Regisztráció  Belépés
dorotea55.blog.xfree.hu
"Széttéphetetlen kötelék a szeretet, mi köztünk él. Életünk szépség és küzdés, összeköt bennünket a hűség." Gy Marcsi
1954.01.30
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Emlékeim...
  2014-05-15 17:55:41, csütörtök
 
 
2009. március 27. -én lett az első gyöngyszem bejegyezve.
2014. június 30. megszüntetve.Ezernyi emlék, mely nyomot hagyott bennem. Sok millió szó, melyet felidézve könnyes lesz szemem. Csillagnyi mosoly, melyet ti szereztetek nekem..köszönöm Barátaim, hogy vagytok nekem.


Elköszönök tőletek. 1nap múlva törlik a gyöngyszemeket is, maradnak az emlékek. Köszönöm azoknak akik nagyon aktívak voltak, hogy szép versekkel, zenével, csodálatos idézetes képekkel és jó szóval tették színesebbé ezáltal a verses topikot. Szívből köszönöm, ki csak olvasgatni járt ide. Szeretettel gondolok mindenkire. Örülök annak,hogy az irodalom szeretete összehozott bennünket. Köszönöm figyelmességeteket , a fáradhatatlan munkát, amivel élet töltötte meg a gyöngyszemeket. Soha nem foglak elfeledni benneteket , a szívemben örök emlék marad a tőletek kapott szeretet. Szerető szívvel kívánok Mindnyájatoknak jó egészséget, sok - sok boldogságot az életben. Élvezzétek a barátok, a család szeretetét, az élet adta szépségeket. Szívetekben jóságvirág nyíljon, mert amit adtok százszorosan visszakapjátok.
Baráti ölelésem küldöm felétek: Marcsi
Manyikától...

Marcsika ! Búcsúzni jöttem én is csak a szavam , elakad mert búcsúzni mindig fáj és könnyeket csal a szemünkbe!
Köszönöm Mindenkinek a barátságát akik itt megfordultak és gyöngyszemeket hoztak ide Neked és olvashattuk!
Itt megszűnik minden de emlékeinket visszük magunkkal! Mindenkinek küldöm szeretetem és minden jót kívánok!
A NETTEN majd csak összefutunk valahol! Szeretettel: Bozsányiné Manyi
"A búcsúzónak minden emlék drága,
Egy száraz lomb, egy moha, egy kis kavics,
Hogy emlékezzék a távolban is
A helyre, melyre visszavonja vágya,
Tanú lesz az érzéseiről halálig,
S egy semmi így legdrágább kincsé válik."
/Johann Wolfgang Goethe/
Találkozásunk emlékére, egy tiszta szívű, igaz barátnak.
Ő érti mi van a sorok közt.

Horváth M. Zsuzsanna
Találkoztunk...
.
Gesztenye illatot hoz felém a szél...
- Emlékszel?
két éve a Szabó-hegy tetején.
Összejöttünk, beszélgettünk,
sajnos, mára szétszéledtünk.
Igaz barát ma is velem...
a hamis - nem kell nekem!
Töröltek, becsaptak,
csúnyán hátba támadtak.
Lelkiismeretem tiszta,
az idő a csalódást gyógyítja.
Mindenki azt kapja mit érdemel,
érdekbarátság sosem kell!
Érzéseid tiszták, őszinték,
a barátom vagy, ez nekem elég.
A távolság nem akadály,
barátságunk él tovább.
Ölelésem küldöm feléd,
sose feledd, szeretlek én!
2011. október 9.


Válasz Manyikától. Köszönöm szépen.
.
Szia Marcsika!
Nekem is eszembe jutott a 2 évvel ezelőtti szép őszi nap!
.
Emlékszem bizony Marcsika
az a nap maga volt a csoda
jól éreztem magam Veletek
nem gondoltam,hogy mára vége lesz.
.
Szeretet körülölelt
de befogta két szemem
érzéseim becsaptak
barátok elmaradtak.
.
Kiderült a turpisság
egy se igaz hű barát
én sem értem az okát
volt köztük sok álbarát.
.
Köszönöm,hogy Te megmaradtál nekem
ezért kellett ott lennem Szombathelyen!
Nem számít a távolság
itt van a nett meg a SKYP.
.
Nem kell,hogy mindig lássalak
szívemben érzem barátságodat!
Szeretet-barátság Nekünk kincs
óvjuk védjük mert párja nincs!
.
Remélem örökké tart!
2011.október. 09.
MargarétaSzívemnek oly kedves emlékeket szeretnék itt összegyűjteni, megőrizni...


