Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
Élő probiotikum készítés otthon - Hatvani Galina, Jakab Istv
  2018-06-30 00:03:38, szombat
 
  Élő probiotikum készítés otthon - Hatvani Galina, Jakab István


Link

Akinek élelmiszer allergiája van, vagy a bélflórája regenerációra szorul, az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ételekkel terheli az emésztőrendszerét. Mi mindenben tud segíteni a szervezetünknek az előemésztett táplálék fogyasztása?

Mit okoz a fermentációs folyamat, miben lesz más, hogyan válhat szupertáplálékká egy ilyen eljáráson áteső zöldség, növény, vagy akár húsféle? Hogyan hat ez a tartósítási folyamat a fermentált étel lévő vitaminokra, az enzimekre és a baktériumokra?

Mi az az élő probiotikum és mit okozhat, ha ebben hiányos a szervezetünk?

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése. 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Hatvani Galina természetgyógyász előadásaiból
  2018-06-26 21:49:38, kedd
 
  A beleink titkos élete - Hatvani Galina, Jakab István Link

Az emberek akkor lesznek betegek, amikor tele vannak szeméttel, ha a testük, a gondolataik szennyezettségi szintje meghaladja az egészséges mértéket. A testünkben lévő szemetet az emésztőrendszerünk nem tudja maradéktalanul feldolgozni, a lebontatlan anyagokból toxikus massza keletkezik. Nem is sejtjük, hogy mi minden van a testünkben és hogy ezek mi mindent okoznak. Nem célszerű megvárni, hogy betegek legyünk, aztán szaladgálunk az orvosokhoz, a gurukhoz, hogy gyógyítsanak meg valahogyan bennünket.

Rengeteg mindent tehetünk magunkért és hálásak lehetünk nagyon azért, hogy olyan korban élünk, amikor már nem csak a problémák köre szaporodik, hanem egyre többet és pontosabb információkat tudhatunk meg az emberi test működéséről, az arról való helyes gondoskodásról, az egészségtudatos életmódról.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.


A gyomor és az epehólyag problematikája - Hatvani Galina, Jakab István Link

Napjainkban egyre több betegség hátterében az emésztő rendszer problémái találhatók. Az egyre növekvő és tartósan fennálló stressz negatívan befolyásolja az emésztési folyamatot - gyomorsav csökkenése, epe problémák, hasnyálmirigy enzimatikus gyengesége, stb., - elégtelen emésztéshez vezet, rothadás, erjedés keletkezik a belekben, ami bél gyulladáshoz, bél megnövekedett áteresztő képességhez vezet. Egyre több emésztetlen fehérje kerül a vérkeringésbe, ez különböző étel-érzékenységeket okoz, ami többek között hozzájárul az autoimmun folyamatok kialakulásához.
A pajzsmirigynek különös fontossága van az emésztőrendszer működésében, bemutatjuk ezt most egy olyan aspektusból, ahogyan eddig még soha nem tettük! A legfontosabb kérdés pedig az, hogy mit tehetünk magunkért?

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.

Hatvani Galina e-mail cím: eterv@hatvanigalina.hu

Szivárgó bél szindróma -- Hatvani Galina előadás a 24. Kombucha napon Link

Megemészthetetlen az életünk? Népbetegségünké vált a szivárgó bél szindróma, mely ötven évvel ezelőtt még szinte ismeretlen volt. Mik azok a tényezők, amik kiszolgáltatottá teszik az egészséget az által, hogy emészthetetlen tápanyagok, gombák, baktériumok, kórokozók kerülnek közvetlen a véráramba és ezidáig ismeretlen betegségeket hoznak létre.


Tabudöntögetés táplálkozásunkról - Hatvani Galina, Jakab István Link

A Teremtés Tudatos Táplálkozás egy olyan új fogalom, amit jó lesz, ha minél előbb megismerünk. Ennek az alapelve az, hogy a Teremtő teremtménye, az emberi test tökéletes és csak mi próbáljuk meg gépnek tekinteni és mindenféle kémiai szerekkel és mesterséges anyagokkal javítgatni.

