véleményünket, a döntéseinket, az ítéleteinket. A vallásterror a legnagyobb bűntény az emberek ellen, mert azt akarja velünk elhitetni, hogy különbözőek vagyunk. Onnantól, hogy vallási ellentétet szítanak közöttünk, máris elhisszük, hogy nem szerethetjük ugyanúgy azt az embert, aki más vallást gyakorol.

Aki a szeretetbe éket ver, az a legnagyobb bűnt követi el az emberiség életében. Egy az Isten, a többi csak vallás, egyetlen igazság van, a szeretet.

Az időjárás befolyásolása, a chemtrail, haarp, az idegi állapotunk folyamatos terrorizálása, ezek mind-mind titkos terrortámadások ellenünk.

A parkolótársaságok titkos terrorja, amikor kórházak elé tesznek parkolóórákat úgy, hogy meg sem tudod saccolni, hogy mikor fogsz végezni egy hosszú várakozás és vizsgálatot követően.

Erről azonnal eszedbe jut a betegségügy, ami az egészséged elleni legmocskosabb terror, ahol leginkább megérzed a kiszolgáltatottságot, és folytathatod a sort a végtelenségig....

Létezik-e adóterror, úgy állapítják meg az adóterheket, hogy ebbe neked semmiféle beleszólásod nincsen? Ha véletlenül nem jelentesz be egy adatot, egy nem ismert törvény alapján bármit megtehetnek veled. Terror az életünk minden pillanata, és ez addig megy így, amíg nem mondod, hogy elég.

Erről sosem hallasz a hivatalos médiumokban, merthogy ezek országok felett álló terrorcselekmények, és a médiákat is a titkos terroristák irányítják.

A TTE, a "titkos terror ellenünk" egyelőre csak egy bűnlajstrom, amit mindenki maga fog bővíteni, mert hogy számos terrortámadást működtetnek ellenünk.

Sokszor az is eszembe jut, hogy sokunknak még nem elég, nekik így jó! Mire tépem itt a szám?

Jakab István


 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
A pozsonyi csata győzelme nélkül nincs ma magyarság
  2016-07-01 19:26:18, péntek
 
  Videó : A pozsonyi csata győzelme nélkül nincs ma magyarság


Link


"Hunguros eliminandos esse!" - "Irtsátok ki a magyarokat"! - szólt 907-ben a népirtásra buzdító titkos hadiparancs. Miért érezzük azt, hogy ez még mindig érvényben van? A pozsonyi csata győzelme sorsdöntő ütközet volt, az elkövetkezendő ezer évre eldőlt a magyarság fennmaradásának sorsa.

Vajon miért nem beszélhettünk és beszélünk róla most sem? Fontos, hogy megismerjük a valóságot, mert a hamis, megváltoztatott történelem végül tényleg a nemzet halálához vezethet.

Pálosi Atilla, Poór Miklós és Jakab István beszélgetése.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Hol volt, hová lett Ős-Buda?
  2016-06-26 19:52:53, vasárnap
 
  Hol volt, hová lett Ős-Buda? - Dr. Lánszki Imre, Jakab István


Link


A kínai állami televízió gyűjti a hunok történelmét. Szerencsére akad néhány nagyszerű magyar ember is, akit még érdekel a magyarság sorsa.

Ős-Buda, vagy Óbuda vára el akarja mondani az embereknek, hogy hol volt eredetileg. Erre a feladatra dr. Lánszki Imrét találta meg, aki évek óta lelkesen kutatja a vár eredeti helyét, valamint Atilla és Árpád fejedelem sírját. Kutatómunkája megbecsülése és elismerése jeléül a sors, vagy talán a magyarság szelleme, számos misztikus segítséget és támogatást nyújt a számára.

dr. Lánszki Imre vallja, hogy amint a magyarok méltónak érzik magukat arra, minden akadály magától el fog gördülni az útjukból, mint az a nagy kő, amit a Pilisben a kutatások során egyelőre nagy erőkkel kellett eltávolítaniuk.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Hogyan lehet felemelni egy ország rezgésszintjét?
  2016-06-26 19:41:01, vasárnap
 
  Hogyan lehet felemelni egy ország rezgésszintjét? - Balogh Béla, Jakab István


Link


Ha az emberekben bármitől felerősödik a szeretet érzése - lehet ez egy focicsapat, vagy éppen egy idea, egy eszme - az rengeteg energiát ad annak is aki adja és annak is, aki kapja. Ha szeretet van, megnyílnak a telepatikus kommunikációs csatornák. A focisták a pályán a szurkolóktól rengeteg erőt és támogatást kapnak, sikerük pedig visszahat a szurkolókra. A csapat erejét meditációval tovább lehet növelni.

