Regisztráció  Belépés
dorotea55.blog.xfree.hu
"Széttéphetetlen kötelék a szeretet, mi köztünk él. Életünk szépség és küzdés, összeköt bennünket a hűség." Gy Marcsi
1954.01.30
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Így gondolom...
  2014-01-21 07:21:46, kedd
 
  Link

"Az emlékeket rólad megtartom az engedélyed és tudtod nélkül, de elengedtelek..." (Linkin Park)
 
 
0 komment , kategória:  2011. a múlt lezárva...  
Gondolataim...
  2012-10-28 23:56:24, vasárnap
 
  "A barátság egy szó mely többet ér az életnél. A barátság egy érzés, mely örökké él. A barátságot nem lehet leírni se elképzelni. Egy érzés, mely leírhatatlan s megfoghatatlan is."
Linksaját fotóm

Mosolygós sárga napocska, sok emlék őrzője. Képeslapok, jegyzetek, hozzám írt gondolatok, sorakoznak a virágaim közt, a polcon mellette. Felette lóg egy sárga méhecske, tarka pillangók, képek... sorolhatnám... mind személyes emlékek. Igen mára csak emlék maradt, semmi más.A mai nappal lezárult egy fejezet az életemben. Sokszor elgondolkodom, kellett ez nekem? Kik voltak Ők? Vajon milyen az igazi arcuk? A mosolyuk? Az ölelésük? Az ajkukat elhagyó szavak? Hazugság volt az egész! A BARÁTSÁG nem ilyen!


Barátok voltak? NEM! Erre rájöttem, csak sajnos későn. Istenem milyen naiv voltam! Utólag már könnyű okosnak lenni. Sok gondolat kavarog a fejemben. Ma már tudom, hogy jól döntöttem azon a júliusi napon. Az idő engem igazolt... Az emlékeket megőrzöm, miért is dobnám el. Itt vannak most is a közelemben. Mindegyiknek története van számomra. Tanulságos története. Ez a korszak a mai nappal lezárult.

Életem során soha nem csalódtam emberekben ilyen nagyot!

Az emlékeket, vidám, szomorú történeteket blogomban leírom majd...."A hazug szó, porba hull, elszáll... a hamis barát tovább áll. Az élet nem áll meg, megy tovább! Őrizd meg szívedben, akiben soha nem csalódtál!"
Horváth M. Zsuzsanna
2012. június 04.

2012. október 28. ( törlések vége.)
dátum szerint: 2011. aug. 01-től...

Az igaz barátok mellettem vannak, nem töröltek, nem vágtak le képekről...stb.
 
 
2 komment , kategória:  2011. a múlt lezárva...  
Emlék...
  2012-10-10 23:59:40, szerda
 
  Emlék...

Egy igaz baráttól. Köszönöm szépen. Felejthetetlen emlékeket idéztél fel a verseddel. Dehogy, hogy is felejthetném a találkozást Veled és a többiekkel... Azóta már csak emlék, pár ember barátsága. Három éve minden más volt. Ma már tudom, ki az őszinte barát. Ki az, ki nem támad hátba, ki az, ki hamis, aki nem az igazi arcát mutatta. Bármilyen szép is volt az a pár év, mindent elrontott a hazugság, a hamis mosoly... fájt de túltettem rajt magam. Az élet megy tovább, az emlékeket a szívemben őrzöm.LinkTegnap.....

Eszembe jutott ismerkedésünk napja
gesztenye ünnepre készült Velem ,apraja nagyja.
Ősz volt akkor is és sárgultak a levelek
de jó volt akkor ott pár nap Teveled.
Feledhetetlen emlékek jutnak az eszembe,
délelőtti séta a főutcán Velembe.
Kis kosárban gesztenye minden ház előtt
vásárolhat itt mindenki,aki erre jön.
Már három éve ennek,de nem fakulnak az emlékek
feledni nem tudom mert szépek és szívemben élnek!
Vannak olyan bátrak,kik mind ezt feledték,
barátságunk feladták ,nekik már nem emlék!