Tisztában kell lennünk a szervezet működésével ahhoz, hogy megértsük, mi a kiváltó oka annak a rengeteg civilizációs betegségnek, amelytől szinte minden második ember szenved manapság. A glutén érzékenység kialakulásának oka nem feltétlenül a glutén. Hanem?

A válaszért érdemes megnézni ezt a filmet Hatvani Galinával, aki az orosz természetgyógyászok tudásának elmúlt ötven évét átölelő tapasztalatait és megállapításait gyűjtötte össze és tárja most elénk.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése


Hogyan táplálkoztak őseink? - Hatvani Galina; Jakab István Link

Sosem hoztak távoli földekről ínycsiklandó, színes ételkölteményeket, nem ismerték a fóliasátrat, a permetszereket, viszont közel éltek a természethez és az a fogalom, hogy teremtéstudat, életük mindennapi része volt anélkül, hogy használták volna ezeket a szavakat. Az idejét sem tudjuk, hogy mikor fedezte fel az ember, hogy a szőlő kipréselt leve forrásnak indul és bor lesz belőle. A kumisz, a kefír, a kvasz, a serital, a savanyú káposzta még sok embernek ismerős fogalom. Azt már csak kevesen tudják, hogy szinte minden növényünk erjeszthető, kovászolható. Miért is jó ez nekünk? Az előemésztett élő táplálék támogatja, és nem terheli a szervezetünket. Az élő az élővel kooperál tökéletes szimbiózisban.


Teremtés-Tudatos Táplálkozás - Hatvani Galina, Jakab István Link

A Teremtő sosem csinál selejtet, mert ha az ember selejtes lenne, már rég eltűnt volna az evolúció zűrzavarában. Az emberi test működésének vannak áthághatatlan alapszabályai, amit ha tudatlanul megsértünk, tökéletlen, életképtelen, beteges egyedeket hozunk létre. Az egyik ilyen legfontosabb szabály a gyomor savas védőárkának fenntartása. Ha nincs megfelelő mennyiségű gyormorsavunk, akkor képtelenek vagyunk számos károkozó, fertőző, életellenes anyag feltartóztatására, ami a táplálékkal együt jut az emésztőrendszerünkbe. Minden, ami megakadályozza, hogy ne legyen megfelelő mennyiségű és minőségű gyomorsav emésztésünkkor, betegségek leírhatatlan sorának forrását hozza létre. Át kell értelmeznünk például azokat a kémiai lúgosítókat, amelyek megemelik a gyomorsav ph-ját lúgos irányba, át kell értékelnünk a refluxot is, hiszen a gyormor záróizmai akkor nem zárnak rendesen, ha nincs megfelelő gyomorsav. Gyomorsav nélkül képtelenek működni a savas közegre szocializált enzimek, amelyek tevékenysége nélkül úgyszintén nincs emésztés. Számos ilyen alaprendszer működik az emberi szervezetben. Az ember látszólag jót akar gyógyszereivel, módszereivel, csak éppen azt nem veszi figyelembe, hogy a Teremtő nem csinál selejtet.


Tanulj Egészségtervet! - Hatvani Galina, Jakab István Link

Mindenki tud magán segíteni, hiszen a tudattal mindent meg lehet gyógyítani. Meg lehet tanulni megismerni és értelmezni a saját testünk tüneteit. Meg lehet tanulni, hogy a hagyományos tüneti kezelés helyett hogyan tudjuk megtalálni a probléma valódi okát, és így elérni azt, hogy szervezetünk önmagát gyógyítsa meg. Testünk jelzéseit nem csak akkor fontos hatékonyan megismerni és értelmezni, ha már betegek vagyunk, hanem akkor is, amikor egészségesek vagyunk és azok is szeretnénk maradni.