De mi a helyzet a félelemmel? Ha minden szeretet, akkor a félelem honnét való?
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Van nagyobb bűn Trianonnál
  2016-06-04 09:53:39, szombat
 
 A mi legnagyobb bűnünk egyesek szemében, hogy még mindig itt vagyunk. Sokáig hittem, hogy a magyarság ellen nem lehetett nagyobb vétket elkövetni, mint a trianoni gyalázatot. Azután rájöttem, hogy a rendszerváltásnak nevezett bohózat nagyobb törés a magyar nemzet életében, mint azt valaha elképzelhettük volna. '45 után, az államosítás címén őseink összes megmaradt értékét behordták a gyárakba, a gazdaságokba, és szinte egy önellátó népgazdaságot hoztak létre. Elegendő olajunk, vasunk és jó minőségű fekete szenünk ugyan nem volt, de gyáraink ontották a jó minőségű ipari termékeket.

Európa éléstára bőven árasztotta terményeit. Egy combos kis gazdaság volt a magyar, ahol szinte mindent világszínvonalon voltunk képesek előállítani.
A privatizáció a magyar politikusok legnagyobb szégyene, amit elkövethettek a magyar nemzet ellen, hiszen üveggyöngyökért, korrupciós fillérekért kótyavetyélték el a magyar nép legnagyobb értékét, a gazdasági függetlenségét.

Hogyan lettünk az EU rabszolgái?
A privatizáció egyetlen célja a magyar nemzetgazdaság felszámolása, a piac megszerzése, és a felszabadult munkaerő rabszolgaként történő dolgoztatása.

Gondoltad volna, hogy ma már kínai üzletembereknek is megéri magyarokkal dolgoztatni?
Miért nem állhatunk mi fel az orosz elnyomás után, mint ahogy azt a szlovákok vagy a csehek megtehették?
Ki engedte meg, hogy belekergessék az adósság rabszolgaságba az országot és több millió állampolgárát?
Ki engedi meg, hogy a multinacionális cégek hozzák a törvényeket, bármikor tönkretéve a kis és középvállalkozásokat?

A válasz sajnos kézenfekvő és elszomorító: a mindenkori politikai elit a legnagyobb odaadással nyalta ki az éppen Magyarországot gyarmatosító birodalom végbélnyílását.
A magyar érdekek soha, senkit sem érdekeltek.
A privatizáció, a devizahitelek, a mérhetetlen korrupció, az egészségbiztosítási vagy a nyugdíjrendszer teljes lebontása, a kötelező oltásokkal történő népirtás ellenére itt vagyunk.

Az ország világhírű nyomorának egyetlen egy óriási előnye van, hogy még az Európát hódító migránsok is tovább menekülnek.
Csoda, hogy még itt vagyunk, létezünk, és maradunk. Az EU gyarmatosító cölöpjeit ingoványba verte le, így semmiféle maradandó emléket nem fognak okozni, ha egyszer megszabadulunk tőlük.

Ugyanakkor jó kérdés, hogy ma hogyan hozzuk helyre a gazdasági függetlenséget, ipar és mezőgazdaság nélkül? Irán 5 év gazdasági bezártság alatt teljes gazdasági önállóságot ért el. Oroszország sem működik ma másképp.

Csak azt az egy dolgot tudnám feledni, hogy a mindenkori politikai elit elárulta, eladta ezt a kis országot. Ma úgy gondolom, hogy nem bíznám politikusokra az ország vezetését, mert mindig van az a pénz, amiért elherdálják akár a Szent Koronát, a Parlamentet, vagy a Királyi Várat. Azon sem csodálkoznék, ha holnap egy bank bejelentené, hogy a nemzet imént felsorolt közkincsei már az ő tulajdonukat képezik.

Mi ebből a tanulság?
Végignézted gyáraink, üzemeink, gazdaságaink elrablását, kifosztását, és végignézed nap, mint nap a kilakoltatásokat. Lehajtott fejjel, bezárt fülekkel figyeled a jelenlegi hatalom végtelen korrupcióját, és nem teszel semmit. Mégis itt vagy. Te egy csoda vagy, drága magyar Testvérem. Csak tudjad, hogy lemoshatnád magadról végre a gyalázatot, és csilloghatna a nevünk, mint régen. Legyünk újra nagyok a magunk szemében.

Jakab István


LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Amikor már minden király meztelen
  2016-02-27 18:35:06, szombat
 
  Amikor már minden király meztelen - avagy mire jó a statárium?

Sokan szeretnék megérteni, mi áll a migránsözön hátterében. A dolog annyira egyszerű és mégis hihetetlen. Aki már találkozott haldokló rákos beteggel, az tudja, hogy ezek az emberek a végső stádiumban önmagukból kivetkőzve trágárok és közönségesek. A rák őrjöng bennük, ugyanakkor megérzi, hogy totális győzelme a test felett a saját halálát is jelenti. Ezért az őrület, ezért a kiszámíthatatlan kapálódzás a túlélés bármilyen formájának fenntartásáért.