"Ezernyi emlék, mely nyomot hagyott bennem. Sok millió szó, melyet felidézve könnyes lesz szemem. Csillagnyi mosoly, melyet ti szereztetek nekem..köszönöm, hogy voltatok, s vagytok nekem!"
"Éjszaka majd fölnézel a csillagokra. Az enyém sokkal kisebb, semhogy megmutathatnám, hol van. De jobb is így. Számodra az én csillagom egy lesz valamerre a többi csillag közt. Így aztán minden csillagot szívesen nézel majd... Mind a barátod lesz."


Szerintem ezek gyönyörü emlékek voltak, ahogy a csillagod is épolyan nagy mint másé. Ennél szebb emlékeket nem is kívánhatna senki.
Ági gondolataiGondolataim...
Számomra szép emlékeket idéznek fel e képek. A mai napon különösen... azóta már eltelt pár év... Valahol él egy "csillag" boldogan ragyog mint régen... nem változott. Ki keresi mindig megtalálja. Ahogy Te is rátaláltál már sok-sok éve.Tündétől kaptam... köszönöm szépen.

Jeszenyintől:

Csillag sárgult lombja vízben,
minden este te vagy álmom.
Rózsás ikon ég a szívben
s ragyog arany szempillámon.

(Ezüsthangú csengettyűcske,
I.vsz. 1. változat)


Lyzától...
Kicsi Marcsikám,soha nincs és nem is létezik távolság,csak azok között kiknek nincs szívük és lelkük!!!...... ............
.....Én is örülök NEKED,hogy a sors utamba hozott s ez nem véletlen!!!
.........Remélem 2009.december.31-én újra itt lehetünk!!!!..


Nem számít a távolság,az éteren keresztül gondolok Rád!!!
Köszönöm,hogy itt a játékok során megismerhettelek!
...... ..............2009-ben ugyanitt...Aki nem így érzi elengedem. Az emlék örök marad. A barátságot, a képet törölni lehet, de az érzést a szívemből soha! ....Ma már tudom, bárhogy fáj, kik azok akikre bármikor számíthatok... Az élet megy tovább...


Több éven át e klub tagja voltam M§M A klub többi nevére már nem emlékszem. Sok kedves embert ismertem ott meg. Találkoztunk, beszélgettünk. Ahogy teltek az évek, jöttek (JÖTT) a változások. Amelyek rossz irányban haladtak, megállás nélkül. Törlések, kizárások... amik sajnos még mindig tartanak. Visszagondolva, rájöttem sok mindenre, a tanulságot levontam egy életre. Ma már tudom ki volt a klubtagok közül az igaz, őszinte barát. Velük ma is olyan a kapcsolatom mint mindig is volt. Nem csalódtam bennük.


A klubvezető... neki két esélyt is adtam, de...nem szeretnék nyíltan írni róla és a tagokról sem. Ami volt elmúlt, az idő felejtést hoz.


Pár tagtól levelet is kaptam, melyben leírják, hogy szégyenlik amit tettek. Befolyásnak engedve csúnya dolgokat követtek el. Késő bánat, de legalább megszólalt a lelkiismeretük. Ők is rájöttek a dolgok miértjére. Visszaút nálam már nincs. Aki, akik eljátszották a becsületüket, hazudtak nekem többé nincs szükség rájuk. Ez nem barátság és nem is volt sosem. Ez volt az egyetlen rossz dolog ami történt velem. A többi szép emlék lesz. Ez az ismeretség az iwiwen volt.

Volt olyan klubvezető aki kedves, szeretetreméltó. Soha nem a hibákat kereste. Pedig nála sosem voltam aktív. Olvasgattam a topikban. Köszönöm, hogy megismerhettelek Lélekszirom (Viola)


Kedves klubtársaim, barátaim!
Mivel a napjaink már nagyon megvannak számlálva én is elköszönök tőletek. A klubbot elnyeli a rendszer, de maradnak emlékek. Köszönöm azoknak akik nagyon aktívak voltak,hogy szép versekkel,zenével,csodálatos idézetes képekkel és jó szóval tették színesebbé ezáltal a klubtársak szürke hétköznapjait! De szívből köszönöm, ki csak olvasta, nyomát nem mindig adva. Tudom, hogy ilyen is volt és fölöttébb jól esett.
.Szeretettel gondolok mindenkire, örülők annak,hogy egymásra találtunk. Köszönöm figyelmességeteket , jó kívánságaitokat amivel az én lelkemre is pozitív hatással voltatok. Soha nem foglak elfeledni benneteket , a szívemben örök emlék marad a tőletek kapott szeretet. Szerető szívvel kívánok Mindnyájatoknak jó egészséget,sok - sok boldogságot a további idők folyamán, áldás és fény kísérje életetek.
Both Viola