Sok végzős természetgyógyász nem tudja, hogy merre induljon el, hogy hogyan kezdjen neki csodálatos hivatásának. Milyen támogatást tud nekik adni ebben Hatvani Galina?


Egészségterv - Az egészség megőrzésének új útjain - Hatvani Galina, Jakab István Link

Mennyi, de mennyi betegségnek nem találják a valódi okát! Mennyi betegséget kezelnek tünetileg úgy, hogy valódi gyógyulás nem valósul meg! Itt élünk egy tökéletes, harmonikus ökorendszerben, de magunkban mégsem vagyunk képesek harmóniát teremteni.
Mikor vagyunk egészségesek? Akkor, amikor a sejtjeink jól érzik magukat. Minden terápiát tehát a sejtek szintjén kell kezdeni, amire Hatvani Galina Egészségtervének 4 lépése is hivatott. Ez körülbelül egy másfél-két hónapos folyamat és a további kezelések, terápiák, fogyókúrák csakis akkor lehetnek igazán hatékonyak, ha szervezetünket ezen a módon már az egészség útjára állítottuk.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.


Milyen veszélyei vannak a patogén flórának - baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, férgeknek? Link

Számos betegség hátterében legyengült immunrendszer és ennek következtében patogén flóra térnyerése áll. Csak néhány példát említenék:

1. Meddőség - torokban lévő krónikus góc (staphylococcus-streptococcus). Gyakran még gyerekkórban kiveszik a mandulát, a krónikus góc ott maradt a nyirokcsomókban, megszűnik az első védelmi vonal. A nyirokcsomókban lévő baktériumok nyirokrendszeren keresztül elérik a hypothalamust, ezzel az egész endokrin rendszer működését veszélyeztetik. Gyakran ez a működési zavar hormonális problémákhoz vezet.

2. Minden pajzsmirigy betegnél krónikus góc van a torkában!

3. Ízületi gyulladást, vesekárosodást leggyakrabban - szintén a torokban lévő krónikus góc okozza.

4. Reflux, gyomorfekély - Campylobacter pylori baktérium, nyombél fekély - campylobacter intestinalis okozza.

5. Súlyos vérszegénység hátterében gyakran féreg fertőzés áll - Ancylostoma (csak vérrel táplálkozik!), Ascaris lárvai (2 hétig csak vérrel táplálkozik)

6. Magas máj funkció, magas billirubin szint - máj métely

7. Kóros soványság, felszívódási zavar - Gardia lamblia (egysejtű parazita), a gyerekeknél nagyon gyakori.

8. Bőr tünetek hátterében gyakran Ascaris féreg van

9. Autoimmun betegségek - staphylococcus-streptococcus, cytomegalovirus, Epstein Barr virus, stb.

Az előadásból megtudhatja, hogy melyik paraziták milyen tüneteket okoznak, hogy milyen diagnosztikai, terápiás lehetőségek vannak ma Magyarországon (nem gyógyszeres kezelés). Megtudhatja, hogy milyen patogén flórára, milyen gyógynövények használhatók, hogyan lehet a gyógynövények terápiás hatását sokkal hatékonyabbá tenni, milyen eszközök vannak a paraziták távoltartására, miért fontos az élelmiszerek fertőtlenítése, hogyan kell táplálkozni, hogy távol tudjuk tartani a ,,bacikat" és még sok más izgalmas információt kaphat ebben a témakörben.

Hatvani Galina előadása az I. VNTV Fesztiválon.


