Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Gyönyörű sarki fény az országban
  2023-11-05 21:59:07, vasárnap
 
  2023. november 5. 19:53 |

Szinte az egész országból látni lehetett, a legtöbb helyről szabad szemmel is, csak kevés felhő volt az égen.

Már a délutáni órákban is látszott az ún. sarki fény előrejelzéseken, hogy érdemes lesz este kémlelni az eget. Az ún. KP-index egy globális index, amellyel a geomágneses aktivitást, vagyis a Föld mágneses terének zavartságát fejezik ki, értéke 0-tól 9-ig terjedhet. A 0 inaktivitást jelöl, míg a 9-es extrém geomágneses vihart, ez az index már délután 6-os volt. Este 6-kor 7-es.

No ez tényleg lélegzetelállító volt:





Micsoda november.





Ez egy csoda:





Gyönyörű:





Olyan erős, mintha nem is Magyarországon látnánk:





Szuper! Köszönet a beküldőknek:





Leányfalu fölött:





Akár egy festmény:


















Nem tudunk szó nélkül elmenni fonyódligeti és badacsonytomaji webkameráink mellett sem, amelyek gyorsított felvételein hosszasan tündököl a rózsaszínben úszó sarki fény, ráadásul vissza is tükröződik a tó felszínén -- írja az Időkép.

Itt a vebkamera:

Link



 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
Ez nagyon érdekes...
  2023-10-22 08:35:47, vasárnap
 
  Ez nagyon érdekes...

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bte?k egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az esl? és az ultosó bte?k a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bte?t mgaát, hneam a szót eszgébéen.




 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
Vajon így lesz?
  2023-08-07 08:40:50, hétfő
 
 


Horvát Gyula ·
2024 első félévét az emberek nagy része nem élheti túl.
Egy arab amatőr csillagász felfedezése elterjedt a magyar csillagászati körökben (némi segítséggel) és sikerült hivatalos megfigyeléssé válnia (2023.07.20). A felfedezett objektum egy hatalmas porfelhőjű KÉTFARKÚ objektum, ami nagy sebességgel a Naprendszerünk felé tart. A NASA azonnal lecsapott a felfedezésre, és sürgősen a maga módján azonosította be az égitestet. Vagyis azt állítják, hogy nincs itt semmi új, ez csak egy már régen ismert üstökös, ami 71 év után a szokásos módon visszatér. A mérete egy városé. Persze meg kell magyarázniuk, hogy miért kétfarkú, és erre azt állítják, hogy vulkanikus robbanás rázta meg nemrég, és egy kilökődés miatt ilyen szokatlan. Az mondja a NASA, hogy nagy látványosság lesz, mert a Föld közelébe jön, és mindannyian megcsodálhatjuk a különlegességét.
Majdnem nem hazudnak. Csak a ,,látványosság" egy kicsit enyhe kifejezés.
Nos, jól lehet kacagni azon, hogy geológiailag aktívnak, azaz vulkanikusnak mondanak egy kis fagyott kődarabot távol a naptól. Még a Hold méretű égitestek sem geológiailag aktívak, csak a bolygó méretűek azok. A felfedezett objektum is bolygó méretű, sőt óriás bolygó méretű. Az üstökösökétől eltérő dupla csóvájára pedig egészen elképesztő magyarázat van: erősen mágneses az égitest. A porfelhője pedig nem üstökös csóva ritkaságú anyag, akkora, hogy elképzelni is nehéz.
A 71 éves keringési ciklusa is hazugság. Több ezer évente jön csak vissza.
Az égitest sumér neve Nibiru. Mert ők már találkoztak vele.
Az égitest egyiptomi neve Pusztító. Mert ők már többször is találkoztak vele.
Az égitest kínai neve Nagy Vörös Sárkány. Mert ők már találkoztak vele.
Az indián kultúrákban is kapott nevet.
Ez az égitest felelős a jelenlegi klímakatasztrófáért. Ahogy egyre közelebb jön, egyre brutálisabb lesz.
Ez az égitest felelős az egyre több vulkáni aktivitásért, Ahogy egyre közelebb jön, egyre brutálisabb lesz. Az 500 vulkánból most még csak 50 aktív, és a szupervulkánok sem kapcsoltak be.
Ez az égitest felelős a mágneses pólusok eltolódásáért. Amikor a közelünkbe kerül, akkor a Föld forgástrengelye is áthelyeződik majd új helyre, vagyis a fagyos sarkok új helyre kerülnek majd. (így jártak a mamutok is, és fagytak meg egy szavannai éghajlaton.)
Ez az égitest felelős a földmozgásokért, aminek eredményeképpen városok fognak összedőlni, hatalmas földterületek süllyednek a tengerszint alá, más területek pedig kiemelkednek.
Ezt titkolják el előletek.
A NASA előrejelzés szerint 2024 április közepén éri el az égitest a Napot, majd jön tovább felénk, június másodikán lesz a leg földközelibb helyzetben.
Ahogy megmondták év elején a Világgazdasági Fórumon: "A civilizáció összeomlása elkerülhetetlen - a klímakatasztrófa miatt. "
Ha még megéred, hogy felnézve láthasd, akkor a pályája legközelebbi pontján olyan fényes lesz, mint a Nap.
Felkészültél? Lelkileg? Élelemmel? Vízzel?
És tudsz a másik eltitkolt csillagászati eseményről is? Ami a Nibiru hatásától függetlenül óriási változást idéz elő a Földön? A fekete lyukak kisugárzási csóvájának Föld felé fordulásáról tudsz-e? Tudod-e hogy a változásoknak célja és értelme van? És neked, mint öröklétű lénynek ez a fejlődésedet szolgálja?