A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
Christian Nestell BoveeA barátság két dolgon alapul. Tiszteleten és bizalmon. Mindkettőre szükség van. Mindkét félnél. Tisztelhetünk valakit, ám ha nincs meg a bizalom a másik iránt, úgy szétforgácsolódik a barátság.
Stieg Larsson


Mivel bezárják végleg, pár dolgot lejegyzek magamnak. Sokáig fog tartani, de ahogy időm engedi jegyzetelek.

Emlék képeim alá írt pár gondolat. A kizárások, a bántások, miatt, ott akkor éreztem a szívemben. Azóta sok mindent tudok, megismertem valóban kik is ők igazán.


2009. június 04.-én "Édes dolog a barátság, kényeztető balzsam, Száll, mint a nyugalom madara: boldogan, halkan..." 2011. aug. 11.-én törölt, okát csak Ő tudja... Az emlékeket sosem lehet törölni, meg nem történté tenni. Nekem itt minden kép, személy, jelent valamit. Sosem fogom törölni.
(S. L.-né)*** Baráti csalódás!*** "A csalódás, mint olyan, nem létezik.... szebbet, többet, jobbat akartál elképzelni róla, de miután kiderült a valódi arca, elnevezted csalódásnak. Pedig Ő mindig is ilyen volt, csak Te akartad másnak látni...... Ha csalódsz valakiben, aki iránt mély érzelmeket táplálsz, ne ítéld el, mert nem ő a hibás, hanem Te, mert rosszul választottál! "
(S. L. -né)

Feltöltés ideje: 2009/06/06Valóban már csak itt emlék....

"K. nagyon szépen köszönöm az egyedi ajándékot születésnapomra. A sárga rózsák közt a jókívánságod és a fényképed, örök emlék számomra. "
2011. aug. 01.-én törölt, okát csak Ő tudja... Az emlékeket sosem lehet törölni, meg nem történté tenni. Nekem itt minden kép, személy, jelent valamit. Sosem fogom törölni. >>>>>"*** Baráti csalódás!*** "A csalódás, mint olyan, nem létezik.... szebbet, többet, jobbat akartál elképzelni róla, de miután kiderült a valódi arca, elnevezted csalódásnak. Pedig Ő mindig is ilyen volt, csak Te akartad másnak látni...... Ha csalódsz valakiben, aki iránt mély érzelmeket táplálsz, ne ítéld el, mert nem ő a hibás, hanem Te, mert rosszul választottál! "
(K. I.-né)
Feltöltés ideje: 2010/01/31

LinkHorváth M. Zsuzsanna Ne engedd! Barátságnak indult, - nézd mi lett belőle! Az érzést a harag galádul átszőtte. Barát nélkül az élet sivár. Ne engedd, hogy a szívedet gyűlölet járja át!

Feltöltés ideje: 2012/11/23


Gondolataim melyekkel elbúcsúztam az M§M klubból.... 2009 - 2011.

Az együtt töltött napok, órák ÖRÖKKÉ velem maradnak...ha mennem kell, hát megyek. Harag nincs a szívemben, senki iránt. Nem tudom az élet mit hoz számomra. Ha bárhol találkozom veletek én maradok aki voltam. Tőletek nem ezt vártam, ez már nem barátságról szólt...ami a klubban folyt. Most már tudom, hogy ki az igaz barát és ki nem! Csúnya dolog amit tetettek! Gondolkodjatok el ezen, ha van lelkiismeretetek!

Feltöltés ideje: 2011/08/05

Horváth M. Zsuzsanna
Barát az...

...barát az ki melletted áll,
átölel, ha valami bánt.
Kezét nyújtja... segít ha kell,
vigasztal a bajban nem hagy el.
Simogat, könnyed letörli,
fájdalmad, bánatod átérzi.
Támogat, ha szükség van rá,
ő az igazi, önzetlen jó barát.
(2011. január 23.)***Aki nem így érzi elengedem. ***......Az emlék örök marad. A barátságot, a képet törölni lehet, de az érzést a szívemből soha! ....*Ma már tudom, bárhogy fáj, kik azok akikre bármikor számíthatok.* .. Az élet megy tovább...