Téves ítélet a refluxról - Hatvani Galina Jakab István vendége Link

Sok embertársunk gondolja, hogy gyomorsav túltengésben szenved, és erre az orvosaik - jó szándékkal - savlekötőt írnak fel. Mi van, ha tévedtek, és pontosan a kevés gyomorsav és a stressz miatt a gyomor záróizmai elernyednek, és emiatt érzékeljük a kellemetlenséget. Számos betegség kiváltója, ha a savas és lúgos emésztő közegek mégis összekeverednek. Ennek oka lehet gluténérzékenység, allergiák valamint emésztési rendellenességek és étel intoleranciák egész sora. A megfelelő gyomorsav mennyisége és minősége, valamint a stresszmentesebb életmód elérésével a reflux valóban megszüntethető, még ha nem is a reflux volt az igazi probléma.


VNTV - A gluténérzékenység gyógyítható -- Hatvani Galina, Jakab István Link

A gluténérzékenység nem összekeverhető a lisztérzékenységgel, éppen ezért egy speciális módszerrel kezelhető. A kiváltó okot kell megtalálni, és ez nem más, mint az emésztőrendszer túlterhelése, amely sok esetben a szivárgó bélrendszer szindrómájához vezet.


A glutén érzékenység legyőzhető tulajdonság -- Hatvani Galina, Jakab István Link

Hatvani Galina természetgyógyász teljesen új megközelítésben, összefüggő rendszerben vizsgálja az emberi testet. Tanítója az orosz Bolotov --aki egyébként fizikus -- akinek a rendszerlátása, analizáló képessége nagy összefüggések felismeréséhez vezette Galinát. Ma már érti/tudja, hogy mi az oka annak, hogy egyre többen küzdenek glutén érzékenységgel.


Tradíciók találkoznak - Hatvani Galina, Jakab István Link

Hatvani Galina ötvözi az orosz természetgyógyászat tudását a hazánkban tanultakkal. Gondolkodásmódja nyitott az új befogadására és ez a kettősség teszi őt egyedivé.


Alternatív Természetgyógyász Magazin 2012.11.20. II. rész. hatoscsatorna Link


Étel-Intolerancia LinkLink


Hatvani Galina elérhetősége Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Tanult zsidóskodás - Dr. Drábik János, Jakab István
  2018-04-15 14:58:17, vasárnap
 
  Tanult zsidóskodás - Dr. Drábik János, Jakab István


LinkAz emberek a sérelmeiket folyamatosan rávetítik a zsidókra. A zsidóknak rengeteg monopol jogosultsága van. Istenük a pénz. Az államok feletti pénzuralmi hatalom nem akarja elfogadni a nemzetállamok létezését. Milyen mozgásterünk van és mit tehetünk? De vajon miért van a zsidók között is konfliktus?

A zsidó habitus tanulható, vagy csak az lehet zsidó, aki a vallást követi, esetleg úgy is dönthet, valaki, hogy ha úgy tetszik, felveszi azt? Honnan lehet tudni, hogy ki az igazi és ki a tanult zsidó?
A pénzt isteníteni istentelen dolog, hiszen a legfontosabb, a legértékesebb dolgokat nem lehet pénzben kifejezni.

Dr. Drábik János és Jakab István beszélgetése.


A beszélgetés első része itt nézhető meg: Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
A zsidóság szent háborúja a zsidóság ellen
  2018-03-24 21:02:34, szombat
 
  A zsidóság szent háborúja a zsidóság ellen - Dr. Drábik János, Jakab István


Link


Felgyorsultak az események nemcsak Magyarországon, hanem az egész világban. Nagyon markánsan látszik a vonal, ahol is a nemzetközi zsidóság, a háttérhatalom szervilis kiszolgálói próbálják érdekeiket ráerőltetni a nemzetállamokra. Az állami struktúrákban ugyanúgy a zsidóság játszik kardinális vezetői szerepet, így máris kialakult egy szinte megoldhatatlan konfrontáció a zsidóságon belül. Meddig tartható még fent ez a magántulajdonban lévő pénzrendszer anélkül, hogy az egész kártyavárként omlana össze?