"Új bizonyíték arra, hogy minden csillag párban születik" - írja tudományos cikk. (https://phys.org/news/2017-06-evidence-stars-born-pairs.html)
A legtöbb csillagnak már megtalálták az ikercsillagát.
A Napét még állítólag nem találták meg. Pedig a Pioneer űrszondákat ezzel a céllal lőtték fel még a '80-as években. Az akkori publikációk szerint az ikercsillagunkat meg is találták. Időközben eltűnt volna? Vagy más okból lett titkosítva?
A korabeli publikációk szerint nem csak az ikernapot találták meg, hanem egy olyan óriásbolygót is, ami a normál csillagászati távcsövekkel nem látszik, hanem csak infra tartományban. Nem véletlen, hogy a Pioneer űrszondák után infra tartományban látó szondákat lőttek fel. Bemérték ugyanis a frissen felfedezett óriásbolygó pályáját. És kiderült, hogy a Föld felé tart. Ütközés persze nem lesz, de elképesztő hatása lesz a Földre.
Mára ezek a hatások már elkezdődtek és fokozódnak. Az érkezésének az időpontja a legnagyobb titok.
Érjen téged felkészülten, legyen tartós élelmiszered földrengésálló csomagolásban.






Két Nap az égen. Emlékezetes esemény volt, megörökítették.






Egy tipikus mezopotámiai ábrázolása a Nibirunak (Planet-X). Megörökítették, amit láttak az égen: A Napot, a Holdat és a Nibirut. A kígyó nagy valószínűséggel a Nibiru porfelhője. Ez egy főként vas-oxid por, amit a mágneses terével visz magával. A mérete óriási.
Az első szemmel látható tünete a Nibiru érkezésének ennek a vörös színű pornak a Földön való megjelenése: vörösessé váló felhők, hó, folyók, stb.






Richard és Barbara Rosenberg, a planetáris csillagászat professzorai szerint a Nap nemrég bekövetkezett 6%-os megdőlését olyan nehéz megmagyarázni, hogy a lehetőségek szinte már a misztikum világába visznek, és ezért a csillagászok inkább nem is beszélnek róla. A naprendszer legnagyobb égiteste, amely az összes többi helyzetét meghatározza, most egyszerűen nincs a helyén. Az egyetlen eddigi magyarázat, amely nem vezet ellentmondásra, és amely más naprendszer-beli anomáliákat is megmagyaráz, egy hatalmas méretű kilencedik bolygó feltételezése. - California Institute of Technology in Passadena.

Nibiru jelenség videó: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
Tegnap készült fotó Brazíliában.
  2023-07-06 08:03:14, csütörtök
 
 



A photo taken yesterday in Brazil. The photographer said he waited 3 yrs to take it.
Fantastic.
Leonardo Sens is the photographer, link below

Tegnap készült fotó Brazíliában. A fotós azt mondta, 3 évet várt, hogy elkészítse.
Fantasztikus.
Leonardo Sens a fotós.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
Mire képes a mobiltelefonod
  2023-03-25 13:25:39, szombat
 
 




Mire képes a mobiltelefonod


Mire képes a mobiltelefonod (amiről esetleg Te nem is tudsz)

1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a
telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!

2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót, akkor megnyílnak az autó ajtói! A csomagtér ajtóval is működik. Tégy egy próbát!

3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.

4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ez által, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és tovább fogyasszon.

Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: (*#06# ) HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még akkor is, ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát.

Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.

Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.

 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
A falu, ahol dimenziót váltanak a holttestek
  2023-01-15 08:30:07, vasárnap
 
 




A falu, ahol dimenziót váltanak a holttestek


A Thaiföldi Nan nevű falucska azzal hívta fel magára a világ figyelmét az elmúlt években, hogy ott nem rendeznek semmiféle temetést, merthogy arrafelé az emberek a halálukat követő néhány órán belül szó szerint beleolvadnak az éterbe és eltűnnek.

Állítólag nem telik el öt óra a halálukat követően és Nan lakosai fénnyé válnak, vagyis dematerializálódnak, vagy legalábbis nyomtalanul eltűnnek. Se hagyományos temetés, se hamvasztás nincs az események hátterében, hiába is keresnénk. A tradíció meglehetősen rövidre szabott: egy gyors ravatalozás, gyászszer-
tartás és búcsúzkodást követően semmivé válik a tetem.

Ez olyasformán történik, hogy a gyászoló sereglet körbeállja a ravatalon fekvő halottat, amely fokozatosan eltűnik a szemük elől. A természetfeletti jelenség uszkve negyed órát vesz igénybe.

A holttestek ily módon történő eliminálódása egyébként csak és kizárólag ennek a falucskának a jellegzetessége, a környező településeken ilyen nem fordult még elő a híradások szerint. Ez teszi még misztikusabbá az egész anomáliát. Eredjünk ennek a rejtélynek a nyomába!

Tehát a kiindulópontok a következők: nincs temető, nincsenek urnák vagy tabernákulumok, nincsenek földi maradványok, a porhüvelyek viszont a szó szoros és fizikai értelmében felszívódnak a semmibe a halál beálltát követő harmadik-negyedik órában.

Forrás bővebben: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 500 db bejegyzés
Összes: 12990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2160
  • e Hét: 7625
  • e Hónap: 15098
  • e Év: 132344
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.