Feltöltés ideje: 2011/08/05


Az emlék számomra örök marad. 2011. május 24. A múlt, ha fáj is, szép volt, amíg élek velem marad. A mindennapi "tőrdöfés" amit kapok a szívembe, csak erősebbé teszi az érzéseimet!>>>>> A törlések, kizárások folytatódnak, szomorúan látom...

Feltöltés ideje: 2011/08/27


Szeretet nélkül... (versem)

Szívemből jövő, igaz fájó gondolatok... 2011. aug. 07.-én

Feltöltés ideje: 2011/08/08Sok - sok vers született a baráti csalódásból...


A fehér fokföldi ibolyát szeretettel adtam. Nekem meg van még amit cserébe kaptam érte. Szeretettel gondozom... a kicsi virág sosem fog bántani. Él és virul...


Horváth M. Zsuzsanna
Kicsi virág

Szívemnek oly kedves virág,
emlékbe kapta tőlem egy barát.
Apró fehér gyöngyszem fátyol,
zöld levélkék közt bújó mámor.
- Élsz virulsz, nem hervadtál?
Szirmot bontsál, illatozzál,
szívekbe jóságot hozzál! -
Mosolyt csalj az arcokra,
igaz szót az ajkakra!
2012. február 19.Horváth M. Zsuzsanna
Barátságról...

... ha szívedben
az érzés tiszta
szavaid sosem
vonod vissza.
Barátság szép
dolog, de
a bántó szó
szívekbe éles
tőrt szúró.
Örökké fáj éget, az
emlékképek
megkopottá érnek.
Barátnak hazudni vétek,
erre soha nem vinne
rá a lélek.
A gyűlölet megöl,
magányba dönt,
parázsként éget,
igaz barátnak senki
nem választ, hidd
el nékem!
A becsület érték, hát
eljátszani vétek!
A szépre a jóra
tanítson az élet téged!
A bánat könnye
szemedből ne hulljon!
Szívedbe szeretet
lakozzon!
Bocsánat e szó
bűvös varázs...
szívedről a nehéz kő
a porba hull alá.
Feloldozásra lelsz,
szeretni tudsz végre!
S rájössz, milyen
gyönyörű is az élet!
- Az igaz barát kincs,
eldobni vétek!
Kérlek e pár sort
vésd a szívedbe, mert
ez a való, a nagybetűs élet! -
2012. május 4.

Szép emlékeket őrzök a szívemben. Hála Istennek, ebből nagyon sok van.
Rosszat csak az M§M klubból kaptam, csak sajnálni tudom az ilyen embereket. Gyűlölet nincs a szívemben, a tanulság leszőve egy életre!
Szép emlék, örökre megőrzöm....

Gyermekkorom színhelye... álomba illő, szép mese. Messziről látni a tornyokat, őrzik a régi titkokat.
*,,Minden elmúlik egyszer még az is amit kőbe vésnek,,,de mi mégis emléket gyüjtűnk a feledésnek!*-,,,,Draga Marcsim!-gyönyöruek a foto -hianyzol!* szeretettel olellek:,,/ Lisa* /,,,,,

Drága Lisám köszönöm. "A gyermekkor varázsa karon fog elkísér a sírig. Az ismerős fák, bokrok, a zöld rét mosolya selyembe vonja boldogságom színhelyét." Ölellek a távolból: Marcsi
Feltöltés ideje: 2009/06/24


folytatom...

Link
Horváth M. Zsuzsanna
Kicsi darázs...

Kicsi darázs látod, nézlek,
szívemben emlékek égnek.
Fullánkod testembe szúrtad,
- kérdem, miért bántod a múltat? -
Jó így neked, haraggal élni?
Zizegve szállni, döngicsélni.
Virágillat csábító bódulat, huss!
Röppenj, jő' a boldog pillanat.
Évek múlnak, nem felejtek,
miért tetted, nem kérdezlek.
Fájt a szúrás, gyógyult a seb,
szemem könnyet már nem ejt.
Gyöngyszem - könnyem
elgurult, a lelkem meggyógyult.
A gonoszság elillant...
kicsi darázs itt maradt.
Virág felett hintázik,
sárga színe világít.
2013. február 14.LinkHorváth M. Zsuzsanna
A kép csalóka...