A tét valóban nem kicsi, úgy tűnik a teljes világuralomért már a zsidók is egymás ellen fordulnak. Zsidóké lesz a világ az idők végezetéig, mert ha nem lehet az övék, akkor inkább pusztuljon az egész?

Dr. Drábik János és Jakab István beszélgetése.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Bioterrorizmus, mint tudatos népirtás? Tetszik?
  2018-03-10 22:47:30, szombat
 
  Bioterrorizmus, mint tudatos népirtás?
Dr. Weixl-Várhegyi László és Jakab István beszélgetése.Link

Mire kell higiéniailag odafigyelnünk, amikor idegen népek, fajok, vallások sokasága érkezik országunkba? Tisztában vagyunk-e azzal, hogy miféle fertőzésveszélyeknek vagyunk kitéve, hogy miket hordoznak magukban és terjesztenek ezek a népek? Mit tehetünk alapvető védekezés gyanánt a mindennapjainkban?

A halálos láthatatlan veszélyek hatalmas rizikófaktort jelentenek, amit tudatosan csökkenteni, minimalizálni kell. A nők és a gyerekek eddig sem voltak az egekig magasztalva és most a családon belüli erőszak további veszéllyel egészülhet ki az idegen kultúrák beengedése által.

A féktelen keveredés mindenki számára nagy kockázatot jelent és az emiatt várható népesség-gyérülést állati, génsérült, erőszakos szaporulattal pótolni nem feltétlenül a legjobb megoldás.

Hogyan védhetők meg országunk értékei, biztonsága és egészsége?

Olvassa el Dr. Weixl-Várhegyi László "A migráció és a Soros terv elleni bizonyítékok" című írását is! Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Dr. Weixl-Várhegyi László - Arcunkba kiáltó igazságok -
  2017-08-21 23:15:01, hétfő
 
  Dr. Weixl-Várhegyi László - Arcunkba kiáltó igazságok - II. VNTV Fesztivál


Link

Mi lett volna őseinkkel, mi lett volna állatainkkal, ha folyamatosan só nélkül élték volna az életüket, a jelenlegi ,,tudománynak" a legnagyobb csúsztatása, a só felhasználás, sófogyasztás kérdése, ugyanakkor nagyon sok betegségünk hátterében ez áll. Hány ilyen arcbakiáltó igazság van, amit egyszerűen nem vagyunk hajlandók tudomásul venni?

Aki valaha foglalkozott elektrotechnikával és tudja az elektromágnesesség fogalmát, annak tökéletesen kell értenie azt, hogy a telefonjaink, amik mikrohullámú mágneses energiát bocsátanak ki, közvetlenül a fejünkre milyen módon hatnak károsan. Mi van a sugárzó laptopokkal, iPhonokkal, a mikrohullámú sütő hogyan teszi tönkre az ételeket, az életet, és más számos kérdésről fog nekünk Dr. Weixl-Várhegyi László beszélni.

Dr. Weixl-Várhegyi László előadása a II. VNTV Fesztiválon. 
 
1 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
A születés szentsége
  2017-08-03 23:41:40, csütörtök
 
  Videó: A születés szentsége


Link


A szülés és a születés egy lelki, szellemi, tudati, természetes, szentséges folyamat. Ennek ellenére ma nagyon kevesen tekintik ennek és ez megmutatkozik a megtermékenyülés nehézségeiben, a spontán vetélésekben és a szülési komplikációkban is.

A fájdalom a természet adománya, hiszen bizonyos nézetek szerint ebből születik a fejlődés és a tudás, de a szüléshez és a szeretethez - az ezzel kapcsolatos tévhitekkel ellentétben - nem feltétlenül szükséges.

Milyen tudatállapot szükséges ahhoz, hogy a szülés a legtermészetesebb módon tudjon megtörténni? Hogyan térhetünk vissza újra a születés és a szülés szentségéhez? Hogyan hat erre a csodálatos folyamatra az imádság?