Én ígérem feledni nem fogom,barátságunk semmiért fel nem adom!
MargarétaLink


"...Mély békességet kívánok neked, mint a hullámverés ritmusos zenéje.
A szélzúgás mély békességét kívánom neked, ahogy aláfesti a csendet.
A dombhajlatok felett eláradó békességgel köszöntelek.
Az éjszaka ragyogó csillagainak békéje vegyen körül!"
(Ír áldás )Link
Én is köszönöm, bár távol élsz tőlem, de gondolatban, a szívemben itt vagy velem.

 
 
0 komment , kategória:  2011. a múlt lezárva...  
A barátságról...
  2012-08-01 13:41:15, szerda
 
  2011. júliús31. és augusztus 01.- emléke mélyen itt él a szívemben... és az utána következő napok.

de ami szép volt...

"Ami szép volt, mindig szép marad. Akkor is ha néha bántottak. A szívemből az emlékeket kitépni nem tudom. Legyen az jó, vagy fájó, mindig velem marad. Aki menni akar, elengedem...hisz az élet tartogat még sok-sok szépet nekem..."
Horváth M. Zsuzsanna
2012. június 04."A hazug szó, porba hull, elszáll... a hamis barát tovább áll. Az élet nem áll meg, megy tovább! Őrizd meg szívedben, akiben soha nem csalódtál!"
Horváth M. Zsuzsanna
2012. június 04.


"A búcsúzás néha fáj, a múlt foszlott emlékkép ma már. A szív mindent megbocsájt, akkor is ha éles tőr szúrja át. Búcsúzni könny nélkül nehéz, de mindig éltet: egy új remény."
Horváth M. Zsuzsanna


"Barátságom őszinte, tiszta, váratlan látogatás emlékét hozza szívembe vissza.
A múlt lezárva, lassan feledésbe vész. Boldog vagyok, az életem szép."
Horváth M. ZsuzsannaHorváth M. Zsuzsanna
Barátságról...

... ha szívedben
az érzés tiszta
szavaid sosem
vonod vissza.
Barátság szép
dolog, de
a bántó szó
szívekbe éles
tőrt szúró.
Örökké fáj éget, az
emlékképek
megkopottá érnek.
Barátnak hazudni vétek,
erre soha nem vinne
rá a lélek.
A gyűlölet megöl,
magányba dönt,
parázsként éget,
igaz barátnak senki
nem választ, hidd
el nékem!
A becsület érték, hát
eljátszani vétek!
A szépre a jóra
tanítson az élet téged!
A bánat könnye
szemedből ne hulljon!
Szívedbe szeretet
lakozzon!
Bocsánat e szó
bűvös varázs...
szívedről a nehéz kő
a porba hull alá.
Feloldozásra lelsz,
szeretni tudsz végre!
S rájössz, milyen
gyönyörű is az élet!
- Az igaz barát kincs,
eldobni vétek!
Kérlek e pár sort
vésd a szívedbe, mert
ez a való, a nagybetűs élet! -
2012. május 4.


"...Ha valaki akkor is marad, amikor már mindenki más magadra hagy és elhagy téged, az az ember egészen biztos, hogy szeret téged! Őszinte, igaz barát, hát becsüld meg kérlek! A rosszat felejtsd, nem érdemli meg őszinte szíved, s a szeretetedet. ...Ha bízni már nem tudsz benne, hamis képmutató nem érdemel meg téged!
Horváth M. Zsuzsanna
2012. június 02." Aki barátját nem becsüli, a szeretetét nem érdemli. Szívfájdalom nélkül eldobja, lecseréli. Sosem talál rá, a jóra! A szív azt súgja: ne dobd el egy hamis szóra! "
2012. március 25.
Horváth M. Zsuzsanna" A barátság egy életre szól... tudom ritka, ha rátalálsz vigyázz rá! Mindennél többet ér egy igaz, őszinte jó barát!"
2012. március 25.
Horváth M. Zsuzsanna
Bízzál, de nézd meg, kiben.
Zrínyi Miklós


A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
Christian Nestell Bovee


Van, amikor egy emberi kapcsolat ideje lejárt. Barátok ezt értik, és csalódás nélkül tudják tudomásul venni, hogy ezentúl csak ritkán vagy sohasem látják egymást. Ez a szabadság nagy-nagy ajándéka, hogy még csak rossz érzésünk sem marad a válás után - hálásan gondolunk vissza egymásra.
Müller Péter