A kép csalóka látvány,
mosolyod a hamis álcád!
Virágok közé rejted magad,
sziromlevél természetes,
gonoszság ott nem fogan!
A lepel rég lehullt már,
bár jött szép tavasz, de
semmit nem változtál.
A jóság belül fakad, a kép
hamis, csalfa arcot takar.
Ki nem ismer, becsapni azt lehet,
igaz barátnak nem kell,
hazug kép és keret!

2010. február 4.-én
darázs k. tette fel nekem A vers szép, ő mit tett arra nincs bocsánat. Elárulta a "barátságunkat" . Ma már tudom sosem volt az. Gonosz a lelke. Két esélyt kapott tőlem, de kár volt. A tanulópénzt megfizettem. Számomra ő " halott" Bárkinek megbocsájtok, ha megérdemli, de neki soha!

Szeressük egymást ameddig csak lehet,
vegyen körül minket az igaz szeretet,
a bajban mindig nyújtsunk segítő kezet,
mely letörli arcunkról a fájó könnyeket.
Ne érhesse lelkünk, szomorúság , bánat
hiszen itt mindenki barátot találhat
kitől szeretetet, megértést kaphat,
megoszthat vele örömet, fájdalmat,
ki szeret akkor is, ha hibázunk,
nap- nap után a lelki támaszunk
mikor kell a vállán sírhatunk,
örömünkben együtt kacaghatunk....
(Szerző ismeretlen)


>>>>


Link
Manyika! Köszönöm szépen. Köszönöm, hogy Rád találtam. Köszönöm a képek alá írt kedves szavakat. 2009. októberben azt a négy napot örökre a szívembe véstem. Bár azóta sok minden változott... tudod mire gondolok. A múltat egy gombnyomással... stb. kitörölni nem lehet! Írtam a blogomba a találkozásról. Talán már olvastad is.
Köszönöm a barátságod, mely igaz, és őszinte. Könnyeket csal a szemembe, hogy sokan nem így gondolják, de már nem fáj, bár feledni nem tudom. Boldog vagyok, az élet megy tovább. Remélem, hogy minden évben töltünk pár napot együtt, ahogy az időnk engedi. A távolság nem akadály, ezt tudjuk mindketten.
Ölelésem küldöm feléd: Puszillak.

"A barátságot nem korlátozza idő vagy tér. A barátság a szívben dől el, a szív szándékán múlik és nem azon, hogy minden nap együtt töltik az idejüket. Lehet, hogy évente egyszer tudnak csak találkozni, lehet, hogy több ezer kilométer választja el őket, de a szívükben megvan az a hely egymásnak, amit más nem tölthet be."
.
"Hallgass az eszedre... a szívedre... ne bújj hamis álarc mögé!
Ne élj vissza senki érzéseivel! Légy becsületes, őszinte, tisztességes!
A hazugság előbb vagy utóbb ki fog derülni. Élj úgy, hogy a lelkiismereted
mindig tiszta legyen! Büszkén vállald tetteidért a felelősséget!
Élj igaz emberként!"
Horváth M. Zsuzsanna

Horváth M. Zsuzsanna
Szeretet nélkül...
Az élet néha nehéz: cipelem a terhét...
viselem amit a jó Isten rám mért.
Gyűlölet, én ezt a szót nem ismerem,
a barátság ennél többet jelent nekem.
Szeretet nélkül élni hidd el nehéz,
az igaz szó mindennél többet ér.
A bizalom drága kincs, ki ezt nem érzi,
magányban, szeretet nélkül végzi.
Az igaz barát ritka, drága kincs,
rátaláltam, a szívemben elfér mind.
2011.augusztus 07.
.
"A barátság az égvilágon semmit nem követel, kivéve egyvalamit: őszinteséget. Csak ezt az egyet, de ez nem kevés."
Bergman, IngridBarátság....
.
Képzeljétek,hogy mi törtét
egyik este énvelem!
Kopogtak az ajtómon
és meglepetés érkezett.
.
Nem hiszitek el nekem de
azt hittem,hogy káprázik a két szemem!
Marcsi állt az ajtó előtt
kézen fogva férjével.
.
Kell ennél jobb? Nagyobb öröm?
Ha Barátom beköszön!
.
Igaz,hogy-e látogatás
váratlan és rövid volt,
de kettőnk közti barátság
megpecsételt jele volt!
2011 09,
MargarétaMeglepetés, megható számomra ez a versed. Köszönjük szépen. Nyaralásunkat a Mecsek hegység környékén is töltöttük. Természetes volt számomra, hogyha csak egy ölelésre, egy puszira, de bekopogok hozzád. Soha nem felejtem el azt az estét. Ahogy írod a versedben a kettőnk közti barátság jele volt. Számomra sokat jelent. Tudod, itt ismertelek meg a játékoknál. Köszönöm, hogy Rád találtam. Bár a távolság nagy közöttünk, de annál jobban összeköt a szeretet, a bizalom amit érzek, és a szívem súg nekem. Még egyszer köszönöm Nektek!Horváth M. Zsuzsanna
Ismerős a ház, a fák,
az ablakból
integet egy jó barát.
Ölelésre nyújtja karját,
az öröm könnye
csillog arcán.
Mit éreztem?
Leírni nehéz,
e szeretet mindennél
többet ér, fel nem adom...
senkiért, semmiért.
míg élek, a szívemben
gyöngyszemként, őrzöm én.
2011. szeptember 18.