Bernád Ilona és Jakab István beszélgetése.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Mózes a keresztfán - Facsar Imre, Jakab István
  2017-06-24 17:38:09, szombat
 
  VIDEÓ: Mózes a keresztfán - Facsar Imre, Jakab István


Link


A Jóisten nem romlást és pusztítást teremtett. Mózes kőbevésett törvényei az ember által kitervelt, szentesített útlevél a rabláshoz, öléshez, az uzsorakamat szedéshez. Facsar Imre nem állít mást, nem állít kevesebbet, mint azt, hogy hanyatló római birodalom bankárai rendelték meg a Bibliát, és a tiszta kereszténység tanaira rákapaszkodva tevékenységüket szentesítendő vallást hoztak létre, amit ma judeo-kereszténységnek ismer és szenved el a világ. Mózes kőtáblába vésett törvényei (28) rögzíti az emberiség ellen elkövetett bűnöket. A teremtő Isten nem buzdít öldöklésre, rablásra, más népek rabszolgasorsba taszítására. A megkísértés része az ember megpróbáltatásainak, a szabad akarat pedig arról szól, hogy megteszem, amit Mózes törvényei lehetővé tesznek a számomra, avagy igazodom a természet rendjéhez, és békés együttélés, a szeretet, és a boldogság izgalmas "unalmát" vállalom irányadónak.

Facsar Imre és Jakab István beszélgetése.

Heti üzenet: Mózest a keresztfára?

Egy az Isten a többi csak vallás.
Isten megnyilvánulását a Földön és az égen a természet rendjében nyilvánította ki.
Működtető energiája a tiszta fény, a feltétel nélküli szeretet.
Tetteit a kegyelet jóság, a bőséges adakozás jellemzi.
Minden megnyilvánult teremtményét a boldogság, a ragyogás jellemzi.
Haragvó, bosszúálló Isten nem létezik. Okafogyott, hiszen a Teremtő célja a teremtés és nem a pusztítás.
Erre csak az ember képes, aki már többször megígérte Istennek, hogy megváltozik, és végre tiszteli a természet rendjét. Isten nem választott ki népeket, hogy uralkodjanak a többi nép felett, sem szőkét, sem barnát, sem feketét. Minden az embertől való. Kreálnak maguknak törvényeket, hogy más népek nyakán élősködjenek.
Gyilkolj, rabolj, szedj uzsorakamatot, ez a ,,szent rablás" nem Istentől, hanem a gyarló embertől való.
Istent veszik a szájukra a hamis próféták. ,,Kőbe vésik a törvényt", ami minden embert rabszolgájukká tesz. Isten nem ilyen, Isten nevében lopni, csalni nem erény, nevével szentesítve ölni bűn.

Akkor most mi legyen, bűnhődjön minden gyilkos és csaló? Szemet szemért fogat fogért? Keresztfára velük? Van már haragos, ártatlan áldozat elég! Különbek lennénk akkor a bűnösöknél? Sohasem lesz vége!!! Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk. A Teremtő korlátlan döntési jogot hagyott meg az embernek. A kisértés az a megmérettetés, amikor eldöntöd, hogy a lelkiismereted szerint az isteni lényed irányítsa döntéseid, vagy szabad akaratodból a gyarló megalkuvó, a hamis törvények mögé bújó eladott lélek legyél.

Kell e hit egyáltalán?
Hit nélkül üres droid csak az ember. A megtért tékozló fiúnak örvend az Úr.