A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi. Amikor azt mondják, "örökké", úgy is értik. Donna Fargo


A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi. Amikor azt mondják, "örökké", úgy is értik. Donna Fargo


Az igazi barátság feltételezi a szeretetet, mely a gyengédséghez vezet el, a bizalmat, mely nem aggodalmaskodik barátunk hűtlenségének lehetőségén, a szabadságot, amely nem fél kimondani a maga véleményét, az egybetartozás érzését, amely nagylelkűen tud adni, és örömmel elfogadni.
Szent Ágoston


Az igaz barátság megmagyarázhatatlan kapcsolat két olyan ember szíve között, akik gazdagabbá teszik egymás életét. Talán nem is emlékeznek már, hogyan született barátságuk, azt azonban biztosan tudják, hogy létük kölcsönös ajándékot jelent életükben.
Donna Fargo


Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben. Eleanor RooseveltMeglepetésként ért a kérés, felszólítás egy július végi napon... miért? ma sem tudom a választ, illetve a szívem súgja, de hihetetlen számomra ez a viselkedés... Ezek tények, átéltem, megtörtént dolgok. Sok mindent tudnék írni. Természetesen szép emlékek is vannak. Mai napig őrzöm őket. Egy virág, egy kedves kép, egy méhecske, katicabogár, bagoly, poharak, szívecskék, képeslapra írt gondolatok hozzám....


Levelet kaptam, az abban leírtak és a megbeszélés után így búcsúztam el...

Az együtt töltött napok, órák ÖRÖKKÉ velem maradnak...ha mennem kell, hát megyek. Harag nincs a szívemben, senki iránt. Nem tudom az élet mit hoz számomra. Ha bárhol találkozom veletek én maradok aki voltam. Tőletek nem ezt vártam, ez már nem barátságról szólt...ami a klubban folyt. Most már tudom, hogy ki az igaz barát és ki nem! Csúnya dolog amit tetettek! Gondolkodjatok el ezen, ha van lelkiismeretetek!

Feltöltés ideje: 2011/08/05


>>>.


Ő is törölt, 2011. augusztusában nem éppen szép szavak kíséretébe. Majd később egy játéknál sokat játszottunk az iwiwen. A történtek ellenére is. Én nem tudok aljas lenni, másokat szidni, átkozni. Az az ember nem én vagyok. Mikor megszűnt az iwiw, így köszönt el tőlem, mintha mi sem történt volna. Természetesen reagáltam rá, de a megtörténteket már nem lehet helyrehozni, semmissé tenni. 3éve kellett volna gondolkodni, becsületesnek, igaznak lenni.
Ez vonatkozik a többi csoport tagjára is! Másokkal is találkoztam és úgy tettek mintha semmit nem tettek volna ellenem. Természetesen nem voltam bunkó velük, ahogy a fenti levelemben köszöntem el tőlük. Csak sok mindent nem értettem... és már nem is akarok. Becsületes,őszinte maradtam egy szóval: ember. Én más utasítására (Darázs Kati) szavaira ami gyűlölettel teli soha nem hallgatnék, nem viselkednék úgy bármit is mondana. Tapasztaltam az ármánykodásáét, hazugságait. Magát fényezi, hazug szavakkal, akit tud eltipor! No ez nem az én világom! Nem süllyedek az ő(ők) szintjére. Tetteikért felelősséget nem vállalnak! Álca mögé bújnak!


2014. június 25.
Kovácsné Veitz Ilona

VISZONTLÁTÁSRA
.
Kedves Marcsi! :) Elköszönök, vasárnap kilépek az iwiw -ről, nem tudom, addig találkozunk-e még.
Kívánok Neked jó egészséget, nyugodt boldog éveket. Élvezd Családod és igaz barátaid őszinte szeretetét, a szép verseket, az Életet!!!!!
Köszönöm a sok-sok játékot! :)
Puszillak: Ilonka
június 25. 18:38

Link


 
 
0 komment , kategória:  2011. a múlt lezárva...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 9326 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2377
  • e Hét: 2377
  • e Hónap: 41393
  • e Év: 41393
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.