Már minden - az emberiség testén - ezé a kóros rákfenéé, a pénzkiadás joga, az emberiség javainak kilencvenöt százaléka, a média, és az összes király az ő marionett figurája az egész világon, még azok is, akik nem tudják magukról, hogy meztelenek.
Annyira banális és elképesztő az a pofátlan arrogancia, amivel a korábbi gyarmatokról ideverbuvált szerencsétlenek hadáért aggódnak. Az ő életük ugyanúgy semmit nem jelent a számukra, ahogy a mi életünk sem jelent semmit. Évszázadokon át szipolyozták, rabolták hazáikat. Ha úgy tartotta kedvük, akkor egy marha áráért megvették őket és hajóra tették, mint rabszolgákat. Ma pénzt tömnek a zsebükbe, fülükbe hamis ígéreteket suttognak, hogy ússzanak, vánszorogjanak el Európába az új élet és az új világ reményében.

Mi végre is?
Politikai elemzők azt prognosztizálják, hogy a zömében muszlin bevándorlók állampolgárságot kapva szavazni fognak a balliberálisokra a következő választásokon, amelyen már részt vehetnek. A rákos világhatalom agonizál. Erdeit tűzvészek pusztítják, ivóvízkészletei kiapadtak, legyőzték a földet, legyőzték a természetet, és fuldoklanak a saját növekedési mámorukban.
A rák azt hiszi, hogy a terjeszkedés a gyógyír, így a testben áttéteket képezve minden fölött szeretné megszerezni a hatalmat. Most ez az új terület Oroszország lenne, kiapadhatatlannak tűnő ásványi anyag és energiaforrásként. Ennek segítségével még ki tudná húzni valameddig. Aztán majdcsak elpusztítjuk a Vénuszt, vagy a Marsot, mindegy, csak növekedjünk.
A bevándorlás célja nem több és nem kevesebb, minthogy segítségével felszámolják a demokráciát és az önálló nemzetállamokat. Hogy a demokrácia idáig is látszólagos volt? Ez kétségtelen, de azok a százmilliók, akik hisznek saját hazájukban, nemzetükben, ezen keresztül irányíthatóak és manipulálhatóak. A forgatókönyv egyszerű. Tedd lehetetlenné a közbiztonságot a lakosság zaklatásával, néhány terrorista merénylet és máris önként kéri az istenadta nép a statárium bevezetését, mint egyetlenegy megoldást a terrorizmus megfékezésére. A benne résztvevő kiskirályok örökre bebetonozzák a hatalmukat, így büntetlenül élvezhetik az ellopott milliárdokat.
Ennyi. Nincs szükség újabb választásokra, ellenzékre, parlamentekre, érdekvédelemre, csak tankokra és vagonokra, amivel az Európában besorozott katonák millióit vihetik az orosz frontra. Mint említettem, a mi életünk ugyanúgy semmit nem ér a számukra, mint a több millió szerencsétlen migránsé, aki Európába érkezett. Annyi tisztánlátása van még ennek az őrjöngő haldoklónak, hogy nem mer a nukleáris háború fegyveréhez nyúlni, mert érzi, hogy akár veszíthet is. Azért mertük azt a címet adni, hogy minden király meztelen, hogy vegyétek észre, hogy ugyanaz a játék folyik most is, mint ami a történelem folyamán már annyiszor, amikor az uzsorakamat, a rabszolgaság már fenntarthatatlanná vált és egy jó kis ürüggyel háborúba kergették a világot.

Csak a tudatára ébredt emberek összefogása állíthatja meg ezt a haldokló gépezetet. A hatalom megvett marionett figuráinak is fel kell ébrednie ahhoz, hogy ez a rendszer vér nélkül változzon meg.
Pontosan ebben lennénk mások, mint elődeink, hogy egy vér nélküli forradalommal érnék el a rendszerváltást. Eltörölnénk azokat törvényeket, amelyek az igazságszolgáltatás útjában állnak, ledöntenénk a varázsló nagy paravánját, és végre elkergetnénk a jó büdös francba ezt a pár ezer kis bankgengsztert, akik képesek rettegésben tartani az egész világot.

A feladat nem kisebb, mint az, amikor egy utolsó stádiumban lévő rákos beteg ráébred, hogy mit tett önmagával, hogyan hozta létre önpusztító, természetellenes rendszerét. A hit erősebb, mint a félelem.
Mivel tudjuk, hogy minden energia, fel kell emelkednünk a félelem önpusztító cselekedeteiből, a gyógyulást, a változást létrehozó tisztító fény energiájának bebocsátásával. Minden eszköz a kezünkben van. A rendszer fenntartói nemcsak látszanak, bűzlenek is most már. Kígyónyelvük minden mondatban lelepleződik. Halálos vergődésükben láthatóak a számunkra. Tudniuk kell, hogy vagy megváltoznak, vagy a reggeli napfelkelte perzselő fénysugara elpusztítja gyarló vérszívó lényüket.

Mindenkinek joga van a változásra, mindenkiben ott a fény, és ott a félelem sötétsége is egyben. Az emberiség idáig folyamatosan az önpusztítás mellett döntött. Játszunk már végre valami más szisztémát.
19-re lapot húzunk, de nekünk ez az esély is elég ahhoz, hogy a halálos kór elkerüljön bennünket.

Jakab István


Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 1013 db bejegyzés
Összes: 22461 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4596
  • e Hét: 4596
  • e Hónap: 135859
  • e Év: 1394037
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.