A haragvó Isten képe az istentelen gyarló kapzsi, hatalmát féltő ember koholmánya. S hogy korlátainak semmi se szabjon határt, a gyilkosságot, rablást Isten akarataként szentesíti. A történelem során sokan rájöttek a turpisságra. Őket nevezték ki bűnös gyarló sátán fattyaknak, így a máglyán égették, vagy mártírként az arénákban haltak. Bemocskolták a teremtés tiszta szándékát, megzavarták az Ősi egyetemes rendet, és helyére egy mindent felemésztő hazug rákos burjánzást szentesítettek. Ennek eredménye a mai haldokló világunk. A bosszúálló Istenkép, a bűnös, megrontó sátán az eltévedt ember alkotása. Letörölte a boldog mosolyt a természet teremtményeinek arcáról, és mivel istentelen, a kipusztulásra van ítélve.
Ez a rákos világ kipusztul, nyomait befedi az ugar, és a pillanatoknak tűnő pár százezer év alatt helyre áll a természet egységes rendje.

Megoldás nincs? Lenne! A világ hazugjai, létrontói, akik Isten nevében gyilkoló vallásokat kreáltak, beismerik bűneiket. Az Úr kegyelméért könyörögve bocsánatot kérnek embertársaiktól. A Földanyától, akiknek a vérét szívják még ezen a szent napon is. Visszatérnek a természet Ősi rendjéhez, lemondanak hazug maguk által kreált törvényeiről. Békében élnek egymás mellett a többi emberrel és a természettel.
A kreált vallásokhoz tovább ragaszkodni, nevükben bármit cselekedni ami sérti a Teremtő egyetemes akaratát, a kipusztulásunkat pecsételi meg.

Kell-e Istennek vallás? Igen. Az Én testem, Isten temploma, mely egy gyönyörű alkotás, több milliárd is van belőle a Földön. Isten bennünk élteti tüzét, a tiszta Fény forrását, fenntartva a szeretetenergia kiáradásának csodás melegét.

Istenem bennem van országod, Mert egyek vagyunk a szeretetben.

Ja,ky?


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Ha az élet materialista lenne...
  2016-11-05 20:20:02, szombat
 
  Ha az élet materialista lenne, akkor már rég kipusztult volna a világ, avagy létre sem jöhetett volna az élet.

Gondoljuk meg, hogy minden tápanyagunkat, növényeinket, italainkat a szerint értékeljük, hogy bizonyos anyagokból az mennyit és milyen minőségben tartalmaz. Azt viszont nagyon ritkán vizsgáljuk meg, hogy a talajból milyen ásványi anyagokat volt képes felvenni az a növény, amelyben a későbbiekben teljesen más vegyület alakult ki, mint amire a táptalaj adottságaiból adódóan lehetősége lehetett volna.

Mit is jelent ez?

Van egy összekötő kapocs az élő és a holt anyag között. Az élő anyag már élő tulajdonságokkal rendelkezik, még alapvető összetevőiben tartalmazza a halott anyag arculatát, ugyanakkor teljesen más struktúrák jönnek létre az élő anyagban.

Mire gondolunk?

Azt már tudjuk, hogy a talajból a baktériumok hátán érkeznek azok az ásványi anyagok, nyomelemek, amelyekből a víz és a napsugár segítségével a fotoszintetizáló baktériumok létrehozzák azt a csodát, amit utána a látható növényvilágnak hívunk. A hidropónia technikánál döbbentem meg, és kezdtem el foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy tulajdonképpen hogy is jön létre az élő anyag.

A hidropónia technika abból áll, hogy egy üvegházban különféle ásványi anyagokat vízbe dobálgatva magvakat helyeznek el, amelyek a meleg és a napfény hatására kikelnek, növények jönnek létre, amelyek gyümölcsöt hoznak, és ezt találjuk meg a szupermarketek polcain. Amikor egy sárgarépán, vagy retken még véletlenül sincs egy szem föld sem, akkor nyugodtan gondolhatunk arra, hogy hidropónia technikával állították elő.
Ugyanakkor, ha ezeket a zöldségeket vagy gyümölcsöket laboratóriumi vizsgálat alá vetjük, akkor láthatjuk, hogy a bennük lévő ásványi anyagok jóval szélesebb palettáját találhatjuk meg, mint amit a kiindulási állapot feltételez.

Hogyan lehetséges ez?