Találtam egy topikban ...Szép gondolatok az iwiwről...2011. okt

Csak Neked

"Miért van, az hogy közel érzel valakit magadhoz és mégis
eltávolítod. Miért van az hogy nem kell ha van, de rossz
nélküle és ott él benned mindig a vágy nagyon mélyen
érte,de tudod hogy nem helyes és más a fontos másra kell
koncentrálnod és ez az érzés ritkán tör elő,de akkor
feltépi a sebeket,és nem tudod miért van ilyen hatással rád
vagy hogy milyen következménye lesz, nem akarsz engedni de
vannak gyenge pillanatok amikor bizony a szíved megszakad."


Én is csak Neked!
Más nem tudná miről van szó. Szeretnélek megismerni, remélem sikerül. Amit érzel (és leírtál) az a jelenlegi
állapot, helyzet. Tegnapelőtt, de tegnap 2 órával ez előtt sem igy volt. Folyton változunk mi is a körülményeink is. A mának élés is csak a mai nap. Egy év múlva aki a mának él az annak a mának fog élni.
Az eltávolítás egy rosszul sikerült meglődődésnek, riadtságnak, következménye. Ha vége lesz köztünk
egyszer majd mindennek. Akkor sem kell eltávolíítanunk egymást. Maradjanak szép emlékeinket őrizve a közös élményeink, ismerősként.
Ne haragudj elállmosodtam összevissza írok. Jó Veled. Csók>>>>és csók>>>csókok>>még több CSÓKOK!!


Fájó gondolatok. Búcsúzom egy kedves baráttól. Egy csillaggal több ragyog az égen.
Ő egy fantasztikus ember volt.

"Apu sokat beszélt nekem arról. hogy egyre jobban nem érti a mai világot, eltűnt a tisztelet, nincs megbecsülés, udvariatlanok az emberek, három diplomával nem talált munkát, nem találja az ok-okozati összefüggéseket a hétköznapokban, a közbeszéd nem az ész és az értelem horizontján halad, nem talál számára vállalható igazodási pontokat,
többet már nem mesélheti, néhány hónapja tudtuk, múlt kedden műtötték
ma elment, 10 nap múlva lett volna 70 éves"
2014. november 15.


Link


Barátoktól...

Kedves Marcsi! Köszönöm, köszönöm, köszönöm... könnyem hullt a meghatódottságtól.
Köszönöm figyelmességed, igen, Ildikó napján születtem.


Marcsika ez a versed egy igazi KINCS. Ettől szebben nem is fejezhetted volna ki édesanyád iránti szeretetedet. Jól mondod a gondolatainkat, érzéseinket fejezzük ki, úgy hogy mások is megértsék. Nem csak az elvonatkoztatott dolgok adják a verset, sőt szerintem az igaz érzelmek, egyszerű gondolatok. Csak így tovább! Akik nevetnek azért teszik, mert ők nem tudnak ilyet alkotni, igen ez ALKOTÁS. Üdv.E.


Kedves Marcsika!
Gratulálok! Versed rendkívül meghitt, őszinte szeretetről tanúskodik. Bájos, jóérzés olvasni. Bátran vállald! További ihletet és jó írást kívánok. Sok évig tartó boldogságot kívánok Nektek. Puszi:E.Igaz Baráttól....
Aranyos Marcsika!
Nagyon, nagyon köszönöm!!!!
Köszönöm szíved jóságát, örömet szereztél!!!!Puszi:E. 
 
0 komment , kategória:  ** Szívemnek oly kedves em...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 542 db bejegyzés
Összes: 9662 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 5491
  • e Hónap: 17234
  • e Év: 437364
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.