Ugye azt már elfogadtuk, hogy az ásványi anyagok felszívódásához, átalakulásához szerves élő közösségre van szükség. Ezek a millió számra élő baktériumok a földön.
Arról is hallottunk már, hogy a fotoszintetizáló baktériumok a nap hatására képesek az élő növényi sejtek kialakítására, aminek a szívében pl. a klorofill is található.
Viszont azt a köztes kis apróságot, hogy az az élőlény, ami létrehozta az életet a földön, milyen módon képes elemeire felbontani a halott anyagot és azokat az élő kötésű anyagokat előállítani, amelyek tulajdonképpen az általunk elfogyasztott növények struktúráját képezi, arra igazából nem fordítottunk figyelmet.

Ha kicsit szabadjára engedjük a fantáziánkat, akkor rá kell jönnünk, hogy az emberi test sem más, mint egy élő laboratórium, ahol baktériumok milliárdjai alakulnak át olyan baktériumokká, melyekre a szervezetünknek éppen szüksége van, olyan enzimeket, élő közegeket létrehozva, aminek a boszorkánykonyhájában képesek vagyunk az alkímiára. Ez a hideg magfúzió, amit most már a fizikai is kapargat, hogy bármilyen anyagból legyenek képesek bármit létrehozni. Igen ám, de ezt az élővilág már réges-rég óta alkalmazza. Egy számunkra eddig ismeretlen partitúra alapján létrehozza a halott anyagból az élő anyagot, de úgy, hogy e közben elemeire bontva, teljesen új, élő kötéseket produkálva, más anyagokat hoz létre, mint a kiindulási állapot.

Ezért is mertem kijelenteni, hogy az élet nem materialista jellegű, mert ott kettő meg kettő az négy, de a természet szorzótáblájában bármilyen anyagból bármit képes létrehozni az élő közeg, ugyanakkor ezeket a mennyiségeket felszorozza a természet szorzótáblája, amit ma még nem nagyon értünk.

Mitől van az, hogyha egy szerves kötésű táplálékot fogyasztunk, akkor hiába van a kvantitatív mérések szerint kevesebb ásványi anyag benne, mint egy multivitaminban, mégis sokkal jobb élettani hatással rendelkezik, mint amikor halott anyagokat lapátolunk össze egy tablettába?

A kulcs megint csak az élő anyagban van, ami létrehozta azokat a szerves kötéseket, amelyeket azonnal felismer a testünk, és nem kell azt átalakítania, boszorkánykonyhájában élővé tenni, hanem sokkal hatékonyabban be tudja építeni, mint a halott anyagokat. Ezért olvastunk az Esszénus evangéliumban is, hogy ,,Csak az élet tüze által éljetek." Remélem egyre jobban kezdjük érteni ezt a mondatot.


Jakab István


 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Hogyan gyógyít az öröm? - Kriston Andrea, Jakab István
  2016-10-15 19:01:17, szombat
 
  Hogyan gyógyít az öröm? - Kriston Andrea, Jakab István


Link


Az alhasi területünket érintő kérdések, problémák, vágyak és szokások évezredek óta tabu témák. A szexualitás, az extázis bűn, és emiatt tele vagyunk szégyenekkel, bűntudattal. A testünkben rejlő varázslatot, a teremtő erőt nem hagyjuk szabadon kiáradni és ezáltal önmagunkat elveszítjük. Ahhoz, hogy kiszabaduljunk a bűnösnek vélt titkainkkal átszőtt saját börtönünkből, először a fejünkben zajló gondolatainkat kell megtisztítanunk. Ezt követően, öngondoskodásra, mozgásra, tudatos alhas-védelemre van a szükségünk a felszabadító változások megvalósulásához.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 82 db bejegyzés
e év: 897 db bejegyzés
Összes: 23838 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 748
  • e Hét: 25621
  • e Hónap: 101794
  • e Év: 1386749
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.